Nino Leuchten lampor

Häng med på en rundtur bland Nino Leuchtens lampor och belysning!

Det tyska belysningsföretaget Nino Leuchten har ett sortiment med lampor för taket, golvet, bordet och väggen. Här är ett urval av designerlampor som Ninos återförsäljare har online.

 • Luddig taklampa Ducky 30 cm

  Luddig taklampa Ducky 30 cm
  Luddig taklampa Ducky med äkta ankfjädrar Som namnet antyder är denna taklampa runtom omgiven av äkta ankfjädrar och därmed ett garanterat blickfång. Fjäjdrarna sitter på en transparent papperskula och genom den lyser ljuset mjukt och varmt.
 • Förkromad bordslampa Bea

  Förkromad bordslampa Bea
  Snygga ljusaccenter med bordslampan Bea Foten hos bordslampan Bea är helt klart lampans blickfång: dess exceptionella form och den glänsande kromytan drar garanterat alla blickar till sig. Tygskärmen har runda former, vilket passar till foten.
 • Taklampa LONDEN med 3 ljuskällor

  Taklampa LONDEN med 3 ljuskällor
  Taklampa LONDEN med många akrylelement, 3 ljuskällor Denna runda taklampa är iögonfallande tack vare de noggrant bearbetade hängena av akrylelement. Den glänsande förkromade takhållaren får den redan imponerande lampan att lysa ännu mer effektivt och strålande. Den kromfärgade fattningen ger lampan LONDEN en viss neutralitet, som gör att den passar i alla inredningsstilar.
 • Glänsande taklampa Linden, 5 ljuskällor

  Glänsande taklampa Linden, 5 ljuskällor
  Taklampa Linden fascinerar med perfekt ljusglans Denna runda taklampa drar genast blickarna till sig, tack vare dess utsökt bearbetade glashänge. Spegelplattan får den redan imponerande lampan att lysa ännu mer effektivt och strålande. Den kromfärgade fattningen ger taklampan en neutral touche, som gör att den passar i alla inredningsstilar.
 • Nottingham - dekorativ taklampa i krom

  Nottingham - dekorativ taklampa i krom
  Taklampan Nottingham förtrollar med klar och vitsatinerad dekor av akryl Det är en floral charm, som gör taklampan Nottingham till ett tilltalande blickfång. De filigrana armarna ser ut som spröda förgreningar, som utmynnar i omväxlande klara och vitsatinerade dekorelement som påminner om blomblad. På så sätt reflekteras ljuset effektfullt, så att en speciell atmosfär uppstår i rummet. Den kromglänsande metallbasen förhöjer harmoniskt den moderna designen.
 • LED-klämlampa Anka med flexarm och klart ljus

  LED-klämlampa Anka med flexarm och klart ljus
  LED-bordslampan Anka med praktiskt klämfäste och flexibelt riktbar arm Den som behöver spara plats och ändå måste belysa skrivbordet eller arbetsplatsen klart och effektivt, har stor nytta av LED-bordslampan Anka. Med klämfästet kan man med några få handgrepp fästa lampan på bordsskivan och också ta av den vid behov. Flexarmen gör att ljuset kan riktas. Bordslampan är utrustad med 24 universalvita LED-lampor (240 Lumen), som förbrukar ytterst litet energi.
 • LED-bordslampa Alisa med fot i träoptik

  LED-bordslampa Alisa med fot i träoptik
  LED-bordslampa Alisa poängterar med en trevlig stämning i träoptik Ljus träoptik betonar den enkla utformningen av denna ovanliga bordslampa. Alisa harmoniserar på ett utmärkt sätt med områden där trä är det föredragna materialet och överraskar med sin anpassningsförmåga. Modernt inredda arbetsrum och diskreta kontorsrum får lite extra charm tack vare denna ljusa bordslampa, medan den moderna lanthusstilen erhåller ett extravagant blickfång. Den imponerande bordslampan Alisa gör att stämningen vid bordet eller braskaminen blir avslappnad. Dominans är inte vad denna belysning handlar om, som främst handlar om harmoni och bekvämlighet. Den som letar efter direkt accentbelysning med naturliga, moderna material har hittat rätt med denna levande bordslampa.
 • Taklampa Londen med 3 ljuskällor

  Taklampa Londen med 3 ljuskällor
  Glänsande taklampa LONDEN - krom och akrylhängen ingår en perfekt förening Hos taklampan LONDEN drar det överdådiga akrylhänget, som hänger från den ringformade, förkromade metallstommen, genast blickarna till sig. Taklampan LONDEN är mycket dekorativ, men neutral och passar därför utmärkt för användning i kombination med de mest skilda inredningsstilar.
 • Hänglampa David, olika skärmar 4 lampor

