Eichholtz lampor

En Eichholtz lampa har sin egen själ och tar sin egen plats i rummet. Eichholtz lampor ger ännu mer elegans till elegant heminredning över hela världen och i Sverige. Kolla till exempel in palmliknande Hildebrandt kristallkrona eller andra taklampor från Eichholtz.

Vi har sammanställt ett bildgalleri med alla fina lampor som Eichholtz återförsäljare online har i sitt sortiment. Klicka på den lampa du vill läsa mer detaljer om.

Eleganta Eichholtz lampor online

 • Argento taklampa mässing

  Argento taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. Finns i olika utföranden. 
 • East kristallkrona antik mässing

  East kristallkrona antik mässing
  Elegant kristallkrona från Eichholtz i antik mässing och klarglas.
 • Marino kristallkrona nickel

  Marino kristallkrona nickel
  Marino kristallkrona från Eichholtz är en underbar taklampa i en sofistikerad design, med inspiration från pråliga scener ur 1940-talets Hollywood-filmer. Marino kännetecknas av de avsmalnande uppsättningarna av klara glasstänger. Ger ett mycket vackert sken. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Olivier vägglampa mässing S

  Olivier vägglampa mässing S
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Selva taklampa guld

  Selva taklampa guld
  Taklampan Selva från Eichholtz lyser upp rummet med elegans i ditt vardagsrum eller matsal. Den nätta basen i glänsande guldfinish ger taklampan ett modernt utseende. De tolv munblåsta glaslamporna är tillverkade av skickliga hantverkare. Glödlampor exkluderar. 
 • La Marina taklampa mässing

  La Marina taklampa mässing
  La Marina från Eichholtz i mässing blir till ett smycke i ditt hem. Den robusta taklampan i vintagestil med mässingsfinish ger ett fantastiskt ljus för rum med öppen planlösning, som vardagsrum eller matsal. Taklampan blir mycket fin och passar riktigt bra i rustika och industriella miljöer, som över ett stort bord eller en köksö.
 • Lexington vägglampa swing mässing svart

  Lexington vägglampa swing mässing svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Glorious vägglampa borstad mässing

  Glorious vägglampa borstad mässing
  Vägglampa GloriousMått: A. 13 B. 11 C. 29 cm
 • Telescope golvlampa mässing

  Telescope golvlampa mässing
  Golvlampan Telescope är en stilig lampa som passar alla rum. Inspirerad av ett teleskop och klädd i en vacker mässingsfinish är golvlampan Telescope en inredningsdetalj som lyser upp hela rummet. Krämfärgad lampskärm medföljer. Glödlampa exkluderar. Mått på lampskärm: Ø: 58 x Ø: 25 x H: 30 cm
 • Dorrell golvlampa nickel

  Dorrell golvlampa nickel
  Belys ditt hem med art deco-inspirerade golvlampa Dorrell. Denna glamorösa golvlampa klädd i blank nickelfinish passar utmärkt i alla rum. Lampan sprider ett elegant sken genom det frostade och klara glaset, dessutom är Dorrell dekorerad med en vacker skålformad lampskärm.
 • Golvlampa Vertigo

  Golvlampa Vertigo
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Vertigo från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ med vackra detaljer i nickel finish. En modern lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en svart lampskärm.
 • Atlantic golvlampa nickel

  Atlantic golvlampa nickel
  Elegant golvlampa i en unik nautisk stil som sätter prägel i ett helt rum i sin fantastiska design och formgivning. Glänsande nickelplätering och svarta ben, tillverkad i metall gör den gedigen. Perfekt att placera i ditt vardagsrum om du önskar lysa upp lite extra. Med denna justerbara lampa har du möjlighet till att justera höjden och ändra benen vilket gör att du kan belysa en specifik punkt i rummet. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockel är E27. Glödlampa exkluderar. 
 • Residential taklampa nickel S

  Residential taklampa nickel S
  Addera en touch av ''classical grandeur'' med taklampan Residential från Eichholtz. Taklampan har en vacker finish av nickel och klara paneler av klarglas. En majestätisk taklampa som passar både matsal som vardagsrum. Glödlampor exkluderar. Upptäck kollektionen Residential som består av lampor i flera utföranden och färger.
 • Golvlampa Holmes nickel

