Kolarz lampor

Det österrikiska familjeföretaget Kolarz grundades 1918 i Wien och har alltid drivits av en passion att förena ljus med design. Högsta grad av hantverk kan hittas i flera av Kolarz lampor som finns att köpa idag.

Belysning från Kolarz

 • KOLARZ Förkromad kristallhänglampa PRISMA

  KOLARZ Förkromad kristallhänglampa PRISMA
  Hänglampa PRISMA - en mantel av kristaller Hänglampan PRISMA är inte mjuk och enkel. Armaturen har en kraft och en passion som lyfts fram av värdefulla komponenter - bästa tänkbara Spectra-Swarovski-kristaller som bryter ljuset och skapar en enastående glans. Hänglampan PRISMA uppnår sin imponerande effekt genom en enastående utformning med rektangulära kristaller. Hänglampans utformning sörjer för tusentals glittrande ljusreflexer. Hänglampan PRISMA lämpar sig bäst i vardagsrum, danssalar, mottagningsrum i stora villor, lyxiga privatlägenheter, på slott eller på herrgårdar. En vägg av kristaller. Hänglampan PRISMA. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Takkrona CARAT, 5 ljuskällor

  KOLARZ Takkrona CARAT, 5 ljuskällor
  Majestätisk takkrona CARAT, 5 ljuskällor Takkronan CARAT har ett 24-karatsförgyllt, vackert och snirkligt takfäste. Takfästet pryds av högkvalitativa Pure-Kolarz-kristaller som bryts i ljuset från de fem ljuskällorna. Takkronan CARAT sörjer för en majestätisk och präktig atmosfär som för tankarna till adeln. Takkronan CARAT passar inte bara i exklusivt och modernt inredda rum utan förskönar också helt vanliga rum och sörjer där för en exklusiv och lyxig atmosfär. Takkronan fyller rummet med värdighet och elegans, oavsett om det handlar om vackra miljöer i slott eller villor eller på hotell eller på restaurang. Takkronan CARAT har en stearinljusliknande ljuskälla och påminner om charmen i gamla slott och borgar. Armaturen sörjer för en glänsande och glittrande atmosfär som annars bara återfinns på adelns eleganta fester. Takkronan CARAT. Adelns värdighet i en belysningsarmatur. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Imperial ljuskrona 5 lampor

  KOLARZ Imperial ljuskrona 5 lampor
  Ljuskrona med 5 lampor Imperial - Mässingsglans och kristallglas Det eleganta metallstativet i ljuskronan Imperial med ädel kedjeupphängning sprider den engelska mässingens glans med sin ytfinish. De fem lamparmarna har i en värdig linje först svängts nedåt och sedan upp igen i eleganta bågar. Den har lampskaft i historisk ljusform med stiliserat vaxskydd av slipat och glittrande kristallglas. Denna ljuskrona har störst effekt när kronljuslampor i transparent glas används. De betonar den gnistrande effekten av kristallglas. En fin metallring sammankopplar lamparmen som ett diskret prydnadssmycken och återupptar därmed ett formelement av antika ljusstakar i hjulform. Ljuskronan Imperial kompletterar varje högkvalitativ bostadsinteriör med antik stämning och uppvärderar också offentliga lokaler eller restaurangverksamhet med en fantastiskt lampdesign. Europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Förtrollande taklampa CHARLESTON

  KOLARZ Förtrollande taklampa CHARLESTON
  Taklampan CHARLESTON - förtrollande elegans Taklampan CHARLESTON har en herrgårdslik elegans och gör sig bra i vackra slott, villor eller herrgårdar. Armaturen förvandlar vilket privat rum som helst till en adlig sfär och sörjer för majestätisk glans. CHARLESTON - kristallerna bjuder in till en dansant atmosfär och för tankarna till eviga fester med glittrande ljus. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Rund taklampa Kiss, 30 cm

  KOLARZ Rund taklampa Kiss, 30 cm
  Taklampan Kiss i jugendstil - en hyllning till den Wienfödde konstnären Gustav Klimt Vem känner inte till den berömda målningen? Gustav Klimts världsberömda målning "Kyssen", en av jugendstilens mest betydelsefulla konstverk, imponerar med enastående och intensiva färger. KOLARZ®-designers hyllar konstnärens 150-årsjubilerum med en kollektion belysningsarmaturer inspirerade av "Kyssen". Den perfekta designen och de handmålade dekorationer kommer inte bara att dra till sig blickarna från konstälskare. Taklampan Kiss är 24-karatsförgylld. En belysningsarmatur för gyllene tillfällen. Handgjord i EU. Kan också monteras som vägglampa.
 • KOLARZ Leona Kiss - hänglampa 40 cm, 1 lampa

