Kundalini lampor

 • Kundalini Ovanlig LED-taklampa Clover

  Kundalini Ovanlig LED-taklampa Clover
  Modern design med moderna former - LED-pendellampa CloverLED-pendellampan Clover fångar omedelbart blicken med sin vackra kropp, som består av en matt vitlackerad polyuretan och är tillverkad i formgjutning. Som ljusobjekt kan armaturen passa in i olika miljöer och ge spännande accenter i såväl sovrum som vardagsrum eller barnrum. Den kraftfulla LED-modulen ger en jämn belysning som gör att rummet kan lysa upp helt och hållet. Clover-pendellampans diameter är 70 centimeter, vilket innebär att även större rum kan badas i ljus utan problem: Oavsett om det handlar om lobbys, hallar, salonger eller en entré, kan armaturens potential utnyttjas på många sätt. Modellen tillverkas av Kundalini i Italien - ett företag som redan är internationellt känt för sina uttrycksfulla produkter. Genom att på ett innovativt sätt återuppfinna klassisk design kan Kundalini kombinera den senaste tekniken med moderna idéer och skapa en hemtrevlig atmosfär inom hemmets fyra väggar.
 • Kundalini E.T.A. - golvlampa orange

  Kundalini E.T.A. - golvlampa orange
  Designgolvlampa E.T.A. av ekologisk glasfiber - dimbar Denna konstnärligt och extremt harmoniskt formade designgolvlampa övertygar med en asymmetrisk och mycket uttrycksfull design. Lampkroppen är tillverkad av ekologisk glasfiber i ett avancerat handarbete. Inuti kupan finns en lamphållare av metall, som kan tas bort för byte av glödlampa. Golvlampan E.T.A. ger extremt stämningsfulla ljusförhållanden och är en individuell designhöjdpunkt som vittnar om högsta nivå av perfektion. Ljusintensiteten kan regleras med den integrerade dimmern. E.T.A. finns i färgerna orange och silver.OBS: För att kunna använda dimmern måste dimbara lampor användas.Mission Light: KundaliniKundalini armaturer bygger på en speciell filosofi: visionen om extra-sensorisk design och ljus. De uttrycksfulla ljusobjekten från det Milanobaserade företaget talar till alla sinnen. En Kundalini-armatur väcker omedelbart känslor hos den som ser den. "Kundalini" kommer från fornindiska och betyder "kraften i människan". Kundalini-armaturerna, som sedan 1996 har skapats i samarbete med internationella formgivare som Helen Konturis, Alessandro Mendini och Norman Foster, besitter också denna kraft. Kundalini uppnår form- och färgrikedomen i sina produkter genom att investera i forskning om innovativa tekniker och material. Ett imponerande resultat är till exempel lampserien "Abyss" som är tillverkad av flexibelt plexiglas.
 • Kundalini Stilfull designertaklampa Atomium

  Kundalini Stilfull designertaklampa Atomium
  Genomarbetad och ultramodern - Atomium pendellampaDen stora diffusorn på Atomium designarmatur är inte bara en riktig visuell höjdpunkt, utan är också övertygande ur teknisk synvinkel: den är tillverkad av speciell polyeten som har bearbetats i rotomoulding-processen och därmed har en särskilt hög kvalitet. Stödet är en fjäderstruktur som fästs på insidan av lampskärmen och är tillverkad av massivt stål. Totalt sex ljuskällor är säkrade på detta sätt och kan ge ett starkt och varmt ljus. Atomium har en mycket effektiv ljusstyrka och kan därmed skapa en hemtrevlig atmosfär, som särskilt kan användas i vardagsrum, men även i sovrum eller barnrum. Även kabeln var extra säkrad, eftersom en ståltråd sattes in där, som ligger diskret på insidan. Tillverkaren "Kundalini" förlitar sig inte bara på avancerade processer vid tillverkningen av sina nuvarande produkter, utan använder också bara material som är av hög kvalitet. Dessa kombineras med de senaste teknikerna från armaturvärlden och en alltid tilltalande design, som i många fall kombinerar klassiska linjer med nymodiga idéer och därmed kan användas i många inredningsstilar.
 • Kundalini Stor taklampa E.T.A. Sat vit

  Kundalini Stor taklampa E.T.A. Sat vit
  Specialdesignad pendellampa E.T.A. Sat tillverkad av ekologiskt glasfiberDen harmoniska designen i kombination med den stämningsfulla belysningen resulterar i en pendellampa av högsta kvalitet. Den handgjorda kupan är helt tillverkad av ekologisk glasfiber och har en oregelbunden yta. En reflektor av polykarbonat ansvarar för en idealisk ljusfördelning. Pendellampan E.T.A. Sat skapar stämningsfull belysning i många hemmiljöer och är en designhöjdpunkt som inte går att missa. Rosetten är hållen i vanligt vitt. Finns i vitt och orange.Mission Light: KundaliniKundalini-armaturerna bygger på en speciell filosofi: visionen om extra-sensorisk design och ljus. De uttrycksfulla ljusobjekten från det Milanobaserade företaget talar till alla sinnen. En Kundalini-armatur väcker omedelbart känslor hos den som ser den. "Kundalini" kommer från fornindiska och betyder "kraften i människan". Kundalini-armaturerna, som sedan 1996 har skapats i samarbete med internationella formgivare som Helen Konturis, Alessandro Mendini och Norman Foster, besitter också denna kraft. Kundalini uppnår form- och färgrikedomen i sina produkter genom att investera i forskning om innovativa tekniker och material. Ett imponerande resultat är till exempel lampserien "Abyss" som är tillverkad av flexibelt plexiglas.
 • Kundalini Designerbordslampa Atomium

  Kundalini Designerbordslampa Atomium
  Vackert formad Atomium bordslampa med sex ljuskällorBordslampan Atomium kan definitivt beskrivas som ett designföremål. Den ovanliga formen, som påminner om en atom, gör att alla blickar dras till denna armatur. Armaturen är inte bara en ljuskälla, utan även ett inredningsobjekt som påverkar omgivningen på ett avgörande sätt. Men Atomium ser inte bara bra ut, utan ger också unika ljuseffekter i rummet. Armaturen av polyeten och en stomme av stål har sex ljuskällor som får modellen att lysa inifrån. Atomium är ett utmärkt exempel på effekten hos armaturer från tillverkaren Kundalini. Det milanesiska företaget har gjort det till sin affärsidé att alltid designa lampor på ett sådant sätt att de förmedlar ett mycket speciellt budskap och utstrålar kraft. Därför bryter de olika modellerna alltid med konventionella konventioner och går medvetet nya vägar. För köparen innebär detta att armaturerna alltid är extraordinära, extroverta och unika.
 • Kundalini Stor taklampa E.T.A. Sat orange

  Kundalini Stor taklampa E.T.A. Sat orange
  Specialdesignad pendellampa E.T.A. Sat tillverkad av ekologiskt glasfiberDen harmoniska designen i kombination med den stämningsfulla belysningen resulterar i en pendellampa av högsta kvalitet. Den handgjorda kupan är helt tillverkad av ekologisk glasfiber och har en oregelbunden yta. En reflektor av polykarbonat ansvarar för en idealisk ljusfördelning. Pendellampan E.T.A. Sat skapar stämningsfull belysning i många hemmiljöer och är en designhöjdpunkt som inte går att missa. Rosetten är hållen i vanligt vitt. Finns i vitt och orange.Mission Light: KundaliniKundalini-armaturerna bygger på en speciell filosofi: visionen om extra-sensorisk design och ljus. De uttrycksfulla ljusobjekten från det Milanobaserade företaget talar till alla sinnen. En Kundalini-armatur väcker omedelbart känslor hos betraktaren. "Kundalini" kommer från fornindiska och betyder "kraften i människan". Kundalini-armaturerna, som sedan 1996 har skapats i samarbete med internationella formgivare som Helen Konturis, Alessandro Mendini och Norman Foster, besitter också denna kraft. Kundalini uppnår form- och färgrikedomen i sina produkter genom att investera i forskning om innovativa tekniker och material. Ett imponerande resultat är till exempel lampserien "Abyss" som är tillverkad av flexibelt plexiglas.
 • Kundalini Tripod golvlampa med dimmer, antikvit

  Kundalini Tripod golvlampa med dimmer, antikvit
  Eldfast och klassisk - Tripod golvlampan Designergolvlampan Tripod är övertygande både optiskt och tekniskt: Stativet ger ett mycket stabilt stativ och är tillverkat av solid metall. En höjdpunkt är armaturens speciella runda skärm, som är tillverkad av ett brandsäkert tyg och därmed kan ge en högre säkerhet i hushållet. Som extra skydd finns en aluminiumskiva med perforerad yta som stänger solskyddet. Denna kombination av design och högkvalitativa material ger ett mycket behagligt ljus vid användning, vilket ger en varm och mysig känsla i dina egna fyra väggar och använder klassiska koncept i en modern version. Golvlampan Tripod tillverkas av det italienska företaget Kundalini, som har sitt huvudkontor i Milano. Namnet kommer från det gamla indianska språket och betyder "kraften i människan" i tysk översättning. Företaget vill också utnyttja denna speciella kraft i sina produkter och satsar på en stark blandning av färger och former samt högkvalitativ teknik. Dessutom används endast högkvalitativa material för att garantera en hög säkerhetsnivå vid användning.
 • Kundalini Shakti - Golvlampa satinerad, vit

  Kundalini Shakti - Golvlampa satinerad, vit
  Dimbar designgolvlampa Shakti av plexiglas med sockel i satinerad metall Look Högkvalitativa material, en sofistikerad finish och ett exklusivt resultat med effektiv belysning kännetecknar designgolvlampan Shakti. Med två dimbara ljuskällor ger Shakti både läsljus och harmoniskt omgivningsljus. Den omsorgsfullt utformade kupan består av ett extruderat och laserskuret plexiglasrör. Tack vare den innovativa co-extruderingstekniken ger Shakti alltid ett vitt och enhetligt ljus, även i de färgade versionerna. Golvlampan Shakti finns i färgerna vit, orange, röd och fuchsia. Metallbasen är satinerad. Uppdragsljus: Kundalini Kundalini-armaturerna bygger på en speciell filosofi: visionen om extra sensorisk design och ljus. De uttrycksfulla ljusobjekten från det Milanobaserade företaget tilltalar alla sinnen. En Kundalini-armatur väcker omedelbart känslor hos betraktaren. "Kundalini" kommer från det gamla indiska och betyder "kraften i människan". Kundalini-armaturer, som sedan 1996 har skapats i samarbete med internationella formgivare som Helen Konturis, Alessandro Mendini och Norman Foster, besitter också denna kraft. Kundalini uppnår form- och färgrikedomen i sina produkter genom att satsa på forskning kring innovativa tekniker och material. Ett imponerande resultat är till exempel belysningsserien "Abyss" av flexibelt plexiglas.
 • Kundalini Individuell vägglampa Pixel

  Kundalini Individuell vägglampa Pixel
  Modern och elegant - Pixel vägglampaDen sammanhängande extra belysningen från Pixel vägglampa beror dels på de högkvalitativa material som används vid tillverkningen, men också på dess speciella, moderna design. Lampans diffusor är tillverkad av polyeten, som produceras i en komplex rotationsgjutningsprocess. Detta ökar materialets kvalitet avsevärt och gör det också möjligt att påverka ljusmönstret. Pixel kan användas på många olika sätt och fungerar både som vägg- och takarmatur. Som en stabiliserande del har ett metallfäste placerats dolt i höljet, vilket å ena sidan ger säkerhet vid upphängning och å andra sidan inte stör den tydliga designen. Den ovanliga lampan tillverkas av det italienska företaget Kundalini, som sedan 1996 har arbetat med många internationellt kända formgivare - bland dem Norman Foster, Alessandro Mendini och Helen Konturis. Företaget förlitar sig alltid på en fantasifull blandning av olika färger och former för sina produkter, som också kombineras med den senaste tekniken.
 • Kundalini Smakfull vägglampa Atomium

