Eichholtz lampor

En Eichholtz lampa har sin egen själ och tar sin egen plats i rummet. Eichholtz lampor ger ännu mer elegans till elegant heminredning över hela världen och i Sverige. Kolla till exempel in palmliknande Hildebrandt kristallkrona eller andra taklampor från Eichholtz.

Vi har sammanställt ett bildgalleri med alla fina lampor som Eichholtz återförsäljare online har i sitt sortiment. Klicka på den lampa du vill läsa mer detaljer om.

Eleganta Eichholtz lampor online

 • Argento taklampa mässing

  Argento taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. Finns i olika utföranden. 
 • East kristallkrona

  East kristallkrona
  Elegant kristallkrona från Eichholtz i antik mässing och klarglas.
 • Marino kristallkrona nickel

  Marino kristallkrona nickel
  Marino kristallkrona från Eichholtz är en underbar taklampa i en sofistikerad design, med inspiration från pråliga scener ur 1940-talets Hollywood-filmer. Marino kännetecknas av de avsmalnande uppsättningarna av klara glasstänger. Ger ett mycket vackert sken. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Olivier vägglampa mässing S

  Olivier vägglampa mässing S
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Selva taklampa guld

  Selva taklampa guld
  Taklampan Selva från Eichholtz lyser upp rummet med elegans i ditt vardagsrum eller matsal. Den nätta basen i glänsande guldfinish ger taklampan ett modernt utseende. De tolv munblåsta glaslamporna är tillverkade av skickliga hantverkare. Glödlampor exkluderar. 
 • La Marina taklampa mässing

  La Marina taklampa mässing
  La Marina från Eichholtz i mässing blir till ett smycke i ditt hem. Den robusta taklampan i vintagestil med mässingsfinish ger ett fantastiskt ljus för rum med öppen planlösning, som vardagsrum eller matsal. Taklampan blir mycket fin och passar riktigt bra i rustika och industriella miljöer, som över ett stort bord eller en köksö.
 • Lexington vägglampa swing mässing svart

  Lexington vägglampa swing mässing svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Telescope golvlampa mässing

  Telescope golvlampa mässing
  Golvlampan Telescope är en stilig lampa som passar alla rum. Inspirerad av ett teleskop och klädd i en vacker mässingsfinish är golvlampan Telescope en inredningsdetalj som lyser upp hela rummet. Krämfärgad lampskärm medföljer. Glödlampa exkluderar. Mått på lampskärm: Ø: 58 x Ø: 25 x H: 30 cm
 • Vägglampa Glorious

  Vägglampa Glorious
  Vägglampa Glorious Mått: A. 13 B. 11 C. 29 cm
 • Sea Explorer taklampa nickel

  Sea Explorer taklampa nickel
  Låt taklampan Sea Explorer skapa ett personligt intryck i hemmet. Det magnifika hängsmycke till taklampa har en äldre nautisk design med en modern touch och ger ett fantastiskt ljus över ett marbord eller köksö. Passande lampa till rustika eller industriella miljöer. 
 • Dorrell golvlampa nickel

  Dorrell golvlampa nickel
  Belys ditt hem med art deco-inspirerade golvlampa Dorrell. Denna glamorösa golvlampa klädd i blank nickelfinish passar utmärkt i alla rum. Lampan sprider ett elegant sken genom det frostade och klara glaset, dessutom är Dorrell dekorerad med en vacker skålformad lampskärm.
 • Golvlampa Vertigo

  Golvlampa Vertigo
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Vertigo från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ med vackra detaljer i nickel finish. En modern lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en svart lampskärm.
 • Residential taklampa nickel S

  Residential taklampa nickel S
  Addera en touch av ''classical grandeur'' med taklampan Residential från Eichholtz. Taklampan har en vacker finish av nickel och klara paneler av klarglas. En majestätisk taklampa som passar både matsal som vardagsrum. Glödlampor exkluderar. Upptäck kollektionen Residential som består av lampor i flera utföranden och färger.
 • Golvlampa Holmes nickel

  Golvlampa Holmes nickel
  Golvlampa Holmes nickel finish med lampskärm.
 • Atlantic golvlampa nickel

  Atlantic golvlampa nickel
  Elegant golvlampa i en unik nautisk stil som sätter prägel i ett helt rum i sin fantastiska design och formgivning. Glänsande nickelplätering och svarta ben, tillverkad i metall gör den gedigen. Perfekt att placera i ditt vardagsrum om du önskar lysa upp lite extra. Med denna justerbara lampa har du möjlighet till att justera höjden och ändra benen vilket gör att du kan belysa en specifik punkt i rummet. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockel är E27. Glödlampa exkluderar. 
 • Condo golvlampa antik mässing svart

  Condo golvlampa antik mässing svart
  Uppdatera hemmet med golvlampan Condo ifrån Eichholtz. En uttrycksfull golvlampa i antik mässingsfinish med svart tillhörande lampskärm som vackert belyser rummet. Ljuskällor exkluderar.
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Palmarito bordslampa röd

  Palmarito bordslampa röd
  Den vackra bordslampan Palmarito vilar på en rund sockel i antik mässing. Bordslampan har en stomme av keramik med rött mönster i kinesiskt blommigt motiv. Lampan levereras med en vacker veckad skärm som bjuder in till en härlig atmosfär. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Floral bordslampa mässing

  Floral bordslampa mässing
  Floral bordslampa från Eichholtz i en iögonfallande, spännande design. Med sin eleganta vita fot av marmor och kupolformade lampskärm i mässingsfinish ger denna moderna bordslampa en extra touch i din inredning. Sofistikerad och lekfull på samma gång. Sockel: E27 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Cassini taklampa mässing

  Cassini taklampa mässing
  Vacker taklampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Golvlampa Charlene vintage brass finish

  Golvlampa Charlene vintage brass finish
  Golvlampa Charlene i vintage mässing.
 • Vägglampa Las Palmas mässing

  Vägglampa Las Palmas mässing
  Elegant vägglampa i mässing från Eichholtz. Las Palmas.
 • Bordslampa Lucillo gold

  Bordslampa Lucillo gold
  Bordlampa Lucillo i färg guld, brunt sammet och kristall glas.
 • Tortora golvlampa antik mässing

  Tortora golvlampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora golvlampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vit glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing, och står på en stabil fot av marmor.
 • Fusion taklampa antik mässing

  Fusion taklampa antik mässing
  Den futuristiska taklampan Fusion lyser upp rummet med sin moderna minimalistiska design. Taklampan är inspirerad av kubismen som har en stilren finish i antik mässing. Denna luftiga taklampa är perfekt för att skapa ett inspirerande och innovativt belysningssystem. Fusions integrerade LED-lampor är dimbara om de används med en LED-dimmer. Taklampans maxvolt är på 220-240 volt och maxwatt på 57 watt. Fusion har justerbara rör som bär lampan.
 • Morrison taklampa mässing

  Morrison taklampa mässing
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i mässing. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i bronsfärg.
 • Tyler taklampa mässing

  Tyler taklampa mässing
  Tyler beskrivs som elegant och stilren. Taklampan gör sig fin i rummet med sina sex armar och ljuskällor. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i antik mässing med svarta tillhörande lampskärmar. Stommen i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Fin att hänga över matbordet eller köksö. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Mini lampskärm svart/guld

  Mini lampskärm svart/guld
  Detta är en elegant lampskärm som utstrålar en känsla av lyx. Med en svart plisserad utsida och insida i glänsande guldnyans sprider lampskärmen ett varmt, härligt ljus. Kombinera skärmen med Vägglampa Tiberius 2 Set för en fulländad look.
 • Etruscan bordslampa mässing

  Etruscan bordslampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan bordslampa på ett sidobord, konsolbord eller byrå. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra bordslampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan golvlampa. Glödlampa exkluderar.
 • Elon golvlampa mässing

