Leuchten Direkt lampor

 • Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm

  Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm
  Jupiter - en LED-taklampa med stjärnhimmelsoptik De av stål och plast tillverkade LED-taklampan Jupiter påminner genom de många små, genomskinliga prickarna på skärmen om en stjärnhimmel, där många små stjärnor gnistrar. Taklampan är utrustad med lysdioder, vilka genererar ett ljusflöde på 1 530 lumen. En särskild höjdpunkt är, förutom den snygga optiken, utrustningen med CCT-ljusstyrning. Till skillnad från andra LED-lampor måste man med taklampan Jupiter inte välja bara en ljustemperatur, eftersom man genom CCT-tekniken tre steg kan justera färgtemperaturen på LED-lamporna upprepade gånger med hjälp av strömbrytaren. Från varmvit 3.000 K över universalvit 4.000 K till dagsljusvit 5.000 K kan lämplig ljusfärg anpassas efter varje situation.
 • LED-taklampa Johanna 3 lampor

  LED-taklampa Johanna 3 lampor
  Futuristisk LED-taklampa Johanna i stål LED-taklampan Johanna övertygar med sin stilfulla, moderna formgivning. Tre ringar ger passande belysning i alla rum, oavsett om de är traditionellt inredda, moderna eller konstnärliga. Cirkeln är en av de mest harmoniska formerna och oavsett om inredningen är snarare dynamisk eller rå: denna lampa passar med sitt reducerade, ädla utseende till alla rumskoncept. Lampan monteras på en rund sockel med tre olika stora, lysande ringar i taket. Ljuset avges från ringarnas kant. Samtidigt avger de tre futuristiska ringarna ett speciellt varmt ljus i rummet.
 • Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm

  Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm
  Med stjärnhimmelsdesign - LED-taklampa Jupiter Stål och plast är materialen av vilka LED-taklampan Jupiter, med en diameter på hela 60 cm, tillverkas. Den satinerade skärmen har försetts med otaliga små genomskinliga prickar, genom vilka ljuset lyser obehindrat, och får hela skärmen att se ut som en stjärnhimmel. En ytterligare höjdpunkt med LED-taklampan Jupiter är, att du till skillnad från många andra LED-lampor inte behöver bestämma dig för en enda ljusfärg. Utrustningen med CCT-teknik möjliggör att du efter behag kan välja mellan ljusfärgerna varmvit (3 000 K), universalvit (4 000 ) och dagsljusvit (5 000 K) - och det bekvämt med fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Med denna kan du inte bara välja önskad ljusfärg; varje vald ljusfärg kan dessutom dimmas steglöst.
 • Bordslampa Rope av tjockt rep

  Bordslampa Rope av tjockt rep
  Rep bordslampa gjord av tjockt rep bordslampa Rope ger en maritim känsla in i vardagsrummet och övertygar inte bara nautiska fläktar. Det elegant böjda och knutna repet leder direkt in i det fristående uttag, vilket är bordslampa fokus. Det förstyvade, uppåtvända repet skapar en ytterligare wow-faktor. Lampans bas bildas av en avrundad kurva av repet som sedan slutar i en iögonfallande knut och sedan direkt i uttag . Hamprep-looken kompletterar bordslampa extraordinära utseende. Eftersom ljuskällan lyser direkt in i rummet är det särskilt bordslampa att använda iögonfallande ljuskällor med denna bordslampa .
 • LED-golvlampa Wave, fjärrkontroll, 3 lampor, svart

  LED-golvlampa Wave, fjärrkontroll, 3 lampor, svart
  Wave LED-golvlampa med fjärrkontroll i svart Den här golvlampan med LED-utrustning ger ett vackert ljus som lyser upp rummet på ett klart och behagligt sätt. Lampan kan skapa ett mysigt indirekt ljus när den lyser mot väggen. Lampans ljusstyrka kan också ändras enkelt och bekvämt med hjälp av fjärrkontrollen. Lampans utformning kan påminna om sjögräs som rör sig med vågorna i jämna svängningar. De lysande lysdioderna i den smala ramen kommer från raka hållare, från vilka de sträcker sig dynamiskt uppåt. Den runda basen ger stabilitet på golvet. Den här individuella golvlampan utstrålar dynamik och stabilitet. Den blir ett särskilt blickfång i ett inredningskoncept.
 • Kvadr. LED-taklampa Tim med 8 ringar

  Kvadr. LED-taklampa Tim med 8 ringar
  Fascinerande LED-taklampa Tim med vacker glans Fyra ringformade ljuselement fästes direkt på den kromade takplattan, och därunder befinner sig på konsolerna fyra små ringar som roterar genom fogar samt kan svängas och lutas. Diffusorerna, som är inbyggda i ringarna och täcker de varmvita lysdioderna, består av akryl med kristalloptik och skimrar i ljuset. Det totala ljusflödet från de åtta ringarna är 2 280 lumen, vilket är tillräckligt för allmän belysning och för att belysa stora utrymmen.
 • Trevingad LED-taklampa Max, 6 ljuskällor

  Trevingad LED-taklampa Max, 6 ljuskällor
  Individuell taklampa MAX för perfekt riktning av ljuset Sex rörliga spotlighter med tre flexibla lampelement gör taklampan MAX till en mycket individuell ljuskälla. Elementen kan positioneras beroende på rummets förutsättningar. MAX har en längd på sammanlagt 193 cm. Spotlighterna består av vitsatinerad glas och ett takfäste i robust stål. Den varmvita ljusfärgen garanterar behaglig och hemtrevlig belysning. Ljuskällorna ingår i leveransen. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 2 400 lumen
 • Hänglampan Jelly med genomskinliga dekorationer

  Hänglampan Jelly med genomskinliga dekorationer
  Glittrande akrylelement smyckar hänglampan Jelly Otaliga metallbågar monterades längs hänglampan Jellys sockel. Varje båge är försedd med runda och droppformade dekorationer i genomskinlig akryl och två olika längder. Akryldekorationerna reflekterar och bryter ljuset från ljuskällan i lampans mitt, så att en skimrande ljuseffekt skapas.
 • LED-taklampa Julia med marmorerade glas

  LED-taklampa Julia med marmorerade glas
  Julia – en LED-taklampa med fyra spotlighter Nämnvärd med LED-taklampan Julia med en stommen i stål och fyra lätt marmorerade glasskärmar är LED-ljuskällorna med GU10-sockel (ingår i leveransen). Speciellt när det gäller tidlösa lampor är det en fördel, om ljuskällorna kan bytas, i fall en ljuskälla skulle gå sönder efter många år, så att man inte behöver byta ut hela lampan.
 • Plafond 'Faleri' Design stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus

  Plafond 'Faleri' Design stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna taklampa är en riktig designlampa, vacker för din moderna interiör! Kombinationen av plast och metall ger lampan en tidlös karaktär. Var uppmärksam! Denna lampa är inte dimbar, så den är perfekt ovanför ditt matbord eller ovanför ditt skrivbord. Lampan har en diameter på 50 cm och en höjd på 15 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14 cm. Lampan har integrerat LED -ljus, integrerat i armaturens fem armar. Denna LED kan inte bytas ut. Ljuset lyser med en effekt på 18,5 Watt, 2250 Lumen och 3000 Kelvin: ett kraftverk. Denna taklampa kan hålla upp till 25 000 brinntimmar. Ta med atmosfären i ditt hem med taklampan Faleri! 500 mm x 150 mm
 • Rico - LED-taklampa med vridbara lampor

  Rico - LED-taklampa med vridbara lampor
  Justerbara lamphuvuden - LED-taklampa Rico Var och ett av de fyra lamphuvudena placerade på den långsträckta ramen, kan roteras runt en led. Således kan både en direkt eller indirekt belysning realiseras, eller en blandning av båda. De bakom satinerade diffusorer installerade lysdioderna avger en varmvit ljusfärg. Varje lampa uppnår ett ljusflöde på 175 lumen.
 • Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk.

  Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk.
  Rico - en LED-taklampa med 8 vridbara element Inte bara visuellt utan även med ljuseffekten övertygar LED-taklampan, eftersom lampan är kantig och modern, tillverkad av stål och utrustad med 8 individuellt vridbara huvuden, med vardera en LED-panel. Således kan ljusstrålarna flexibelt justeras, antingen direkt, indirekt, eller i en blandning av båda varianterna - allt är möjligt. LED-panelerna bakom de satinerade diffusorerna avger ett varmvitt ljus, och varje enskild uppnår ett ljusflöde på 175 lumen.
 • LED-taklampa Violetta, dynamisk, stål

  LED-taklampa Violetta, dynamisk, stål
  Stålfärgad LED-taklampa Violetta Blankt, sammanflätat stål försett med lysande lysdioder bakom en satinerad skärm – det är taklampans ovanliga design som gör rummets uttryck något mjukare och sörjer för behagligt kraftfullt ljus. Lampan har en unik stil, men kan ändå kombineras med många olika inredningsstilar. Denna taklampa gör intrycket av att sväva under den diskreta upphängningen i taket. En lampa, som består av dynamiska bågar och slingor. Den svängda formen är estetiskt att titta på, oavsett från vilket håll. Den gör lampan till ett speciellt inredningsaccessoar som passar i många olika rum.
 • Marmorerat glas – LED-taklampa Julia, 2 ljuskällor

  Marmorerat glas – LED-taklampa Julia, 2 ljuskällor
  Julia – LED-taklampa med marmorerade glasskärmar Taklampan Julia med två ljuskällor kan monteras både i taket som huvudsakliga ljuskälla eller på väggen som tilläggsbelysning och passar i många olika rum. Två justerbara spotlighter möjliggör en precis belysning. LED-ljuskällorna (2 x 4 W GU10) ingår i leveransen, men kan bytas, i fall de – trots sin långa livslängd – skulle gå sönder någon gång.
 • Rund LED-taklampa Julia tre ljuskällor

  Rund LED-taklampa Julia tre ljuskällor
  Taklampa Julia i stål med tre ljuskällor Taklampan Julia har en diameter på 27,5 cm och är utrustad med tre vitt marmorerade glasskärmar. Varje spotlight kan individuellt justeras, så att rummet kan belysas efter önskemål. Spotlighterna rymmer en 4 watts ljuskälla var. En enkel och snygg lampa, som passar lika bra i hemmet som i kommersiella lokaler. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 1200 lumen
 • LED-golvlampa Max med en ljuskälla

  LED-golvlampa Max med en ljuskälla
  Modern golvlampa MAX med satinerad glasskärm Enkel, men modern är golvlampan MAX en optimal ljuskälla i alla rum. Den flexibla lamparmen kan justeras efter rummets förutsättningar. Som läslampa eller diskret tilläggsbelysning i vardagsrummet, MAX sörjer för det nödvändiga ljuset. Den satinerade glasskärmen sörjer dessutom för diskret och bländfri belysning i omgivningen. I mitten av lampan sitter en strömbrytare, så att man bekvämt kan tända och släcka. Inklusive LED-ljuskälla. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 400 lumen
 • LED-taklampa Max - 2 ljuskällor

  LED-taklampa Max - 2 ljuskällor
  Moderiktig golvlampa MAX med två satinerade glasskärmar Med en höjd på 158 cm skapar den moderna golvlampan MAX utmärkt belysning i rummet. Lampan i stål kan med hjälp av två flexibla armar anpassas efter alla önskemål. De två glasskärmarna är vitt satinerade, vilket skapar en behaglig atmosfär med varmvitt ljus. Direkt på lampan sitter en praktisk strömbrytare. Två 4 watts ljuskällor ingår i leveransen, så att lampan direkt kan tas i bruk. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 800 lumen
 • Industriell Spotlight 2 - Samia

  Industriell Spotlight 2 - Samia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En industriell blickfångare i vardagsrummet eller i köket: med detta Samia kommer du säkert att lyckas! Den råa urbana eller industriella stilen är helt uppdaterad. Samia är en perfekt lampa för det tack vare den vackra grå färgen och den robusta finishen. Lampan har en höjd på 25 cm, en längd på 45 cm och en bredd på 17 cm. Monteringsplattan har en höjd av 4 cm, en längd på 45 cm och en bredd av 7 cm. Med två tuffa ljuskällor (montering i en E27-armatur) på 25 watt vardera kan du slutföra detta Samia och låta vackert ljus skina genom din interiör! Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt kontor, vardagsrum eller hall får en industriell touch tack vare Samia. 45 cm x 17 cm x 25 cm
 • LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost

  LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost
  Rostfärgad LED-taklampa Violetta En unikt formad taklampa med lysdioder i svängda bågar som belyser rummet ovanifrån. Den moderna ljuskällan inramas i rostfärgad metall som lindras runt varandra som ett löst rep. Denna lampa är ett blickfång på alla sätt och vis. Den extravaganta men ändå inte för arroganta lampan i rostfärgad metall kombinerar lätthet och dynamik med något rustikt och stabilitet. Denna lampa är perfekt för modernt och minimalistiskt inredda rum samt industriella inredningar. Den fixeras i ett runt takfäste i samma rostfärg och gör intrycket av att belysa rummet svävande under detta.
 • Tuff svart 3-punkts spotlight - Fors

  Tuff svart 3-punkts spotlight - Fors
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en tuff industriell plats? Sluta söka nu, detta Fors är exakt vad du letar efter! Genom att använda råvaror som stål i kombination med naturliga element som trä, passar denna plats perfekt i din tuffa interiör. Den har en total längd på 71 cm och en höjd av 22 cm, fläckarna har en diameter på 15,5 cm. Monteringsplattan har också en längd på 71 cm. Fors levereras utan ljuskällor, välj tre vackra LED-glödlampor E14 på högst 40w. Du kan montera denna plats på taket eller på väggen. Den är dimbar, men levereras utan dimmer. Se inte längre, beställ den perfekta Fors industriella platsen nu. 710 mm x 155 mm x 220 mm
 • Modern golvlampa stål inkl LED med läsarm - Hella

  Modern golvlampa stål inkl LED med läsarm - Hella
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Mycket funktionell golvlampa med läsarm. Denna Hella läslampa har en total höjd på 187 cm. Foten har en diameter på 28 cm. Den levereras med en sladd med en längd av 220 cm. Båda lamporna kan manövreras separat från varandra. Läsarmen är mycket lätt justerbar; användbart för läsning! Observera: denna läsarm är inte dimbar och därför endast lämplig för funktionellt ljus! Golvlampan har en upplyktare (diameter 29 cm) inklusive LED (integrerad i armaturen). Denna LED har 3000 Kelvin, läsarmen har också 3000 Kelvin. Upplyftaren är dimbar på armaturen. Lampan håller i genomsnitt 25 000 brinntimmar. En superfunktionell golvlampa för läsning och tack vare dimningsfunktionen på golvlampan skapar det en atmosfär i ditt interiör! 290 mm x 1870 mm
 • Hänglampa Rope med lina, 2 lampor

  Hänglampa Rope med lina, 2 lampor
  Två- pendellampa Rep tillverkat av tjockt rep De två sammanflätade rep delar av rep pendellampa armatur föra maritim stil till vardagsrummet och kombinera retro och gör-det-själv-element. Kombinationen av det grova hamprepet och ljuskällorna i fokus inspirerar inte bara nautiska fans. Två parallella hamprep framträder från det svarta takfästet och ansluts i mitten i en slående och elegant knut. Linorna på linorna slutar i olika höjder, vilket ger pendellampa ett slående utseende. Eftersom det finns en tydlig syn på socklarna, kommer iögonfallande ljuskällor till sin rätt.
 • LED-taklampa Wave svart 137,5 cm

  LED-taklampa Wave svart 137,5 cm
  LED-taklampa Wave i svart Denna taklampa är särskilt lång och är därför idealiskt för stora rum, smala korridorer eller långa bord. Det består av tre mycket filigrana element med LED-lampor som ser ut att röra sig i vågor längs taket. Det enkla svarta upphängningssytemet är diskret och gör att lampans form och ljus kan uppskattas till fullo. Den kurviga, dynamiska konstruktionen smälter in med moderna möblemang och kan kombineras väl med raka linjeföringar för att bryta upp stilen och visuellt göra den mer avslappnande.
 • LED-taklampa Ivanka, tre ringar, svart

  LED-taklampa Ivanka, tre ringar, svart
  Enkel LED-taklampa Ivanka med tre dimbar ljusringar Den enkla LED-taklampa Ivanka imponerar med sin form och de tre ljuskällorna, på vars cirkulära väg, varma vita LED-remsor är integrerade. Ringarna av samma storlek är monterade ovanpå varandra, medan den nedre ringen är permanent installerad, kan den mellersta och övre ringen flyttas och justeras. Detta ger taklampa en individuell stil och kan anpassas till omständigheterna. Den smala, reducerade designen kan enkelt integreras i moderna boendemiljöer och skapar en trevlig atmosfär där. Tack vare den inbyggda, dimbara drivare kan Ivanka bekvämt dämpas med väggbrytaren. På detta sätt kan ljusets ljusstyrka anpassas till personliga behov när som helst. - Ljusflöde: max 2800 lm
 • Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk.

  Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk.
  LED-vägglampa Rico med två vridbara lampelement Direkt eller indirekt belysning eller en kombination av båda varianterna - detta är genomförbart med LED-vägglampan Rico, eftersom de två lamphuvudena med vardera en LED-panel kan vridas i sitt fäste. De varmvita lysdioderna strålar ett mycket behagligt ljus genom de satinerade diffusorerna, och varje enskilt lamphuvud avger ett ljusflöde från 175 lumen. LED-vägglampan är försedd med en vippströmbrytare på ramen.
 • LED-taklampa Fleet med sensor, 44,5 x 44,5 cm

  LED-taklampa Fleet med sensor, 44,5 x 44,5 cm
  Kvadratisk LED-taklampa i vitt Med sin enkla, fyrkantiga design i modern vitt ger LED-taklampan Fleet med sensor en angenäm neutral belysning. Tack vare rörelsesensorn är den mångsidig att använda. Den är lämplig både för övergångsområden och för större boningsutrymmen. Avstängningsfördröjningen kan installeras med olika tidsalternativ. Sensorradien kan också ställas in individuellt. Om det behövs kan lampan stängas av genom att dubbeltrycka på väggbrytaren. Dess energisnåla LED-tekniken gör också den raklinjiga taklampan attraktiv tack vare sin låga energiförbrukning.
 • Industri-hänglampa Gabriel, Ø 40 cm

  Industri-hänglampa Gabriel, Ø 40 cm
  Järnfärgad industriell pendellampa Gabriel Råjärn och synliga svetsfogar gör denna hängande lampa till ett speciellt levande tillbehör som tack vare sin storlek kommer till sin rätt särskilt i rymliga rum, loft eller ovanför ett stort bord. Den använda designen ger sin egen känsla som harmonierar underbart med en industriell levande stil. Järnskärmen har en klassisk halvklotform. Upphängningen är fäst i ett fäste av järn där lampskärmen också är placerad. Lampan för med sig fabrikscharme, som tillsammans med mjuka kuddar, plyschfåtöljer och fluffiga mattor skapar en puristisk känsla för god atmosfär.
 • LED-taklampa Curls, svart, dimbar

  LED-taklampa Curls, svart, dimbar
  Curved Curls LED-taklampa i svart Curls LED-taklampan drar genast blicken till sig med sin speciella form. Två stänger kommer ut ur den svarta takduken och löper vertikalt nedåt. En annan stång fästs horisontellt på dem. Runt denna horisontella stav lindas ljusbandet flera gånger och löper runt hela längden i en böjd, spännande form. Grenarna delar sig i tre ljuselement som tack vare den snirkliga konstruktionen sprider sitt varmvita ljus i alla riktningar. Ljusets ljusstyrka kan regleras via väggströmbrytaren, och dimningen är steglös tack vare den integrerade Simply Dim-tekniken. Den valda dimmningsnivån sparas av minnesfunktionen till nästa gång armaturen slås på.
 • LED-taklampa Lavinia med sensor 38,5 cm djup

  LED-taklampa Lavinia med sensor 38,5 cm djup
  Rund taklampa Lavinia med kromdetalj Taklampan Lavinia övertygar i en klassisk rund form med sin användningsorienterade och energisnåla utformning. Tack vare skymningssensorn tänds lampan med rörelsesensor bara när det är mörkt och är perfekt för entréer och övergångsområden. Avstängningsfördröjningen med olika tidsalternativ ger rätt inställning för en mängd olika boningssituationer. Tack vare LED-tekniken har armaturen låg värmeutveckling, lång livslängd och hög energieffektivitet. Sensorns radie och avstängningsfördröjningen kan justeras individuellt. Den sobra storleken och den sofistikerade kromoptiken avrundar taklampan på ett smidigt sätt.
 • LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm

  LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm
  pendellampa Cirkel i guldton Den minimalistiska LED-pendellampa Circle imponerar med den guldfärgade accentueringen av baldakinen och den lysande kransen. Med den moderna och samtidigt enkla designen är den en speciell blickfång ovanför vardagsrummet eller matbordet. Den smala, cirkulära bågen stöds av tre tunna trådar och ger installationen ett lätt och flytande utseende. Även när den är avstängd erbjuder denna lampa ett dekorativt mervärde i vardagsrummet. Tack vare LED-tekniken ser den inte bara snygg ut utan imponerar också med sin höga energiklass och långa livslängd.
 • LED-taklampa Node, dimbar, av stål

  LED-taklampa Node, dimbar, av stål
  Elegant Node LED-taklampa , dimbar via väggbrytaren Formen på Node LED-taklampa är väldigt spännande och elegant. Deras böjda glödstänger är kontinuerligt anslutna till varandra och bildar optiskt en slags blomning. De sammanflätade filerna är hela tiden utrustade med LED-remsor som avger ljus i alla riktningar och skapar en atmosfärisk ljusbild. Med en varmvitt ljusfärg kan den lysa i vilken ljusstyrka som helst, eftersom taklampa kan dimmas kontinuerligt med den konventionella väggomkopplaren. Detta möjliggörs av den inbyggda Simply Dim-tekniken. Om lämplig ljusstyrka är inställd sparas detta tack vare minnesfunktionen.
 • LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm

  LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm
  Rektangulär LED-taklampa Fleet Med sin tilltalande form och vita färg kan Fleet taklampa med rörelsesensor användas som en enkel accent i inredningen. Samtidigt har den egenskapen att den passar smidigt in i funktionella miljöer. Taklampans rörelsesensor har ett individuellt justerbart räckvidd på fyra eller sju meter. Beroende på bostadsförhållandena kan både avstängningsfördröjningen och givarradien installeras i olika steg. Lampan kan stängas av en gång när som helst genom att dubbelklicka på väggströmbrytaren.
 • Modern golvlampa stål inkl LED - Hanz

  Modern golvlampa stål inkl LED - Hanz
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Hanz är en snygg golvlampa som passar in i din moderna interiör. Den icke-utbytbara LED-lampan (integrerad i lampan) ger varmt vitt ljus i hela ditt interiör tack vare 1700 lumen, 20 Watt och 3000 Kelvin. De 20 000 brinntimmarna säkerställer att du kommer att njuta av Hanz länge! Lampan har en höjd av 182 cm. Skärmen har en diameter på 28 cm. Foten har en diameter på 26 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Denna lampa är dimbar med en touchdimmer på armaturen. Komplettera din interiör med denna fina golvlampa!
 • LED-markis solcell markis

  LED-markis solcell markis
  Å ena sidan kan det här LED-solseglet användas för att ge ett effektivt solskydd utomhus och å andra sidan är en LED-ljuskedja integrerad. De varmvita lysdioderna lyser upp av den solenergi som lagras under dagen och ger en atmosfärisk belysning. - utrustad med IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) - inklusive tre rep för fastsättning
 • LED-pendellampa Curl, matt mässing

  LED-pendellampa Curl, matt mässing
  Curls LED-pendelarmatur är särskilt iögonfallande, även när den är obelyst, tack vare sin svepande estetik. Fyra LED-skivor är integrerade, som avger ett behagligt varmvitt ljus. Med Easy-Dim-funktion: Ljuset kan dimmas kontinuerligt via den vanliga väggbrytaren.
 • LED-bordslampa Dawda, dimbar, svart

  LED-bordslampa Dawda, dimbar, svart
  Dawda LED-bordslampa övertygar med sin flexibilitet och möjligheten att justera höjden. Armaturen kan dessutom dimmas med en integrerad touchdimmer och är perfekt som skrivbordslampa
 • LED-golvlampa Wave, 1 lampa, svart

  LED-golvlampa Wave, 1 lampa, svart
  Dekorativ LED-golvlampa Wave i svart Den här LED-golvlampan Wave fungerar både som ett elegant inredningselement och som en praktisk ljuskälla. Lampan kan bekvämt slås på med en fotomkopplare. Lampan står stabilt på golvet på en diskret, rund fot. Den är utrustad med lysdioder som är inramade i svart. Lampan passar i både stora och små rum, kan lysa upp rummet behagligt från ett hörn av rummet eller placeras mer centralt. Tack vare de smala måtten är den mångsidig. Den är dock inte bara en praktisk golvlampa utan också ett speciellt stilelement tack vare sin smala vågform.
 • LED-båglampa Alina, RGB/CCT, dimbar

  LED-båglampa Alina, RGB/CCT, dimbar
  Alina bågformad LED-golvlampa med många ljusfunktioner inkl. fjärrkontroll Alina är en bågformad LED-golvlampa med många ljusfunktioner och två olika ljuskällor. På bågens ena sida är den utrustad med CCT-lysdioder som avger varmvitt till universellt vitt ljus, och på den andra sidan finns RGB-lysdioder som ger ett färgglatt effektljus. IR-fjärrkontrollen som ingår i leveransen ger möjlighet till bekväm ljusstyrning, så att ljuset kan ställas in även från soffan. Utöver IR-fjärrkontrollen kan armaturen även kopplas och dämpas via 3-stegsknappen på lampans fot, men ljusfärgen kan inte justeras. Dessa och andra inställningar är möjliga via fjärrkontrollen, som också har en minnesfunktion, 12 förinstallerade lägen och mycket mer. Tack vare den smala bågformade designen och den tidlösa färgsättningen i stålgrått kan Alina kombineras med många olika möbler. Specialfunktioner - styrbar med den medföljande fjärrkontrollen (inkl. minnesfunktion) Minnesfunktion) - digital färgförändring (dynamisk eller konstant) - CCT-funktion (ljusfärg kan ställas in från varmvitt till universalvitt) - 12 förinstallerade lägen som kan väljas, t.ex. skogspromenad eller solnedgång - dimbar - inkl. 3-stegs dimmer på lampans fot
 • LED-textiltaklampa Xenia, dimbar, Ø 75 cm