  Kundalini Smakfull vägglampa Atomium
  Slående vacker - Atomium vägglampaDen vita polyeten som används för kupan på Atomium vägglampa tillverkades i en mycket komplex rotationsgjutningsprocess, vilket förbättrar kvaliteten och utseendet. Dessutom finns de tre ljuskällorna, som är placerade inuti skärmen och därifrån på ett utmärkt sätt kan sätta scenen för armaturens speciella design. Men det är inte bara lampans design som övertygar, även själva belysningen är mycket effektfull och kan sätta eleganta accenter. Designarmaturen tillverkas av Kundalini, som har ett internationellt rykte och redan har arbetat med några av de mest kända formgivarna. Bland dem finns stora namn som Alessandro Mendini eller Norman Foster. Tillverkaren odlar ett helhetskoncept: Företaget vill använda "kraften i människor" även genom armaturerna och även väcka känslor genom de speciella designidéerna. Visionen är ett extra sensoriskt ljus som i kombination med innovativa idéer skapar en hemtrevlig atmosfär.
 • Kundalini Kushi XL golvlampa, svart

  Kundalini Kushi XL golvlampa, svart
  golvlampa Kushi XL med spetsad opalglasskärm Den italienska designerduon Alberto Saggia och Valerio Sommella har vidareutvecklat Kushi- golvlampa och skapat en XL-version. Den minimalistiskt designade golvlampa består av en konisk pelare på en rund bas som bär en dubbelskiktad handblåst kula av opalglas. Sfären ser ut som den har spetsats, eftersom kolonnen sticker ut från toppen av den ljuskula . Resultatet är en unik design som kan integreras i många inredningsstilar och samtidigt garanterar en trevlig, mysig ljusatmosfär. Skärmens vita glas låter ljuset skina bländfritt in i omgivningen och dess ljusstyrka kan justeras med den befintliga dimmerbrytaren. Kundalini är en italiensk belysningstillverkare som lägger stor vikt vid användning av högkvalitativa material, modern teknik och kreativ design. Denna kombination kombineras i Kushi XL- golvlampa tack vare samarbetet med två mycket begåvade designers. - med touchdimmer
 • Kundalini Lannà - hänglampa med mässingram

  Kundalini Lannà - hänglampa med mässingram
  Lannà pendellampa med munblåst glasDet vita opalglaset, som munblåstes i två lager, är omgivet av en rund hållare i mässingsfärg. Den diskreta färgsättningen gör pendellampan till en tidlös och samtidigt dekorativ ljuskälla. Den italienska tillverkaren Kundalini lägger stor vikt vid högkvalitativa material och ett felfritt utförande av sina produkter. Även mycket speciell form- och färgdesign av sina lampor har högsta prioritet. Därför skapas många lampor utifrån idéer från kända designers. I fallet med pendellampan Lannà var det den franska designern Noé Duchaufour Lawrance som arbetade. Armaturen övertygar framför allt med sitt minimalistiska och organiska utseende. Exakt dessa två kriterier kan utan problem integreras i de mest skiftande bostadsutrymmen och inredningsstilar.
 • Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Brass KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Brass KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi 33 Table Lamp Brass har ett unikt formspråk som är tydligt inspirerat av äpplets form och form. Detta ger lampan en mjuk och organisk touch som sätter en avslappnande ton i rummet. Hjärnorna bakom Kushi-lamporna är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Företagets filosofi är att deras lampor ska vara en fröjd för alla sinnen, vilket är tydligt i Kushi bordslampa. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Kushi Table Lamps finns i två olika storlekar och tre vackra färger. Dessutom finns de i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-sortimentet. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här.
 • Kundalini Konstnärlig golvlampa Shakti vit

  Kundalini Konstnärlig golvlampa Shakti vit
  Högkvalitativ och färgglad golvlampa Shakti Designergolvlampan Shakti är visuellt tilltalande. Med sina klassiska linjer och sin moderna tolkning är den en absolut höjdpunkt i varje rum. Tack vare två ljuskällor som kan dämpas efter behov skapas ett varmt och mycket harmoniskt omgivningsljus som kan göra ditt eget hem ännu mer hemtrevligt. Tekniskt sett är diffusorn den mest övertygande funktionen. Den är tillverkad av ett laserskuren plexiglasrör som har extruderats. Denna mycket innovativa teknik med så kallad samextrusion garanterar att ett jämnt ljus alltid kan avges, som lyser i ett strålande vitt. Ytterligare en accent läggs på den vackra basen, som dessutom är förkromad. Bakom designprodukten står det italienska företaget Kundalini, som tillämpar sin företagsfilosofi i varje koncept: "Människans kraft" är namnet, som kommer från forntida indiska, och det är just denna kraft som ska återspeglas i lamporna. Bland de framstående designers som redan har arbetat för Kundalini finns Norman Foster, Alessandro Mendini och Helen Konturis.
 • Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, koppar

  Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, koppar
  Trebent LED-golvlampa Kushi De två italienska formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella har skapat något väldigt speciellt på tre ben - LED-golvlampan Kushi. En munblåst kula bestående av två glasskikt ska placeras på var och en av de tre lampbenen. Tack vare dess skönhet och trots detta minimalistiska utseende kan Kushi lätt integreras i olika inredningsstilar. Sammanlagt tre LED-ljuskällor ger ett angenämt, varmvitt ljus som ger en särskilt god stämning. Det vita glaset förser också ljusen med bländfri spridning i omgivningen. Vid behov kan denna lampa även anpassas i ljusstyrka via den befintliga dimbrytaren. Den italienska tillverkaren Kundalini lägger stor vikt vid högkvalitativa material, modern teknik och kreativ design. Denna kombination har förenats med LED-golvlampan Kushi tack vare samarbete mellan två mycket begåvade formgivare.
 • Kundalini Lannà bordslampa m. munblåst glas

  Kundalini Lannà bordslampa m. munblåst glas
  Lannà - bordslampa med organisk form Den italienska tillverkaren Kundalini samarbetar med många formgivare: i fallet med bordslampan Lannà med den franska formgivaren Noé Duchaufour Lawrance - och resultatet är något att vara stolt över. Hans passion är organiska former och han har skickligt använt dessa i Lannà: ett vitt opalglas, munblåst i två lager, hänger nästan svävande från den mässingsfärgade hållaren. Den diskreta formen och färgskalan gör bordslampan till en dekorativ ljuskälla som kan integreras i nästan alla inredningsstilar. Kundalini har höga standarder när det gäller produktion och design, så endast högkvalitativa material används vid tillverkningen av lamporna. När det gäller variation är Kundalini alltid angelägen om att återuppfinna sig själv och tar hjälp av designers, arkitekter och nya talanger.
 • Kundalini Lannà hänglampa, svart/vit

  Kundalini Lannà hänglampa, svart/vit
  Som en flygande lykta på himlen - pendellampa Lannà Inspirationen och designen till pendellampan Lannà kommer från den franska designern Noé Duchaufour Lawrance, som har överfört den gamla thailändska traditionen med flygande lyktor och den magi som förknippas med den till sitt arbete.En skärm av vitt opalglas, som består av två munblåsta lager, omges av en svart, rund hållare. Pendellampans form och färg gör den till ett tidlöst och dekorativt belysningsobjekt som harmonierar utmärkt med en mängd olika inredningsstilar.Som ensam pendellampa ger Lannà en optimal stämningsbelysning. I ett arrangemang med andra lampor påminner lamporna om magiska, stjärnklara nätter upplysta av flygande lyktor.Lampserien Lannà skapades i samarbete med den italienska tillverkaren Kundalini, som fäster stor vikt vid högkvalitativa material och ett felfritt utförande av sina produkter. Kundalini arbetar uteslutande med kända designers och arkitekter, men främjar också unga talanger som delar samma passion för kreativitet, harmoniska former och färger och unikhet. Tillverkad i Italien.
 • Kundalini - Tripod Golvlampa Moka KDLN

  Kundalini - Tripod Golvlampa Moka KDLN
  Design Christophe Pillet för Kundalini Tripod Floor Lamp Moka är en uppvisning i väl utförd design i vackra kontraster: ramen består av tre höga, smala ben som ger lampan dess namn. Benen bär upp den imponerande men ändå lätta lampskärmen, som är formad i en klassisk trapets. Lampskärmen är ogenomskinlig, vilket garanterar ett mjukt ljus som emanerar runt lampan. Öppningarna i toppen och botten resulterar i en större koncentration av ljuset här, vilket säkerställer en skugga som är effektiv och diffus på samma gång. Tripod är en nytolkning av den klassiska designen och den perfekta lampan för dem som vill ha ett rent, designorienterat och tidlöst uttryck för att försköna sitt hem. Tripod golvlampa finns i tre vackra färger. Lampan finns även som bordslampa och taklampa i samma vackra nyanser, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Tripod-serien här
 • Kundalini Kushi hänglampa Ø 43 cm mässing/vit

  Kundalini Kushi hänglampa Ø 43 cm mässing/vit
  Genomträngande men ändå graciös – hänglampa Kushi Om man tittar på hänglampan Kushi, får man omedelbart associationer till marshmallows på pinne eller ett kanderat äpple. Lampkulan som är gjord av dubbelskiktat, munblåst opalglas borras igenom av en tunn metallstav som tar sig ut på ett dekorativt vis i båda ändar. Glaskulan har två E27-uttag vars ljus försiktigt skiner ut i rummet och ger en stämningsfull grundbelysning. Både individuellt och i arrangemang med andra Kushi-lampor är hänglampan mycket trevlig och modern. Den lämpar sig för belysning i kombination med många olika typer av möbler och kan justeras i ljusstyrka via en bakåtstyrd dimmer. Designen kommer från den italienska designerduon Alberto Saggia och Valerio Sommella - made in Italy. Den italienska lamptillverkaren Kundalini är känd över hela världen för deras sofistikerade och innovativa lampor. Genom att arbeta med världsberömda designers, arkitekter och entusiastiska unga talanger skapas en uppenbar lampa från en unik idé i kombination med teknik och krativitet, som kombinerar funktionalitet och känsla på samma gång.
 • Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur svart

  Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur svart
  Kushi - flexibel designer LED-bordslampaMed sin form som påminner om ett äpple - LED-bordslampan Kushi förtrollar med sin lekfulla look. Den diskreta vita färgen gör att den passar perfekt i många olika rum och inredningsstilar. En särskild höjdpunkt är möjligheten att placera lampan flexibelt. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och har därför ingen irriterande nätkabel. Kushi kan alltså placeras när som helst. Den tilltalande designen på denna bordslampa är resultatet av en genial idé från de två formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella. Samarbetet mellan den italienska tillverkaren Kundalini och de ovannämnda formgivarna har redan resulterat i många vackert formade skapelser.
 • Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, korall

  Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, korall
  Upphängningslampa Opyo - som en hängande vallmofrön kapsel Naturliga motiv är mycket populära i inredningselement - vilket är fallet med tillverkaren Kundalini, som använder fina material och handgjorda dem för att skapa högkvalitativa lampor. pendellampa designad av Cristina Celestino har formen på formen av en hängande fröskida av opiumvallmo. Detta består av två lager handblåst opalglas, som framstår som en ljus sfär när ljuset lyser. Ljuset ser ut som innehållet i fröet, som faller direkt in i rummet i ett begränsat område genom en öppning på undersidan, som är inramad av en bladliknande ring av blankmålad metall.
 • Kundalini Giass - LED-taklampa, Ø 40 cm, grå

