Faro Barcelona lampor

 • Hänglampa Nido i naturrotting

  Hänglampa Nido i naturrotting
  Pendellampa Nido med rottingskärm - för ett naturligt ljus Lampskärmen i vävd rotting ger modellen ett trevligt och samtidigt särpräglat utseende. Det något otyglade intrycket är avsiktligt, och den organiska formen har inspirerats direkt av naturen. Den vackra rottingskärmen gör att hänglampan Nido får utveckla sin stämningseffekt fullt ut, och blir till en tilltalande accessoar i hemmet. Denna originella ljuskälla kommer till sin rätt i alla naturbetonade inredningskoncept med höga estetiska krav. Hänglampan Nido, med naturrotting, gör omgivningen ännu mer trivsam, med sitt bländfria, behagliga ljus. Lampan levererar effektfull belysning till matbordet, hallen eller tonårsrummet. Pendellampan Nido, inspirerad av naturen, passar också mycket bra som grundbelysning i vardagsrummet.
 • Formskön utomhusvägglampa Arki

  Formskön utomhusvägglampa Arki
  Estetisk fasadlampa för utomhusbruk Ancora Fasadlampan Ancora övertygar med sin krökta form, behagliga ljus som kommer igenom vitt glas såväl som och strålar både underifrån och uppifrån. Den mörkgrå färgnyansen passar på alla fasader och ger samtidigt ett modernt och enkelt modernt intryck. Ancora kan försköna alla väggar och fasader med sin estetiska design.
 • Modern hänglampa SEVEN vit

  Modern hänglampa SEVEN vit
  Hänglampan SEVEN med tygskärm i tre valbara färger Hänglampan SEVEN presenteras med en stor textilskärm i modern stil. Skärmens vita insida ombesörjer en stämningsfull och angenäm belysning för matbordet eller sittgruppen.
 • Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE

  Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE
  Fasadbelysning för utomhusbruk Nautica i antik design Denna stilfulla fasadlampa av järn i brunoxiderat utseende pryder varje trädgård med sin tilltalande design. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy

  Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy
  Multifunktionell vägglampa Handy med uppladdningsyta Handy är inte bara en särskilt modernt designad vägglampa, utan den har fina egenskaper som gör den till ett idealiskt inredningsobjekt för sovrummet. På så sätt ger den inte bara behagligt ljus tack vare den vita textilskärmen, utan har dessutom en extra ljuskälla i form av en böjlig LED-läsarm. Den utstrålar riktat ljus med 40 lumen, vilket är mycket bra vid läsning. Utöver denna funktion har den en inbyggd laddningsyta och en praktisk USB-anslutning. LED-ljuskällan är fast inbyggd. - inkl. vippströmbrytare
 • Rund LED-utomhusvägglampa Grant

  Rund LED-utomhusvägglampa Grant
  Enkel utomhusvägglampa Grant för husbelysning Den runda utomhusvägglampan GRANT med en ljusvinkel på 120 % kan exempelvis ge indirekt belysning av entrén eller terrassen. Ensam eller flera i rad ger den diskret utomhusbelysning. Vid marknära montering är lampan en fantastisk orienteringshjälp i mörkret med sin praktiska, bländfria design. Högkvalitativt bearbetead av polykarbonat och helt i mörkgrått skapar den behagliga ljusförhållanden utomhus med sin varmvita LED-lampa. Tack vare skyddsklass IP65 är lampan dammtät och skyddad mot vattenstänk. GRANT har en diameter på totalt 15 cm och skjuter ut 2,5 cm. Den moderna LED-tekniken sörjer för bästa möjliga energieffektivitet.
 • Rustik utomhusväggbelysning Argot

  Rustik utomhusväggbelysning Argot
  Elegant utomhuslykta Argot Lyktan övertygar genom tidlös karaktär och dess klassiska form. Det högkvalitativa aluminiumhöljet i sin brunoxiderade design understryker det antika totalintrycket av lampan, som berikar alla utomhusområden genom att dränka dem i behagligt ljus.
 • Rund skeppsarmatur Noray, mässingsfärgad

  Rund skeppsarmatur Noray, mässingsfärgad
  Robust skeppsarmatur Noray, av mässing, rund Skeppsarmaturen Noray övertygar med högkvalitativ bearbetning och klassisk design. Kåpan består av ädel mässing och skivan som är inlagd i den är av transparent glas med räfflor. Tack vare skyddsklass IP65 kan den användas exempelvis i källaren eller garaget, men den kan även användas utomhus. Den kan monteras både i taket och på väggen. För att lysa behöver Noray en passande E27-ljuskälla på upp till 60 Watt.
 • Dekorativ båglampa PAPUA, svart

  Dekorativ båglampa PAPUA, svart
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • Grant - kantig LED-utomhusvägglampa

  Grant - kantig LED-utomhusvägglampa
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Grant med indirekt ljuseffekt Denna LED-utomhusvägglampa är tillverkad av robust polykarbonat och passar till husfasader och murar av alla slag, eftersom designen är enkel och tidlös. Genom den speciella installationen av LED-lamporna lyser de enbart indirekt, vilket de flesta människor upplever som mycket behagligt. Bland annat rekommenderas marknära montering, då det kan ge mycket vacker orienteringsbelysning som visar vägen runt huset och i trädgården i mörkret. Med skyddsklass IP65 är vägglampan Grant optimalt skyddad mot inträngande vatten och smuts och de varmvita LED-lamporna förbrukar bara minimala mängder energi. Ljusvinkeln ligger på 120°.
 • Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus

  Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus
  Energieffektiv utomhusvägglampa Half med LED-teknik Den enkelt utformade utomhusvägglampan Half består av de båda högkvalitativa och väderbeständiga materialen aluminium och glas. Den närmast puristiska designen är både diskret, dekorativ och modern och kan integreras fantastiskt bra utomhus. Tack vare den stora diffusorn och de effektstarka inbyggda LED-lamporna kan Half förse ett brett område med ljus. Ljuset bländas av skönt genom opalglaset och kan därigenom få full effekt i omgivningen. Dessutom skapar LED-lamporna en behaglig och stämningsfull atmosfär med sitt varmvita sken.
 • Stilig taklampa Retro med koppar-finish

  Stilig taklampa Retro med koppar-finish
  Snygg taklampa Retro i ädel koppar-look Taklampan Retro som skapats av de båda renommerade designerna Alex och Manel Lluscá präglas av stil och elegans, vilket inte minst den klassiska designen med ädel koppar-finish visar. Till utseendet återspeglar den inte bara det moderna, utan lampan ger rummet en helt speciell karaktär. Tack vare upphängningen på 118 cm kan den inte bara användas som enkel bordsbelysning, utan är mångsidigt användbar. Kompletterat med ytterligare detaljer kan även större ytor belysas idealiskt och samtidigt dekorativt. Retro är utrustad med en vanlig E14-fattning, så att den kan drivas med energisparlampor eller LED-lampor (max 20 W).
 • Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit

  Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart

  Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • Elegant hänglampa Crater

  Elegant hänglampa Crater
  Gedigen hänglampa Crater i modern design Hänglampan Crater uppfyller alla krav på ovanliga design och speciell färgkomposition. Skärmen är gjord av aluminium och lackerad i svart. På grund av skärmens guldfärgade insida skapas en sann höjdpunkt i moderna inredningsstilar. Dessutom bidrar hänglampan Crater med sina särskilt varma färger till en stämningsfull belysning och en behaglig atmosfär.
 • Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm

  Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm
  Högkvalitativ utomhuslampa Nautica Den effektfulla brunpatinerade lampskärmen harmonierar underbart med det kulformade lampglaset. Det bågformade fästet över glaset, kombinerat med en underbart vacker tvärslå gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Elegant bordslampa Nidia, beige

  Elegant bordslampa Nidia, beige
  Klassiska bordslampan Nidia med tygskärm Bordslampan Nidia är stöpt i den klassiska formen och består av en enkel, stabil fot av metall med en traditionell tygskärm. Som nattduksbordslamapa eller extra- eller bakgrundsbelysning ger ett varmt, bländfritt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Den är utrustad med 1,80 Meter kabel (transparent) och en strömbrytare.
 • Vackert böjd bodslampa MOMA, vit

  Vackert böjd bodslampa MOMA, vit
  Bordslampan MOMA i intressant design Klassisk design i kombination med tidlös formgivning karaktäriserar denna lyckade bordslampa. De i två tidlösa färger bordslampan kan fås i öppnar olika användningsområden. Om den används för accentbelysning vid soffan eller på nattduksbordet - lampan gör sig bra överallt.
 • Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus

  Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus
  Elegant fasadbelysning för utomhusbruk Negus Negus är en fasadlampa med halvrund form i subtilt grått. Lampan släpper ut ljus uppåt, nedåt och framåt. Det vita akrylglaset skapar en angenäm ljuseffekt.
 • Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa

  Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa
  Elegant utomhusvägglampa KLAMP med klara former Utomhusvägglampan KLAMP är formgiven utan onödiga krusiduller. Fokus ligger på släta kanter och raka vinklar. Även den mörkgråa färgningen passar in i detta koncept. På det hela taget är utseendet tämligen diskret, men den är ändå ett elegant element. Det utgående ljuset är mycket trevligt.
 • Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning

  Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning
  Praktisk och modern - LED-vägglampan Suau LED-vägglampan Suau, skapad av designerduon Nahtrang, är en verklig multitalang bland vägglampor. Den är särskilt energieffektiv, tack vare den inbyggda LED-tekniken och mycket praktisk tack vare den kompakta laddningsytan. Dessutom finns en inbyggd USB-laddningsanslutning som gör det bekvämt och säkert att ladda mobilen eller surfplattan i hållaren. Spoten kan riktas individuellt, vilket möjliggör riktad belysning. Ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna avges mjukt i omgivningen och belyser den med c:a 3 000 Kelvin i varmvit ljusfärg. Tack vare den matta vita metallstommen kan Suau harmoniskt integreras i den befintliga miljön. (inkl. vippströmbrytare)
 • Praktisk taklampa LOGOS 35 cm

  Praktisk taklampa LOGOS 35 cm
  Taklampan LOGOS passar för badrum och uteplatsen. Tilltalande taklampa i modernt silver och opal polykarbonat. Genom skyddsklass IP44 är den ämnad både för uteplatsen och badrummet. Stor vikt har lagts vid den avskalade, funktionella designen som står i centrum här.
 • Individuell bordslampa Bliss

  Individuell bordslampa Bliss
  Attraktiv bordslampa Bliss med fot av trä Bordslampan Bliss blir till en iögonfallande höjdpunkt i alla sorters inredningsstilar med sitt markanta utseende. Den personligt utformade foten är gjord av ljust trä och stabiliserar en rund, vit textilskärm. Den sprider ett stämningsfullt ljus både på nattduksbordet och i vardagsrum. Bordslampan Bliss övertygar med tidlös design och är försedd med en praktisk strömbrytare.
 • Snygg taklampa Retro