  Hänglampa David, olika skärmar 4 lampor
  Nino Leuchten hänglampa david, olika skärmar 4 lampor David,, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E14, 40 W, L: 74 cm, B: 15 cm
 • Golvlampa Vega med IP44, höjd 103 cm

  Golvlampa Vega med IP44, höjd 103 cm
  Vega golvlampa låter inomhus- och utomhusytorna lysa Med Vega- golvlampa kan inte bara de inre av de fyra väggarna hemma ställas in i scenen, för tack vare IP44 kan lampan till exempel också placeras på terrasser. Lampans glödlampa består av ett svart metallgaller som avsmalnar uppåt. Lampan sätts in i ett E27- uttag längst ner på kroppen, som är omgivet av en vit plastkula och därmed skyddad från alla väder.
 • Bordslampa Bola, vit

  Bordslampa Bola, vit
  Nino Leuchten bordslampa bola, vit Bola,, för vardagsrum / matsal, keramik, E14, 40 W, H: 21 cm
 • Golvlampa Lee, 1 lampa

  Golvlampa Lee, 1 lampa
  Nino Leuchten golvlampa lee, 1 lampa Lee,, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E14, 40 W, H: 150 cm
 • Trebent golvlampa Polygon med textilskärm

  Trebent golvlampa Polygon med textilskärm
  Intelligent design: trebent golvlampa Montana med tygskugga Att komma hem och känna dig bra kommer garanterat att lyckas med den trebenta golvlampa Montana. Tre långa ben av lätt ek möts i ett sofistikerat system under textilskuggan. Skuggan är gjord av vitt tyg och avsmalnar något koniskt mot toppen. Montana golvlampa ger vänlig belysning i vardagsrummen, men kan också bidra till harmonisk inredning på kontor. I en ljus, modern miljö kan Montana golvlampa komma till sin rätt och utveckla sin potential. Om lampan placeras i en soffa skapas en riktig oas av välbefinnande som garanterar mysiga timmar kväll efter kväll.
 • LED-taklampa Diego, 3 lampor

  LED-taklampa Diego, 3 lampor
  Nino Leuchten led-taklampa diego, 3 lampor Diego,, för vardagsrum / matsal, plast, 5 W, energiefficiens: E, L: 46 cm, B: 45 cm, H: 8 cm
 • Pendellampa Java, olika skärmar, 4 lampor

  Pendellampa Java, olika skärmar, 4 lampor
  Nino Leuchten pendellampa java, olika skärmar, 4 lampor Java,, för vardagsrum / matsal, eukalyptusträ, tråd, gräsnät, E27, 40 W, L: 77 cm, B: 17 cm
 • LED-taklampa Diego, 5 lampor

  LED-taklampa Diego, 5 lampor
  Den moderna Diego LED-taklampan består av fem sammankopplade runda skärmar med inbyggd LED-teknik och vita diffusorer. Lysdioderna kan bekvämt dämpas för att ge rätt ljus när som helst, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 25 cm

  Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 25 cm
  Nino Leuchten pendellampa tronco, 1 lampa, träpendel 25 cm Tronco,, för vardagsrum / matsal, eukalyptus, metall, E27, 40 W, H: 25 cm
 • Bordslampa Lee med flexarm

  Bordslampa Lee med flexarm
  Nino Leuchten bordslampa lee med flexarm Lee, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E14, 40 W, H: 40 cm
 • Bordslampa Denton i vintagestil, svartguld

  Bordslampa Denton i vintagestil, svartguld
  Rustik bordslampa Denton med tre ben Metallmaterialet och den svarta och guldfärgen gör Denton bordslampa till en elegant ljus accent. Skuggan består av ett svart lock som rymmer en gyllene cylinder inuti. Båda elementen är försedda med ett hålmönster som i kombination med ljus ger effektiv belysning. De tre benen ger nödvändig stabilitet och avrundar designen i vintage-stil.
 • Taklampa med skimrande hänge, 32 x 32 cm

  Taklampa med skimrande hänge, 32 x 32 cm
  London - fyrkantig taklampa med mousserande gardiner London- taklampa fyrkantiga takelement är förkromad. Många hängande kedjor är fästa vid den, som är fyllda med tydliga, polerade element; de mindre är gjorda av glas, de större i botten av varje kedja är gjorda av akryl. Lampan är utrustad med tre glödlampor med ett E14- uttag . Om dimbara lampor används kan taklampa också dämpas med en väggdimmer.
 • Golvlampa Vega med IP44, höjd 78 cm