  KOLARZ Leona Kiss - hänglampa 40 cm, 1 lampa
  En belysningsarmatur för gyllene tillfällen: Den handdekorerade hänglampan Leona Kiss - inspirerad av Gustav Klimt Den nya serien Leona Kiss från märket KOLARZ® är inspirerad av jugendstilen. Armaturen är inspirerad av Gustav Klimts världsberömda målning "Kyssen". I samband med Klimts 150-årsjubilerum hyllar KOLARZ®-designers den store Wienfödde konstnären med små konsthantverk, förädlade med handmålade dekorationer - ingen armatur är därmed den andra lik. Hänglampan Leona Kiss är 24-karatsförgylld och imponerar med typiska, intensiva färger à la "Kyssen". Handgjord i EU.
 • KOLARZ Stretta - elegant pendellampa i kristall

  KOLARZ Stretta - elegant pendellampa i kristall
  En melodi av kristaller - STRETTA pendellampa STRETTA pendellampa förvandlar musik till ljus genom att bjuda in strass och Spectra Swarovski-kristaller för att skapa ett slående samspel som sätter allt som någonsin har sett dagens ljus i skuggan - nej, i ljuset! flera ljuskällor får kristallerna att skimra i otaliga ljusreflexer, vilket skapar en ljusmelodi som binds samman av en elegant glänsande ram som liknar en not i denna perfektion av det musikaliska konceptet. STRETTA-pendellampan - en mästerlig komposition av kristall och en äkta europeisk kvalitetsprodukt!
 • KOLARZ Milord inbyggnadslampa, antikmässing

  KOLARZ Milord inbyggnadslampa, antikmässing
  Justerbar högspännings inbyggnadslampa armatur Milord i antik mässing Denna inbyggnadslampa från Milord-serien är en variant av takbelysningen med antik charm. Detta beror inte bara på filigran metallram utan också på den attraktiva ytan i antik mässing. Det inbyggda inbyggnadslampa är mycket flexibelt. Huvudet kan justeras flexibelt på den lilla kulan och ger därmed riktad belysning. Elegant, snyggt och lämpligt för många inredningsstilar.
 • KOLARZ Maria Louise ljuskrona, guld 24 kt 8 lampor

  KOLARZ Maria Louise ljuskrona, guld 24 kt 8 lampor
  Maria Louise ljuskrona med åtta flammor - en magnifik symfoni gjord av kristaller och guldblad Maria Louise- ljuskrona är utformad efter 1700-talets kejserliga stil och vikar ut sin förföriska effekt i dagens vardagsrum, matsalar och evenemangsrum. Alla delar av strukturen bidrar till detta: den runda baldakinen, kedjedämpningen, den centrala strukturen och åtta böjda, i sidled utskjutande armar är färdiga med blanka 24 kt guldblad. Klara, skurna kristaller i olika former och storlekar hänger på hela strukturen. Det finns också kärl- och plattformar gjorda av kristall i mitten och under socklarna. De senare är utformade som vita ljus och har vardera en lampa som är orienterad uppåt.
 • KOLARZ Maria Louise ljuskrona guld 24 kt 12 lampor

  KOLARZ Maria Louise ljuskrona guld 24 kt 12 lampor
  Magnificent Maria Louise ljuskrona med tolv sockets Denna ljuskrona utstrålar prakt av kungliga salar från 1700-talet. Många skurna, klara kristaller - delvis formade som droppar, delvis som kärl och plattor - pryder hela dess struktur och skapar en glittrande ljusuppvisning. Ljuskronan Maria Louise har tolv vita, ljusformade uttag. Dessa bärs av utskjutande armar, som, precis som mittkroppen, kedjedämpningen och den runda baldakinen, är försedda med ett ädelt lock av glänsande 24 kt guldblad.
 • KOLARZ Carmen II ljuskrona Ø 65 cm guld-kristall