  LED-textiltaklampa Xenia, dimbar, Ø 75 cm
  Vit Xenia LED taklampa, dimbar via väggströmbrytare När den vita Xenia LED-belysningen monteras i taket liknar den ett mjukt moln. Detta är möjligt tack vare det textila tygöverdraget. Den kan tas bort och tvättas när som helst. Varmvita lysdioder är dolda inuti, vilket understryker taklampans mjukhet. Med hjälp av väggströmbrytaren kan Xenia också varieras i ljusstyrka på tre nivåer tack vare Switchmo-dimmertekniken. En praktisk minnesfunktion minns den senast inställda nivån.
 • LED-taklampa Node, dimbar, svart

  LED-taklampa Node, dimbar, svart
  Elegant Node LED-taklampa , dimbar via väggbrytaren Formen på Node LED-taklampa är väldigt spännande och elegant. Deras böjda glödstänger är kontinuerligt anslutna till varandra och bildar optiskt en slags blomning. De sammanflätade filerna är hela tiden utrustade med LED-remsor som avger ljus i alla riktningar och skapar en atmosfärisk ljusbild. Med en varmvitt ljusfärg kan den lysa i vilken ljusstyrka som helst, eftersom taklampa kan dimmas kontinuerligt med den konventionella väggomkopplaren. Detta möjliggörs av den inbyggda Simply Dim-tekniken. Om lämplig ljusstyrka är inställd sparas detta tack vare minnesfunktionen.
 • LED-taklampa Iven, stål, 4 lampor, kvadrat

  LED-taklampa Iven, stål, 4 lampor, kvadrat
  Fyrlampa LED-taklampa Iven, formad av en fyrkantig ram Iven LED-taklampa är gjord av högkvalitativa material och ser väldigt elegant och modern ut tack vare sin stålfärgade jacka. Deras tydliga former gör dem till ett subtilt, jordnära belysningselement som kan kombineras med många inredningsstilar. De fyra nuvarande rutorna representerar en ram och är upplysta runt. Totalt kan fyra ljuskällor kännas igen, som enkelt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom de vanliga funktionerna som att slå på och av kan ljusfärg och ljusstyrka också ställas in med fjärrkontrollen. Detta innebär att taklampa kan anpassas till situationen och tiden på dygnet när som helst.
 • LED-hänglampa Circle, antracit, 2 lampor

  LED-hänglampa Circle, antracit, 2 lampor
  LED-pendellampan Circle har två ringar som skapar en mysig atmosfär i ett varmvitt ljus. Circle är oändligt dimbar via en väggbrytare. Pendelarmaturens designspråk gör den till ett verkligt blickfång i alla moderna bostadsområden.
 • LED taklampa Ritus, Ø 39,3cm mässing matt

  LED taklampa Ritus, Ø 39,3cm mässing matt
  Den runda LED-takarmaturen Ritus LED imponerar med sitt enkla, tidlösa utseende och sin effektiva LED-belysningsteknik. Med varmvitt ljus ger den en fantastisk omgivande belysning med en mysig atmosfär. Med Switchmo-funktion: Ljuset kan dämpas i tre steg via den vanliga väggströmbrytaren.
 • Designbordslampa silver inkl. LED och dimmer - Krisscross

  Designbordslampa silver inkl. LED och dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Om du letar efter en vacker modern bordslampa som omedelbart fångar ögat är denna Kriscross bordslampa precis vad du behöver! Den silverfärgade finishen ger den en tidlös touch. Lampan har en integrerad LED -modul. Den har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 800 lumen: vitt ljus för funktionella ändamål! Denna lampa är också dimbar med strömbrytaren: så den kan gå perfekt från funktionell till atmosfär. Den har en höjd av 53 cm och en diameter på 16 cm. Den levereras med en kabel med en längd av 180 cm. Skaffa Kriscross nu och slutföra din interiör! 160 mm x 530 mm
 • LED-taklampa Ritus, Ø58,5 cm, mässing matt

  LED-taklampa Ritus, Ø58,5 cm, mässing matt
  Den runda LED-takarmaturen Ritus LED imponerar med sitt enkla, tidlösa utseende och sin effektiva LED-belysningsteknik. Med varmvitt ljus ger den en fantastisk omgivande belysning med en mysig atmosfär. Med Switchmo-funktion: Ljuset kan dämpas i tre steg via den vanliga väggströmbrytaren.
 • LED-uplight-golvlampa Helia med läslampa, mässing

  LED-uplight-golvlampa Helia med läslampa, mässing
  I Helia-belysningslampan finns en separat läsarm som kan kopplas om oberoende av varandra. Strålkastarens huvud kan lutas något åt sidan och strålkastarens inre ring kan roteras. På så sätt kan belysningen varieras individuellt och anpassas exakt till de personliga behoven. - dimbar via inbyggd dimmer
 • LED-golvlampa Zahara med läslampa, dimbar

  LED-golvlampa Zahara med läslampa, dimbar
  Zahara LED-golvlampan med sin antik mässingsfärgade stomme och sitt vita strålkastarglas ger ett stämningsfullt ljus. En LED-läslampa är installerad på halvhöjd. Strålkastaren och läslampan kan kopplas separat. - dimbar via en roterande dimmer
 • LED-bordslampa Curls, matt mässing

  LED-bordslampa Curls, matt mässing
  Curls LED-bordslampa har ett mycket estetiskt utseende tack vare den kurviga skärmen. En effektiv ljuskälla som också är mycket dekorativ i vardagsrum och sovrum när den är avstängd. Det varmvita ljuset från den integrerade LED-skivan kan regleras steglöst med den inbyggda sladddimmern.
 • Rektangulär LED-taklampa, RGBW dimbar

  Rektangulär LED-taklampa, RGBW dimbar
  Rektangulär, dimbar LED-panel med färgglad bakgrundsbelysning Den rektangulära Recess LED-panelen har många funktioner som gör armaturen till en riktig allroundare. Ljusfärg och ljusstyrka kan justeras individuellt. Inställningarna görs via den medföljande fjärrkontrollen, som förutom de många inställningsmöjligheterna även har funktioner som nattljus integrerade. Armaturens ljusstyrka kan dämpas steglöst. När det gäller ljusfärgen kan bakgrundsbelysningens färgläge användas för att välja om RGB-färgerna ska ändras dynamiskt av sig själva i olika hastigheter eller om en önskad färg ska väljas. Det färgade ljuset kan också stängas av helt och hållet, så att endast tre ljusfärger i det vita ljusspektrumet lyser direkt. - downlight med ljusfärg som kan justeras i tre steg - bakgrundsbelysning med RGB-funktion som kan slås på och av individuellt - steglöst dimbar
 • LED-taklampa Recess med fjärrkontroll RGBW

  LED-taklampa Recess med fjärrkontroll RGBW
  Infälld LED-taklampa med bakgrundsbelysning och downlight, inklusive fjärrkontroll LED-taklampa Recess är kantig och tillverkas enkelt med ett litet avstånd från taket. En fyrkant skärs ut i mitten och ger utsikt över bakgrundsbelysningen. Recess har två LED-kort som enkelt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Huvudljuskällan lyser nedåt och ger möjlighet att ställa in ljusfärgen mellan varmvit och universalvit. Ljuset som lyser uppåt övertygar med universell vit ljusfärg eller många ljusa färger och är lämplig för att sätta accenter i taket. Dessutom kan taklampa dämpas med fjärrkontrollen, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Tack vare minnesfunktionen lyser lampan i tidigare inställningar när den slås på igen.
 • LED-bordslampa Wave, stål

  LED-bordslampa Wave, stål
  Wave LED-bordlampan är en attraktiv armatur med en modern vågdesign. Wave är lätt att använda med en strömbrytare och lyser i ett mysigt, varmvitt ljus.
 • Modern ringhängande lampa silver 40 cm inkl LED - Anella

  Modern ringhängande lampa silver 40 cm inkl LED - Anella
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Anella är en elegant och modern hängande lampa. Ovansidan av ringen är snygg och botten består av en inbyggd LED-ring i silverfinish. LED -ringen har 22 watt och ger 1150 lumen med 3000 Kelvin (vitt ljus). Observera: denna lampa är inte dimbar och därför perfekt lämpad för funktionell belysning i vardagsrummet eller kontoret! Lampan är också justerbar i höjd: minst 40 cm och högst 120 cm. På så sätt bestämmer du höjden på din hängande lampa själv. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Ett trevligt tillskott tack vare genomsnittet på 25 000 brinntimmar. En modern pärla för ditt hem! 400 mm x 1200 mm
 • LED-hänglampa Circle guld, 2 lampor

