Lampor från Newlite

 • Artemis 2 (Vit)

  Artemis 2 (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Artemis 3 (Vit)

  Artemis 3 (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Artemis 1 (Vit)

  Artemis 1 (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Enki LED utomhusplafond (Svart)

  Enki LED utomhusplafond (Svart)
  Utomhusplafond i svartlackad aluminium med akrylkupa. Hög IP-klass (IP54) och integrerad LED-teknik. Ger ett varmvitt ljus. Ansluts med vanligt 220-230V kabel.
 • Boomerang vägglampa LED (Vit)

  Boomerang vägglampa LED (Vit)
  Stilren vägglampa med en effektbelysning på väggen. Motsvarar ca 15W och ger ett varmvitt ljus. Direktkoppling.
 • Round dubbel grå (Grå)

  Round dubbel grå (Grå)
  Gedigen och välarbetad fasadbelysning som ger en effekt upp- och neråt. Silverlackad grå finish och snyggt runt fäste som enkelt monteras på väggen. Hög kvalité på materialet. Fästets diameter - 6,5cmLjuskälla ingår ej.
 • Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 18W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha. 3000K - Varmvitt ljus med 1510 lumen 4000K - Vitt ljus med 1770 lumen 5000K - Kallvit ljus med 1610 lumen 3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • Poseidon Small LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Small LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 12W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 55W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • E27 lyktlampa 2W (25W) LED

  E27 lyktlampa 2W (25W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 25W lyktlampa. Förbrukar endast 2W och har en lång livslängd.
 • Collon vägglampa LED (Vit)

  Collon vägglampa LED (Vit)
  Collon vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.
 • GU10 LED 6W (45W) dimbar

  GU10 LED 6W (45W) dimbar
  GU10 6W LED som är dimbar med de allra flesta dimrar! Den här lampan passar perfekt i både läslampor och spotlights. Den ger ett otroligt bra varmvitt ljus och storleken på lampan är densamma som en halogen.
 • G9 LED 2,5W dimbar

  G9 LED 2,5W dimbar
  G9 LED-lampa i samma storlek som en G9 halogenlampa. Ljuset ser i stort sett likadant ut och denna lampan kan ersätta halogenlampan utan problem. Motsvarar ca 25-30W halogen.
 • Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 12W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha. 3000K - Varmvitt ljus med 890 lumen 4000K - Vitt ljus med 1050 lumen 5000K - Kallvit ljus med 960 lumen 3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • E27 LED normal 9W dimbar

  E27 LED normal 9W dimbar
  LED Normallampa med samma storlek som en vanlig traditionell glödlampa. Drar endast 9W och motsvarar ca 50W. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar med de flesta dimrar.
 • E27 Lyktlampa 4W (45W) LED

  E27 Lyktlampa 4W (45W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 45W lyktlampa. Förbrukar endast 4W och har en lång livslängd.
 • Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 25W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 150W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K vilket är ett varmvitt ljus.
 • Manta vägglampa LED (Vit)

  Manta vägglampa LED (Vit)
  Manta vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.
 • G9 2W LED

  G9 2W LED
  G9 LED-lampa med samma form och storlek som halogenlampan. Ger ett fint varmvitt ljus och kan ersätta halogen G9 rakt av så länge det inte är dimmer kopplat till lampan. Motsvarar en 25W halogen.
 • G9 LED 4W dimbar

  G9 LED 4W dimbar
  Lite starkare G9 LED-lampa som är fullt dimbar och ger ett varmvitt ljus. För bästa dimmereffekt så behöver flera lampor användas. Motsvarar cirka 30W halogen.
 • E14 klot LED 5W dimbar

  E14 klot LED 5W dimbar
  Klotlampa LED med samma storlek och egenskaper som en vanlig glödlampa. Fullt dimbar, varmvit ljus och motsvarar cirka 30-35W glödljus.
 • Cubino flex LED (Antracitgrå)

  Cubino flex LED (Antracitgrå)
  Fasadbelysning i gjuten aluminium och med integrerad LED med varmvitt ljus. Det går att justera armaturen beroende på hur smal/bred ljusbild man vill ha, även möjlighet att stänga ena sidan om man bara vill ha ljus åt ett visst håll. Hög IP-klass (IP65).
 • G9 LED 2W dimbar

  G9 LED 2W dimbar
  Liten G9 LED-lampa som ger ett varmvitt ljus 3000K och som är dimbar. Notera att för kunna dimra måste du använda flera G9 lampor, annars blir effekten för låg.
 • GU10 LED 3,5W

  GU10 LED 3,5W
  GU10 4W LED lampa. Perfekt för fasadbelysning. Avger minimal värme bakom lampan vilket gör att den passar till trånga utrymmen. Ger ett fint varmvitt ljus och motsvarar ca 30-35W.