  Golvlampa Holmes nickel
  Golvlampa Holmes nickel finish med lampskärm.
 • Cassini taklampa mässing

  Cassini taklampa mässing
  Vacker taklampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Palmarito bordslampa röd

  Palmarito bordslampa röd
  Den vackra bordslampan Palmarito vilar på en rund sockel i antik mässing. Bordslampan har en stomme av keramik med rött mönster i kinesiskt blommigt motiv. Lampan levereras med en vacker veckad skärm som bjuder in till en härlig atmosfär. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Condo golvlampa antik mässing svart

  Condo golvlampa antik mässing svart
  Uppdatera hemmet med golvlampan Condo ifrån Eichholtz. En uttrycksfull golvlampa i antik mässingsfinish med svart tillhörande lampskärm som vackert belyser rummet. Ljuskällor exkluderar.
 • Floral bordslampa mässing

  Floral bordslampa mässing
  Floral bordslampa från Eichholtz i en iögonfallande, spännande design. Med sin eleganta vita fot av marmor och kupolformade lampskärm i mässingsfinish ger denna moderna bordslampa en extra touch i din inredning. Sofistikerad och lekfull på samma gång. Sockel: E27 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Vägglampa Las Palmas mässing

  Vägglampa Las Palmas mässing
  Elegant vägglampa i mässing från Eichholtz. Las Palmas.
 • Bordslampa Arlington

  Bordslampa Arlington
  Bordslampa Arlington inklusive skärm Mått: A. 28 B. 45 C. 71 cm
 • Golvlampa Charlene vintage brass finish

  Golvlampa Charlene vintage brass finish
  Golvlampa Charlene i vintage mässing.
 • Tortora golvlampa antik mässing

  Tortora golvlampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora golvlampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vit glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing, och står på en stabil fot av marmor.
 • Shadow golvlampa mässing

  Shadow golvlampa mässing
  Shadow är en rak golvlampa i antik mässing. Lampan har en unik formgivning och andas elegans. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockeln är E27 och lampan har fem stycken lamphållare. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt.
 • Fusion taklampa antik mässing

  Fusion taklampa antik mässing
  Den futuristiska taklampan Fusion lyser upp rummet med sin moderna minimalistiska design. Taklampan är inspirerad av kubismen som har en stilren finish i antik mässing. Denna luftiga taklampa är perfekt för att skapa ett inspirerande och innovativt belysningssystem. Fusions integrerade LED-lampor är dimbara om de används med en LED-dimmer. Taklampans maxvolt är på 220-240 volt och maxwatt på 57 watt. Fusion har justerbara rör som bär lampan.
 • Morrison taklampa mässing

  Morrison taklampa mässing
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i mässing. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i bronsfärg.
 • Carnero vägglampa mässing

  Carnero vägglampa mässing
  Kanalisera in glamorös art déco-stil i ditt hem med den enda vägglampan East. Den vintage mässingsarmaturen har en vacker sträng av klara klarglasstavar som skapar en fantastisk effekt när ljuset skiner igenom, vilket skapar en bekväm atmosfär.
 • Vasari lampskärm mini svart

  Vasari lampskärm mini svart
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade svarta lampskärm har ett vackert guldfärgat foder på insidan. En modern twist på den klassiska Empire-stilen. Kombinera skärmen med Tiberius vägglampa 2-set för en fulländad look.
 • Golvlampa Coyote Gold

  Golvlampa Coyote Gold
  Elegant golvlampa i mässingsfinish från Eichholtz.
 • Atlantic golvlampa mässing

  Atlantic golvlampa mässing
  Brown finish. Brass finish.Clear glass.A. 63-95, B. 28,5, C. 135-185 cm
 • Spiridon 5 taklampa mässing

  Spiridon 5 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och två skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av fem kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Soho golvlampa nickel

  Soho golvlampa nickel
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och nickelfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Cadogan bordslampa

  Cadogan bordslampa
  Bordslampa i antik mässingsfinish och glasfot från Eichholtz. Lampskärm med guldig insida och utsida av grå sammet.
 • Golvlampa Monaco

  Golvlampa Monaco
  Black finish. Nickel finish. Including black velvet shade Shade dimensions: ø 50 x ø 47,5 x H. 20 cm Lamphållare: 1 x E27. Max. 40 Watt. 
 • Bellano taklampa mässing

