Nino Leuchten lampor

Häng med på en rundtur bland Nino Leuchtens lampor och belysning!

Det tyska belysningsföretaget Nino Leuchten har ett sortiment med lampor för taket, golvet, bordet och väggen. Här är ett urval av designerlampor som Ninos återförsäljare har online.

 • Förkromad bordslampa Bea

  Förkromad bordslampa Bea
  Snygga ljusaccenter med bordslampan Bea Foten hos bordslampan Bea är helt klart lampans blickfång: dess exceptionella form och den glänsande kromytan drar garanterat alla blickar till sig. Tygskärmen har runda former, vilket passar till foten.
 • Luddig taklampa Ducky 30 cm

  Luddig taklampa Ducky 30 cm
  Luddig taklampa Ducky med äkta ankfjädrar Som namnet antyder är denna taklampa runtom omgiven av äkta ankfjädrar och därmed ett garanterat blickfång. Fjäjdrarna sitter på en transparent papperskula och genom den lyser ljuset mjukt och varmt.
 • Taklampa LONDEN med 3 ljuskällor

  Taklampa LONDEN med 3 ljuskällor
  Taklampa LONDEN med många akrylelement, 3 ljuskällor Denna runda taklampa är iögonfallande tack vare de noggrant bearbetade hängena av akrylelement. Den glänsande förkromade takhållaren får den redan imponerande lampan att lysa ännu mer effektivt och strålande. Den kromfärgade fattningen ger lampan LONDEN en viss neutralitet, som gör att den passar i alla inredningsstilar.
 • LED-klämlampa Anka med flexarm och klart ljus

  LED-klämlampa Anka med flexarm och klart ljus
  LED-bordslampan Anka med praktiskt klämfäste och flexibelt riktbar arm Den som behöver spara plats och ändå måste belysa skrivbordet eller arbetsplatsen klart och effektivt, har stor nytta av LED-bordslampan Anka. Med klämfästet kan man med några få handgrepp fästa lampan på bordsskivan och också ta av den vid behov. Flexarmen gör att ljuset kan riktas. Bordslampan är utrustad med 24 universalvita LED-lampor (240 Lumen), som förbrukar ytterst litet energi.
 • Glänsande taklampa Linden, 5 ljuskällor

  Glänsande taklampa Linden, 5 ljuskällor
  Taklampa Linden fascinerar med perfekt ljusglans Denna runda taklampa drar genast blickarna till sig, tack vare dess utsökt bearbetade glashänge. Spegelplattan får den redan imponerande lampan att lysa ännu mer effektivt och strålande. Den kromfärgade fattningen ger taklampan en neutral touche, som gör att den passar i alla inredningsstilar.
 • Nottingham - dekorativ taklampa i krom

  Nottingham - dekorativ taklampa i krom
  Taklampan Nottingham förtrollar med klar och vitsatinerad dekor av akryl Det är en floral charm, som gör taklampan Nottingham till ett tilltalande blickfång. De filigrana armarna ser ut som spröda förgreningar, som utmynnar i omväxlande klara och vitsatinerade dekorelement som påminner om blomblad. På så sätt reflekteras ljuset effektfullt, så att en speciell atmosfär uppstår i rummet. Den kromglänsande metallbasen förhöjer harmoniskt den moderna designen.
 • LED-bordslampa Alisa med fot i träoptik

  LED-bordslampa Alisa med fot i träoptik
  LED-bordslampa Alisa poängterar med en trevlig stämning i träoptik Ljus träoptik betonar den enkla utformningen av denna ovanliga bordslampa. Alisa harmoniserar på ett utmärkt sätt med områden där trä är det föredragna materialet och överraskar med sin anpassningsförmåga. Modernt inredda arbetsrum och diskreta kontorsrum får lite extra charm tack vare denna ljusa bordslampa, medan den moderna lanthusstilen erhåller ett extravagant blickfång. Den imponerande bordslampan Alisa gör att stämningen vid bordet eller braskaminen blir avslappnad. Dominans är inte vad denna belysning handlar om, som främst handlar om harmoni och bekvämlighet. Den som letar efter direkt accentbelysning med naturliga, moderna material har hittat rätt med denna levande bordslampa.
 • Taklampa Londen med 3 ljuskällor

