Gibas lampor

 • Golvlampa Chaplin i flätad stål

  Golvlampa Chaplin i flätad stål
  Delikat golvlampa Chaplin med fin trådkorg Tillverkaren GIBAS har här skapat en design som nästan ser ut som den svävar. Golvlampan står på tre smala vinklade fötter i ett helt delikat utseende. I retro-stil kompletterar materialen stål, textil och trä sig i en harmoniskt tilltalade helhet. I färgerna mörkbrun, bok och grädde, verkar ljuset mer indirekt och gediget i rummet. En kräm färgad skärm lyser upp vardagsrummet trevligt dämpat och betonar det varma ljuset.
 • Hänglampa Chaplin i flätad stål, 48cm

  Hänglampa Chaplin i flätad stål, 48cm
  Glödlampor bakom grinden: Design hänglampan Chaplin övertygar med sin speciella skärm Som om man måste hålla glödlamporna bakom galler så befinner sig runt glob-lampa hos hänglampan Chaplin en stål stänger ställning i pulverbesiktning. Över och under tar ett element gjort i naturligt bokträ, skärmen och avrundar lampans utseende. Den som älskar design, på ett ovanligt sätt kombinerad med klassisk still, den har med lampan Chaplin hittat rätt.
 • Vägglampa LOLA med oxiderad mässing

  Vägglampa LOLA med oxiderad mässing
  Medelhavsinspirerad vägglampa LOLA i oxiderad mässing Den lilla vägglampan ur serien LOLA imponerar med en front i oxiderad mässing och drar blickarna till sig i varje inredningsstil. Armaturen passar nästan överallt tack vare sin tidlös design. Ljuset släpps ut på ett bländfritt sätt både uppåt och nedåt tack vare en diffusor. Därmed uppstår ett stämningsfullt ljussken. Den oxiderade mässingsytan ger armaturen en unik, personlig stil. Ytans utseende kan därmed variera.
 • Rustik taklampa Baja, brun

  Rustik taklampa Baja, brun
  Rustik taklampa Baja med formskön upphängning Den enkla belysningsarmaturen ur kollektionen Baja - en kombination av italiensk design och italiensk hantverkskonst. Hela taklampan är tillverkad i handsmidd och pulverlackerad metall. Skärmen är vitlackerad inuti för bättre ljusutsläpp.
 • Raffinerad designer-taklampa Inciucio, guld

  Raffinerad designer-taklampa Inciucio, guld
  Böjd för hand: Inciucio designer hängande lampa med intressant skärm Inciucio, som betyder intrig på italienska, är namnet på den här extraordinära hängande lampan av den italienska designern Roberto Giacomucci. Lampan uttrycker den förvirrande och förvirrande karaktären hos en sådan kärleksaffär med sin extravaganta skärm, som består av ett fyra meter långt pulverlackerat stålrör. Röret böjs och formas för hand. Ljuskällan är placerad i en vit sfär av borosilikatglas, som perfekt sprider det utsända ljuset och säkerställer en bländfri belysning av rummet eller rummet. Tillverkningen av lamporna från Gibas sker enligt gammal tradition i kombination med den senaste tekniken och modern design. Tillverkad i Italien.
 • Raffinerad designer-taklampa Inciucio, vit

  Raffinerad designer-taklampa Inciucio, vit
  Böjd för hand: designertaklampan Inciucio med intressant skärm Inciucio, italienska för affär eller intrig, är namnet på denna exceptionella taklampa av den italienska designern Roberto Giacomucci. Det oklara och förvirrade i en sådan affär uttrycker lampan med sin extravaganta skärm, som består av ett fyra meter långt, pulverlackerat stålrör. Detta rör är böjt till sin form för hand. Ljuskällan sitter i en vit kula av borsilikatglas, som avger ljuset perfekt fördelat och garanterar bländfri belysning i rummet. Tillverkningen av lampor hos företaget Gibas görs på gammalt, traditionellt sätt i kombination med nyaste teknik och modern design. Made in Italy.
 • Raffinerad designer-taklampa Inciucio, svart

  Raffinerad designer-taklampa Inciucio, svart
  Böjd för hand: designertaklampan Inciucio med intressant skärm Inciucio, italienska för affär eller intrig, är namnet på denna exceptionella taklampa av den italienska designern Roberto Giacomucci. Det oklara och förvirrade i en sådan affär uttrycker lampan med sin extravaganta skärm, som består av ett fyra meter långt, pulverlackerat stålrör. Detta rör är böjt till sin form för hand. Ljuskällan sitter i en vit kula av borsilikatglas, som avger ljuset perfekt fördelat och garanterar bländfri belysning i rummet. Tillverkningen av lampor hos företaget Gibas görs på gammalt, traditionellt sätt i kombination med nyaste teknik och modern design. Made in Italy.
 • Gyllene LED-taklampa Odigiotto med 3 ljuskällor