  Bellano taklampa mässing
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Olivier vägglampa mässing L

  Olivier vägglampa mässing L
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Thibaud taklampa brons S

  Thibaud taklampa brons S
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i brons med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Monticello taklampa svart L

  Monticello taklampa svart L
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Vägglampa Avondale Bronze

  Vägglampa Avondale Bronze
  Vägglampa Avondale Bronze Mått: A. 15 B. 10 C. 37 cm
 • Golvlampa Medea Nickel

  Golvlampa Medea Nickel
  Nickel finish.Including pleated white shade.A. 18, B. 30, C.115-143 cmShade dimensions:ø 30 x ø 18 x H. 20 cm 
 • Vägglampa Gigi Nickel

  Vägglampa Gigi Nickel
  Vägglampa Gigi Nickel Mått: A. 23 B. 14,5 C. 42 cm
 • Le Marais taklampa mässing

  Le Marais taklampa mässing
  En fantastiskt vacker och glamourös Art Deco-inspirerad taklampa i mässing från Eichholtz som tar dig tillbaka till 1920-talet. Taklampa Le Marais är tillverkad av metall och glas. Ramen har en fin plätering i mässing och det räfflade glaset ger ett fantastisk fint ljus. Ett absolut måste till ditt vardagsrum eller lounge. Taklampa rymmer fem stycken glödlampor med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt. Ramen längst ner har ett mått på 30 cm och ramen längst upp har ett mått på 50 cm. De långsmala pinnarna som håller taklampan har em höjd på 70 cm vardera.
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Luna taklampa brons

  Luna taklampa brons
  Belys hemmet med taklampan Luna. Taklampan har en fascinerande design som består av en bronsfärgad ram med glaspaneler av finaste glas. En taklampa som belyser vilket rum som helst och gör sig extra fin tillsammans med en industriell och rustik interiör. 
 • Etruscan bordslampa mässing

  Etruscan bordslampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan bordslampa på ett sidobord, konsolbord eller byrå. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra bordslampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan golvlampa. Glödlampa exkluderar.
 • Giorgina bordslampa mässing

  Giorgina bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz. Bordslampan Giorgina kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit cylinderformad alabasterskärm som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Elon golvlampa mässing

  Elon golvlampa mässing
  Elon golvlampa från populära Eichholtz. En modern golvlampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har åtta runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en järnstomme i antik mässingsfinish. Stommen står på en platta av marmor. Elon är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Luciano taklampa mässing

  Luciano taklampa mässing
  Elegant taklampa mässing från Eichholtz. Taklampan består av två ovala tillplattade metallringar som korsar varandra, med en ljus lampskärm i mitten, tillverkad av 100% bomull. Den ljusa lampskärmen medföljer. Luciano finns även som bronsfärgad. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Morrison taklampa brons

  Morrison taklampa brons
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Royal Marine golvlampa mässing

  Royal Marine golvlampa mässing
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Royal Marine från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ tillverkad av mangoträd, med vackra detaljer i antik mässing. Elegant lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en krämfärgad lampskärm. Glödlampa exkluderar.  Mått på lampskärmen: Ø: 70 x H: 43 cm
 • Golvlampa Tempo Silver

  Golvlampa Tempo Silver
  Elegant golvlampa med glasklot och fot i svart marmor från Eichholtz. Finns i två färger.
 • Spiridon 3 taklampa mässing

  Spiridon 3 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och tre skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av tre kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Flair bordslampa mässing

  Flair bordslampa mässing
  Ge till ett modernt utseende till alla rum med Flair bordslampa. Med sin eleganta cylindriska grå marmorbas och kupolformade lampskärm i mässingsfinish, kommer denna moderna bordslampa att ge sofistikerad stil till din inredning. Kombinera med den lilla Flair-bordslampan för extra dimension.
 • Soleil taklampa guld

  Soleil taklampa guld
  Modern lampa i retrodesign som ger ditt hem personlig karaktär. Taklampan har plats för 13 ljuskällor vilket fördelar ljuset vackert över hela rummet. De munblåsta glasbubblorna i klarglas tillsammans med stommen i guld ger en modern touch på hela lampan. 
 • Lorenzo golvlampa guld vit

