FARO BARCELONA lampor

 • FARO BARCELONA Hänglampa Nido i naturrotting

  FARO BARCELONA Hänglampa Nido i naturrotting
  Pendellampa Nido med rottingskärm - för ett naturligt ljus Lampskärmen i vävd rotting ger modellen ett trevligt och samtidigt särpräglat utseende. Det något otyglade intrycket är avsiktligt, och den organiska formen har inspirerats direkt av naturen. Den vackra rottingskärmen gör att hänglampan Nido får utveckla sin stämningseffekt fullt ut, och blir till en tilltalande accessoar i hemmet. Denna originella ljuskälla kommer till sin rätt i alla naturbetonade inredningskoncept med höga estetiska krav. Hänglampan Nido, med naturrotting, gör omgivningen ännu mer trivsam, med sitt bländfria, behagliga ljus. Lampan levererar effektfull belysning till matbordet, hallen eller tonårsrummet. Pendellampan Nido, inspirerad av naturen, passar också mycket bra som grundbelysning i vardagsrummet.
 • FARO BARCELONA Ancora utomhusvägglampa av aluminium

  FARO BARCELONA Ancora utomhusvägglampa av aluminium
  Estetisk Ancora utomhusvägglampa Ancora utomhusvägglampa imponerar med sin böjda kropp, som avger mysigt ljus både nedåt och uppåt genom vitt glas. Den mörkgrå färgen anpassar sig till alla väggar och ser modern och enkel ut på samma gång. Ancora kan försköna alla väggar och fasader med sin estetiska design.
 • FARO BARCELONA Modern hänglampa SEVEN vit

  FARO BARCELONA Modern hänglampa SEVEN vit
  Hänglampan SEVEN med tygskärm i tre valbara färger Hänglampan SEVEN presenteras med en stor textilskärm i modern stil. Skärmens vita insida ombesörjer en stämningsfull och angenäm belysning för matbordet eller sittgruppen.
 • FARO BARCELONA Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE

  FARO BARCELONA Rustik fasadbelysning för utomhusbruk FIRENZE
  Fasadbelysning för utomhusbruk Nautica i antik design Denna stilfulla fasadlampa av järn i brunoxiderat utseende pryder varje trädgård med sin tilltalande design. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • FARO BARCELONA Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy

  FARO BARCELONA Med LED-läsarm - funktionell vägglampa Handy
  Multifunktionell vägglampa Handy med uppladdningsyta Handy är inte bara en särskilt modernt designad vägglampa, utan den har fina egenskaper som gör den till ett idealiskt inredningsobjekt för sovrummet. På så sätt ger den inte bara behagligt ljus tack vare den vita textilskärmen, utan har dessutom en extra ljuskälla i form av en böjlig LED-läsarm. Den utstrålar riktat ljus med 40 lumen, vilket är mycket bra vid läsning. Utöver denna funktion har den en inbyggd laddningsyta och en praktisk USB-anslutning. LED-ljuskällan är fast inbyggd. - inkl. vippströmbrytare
 • FARO BARCELONA Rund LED-utomhusvägglampa Grant

  FARO BARCELONA Rund LED-utomhusvägglampa Grant
  Enkel utomhusvägglampa Grant för husbelysning Den runda utomhusvägglampan GRANT med en ljusvinkel på 120 % kan exempelvis ge indirekt belysning av entrén eller terrassen. Ensam eller flera i rad ger den diskret utomhusbelysning. Vid marknära montering är lampan en fantastisk orienteringshjälp i mörkret med sin praktiska, bländfria design. Högkvalitativt bearbetead av polykarbonat och helt i mörkgrått skapar den behagliga ljusförhållanden utomhus med sin varmvita LED-lampa. Tack vare skyddsklass IP65 är lampan dammtät och skyddad mot vattenstänk. GRANT har en diameter på totalt 15 cm och skjuter ut 2,5 cm. Den moderna LED-tekniken sörjer för bästa möjliga energieffektivitet.
 • FARO BARCELONA Dekorativ båglampa PAPUA, svart

  FARO BARCELONA Dekorativ båglampa PAPUA, svart
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • FARO BARCELONA Rund vägglampa Noray, mässingsfärgad

  FARO BARCELONA Rund vägglampa Noray, mässingsfärgad
  Robust skeppsarmatur Noray, av mässing, rund Skeppsarmaturen Noray övertygar med högkvalitativ bearbetning och klassisk design. Kåpan består av ädel mässing och skivan som är inlagd i den är av transparent glas med räfflor. Tack vare skyddsklass IP65 kan den användas exempelvis i källaren eller garaget, men den kan även användas utomhus. Den kan monteras både i taket och på väggen. För att lysa behöver Noray en passande E27-ljuskälla på upp till 60 Watt.
 • FARO BARCELONA Rustik utomhusväggbelysning Argot

  FARO BARCELONA Rustik utomhusväggbelysning Argot
  Elegant utomhuslykta Argot Lyktan övertygar genom tidlös karaktär och dess klassiska form. Det högkvalitativa aluminiumhöljet i sin brunoxiderade design understryker det antika totalintrycket av lampan, som berikar alla utomhusområden genom att dränka dem i behagligt ljus.
 • FARO BARCELONA Grant - kantig LED-utomhusvägglampa

  FARO BARCELONA Grant - kantig LED-utomhusvägglampa
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Grant med indirekt ljuseffekt Denna LED-utomhusvägglampa är tillverkad av robust polykarbonat och passar till husfasader och murar av alla slag, eftersom designen är enkel och tidlös. Genom den speciella installationen av LED-lamporna lyser de enbart indirekt, vilket de flesta människor upplever som mycket behagligt. Bland annat rekommenderas marknära montering, då det kan ge mycket vacker orienteringsbelysning som visar vägen runt huset och i trädgården i mörkret. Med skyddsklass IP65 är vägglampan Grant optimalt skyddad mot inträngande vatten och smuts och de varmvita LED-lamporna förbrukar bara minimala mängder energi. Ljusvinkeln ligger på 120°.
 • FARO BARCELONA Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus

  FARO BARCELONA Tidlös utomhusvägglampa med LED-ljus
  Energieffektiv utomhusvägglampa Half med LED-teknik Den enkelt utformade utomhusvägglampan Half består av de båda högkvalitativa och väderbeständiga materialen aluminium och glas. Den närmast puristiska designen är både diskret, dekorativ och modern och kan integreras fantastiskt bra utomhus. Tack vare den stora diffusorn och de effektstarka inbyggda LED-lamporna kan Half förse ett brett område med ljus. Ljuset bländas av skönt genom opalglaset och kan därigenom få full effekt i omgivningen. Dessutom skapar LED-lamporna en behaglig och stämningsfull atmosfär med sitt varmvita sken.
 • FARO BARCELONA Elegant hänglampa Crater

  FARO BARCELONA Elegant hänglampa Crater
  Gedigen hänglampa Crater i modern design Hänglampan Crater uppfyller alla krav på ovanliga design och speciell färgkomposition. Skärmen är gjord av aluminium och lackerad i svart. På grund av skärmens guldfärgade insida skapas en sann höjdpunkt i moderna inredningsstilar. Dessutom bidrar hänglampan Crater med sina särskilt varma färger till en stämningsfull belysning och en behaglig atmosfär.
 • FARO BARCELONA Stilig taklampa Retro med koppar-finish

