Friends & Founders lampor

 • Friends & Founders Paris Nights Bordslampa Svart - Bordslampor Metall Svart - 5061-01

  Friends & Founders Paris Nights Bordslampa Svart - Bordslampor Metall Svart - 5061-01
  Paris Nights bordslampa från Friends & Founders med en grafisk, sofistikerad design med rena linjer. Den har en munblåst kupa i opalglas med en högblank finish och en överdimensionerad lampskärm i metall för att ge ett direkt nedåtriktat ljus och en dimmerbrytare på sladden för justering av ljusstyrka. Placera produkten på fönsterbrädet i vardagsrummet eller använd den som extra ljus på skrivbordet. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Paris Nights bordslampa - Ingår i serien Paris Nights.- Är även tillgänglig som en pendel och en golvlampa.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders La Lampe Vägglampa Svart - Vägglampor Metall Svart - 5031-01

  Friends & Founders La Lampe Vägglampa Svart - Vägglampor Metall Svart - 5031-01
  La Lampe vägglampa från Friends & Founders med en minimalistisk enkelhet med en tunn, mjukt rundad siluett som harmoniskt smälter in i hemmet. Lämplig för användning i både privata och offentliga miljöer. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om La Lampe vägglampa - Textilsladd med en strömbrytare.- Ingår i serien La Lampe.- Är även tillgänglig som en pendel och en golvlampa.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Paris Nights Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 5071-01

  Friends & Founders Paris Nights Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 5071-01
  Paris Nights golvlampa från Friends & Founders med en grafisk, sofistikerad design med rena linjer. Den har en munblåst kupa i opalglas med en högblank finish och en överdimensionerad lampskärm i metall för att ge ett direkt nedåtriktat ljus och en dimmerbrytare på sladden för justering av ljusstyrka. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Paris Nights golvlampa - Ingår i serien Paris Nights.- Är även tillgänglig som en pendel och en bordslampa.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Boxer Golvlampa Svart - Golvlampor Marmor Svart Marmor - 5085-02

  Friends & Founders Boxer Golvlampa Svart - Golvlampor Marmor Svart Marmor - 5085-02
  Boxer golvlampa från Friends & Founders med en minimalistisk, välbalanserad design och ett exklusivt uttryck. Den är tillverkad av munblåst opalglas som sprider ett diffust och omgivande ljus och har en kontrasterande, stadig fot i marmor. Golvlampan har en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Boxer golvlampa - Finns även som en bordslampa.- Ingår i serien Boxer.- Dimmerfunktion.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Marmor Golvlampor i Marmor från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Boxer Golvlampa Travertin - Golvlampor Marmor Travertine - 5085-04

  Friends & Founders Boxer Golvlampa Travertin - Golvlampor Marmor Travertine - 5085-04
  Boxer golvlampa från Friends & Founders med en minimalistisk, välbalanserad design och ett exklusivt uttryck. Den är tillverkad av munblåst opalglas som sprider ett diffust och omgivande ljus och har en kontrasterande, stadig fot i marmor. Golvlampan har en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Boxer golvlampa - Finns även som en bordslampa.- Ingår i serien Boxer.- Dimmerfunktion.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Travertine Golvlampor i Marmor från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Boxer Bordslampa Svart - Bordslampor Marmor Svart Marmor - 5081-02

  Friends & Founders Boxer Bordslampa Svart - Bordslampor Marmor Svart Marmor - 5081-02
  Boxer bordslampa från Friends & Founders med en minimalistisk, välbalanserad design och ett exklusivt uttryck. Den är tillverkad av munblåst opalglas som sprider ett diffust och omgivande ljus och har en kontrasterande, stadig fot i marmor. Lampan har en dimmerfunktion för justering av ljusstyrka. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Boxer bordslampa - Finns även som en golvlampa.- Ingår i serien Boxer.- Dimmerfunktion.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Marmor Bordslampor i Marmor från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders La Lampe Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 5002-02

  Friends & Founders La Lampe Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 5002-02
  La Lampe golvlampa från Friends & Founders med en minimalistisk enkelhet med en tunn, mjukt rundad siluett som harmoniskt smälter in i hemmet. Den är tillverkad av metall med en satinmatt finish och en tung, stadig fot i marmor. Perfekt att ställa bredvid soffan eller på någon annan plats som du vill ha lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om La Lampe golvlampa - Textilsladd med en strömbrytare.- Ingår i serien La Lampe.- Är även tillgänglig som en pendel och en vägglampa.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Paris Nights Pendel Svart Ø34 Cm - Taklampor Metall Svart - 5052-01

  Friends & Founders Paris Nights Pendel Svart Ø34 Cm - Taklampor Metall Svart - 5052-01
  Paris Nights pendel från Friends & Founders med en grafisk, sofistikerad design med rena linjer. Den har en munblåst kupa i opalglas med en högblank finish och en överdimensionerad lampskärm i metall för att ge ett direkt nedåtriktat ljus. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Paris Nights pendel - Ingår i serien Paris Nights.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en golvlampa.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Taklampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.
 • Friends & Founders Paris Nights Pendel Svart Ø25 Cm - Taklampor Metall Svart - 5051-01

  Friends & Founders Paris Nights Pendel Svart Ø25 Cm - Taklampor Metall Svart - 5051-01
  Paris Nights pendel från Friends & Founders med en grafisk, sofistikerad design med rena linjer. Den har en munblåst kupa i opalglas med en högblank finish och en överdimensionerad lampskärm i metall för att ge ett direkt nedåtriktat ljus. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Design av Ida Linea Hildebrand. Bra att veta om Paris Nights pendel - Ingår i serien Paris Nights.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en golvlampa.- Erbjuds i flera storlekar.- Tillverkad i Sverige.- Design av Ida Linea Hildebrand. Vi har valt ut Svart Taklampor i Metall från Friends & Founders med stor omsorg.