JUST LIGHT lampor

Märket JUST LIGHT har ett sortiment av belysning som ger ljus, men inte bara ljus. Lamporna tillför också något till inredningen. Här är ett urval av lampor från JUST Lights återförsäljare online.

 • JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm

  JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 35 cm
  Jupiter - en LED-taklampa med stjärnhimmelsoptik De av stål och plast tillverkade LED-taklampan Jupiter påminner genom de många små, genomskinliga prickarna på skärmen om en stjärnhimmel, där många små stjärnor gnistrar. Taklampan är utrustad med lysdioder, vilka genererar ett ljusflöde på 1 530 lumen. En särskild höjdpunkt är, förutom den snygga optiken, utrustningen med CCT-ljusstyrning. Till skillnad från andra LED-lampor måste man med taklampan Jupiter inte välja bara en ljustemperatur, eftersom man genom CCT-tekniken tre steg kan justera färgtemperaturen på LED-lamporna upprepade gånger med hjälp av strömbrytaren. Från varmvit 3.000 K över universalvit 4.000 K till dagsljusvit 5.000 K kan lämplig ljusfärg anpassas efter varje situation.
 • JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm

  JUST LIGHT. Jupiter LED-taklampa stjärnhimmelsoptik 60 cm
  Med stjärnhimmelsdesign - LED-taklampa Jupiter Stål och plast är materialen av vilka LED-taklampan Jupiter, med en diameter på hela 60 cm, tillverkas. Den satinerade skärmen har försetts med otaliga små genomskinliga prickar, genom vilka ljuset lyser obehindrat, och får hela skärmen att se ut som en stjärnhimmel. En ytterligare höjdpunkt med LED-taklampan Jupiter är, att du till skillnad från många andra LED-lampor inte behöver bestämma dig för en enda ljusfärg. Utrustningen med CCT-teknik möjliggör att du efter behag kan välja mellan ljusfärgerna varmvit (3 000 K), universalvit (4 000 ) och dagsljusvit (5 000 K) - och det bekvämt med fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Med denna kan du inte bara välja önskad ljusfärg; varje vald ljusfärg kan dessutom dimmas steglöst.
 • JUST LIGHT. Bordslampa Rope av tjockt rep

  JUST LIGHT. Bordslampa Rope av tjockt rep
  Rep bordslampa gjord av tjockt rep bordslampa Rope ger en maritim känsla in i vardagsrummet och övertygar inte bara nautiska fläktar. Det elegant böjda och knutna repet leder direkt in i det fristående uttag, vilket är bordslampa fokus. Det förstyvade, uppåtvända repet skapar en ytterligare wow-faktor. Lampans bas bildas av en avrundad kurva av repet som sedan slutar i en iögonfallande knut och sedan direkt i uttag . Hamprep-looken kompletterar bordslampa extraordinära utseende. Eftersom ljuskällan lyser direkt in i rummet är det särskilt bordslampa att använda iögonfallande ljuskällor med denna bordslampa .
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Johanna 3 lampor

  JUST LIGHT. LED-taklampa Johanna 3 lampor
  Futuristisk LED-taklampa Johanna i stål LED-taklampan Johanna övertygar med sin stilfulla, moderna formgivning. Tre ringar ger passande belysning i alla rum, oavsett om de är traditionellt inredda, moderna eller konstnärliga. Cirkeln är en av de mest harmoniska formerna och oavsett om inredningen är snarare dynamisk eller rå: denna lampa passar med sitt reducerade, ädla utseende till alla rumskoncept. Lampan monteras på en rund sockel med tre olika stora, lysande ringar i taket. Ljuset avges från ringarnas kant. Samtidigt avger de tre futuristiska ringarna ett speciellt varmt ljus i rummet.
 • JUST LIGHT. Kvadr. LED-taklampa Tim med 8 ringar

  JUST LIGHT. Kvadr. LED-taklampa Tim med 8 ringar
  Fascinerande LED-taklampa Tim med vacker glans Fyra ringformade ljuselement fästes direkt på den kromade takplattan, och därunder befinner sig på konsolerna fyra små ringar som roterar genom fogar samt kan svängas och lutas. Diffusorerna, som är inbyggda i ringarna och täcker de varmvita lysdioderna, består av akryl med kristalloptik och skimrar i ljuset. Det totala ljusflödet från de åtta ringarna är 2 280 lumen, vilket är tillräckligt för allmän belysning och för att belysa stora utrymmen.
 • JUST LIGHT. Trevingad LED-taklampa Max, 6 ljuskällor

  JUST LIGHT. Trevingad LED-taklampa Max, 6 ljuskällor
  Individuell taklampa MAX för perfekt riktning av ljuset Sex rörliga spotlighter med tre flexibla lampelement gör taklampan MAX till en mycket individuell ljuskälla. Elementen kan positioneras beroende på rummets förutsättningar. MAX har en längd på sammanlagt 193 cm. Spotlighterna består av vitsatinerad glas och ett takfäste i robust stål. Den varmvita ljusfärgen garanterar behaglig och hemtrevlig belysning. Ljuskällorna ingår i leveransen. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 2 400 lumen
 • JUST LIGHT. Hänglampan Jelly med genomskinliga dekorationer

  JUST LIGHT. Hänglampan Jelly med genomskinliga dekorationer
  Glittrande akrylelement smyckar hänglampan Jelly Otaliga metallbågar monterades längs hänglampan Jellys sockel. Varje båge är försedd med runda och droppformade dekorationer i genomskinlig akryl och två olika längder. Akryldekorationerna reflekterar och bryter ljuset från ljuskällan i lampans mitt, så att en skimrande ljuseffekt skapas.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Julia med marmorerade glas

  JUST LIGHT. LED-taklampa Julia med marmorerade glas
  Julia – en LED-taklampa med fyra spotlighter Nämnvärd med LED-taklampan Julia med en stommen i stål och fyra lätt marmorerade glasskärmar är LED-ljuskällorna med GU10-sockel (ingår i leveransen). Speciellt när det gäller tidlösa lampor är det en fördel, om ljuskällorna kan bytas, i fall en ljuskälla skulle gå sönder efter många år, så att man inte behöver byta ut hela lampan.
 • JUST LIGHT. Rico - LED-taklampa med vridbara lampor

  JUST LIGHT. Rico - LED-taklampa med vridbara lampor
  Justerbara lamphuvuden - LED-taklampa Rico Var och ett av de fyra lamphuvudena placerade på den långsträckta ramen, kan roteras runt en led. Således kan både en direkt eller indirekt belysning realiseras, eller en blandning av båda. De bakom satinerade diffusorer installerade lysdioderna avger en varmvit ljusfärg. Varje lampa uppnår ett ljusflöde på 175 lumen.
 • JUST LIGHT. Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk.