  FARO BARCELONA Stilig taklampa Retro med koppar-finish
  Snygg taklampa Retro i ädel koppar-look Taklampan Retro som skapats av de båda renommerade designerna Alex och Manel Lluscá präglas av stil och elegans, vilket inte minst den klassiska designen med ädel koppar-finish visar. Till utseendet återspeglar den inte bara det moderna, utan lampan ger rummet en helt speciell karaktär. Tack vare upphängningen på 118 cm kan den inte bara användas som enkel bordsbelysning, utan är mångsidigt användbar. Kompletterat med ytterligare detaljer kan även större ytor belysas idealiskt och samtidigt dekorativt. Retro är utrustad med en vanlig E14-fattning, så att den kan drivas med energisparlampor eller LED-lampor (max 20 W).
 • FARO BARCELONA Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm

  FARO BARCELONA Charmig vägglampa för utomhusbruk Nautica, 34,5 cm
  Högkvalitativ utomhuslampa Nautica Den effektfulla brunpatinerade lampskärmen harmonierar underbart med det kulformade lampglaset. Det bågformade fästet över glaset, kombinerat med en underbart vacker tvärslå gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • FARO BARCELONA Modern vägglampa för utomhusbruk Future vit

  FARO BARCELONA Modern vägglampa för utomhusbruk Future vit
  Attraktiv vägglampa för utomhusbruk Future Den moderna vägglampan Future övertygar med en minimalistisk men mycket uttrycksfull design. Plasthöljet döljer ljuskällan och möjliggör således indirekt belysning. Detta flödar både från ovan- och undersidan på vägglampan sätter inte bara en accent på fasaden. Eftersom vägglampan Future kan användas som en s.k. "Wall Washer" kan den även användas vid produktion av fastigheter.
 • FARO BARCELONA Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit

  FARO BARCELONA Flexibel LED-vägglampa Moma-2, vit
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • FARO BARCELONA Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart

  FARO BARCELONA Flexibel LED-vägglampa Moma-2, svart
  Stilfull vägglampa Moma-2 med vridbar LED-flexarm Den smakfulla LED-vägglampan Moma-2 övertygar med modern och mycket tilltalande design. Den silverglänsande metallstommen är försedd med en flexibel, vridbar LED-arm (dagsljus 6000 K, 80 lm) och mynnar i en textilskärm och sprider ljus för en behagligt och stilfull ambiens. Vägglampan Moma-2 är därför perfekt att använda som lampa på nattduksbordet och har därför två strömbrytare så att de båda ljuskällorna kan manövreras samtidigt. En LED-transformator ingår i leverans.
 • FARO BARCELONA Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning

  FARO BARCELONA Modern LED-vägglampa Suau med USB-laddning
  Praktisk och modern - LED-vägglampan Suau LED-vägglampan Suau, skapad av designerduon Nahtrang, är en verklig multitalang bland vägglampor. Den är särskilt energieffektiv, tack vare den inbyggda LED-tekniken och mycket praktisk tack vare den kompakta laddningsytan. Dessutom finns en inbyggd USB-laddningsanslutning som gör det bekvämt och säkert att ladda mobilen eller surfplattan i hållaren. Spoten kan riktas individuellt, vilket möjliggör riktad belysning. Ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna avges mjukt i omgivningen och belyser den med c:a 3 000 Kelvin i varmvit ljusfärg. Tack vare den matta vita metallstommen kan Suau harmoniskt integreras i den befintliga miljön. (inkl. vippströmbrytare)
 • FARO BARCELONA Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus

  FARO BARCELONA Förstklassig fasadlampa för utomhusbruk Negus
  Elegant fasadbelysning för utomhusbruk Negus Negus är en fasadlampa med halvrund form i subtilt grått. Lampan släpper ut ljus uppåt, nedåt och framåt. Det vita akrylglaset skapar en angenäm ljuseffekt.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 13 cm, 1 lampa
  Elegant utomhusvägglampa KLAMP med klara former Utomhusvägglampan KLAMP är formgiven utan onödiga krusiduller. Fokus ligger på släta kanter och raka vinklar. Även den mörkgråa färgningen passar in i detta koncept. På det hela taget är utseendet tämligen diskret, men den är ändå ett elegant element. Det utgående ljuset är mycket trevligt.
 • FARO BARCELONA Elegant bordslampa Nidia, beige

  FARO BARCELONA Elegant bordslampa Nidia, beige
  Klassiska bordslampan Nidia med tygskärm Bordslampan Nidia är stöpt i den klassiska formen och består av en enkel, stabil fot av metall med en traditionell tygskärm. Som nattduksbordslamapa eller extra- eller bakgrundsbelysning ger ett varmt, bländfritt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Den är utrustad med 1,80 Meter kabel (transparent) och en strömbrytare.
 • FARO BARCELONA Vackert böjd bodslampa MOMA, vit

  FARO BARCELONA Vackert böjd bodslampa MOMA, vit
  Bordslampan MOMA i intressant design Klassisk design i kombination med tidlös formgivning karaktäriserar denna lyckade bordslampa. De i två tidlösa färger bordslampan kan fås i öppnar olika användningsområden. Om den används för accentbelysning vid soffan eller på nattduksbordet - lampan gör sig bra överallt.
 • FARO BARCELONA Logos taklampa för badrum, Ø 35 cm, aluminium

  FARO BARCELONA Logos taklampa för badrum, Ø 35 cm, aluminium
  Rund Logos taklampa för badrum - elegant och praktiskOm du letar efter en funktionell belysningslösning för badrummet är den här modellen med sin enkla geometri och IP44-skydd ett utmärkt val. Taklampan Logos är tillförlitligt skyddad mot fukt och stänkvatten och kan om så önskas användas i en toalett eller andra bruksutrymmen. Tack vare diffusorn i opaloptik ger den här armaturen ett intensivt och bländfritt ljus.
 • FARO BARCELONA Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula

  FARO BARCELONA Saltvattenbeständig LED-utomhusvägglampa Kaula
  LED-vägglampa Kaula - väderbeständig och saltvattenbeständig Med sin enkla design imponerar LED-vägglampan Kaula med strikt geometri och diskret nickelutförande. Den satinerade ytan ger modellen en elegant prägel, och diffusorn i resistent plast levererar bländfritt ljus samtidigt i två riktningar. Tack vare kapslingsklass IP44 är Kaula skyddad på ett tillförlitligt sätt mot dammavlagringar och inträngning av vatten, och det robusta materialet klarar t.o.m. av saltvatten. LED-vägglampan Kaula är konstruerad för utomhusbruk och utgör t.ex. en markant ljusaccent och ett organiskt inslag i utomhusbelysningen vid båthuset eller strandvillan. Lampan harmonierar med alla klassiska eller minimalistiska arkitektur- och inredningskoncept som lägger tonvikten på en enkel form och maximal funktionalitet.
 • FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 15,8 cm

  FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 15,8 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 22,5 cm, 2 lampor

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa KLAMP, höjd 22,5 cm, 2 lampor
  KLAMP - Utomhusvägglampa med dubbla huvuden för stor ljusspridning Utomhusvägglampan KLAMP erbjuder en enkel men ändå spännande design. De två lamporna som är riktade bort från varandra ger en direkt belysning av området under lampan. Dessutom genererar den uppåtriktade lampan en elegant bestrålning av ovanliggande väggen. Utformningen av höljet är också en fint element.
 • FARO BARCELONA Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby

  FARO BARCELONA Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Shelby
  LED-utomhusvägglampa Shelby med transparent diffusor av polykarbonat Tack vare den transparenta skärmen av polykarbonat kan LED-lamporna, som är installerade runt hela lampan, utstråla jämnt ljus i omgivningen. Detta bidrar inte bara till att sätta vackert ljus på fasaden, utan omgivningen får tillräckligt mycket jämnt ljus, vilket är mycket viktigt, särskilt under den mörka årstiden. Kroppen av aluminiumgjutgods är särskilt robust och vädertåligt byggd och utrustad med skyddsklass IP44. LED-lamporna avger mycket behagligt och varmvitt ljus med 3 000 Kelvin.
 • FARO BARCELONA Individuell bordslampa Bliss