  Taklampa Londen med 3 ljuskällor
  Glänsande taklampa LONDEN - krom och akrylhängen ingår en perfekt förening Hos taklampan LONDEN drar det överdådiga akrylhänget, som hänger från den ringformade, förkromade metallstommen, genast blickarna till sig. Taklampan LONDEN är mycket dekorativ, men neutral och passar därför utmärkt för användning i kombination med de mest skilda inredningsstilar.
 • Hänglampa David, olika skärmar 4 lampor

  Hänglampa David, olika skärmar 4 lampor
 • Golvlampa Vega med IP44, höjd 103 cm

  Golvlampa Vega med IP44, höjd 103 cm
  Vega golvlampa låter inomhus- och utomhusytorna lysa Med Vega- golvlampa kan inte bara de inre av de fyra väggarna hemma ställas in i scenen, för tack vare IP44 kan lampan till exempel också placeras på terrasser. Lampans glödlampa består av ett svart metallgaller som avsmalnar uppåt. Lampan sätts in i ett E27- uttag längst ner på kroppen, som är omgivet av en vit plastkula och därmed skyddad från alla väder.
 • Bordslampa Bola, vit

  Bordslampa Bola, vit
 • Bordslampan Creto med vit textilskärm

  Bordslampan Creto med vit textilskärm
  bordslampa Creto imponerar med sin enkla elegans Creto kombinerar en vacker kombination av material och enkla färger för att skapa en tidlös bordslampa som kan kombineras med många färgkoncept. Textilskärmen i vanligt vitt ger en dos elegans och förvandlar samtidigt ljuset från lamporna till en mjuk ljus. Den grå lampbotten är gjord av keramik och dekorerad med en vit rand. Alla typer med E14-bas kan väljas som ljuskällor.
 • Golvlampa Kari

  Golvlampa Kari
 • Golvlampa Lee, 1 lampa

  Golvlampa Lee, 1 lampa
 • Trebent golvlampa Polygon med textilskärm

  Trebent golvlampa Polygon med textilskärm
  Intelligent design: trebent golvlampa Montana med tygskugga Att komma hem och känna dig bra kommer garanterat att lyckas med den trebenta golvlampa Montana. Tre långa ben av lätt ek möts i ett sofistikerat system under textilskuggan. Skuggan är gjord av vitt tyg och avsmalnar något koniskt mot toppen. Montana golvlampa ger vänlig belysning i vardagsrummen, men kan också bidra till harmonisk inredning på kontor. I en ljus, modern miljö kan Montana golvlampa komma till sin rätt och utveckla sin potential. Om lampan placeras i en soffa skapas en riktig oas av välbefinnande som garanterar mysiga timmar kväll efter kväll.
 • LED-taklampa Diego, 5 lampor

  LED-taklampa Diego, 5 lampor
 • Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 25 cm

  Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 25 cm
 • Taklampa med skimrande hänge, 32 x 32 cm

  Taklampa med skimrande hänge, 32 x 32 cm
  London - fyrkantig taklampa med mousserande gardiner London- taklampa fyrkantiga takelement är förkromad. Många hängande kedjor är fästa vid den, som är fyllda med tydliga, polerade element; de mindre är gjorda av glas, de större i botten av varje kedja är gjorda av akryl. Lampan är utrustad med tre glödlampor med ett E14- uttag . Om dimbara lampor används kan taklampa också dämpas med en väggdimmer.
 • Bordslampa Bola, guld

  Bordslampa Bola, guld
 • Pendellampa Tronco med fyra träpendlar

  Pendellampa Tronco med fyra träpendlar
 • Golvlampa Denton, trebent, metallskärm

  Golvlampa Denton, trebent, metallskärm
  Denton golvlampa i trendig vintagestil Skuggan på Denton golvlampa är baserad på tre ben och består av två komponenter. Bakom ett svart lock finns en smalare, cylindrisk nyans i gyllene färg. I samband med det ljus från lampan skapar detta intressanta ljuseffekter som gör lampan en riktig blickfång i vardagsrummet. På grund av dess ganska rustika utseende understryker Dentons golvlampa främst rumskoncept i vintage stil.
 • Bordslampa Jon med keramikfot, grå

  Bordslampa Jon med keramikfot, grå
  bordslampa Jon med dekorerad keramisk bas Bordslampor med textilfärger ger behaglig, bländningsfri belysning, särskilt i sovrummet, vilket är perfekt för läsning och avkoppling. Jon bordslampa skapar också en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Förutom den vita textilskärmen har bordslampa av keramik. Keramiken dekorerades med ett diamantformat mönster som ger lampan en modern touch.
 • Golvlampa Vega med IP44, höjd 78 cm