  Elon golvlampa mässing
  Elon golvlampa från populära Eichholtz. En modern golvlampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har åtta runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en järnstomme i antik mässingsfinish. Stommen står på en platta av marmor. Elon är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Luciano taklampa mässing

  Luciano taklampa mässing
  Elegant taklampa mässing från Eichholtz. Taklampan består av två ovala tillplattade metallringar som korsar varandra, med en ljus lampskärm i mitten, tillverkad av 100% bomull. Den ljusa lampskärmen medföljer. Luciano finns även som bronsfärgad. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Thibaud taklampa brons S

  Thibaud taklampa brons S
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i brons med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Olivier vägglampa mässing L

  Olivier vägglampa mässing L
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Monticello taklampa svart L

  Monticello taklampa svart L
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Bordslampa Arlington

  Bordslampa Arlington
  Bordslampa Arlington inklusive skärm Mått: A. 28 B. 45 C. 71 cm
 • Vägglampa Avondale Bronze

  Vägglampa Avondale Bronze
  Vägglampa Avondale Bronze Mått: A. 15 B. 10 C. 37 cm
 • Golvlampa Medea Nickel

  Golvlampa Medea Nickel
  Nickel finish.Including pleated white shade.A. 18, B. 30, C.115-143 cmShade dimensions:ø 30 x ø 18 x H. 20 cm 
 • Spiridon 5 taklampa mässing

  Spiridon 5 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och två skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av fem kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Atlantic golvlampa mässing

  Atlantic golvlampa mässing
  Brown finish. Brass finish.Clear glass.A. 63-95, B. 28,5, C. 135-185 cm
 • Golvlampa Coyote Gold

  Golvlampa Coyote Gold
  Elegant golvlampa i mässingsfinish från Eichholtz.
 • Soho golvlampa nickel

  Soho golvlampa nickel
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och nickelfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Golvlampa Monaco

  Golvlampa Monaco
  Black finish. Nickel finish. Including black velvet shade Shade dimensions: ø 50 x ø 47,5 x H. 20 cm Lamphållare: 1 x E27. Max. 40 Watt. 
 • Cadogan bordslampa

  Cadogan bordslampa
  Bordslampa i antik mässingsfinish och glasfot från Eichholtz. Lampskärm med guldig insida och utsida av grå sammet.
 • Le Marais taklampa mässing

  Le Marais taklampa mässing
  En fantastiskt vacker och glamourös Art Deco-inspirerad taklampa i mässing från Eichholtz som tar dig tillbaka till 1920-talet. Taklampa Le Marais är tillverkad av metall och glas. Ramen har en fin plätering i mässing och det räfflade glaset ger ett fantastisk fint ljus. Ett absolut måste till ditt vardagsrum eller lounge. Taklampa rymmer fem stycken glödlampor med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt. Ramen längst ner har ett mått på 30 cm och ramen längst upp har ett mått på 50 cm. De långsmala pinnarna som håller taklampan har em höjd på 70 cm vardera.
 • Shadow golvlampa mässing

  Shadow golvlampa mässing
  Shadow är en rak golvlampa i antik mässing. Lampan har en unik formgivning och andas elgens. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockeln är E27 och lampan har fem stycken lamphållare. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt.
 • Bordslampa Libris

  Bordslampa Libris
  Elegant bordslampa i antik mässingsfinish med vita glasklot från Eichholtz.
 • Bordslampa Avia mässing

  Bordslampa Avia mässing
  Bordslampa Avia vintage mässing finish med lampskärm i brunt.
 • Golvlampa Kingston

  Golvlampa Kingston
  Golvlampa Kingston Mått: A. 18 B. 20 C. 102 - 136 cm
 • Argento taklampa nickel

  Argento taklampa nickel
  Skapa en modern känsla till din inredning med eleganta taklampan Argento. Taklampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker nickel finish. Argento taklampa finns även i en mindre storlek. 
 • Soleil taklampa guld

