Lampenwelt.com lampor

 • Antikmässingsfärgad LED-golvlampa Ilinca, dimbar

  Antikmässingsfärgad LED-golvlampa Ilinca, dimbar
  Klassisk LED-golvlampa Ilinca med uplight, läslampa och dimmer Ilinca passar mycket bra i en klassisk miljö, eftersom finishen är i antikmässing. Den stora uplight-skålen utstrålar ljuset indirekt uppåt, vilket ser mycket hemtrevligt ut. Dessutom finns en läslampa, som sitter ungefär mitt på stommen och kan röras flexibelt, så att man kan anpassa ljuset optimalt för läsning. På så sätt kan olika behov uppfyllas med LED-golvlampan och den fungerar utmärkt som prydnad i vardagsrummet. Även ljusstyrkan kan förändras snabbt och enkelt med hjälp av den inbyggda dimmern.
 • Dubbelsidigt strålande LED-utomhusvägglykta Lydia

  Dubbelsidigt strålande LED-utomhusvägglykta Lydia
  Nedåtstrålande stål-utevägglampan Lydia i kompakt form, med Epistar märkes-LED:er Rostfritt stål är helt klart nummer 1, när det handlar om material till utomhuslampor, då modernitet och tidlöst sken här förenas på ett optimalt sätt. Den mattsilvriga ytan passar till många fasader, arkitekturstilar och omgivningar. Byggd i rektangulär form, kommer LED-utomhuslamporna utan överflödiga detaljer och sprider på ett energibesparande sätt ljus i mörkret, lysdioderna visar upp en jämförelsevis hög ljuseffekt samtidigt som energiförbrukningen förblir på låg nivå. Märkes-LED:er från Epistar lyser varmvitt, vilket fungerar i alla boendeområden, då de i jämförelse med kallare ljusfärger ger mer värme och behagligt sken.
 • Ilinca - dimbar LED-uplight-golvlampa med läslampa

  Ilinca - dimbar LED-uplight-golvlampa med läslampa
  Nickelfärgad LED-uplight-golvlampa Ilinca med läslampa Ilinca är en vacker prydnad med två lampor i vardagsrummet. För det första finns uplight-golvlampan, som skapar hemtrevligt, indirekt ljus, för det andra finns en inbyggd rörlig läslampa som ger riktat ljus. Båda ljuskällorna drivs med LED-lampor, vars varmvita ljus passar utmärkt för belysning av ett vardagsrum. Via en inbyggd dimmer kan ljusstyrkan justeras.
 • Silverfärgad LED-vägglampa Kabir med 2 ljuskällor

  Silverfärgad LED-vägglampa Kabir med 2 ljuskällor
  Vägglampa Kabir med GU10-LED-ljuskällor Både stommen och skärmen på vägglampan Kabir är tillverkade av metall och har ett matt, borstat utseende tack vare en silverfärgad yta. Kabir levereras med energisnåla LED-ljuskällor för GU10-fattning som släpper ut effektfullt ljus både uppåt och nedåt. Kabir passar perfekt i många olika inredningsstila tack vare sin enkla design och diskreta färg. Armaturen kan anslutas till en vanlig vägganslutning men en integrerad dragavlastning gör det också möjligt att ansluta vägglampan till ett eluttag med en alternativ anslutningsledning (ingår ej i leverans, se Tillbehör). Den medlevererade GU10-ljuskällans egenskaper: - Mycket låg energiförbrukning, upp till 80%% energibesparing - Homogen belysning genom särskilt stor strålningsvinkel på 90° - Mycket lång livslängd - upp till 30 000 timmar - Okänslig gentemot skakningar - Kvicksilverfri lampa - Effektfaktor: 0,5 - Ej dimbar
 • LED-balkpendellampa Tymon, smal, utdragbar

  LED-balkpendellampa Tymon, smal, utdragbar
  Utdragbar LED-pendellampa Tymon med en avlång och mycket smal form Tymon är en LED-pendellampa som förkroppsligar ett gracilt uttryck Här används ingen klassisk skärm, utan en smal ljusstång, som faktiskt består av två stänger. Den speciella höjdpunkten: Således kan pendellampan dras ut och ändras i längd (100 cm till 140 cm). Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du har bjudit in gäster och vill lysa upp ett större utrymme av bordsytan. LED-tekniken säkerställer en extremt hög ljusstyrka och den externt monterade dimmern möjliggör ljusreglering.
 • Taklampa Ursula med glas, rund, antikmässing