  Lorenzo golvlampa guld vit
  Lorenzo golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av metall med en vacker guld finish och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar.  Lorenzo finns i flera utföranden samt i nickel. 
 • Biennale bordslampa guld

  Biennale bordslampa guld
  Den lyxiga bordslampan Biennale har en rund gedigen svart fot av marmor, med en sammansättning av eleganta stjälkar i guld som sträcker sig ut från marmorbasen. Genom kombinationen av innovativ design med traditionellt hantverk utstrålar den här moderna bordslampa både värme och elegans. Vit lampskärm inkluderar.
 • Bordslampa Avia mässing

  Bordslampa Avia mässing
  Bordslampa Avia vintage mässing finish med lampskärm i brunt.
 • Golvlampa Kingston

  Golvlampa Kingston
  Golvlampa Kingston Mått: A. 18 B. 20 C. 102 - 136 cm
 • Elements taklampa antik mässing

  Elements taklampa antik mässing
  Taklampan Elements har en härlig modern design som med sina integrerade LED-lampor kan skapa ett vackert och traditionellt lyster. Taklampans fem metallringarna i antik finish ger en livfull inredning. Elements taklampa ser fantastisk ut i en trappuppgång eller vilandes över ett bord. Taklampan har en maxvolt på 220-240 volt och har justerbara rör som bär lampan.
 • Clinton taklampa mässing

  Clinton taklampa mässing
  Kanalisera modern storslagenhet i din inredning med taklampan Clinton. Modern och klassisk på samma gång passar takkronan in i många miljöer. Lampan har en mängd små LED-ljus vilket bidrar till ett härligt ljussken. Stilfull i sin nickelfinish och bländande design, hamnar Clinton lätt i blickfånget. Taklampan har en kedjelängd på 150 cm och hängs på takkrok, ljuskällor medföljer. Ljuskälla: LED Lampa Clinton 6-packWatt: Max 1W Volt: Max 220-240V
 • Vägglampa Vittoria

  Vägglampa Vittoria
  Clear glass. Nickel finish. A. 33, B. 17, C. 32,5 cm
 • Cyprus bordslampa vit

  Cyprus bordslampa vit
  Elegant exklusiv bordslampa i vit keramik från Eichholtz. Finns även i en grön färg. Vit skärm inkluderar. 
 • Pascal golvlampa svart

  Pascal golvlampa svart
  Elegant golvlampa från Eichholtz med runda glasbollar i vitt glas och stomme i metall med bronsfinish. Vacker att ställa vid soffan i vardagsrummet eller intill fåtöljen. Låt Pascal lysa upp rummet och bidra med mysfaktor.
 • Argento golvlampa mässing

  Argento golvlampa mässing
  Golvlampan Argento bjuder in till en härlig retrokänsla genom sin eleganta design och formgivning. Golvlampan från Eichholtz har åtta munblåsta bubblor med en ljuskälla i vardera och står på en fot i svart marmor. Argento finns även som taklampa.
 • Golvlampa Royal Marine Svart

  Golvlampa Royal Marine Svart
  Black finish. Polished aluminium. Including black organza shade.  Shade dimensions: ø 70 x H. 43 cm A. 93, B. 70 , C. 200-226 cm  
 • Golvlampa Arlington

  Golvlampa Arlington
  Stainless steel. Granite base. Including black shade. A. 47.B. 47.C. 175 cm Shade dimensions: 47 x 32 x H. 32 cm
 • Lexington vägglampa dubbel mässing/svart

  Lexington vägglampa dubbel mässing/svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Soho golvlampa mässing

  Soho golvlampa mässing
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Damien taklampa brons XL

  Damien taklampa brons XL
  Elegant extravagant taklampa från Eichholtz. Takkronan består av en ring i frostat glas med en ram i bronsfinish. Passar perfekt att hänga i matsalen över middagsbordet eller i hallen för att ge ett välkomnade utöver det vanliga.
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall i storlek Small från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter. Duvall taklampa finns även i en större storlek.
 • Largo taklampa mässing

  Largo taklampa mässing
  Minimalisk taklampa i mässing gjord av järn och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Sublime taklampa mässing

