Eichholtz lampor

En Eichholtz lampa har sin egen själ och tar sin egen plats i rummet. Eichholtz lampor ger ännu mer elegans till elegant heminredning över hela världen och i Sverige. Kolla till exempel in palmliknande Hildebrandt kristallkrona eller andra taklampor från Eichholtz.

Vi har sammanställt ett bildgalleri med alla fina lampor som Eichholtz återförsäljare online har i sitt sortiment. Klicka på den lampa du vill läsa mer detaljer om.

Eleganta Eichholtz lampor online

 • East kristallkrona antik mässing

  East kristallkrona antik mässing
  Elegant kristallkrona från Eichholtz i antik mässing och klarglas.
 • Dino golvlampa mässing

  Dino golvlampa mässing
  Exceptionellt välgjord, belysningsseries Dino tilltalar både klassisk och modern smak. Golvlampan Dinos design för tankarna till 1950- och 1960-talens retroestetik. De tre konformade skärmarna är tillverkade av vitt glas och har en kant i antik mässing, vilket fulländar den moderna looken från mitten av seklet. Den eleganta metallstången har en svart finish och är monterad på en rund bas av svart marmor.
 • Miro bordslampa brun

  Miro bordslampa brun
  Denna unika bordslampa från Eichholtz har ett skulpturliknande utseende med lampfot i form av en spiral. Den vackra bordslampan passar fint att ställa på ett konsolbord eller på fönsterbrädet. Den vita lampskärmen medföljer. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Kingston golvlampa vintage mässing

  Kingston golvlampa vintage mässing
  Addera klass till heminredningen med Kingston golvlampa från Eichholtz. Lampan är justerbar i höjdled och svängarmen med den roterbara skärmen gör den enkel att justera. Kingston golvlampa är perfekt att använda som belysning för läsning eller avkoppling i ditt vardagsrum.
 • The Rock bordslampa mässing

  The Rock bordslampa mässing
  The Rock bordslampa är en dekorativ bordslampa i vintage mässingsfinish. Den är monterad på en sockel i svart granit och har ett skulpturalt utseende som ger bordslampan en unik och exklusiv look. Bordslampan är handgjord och därav kan variationer förekomma. Lampskärmen i benvitt är inkluderad. Skärmens mått ø 45 x H. 25,5 cm
 • Harrod vägglampa brons

  Harrod vägglampa brons
  Harrod vägglampa från Eichholtz har en antydan till art déco-stil. Den passar fint både till en mer traditionell eller modern inredning. Den dekorativa lampan i bronsfärgad finish och stavar av glas skapar ett härligt sken och trevlig atmosfär. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Asco vägglampa svart

  Asco vägglampa svart
  Asco vägglampa från Eichholtz påminner om abstrakt konst och adderar en modernistisk stil till din inredning. Asco vägglampa har en svart finish med en guldig insida. Vägglampans unika design gör att den hamnar i blickfånget både när den är tänd och släckt. 
 • Dino taklampa mässing

  Dino taklampa mässing
  Kombinera en gotisk design med en modern känsla med ljuskronan Dino. Denna unika taklampa är full med karaktär har en finish i mässing. Dino bär upp två vita glasskärmar som har en kant av mässing. Ljuskällor ingår ej.
 • Linley vägglampa L OUTLET

  Linley vägglampa L OUTLET
  Elegant vägglampa från Eichholtz i färgen antik mässing. Lampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Jade vägglampa nickel OUTLET

  Jade vägglampa nickel OUTLET
  Elegant vägglampa från Eichholtz i nickelfinish. Lampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Leveranstiden på denna vara är ca 3 veckor.Observera att det ej är returrätt på denna produkt. 
 • Aldo taklampa antik mässing

  Aldo taklampa antik mässing
  Taklampan Aldo från Eichholtz har ett modernt stilfullt utseende och ger utmärkt belysning. Den moderna 12-lampors panelen står i centrum i rummet som den placeras i. Lampan levereras med stavar i tre olika längder så att du kan anpassa lampan efter eget tycke. Perfekt taklampa att placera över ett matbord.
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter.
 • Jade vägglampa brons OUTLET

  Jade vägglampa brons OUTLET
  Elegant vägglampa med klot i klarglas från Eichholtz. Finns i fler färger.
 • Tiziano taklampa silver OUTLET

