Lampor från Roommate

 • Roommate Vägglampa Rocket

  Roommate Vägglampa Rocket
  En trendig vägglampa i form av en raket från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Lampa, Robot

  Roommate Lampa, Robot
  En dekorativ robotlampa från Roommate. Lampan ger en härlig och kreativ känsla som lyser upp i höstmörkret. Tillverkad av pulverlackerat stål i grått och är CE märkt. Lampan kommer med en sladd på 1,5 meter som har lampknapp. För att undvika eventuell värme kan man använda LED lampor på max 7 W, 230-220 V.
 • Roommate Vägglampa Unicorn

  Roommate Vägglampa Unicorn
  En trendig vägglampa i form av en enhörning från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Vägglampa Apa, Svart

  Roommate Vägglampa Apa, Svart
  Apa från Roommate är en dekorativ vägglampa för barnrummet. Designen är enkel men smyckande på väggen. Lampan ger ifrån sig ett mjukt, behagligt ljus och skapar en mysig känsla inför sovstunden. Mått: 31 x 23 cm.Material: Pulverlackerad metall.Lamptyp: E14-lampa. Passar till LED-lampor, max 7W.
 • Roommate Vägglampa Dog

  Roommate Vägglampa Dog
  En trendig vägglampa i form av en hund från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Vägglampa Rabbit

  Roommate Vägglampa Rabbit
  En trendig vägglampa i form av en kanin från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Vägglampa Rhino

  Roommate Vägglampa Rhino
  En trendig vägglampa i form av en noshörning från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!