Rothfels lampor

Rothfels är ett varumärke inom belysning och de har ett sortiment med moderna lampor. Du kan köpa Rothfels Lighting här i Sverige genom att beställa hos deras återförsäljare online.

Belysning från Rothfels Lighting

 • Rothfels Quendrim LED-golvlampa svart mässing

  Rothfels Quendrim LED-golvlampa svart mässing
  Höjdjusterbar Quendrim LED-golvlampa med touchdimmer, svängbar och dimbar Quendrim lämpar sig väl för användning i ett vardagsrum, där golvlampan kan användas som läslampa, varför den kan placeras bra bredvid soffan eller en fåtölj. Större delen av ramen är svart, men delar i mässing kompletterar designen och gör den ännu mer individuell. Höjden kan ställas in steglöst från 100 cm till 140 cm och ljushuvudet kan också ställas in på ett varierande sätt med hjälp av flera leder så att ljuset blir så riktat som möjligt. Slutligen kan armaturen svängas upp till 300° för maximal flexibilitet. Detta förbättras ytterligare genom att ljusstyrkan kan justeras, en touch dimmer är integrerad. Armaturen är en äkta kvalitetsprodukt och kännetecknas av tillverkning i Tyskland. Allt i den här LED-golvlampan är av hög kvalitet och perfekt färdigställt.
 • Rothfels Ekkiro LED-pendellampa, svart, nickel

  Rothfels Ekkiro LED-pendellampa, svart, nickel
  Rak Ekkiro LED-pendellampa med direkt-indirekt ljus, sensordimmer, tillverkad i Tyskland Ekkiro passar utmärkt ovanför ett mat- eller arbetsbord i ett modernt vardagsrum. LED-pendellampan har en linjär och minimalistisk design med en puristisk look. Stången är försedd med LED-lampor upptill och nedtill, så att pendellampan har ett övre och ett undre ljus. De två ljuskällorna kan dimmas separat med hjälp av sensordimmer. Den moderna matsalslampan har en fantastisk finish och tillverkas i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Den svarta stången kompletteras av diskreta detaljer i matt nickel.
 • Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, mässing

  Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, mässing
  Svart Lisanora LED-golvlampa med mässingsfärgade element och dimmer, tillverkad i Tyskland Lisanora är en LED-golvlampa som passar utmärkt för läsning, eftersom den ger ett riktat nedåtriktat ljus och dessutom kan justeras i sin riktning med hjälp av flera leder. För ännu mer variation i belysningen finns en touchdimmer integrerad, med vilken ljusstyrkan kan justeras. Lampans design är modern och rak, där den mestadels svarta ramen kompletteras och individualiseras av små mässingsfärgade detaljer. På det hela taget är golvlampan en mycket högkvalitativ och välgjord belysningsprodukt som har tillverkats i Tyskland och uppfyller de bästa kvalitetsstandarderna. De effektiva lysdioderna lyser i ett vackert varmvitt ljus
 • Rothfels Ulrik LED-golvlampa, svart, nickel

  Rothfels Ulrik LED-golvlampa, svart, nickel
  Svart LED-golvlampa Ulrik med detaljer i nickel och touchdimmer, justerbar i höjdled Ulrik är en modern ljuskälla av hög kvalitet som ger bra läsljus i vardagsrummet. Höjden är variabel och kan justeras från 90 cm till 150 cm, och lamphuvudet kan också vridas. Detta och möjligheten att justera ljusstyrkan öppnar upp för individuella alternativ för belysningen i vardagsrummet. En touchdimmer är integrerad så att ljusintensiteten kan varieras efter behov. Dessutom är Ulrik LED-golvlampa en särskilt högkvalitativ belysningsprodukt som tillverkas i Tyskland och som lyser av bästa hantverk.
 • Rothfels Laurena LED-hängande lampa 3-ljus rund svart