  LED-hänglampa Circle guld, 2 lampor
  Två- LED-pendellampa Cirkel i guld De två gyllene, glänsande ringarna i LED-pendellampa Circle lovar dubbel elegans. Ett samordnat ljus lyser från dem, vilket ger rummet en varm atmosfär. taklampa kompletterar varje ädel inredningsstil. De två smala ringarna i guld flyter under det cylindriska takelementet. Detta är också i guld och garanterar en väl avrundad helhetsbild. LED-ljuskällan är extremt energibesparande med mycket liten värmeproduktion. LED-pendellampa med två flammor ger varje rum en känsla av hög klass och elegans med en gyllene extra.
 • LED-taklampa Ivanka, tre ringar, av stål

  LED-taklampa Ivanka, tre ringar, av stål
  Enkel LED-taklampa Ivanka med tre dimbar ljusringar Den enkla LED-taklampa Ivanka imponerar med sin form och de tre ljuskällorna, på vars cirkulära väg, varma vita LED-remsor är integrerade. Ringarna av samma storlek är monterade ovanpå varandra, medan den nedre ringen är permanent installerad, kan den mellersta och övre ringen flyttas och justeras. Detta ger taklampa en individuell stil och kan anpassas till omständigheterna. Den smala, reducerade designen kan enkelt integreras i moderna boendemiljöer och skapar en trevlig atmosfär där. Tack vare den inbyggda, dimbara drivare kan Ivanka bekvämt dämpas med väggbrytaren. På detta sätt kan ljusets ljusstyrka anpassas till personliga behov när som helst. - Ljusflöde: max 2800 lm
 • LED-pendellampa Amanda i träoptik, dimbar

  LED-pendellampa Amanda i träoptik, dimbar
  Dimbar LED-hänglampa Amanda med ett naturligt träutseende Amanda LED-pendellampa pendelarmatur har en lång, smal armaturkropp gjord av plast och täckt med ett mycket naturligt träutseende. Därför passar den perfekt in i rustika men också moderna inredningsstilar och ger ett skickligt uttalande. Ljuset avges generöst över balkens undersida och skapar bra bordsbelysning. Den långa pendeln är upphängd i en repupphängning med en mekanism för höjdjustering. Lysdiodernas ljusfärg kan ändras via en praktisk beröringsbrytare på huset och ljusstyrkan kan också regleras precis som du behöver det. Eftersom dessa flexibla inställningsalternativ kan göras på plats är hänglampan ett riktigt bekvämt belysningselement med fantastiska funktioner som genererar rätt ljus när som helst. Tack vare minnesfunktionen sparas ljusinställningarna.
 • LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 60 cm

  LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 60 cm
  Dimbar LED-taklampa Canvas med vitt ljus LED-taklampa Canvas tillverkad av metall och plast imponerar med sin homogena och bländfria ljusstrålning. Ljuset sänds ut över hela ytan och belyser golvyta generöst. Tack vare sitt vita, enkla utseende passar den i nästan vilken inredningsstil som helst och riktar fokus mot det genererade ljuset. Leveransomfånget inkluderar en fjärrkontroll med vilken ljusstyrningen är bekväm och praktisk. Ljusstyrkan är alltid justerbar tack vare dimningsfunktionen och ljusfärgen kan också anpassas optimalt till omständigheterna. Här kan du välja mellan varmvit och universell vit belysning. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen.
 • LED-hänglampa Curls, svart, dimbar

  LED-hänglampa Curls, svart, dimbar
  Spännande LED-hänglampa Curls med fyra ljuselement Den svarta LED-pendellampa pendelarmaturen Curls imponerar med sin moderna och ovanliga design. Tack vare de högkvalitativa materialen som används och de energieffektiva lysdioderna, ger den en lång livslängd. Speciellt ovanför matbordet kommer det att skapa ett snyggt utseende och skapa en mysig atmosfär. Lysdioderna är inbyggda i de fyra böjda elementen som ljusremsor som lindar runt den horisontella, styva stången. Detta gör att ljuset kan tränga in i alla riktningar och belyser rummet försiktigt. Dessutom är hänglampan utrustad med Simply Dim-teknik. Denna dimningsfunktion gör det möjligt att kontinuerligt justera ljusets ljusstyrka med en befintlig ljusströmbrytare, oavsett om det är en vippströmbrytare, dragbrytare, sladdomkopplare eller väggströmbrytare. Minnesfunktionen sparar den senast valda ljusstyrkan tills nästa påslagning.
 • LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm

  LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm
  Smal LED-taklampa Fleet i vitt Med sin smala rektangulära form kan LED-taklampan Fleet med sensor användas på ett fördelaktigt sätt vid utformningen av utrymmet. Lampans platsbesparande, kvadratiska utformning får smala rum och korridorer att framstå som optiskt breda. Lampans rörelsesensor är särskilt lämplig för övergångsområden, korridorer och ingångar. Med sin LED-teknik har den energieffektiva taklampan låg värmeutveckling och en hög livslängd. Både sensorradien och omkopplingsfördröjningen kan ställas in individuellt. Dessutom är det möjligt att släcka lampan med dubbelklick på väggströmbrytaren.
 • LED-bordslampa Wave, omkopplare, svart

  LED-bordslampa Wave, omkopplare, svart
  Med strömbrytare - vågformad LED-bordslampa Wave i svart Denna modernt designade bordslampa imponerar med sina tydliga linjer. Den svarta lampan är utrustad med lysdioder som går lodrätt i en svagt böjd våg. Det är en enkel lampa, men den kan sticka ut på grund av sin speciella form. Det kan kombineras mycket harmoniskt med moderna inredningsstilar och avrunda minimalistiska levande koncept. Den runda lampfoten garanterar stabilitet. Lampans svarta färg gör den till en mångsidig talang eftersom den kan kombineras med många olika stilar. bordslampa är till exempel lämplig för placering på ett skrivbord, ett sidobord eller på en skänk. Den slås på och av via sladdbrytaren.
 • Effektfull industri-hänglampa Gabriel Ø 60 cm

  Effektfull industri-hänglampa Gabriel Ø 60 cm
  Gabriel - pendellampa i järnfärger Med sin industriella design är pendellampa Gabriel särskilt effektiv i moderna rum. Det utstrålar sin charm särskilt ovanför tabellerna. Det använda järnet kompletterar den slående designen och stöder det trendiga utseendet. Järnskärmen är fäst i en kedja, vilket gör det enkelt att fästa i taket. På grund av sin form och det ogenomskinliga materialet är lampan särskilt lämplig för selektiv belysning, så att andra hemtillbehör också kan placeras perfekt.
 • LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 45 cm

  LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 45 cm
  Dimbar LED-taklampa Canvas med vitt ljus LED-taklampa Canvas tillverkad av metall och plast imponerar med sin homogena och bländfria ljusstrålning. Ljuset sänds ut över hela ytan och belyser golvyta generöst. Tack vare sitt vita, enkla utseende passar den i nästan vilken inredningsstil som helst och riktar fokus mot det genererade ljuset. Leveransomfånget inkluderar en fjärrkontroll med vilken ljusstyrningen är bekväm och praktisk. Ljusstyrkan är alltid justerbar tack vare dimningsfunktionen och ljusfärgen kan också anpassas optimalt till omständigheterna. Här kan du välja mellan varmvit och universell vit belysning. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen.
 • LED-taklampa iven, stål, 3 lampor, rektangel

  LED-taklampa iven, stål, 3 lampor, rektangel
  Stålfärgad LED-taklampa Iven med fjärrkontroll och tre lampor Iven LED-taklampa är enkel att använda och kan användas i många rum och inredningsstilar. Den består av tre rektangulära ramar, som var och en överlappar varandra och är monterade ovanpå varandra i olika riktningar. Ramarna representerar ljuskällorna, de avger ljuset från lysdioderna nedåt över hela undersidan och belyser rummet på ett diffust sätt. Belysningen är variabel tack vare den medföljande fjärrkontrollen, som gör det möjligt att ställa in ljusfärg och ljusstyrka. På detta sätt kan ljuset enkelt justeras från soffan på bara några sekunder.
 • LED-golvlampa Curls, svart, dimbar

  LED-golvlampa Curls, svart, dimbar
  Fascinerande Curls LED-golvlampa, oändligt dimbar Curls LED-golvlampan ser ut som en dekorativ accessoar i vardagsrummet. Det lekfulla utseendet och användningen av olika former skapar ett harmoniskt helhetskoncept. En böjd ljuskälla slingrar sig flera gånger runt armaturens linjära stav i ramens övre del. Ljusbanorna utstrålar sitt varmvita ljus i alla riktningar och skapar på så sätt en stämningsfull ljusbild i rummet. Curls är särskilt uttrycksfull som accentbelysning och kan enkelt anpassas till individuella behov. Ljusstyrkan kan justeras steglöst med hjälp av dimmern i sladden och det är enkelt att använda den med hjälp av fotomkopplaren.
 • LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm

  LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm
  Lavinia taklampa med kromfinish Med sitt eleganta kromutseende kan den runda taklampa Lavinia användas som en accent i rumsdesign och kan också integreras harmoniskt i funktionella möbler. Tack vare en skymningssensor tänds lampan med rörelsesensor bara när ljuset verkligen behövs. Denna eleganta taklampa imponerar med både optik och hög funktionalitet. Rörelsesensorn med justerbar avstängningsfördröjning och sensorradie och den energieffektiva LED-tekniken uppfyller en modern design. Geometriska former, tidlösa färger och material ger lampan en harmonisk finish.
 • LED-taklampa Violetta, svängd, guld