  Golvlampa Vega med IP44, höjd 78 cm
  Vega golvlampa låter inomhus- och utomhusytorna lysa Med Vega- golvlampa kan inte bara de inre av de fyra väggarna hemma ställas in i scenen, för tack vare IP44 kan lampan till exempel också placeras på terrasser. Lampans glödlampa består av ett svart metallgaller som avsmalnar uppåt. Lampan sätts in i ett E27- uttag längst ner på kroppen, som är omgivet av en vit plastkula och därmed skyddad från alla väder.
 • Bordslampa Denton i vintagestil, svartguld

  Bordslampa Denton i vintagestil, svartguld
  Rustik bordslampa Denton med tre ben Metallmaterialet och den svarta och guldfärgen gör Denton bordslampa till en elegant ljus accent. Skuggan består av ett svart lock som rymmer en gyllene cylinder inuti. Båda elementen är försedda med ett hålmönster som i kombination med ljus ger effektiv belysning. De tre benen ger nödvändig stabilitet och avrundar designen i vintage-stil.
 • Golvlampa Jaro, burskärm rotting

  Golvlampa Jaro, burskärm rotting
 • Pendellampa Java, olika skärmar, 4 lampor

  Pendellampa Java, olika skärmar, 4 lampor
 • Bordslampa Lee med flexarm

  Bordslampa Lee med flexarm
 • Hänglampa Denton med burskärm, svart/guld

  Hänglampa Denton med burskärm, svart/guld
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, silver

  LED-bordslampa Marek, dimbar, silver
 • Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 8 cm

  Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 8 cm
 • Glasbordslampa Bottle, rökgrå

  Glasbordslampa Bottle, rökgrå
 • Bordslampa Lisco lådformad betongfot

  Bordslampa Lisco lådformad betongfot
  En lite annorlunda lampa: Lisco bordslampa med en lådformad betongbas Den rustika bordslampa Lisco har en lådformad betongbas med rustika detaljer. Det ser robust ut och har en grå fluorescerande skärm. Detta kubiska paraply med vävt utseende har en fibrös struktur och är i kombination med betongbotten en fest för ögonen även när den är avstängd. Om lampan tänds lyser omgivningen i ett mjukt, bländfritt ljus och skapar en mysig atmosfär. Här står bordslampa Lisco på nattduksbordet, men har också ett stativ på byråer och små bord i vardagsrummet och matsalen. Belysningen är perfekt för att koppla av eller läsa på kvällen.
 • Glasbordslampa Bottle, bärnsten

  Glasbordslampa Bottle, bärnsten
 • Bordslampa Jon med keramikfot, vit

  Bordslampa Jon med keramikfot, vit
  bordslampa Jon med dekorerad keramisk bas Bordslampor med textilfärger ger behaglig, bländningsfri belysning, särskilt i sovrummet, vilket är perfekt för läsning och avkoppling. Jon bordslampa skapar också en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Förutom den vita textilskärmen har bordslampa av keramik. Keramiken dekorerades med ett diamantformat mönster som ger lampan en modern touch.
 • Med touchbrytare - LED-bordslampa Alisa

  Med touchbrytare - LED-bordslampa Alisa
  LED-bordslampa Alisa med pekbrytare och innovativ basguide Alisa bordslampa i metall och glas imponerar med sin ovanliga sfäriska form och passar bra med modern och klassisk inredning med det där visst. Med den sluttande formen på metallbotten i matt nickel och den satinerade glaskulan är Alisa perfekt för konstälskare och beundrare av enkel elegans. Den sfäriska bordslampa är väldigt enkel att använda med en touch-switch och skapar behaglig belysning i vardagsrummet eller sovrummet eller i receptionen. Ljuset är mysigt och passar bra på sidobord eller en mottagningsdisk. Klassisk elegans möter avantgarde! Som designobjekt eller Akzentlicht bordslampa stil och atmosfär till levande och arbetsmiljöer.
 • Glaspendellampa Arol, antikmässing

  Glaspendellampa Arol, antikmässing
 • Golvlampa Ducky med ett trebent stativ

  Golvlampa Ducky med ett trebent stativ
 • LED-taklampa Diego, 3 lampor

  LED-taklampa Diego, 3 lampor
 • Pendellampa Arezzo, 5 lampor

  Pendellampa Arezzo, 5 lampor
 • Bordslampa Bola, svart

  Bordslampa Bola, svart
 • Glaspendellampa Pilar, 8 lampor, rökgrå

  Glaspendellampa Pilar, 8 lampor, rökgrå
 • Pendellampa Palo med träbalk, 4 lampor