  Rothfels Laurena LED-hängande lampa 3-ljus rund svart
  Svart Laurena-pendellampa med tre lampor och skärmar i vitt opalglas, höjdjusterbar, tillverkad i Tyskland Laurena har ett sofistikerat utseende och är särskilt lämplig för montering ovanför ett matbord, med varje lampskärm individuellt justerbar i höjd från 110 cm till 150 cm tack vare en motvikt i upphängningen. Lampan är en kvalitetsprodukt som tillverkas i Tyskland enligt högsta standard, är utrustad med varmvita LED-lampor och kan dimras externt. Skärmarna i opalglas är vita, ramen kontrasterar med en svart yta.
 • Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent nickel

  Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent nickel
  Trebent golvlampa i tyg Mayralis med steglös push-dimmer, hög kvalitet, tillverkad i Tyskland Lampskärmen på Mayralis är ljus och cylindrisk och tillverkad av högkvalitativt tyg, så att ljuset bara släpper ut försiktigt åt sidorna och är lika mysigt som du känner det från golvlampor i tyg. Lampskärmen kompletteras av en metallstomme i tripod-look, som har en matt nickelfinish och därmed ger en modern effekt. Tillsammans skapar de en stilfull look, och du kan garantera ett högkvalitativt utförande för den här produkten, som tillverkas i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Med en tryckdimmer kan ljusstyrkan justeras steglöst för att anpassa sig till situationen på plats
 • Rothfels Phelandis golvlampa läslampa mässing

  Rothfels Phelandis golvlampa läslampa mässing
  Phelandis golvlampa i tyg med LED-läslampa, svart skärm och mässingsram, dimbar, tillverkad i Tyskland Phelandis imponerar med en modern look och ändå också en klassisk look, eftersom ramen och läsarmen är i varmtonad mässing. Lampskärmen i tyg är cylindrisk och ger ett mysigt bländfritt ljus, medan sidoläsarmen drivs med LED och kan justeras i höjd (90 cm till 140 cm) och huvudet kan vridas. Två touchdimmer gör att ljusstyrkan kan varieras kontinuerligt och när det gäller utseende och utförande är Phelandis textil golvlampa, som är perfekt för placering bredvid soffan i vardagsrummet, av högsta kvalitet, särskilt eftersom det är en högkvalitativ produkt som tillverkas i Tyskland.
 • Rothfels Phelandis golvlampa läslampa nickel

  Rothfels Phelandis golvlampa läslampa nickel
  Phelandis golvlampa tillverkad i Tyskland med svart tygskärm och LED-läslampa på sidan Phelandis är en elegant belysningsprodukt med en cylindrisk tygskärm i svart och en läsarm på sidan, som drivs av LED och kan justeras i höjd från 90 cm till 140 cm och är också roterbar så att den kan riktas optimalt för att ge riktat ljus för läsning. Två touch-dimmer är också integrerade, så att ljusstyrkan hos båda ljuskällorna kan varieras kontinuerligt och individuellt. Den svarta skärmen ger ett mer bländfritt ljus och därmed en särskilt mysig accentbelysning på kvällen. Metallelementen i matt nickel ger en behaglig kontrast till den svarta skärmen. Lampan är också en högkvalitativ produkt som tillverkats i Tyskland enligt högsta standard och erbjuder elegans över hela linjen.
 • Rothfels Ulrik LED-golvlampa, dimmer, mässing

  Rothfels Ulrik LED-golvlampa, dimmer, mässing
  LED-golvlampa Ulrik i mässing, höjdjusterbar, dimbar och tillverkad i Tyskland Den matta mässingstonen på denna LED-golvlampa ger vardagsrummet en något mer klassisk komposition, även om lampans grundform är helt modern och okomplicerad. Lamparmen kan flyttas upp och ner så att höjden kan justeras från 90 cm till 150 cm för att bättre passa de lokala förhållandena. Ljusstyrkan kan justeras steglöst med en integrerad touchdimmer och lamphuvudet kan roteras för att säkerställa maximal flexibilitet vid belysning i vardagsrummet, till exempel bredvid soffan. Med sina egenskaper är LED-golvlampan perfekt som läsbelysning och är en särskilt högkvalitativ belysningsprodukt med det bästa utförandet, som också kännetecknas av att den tillverkas i Tyskland.
 • Rothfels Ulrik LED-golvlampa, svart, mässing