  FARO BARCELONA Individuell bordslampa Bliss
  Attraktiv bordslampa Bliss med fot av trä Bordslampan Bliss blir till en iögonfallande höjdpunkt i alla sorters inredningsstilar med sitt markanta utseende. Den personligt utformade foten är gjord av ljust trä och stabiliserar en rund, vit textilskärm. Den sprider ett stämningsfullt ljus både på nattduksbordet och i vardagsrum. Bordslampan Bliss övertygar med tidlös design och är försedd med en praktisk strömbrytare.
 • FARO BARCELONA Snygg taklampa Retro

  FARO BARCELONA Snygg taklampa Retro
  Stämningsfull taklampa Retro - skapad av designer-paret Álex och Manel Lluscá I designen av taklampan Retro förenas stil och elegans. Detta visar sig särskilt genom kombinationen av den klassiskt formade lampskärmen med de trendiga färgtonerna svart och guld. De kromglänsande elementen kompletterar designen fantastiskt och ger den en modern ton. Ljuset som reflekteras varmvitt i guldfärgen strålar nedåtriktat från skärmen och avges riktat mot den önskade ytan. Tack vare det attraktiva utseendet kan taklampan användas i vardagsrum enligt tycke och smak och är därmed en mångsidig ljuskälla. (Passande E14-ljuskälla se under Tillbehör)
 • FARO BARCELONA Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm

  FARO BARCELONA Praktisk vägglampa Handy med LED-läsarm
  Diskret vägglampa Handy med USB-anslutning och laddningsmöjlighet Designern Jordi Blasi har med vägglampan Handy lyckats att kombinera innovation med design. Han har skapat en lampa som inte bara är mycket attraktiv och modern, utan även uttalat funktionell. Handy består av en rektangulär metallstomme i vitt med en lampskärm i textil och en flexibel LED-läslampa med varmvit ljusfärg och ca 40 lumen ljusflöde. Dessutom har den utöver en liten avlastningsyta en USB-anslutning. Allt som allt passar Handy idealiskt som funktionell lampa för sovrummet bredvid sängen. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas separat på höljet (exkl. E27-ljuskälla, inkl. lysdiod)
 • FARO BARCELONA Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa

  FARO BARCELONA Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Tasa
  Modern taklampa för utomhusbruk Tasa Tasa begeistrar med sin attraktiva cylinderform som så lätt smälter in i miljön och alltid visar sig som diskret och anständig. Man skall inte låta sig luras av den lilla diametern, 11 centimeter, funktionellt har lampan massor att ge och ombesörjer en optimal allmänbelysning.
 • FARO BARCELONA Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm

  FARO BARCELONA Hänglampan Nautica med antikt utseende, 26 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • FARO BARCELONA Rustik vägglampa Nudos i materialblandning

  FARO BARCELONA Rustik vägglampa Nudos i materialblandning
  Rustik vägglampa Nudos i järn, trä och glas Vägglampan Nudos’ väggfäste är konstnärligt och stilfullt och hela lampan utstrålar tydligt något rustikt, på grund av de olika materialen trä, järn och glas som användes. Metallens oxidbruna färg, det naturfärgade repet och mörka träet harmoniserar med varandra. Det transparent kulglaset avger ljuset fritt och kraftfullt utåt och matchar vägglampans rustika design i lantlig stil. Denna lampa kompletterar lika mycket en rustik inredningsstil som en som inspirerades av Medelhavet.
 • FARO BARCELONA Dekorativ båglampa PAPUA, vit

  FARO BARCELONA Dekorativ båglampa PAPUA, vit
  Tilltalande båglampa PAPUA Denna lampa imponerar med en tidlös, modern bågform. Det generösa djupet gör lampan till en mångsidig belysning i bostaden, och lampan är snygg att se på även när den är släckt.
 • FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 9,6 cm

  FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 9,6 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • FARO BARCELONA Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp

  FARO BARCELONA Toppmodern LED-utomhusvägglampa Alp
  LED-vägglampa Alp - trendig höjdpunkt för utomhus Denna modell har utrustats med den höga kapslingsklassen IP54 och passar därför för utomhusbruk. LED-vägglampan Alp är motståndskraftig mot sprayvatten och dammavlagringar, vilket gör att den är användbar året runt som ett vackert inslag i utomhusbelysningen. Designen har en uttalat slimmad linje och en uttrycksfull geometri. LED-utomhusvägglampan Alp ger ett minimalistiskt intryck och har en markant, futuristisk touch. När man är på jakt efter en effektfull, funktionell ljuskälla för utomhusområdet är LED-utomhusvägglampan Alp en både estetiskt anspråksfull och praktisk lösning. Riktad belysning av husnumret, belysning av entrén eller effektiv terrassbelysning - den mycket moderna LED-lampan Alp uppfyller alla funktioner med bravur.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Guiza

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Guiza
  LED-utomhusvägglampa Guiza - uppåt- eller nedåtriktat ljus Den moderna utomhusvägglampan Guiza är utrustad med energieffektiva LED-lampor som lyser upp mörkret med en varmvit färgton, mjukt och bländfritt. Ljuset strålar indirekt uppåt eller nedåt, beroende på installationen. Utomhuslampan är perfekt för entréer, fasader eller terrasser. Tack vare kapslingsklass IP65 är den mycket väderbeständig.
 • FARO BARCELONA Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm

  FARO BARCELONA Dekorativ bordslampa Lula, 27 cm
  Svartvit bordslampa Lula med rund tygskärm och ramformad stomme Bordslampan Lula kombinerar kantigt med runt och svart med vitt. Båda är kontraster, som harmoniskt samverkar här. Den ljusa skärmen bidrar till ett onaturligt vackert och varmt ljus, så att Lula ger vackert extraljus för hemtrevliga kvällsstunder. Designen är modern och tilltalande, metallramen skapar ett individuellt uttryck.
 • FARO BARCELONA Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED

  FARO BARCELONA Svart-gyllene aluminiumtaklampa Pluma, LED
  Effektfull LED-taklampa Pluma med guldfärgad insida Mycket modern och tidsenlig är denna taklampa med sin kantiga form. Den smala skärmen som blir vidare nedåt passar framför allt i en modern inredning. På ena sidan har lampan en smal slits där ljuset också kan tränga ut. Utöver det avges ljuset uteslutande nedåt, skärmen är tillverkad av metall och släpper inte igenom ljus. Med denna konstruktion är Pluma framför allt lämplig som belysning av bords- och diskytor, eftersom ljuset träffar den belysta ytan koncentrerat. Men det är inte allt man kan säga om denna ljuskälla, för den svarta utsidan pryds av en gyllene innerreflektor, som ger ett varmtonigt ljus som inget annat.
 • FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 21,7 cm

  FARO BARCELONA Kantig LED-utomhusvägglampa Must, bredd 21,7 cm
  Sörjer för en säker belysning av trappsteg och gångar runt huset - LED-utomhusvägglampa Must Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Must lyser upp trappor eller gångar runt huset på ett tillförlitligt och effektivt sätt. Genom den nedåtriktade lamphuset strålar ett varmvitt LED-ljus på ett riktat sätt, så att farliga punkter med fallrisk, t.ex. trappsteg eller avsatser, belyser säkert och bländfritt. En särskild highlight: tack vare det havsvattenbeständiga lamphuset kan den användas i kustnära områden.
 • FARO BARCELONA Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm

  FARO BARCELONA Hänglampan Nautica med antikt utseende, 34,5 cm
  Rustik hänglampa för utomhusbruk Nautica Denna eleganta takhängande lampa av järn i brunoxiderat antikt utseende pryder varje trädgård med sin slående formgivning. De två korslagda dekorbågarna över glaset lockar dessutom fram det rustika utseendet. Lampan hör till en serie lampor i graciös stil som tillverkas som konsthantverk och som övertygar med sin dekorativa design.
 • FARO BARCELONA Badrumstaklampa Logos, Ø 27 cm, vit

  FARO BARCELONA Badrumstaklampa Logos, Ø 27 cm, vit
  Rund Logos taklampa för badrum - elegant och praktiskOm du letar efter en funktionell belysningslösning för badrummet är den här modellen med sin enkla geometri och IP44-skydd ett utmärkt val. Taklampan Logos är tillförlitligt skyddad mot fukt och stänkvatten och kan om så önskas användas i en toalett eller andra bruksutrymmen. Tack vare diffusorn i opaloptik ger den här armaturen ett intensivt och bländfritt ljus.
 • FARO BARCELONA Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa

  FARO BARCELONA Borda - maritim mässing-utomhusvägglampa
  Maritisk optik - Borda utomhusvägglampa Borda utomhusvägglampan har sitt rustika och samtidigt maritima utseende tack vare materialet som den tillverkades från. Mässingen i kombination med det randiga glaset ger bra accenter. Med hjälp av en E27-lampa upp till maximalt 60 watt får du också tillräckligt med ljus för att belysa ett stort antal utomhusområden. En lämplig lampa kan beställas direkt från tillbehören.
 • FARO BARCELONA LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående

  FARO BARCELONA LED-hänglampa Le Vita, 1 lampa stående
  Le Vita LED-ljus - elegant kombination av hängande och golvlampa Hänger ljuset nu, står eller till och med flytande? Det intressanta LED-ljuset Le Vita kombinerar alla dessa tre varianter. Kulan i opalglas i mitten strålar jämnt och bländfritt varmt vitt ljus in i omgivningen. Den hålls på plats av en gyllene aluminiumstav som hålls på golvet med en baldakin upptill och en fast fot på golvet nedanför. Strömmen tillförs här bekvämt via en matningsledning med en av / på-brytare och kontakt. Den ovanliga designen av Le Vita-lampan skapades av den spanska designstudion Nahtrang och antas påminna om månen i horisonten. För precis som jordens satellit verkar glaskulan från Le Vita sväva utan problem i rummet och avger mjukt ljus i mörkret.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa

  FARO BARCELONA Vägglampa Mood, indirekt ljus med läslampa
  Praktisk LED-vägglampa Mood med elegant träplatta Den moderna vägglampan Mood är perfekt för sovrum eller vardagsrum. Med sin eleganta träplatta och svarta metalldetaljer är designen nordiskt präglad, utan snirklar. Funktionaliteten är mångsidig: utöver ett stämningsfullt up- och dowlight som ger en behaglig, indirekt belysning, är Mood utrustad med ytterligare en LED-spotlight som kan användas som en flexibel läsarm. Båda ljuskällorna kan styras separat direkt på lampan. För användning vid sängen är det fördelaktigt att vägglampan Mood kan monteras på båda sidor, d.v.s. med LED-spotlighten på vänster eller höger sida.
 • FARO BARCELONA Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin

  FARO BARCELONA Cylindrisk LED-pendellampa Danka i guldsatin
  LED-hänglampa Danka med 60° strålvinkel i slimmat utförande Designen hos denna slimmade hänglampa präglas av en kombination av renodlade geometriska former för att betona modellens funktionella elegans. Tack vare den reducerade strålningsvinkeln på 60° passar LEd-hänglampan Danka särskilt bra till intensivbelysning av vissa områden. Pendellampan, med sin särskilda ficklamps-look, får en oväntad dynamisk impuls, och den effektfulla satinerade guldfinishen skapar en touch av lyx. LED-pendellampan Danka är alltid rätt när man vill ha ett riktat, men samtidigt bländfritt ljus. Danka passar lika bra som lampa i matrummet, som belysning av soff- eller skrivbordet. Här använder man gärna explicit sparsmakade lampor i svart med metalldekor.
 • FARO BARCELONA Imponerande golvlampa Black

  FARO BARCELONA Imponerande golvlampa Black
  Imponerande golvlampan Black Elegant och imponerande står golvlampan Black i rummet, med sin koniska fot och svartglänsande metall. En svart skärm av tyg utvidgar den eleganta designen hos denna representativa golvlampa. Med ett angenämt, bländfritt ljus skapar denna golvlampa en stämningsfull atmosfär i alla rum.
 • FARO BARCELONA Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta

  FARO BARCELONA Suau - vit LED-vägglampa med uppladdningsyta
  Modern LED-vägglampa Suau i vitt Utöver perfekt belysning av ett bestämt område, som möjliggörs av den riktbara spoten, har LED-vägglampan Suau många fler funktioner. Den snövita metallstommen har exempelvis tillräckligt med plats, inte bara för LED-spoten, utan också för en hållare där tillbehör som böcker eller tidningar kan läggas för att spara plats. Även för smartphones och surfplattor är den särskilt praktisk, för på ovansidan av stommen finns dessutom en inbyggd USB-laddaranslutning. LED-ljuset från spoten avges samlat från det rörformade lamphuvudet och avges varmvitt i omgivningen. Suau är tack vare dessa egenskaper en idealisk ljuskälla över sängen eller soffan.
 • FARO BARCELONA Textilvägglampa Berni med LED-läslampa

  FARO BARCELONA Textilvägglampa Berni med LED-läslampa
  Dekorativ textilvägglampa med flexibel läsarm Vägglampan Berni är en attraktiv prydnad, inte bara för accentrik extrabelysning i rummet, utan fungerar även som praktisk läslampa, tack vare den flexibla armen. Den är utrustad med en fast inbyggd LED-lampa som med sitt varmvita ljus gör det behagligt att läsa. Lampskärmen är överdragen med vitt tyg som bidrar till mjukt ljus och bidrar till att ljuset sprids mjukt och jämnt i omgivningen. Detta bidrar till en särskilt hemtrevlig atmosfär. De båda ljuskällorna kan tändas och släckas oberoende av varandra, via två strömbrytare på det matt nickelfärgade väggfästet.
 • FARO BARCELONA Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm

  FARO BARCELONA Elegant vägglampa DIULA-1, förnicklad, 20 cm
  Vägglampa DIULA övertygar med stiligt utseende Denna vägglampa är ett mycket tidlöst, vackert val som utan problem låter sig integreras i varje vardagsrum. Särskilt det vita opalglaset ger vägglampan ett mycket smakfullt utseende och en angenäm belysning. En lampa som totalt sett övertygar och som anpassar sig harmoniskt i alla vardagsrum.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ

  FARO BARCELONA Vägglampa Stood med skärm av körsbärsträ
  Kompakt vägglampa Stood av trä - minimalistiskt språk och originellt materialval Tack vare skärmen av körsbärsträ får modellen ett effektfullt, naturligt utseende. Den fina ådringen är dekorativ, formgivningen satsar på en klar geometri och antydda rundningar. Vägglampan Stood av trä leker med en uttrycksfull kontrast mellan det ljusa och det mörka, där den svarta metallstommen och det ljusa trät skapar en harmonisk helhetsbild. Skärmen på vägglampan Stood kan lutas 20° och den är därför idealisk när man vill sätta särskilda ljusaccenter i hemmet. Sovrum, trappa eller hall - den sympatiska ljuskällan passar in lika bra i de mest skiftande rum. Väggslampa Stood harmonierar med alla inredningstankar som satsar på naturlighet. Och inte minst kommer den kompakta, stilfulla lampan väl till pass i strama, nordiska och vackra lanthusinredningar.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige

  FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • FARO BARCELONA Metallhänglampa Margot, svart