  Taklampa Ursula med glas, rund, antikmässing
  Taklampa Ursula i klassisk optik med rund glasskärm och mässingsfärgad metallfinish Ursula är en taklampa som passar särskilt bra för klassiska inredningsstilar. De två ringarna av metall och det dekorativa elementet på den undre änden har en yta i antikmässing, vilket ger lampan en antik touch. Glaselementen är satinerade och har en fin dimfinish på ytan, vilket är karakteristiskt för alabasteroptiken och särskilt känt från klassiska lampor, och de kompletterar den övergripande stiläkta designen. Ljusskenet är mjukt och jämnt, och genom de två E27-lamphållarna kan tillräckligt med ljusstyrka skapas för att belysa utrymmen i ditt hem på ett adekvat sätt.
 • Hedda - kantig LED-utomhusvägglampa

  Hedda - kantig LED-utomhusvägglampa
  Kantig LED-utomhusvägglampa Hedda som lyser uppåt och nedåt Hedda passar särskilt till moderna byggnader, för den kantiga, reducerade formen ser utomordentligt tidsenlig ut. Ljusskenet avges både uppåt och nedåt och lyskraften är mycket bra, medan strömförbrukningen hålls på en låg nivå. Denna belysning är energieffektiv tack vare LED-tekniken, som driver Hedda. LED-utomhusvägglampan består av rostfritt stål med mörkgrå yta.
 • LED-taklampa Quadra, dimbar, 2 ljuskällor, 110 cm

  LED-taklampa Quadra, dimbar, 2 ljuskällor, 110 cm
  LED-taklampa Quadra med två ramar, ändringsbar ljusfärg och dimbar ljusintensitet via fjärrkontroll Quadra passar i första hand till modern inredning och är en LED-taklampa som har särskilda funktioner integrerade för ökad komfort. Dels går det att anpassa ljusintensiteten steglöst via fjärrkontrollen, dels går det att variera ljusfärgen för LED-taklampan. Då kan man både få trivsamt, varmvitt ljus att koppla av i eller välja att låta Quadra lysa i universalvit, eller dagsljus som är särskilt bra som arbetsbelysning.
 • LED-taklampa Durun, dimbar, CCT, 60 cm

  LED-taklampa Durun, dimbar, CCT, 60 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Durun med dekorativt urtag och silverkant, samt justerbar ljusstyrka och ljusfärg LED-taklampan Durun är lämplig för privat bruk, men den kan också användas i en kommersiell miljö. I båda fallen är det fördelaktigt att du kan justera både ljusstyrkan och ljusfärgen. Förändring av ljusfärgen utförs via den normala väggomkopplaren medan ljusstyrkan kan bestämmas med den medföljande fjärrkontrollen. Den kan antingen justeras i 15 små steg eller justeras steglöst mellan 10 och 100 procent. Tack vare en minnesfunktion behålls båda tills nästa start, så att du inte behöver göra favoritinställningen varje gång. Förutom dessa mycket användbara funktioner har den LED-drivna taklampan två ytterligare funktioner: ett nattljusläge och en 15-minuters timerfunktion. Detta resulterar i en hög funktionsnivå som passar många situationer och behov.
 • Mässingsfärgad LED-golvlampa Ilinca med läslampa

  Mässingsfärgad LED-golvlampa Ilinca med läslampa
  Glänsande LED-golvlampa Ilinca i mässing med inbyggd läslampa Ilinca kan utan problem dimmas, dimmern sitter användarvänligt på lampan. Utöver uplight-skålen har LED-golvlampan en läslampa som kan röras så att ljuset kan riktas efter personliga önskemål. Detta ljus kan man tända när man sitter skönt i soffan och vill läsa vidare i en spännande bok. Uplighten däremot, ger vackert komfortljus med indirekt verkan. Med ytan i glänsande mässing kan LED-golvlampan mycket väl kombineras med klassiska interiörer.
 • LED-utomhustaklampan Naira, vit, utan sensor

  LED-utomhustaklampan Naira, vit, utan sensor
  Rund LED-utomhustaklampa Naira med vit finish, saltvattenbeständig, skyddsklass IP65 Naira är en lampa med universellt utseende, som kan användas nästan var som helst under tak (husingång, terrasser, balkonger, etc.). Lampan är inte bara robust (IK08 slagtålighet), utan också enkel med den runda formen och den vita ytan. Dessutom ger skyddsgraden IP65 ett högt skydd när det gäller smuts och vatten. Under installationen är det möjligt att genomföra kabelanslutning till andra armaturer och det vattentäta höljet gör det möjligt att montera lampan nära havet och salt luft.
 • LED-taklampa Azra, vit, rund, IP54, Ø 25 cm