  Rothfels Ulrik LED-golvlampa, svart, mässing
  Höj- och sänkbar Ulrik LED-golvlampa i svart med mässingsfärgade detaljer, integrerad dimmer, tillverkad i Tyskland En harmonisk design med en modern touch kännetecknar Ulrik LED-golvlampa, som kan användas som läslampa i vardagsrummet. Metallytan är svart med mindre detaljer i mässing. Höjden kan justeras steglöst från 90 cm till 150 cm och ljusstyrkan kan också justeras med den integrerade touchdimmern. Ulrik golvlampa erbjuder inte bara en mängd funktioner och ett vackert utseende, utan också förstklassigt utförande och högsta kvalitet. Lampan tillverkas i Tyskland enligt högsta standard.
 • Rothfels Charlin LED takbricka svart mässing

  Rothfels Charlin LED takbricka svart mässing
  Dimbar Charlin LED-taklampa med läslampa, tillverkad i Tyskland Charlin imponerar med ett mycket högkvalitativt utseende och förstklassigt utförande; LED-taklampan är en kvalitetsprodukt som har tillverkats i Tyskland enligt de högsta standarderna. Armaturen har en strålkastarskärm som ger diffust, uppåtriktat ljus för en mysig atmosfär och en LED-läslampa som sträcker sig från sidan av armaturen på en arm och kan flyttas upp och ner samt svängas så att det riktade ljuset kan placeras så exakt som möjligt och användas för läsning. Ljusramen är till största delen svart, men har även mindre element i en klassisk mässingston, vilket individualiserar designen på ett intressant sätt. Dessutom finns det två integrerade touch-dimmer som kan användas för att justera ljusstyrkan för båda ljuskällorna separat.
 • Rothfels Charlin LED takbricka svart nickel

  Rothfels Charlin LED takbricka svart nickel
  Charlin LED-taklampa med rörlig läslampa och touchdimmer, tillverkad i Tyskland Denna taklampa är en produkt av äkta kvalitetsarbete. Lampan är tillverkad i Tyskland och har en förstklassig finish. Den består av en långsträckt tak-washlight som riktar ljuset uppåt och avger ett mysigt och indirekt ljus, och en separat ansluten läsarm som kan justeras efter behov genom att svänga den och variera dess höjd. Detta säkerställer att ljuset alltid når exakt dit det behövs i rummet och att det finns ett starkt, fokuserat ljus tillgängligt för läsning. Den svarta ramen har små detaljer i matt nickel som bryter av designen, och ljusstyrkan kan justeras optimalt med en touchdimmer.
 • Rothfels Trinessa LED takbricka, nickel

  Rothfels Trinessa LED takbricka, nickel
  Dimbar Trinessa LED-takstrålkastare med matt nickelram och glasskål Trinessa är en tidlös takstrålkastare med en särskilt högkvalitativ finish som kan märkas med "made in Germany". Armaturen har ett relativt enkelt utseende med sin runda sockel, metallram i nickel och glasskål. Ljuset är naturligtvis särskilt mysigt eftersom det är riktat uppåt och sprider sig mjukt och jämnt i rummet. Ljusstyrkan kan varieras med en integrerad touchdimmer på stativröret, vilket gör Trinessa idealisk för användning i vardagsrum där det behövs mysig accentbelysning på kvällen.
 • Rothfels Jolamira LED-golvlampa, dimmer, svart