  Kundalini Giass - LED-taklampa, Ø 40 cm, grå
  Minimalist glas taklampa Giass med modern LED-teknik Tidlös, elegant och modern samtidigt - dessa egenskaper är utmärkt iscensatta i Giass LED-taklampa . Korrugeringen i glaset garanterar vackra ljuseffekter, medan en vit polykarbonatdiffusor inuti lampan säkerställer att det inte finns någon obehaglig bländning när du tittar in i lampan. Sebastian Herkner, designern av denna förtrollande serie ljus, har redan fått flera utmärkelser för sina fantastiska skapelser. I samarbete med den italienska belysningstillverkaren Kundalini kombinerades modern teknik med traditionellt hantverk i Giass. Högkvalitativa material och rent utförande är mycket viktigt för Kundalini .
 • Kundalini - Kushi 33 Plafond Brass KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Plafond Brass KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Taklampa Brass kännetecknas av sin organiska form och behagliga belysning, som tillsammans utstrålar lugn och komfort. Lampan består först och främst av en massiv lampskärm i munblåst glas som avger ett behagligt, diffust och bländfritt ljus. Skärmens utbuktande form kontrasteras vackert av den tunna ramen, vilket ger lampan en distinkt äppelliknande estetik. Kushi är designad av den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Kushi taklampa passar in i ett brett utbud av sammanhang, utrymmen och stilar. Lampan passar lika bra i det designinriktade hemmet som på det stilfulla kontoret eller andra offentliga utrymmen. Kushi Ceiling Light finns i två olika storlekar och tre vackra färger. De ingår alla i Kushi-serien från Kundalini, alla med samma lätta design och rena färger som gör dem lätta att kombinera. Se hela serien här
 • Kundalini - Atomium Golvlampa White KDLN

  Kundalini - Atomium Golvlampa White KDLN
  Design Hopf & Wortmann för Kundalini Atomium Floor Lamp White med sina färgglada släta ytor har ett formspråk som skriker avantgarde. Atomium är resultatet av ett rikt samarbete mellan den tyska designduon Hopf & Wortmann - Büro für Form och den italienska belysningstillverkaren Kundalini, som är erkända för sin vackra och estetiskt tilltalande design. Det konstfulla formspråk som kännetecknar Atomium bordslampa syns tydligt när du slår på lampan och alla sex glödlampor lyser upp sin omgivning, medan mitten kontrasteras mjukt i ett matt, diffust sken. Den plastiska, tredimensionella formen gör att skenet från de sex ljuskällorna avges brett i rummet. Bordslampan Atomium är således en effektiv ljuskälla samt ett dekorativt tillägg till vardagsrummet och en konstnärlig upplevelse för betraktaren. Atomium finns även som vägglampa och pendel i samma vackra design. Se dem alla här.
 • Kundalini Kushi hänglampa Ø 43 cm svart/vit

  Kundalini Kushi hänglampa Ø 43 cm svart/vit
  Genomträngande men ändå graciös – hänglampa Kushi Om man tittar på hänglampan Kushi, får man omedelbart associationer till marshmallows på pinne eller ett kanderat äpple. Lampkulan som är gjord av dubbelskiktat, munblåst opalglas borras igenom av en tunn metallstav som tar sig ut på ett dekorativt vis i båda ändar. Glaskulan har två E27-uttag vars ljus försiktigt skiner ut i rummet och ger en stämningsfull grundbelysning. Både individuellt och i arrangemang med andra Kushi-lampor är hänglampan mycket trevlig och modern. Den lämpar sig för belysning i kombination med många olika typer av möbler och kan justeras i ljusstyrka via en bakåtstyrd dimmer. Designen kommer från den italienska designerduon Alberto Saggia och Valerio Sommella - made in Italy. Den italienska lamptillverkaren Kundalini är känd över hela världen för deras sofistikerade och innovativa lampor. Genom att arbeta med världsberömda designers, arkitekter och entusiastiska unga talanger skapas en uppenbar lampa från en unik idé i kombination med teknik och krativitet, som kombinerar funktionalitet och känsla på samma gång.
 • Kundalini Hive - keramik-bordslampa, vit

  Kundalini Hive - keramik-bordslampa, vit
  Keramisk bordslampa Kupan med trefasbelysning Elegant design i kombination med klassiska material och bearbetningstekniker - det är det som skiljer Hive- bordslampa från varandra. Denna dekorativa lampa skapades av designern Ini Archibong, som bara just har börjat. Han säger om sig själv att han inte har något intresse för trender. Och det är just därför som tidlösa mönster skapas som aldrig blir tråkiga. Den keramiska basen av bordslampa bearbetas med en trefas bränning, vilket ger den en guldfärgad mönster. Skuggan å andra sidan var handblåst av tvåskikts opalglas. På grund av den vita nyansen kan ljuset överföras till omgivningen utan bländning och skapa en harmonisk atmosfär. Den italienska tillverkaren Kundalini lägger stor vikt vid högkvalitativa material och felfri bearbetning av sina produkter. Att arbeta med otaliga designers och arkitekter säkerställer att produktportföljen uppfyller de mest olika smakerna och att det finns rätt lampa för alla.
 • Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, vit

  Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, vit
  Upphängningslampa Opyo - som en hängande vallmofrön kapsel Naturliga motiv är mycket populära i inredningselement - vilket är fallet med tillverkaren Kundalini, som använder fina material och handgjorda dem för att skapa högkvalitativa lampor. pendellampa designad av Cristina Celestino har formen på formen av en hängande fröskida av opiumvallmo. Detta består av två lager handblåst opalglas, som framstår som en ljus sfär när ljuset lyser. Ljuset ser ut som innehållet i fröet, som faller direkt in i rummet i ett begränsat område genom en öppning på undersidan, som är inramad av en bladliknande ring av blankmålad metall.
 • Kundalini Lilli hänglampa av glas och mässing

  Kundalini Lilli hänglampa av glas och mässing
  Harmonisk pendellampa Lilli av opalglas och satinerad mässing Den italienska designertillverkaren Kundalini använder högkvalitativa material som är handgjorda i premiumlampor. Tack vare kombinationen av opalglas och satinerad mässing uppnår Lilli en ädel karaktär som taklampan berikar moderna och högkvalitativa interiörer som tillbehör och ytterligare ljuskälla. Glasskärmen består av två handblåsta lager. Designern Cristina Celestino inspirerades av naturen för designen - Lilli liknar till exempel en fikonfrukt. En vertikal stav gjord av satinerad mässing löper genom skuggan och slutar i en boll i nedre änden.
 • Kundalini Kushi 16 bordslampa, Ø 16 cm, svart

  Kundalini Kushi 16 bordslampa, Ø 16 cm, svart
  Glas i form - Kushi 16 bordslampa, inspirerad av ett äpple Den runda, högkvalitativa glasskärmen i två skikt har en fördjupning i mitten från vilken en metallstång sticker uppåt och som därmed är mycket nära formen av ett äpple. Bordslampan inspirerar med sin enkelhet och sitt formbara utseende, utstrålar sin egen personliga prägel och ger varje vardagsrum det där lilla extra. Det eleganta utseendet gör den till ett belysningsobjekt som passar in i nästan alla miljöer. Det handblåsta opalglaset sprider ljuset runt omkring och lyser mjukt upp vardagsrummet. De två formgivarna Alberto Saggia & Valerio Sommella har arbetat tillsammans på ett speciellt sätt med objektrelaterad planering inom belysningsvärlden sedan 2009. De kombinerar teknisk vision och estetik med innovation i form, material, teknik och funktioner. På detta sätt införlivar de Kundalinis nyckelvärden i sina föremål - nämligen kvalitet, tillförlitlighet och konkretion. Framför allt är det kombinationen av enkelhet och karaktär som återspeglas i deras arbete.
 • Kundalini - Viceversa 2 Taklampa Smokey Grey KDLN

  Kundalini - Viceversa 2 Taklampa Smokey Grey KDLN
  Design Noé Duchaufour Lawrance för Kundalini Viceversa 2 Taklampa Smokey Grey har en innovativ design med okonventionella men extremt välkomna extrafunktioner och ett spännande uttryck. Lampan kännetecknas av sin timglasform med två trattformade glas av målad metall i ena änden av strukturen. Dessa kan monteras åt båda hållen så att de är vända uppåt eller nedåt. Längst ut på varje glas sitter en inbyggd LED-ljuskälla som ger ett vackert, stämningsfullt ljus. Om du monterar skärmarna så att de är vända uppåt kan de fungera som skålar som ger plats för krukväxter. När lampan är tänd lyser plantan i ett svagt ljus. Du är därför med och designar och förskönar lampan precis som den passar dig. Designen kommer från Noé Duchaufour Lawrance i samarbete med den italienska ljustillverkaren Kundalini. Viceversa 2 Pendel kommer i två vackra färger och finns även med en enda ljuskälla. Se dem alla här
 • KDLN - Opyo Golvlampa Coral KDLN

  KDLN - Opyo Golvlampa Coral KDLN
  Design Cristina Celestino för Kundalini Opyo Floor Lamp Coral är ett exempel på Kundalinis inspiration, som vanligtvis hämtas från element i naturen. I det här fallet har den italienska belysningstillverkaren inlett ett fruktbart samarbete med designern Cristina Celestino för att skapa den perfekta blommiga golvlampan för en naturlig och organisk look. Som namnet antyder är designen på Opyo inspirerad av en vallmoblomma i frö, som sträcker sig upprätt mot solen. Men här är det Opyo som fyller solens funktion i sig själv, eftersom den förskönar sin omgivning med sitt mjuka, klara ljus som emanerar från blommans huvud. Dessutom kan lampans ljusintensitet justeras via en integrerad dimmer. Det kreativa konceptet och det skickliga hantverket gör Opyo till en uttrycksfull del av högkvalitativ inredning. Opyo golvlampa finns i tre vackra färger och finns även som taklampa. Se Opyo-sortimentet här.
 • Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur koppar

  Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur koppar
  Kushi - flexibel LED-bordslampa Dess form liknar ett äpple - Kushi LED-bordslampa förtrollar med sitt lekfulla utseende. Mycket diskret i vitt, det passar perfekt in i ett stort antal rum och inredningsstilar. En speciell höjdpunkt är möjligheten att kunna placera lampan flexibelt. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och har därför ingen irriterande strömkabel. Så Kushi kan placeras var som helst när som helst. Den tilltalande designen av denna bordslampa var resultatet av en lysande idé av de två formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella. Samarbetet mellan den italienska tillverkaren Kundalini och de nämnda formgivarna har redan resulterat i många eleganta skapelser.
 • Kundalini Kushi XL bordslampa koppar/vit

  Kundalini Kushi XL bordslampa koppar/vit
  Kushi XL - bordslampa i glas och metall Funktionell belysning, harmonisk optik och kreativ design samlas i Kushi XL för att skapa en elegant bordslampa. Dess skapare är Alberto Saggia och Valerio Sommella; deras koncept har implementerats i samarbete med den italienska tillverkaren Kundalini och med deras kunskap inom material och tillverkningstekniker för att skapa ett felfritt föremål. Skuggan är gjord av handblåst opalglas i två lager. Ljuset, vars intensitet kan regleras via en integrerad dimmer , har en särskilt enhetlig och behaglig effekt. stativ av kopparfärgad blank lackerad metall är konstruerad i två delar. En cirkulär, platt fot bär en hög stav som verkar tränga igenom skärmen som ett kanderat äpple. - med pekdämpare på kabeln
 • Kundalini - Tripod Golvlampa White KDLN