  LED-taklampa Azra, vit, rund, IP54, Ø 25 cm
  LED-taklampa Azra för fuktiga utrymmen, ljusfärgen kan justeras före montering Taklampan Azra LED har en enkel rund form och består av en vit polykarbonatkropp som knappast kan vara mer enkel och tidlös. LED-taklampan kan därför användas mycket mångsidigt, både privat och i en kommersiell miljö. Skyddsklass IP54 är den bästa förutsättningen för att använda taklampan i ett fuktigt rum, eftersom den är optimalt skyddad mot smuts och vatten. Dessutom kan ljusfärgen justeras direkt på höljet när taklampan är monterad, och lysdioderna kan ställas in så att de lyser antingen i varmvitt, universalvitt eller i dagsljusets färgtemperatur. - Högsta nivå av slagtålighet IK10
 • E27 12W 830 LED-globlampa G95 easydim

  E27 12W 830 LED-globlampa G95 easydim
  E27 12W LED-lampa med Easydim-funktion Med 960 lumen och en matt yta ger den här LED-lampan i dekorativ klotform en hög ljusstyrka utan att blända. För mysigare timmar kan LED-lampan dämpas som önskat via den vanliga väggströmbrytaren. Tekniska data - dimbar - 960 lumen - genomsnittlig livslängd på 25 000 timmar - Bibehållande av lampans ljusflöde ≥ 85 % vid 75 % av den genomsnittliga livslängden. - Effektfaktor > 0,5 - Energieffektivitetsklass A Specialfunktioner Med Easydim kan armaturen dimmas kontinuerligt. Om dimningsläget är aktiverat kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt från 100 % till 10 % genom att trycka på väggkontakten två gånger i snabb följd. Genom att trycka på väggbrytaren igen kan dimningen stoppas vid vilken ljusstyrka som helst. Denna inställning sparas för framtiden. Drift med flera väggströmbrytare: Easydim-funktionen kan också användas med en växelströmbrytare, vilket gör det möjligt att installera t.ex. en liten hallkrets. Det är alltså möjligt att tända, släcka och dimma ljuset med hjälp av två väggströmbrytare. Däremot rekommenderas generellt sett inte någon form av tryckknappskoppling. Energiklass: A+
 • Vit metalltaklampa Phinea, vintage-look

  Vit metalltaklampa Phinea, vintage-look
  Rund metalltaklampa Phinea med glänsande vit finish Denna taklampa är i tydlig vintage-look och påminner på ett tilltalande sätt om lampor från gångna tider. Den platta skärmen består av metall och är öppen nedåt, så att man bör välja en stilren lampa till den. Mycket passande är LED-lampor i filamentteknik eller rustik-look. Den glänsande vita ytfinishen kan kombineras med många olika inredningsstilar, Phinea kan gärna även användas tillsammans med antika inredningsföremål.
 • LED-utomhustaklampa Lyam, IP65, mörkgrå

  LED-utomhustaklampa Lyam, IP65, mörkgrå
  Mörkgrå LED-utomhustaklampa Lyam i rund form, IP65, saltvattenbeständig Lyam består av en robust plastkonstruktion och kan också användas i miljön med saltvatten, eftersom lampan är motståndskraftig mot havsvatten. LED-ljuskällorna inuti taklampan säkerställer att strömförbrukningen är på en låg nivå och ändå genererar starkt ljus. Lampskärmens satinfinish skapar dock en mjuk och trevlig ljusfördelning. LED-utomhustaklampan är väl lämpad för belysning av tak och är till exempel utmärkta framför ingångar eller på terrassen och balkongen. - robust med slagtålighetsgrad IK06 - saltvattenbeständig - lämplig för genomgående ledningar - kan även användas som vägglampa
 • LED-utomhustaklampa Naira, vit, sensor

  LED-utomhustaklampa Naira, vit, sensor
  Rund, vit Naira LED-taklampa för utomhusbruk, saltvattenbeständig, IP65 Naira är en lampa med universellt utseende, som kan användas nästan var som helst under tak (husingång, terrasser, balkonger, etc.). Lampan är inte bara robust (IK08 slagtålighet), utan också enkel med den runda formen och den vita ytan. Dessutom ger skyddsgraden IP65 ett högt skydd när det gäller smuts och vatten. Under installationen är det möjligt att genomföra kabelanslutning till andra armaturer och det vattentäta höljet gör det möjligt att montera lampan nära havet och salt luft. Montering på väggen är också möjlig. Data för rörelsesensorn: - Justerbart isoleringsvärde - Inställbar lystid: 5 sekunder / 90 sekunder / 5 minuter / 15 minuter - Räckvidd 12 m/6 m - Detekteringsvinkel 30 grader/150 grader
 • Ellie - LED-vägglampa för utomhusbruk

