Newlite lampor

Med Newlite lampor kan man lysa upp sitt hem utan att det ska kosta för mycket. De har billiga och enkla lampor för vägg och tak. Newlite tillverkar också ljuskällor som passar till deras lampor men även andra märken.

Vår belysning från Newlite

 • E27 Lyktlampa 4W (45W) LED

  E27 Lyktlampa 4W (45W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 45W lyktlampa.Förbrukar endast 4W och har en lång livslängd.
 • Artemis 2 LED (Vit)

  Artemis 2 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.
 • Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 25W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 150W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K vilket är ett varmvitt ljus.
 • Alu Box vägglampa (Aluminium)

  Alu Box vägglampa (Aluminium)
  En snygg, enkel och diskret vägglampa som ger en snygg effekt på väggen.Armaturhuset är gjort av rent aluminium som strängsprutats och sen formats med CNC maskiner. Ytan är polerad och sedan borstad i endast en riktning.Ljuskälla ingår ej.Bländskydd går att köpa till och ligger som rekommenderat tillbehör.
 • Artemis 1 LED (Vit)

  Artemis 1 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.Passar ej att skruva i takdosa.
 • Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 18W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha.3000K - Varmvitt ljus med 1510 lumen4000K - Vitt ljus med 1770 lumen5000K - Kallvit ljus med 1610 lumen3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • Kub 2x3W LED (Vit)

  Kub 2x3W LED (Vit)
  Kub, väggbelysning i mattvitlackerad aluminium. Integrerad LED som ger ett fint varmvitt ljus.Direktanslutning på väggen.
 • Poseidon Small LED Badrumsplafond (Svart)

  Poseidon Small LED Badrumsplafond (Svart)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 12W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 55W. Svart ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 12W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha.3000K - Varmvitt ljus med 890 lumen4000K - Vitt ljus med 1050 lumen5000K - Kallvit ljus med 960 lumen3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • Downlight LED 4W (inkl. distansring) (Vit)

  Downlight LED 4W (inkl. distansring) (Vit)
  Ny modern integrerad LED-downlight på 4W som motsvarar ca 25W-30W halogen. Ger ett väldigt varmvitt och fint ljus.Distansring medföljer, går även installera utan och fälla in spotten.Fullt dimbar med elektronisk dimmer (se. rek. transformator).3m lång sladd medföljer för att underlätta installation.Passar i tak, skåp och som bänkbelysning.350mA LED-transformator behövs.
 • E27 lyktlampa 2W (30W) LED

  E27 lyktlampa 2W (30W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 30W lyktlampa.Förbrukar endast 2W och har en lång livslängd.
 • Elite Spotlight 1W (Svart)

  Elite Spotlight 1W (Svart)
  Trädgårdsspotlight Elite 1W som motsvarar ca 15. Passar bra för att belysa mindre föremål och buskar där man inte vill ha lika intensiv belysning. Stativet går att montera ner om man vill ha den lägre. Två kablar sitter på armaturen för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.Transformator ingår ej. 
 • Poseidon Large LED Badrumsplafond (Svart)

  Poseidon Large LED Badrumsplafond (Svart)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 25W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 150W. Svart ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K vilket är ett varmvitt ljus.
 • Hydra Ground 6W (Svart)

  Hydra Ground 6W (Svart)
  Markspotlight Hydra 6W som passar i vårt trädgårdssystem. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar ca 50W halogen. Passar bra under större träd/buskar eller där man vill ha en spotlight effekt underifrån. Levereras med två kablar för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.
 • Collon vägglampa LED (Vit)

  Collon vägglampa LED (Vit)
  Collon vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.
 • G9 LED 2W

  G9 LED 2W
  Liten G9 LED-lampa som ger ett varmvitt ljus 3000K.
 • E27 LED normal 7W dimbar

  E27 LED normal 7W dimbar
  LED Normallampa med samma storlek som en vanlig traditionell glödlampa. Drar endast 7W och motsvarar ca 56W. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar med de flesta dimrar.
 • Hydra Ground 3W (Svart)

  Hydra Ground 3W (Svart)
  Markspotlight Hydra 3W som passar i vårt trädgårdssystem. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar ca 30W halogen. Passar bra under mindre träd eller där man vill ha en spotlight effekt underifrån. Levereras med två kablar för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.
 • Tellus vägglampa LED (Vit)

  Tellus vägglampa LED (Vit)
  Tellus vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.
 • E14 klot LED 5W dimbar

  E14 klot LED 5W dimbar
  Klotlampa LED med samma storlek och egenskaper som en vanlig glödlampa. Fullt dimbar, varmvit ljus och motsvarar cirka 30-35W glödljus.

Newlite köper direkt från fabrik

Newlite köper in ljuskällor och armatur direkt från fabriker utan mellanhänder. Det gör de för att kunna hålla nere priserna när de i sin tur säljer till lampbutiker. Förhoppningen är att de ska ha ett attraktivt pris till återförsäljare och slutkund på sina lampor.