  Gyllene LED-taklampa Odigiotto med 3 ljuskällor
  Designer-taklampa Odigiotto - made in Italy Tre cirkelformade element, överdragna med gyllene patina och med LED-moduler nedtill - det är belysningskonstverket Odigiotto, skapat av den italienska designern Roberto Giacomucci. Om man skriver ”O di Giotto” som tre ord förstår man vilken betydelse lampans namn har. ”O” av målaren Giotto är legenden om den perfekta, frihandstecknade cirkeln, som Giotto levererade när han ombads av påven att lämna ett arbetsprov. Även denna taklampa strävar efter det perfekta, som samtidigt ser så enkelt ut. Färg och form gör denna lampa fullkomlig. Dessutom ger den både direkt och indirekt ljus, eftersom LED-modulerna även har en öppning uppåt.
 • LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm

  LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm
  LED-vägglampa Dolce ger en homogen indirekt belysning Vägglampan Dolce, som är ganska minimalistisk till sin form, integreras i ett rustikt och handlapplicerat rostutseende i ett rustikt inrett vardagsrum och sprider en behaglig accentbelysning. På toppen finns en diffusor av opalmetakrylat som sprider ljuset uppåt över ett stort område.
 • LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 30 cm

  LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 30 cm
  Böjd LED - vägglampa Dolce i varmvitt Företaget Gibas har format denna golvlampa i böjda form. Utseendemässigt påminner den om stålbalkar med strukturerad yta. Motsvarande konsekvent är oxå lampans material kantat stål. Ovan är det en pulverlackering av aluminium och den lysande diffusorn i frostat glas optik i metakrylat. I färgerna rostbrun och opal verkar LED-vägglampan rustik och samtidigt modern.
 • LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 50 cm

  LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 50 cm
  LED Vägglampa& nbsp;Dolce för homogen indirekt belysning Finns i rustik och handgjord rostoptik vägglampan Dolce som är ganska minimalistisk i formen passar väldigt bra i lantligt inreda rum och skapar en angenäm belysning. På översidan finns en diffusor i opal metakrylat, som ser till att ljuset som strålar uppåt fördelas över hela området.
 • Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt

  Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt
  Rustik vägglampa LOLA i oxiderad mässing Den kantiga skärmen av oxiderad mässing sitter på en brun väggplatta som är något större än skärmen, så att den bildar en effektfull ram. I lantligt inredda vardagsrum eller i medelhavsinspirerade rum trollar den avlånga vägglampan fram en vacker ljuseffekt uppåt och nedåt på väggen och ger behaglig och hemtrevlig extrabelysning i rummet. Inuti lampan sitter en E27-fattning där alla sorters lampor kan användas, så att belysningen om man använder moderna LED-lampor inte bara blir mycket vacker, utan dessutom särdeles energisnål.
 • Hänglampa Moon brons, diffusor marmorerad Ø 45 cm

  Hänglampa Moon brons, diffusor marmorerad Ø 45 cm
 • LED-golvlampa Moon brons, diffusor vit

  LED-golvlampa Moon brons, diffusor vit
 • LED-vägglampa Tol, 4 lampor, svart matt

  LED-vägglampa Tol, 4 lampor, svart matt
 • Designhänglampa Chaplin, Ø 35 cm

  Designhänglampa Chaplin, Ø 35 cm
 • Designhänglampa Chaplin, Ø 58 cm

  Designhänglampa Chaplin, Ø 58 cm
 • Designbordslampa Chaplin, höjd 52 cm

  Designbordslampa Chaplin, höjd 52 cm
 • Liten vägglampa Lola i varma färger

  Liten vägglampa Lola i varma färger
  Liten vägglampa Lola med snygga effekter Både till utseendet och ljuseffekten fascinerar den lilla vägglampan Lola, för lampan består av en kantig skärm av oxiderad mässing och en brun väggplatta som sträcker sig ut över och utgör en kontrast till metallen. Skärmen är sluten med diffusorer uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset både uppåt och nedåt trollar fram ett dekorativt ljussken på väggen. Den lilla vägglampan passar utmärkt i en lantligt rustik inredningsstil och kan drivas m ed G9-halogenlampor (ingår inte).
 • Designhänglampa Zen, guld, 1 lampa