  Sublime taklampa mässing
  Elegant taklampa i en spännande och unik design från Eichholtz. Taklampan Sublime skapar en harmonisk atmosfär genom sina dubblade glasskivor. Vacker taklampan som passar fint in i en modern interiör. Ljushällor exkluderar.
 • Auburn vägglampa nickel

  Auburn vägglampa nickel
  Vägglampan Auburn från Eichholtz har ett distinkt Art Deco-utseende som passar fint i både traditionell och modern inredning. Vägglampan har nickelfinish som kombineras med tydliga vertikala glasstavar för ett elegant utseende.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Largo taklampa nickel

  Largo taklampa nickel
  Minimalisk taklampa i nickel gjord av rostfritt stål och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Plantain golvlampa mässing

  Plantain golvlampa mässing
  Stick ut från mängden med golvlampan Plantain från Eichholtz. Spännande och lekfull design med en lampskärm i motiv av bananblad i mässing. Golvlampan står stadigt på en fot av svart granit. Passar utmärkt i en modern som klassisk miljö.
 • Bordslampa Arlington Rostfri stål

  Bordslampa Arlington Rostfri stål
  Stainless steel. Granite base. Including black shade. Shade dimensions: 45 x 30 x H. 25 cm. A. 28, B. 45, C. 71 cm.
 • Jade taklampa mässing L

  Jade taklampa mässing L
  Ljus upp rummet med taklampan Jade, en modern taklampa i mässing. Taklampan består av två våningar med 12 armar som sträcker ut sig med en glasglob på vardera arm. Glasgloberna bidrar till att ljuset vackert reflekteras och skapar ett vackert sken i rummet. Ljuskällor exkluderar. 
 • Fioro golvlampa mässing

  Fioro golvlampa mässing
  Exklusiv golvlampa i art deco-stil från Eichholtz. Golvlampan i sin eleganta design tar för sig av rummet och ger ett mysigt och ombonad ljus, genom sina dämpande alabasterglobar. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Beau Site bordslampa mässing

  Beau Site bordslampa mässing
  Med sin snirkliga design och vintage mässingsfinish adderar den vackra Beau Site bordslampan en Viktoriansk elegans till ditt hem. Tillsammans med sin svarta lampskärm kommer den att bidra med en tidlös charm och ett varmt sken.
 • Antares taklampa nickel

  Antares taklampa nickel
  Låt solen skina och ljusa upp rummet med taklampan Antares från Eichholtz. Modern och vacker på samma gång. Modern taklampa som täcks av flera bollar av glas och sprider därmed ljuset vackert över hela rummet. 
 • Ruby vägglampa antique brass

  Ruby vägglampa antique brass
  The Ruby Wall Lamp brings a dash of vintage style as it casts a warm glow over any space in your home. This 2-light wall sconce features an antique brass finish and a semi-circular shade of translucent alabaster plates.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Vasari lampskärm mini linen natural OUTLET

  Vasari lampskärm mini linen natural OUTLET
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade lampskärm har ett foder i vackert sandfärgat tyg. En modern twist på den klassiska Empire-stilen.
 • Solana bordslampa nickel exkl. skärm OUTLET

  Solana bordslampa nickel exkl. skärm OUTLET
  Stilfulla Solana bordslampa definieras av en rektangulär nickelbehandlad bas med frostat glaselement och adderar en modern touch till din interiör. Notera att denna lampa säljs exklusive skärm.
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter.
 • Marino kristallkrona nickel OUTLET

  Marino kristallkrona nickel OUTLET
  Marino kristallkrona från Eichholtz är en underbar taklampa i en sofistikerad design, med inspiration från pråliga scener ur 1940-talets Hollywood-filmer. Marino kännetecknas av de avsmalnande uppsättningarna av klara glasstänger. Ger ett mycket vackert sken.
 • Langham vägglampa nickel

  Langham vägglampa nickel
  Väck intresse och skapa ett djup i hemmet med vägglampan Langham som blir till ett visuellt ögongodis. Lampan består av dekorativa skikt av flera linjära plattor. Ljuskällor exkluderar.
 • Rodolpho golvlampa antik mässing