  JUST LIGHT. Funktionell LED-taklampa Rico, 8 ljusk.
  Rico - en LED-taklampa med 8 vridbara element Inte bara visuellt utan även med ljuseffekten övertygar LED-taklampan, eftersom lampan är kantig och modern, tillverkad av stål och utrustad med 8 individuellt vridbara huvuden, med vardera en LED-panel. Således kan ljusstrålarna flexibelt justeras, antingen direkt, indirekt, eller i en blandning av båda varianterna - allt är möjligt. LED-panelerna bakom de satinerade diffusorerna avger ett varmvitt ljus, och varje enskild uppnår ett ljusflöde på 175 lumen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, dynamisk, stål

  JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, dynamisk, stål
  Stålfärgad LED-taklampa Violetta Blankt, sammanflätat stål försett med lysande lysdioder bakom en satinerad skärm – det är taklampans ovanliga design som gör rummets uttryck något mjukare och sörjer för behagligt kraftfullt ljus. Lampan har en unik stil, men kan ändå kombineras med många olika inredningsstilar. Denna taklampa gör intrycket av att sväva under den diskreta upphängningen i taket. En lampa, som består av dynamiska bågar och slingor. Den svängda formen är estetiskt att titta på, oavsett från vilket håll. Den gör lampan till ett speciellt inredningsaccessoar som passar i många olika rum.
 • JUST LIGHT. LED-golvlampa Max med en ljuskälla

  JUST LIGHT. LED-golvlampa Max med en ljuskälla
  Modern golvlampa MAX med satinerad glasskärm Enkel, men modern är golvlampan MAX en optimal ljuskälla i alla rum. Den flexibla lamparmen kan justeras efter rummets förutsättningar. Som läslampa eller diskret tilläggsbelysning i vardagsrummet, MAX sörjer för det nödvändiga ljuset. Den satinerade glasskärmen sörjer dessutom för diskret och bländfri belysning i omgivningen. I mitten av lampan sitter en strömbrytare, så att man bekvämt kan tända och släcka. Inklusive LED-ljuskälla. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 400 lumen
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Max - 2 ljuskällor

  JUST LIGHT. LED-taklampa Max - 2 ljuskällor
  Moderiktig golvlampa MAX med två satinerade glasskärmar Med en höjd på 158 cm skapar den moderna golvlampan MAX utmärkt belysning i rummet. Lampan i stål kan med hjälp av två flexibla armar anpassas efter alla önskemål. De två glasskärmarna är vitt satinerade, vilket skapar en behaglig atmosfär med varmvitt ljus. Direkt på lampan sitter en praktisk strömbrytare. Två 4 watts ljuskällor ingår i leveransen, så att lampan direkt kan tas i bruk. Ljusfärg: varmvit (3 000 K) Ljusflöde: 800 lumen
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost

  JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, dynamisk, rost
  Rostfärgad LED-taklampa Violetta En unikt formad taklampa med lysdioder i svängda bågar som belyser rummet ovanifrån. Den moderna ljuskällan inramas i rostfärgad metall som lindras runt varandra som ett löst rep. Denna lampa är ett blickfång på alla sätt och vis. Den extravaganta men ändå inte för arroganta lampan i rostfärgad metall kombinerar lätthet och dynamik med något rustikt och stabilitet. Denna lampa är perfekt för modernt och minimalistiskt inredda rum samt industriella inredningar. Den fixeras i ett runt takfäste i samma rostfärg och gör intrycket av att belysa rummet svävande under detta.
 • JUST LIGHT. Hänglampa Rope med lina, 2 lampor

  JUST LIGHT. Hänglampa Rope med lina, 2 lampor
  Två- pendellampa Rep tillverkat av tjockt rep De två sammanflätade rep delar av rep pendellampa armatur föra maritim stil till vardagsrummet och kombinera retro och gör-det-själv-element. Kombinationen av det grova hamprepet och ljuskällorna i fokus inspirerar inte bara nautiska fans. Två parallella hamprep framträder från det svarta takfästet och ansluts i mitten i en slående och elegant knut. Linorna på linorna slutar i olika höjder, vilket ger pendellampa ett slående utseende. Eftersom det finns en tydlig syn på socklarna, kommer iögonfallande ljuskällor till sin rätt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, tre ringar, svart

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, tre ringar, svart
  Enkel LED-taklampa Ivanka med tre dimbar ljusringar Den enkla LED-taklampa Ivanka imponerar med sin form och de tre ljuskällorna, på vars cirkulära väg, varma vita LED-remsor är integrerade. Ringarna av samma storlek är monterade ovanpå varandra, medan den nedre ringen är permanent installerad, kan den mellersta och övre ringen flyttas och justeras. Detta ger taklampa en individuell stil och kan anpassas till omständigheterna. Den smala, reducerade designen kan enkelt integreras i moderna boendemiljöer och skapar en trevlig atmosfär där. Tack vare den inbyggda, dimbara drivare kan Ivanka bekvämt dämpas med väggbrytaren. På detta sätt kan ljusets ljusstyrka anpassas till personliga behov när som helst. - Ljusflöde: max 2800 lm
 • JUST LIGHT. Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk.

  JUST LIGHT. Kantig LED-vägglampa Rico, 2 ljusk.
  LED-vägglampa Rico med två vridbara lampelement Direkt eller indirekt belysning eller en kombination av båda varianterna - detta är genomförbart med LED-vägglampan Rico, eftersom de två lamphuvudena med vardera en LED-panel kan vridas i sitt fäste. De varmvita lysdioderna strålar ett mycket behagligt ljus genom de satinerade diffusorerna, och varje enskilt lamphuvud avger ett ljusflöde från 175 lumen. LED-vägglampan är försedd med en vippströmbrytare på ramen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Wave 3 000 K 137,5x16cm svart

  JUST LIGHT. LED-taklampa Wave 3 000 K 137,5x16cm svart
  LED-taklampa Wave i svart Denna taklampa är särskilt lång och är därför särskilt lämplig för stora rum, i smala korridorer eller ovanför långbord. Den består av tre mycket filigrana element med LED-lampor, som ser ut att röra sig i vågor längs taket. Den enkla, svarta upphängningen är diskret och låter lampans form och ljus komma till sin rätt. Den böjda, dynamiska designen harmonierar med moderna möbler och kan kombineras väl med raka linjer för att bryta upp dem stilistiskt och visuellt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med sensor, 44,5 x 44,5 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med sensor, 44,5 x 44,5 cm
  Kvadratisk LED-taklampa i vitt Med sin enkla, fyrkantiga design i modern vitt ger LED-taklampan Fleet med sensor en angenäm neutral belysning. Tack vare rörelsesensorn är den mångsidig att använda. Den är lämplig både för övergångsområden och för större boningsutrymmen. Avstängningsfördröjningen kan installeras med olika tidsalternativ. Sensorradien kan också ställas in individuellt. Om det behövs kan lampan stängas av genom att dubbeltrycka på väggbrytaren. Dess energisnåla LED-tekniken gör också den raklinjiga taklampan attraktiv tack vare sin låga energiförbrukning.
 • JUST LIGHT. LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm

  JUST LIGHT. LED-pendellampa Circle guld, Ø 39 cm
  pendellampa Cirkel i guldton Den minimalistiska LED-pendellampa Circle imponerar med den guldfärgade accentueringen av baldakinen och den lysande kransen. Med den moderna och samtidigt enkla designen är den en speciell blickfång ovanför vardagsrummet eller matbordet. Den smala, cirkulära bågen stöds av tre tunna trådar och ger installationen ett lätt och flytande utseende. Även när den är avstängd erbjuder denna lampa ett dekorativt mervärde i vardagsrummet. Tack vare LED-tekniken ser den inte bara snygg ut utan imponerar också med sin höga energiklass och långa livslängd.
 • JUST LIGHT. Industri-hänglampa Gabriel, Ø 40 cm

  JUST LIGHT. Industri-hänglampa Gabriel, Ø 40 cm
  Järnfärgad industriell pendellampa Gabriel Råjärn och synliga svetsfogar gör denna hängande lampa till ett speciellt levande tillbehör som tack vare sin storlek kommer till sin rätt särskilt i rymliga rum, loft eller ovanför ett stort bord. Den använda designen ger sin egen känsla som harmonierar underbart med en industriell levande stil. Järnskärmen har en klassisk halvklotform. Upphängningen är fäst i ett fäste av järn där lampskärmen också är placerad. Lampan för med sig fabrikscharme, som tillsammans med mjuka kuddar, plyschfåtöljer och fluffiga mattor skapar en puristisk känsla för god atmosfär.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Curls, svart, dimbar