  FARO BARCELONA Metallhänglampa Margot, svart
  Taklampa Margot i industridesign, med svart metallskärm Med sin runda, svarta metallskärm påminner denna taklampa om klassiska industrilampor, vilket gör att den passar i moderna och individuellt utformade bostäder i ombyggda industrilokaler, och kommer allra bäst till sin rätt i den sortens stil. Den svarta skärmen pryds av ett element i ljust trä och taklampan, som är utrustad med E27-fattning och lämnar många möjligheter när det gäller ljuskällan, passar perfekt för belysning av en bordsyta.
 • FARO BARCELONA Enkel taklampa för utomhusbruk Yen

  FARO BARCELONA Enkel taklampa för utomhusbruk Yen
  Högkvalitativ taklampa för utomhusbruk Yen Lampan Yen i ljusgrått ser bra ut överallt - oavsett vägg, tak, inomhus eller utomhus. Den enkla konstruktionen med det lätt krökta matta glaset garanterar ett varmt och bländfritt ljus. Lampan kan fylla de mest varierande funktioner, den ger ett subtilt ljus på balkongen, på terrassen såväl som i entrén.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord

  FARO BARCELONA Vägglampa Nit som kan användas som nattduksbord
  Svart vägglampa Nit: ljuskälla med avställningsyta Till korridoren, vardagsrummet eller sovrummet, här passar den lilla vägglampan Nit som är utrustad med en praktisk avställningsyta och som, till exempel, kan användas som ett nattduksbord i sovrummet. Det integrerade E27-uttaget kan bestyckas med en lampa med en högsta effekt på 20 watt. Det dekorativa värdet för kombinationen bord och lampa kan ökas ytterligare genom att man väljer en dekorativ ljuskälla. Filament- eller rustiklampor kan väljas och beställas från Tillbehör, tillsammans med andra belysningsartiklar. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • FARO BARCELONA Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå

  FARO BARCELONA Rund LED-utomhusvägglampa Pill i mörkgrå
  Utomhus vägglampa Pill med ett elegant, funktionellt utseende Designen på denna snygga lampa gör att en mjuk och svepande kurva går in i en fruktbar dialog med den målmedvetna raka linjen. Resultatet är imponerande - Pill vägglampan är både harmonisk och dynamisk. Den starka skyddsfaktorn IP54 gör ljusfläcken permanent beständig mot dammavlagringar, smuts och sprayvatten. I detta avseende kan Pill-armaturen förbehållas för utomhusbruk. Om så önskas kan vägglampan med ljuselementet fästas ovanför eller under. Detta utvidgar utbudet av möjliga användningsområden ytterligare. Pill utomhusvägglampan kan bland annat användas för att specifikt belysa husnumret, som en intressant ljusaccent eller för att markera vissa områden. Denna återhållsamma ljusfläck är särskilt bra för säker belysning av trappsteg i entréområdet eller trappor i trädgården.
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa Mood med indirekt ljus

  FARO BARCELONA LED-vägglampa Mood med indirekt ljus
  Mood LED-vägglampa - Nordisk design med äkta trä Mood vägglampan består av en träplatta och lampkroppen sitter på den, som rymmer två mjukt lysande lysdioder. Denna lilla lampa skapar ett behagligt, indirekt ljus och är perfekt för dekorativt ljus i vardagsrummet. Mood-lampan är också en riktig blickfång i sovrummet med sitt ljus som lyser uppåt och nedåt. En praktisk vippströmbrytare är ansluten till den sida med vilken Mood-lampan enkelt kan tändas och stängas av.
 • FARO BARCELONA Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor

  FARO BARCELONA Solcells-gånglampa Soleil med skymningssensor
  Praktisk LED-solvägsljus Soleil med skymningssensor Den är perfekt för trädgårdsstigar eller alla utomhusområden där det måste finnas tillräckligt med ljus för säkerheten. Utan strömförsörjning kan Soleil-väglampan ställas in på kort tid. Den laddar sig självständigt via solpanelen och avger ständigt ett lätt ljus i skymningen. Den integrerade sensorn upptäcker människor när de närmar sig och avger mer ljus lite efter lite. Avkänningsområdet för sensorn är maximalt 6 meter och en vinkel på 180 °. Det robusta solbelysningen från Soleil är pålitlig utomhusbelysning som också skyddas från vind och väder.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart

  FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 20 x 15 cm, svart
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige

  FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kupad, 37 x 15 cm, beige
  Vägglampa Bomull med böjd textilskärm Skärmen på vägglampan Bomull är gjord av textilmaterial som stöds av ett dolt metallfäste. Materialet låter ljus skina igenom i en dämpad sätt, vilket skapar en trevlig grundbelysning belysning. Tack vare den vertikalt öppna formen får bomull också karaktären av en upplyst och downlight och skapar en ljus accent på väggen. Den monokroma designen med en rund välvd form gör bomull till en diskret vägglampa som kan placeras harmoniskt i många olika inredda interiörer.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Fred XL IK10 vit
  Väl skyddad LED utomhusvägglampa Fred XL LED-utomhusvägglampan Fred XL, som är skyddad från inträngande vatten, kan inte skada hårda slag. detta stöds av IK10 med högsta slagtålighet. Så robust som vägglampan utomhus är dess ovala utseende lika harmoniskt. Fred XL består av en ram av polykarbonat och en matt diffusor av ABS-plast, genom vilken lysdioderna säkerställer enhetlig, varmvit belysning.
 • FARO BARCELONA Klämlampa Studio, svart/antikvit

  FARO BARCELONA Klämlampa Studio, svart/antikvit
  Flexibel klämma ljus Studio - klämområde 7 cm Den här ljuskällan kan användas nästan universellt: Studio clamp-armaturen ger perfekt läs- eller arbetsljus. Den kläms helt enkelt fast på en hylla eller bordsskiva och kan ställas in individuellt. Den innovativa designen kommer från designstudion Nahtrang från Spanien. Med hörnfästet, som är tillgängligt via tillbehören, blir den här praktiska klämarmaturen en väggarmatur, vilket ökar användningsområdena ytterligare.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Nahir mässing saltvattenbeständig
  Klassiskt utformad vägglampa Nahir - havsvattenbeständig Nahir-vägglampans kropp för utomhusbruk är tillverkad av mässing och skyddad mot korrosion, varför den också kan monteras på fasaderna på hus nära kusten, eftersom saltluften inte skadar den. Lampans glas är omgivet av ett skyddande galler och är försedd med en glödlampa med E27-sockel. Lämpliga lampor kan beställas via tillbehören.
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa Press, vit

  FARO BARCELONA LED-vägglampa Press, vit
  LED-vägglampa Press - Design: Jordi Blasi Designern Jordi Blasi fick Delta Selection ADI Award 2020 för sin serie vägglampor med namnet Press. I Press bildar väggfästet i metall en halvklot som också fungerar som strömbrytare. Det är därifrån namnet kommer: press betyder att trycka. Du behöver bara trycka kort på halvklotet för att ljuset ska tändas eller släckas. I motsats till detta finns den rörformade ljuskroppen under väggfästet, som innehåller LED-ljuskällan.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Olan, rostbrun
  LED utomhusvägglampa Olan - för justerbar ljus accent Det rektangulära locket på LED-utomhusvägglampan Olan i aluminium märks knappast på fasaden under dagen med sin enkla design. På natten kastar lysdioderna som lyser upp och ner och ligger bakom genomskinliga glasöverdrag vertikala ljusstrålar på väggen. Bredden kan begränsas efter behov tack vare gångjärnspanelerna.
 • FARO BARCELONA Kompakt LED-vägglampa Suau med USB-laddare