  KOLARZ Carmen II ljuskrona Ø 65 cm guld-kristall
  Gnistrande stunder med Carmen II- ljuskrona Den förtrollande ljuskrona Carmen II med högkvalitativa kristaller är ett mästerverk av traditionellt hantverk och ett 24-karats guldpläterat, glänsande ljusobjekt för vardagsrummet. Kristallglaset från märket OPTIC® KOLARZ® Clear ligger på ljuskronans fem böjda armar, å ena sidan som ett dekorativt element och å andra sidan som en skål på vilken de guldpläterade ljusstakarna är fästa. Samspelet mellan guld och kristall är inte bara ädelt, utan ger också varje rum det där. Belysningstillverkaren KOLARZ producerar dessa imponerande designade och högkvalitativa mästerverk i Europa.
 • KOLARZ Charleston taklampa Kristall, Ø 10 cm

  KOLARZ Charleston taklampa Kristall, Ø 10 cm
  taklampa Charleston i guld med klara kristallkedjor Med sin eleganta karaktär och glittrande ljuseffekter väcker Charleston- taklampa omedelbart uppmärksamhet. Det runda takfästet och en ring nedan kommer i blank 24 kt guldplätering. Den senare har många kedjor med skurna, klara kristaller som skapar ett imponerande samspel mellan luktat och reflekterat ljus.
 • KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 89 cm

  KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 89 cm
  Rund vägglampa Luna Kiss - berusande glasögon av utsmyckat guldblad Denna vägglampa fyller varje vardagsrum med sin ädla och samtidigt varma aura. Basis på Luna är en rund glasruta täckt med 24 kt guldblad. Ytan är handgjord med konstnärliga prydnadsmönster. Från centrum strävar tre böjda band utåt; på den finns färgade prickar i olika storlekar, vars strukturer och färger verkar förändras beroende på perspektiv och ljusintensitet. Lampan används bakom ett runt lock som speglas på sidan av rummet. Ljuset betonar rutans mönster och bär sin gyllene ton in i rummet som indirekt belysning. Vägglampan LunaKiss är baserad på den österrikiska målaren Gustav Klimt (1862 - 1918). Från mitten av 1890-talet kombinerade Klimt en gyllene bakgrund med motiv från mosaikliknande strukturer i några av hans konstverk.
 • KOLARZ Maria Louise vägglampa guld 24 kt 2 lampor

  KOLARZ Maria Louise vägglampa guld 24 kt 2 lampor
  Vägglampa Maria Louise - ståtlig lampa med kristaller och guldblad Denna vägglampa är designad efter 1700-talets kungliga stil genom och igenom. De krökta armarna och det runda väggfästet av Maria Lousie är alla täckta med blanka 24 kt guldblad. Element av klar, skuren kristall i form av hängande droppar, tallrikar under lamphållarna utformade som ljus och mantlar på armarna gör vägglampan till en glittrande höjdpunkt.
 • KOLARZ Delphi - 24 karat guldpläterad golvlampa

  KOLARZ Delphi - 24 karat guldpläterad golvlampa
  Ren lyx med den 24 karat guldpläterade takfönstret DelphiDetta takfönster kommer att väcka uppseende! Och inte bara på grund av de guldpläterade elementen, utan också på grund av det konstfullt designade glaselementet som pryder ramen och harmonierar perfekt med den gyllene ramen i sin krämfärgade design. Elementen, som bara är mjukt graderade i färg, påminner om vågor och den skimrande effekten fulländar utseendet på denna lyxiga ljusdispenser. Skålen i golvlampans övre ände skapar ett uppåtriktat, indirekt ljus som är kusligt mysigt och inbjudande i alla miljöer.
 • KOLARZ Vägglampa Moon Sun, silver, Ø 40 cm

  KOLARZ Vägglampa Moon Sun, silver, Ø 40 cm
  Vägglampa Moon målad för hand Formen och den handmålade dekorationen av Moon vägglampan är modellerad på solen. Inredningen verkar som solens strålar och skapar en motsvarande ljusbild, särskilt när den är upplyst. Tack vare handarbetet är varje lampa unik. Glasskärmen har en matt yta som försiktigt filtrerar ljuset. Två E27-uttag är installerade under skuggan. Moon är en modern lampa som imponerar med sin geometriska form, en minimalistisk design av glasskärmen och den blanka inredningen i grått med en silverglans. Denna vägglampa kommer till sin rätt i korridoren, i vardagsrummet eller i sovrummet och smälter in i olika inredningsstilar.
 • KOLARZ Serena Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 40 cm