  Golvlampa Vega med IP44, höjd 78 cm
  Vega golvlampa låter inomhus- och utomhusytorna lysa Med Vega- golvlampa kan inte bara de inre av de fyra väggarna hemma ställas in i scenen, för tack vare IP44 kan lampan till exempel också placeras på terrasser. Lampans glödlampa består av ett svart metallgaller som avsmalnar uppåt. Lampan sätts in i ett E27- uttag längst ner på kroppen, som är omgivet av en vit plastkula och därmed skyddad från alla väder.
 • Bordslampa Bola, guld

  Bordslampa Bola, guld
  Nino Leuchten bordslampa bola, guld Bola,, för vardagsrum / matsal, keramik, E14, 40 W, H: 21 cm
 • Pendellampa Tronco med fyra träpendlar

  Pendellampa Tronco med fyra träpendlar
  Nino Leuchten pendellampa tronco med fyra träpendlar Tronco, för vardagsrum / matsal, eukalyptus, metall, E27, 40 W, L: 81 cm
 • Golvlampa Jaro, burskärm rotting

  Golvlampa Jaro, burskärm rotting
  Nino Leuchten golvlampa jaro, burskärm rotting Jaro,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, H: 160 cm
 • Golvlampa Denton, trebent, metallskärm

  Golvlampa Denton, trebent, metallskärm
  Denton golvlampa i trendig vintagestil Skuggan på Denton golvlampa är baserad på tre ben och består av två komponenter. Bakom ett svart lock finns en smalare, cylindrisk nyans i gyllene färg. I samband med det ljus från lampan skapar detta intressanta ljuseffekter som gör lampan en riktig blickfång i vardagsrummet. På grund av dess ganska rustika utseende understryker Dentons golvlampa främst rumskoncept i vintage stil.
 • Bordslampa Porto, justerbar, svart/guld

  Bordslampa Porto, justerbar, svart/guld
  Nino Leuchten bordslampa porto, justerbar, svart/guld Porto,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 35 cm
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, silver

  LED-bordslampa Marek, dimbar, silver
  Marek LED bordslampa har en modern och enkel design och är tillverkad av robust metall. Med sitt varmvita ljus ger Marek en behaglig belysning och passar utmärkt som skrivbordslampa. Det graciösa lamphuvudet kan svängas och de integrerade lysdioderna är steglöst dimbara.
 • Hänglampa Denton med burskärm, svart/guld

  Hänglampa Denton med burskärm, svart/guld
  Nino Leuchten hänglampa denton med burskärm, svart/guld Denton, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 30 cm
 • Taklampa Vito gallerskärm svart/inuti guld

  Taklampa Vito gallerskärm svart/inuti guld
  Nino Leuchten taklampa vito gallerskärm svart/inuti guld Vito, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 34 cm
 • Hänglampa Jan, Ø 50 cm 1 lampa, guld

  Hänglampa Jan, Ø 50 cm 1 lampa, guld
  Nino Leuchten hänglampa jan, ø 50 cm 1 lampa, guld Jan, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Bordslampa Jon med keramikfot, grå

  Bordslampa Jon med keramikfot, grå
  bordslampa Jon med dekorerad keramisk bas Bordslampor med textilfärger ger behaglig, bländningsfri belysning, särskilt i sovrummet, vilket är perfekt för läsning och avkoppling. Jon bordslampa skapar också en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Förutom den vita textilskärmen har bordslampa av keramik. Keramiken dekorerades med ett diamantformat mönster som ger lampan en modern touch.
 • Golvlampa Rinca, trådskärm med gräsnät

  Golvlampa Rinca, trådskärm med gräsnät
  Nino Leuchten golvlampa rinca, trådskärm med gräsnät Rinca,, för vardagsrum / matsal, metall, gräsnät, E27, 40 W, L: 27 cm, B: 27 cm, H: 130 cm
 • Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 8 cm

  Pendellampa Tronco, 1 lampa, träpendel 8 cm
  Nino Leuchten pendellampa tronco, 1 lampa, träpendel 8 cm Tronco,, för vardagsrum / matsal, eukalyptus, metall, E27, 40 W, H: 8 cm
 • Glasbordslampa Bottle, rökgrå