  FARO BARCELONA Kompakt LED-vägglampa Suau med USB-laddare
  Exceptionell LED-vägglampa Suau med extra laddningsyta och USB-laddningsanslutning Suau är ingen vanlig vägglampa, då den har något mer att erbjuda. Den består av en silverfärgad, lackerad metallstomme, vars högra sida kan användas som laddningsyta och av en rörformad lampkropp som kan riktas variabelt. LED-ljuset strålar i varmvitt från lamphuvudet och belyser den önskade ytan tillräckligt klart med 40 lumen. Dessutom sitter en integrerad USB-laddningsanslutning på ovansidan av stommen, för laddning av mobil eller surfplatta. Strömbrytaren sitter direkt under lamphuvudet.
 • FARO BARCELONA Badrumstaklampa Tola, 32 x 32 cm, vit

  FARO BARCELONA Badrumstaklampa Tola, 32 x 32 cm, vit
  Rektangulär Tola taklampa för badrum och andra tvättstugorDenna modell kännetecknas av en tydlig geometri och en platt form. Skyddsfaktorn IP44 gör att den här armaturen lätt lämpar sig för bland annat rum med hög luftfuktighet. Tack vare den praktiska diffusorn i elegant opaloptik ger Tola-armaturen ett klart och samtidigt bländfritt ljus.Tola-armaturen är utformad som en okomplicerad och funktionell badrums- eller toalettarmatur, men kan också användas framgångsrikt i andra bruks- eller vardagsrum. Denna armatur harmonierar perfekt med alla inredningskoncept som bygger på en återhållsam stil och maximal funktionalitet.
 • FARO BARCELONA Vägg-läslampa Lead, läderdetaljer, LED

  FARO BARCELONA Vägg-läslampa Lead, läderdetaljer, LED
  Högkvalitativ vägg-läslampa Lead med moderna LED-lampor Den moderna vägglampan Lead ger tillräckligt ljus för läsning innan du somnar eller för att läsa dagstidningen i fåtöljen. Lampan är utrustad med en flexibel LED-spot, som ger varmvitt ljus som läslampa, och är den perfekta lampan för moderna sovrum eller vardagsrum. Optiskt är den läderbelagda och böjbara armen en höjdpunkt, perfekt kombinerad med bronsfärgad metall. Diffusorn vid lamphuvudet är dessutom av genomskinligt glas. Den integrerade strömbrytaren på vägghållaren ger extra komfort. Ett kort tryck på sidan gör att ljuset tänds eller släcks.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Hikari, IK10

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Hikari, IK10
  Hårt skal, mjukt ljus - LED-utomhusvägglampa Hikari Även om man inte kan se det vid första anblicken, är LED-utomhusvägglampan Hikari mycket robust. Förutom motståndskraften mot vind och väder har Hikari försetts med ett utmärkt skydd mot mekanisk påverkan i enlighet med högsta stöthållfasthet IK10. Lampan består av en mörkgrå aluminiumram som är öppen i sidled och front, samt en stor diffusor med polykarbonathölje. Den mattvita insidan gör att LED-lampornas varmvita ljus ger en jämn belysning av utomhusområdet.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Board med LED-lampor, skrivbar, 45 cm

  FARO BARCELONA Vägglampa Board med LED-lampor, skrivbar, 45 cm
  Skrivbar och magnetisk väggtavla med dekorativt ljus - LED-lampan Board Den är mer än bara ett ljusobjekt. Den praktiska vägglampan består av en skrivbar och magnetisk krittavla som kan användas som en stor anteckningstavla, till exempel för inköpslistor. LED-lamporna som sitter fastsatta i bakgrunden lyser indirekt med ett varmt, dekorativt ljus. Perfekt för kök, matrum eller hallar.
 • FARO BARCELONA IP65 - modern LED-utomhusvägglampa Sticker

  FARO BARCELONA IP65 - modern LED-utomhusvägglampa Sticker
  Väggdekor - Enkel LED utomhusvägglampa Sticker LED utomhusvägglampa kombinerar modernitet med enkelhet. Den mörkgrå aluminiumramen och den robusta diffusorn i plast gör den också mycket tidlös och anpassningsbar. Det varmvita LED-ljuset strålar upp och ner på väggen. Detta skapar en fin effekt på den yttre fasaden, som också är väldigt dekorativ på distans. Tack vare IP65 är armaturen skyddad mot alla väderförhållanden.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Bu-oh! antracit

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Bu-oh! antracit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa Bu-oh! med fyrsidigt ljusemission Den fyrkantiga LED-yttre vägglampan Bu-oh! Finns på alla fyra sidor. Försedd med ljusuttag genom det böjda frontluckan, som endast fästes på stativ fyra kanter, genom vilka det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna släpps ut och därmed belyser en fasad unikt. En opalvit nyans av polykarbonat är gömd bakom locket. Varhelst LED-utomhusvägglampan Bu-oh! är monterad på fasaden - det kommer definitivt att utlösa den oh-effekt som den tackar sitt namn.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Twist

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Twist
  Specialdesign - LED utomhusvägglampa Twist LED-utomhusvägglampan Twist väcker omedelbart allas uppmärksamhet, på kvällen eller under dagen. Deras moderna design är perfekt för att sätta accenter, vare sig det är på terrassen, på husfasaden eller i trädgården. De varma vita lysdioderna lyser nedåt i den öppna delen av armaturen, som är utrustad med lutande stöd. Dessa är inte bara en del av det speciella utseendet, utan skapar också ett underbart spel av ljus och skugga i mörkret när ljuset tänds.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Tom XL, IK10, mörkgrå/vit

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Tom XL, IK10, mörkgrå/vit
  LED utomhusvägglampa Tom XL - rund och extra robust Tom XL består av en cirkulär ram gjord av ABS-plast. Detta inkluderar en böjd diffusor gjord av polykarbonat, vars matta material i kombination med det varma vita ljuset på LED-lamporna inuti säkerställer enhetlig belysning. Ett särskilt trumfkort för LED-utomhusvägglampan är dess motståndskraft mot yttre påverkan. Tom XL är inte bara väl skyddad mot vind och väder, utan också mot hårda stötar i enlighet med IK10 slagmotstånd.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Natron

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Natron
  Utomhus vägglampa Natron med ljusemission på tre sidor Natron vägglampa utomhus är designad i en modern, fyrkantig kuboidform. Den består av en stativ och tre frostade glasrutor. Soda avger bländningsfritt ljus uppåt, nedåt och framåt. Armaturen, som är skyddad mot vattenstrålar, är utrustad med ett uttag för en E27-lampa.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusväggspot Slot, djup 20 cm

  FARO BARCELONA LED-utomhusväggspot Slot, djup 20 cm
  Svart LED-spotlight platsplats för ytterväggen Med ytterväggen spot slot tillverkad av aluminium, stämningsfull belysning i den nattliga utomhus blir en barnlek. Huvudet kan justeras efter önskemål; Ljuset från lysdioderna släpps ut i en vinkel på 25 ° genom ett klart glasöverdrag och skapar en riktad ljuskotte med vilka föremål på terrassen och i trädgården kan presenteras perfekt. Den svarta spot bleknar optiskt i bakgrunden under dagen och imponerar också med sitt vattenstrålskydd och stöttålighet.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Block av betong

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Block av betong
  Havsvattentålig och robust - Blockera utomhusvägglampa Regn eller storm, Block utomhusvägglampan överlever alla väderförhållanden. Tillverkad av betong och en plastdiffusor som säkert rymmer ljuskällan inuti, Block upplyser pålitligt fasader, entréer eller garageväggar. Ljuset strålar runt utan bländning och säkerställer tillräcklig och säker belysning i mörkret. Vägglampan Block är utrustad med kapslingsklass IP65 och chockmotstånd från IK10 och är den perfekta utomhusbelysningen, och det även för områden nära konstgjorda.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Olan, mörkgrå