  Rothfels Jolamira LED-golvlampa, dimmer, svart
  Svart LED-golvlampa Jolamira med minimalistisk design och touchdimmer, tillverkad i Tyskland Jolamira passar mycket bra till moderna, puristiska inredningar och är en ljuskälla som kan användas för olika ändamål, men särskilt i vardagsrummet. Eftersom armaturens övre del kan vridas och svängas och även sockeln kan vridas, kan man skapa många olika ljusförhållanden som passar situationen på plats. Förutom direkt ljus, som är idealiskt för läsning, kan ljuset också ställas in för att vara mer indirekt, vilket skapar en mysig och mjuk effekt. Touch-dimmern i stativröret bidrar också till individuella ljusförhållanden, eftersom den kan användas för att exakt justera ljusstyrkan hos de varmvita lysdioderna. Jolamira är också en mycket högkvalitativ belysningsprodukt som har tillverkats i Tyskland och lovar förstklassigt utförande och kvalitet med märkningen "made in Germany". Den svarta ytan ger ett effektfullt och elegant intryck i moderna boendemiljöer.
 • Rothfels Jolamira LED-golvlampa, dimmer, nickel

  Rothfels Jolamira LED-golvlampa, dimmer, nickel
  Puristisk LED-golvlampa Jolamira med touchdimmer, matt nickel, tillverkad i Tyskland Jolamira imponerar med sin minimalistiska design och är en golvlampa som är idealisk för läsning, men som också kan ge mindre direkt ljus, eftersom ljuselementet i den övre delen kan roteras och vridas för optimal ljusriktning, och basen kan också roteras. Den filigrana och modernt designade LED-golvlampan har en mycket hög finish och uppfyller höga kvalitetsstandarder, och armaturen tillverkas i Tyskland. Armaturstommens ytfinish är matt nickel, vilket understryker den moderna effekten.
 • Rothfels Trinessa LED takbricka läsarm nickel

  Rothfels Trinessa LED takbricka läsarm nickel
  Dimbar LED-takstrålkastare Trinessa i nickel med läslampa, tillverkad i Tyskland Trinessa är en mycket högkvalitativ belysningsprodukt för vardagsrummet som har tillverkats i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna. Strålkastaren har en rund kupa av vitt opalglas, som riktar ljuset uppåt och ger ett mjukt ljusflöde med en särskilt mysig atmosfär. Dessutom finns det en rörlig läsarm på ramen som kan riktas individuellt och ger riktat ljus för läsning eller annat arbete. Båda ljuskällorna kan dimmas separat för att uppnå optimala ljusförhållanden. Den nickelfärgade ytan på mässingsramen ger en modern look.
 • Rothfels Quendrim LED-golvlampa, nickel matt

  Rothfels Quendrim LED-golvlampa, nickel matt
  Justerbar LED-golvlampa Quendrim med nickelfärgad finish och dimmer, högkvalitativ produkt tillverkad i Tyskland Den här lampan är ett mycket användbart tillägg i många vardagsrum, eftersom LED-golvlampan i första hand kan användas som en läslampa och placeras bredvid en fåtölj eller soffa. Här är det en fördel att huvudet kan ställas in exakt med hjälp av flera leder så att ljuset träffar den plats där det behövs (för läsning). För ännu mer komfort finns en dimmer integrerad för att reglera ljusstyrkan enligt personliga preferenser. Quendrim har tillverkats i Tyskland och är en högkvalitativ produkt med förstklassig kvalitet och bästa utförande.
 • Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent svart

  Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent svart
  Mayralis trebensstativ golvlampa med textilskärm och metallstomme, steglöst dimbar och tillverkad i Tyskland Mayralis imponerar med ett stilfullt utseende och är en trebensstativ golvlampa som fungerar bra i vardagsrum eller sovrum, där textilskärm ger ett vackert ljus och den integrerade push-dimmern gör det möjligt att reglera ljusstyrkan, så att även särskilt dämpat ljus kan produceras för största möjliga mysighet. Den trebenta ramen med svart ytfinish är särskilt elegant och fungerar som ett modernt och slående tillägg till den övergripande designen. Mayralis är också en mycket högkvalitativ armaturprodukt av bästa kvalitet, tillverkad i Tyskland
 • Rothfels Quendrim LED-golvlampa svart nickel