  LED-taklampa Violetta, svängd, guld
  Böjd LED-taklampa Violetta i guld Den moderna och eleganta taklampa Violetta är både en ljuskälla och en stilistisk anordning. LED-lamporna på den gyllene lampan, som går i böjda bågar, får rummet att lysa jämnt. Det verkar som om lampan svävar under den subtila upphängningen. Lampan är fäst i taket med en matchande, rund upphängning. Underifrån svänger den LED-monterade lampan i eleganta, gyllene valv. De lysande öglorna ger en dynamisk och harmonisk bild sett från alla vinklar. En extraordinär lampa som ger rummet en viss något.
 • Taklampa Slat, svängbar, 2 lampor

  Taklampa Slat, svängbar, 2 lampor
  Tvålamellslampa taklampa , ljuskällor kan roteras och svängas Denna subtila men rustika taklampa med två strålkastare är huvudsakligen gjord av trä. Baldakinen ser ut som ett bräde där svarta järndetaljer används, vilket representerar fästningarna i de två uttagen. Fästena med uttagen kan vridas och svängas, varigenom en optimal och flexibel belysning uppnås. Ett paraply har undantagits, varför det är särskilt tilltalande när rustika ljuskällor används.
 • LED-spegellampa Mattis, 60 cm

  LED-spegellampa Mattis, 60 cm
  LED-spegelarmatur Mattis i kromad metall LED-väggarmaturen Mattis ger optimala ljusförhållanden i badrumsspegelområdet. Universella vita lysdioder har installerats i armaturens förkromade kropp, som utstrålar en jämn belysning nedåt genom en satindiffusor. Den kantiga och smala vägglampan med förkromad yta och satindiffusor passar in i nästan alla badrum.
 • LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 31x31 cm

  LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 31x31 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Kantning med två oberoende omställbara ljuskällor Edging LED-taklampa har en enkel, iögonfallande design och får poäng med sina inre värden. Denna armatur kan anpassas flexibelt till individuella behov och kan därför också användas i många inredningsstilar och rum. De olika funktionerna kan enkelt hanteras med den medföljande fjärrkontrollen. Kantning har den avstämbara vita funktionen, som gör att ljusfärgen kan ställas in från varmvit till universalvit. Oavsett om det är en mysig kväll i vardagsrummet eller att arbeta vid köksbänken - båda är möjliga med rätt ljus. Dessutom kan ljuset dämpas via fjärrkontrollen så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Dessutom kan de två ljuskällorna bytas oberoende av varandra - det direkta ljuset diffunderas in i rummet via den stora plastytan, medan det indirekta ljuset dekorativt sätter scenen för den yttre ramen och lyser mot taket. Tack vare den integrerade seriebrytare omkopplare är det också möjligt att styra via väggbrytaren. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen. Första gången du slår på och stänger av den via väggbrytaren lyser hela takbelysningen. När du slår på och av för andra gången lyser endast panelens yttre kant och när den slås på för tredje gången tänds bara den inre delen.
 • Taklampa Slat, svängbar, 1 lampa

  Taklampa Slat, svängbar, 1 lampa
  Enkel flam Lamell taklampa , svängbar taklampa Slat är gjord av järn och trä. Kombinationen av de två materialen skapar ett rustikt utseende och får det att se väldigt närvarande ut trots sin lilla storlek. Den svarta innehavaren av uttag kan svängas, så att ljuset kan riktas på önskat sätt. Eftersom det inte finns någon skärm kan ljuset stråla runt och lysa upp rummet på ett tillförlitligt sätt. På grund av designen är det lämpligt att välja ett dekorativt rustikt ljus.
 • LED-taklampa Iven trädekor/stål 2 lampor rektangel

  LED-taklampa Iven trädekor/stål 2 lampor rektangel
  Rektangulär LED-taklampa Iven, variabelt justerbar och särskilt effektiv LED-taklampan Iven har en långsträckt, rektangulär form och kännetecknas av två ljuskällor som presenteras som ramar. Lysdioderna är integrerade på hela undersidan av ramarna så att ljuset sänds direkt nedåt. De överlagrade rektanglarna är monterade på en dekorativ platta i trälook, vilket ger lampan en naturlig touch. I kombination med den stålfärgade vilan ser Iven mycket elegant och modern ut. En infraröd fjärrkontroll ingår som ett bekvämt alternativ. Med denna kan ljusfärgen justeras från varmvitt till universalvitt enligt önskemål. Dimmbarheten är också steglös. Vid behov kan nattljusfunktionen användas eller en timer ställas in, vilket gör Iven till ett särskilt effektivt och ekonomiskt belysningselement som kan göra poäng i alla situationer.
 • LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång

  LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång
  Perfekt för behovsbaserad rumsbelysning: Miko LED-taklampa inklusive fjärrkontroll LED-taklampa Miko har inte bara två svängbara lamparmar i glänsande krom, utan också totalt fyra roterande och svängbara lamphuvuden som är utrustade med innovativ LED-belysningsteknik. På grund av den genomskinliga nyansdesignen hos de runda armaturhuvudena sänds ljuset från alla sidor och skapar en särskilt jämn ljusbild. En speciell funktion här: RGBW-lysdioderna inbyggda i skärmarna avger inte bara varmvitt utan också färgat ljus så att olika ljusstämningar kan skapas i rummet. Detta kan enkelt ställas in med en knapptryckning med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, svart

  LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, svart
  Rund LED-taklampa Flat i platt design, dimbar Rund och platt, denna LED-taklampa Flat gör också rum med lågt i tak ljusa och inbjudande, utan att blända, vilket är möjligt tack vare plastdiffusorn. Deras homogena ljusfördelning badar varje rum i ett behagligt ljus som också enkelt kan styras med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Ljusfärgen kan anpassas till den aktuella situationen via fjärrkontrollen och i kombination med dimbarheten kan en typisk daglig rutin simuleras. Ljusstyrkan kan ställas in efter önskemål och tack vare minnesfunktionen kan de enskilda inställningarna sparas direkt.
 • LED-spegellampa Mattis, 40 cm

  LED-spegellampa Mattis, 40 cm
  LED-spegelarmatur Mattis i kromad metall LED-väggarmaturen Mattis ger optimala ljusförhållanden i badrumsspegelområdet. Universella vita lysdioder har installerats i armaturens förkromade kropp, som utstrålar en jämn belysning nedåt genom en satindiffusor. Den kantiga och smala vägglampan med förkromad yta och satindiffusor passar in i nästan alla badrum.
 • Modern golvlampa svart inkl. LED med touchdimmer - Hanz

  Modern golvlampa svart inkl. LED med touchdimmer - Hanz
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Hanz är en modern golvlampa som passar in i din moderna interiör! Den svarta färgen och den minimalistiska designen gör den väldigt tidlös. Lampan har en höjd av 182 cm. Foten har en diameter på 26 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Lampan har integrerad LED (ej utbytbar). Med 20 000 brinntimmar är Hanz en golvlampa som du kan njuta av länge! 1700 Lumen och 3000 Kelvin ger varmvitt ljus till din interiör. Hanz är dimbar med en touchdimmer på armaturen, så mycket praktiskt! Skapa extra atmosfär i ditt hem med denna fina golvlampa
 • LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 100x25cm

  LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 100x25cm
  Rektangulär, stor LED-taklampa Sparkle med utbytbar ljusfärg Denna rektangulära, mycket platta LED-taklampa Sparkle ger generös och stämningsfull belysning i rummet. Genomskinliga punkter bearbetas i den stålfärgade metallytan. Bakom dem sitter LED-modulen, vars ljus kan dyka upp genom prickarna och skapa ett utseende som liknar en stjärnhimmel. Det betyder att Sparkle inte bara kan användas för allmänbelysning utan också för accentbelysning. Den harmoniska rumsatmosfären berikas av praktiska funktioner i ljusdesignen. taklampa kan dämpas i ljusstyrka med den medföljande fjärrkontrollen och ljusfärgen kan också ställas in från varmvit till universalvit. Den kan manövreras bekvämt från soffan eller så kan du använda den befintliga väggbrytaren för att slå på och av den.
 • Hänglampa Tamara, 5 lampor, mässing/svart

  Hänglampa Tamara, 5 lampor, mässing/svart
  Taklampa Tamara med fem lampor med mässingsfärgade detaljer Den Tamara pendellampa ljus är tillverkad helt av metall, som hålles i en subtil svart färg. Som en visuell höjdpunkt är fästena med ramarna färgade i matt mässing, vilket är en trendig kombination med svart. Moderna och enkelt utformade, lampan kan ges en individuell touch i några få enkla steg. Uttagen hänger på svarta kablar som kan lindas runt den horisontellt upphängda metallstången efter önskemål. Det betyder att du inte bara kan påverka höjden på de enskilda ljuskällorna under monteringen. Lampan är särskilt lämplig för att belysa stora matbord. Eftersom det inte finns några paraplyer kommer speciellt glödlampor till sin rätt och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa Iven, svart 2 lampor rektangel