  KOLARZ Serena Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 40 cm
  Vägglampa Serena Kiss med opalglasskärm och dekorativ kant med utsmyckat 24 kt guldblad Med sin design i stil med vissa verk av den österrikiska målaren Gustav Klimt (1862 - 1918) är den runda vägglampan Serena en riktig blickfång när den är avstängd. Dekorationer av ornament och böjda vågor med mosaikliknande prickar är gjorda för hand, så att varje exemplar är unikt. Under driften av armaturen kommer strukturerna och de skimrande punkterna också till sin rätt. Ur funktionell synvinkel erbjuder Serena Kiss behaglig, platt belysning, eftersom det runda locket av opalglas sprider ljuset jämnt.
 • KOLARZ Imperial ljuskrona, mässing, 8 lampor

  KOLARZ Imperial ljuskrona, mässing, 8 lampor
  Åtta-flamma, elegant Imperial ljuskrona i engelsk mässing Kombinationen av den klara designen med den glänsande mässingsfinishen och dekorativa tallrikar av skuren, klar kristall ger Imperial- ljuskrona sitt eleganta utseende. De åtta lamputtagen är ordnade i ett cirkulärt arrangemang i ljusformade cylindrar. De bärs av armar böjda i U-form, som springer ner från ett gemensamt centrum. Upphängningen består av en rund kapell och en distinkt kedja.
 • KOLARZ CARLA kristalltaklampa med guld

  KOLARZ CARLA kristalltaklampa med guld
  En förgylld krona i kristall - taklampan CARLA Härskarens viktigaste symbol är kronan. Taklampan CARLA är inspirerad av kronan. Och precis som kronan strålar och glänser taklampan CARLA. Och detta gör armaturen med bravur! Blykristallerna sörjer för denna strålande glans. Den förgyllda sockeln förvandlar vilket rum som helst till en slottsliknande tronsal. Taklampan CARLA lämpar sig därmed utmärkt för rum i vackra slott, villor eller herrgårdar men också i stora, privata rum och skapar majestätisk glans. Taklampan gör sig också bra i eleganta restauranger, ballsalar eller andra eleganta offentliga miljöer. En kroninspirerad armatur. Taklampan CARLA. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Vacker inbyggnadslampa Milord

  KOLARZ Vacker inbyggnadslampa Milord
  Förkromad, tilltalande inbyggnadslampa Milord Mångsidigt användbar inbyggnadslampa med vackert mönstrat metalltakfäste. Milord har ett fyrkantigt, vackert mönstrat och förkromad takfäste som passar in i många olika inredningsstilar. Inbyggnadslampan ger vacker och riktad belysning, monterad som den är eller i grupp.
 • KOLARZ Förgylld, tilltalande inbyggnadslampa Milord

  KOLARZ Förgylld, tilltalande inbyggnadslampa Milord
  Klassisk inbyggnadslampa Milord i 3 färger Inbyggnadslampan Milord från märket Kolarz är omgiven av en elegant och klassisk metallram. Inbyggnadslampan är en effektfullt halogenspot som finns att få i färgerna guld (24 karat), franskt guld (24 katat) och mässing.
 • KOLARZ Serena Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 50 cm

  KOLARZ Serena Kiss Gold vägglampa 24 kt, Ø 50 cm
  Vägglampa Serena Kiss med opalglasskärm och dekorativ kant med utsmyckat 24 kt guldblad Med sin design i stil med vissa verk av den österrikiska målaren Gustav Klimt (1862 - 1918) är den runda vägglampan Serena en riktig blickfång när den är avstängd. Dekorationer av ornament och böjda vågor med mosaikliknande prickar är gjorda för hand, så att varje exemplar är unikt. Under driften av armaturen kommer strukturerna och de skimrande punkterna också till sin rätt. Ur funktionell synvinkel erbjuder Serena Kiss behaglig, platt belysning, eftersom det runda locket av opalglas sprider ljuset jämnt.
 • KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa, 24 kt, Ø 62 cm

  KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa, 24 kt, Ø 62 cm
  Rund vägglampa Luna Kiss - berusande glasögon av utsmyckat guldblad Denna vägglampa fyller varje vardagsrum med sin ädla och samtidigt varma aura. Basis på Luna är en rund glasruta täckt med 24 kt guldblad. Ytan är handgjord med konstnärliga prydnadsmönster. Från centrum strävar tre böjda band utåt; på den finns färgade prickar i olika storlekar, vars strukturer och färger verkar förändras beroende på perspektiv och ljusintensitet. Lampan används bakom ett runt lock som speglas på sidan av rummet. Ljuset betonar rutans mönster och bär sin gyllene ton in i rummet som indirekt belysning. Vägglampan LunaKiss är baserad på den österrikiska målaren Gustav Klimt (1862 - 1918). Från mitten av 1890-talet kombinerade Klimt en gyllene bakgrund med motiv från mosaikliknande strukturer i några av hans konstverk.
 • KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa, 24 kt, Ø 54 cm