  Soleil taklampa guld
  Modern lampa i retrodesign som ger ditt hem personlig karaktär. Taklampan har plats för 13 ljuskällor vilket fördelar ljuset vackert över hela rummet. De munblåsta glasbubblorna i klarglas tillsammans med stommen i guld ger en modern touch på hela lampan. 
 • Flair bordslampa mässing

  Flair bordslampa mässing
  Ge till ett modernt utseende till alla rum med Flair bordslampa. Med sin eleganta cylindriska grå marmorbas och kupolformade lampskärm i mässingsfinish, kommer denna moderna bordslampa att ge sofistikerad stil till din inredning. Kombinera med den lilla Flair-bordslampan för extra dimension.
 • Spiridon 3 taklampa mässing

  Spiridon 3 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och tre skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av tre kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Golvlampa Tempo Silver

  Golvlampa Tempo Silver
  Elegant golvlampa med glasklot och fot i svart marmor från Eichholtz. Finns i två färger.
 • Vägglampa Vittoria

  Vägglampa Vittoria
  Clear glass. Nickel finish. A. 33, B. 17, C. 32,5 cm
 • Cyprus bordslampa vit

  Cyprus bordslampa vit
  Elegant exklusiv bordslampa i vit keramik från Eichholtz. Finns även i en grön färg. Vit skärm inkluderar. 
 • Lorenzo golvlampa guld vit

  Lorenzo golvlampa guld vit
  Lorenzo golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av metall med en vacker guld finish och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar.  Lorenzo finns i flera utföranden samt i nickel. 
 • Biennale bordslampa guld

  Biennale bordslampa guld
  Den lyxiga bordslampan Biennale har en rund gedigen svart fot av marmor, med en sammansättning av eleganta stjälkar i guld som sträcker sig ut från marmorbasen. Genom kombinationen av innovativ design med traditionellt hantverk utstrålar den här moderna bordslampa både värme och elegans. Vit lampskärm inkluderar.
 • Luna taklampa brons

  Luna taklampa brons
  Belys hemmet med taklampan Luna. Taklampan har en fascinerande design som består av en bronsfärgad ram med glaspaneler av finaste glas. En taklampa som belyser vilket rum som helst och gör sig extra fin tillsammans med en industriell och rustik interiör. 
 • Lexington vägglampa dubbel mässing/svart

  Lexington vägglampa dubbel mässing/svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Vägglampa Haussman Brons

  Vägglampa Haussman Brons
  Antique bronze finish. A. 21, B. 27, C. 20 cm.
 • Royal Marine golvlampa mässing

  Royal Marine golvlampa mässing
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Royal Marine från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ tillverkad av mangoträd, med vackra detaljer i antik mässing. Elegant lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en krämfärgad lampskärm. Glödlampa exkluderar.  Mått på lampskärmen: Ø: 70 x H: 43 cm
 • Clinton taklampa mässing

  Clinton taklampa mässing
  Kanalisera modern storslagenhet i din inredning med taklampan Clinton. Modern och klassisk på samma gång passar takkronan in i många miljöer. Lampan har en mängd små LED-ljus vilket bidrar till ett härligt ljussken. Stilfull i sin nickelfinish och bländande design, hamnar Clinton lätt i blickfånget. Taklampan har en kedjelängd på 150 cm och hängs på takkrok.  Watt: Max 1W  Volt: Max 220-240V
 • Elements taklampa antik mässing

  Elements taklampa antik mässing
  Taklampan Elements har en härlig modern design som med sina integrerade LED-lampor kan skapa ett vackert och traditionellt lyster. Taklampans fem metallringarna i antik finish ger en livfull inredning. Elements taklampa ser fantastisk ut i en trappuppgång eller vilandes över ett bord. Taklampan har en maxvolt på 220-240 volt och har justerbara rör som bär lampan.
 • Golvlampa Royal Marine Svart