  Snygg taklampa Retro
  Stämningsfull taklampa Retro - skapad av designer-paret Álex och Manel Lluscá I designen av taklampan Retro förenas stil och elegans. Detta visar sig särskilt genom kombinationen av den klassiskt formade lampskärmen med de trendiga färgtonerna svart och guld. De kromglänsande elementen kompletterar designen fantastiskt och ger den en modern ton. Ljuset som reflekteras varmvitt i guldfärgen strålar nedåtriktat från skärmen och avges riktat mot den önskade ytan. Tack vare det attraktiva utseendet kan taklampan användas i vardagsrum enligt tycke och smak och är därmed en mångsidig ljuskälla. (Passande E14-ljuskälla se under Tillbehör)
 • Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa

  Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa
  Modern taklampa för utomhusbruk Tasa Tasa begeistrar med sin attraktiva cylinderform som så lätt smälter in i miljön och alltid visar sig som diskret och anständig. Man skall inte låta sig luras av den lilla diametern, 11 centimeter, funktionellt har lampan massor att ge och ombesörjer en optimal allmänbelysning.
 • Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula

  Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula
  LED-vägglampa Kaula - väderbeständig och saltvattenbeständig Med sin enkla design imponerar LED-vägglampan Kaula med strikt geometri och diskret nickelutförande. Den satinerade ytan ger modellen en elegant prägel, och diffusorn i resistent plast levererar bländfritt ljus samtidigt i två riktningar. Tack vare kapslingsklass IP44 är Kaula skyddad på ett tillförlitligt sätt mot dammavlagringar och inträngning av vatten, och det robusta materialet klarar t.o.m. av saltvatten. LED-vägglampan Kaula är konstruerad för utomhusbruk och utgör t.ex. en markant ljusaccent och ett organiskt inslag i utomhusbelysningen vid båthuset eller strandvillan. Lampan harmonierar med alla klassiska eller minimalistiska arkitektur- och inredningskoncept som lägger tonvikten på en enkel form och maximal funktionalitet.
 • Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby

  Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby
  LED-utomhusvägglampa Shelby med transparent diffusor av polykarbonat Tack vare den transparenta skärmen av polykarbonat kan LED-lamporna, som är installerade runt hela lampan, utstråla jämnt ljus i omgivningen. Detta bidrar inte bara till att sätta vackert ljus på fasaden, utan omgivningen får tillräckligt mycket jämnt ljus, vilket är mycket viktigt, särskilt under den mörka årstiden. Kroppen av aluminiumgjutgods är särskilt robust och vädertåligt byggd och utrustad med skyddsklass IP44. LED-lamporna avger mycket behagligt och varmvitt ljus med 3 000 Kelvin.
 • Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm

  Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm
  Svartvit bordslampa Lula med rund tygskärm och ramformad stomme Bordslampan Lula kombinerar kantigt med runt och svart med vitt. Båda är kontraster, som harmoniskt samverkar här. Den ljusa skärmen bidrar till ett onaturligt vackert och varmt ljus, så att Lula ger vackert extraljus för hemtrevliga kvällsstunder. Designen är modern och tilltalande, metallramen skapar ett individuellt uttryck.
 • Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm

  Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm
  Diskret vägglampa Handy med USB-anslutning och laddningsmöjlighet Designern Jordi Blasi har med vägglampan Handy lyckats att kombinera innovation med design. Han har skapat en lampa som inte bara är mycket attraktiv och modern, utan även uttalat funktionell. Handy består av en rektangulär metallstomme i vitt med en lampskärm i textil och en flexibel LED-läslampa med varmvit ljusfärg och ca 40 lumen ljusflöde. Dessutom har den utöver en liten avlastningsyta en USB-anslutning. Allt som allt passar Handy idealiskt som funktionell lampa för sovrummet bredvid sängen. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas separat på höljet (exkl. E27-ljuskälla, inkl. lysdiod)
 • Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm

  Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Taklampa Winch med inställbar höjd

  Taklampa Winch med inställbar höjd
  Höjdjusterbar hänglampa Winch i medelhavsstil Hänglampan Winch passar utmärkt i rustika eller medelhavsinspirerade inredningsstilar och blir där ett attraktivt och dekorativt blickfång. Designen liknar gaslamporna på gamla fiskebåtar från medelhavsområdet och utstrålar en viss värme. Den brunlackerade, formsköna metallstommen stabiliserar en klar glasskärm. Den antikinspirerade hänglampan Winch kan justeras i höjd med hjälp av draganordningen.
 • Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED

  Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED
  Effektfull LED-taklampa Pluma med guldfärgad insida Mycket modern och tidsenlig är denna taklampa med sin kantiga form. Den smala skärmen som blir vidare nedåt passar framför allt i en modern inredning. På ena sidan har lampan en smal slits där ljuset också kan tränga ut. Utöver det avges ljuset uteslutande nedåt, skärmen är tillverkad av metall och släpper inte igenom ljus. Med denna konstruktion är Pluma framför allt lämplig som belysning av bords- och diskytor, eftersom ljuset träffar den belysta ytan koncentrerat. Men det är inte allt man kan säga om denna ljuskälla, för den svarta utsidan pryds av en gyllene innerreflektor, som ger ett varmtonigt ljus som inget annat.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 15,8 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 15,8 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp

  Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp
  LED-vägglampa Alp - trendig höjdpunkt för utomhus Denna modell har utrustats med den höga kapslingsklassen IP54 och passar därför för utomhusbruk. LED-vägglampan Alp är motståndskraftig mot sprayvatten och dammavlagringar, vilket gör att den är användbar året runt som ett vackert inslag i utomhusbelysningen. Designen har en uttalat slimmad linje och en uttrycksfull geometri. LED-utomhusvägglampan Alp ger ett minimalistiskt intryck och har en markant, futuristisk touch. När man är på jakt efter en effektfull, funktionell ljuskälla för utomhusområdet är LED-utomhusvägglampan Alp en både estetiskt anspråksfull och praktisk lösning. Riktad belysning av husnumret, belysning av entrén eller effektiv terrassbelysning - den mycket moderna LED-lampan Alp uppfyller alla funktioner med bravur.
 • LED-utomhusvägglampa Guiza

  LED-utomhusvägglampa Guiza
  LED-utomhusvägglampa Guiza - uppåt- eller nedåtriktat ljus Den moderna utomhusvägglampan Guiza är utrustad med energieffektiva LED-lampor som lyser upp mörkret med en varmvit färgton, mjukt och bländfritt. Ljuset strålar indirekt uppåt eller nedåt, beroende på installationen. Utomhuslampan är perfekt för entréer, fasader eller terrasser. Tack vare kapslingsklass IP65 är den mycket väderbeständig.
 • LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående

  LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående
  Le Vita LED-ljus - elegant kombination av hängande och golvlampa Hänger ljuset nu, står eller till och med flytande? Det intressanta LED-ljuset Le Vita kombinerar alla dessa tre varianter. Kulan i opalglas i mitten strålar jämnt och bländfritt varmt vitt ljus in i omgivningen. Den hålls på plats av en gyllene aluminiumstav som hålls på golvet med en baldakin upptill och en fast fot på golvet nedanför. Strömmen tillförs här bekvämt via en matningsledning med en av / på-brytare och kontakt. Den ovanliga designen av Le Vita-lampan skapades av den spanska designstudion Nahtrang och antas påminna om månen i horisonten. För precis som jordens satellit verkar glaskulan från Le Vita sväva utan problem i rummet och avger mjukt ljus i mörkret.
 • Stilig taklampa för utomhusbruk Wilma

  Stilig taklampa för utomhusbruk Wilma
  Attraktiv taklampa Wilma med aluminiumarmatur Den stiliga taklampan Wilma passar p.g.a. sitt tidlösa, diskreta utförande till många fasader och ger därvid en mycket dekorativ effekt. Den mörkgrå armaturen består av aluminium och innefattar en kupa i vit plast som är ansvarig för den välbalanserade ljudspridningen. Taklampan Wilma sprider inte bara ett balanserat ljus, utan skapar även orienteringshjälp i det nattliga trädgårdslandskapet. Lampan har även ett glas på undersidan.
 • Rund taklampa Logos för badrum, Ø 27 cm

  Rund taklampa Logos för badrum, Ø 27 cm
  Funktionell taklampa Logos i vitt med hög skyddsfaktor IP44 Modellen har kapslingsklass IP44 och är därmed tillförlitligt skyddad mot inträngande stänkvatten. Taklampan Logos rekommenderas därför för badrum, WC eller andra nyttoutrymmen samt i entréer till byggnader. Lampan har en utpräglad stram design i diskret vitt och har en harmonisk, rund form. Tack vare den platta konstruktionen kan badrumstaklampan Logos även användas i snäva utrymmen med låg takhöjd. Lampan passar in i tidslösa och kontemporära inredningar, och är en bra lösning överallt där stor vikt läggs vid det praktiska.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 9,6 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 9,6 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Elegant golvlampa Mitic

  Elegant golvlampa Mitic
  Elegant golvlampa Mitic i matt, förnicklad design Golvlampan Mitic ger med sin klassiska krämfärgade lampskärm av tyg och den matta, förnicklade lampfoten, ett ytterst elegant intryck. Totalbilden av denna lampa är elegant och samtidigt subtilt modern, den passa utan problem in i vilken exklusiva inredning som helst.
 • Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm

  Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin

  Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin
  LED-hänglampa Danka med 60° strålvinkel i slimmat utförande Designen hos denna slimmade hänglampa präglas av en kombination av renodlade geometriska former för att betona modellens funktionella elegans. Tack vare den reducerade strålningsvinkeln på 60° passar LEd-hänglampan Danka särskilt bra till intensivbelysning av vissa områden. Pendellampan, med sin särskilda ficklamps-look, får en oväntad dynamisk impuls, och den effektfulla satinerade guldfinishen skapar en touch av lyx. LED-pendellampan Danka är alltid rätt när man vill ha ett riktat, men samtidigt bländfritt ljus. Danka passar lika bra som lampa i matrummet, som belysning av soff- eller skrivbordet. Här använder man gärna explicit sparsmakade lampor i svart med metalldekor.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 21,7 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must - 21,7 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Imponerande golvlampa Black

  Imponerande golvlampa Black
  Imponerande golvlampan Black Elegant och imponerande står golvlampan Black i rummet, med sin koniska fot och svartglänsande metall. En svart skärm av tyg utvidgar den eleganta designen hos denna representativa golvlampa. Med ett angenämt, bländfritt ljus skapar denna golvlampa en stämningsfull atmosfär i alla rum.
 • Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa

  Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa
  Praktisk LED-vägglampa Mood med elegant träplatta Den moderna vägglampan Mood är perfekt för sovrum eller vardagsrum. Med sin eleganta träplatta och svarta metalldetaljer är designen nordiskt präglad, utan snirklar. Funktionaliteten är mångsidig: utöver ett stämningsfullt up- och dowlight som ger en behaglig, indirekt belysning, är Mood utrustad med ytterligare en LED-spotlight som kan användas som en flexibel läsarm. Båda ljuskällorna kan styras separat direkt på lampan. För användning vid sängen är det fördelaktigt att vägglampan Mood kan monteras på båda sidor, d.v.s. med LED-spotlighten på vänster eller höger sida.
 • Dekorativ båglampa PAPUA, vit

  Dekorativ båglampa PAPUA, vit
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • Textilvägglampa Berni med LED-läslampa

  Textilvägglampa Berni med LED-läslampa
  Dekorativ textilvägglampa med flexibel läsarm Vägglampan Berni är en attraktiv prydnad, inte bara för accentrik extrabelysning i rummet, utan fungerar även som praktisk läslampa, tack vare den flexibla armen. Den är utrustad med en fast inbyggd LED-lampa som med sitt varmvita ljus gör det behagligt att läsa. Lampskärmen är överdragen med vitt tyg som bidrar till mjukt ljus och bidrar till att ljuset sprids mjukt och jämnt i omgivningen. Detta bidrar till en särskilt hemtrevlig atmosfär. De båda ljuskällorna kan tändas och släckas oberoende av varandra, via två strömbrytare på det matt nickelfärgade väggfästet.
 • Diskret vägglampa Liria-1 av glas

  Diskret vägglampa Liria-1 av glas
  Glas-vägglampan Liria-1 - Ett diskret utseende Den här vägglampan ur Liria-serien har alla kanter i räta vinklar och en lätt rundad glasskärm i mjölkvitt utförande. På tre kanter kan man se hållarna i mattförnicklad metall vilka kontrasterar mot det diskreta glaset. En diskret lampa, som sömlöst passar in i många stilar.
 • Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm

  Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm
  Vägglampa DIULA övertygar med stiligt utseende Denna vägglampa är ett mycket tidlöst, vackert val som utan problem låter sig integreras i varje vardagsrum. Särskilt det vita opalglaset ger vägglampan ett mycket smakfullt utseende och en angenäm belysning. En lampa som totalt sett övertygar och som anpassar sig harmoniskt i alla vardagsrum.
 • Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta

  Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta
  Modern LED-vägglampa Suau i vitt Utöver perfekt belysning av ett bestämt område, som möjliggörs av den riktbara spoten, har LED-vägglampan Suau många fler funktioner. Den snövita metallstommen har exempelvis tillräckligt med plats, inte bara för LED-spoten, utan också för en hållare där tillbehör som böcker eller tidningar kan läggas för att spara plats. Även för smartphones och surfplattor är den särskilt praktisk, för på ovansidan av stommen finns dessutom en inbyggd USB-laddaranslutning. LED-ljuset från spoten avges samlat från det rörformade lamphuvudet och avges varmvitt i omgivningen. Suau är tack vare dessa egenskaper en idealisk ljuskälla över sängen eller soffan.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • Suau LED vägglampa (Brons)

  Suau LED vägglampa (Brons)
  Suau är en modern och minimalistisk vägglampa av stål. Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt vilket gör den perfekt som sänglampa. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Integrerad LED på 3W, med 140 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ

  Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ
  Kompakt vägglampa Stood av trä - minimalistiskt språk och originellt materialval Tack vare skärmen av körsbärsträ får modellen ett effektfullt, naturligt utseende. Den fina ådringen är dekorativ, formgivningen satsar på en klar geometri och antydda rundningar. Vägglampan Stood av trä leker med en uttrycksfull kontrast mellan det ljusa och det mörka, där den svarta metallstommen och det ljusa trät skapar en harmonisk helhetsbild. Skärmen på vägglampan Stood kan lutas 20° och den är därför idealisk när man vill sätta särskilda ljusaccenter i hemmet. Sovrum, trappa eller hall - den sympatiska ljuskällan passar in lika bra i de mest skiftande rum. Väggslampa Stood harmonierar med alla inredningstankar som satsar på naturlighet. Och inte minst kommer den kompakta, stilfulla lampan väl till pass i strama, nordiska och vackra lanthusinredningar.
 • Brunoxiderad vägglampa för utomhusbruk ESTORIL-G

  Brunoxiderad vägglampa för utomhusbruk ESTORIL-G
  Vägglampa för utomhusbruk ESTORIL-G brunoxiderad, Ø 31 cm Vägglampan ESTORIL-G:s armatur är tillverkad av brunoxiderad lackerad metall med vid skärm. Glasskärmen skyddas av ett brunoxiderat metallnät. Genom glaset ger ESTORIL-G ett bländfritt ljus. Lampan är ägnad för lågenergilampor.
 • Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord

  Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord
  Svart vägglampa Nit: ljuskälla med avställningsyta Till korridoren, vardagsrummet eller sovrummet, här passar den lilla vägglampan Nit som är utrustad med en praktisk avställningsyta och som, till exempel, kan användas som ett nattduksbord i sovrummet. Det integrerade E27-uttaget kan bestyckas med en lampa med en högsta effekt på 20 watt. Det dekorativa värdet för kombinationen bord och lampa kan ökas ytterligare genom att man väljer en dekorativ ljuskälla. Filament- eller rustiklampor kan väljas och beställas från Tillbehör, tillsammans med andra belysningsartiklar. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • Metallhänglampa Margot, svart

  Metallhänglampa Margot, svart
  Taklampa Margot i industridesign, med svart metallskärm Med sin runda, svarta metallskärm påminner denna taklampa om klassiska industrilampor, vilket gör att den passar i moderna och individuellt utformade bostäder i ombyggda industrilokaler, och kommer allra bäst till sin rätt i den sortens stil. Den svarta skärmen pryds av ett element i ljust trä och taklampan, som är utrustad med E27-fattning och lämnar många möjligheter när det gäller ljuskällan, passar perfekt för belysning av en bordsyta.
 • Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa

  Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa
  Maritisk optik - Borda utomhusvägglampa Borda utomhusvägglampan har sitt rustika och samtidigt maritima utseende tack vare materialet som den tillverkades från. Mässingen i kombination med det randiga glaset ger bra accenter. Med hjälp av en E27-lampa upp till maximalt 60 watt får du också tillräckligt med ljus för att belysa ett stort antal utomhusområden. En lämplig lampa kan beställas direkt från tillbehören.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart

  Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • Rem Matt vägglampa (Nickel)

  Rem Matt vägglampa (Nickel)
  Rem är en minimalistisk och elegant lampa.Basen av matt nickel tillsammans med skärmen av tyg i vitt ger fin ljusspridning i rummet. På undersidan sitter en rörlig spot som gör Rem en perfekt läslampa.Två separata strömbrytare per ljuskälla sitter placerade på väggfästet.Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 4W, med 120 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Klämlampa Studio, svart/antikvit

  Klämlampa Studio, svart/antikvit
  Flexibel klämma ljus Studio - klämområde 7 cm Den här ljuskällan kan användas nästan universellt: Studio clamp-armaturen ger perfekt läs- eller arbetsljus. Den kläms helt enkelt fast på en hylla eller bordsskiva och kan ställas in individuellt. Den innovativa designen kommer från designstudion Nahtrang från Spanien. Med hörnfästet, som är tillgängligt via tillbehören, blir den här praktiska klämarmaturen en väggarmatur, vilket ökar användningsområdena ytterligare.
 • Magos vägglampa (Svart)

  Magos vägglampa (Svart)
  Magos är en modern vägglampa som imponerar med sin funktionalitet, och är gjord av svart aluminium.På ena sidan sitter det en rörlig spot som kan roteras 360° vägrätt och 180° lodrätt.Integrerad LED i spotten på 3W, med 160 lumen och 2700K varmvitt ljus. Vägglampan har en ficka på andra sidan där man kan placera sin telefon då lampan inbyggd trådlös laddning. Därför passar lampan perfekt som sänglampa i sovrummmet. Längs långsidorna sitter även en annan lampa som ger dekorativt ljus runtom lampan och skapar en behaglig atmosfär.Även dessa lampor har integrerad LED med 600 lumen och 2700K varmvitt ljus. Båda lamporna har separata strömbrytare via en touchdimmer som sitter placerade i mitten av vägglampan. Vägglampan kan monteras både vägrätt och lodrätt.
 • Rustik vägglampa Nudos i materialblandning

  Rustik vägglampa Nudos i materialblandning
  Rustik vägglampa Nudos i järn, trä och glas Vägglampan Nudos’ väggfäste är konstnärligt och stilfullt och hela lampan utstrålar tydligt något rustikt, på grund av de olika materialen trä, järn och glas som användes. Metallens oxidbruna färg, det naturfärgade repet och mörka träet harmoniserar med varandra. Det transparent kulglaset avger ljuset fritt och kraftfullt utåt och matchar vägglampans rustika design i lantlig stil. Denna lampa kompletterar lika mycket en rustik inredningsstil som en som inspirerades av Medelhavet.
 • LED-vägglampa Press, vit

  LED-vägglampa Press, vit
  LED-vägglampa Press - Design: Jordi Blasi Designern Jordi Blasi fick Delta Selection ADI Award 2020 för sin serie vägglampor med namnet Press. I Press bildar väggfästet i metall en halvklot som också fungerar som strömbrytare. Det är därifrån namnet kommer: press betyder att trycka. Du behöver bara trycka kort på halvklotet för att ljuset ska tändas eller släckas. I motsats till detta finns den rörformade ljuskroppen under väggfästet, som innehåller LED-ljuskällan.
 • Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig
  Klassiskt utformad vägglampa Nahir - havsvattenbeständig Nahir-vägglampans kropp för utomhusbruk är tillverkad av mässing och skyddad mot korrosion, varför den också kan monteras på fasaderna på hus nära kusten, eftersom saltluften inte skadar den. Lampans glas är omgivet av ett skyddande galler och är försedd med en glödlampa med E27-sockel. Lämpliga lampor kan beställas via tillbehören.
 • LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun

  LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun
  LED utomhusvägglampa Olan - för justerbar ljus accent Det rektangulära locket på LED-utomhusvägglampan Olan i aluminium märks knappast på fasaden under dagen med sin enkla design. På natten kastar lysdioderna som lyser upp och ner och ligger bakom genomskinliga glasöverdrag vertikala ljusstrålar på väggen. Bredden kan begränsas efter behov tack vare gångjärnspanelerna.
 • Olan LED fasad (Brun)

  Olan LED fasad (Brun)
  Olan är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan omfångas av skärmen och ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen. Spridningsgraden går att justera vid installation. Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid entrén eller vid uteplatsen. Integrerad LED på 6W, med 200Lm och 3000K vitt ljus. Olan finns i fler varianter.
 • Danubio LED vägglampa (Krom)