  JUST LIGHT. LED-taklampa Curls, svart, dimbar
  Curved Curls LED-taklampa i svart Curls LED-taklampan drar genast blicken till sig med sin speciella form. Två stänger kommer ut ur den svarta takduken och löper vertikalt nedåt. En annan stång fästs horisontellt på dem. Runt denna horisontella stav lindas ljusbandet flera gånger och löper runt hela längden i en böjd, spännande form. Grenarna delar sig i tre ljuselement som tack vare den snirkliga konstruktionen sprider sitt varmvita ljus i alla riktningar. Ljusets ljusstyrka kan regleras via väggströmbrytaren, och dimningen är steglös tack vare den integrerade Simply Dim-tekniken. Den valda dimmningsnivån sparas av minnesfunktionen till nästa gång armaturen slås på.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Lavinia med sensor 38,5 cm djup

  JUST LIGHT. LED-taklampa Lavinia med sensor 38,5 cm djup
  Rund taklampa Lavinia med kromdetalj Taklampan Lavinia övertygar i en klassisk rund form med sin användningsorienterade och energisnåla utformning. Tack vare skymningssensorn tänds lampan med rörelsesensor bara när det är mörkt och är perfekt för entréer och övergångsområden. Avstängningsfördröjningen med olika tidsalternativ ger rätt inställning för en mängd olika boningssituationer. Tack vare LED-tekniken har armaturen låg värmeutveckling, lång livslängd och hög energieffektivitet. Sensorns radie och avstängningsfördröjningen kan justeras individuellt. Den sobra storleken och den sofistikerade kromoptiken avrundar taklampan på ett smidigt sätt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm matt mässing

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm matt mässing
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Dawda, dimbar, svart

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Dawda, dimbar, svart
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Hänglampa Fabio cage design 4-ljus svart/krom

  JUST LIGHT. Hänglampa Fabio cage design 4-ljus svart/krom
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med rörelsesensor, 60 x 30 cm
  Rektangulär LED-taklampa Fleet Med sin tilltalande form och vita färg kan Fleet taklampa med rörelsesensor användas som en enkel accent i inredningen. Samtidigt har den egenskapen att den passar smidigt in i funktionella miljöer. Taklampans rörelsesensor har ett individuellt justerbart räckvidd på fyra eller sju meter. Beroende på bostadsförhållandena kan både avstängningsfördröjningen och givarradien installeras i olika steg. Lampan kan stängas av en gång när som helst genom att dubbelklicka på väggströmbrytaren.
 • JUST LIGHT. Curls LED-pendellampa, matt mässing

  JUST LIGHT. Curls LED-pendellampa, matt mässing
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED sol sol segel Segel

  JUST LIGHT. LED sol sol segel Segel
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-golvlampa Wave 3 000 K 120cm svart

  JUST LIGHT. LED-golvlampa Wave 3 000 K 120cm svart
  Dekorativ LED-golvlampa Wave i svart Denna LED-golvlampa Wave fungerar både som ett elegant inredningselement och som en praktisk ljuskälla. Lampan tänds bekvämt via en fotpedal. Lampan står stabilt på golvet på en diskret, rund bas. Den är utrustad med lysdioder som är inramade i svart. Lampan passar i både stora och små rum, kan lysa upp rummet behagligt från ett rumshörn eller kan också placeras mer centralt. Tack vare de smala måtten är den mångsidig. Men den är inte bara en praktisk golvlampa, utan också ett speciellt stilelement tack vare sin smala vågform.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Node, dimbar, svart

  JUST LIGHT. LED-taklampa Node, dimbar, svart
  Elegant Node LED-taklampa , dimbar via väggbrytaren Formen på Node LED-taklampa är väldigt spännande och elegant. Deras böjda glödstänger är kontinuerligt anslutna till varandra och bildar optiskt en slags blomning. De sammanflätade filerna är hela tiden utrustade med LED-remsor som avger ljus i alla riktningar och skapar en atmosfärisk ljusbild. Med en varmvitt ljusfärg kan den lysa i vilken ljusstyrka som helst, eftersom taklampa kan dimmas kontinuerligt med den konventionella väggomkopplaren. Detta möjliggörs av den inbyggda Simply Dim-tekniken. Om lämplig ljusstyrka är inställd sparas detta tack vare minnesfunktionen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål, 95x51,5cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål, 95x51,5cm
  LED-taklampa Iven med fyra ljuskällor, formad av fyrkantiga ramar LED-taklampan Iven är tillverkad av högkvalitativa material och ser mycket elegant och modern ut tack vare sitt stålfärgade hölje. De klara formerna gör den till ett diskret, jordnära belysningselement som kan kombineras med många inredningsstilar. De fyra framträdande kvadraterna bildar en ram och är belysta runt om. På så sätt kan totalt fyra ljuskällor identifieras, som bekvämt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom de vanliga funktionerna som tändning och släckning kan även ljusfärg och ljusstyrka ställas in med fjärrkontrollen. På så sätt kan taklampan när som helst anpassas till situationen och tiden på dygnet. Unga och dynamiska värden kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känd som Leuchten Direkt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, tre ringar, av stål

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, tre ringar, av stål
  Enkel LED-taklampa Ivanka med tre dimbar ljusringar Den enkla LED-taklampa Ivanka imponerar med sin form och de tre ljuskällorna, på vars cirkulära väg, varma vita LED-remsor är integrerade. Ringarna av samma storlek är monterade ovanpå varandra, medan den nedre ringen är permanent installerad, kan den mellersta och övre ringen flyttas och justeras. Detta ger taklampa en individuell stil och kan anpassas till omständigheterna. Den smala, reducerade designen kan enkelt integreras i moderna boendemiljöer och skapar en trevlig atmosfär där. Tack vare den inbyggda, dimbara drivare kan Ivanka bekvämt dämpas med väggbrytaren. På detta sätt kan ljusets ljusstyrka anpassas till personliga behov när som helst. - Ljusflöde: max 2800 lm
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 58,5 cm, matt mässing

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 58,5 cm, matt mässing
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Niklas svart höjd 103cm

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Niklas svart höjd 103cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Curls LED-bordslampa, matt mässing

  JUST LIGHT. Curls LED-bordslampa, matt mässing
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Rektangulär LED-taklampa, RGBW dimbar

  JUST LIGHT. Rektangulär LED-taklampa, RGBW dimbar
  Rektangulär, dimbar LED-panel med färgglad bakgrundsbelysning Den rektangulära Recess LED-panelen har många funktioner som gör armaturen till en riktig allroundare. Ljusfärg och ljusstyrka kan justeras individuellt. Inställningarna görs via den medföljande fjärrkontrollen, som förutom de många inställningsmöjligheterna även har funktioner som nattljus integrerade. Armaturens ljusstyrka kan dämpas steglöst. När det gäller ljusfärgen kan bakgrundsbelysningens färgläge användas för att välja om RGB-färgerna ska ändras dynamiskt av sig själva i olika hastigheter eller om en önskad färg ska väljas. Det färgade ljuset kan också stängas av helt och hållet, så att endast tre ljusfärger i det vita ljusspektrumet lyser direkt. - downlight med ljusfärg som kan justeras i tre steg - bakgrundsbelysning med RGB-funktion som kan slås på och av individuellt - steglöst dimbar
 • JUST LIGHT. E14 4 W LED-rörlampa klar med 69 lysdioder

  JUST LIGHT. E14 4 W LED-rörlampa klar med 69 lysdioder
  E14 3,8 W LED-rörlampa med 69 SMD-lysdioder Denna LED-lampa utmärker sig speciellt med energiklass A+, som garanterar en lägre energiförbrukning. Optiskt och med ett ljusflöde på 400 lumen övertygar denna LED-rörlampa och sörjer i upp till 25 000 timmar för varmvitt (3 000 K) ljus. Egenskaper: - kan inte dimras - god färgåtergivning med RA80
 • JUST LIGHT. Ramtaklampa av trä, fyra lampor

  JUST LIGHT. Ramtaklampa av trä, fyra lampor
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, antracit