  LED-taklampa Iven, svart 2 lampor rektangel
  Svart LED-taklampa Iven med fjärrkontroll Om du letar efter flexibel belysning som är modern och elegant i design är Iven LED-taklampa valet. Lampans svarta färg säkerställer att den enkelt kan integreras i många vardagsrum. De två rektanglarna som representerar ljuskällorna i Iven är slående. De är monterade något förskjutna över varandra och ger därmed en mycket individuell belysning. Integrerade i rektanglarna är LED-remsor som sträcker sig över hela underkanten och strålar ut sitt ljus in i rummet utan bländning. taklampa erbjuder också rätt ljus när som helst på dygnet och i alla situationer. Tack vare den justerbara ljusfärgen via den medföljande fjärrkontrollen kan dagliga rutiner simuleras och ljuset ställas in individuellt efter behov. Förutom ljusfärgen kan ljusstyrkan också nedtonas efter önskemål.
 • Hänglampa Reed med halvklotsformad skärm

  Hänglampa Reed med halvklotsformad skärm
  Upphängningslampa Reed med halvcirkelformad gitterskärm och rottingflätverk Den halvcirkelformade nyansen på Reed- pendellampa är öppen längst ner och slutar med en vågig kant. Ljuset kan dock också dyka upp runt, eftersom skuggan är utformad för att vara öppen och har en graciös gitterram som Basis , som är flätad och dekorerad med rotting i det övre området. Detta skapar ett mjukt mönster i rummet så snart Reed slås på. Dessutom är hänglampan ett tilltalande belysningstillbehör som förbättrar nästan alla inredningsstil med sina väl genomtänkta detaljer.
 • LED-taklampa Ivanka, två ringar, av stål

  LED-taklampa Ivanka, två ringar, av stål
  Dimbar LED-taklampa Ivanka med två ljusringar Den moderna LED-taklampa Ivanka är gjord av metall och har två ljuskällor som ljuskälla. Ringarna har olika storlekar och lyser nedåt över hela sin omkrets. Den övre, mindre ringen kan svängas, vilket innebär att taklampa orientering kan ändras. Tack vare sin låga höjd tack vare sin platta design kan den enkelt integreras i många rum och sätter en trendig accent i många inredningsstilar. Tack vare den enkla Simply Dim-tekniken kan Ivanka dimas kontinuerligt med hjälp av väggbrytaren. Detta gör att ljusets ljusstyrka kan anpassas optimalt till situationen, tid på dagen och personliga preferenser. När önskad ljusintensitet har uppnåtts kan den ställas in genom att stänga av ljuset och sparas tack vare minnesfunktionen så att Ivanka lyser i föregående ljusstyrka när den slås på igen. - Ljusflöde av armaturer: max. 2200 lm
 • LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 30x30 cm

  LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 30x30 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Sparkle med en stjärnklar himmel Den fyrkantiga LED-taklampa Sparkle imponerar med sitt atmosfäriska stjärnklara utseende. Den stålfärgade metallytan har många genomskinliga punkter som ser ut som blinkande stjärnor. De inbyggda lysdioderna är särskilt effektiva och energibesparande och erbjuder i kombination med taklampa ett modernt belysningselement för varje rum. Tack vare den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan ljusfärgen anpassas till personliga behov och ljusstyrkan kan också enkelt justeras från soffan. Det går också att slå på och av via väggbrytaren.
 • LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 45x45 cm

  LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, 45x45 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Sparkle med en stjärnklar himmel Den fyrkantiga LED-taklampa Sparkle imponerar med sitt atmosfäriska stjärnklara utseende. Den stålfärgade metallytan har många genomskinliga punkter som ser ut som blinkande stjärnor. De inbyggda lysdioderna är särskilt effektiva och energibesparande och erbjuder i kombination med taklampa ett modernt belysningselement för varje rum. Tack vare den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan ljusfärgen anpassas till personliga behov och ljusstyrkan kan också enkelt justeras från soffan. Det går också att slå på och av via väggbrytaren.
 • LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT

  LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT
  Dimbar LED-hängande ljus Niro genererar direkt och indirekt ljus Niro LED-hängande ljus imponerar med sitt tydliga designspråk och moderna, tunna design. På grund av dess längd kan den idealiskt placeras ovanför ett matbord, där den ger omfattande, jämn belysning. Den har ett ljus som lyser indirekt uppåt och ett direkt ljus som lyser nedåt, som båda kan växlas och justeras oberoende av varandra. Förutom att vara dimbar via en touchdimmer kan tre olika ljusfärger ställas in. På detta sätt kan en optimal och önskad atmosfär skapas som passar alla situationer.
 • Bordslampa Amanda i träoptik 2 lampor

  Bordslampa Amanda i träoptik 2 lampor
  bordslampa Amanda med två ljuskällor - integrerade LED basen Denna bordslampa väcker uppmärksamhet och är en riktig höjdpunkt.Den naturliga basen är gjord av plast och dekorerad med ett träutseende. Detta harmoniserar perfekt med textilens nyans som i sin natur avger ett diffust ljus. Basen ser utdelad i mitten, varma vita lysdioder är dolda bakom det barformade inloppet, som strålar utåt och skapar en atmosfärisk effekt. De kan nedtonas med en separat, diskret brytare på lampfoten och ljusfärgen kan också ställas in. Dessutom används en E27-lampa bakom lampskärmen, som tack vare flexibla valmöjligheter kan anpassas perfekt till de inbyggda lysdioderna och deras ljuseffekt. Kan kopplas lampan på och av separat med hjälp av en vippströmbrytare på innehavaren av uttag, vilket innebär att du individuellt kan välja om ska vara påslagen eller bara ett båda ljuskällorna.
 • LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, vit

  LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, vit
  Rund LED-taklampa Flat i platt design, dimbar Rund och platt, denna LED-taklampa Flat gör också rum med lågt i tak ljusa och inbjudande, utan att blända, vilket är möjligt tack vare plastdiffusorn. Deras homogena ljusfördelning badar varje rum i ett behagligt ljus som också enkelt kan styras med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Ljusfärgen kan anpassas till den aktuella situationen via fjärrkontrollen och i kombination med dimbarheten kan en typisk daglig rutin simuleras. Ljusstyrkan kan ställas in efter önskemål och tack vare minnesfunktionen kan de enskilda inställningarna sparas direkt.
 • LED-taklampa Flat, CCT, svart, 45 x 45 cm

  LED-taklampa Flat, CCT, svart, 45 x 45 cm
  Enkel LED-taklampa Flat med justerbar ljusfärg och ljusstyrka Den fyrkantiga LED-taklampa Flat har en svart ram som omger plastdiffusorn. Tack vare ytan avges ett homogent, bländfritt ljus nedåt. Den moderna, enkla designen säkerställer att Flat kan integreras i nästan alla rum. Panelen levereras med en infraröd fjärrkontroll som gör det möjligt att ställa in ljusfärg och ljusstyrka. På detta sätt kan det utsända ljuset justeras efter behov och anpassas till de enskilda situationerna för att uppnå en optimal rumsatmosfär. Armaturen har en praktisk minnesfunktion som sparar inställningarna för vald belysning till nästa gång den slås på.
 • LED-taklampa Iven, svart 2 lampor kvadrat

  LED-taklampa Iven, svart 2 lampor kvadrat
  Iven LED-taklampa med 2 rutor, justerbar ljusfärg och ljusstyrka Iven LED-taklampa med sina ljusa och energibesparande lysdioder är utrustad med två fyrkantiga ramar och ger tillräcklig belysning i varje rum. De två rutorna är monterade förskjutna ovanpå varandra och överlappar varandra i ett hörn. Ljuset lyser nedåt över hela ramen mot golvytan. Iven passar både i hallen och vardagsrummet, eftersom de möjliga användningsområdena är mycket breda tack vare justerbara funktioner. Med hjälp av den infraröda fjärrkontrollen (inkl.) Kan ljusfärgen ställas in som önskat mellan varmvit och universalvit. Ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt och på några sekunder kan en mysig atmosfär trollas fram från en arbetsatmosfär.
 • Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm

  Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm
  Edgar pendellampa med fyra flammor med burnyanser Edgar pendellampa kombinerar harmoniskt ett brett utbud av former och material och bildar ett elegant vintageelement för matbordet. Den nuvarande, naturliga trästegen bildar en stabil stativ som hålls i balans tack vare pendeln. Den har fyra stag, varav ett paraply är upphängt. Nyanserna är gjorda av svartfärgad metall och utformad som en bur. Edgar är inte bara modern och helt trendig utan också mycket speciell eftersom ljuskällorna är synliga, vilket innebär att det är tillrådligt att använda dekorativa glödlampor som ger utseendet en extra charm. Under monteringen är upphängningarna variabla och kan lindas runt stagarna så ofta som krävs.
 • Golvlampa Reed av trä och metall