  Tiziano taklampa silver OUTLET
  Taklampan Tiziano är en underbar taklampa i en elegant estetik, med inspiration från vintagestil och modernism som tillsammans skapar en klassisk anda. Taklampan består av en silverfärgad mässingsram med handgjorda glasstänger. 
 • Setai bordslampa bärnsten

  Setai bordslampa bärnsten
  Imponerande bordslampa i en kristalliknande design från Eichholtz. Den här bordslampan passar in i både ett klassiskt och modernt hem. Geometrisk fasettbas i bärnstensfärgat glas med en svart elegant lampskärm som medföljer. Ljuskälla exkluderar.
 • Blossom bordslampa mässing

  Blossom bordslampa mässing
  Addera en touch av naturen i ditt vardagsrum eller sovrum med bordslampan Blossom från Eichholtz. Underbar bordslampa i form av en blomma som för tankarna till botanikens värld. Ljuskälla medföljer ej.
 • Riley taklampa mässing

  Riley taklampa mässing
  Taklampan Riley utmärker sig genom sina kaskadringar i mässing med en polerad insida och en gunmetalfinish till det yttre. Den här fina lampan kommer uppmärksamma rummet med sina djärva linjer och vintagelook. Med sina fyra ljuskällor kommer denna fantastiska taklampa att komplettera ditt vardagsrum. Ljuskällor medföljer ej.
 • Condo bordslampa antik mässing/svart

  Condo bordslampa antik mässing/svart
  Uppdatera ditt hem med bordslampan Condo från Eichholtz. Den moderna bordslampan har en svart marmorbas och utstrålar en diskret charm. Lampfoten som har en cylindrisk form består av metallstavar med antik mässingsfinish. Bordslampan levereras med en rund svart lampskärm med en insida av guld för ett extra varmt ljus.
 • Riley bordslampa mässing

  Riley bordslampa mässing
  Den eleganta bordslampan Riley från Eichholtz har en unik lampfot med tre runda ringar i olika storlekar. De tre ringarna korsar varandra och skapar formen av ett solur. Kombinationen mellan lampans svarta färg och detaljer i guld skapar en lyxig känsla. Bordslampan levereras med en tillhörande grå lampskärm.
 • Asta golvlampa mässing

  Asta golvlampa mässing
  Golvlampan Asta från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan med mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset.
 • Amber bordslampa mässing

  Amber bordslampa mässing
  Bordslampan Amber från Eichholtz är en perfekt lampa för nattduksbordet, konsolbordet eller ett sidobord. Bordslampan är ett utmärkt sätt att ge extra belysning till ett rum eller skapa en varmare atmosfär. Den antika lampfoten i mässingsfinish är utsmyckad med albastblock och levereras med en benvit lampskärm.
 • Scorpios bordslampa mässing

  Scorpios bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz som påminner om månen. Bordslampan Scorpios kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit kula av alabaster som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Fontelina bordslampa mässing

  Fontelina bordslampa mässing
  Bordslampan Fontelina från Eichholtz påminner om en dyrbar pärla i en ring. Denna eleganta lampa är en juvel för ditt hem. Lampfoten är av vackert kristallglas som är placerad i en metallhållare av antik mässing. Lampan levereras med en vit lampskärm.
 • Trissoni vägglampa guld

  Trissoni vägglampa guld
  Den enkla men ändå dekorativa vägglampan Trissoni från Eichholtz är ett perfekt komplement till modern och industriell interiör. Lampans armatur är i guldfinish och har en guldfärgad insida för att fint reflektera ljuset. Två alabastplattor döljer glödlampan. Glödlampa exkluderar.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Charleston bordslampa mässing

  Charleston bordslampa mässing
  Bjud in skrovlig sten och värme till din inredningen. Bordslampan Charleston passar lika bra i moderna rum som i en mer traditionell inredning. Lampan är omfamnad i vit marmor och har blanka detaljer i antik mässing. Den inkluderade lampskärmen är fodrad med guldtyg som ger ett varmt och behagligt sken.
 • Costner golvlampa mässing

  Costner golvlampa mässing
  Golvlampan Costner från Eichholtz har fångat estetiken i designerlampor från 1950- och 60-talet. Designen är sofistikerad med en modern silhuett. Lampan har tre långsträckta mässingsben som är samlade i mitten, innan de fläktar ut igen på toppen till tre svarta lampskärmar. För ultimat flexibilitet kan lampskärmarna roteras i alla önskade riktningar.
 • Spike vägglampa brons S

