Lampor från Newlite

 • Poseidon Small LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Small LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 12W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 55W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • Artemis 2 LED (Vit)

  Artemis 2 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.
 • Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Large LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 25W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 150W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K vilket är ett varmvitt ljus.
 • Artemis 3 LED (Vit)

  Artemis 3 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.
 • Alu Box vägglampa (Aluminium)

  Alu Box vägglampa (Aluminium)
  En snygg, enkel och diskret vägglampa som ger en snygg effekt på väggen.Armaturhuset är gjort av rent aluminium som strängsprutats och sen formats med CNC maskiner. Ytan är polerad och sedan borstad i endast en riktning.Ljuskälla ingår ej.Bländskydd går att köpa till och ligger som rekommenderat tillbehör.
 • GU10 LED 6W (45W) dimbar

  GU10 LED 6W (45W) dimbar
  GU10 6W LED som är dimbar med de allra flesta dimrar! Den här lampan passar perfekt i både läslampor och spotlights. Den ger ett otroligt bra varmvitt ljus och storleken på lampan är densamma som en halogen.
 • E27 Lyktlampa 4W (45W) LED

  E27 Lyktlampa 4W (45W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 45W lyktlampa.Förbrukar endast 4W och har en lång livslängd.
 • Boomerang vägglampa LED (Vit)

  Boomerang vägglampa LED (Vit)
  Stilren vägglampa med en effektbelysning på väggen. Motsvarar ca 15W och ger ett varmvitt ljus. Direktkoppling.
 • Artemis 1 LED (Vit)

  Artemis 1 LED (Vit)
  Lite större spotlight i ren aluminium och i en snygg mattvit finish. Riktbar och fullt dimbar med en elektronisk dimmer. Integrerad transformator i takfästet och ansluts med vanlig 220V sladd.Levereras komplett med LED ljuskällor G53 9W 3000K.Passar ej att skruva i takdosa.
 • Alu Box vägglampa (Vit)

  Alu Box vägglampa (Vit)
  En snygg, enkel och diskret vägglampa som ger en snygg effekt på väggen.Armaturhuset är gjort av rent aluminium som strängsprutats och sen formats med CNC maskiner. Ytan är polerad och sedan borstad i endast en riktning.Ljuskälla ingår ej.Bländskydd går att köpa till och ligger som rekommenderat tillbehör.
 • G9 LED 4W dimbar

  G9 LED 4W dimbar
  Lite starkare G9 LED-lampa som är fullt dimbar och ger ett varmvitt ljus. För bästa dimmereffekt så behöver flera lampor användas. Motsvarar cirka 30W halogen.
 • Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 12W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 12W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha.3000K - Varmvitt ljus med 890 lumen4000K - Vitt ljus med 1050 lumen5000K - Kallvit ljus med 960 lumen3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • Poseidon Medium LED Badrumsplafond (Vit)

  Poseidon Medium LED Badrumsplafond (Vit)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 18W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 75W. Mattvit ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • Elite Spotlight 1W (Svart)

  Elite Spotlight 1W (Svart)
  Trädgårdsspotlight Elite 1W som motsvarar ca 15. Passar bra för att belysa mindre föremål och buskar där man inte vill ha lika intensiv belysning. Stativet går att montera ner om man vill ha den lägre.Två kablar sitter på armaturen för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.
 • Hydra Ground 6W (Svart)

  Hydra Ground 6W (Svart)
  Markspotlight Hydra 6W som passar i vårt trädgårdssystem. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar ca 50W halogen. Passar bra under större träd/buskar eller där man vill ha en spotlight effekt underifrån. Levereras med två kablar för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.
 • Focus Large G53 round (Vit)

  Focus Large G53 round (Vit)
  Focus Large är en större downlight med reflektorfäste G53 vilket gör en större styrka i ljuset och passar bra där man behöver lite mer kraft i ljuset samt där vanliga spottar kanske ser lite fjuttiga ut. Armaturen är riktbar.Tillverkad i gjuten aluminium och i en snygg mattvit finish. Observera att om du har isolering eller brännbart material bakom så krävs en skyddskåpa bakom spotlighten.Transformator ingår ej, du kan koppla ihop flera spottar till samma transformator.Ljuskälla ingår ej.
 • GU10 LED 4W

  GU10 LED 4W
  GU10 4W LED lampa. Perfekt för fasadbelysning. Avger minimal värme bakom lampan vilket gör att den passar till trånga utrymmen. Ger ett fint varmvitt ljus och motsvarar ca 30-35W.
 • E27 lyktlampa 2W (25W) LED

  E27 lyktlampa 2W (25W) LED
  Äntligen en lyktlampa LED som kan ersätta den traditionella lyktlampan rakt av. Ger ett varmt och behagligt sken (precis som lyktlampan) och kan med fördel användas både i entrébelysning och som dekorationsbelysning. Motsvarar cirka 25W lyktlampa.Förbrukar endast 2W och har en lång livslängd.
 • Alpha Spotlight LED 12W (Vit)

  Alpha Spotlight LED 12W (Vit)
  Skenspotlight till Newlite 3-fassystem. Ger ett starkt ljus och passar bra där man har lite högre i tak. Fullt dimbar och en hög färgåtergivning.Fördelen är också att du kan göra kopplingar i skenan som gör att du kan styra spottarna på skenan med olika strömbrytare/dimmers. Detta kan vara bra i butikslokaler men är lite överkurs när det gäller belysning till hemmet.Transformatorn är integrerad i spotlighten vilket gör att inget drivdon behövs på skenan, det gör att det blir en stilren lösning utan "klumpar" på skenan.
 • Focus-S IP54 (Vit)