  Glasbordslampa Bottle, rökgrå
  Nino Leuchten glasbordslampa bottle, rökgrå Bottle,, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E14, 40 W, H: 33 cm
 • Bordslampa Lisco lådformad betongfot

  Bordslampa Lisco lådformad betongfot
  En lite annorlunda lampa: Lisco bordslampa med en lådformad betongbas Den rustika bordslampa Lisco har en lådformad betongbas med rustika detaljer. Det ser robust ut och har en grå fluorescerande skärm. Detta kubiska paraply med vävt utseende har en fibrös struktur och är i kombination med betongbotten en fest för ögonen även när den är avstängd. Om lampan tänds lyser omgivningen i ett mjukt, bländfritt ljus och skapar en mysig atmosfär. Här står bordslampa Lisco på nattduksbordet, men har också ett stativ på byråer och små bord i vardagsrummet och matsalen. Belysningen är perfekt för att koppla av eller läsa på kvällen.
 • Pendellampa Arezzo, 5 lampor

  Pendellampa Arezzo, 5 lampor
  Nino Leuchten pendellampa arezzo, 5 lampor Arezzo,, för vardagsrum / matsal, metall, mosaikglas, E27, 40 W, L: 90 cm
 • Glasbordslampa Bottle, bärnsten

  Glasbordslampa Bottle, bärnsten
  Nino Leuchten glasbordslampa bottle, bärnsten Bottle,, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E14, 40 W, H: 33 cm
 • Bordslampa Jon med keramikfot, vit

  Bordslampa Jon med keramikfot, vit
  bordslampa Jon med dekorerad keramisk bas Bordslampor med textilfärger ger behaglig, bländningsfri belysning, särskilt i sovrummet, vilket är perfekt för läsning och avkoppling. Jon bordslampa skapar också en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Förutom den vita textilskärmen har bordslampa av keramik. Keramiken dekorerades med ett diamantformat mönster som ger lampan en modern touch.
 • Bordslampa Bola, svart

  Bordslampa Bola, svart
  Nino Leuchten bordslampa bola, svart Bola,, för vardagsrum / matsal, keramik, E14, 40 W, H: 21 cm
 • Med touchbrytare - LED-bordslampa Alisa

  Med touchbrytare - LED-bordslampa Alisa
  LED-bordslampa Alisa med pekbrytare och innovativ basguide Alisa bordslampa i metall och glas imponerar med sin ovanliga sfäriska form och passar bra med modern och klassisk inredning med det där visst. Med den sluttande formen på metallbotten i matt nickel och den satinerade glaskulan är Alisa perfekt för konstälskare och beundrare av enkel elegans. Den sfäriska bordslampa är väldigt enkel att använda med en touch-switch och skapar behaglig belysning i vardagsrummet eller sovrummet eller i receptionen. Ljuset är mysigt och passar bra på sidobord eller en mottagningsdisk. Klassisk elegans möter avantgarde! Som designobjekt eller Akzentlicht bordslampa stil och atmosfär till levande och arbetsmiljöer.
 • Glaspendellampa Pilar, 8 lampor, rökgrå

  Glaspendellampa Pilar, 8 lampor, rökgrå
  Nino Leuchten glaspendellampa pilar, 8 lampor, rökgrå Pilar,, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E27, 40 W, L: 100 cm, B: 38 cm
 • Golvlampa Ducky med ett trebent stativ

  Golvlampa Ducky med ett trebent stativ
  Nino Leuchten golvlampa ducky med ett trebent stativ Ducky, för vardagsrum / matsal, rostfritt stål, fjädrar, E27, 40 W, H: 150 cm
 • Glaspendellampa Arol, antikmässing

  Glaspendellampa Arol, antikmässing
  Nino Leuchten glaspendellampa arol, antikmässing Arol,, för vardagsrum / matsal, glas, E27, 40 W
 • LED-golvlampa Marek, dimbar, antracit

  LED-golvlampa Marek, dimbar, antracit
  Marek är en modern LED-golvlampa som lyser i ett behagligt, varmvitt ljus. Tack vare sin lutningsförmåga och steglösa dimbarhet är Marek mångsidig och utgör ett idealiskt komplement till moderna bostadsområden.
 • Bordslykta Wismar plast i träoptik 29,5 cm

  Bordslykta Wismar plast i träoptik 29,5 cm
  Nino Leuchten bordslykta wismar plast i träoptik 29,5 cm Wismar, för vardagsrum / matsal, plast, metall, hampa, E27, 40 W, L: 12 cm, B: 13 cm, H: 29.5 cm
 • Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 1 lampa

  Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 1 lampa
  Nino Leuchten hänglampa kimo, burskärm med rotting, 1 lampa Kimo,, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 40 W, H: 25 cm
 • Golvlampa Lee, 2 lampor

  Golvlampa Lee, 2 lampor
  Nino Leuchten golvlampa lee, 2 lampor Lee,, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E14, 40 W, H: 150 cm
 • Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 3 lampor

  Hänglampa Kimo, burskärm med rotting, 3 lampor
  Nino Leuchten hänglampa kimo, burskärm med rotting, 3 lampor Kimo,, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 40 W, L: 74 cm, B: 24 cm
 • Taklampa Esra, rotting, 6 lampor

  Taklampa Esra, rotting, 6 lampor
  Nino Leuchten taklampa esra, rotting, 6 lampor Esra,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, L: 66 cm, H: 20 cm
 • Taklampa Java, rotting, 6 lampor

  Taklampa Java, rotting, 6 lampor
  Nino Leuchten taklampa java, rotting, 6 lampor Java,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E14, 40 W, L: 67 cm, H: 20 cm
 • Taklampa Esra, rotting, 4 lampor

  Taklampa Esra, rotting, 4 lampor
  Nino Leuchten taklampa esra, rotting, 4 lampor Esra,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, L: 60 cm, B: 54 cm, H: 20 cm
 • Taklampa Java, rotting, 4 lampor

  Taklampa Java, rotting, 4 lampor
  Nino Leuchten taklampa java, rotting, 4 lampor Java,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E14, 40 W, L: 62 cm, B: 47 cm, H: 20 cm
 • LED-solcellsljusslinga Genua med 10 lyktor

  LED-solcellsljusslinga Genua med 10 lyktor
  LED-solbelysningen Genua är en ljuskedja som består av totalt 10 ljuskällor i lyktglas. Genua kan dekoreras optimalt på balkongen eller terrassen. Dessutom ingår en integrerad jordspik så att motsvarande solcellspanel enkelt kan placeras. Det varmvita ljuset ger alltid en behaglig belysning,
 • LED-solcellslampa Terni metall i kulform

  LED-solcellslampa Terni metall i kulform
  LED-solcellslampan Terni har en lekfull och iögonfallande design som gör den mycket dekorativ. Terni har en sfärisk form och är tillverkad av högkvalitativ metall. Dess varmvita ljus lyser i flera timmar tack vare ett integrerat uppladdningsbart batteri och laddning via en solpanel. Ljuset fördelas genom mönstret och trollar fram en stämningsfull ljusbild.
 • LED-solcellslampa Trapani med flackeffekt

  LED-solcellslampa Trapani med flackeffekt
  Trapani är en modern LED-solcellslampa vars droppformade ram är tillverkad av plast och har en lyktform. Inuti finns ljuskällan, som simuleras av ett gräddfärgat ljus. Trapani lyser med ett varmvitt ljus och kan även återge den naturliga flimrande effekten av eld.
 • Golvlampa Norin med stativ av eukalyptusträ

  Golvlampa Norin med stativ av eukalyptusträ
  Nino Leuchten golvlampa norin med stativ av eukalyptusträ Norin, för vardagsrum / matsal, eukalyptusträ, textil, E27, 40 W, H: 130 cm
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, vit

  LED-bordslampa Marek, dimbar, vit
  Marek LED bordslampa har en modern och enkel design och är tillverkad av robust metall. Med sitt varmvita ljus ger Marek en behaglig belysning och passar utmärkt som skrivbordslampa. Det graciösa lamphuvudet kan svängas och de integrerade lysdioderna är steglöst dimbara.
 • LED-bordslampa Marek, dimbar, antracit

  LED-bordslampa Marek, dimbar, antracit
  Marek LED bordslampa har en modern och enkel design och är tillverkad av robust metall. Med sitt varmvita ljus ger Marek en behaglig belysning och passar utmärkt som skrivbordslampa. Det graciösa lamphuvudet kan svängas och de integrerade lysdioderna är steglöst dimbara.
 • Golvlampa Jaro, höjdjusterbar med burskärm

  Golvlampa Jaro, höjdjusterbar med burskärm
  Nino Leuchten golvlampa jaro, höjdjusterbar med burskärm Jaro,, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, H: 210 cm
 • Hänglampa Vito gallerskärm svart/inuti guld