  Spike vägglampa brons S
  Spike är en enastående vägglampa som är av den vackra bergarten alabaster. Denna vägglampa har kontrastrika detaljer i brons och sprider ett behagligt sken i rummet. Den tidlösa lampan har en formgivning och design som passar många inredningsstilar.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Gulf vägglampa mässing

  Gulf vägglampa mässing
  Vägglampan Gulf har en art-deco stil med sin rörformade design. Med en blandning av vertikala och horisontella linjer kommer den här eleganta vägglampan att passa både i modern och traditionell heminredning. Vägglampan har en antik mässingsfärg som fint kompletterar lampans klara glasstavar.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Vincente taklampa guld

  Vincente taklampa guld
  Den enkla men ändå dekorativa taklampan Vincente från Eichholtz är ett perfekt komplement till modern och industriell interiör. Lampans armatur är i guldfinish och har en guldfärgad insida för att fint reflektera ljuset. Taklampan har även två fria plattor av fasat klart glas med en mittpunkt av frostat glas för att dölja glödlampan. Glödlampa exkluderar.
 • Trissoni taklampa guld

  Trissoni taklampa guld
  Den enkla men ändå dekorativa taklampan Trissoni från Eichholtz är ett perfekt komplement till modern och industriell interiör. Lampans armatur är i guldfinish och har en guldfärgad insida för att fint reflektera ljuset. Taklampan har även två fria plattor av alabaster glas med en mittpunkt av frostat glas för att dölja glödlampan. Glödlampa exkluderar.
 • Helvetia taklampa mässing

  Helvetia taklampa mässing
  Helvetia beskrivs med två ord, extraordinär och majestätisk. Taklampan består av två metalliska nio-sidiga polygoner med LED-lampor. Taklampan har en fin finish i antik mässing. Den övre ringen lyser utåt och den nedre lyser inåt. Båda ljuskällorna ger ett skönt, men ändå starkt ljus och skapar därmed en livlig atmosfär i rummet.
 • Eternity bordslampa mässing

  Eternity bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz med kulor som påminner om månar. Bordslampan Eternity kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med två vita kulor av alabaster som ger ett dämpat ljus.Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet. Ljus lampskärm inkluderar.
 • Chiara taklampa mässing

  Chiara taklampa mässing
  Elegant taklampa i frostat glas med stomme av borstad mässing. Vacker att placera över matsalsbordet. Den stilfulla taklampan signalerar skönhet och de vackra spikarna på skärmen blir till vackra detaljer. Ljuskällor exkluderar.
 • Vincente vägglampa guld

  Vincente vägglampa guld
  Den enkla men ändå dekorativa vägglampan Vincente från Eichholtz är ett perfekt komplement till modern och industriell interiör. Lampans armatur är i guldfinish och har en guldfärgad insida för att fint reflektera ljuset. Vägglampan har även två fria plattor av fasat klart glas med en mittpunkt av frostat glas för att dölja glödlampan. Glödlampa exkluderar.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Regina vägglampa guld

  Regina vägglampa guld
  Skapa en unik atmosfär i hemmet med den här lekfulla vägglampan Regina från Eichholtz. Vägglampan i sin unika design med fina palmblad i guld med en skärm i färgen brons, gör sig fin på hemmets alla väggar. Den vackra lampan som är fylld av detaljer är tillverkad av skickliga hantverkare.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Commodore taklampa mässing

  Commodore taklampa mässing
  Skapa en varm och välkomnande atmosfär med taklampan Commodore från Eichholtz. Den stämningsfulla taklampan har 22 stycken blockljus i resin med 4 stycken LED-lampor som riktar ett ljus neråt.En fjärrkontroll medföljer vilket gör att du enkelt kan tända och stäcka lampan, men även andra inställningar finns. Dock är taklampa inte dimbar och kan därmed inte användas med en dimmer.
 • Auburn vägglampa mässing

  Auburn vägglampa mässing
  Vägglampan Auburn från Eichholtz har ett distinkt Art Deco-utseende som passar fint i både traditionell och modern inredning. Vägglampan har mässingsfinish som kombineras med tydliga vertikala glasstavar för ett elegant utseende.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Auburn vägglampa brons

  Auburn vägglampa brons
  Vägglampan Auburn från Eichholtz har ett distinkt Art Deco-utseende som passar fint i både traditionell och modern inredning. Vägglampan har bronsfinish som kombineras med tydliga vertikala glasstavar för ett elegant utseende.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Condo golvlampa antik mässing/svart