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, antracit
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Kantlist CCT, 100 x 12cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Kantlist CCT, 100 x 12cm
  Edging LED-taklampa, CCT, dimbar och styrbar med fjärrkontroll och väggströmbrytare Den smala LED-taklampan Edging har kraftfulla lysdioder som kan varieras i ljusfärg från varmvitt till universalvitt. De är dimbara och kan bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom kan en nattlampa tändas och släckas. Ett annat plus är att lampan kan manövreras med den vanliga väggströmbrytaren. De olika lysdioderna kan tändas och släckas separat genom att trycka flera gånger på strömbrytaren. Första gången tänds hela lampan, andra gången tänds bara ytterkanten och tredje gången tänds och släcks innerdelen. Perfekt för att bada alla rum i individuellt ljus. Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Recess med fjärrkontroll RGBW

  JUST LIGHT. LED-taklampa Recess med fjärrkontroll RGBW
  Infälld LED-taklampa med bakgrundsbelysning och downlight, inklusive fjärrkontroll LED-taklampa Recess är kantig och tillverkas enkelt med ett litet avstånd från taket. En fyrkant skärs ut i mitten och ger utsikt över bakgrundsbelysningen. Recess har två LED-kort som enkelt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Huvudljuskällan lyser nedåt och ger möjlighet att ställa in ljusfärgen mellan varmvit och universalvit. Ljuset som lyser uppåt övertygar med universell vit ljusfärg eller många ljusa färger och är lämplig för att sätta accenter i taket. Dessutom kan taklampa dämpas med fjärrkontrollen, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Tack vare minnesfunktionen lyser lampan i tidigare inställningar när den slås på igen.
 • JUST LIGHT. LED bordslampa Wave 3 000K 30cm stål

  JUST LIGHT. LED bordslampa Wave 3 000K 30cm stål
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Circle LED-pendellampa, antracit, version med två ljuskällor

  JUST LIGHT. Circle LED-pendellampa, antracit, version med två ljuskällor
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-klämlampa Kelly, CCT, dimbar

  JUST LIGHT. LED-klämlampa Kelly, CCT, dimbar
  Kan användas var som helst - Kelly LED klämbar armatur, dimbar med CCT-styrning Kelly-armaturen ger det bästa ljuset överallt, oavsett vad det är för syfte. LED-bordlampan är utrustad med en klämma som gör att den enkelt kan monteras på bordskanter, hyllor eller andra möbler. Ljusfärgen på de integrerade lysdioderna kan justeras. Färgtemperaturen och ljusstyrkan kan varieras med en touchdimmer på armaturhuvudet, oavsett om det handlar om mjukt, avslappnande varmvitt eller kallt, koncentrationsfrämjande dagsljus. - Spännvidd: 6 cm
 • JUST LIGHT. LED-hänglampa Circle guld, 2 lampor

  JUST LIGHT. LED-hänglampa Circle guld, 2 lampor
  Två- LED-pendellampa Cirkel i guld De två gyllene, glänsande ringarna i LED-pendellampa Circle lovar dubbel elegans. Ett samordnat ljus lyser från dem, vilket ger rummet en varm atmosfär. taklampa kompletterar varje ädel inredningsstil. De två smala ringarna i guld flyter under det cylindriska takelementet. Detta är också i guld och garanterar en väl avrundad helhetsbild. LED-ljuskällan är extremt energibesparande med mycket liten värmeproduktion. LED-pendellampa med två flammor ger varje rum en känsla av hög klass och elegans med en gyllene extra.
 • JUST LIGHT. LED-pendellampa Amanda i träoptik, dimbar

  JUST LIGHT. LED-pendellampa Amanda i träoptik, dimbar
  Dimbar LED-hänglampa Amanda med ett naturligt träutseende Amanda LED-pendellampa pendelarmatur har en lång, smal armaturkropp gjord av plast och täckt med ett mycket naturligt träutseende. Därför passar den perfekt in i rustika men också moderna inredningsstilar och ger ett skickligt uttalande. Ljuset avges generöst över balkens undersida och skapar bra bordsbelysning. Den långa pendeln är upphängd i en repupphängning med en mekanism för höjdjustering. Lysdiodernas ljusfärg kan ändras via en praktisk beröringsbrytare på huset och ljusstyrkan kan också regleras precis som du behöver det. Eftersom dessa flexibla inställningsalternativ kan göras på plats är hänglampan ett riktigt bekvämt belysningselement med fantastiska funktioner som genererar rätt ljus när som helst. Tack vare minnesfunktionen sparas ljusinställningarna.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 60 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 60 cm
  Dimbar LED-taklampa Canvas med vitt ljus LED-taklampa Canvas tillverkad av metall och plast imponerar med sin homogena och bländfria ljusstrålning. Ljuset sänds ut över hela ytan och belyser golvyta generöst. Tack vare sitt vita, enkla utseende passar den i nästan vilken inredningsstil som helst och riktar fokus mot det genererade ljuset. Leveransomfånget inkluderar en fjärrkontroll med vilken ljusstyrningen är bekväm och praktisk. Ljusstyrkan är alltid justerbar tack vare dimningsfunktionen och ljusfärgen kan också anpassas optimalt till omständigheterna. Här kan du välja mellan varmvit och universell vit belysning. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Fleet med sensor, 100x10 cm
  Smal Fleet LED-taklampa i vitt Med sin smala, rektangulära form kan Fleet LED-taklampa med sensor med fördel användas i inredningen. Den platsbesparande, kvadratiska designen bidrar till att smala rum och korridorer upplevs som bredare. Armaturens rörelsesensor är särskilt lämplig för övergångsområden, korridorer och entréer, medan den energieffektiva taklampans LED-teknik säkerställer låg värmeutveckling och lång livslängd. Både sensorradien och frånkopplingsfördröjningen kan ställas in individuellt. Det är också möjligt att stänga av armaturen en gång genom att dubbelklicka på väggbrytaren. Unga och dynamiska värden kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känd som Leuchten Direkt.
 • JUST LIGHT. LED-hänglampa Curls, svart, dimbar

  JUST LIGHT. LED-hänglampa Curls, svart, dimbar
  Spännande LED-hänglampa Curls med fyra ljuselement Den svarta LED-pendellampa pendelarmaturen Curls imponerar med sin moderna och ovanliga design. Tack vare de högkvalitativa materialen som används och de energieffektiva lysdioderna, ger den en lång livslängd. Speciellt ovanför matbordet kommer det att skapa ett snyggt utseende och skapa en mysig atmosfär. Lysdioderna är inbyggda i de fyra böjda elementen som ljusremsor som lindar runt den horisontella, styva stången. Detta gör att ljuset kan tränga in i alla riktningar och belyser rummet försiktigt. Dessutom är hänglampan utrustad med Simply Dim-teknik. Denna dimningsfunktion gör det möjligt att kontinuerligt justera ljusets ljusstyrka med en befintlig ljusströmbrytare, oavsett om det är en vippströmbrytare, dragbrytare, sladdomkopplare eller väggströmbrytare. Minnesfunktionen sparar den senast valda ljusstyrkan tills nästa påslagning.
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Wave 3 000 K 30cm svart

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Wave 3 000 K 30cm svart
  Med strömbrytare - vågformad LED-bordslampa Wave i svart Denna modernt designade bordslampa övertygar med sina tydliga linjer. Den svarta lampan är utrustad med LED-lampor som löper vertikalt i en mjukt böjd våg. Det är en enkel lampa, som dock sticker ut på grund av sin speciella form. Den kan kombineras mycket harmoniskt med moderna inredningsstilar och avrundar minimalistiska inredningskoncept. Den runda lampfoten ger stabilitet. Lampans svarta färg gör den till en allroundtalang, eftersom den kan kombineras med många olika stilar. Bordslampan kan till exempel placeras på ett skrivbord, ett sidobord eller på en skänk. Den tänds och släcks med sladdbrytaren.
 • JUST LIGHT. Effektfull industri-hänglampa Gabriel Ø 60 cm