  Kundalini - Tripod Golvlampa White KDLN
  Design Christophe Pillet för Kundalini Tripod Floor Lamp White är en uppvisning i väl utförd design i vackra kontraster: ramen består av tre höga, smala ben som ger lampan dess namn. Benen bär upp den imponerande men ändå lätta lampskärmen, som är formad i en klassisk trapets. Lampskärmen är ogenomskinlig, vilket garanterar ett mjukt ljus som emanerar runt lampan. Öppningarna i toppen och botten resulterar i en större koncentration av ljuset här, vilket säkerställer en skugga som är effektiv och diffus på samma gång. Tripod är en nytolkning av den klassiska designen och den perfekta lampan för dem som vill ha ett rent, designorienterat och tidlöst uttryck för att försköna sitt hem. Tripod golvlampa finns i tre vackra färger. Lampan finns även som bordslampa och taklampa i samma vackra nyanser, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Tripod-serien här.
 • Kundalini - Kushi 33 Plafond Black KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Plafond Black KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Ceiling Lamp Black kännetecknas av sin organiska form och behagliga belysning, som tillsammans utstrålar lugn och komfort. Lampan består först och främst av en massiv lampskärm i munblåst glas som avger ett behagligt, diffust och bländfritt ljus. Skärmens utbuktande form kontrasteras vackert av den tunna ramen, vilket ger lampan en karakteristisk äppelliknande estetik. Kushi är designad av den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Taklampan Kushi passar in i ett brett utbud av sammanhang, utrymmen och stilar. Lampan passar lika bra i det designinriktade hemmet som på det stilfulla kontoret eller andra offentliga utrymmen. Kushi Ceiling Light finns i två olika storlekar och tre vackra färger. De ingår alla i Kushi-serien från Kundalini, alla med samma lätta design och rena färger som gör dem lätta att kombinera. Se hela serien här
 • Kundalini - Kushi Golvlampa Black KDLN

  Kundalini - Kushi Golvlampa Black KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Floor Lamp Black har ett extremt elegant formspråk, vilket beror på de slående kontrasterna mellan ramen och lampskärmarna: medan ramen består av färgad metall i tre tunna lampben som samlas i mitten, sväller lampskärmarna i motsatt riktning med sina mjuka runda former i färgat glas. Den här designen får lampan att se ut som tre bomullskvistar och ger den en organisk känsla som sätter en avslappnad ton i rummet. De tre LED-ljuskällorna ger ett fint, bländfritt varmvitt ljus. Den här sofistikerade designen, som är skapad av den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella från Milanobaserade Kundalini, understryker vikten av att kombinera kreativ design med bekväm belysning. Kushi golvlampa finns i tre vackra färger. Den ingår i ett brett sortiment av Kushi-lampor, som alla kännetecknas av sin lätta design och rena färger. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Atomium Plafond White KDLN

  Kundalini - Atomium Plafond White KDLN
  Design Hopf & Wortmann för Kundalini Atomium Taklampa/Loft Lamp White är resultatet av ett fruktbart samarbete mellan den tyska designduon Hopf & Wortmann - Büro für Form och den italienska belysningstillverkaren Kundalini, som har uppmärksammats för sin vackra och estetiskt tilltalande design. Kundalinis vision och Hopf & Wortmanns expertis inom inredningsdesign lyser igenom i Atomium Pendant/Loft Lamp, vars släta, färgglada ytor och fantastiska formspråk skriker avantgarde. Den sofistikerade designen kommer verkligen till sin rätt när lampan är tänd, då alla sex glödlampor lyser upp sin omgivning, medan centrum försiktigt kontrasteras i ett matt, diffust sken. Den plastiska, tredimensionella formen gör att glöden från de sex ljuskällorna kan spridas ut i rummet. Atomium taklampa/taklampa blir på så sätt en konstnärlig upplevelse för betraktaren och är ett lämpligt tillägg till privata såväl som offentliga utrymmen. Atomium finns även som bordslampa och vägglampa i samma vackra design. Se dem alla här.
 • KDLN - Floed 2 Vägg-/Plafond Bronze KDLN

  KDLN - Floed 2 Vägg-/Plafond Bronze KDLN
  Design Storagemilano för Kundalini Floed 2 Ceiling Light Bronze har ett elegant, minimalistiskt utseende med en förenklad design i en enkel kombination av två material: metall och glas; det är allt du behöver för ett vackert och uttrycksfullt belysningsobjekt. Den skeva vinkeln på en del av ramen ger lampan karaktär, medan fästpunkterna liknar små fötter och ger en dynamisk dimension till designen. De två opalvita lampskärmarna är tillverkade av ett tvåskiktsglas som garanterar en mjuk, bländfri belysning, vilket gör Floed till ett idealiskt val för badrum eller andra utrymmen som behöver en mjuk belysning som är behaglig för ögat. Floed har den extra fördelen att den är lämplig för både tak- och väggmontering. Taklampan Floed har utformats av arkitekt- och designstudion Storagemilano. De tre konstnärerna experimenterar med det ovanliga och kombinerar olika material med ljus och rum. Floed finns i två spännande versioner. Se dem båda här.
 • Kundalini - Kyudo Golvlampa Orange KDLN

  Kundalini - Kyudo Golvlampa Orange KDLN
  Design Hansandfranz för Kundalini Kyudo Golvlampa Orange är ytterligare en modern och elegant design från italienska Kundalini som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kyudo betyder bågens väg, vilket är en tusen år gammal disciplin som är inspirerad av zenfilosofin. Med den här golvlampan har Kundalini därför lyckats förmedla en känsla av balans och elegans som utan tvekan kommer att passa in i din inredning och kanske till och med ge dig själv en Zen-känsla! Golvlampans struktur består av två bågar som lätt glider över varandra och på så sätt skapar ett justerbart ljusband tack vare den kontinuerliga sekvensen av LED-lampor. Lampans ljus är också dimbart, så du kan justera ljusstyrkan så att den passar dina behov och ditt humör. Du kan placera den här golvlampan på många olika ställen i ditt hem, men den är idealisk bredvid din soffa eller fåtölj, där den är lika dekorativ som den är funktionell. Se fler fantastiska golvlampor från Kundalini här.
 • Kundalini Viceversa2 LED-hänglampa glas grå

  Kundalini Viceversa2 LED-hänglampa glas grå
  Taklampa med två pendellampa Viceversa erbjuder perfekt utrymme för att hänga växter Viceversa 2 hänglampan är modern och okonventionell och väcker automatiskt uppmärksamhet. Den grå metallramen är utformad så att glasögonen kan fästas uppåt eller nedåt. I synnerhet installationen i det nedre området erbjuder utrymme för hängande växter, som presenteras särskilt väl av det varma vita ljuset som lyser uppifrån. Glasfärgen ger en fin kontrast till alla tänkbara gröna växter och erbjuder en framgångsrik höjdpunkt i trappan och receptionen. Designad av Noé Duchaufour Lawrance, imponerar detta hängande ljus med sin individuella karaktär. Lamporna från designertillverkaren Kundalini strävar efter just detta mål, att varje ljus är unikt i sin form. Viceversa, kombinerat med gröna växter, ger en touch av natur och livlighet till bostadsutrymmen eller offentliga byggnader. - rymmer upp till 12 kg - dimbar via 1 - 10V eller PUSH
 • Kundalini Kushi bordslampa dimbar Ø 33 cm mässing

  Kundalini Kushi bordslampa dimbar Ø 33 cm mässing
  Dimbar bordslampa Kushi - elegant och enkel på samma gång Bordslampan från designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella består av en opal skärm av munblåst, dubbelskiktad glas som är modellerad efter formen av ett äpple. För att understryka den här effekten finns det en tunn metallstång i mitten som sticker ut från lampans topp som en fin accent. Diffusorn är sfärisk i sin utformning och har utseendet av ett glödande äpple, som kan placeras på nattduksbordet eller soffbordet för att skapa ett enkelt men elegant belysningselement som badar omgivningen i ett mjukt, bländfritt ljus. I den transparenta kabeln finns en strömbrytare med dimfunktion, med vilken du kan justera ljusstyrkan efter önskemål och anpassa den till dina behov. Designlampstillverkaren Kundalini har ägnat sig åt en speciell filosofi, nämligen visionen om extrasensorisk design och ljus. Det är inte förvånande att alla sinnen tilltalas av det Milanobaserade företagets armaturkreationer, eftersom modellerna oftast är extremt ovanliga och väcker känslor och associationer på olika nivåer. Med namnet "Kundalini", som kommer från forntida indiska och betyder "kraften i människan", har företaget redan satt upp ett stort mål: att skapa armaturer som uttrycker kraft eller väcker kraften i människan.
 • Kundalini Kushi 33 hänglampa Ø 33 cm svart

  Kundalini Kushi 33 hänglampa Ø 33 cm svart
  Kushi pendelarmatur ger generöst, bländfritt ljus Den rundformade pendellampan Kushi har en skärm som ser mycket elegant ut tack vare sina mjuka övergångar. Den är tillverkad av två lager munblåst opalglas, som i mitten korsas av en metallstång. Staven är försedd med glansig lack och förkroppsligar "spottet" på ett abstrakt sätt, vilket betyder "Kushi" på japanska och gav lampan dess namn. Den sticker ut från den vita skärmen upptill och nedtill och löper ovanför in i den genomskinliga kabeln som representerar upphängningen. Tack vare de generösa dimensionerna och det bländfria ljuset som avges runtomkring kan Kushi lysa upp även stora rum. Pendellampan är idealisk för allmän belysning ovanför ett bord. Kundalini är ett italienskt företag som ser ljuset som ett universellt språk som kan representeras i många olika stilar och former. Designernas lampor kännetecknas av individualitet och kombinerar enkelhet med unik karaktär. De är avsedda att lysa upp människor inifrån och ge dem upplysning. Kushi-serien skapades av designerna Alberto Saggia & Valerio Sommella, som har arbetat med belysning sedan 2009.
 • Kundalini - Pixel Vägglampa White KDLN

  Kundalini - Pixel Vägglampa White KDLN
  Design Bakery Group för Kundalini Pixel Wall Light White har en ovanlig men charmig karaktär tack vare sin intressanta form. Oavsett om du gillar avancerade pussel eller en omgång power tetris är detta en lampa som framkallar glada minnen från barndomens spel och lek. Pixel lyser med ett effektivt vitt sken som ger en fin accentbelysning och framhäver lampans intressanta form. Formen är utformad så att flera Pixel-lampor kan sättas ihop i spännande mönster. Lampan hålls på plats av en dold metallhållare. Den kan hängas på väggen eller i taket. Se vårt urval av Kundalini vägglampor här.
 • Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, svart

  Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, svart
  Trebent LED-golvlampa Kushi De två italienska formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella har skapat något väldigt speciellt på tre ben - LED-golvlampan Kushi. En munblåst kula bestående av två glasskikt ska placeras på var och en av de tre lampbenen. Tack vare dess skönhet och trots detta minimalistiska utseende kan Kushi lätt integreras i olika inredningsstilar. Sammanlagt tre LED-ljuskällor ger ett angenämt, varmvitt ljus som ger en särskilt god stämning. Det vita glaset förser också ljusen med bländfri spridning i omgivningen. Vid behov kan denna lampa även anpassas i ljusstyrka via den befintliga dimbrytaren. Den italienska tillverkaren Kundalini lägger stor vikt vid högkvalitativa material, modern teknik och kreativ design. Denna kombination har förenats med LED-golvlampan Kushi tack vare samarbete mellan två mycket begåvade formgivare.
 • Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, mässing

  Kundalini Kushi - modern LED-golvlampa, mässing
  Trebent LED-golvlampa Kushi De två italienska formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella har skapat något väldigt speciellt på tre ben - LED-golvlampan Kushi. En munblåst kula bestående av två glasskikt ska placeras på var och en av de tre lampbenen. Tack vare dess skönhet och trots detta minimalistiska utseende kan Kushi lätt integreras i olika inredningsstilar. Sammanlagt tre LED-ljuskällor ger ett angenämt, varmvitt ljus som ger en särskilt god stämning. Det vita glaset förser också ljusen med bländfri spridning i omgivningen. Vid behov kan denna lampa även anpassas i ljusstyrka via den befintliga dimbrytaren. Den italienska tillverkaren Kundalini lägger stor vikt vid högkvalitativa material, modern teknik och kreativ design. Denna kombination har förenats med LED-golvlampan Kushi tack vare samarbete mellan två mycket begåvade formgivare.
 • Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, vit

  Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, vit
  golvlampa Opyo i form av en vallmoblomma I Opyo golvlampa kombinerar den italienska designern Cristina Celestino charmen med det förbjudna, charmen från det naturliga och elegansen i glas och mässing. En handblåst nyans av opalglas i två skikt, som är modellerad på opiumvalmans kapsel, sitter på ett långt handtag av mässingsfärgad lackerad metall. Denna anläggning fungerar som råmaterial för det strikt reglerade anestesimetoden, vilket ger golvlampa sitt namn. Naturen är en av de typiska inspirationskällorna för lamporna från Kundalini. Det kreativa konceptet och det skickliga hantverket gör Opyo till en högkvalitativ, uttrycksfull del av inredningen. - med touchdimmer
 • Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, mässing

  Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, mässing
  golvlampa Opyo i form av en vallmoblomma I Opyo golvlampa kombinerar den italienska designern Cristina Celestino charmen med det förbjudna, charmen från det naturliga och elegansen i glas och mässing. En handblåst nyans av opalglas i två skikt, som är modellerad på opiumvalmans kapsel, sitter på ett långt handtag av mässingsfärgad lackerad metall. Denna anläggning fungerar som råmaterial för det strikt reglerade anestesimetoden, vilket ger golvlampa sitt namn. Naturen är en av de typiska inspirationskällorna för lamporna från Kundalini. Det kreativa konceptet och det skickliga hantverket gör Opyo till en högkvalitativ, uttrycksfull del av inredningen. - med touchdimmer
 • Kundalini Tatu bordslampa, svart

  Kundalini Tatu bordslampa, svart
  Kundalini Tatu - den klassiska bordslampa, modern och omtolkad Den moderna designen av Tatu-lampan uppstod från önskan att tolka den klassiska bordslampa . I slutändan återstod endast lampskärmen av den faktiska formen, som här är inbäddad i en fin metallstruktur. Den italienska designstudion MrSmith ansvarar för designen och väljer nummer tre från det östafrikanska swahili-språket för namnet på dess design. Den geometriska triangeln finns i den omgivande metallramen, som omsluter den klassiska lampskärmen på båda sidor. Tradition och modernitet återspeglas i den nya designen av denna bordslampa . Kontrasten mellan den voluminösa lampskärmen och den minimalistiska ramen bildar en speciell symbios som gör Tatu- bordslampa unik. Oavsett om det är ett dekorativt designobjekt eller som en särskilt tilltalande ljuskälla, är Tatu perfekt för båda ändamål. Deras mjuka ljus skapar också en trevlig atmosfär som gör att alla moderna rum lyser ljusare.
 • Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur mässing

  Kundalini Kushi LED-bordslampa struktur mässing
  Kushi - flexibel LED-bordslampa Dess form liknar ett äpple - Kushi LED-bordslampa förtrollar med sitt lekfulla utseende. Mycket diskret i vitt, det passar perfekt in i ett stort antal rum och inredningsstilar. En speciell höjdpunkt är möjligheten att kunna placera lampan flexibelt. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och har därför ingen irriterande strömkabel. Så Kushi kan placeras var som helst när som helst. Den tilltalande designen av denna bordslampa var resultatet av en lysande idé av de två formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella. Samarbetet mellan den italienska tillverkaren Kundalini och de nämnda formgivarna har redan resulterat i många eleganta skapelser.
 • Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, korall

  Kundalini Opyo golvlampa, munblåst, korall
  golvlampa Opyo i form av en vallmoblomma I Opyo golvlampa kombinerar den italienska designern Cristina Celestino charmen med det förbjudna, charmen från det naturliga och elegansen i glas och mässing. En handblåst nyans av opalglas i två skikt, som är modellerad på opiumvalmans kapsel, sitter på ett långt handtag av mässingsfärgad lackerad metall. Denna anläggning fungerar som råmaterial för det strikt reglerade anestesimetoden, vilket ger golvlampa sitt namn. Naturen är en av de typiska inspirationskällorna för lamporna från Kundalini. Det kreativa konceptet och det skickliga hantverket gör Opyo till en högkvalitativ, uttrycksfull del av inredningen. - med touchdimmer
 • Kundalini Yuma hänglampa i polerad mässing

  Kundalini Yuma hänglampa i polerad mässing
  Yuma hängande lampa i glänsande mässing - reflektionens inspirerande kraft Den mexikanska formgivaren David Pompa använder den likvärdiga Yuma-öknen i sitt hemland som inspirationskälla. Hägringen som skapas av solljus, värme och sanddyner och oasen, som vandraren som är hungrig efter uppfriskning bara får leda till att tro av sin fantasi, tas upp av pendellampa . Det stora metallhöljet, som bildades med laserskärningsprocessen, har en blank mässingsfinish som reflekterar föremål och ljuskällor runt den. Det tjocka materialet i det handblåsta glaskiktet gör att ljuset verkar glänsande och varmt. Lampan, tillverkad i Italien i enlighet med de höga kvalitetskrav från tillverkaren Kundalini är en högkvalitativ direkt lampa som är idealisk för att belysa tabeller och räknare, till exempel när flera kopior är placerade i en rad.
 • Kundalini Nami - designer-LED-hänglampa

  Kundalini Nami - designer-LED-hänglampa
  Nami - LED-pendellampa med ram i mässing LED-pendellampan Nami är resultatet av ett samarbete mellan de två italienska formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella och lamptillverkaren Kundalini. Den kännetecknas framför allt av sin klassiska charm och enorma ljusstyrka. Ett u-format glas med räfflad yta hålls av en mässingsfärgad ram - alltså en absolut tidlös design som framför allt passar bra i mer exklusiva inredningar. Den inbyggda LED-tekniken med totalt 4 800 lumen ger en enorm ljusstyrka som även kan dämpas vid behov. Ljuset avges i en behaglig varmvit ton som ger en harmonisk belysning.
 • Kundalini Giass - LED-taklampa, Ø 50 cm, grå

  Kundalini Giass - LED-taklampa, Ø 50 cm, grå
  Kombinerbar LED-taklampa Giass av glas Giass skär en fin figur som en enda taklampa - en fantastisk blickfång kan skapas i kombination med andra storlekar eller färger i denna serie. Korrugeringen i skuggglaset säkerställer också stora ljuseffekter i taket. Den unga designern Sebastian Herkner från Tyskland, som utvecklat Giass-serien, har redan fått flera kända utmärkelser för sina skapelser. Passionen i hans design är att lyfta fram skönheten i de använda materialen och att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik. Dessa egenskaper kombineras perfekt i Giass LED-taklampa . Den handblåsta glasskärmen med korrugeringar döljer den modernaste LED-tekniken, som säkerställer ett harmoniskt ljus i varmvitt. Om det behövs kan ljusstyrkan också justeras med en dimmeromkopplare.
 • Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, mässing

  Kundalini Opyo hänglampa, munblåst, mässing
  Upphängningslampa Opyo - som en hängande vallmofrön kapsel Naturliga motiv är mycket populära i inredningselement - vilket är fallet med tillverkaren Kundalini, som använder fina material och handgjorda dem för att skapa högkvalitativa lampor. pendellampa designad av Cristina Celestino har formen på formen av en hängande fröskida av opiumvallmo. Detta består av två lager handblåst opalglas, som framstår som en ljus sfär när ljuset lyser. Ljuset ser ut som innehållet i fröet, som faller direkt in i rummet i ett begränsat område genom en öppning på undersidan, som är inramad av en bladliknande ring av blankmålad metall.
 • Kundalini Kushi XL golvlampa, mässing

  Kundalini Kushi XL golvlampa, mässing
  Kushi XL golvlampa med spetsig skärm i opalglasDen italienska designerduon Alberto Saggia och Valerio Sommella har vidareutvecklat golvlampan Kushi och skapat en XL-version. Den minimalistiskt designade golvlampan består av en konformad pelare på en rund bas, som bär en dubbelskiktad, munblåst sfär av opalglas. Sfären ser ut att vara spetsad, eftersom pelaren sticker ut från toppen av den upplysta sfären. Resultatet är en unik design som kan integreras i många inredningsstilar och samtidigt ger en behaglig och mysig ljusatmosfär. Skärmens vita glas gör att ljuset bländarfritt lyser in i omgivningen och kan justeras i ljusstyrka via den befintliga dimmerbrytaren. Kundalini är en italiensk lamptillverkare som lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material, modern teknik och kreativ design. I golvlampan Kushi XL förenas denna kombination tack vare samarbetet med två mycket begåvade designers.
 • Kundalini Kushi XL bordslampa, svart/vit

  Kundalini Kushi XL bordslampa, svart/vit
  Imponerande design - Kushi XL bordslampa Kushi XL bordslampa kombinerar kreativitet och funktionalitet på ett harmoniskt och elegant sätt. En pelare i lackerad metall bär en sfärisk skärm i opalglas som är genomborrad som ett kanderat äpple. Opalglaset är munblåst och består av två lager så att ljuset från den ljuskälla som ska användas filtreras och försiktigt tränger in i rummet. Den geniala idén till bordslampans exklusiva design kommer från de två italienska formgivarna Alberto Saggia och Valerio Sommella, som i samarbete med den italienska tillverkaren Kundalini skapade en imponerande lampa utifrån en förtrollande idé. Kundalini är känt över hela världen för sin distinkta design som på ett harmoniskt sätt kombinerar kreativitet och funktion. Stor vikt läggs vid användningen av modern teknik och högkvalitativa material.Tillverkad i Italien.- med touchdimmer på kabeln
 • Kundalini Azou LED-vägglampa, svart femdelad

  Kundalini Azou LED-vägglampa, svart femdelad
  Azou LED-vägglampa med fem skivor av svart marmor LED-vägglampan Azou med sina fem ljuspunkter, som är anslutna till varandra via kabeln och kan placeras på väggen efter önskemål, ser ut som en sekvens av stadier på livets väg. Konceptet från den grekiske designern Chris Basias har förverkligats på ett perfekt sätt av tillverkaren Kundalini. LED-lamporna är dolda bakom runda paneler av svart marmor med ljusare ådror som löper genom dem. Ljuset reflekteras på väggen från baksidan och skapar fem accenter. Flera Azou-armaturer kan användas för att skapa stämningsfulla mönster av belysta ytor och korsande linjer - Dimbar via 0-10 V, 1-10 V, Push eller DALI - Dimmer, driftdon och stickproppskabel finns som tillbehör
 • Kundalini Pastilla LED-vägglampa, vit

  Kundalini Pastilla LED-vägglampa, vit
  Vitt glas vägglampa Pastilla Denna vägglampa är uttrycket för modern purism. Pastilla består av två runda glascylindrar som är åtskilda av väggfästet i vitlackerad metall. Glaset pressas och etsas; Den senare ger den sin mjölkiga kvalitet. Ljuset från de två E14-lamporna (ingår ej, se tillbehör) strålar jämnt runt. Designen kommer från den spanska designern Patricia Urquiola, som nu arbetar i Milano och arbetar för många internationella företag inom inredningsdesign. Pastillas vägglampa framkom genom samarbetet med den italienska tillverkaren Kundalini , som imponerar med sin speciella harmoni mellan ljuseffekt och optik.
 • Kundalini Tatu bordslampa, mässing