  Danubio LED vägglampa (Krom)
  DANUBIO är en vägglampa för badrumsbelysning. Den är gjord av metall och har LED-teknik. Integrerad LED på 9W, med 600 lumen och 2700K varmvitt ljus.
 • Link track (Vit)

  Link track (Vit)
  Link är en modern spotlight till Faro Barcelonas skensystem. Spotten av mattvit stål kan vridas 90° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Ljuskälla ingår ej.
 • Corb vägglampa (Vit)

  Corb vägglampa (Vit)
  Corb är en enkel och stilren vägglampa som ger hotellkänsla. Gjord av matt vit aluminium. Den rörliga spotten och USB-uttaget gör den perfekt som sänglampa i sovrummet. Strömbrytare siter placerad på väggfästet.Ljuskälla ingår ej.
 • Celia vägglampa (Svart)

  Celia vägglampa (Svart)
  Celia är en modern vägglampa med industriell design. Kombinationen av skinande krom och svart metall gör den till något extra. Den justerbara armen gör den perfekt som sänglampa i sovrummet. Levereras med 1,8m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Lupe vägglampa (Svart)

  Lupe vägglampa (Svart)
  Lupe är en modern och stilren vägglampa. Den vita skärmen i tyg kan roteras 360° och det gör den perfekt som sänglampa. Strömbrytare placerad på väggfästet som är gjord av svart stål.Ljuskälla ingår ej.
 • Essential vägglampa (Nickel)

  Essential vägglampa (Nickel)
  Essential är en klassisk och elegant vägglampa av satin nickel.Den vita tygskärmen ger fin ljusbelysning i rummet. På väggfästets nedre kant sitter en rörlig spot som gör Essential en perfekt sänglampa.Två separata strömbrytare placerade på väggfästet.Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 3W, med 200 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Magritte-1 vägglampa (Svart)

  Magritte-1 vägglampa (Svart)
  Magritte-1 är en modern och stilren vägglampa av stål.Den justerbara armen och skärmen gör att man kan belysa precis det som önskas. Integrerad LED på 6W, med 380 lumen med 3000K vitt ljus.
 • LED-vägglampa Pixie med flexarm, vit

  LED-vägglampa Pixie med flexarm, vit
  Flexarm vägglampa Pixie som LED-läslampa Pixie LED-vägglampa består av en rund väggfäste som bär en flexibel flexibel arm, i slutet av vilken huvudet är med de varma vita lysdioderna. Det senare kan fritt justeras efter önskemål. Manövreringen sker via omkopplaren, som placeras i mitten på väggfästets framsida. Pixie är den perfekta extra ljuskällan för sittgruppen och bredvid sängen.
 • Praktisk vägglampa Nit med hylla

  Praktisk vägglampa Nit med hylla
  Vägglampa Nit med extra funktion som ett litet bord Denna praktiska vägglampa - designad av designerduon Goula och Figuera - ger inte bara ljus i mörkret utan är också ett bekvämt tillskott till interiören. Nit är utrustat med ett uttag för en E27-lampa med en maximal effekt på 20 W och ett förvaringsutrymme. En idealisk variant av nattduksbordet. Det hela kommer till sin rätt när en dekorativ ljuskälla, t.ex. B. en rustik eller filamentlampa väljs. Lämpliga lampor kan beställas från tillbehören.
 • Vägglampa Board med LED-lampor, skrivbar, 45 cm

  Vägglampa Board med LED-lampor, skrivbar, 45 cm
  Skrivbar och magnetisk väggtavla med dekorativt ljus - LED-lampan Board Den är mer än bara ett ljusobjekt. Den praktiska vägglampan består av en skrivbar och magnetisk krittavla som kan användas som en stor anteckningstavla, till exempel för inköpslistor. LED-lamporna som sitter fastsatta i bakgrunden lyser indirekt med ett varmt, dekorativt ljus. Perfekt för kök, matrum eller hallar.
 • Nairobi LED fasad (Brun)

  Nairobi LED fasad (Brun)
  Nairobi är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning upp och ner på väggen. Spridningsgraden går att justera vid installation.Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 6W, med 380Lm och 3000K varmvitt ljus.Nairobi finns i fler varianter.
 • Retro pendel (Koppar)

  Retro pendel (Koppar)
  Retro är fantastisk pendel med retrostil gjord av stål. Skärmarna i matt koppar har en insida i vitt som ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Ljuskällor ingår ej.
 • Nit Left vägglampa (Vit)

  Nit Left vägglampa (Vit)
  NIT är en stilren vägglampa av mattvit stål. Dess struktur av böjd cirkel gör att den kan användas som hylla och passar därför perfekt som sänglampa. Ljuskällan placeras på vänster sida. Levereras med 1,7m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Kompakt LED-vägglampa Suau med USB-laddare

  Kompakt LED-vägglampa Suau med USB-laddare
  Exceptionell LED-vägglampa Suau med extra laddningsyta och USB-laddningsanslutning Suau är ingen vanlig vägglampa, då den har något mer att erbjuda. Den består av en silverfärgad, lackerad metallstomme, vars högra sida kan användas som laddningsyta och av en rörformad lampkropp som kan riktas variabelt. LED-ljuset strålar i varmvitt från lamphuvudet och belyser den önskade ytan tillräckligt klart med 40 lumen. Dessutom sitter en integrerad USB-laddningsanslutning på ovansidan av stommen, för laddning av mobil eller surfplatta. Strömbrytaren sitter direkt under lamphuvudet.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå

  Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå
  Utomhus vägglampa Pill med ett elegant, funktionellt utseende Designen på denna snygga lampa gör att en mjuk och svepande kurva går in i en fruktbar dialog med den målmedvetna raka linjen. Resultatet är imponerande - Pill vägglampan är både harmonisk och dynamisk. Den starka skyddsfaktorn IP54 gör ljusfläcken permanent beständig mot dammavlagringar, smuts och sprayvatten. I detta avseende kan Pill-armaturen förbehållas för utomhusbruk. Om så önskas kan vägglampan med ljuselementet fästas ovanför eller under. Detta utvidgar utbudet av möjliga användningsområden ytterligare. Pill utomhusvägglampan kan bland annat användas för att specifikt belysa husnumret, som en intressant ljusaccent eller för att markera vissa områden. Denna återhållsamma ljusfläck är särskilt bra för säker belysning av trappsteg i entréområdet eller trappor i trädgården.
 • Le Petit LED vägglampa (Vit)

  Le Petit LED vägglampa (Vit)
  Le Petit är en modern och vacker vägglampa med tidlös design. Placera förslagsvis som sänglampa i sovrummet. Under skärmen sitter en spot som går att vrida 60° vågrätt och 45° lodrätt.Strömbrytare sitter placerad på lampan. Integrerad LED på 4W, med 130 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Lako LED fasad (Teak)

  Lako LED fasad (Teak)
  Lako är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium, glas och teak. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning på väggen. Placera förslagsvis den grå armaturen vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 8W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus. Lako finns även i andra varianter.
 • Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, svart

  Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, svart
  Fyrkantig textilvägglampa Bomull Letar du efter en enkel och återhållen vägglampa med ett mysigt utseende? Svaret, som kan kombineras med många inredningsstilar, är bomull. Vägglampan består av en fyrkantig textilskärm som hålls i form och läge av en dold metallram. Ljuset faller genom textilväven på ett mycket dämpat sätt in i rummet och även genom de vertikala öppningarna på väggen. Cotton ger alltså både grundbelysning belysning och en lätt accent.
 • Fedon fasad

  Fedon fasad
  Fedon är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av rostfritt stål och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen och ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i matt nickel längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Ljuskälla ingår ej.
 • Lako LED fasad (Brun)

  Lako LED fasad (Brun)
  Lako är en modern och stilren fasadlampa med en industriell design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 8W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus. Lako finns även i andra varianter.
 • Snap vägglampa (Vit)

  Snap vägglampa (Vit)
  Snap är en modern vägglampa med industriell design av stål. Den rörliga skärmen gör den perfekt som läslampa vid skrivbordet eller sängen. Strömbrytare sitter placerad på lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Moy LED vägglampa (Guld)

  Moy LED vägglampa (Guld)
  Moy är en enkel och elegant vägglampa som fungerar lika bra i badrummet som i vardagsrummet. Väggfästet i satin guld tillsammans med opalglaset ger en fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis vid badrumsspegeln eller flera på rad längs med en korridor i hallen. Integrerad LED på 4W med 300lumen och 3000K vitt ljus.
 • Boc LED vägglampa (Krom)

  Boc LED vägglampa (Krom)
  Boc är en modern och stilren vägglampa av stål. Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt vilket gör den perfekt som läslampa i sovrummet. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Integrerad LED på 3W, med 130 lumen och 3000K vitt ljus
 • Boc LED vägglampa (Brons)

  Boc LED vägglampa (Brons)
  Boc är en modern och stilren vägglampa av stål. Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt vilket gör den perfekt som läslampa i sovrummet. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Integrerad LED på 3W, med 130 lumen och 3000K vitt ljus
 • LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit

  LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit
  Väl skyddad LED utomhusvägglampa Fred XL LED-utomhusvägglampan Fred XL, som är skyddad från inträngande vatten, kan inte skada hårda slag. detta stöds av IK10 med högsta slagtålighet. Så robust som vägglampan utomhus är dess ovala utseende lika harmoniskt. Fred XL består av en ram av polykarbonat och en matt diffusor av ABS-plast, genom vilken lysdioderna säkerställer enhetlig, varmvit belysning.
 • Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor

  Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor
  Praktisk LED-solvägsljus Soleil med skymningssensor Den är perfekt för trädgårdsstigar eller alla utomhusområden där det måste finnas tillräckligt med ljus för säkerheten. Utan strömförsörjning kan Soleil-väglampan ställas in på kort tid. Den laddar sig självständigt via solpanelen och avger ständigt ett lätt ljus i skymningen. Den integrerade sensorn upptäcker människor när de närmar sig och avger mer ljus lite efter lite. Avkänningsområdet för sensorn är maximalt 6 meter och en vinkel på 180 °. Det robusta solbelysningen från Soleil är pålitlig utomhusbelysning som också skyddas från vind och väder.
 • Frame vägglampa (Guld)

  Frame vägglampa (Guld)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av antikmässing och svart tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Stood and Wood golvlampa (Svart)

  Stood and Wood golvlampa (Svart)
  Stood är en modern golvlampa som tillför en varm och harmonisk atmosfär i rummet.Kombinationen av lönnträ och svart stål gör den till någon speciellt!Levereras med 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Brow LED fasad

  Brow LED fasad
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Denna vägglampa är perfekt för sovrums- och hembelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Artis vägglampa (Krom)

  Artis vägglampa (Krom)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Denna vägglampa är perfekt för sovrums- och hembelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Gina fasad (Vit)

  Gina fasad (Vit)
  Gina är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis den mattvita armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Ljuskälla ingår ej. Gina finns även i andra varianter.
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Den rörliga armen gör lampan perfekt som sänglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Ora LED pendel (Vit)