  Condo golvlampa antik mässing/svart
  Uppdatera hemmet med golvlampan Condo ifrån Eichholtz. En uttrycksfull golvlampa i antik mässingsfinish med svart tillhörande lampskärm som vackert belyser rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Saturnia bordslampa svart

  Saturnia bordslampa svart
  Den eleganta bordslampan Saturnia från Eichholtz har en unik rund ihålig lampfot med en tillhörande svart lampskärm. Kombinationen mellan lampans svarta färg och detaljer i guld skapar en lyxig känsla. Lampskärmen inkluderar.
 • Victoire taklampa brons

  Victoire taklampa brons
  Elegant taklampa från Eichholtz i en elegant och stilfull design. Taklampan har en stomme av järn med en fin finish i brons. Panelerna i består av alabaster vilket gör att taklampan ger ett mjuk och fint ljus. Vacker att hänga i hallen eller matsalen. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Zen vägglampa brons

  Zen vägglampa brons
  Zen vägglampa har ett elegant och modernt väggfäste i brons finish men en rektangulär alabastplatta som mjukar upp ljuset och skapar en varm och mysig atmosfär. Placera vägglampan i din hall, i sovrummet eller vardagsrummet för en touch av modern sofistikering.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Joy of Light taklampa mässing

  Joy of Light taklampa mässing
  Joy of Light från Eichholtz är en unik taklampa i brostad mässing och frostat glas bestående av flera lager. En luxuös taklampa som gör sig extra fin över ett matbord. Lampan har plats för åtta ljuskällor. Ljuskällor exkluderar.
 • Sublime taklampa mässing

  Sublime taklampa mässing
  Elegant taklampa i en spännande och unik design från Eichholtz. Taklampan Sublime skapar en harmonisk atmosfär genom sina dubblade glasskivor. Vacker taklampan som passar fint in i en modern interiör. Ljushällor exkluderar.
 • Etruscan taklampa mässing kvadrat

  Etruscan taklampa mässing kvadrat
  Etruscan med sin skärm av alabaster skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i rummet. Denna vackra taklampa har en stilren finish i ljus mässing som skapar en romantisk känsla. Gruppera gärna Etruscan med sin runda motsvarighet för att öka den storslagna effekten.
 • Mito bordslampa mässing

  Mito bordslampa mässing
  Skapa en unik atmosfär i hemmet med den här lekfulla bordslampan Mito från Eichholtz. Bordslampan i sin unika design med fina palmblad i guld med fot i granit gör sig fin på ett konsolbord, fönsterbräde eller nattduksbord. Vacker lampa som är tillverkad av skickliga hantverkare. Lampskärm medföljer.
 • Plantain golvlampa mässing

  Plantain golvlampa mässing
  Stick ut från mängden med golvlampan Plantain från Eichholtz. Spännande och lekfull design med en lampskärm i motiv av bananblad i mässing. Golvlampan står stadigt på en fot av svart granit. Passar utmärkt i en modern som klassisk miljö.
 • Bartoli vägglampa mässing

  Bartoli vägglampa mässing
  Designerlampan Bartoli från Eichholtz sätter karaktär i ett helt rum genom sin slående design och formgivning. Lampan är gjord av vit alabastersten och är dekorerad med flera mässingsrör i en antik mässingsfinish. Passar in i både klassiska som moderna hem.
 • Fioro golvlampa mässing

  Fioro golvlampa mässing
  Exklusiv golvlampa i art deco-stil från Eichholtz. Golvlampan i sin eleganta design tar för sig av rummet och ger ett mysigt och ombonad ljus, genom sina dämpande alabasterglobar. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Absolute bordslampa mässing

  Absolute bordslampa mässing
  Om du är ute efter en bordslampa i ett elegant utförande med tydliga linjer som hamnar i blickfånget, då är Absolute något för dig. Vacker bordslampa med bas i grå marmor och kupolformad lampskärm i järn ger ditt hem en modern touch.
 • Luca vägglampa antik mässing

  Luca vägglampa antik mässing
  Vägglampa Luca i antik mässing. (Justerbar).
 • Pegaso vägglampa guld