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Olan, mörkgrå
  LED utomhusvägglampa Olan - för justerbar ljus accent Det rektangulära locket på LED-utomhusvägglampan Olan i aluminium märks knappast på fasaden under dagen med sin enkla design. På natten kastar lysdioderna som lyser upp och ner och ligger bakom genomskinliga glasöverdrag vertikala ljusstrålar på väggen. Bredden kan begränsas efter behov tack vare gångjärnspanelerna.
 • FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Tejo

  FARO BARCELONA Utomhusvägglampa Tejo
  Vinklad, modern utomhusvägglampa Tejo Tejo avger ljus i tre riktningar - framåt, uppåt och nedåt. I kombination med den enkla kuboidformen är resultatet en effektiv lampa för moderna utomhusområden. Utomhusvägglampan består av ett hölje av mörkgrått formsprutat aluminium och matt polykarbonatöverdrag. Tejo erbjuder en hållare för en E27-lampa som placeras inuti skyddad från stänkvatten.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Lotus i vitt

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Lotus i vitt
  Enkel design och robust exteriör - LED utomhusvägglampa Lotus Inspirerad av kronbladet av en lotusblomma - så fick den moderna LED-utomhusvägglampan sin form och namn. Lotus är installerat på husfasaden eller på terrassen och skapar ett vackert, indirekt ljus som behagligt lyser upp mörkret. Utomhusarmaturen kan installeras med en uppåt- eller nedåtbalk. För att Lotus ska klara alla väder, är armaturen utrustad med kapslingsklass IP65 och en slaghållfasthet på IK08
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa Pixie med flexarm, vit

  FARO BARCELONA LED-vägglampa Pixie med flexarm, vit
  Flexarm vägglampa Pixie som LED-läslampa Pixie LED-vägglampa består av en rund väggfäste som bär en flexibel flexibel arm, i slutet av vilken huvudet är med de varma vita lysdioderna. Det senare kan fritt justeras efter önskemål. Manövreringen sker via omkopplaren, som placeras i mitten på väggfästets framsida. Pixie är den perfekta extra ljuskällan för sittgruppen och bredvid sängen.
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa Pixie med flexarm, svart

  FARO BARCELONA LED-vägglampa Pixie med flexarm, svart
  Flexarm vägglampa Pixie som LED-läslampa Pixie LED-vägglampa består av en rund väggfäste som bär en flexibel flexibel arm, i slutet av vilken huvudet är med de varma vita lysdioderna. Det senare kan fritt justeras efter önskemål. Manövreringen sker via omkopplaren, som placeras i mitten på väggfästets framsida. Pixie är den perfekta extra ljuskällan för sittgruppen och bredvid sängen.
 • FARO BARCELONA Ten - minimalistisk vägglampa, vit

  FARO BARCELONA Ten - minimalistisk vägglampa, vit
  Minimalistisk vägglampa Ten En enkel uttag, i vilken en lampa med en E27 uttag är införd - detta är den tio vägglampa, vilken kan optiskt ändras genom att välja lampan. Som på bilden kan en globlampa med klart glas användas, men LED-lampor med satinfinish är också möjliga, liksom lampor i andra former (se tillbehör). Lampan kan även användas som en taklampa i små rum eller när flera är installerade.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, beige

  FARO BARCELONA Vägglampa Cotton, kantig, 20 x 12 cm, beige
  Fyrkantig textilvägglampa Bomull Letar du efter en enkel och återhållen vägglampa med ett mysigt utseende? Svaret, som kan kombineras med många inredningsstilar, är bomull. Vägglampan består av en fyrkantig textilskärm som hålls i form och läge av en dold metallram. Ljuset faller genom textilväven på ett mycket dämpat sätt in i rummet och även genom de vertikala öppningarna på väggen. Cotton ger alltså både grundbelysning belysning och en lätt accent.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusspot Plom, mörkgrå

  FARO BARCELONA LED-utomhusspot Plom, mörkgrå
  LED-väggstrålkastare Plom med teleskopiskt armaturhuvud Den här strålkastaren är tillräckligt skyddad mot damm och vattenstrålar med skyddsklass IP64, så att inget står i vägen för användning i alla utomhusområden. Plom är också tillverkad av hållbar aluminium, diffusorn är tillverkad av PMMA-plast och strålar ut det varmvita ljuset bländfritt i omgivningen. Det teleskopiska armaturhuvudet gör det möjligt att fokusera exakt på de föremål eller områden som ska belysas. - Utrustad med CREE-ljusdioder
 • FARO BARCELONA Vägglampa Fold med LED-läslampa, svart

  FARO BARCELONA Vägglampa Fold med LED-läslampa, svart
  Modern vägglampa Fold med tygskärm och LED-läslampa Fold är en optimal ljuskälla för vardagsrum och sovrum, både i privata miljöer och på hotell. Det rektangulära väggfästet i metall har en dekorativt formad tygskärm som strålar ljuset uppåt och nedåt. En LED-läslampa är fäst vid väggfästets nedre ände, vars ljus kan riktas efter behov genom att lampkroppen svängs. Väggfästet har också en strömbrytare som kan användas för att bekvämt tända och släcka ljuset igen. - Läslampa: 3 W, 200 lumen, ljusfärg varmvitt
 • FARO BARCELONA metallelement i mörkgrå - Hänglampa Mine

  FARO BARCELONA metallelement i mörkgrå - Hänglampa Mine
  Dekorativ hängande lampa Gruva i trä, metall och glas Det är inte bara materialen som gör Mine-hänglampan optiskt till en del av den nordiska designen, utan också det mysiga helhetsintrycket att hänglampan lyser upp och tänder och lämnar tittaren. Dess moderna utseende utstrålar en lugn avkoppling, som förstärks av ljusstrålningen riktad i alla riktningar. Mine-hänglampan kan användas optimalt som områdesbelysning, varigenom det inte spelar någon roll var strömanslutningen är placerad, eftersom den är försedd med totalt 400 cm lång kabel som möjliggör individuell positionering.
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa Press, svart

  FARO BARCELONA LED-vägglampa Press, svart
  LED-vägglampa Press - Design: Jordi Blasi Designern Jordi Blasi fick Delta Selection ADI Award 2020 för sin serie vägglampor med namnet Press. I Press bildar väggfästet i metall en halvklot som också fungerar som strömbrytare. Det är därifrån namnet kommer: press betyder att trycka. Du behöver bara trycka kort på halvklotet för att ljuset ska tändas eller släckas. I motsats till detta finns den rörformade ljuskroppen under väggfästet, som innehåller LED-ljuskällan.
 • FARO BARCELONA I industri-look - klämlampa Pepper beige

  FARO BARCELONA I industri-look - klämlampa Pepper beige
  Klämlampa Pepper i industri-look - beige Klämlampan Pepper installeras mycket snabbt och kan användas överallt där man behöver extrabelysning. Fäst lampan med klämman på en bordsskiva eller ett hyllplan, sätt i kontakten i uttaget: nu är Pepper klar att användas. Den vida skärmen är vit invändigt, och skapar en optimal ljusreflektion och en bred ljusspridning. Strömbrytaren för att tända och släcka lampan är integrerad i skärmens ovansida. - kabellängd: 170 cm
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Drak av mässing

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Drak av mässing
  Rund LED vägglampa Drak i mässing Modern design kännetecknar LED-vägglampan Drak, vars runda kropp, som är halvöppen på framsidan, är tillverkad av robust mässing. Tack vare korrosionsskyddet kan Drak-vägglampan även monteras på byggnader nära havet, eftersom den inte skadas av salt luft. Ljuset från lysdioderna som är installerade bakom plastdiffusorn avges i en mjuk halvcirkel nedåt, framåt och något åt sidan.
 • FARO BARCELONA Fantastiskt utformad bordslampa Jellyfish