  Ora LED pendel (Vit)
  Ora är en stilren, minimalistisk och modern pendel av aluminium. Placera förslagsvis i ett hörn för dekorativ belysning, eller flera över matbordet eller köksön. Levereras med 1,5m sladd.Integrerad LED på 4W, med 350 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Artis vägglampa (Krom)

  Artis vägglampa (Krom)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Den rörliga armen gör lampan perfekt som sänglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Den rörliga armen gör lampan perfekt som sänglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Denna vägglampa är perfekt för sovrums- och hembelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Samba vägglampa (Svart)

  Samba vägglampa (Svart)
  Samba är en samling lampor för interiörbelysning designad av Faro Lab. Denna svarta vägglampa med gul textilskärm är designad för att lysa upp sovrum och vardagsrum. Strömbrytare placerad på väggfästet.Ljuskälla ingår ej.
 • Frame vägglampa (Guld)

  Frame vägglampa (Guld)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av antikmässing och vit tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • LED-utomhusspot Plom, mörkgrå

  LED-utomhusspot Plom, mörkgrå
  LED-väggstrålkastare Plom med teleskopiskt armaturhuvud Den här strålkastaren är tillräckligt skyddad mot damm och vattenstrålar med skyddsklass IP64, så att inget står i vägen för användning i alla utomhusområden. Plom är också tillverkad av hållbar aluminium, diffusorn är tillverkad av PMMA-plast och strålar ut det varmvita ljuset bländfritt i omgivningen. Det teleskopiska armaturhuvudet gör det möjligt att fokusera exakt på de föremål eller områden som ska belysas. - Utrustad med CREE-ljusdioder
 • Vägglampa Fold med LED-läslampa, svart

  Vägglampa Fold med LED-läslampa, svart
  Modern vägglampa Fold med tygskärm och LED-läslampa Fold är en optimal ljuskälla för vardagsrum och sovrum, både i privata miljöer och på hotell. Det rektangulära väggfästet i metall har en dekorativt formad tygskärm som strålar ljuset uppåt och nedåt. En LED-läslampa är fäst vid väggfästets nedre ände, vars ljus kan riktas efter behov genom att lampkroppen svängs. Väggfästet har också en strömbrytare som kan användas för att bekvämt tända och släcka ljuset igen. - Läslampa: 3 W, 200 lumen, ljusfärg varmvitt
 • Toc LED fasad (Vit)

  Toc LED fasad (Vit)
  Toc är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis den mattvita armaturen vid entrén, altanen eller terrassen.Integrerad LED på 8W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Gina fasad (Grå)

  Gina fasad (Grå)
  Gina är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Ljuskälla ingår ej. Gina finns även i andra varianter.
 • Badrumstaklampa Tola, kantig

  Badrumstaklampa Tola, kantig
  Rektangulär taklampa Tola, vit, för badrum och andra nyttoutrymmen Modellen kännetecknas av en tydlig geometri och en platt form. Hos taklampan Tola har funktionalitet högsta prioritet. Den passar in perfekt i olika inredningar och utgör en praktisk lösning även för mindre rum. Skyddsfaktorn IP44 gör denna lampa lämplig bl.a. för rum med hög luftfuktighet. Tack vare den praktiska diffusorn i elegant opal-look avger Tola en ljus och bländfri belysning. Med en okomplicerad, funktionell design passar Tola in i badrum och WC, men även i andra bruks- eller bostadsrum. Lampan harmonierar på ett briljant sätt med alla inredningar som bygger på en återhållsam stil och största möjliga funktionalitet.
 • Volga LED vägglampa (Krom)

  Volga LED vägglampa (Krom)
  VOLGA är en vägglampa med LED-teknik av aluminium. Tack vare sin IP44 är den idealisk för badrumsbelysning. Integrerad LED på 18W, med 1300 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Niko LED R vägglampa (Vit)

  Niko LED R vägglampa (Vit)
  Niko är en modern och stilren vägglampa med en skandinavisk design, gjord av aluminium, trä och glas. Ljuskällan som sitter på vänster sida omfångas av det runda och glaset ger en bra och fin ljusspridning. Träplattan har inbyggd trådlös laddning av mobilen. Finns även ett USB-uttag för laddning av mobilen. Ljuskällan går att dimra i tre steg med strömbrytaren som sitter på basen. Integrerad LED på 7W, med 500Lm och 3000K varmvitt ljus. Niko finns även i andra varianter.
 • Vägg-läslampa Lead, läderdetaljer, LED

  Vägg-läslampa Lead, läderdetaljer, LED
  Högkvalitativ vägg-läslampa Lead med moderna LED-lampor Den moderna vägglampan Lead ger tillräckligt ljus för läsning innan du somnar eller för att läsa dagstidningen i fåtöljen. Lampan är utrustad med en flexibel LED-spot, som ger varmvitt ljus som läslampa, och är den perfekta lampan för moderna sovrum eller vardagsrum. Optiskt är den läderbelagda och böjbara armen en höjdpunkt, perfekt kombinerad med bronsfärgad metall. Diffusorn vid lamphuvudet är dessutom av genomskinligt glas. Den integrerade strömbrytaren på vägghållaren ger extra komfort. Ett kort tryck på sidan gör att ljuset tänds eller släcks.
 • Foc-21 LED mark (Grå)

  Foc-21 LED mark (Grå)
  Markspot för utomhusbelysning. Denna moderna och minimalistiska lampa kan justeras i vinkel så att man kan belysa det som önskas. Den är idealisk för att lysa upp trädgårdar och terrasser och fokusera ljuset där du behöver. Denna lampa har IP65 som ger högt skydd mot väder och vind. Integrerad LED på 16W, med 800 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Den rörliga armen gör lampan perfekt som sänglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Honey i industristil

  Utomhusvägglampa Honey i industristil
  Utomhus vägglampa Honey i det nuvarande industriella utseendet Med väggarmaturen Honey för utomhusbruk, som är robust tillverkad av gjuten aluminium, kan många belysningskoncept berikas i utomhusområdet. Vare sig den placeras enskilt eller i par bredvid ytterdörren för att belysa husets entré på ett säkert och inbjudande sätt eller på garagets vägg för att skapa en stämningsfull belysning - Honey-väggarmaturen är verkligen på rätt plats. Det klara armaturglaset skyddas av ett metallgaller, vilket ytterligare förstärker den industriella charmen. En ljuskälla med E27-sockel (även LED upp till 15 W) krävs. Dekorativa glödlampor kan beställas separat via tillbehören. - Skyddsklass IP54
 • LED-vägglampa Press, svart

  LED-vägglampa Press, svart
  LED-vägglampa Press - Design: Jordi Blasi Designern Jordi Blasi fick Delta Selection ADI Award 2020 för sin serie vägglampor med namnet Press. I Press bildar väggfästet i metall en halvklot som också fungerar som strömbrytare. Det är därifrån namnet kommer: press betyder att trycka. Du behöver bara trycka kort på halvklotet för att ljuset ska tändas eller släckas. I motsats till detta finns den rörformade ljuskroppen under väggfästet, som innehåller LED-ljuskällan.
 • Orleans vägglampa (Grå)

  Orleans vägglampa (Grå)
  Orleans är en enkel och klassisk spotlight med minimalistisk design av stål.Den rörliga spotten gör att man kan belysa precis det som behövs.Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Rem bordslampa (Nickel)

  Rem bordslampa (Nickel)
  Rem är en minimalistisk och elegant lampa.Basen av matt nickel tillsammans med skärmen av tyg i beige ger fin ljusspridning i rummet. Levereras med 1,6m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Drak av mässing

  LED-utomhusvägglampa Drak av mässing
  Rund LED vägglampa Drak i mässing Modern design kännetecknar LED-vägglampan Drak, vars runda kropp, som är halvöppen på framsidan, är tillverkad av robust mässing. Tack vare korrosionsskyddet kan Drak-vägglampan även monteras på byggnader nära havet, eftersom den inte skadas av salt luft. Ljuset från lysdioderna som är installerade bakom plastdiffusorn avges i en mjuk halvcirkel nedåt, framåt och något åt sidan.
 • LED-vägglampa Pixie med flexarm, svart

  LED-vägglampa Pixie med flexarm, svart
  Flexarm vägglampa Pixie som LED-läslampa Pixie LED-vägglampa består av en rund väggfäste som bär en flexibel flexibel arm, i slutet av vilken huvudet är med de varma vita lysdioderna. Det senare kan fritt justeras efter önskemål. Manövreringen sker via omkopplaren, som placeras i mitten på väggfästets framsida. Pixie är den perfekta extra ljuskällan för sittgruppen och bredvid sängen.
 • I industri-look - klämlampa Pepper beige

  I industri-look - klämlampa Pepper beige
  Klämlampa Pepper i industri-look - beige Klämlampan Pepper installeras mycket snabbt och kan användas överallt där man behöver extrabelysning. Fäst lampan med klämman på en bordsskiva eller ett hyllplan, sätt i kontakten i uttaget: nu är Pepper klar att användas. Den vida skärmen är vit invändigt, och skapar en optimal ljusreflektion och en bred ljusspridning. Strömbrytaren för att tända och släcka lampan är integrerad i skärmens ovansida. - kabellängd: 170 cm
 • Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, beige
  Fyrkantig textilvägglampa Bomull Letar du efter en enkel och återhållen vägglampa med ett mysigt utseende? Svaret, som kan kombineras med många inredningsstilar, är bomull. Vägglampan består av en fyrkantig textilskärm som hålls i form och läge av en dold metallram. Ljuset faller genom textilväven på ett mycket dämpat sätt in i rummet och även genom de vertikala öppningarna på väggen. Cotton ger alltså både grundbelysning belysning och en lätt accent.
 • Ten - minimalistisk vägglampa, vit

  Ten - minimalistisk vägglampa, vit
  Minimalistisk vägglampa Ten En enkel uttag, i vilken en lampa med en E27 uttag är införd - detta är den tio vägglampa, vilken kan optiskt ändras genom att välja lampan. Som på bilden kan en globlampa med klart glas användas, men LED-lampor med satinfinish är också möjliga, liksom lampor i andra former (se tillbehör). Lampan kan även användas som en taklampa i små rum eller när flera är installerade.
 • Pals fasad

  Pals fasad
  Pals är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan omfångas av skärmen och ger en fin och bra ljusspridning neråt.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller vid uteplatsen.Ljuskälla ingår ej.Pals finns i fler varianter.
 • metallelement i mörkgrå - Hänglampa Mine

  metallelement i mörkgrå - Hänglampa Mine
  Dekorativ hängande lampa Gruva i trä, metall och glas Det är inte bara materialen som gör Mine-hänglampan optiskt till en del av den nordiska designen, utan också det mysiga helhetsintrycket att hänglampan lyser upp och tänder och lämnar tittaren. Dess moderna utseende utstrålar en lugn avkoppling, som förstärks av ljusstrålningen riktad i alla riktningar. Mine-hänglampan kan användas optimalt som områdesbelysning, varigenom det inte spelar någon roll var strömanslutningen är placerad, eftersom den är försedd med totalt 400 cm lång kabel som möjliggör individuell positionering.
 • Dado-P fasad (Brun)

  Dado-P fasad (Brun)
  Dado är en elegant fasadlampa med en industriell design, gjord av stål och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis den rostbruna armaturen vid entrén eller altanen.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Rem med LED-läslampa, vit/nickel

  Vägglampa Rem med LED-läslampa, vit/nickel
  Elegant designad textilvägglampa Rem med LED-läslampa Med vägglampan Rem kan privata rum och hotellrum utrustas med lämplig extra belysning, inklusive en extra läsljusfunktion. Vare sig den här vägglampan, vars eleganta design kommer från Alex & Manel Lluscà, ger ett mycket stämningsfullt ljus över soffan eller på väggen över sängen. Utrustad med en strömbrytare. Läslampan kan svängas för att anpassa ljuset. - Läslampa: 4 W LED, 120 lumen, ljusfärg varmvitt (3 000 K).
 • Rem Matt vägglampa (Nickel)

  Rem Matt vägglampa (Nickel)
  Rem är en minimalistisk och elegant lampa.Basen av matt nickel tillsammans med skärmen av tyg i beige ger fin ljusspridning i rummet. På undersidan sitter en rörlig spot som gör Rem en perfekt läslampa.Två separata strömbrytare per ljuskälla sitter placerade på väggfästet.Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 4W, med 120 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Fantastiskt utformad bordslampa Jellyfish

  Fantastiskt utformad bordslampa Jellyfish
  Maneter bordslampa - design inspirerad av havet Denna modell kännetecknas av en skulpturell, organisk form. Designarna av Jellyfish bordslampa inspirerades av vattenlevande djurvärlden och tog den mystiska maneten som modell. Flödande linjer och en slående kontrast mellan det mystiska svarta och lyxiga guldet avgör det effektiva bordslampa yttre utseende. Guldfinishen är mycket mer än bara en distinkt detalj, den används för att öka ljusutbyte . Vare sig på nattduksbordet i sovrummet på en skänk i vardagsrummet eller på en smal byrå i hallen - den manet bordslampa kan ställas in i scenen lika framgångsrikt i mycket olika sammanhang. Den eleganta lampan förstärker en klassiskt elegant interiör och sätter en elegant accent i ett modernt rum.
 • LED-utomhusvägglampa Lotus i vitt

  LED-utomhusvägglampa Lotus i vitt
  Enkel design och robust exteriör - LED utomhusvägglampa Lotus Inspirerad av kronbladet av en lotusblomma - så fick den moderna LED-utomhusvägglampan sin form och namn. Lotus är installerat på husfasaden eller på terrassen och skapar ett vackert, indirekt ljus som behagligt lyser upp mörkret. Utomhusarmaturen kan installeras med en uppåt- eller nedåtbalk. För att Lotus ska klara alla väder, är armaturen utrustad med kapslingsklass IP65 och en slaghållfasthet på IK08
 • LED-bordslampa Hoshi med dimmer, svart-koppar

  LED-bordslampa Hoshi med dimmer, svart-koppar
  Trendiga Hoshi LED-bordslampa i koppar och svart Hoshi är en LED-bordslampa som är mycket elegant å ena sidan, men också original å andra sidan. Skärmen designades väldigt platt och målades i svart, precis som lampans runda, stabila bas. I kombination med den kopparfärgade ramen skapas en trendig lampa som inte bara är en fest för ögonen utan också har några fördelar när det gäller ljus. Tack vare den varma vita lysdioden avger den behagligt och diffust ljus som skyddas uppifrån av den stora skärmen. En vriddimmer det också möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • LED-utomhusvägglampa Olan, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Olan, mörkgrå
  LED utomhusvägglampa Olan - för justerbar ljus accent Det rektangulära locket på LED-utomhusvägglampan Olan i aluminium märks knappast på fasaden under dagen med sin enkla design. På natten kastar lysdioderna som lyser upp och ner och ligger bakom genomskinliga glasöverdrag vertikala ljusstrålar på väggen. Bredden kan begränsas efter behov tack vare gångjärnspanelerna.
 • Utomhusvägglampa Tejo

  Utomhusvägglampa Tejo
  Vinklad, modern utomhusvägglampa Tejo Tejo avger ljus i tre riktningar - framåt, uppåt och nedåt. I kombination med den enkla kuboidformen är resultatet en effektiv lampa för moderna utomhusområden. Utomhusvägglampan består av ett hölje av mörkgrått formsprutat aluminium och matt polykarbonatöverdrag. Tejo erbjuder en hållare för en E27-lampa som placeras inuti skyddad från stänkvatten.
 • Vägglampa Cotton, kantig, 37 x 12 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kantig, 37 x 12 cm, beige
  Fyrkantig textilvägglampa Bomull Letar du efter en enkel och återhållen vägglampa med ett mysigt utseende? Svaret, som kan kombineras med många inredningsstilar, är bomull. Vägglampan består av en fyrkantig textilskärm som hålls i form och läge av en dold metallram. Ljuset faller genom textilväven på ett mycket dämpat sätt in i rummet och även genom de vertikala öppningarna på väggen. Cotton ger alltså både grundbelysning belysning och en lätt accent.
 • Utomhusvägglampa Block av betong

  Utomhusvägglampa Block av betong
  Havsvattentålig och robust - Blockera utomhusvägglampa Regn eller storm, Block utomhusvägglampan överlever alla väderförhållanden. Tillverkad av betong och en plastdiffusor som säkert rymmer ljuskällan inuti, Block upplyser pålitligt fasader, entréer eller garageväggar. Ljuset strålar runt utan bländning och säkerställer tillräcklig och säker belysning i mörkret. Vägglampan Block är utrustad med kapslingsklass IP65 och chockmotstånd från IK10 och är den perfekta utomhusbelysningen, och det även för områden nära konstgjorda.
 • Designer-pendellampa Le Vita, LED 2 lampor

  Designer-pendellampa Le Vita, LED 2 lampor
  Flytande ljus - LED-pendellampa Le Vita med opalglas Två högkvalitativa opalglaskulor, försiktigt och jämnt glänsande, hålls tydligen enkelt av en guldfärgad aluminiumram. Den välformade sammansättningen av denna pendellampa kommer från pennan från den spanska designerstudion Nahtrang. Glasdiffusornas kurvor är smart inramade av aluminiumramen och bildar tillsammans en perfekt, modern struktur som passar perfekt in i modern inredning. Le Vita-designlampan är lekfullt iscensatt, till exempel ovanför ett stort matbord, och ser konstnärlig ut och kastar omedelbart sin besvärjelse för varje tittare.
 • Kvadratisk taklampa Tola för badrum

  Kvadratisk taklampa Tola för badrum
  taklampa Tola i vitt med ökat fuktskydd Tack vare IP-skyddsfaktorn 44 är denna modell särskilt skyddad mot fukt och smuts. I detta avseende är Tola- taklampa idealisk för användning i badrum, toalett eller källare. Armaturen är designad enkelt och praktiskt, den vita färgen i kombination med tydlig geometri säkerställer ett tydligt utseende. Tack vare ljusspridaren i opalt utseende avger lampan ett intensivt men bländfritt ljus. Den platta designen gör Tola- taklampa idealisk även för trånga utrymmen. Tola-lampan rekommenderas som en förnuftig belysningslösning överallt där en praktisk och enkel armatur krävs. Denna lampa passar sömlöst i tidlösa såväl som moderna och till och med puristiska inredningslösningar. Om badrums- eller toalettbelysningskonceptet ska kompletteras med ytterligare ljuskällor, är ytterligare enkelt designade lampor bara saken.
 • LED-vägglampa Moy i krom med glasskärm

  LED-vägglampa Moy i krom med glasskärm
  Moy LED-vägglampa - även lämplig för badrummet Liten, rund och modern design - Moy LED-vägglampa utrustad med kromfärgade metallelement är perfekt för att belysa korridoren, vardagsrummet eller badrummet. Lampskärmen är gjord av högkvalitativt glas i mjölkvit. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser homogent och bländar fritt i omgivningen med en varmvit, vilket skapar en trevlig atmosfär.
 • LED-vägglampa Mood med indirekt ljus

  LED-vägglampa Mood med indirekt ljus
  Mood LED-vägglampa - Nordisk design med äkta trä Mood vägglampan består av en träplatta och lampkroppen sitter på den, som rymmer två mjukt lysande lysdioder. Denna lilla lampa skapar ett behagligt, indirekt ljus och är perfekt för dekorativt ljus i vardagsrummet. Mood-lampan är också en riktig blickfång i sovrummet med sitt ljus som lyser uppåt och nedåt. En praktisk vippströmbrytare är ansluten till den sida med vilken Mood-lampan enkelt kan tändas och stängas av.
 • Vägglampa Whizz, svart

  Vägglampa Whizz, svart
  Flexibel design vägglampa Whiz Med upphängningslampan Whiz har inredningsarkitekten och designern Christoph Friedrich Wagner designat en konvertibel blickfång för interiören. Från väggfästet reser sig en arm som sträcker sig från 70 till 120 cm in i rummet och kan vridas 180 °. Detta håller skärmen, som består av en vertikal cylinder och en horisontell skiva. En utsatt E27-lampa är fäst på undersidan, som har en dekorativ effekt och kan belysa rummet obehindrat. Skärmens höjd kan justeras med kabeln som kan låsas på armen. Det finns en av / på-brytare på kabelsektionen mellan EU-kontakten och väggfästet. Endast de gyllene skruvanslutningarna sticker ut i färg på den helt svarta lampan.
 • LED-utomhusväggspot Slot, 20 cm

  LED-utomhusväggspot Slot, 20 cm
  Svart LED-spotlight platsplats för ytterväggen Med ytterväggen spot slot tillverkad av aluminium, stämningsfull belysning i den nattliga utomhus blir en barnlek. Huvudet kan justeras efter önskemål; Ljuset från lysdioderna släpps ut i en vinkel på 25 ° genom ett klart glasöverdrag och skapar en riktad ljuskotte med vilka föremål på terrassen och i trädgården kan presenteras perfekt. Den svarta spot bleknar optiskt i bakgrunden under dagen och imponerar också med sitt vattenstrålskydd och stöttålighet.
 • LED-vägglampa Le Vita med opalglas

  LED-vägglampa Le Vita med opalglas
  Le Vita - glänsande LED-vägglampa i guld med glasskärm Den moderna designen på vägglampan Le Vita övertygar med glänsande guld och matt vit. Lampskärmen är en boll av opalglas som lyser inifrån och ut. De inbyggda lysdioderna lyser med en mjuk varmvit och i kombination med glasdiffusorn skapar en mjuk ljus och en trevlig atmosfär. Le Vita är perfekt för belysning i moderna omgivningar, oavsett om det är i entrén, i korridoren eller för elegant extrabelysning i vardagsrummet.
 • Utomhusvägglampa Natron

  Utomhusvägglampa Natron
  Utomhus vägglampa Natron med ljusemission på tre sidor Natron vägglampa utomhus är designad i en modern, fyrkantig kuboidform. Den består av en stativ och tre frostade glasrutor. Soda avger bländningsfritt ljus uppåt, nedåt och framåt. Armaturen, som är skyddad mot vattenstrålar, är utrustad med ett uttag för en E27-lampa.
 • Bordslampa Akane, tillverkad i Spanien

  Bordslampa Akane, tillverkad i Spanien
  Bordslampa Akane med orientaliskt inspirerad design Designern Pepe Llaudet har inspirerats av den gamla orientaliska kulturen när han utformade bordslampan Akane. Han har med denna lampa lyckats omtolka den orientaliska looken. Akanes stora skärm är tillverkat av papper som låter det strålande ljuset ta sig ut allsidigt. På så sätt skapas en gemytlig ljuseffekt, som välkomnas i alla rum. En bordslampa som är tillverkad i Spanien och som blänker i enkel skönhet. Utrustad med strömbrytare. Längden på anslutningskabel är 170 cm lång.
 • LED-utomhusvägglampa Tom XL, IK10, mörkgrå/vit

  LED-utomhusvägglampa Tom XL, IK10, mörkgrå/vit
  LED utomhusvägglampa Tom XL - rund och extra robust Tom XL består av en cirkulär ram gjord av ABS-plast. Detta inkluderar en böjd diffusor gjord av polykarbonat, vars matta material i kombination med det varma vita ljuset på LED-lamporna inuti säkerställer enhetlig belysning. Ett särskilt trumfkort för LED-utomhusvägglampan är dess motståndskraft mot yttre påverkan. Tom XL är inte bara väl skyddad mot vind och väder, utan också mot hårda stötar i enlighet med IK10 slagmotstånd.
 • LED-vägglampa Brume, brons

  LED-vägglampa Brume, brons
  Brume LED-vägglampa i polerad brons Brume består av en cirkulär väggfäste och en paraplyhållare i en mörkbrun bronsfärg, samt en långsträckt glasskärm, antingen uppåt eller nedåt. Den senare består av en yttre genomskinlig glasmantel och en inre matt glödlampa. I kombination med de varma vita lysdioderna genereras ett behagligt, jämnt ljus. Den stänksäkra LED-vägglampan Brume är perfekt som en extra ljuskälla i badrummet eller vardagsrummet.
 • LED-utomhusvägglampa Twist

  LED-utomhusvägglampa Twist
  Specialdesign - LED utomhusvägglampa Twist LED-utomhusvägglampan Twist väcker omedelbart allas uppmärksamhet, på kvällen eller under dagen. Deras moderna design är perfekt för att sätta accenter, vare sig det är på terrassen, på husfasaden eller i trädgården. De varma vita lysdioderna lyser nedåt i den öppna delen av armaturen, som är utrustad med lutande stöd. Dessa är inte bara en del av det speciella utseendet, utan skapar också ett underbart spel av ljus och skugga i mörkret när ljuset tänds.
 • IP65 - modern LED-utomhusvägglampa Sticker

  IP65 - modern LED-utomhusvägglampa Sticker
  Väggdekor - Enkel LED utomhusvägglampa Sticker LED utomhusvägglampa kombinerar modernitet med enkelhet. Den mörkgrå aluminiumramen och den robusta diffusorn i plast gör den också mycket tidlös och anpassningsbar. Det varmvita LED-ljuset strålar upp och ner på väggen. Detta skapar en fin effekt på den yttre fasaden, som också är väldigt dekorativ på distans. Tack vare IP65 är armaturen skyddad mot alla väderförhållanden.
 • LED-utomhusvägglampa Bu-oh! antracit

  LED-utomhusvägglampa Bu-oh! antracit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa Bu-oh! med fyrsidigt ljusemission Den fyrkantiga LED-yttre vägglampan Bu-oh! Finns på alla fyra sidor. Försedd med ljusuttag genom det böjda frontluckan, som endast fästes på stativ fyra kanter, genom vilka det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna släpps ut och därmed belyser en fasad unikt. En opalvit nyans av polykarbonat är gömd bakom locket. Varhelst LED-utomhusvägglampan Bu-oh! är monterad på fasaden - det kommer definitivt att utlösa den oh-effekt som den tackar sitt namn.
 • Vägglampa Perla, krom

  Vägglampa Perla, krom
  Badrumsvägglampa Perla med tvåsfärisk glasskärm Perla är en modern vägglampa, som är perfekt för badrummet tack vare sitt skydd mot vattenstänk. Ett kvadratiskt metallblock i blänkande krom fungerar som väggfäste. På framsidan sitter en rund ram i mitten där ett uttag för en G9-lampa och fästet för skärmen finns inbäddade. Den slående, sfäriska skärmen är tillverkad av en yttre, genomskinlig glassfär och en inre, matt glassfär som ger ett jämnt ljus.
 • Bärbar bordslampa Jellyfish, batteri, vit

  Bärbar bordslampa Jellyfish, batteri, vit
  LED-bordslampa Jellyfish - bärbar lampa med modern design Bordslampan Jellyfish är utrustad med ett batteri och kan bekvämt användas var som helst i lägenheten. Utan strömförsörjning räcker det integrerade batteriet upp till 8 timmar och det integrerade lysdiodsystemet lyser upp omgivningen utan bländning. Det kan enkelt dimmas med touchfunktion och slås på/av. Laddningen sker bekvämt med en USB-kabel som medföljer. Jellyfish utseende påminner om maneter. Det rundade huvudet, på vars undersida lysdioderna befinner sig, är det mest utmärkande kännetecknet. Ansvaret för detta ligger hos den spanska designstudion Nahtrang.
 • LED-utomhusvägglampa Hikari, IK10

  LED-utomhusvägglampa Hikari, IK10
  Hårt skal, mjukt ljus - LED-utomhusvägglampa Hikari Även om man inte kan se det vid första anblicken, är LED-utomhusvägglampan Hikari mycket robust. Förutom motståndskraften mot vind och väder har Hikari försetts med ett utmärkt skydd mot mekanisk påverkan i enlighet med högsta stöthållfasthet IK10. Lampan består av en mörkgrå aluminiumram som är öppen i sidled och front, samt en stor diffusor med polykarbonathölje. Den mattvita insidan gör att LED-lampornas varmvita ljus ger en jämn belysning av utomhusområdet.
 • Hotel vägglampa (Vit)

  Hotel vägglampa (Vit)
  Hotel är en modern och stilren vägglampa som ger hotellkänsla i rummet.Gjord av satin nickel och har en vit tygskärm som ger fin ljusspridning i rummet. På väggfästet sitter även en rörlig spot som gör lampan perfekt som sänglampa i sovrummet. Två separata strömbrytare sitter placerade på undersidan av väggfästet. Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 80 lumen och 3500K kallvitt ljus.
 • Suau LED vägglampa (Brons)

  Suau LED vägglampa (Brons)
  Suau är en modern och minimalistisk vägglampa av stål.Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt vilket gör den perfekt som sänglampa. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Integrerad LED på 3W, med 140 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Suau LED vägglampa (Vit)

  Suau LED vägglampa (Vit)
  Suau har en modern och minimalistisk design och är gjord av aluminium. Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet vilket gör denna lampan perfekt som läslampa i sovrummet. Integrerad LED på 3W, med 140lumen och 3000K vitt ljus.
 • Lako LED fasad (Grå)

  Lako LED fasad (Grå)
  Lako är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 8W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus. Lako finns även i andra varianter.
 • Ora LED pendel (Svart)

  Ora LED pendel (Svart)
  Ora är en stilren, minimalistisk och modern pendel av aluminium. Placera förslagsvis i ett hörn för dekorativ belysning, eller flera över matbordet eller köksön. Levereras med 1,5m sladd.Integrerad LED på 4W, med 350 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Garten-4 mark (Svart)

  Garten-4 mark (Svart)
  Garten är en modern och stilren markspot med en tidlös design, gjord av plast. Ljuskällan som går att rikta ger ett fint och bra ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen i trädgården för att lysa upp objekt som plantor och buskar.Ljuskälla ingår ej. Använd ljuskälla PAR38 med sockel E27.
 • Tono mark (Svart)

  Tono mark (Svart)
  Tono är en modern och stilren markspot med en tidlös design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som går att rikta ger ett fint och bra ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen i trädgården för att lysa upp objekt som plantor och buskar.Levereras med 2m sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bast fotlykta (Grå)

  Bast fotlykta (Grå)
  Modern fotlykta för utomhusbelysning gjord av aluminium med en transparent diffusor i polykarbonat. BAST är perfekt för att lysa upp gångområdena i trädgården.Integrerad LED på 25W, med 2100 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Vico 60 pendel (Svart)

  Vico 60 pendel (Svart)
  Vico är en modern och stilren taklampa med en tidlös design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över skrivbordet eller köksön. Denna modellen kommer med den större takkoppen för installation mot tak. Integrerad LED på 15W, med 1500Lm och 2700K varmgult ljus. Levereras med 2m sladd. Vico finns även i andra varianter.
 • Hänglampa Mou, höjdjusterbar i svart

  Hänglampa Mou, höjdjusterbar i svart
  Funktionell industriell design: Mou hängande lampa Dess mest slående funktion är utan tvekan upphängningen, som omedelbart fångar ögat i sin moderna dragspelform. Men det här är mer än bara en prydnad för hänglampan Mou, eftersom lampans höjd kan justeras på nolltid genom att dra ner den eller trycka upp den. Upphängningen kan varieras från 50 cm till en längd av 116 cm. Själva lampskärmen kan också lutas 350 °. Du kan fixa den i önskat läge med skruvarna på sidan. Mou är perfekt för gastronomiska ändamål och som belysning ovanför bord eller diskar. Men Mou är också ett perfekt tillskott till industriell inredning i den privata sektorn, oavsett om det är kök, moderna vardagsrum eller matsalar.
 • Marlin pendel (Svart)

  Marlin pendel (Svart)
  Modern pendel med industriell design. Gjord av svart stål med antikmässingsdetaljer. Placera förslagsvis över matbordet eller soffbordet. Levereras med 150cm sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Whizz pendel (Mässing/guld)

  Whizz pendel (Mässing/guld)
  Whizz är en modern och elegant pendel. Kombinationen av mattsvart stål och satinguld ger en behaglig atmosfär och fin ljusbelysning rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Klee LED vägglampa (Grå)

  Klee LED vägglampa (Grå)
  Klee är en texturerad grå vägglampa med modern design. Den stora runda cirkeln av svart stål ger fint dekorativt ljus och tillsammans med den rörliga spotten blir det en perfekt sänglampa i sovrummet. Cirkelns ljus är dimbart genom den synliga strömbrytaren, den mindre runda cirkeln på lampan som man då snurrar på. Separat strömbrytare till spotten sitter placerad på sidan av lampan. Lampan kan monteras både vägrätt och lodrätt. Den runda cirkeln har integrerad LED på 10W och ljuset kan dimras från 690 lumen till 1021 lumen. Varmvitt ljus. Spotten har också integrerad LED på 2W, med 85 lumen och varmvitt ljus.
 • Link golvlampa (Svart)

  Link golvlampa (Svart)
  Link är en modern golvlampa i mattsvart stål.Spotten kan vridas 180° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Levereras med 1,9m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Vico 115 pendel (Svart)

  Vico 115 pendel (Svart)
  Vico är en modern och stilren taklampa med en tidlös design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över skrivbordet eller köksön.Integrerad LED på 30W, med 2800Lm och 2700K varmgult ljus. Levereras med 2m sladd. Vico finns även i andra varianter.
 • Saigon dekoration ute (Grå)

  Saigon dekoration ute (Grå)
  Saigon är en modern och stilren markbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium, textilene och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den bruna skärmen i flätad syntet ger en fin och bra ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid uteplatsen eller i trädgården då den fästs med ett markspjut.Detta är modellen där skärmen är 70cm i diameter och lampan 1m hög.Levereras med 2m sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.Saigon finns även i andra varianter.
 • Saigon dekoration ute (Grå)

  Saigon dekoration ute (Grå)
  Saigon är en modern och stilren markbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid uteplatsen eller i trädgården då den fästs med markspjut.Detta är modellen där skärmen är 17cm i diameter och lampan 1m hög.Levereras med 2m sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.Saigon finns även i andra varianter.
 • Danubio LED vägglampa (Krom)

  Danubio LED vägglampa (Krom)
  DANUBIO är en vägglampa för badrumsbelysning. Den är gjord av metall och har LED-teknik. Integrerad LED på 12W, med 800 lumen och 2700K varmvitt ljus.
 • Danubio LED vägglampa (Krom)

  Danubio LED vägglampa (Krom)
  DANUBIO är en vägglampa för badrumsbelysning. Den är gjord av metall och har LED-teknik. Integrerad LED på 18W, med 1080 lumen och 2700K varmvitt ljus.
 • Link track (Svart)

  Link track (Svart)
  Link är en modern spotlight till Faro Barcelonas skensystem. Spotten av mattsvart stål kan vridas 90° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Ljuskälla ingår ej.
 • Link track (Brons)

  Link track (Brons)
  Link är en modern spotlight till Faro Barcelonas skensystem. Spotten av brons kan vridas 90° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Ljuskälla ingår ej.
 • Tom LED fasad

  Tom LED fasad
  Tom är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 7W, med 400Lm och 3000K varmvitt ljus.Tom finns i fler varianter.
 • May LED vägglampa (Vit)

  May LED vägglampa (Vit)
  May är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av stål och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet, fungerar även som badrumslampa. Går även att montera som taklampa. Integrerad LED på 4W, med 300Lm och 2700K varmgult ljus. May finns även i andra varianter.
 • Derby-G fasad (Svart)

  Derby-G fasad (Svart)
  Derby är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis den mattvita armaturen vid entrén eller uteplatsen. Ljuskälla ingår ej. Derby finns även i en mindre modell.
 • Nit Right vägglampa (Svart)

  Nit Right vägglampa (Svart)
  NIT är en stilren vägglampa av mattsvart stål. Dess struktur av böjd cirkel gör att den kan användas som hylla och passar därför perfekt som sänglampa. Ljuskällan placeras på höger sida. Levereras med 1,7m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Dolme LED pendel (Vit)

  Dolme LED pendel (Vit)
  DOLME är en minimalistisk estetisk vit taklampa. Denna lampa för interiörbelysning projicerar ett mjukt ljus, perfekt för hemmet. Dess platta form gör att den kan integreras helt med miljön. Gjord av mattvit stål. Levereras med 160cm sladd. Integrerad LED på 23W, med 1260 lumen och 3000K vitt ljus.
 • LED-gånglampa Lotus

  LED-gånglampa Lotus
  Lotus - LED-gånglampa i modern design Varmvita LED-lampor belyser vägar, stigar eller terrassområden. Lotus, en modern gånglampa med kapslingsklass IP65 och stöthållfasthet IK08, är en tillförlitlig och robust lampa. Samtidigt erbjuder Lotus en dekorativ utsida, vilket gör gånglampan Lotus till ett snyggt inslag i utsidan, även i dagsljus.
 • Kasp (Svart)

  Kasp (Svart)
  Kasp är en modern och stilren, portabel solcells-fotlykta med en minimalistisk design, gjord av aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning runt om sig. Lampan laddas under dagen genom solcellspanelen på ovansidan, alternativt med USB kabeln som ingår. Färgtemperaturen kan justeras från 2700K till 3000K och har en inbyggd ljussensor. Vid användning av ljussensorn så lyser lampan vid kvällstid/under natten. Lampan passar därför perfekt att använda i trädgården, vid entrén, altanen eller balkongen för dekroativ belysning. På ovansidan sitter även ett handtag så att du enkelt kan förflytta lampan, handtaget förblir gömt om det ej används tack vare sin design.Integrerad LED på 2,2W, med 150Lm. Kasp finns även i en mindre modell.
 • Samba pendel (Svart)

  Samba pendel (Svart)
  SAMBA är en samling lampor för interiörbelysning designad av Faro Lab. Denna svarta pendel med grön bandskärm är designad för att lysa upp sovrum och vardagsrum. Levereras med 150cm sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Volga LED vägglampa (Svart)

  Volga LED vägglampa (Svart)
  VOLGA är en vägglampa med LED-teknik av aluminium. Tack vare sin IP44 är den idealisk för badrumsbelysning. Integrerad LED på 5W, med 350 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Lang pendel (Grön)

  Lang pendel (Grön)
  Lang är en modern och stilren pendel med oval form.Gjord av skinande svart och grön stål och med den öppna skärmen ger den en fin ljusbelysning i rummet. Levereras med 140cm sladd. Ljuskällor ingår ej.
 • May LED vägglampa (Orange)

  May LED vägglampa (Orange)
  May är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av stål och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet, fungerar även som badrumslampa. Går även att montera som taklampa. Integrerad LED på 4W, med 300Lm och 2700K varmgult ljus. May finns även i andra varianter.
 • May LED vägglampa (Grön)

  May LED vägglampa (Grön)
  May är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av stål och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet, fungerar även som badrumslampa. Går även att montera som taklampa. Integrerad LED på 4W, med 300Lm och 2700K varmgult ljus. May finns även i andra varianter.
 • Sumba vägglampa (Svart)

  Sumba vägglampa (Svart)
  Sumba är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av stål och rotting. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej. Sumba finns även i andra varianter.
 • Link vägglampa (Svart)

  Link vägglampa (Svart)
  Link är en modern vägglampa av mattsvart stål.Spotten kan vridas 90° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Ljuskälla ingår ej.
 • Link vägglampa (Brons)

  Link vägglampa (Brons)
  Link är en modern vägglampa av brons.Spotten kan vridas 90° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Ljuskälla ingår ej.
 • Kera vägglampa (Vit)

  Kera vägglampa (Vit)
  Kera är en enkel och minimalistisk vägglampa av keramik med skinande yta. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj eller flera på rad längs en korridor. Ljuskälla ingår ej.
 • Lang pendel (Grön)

  Lang pendel (Grön)
  Lang är en modern och stilren pendel med oval form.Gjord av skinande svart och grön stål och med den öppna skärmen ger den en fin ljusbelysning i rummet. Levereras med 140cm sladd. Ljuskällor ingår ej.
 • Guadalupe vägglampa (Svart)

  Guadalupe vägglampa (Svart)
  Guadalupe är en modern och snygg vägglampa av metall. Den beiga skärmen som kan roteras 360° ger ett riktat ljus, och tillsammans med den rörliga, mindre spotten blir den perfekt som läslampa i sovrummet eller bredvid soffan i vardagsrummet. Ingår ej ljuskälla till skärmen. Den mindre spotten har integrerad LED på 1W, med 100 lumen och 3000K vitt ljus. Två separata strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerade på väggfästet.
 • Guadalupe vägglampa (Svart)

  Guadalupe vägglampa (Svart)
  Guadalupe är en modern och snygg vägglampa av metall. Den gröna skärmen som kan roteras 360° ger ett riktat ljus, vilket gör att vägglampan passar perfekt som läslampa i sovrummet eller bredvid soffan i vardagsrummet.Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Artis vägglampa (Brons)

  Artis vägglampa (Brons)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Undertill sitter en rörlig spot som gör lampan perfekt som sänglampa. Två separata strömbrytare placerade på väggfästet.Ingår ej ljuskälla till skärmen. Spotten har integrerad LED på 1W, med 140 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Tou vägglampa (Grå)

  Tou vägglampa (Grå)
  Tou är en designvägglampa av Faro Lab. Den är gjord av aluminium och har en skumbeläggning inlindad i tyg, vilket ger den en mjuk yta. Lampan ger ett dekorativt ljus med sin integrerade LED på 7W, med 45 lumen och 2700K varmvitt ljus. Placera förslagsvis flera i grupp. Finns i fler färger och storlekar.
 • Klee LED vägglampa (Grå)

  Klee LED vägglampa (Grå)
  Klee är en texturerad grå vägglampa med modern design. Den stora runda cirkeln av svart stål ger fint dekorativt ljus och tillsammans med den rörliga spotten blir det en perfekt sänglampa i sovrummet. Cirkelns ljus är dimbart genom den synliga strömbrytaren, den mindre runda cirkeln på lampan som man då snurrar på. Separat strömbrytare till spotten sitter placerad på sidan av lampan. Lampan kan monteras både vägrätt och lodrätt. Den runda cirkeln har integrerad LED på 10W och ljuset kan dimras från 690 lumen till 1021 lumen. Varmvitt ljus. Spotten har också integrerad LED på 2W, med 85 lumen och varmvitt ljus.
 • Frame vägglampa (Nickel)

  Frame vägglampa (Nickel)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av matt nickel och vit tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Frame vägglampa (Nickel)

  Frame vägglampa (Nickel)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av matt nickel och beige tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Plat pendel (Svart)

  Plat pendel (Svart)
  PLAT är en minimalistisk taklampa. Fokus ligger på glödlampan, dess glans sprids i hela rummet. Den finns i två färger. Dess stil passar perfekt med skandinavisk stil.Levereras med 150cm sladd. Ljuskällor ingår ej.