  JUST LIGHT. Effektfull industri-hänglampa Gabriel Ø 60 cm
  Gabriel - pendellampa i järnfärger Med sin industriella design är pendellampa Gabriel särskilt effektiv i moderna rum. Det utstrålar sin charm särskilt ovanför tabellerna. Det använda järnet kompletterar den slående designen och stöder det trendiga utseendet. Järnskärmen är fäst i en kedja, vilket gör det enkelt att fästa i taket. På grund av sin form och det ogenomskinliga materialet är lampan särskilt lämplig för selektiv belysning, så att andra hemtillbehör också kan placeras perfekt.
 • JUST LIGHT. LED-spegellampa Mattis, 40 cm

  JUST LIGHT. LED-spegellampa Mattis, 40 cm
  LED-spegelarmatur Mattis i kromad metall LED-väggarmaturen Mattis ger optimala ljusförhållanden i badrumsspegelområdet. Universella vita lysdioder har installerats i armaturens förkromade kropp, som utstrålar en jämn belysning nedåt genom en satindiffusor. Den kantiga och smala vägglampan med förkromad yta och satindiffusor passar in i nästan alla badrum.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål 100 x 45 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål 100 x 45 cm
  Rektangulär, stor LED-taklampa Sparkle med utbytbar ljusfärg Den rektangulära, mycket platta LED-taklampan Sparkle ger en generös och stämningsfull belysning i rummet. Genomskinliga punkter är inarbetade i den stålfärgade metallytan. Bakom dem sitter LED-modulen, vars ljus kan spridas ut genom punkterna och skapar ett utseende som påminner om en stjärnhimmel. Sparkle kan därmed inte bara användas som allmänbelysning utan även som accentbelysning. Den harmoniska rumsatmosfären förstärks av praktiska funktioner i ljusdesignen. Taklampan kan ljusregleras med den medföljande fjärrkontrollen och ljusfärgen kan dessutom ställas in från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan du bekvämt använda den från soffan eller använda den befintliga väggströmbrytaren för att tända och släcka den.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål, 82x50 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål, 82x50 cm
  Stålfärgad LED-taklampa Iven med tre lampor och fjärrkontroll LED-taklampan Iven är bekväm att använda och kan användas i många olika rum och inredningsstilar. Den består av tre rektangulära ramar som överlappar varandra och är monterade ovanpå varandra i olika riktningar. Ramarna är ljuskällorna, de avger LED-ljuset nedåt över hela sin undersida och belyser rummet på ett diffust sätt. Belysningen kan varieras med den medföljande fjärrkontrollen, som gör det möjligt att justera ljusfärgen och även ljusstyrkan. Ljuset kan justeras på några sekunder från soffan.
 • JUST LIGHT. LED-golvlampa Curls, svart, dimbar

  JUST LIGHT. LED-golvlampa Curls, svart, dimbar
  Fascinerande Curls LED-golvlampa, oändligt dimbar Curls LED-golvlampan ser ut som en dekorativ accessoar i vardagsrummet. Det lekfulla utseendet och användningen av olika former skapar ett harmoniskt helhetskoncept. En böjd ljuskälla slingrar sig flera gånger runt armaturens linjära stav i ramens övre del. Ljusbanorna utstrålar sitt varmvita ljus i alla riktningar och skapar på så sätt en stämningsfull ljusbild i rummet. Curls är särskilt uttrycksfull som accentbelysning och kan enkelt anpassas till individuella behov. Ljusstyrkan kan justeras steglöst med hjälp av dimmern i sladden och det är enkelt att använda den med hjälp av fotomkopplaren.
 • JUST LIGHT. Hänglampa Tamara, 5 lampor, mässing/svart

  JUST LIGHT. Hänglampa Tamara, 5 lampor, mässing/svart
  Taklampa Tamara med fem lampor med mässingsfärgade detaljer Den Tamara pendellampa ljus är tillverkad helt av metall, som hålles i en subtil svart färg. Som en visuell höjdpunkt är fästena med ramarna färgade i matt mässing, vilket är en trendig kombination med svart. Moderna och enkelt utformade, lampan kan ges en individuell touch i några få enkla steg. Uttagen hänger på svarta kablar som kan lindas runt den horisontellt upphängda metallstången efter önskemål. Det betyder att du inte bara kan påverka höjden på de enskilda ljuskällorna under monteringen. Lampan är särskilt lämplig för att belysa stora matbord. Eftersom det inte finns några paraplyer kommer speciellt glödlampor till sin rätt och skapar en mysig atmosfär.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, svängd, guld

  JUST LIGHT. LED-taklampa Violetta, svängd, guld
  Böjd LED-taklampa Violetta i guld Den moderna och eleganta taklampa Violetta är både en ljuskälla och en stilistisk anordning. LED-lamporna på den gyllene lampan, som går i böjda bågar, får rummet att lysa jämnt. Det verkar som om lampan svävar under den subtila upphängningen. Lampan är fäst i taket med en matchande, rund upphängning. Underifrån svänger den LED-monterade lampan i eleganta, gyllene valv. De lysande öglorna ger en dynamisk och harmonisk bild sett från alla vinklar. En extraordinär lampa som ger rummet en viss något.
 • JUST LIGHT. LED-spegellampa Mattis, 60 cm

  JUST LIGHT. LED-spegellampa Mattis, 60 cm
  LED-spegelarmatur Mattis i kromad metall LED-väggarmaturen Mattis ger optimala ljusförhållanden i badrumsspegelområdet. Universella vita lysdioder har installerats i armaturens förkromade kropp, som utstrålar en jämn belysning nedåt genom en satindiffusor. Den kantiga och smala vägglampan med förkromad yta och satindiffusor passar in i nästan alla badrum.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 31x31 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 31x31 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Kantning med två oberoende omställbara ljuskällor Edging LED-taklampa har en enkel, iögonfallande design och får poäng med sina inre värden. Denna armatur kan anpassas flexibelt till individuella behov och kan därför också användas i många inredningsstilar och rum. De olika funktionerna kan enkelt hanteras med den medföljande fjärrkontrollen. Kantning har den avstämbara vita funktionen, som gör att ljusfärgen kan ställas in från varmvit till universalvit. Oavsett om det är en mysig kväll i vardagsrummet eller att arbeta vid köksbänken - båda är möjliga med rätt ljus. Dessutom kan ljuset dämpas via fjärrkontrollen så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Dessutom kan de två ljuskällorna bytas oberoende av varandra - det direkta ljuset diffunderas in i rummet via den stora plastytan, medan det indirekta ljuset dekorativt sätter scenen för den yttre ramen och lyser mot taket. Tack vare den integrerade seriebrytare omkopplare är det också möjligt att styra via väggbrytaren. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen. Första gången du slår på och stänger av den via väggbrytaren lyser hela takbelysningen. När du slår på och av för andra gången lyser endast panelens yttre kant och när den slås på för tredje gången tänds bara den inre delen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, svart

  JUST LIGHT. LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, svart
  Rund LED-taklampa Flat i platt design, dimbar Rund och platt, denna LED-taklampa Flat gör också rum med lågt i tak ljusa och inbjudande, utan att blända, vilket är möjligt tack vare plastdiffusorn. Deras homogena ljusfördelning badar varje rum i ett behagligt ljus som också enkelt kan styras med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Ljusfärgen kan anpassas till den aktuella situationen via fjärrkontrollen och i kombination med dimbarheten kan en typisk daglig rutin simuleras. Ljusstyrkan kan ställas in efter önskemål och tack vare minnesfunktionen kan de enskilda inställningarna sparas direkt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål/trä, 110x25cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål/trä, 110x25cm
  Rektangulär LED-taklampa Iven, steglöst justerbar och särskilt effektiv Den avlånga, rektangulära formen hos LED-taklampan Iven kännetecknas av två ljuskällor som presenteras som ramar. LED-lamporna är integrerade över hela undersidan av ramarna så att ljuset avges direkt nedåt. De överlagrade rektanglarna är monterade på en dekorplatta i trälook, vilket ger lampan en naturlig touch. I kombination med det stålfärgade stativet ser Iven mycket elegant och modern ut. En infraröd fjärrkontroll ingår som ett bekvämt manöveralternativ. Med den kan ljusfärgen justeras från varmvitt till universalvitt efter önskemål. Dessutom kan ljuset dimmas steglöst. Vid behov kan nattljusfunktionen användas eller en timer ställas in, vilket gör Iven till ett särskilt effektivt och ekonomiskt belysningselement som ger poäng i alla situationer.
 • JUST LIGHT. Taklampa Slat, svängbar, 1 lampa

