Gibas lampor

 • LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm

  LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm
  LED-vägglampa Dolce ger homogen indirekt belysningVägglampan Dolce, som är ganska minimalistisk till sin form, integreras särskilt i rustikt inredda vardagsrum och ger en behaglig accentbelysning i ett rustikt och handlapplicerat rostutseende. På toppen finns en diffusor av opalmetakrylat som sprider ljuset uppåt över ett stort område.
 • Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt

  Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt
  Rustik vägglampa LOLA i oxiderad mässing Den kantiga skärmen av oxiderad mässing sitter på en brun väggplatta som är något större än skärmen, så att den bildar en effektfull ram. I lantligt inredda vardagsrum eller i medelhavsinspirerade rum trollar den avlånga vägglampan fram en vacker ljuseffekt uppåt och nedåt på väggen och ger behaglig och hemtrevlig extrabelysning i rummet. Inuti lampan sitter en E27-fattning där alla sorters lampor kan användas, så att belysningen om man använder moderna LED-lampor inte bara blir mycket vacker, utan dessutom särdeles energisnål.
 • Liten vägglampa Lola i varma färger

  Liten vägglampa Lola i varma färger
  Liten vägglampa Lola med snygga effekter Både till utseendet och ljuseffekten fascinerar den lilla vägglampan Lola, för lampan består av en kantig skärm av oxiderad mässing och en brun väggplatta som sträcker sig ut över och utgör en kontrast till metallen. Skärmen är sluten med diffusorer uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset både uppåt och nedåt trollar fram ett dekorativt ljussken på väggen. Den lilla vägglampan passar utmärkt i en lantligt rustik inredningsstil och kan drivas m ed G9-halogenlampor (ingår inte).
 • Designhänglampa Zen, guld, 1 lampa

  Designhänglampa Zen, guld, 1 lampa
  Gibas designhänglampa zen, guld, 1 lampa Zen,, för vardagsrum / matsal, stål, borosilikaglas, G9, 10 W, H: 60 cm
 • Taklampa RUA i oxiderad mässing

  Taklampa RUA i oxiderad mässing
  Formskön taklampa RUA i oxiderad mässing Den runda skärmen är tillverkad i oxiderad mässing. De mörka metalldelarna är pulverlackerade för lång livslängd. Den rustika armaturen är mångsidigt användbar och tar med charmiga känslan från en gammal italiensk taverna in i huset. Flexibelt inställbar tack vare justeringsskruv.
 • Designtaklampa Agò, 9 lampor

  Designtaklampa Agò, 9 lampor
  Gibas designtaklampa agò, 9 lampor Agò,, för vardagsrum / matsal, metall, mässing, E27, 53 W, L: 175 cm, B: 154 cm, H: 113 cm
 • LED-taklampa Valencia, vit/guld, 60 x 60 cm

  LED-taklampa Valencia, vit/guld, 60 x 60 cm
  Gibas led-taklampa valencia, vit/guld, 60 x cm Valencia,, för vardagsrum / matsal, stål, 36 W, L: 60 cm, B: 60 cm, H: 7 cm