  Pendellampa Palo med träbalk, 4 lampor
 • Hänglampa Jan, 3 lampor, svart

  Hänglampa Jan, 3 lampor, svart
 • Hänglampa Jan, Ø 50 cm, 1 lampa, svart

  Hänglampa Jan, Ø 50 cm, 1 lampa, svart
 • Hänglampa Jan, Ø 50 cm 1 lampa, guld

  Hänglampa Jan, Ø 50 cm 1 lampa, guld
 • Golvlampa Rinca, trådskärm med gräsnät

  Golvlampa Rinca, trådskärm med gräsnät
 • Hänglampa Jan, 5 lampor, svart

  Hänglampa Jan, 5 lampor, svart
 • Bordslampa Java, trådskärm med gräsnät

  Bordslampa Java, trådskärm med gräsnät
 • Bordslampa Porto, justerbar, svart/guld

  Bordslampa Porto, justerbar, svart/guld
 • Golvlampa Esra med rotting

  Golvlampa Esra med rotting
 • Hänglampa Tobi med bambunät, 4 lampor

  Hänglampa Tobi med bambunät, 4 lampor
 • Golvlykta Wismar plast i träptik 80 cm

  Golvlykta Wismar plast i träptik 80 cm
 • Bordslampa Rinca, trådskärm med gräsnät

  Bordslampa Rinca, trådskärm med gräsnät
 • Bordslampa Esra med rotting

  Bordslampa Esra med rotting
 • Golvlampa Java, trådskärm med gräsnät

  Golvlampa Java, trådskärm med gräsnät
 • Golvlampa Jaro, höjdjusterbar med burskärm

  Golvlampa Jaro, höjdjusterbar med burskärm
 • Hänglampa Jan, Ø 30 cm, 1 lampa, svart

  Hänglampa Jan, Ø 30 cm, 1 lampa, svart
 • Hänglampa Jan, Ø 30 cm 1 lampa, guld

  Hänglampa Jan, Ø 30 cm 1 lampa, guld
 • Hänglampa Vito gallerskärm svart/inuti guld

  Hänglampa Vito gallerskärm svart/inuti guld
 • Bordslampa Norin med stativ av eukalyptusträ

  Bordslampa Norin med stativ av eukalyptusträ
 • Pendellampa Jaro med träbalk, 4 lampor

  Pendellampa Jaro med träbalk, 4 lampor
 • Bordslampa Jaro med rotting

  Bordslampa Jaro med rotting
 • Pendellampa Java, trådskärm med gräsnät

  Pendellampa Java, trådskärm med gräsnät
 • Bordslykta Wismar plast i träoptik 29,5 cm

  Bordslykta Wismar plast i träoptik 29,5 cm
 • Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 1 lampa

  Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 1 lampa
 • Golvlampa Lee, 2 lampor

  Golvlampa Lee, 2 lampor
 • Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 3 lampor

  Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 3 lampor
 • Taklampa Esra, rotting, 6 lampor

  Taklampa Esra, rotting, 6 lampor
 • Taklampa Vito gallerskärm svart/inuti guld

  Taklampa Vito gallerskärm svart/inuti guld
 • Taklampa Java, rotting, 6 lampor

  Taklampa Java, rotting, 6 lampor
 • Taklampa Esra, rotting, 4 lampor

  Taklampa Esra, rotting, 4 lampor
 • Taklampa Java, rotting, 4 lampor

  Taklampa Java, rotting, 4 lampor
 • LED-golvlampa Marek, dimbar, antracit

  LED-golvlampa Marek, dimbar, antracit
 • LED-solcellsljusslinga Genua med 10 lyktor

  LED-solcellsljusslinga Genua med 10 lyktor
 • LED-solcellslampa Terni metall i kulform

  LED-solcellslampa Terni metall i kulform
 • LED-solcellslampa Trapani med flackeffekt

  LED-solcellslampa Trapani med flackeffekt
 • Golvlampa Norin med stativ av eukalyptusträ

  Golvlampa Norin med stativ av eukalyptusträ
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, vit

  LED-bordslampa Marek, dimbar, vit
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, antracit

  LED-bordslampa Marek, dimbar, antracit