  JUST LIGHT. Taklampa Slat, svängbar, 1 lampa
  Enkel flam Lamell taklampa , svängbar taklampa Slat är gjord av järn och trä. Kombinationen av de två materialen skapar ett rustikt utseende och får det att se väldigt närvarande ut trots sin lilla storlek. Den svarta innehavaren av uttag kan svängas, så att ljuset kan riktas på önskat sätt. Eftersom det inte finns någon skärm kan ljuset stråla runt och lysa upp rummet på ett tillförlitligt sätt. På grund av designen är det lämpligt att välja ett dekorativt rustikt ljus.
 • JUST LIGHT. Taklampa Slat, svängbar, 2 lampor

  JUST LIGHT. Taklampa Slat, svängbar, 2 lampor
  Tvålamellslampa taklampa , ljuskällor kan roteras och svängas Denna subtila men rustika taklampa med två strålkastare är huvudsakligen gjord av trä. Baldakinen ser ut som ett bräde där svarta järndetaljer används, vilket representerar fästningarna i de två uttagen. Fästena med uttagen kan vridas och svängas, varigenom en optimal och flexibel belysning uppnås. Ett paraply har undantagits, varför det är särskilt tilltalande när rustika ljuskällor används.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång

  JUST LIGHT. LED-taklampa Miko, 4 lampor, avlång
  Perfekt för behovsbaserad rumsbelysning: Miko LED-taklampa inklusive fjärrkontroll LED-taklampa Miko har inte bara två svängbara lamparmar i glänsande krom, utan också totalt fyra roterande och svängbara lamphuvuden som är utrustade med innovativ LED-belysningsteknik. På grund av den genomskinliga nyansdesignen hos de runda armaturhuvudena sänds ljuset från alla sidor och skapar en särskilt jämn ljusbild. En speciell funktion här: RGBW-lysdioderna inbyggda i skärmarna avger inte bara varmvitt utan också färgat ljus så att olika ljusstämningar kan skapas i rummet. Detta kan enkelt ställas in med en knapptryckning med den medföljande fjärrkontrollen.
 • JUST LIGHT. LED taklampa Iven, dim, svart, 60,5x32,5cm

  JUST LIGHT. LED taklampa Iven, dim, svart, 60,5x32,5cm
  Svart LED-taklampa Iven med fjärrkontroll Om du letar efter flexibel belysning som är modern och elegant designad, är LED-taklampan Iven ett bra val. Armaturens svarta färg gör att den utan problem kan integreras i många bostadsområden. De två rektanglarna som representerar ljuskällorna i Iven är iögonfallande. De är monterade något förskjutna ovanpå varandra och ger därmed intrycket av en mycket individuell belysning. Integrerade i rektanglarna finns LED-remsor som sträcker sig över hela den nedre kanten och sprider sitt ljus bländfritt i rummet. Taklampan ger också rätt ljus vid varje tidpunkt på dagen och för varje situation. Tack vare den justerbara ljusfärgen via den medföljande fjärrkontrollen kan dagliga rutiner simuleras och ljuset kan ställas in individuellt efter behov. Förutom ljusfärgen kan även ljusstyrkan dämpas efter önskemål.
 • JUST LIGHT. Hänglampa Reed av trä, 4 lampor

  JUST LIGHT. Hänglampa Reed av trä, 4 lampor
  Hänglampa Reed med fyra lampor med detaljer i trä Reed- pendellampa kombinerar naturliga detaljer med en nuvarande, cool vintage-design. Den har fyra skärmar som är gjorda som en nätkonstruktion. I det övre området bildas ett nät av rotting av de fina metallstavarna, som har diskreta utrymmen genom vilka ljuset kan slippa försiktigt och med ett tilltalande mönster. Ljusstrålen kommer också direkt nedåt och runt och lyser matsalsborden och diskarna generöst. De fyra nyanserna är fästa på ett långsträckt, rund träelement med svarta upphängningar, vilket ger balans i konstruktionen. Kablarna slingras runt balken och körs sedan direkt till kapellet. En knappt synlig stålkabel fungerar som upphängning till vänster och höger om träelementet.
 • JUST LIGHT. Bordslampa Reed av trä och metall

  JUST LIGHT. Bordslampa Reed av trä och metall
  Elegant Reed bordslampa för mysiga timmar Med Reed- bordslampa ett slags gitterkonstruktion fram ur en enkel och tunn metallbas. Foten och stativ är fint bearbetade och hålls helt i svart. Paraplyet imponerar med sin böjda, vågliknande form - optiskt lik en cylinder. Halva skuggan är försedd med ett tränät som börjar underifrån. Detta har subtila öppningar genom vilka ljuset kan skina och trolla fram ett atmosfäriskt mönster. Den övre halvan av skuggan består endast av fina struts så att ljuskällan är synlig och dess ljus strålar direkt in i rummet. Reed är perfekt för accentbelysning för att understryka en mysig atmosfär.
 • JUST LIGHT. Hänglampa Reed med halvklotsformad skärm