  FARO BARCELONA Fantastiskt utformad bordslampa Jellyfish
  Maneter bordslampa - design inspirerad av havet Denna modell kännetecknas av en skulpturell, organisk form. Designarna av Jellyfish bordslampa inspirerades av vattenlevande djurvärlden och tog den mystiska maneten som modell. Flödande linjer och en slående kontrast mellan det mystiska svarta och lyxiga guldet avgör det effektiva bordslampa yttre utseende. Guldfinishen är mycket mer än bara en distinkt detalj, den används för att öka ljusutbyte . Vare sig på nattduksbordet i sovrummet på en skänk i vardagsrummet eller på en smal byrå i hallen - den manet bordslampa kan ställas in i scenen lika framgångsrikt i mycket olika sammanhang. Den eleganta lampan förstärker en klassiskt elegant interiör och sätter en elegant accent i ett modernt rum.
 • FARO BARCELONA Vägglampa Rem med LED-läslampa, vit/nickel

  FARO BARCELONA Vägglampa Rem med LED-läslampa, vit/nickel
  Elegant designad textilvägglampa Rem med LED-läslampa Med vägglampan Rem kan privata rum och hotellrum utrustas med lämplig extra belysning, inklusive en extra läsljusfunktion. Vare sig den här vägglampan, vars eleganta design kommer från Alex & Manel Lluscà, ger ett mycket stämningsfullt ljus över soffan eller på väggen över sängen. Utrustad med en strömbrytare. Läslampan kan svängas för att anpassa ljuset. - Läslampa: 4 W LED, 120 lumen, ljusfärg varmvitt (3 000 K).
 • FARO BARCELONA Vägglampa Whizz i svart-guld

  FARO BARCELONA Vägglampa Whizz i svart-guld
  Whizz vägglampa för lysande accentbelysning Med sitt ovanliga utseende är Whizz-vägglampan inte bara en glamorös tilläggsbelysning, utan också ett dekorativt element i vardagsrummet. Lampskärmen med kabel verkar vara "gängad" på väggfästet. Whizz-vägglampan är tillverkad av metall och till största delen svartmålad. Det enda undantaget är insidan av skärmen, som är guldfärgad och därmed erbjuder en optimal plattform för reflektion av det utsända ljuset. Whizz-vägglampan är särskilt snygg när en dekorativ glödlampa eller en rustik lampa används. Leverans exklusive belysningsarmatur, kan beställas via tillbehör.
 • FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Toc av aluminium, vit

  FARO BARCELONA LED-utomhusvägglampa Toc av aluminium, vit
  Ton i ton - LED-väggarmaturen Toc för utomhusbruk, 3000 K, IP65 LED-väggarmaturen Toc presenterar sig helt i vitt och klassiskt elegant. Diffusorn är tillverkad av polykarbonat och alla andra delar är tillverkade av aluminium. För en bra belysning installeras högkvalitativa SMD-ljusdioder som ger ett varmvitt ljus. Toc är skyddad mot vattenstrålar och är dessutom dammtät, så att den kan användas utomhus, till exempel vid husets entré eller på lusthuset.
 • FARO BARCELONA Haka pendellampa med skärm i rotting, Ø 30 cm

  FARO BARCELONA Haka pendellampa med skärm i rotting, Ø 30 cm
  Sfärisk E27 hängande lampa Haka av svart stål och rotting, öppnas nedåt Pendellampan Haka fästs i taket med en baldakin av svart stål. Även ramen, som håller den sfäriska skärmen av rotting, består av detta material. Skärmen är öppen i botten för att ge direkt ljus. Å andra sidan sprids ljuset över sidorna och uppåt genom de fina strukturerna, vilket gör att Haka ger ett underbart ljus- och skuggspel. En separat tillgänglig LED-lampa kan sättas in i E27-fattningen.
 • FARO BARCELONA LED-vägglampa May IP44, vit

  FARO BARCELONA LED-vägglampa May IP44, vit
  Presentera varmvitt ljus på ett tilltalande sätt? En barnlek för LED-vägglampan May i stål och glas, IP44 LED-vägglampan May har en opalvit glasskärm som sitter på den berömda presentationstallriken. Den stöds av ett robust väggfäste i stål. May har en IP44-skyddsklass och är därmed skyddad mot stänkvatten. Tekniskt sett behöver inte heller denna vägglampa, som också passar utmärkt som taklampa, gömma sig. Den är utrustad med COB-ljusdioder av hög kvalitet och avger varmvitt ljus runtom utan att blända. May påminner på långt håll om en portöppning på ett fartyg och det gör den rättvisa, för den är också en sann ljusstråle.
 • FARO BARCELONA Inbyggnadslampa Hyde, 2 lampor IP44 i vitt

  FARO BARCELONA Inbyggnadslampa Hyde, 2 lampor IP44 i vitt
  Tvålampig infälld armatur Hyde med IP44-skydd Den moderna infällda armaturen är utrustad med en estetisk aluminiumram. De två GU10-lamporna, som inte ingår i leveransen, sitter fast i armaturhuset och strålar nedåt. På så sätt är det lätt att åstadkomma en utmärkt belysning av ett visst område i rummet. Tack vare skyddsklassen IP44 är Hyde perfekt för badrummet, men kan även användas i korridorer och kök
 • FARO BARCELONA Vägglampa Perla, krom

  FARO BARCELONA Vägglampa Perla, krom
  Badrumsvägglampa Perla med tvåsfärisk glasskärm Perla är en modern vägglampa, som är perfekt för badrummet tack vare sitt skydd mot vattenstänk. Ett kvadratiskt metallblock i blänkande krom fungerar som väggfäste. På framsidan sitter en rund ram i mitten där ett uttag för en G9-lampa och fästet för skärmen finns inbäddade. Den slående, sfäriska skärmen är tillverkad av en yttre, genomskinlig glassfär och en inre, matt glassfär som ger ett jämnt ljus.
 • FARO BARCELONA Bärbar bordslampa Jellyfish, batteri, vit

  FARO BARCELONA Bärbar bordslampa Jellyfish, batteri, vit
  LED-bordslampa Jellyfish - bärbar lampa med modern design Bordslampan Jellyfish är utrustad med ett batteri och kan bekvämt användas var som helst i lägenheten. Utan strömförsörjning räcker det integrerade batteriet upp till 8 timmar och det integrerade lysdiodsystemet lyser upp omgivningen utan bländning. Det kan enkelt dimmas med touchfunktion och slås på/av. Laddningen sker bekvämt med en USB-kabel som medföljer. Jellyfish utseende påminner om maneter. Det rundade huvudet, på vars undersida lysdioderna befinner sig, är det mest utmärkande kännetecknet. Ansvaret för detta ligger hos den spanska designstudion Nahtrang.
 • FARO BARCELONA Bordslampa Akane, tillverkad i Spanien

  FARO BARCELONA Bordslampa Akane, tillverkad i Spanien
  Bordslampa Akane med orientaliskt inspirerad design Designern Pepe Llaudet har inspirerats av den gamla orientaliska kulturen när han utformade bordslampan Akane. Han har med denna lampa lyckats omtolka den orientaliska looken. Akanes stora skärm är tillverkat av papper som låter det strålande ljuset ta sig ut allsidigt. På så sätt skapas en gemytlig ljuseffekt, som välkomnas i alla rum. En bordslampa som är tillverkad i Spanien och som blänker i enkel skönhet. Utrustad med strömbrytare. Längden på anslutningskabel är 170 cm lång.