Roommate lampor

 • Roommate Vägglampa Rocket

  Roommate Vägglampa Rocket
  En trendig vägglampa i form av en raket från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Vägglampa Rhino

  Roommate Vägglampa Rhino
  En trendig vägglampa i form av en noshörning från Roommate. Tillverkad i pulverlackad stål gör sig denna lampa perfekt som inredningsdetalj. Lampan sprider ett mysigt ljus i rummet och har en 1,5 meter lång sladd med en praktisk strömbrytare. Glöm inte att köpa till en glödlampa!
 • Roommate Lampa, Robot

  Roommate Lampa, Robot
  En dekorativ robotlampa från Roommate. Lampan ger en härlig och kreativ känsla som lyser upp i höstmörkret. Tillverkad av pulverlackerat stål i grått och är CE märkt. Lampan kommer med en sladd på 1,5 meter som har lampknapp. För att undvika eventuell värme kan man använda LED lampor på max 7 W, 230-220 V.
 • Roommate Vägglampa Snäcka, Blue

  Roommate Vägglampa Snäcka, Blue
  Lekfull vägglampa från Roommate formad som en ljusblå snäcka där siluetten lyses upp när lampan tänds. Perfekt för att göra barnrummet lite mysigare! Skruva upp lampan på väggen innan du sätter i LED-lampan genom att först sticka skruvmejseln igenom hålet på framsidan av lampan och sedan skruva i en skruv i hålet på lampans fäste. Lampan har en E14