  JUST LIGHT. Hänglampa Reed med halvklotsformad skärm
  Upphängningslampa Reed med halvcirkelformad gitterskärm och rottingflätverk Den halvcirkelformade nyansen på Reed- pendellampa är öppen längst ner och slutar med en vågig kant. Ljuset kan dock också dyka upp runt, eftersom skuggan är utformad för att vara öppen och har en graciös gitterram som Basis , som är flätad och dekorerad med rotting i det övre området. Detta skapar ett mjukt mönster i rummet så snart Reed slås på. Dessutom är hänglampan ett tilltalande belysningstillbehör som förbättrar nästan alla inredningsstil med sina väl genomtänkta detaljer.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Lavinia med sensor 60 cm
  Lavinia taklampa med kromfinish Med sitt eleganta kromutseende kan den runda taklampa Lavinia användas som en accent i rumsdesign och kan också integreras harmoniskt i funktionella möbler. Tack vare en skymningssensor tänds lampan med rörelsesensor bara när ljuset verkligen behövs. Denna eleganta taklampa imponerar med både optik och hög funktionalitet. Rörelsesensorn med justerbar avstängningsfördröjning och sensorradie och den energieffektiva LED-tekniken uppfyller en modern design. Geometriska former, tidlösa färger och material ger lampan en harmonisk finish.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål 45 x 45 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål 45 x 45 cm
  Kvadratisk LED-taklampa Sparkle med stjärnhimmeloptik Den kvadratiska LED-taklampan Sparkle övertygar med sin stämningsfulla stjärnhimmeloptik. Den stålfärgade metallytan är försedd med många genomskinliga prickar som ser ut som gnistrande stjärnor. De fast installerade LED-lamporna är särskilt effektiva och energibesparande och ger i kombination med taklampan en modern belysning i alla rum. Tack vare den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan ljusfärgen anpassas efter personliga önskemål och ljusstyrkan kan också ställas in bekvämt från soffan. Det är också möjligt att tända och släcka lampan via väggströmbrytaren.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 46x46 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Edging, justerbar vitfärg, 46x46 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Kantning med två oberoende omställbara ljuskällor Edging LED-taklampa har en enkel, iögonfallande design och får poäng med sina inre värden. Denna armatur kan anpassas flexibelt till individuella behov och kan därför också användas i många inredningsstilar och rum. De olika funktionerna kan enkelt hanteras med den medföljande fjärrkontrollen. Kantning har den avstämbara vita funktionen, som gör att ljusfärgen kan ställas in från varmvit till universalvit. Oavsett om det är en mysig kväll i vardagsrummet eller att arbeta vid köksbänken - båda är möjliga med rätt ljus. Dessutom kan ljuset dämpas via fjärrkontrollen så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till situationen. Dessutom kan de två ljuskällorna bytas oberoende av varandra - det direkta ljuset diffunderas in i rummet via den stora plastytan, medan det indirekta ljuset dekorativt sätter scenen för den yttre ramen och lyser mot taket. Tack vare den integrerade seriebrytare omkopplare är det också möjligt att styra via väggbrytaren. Tack vare minnesfunktionen lyser taklampa i föregående inställning när den slås på igen. Första gången du slår på och stänger av den via väggbrytaren lyser hela takbelysningen. När du slår på och av för andra gången lyser endast panelens yttre kant och när den slås på för tredje gången tänds bara den inre delen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål/trä, 50,4x42cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, stål/trä, 50,4x42cm
  Flexibel LED-taklampa Iven med fjärrkontroll LED-taklampan Iven är utrustad med två ljuskällor. Dessa är formade som rektanglar och bildar visuellt en ram. LED-lamporna är integrerade runt hela omkretsen och pekar nedåt. De kantiga ramarna är monterade på en trädekor, vilket ger lampan ett naturligt utseende och harmonierar perfekt med den i övrigt eleganta och moderna looken. Som en praktisk höjdpunkt ingår en infraröd fjärrkontroll med omfattande urvalsmöjligheter. Armaturen kan inte bara tändas och släckas utan även dimmas. Dessutom kan ljusfärgen justeras och ett förinställt nattljus väljas. Dessutom har den en timerfunktion som kan vara mycket bekväm beroende på situationen.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål Ø 48cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Sparkle CCT dim stål Ø 48cm
  Rund LED-taklampa Sparkle, dimbar, med fjärrkontroll Vare sig som stämningsfull accentbelysning eller som extra ljuskälla - Sparkle för in stjärnhimlen i dina egna fyra väggar. Tack vare integrerade genomskinliga punkter i den stålfärgade ytan kan LED-ljuset tränga in och skapa en mysig atmosfär i rummet. Den runda LED-taklampan levereras med en fjärrkontroll. Den gör det möjligt att ställa in ljusfärg och ljusstyrka efter önskemål. På så sätt kan ljuset när som helst anpassas till situationen och individuella behov och användaren får en hög grad av flexibilitet i belysningen.
 • JUST LIGHT. LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT

  JUST LIGHT. LED-hänglampa Niro, 2 lampor, dimbar, CCT
  Dimbar LED-hängande ljus Niro genererar direkt och indirekt ljus Niro LED-hängande ljus imponerar med sitt tydliga designspråk och moderna, tunna design. På grund av dess längd kan den idealiskt placeras ovanför ett matbord, där den ger omfattande, jämn belysning. Den har ett ljus som lyser indirekt uppåt och ett direkt ljus som lyser nedåt, som båda kan växlas och justeras oberoende av varandra. Förutom att vara dimbar via en touchdimmer kan tre olika ljusfärger ställas in. På detta sätt kan en optimal och önskad atmosfär skapas som passar alla situationer.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Canvas justerbar vitfärg, 100 x 25 cm
  Rektangulär LED-taklampa Canvas, dimbar, med fjärrkontroll Canvas är gjord av metall och plast och imponerar med sin storlek och enkla utseende. Den bildar en långsträckt rektangel och avger ljus i golvriktningen över hela ytan, som är försedd med en plastdiffusor. Deras ljusa lysdioder garanterar optimal, homogen och bländningsfri belysning. Canvas taklampa kan också användas för att belysa stora rum. Fjärrkontrollen kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. Dessutom, tack vare den inställbara vita funktionen, kan ljusfärgen ändras. Du kan välja mellan varmvit och universalvit och anpassa ljuset till situationen. Ingenting står i vägen för flexibel användning - vare sig ovanför arbetsytan i köket eller för allmänbelysning i vardagsrummet, kan duk användas som önskat.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, två ringar, av stål

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, två ringar, av stål
  Dimbar LED-taklampa Ivanka med två ljusringar Den moderna LED-taklampa Ivanka är gjord av metall och har två ljuskällor som ljuskälla. Ringarna har olika storlekar och lyser nedåt över hela sin omkrets. Den övre, mindre ringen kan svängas, vilket innebär att taklampa orientering kan ändras. Tack vare sin låga höjd tack vare sin platta design kan den enkelt integreras i många rum och sätter en trendig accent i många inredningsstilar. Tack vare den enkla Simply Dim-tekniken kan Ivanka dimas kontinuerligt med hjälp av väggbrytaren. Detta gör att ljusets ljusstyrka kan anpassas optimalt till situationen, tid på dagen och personliga preferenser. När önskad ljusintensitet har uppnåtts kan den ställas in genom att stänga av ljuset och sparas tack vare minnesfunktionen så att Ivanka lyser i föregående ljusstyrka när den slås på igen. - Ljusflöde av armaturer: max. 2200 lm
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Flat, CCT, svart, 45 x 45 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Flat, CCT, svart, 45 x 45 cm
  Enkel LED-taklampa Flat med justerbar ljusfärg och ljusstyrka Den fyrkantiga LED-taklampa Flat har en svart ram som omger plastdiffusorn. Tack vare ytan avges ett homogent, bländfritt ljus nedåt. Den moderna, enkla designen säkerställer att Flat kan integreras i nästan alla rum. Panelen levereras med en infraröd fjärrkontroll som gör det möjligt att ställa in ljusfärg och ljusstyrka. På detta sätt kan det utsända ljuset justeras efter behov och anpassas till de enskilda situationerna för att uppnå en optimal rumsatmosfär. Armaturen har en praktisk minnesfunktion som sparar inställningarna för vald belysning till nästa gång den slås på.
 • JUST LIGHT. Bordslampa Amanda i träoptik 2 lampor

  JUST LIGHT. Bordslampa Amanda i träoptik 2 lampor
  bordslampa Amanda med två ljuskällor - integrerade LED basen Denna bordslampa väcker uppmärksamhet och är en riktig höjdpunkt.Den naturliga basen är gjord av plast och dekorerad med ett träutseende. Detta harmoniserar perfekt med textilens nyans som i sin natur avger ett diffust ljus. Basen ser utdelad i mitten, varma vita lysdioder är dolda bakom det barformade inloppet, som strålar utåt och skapar en atmosfärisk effekt. De kan nedtonas med en separat, diskret brytare på lampfoten och ljusfärgen kan också ställas in. Dessutom används en E27-lampa bakom lampskärmen, som tack vare flexibla valmöjligheter kan anpassas perfekt till de inbyggda lysdioderna och deras ljuseffekt. Kan kopplas lampan på och av separat med hjälp av en vippströmbrytare på innehavaren av uttag, vilket innebär att du individuellt kan välja om ska vara påslagen eller bara ett båda ljuskällorna.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, vit

