Mullan Lighting lampor

I det avlägsna lantliga hjärtat av byn Mullan på gränsen till Nordirland, stod en gång en blomstrande skofabrik med över 80 anställda. Men 1970 kom det trista beskedet när fabriken stängdes ned. Efter att ha varit övergiven i nästan ett kvarts sekel, vaknade den gamla fabriken åter till liv 2008 när Mullan Lighting grundades.

Belysning från Mullan Lighting

Idag har Mullan Lighting inte bara återupplivat den historiska fabriken i Mullan, utan har också expanderat med en fabrik i Storbritannien. Men det är inte bara dess historia och geografiska expansion som gör Mullan Lighting unikt. Varumärket stoltserar med ett växande team av begåvade designers och hantverkare som med stor skicklighet och passion skapar belysning. Deras kreationer har charmat några av världens mest kräsna kunder, inklusive stora namn som Google, Jamie Oliver, Guinness och till och med den kungliga familjen.

Mullan Lighting står som en symbol för irländskt hantverk och designexcellens. Varje produkt som bär Mullan-namnet är ett resultat av en kombination av tidlös design, vintage estetik och en internationell touch. Oavsett om det handlar om inomhus- eller utomhusbelysning, levererar Mullan Lighting kvalitativa, vackra och hållbara produkter som lyser upp rum över hela världen.