  Hänglampa Vito gallerskärm svart/inuti guld
  Nino Leuchten hänglampa vito gallerskärm svart/inuti guld Vito, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 34 cm
 • Hänglampa Jan, Ø 30 cm 1 lampa, guld

  Hänglampa Jan, Ø 30 cm 1 lampa, guld
  Nino Leuchten hänglampa jan, ø 30 cm 1 lampa, guld Jan, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Hänglampa Jan, Ø 30 cm, 1 lampa, svart

  Hänglampa Jan, Ø 30 cm, 1 lampa, svart
  Nino Leuchten hänglampa jan, ø 30 cm, 1 lampa, svart Jan, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Hänglampa Jan, 5 lampor, svart

  Hänglampa Jan, 5 lampor, svart
  Nino Leuchten hänglampa jan, 5 lampor, svart Jan,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Bordslampa Java, trådskärm med gräsnät

  Bordslampa Java, trådskärm med gräsnät
  Nino Leuchten bordslampa java, trådskärm med gräsnät Java,, för vardagsrum / matsal, metall, gräsnät, E27, 40 W, H: 18 cm
 • Hänglampa Tobi med bambunät, 4 lampor

  Hänglampa Tobi med bambunät, 4 lampor
  Nino Leuchten hänglampa tobi med bambunät, 4 lampor Tobi, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, bambu, E14, 40 W, L: 89 cm, B: 17 cm
 • Golvlykta Wismar plast i träptik 80 cm

  Golvlykta Wismar plast i träptik 80 cm
  Nino Leuchten golvlykta wismar plast i träptik 80 cm Wismar, för vardagsrum / matsal, plast, metall, hampa, E27, 40 W, L: 25 cm, B: 25 cm, H: 80 cm
 • Bordslampa Esra med rotting

  Bordslampa Esra med rotting
  Nino Leuchten bordslampa esra med rotting Esra, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, H: 35 cm
 • Golvlampa Esra med rotting

  Golvlampa Esra med rotting
  Nino Leuchten golvlampa esra med rotting Esra, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, H: 154 cm
 • Pendellampa Java, trådskärm med gräsnät

  Pendellampa Java, trådskärm med gräsnät
  Nino Leuchten pendellampa java, trådskärm med gräsnät Java,, för vardagsrum / matsal, tråd, gräsnät, E27, 40 W
 • Pendellampa Palo med träbalk, 4 lampor

  Pendellampa Palo med träbalk, 4 lampor
  Nino Leuchten pendellampa palo med träbalk, 4 lampor Palo, för vardagsrum / matsal, eukalyptusträ, metall, E27, 25 W, L: 70 cm
 • Hänglampa Jan, 3 lampor, svart

  Hänglampa Jan, 3 lampor, svart
  Nino Leuchten hänglampa jan, 3 lampor, svart Jan,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Hänglampa Jan, Ø 50 cm, 1 lampa, svart

  Hänglampa Jan, Ø 50 cm, 1 lampa, svart
  Nino Leuchten hänglampa jan, ø 50 cm, 1 lampa, svart Jan, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Golvlampa Java, trådskärm med gräsnät

  Golvlampa Java, trådskärm med gräsnät
  Nino Leuchten golvlampa java, trådskärm med gräsnät Java,, för vardagsrum / matsal, metall, gräsnät, E27, 40 W, H: 110 cm
 • Bordslampa Rinca, trådskärm med gräsnät

  Bordslampa Rinca, trådskärm med gräsnät
  Nino Leuchten bordslampa rinca, trådskärm med gräsnät Rinca,, för vardagsrum / matsal, metall, gräsnät, E27, 40 W, L: 15 cm, B: 15 cm, H: 34 cm
 • Bordslampa Norin med stativ av eukalyptusträ

  Bordslampa Norin med stativ av eukalyptusträ
  Nino Leuchten bordslampa norin med stativ av eukalyptusträ Norin, för vardagsrum / matsal, eukalyptusträ, textil, E27, 40 W, H: 32 cm
 • Pendellampa Jaro med träbalk, 4 lampor

  Pendellampa Jaro med träbalk, 4 lampor
  Nino Leuchten pendellampa jaro med träbalk, 4 lampor Jaro, för vardagsrum / matsal, eukalyptusträ, tråd, rotting, E27, 40 W, L: 117 cm, B: 21 cm, H: 23 cm
 • Bordslampa Jaro med rotting

  Bordslampa Jaro med rotting
  Nino Leuchten bordslampa jaro med rotting Jaro, för vardagsrum / matsal, metall, tråd, rotting, E27, 40 W, H: 26 cm