  JUST LIGHT. LED-taklampa Flat CCT, Ø 40 cm, vit
  Rund LED-taklampa Flat i platt design, dimbar Rund och platt, denna LED-taklampa Flat gör också rum med lågt i tak ljusa och inbjudande, utan att blända, vilket är möjligt tack vare plastdiffusorn. Deras homogena ljusfördelning badar varje rum i ett behagligt ljus som också enkelt kan styras med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Ljusfärgen kan anpassas till den aktuella situationen via fjärrkontrollen och i kombination med dimbarheten kan en typisk daglig rutin simuleras. Ljusstyrkan kan ställas in efter önskemål och tack vare minnesfunktionen kan de enskilda inställningarna sparas direkt.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, svart, 53x53cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Iven, dim, svart, 53x53cm
  LED-taklampa Iven med 2 kvadrater, justerbar ljusfärg och ljusstyrka Utrustad med två kvadratiska ramar ger LED-taklampan Iven med sina ljusstarka och energisnåla LED tillräcklig belysning i alla rum. De två kvadraterna monteras förskjutna ovanpå varandra och överlappar varandra i ett hörn. Ljuset strålar nedåt över hela ramen mot golvytan. Iven är lämplig för såväl hallen som vardagsrummet, eftersom de möjliga användningsområdena är mycket breda tack vare justerbara funktioner. Med hjälp av den infraröda fjärrkontrollen (inkl.) kan ljusfärgen justeras efter önskemål mellan varmvitt och universalvitt. Ljusstyrkan kan också dimmas steglöst och på så sätt kan man på bara några sekunder skapa en mysig atmosfär från en arbetsatmosfär.
 • JUST LIGHT. Golvlampa Reed av trä och metall

  JUST LIGHT. Golvlampa Reed av trä och metall
  I en subtil vintage look - golvlampa Reed i metall och trä Höjdpunkten i denna golvlampa är den snyggt formade skärmen. Denna består av en elegant metallkorg, vars linjer är eleganta och böjda. Det övergripande utseendet påminner om en cylinderform. Den ganska coola, återhållna konstruktionen av metallen kompletteras harmoniskt med ett tränät. Cirka hälften av Reed golvlampa är täckt med en fin väv av rotting som går underifrån. Detta har ett subtilt mönster och ger spännande ljuseffekter. Ljuskällan är synlig i det övre området och strålar oavdämpat in i rummet, varför det är tillrådligt att använda en dekorativ glödlampa. Manövreringen är mycket bekväm via en inbyggd fotomkopplare.
 • JUST LIGHT. Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm

  JUST LIGHT. Hänglampa Edgar av trä, 4 lampor, burskärm
  Edgar pendellampa med fyra flammor med burnyanser Edgar pendellampa kombinerar harmoniskt ett brett utbud av former och material och bildar ett elegant vintageelement för matbordet. Den nuvarande, naturliga trästegen bildar en stabil stativ som hålls i balans tack vare pendeln. Den har fyra stag, varav ett paraply är upphängt. Nyanserna är gjorda av svartfärgad metall och utformad som en bur. Edgar är inte bara modern och helt trendig utan också mycket speciell eftersom ljuskällorna är synliga, vilket innebär att det är tillrådligt att använda dekorativa glödlampor som ger utseendet en extra charm. Under monteringen är upphängningarna variabla och kan lindas runt stagarna så ofta som krävs.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, två ringar, svart

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ivanka, två ringar, svart
  Dimbar LED-taklampa Ivanka med två ljusringar Den moderna LED-taklampa Ivanka är gjord av metall och har två ljuskällor som ljuskälla. Ringarna har olika storlekar och lyser nedåt över hela sin omkrets. Den övre, mindre ringen kan svängas, vilket innebär att taklampa orientering kan ändras. Tack vare sin låga höjd tack vare sin platta design kan den enkelt integreras i många rum och sätter en trendig accent i många inredningsstilar. Tack vare den enkla Simply Dim-tekniken kan Ivanka dimas kontinuerligt med hjälp av väggbrytaren. Detta gör att ljusets ljusstyrka kan anpassas optimalt till situationen, tid på dagen och personliga preferenser. När önskad ljusintensitet har uppnåtts kan den ställas in genom att stänga av ljuset och sparas tack vare minnesfunktionen så att Ivanka lyser i föregående ljusstyrka när den slås på igen. - Ljusflöde av armaturer: max. 2200 lm
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 58,5 cm, antracit

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 58,5 cm, antracit
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm, aluminium

  JUST LIGHT. LED-taklampa Ritus, Ø 39,3cm, aluminium
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Ritus LED-pendellampa, Ø 58,5 cm, antracit

  JUST LIGHT. Ritus LED-pendellampa, Ø 58,5 cm, antracit
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Felix60, 54x33,5 cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Felix60, 54x33,5 cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Ram taklampa av trä, två lampor

  JUST LIGHT. Ram taklampa av trä, två lampor
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, aluminium

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, aluminium
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, matt mässing

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Ritus, matt mässing
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Racoon taklampa av trä, tjocka stag, Ø 42cm

  JUST LIGHT. Racoon taklampa av trä, tjocka stag, Ø 42cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Racoon taklampa av trä, tjocka stag, Ø 52cm

  JUST LIGHT. Racoon taklampa av trä, tjocka stag, Ø 52cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED vägglampa med trähylla, 45x15cm

  JUST LIGHT. LED vägglampa med trähylla, 45x15cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED vägglampa med trähylla, 30x15cm

  JUST LIGHT. LED vägglampa med trähylla, 30x15cm
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. Colin LED-taklampa, 3-stegs dimmer, Ø 34cm

  JUST LIGHT. Colin LED-taklampa, 3-stegs dimmer, Ø 34cm
  Rund LED-plafondlampa Colin, dimbar via väggströmbrytare Den moderna Colin LED-taklampan är rund, enkel och funktionell och ger en jämn belysning i alla vardagsrum. Det varmvita ljuset är bländfritt och ges in i rummet, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare Switchmo-dimmertekniken kan ljusets ljusstyrka justeras i tre steg via väggbrytaren. - Utan minnesfunktion
 • JUST LIGHT. LED-bordslampa Dawda, dimbar, stål

  JUST LIGHT. LED-bordslampa Dawda, dimbar, stål
  Unga och dynamiska värderingar kännetecknar varumärket JUST LIGHT. - tidigare känt som Leuchten Direkt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Lucca, RGB/CCT, Ø 40cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Lucca, RGB/CCT, Ø 40cm
  LED-plafondlampa Lucca i kristalloptik, med vitt ljus och RGB-styrning via fjärrkontroll Den runda LED-plafondlampan Lucca övertygar redan vid första anblicken med sina designelement som påminner om kristaller och den mjölkaktiga diffusorn med en lätt glittereffekt. Dessutom kan armaturens lysdioder lysa i olika nyanser av vitt eller färgat ljus, beroende på önskad ljusstämning. Allt detta kan slås på och av med den medföljande fjärrkontrollen, som ger önskat ljus med en knapptryckning. På så sätt kan armaturen inte bara tändas eller släckas, dämpas eller byta ljusfärg, utan även en automatisk färgändring eller en tidsstyrning är möjlig.
 • JUST LIGHT. LED-taklampa Lucca, RGB/CCT, Ø 51cm

  JUST LIGHT. LED-taklampa Lucca, RGB/CCT, Ø 51cm
  LED-plafondlampa Lucca i kristalloptik, med vitt ljus och RGB-styrning via fjärrkontroll Den runda LED-plafondlampan Lucca övertygar redan vid första anblicken med sina designelement som påminner om kristaller och den mjölkaktiga diffusorn med en lätt glittereffekt. Dessutom kan armaturens lysdioder lysa i olika nyanser av vitt eller färgat ljus, beroende på önskad ljusstämning. Allt detta kan slås på och av med den medföljande fjärrkontrollen, som ger önskat ljus med en knapptryckning. På så sätt kan armaturen inte bara tändas eller släckas, dämpas eller byta ljusfärg, utan även en automatisk färgändring eller en tidsstyrning är möjlig.
 • JUST LIGHT. Colin LED-taklampa, 3-stegs dimmer, Ø 49cm

  JUST LIGHT. Colin LED-taklampa, 3-stegs dimmer, Ø 49cm
  Rund LED-plafondlampa Colin, dimbar via väggströmbrytare Den moderna Colin LED-taklampan är rund, enkel och funktionell och ger en jämn belysning i alla vardagsrum. Det varmvita ljuset är bländfritt och ges in i rummet, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare Switchmo-dimmertekniken kan ljusets ljusstyrka justeras i tre steg via väggbrytaren. - Utan minnesfunktion