  Pegaso vägglampa guld
  Skapa en vacker belysningsdetalj i ditt hem med Pegaso vägglampa. Denna lampa i art deco-stil med böjda former och i färgen guld är ett snyggt tillskott till inredningen. Vägglampan fungerar fantastiskt i både traditionella och moderna interiörer, där den kommer tillföra en varm att atmosfär.Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Cassini taklampa mässing

  Cassini taklampa mässing
  Vacker taklampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Etruscan golvlampa brons

  Etruscan golvlampa brons
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan golvlampa vid soffan, i hörnet eller vid fåtöljen. Med sin nätta stomme i brons och runda skärm i alabaster, ger denna vackra golvlampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan bordslampa. Glödlampa exkluderar.
 • Luxor taklampa mässing

  Luxor taklampa mässing
  Sfärisk funkislampa från Eichholtz med stomme i antik mässingsfinish och glasglober vitt glas. Vacker lampa som lyser upp hemmet som sätter personlig prägel. Taklampan har åtta armar med en glaskupol i vitt glas på vardera arm. Ljuskällor exkluderar. 
 • Berkley bordslampa antik mässing

  Berkley bordslampa antik mässing
  Berkley bordslampa är en Art Deco inspirerad bordslampa i en enkel och otroligt fin form. Bordslampan är dealisk för alla typer av inredningsstilar och för den som vill tillföra elegans i sitt hem. Berkley har en vacker antik finish i antik mässing och en vit kupolformad lampskärm som inkluderar.
 • Romeo vägglampa singel antik mässing

  Romeo vägglampa singel antik mässing
  Elegant inomhusvägglampa i en utsökt design. Vägglampan Romeo är en fin detalj i sig och fördelar ljuset vackert genom sina skimrande strån. Lampan är tillverkad av tåligt järn och är klädd i en jämn antik mässing finish. Romeo vägglampa är perfekt att hänga i exempelvis ditt sovrum eller hall. Bara fantasin sätter stopp!Vägglampan finns även som dubbel med plats för två glödlampor.Skötselråd: Dra ur kontakten och damma av lampan med en torr trasa.
 • Romeo vägglampa dubbel antik mässing

  Romeo vägglampa dubbel antik mässing
  Elegant inomhusvägglampa i en utsökt design. Vägglampan Romeo är en fin detalj i sig och fördelar ljuset vackert genom sina skimrande strån. Lampan är tillverkad av tåligt järn och är klädd i en jämn antik mässing finish. Romeo vägglampa är perfekt att hänga i exempelvis ditt sovrum eller hall. Bara fantasin sätter stopp!Vägglampan finns även som singel med plats för en glödlampan.Skötselråd: Dra ur kontakten och damma av lampan med en torr trasa. 
 • Kon Tiki vägglampa antik mässing

  Kon Tiki vägglampa antik mässing
  Denna koloniala vägglampa i antik mässing avger ett gudomligt vackert ljus och kommer att ta din inredning till högre sfärer. Lampskärm med vävt rottingutseende inkluderar. Sockeln till lampan är E14 med en maxwatt på 40 w samt maxvolt på 220 - 240 v.
 • Tortora golvlampa antik mässing

  Tortora golvlampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora golvlampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vit glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing, och står på en stabil fot av marmor.
 • Chase taklampa antik mässing

  Chase taklampa antik mässing
  Chase taklampa är en riktigt trendsättare som andas lyx och elegans. Taklampan kommer garanterat att lyfta upp hela rummet med sin unikhet. Chase taklampa är tillverkad av metall och har kupoler av glas. Sockeln till lampfoten passar E14 med en maxvolt på 220 - 240 volt.
 • Gascogne vägglampa mässing

  Gascogne vägglampa mässing
  Vägglampa i mässingsfinish och räfflat glas från Eichholtz. Lampan finns i fler färger och storlekar och är endast för inomhusbruk.
 • Gascogne vägglampa nickel

  Gascogne vägglampa nickel
  Vägglampa i nickelfinish och räfflat glas från Eichholtz. Lampan finns i fler färger och storlekar och är endast för inomhusbruk.
 • Hildebrandt vägglampa vintage mässing

  Hildebrandt vägglampa vintage mässing
  En spektakulär och unik vägglampa i motiv av en palm i en vacker vintage mässingsfärg. De eleganta prismorna som pryder Hildebrandt är tillverkade av klarglas och gör att  ljuset får ett vackert skimmer. Vägglampan ger en stark känsla av lyx, glamour och exklusivitet och som garanterat kommer att hamna i blickfånget. Hildebrandt finns även som kristallkrona. 
 • Foliage vägglampa antik mässing