  KOLARZ Luna Kiss Gold vägglampa, 24 kt, Ø 54 cm
  Rund vägglampa Luna Kiss - berusande glasögon av utsmyckat guldblad Denna vägglampa fyller varje vardagsrum med sin ädla och samtidigt varma aura. Basis på Luna är en rund glasruta täckt med 24 kt guldblad. Ytan är handgjord med konstnärliga prydnadsmönster. Från centrum strävar tre böjda band utåt; på den finns färgade prickar i olika storlekar, vars strukturer och färger verkar förändras beroende på perspektiv och ljusintensitet. Lampan används bakom ett runt lock som speglas på sidan av rummet. Ljuset betonar rutans mönster och bär sin gyllene ton in i rummet som indirekt belysning. Vägglampan LunaKiss är baserad på den österrikiska målaren Gustav Klimt (1862 - 1918). Från mitten av 1890-talet kombinerade Klimt en gyllene bakgrund med motiv från mosaikliknande strukturer i några av hans konstverk.
 • KOLARZ Förgylld, elegant vägglampa CARAT.

  KOLARZ Förgylld, elegant vägglampa CARAT.
  Vägglampan CARAT - en majestätisk tjänare Armaturen har ett 24-karatsförgylld, vacker väggfäste och pryds med högkvalitativa kristaller. Vägglampans elegant och kungliga design sörjer för majestätisk glans i korridorer och rum. Vägglampan CARAT har en stearinljusliknande ljuskälla och påminner om charmen i gamla slott och borgar. Armaturen sörjer för en glänsande och glittrande atmosfär som annars bara återfinns på adelns eleganta fester. Vägglampan CARAT. Adelns värdighet i en belysningsarmatur. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Prisma taklampa, kristall och guld 24 kt

  KOLARZ Prisma taklampa, kristall och guld 24 kt
  taklampa Prisma - ädel kombination av kristall och guld Mousserande ljus, berikat med en gyllene touch, gör Prisma taklampa till en effektiv och värdefull lampa för vardagsrummet. I två ringar anordnade ovanför varandra bildar kristallelement en cylinder. Kristallerna skärs i prismer så att ljuset delvis reflekteras och delvis bryts ner i dess spektrala färger. Dessutom finns takhållaren täckt med 24 kt guld, vilket ger en extra, elegant färgnyans i spel.
 • KOLARZ Elegant vägglampa CHARLESTON i guld

  KOLARZ Elegant vägglampa CHARLESTON i guld
  Vägglampan CHARLESTON - förtrollande elegans Vägglampan CHARLESTON har en herrgårdslik elegans och gör sig bra i vackra slott, villor eller herrgårdar. Armaturen förvandlar vilket privat rum som helst till en adlig sfär och sörjer för majestätisk glans. Charleston - en dansant armatur. En munter och dynamisk armatur. Vägglampan CHARLESTON med vackra kristaller och hundratals ljusreflexer. Det förspeglade, ovala väggfästet på vägglampan CHARLESTON ger en illusion av dubbelt så många kristaller. Vägglampa CHARLESTON - kristallerna bjuder in till en dansant atmosfär och för tankarna till eviga fester med glittrande ljus. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Förgylld kristalltaklampa PRISMA

  KOLARZ Förgylld kristalltaklampa PRISMA
  Taklampa PRISMA - en mantel av kristaller Taklampan PRISMA är inte mjuk och enkel. Armaturen har en kraft och en passion som lyfts fram av värdefulla komponenter - bästa tänkbara Spectra-Swarovski-kristaller som bryter ljuset och skapar en enastående glans. Taklampan PRISMA uppnår sin imponerande effekt genom en enastående utformning med rektangulära kristaller. Taklampan sörjer för tusentals glittrande ljusreflexer. Taklampan PRISMA lämpar sig bäst i vardagsrum, danssalar, mottagningsrum i stora villor, lyxiga privatlägenheter, på slott eller på herrgårdar. En mantel av kristall. Taklampan PRISMA. En europeisk kvalitetsprodukt.
 • KOLARZ Milord vägglampa Ø 50 cm