  Rodolpho golvlampa antik mässing
  Golvlampa Rodolpho står för ett hemtrevligt ljus. Som stödljus frammanar denna 3-lampsarmatur en mysig atmosfär. Perfekt för att lysa upp ett mörkt hörn i ditt vardagsrum eller sovrum. De tre lamphållarna är monterade på antika mässingsstammar som fläktar ut från en rund bas av finslipad svart marmor. De rörformade lampskärmarna är gjorda av genomskinlig alabaster.
 • Scottsdale kristallkrona antik mässing

  Scottsdale kristallkrona antik mässing
  Försköna din interiör med den glamorösa 5-lagers Scottsdale Chandelier. Denna moderna tolkning av art déco-design ger ett behagligt omgivande ljus. Den har en antik mässingsfinish som är utsmyckad med klara glasrör.
 • Piazetta taklampa antik mässing

  Piazetta taklampa antik mässing
  Den stilrena Piazetta taklampan tillför en harmonisk känsla och ger en touch av modernitet och nytänkande med sin unika design. Fina sfäriska vita glasbollar sprider ett mjukt och varmt ljus i hela rummet, medan den antika mässingsfinishen ger lampan sin eleganta helhet. Lampan kan monteras direkt på taket eller hängas upp med kedja.
 • Taklampa Kasbah

  Taklampa Kasbah
  Information: Crystal glass, nickel finish Dimensions: ø 45 x H. 37 cm
 • Vägglampa Vittoria guld finish

  Vägglampa Vittoria guld finish
  Vägglampa Vittoria guld finish Mått: A. 33 B. 17 C. 32,5 cm
 • Windolf bordslampa

  Windolf bordslampa
  Illuminate your living space attractively with the Windolf Table Lamp. With its intriguing graphic appeal, this sculptured luminaire will channel modernity into your interior scheme. The fixture consists of a sleek frame with a vintage brass finish and a black granite base and comes with a matching black lampshade.Shade dimensions: B: 40 x L: 20 x H: 20 cm
 • Bordslampa Spiaggia Nickel

  Bordslampa Spiaggia Nickel
  Bordslampa Spiaggia Nickel Mått: 46 x 46 x H. 82,5 cm
 • Boivin taklampa mässing

  Boivin taklampa mässing
  Låt solen skina och ljusa upp rummet med taklampan Boivin från Eichholtz. Modern och vacker på samma gång. Modern taklampa som täcks av flera stavar av mässing och sprider därmed ljuset vackert över hela rummet. Ljuskällor exkluderar. 
 • Vägglampa Elix

  Vägglampa Elix
  Vägglampa Elix i klarglas och mässing.
 • Hexum bordslampa mässing

  Hexum bordslampa mässing
  Hexum bordslampa, en visuell komfort för ögat. Denna dekorativa bordslampa i spännande design har två sexhörningar med LED-lampor, monterad på en vit marmorfot. Watt: Max 24W  Volt: Max 220-240V
 • Lexington vägglampa dubbel nickel/vit

  Lexington vägglampa dubbel nickel/vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Kimpton taklampa mässing

  Kimpton taklampa mässing
  Den lekfulla designen av taklampan Kimpton påminner om ett mikado-spel. Denna spännande taklampa består av fem rektangulära staplar i antik mässingsfinish och LED-lampor som tillsammans skapar vackra ljuseffekter i ditt hem. Stängerna kan hängas i valfritt läge genom att justera längden på hängena för staplarna.  Volt: Max 200-240V
 • Bordslampa Toscana Vintage brass finish

  Bordslampa Toscana Vintage brass finish
  Exklusiv bordslampa i vintage mässing finish med skärm. Lampskärm inkluderar. Mått: A. 27 . B. 40 . C. 77 cm
 • Victoire taklampa brons L

  Victoire taklampa brons L
  Elegant taklampa från Eichholtz i en elegant och stilfull design. Taklampan har en stomme av järn med en fin finish i brons. Panelerna i består av alabaster vilket gör att taklampan ger ett mjuk och fint ljus. Vacker att hänga i hallen eller matsalen. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 

Återkommande formspråk hos Eichholtz

Vanligtvis brukar varumärken fastna för en specifik stil och formspråk. Det som vi ser återkommer hos Eichholtz är att de har många artdeco-lampor. Sofistikerad design kombineras idag med modern teknik genom ett duktigt arbete från Eichholtz formgivare.