  Foliage vägglampa antik mässing
  Foliage vägglampa är en iögonfallande lampa med inspiration från palmer och palmblad. Genom sin vackra antika mässing finish och form reflekteras ett fängslande mönster på din vägg.
 • Piazetta taklampa antik mässing

  Piazetta taklampa antik mässing
  Den stilrena Piazetta taklampan tillför en harmonisk känsla och ger en touch av modernitet och nytänkande med sin unika design. Fina sfäriska vita glasbollar sprider ett mjukt och varmt ljus i hela rummet, medan den antika mässingsfinishen ger lampan sin eleganta helhet. Lampan kan monteras direkt på taket eller hängas upp med kedja.
 • Da Silva taklampa antik mässing

  Da Silva taklampa antik mässing
  Da Silva är en elegant taklampa i en fantastisk design som kommer göra ett gott intryck i din hall, vardagsrum eller matsal. Den här cylindriska lampan har en vacker guldfinish som reflekterar ett underbart fint ljus över ditt matbord eller köksö. Lampskärmen består av handblåsta stavar vilket ger en både en exklusiv och retro look.
 • Bonheur bordslampa guld

  Bonheur bordslampa guld
  Skulpterad av järn med en finish i guld blir den här unika bordslampan en mittpunkt i rummet. Lampskärm medföljer. Stommen i sitt växtmotiv är en symbol för välstånd och gästfrihet, den som arbetat hårt och som nu njuter av livets goda. Kollektionen Bonheur från Eichholtz innefattar bord, lampor och speglar i olika varianter och storlekar. 
 • Emerald bordslampa nickel

  Emerald bordslampa nickel
  Emerald bordslampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av nickel och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Emerald bordslampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant lampa med stil. Lampskärmen i vit är tillverkad av 100% polyester och inkluderar. 
 • Emerald bordslampa mässing

  Emerald bordslampa mässing
  Emerald bordslampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av mässing och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Emerald bordslampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant lampa med stil. Lampskärmen i vit är tillverkad av 100% polyester och inkluderar.Bordslampan finns även i nickel.
 • Lorenzo bordslampa guld vit

  Lorenzo bordslampa guld vit
  Lorenzo bordslampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av järn och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo bordslampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar. Lorenzo finns i flera utföranden samt i nickel.
 • Lorenzo golvlampa guld vit

  Lorenzo golvlampa guld vit
  Lorenzo golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av metall med en vacker guld finish och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar. Lorenzo finns i med svart eller vit skärm.
 • Le Marais taklampa mässing

  Le Marais taklampa mässing
  En fantastiskt vacker och glamourös Art Deco-inspirerad taklampa i mässing från Eichholtz som tar dig tillbaka till 1920-talet. Taklampa Le Marais är tillverkad av metall och glas. Ramen har en fin plätering i mässing och det räfflade glaset ger ett fantastisk fint ljus. Ett absolut måste till ditt vardagsrum eller lounge.Taklampa rymmer fem stycken glödlampor med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt. Ramen längst ner har ett mått på 30 cm och ramen längst upp har ett mått på 50 cm. De långsmala pinnarna som håller taklampan har em höjd på 70 cm vardera.
 • Maui bordslampa guld

  Maui bordslampa guld
  Ta in en liten bit av tropikerna i ditt hem med Maui bordslampa. Med sin vackra guldfärg reflekterad ljuset vackert och ger en myseffekt. Lampan är formad som blad och representerar en tropisk växt. Bordslampan rymmer en glödlampa med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt.
 • Bonheur vägglampa guld

  Bonheur vägglampa guld
  Skulpterad av järn med en finish i guld blir den här unika vägglampan en mittpunkt i rummet. Stommen i sitt växtmotiv är en symbol för välstånd och gästfrihet, den som arbetat hårt och som nu njuter av livets goda. Kollektionen Bonheur från Eichholtz innefattar bord, lampor och speglar i olika varianter och storlekar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Shadow golvlampa mässing

  Shadow golvlampa mässing
  Shadow är en rak golvlampa i antik mässing. Lampan har en unik formgivning och andas elegans. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockeln är E27 och lampan har fem stycken lamphållare. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt.
 • Coyote golvlampa nickel