  Kundalini Tatu bordslampa, mässing
  Kundalini Tatu - den klassiska bordslampa, modern och omtolkad Den moderna designen av Tatu-lampan uppstod från önskan att tolka den klassiska bordslampa . I slutändan återstod endast lampskärmen av den faktiska formen, som här är inbäddad i en fin metallstruktur. Den italienska designstudion MrSmith ansvarar för designen och väljer nummer tre från det östafrikanska swahili-språket för namnet på dess design. Den geometriska triangeln finns i den omgivande metallramen, som omsluter den klassiska lampskärmen på båda sidor. Tradition och modernitet återspeglas i den nya designen av denna bordslampa . Kontrasten mellan den voluminösa lampskärmen och den minimalistiska ramen bildar en speciell symbios som gör Tatu- bordslampa unik. Oavsett om det är ett dekorativt designobjekt eller som en särskilt tilltalande ljuskälla, är Tatu perfekt för båda ändamål. Deras mjuka ljus skapar också en trevlig atmosfär som gör att alla moderna rum lyser ljusare.
 • Kundalini New York - designer-vägglampa vit

  Kundalini New York - designer-vägglampa vit
  Snygg och elegant - vägglampan New YorkOptiskt verkar designvägglampan New York ganska enkel, nästan puristisk och mycket klassisk, särskilt på grund av den vita färgen. Men tack vare den blanka ytan ger armaturen en mycket behaglig atmosfär i hemmet, som kan kombineras med många inredningsstilar. Den diamantformade strukturen ger en extra höjdpunkt och idén bakom produkten kommer från designern Peter Jamieson. Därmed är armaturens grundkoncept inte bara inriktat på privata vardagsrum, utan väggarmaturen kan också visa sin fulla potential i offentliga miljöer - till exempel i restauranger eller hotell. Eftersom designen är mycket diskret smälter armaturen utan problem in i den befintliga inredningen och ger diskret det ljus som behövs. Det italienska företaget Kundalini står inte bara bakom vägglampan New York, utan förverkligar sedan årtionden regelbundet nya idéer: Företaget satsar inte bara på högkvalitativa material, utan använder även den senaste tekniken, vilket innebär att Kundalini-lamporna erbjuder en blandning av ny teknik och formfulländat hantverk.
 • Kundalini Toot - mångfärgad LED-bordslampa

  Kundalini Toot - mångfärgad LED-bordslampa
  Dekorativ LED-bordslampa Toot med dimmer Form- och färgdesignen hos LED-bordslampan Toot gör den inte bara till ett belysningselement, utan snarare till ett dekorativt tillskott för en mängd olika vardagsrum och inredningsstilar. Lampan tillverkades av det italienska företaget Kundalini. Men dess unika utseende kommer från den amerikanska designern Karim Rashid. Han är förmodligen en av de mest kreativa och framför allt mest produktiva formgivarna i sin generation. Han beskriver gärna sitt inflytande av funktionalitet och speciella former som "sensuell minimalism", och det är just dessa egenskaper som kombineras i Toot bordslampa. De mångfärgade plexiglasrören bildar lampans skärm på olika höjder. Därunder sitter totalt tre LED-element som avger ett behagligt varmvitt ljus med en ljusstyrka på 2 700 Kelvin. Skärmen skapar intressanta ljus- och skuggspel med sina färger.
 • Kundalini Lannà bordslampa, svart/vit

  Kundalini Lannà bordslampa, svart/vit
  Inspirerad av Oragan former - Lannà bordslampaDen italienska tillverkaren Kundalini är känd över hela världen för sina distinkta lampor och arbetar uteslutande med kända designers och arkitekter samt entusiastiska unga talanger. I fallet med bordslampan Lannà ledde samarbetet med den franska designern Noé Duchaufour Lawrance till framgång - och resultatet är imponerande. Formgivarens passion är organiska former, som har införlivats i Lannà.Lampans centrala element är den munblåsta opalglasskärmen i vitt, som är tillverkad i två lager. Den hänger nästan svävande på den svarta hållaren, som är placerad på en rund bas. Den minimalistiska designen och den diskreta formen och färgen gör bordslampan Lannà till ett dekorativt belysningsobjekt som harmonierar med många inredningsstilar.
 • Kundalini Tripod golvlampa mocka/stativ grå

  Kundalini Tripod golvlampa mocka/stativ grå
  Textil golvlampa Stativ i tidlös design Denna design från pennan från Christophe Pillet är den ultimata sammanslagningen av klassiska och moderna designfunktioner. Strukturen för golvlampa med en grå lackerad, smal stativ stativ och cylindriska, mocka-färgade textil skugga ser så enkelt som det är elegant. Den brandsäkra textilskärmen är utrustad med tre E27-uttag orienterade nedåt och stängda med en perforerad skiva upptill så att ljuset huvudsakligen avges nedåt. Trots det tydliga designspråket fungerar Tripod genom uttrycksfullhet - en funktion som passar ihop med designen från den italienska tillverkaren Kundalini .
 • Kundalini Azou LED-vägglampa, svart tredelad

  Kundalini Azou LED-vägglampa, svart tredelad
  Azou LED-vägglampa med tre skivor i svart marmor Designern Chris Basias införlivade sina barndomsminnen i det långsträckta Grekland i denna vägglampa. Marmorstenen där flyter in i Azou i form av runda skivor som reflekterar ljuset från lysdioderna bakom dem mot väggen. Rutorna är åtskilda av kabelsektioner så att utseendet kan bestämmas efter önskemål. Detta skapar dekorativa accenter som ser ut som stationer på livets väg. Högkvalitativt material, perfekt hantverk och inspirerande design definierar denna premiumprodukt från den italienska tillverkaren Kundalini. - dimbar via 0-10 V, 1-10 V, Push eller DALI
 • Kundalini Kushi hänglampa Ø 33 cm mässing/vit

  Kundalini Kushi hänglampa Ø 33 cm mässing/vit
  Eleganta Kushi pendellampa gjord av handblåst glas När man tittar på denna välformade, rena hängande lampa Kushi, adresseras alla sinnen omedelbart. Liknande design som ett kanderat äpple verkar lampan flyta i rummet och är väldigt uttrycksfull, vilket exakt återspeglar visionen hos designerlamptillverkaren Kundalini . Du talar om en extra sensorisk design och ljus i dina konstverk. Den sfäriska lampan, som har sitt opalvita utseende, är gjord av dubbelskikt, handblåst glas. En delikat mässingsfärgad stav verkar tränga in i pendellampa och hålla den i balans. En E27-lampa är dold inuti, som avger ett mjukt, homogent ljus på utsidan och inte bländar när som helst. Ett modernt utseende i kombination med högkvalitativa material och optimalt färgkoordinerad kapell och upphängningstråd gör pendellampa till ett attraktivt belysningstillbehör för den elegant inredda vardagsrummet. Kushi-serien designades av den italienska designerduon Alberto Saggia och Valerio Sommella. Deras design är inte bara funktionell utan också visuellt tilltalande och mångsidig.
 • Kundalini Floed vägglampa

  Kundalini Floed vägglampa
  Vägglampa Floed med handblåst glasskärm Vägglampan Floed består av en metallram av lackerad brons och är fäst vid väggen på två punkter. Ljuskällan i form av ett tvålagers cylinderglas är placerad runt ljuskällan och säkerställer därmed bländningsfri och behagligt enhetlig belysning. Lampans tredimensionella uttryck förfinar bostadsutrymmen och skapar sin egen karaktär. Förutom väggmontering kan Floed också användas som taklampa . Vägglampan designades av arkitekt- och designkontoret Storagemilano, som är baserat i Milano. De tre konstnärerna förenas av tanken att experimentera med det ovanliga och kombinera olika material med ljus och rymd. Floed tillverkas också i Italien av designertillverkaren Kundalini .
 • Kundalini Poise LED-bordslampa, dimbar, svängbar

  Kundalini Poise LED-bordslampa, dimbar, svängbar
  Dimbar LED-bordlampa Poise med rörlig skärm i form av en cirkel Bordslampan Poise har en enkel och minimalistisk design och utstrålar elegans. Dess form och ljuseffekt gör den till ett tidlöst belysningselement som kan användas i många olika stilar och områden. Den består av en cirkel som sänder ut ljuset inåt och en metallstång som slutar i en T-formad bas, vilket gör den till ett graciöst belysningsobjekt. Tack vare sin lätthet verkar till och med rotationen på 320 grader vara lätt, vilket gör att den ändrar sitt utseende på ett subtilt sätt och samtidigt sin ljuseffekt. Diffusorn löper längs cirkelns inre bana och sänder ut ljuset från de varmvita lysdioderna i omgivningen utan att blända. Poises ram är tillverkad i matt svart metall och kompletterar det harmoniska, moderna utseendet. Ljusstyrkan kan justeras efter önskemål med en integrerad dimmer på strömbrytaren. Robert Dabi, som har designat den här armaturen, bor i närheten av Nürnberg, där han har studerat och arbetar med tvärvetenskaplig design. Han har redan skaffat sig mycket erfarenhet inom områden som illustration, grafisk design, interaktionsdesign och fotografi. Han började med produktdesign 2010 när han grundade ett klockmärke tillsammans med vänner i Hongkong. Han drivs av nyfikenhet och utforskar ständigt nya kreativa områden. Med en förkärlek för inredningsdesign experimenterar han fritt med olika material och koncept för att skapa belysningsobjekt.
 • Kundalini - Atomium Vägg-/Plafond White KDLN

  Kundalini - Atomium Vägg-/Plafond White KDLN
  Design Hopf & Wortmann för Kundalini Atomium Wall Light White är en sprudlande självsäker lampa med ett formspråk som uttrycks i släta ytor och plastiska former. Hjärnorna bakom Atomium är den tyska designduon Hopf & Wortmann för den italienska belysningstillverkaren Kundalini. Lampan är utrustad med tre ljuskällor som lyser sin omgivning från separata bubblor, som försiktigt förskjuts av den matta mitten. Den tredimensionella formen gör att skenet från de tre ljuskällorna avges brett i rummet. Detta är en fördel om du vill ha ett rum som är stilfullt och väl upplyst på samma gång, och blir ännu bättre av att Atomium kan installeras både på väggen och i taket. Den enkla, rena formen och färgen gör att lampan ser vacker ut i en rad eller kombinerad på vägg och tak. Atomium finns även som bordslampa och taklampa i samma vackra design. Se dem alla här.
 • Kundalini - Kushi Mobile Bordslampa Brass KDLN

  Kundalini - Kushi Mobile Bordslampa Brass KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Mobile Table Lamp Brass är inspirerad av äpplets form och form, vilket är tydligt i lampans unika formspråk. Detta ger lampan en organisk touch som sätter en avslappnande ton i rummet. Här har Kushi Mobile den speciella fördelen att designen är trådlös, så du har friheten att placera lampan precis där du vill att den ska sprida sin atmosfäriska stämning. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Hjärnorna bakom Kushi lampor är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella. Kushi Mobile Table Lamp finns i tre vackra färger och finns i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-sortimentet. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här.
 • Kundalini - Kushi Mobile Bordslampa Copper KDLN

  Kundalini - Kushi Mobile Bordslampa Copper KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Mobile Table Lamp Copper är inspirerad av äpplets form och form, vilket är tydligt i lampans unika formspråk. Detta ger lampan en organisk känsla som sätter en avslappnande ton i rummet. Här har Kushi Mobile den speciella fördelen att designen är trådlös, så du har friheten att placera lampan precis där du vill att den ska sprida sin atmosfäriska stämning. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Hjärnorna bakom Kushi lampor är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella. Kushi Mobile Table Lamp finns i tre vackra färger och finns i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-sortimentet. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här.
 • Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Black KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Black KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi 33 Table Lamp Black har ett unikt formspråk som är tydligt inspirerat av äpplets form och form. Detta ger lampan en mjuk och organisk touch som sätter en avslappnande ton i rummet. Hjärnorna bakom Kushi-lamporna är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Företagets filosofi är att deras lampor ska vara en fröjd för alla sinnen, vilket är tydligt i Kushi bordslampa. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Kushi Table Lamps finns i två olika storlekar och tre vackra färger. Dessutom finns de i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-serien. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här.
 • Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Copper KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Bordslampa Copper KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi 33 Table Lamp Copper har ett unikt formspråk som är tydligt inspirerat av äpplets form och form. Detta ger lampan en mjuk och organisk touch som sätter en avslappnande ton i rummet. Hjärnorna bakom Kushi-lamporna är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Företagets filosofi är att deras lampor ska vara en fröjd för alla sinnen, vilket är tydligt i Kushi bordslampa. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Kushi Table Lamps finns i två olika storlekar och tre vackra färger. Dessutom finns de i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-sortimentet. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här.
 • Kundalini - Hive Bordslampa Red KDLN