  KOLARZ Milord vägglampa Ø 50 cm
  Elegant vägglampa Milord med guldplätering i 24 karat Harmoniska former och en rund, vit glasskärm ger Milord vägglampa en mycket klassisk touch. Den vita glasskärmen är omgiven av utsmyckad metall och hålls i mitten av en liten metallrosett. 24-karats guldplätering garanterar ett glamoröst utseende och ett elegant utseende. En elegant vägglampa som kan användas för allmänbelysning i många inredningsstilar och i många rum.
 • KOLARZ Representativ takkrona Pisani, 101 cm

  KOLARZ Representativ takkrona Pisani, 101 cm
  Glansfullt förgylld takkrona Pisani Takkronan Pisani från märket Kolatz ger ett stilfullt intryck. Takkronan är inte utformad som en klassisk takkrona. Istället imponerar armaturen med vackert utformade metalldelar med 24-karatsförgyllning. Ett runt, slipat kristallglas i armaturens mittunderdel sörjer för en glänsande atmosfär. Pisani har en diameter om hela 1 meter och sörjer för en majestätisk atmosfär i vardagsrum eller entréer. Upphängning: 93 till 138 cm. Observera: Passande lampskärmar går att beställa i Tillbehör.
 • KOLARZ Imperial vägglampa, mässing, 2 lampor

  KOLARZ Imperial vägglampa, mässing, 2 lampor
  Vägglampa Imperial i mässing som två ljuskronor Den engelska mässingsytan ger den kejserliga vägglampan en ädel karaktär. Den är formad som en ljuskrona; De två lamputtagen är utformade som ljus med droppfångare i klar, skuren kristall. Hållarna består av två U-formade armar som är fästa vid en rund väggfäste och förbundna med varandra med en horisontell stag.
 • KOLARZ Carmen 2 kristallkupor guld 8 lampor Ø70 cm

  KOLARZ Carmen 2 kristallkupor guld 8 lampor Ø70 cm
  Lysande ljuskrona Carmen II i en glittrande kristalldesign ljuskrona Carmen II kommer från konst och hantverk och är något mycket speciellt för dem som värdesätter perfektion och vackra, intensiva färger. Skålarna är raffinerade och gjorda av kristallglas, så varje gång är det en unik drömlik engång. Ljuskronan är 24 karat guldpläterad och har ett stort antal högkvalitativa kristaller. stativ hängs med dessa kristaller och gnistrar i den vackra kristalldesignen.
 • KOLARZ Maria Louise ljuskrona Crystal 5 lampor

  KOLARZ Maria Louise ljuskrona Crystal 5 lampor
  5-flammig Maria Louise- ljuskrona med kristall och guld ljuskrona Maria Louise är en ädel och iögonfallande designerbit gjord av KOLARZ-mästerverk, vilket ger en känsla med de överdådigt dekorerade OPTIC® KOLARZ®-klara kristallerna och 24-karats guldplätering. Maria Louise presenterar sina komponenter gjorda av otaliga ljusreflektioner och tusen olika glans som drottningen under ljuskronorna. Varje rum hon pryder är fylld med en majestätisk aura som liknar den hos en kunglig familj. Detta underbara mästerverk är inspirerat av 1700-talets kejserliga ljusstil. ljuskrona är gjord för hand och visar hur imponerande lyx och ljus kan komma ihop. Maria Louise är en riktig europeisk kvalitetsprodukt.
 • Kolarz Paralume hänglampa med kristaller, 90 cm

  Kolarz Paralume hänglampa med kristaller, 90 cm
  Paralume hängande lampa med upphängning av gnistrande kristaller Paralume-pendellampans lampskärm är en konstfullt utformad, dekorativ och högkvalitativ ljuskälla för vardagsrum och lounger. Dussintals av de mest värdefulla strass- och Spectra Swarovski-kristaller hänger ner i gnistrande strängar under den mörka, lätt genomskinliga tygskuggan och fulländar Paralume-pendellampan till ett ädelt helhetsintryck. Denna europeiska kvalitetsprodukt passar lika bra i privata vardagsrum som i glamorösa mottagningsrum eller festlokaler. Oavsett i vilken miljö Paralume hängande lampa används - den kompletterar rummet med ett värdigt element.