  Coyote golvlampa nickel
  Coyote är en stativlampa med smala svarta ben och har en kupolformad lampskärm. Lampan andas modernism och passar fint in i de allra flesta rum. Elegant, nätt och stilfull. 
 • Newman bordslampa svart

  Newman bordslampa svart
  Svart marmor går aldrig ur tiden! Bordslampan Newman bjuder in en spännande och dramatisk känsla i heminredningen. Lampan består av en åttkantig pelarkonstruktion i svart marmor, som är dekorerad med antika mässingdetaljer. Det ingår en fantastisk svart lampskärm. Inred gärna parvis för en effektfull och symmetrisk inredning.
 • Grove vägglampa polerad mässing

  Grove vägglampa polerad mässing
  Vägglampan Grove fångar snabbt blicken och tillför en lekfull men elegant känsla till rummet. Tillverkad i mässing och föreställande ett hav av guldiga droppar fångade i ett fruset ögonblick. Grove agerar inte bara lampa utan även konstverk. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Gulf vägglampa mässing

  Gulf vägglampa mässing
  Ljusa upp sovrummet, hallen eller vardagsrummet med vägglampan Gulf. Vägglampan i sin exklusiva design ger även en känsla av minimalism i sin strama formgivning. Stilfull vägglampa från Eichholtz som diskret lyser upp rummet.
 • Biba taklampa mässing

  Biba taklampa mässing
  Elegant taklampa från Eichholtz. Den stilfulla lampan har en järnstomme i mässingsfinish och fyra runda bollar i vitt glas som bidrar till en skön atmosfär i rummet. Fin att placera över marbordet i matsalen. Finns även i brons.
 • Bellano taklampa mässing

  Bellano taklampa mässing
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Bellano taklampa brons

  Bellano taklampa brons
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i brons med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i mässingsfinish.
 • Etruscan golvlampa mässing

  Etruscan golvlampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan golvlampa vid soffan, i hörnet eller vid fåtöljen. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra golvlampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan bordslampa. Glödlampa exkluderar.
 • Jade vägglampa mässing

  Jade vägglampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt sovrum, hall eller vardagsrum med vägglampan Jade från Eichholtz. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra vägglampa din inredning en modern och romantisk touch. Glödlampa exkluderar.
 • Amazone vägglampa smoke

  Amazone vägglampa smoke
  Amazone är en helt underbar vägglampa i rökfärgat glas med detaljer i nickel. En gudomlig vägglampa som skapar avtryck där den placeras. Passar in perfekt i ett modernt hem såväl som ett klassiskt, där den med fördel placeras i matsalen, sovrummet eller i vardagsrummet.När Amazone vägglampa tänds sprids ett behagligt filtrerat ljus som tillför elegans i rummet. Lampan har hållare för totalt 3 stycken glödlampor. Storlek på sockeln är E14. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt. Glödlampor ingår ej.
 • Cassini bordslampa mässing

  Cassini bordslampa mässing
  Vacker bordslampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Ruby taklampa mässing

  Ruby taklampa mässing
  Mycket vacker estetisk takkrona i antik mässingfinish från Eichholtz som är fin att hänga i både matsal som sovrum. Taklampan har vackra skurna glasskivor av klarglas och ger ett mycket vackert filtret ljus. Stommen är tillverkad av järn. Taklampan är dimbar om den används med en LED-dimmer. Dimmer exkluderar.
 • Icaro taklampa mässing

  Icaro taklampa mässing
  Lys upp rummet med takkronan Icaro. Likt en klase vindruvor hänger takkronan graciöst och är dekorerad med tio vita glaskulor. Icaro har detaljer i antik mässing som blir en vacker kontrast mot det ljusa glaset. En kedja i mässing bär taklampan, samt har Icaro plats för 10 ljuskällor. Ljuskällor exkluderar.
 • Mylo vägglampa guld

  Mylo vägglampa guld
  Elegant vägglampa med modern touch. Glamorös vägglampa som är perfekt för att ljusa upp sovrummet, lounge eller matsal. Den guldfärgade vägglampan har vackra runda bollar tillverkade av klarglas. Varje glasboll gör att ljuset studsar som i sin tur skapar fina reflektioner av ljuset.Sockel: E14Watt: Max 40W
 • Etruscan taklampa mässing rund