  Kundalini - Hive Bordslampa Red KDLN
  Design Ini Archibong för Kundalini Hive Table Lamp Red är art déco när den är som bäst. Med sitt spännande formspråk och vackra färgkombination är Hive en sprudlande nytolkning av den klassiska bordslampan. Den här skapelsen är ett verk av den nigeriansk-amerikanska designern Ini Archibong. Archibong är inte intresserad av övergående trender utan strävar efter tidlös hållbarhet i utformningen av sina skapelser. Detta är tydligt i Hive, som med sina vackra, enkla former och mönster är en lampa som aldrig går ur modet och som du kan njuta av i många år. Den här härliga kombinationen av glas och keramik har en bas som har behandlats med en trefasbränning, vilket ger lampan ett guldfärgat skimmer. Lampskärmen är uppdelad i två lager av handblåst opalglas, som överför ljuset mjukt och bländfritt till omgivningen och skapar en harmonisk atmosfär. Hive finns i tre vackra färgkombinationer. Se dem alla här.
 • Kundalini - Evita Golvlampa White KDLN

  Kundalini - Evita Golvlampa White KDLN
  Design AquiliAlberg för Kundalini Evita Floor Lamp White är belysning och konst förenade i en härlig skapelse av den schweiziska designduon AquiliAlberg för italienska Kundalini. Med sin böjda form är Evita tänkt att förkroppsliga en kvinna med en speciell magisk karaktär, vilket ger en delikat elegans och får golvlampan att se ut som en klänning som omsluter en mystisk kropp. Lampkroppen slingrar sig i en spiral, vilket gör att ljuset kastas både framåt och bakåt. Själva kroppen är tillverkad av flera lager stål och teknopolymer med en glänsande yta, medan den färgade remsan är tillverkad av högkvalitativ textil och fungerar som en diffusor. Detta säkerställer ett mjukt ljusutsläpp, vilket tillsammans med den integrerade dimmern gör Evita till den självklara vinnaren i det stilfulla vardagsrummet. På detta sätt uppfyller Evita Kundalinis filosofi att tillgodose alla sinnen i sin design. Golvlampan Evita är en del av en serie lampor från Kundalini. Se dem alla här
 • Kundalini - Evita Golvlampa Dove Grey KDLN

  Kundalini - Evita Golvlampa Dove Grey KDLN
  Design AquiliAlberg för Kundalini Evita Floor Lamp Dove Grey är belysning och konst förenade i en härlig skapelse av den schweiziska designduon AquiliAlberg för italienska Kundalini. Med sin böjda form är Evita tänkt att förkroppsliga en kvinna med en speciell magisk karaktär, vilket ger en delikat elegans och får golvlampan att se ut som en klänning som omsluter en mystisk kropp. Lampkroppen slingrar sig i en spiral, vilket gör att ljuset kastas både framåt och bakåt. Själva kroppen är tillverkad av flera lager stål och teknopolymer med en glänsande yta, medan den färgade remsan är tillverkad av högkvalitativ textil och fungerar som en diffusor. Detta säkerställer ett mjukt ljusutsläpp som tillsammans med den integrerade dimmern gör Evita till den självklara vinnaren i det stilfulla vardagsrummet. På detta sätt uppfyller Evita Kundalinis filosofi att tillgodose alla sinnen i sin design. Golvlampan Evita är en del av en serie lampor från Kundalini. Se dem alla här
 • Kundalini - Evita Golvlampa Red KDLN

  Kundalini - Evita Golvlampa Red KDLN
  Design AquiliAlberg för Kundalini Evita Floor Lamp Red är belysning och konst förenade i en härlig skapelse av den schweiziska designduon AquiliAlberg för italienska Kundalini. Med sin böjda form är Evita tänkt att förkroppsliga en kvinna med en speciell magisk karaktär, vilket ger en delikat elegans och får golvlampan att se ut som en klänning som omsluter en mystisk kropp. Lampkroppen slingrar sig i en spiral, vilket gör att ljuset kastas både framåt och bakåt. Själva kroppen är tillverkad av flera lager stål och teknopolymer med en glänsande yta, medan den färgade remsan är tillverkad av högkvalitativ textil och fungerar som en diffusor. Detta säkerställer ett mjukt ljusutsläpp som tillsammans med den integrerade dimmern gör Evita till den självklara vinnaren i det stilfulla vardagsrummet. På detta sätt uppfyller Evita Kundalinis filosofi att tillgodose alla sinnen i sin design. Golvlampan Evita är en del av en serie lampor från Kundalini. Se dem alla här
 • Kundalini - Kyudo Golvlampa White KDLN

  Kundalini - Kyudo Golvlampa White KDLN
  Design Hansandfranz för Kundalini Kyudo Golvlampa White är en formidabel mastodont som elegant lutar sig in i rummet i en böjd båge som nästan bildar en hel cirkel. Med sin imponerande storlek och sälliknande form fångar Kyudo omedelbart betraktarens uppmärksamhet och håller den trollbunden. Den övre delen av ramen är utrustad med en långsträckt inbyggd LED-lampa som lyser effektivt och samtidigt ser till att ljuset har så lång räckvidd som möjligt. Kyudo är en skapelse av den bayerska designduon Hansandfranz för den milanesiska belysningstillverkaren Kundalini. Namnet betyder människans kraft, och man behöver inte kasta mer än en blick på Kyudo för att förstå varför: designen gör lika mycket intryck som den kreativa kraften bakom den, och är ett bevis på gediget, väl genomtänkt hantverk av högsta kaliber. Kyudo golvlampa finns i flera vackra färger. Se dem här!
 • Kundalini - Shakti 200 Golvlampa White/Satin KDLN

  Kundalini - Shakti 200 Golvlampa White/Satin KDLN
  Design Marzio Rusconi Clerici för Kundalini Shakti 200 Golvlampa Vit/Satin reser sig upp från golvet som en enorm bergkristall och förskönar rummet med ett vackert, glänsande ljus. Med sina klassiska linjer och sin moderna tolkning blir den här visuellt tilltalande lampan omedelbart centrum i varje rum. Shakti är utrustad med två ljuskällor som kan dämpas efter behov. Dessa skapar ett varmt och harmoniskt omgivande ljus som emanerar från den skulpturala lampan. Den matta ytan är tillverkad av plexiglas, vilket garanterar en bländfri, diffus och jämn belysning, som i sin tur drar uppmärksamheten till själva lampan och dess inspirerande design. Shakti är för dem som vill ha mer av belysning än bara ett enkelt syfte utan en stilorienterad lampa med ett vackert idiom i en genomtänkt design. Shakti golvlampa finns i två olika storlekar och finns även som vägglampa. Se dem alla här
 • Kundalini - Shakti 200 Golvlampa White/Polished KDLN

  Kundalini - Shakti 200 Golvlampa White/Polished KDLN
  Design Marzio Rusconi Clerici för Kundalini Shakti 200 Golvlampa Vit/Polerad reser sig upp från golvet som en enorm bergkristall och förskönar rummet med ett vackert, glänsande ljus. Med sina klassiska linjer och sin moderna tolkning blir denna visuellt tilltalande lampa omedelbart centrum i varje rum. Shakti är utrustad med två ljuskällor som kan dämpas efter behov. Dessa skapar ett varmt och harmoniskt omgivande ljus som emanerar från den skulpturala lampan. Den matta ytan är tillverkad av plexiglas, vilket garanterar en bländfri, diffus och jämn belysning, som i sin tur drar uppmärksamheten till själva lampan och dess inspirerande design. Shakti är för dem som vill ha mer av belysning än bara ett enkelt syfte utan en stilorienterad lampa med ett vackert idiom i en genomtänkt design. Shakti golvlampa finns i två olika storlekar och finns även som vägglampa. Se dem alla här
 • Kundalini - Shakti 250 Golvlampa White/Satin KDLN

  Kundalini - Shakti 250 Golvlampa White/Satin KDLN
  Design Marzio Rusconi Clerici för Kundalini Golvlampan Shakti 250 White/Satin reser sig upp från golvet som en enorm bergkristall och förskönar rummet med ett vackert, glänsande ljus. Med sina klassiska linjer och sin moderna tolkning blir denna visuellt tilltalande lampa omedelbart centrum i varje rum. Shakti är utrustad med två ljuskällor som kan dämpas efter behov. Dessa skapar ett varmt och harmoniskt omgivande ljus som emanerar från den skulpturala lampan. Den matta ytan är tillverkad av plexiglas, vilket garanterar en bländfri, diffus och jämn belysning, som i sin tur drar uppmärksamheten till själva lampan och dess inspirerande design. Shakti är för dem som vill ha mer av belysning än bara ett enkelt syfte utan en stilorienterad lampa med ett vackert idiom i en genomtänkt design. Shakti golvlampa finns i två olika storlekar och finns även som vägglampa. Se dem alla här
 • Kundalini - Tripod Golvlampa Ecrù KDLN

  Kundalini - Tripod Golvlampa Ecrù KDLN
  Design Christophe Pillet för Kundalini Ecrù Tripod Floor Lamp är en uppvisning i väl utförd design i vackra kontraster: ramen består av tre höga, smala ben som ger lampan dess namn. Benen bär upp den imponerande men ändå lätta lampskärmen, som är formad i en klassisk trapets. Lampskärmen är ogenomskinlig, vilket garanterar ett mjukt ljus som emanerar runt lampan. Öppningarna i toppen och botten resulterar i en större koncentration av ljuset här, vilket säkerställer en skugga som är effektiv och diffus på samma gång. Tripod är en nytolkning av den klassiska designen och den perfekta lampan för dem som vill ha ett rent, designorienterat och tidlöst uttryck för att försköna sitt hem. Tripod golvlampa finns i tre vackra färger. Lampan finns även som bordslampa och taklampa i samma vackra nyanser, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Tripod-serien här.
 • Kundalini - Tripod Bordslampa Ecrù KDLN

  Kundalini - Tripod Bordslampa Ecrù KDLN
  Design Christophe Pillet för Kundalini Ecrù Tripod Table Lamp är en vacker förening av geometriska former och harmoniska kontraster. De tre höga, slanka metallbenen som ger lampan dess namn är uppvägt av den stora, lätta tygskärm som är formad i en klassisk trapets. Lampskärmen är stängd i toppen, vilket gör att ljuset kan riktas direkt nedåt. Samtidigt säkerställer det tätt vävda textilmaterialet ett mjukt, diffust sken som lyser runt själva lampan och skapar den perfekta mysiga kvällsstämningen som du behöver i din soffhörna eller ditt sovrum. Denna skapelse av Christophe Pillet har en klassisk och tidlös design, vilket gör att lampan lätt passar in i en mängd olika utrymmen och inredningsstilar. Tripod Table Lamp finns i tre vackra färger. Lampan finns även som golvlampa och taklampa i samma läckra nyanser, vilket gör dem lätta att kombinera för ett stilfullt och sammanhängande uttryck. Se Tripod-serien här
 • Kundalini - Kushi 33 Plafond Copper KDLN

