Kidsdepot lampor

 • KidsDepot Melo Lampa, Natural

  KidsDepot Melo Lampa, Natural
  Fin rottinglampa i naturligt material från KidsDepot. Denna speciella rottinglampa levereras med en svart sladd och en E27-armatur. Lampans lock är svart och har en diameter på 10 cm för taket. Denna designlampa är inte bara kul för ett barnrum, utan passar också perfekt i korridoren eller ovanför matbordet.
 • KidsDepot Meis Lampa, Natural

  KidsDepot Meis Lampa, Natural
  Denna fina taklampa Meis Natural från KidsDepot ger ett fantastiskt ljus i rummet tack vare dess form och vävda mönster. Perfekta tillbehöret till barnrummet eller vardagsrummet!
 • Kidsdepot Lampa, Rosa

  Kidsdepot Lampa, Rosa
  Lampan är gjord av högkvalitativ metall och har en slående design. KidsDepot Jackie Hanging Lamp kommer med en hängmekanism. Ett riktigt blickfång i alla hem.
 • Kidsdepot Lampa, Trä

  Kidsdepot Lampa, Trä
  Pumpkin hänglampan är vacker i barnkammaren. Hänglampan är gjord av Rotting som skapar ett geometriskt mönster på väggarna, vilket ger rummet ett unikt utseende. Lampan är justerbar i höjd så att du kan hänga den som du vill. Hänglampan är lämplig för en lampa med E27-armatur, som inte ingår. Denna unika lampa är en riktig blickfångare och är fin o
 • KidsDepot Ori Gami Textilsladd Large, Grey/White

  KidsDepot Ori Gami Textilsladd Large, Grey/White
  En textilsladd till taklampor från KidsDepot. Sladden är 100 cm lång och passar bra ihop med lampskärmarna Ori Gami.
 • KidsDepot Barba Lampa Ballong, Guld

  KidsDepot Barba Lampa Ballong, Guld
  En gullig lampa formad som en ballong från KIdsDepot. Lampan ger ett fint, behagligt ljus tack vare dess form. Perfekta tillbehöret till barnrummet eller vardagsrummet!
 • Kidsdepot Lampa, Trä

  Kidsdepot Lampa, Trä
  Vacker taklampa i bambu från KidsDepot. Lampan skapar en varm och naturlig atmosfär i barnrummet.