  Rothfels Quendrim LED-golvlampa svart nickel
  Svängbar LED-golvlampa Quendrim i svart, dimbar, kvalitetsprodukt, tillverkad i Tyskland Quendrim är i första hand avsedd för användning som läslampa, där armstödet kan svängas upp till 300°. Det finns också flera integrerade leder för en exakt justering av ljushuvudet. På så sätt kan man skapa ett särskilt riktat ljus som lämpar sig väl för läsning. För ännu mer komfort i vardagsrumsbelysningen är den här golvlampan utrustad med en touchdimmer och lampan kan ställas in i höjdled kontinuerligt. Nickelfärgade element kompletterar den svarta ytan på ett dekorativt sätt och LED-golvlampan är förstklassigt tillverkad, det är en särskild kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland.
 • Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, nickel

  Rothfels Lisanora LED-golvlampa, svart, nickel
  Justerbar LED-golvlampa Lisanora i svart och nickel, dimbar, tillverkad i Tyskland Lisanora är en svängbar LED-golvlampa som även kan användas som läslampa. I den övre delen finns det flera leder, så att ljusstrålen kan ändras enligt personliga önskemål genom att ljushuvudet riktas in individuellt. Eftersom en touch dimmer är integrerad kan ljusstyrkan också justeras. Golvlampans lysdioder lyser varmvitt och mindre element i nickel utgör en kontrast till den annars svarta ramen. Detta är en högkvalitativ produkt med utmärkt utförande som tillverkats i Tyskland.
 • Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent mässing

  Rothfels Mayralis tyggolvlampa trebent mässing
  Dimbar trebent Mayralis golvlampa med mässingsstativ och ljus tygskärm, dimbar och tillverkad i Tyskland Mayralis är idealisk för användning i vardagsrum och sovrum med en klassisk touch och ger ett mycket mysigt ljus där, vilket beror på tygskärmen som låter ljuset komma ut på ett ganska dämpat sätt. Den integrerade push-dimmern kan dock också användas för att få ett särskilt mysigt ljus genom att minska ljusstyrkan. Mässingsramen har en matt yta och ser särskilt ädel ut. Armaturen är en kvalitetsprodukt som har tillverkats i Tyskland och har en förstklassig finish, så att bostadsutrymmena kan uppgraderas vackert och presenteras i ett vackert ljus med Mayralis
 • Rothfels Darrell golvlampa, oval, svart, mässing

  Rothfels Darrell golvlampa, oval, svart, mässing
  Oval golvlampa Darrell i svart tyg, detaljer i mässing, dimbar, tillverkad i Tyskland Darrell passar i en modern miljö och är en golvlampa som har en oval form. Ytan på skärmen och ramen är i princip svart, endast mindre detaljer är i matt mässing och ger golvlampan ett individuellt utseende, som kan varieras kontinuerligt i ljusstyrka med hjälp av en dimmer. Alla komponenter är av särskilt hög kvalitet och golvlampan är en elegant kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland.
 • Rothfels Darrell golvlampa, oval, svart, nickel

  Rothfels Darrell golvlampa, oval, svart, nickel
  Dimbar golvlampa Darrell i oval form, svart med nickelfärgade detaljer, tillverkad i Tyskland Darrell passar bra ihop med moderna möbler och ger ett mysigt, dämpat ljus. Skärmens och ramens yta är svart, formen är oval och avviker därmed något från de klassiska runda formerna. När det gäller färgen finns det bara några mindre detaljer i matt nickel som gör designen individuell. Ljusstyrkan kan justeras steglöst via en touchdimmer och golvlampan Darrell kännetecknas av en mycket högkvalitativ finish och är en kvalitetsprodukt från Tyskland.
 • Rothfels Phelandis golvlampa dimmer svart

  Rothfels Phelandis golvlampa dimmer svart
  Golvlampa Phelandis med svart ram och ljus tygskärm för mysigt vardagsrum ljus, dimmer, tillverkad i Tyskland Phelandis passar bra i ett vardagsrum eller gör en bra figur i ett sovrum. Golvlampan har en svart metallstomme och en ljus tygskärm som låter ljuset tränga ut försiktigt och mysigt. Höjden på ramen kan justeras steglöst från 155 cm till 210 cm och en touchdimmer är också integrerad. Med den kan ljusstyrkan regleras kontinuerligt. Ytan på alla material är förstklassigt bearbetad och Phelandis är en golvlampa i tyg som kan utmärka sig med påståendet "made in Germany".
 • Rothfels Phelandis golvlampa dimmer nickel