  Golvlampa Reed av trä och metall
  I en subtil vintage look - golvlampa Reed i metall och trä Höjdpunkten i denna golvlampa är den snyggt formade skärmen. Denna består av en elegant metallkorg, vars linjer är eleganta och böjda. Det övergripande utseendet påminner om en cylinderform. Den ganska coola, återhållna konstruktionen av metallen kompletteras harmoniskt med ett tränät. Cirka hälften av Reed golvlampa är täckt med en fin väv av rotting som går underifrån. Detta har ett subtilt mönster och ger spännande ljuseffekter. Ljuskällan är synlig i det övre området och strålar oavdämpat in i rummet, varför det är tillrådligt att använda en dekorativ glödlampa. Manövreringen är mycket bekväm via en inbyggd fotomkopplare.
 • LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 46x46 cm

  LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 46x46 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Kantning med två oberoende omställbara ljuskällor Edging LED-taklampa har en enkel, iögonfallande design och får poäng med sina inre värden. Denna armatur kan anpassas flexibelt till individuella behov och kan därför också användas i många inredningsstilar och rum. De olika funktionerna kan enkelt hanteras med den medföljande fjärrkontrollen. Kantning har den avstämbara vita funktionen, som gör att ljusfärgen kan ställas in från varmvit till universalvit. Oavsett om det är en mysig kväll i vardagsrummet eller att arbeta vid köksbänken - båda är möjliga med rätt ljus. Dessutom kan ljuset dämpas via fjärrkontrollen så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Dessutom kan de två ljuskällorna bytas oberoende av varandra - det direkta ljuset diffunderas in i rummet via den stora plastytan, medan det indirekta ljuset dekorativt sätter scenen för den yttre ramen och lyser mot taket. Tack vare den integrerade seriebrytare omkopplare är det också möjligt att styra via väggbrytaren. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen. Första gången du slår på och stänger av den via väggbrytaren lyser hela takbelysningen. När du slår på och av för andra gången lyser endast panelens yttre kant och när den slås på för tredje gången tänds bara den inre delen.
 • Bordslampa Reed av trä och metall

  Bordslampa Reed av trä och metall
  Elegant Reed bordslampa för mysiga timmar Med Reed- bordslampa ett slags gitterkonstruktion fram ur en enkel och tunn metallbas. Foten och stativ är fint bearbetade och hålls helt i svart. Paraplyet imponerar med sin böjda, vågliknande form - optiskt lik en cylinder. Halva skuggan är försedd med ett tränät som börjar underifrån. Detta har subtila öppningar genom vilka ljuset kan skina och trolla fram ett atmosfäriskt mönster. Den övre halvan av skuggan består endast av fina struts så att ljuskällan är synlig och dess ljus strålar direkt in i rummet. Reed är perfekt för accentbelysning för att understryka en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, Ø 48 cm

  LED-taklampa Sparkle, justerbar vitfärg, Ø 48 cm
  Rund LED-taklampa Sparkle, dimbar, med fjärrkontroll Oavsett om det är som atmosfärisk accentbelysning eller som en extra ljuskälla - med Sparkle tar du stjärnhimlen till dina egna fyra väggar. Tack vare de genomskinliga punkterna i den stålfärgade ytan kan ljuset från lysdioderna tränga in och fördjupa rummet i en mysig atmosfär. Den runda LED-taklampa med en fjärrkontroll. Detta gör det möjligt att ställa in ljusfärgen och ljusstyrkan efter behov. På detta sätt kan ljuset anpassas till situationen och individuella behov när som helst och användaren har en hög grad av flexibilitet i belysning.
 • LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm

  LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm
  Rektangulär LED-taklampa Canvas, dimbar, med fjärrkontroll Canvas är gjord av metall och plast och imponerar med sin storlek och enkla utseende. Den bildar en långsträckt rektangel och avger ljus i golvriktningen över hela ytan, som är försedd med en plastdiffusor. Deras ljusa lysdioder garanterar optimal, homogen och bländningsfri belysning. Canvas taklampa kan också användas för att belysa stora rum. Fjärrkontrollen kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. Dessutom, tack vare den inställbara vita funktionen, kan ljusfärgen ändras. Du kan välja mellan varmvit och universalvit och anpassa ljuset till situationen. Ingenting står i vägen för flexibel användning - vare sig ovanför arbetsytan i köket eller för allmänbelysning i vardagsrummet, kan duk användas som önskat.
 • LED-taklampa Iven trädekor/stål, 2 lampor kvadrat

  LED-taklampa Iven trädekor/stål, 2 lampor kvadrat
  Flexibel LED-taklampa Iven med fjärrkontroll Iven LED-taklampa är utrustad med två ljuskällor. Dessa är formade som rektanglar och bildar visuellt en ram. Lysdioder som pekar nedåt är integrerade över hela omkretsen. De vinklade ramarna är monterade på en träinredning, vilket ger lampan ett naturligt utseende och harmoniserar perfekt med det annars eleganta och moderna utseendet. En infraröd fjärrkontroll med omfattande valmöjligheter ingår som en praktisk höjdpunkt. De kan inte bara användas för att tända och stänga av ljuset utan också för att dimma det. Det är också möjligt att ställa in ljusfärgen och välja ett förinställt nattlampa. Den har också en timerfunktion, vilket kan vara mycket bekvämt beroende på situationen.
 • Hänglampa Reed av trä, 4 lampor

  Hänglampa Reed av trä, 4 lampor
  Hänglampa Reed med fyra lampor med detaljer i trä Reed- pendellampa kombinerar naturliga detaljer med en nuvarande, cool vintage-design. Den har fyra skärmar som är gjorda som en nätkonstruktion. I det övre området bildas ett nät av rotting av de fina metallstavarna, som har diskreta utrymmen genom vilka ljuset kan slippa försiktigt och med ett tilltalande mönster. Ljusstrålen kommer också direkt nedåt och runt och lyser matsalsborden och diskarna generöst. De fyra nyanserna är fästa på ett långsträckt, rund träelement med svarta upphängningar, vilket ger balans i konstruktionen. Kablarna slingras runt balken och körs sedan direkt till kapellet. En knappt synlig stålkabel fungerar som upphängning till vänster och höger om träelementet.
 • LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm, antracit

  LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm, antracit
  Den runda LED-takarmaturen Ritus LED imponerar med sitt enkla, tidlösa utseende och sin effektiva LED-belysningsteknik. Med varmvitt ljus ger den en fantastisk omgivande belysning med en mysig atmosfär. Med Switchmo-funktion: Ljuset kan dämpas i tre steg via den vanliga väggströmbrytaren.
 • Vägglampa Log av trä

  Vägglampa Log av trä
  I vägglampan Log ramas den synliga glödlampshållaren och den infällda lampan in av en svartlackerad väggarmatur i metall och två träelement på sidorna. För optimal visuell estetik rekommenderas en dekorativ ljuskälla, t.ex. en glödlampa eller en rustik lampa. Ljuskälla ingår inte. En vacker vägglampa som inte bara ger effektiv accentbelysning i vardagsrummet eller sovrummet, utan också naturlig känsla.
 • Hänglampa Benedikt, 5 lampor

  Hänglampa Benedikt, 5 lampor
  Höjdjusterbar hängande lampa Benedikt med glasskärmar Benedikt pendellampa är idealisk för modernt bordsljus. Den har fem små och formsköna lampskärmar av opalvitt glas, som avger sitt ljus både direkt nedåt och ut i rummet. Lampans speciella egenskap är att den kan justeras i höjdled. I drift kan den bekvämt varieras från 150-250 cm upphängning.
 • LED taklampa Isabell, Ø 49 cm

  LED taklampa Isabell, Ø 49 cm
  Isabell LED-takarmatur med IP44-skydd är det rätta valet för att belysa badrum och andra fuktiga rum. Det varmvita ljuset skapar en mysig atmosfär. Med sitt kromfärgade metallhölje och den vita plastdiffusorn som avger ljuset utan att blända, passar den in i många inredningsstilar.
 • LED-taklampa Trooper, trädekor, 2 lampor

  LED-taklampa Trooper, trädekor, 2 lampor
  Takarmaturen Trooper LED med sina två olika storlekar ger en effektiv och energieffektiv belysning i vardagsrum och korridorer. Trooper, som är designad i svart med trädekor, ser också extremt dekorativ ut när den är obelyst.
 • LED-golvlampa Kelly, CCT dimbar

  LED-golvlampa Kelly, CCT dimbar
  Dimbar LED-golvlampa Kelly med kontroll av vitt ljus Den moderna Kelly LED-golvlampan är utrustad med energieffektiva LED-lampor som bekvämt kan styras via en touchdimmer. Oavsett om du varierar ljusstyrkan eller justerar färgtemperaturen kan ljuset justeras efter behov. Lysdioderna lyser direkt nedåt. Tack vare golvlampans höjd och flexibla arm är den perfekt för användning vid skrivbordet eller som läslampa i vardagsrummet.