  Focus-S IP54 (Vit)
  Aluminium gjuten downlight med klick och drag funktion vilket underlättar både vid installation och vid byte av ljuskälla. IP54 vilket gör att den funkar utmärkt i våtrum. Snygg mattvit finish och ett skyddsglas + tätning framför ljuskällan.Ljuskälla ingår ej.
 • Downlight LED 4W (inkl. distansring) (Vit)

  Downlight LED 4W (inkl. distansring) (Vit)
  Ny modern integrerad LED-downlight på 4W som motsvarar ca 25W-30W halogen. Ger ett väldigt varmvitt och fint ljus.Distansring medföljer, går även installera utan och fälla in spotten.Fullt dimbar med elektronisk dimmer (se. rek. transformator).3m lång sladd medföljer för att underlätta installation.Passar i tak, skåp och som bänkbelysning.350mA LED-transformator behövs.
 • G9 LED 2W dimbar

  G9 LED 2W dimbar
  Liten G9 LED-lampa som ger ett varmvitt ljus 3000K och som är dimbar. Notera att för kunna dimra måste du använda flera G9 lampor, annars blir effekten för låg.
 • Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)

  Basic 18W LED - Ställbar färgtemperatur (Vit)
  Basic 18W LED-plafond i metall och kupa i plast. Ställbar färgtemperatur vilket innebär att du kan ställa in på plafonden vilken Kelvin du vill ha.3000K - Varmvitt ljus med 1510 lumen4000K - Vitt ljus med 1770 lumen5000K - Kallvit ljus med 1610 lumen3 års garanti. Ansluts enkelt med 230V ström.
 • Athena 2 (Vit)

  Athena 2 (Vit)
  Enkel spotlightskena i mattvit eller mattsvart med riktbara spotlights. Ansluts antingen med utanpåliggande sladd eller med sladd direkt från taket in i lampan.Ljuskällor ingår ej.
 • 3-fas 1m skena (Vit)

  3-fas 1m skena (Vit)
  1m skena till Newlite 3-fas skensystem. Välj hur lång skena du vill ha totalt och köp till skarvar för att sammankoppla skenorna.
 • Enki LED utomhusplafond (Svart)

  Enki LED utomhusplafond (Svart)
  Utomhusplafond i svartlackad aluminium med akrylkupa. Hög IP-klass (IP54) och integrerad LED-teknik. Ger ett varmvitt ljus.Ansluts med vanligt 220-230V kabel.
 • Hydra Ground 3W (Svart)

  Hydra Ground 3W (Svart)
  Markspotlight Hydra 3W som passar i vårt trädgårdssystem. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar ca 30W halogen. Passar bra under mindre träd eller där man vill ha en spotlight effekt underifrån. Levereras med två kablar för att man enkelt ska kunna gå vidare i samma slinga.
 • Poseidon Medium LED Badrumsplafond (Svart)

  Poseidon Medium LED Badrumsplafond (Svart)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 18W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 75W. Svart ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • Apollo vit LED 15W (Vit)

  Apollo vit LED 15W (Vit)
  Plafond med skärm i akryl och vitlackad stålram. Fullt dimbar med elektronisk dimmer och de integrerade LED-dioderna är energisnåla, ger bra ljus och lång livslängd.Ljuskälla ingår.
 • Kub 2x3W LED

  Kub 2x3W LED
  Kub, väggbelysning i mattvitlackerad aluminium. Integrerad LED som ger ett fint varmvitt ljus.Direktanslutning på väggen.
 • E27 LED normal 9W dimbar

  E27 LED normal 9W dimbar
  LED Normallampa med samma storlek som en vanlig traditionell glödlampa. Drar endast 9W och motsvarar ca 50W. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar med de flesta dimrar.
 • G9 LED 2,5W dimbar

  G9 LED 2,5W dimbar
  G9 LED-lampa i samma storlek som en G9 halogenlampa. Ljuset ser i stort sett likadant ut och denna lampan kan ersätta halogenlampan utan problem. Motsvarar ca 25-30W halogen.
 • E14 klot LED 5W dimbar

  E14 klot LED 5W dimbar
  Klotlampa LED med samma storlek och egenskaper som en vanlig glödlampa. Fullt dimbar, varmvit ljus och motsvarar cirka 30-35W glödljus.
 • Rak skarv 3-fas (Vit)

  Rak skarv 3-fas (Vit)
  Rak skarv för vidarekoppling mellan två Newlite 3-fas skenor.
 • Mittanslutning 3-fas (Vit)

  Mittanslutning 3-fas (Vit)
  Mittanslutning för 3-fas skensystem.
 • Poseidon Small LED Badrumsplafond (Svart)

  Poseidon Small LED Badrumsplafond (Svart)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 12W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 55W. Svart ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K.
 • Poseidon Large LED Badrumsplafond (Svart)

  Poseidon Large LED Badrumsplafond (Svart)
  Ren och smäcker badrumsplafond med den nya integrerade LED-tekniken. 25W LED sitter i plafonden som motsvarar ca 150W. Svart ram och fullt dimbar med de flesta elektroniska dimmers. 3000K vilket är ett varmvitt ljus.
 • Tellus vägglampa LED (Vit)

  Tellus vägglampa LED (Vit)
  Tellus vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.
 • Collon vägglampa LED (Vit)

  Collon vägglampa LED (Vit)
  Collon vägglampa med integrerad LED. Gjuten aluminium med vit finish, ger ett varmvitt ljus. Motsvarar ca 30-40W totalt.