  Etruscan taklampa mässing rund
  Pendant Etruscan med sin skärm av alabaster skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i rummet. Denna vackra taklampa har en stilren finish i ljus mässing som skapar en romantisk känsla. Gruppera gärna Pedant Etruscan med sin kvadratiska motsvarighet för att öka den storslagna effekten. Taklampans maxvolt är på 220-240 volt och maxwatt på 40watt. Fusion har justerbara rör som bär lampan.
 • Claire bordslampa mässing

  Claire bordslampa mässing
  Tänd upp i sov- eller vardagsrummet med Claire bordslampa i en spännande design. Både klassisk och trendig som passar in bra i både traditionella och moderna miljöer. Claire består av av nio ringar av antik mässing, placerad på en fot av svart granit. Lampan levereras med lampskärm.Sockel: E27Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • Helvetia taklampa mässing

  Helvetia taklampa mässing
  Helvetia beskrivs med två ord, extraordinär och majestätisk. Taklampan består av två metalliska nio-sidiga polygoner med LED-lampor. Taklampan har en fin finish i antik mässing. Den övre ringen lyser utåt och den nedre lyser inåt. Båda ljuskällorna ger ett skönt, men ändå starkt ljus och skapar därmed en livlig atmosfär i rummet.Watt: Max 100W Volt: Max 220-240V
 • Kimpton taklampa mässing

  Kimpton taklampa mässing
  Den lekfulla designen av taklampan Kimpton påminner om ett mikado-spel. Denna spännande taklampa består av fem rektangulära staplar i antik mässingsfinish och LED-lampor som tillsammans skapar vackra ljuseffekter i ditt hem. Stängerna kan hängas i valfritt läge genom att justera längden på hängena för staplarna. Volt: Max 200-240V
 • Augusta vägglampa nickel

  Augusta vägglampa nickel
  Augusta vägglampa i rombisk form i modern stil passar fint in i de flesta miljöer. Vägglampan andas inte bara modernitet utan ger ett sken av exklusivitet och elegans. Glödlamporna sitter dolda mellan två lager av guldbehandlat stål. Lampan finns även i nickel.Sockel: E14Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • Floral bordslampa mässing

  Floral bordslampa mässing
  Floral bordslampa från Eichholtz i en iögonfallande, spännande design. Med sin eleganta vita fot av marmor och kupolformade lampskärm i mässingsfinish ger denna moderna bordslampa en extra touch i din inredning. Sofistikerad och lekfull på samma gång.Sockel: E27Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • Newman bordslampa grå

  Newman bordslampa grå
  Bordslampan Newman bjuder in en spännande och dramatisk känsla i heminredningen. Lampan består av en åttkantig pelarkonstruktion i härlig marmor, som är dekorerad med antika mässingdetaljer. Det ingår en fantastisk svart lampskärm. Inred gärna parvis för en effektfull och symmetrisk inredning.
 • Pimlico bordslampa guld

  Pimlico bordslampa guld
  Pimlico, en modernitet och metallisk skönhet i massiv järn och glas. Den eleganta lampfoten har en med guld- och nickelfinish yta. Charmig bordslampa som ger ett förtrollande ljussken. Bordslampan finns även i silverfärg.
 • Damien taklampa brons

  Damien taklampa brons
  Elegant extravagant taklampa från Eichholtz. Takkronan består av en ring i frostat glas med en ram i bronsfinish. Passar perfekt att hänga i matsalen över middagsbordet eller i hallen för att ge ett välkomnade utöver det vanliga.
 • Sorento vägglampa mässing

  Sorento vägglampa mässing
  Sorento vägglampa i en fantastisk design från Eichholtz. Två kvistformade förgrenar sig bakom en rektangulär lampskärm i svart tyg. De är skickligt tillverkade av järn och har en antik mässing. Lampskärm medföljer.Sockel: E14Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V

Återkommande formspråk hos Eichholtz

Vanligtvis brukar varumärken fastna för en specifik stil och formspråk. Det som vi ser återkommer hos Eichholtz är att de har många artdeco-lampor. Sofistikerad design kombineras idag med modern teknik genom ett duktigt arbete från Eichholtz formgivare.

Theo Eichholtz grundare bakom företaget

Theo Eichholtz gjorde i unga år många resor till Asien. Där växte hans intresse för inredning och han började importera möbler till Europa.

Idag är hans varumärke stora inom exklusiv heminredning och den lyxiga belysning kan förstärka möblerna som de också säljer. Du kan kombinera till exempel en bordslampa från Eichholtz med ett skriv- eller soffbord.