  Designhänglampa Zen, guld, 1 lampa
 • Designvägglampa Zen, guld, 2 lampor

  Designvägglampa Zen, guld, 2 lampor
 • Hänglampa Moon brons, diffusor marmorerad Ø 33 cm

  Hänglampa Moon brons, diffusor marmorerad Ø 33 cm
 • Designvägglampa Agò, justerbar, 2 lampor

  Designvägglampa Agò, justerbar, 2 lampor
 • Designhänglampa Zen, guld, 9 lampor

  Designhänglampa Zen, guld, 9 lampor
 • LED-vägglampa Viva, corten, 50 cm

  LED-vägglampa Viva, corten, 50 cm
  LED-vägglampa Viva med rostbrun yta Stommen till LED-vägglampan Viva är tillverkad av stålplåt med Corten-finish som får en naturlig rostbrun färg med tiden. I den annars mycket enkla armaturen finns lysdioder som avger ljus både uppåt och nedåt. Diffusorerna av metakrylat ser till att ljuset fördelas jämnt och utan bländning. Stilfull accentbelysning kan förverkligas perfekt med Viva vägglampan från Gibas. Produkterna från det italienska belysningsföretaget tillverkas enligt de högsta kvalitetsstandarderna och med hjälp av traditionellt hantverk på plats i Italien.
 • LED-golvlampa Nefer, IP44, med ledning, corten

  LED-golvlampa Nefer, IP44, med ledning, corten
 • LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 29 cm, corten

  LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 29 cm, corten
 • LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 29 cm, sandvit

  LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 29 cm, sandvit
 • LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 43 cm, corten

  LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 43 cm, corten
 • LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 43 cm, sandvit

  LED-hänglampa Nefer, IP44, Ø 43 cm, sandvit
 • LED-bordslampa Nefer, IP44, med batteri, corten

  LED-bordslampa Nefer, IP44, med batteri, corten
 • LED-bordslampa Nefer, IP44, med batteri, sandvit

  LED-bordslampa Nefer, IP44, med batteri, sandvit
 • LED-vägglampa Nefer, IP44, corten

  LED-vägglampa Nefer, IP44, corten
 • LED-vägglampa Nefer, IP44, sandvit

  LED-vägglampa Nefer, IP44, sandvit
 • LED-vägglampa Viva av cortenstål, 30 cm

  LED-vägglampa Viva av cortenstål, 30 cm
  Rostbrun yta tack vare cortenstål: LED-vägglampan Viva LED-vägglampan Vivas ram är tillverkad av cortenstål, ett mycket behändigt stål som med tiden får en naturligt rostbrun färgton. I den för övrigt enkelt hållna lampan är LED-lampor inbyggda, som lyser både uppåt och nedåt. Diffusorerna av metakryl gör att ljuset fördelas jämnt och bländfritt. Stilfull accentbelysning kan realiseras perfekt med vägglampan Viva från företaget Gibas. En produkt från den italienska lampproducenten tillverkas enligt högsta kvalitetsstandarder och med användning av traditionell hantverkskonst på plats i Italien.
 • Brun, exklusiv vägglampa LOLA

  Brun, exklusiv vägglampa LOLA
  Exklusiv vägglampa Lola i oxiderad mässing Vägglampan ur serien LOLA är tillverkad av oxiderad mässing och drar blickarna till sig i varje inredningsstil. Armaturen är mångsidigt användbar. Ljuset släpps ut på ett bländfritt sätt både uppåt och nedåt. Därmed uppstår ett stämningsfullt ljussken.
 • Taklampa RUA i oxiderad mässing

  Taklampa RUA i oxiderad mässing
  Formskön taklampa RUA i oxiderad mässing Den runda skärmen är tillverkad i oxiderad mässing. De mörka metalldelarna är pulverlackerade för lång livslängd. Den rustika armaturen är mångsidigt användbar och tar med charmiga känslan från en gammal italiensk taverna in i huset. Flexibelt inställbar tack vare justeringsskruv.
 • Designtaklampa Agò, 6 lampor

  Designtaklampa Agò, 6 lampor
 • Designtaklampa Agò, 9 lampor

  Designtaklampa Agò, 9 lampor
 • Designtaklampa Agò, decentraliserad, 2 lampor

  Designtaklampa Agò, decentraliserad, 2 lampor
 • Designtaklampa Zen, guld, vridbar

  Designtaklampa Zen, guld, vridbar
 • LED-taklampa Valencia, vit/guld, 30 x 30 cm

  LED-taklampa Valencia, vit/guld, 30 x 30 cm
 • LED-taklampa Valencia, vit/guld, 60 x 60 cm

  LED-taklampa Valencia, vit/guld, 60 x 60 cm