  Rothfels Phelandis golvlampa dimmer nickel
  Ständigt höj- och sänkbar golvlampa Phelandis med dimmer, tillverkad i Tyskland Den ljusa lampskärmen i tyg ger ett mysigt ljus och passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Golvlampans höjd kan justeras från 155 cm till 210 cm, medan en touchdimmer gör det möjligt att kontinuerligt justera ljusstyrkan. En enkel design och en högkvalitativ finish gör den textila golvlampan till en eftertraktad extra ljuskälla i vardagsrummet. Ramen har en modern nickelyta med matt finish och Phelandis står för vacker enkelhet. Golvlampan har en högkvalitativ finish och är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland.
 • Rothfels Lemalian tygbordslampa, nickel matt

  Rothfels Lemalian tygbordslampa, nickel matt
  Steglöst höj- och sänkbar Lemalian bordslampa med tygskärm, tillverkad i Tyskland Lemalian är en attraktiv ljuskälla för vardagsrummet som ger vackra och mysiga ljusförhållanden. Lampan kan användas som en palllampa eller placeras på låga sidobord. Dess tygskärm låter ljuset komma ut mjukt och försiktigt och ramen kan justeras i höjdled från 63 cm till 82 cm. Dessutom är en touch dimmer integrerad, med vilken ljusstyrkan kan regleras som önskat. Den här ädla bords- och palllampan är en elegant ljuskälla för vardagsrummet, som har tillverkats i Tyskland och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och har en förstklassig finish.
 • Rothfels Lemalian tygbordslampa, svart

  Rothfels Lemalian tygbordslampa, svart
  Vacker tyg bordslampa Lemalian med svart ram och touch dimmer, tillverkad i Tyskland Lemalian har en speciell elegans som palllampa och är ett utmärkt komplement till många bostadsområden. Lampans höjd kan justeras steglöst på ramen (63 cm till 82 cm) och ljusstyrkan kan regleras efter önskemål med den integrerade touchdimmern. Ljuset är varmt och inbjudande och passar utmärkt som accentbelysning på kvällen när dagens arbete är klart och du vill luta dig tillbaka och slappna av. Märkningen "made in Germany" garanterar att detta är en mycket högkvalitativ och utmärkt tillverkad armatur som absolut uppfyller de höga krav som ställs på en armaturprodukt.
 • Rothfels Quendrim LED-golvlampa, mässing matt

  Rothfels Quendrim LED-golvlampa, mässing matt
  Mässingsfärgad LED-läslampa Quendrim med justerbart ljushuvud och dimmer, tillverkad i Tyskland Quendrim är en armaturprodukt av mycket hög kvalitet som kan skryta med att vara "made in Germany". Golvlampan med sina varmvita lysdioder är idealisk för användning i vardagsrummet, där den kan placeras bredvid en soffa eller en fåtölj. Med hjälp av ledarna kan du rikta ljuset exakt så att du alltid har ett riktat ljus för att läsa. Armaturen kan svängas upp till 300°. Ramen har en mässingston som ger ett klassiskt och elegant utseende, och med en dimmer kan ljusstyrkan varieras efter önskemål.

Populära serier med lampor från Rothfels

Rothfels har ett väldigt brett utbud av designerlampor och vissa serier är mer populära än andra. Den som har vacker konst på väggen kan lysa upp den med smala och minimalistika Rothfels Tolu. I serien finns också hängande takpendlar i samma avlånga form.

Smala lampan Tolu från RothfelsFoto från Lamp24

Tycker du att runda former är vackra kan vi rekommendera serien LIAN där det finns både taklampor och vägglampor i böljande design. Välj då på mässingfärgad yta eller den spräckliga guldoxiderade modellen.

LIAN tak- och vägglampa med vågig formFoto från Lamp24