KOKOON Design lampor

Med vitt, svart och grått kan man inreda de flesta rum utan att känna sig för skrikig. Kokoon Design har ett utbud av lampor i dessa färger. Här är ett urval av tak-, golv- och bordslampor i unik design.

 • Svarta Taklampor - 6 lampor

  Svarta Taklampor - 6 lampor
  KOKOON Design Svarta Taklampor - 6 lampor Sex svart taklampor från KOKOON Design i olika former. Dekorera och lys upp valfritt rum i huset med sex stycken annorlunda och unika taklampor. Lamporna fästs&hellip:
 • Svart Taklampa med Kristaller

  Svart Taklampa med Kristaller
  KOKOON Design Svart Taklampa med Kristaller En svart taklampa som är prydd med hängande kristaller. Lampan har fem ljuskällor som tillsammans skapar en god ljussättning i det rummet som den placeras&hellip:
 • Vit Taklampa med Kristaller

  Vit Taklampa med Kristaller
  KOKOON Design Vit Taklampa med Kristaller En vit taklampa som är prydd med hängande kristaller. Lampan har fem ljuskällor som tillsammans skapar en god ljussättning i det rummet som den placeras i.&hellip:
 • Silvergrå Taklampa Kotten design

  Silvergrå Taklampa Kotten design
  KOKOON Design Silvergrå Taklampa En silvergrå taklampa med en annorlunda och unik design. Lampan är prydd med flera metallbitar som i sin tur styr ljussättningen i rummet. De flesta bitarna är böjda&hellip:
 • Bordslampa Med Kristaller

  Bordslampa Med Kristaller
  KOOKON Design Bordslampa Med Kristaller En läcker bordslampa i silverfärg med fyra lampor och kristaller som hänger längs lampan. Utrustad med en svart lampskärm i ett genomskinlig nät som präglar&hellip:
 • Svart Golvlampa

  Svart Golvlampa
  KOKOON Design Svart Golvlampa En svart reglerbar golvlampa från KOKOON Design. Du kan själv reglera hur högt eller lågt du vill ha ljuset och anpassa ljussättningen efter varje situation. Den runda&hellip:
 • Vit Golvlampa

  Vit Golvlampa
  KOKOON Design Vit Golvlampa En svart reglerbar golvlampa från KOKOON Design. Du kan själv reglera hur högt eller lågt du vill ha ljuset och anpassa ljussättningen efter varje situation. Den runda&hellip:
 • Vit Golvlampa - Trattformad Kookon Design

  Vit Golvlampa - Trattformad Kookon Design
  KOKOON Design Vit Golvlampa En iögonfallande golvlampa från KOKOON Design i vit färg. Lampskärmen bildar ett konformat skydd som sprider ljuset på ett vackert sätt. Fungerar utmärkt i såväl vardagsrum&hellip: