Faro Barcelona lampor

 • Hänglampa Nido i naturrotting

  Hänglampa Nido i naturrotting
  Pendellampa Nido med rottingskärm - för ett naturligt ljus Lampskärmen i vävd rotting ger modellen ett trevligt och samtidigt särpräglat utseende. Det något otyglade intrycket är avsiktligt, och den organiska formen har inspirerats direkt av naturen. Den vackra rottingskärmen gör att hänglampan Nido får utveckla sin stämningseffekt fullt ut, och blir till en tilltalande accessoar i hemmet. Denna originella ljuskälla kommer till sin rätt i alla naturbetonade inredningskoncept med höga estetiska krav. Hänglampan Nido, med naturrotting, gör omgivningen ännu mer trivsam, med sitt bländfria, behagliga ljus. Lampan levererar effektfull belysning till matbordet, hallen eller tonårsrummet. Pendellampan Nido, inspirerad av naturen, passar också mycket bra som grundbelysning i vardagsrummet.
 • Formskön utomhusvägglampa Arki

  Formskön utomhusvägglampa Arki
  Estetisk fasadlampa för utomhusbruk Ancora Fasadlampan Ancora övertygar med sin krökta form, behagliga ljus som kommer igenom vitt glas såväl som och strålar både underifrån och uppifrån. Den mörkgrå färgnyansen passar på alla fasader och ger samtidigt ett modernt och enkelt modernt intryck. Ancora kan försköna alla väggar och fasader med sin estetiska design.
 • Modern hänglampa SEVEN vit

  Modern hänglampa SEVEN vit
  Hänglampan SEVEN med tygskärm i tre valbara färger Hänglampan SEVEN presenteras med en stor textilskärm i modern stil. Skärmens vita insida ombesörjer en stämningsfull och angenäm belysning för matbordet eller sittgruppen.
 • Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE

  Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE
  Fasadbelysning för utomhusbruk Nautica i antik design Denna stilfulla fasadlampa av järn i brunoxiderat utseende pryder varje trädgård med sin tilltalande design. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy

  Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy
  Multifunktionell vägglampa Handy med uppladdningsyta Handy är inte bara en särskilt modernt designad vägglampa, utan den har fina egenskaper som gör den till ett idealiskt inredningsobjekt för sovrummet. På så sätt ger den inte bara behagligt ljus tack vare den vita textilskärmen, utan har dessutom en extra ljuskälla i form av en böjlig LED-läsarm. Den utstrålar riktat ljus med 40 lumen, vilket är mycket bra vid läsning. Utöver denna funktion har den en inbyggd laddningsyta och en praktisk USB-anslutning. LED-ljuskällan är fast inbyggd. - inkl. vippströmbrytare
 • Rund LED-utomhusvägglampa Grant

  Rund LED-utomhusvägglampa Grant
  Enkel utomhusvägglampa Grant för husbelysning Den runda utomhusvägglampan GRANT med en ljusvinkel på 120 % kan exempelvis ge indirekt belysning av entrén eller terrassen. Ensam eller flera i rad ger den diskret utomhusbelysning. Vid marknära montering är lampan en fantastisk orienteringshjälp i mörkret med sin praktiska, bländfria design. Högkvalitativt bearbetead av polykarbonat och helt i mörkgrått skapar den behagliga ljusförhållanden utomhus med sin varmvita LED-lampa. Tack vare skyddsklass IP65 är lampan dammtät och skyddad mot vattenstänk. GRANT har en diameter på totalt 15 cm och skjuter ut 2,5 cm. Den moderna LED-tekniken sörjer för bästa möjliga energieffektivitet.
 • Rund skeppsarmatur Noray, mässingsfärgad

  Rund skeppsarmatur Noray, mässingsfärgad
  Robust skeppsarmatur Noray, av mässing, rund Skeppsarmaturen Noray övertygar med högkvalitativ bearbetning och klassisk design. Kåpan består av ädel mässing och skivan som är inlagd i den är av transparent glas med räfflor. Tack vare skyddsklass IP65 kan den användas exempelvis i källaren eller garaget, men den kan även användas utomhus. Den kan monteras både i taket och på väggen. För att lysa behöver Noray en passande E27-ljuskälla på upp till 60 Watt.
 • Rustik utomhusväggbelysning Argot

  Rustik utomhusväggbelysning Argot
  Elegant utomhuslykta Argot Lyktan övertygar genom tidlös karaktär och dess klassiska form. Det högkvalitativa aluminiumhöljet i sin brunoxiderade design understryker det antika totalintrycket av lampan, som berikar alla utomhusområden genom att dränka dem i behagligt ljus.
 • Dekorativ båglampa PAPUA, svart

  Dekorativ båglampa PAPUA, svart
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • Grant - kantig LED-utomhusvägglampa

  Grant - kantig LED-utomhusvägglampa
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Grant med indirekt ljuseffekt Denna LED-utomhusvägglampa är tillverkad av robust polykarbonat och passar till husfasader och murar av alla slag, eftersom designen är enkel och tidlös. Genom den speciella installationen av LED-lamporna lyser de enbart indirekt, vilket de flesta människor upplever som mycket behagligt. Bland annat rekommenderas marknära montering, då det kan ge mycket vacker orienteringsbelysning som visar vägen runt huset och i trädgården i mörkret. Med skyddsklass IP65 är vägglampan Grant optimalt skyddad mot inträngande vatten och smuts och de varmvita LED-lamporna förbrukar bara minimala mängder energi. Ljusvinkeln ligger på 120°.
 • Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus

  Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus
  Energieffektiv utomhusvägglampa Half med LED-teknik Den enkelt utformade utomhusvägglampan Half består av de båda högkvalitativa och väderbeständiga materialen aluminium och glas. Den närmast puristiska designen är både diskret, dekorativ och modern och kan integreras fantastiskt bra utomhus. Tack vare den stora diffusorn och de effektstarka inbyggda LED-lamporna kan Half förse ett brett område med ljus. Ljuset bländas av skönt genom opalglaset och kan därigenom få full effekt i omgivningen. Dessutom skapar LED-lamporna en behaglig och stämningsfull atmosfär med sitt varmvita sken.
 • Stilig taklampa Retro med koppar-finish

  Stilig taklampa Retro med koppar-finish
  Snygg taklampa Retro i ädel koppar-look Taklampan Retro som skapats av de båda renommerade designerna Alex och Manel Lluscá präglas av stil och elegans, vilket inte minst den klassiska designen med ädel koppar-finish visar. Till utseendet återspeglar den inte bara det moderna, utan lampan ger rummet en helt speciell karaktär. Tack vare upphängningen på 118 cm kan den inte bara användas som enkel bordsbelysning, utan är mångsidigt användbar. Kompletterat med ytterligare detaljer kan även större ytor belysas idealiskt och samtidigt dekorativt. Retro är utrustad med en vanlig E14-fattning, så att den kan drivas med energisparlampor eller LED-lampor (max 20 W).
 • Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm

  Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm
  Högkvalitativ utomhuslampa Nautica Den effektfulla brunpatinerade lampskärmen harmonierar underbart med det kulformade lampglaset. Det bågformade fästet över glaset, kombinerat med en underbart vacker tvärslå gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Modern vägglampa för utomhusbruk Future vit

  Modern vägglampa för utomhusbruk Future vit
  Attraktiv vägglampa för utomhusbruk Future Den moderna vägglampan Future övertygar med en minimalistisk men mycket uttrycksfull design. Plasthöljet döljer ljuskällan och möjliggör således indirekt belysning. Detta flödar både från ovan- och undersidan på vägglampan sätter inte bara en accent på fasaden. Eftersom vägglampan Future kan användas som en s.k. Wall Washer kan den även användas vid produktion av fastigheter.
 • Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit

  Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart

  Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • Elegant hänglampa Crater

  Elegant hänglampa Crater
  Gedigen hänglampa Crater i modern design Hänglampan Crater uppfyller alla krav på ovanliga design och speciell färgkomposition. Skärmen är gjord av aluminium och lackerad i svart. På grund av skärmens guldfärgade insida skapas en sann höjdpunkt i moderna inredningsstilar. Dessutom bidrar hänglampan Crater med sina särskilt varma färger till en stämningsfull belysning och en behaglig atmosfär.
 • Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus

  Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus
  Elegant fasadbelysning för utomhusbruk Negus Negus är en fasadlampa med halvrund form i subtilt grått. Lampan släpper ut ljus uppåt, nedåt och framåt. Det vita akrylglaset skapar en angenäm ljuseffekt.
 • Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa

  Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa
  Elegant utomhusvägglampa KLAMP med klara former Utomhusvägglampan KLAMP är formgiven utan onödiga krusiduller. Fokus ligger på släta kanter och raka vinklar. Även den mörkgråa färgningen passar in i detta koncept. På det hela taget är utseendet tämligen diskret, men den är ändå ett elegant element. Det utgående ljuset är mycket trevligt.
 • Elegant bordslampa Nidia, beige

  Elegant bordslampa Nidia, beige
  Klassiska bordslampan Nidia med tygskärm Bordslampan Nidia är stöpt i den klassiska formen och består av en enkel, stabil fot av metall med en traditionell tygskärm. Som nattduksbordslamapa eller extra- eller bakgrundsbelysning ger ett varmt, bländfritt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Den är utrustad med 1,80 Meter kabel (transparent) och en strömbrytare.
 • Vackert böjd bodslampa MOMA, vit

  Vackert böjd bodslampa MOMA, vit
  Bordslampan MOMA i intressant design Klassisk design i kombination med tidlös formgivning karaktäriserar denna lyckade bordslampa. De i två tidlösa färger bordslampan kan fås i öppnar olika användningsområden. Om den används för accentbelysning vid soffan eller på nattduksbordet - lampan gör sig bra överallt.
 • Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning

  Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning
  Praktisk och modern - LED-vägglampan Suau LED-vägglampan Suau, skapad av designerduon Nahtrang, är en verklig multitalang bland vägglampor. Den är särskilt energieffektiv, tack vare den inbyggda LED-tekniken och mycket praktisk tack vare den kompakta laddningsytan. Dessutom finns en inbyggd USB-laddningsanslutning som gör det bekvämt och säkert att ladda mobilen eller surfplattan i hållaren. Spoten kan riktas individuellt, vilket möjliggör riktad belysning. Ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna avges mjukt i omgivningen och belyser den med c:a 3 000 Kelvin i varmvit ljusfärg. Tack vare den matta vita metallstommen kan Suau harmoniskt integreras i den befintliga miljön. (inkl. vippströmbrytare)
 • Badrumstaklampa Logos, Ø 35 cm, aluminium

  Badrumstaklampa Logos, Ø 35 cm, aluminium
  Rund Logos taklampa för badrum - elegant och praktiskOm du letar efter en funktionell belysningslösning för badrummet är den här modellen med sin enkla geometri och IP44-skydd ett utmärkt val. Taklampan Logos är tillförlitligt skyddad mot fukt och stänkvatten och kan om så önskas användas i en toalett eller andra bruksutrymmen. Tack vare diffusorn i opaloptik ger den här armaturen ett intensivt och bländfritt ljus.
 • Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula

  Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula
  LED-vägglampa Kaula - väderbeständig och saltvattenbeständig Med sin enkla design imponerar LED-vägglampan Kaula med strikt geometri och diskret nickelutförande. Den satinerade ytan ger modellen en elegant prägel, och diffusorn i resistent plast levererar bländfritt ljus samtidigt i två riktningar. Tack vare kapslingsklass IP44 är Kaula skyddad på ett tillförlitligt sätt mot dammavlagringar och inträngning av vatten, och det robusta materialet klarar t.o.m. av saltvatten. LED-vägglampan Kaula är konstruerad för utomhusbruk och utgör t.ex. en markant ljusaccent och ett organiskt inslag i utomhusbelysningen vid båthuset eller strandvillan. Lampan harmonierar med alla klassiska eller minimalistiska arkitektur- och inredningskoncept som lägger tonvikten på en enkel form och maximal funktionalitet.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 15,8 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 15,8 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 22,5 cm, 2 lampor

  Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 22,5 cm, 2 lampor
  KLAMP - Utomhusvägglampa med dubbla huvuden för stor ljusspridning Utomhusvägglampan KLAMP erbjuder en enkel men ändå spännande design. De två lamporna som är riktade bort från varandra ger en direkt belysning av området under lampan. Dessutom genererar den uppåtriktade lampan en elegant bestrålning av ovanliggande väggen. Utformningen av höljet är också en fint element.
 • Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby

  Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby
  LED-utomhusvägglampa Shelby med transparent diffusor av polykarbonat Tack vare den transparenta skärmen av polykarbonat kan LED-lamporna, som är installerade runt hela lampan, utstråla jämnt ljus i omgivningen. Detta bidrar inte bara till att sätta vackert ljus på fasaden, utan omgivningen får tillräckligt mycket jämnt ljus, vilket är mycket viktigt, särskilt under den mörka årstiden. Kroppen av aluminiumgjutgods är särskilt robust och vädertåligt byggd och utrustad med skyddsklass IP44. LED-lamporna avger mycket behagligt och varmvitt ljus med 3 000 Kelvin.
 • Individuell bordslampa Bliss

  Individuell bordslampa Bliss
  Attraktiv bordslampa Bliss med fot av trä Bordslampan Bliss blir till en iögonfallande höjdpunkt i alla sorters inredningsstilar med sitt markanta utseende. Den personligt utformade foten är gjord av ljust trä och stabiliserar en rund, vit textilskärm. Den sprider ett stämningsfullt ljus både på nattduksbordet och i vardagsrum. Bordslampan Bliss övertygar med tidlös design och är försedd med en praktisk strömbrytare.
 • Snygg taklampa Retro

  Snygg taklampa Retro
  Stämningsfull taklampa Retro - skapad av designer-paret Álex och Manel Lluscá I designen av taklampan Retro förenas stil och elegans. Detta visar sig särskilt genom kombinationen av den klassiskt formade lampskärmen med de trendiga färgtonerna svart och guld. De kromglänsande elementen kompletterar designen fantastiskt och ger den en modern ton. Ljuset som reflekteras varmvitt i guldfärgen strålar nedåtriktat från skärmen och avges riktat mot den önskade ytan. Tack vare det attraktiva utseendet kan taklampan användas i vardagsrum enligt tycke och smak och är därmed en mångsidig ljuskälla. (Passande E14-ljuskälla se under Tillbehör)
 • Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm

  Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm
  Diskret vägglampa Handy med USB-anslutning och laddningsmöjlighet Designern Jordi Blasi har med vägglampan Handy lyckats att kombinera innovation med design. Han har skapat en lampa som inte bara är mycket attraktiv och modern, utan även uttalat funktionell. Handy består av en rektangulär metallstomme i vitt med en lampskärm i textil och en flexibel LED-läslampa med varmvit ljusfärg och ca 40 lumen ljusflöde. Dessutom har den utöver en liten avlastningsyta en USB-anslutning. Allt som allt passar Handy idealiskt som funktionell lampa för sovrummet bredvid sängen. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas separat på höljet (exkl. E27-ljuskälla, inkl. lysdiod)
 • Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa

  Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa
  Modern taklampa för utomhusbruk Tasa Tasa begeistrar med sin attraktiva cylinderform som så lätt smälter in i miljön och alltid visar sig som diskret och anständig. Man skall inte låta sig luras av den lilla diametern, 11 centimeter, funktionellt har lampan massor att ge och ombesörjer en optimal allmänbelysning.
 • Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm

  Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp

  Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp
  LED-vägglampa Alp - trendig höjdpunkt för utomhus Denna modell har utrustats med den höga kapslingsklassen IP54 och passar därför för utomhusbruk. LED-vägglampan Alp är motståndskraftig mot sprayvatten och dammavlagringar, vilket gör att den är användbar året runt som ett vackert inslag i utomhusbelysningen. Designen har en uttalat slimmad linje och en uttrycksfull geometri. LED-utomhusvägglampan Alp ger ett minimalistiskt intryck och har en markant, futuristisk touch. När man är på jakt efter en effektfull, funktionell ljuskälla för utomhusområdet är LED-utomhusvägglampan Alp en både estetiskt anspråksfull och praktisk lösning. Riktad belysning av husnumret, belysning av entrén eller effektiv terrassbelysning - den mycket moderna LED-lampan Alp uppfyller alla funktioner med bravur.
 • LED-utomhusvägglampa Guiza

  LED-utomhusvägglampa Guiza
  LED-utomhusvägglampa Guiza - uppåt- eller nedåtriktat ljus Den moderna utomhusvägglampan Guiza är utrustad med energieffektiva LED-lampor som lyser upp mörkret med en varmvit färgton, mjukt och bländfritt. Ljuset strålar indirekt uppåt eller nedåt, beroende på installationen. Utomhuslampan är perfekt för entréer, fasader eller terrasser. Tack vare kapslingsklass IP65 är den mycket väderbeständig.
 • Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm

  Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm
  Svartvit bordslampa Lula med rund tygskärm och ramformad stomme Bordslampan Lula kombinerar kantigt med runt och svart med vitt. Båda är kontraster, som harmoniskt samverkar här. Den ljusa skärmen bidrar till ett onaturligt vackert och varmt ljus, så att Lula ger vackert extraljus för hemtrevliga kvällsstunder. Designen är modern och tilltalande, metallramen skapar ett individuellt uttryck.
 • Stilig taklampa för utomhusbruk Wilma

  Stilig taklampa för utomhusbruk Wilma
  Attraktiv taklampa Wilma med aluminiumarmatur Den stiliga taklampan Wilma passar p.g.a. sitt tidlösa, diskreta utförande till många fasader och ger därvid en mycket dekorativ effekt. Den mörkgrå armaturen består av aluminium och innefattar en kupa i vit plast som är ansvarig för den välbalanserade ljudspridningen. Taklampan Wilma sprider inte bara ett balanserat ljus, utan skapar även orienteringshjälp i det nattliga trädgårdslandskapet. Lampan har även ett glas på undersidan.
 • Taklampa Winch med inställbar höjd

  Taklampa Winch med inställbar höjd
  Höjdjusterbar hänglampa Winch i medelhavsstil Hänglampan Winch passar utmärkt i rustika eller medelhavsinspirerade inredningsstilar och blir där ett attraktivt och dekorativt blickfång. Designen liknar gaslamporna på gamla fiskebåtar från medelhavsområdet och utstrålar en viss värme. Den brunlackerade, formsköna metallstommen stabiliserar en klar glasskärm. Den antikinspirerade hänglampan Winch kan justeras i höjd med hjälp av draganordningen.
 • Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED

  Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED
  Effektfull LED-taklampa Pluma med guldfärgad insida Mycket modern och tidsenlig är denna taklampa med sin kantiga form. Den smala skärmen som blir vidare nedåt passar framför allt i en modern inredning. På ena sidan har lampan en smal slits där ljuset också kan tränga ut. Utöver det avges ljuset uteslutande nedåt, skärmen är tillverkad av metall och släpper inte igenom ljus. Med denna konstruktion är Pluma framför allt lämplig som belysning av bords- och diskytor, eftersom ljuset träffar den belysta ytan koncentrerat. Men det är inte allt man kan säga om denna ljuskälla, för den svarta utsidan pryds av en gyllene innerreflektor, som ger ett varmtonigt ljus som inget annat.
 • Dekorativ båglampa PAPUA, vit

  Dekorativ båglampa PAPUA, vit
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 9,6 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 9,6 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 21,7 cm

  Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 21,7 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm

  Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • Badrumstaklampa Logos, Ø 27 cm, vit

  Badrumstaklampa Logos, Ø 27 cm, vit
  Rund Logos taklampa för badrum - elegant och praktiskOm du letar efter en funktionell belysningslösning för badrummet är den här modellen med sin enkla geometri och IP44-skydd ett utmärkt val. Taklampan Logos är tillförlitligt skyddad mot fukt och stänkvatten och kan om så önskas användas i en toalett eller andra bruksutrymmen. Tack vare diffusorn i opaloptik ger den här armaturen ett intensivt och bländfritt ljus.
 • LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående

  LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående
  Le Vita LED-ljus - elegant kombination av hängande och golvlampa Hänger ljuset nu, står eller till och med flytande? Det intressanta LED-ljuset Le Vita kombinerar alla dessa tre varianter. Kulan i opalglas i mitten strålar jämnt och bländfritt varmt vitt ljus in i omgivningen. Den hålls på plats av en gyllene aluminiumstav som hålls på golvet med en baldakin upptill och en fast fot på golvet nedanför. Strömmen tillförs här bekvämt via en matningsledning med en av / på-brytare och kontakt. Den ovanliga designen av Le Vita-lampan skapades av den spanska designstudion Nahtrang och antas påminna om månen i horisonten. För precis som jordens satellit verkar glaskulan från Le Vita sväva utan problem i rummet och avger mjukt ljus i mörkret.
 • Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa

  Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa
  Praktisk LED-vägglampa Mood med elegant träplatta Den moderna vägglampan Mood är perfekt för sovrum eller vardagsrum. Med sin eleganta träplatta och svarta metalldetaljer är designen nordiskt präglad, utan snirklar. Funktionaliteten är mångsidig: utöver ett stämningsfullt up- och dowlight som ger en behaglig, indirekt belysning, är Mood utrustad med ytterligare en LED-spotlight som kan användas som en flexibel läsarm. Båda ljuskällorna kan styras separat direkt på lampan. För användning vid sängen är det fördelaktigt att vägglampan Mood kan monteras på båda sidor, d.v.s. med LED-spotlighten på vänster eller höger sida.
 • Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin

  Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin
  LED-hänglampa Danka med 60° strålvinkel i slimmat utförande Designen hos denna slimmade hänglampa präglas av en kombination av renodlade geometriska former för att betona modellens funktionella elegans. Tack vare den reducerade strålningsvinkeln på 60° passar LEd-hänglampan Danka särskilt bra till intensivbelysning av vissa områden. Pendellampan, med sin särskilda ficklamps-look, får en oväntad dynamisk impuls, och den effektfulla satinerade guldfinishen skapar en touch av lyx. LED-pendellampan Danka är alltid rätt när man vill ha ett riktat, men samtidigt bländfritt ljus. Danka passar lika bra som lampa i matrummet, som belysning av soff- eller skrivbordet. Här använder man gärna explicit sparsmakade lampor i svart med metalldekor.
 • Suau LED vägglampa (Brons)

  Suau LED vägglampa (Brons)
  Suau är en modern och minimalistisk vägglampa av stål. Den rörliga spotten kan vridas 350° vågrätt och 90° lodrätt vilket gör den perfekt som sänglampa. Strömbrytare sitter placerad på väggfästet. Integrerad LED på 3W, med 140 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Corb vägglampa (Vit)

  Corb vägglampa (Vit)
  Corb är en enkel och stilren vägglampa som ger hotellkänsla. Gjord av matt vit aluminium. Den rörliga spotten och USB-uttaget gör den perfekt som sänglampa i sovrummet. Strömbrytare siter placerad på väggfästet.Ljuskälla ingår ej.
 • Imponerande golvlampa Black

  Imponerande golvlampa Black
  Imponerande golvlampan Black Elegant och imponerande står golvlampan Black i rummet, med sin koniska fot och svartglänsande metall. En svart skärm av tyg utvidgar den eleganta designen hos denna representativa golvlampa. Med ett angenämt, bländfritt ljus skapar denna golvlampa en stämningsfull atmosfär i alla rum.
 • Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta

  Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta
  Modern LED-vägglampa Suau i vitt Utöver perfekt belysning av ett bestämt område, som möjliggörs av den riktbara spoten, har LED-vägglampan Suau många fler funktioner. Den snövita metallstommen har exempelvis tillräckligt med plats, inte bara för LED-spoten, utan också för en hållare där tillbehör som böcker eller tidningar kan läggas för att spara plats. Även för smartphones och surfplattor är den särskilt praktisk, för på ovansidan av stommen finns dessutom en inbyggd USB-laddaranslutning. LED-ljuset från spoten avges samlat från det rörformade lamphuvudet och avges varmvitt i omgivningen. Suau är tack vare dessa egenskaper en idealisk ljuskälla över sängen eller soffan.
 • Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa

  Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa
  Maritisk optik - Borda utomhusvägglampa Borda utomhusvägglampan har sitt rustika och samtidigt maritima utseende tack vare materialet som den tillverkades från. Mässingen i kombination med det randiga glaset ger bra accenter. Med hjälp av en E27-lampa upp till maximalt 60 watt får du också tillräckligt med ljus för att belysa ett stort antal utomhusområden. En lämplig lampa kan beställas direkt från tillbehören.
 • Textilvägglampa Berni med LED-läslampa

  Textilvägglampa Berni med LED-läslampa
  Dekorativ textilvägglampa med flexibel läsarm Vägglampan Berni är en attraktiv prydnad, inte bara för accentrik extrabelysning i rummet, utan fungerar även som praktisk läslampa, tack vare den flexibla armen. Den är utrustad med en fast inbyggd LED-lampa som med sitt varmvita ljus gör det behagligt att läsa. Lampskärmen är överdragen med vitt tyg som bidrar till mjukt ljus och bidrar till att ljuset sprids mjukt och jämnt i omgivningen. Detta bidrar till en särskilt hemtrevlig atmosfär. De båda ljuskällorna kan tändas och släckas oberoende av varandra, via två strömbrytare på det matt nickelfärgade väggfästet.
 • Otton vägglampa (Beige)

  Otton vägglampa (Beige)
  Otton är en otroligt stilren och elegant vägglampa med jutekärm. Den är idealisk för dekorativ belysning både i hemmet och på hotell, restauranger eller andra utrymmen. Skärmen är tillverkad lokalt, av naturmaterial och finns i flera olika varianter.Ljuskälla ingår ej. 
 • Loop LED A vägglampa (Svart)

  Loop LED A vägglampa (Svart)
  Loop är en klassisk lampa med modern touch. Basen är gjord av mattsvart stål och den runda skärmen av ask ger en harmonisk atmosfär i rummet. Armen kan vridas 350° vågrätt.Strömbrytaren sitter placerad på väggfästet och är en touchknapp. Ljuset kan dimras i tre steg.Från 100 lumen - 300 lumen - 600 lumen.Integrerad LED med varmvitt ljus på 2700K.
 • Magos vägglampa (Valnöt)

  Magos vägglampa (Valnöt)
  Magos är en modern vägglampa som imponerar med sin funktionalitet, och är gjord av svart aluminium och valnötträ.På ena sidan sitter det en rörlig spot som kan roteras 360° vägrätt och 180° lodrätt.Integrerad LED i spotten på 3W, med 160 lumen och 2700K varmvitt ljus. Vägglampan har en ficka på andra sidan där man kan placera sin telefon då lampan inbyggd trådlös laddning. Därför passar lampan perfekt som sänglampa i sovrummmet. Längs långsidorna sitter även en annan lampa som ger dekorativt ljus runtom lampan och skapar en behaglig atmosfär.Även dessa lampor har integrerad LED med 600 lumen och 2700K varmvitt ljus. Båda lamporna har separata strömbrytare via en touchdimmer som sitter placerade i mitten av vägglampan. Vägglampan kan monteras både vägrätt och lodrätt.
 • Venice pendel (Svart)

  Venice pendel (Svart)
  Venice är en pendellampa designad av Adolfo Abejón, modern, mångsidig och minimalistisk. Syftet med denna kollektion är att skapa bekväma utrymmen genom handgjort arbete och ett bra materialval. Dess lampskärm är gjord av keramik och har tillverkats för hand i en verkstad i Barcelona och tack vare sin fantastiska design passar den perfekt i alla interiörer. Med det enkla utförandet kan du kan montera den helt själv! Venice kommer garanterat bli en smyckande detalj i rummet den placeras i. Venice finns i olika modeller och i färgerna rosa, svart, blå, vit och randig finish.Ljuskälla ingår ej. 
 • Artis vägglampa (Krom)

  Artis vägglampa (Krom)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Undertill sitter en rörlig spot som gör lampan perfekt som sänglampa. Två separata strömbrytare placerade på väggfästet.Ingår ej ljuskälla till skärmen. Spotten har integrerad LED på 1W, med 140 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Artis vägglampa (Krom)

  Artis vägglampa (Krom)
  ARTIS kännetecknas av sin klassiska stil som passar in i en mängd olika miljöer med sin tidlösa design. Tygskärmen ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Den rörliga armen gör lampan perfekt som sänglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Mood vägglampa (Ek)

  Mood vägglampa (Ek)
  Mood är en minimalistisk och modern vägglampa gjord av svart stål och ek. Den stora lampan ger ett dekorativt ljus vilket gör den till smyckande detalj i rummet. Tillsammans med den rörliga spotten blir det en perfekt sänglampa i sovrummet.Två separata strömbrytare sitter placerade på sidan av väggfästet. Integrerad LED på den stora lampan ligger på 6W, med 67 lumen och 3000K vitt ljus. Integrerad LED på spotten ligger på 2W, med 105 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Montreal golvlampa (Krom)

  Montreal golvlampa (Krom)
  Montreal är en modern och elegant golvlampa med tidlös design. Genom kombinationen av skinande krom och beige tygskärm ger den en behaglig ljusspridning och atmosfär. Levereras med 2,1m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diskret vägglampa Liria-1 av glas

  Diskret vägglampa Liria-1 av glas
  Glas-vägglampan Liria-1 - Ett diskret utseende Den här vägglampan ur Liria-serien har alla kanter i räta vinklar och en lätt rundad glasskärm i mjölkvitt utförande. På tre kanter kan man se hållarna i mattförnicklad metall vilka kontrasterar mot det diskreta glaset. En diskret lampa, som sömlöst passar in i många stilar.
 • Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm

  Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm
  Vägglampa DIULA övertygar med stiligt utseende Denna vägglampa är ett mycket tidlöst, vackert val som utan problem låter sig integreras i varje vardagsrum. Särskilt det vita opalglaset ger vägglampan ett mycket smakfullt utseende och en angenäm belysning. En lampa som totalt sett övertygar och som anpassar sig harmoniskt i alla vardagsrum.
 • Rustik vägglampa Nudos i materialblandning

  Rustik vägglampa Nudos i materialblandning
  Rustik vägglampa Nudos i järn, trä och glas Vägglampan Nudos’ väggfäste är konstnärligt och stilfullt och hela lampan utstrålar tydligt något rustikt, på grund av de olika materialen trä, järn och glas som användes. Metallens oxidbruna färg, det naturfärgade repet och mörka träet harmoniserar med varandra. Det transparent kulglaset avger ljuset fritt och kraftfullt utåt och matchar vägglampans rustika design i lantlig stil. Denna lampa kompletterar lika mycket en rustik inredningsstil som en som inspirerades av Medelhavet.
 • Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ

  Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ
  Kompakt vägglampa Stood av trä - minimalistiskt språk och originellt materialval Tack vare skärmen av körsbärsträ får modellen ett effektfullt, naturligt utseende. Den fina ådringen är dekorativ, formgivningen satsar på en klar geometri och antydda rundningar. Vägglampan Stood av trä leker med en uttrycksfull kontrast mellan det ljusa och det mörka, där den svarta metallstommen och det ljusa trät skapar en harmonisk helhetsbild. Skärmen på vägglampan Stood kan lutas 20° och den är därför idealisk när man vill sätta särskilda ljusaccenter i hemmet. Sovrum, trappa eller hall - den sympatiska ljuskällan passar in lika bra i de mest skiftande rum. Väggslampa Stood harmonierar med alla inredningstankar som satsar på naturlighet. Och inte minst kommer den kompakta, stilfulla lampan väl till pass i strama, nordiska och vackra lanthusinredningar.
 • Savoy pendel (Vit)

  Savoy pendel (Vit)
  Savoy är en modern och enkel pendel.Denna modellen kännetecknas av sin stängda skärm genom plattan som är placerad på ovansidan och ger därför fin ljusbelysning. Då skärmen är av vitt tyg ger det en behaglig atmosfär i rummet. Levereras med 80cm sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • Metallhänglampa Margot, svart

  Metallhänglampa Margot, svart
  Taklampa Margot i industridesign, med svart metallskärm Med sin runda, svarta metallskärm påminner denna taklampa om klassiska industrilampor, vilket gör att den passar i moderna och individuellt utformade bostäder i ombyggda industrilokaler, och kommer allra bäst till sin rätt i den sortens stil. Den svarta skärmen pryds av ett element i ljust trä och taklampan, som är utrustad med E27-fattning och lämnar många möjligheter när det gäller ljuskällan, passar perfekt för belysning av en bordsyta.
 • Enkel taklampa för utomhusbruk Yen

  Enkel taklampa för utomhusbruk Yen
  Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Yen Lampan Yen i ljusgrått ser bra ut överallt - oavsett vägg, tak, inomhus eller utomhus. Den enkla konstruktionen med det lätt krökta matta glaset garanterar ett varmt och bländfritt ljus. Lampan kan fylla de mest varierande funktioner, den ger ett subtilt ljus på balkongen, på terrassen såväl som i entrén.
 • Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord

  Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord
  Svart vägglampa Nit: ljuskälla med avställningsyta Till korridoren, vardagsrummet eller sovrummet, här passar den lilla vägglampan Nit som är utrustad med en praktisk avställningsyta och som, till exempel, kan användas som ett nattduksbord i sovrummet. Det integrerade E27-uttaget kan bestyckas med en lampa med en högsta effekt på 20 watt. Det dekorativa värdet för kombinationen bord och lampa kan ökas ytterligare genom att man väljer en dekorativ ljuskälla. Filament- eller rustiklampor kan väljas och beställas från Tillbehör, tillsammans med andra belysningsartiklar. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå

  Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå
  Utomhus vägglampa Pill med ett elegant, funktionellt utseende Designen på denna snygga lampa gör att en mjuk och svepande kurva går in i en fruktbar dialog med den målmedvetna raka linjen. Resultatet är imponerande - Pill vägglampan är både harmonisk och dynamisk. Den starka skyddsfaktorn IP54 gör ljusfläcken permanent beständig mot dammavlagringar, smuts och sprayvatten. I detta avseende kan Pill-armaturen förbehållas för utomhusbruk. Om så önskas kan vägglampan med ljuselementet fästas ovanför eller under. Detta utvidgar utbudet av möjliga användningsområden ytterligare. Pill utomhusvägglampan kan bland annat användas för att specifikt belysa husnumret, som en intressant ljusaccent eller för att markera vissa områden. Denna återhållsamma ljusfläck är särskilt bra för säker belysning av trappsteg i entréområdet eller trappor i trädgården.
 • Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor

  Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor
  Praktisk LED-solvägsljus Soleil med skymningssensor Den är perfekt för trädgårdsstigar eller alla utomhusområden där det måste finnas tillräckligt med ljus för säkerheten. Utan strömförsörjning kan Soleil-väglampan ställas in på kort tid. Den laddar sig självständigt via solpanelen och avger ständigt ett lätt ljus i skymningen. Den integrerade sensorn upptäcker människor när de närmar sig och avger mer ljus lite efter lite. Avkänningsområdet för sensorn är maximalt 6 meter och en vinkel på 180 °. Det robusta solbelysningen från Soleil är pålitlig utomhusbelysning som också skyddas från vind och väder.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart

  Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige

  Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit

  LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit
  Väl skyddad LED utomhusvägglampa Fred XL LED-utomhusvägglampan Fred XL, som är skyddad från inträngande vatten, kan inte skada hårda slag. detta stöds av IK10 med högsta slagtålighet. Så robust som vägglampan utomhus är dess ovala utseende lika harmoniskt. Fred XL består av en ram av polykarbonat och en matt diffusor av ABS-plast, genom vilken lysdioderna säkerställer enhetlig, varmvit belysning.
 • Magos vägglampa (Svart)

  Magos vägglampa (Svart)
  Magos är en modern vägglampa som imponerar med sin funktionalitet, och är gjord av svart aluminium.På ena sidan sitter det en rörlig spot som kan roteras 360° vägrätt och 180° lodrätt.Integrerad LED i spotten på 3W, med 160 lumen och 2700K varmvitt ljus. Vägglampan har en ficka på andra sidan där man kan placera sin telefon då lampan inbyggd trådlös laddning. Därför passar lampan perfekt som sänglampa i sovrummmet. Längs långsidorna sitter även en annan lampa som ger dekorativt ljus runtom lampan och skapar en behaglig atmosfär.Även dessa lampor har integrerad LED med 600 lumen och 2700K varmvitt ljus. Båda lamporna har separata strömbrytare via en touchdimmer som sitter placerade i mitten av vägglampan. Vägglampan kan monteras både vägrätt och lodrätt.
 • Olan LED fasad (Brun)

  Olan LED fasad (Brun)
  Olan är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan omfångas av skärmen och ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen. Spridningsgraden går att justera vid installation. Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid entrén eller vid uteplatsen. Integrerad LED på 6W, med 200Lm och 3000K vitt ljus. Olan finns i fler varianter.
 • LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun

  LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun
  LED utomhusvägglampa Olan - för justerbar ljus accent Det rektangulära locket på LED-utomhusvägglampan Olan i aluminium märks knappast på fasaden under dagen med sin enkla design. På natten kastar lysdioderna som lyser upp och ner och ligger bakom genomskinliga glasöverdrag vertikala ljusstrålar på väggen. Bredden kan begränsas efter behov tack vare gångjärnspanelerna.
 • LED-vägglampa Press, vit

  LED-vägglampa Press, vit
  LED-vägglampa Press - Design: Jordi Blasi Designern Jordi Blasi fick Delta Selection ADI Award 2020 för sin serie vägglampor med namnet Press. I Press bildar väggfästet i metall en halvklot som också fungerar som strömbrytare. Det är därifrån namnet kommer: press betyder att trycka. Du behöver bara trycka kort på halvklotet för att ljuset ska tändas eller släckas. I motsats till detta finns den rörformade ljuskroppen under väggfästet, som innehåller LED-ljuskällan.
 • Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig
  Klassiskt utformad vägglampa Nahir - havsvattenbeständig Nahir-vägglampans kropp för utomhusbruk är tillverkad av mässing och skyddad mot korrosion, varför den också kan monteras på fasaderna på hus nära kusten, eftersom saltluften inte skadar den. Lampans glas är omgivet av ett skyddande galler och är försedd med en glödlampa med E27-sockel. Lämpliga lampor kan beställas via tillbehören.
 • Klämlampa Studio, svart/antikvit

  Klämlampa Studio, svart/antikvit
  Flexibel klämma ljus Studio - klämområde 7 cm Den här ljuskällan kan användas nästan universellt: Studio clamp-armaturen ger perfekt läs- eller arbetsljus. Den kläms helt enkelt fast på en hylla eller bordsskiva och kan ställas in individuellt. Den innovativa designen kommer från designstudion Nahtrang från Spanien. Med hörnfästet, som är tillgängligt via tillbehören, blir den här praktiska klämarmaturen en väggarmatur, vilket ökar användningsområdena ytterligare.
 • Hotel vägglampa (Vit)

  Hotel vägglampa (Vit)
  Hotel är en modern och stilren vägglampa som ger hotellkänsla i rummet.Gjord av satin nickel och har en vit tygskärm som ger fin ljusspridning i rummet. På väggfästet sitter även en rörlig spot som gör lampan perfekt som sänglampa i sovrummet. Två separata strömbrytare sitter placerade på undersidan av väggfästet. Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 80 lumen och 3500K kallvitt ljus.
 • Frame vägglampa (Guld)

  Frame vägglampa (Guld)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av antikmässing och svart tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Frame vägglampa (Guld)

  Frame vägglampa (Guld)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av antikmässing och vit tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Klee LED vägglampa (Grå)

  Klee LED vägglampa (Grå)
  Klee är en texturerad grå vägglampa med modern design. Den stora runda cirkeln av svart stål ger fint dekorativt ljus och tillsammans med den rörliga spotten blir det en perfekt sänglampa i sovrummet. Cirkelns ljus är dimbart genom den synliga strömbrytaren, den mindre runda cirkeln på lampan som man då snurrar på. Separat strömbrytare till spotten sitter placerad på sidan av lampan. Lampan kan monteras både vägrätt och lodrätt. Den runda cirkeln har integrerad LED på 10W och ljuset kan dimras från 690 lumen till 1021 lumen. Varmvitt ljus. Spotten har också integrerad LED på 2W, med 85 lumen och varmvitt ljus.
 • Lago vägglampa (Krom)

  Lago vägglampa (Krom)
  Modern vägglampa för badrumsbelysning. LAGO är idealiskt att placera ovanför spegeln och få ett enhetligt ljus. Gjord av aluminium med skinande krom och opalglas. Ljuskälla ingår ej.
 • Rem Matt vägglampa (Nickel)

  Rem Matt vägglampa (Nickel)
  Rem är en minimalistisk och elegant lampa.Basen av matt nickel tillsammans med skärmen av tyg i vitt ger fin ljusspridning i rummet. På undersidan sitter en rörlig spot som gör Rem en perfekt läslampa.Två separata strömbrytare per ljuskälla sitter placerade på väggfästet.Ljuskälla ingår ej till skärmen. Spotten har integrerad LED på 4W, med 120 lumen och 3000K vitt ljus.
 • Stood and Wood golvlampa (Svart)

  Stood and Wood golvlampa (Svart)
  Stood är en modern golvlampa som tillför en varm och harmonisk atmosfär i rummet. Kombinationen av lönnträ och svart stål gör den till någon speciellt! Levereras med 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Link golvlampa (Svart)

  Link golvlampa (Svart)
  Link är en modern golvlampa i mattsvart stål.Spotten kan vridas 180° lodrätt och 350° vägrätt. Tillsammans med sin dekorativa form ger det möjligheten att belysa precis det som behövs. Levereras med 1,9m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Block Grey fotlykta (Grå)

  Block Grey fotlykta (Grå)
  Block är en modern och stilren fotlykta med en minimalistisk design, gjord av cement och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis den gråa armaturen vid entrén, uteplatsen eller i trädgården för dekorativ belysning.Ljuskälla ingår ej. Block finns även i andra varianter.
 • Frame vägglampa (Guld)

  Frame vägglampa (Guld)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av antikmässing och beige tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Gina fasad (Grå)

  Gina fasad (Grå)
  Gina är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Ljuskälla ingår ej. Gina finns även i andra varianter.
 • Frame vägglampa (Nickel)

  Frame vägglampa (Nickel)
  Frame är en enkel och modern vägglampa.Kombinationen av matt nickel och vit tygskärm ger fin ljusbelysning och behaglig atmosfär.Nedanför skärmen sitter en rörlig spot som gör den perfekt som sänglampa i sovrummet.Två separat strömbrytare för varje ljuskälla sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla till skärmen ingår ej. Integrerad LED i spotten på 3W, med 100 lumen med 3000K vitt ljus.
 • Klee LED vägglampa (Grå)

  Klee LED vägglampa (Grå)
  Klee är en texturerad grå vägglampa med modern design. Den stora runda cirkeln av svart stål ger fint dekorativt ljus och tillsammans med den rörliga spotten blir det en perfekt sänglampa i sovrummet. Cirkelns ljus är dimbart genom den synliga strömbrytaren, den mindre runda cirkeln på lampan som man då snurrar på. Separat strömbrytare till spotten sitter placerad på sidan av lampan. Lampan kan monteras både vägrätt och lodrätt. Den runda cirkeln har integrerad LED på 10W och ljuset kan dimras från 690 lumen till 1021 lumen. Varmvitt ljus. Spotten har också integrerad LED på 2W, med 85 lumen och varmvitt ljus.
 • Brow LED fasad

  Brow LED fasad
  Brow - En stilfull och modern vägglampa med ett behagligt nedljus. Finns i färgerna grå och vit. Ger en härlig ljusbild på väggen när den är tänd och är samtidigt diskret och härlig. Denna armatur är designad för att lysa upp trädgårdar och terrasser.Integrerad LED-belysning.
 • Lupe vägglampa (Svart)

  Lupe vägglampa (Svart)
  Lupe är en modern och stilren vägglampa. Den vita skärmen i tyg kan roteras 360° och det gör den perfekt som sänglampa. Strömbrytare placerad på väggfästet som är gjord av svart stål.Ljuskälla ingår ej.
 • Tender LED plafond (Vit)

  Tender LED plafond (Vit)
  Tender är en elegant och modern plafond med tidlös design. Gjord av mattvit stål, trä och opalglas. Det opala glaset ger ljuset en fin ljussprinding i rummet och en behaglig atmosfär. Integrerad LED på 24W, med 1369lumen och 3000K vitt ljus.
 • Nit Right vägglampa (Svart)

  Nit Right vägglampa (Svart)
  NIT är en stilren vägglampa av mattsvart stål. Dess struktur av böjd cirkel gör att den kan användas som hylla och passar därför perfekt som sänglampa. Ljuskällan placeras på höger sida. Levereras med 1,7m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Nit Right vägglampa (Vit)

  Nit Right vägglampa (Vit)
  NIT är en stilren vägglampa av mattvitt stål. Dess struktur av böjd cirkel gör att den kan användas som hylla och passar därför perfekt som sänglampa. Ljuskällan placeras på höger sida. Levereras med 1,7m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Nit Left vägglampa (Vit)

  Nit Left vägglampa (Vit)
  NIT är en stilren vägglampa av mattvit stål. Dess struktur av böjd cirkel gör att den kan användas som hylla och passar därför perfekt som sänglampa. Ljuskällan placeras på vänster sida. Levereras med 1,7m sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Guiza LED fasad (Grå)

  Guiza LED fasad (Grå)
  Guiza är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 10W, med 400Lm och 3000K varmvitt ljus.