  Ellie - LED-vägglampa för utomhusbruk
  Attraktiv LED-vägglampa Ellie av rostfritt stål Som vägglampa är Ellie avsedd för utomhusbruk och övertygar med ett vackert, men också enkelt utseende. Kroppen av rostfritt stål pryds i övre delen av en klar diffusor av polykarbonat. I det inre sitter ett vitt element framför LED-ljuskällorna, för att undvika onödig bländning. LED-lamporna är energisnåla och har behagligt varmvit ljusfärg.
 • Textilvägglampa Akita med LED-läslampa

  Textilvägglampa Akita med LED-läslampa
  Oval textilvägglampa Akita med mysig ljuseffekt och extra LED-läslampa Akita är perfekt lämplig för användning i vardags- eller sovrummet och kan tack vare den integrerade strömbrytaren med fördel monteras i närheten av sängen eller soffan. Utöver textilskärmen i oval form som möjliggör behaglig belysning har textilvägglampan en cylindrisk LED-läslampa i kompakt form som kan svängas upp- och nedåt samt åt sidorna, så att man alltid har ljuset för läsning på rätt ställe. På så sätt möter man olika krav vad gäller belysningen, speciellt eftersom de två ljuskällorna kan tändas och släckas separat. Skärmen är vit och möjliggör behaglig belysning, medan den glänsande förkromade stommen utgör en vacker kontrast. Vägglampan är lika lämplig för användning i hemmet som i hotellrum, vilka med Akita kompletteras med en stilren och funktionell ljuskälla. - läslampa: varmvit (3 000 K), 81 lumen
 • LED-takspotlight Ekin, kantig, mörkgrå

  LED-takspotlight Ekin, kantig, mörkgrå
  Kantig LED-utomhustaklampa Ekin i mörkgrått Med sin kubistiska form är LED-utomhustaklampan Ekin ett sant blickfång. Elegant och kompakt presenterar den sig i sin mörkgrå färgdesign som en tydlig ljuskälla i utomhusmiljön. Den fyrkantiga skärmen består av lätt och motståndskraftig pressgjuten aluminium med en delsatinerat glaskåpa som står för en behaglig ljusstämning. Det tydliga formatet och den moderna färgen skapar ett enkelt men effektivt helhetskoncept. Den energieffektiva lampan är en skräddarsydd lösning för belysning i tak – antingen på terrassen eller på balkongen.
 • LED-gånglampa Gregory, rostfritt stål, sensor

  LED-gånglampa Gregory, rostfritt stål, sensor
  Väglampa Gregory övertygar med sensor och konstruktion av rostfritt stål Om vägen på tomten inte behöver vara permanent upplyst när det är mörkt är användning av en väglampa med rörelsesensor ett bra val. Väglampan Gregory har en sensor som bara aktiverar LED-ljuset när en rörelse förekommer inom skälig radie. Så snart ljuskällan lyser badar vägen i ett varmvitt ljus. LED-väglampan Gregory består av rostfritt stål vilket gör den väderbeständig och samtidigt till ett stilrent blickfång. Tack vare designen in en slank lyktform med platt tak är den dessutom modern och ett formskönt dekorelement. Data för sensorn: - räckvidd 5-7 m - registreringsvinkel 90° - justerbar lystid (10 eller 4 minuter)
 • Väglampa Tomita, rostfritt stål, 90 cm

  Väglampa Tomita, rostfritt stål, 90 cm
  Väglampa Tomita: rund konstruktion i rostfritt stål för utomhusmiljön Väglampan Tomita är ett optiskt tilltalande stilkomplement till utformningen av tomten samt en praktisk lampa. Den består av rostfritt stål och har skapats i en rund design. Tack vare materialets höga kvalitet på fungerar väglampan Tomita bra utomhus och håller emot de vanliga väderleksförändringarna utan problem. Den sträcker sig från marken lodrätt upp och skänker ett varmt ljus i angenäm höjd. Det ger en bra belysning vid vägkanten eller nära entrén. Även på en terrass bidrar den saltvattenbeständiga utomhusbelysningen till en stilfull atmosfär.