  Kundalini - Kushi 33 Plafond Copper KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Taklampa Koppar kännetecknas av sin organiska form och behagliga belysning, som tillsammans utstrålar lugn och komfort. Först och främst består lampan av en massiv lampskärm i munblåst glas som avger ett behagligt, diffust och bländfritt ljus. Skärmens utbuktande form kontrasteras vackert av den tunna ramen, vilket ger lampan en distinkt äppelliknande estetik. Kushi är designad av den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Kushi taklampa passar in i ett brett utbud av sammanhang, utrymmen och stilar. Lampan passar lika bra i det designinriktade hemmet som på det stilfulla kontoret eller andra offentliga utrymmen. Kushi Ceiling Light finns i två olika storlekar och tre vackra färger. De ingår alla i Kushi-serien från Kundalini, alla med samma lätta design och rena färger som gör dem lätta att kombinera. Se hela serien här
 • Kundalini - Louis 34 Plafond White KDLN

  Kundalini - Louis 34 Plafond White KDLN
  Design Studio 14 för Kundalini Taklampan Louis 34 White skulle nästan kunna likna en liten svamp som skjuter ner från taket med sin cylindriska upphängning och sitt platta, cirkulära huvud. Det senare har fått sin vackra form genom en teknik som kallas rotationsgjutning och är belagt med en lätt aluminiumstruktur. Lampan utformades av den italienska designstudion Studio 14 som grundades av arkitekten Andrea Panzieri och designern Diego Bassetti 2010 för den kända belysningstillverkaren Kundalini. När Louis tänds lyser hela lampans struktur upp, samtidigt som ljuset kastas vackert runt lampan och upp mot taket. Detta säkerställer en jämn och bländfri belysning, vilket gör Louis till en allroundlampa som kan användas i en mängd olika rum och utrymmen. Louis taklampa finns i tre olika höjder med samma diameter. Det organiska, skogsgolvsliknande utseendet kan fördjupas genom att hänga flera Louis-lampor i kluster eller andra konstellationer. Se dem alla här
 • Kundalini - Louis 41 Plafond White KDLN

  Kundalini - Louis 41 Plafond White KDLN
  Design Studio 14 för Kundalini Louis 41 Ceiling Light White skulle nästan kunna likna en liten svamp som skjuter ner från taket med sin cylindriska upphängning och sitt platta, cirkulära huvud. Det senare har fått sin vackra form genom en teknik som kallas rotationsgjutning och är belagt med en lätt aluminiumstruktur. Lampan utformades av den italienska designstudion Studio 14 som grundades av arkitekten Andrea Panzieri och designern Diego Bassetti 2010 för den kända belysningstillverkaren Kundalini. När Louis tänds lyser hela lampans struktur upp, samtidigt som ljuset kastas vackert runt lampan och upp mot taket. Detta säkerställer en jämn och bländfri belysning, vilket gör Louis till en allroundlampa som kan användas i en mängd olika rum och utrymmen. Louis taklampa finns i tre olika höjder med samma diameter. Det organiska, skogsgolvsliknande utseendet kan fördjupas genom att hänga flera Louis-lampor i kluster eller andra konstellationer. Se dem alla här
 • Kundalini - Louis 48 Plafond White KDLN

  Kundalini - Louis 48 Plafond White KDLN
  Design Studio 14 för Kundalini Louis 48 Ceiling Light White skulle nästan kunna likna en liten svamp som skjuter ner från taket med sin cylindriska upphängning och sitt platta, cirkulära huvud. Det senare har fått sin vackra form genom en teknik som kallas rotationsgjutning och är belagt med en lätt aluminiumstruktur. Lampan utformades av den italienska designstudion Studio 14 som grundades av arkitekten Andrea Panzieri och designern Diego Bassetti 2010 för den kända belysningstillverkaren Kundalini. När Louis tänds lyser hela lampans struktur upp, samtidigt som ljuset kastas vackert runt lampan och upp mot taket. Detta säkerställer en jämn och bländfri belysning, vilket gör Louis till en allroundlampa som kan användas i en mängd olika rum och utrymmen. Louis taklampa finns i tre olika höjder med samma diameter. Det organiska, skogsgolvsliknande utseendet kan fördjupas genom att hänga flera Louis-lampor i kluster eller andra konstellationer. Se dem alla här
 • KDLN - Giass 25 Plafond Smokey Grey KDLN

  KDLN - Giass 25 Plafond Smokey Grey KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass Taklampa Smokey Grey är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en glädje i sin funktion. Den inbyggda lysdioden avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 25 Plafond White KDLN

  Kundalini - Giass 25 Plafond White KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass 25 Ceiling Light White är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en fröjd i sin funktion. Den inbyggda LED-lampan avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 30 Plafond Smokey Grey KDLN

  Kundalini - Giass 30 Plafond Smokey Grey KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass Taklampa Smokey Grey är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en glädje i sin funktion. Den inbyggda lysdioden avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 30 Plafond White KDLN

  Kundalini - Giass 30 Plafond White KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass Taklampa Vit är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en fröjd i sin funktion. Den inbyggda LED-lampan avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 40 Plafond Smokey Grey KDLN

  Kundalini - Giass 40 Plafond Smokey Grey KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass Taklampa Smokey Grey är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en glädje i sin funktion. Den inbyggda lysdioden avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 40 Plafond White KDLN

  Kundalini - Giass 40 Plafond White KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass Taklampa Vit är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en fröjd i sin funktion. Den inbyggda LED-lampan avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 50 Plafond Smokey Grey KDLN

  Kundalini - Giass 50 Plafond Smokey Grey KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass 50 Ceiling Light Smokey Grey är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en glädje i sin funktion. Den inbyggda lysdioden avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Giass 50 Plafond White KDLN

  Kundalini - Giass 50 Plafond White KDLN
  Design Sebastian Herkner för Kundalini Giass 50 Ceiling Light White är en vacker och enkel modell från den italienska belysningstillverkaren Kundalini i samarbete med den unge tyske designern Sebastian Herkner. Detta magnifika designverk är förenklat och rent i sitt uttryck - och en glädje i sin funktion. Den inbyggda LED-lampan avger ett varmvitt sken som flödar mjukt och bländfritt in i rummet. Huvudattraktionen är dock den cylindriska glasskärmen med räfflor som påminner om räfflorna på grekiska pelare. Mönstret framkallar vackra ljuseffekter i taket när lampan är tänd, medan de höga kanterna på skärmen bidrar till ett behagligt sken som gör att ljuset reflekteras jämnt i alla riktningar. Giass Taklampa finns i två vackra färger och ingår i en serie taklampor i olika höjder och bredder. Dessa kan kombineras i ett kors och tvärs-mönster eller i ett kluster för ett vackert, konstnärligt uttryck - den enda gränsen är din fantasi. Se alla Giass-lampor här
 • Kundalini - Kushi Golvlampa XL Black KDLN

  Kundalini - Kushi Golvlampa XL Black KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Golvlampa XL Black kännetecknas av sitt eleganta formspråk, som återspeglas i den slående men harmoniska kontrasten mellan ramen och skärmen. Den höga, slanka ramen i färgad metall kompenseras av en utbuktande lampskärm med en mjuk, rundad form i färgat glas. Denna design påminner om en bomullskvist och ger lampan en organisk känsla. Den vita, ogenomskinliga lampskärmen avger ett mysigt och bländfritt LED-ljus. Hjärnorna bakom denna sofistikerade design är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella från Milanobaserade Kundalini. Kushi golvlampa finns i tre vackra färger. Den finns även i en mindre version med tre kvistar, som alla ingår i ett brett sortiment av Kushi-lampor. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Kushi Bordslampa XL Black KDLN

  Kundalini - Kushi Bordslampa XL Black KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Table Lamp XL Black är ett exempel på funktionell belysning, harmonisk optik och kreativ design i en vacker lampa. Skärmens utbuktande form kontrasteras vackert av den tunna ramen, vilket ger lampan utseendet av ett kanderat äpple. Hjärnorna bakom Kushi-lamporna är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Samtidigt kan ljuset dämpas via en inbyggd dimmer, så att du kan anpassa ljusintensiteten. Kushi bordslampa finns i två olika storlekar och tre vackra färger. De finns också i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-serien, som kännetecknas av sin lätta design och rena färger som gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Kushi Golvlampa XL Brass KDLN

  Kundalini - Kushi Golvlampa XL Brass KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Golvlampa XL mässing kännetecknas av sitt eleganta formspråk, vilket återspeglas i den slående men harmoniska kontrasten mellan ram och skärm. Den höga, slanka ramen i färgad metall balanseras av en utbuktande lampskärm med en mjuk, rund form i färgat glas. Denna design påminner om en bomullskvist och ger lampan en organisk känsla. Den vita, ogenomskinliga lampskärmen avger ett mysigt och bländfritt LED-ljus. Hjärnorna bakom denna sofistikerade design är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella från Milanobaserade Kundalini. Kushi golvlampa finns i tre vackra färger. Den finns även i en mindre version med tre kvistar, som alla ingår i ett brett sortiment av Kushi-lampor. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Kushi Golvlampa XL Copper KDLN

  Kundalini - Kushi Golvlampa XL Copper KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Golvlampa XL Copper kännetecknas av sitt eleganta formspråk, som återspeglas i den slående men harmoniska kontrasten mellan ram och skärm. Den höga, slanka ramen i färgad metall balanseras av en utbuktande lampskärm med en mjuk, rund form i färgat glas. Denna design påminner om en bomullskvist och ger lampan en organisk känsla. Den vita, ogenomskinliga lampskärmen avger ett mysigt och bländfritt LED-ljus. Hjärnorna bakom denna sofistikerade design är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella från Milanobaserade Kundalini. Kushi golvlampa finns i tre vackra färger. Den finns även i en mindre version med tre kvistar, som alla ingår i ett brett sortiment av Kushi-lampor. Dessa kännetecknas av sin lätta design och rena färger, vilket gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Kushi Bordslampa XL Brass KDLN

  Kundalini - Kushi Bordslampa XL Brass KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi bordslampa XL mässing är ett uttryck för funktionell belysning, harmonisk optik och kreativ design i en vacker lampa. Skärmens utbuktande form kontrasteras vackert av den tunna ramen och får lampan att se ut som ett kanderat äpple. Hjärnorna bakom Kushi-lamporna är den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella för den Milanobaserade belysningstillverkaren Kundalini. Den vita opaka lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och vittnar om hög kvalitet, samtidigt som den avger ett behagligt, bländfritt ljus från den inbyggda LED-källan. Samtidigt kan ljuset dämpas via en inbyggd dimmer, så att du kan anpassa ljusintensiteten. Kushi bordslampa finns i två olika storlekar och tre vackra färger. De finns också i ett stort antal bordslampsvarianter inom Kushi-serien, som kännetecknas av sin lätta design och rena färger som gör dem lätta att kombinera. Se hela sortimentet här
 • Kundalini - Kushi Golvlampa Copper KDLN

  Kundalini - Kushi Golvlampa Copper KDLN
  Design Alberto Saggia & Valerio Sommella för Kundalini Kushi Golvlampa Koppar har ett extremt elegant formspråk, vilket beror på de slående kontrasterna mellan ramen och lampskärmarna: medan ramen är gjord av färgad metall i tre tunna lampben som samlas i mitten, sväller lampskärmarna i motsatt riktning med sina mjuka runda former i färgat glas. Den här designen får lampan att se ut som tre bomullskvistar och ger den en organisk känsla som sätter en avslappnad ton i rummet. De tre LED-ljuskällorna ger ett fint, bländfritt varmvitt ljus. Den här sofistikerade designen, som är skapad av den italienska designduon Alberto Saggia och Valerio Sommella från Milanobaserade Kundalini, understryker vikten av att kombinera kreativ design med bekväm belysning. Kushi golvlampa finns i tre vackra färger. Den ingår i ett brett sortiment av Kushi-lampor, som alla kännetecknas av sin lätta design och rena färger. Se hela sortimentet här