  Golvlampa Royal Marine Svart
  Black finish. Polished aluminium. Including black organza shade.  Shade dimensions: ø 70 x H. 43 cm A. 93, B. 70 , C. 200-226 cm  
 • Soho golvlampa mässing

  Soho golvlampa mässing
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Golvlampa Arlington

  Golvlampa Arlington
  Stainless steel. Granite base. Including black shade. A. 47.B. 47.C. 175 cm Shade dimensions: 47 x 32 x H. 32 cm
 • Bordslampa Brunswick Antik Mässing

  Bordslampa Brunswick Antik Mässing
  Antique brass finish. Including pleated black shade and cream shade. A. 18, B. 20, C. 50-70 cm
 • Sublime taklampa mässing

  Sublime taklampa mässing
  Elegant taklampa i en spännande och unik design från Eichholtz. Taklampan Sublime skapar en harmonisk atmosfär genom sina dubblade glasskivor. Vacker taklampan som passar fint in i en modern interiör. Ljushällor exkluderar.
 • Largo taklampa mässing

  Largo taklampa mässing
  Minimalisk taklampa i mässing gjord av järn och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Pascal golvlampa svart

  Pascal golvlampa svart
  Elegant golvlampa från Eichholtz med runda glasbollar i vitt glas och stomme i metall med bronsfinish. Vacker att ställa vid soffan i vardagsrummet eller intill fåtöljen. Låt Pascal lysa upp rummet och bidra med mysfaktor.
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall i storlek Small från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter. Duvall taklampa finns även i en större storlek.
 • Damien taklampa brons XL

  Damien taklampa brons XL
  Elegant extravagant taklampa från Eichholtz. Takkronan består av en ring i frostat glas med en ram i bronsfinish. Passar perfekt att hänga i matsalen över middagsbordet eller i hallen för att ge ett välkomnade utöver det vanliga.
 • Giorgina bordslampa mässing

  Giorgina bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz. Bordslampan Giorgina kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit cylinderformad alabasterskärm som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Morrison taklampa brons

  Morrison taklampa brons
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Flynn golvlampa mässing

  Flynn golvlampa mässing
  Stilren golvlampa från Eichholtz som passar perfekt i vardagsrummet som mysbelysning. Golvlampan står på en gedigen fot av marmor och har en elegant finish i antik mässing. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Argento golvlampa mässing

  Argento golvlampa mässing
  Golvlampan Argento bjuder in till en härlig retrokänsla genom sin eleganta design och formgivning. Golvlampan från Eichholtz har åtta munblåsta bubblor med en ljuskälla i vardera och står på en fot i svart marmor. Argento finns även som taklampa.
 • Vägglampa Haussman Brons OUTLET

  Vägglampa Haussman Brons OUTLET
  Denna fantastiska vägglampa i antik bronsfinish från Eichholtz har ett modernt och sofistikerat utseende som kommer att lysa upp din heminredning i designerstil. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Pimlico bordslampa guld

  Pimlico bordslampa guld
  Pimlico, en modernitet och metallisk skönhet i massiv järn och glas. Den eleganta lampfoten har en med guld- och nickelfinish yta. Charmig bordslampa som ger ett förtrollande ljussken. Bordslampan finns även i silverfärg.
 • Hutchinson kristallkrona mässing

  Hutchinson kristallkrona mässing
  Hutchinson är en underbar takkrona som bokstavligen bildar pricken över i:et i rummet. Placera lampan i en grandios hall, över soffgruppen eller matbordet. Hutchinson har 24 runda ljuskällor i glas som sitter på en ram av mässing som är 115 cm i diameter. Modern och retro design kombineras och bildar en oemotståndlig kristallkrona.Taklampan har plats för 24st glödlampor (E27). Max 5W. Glödlampor ingår ej.
 • Langham vägglampa nickel

  Langham vägglampa nickel
  Väck intresse och skapa ett djup i hemmet med vägglampan Langham som blir till ett visuellt ögongodis. Lampan består av dekorativa skikt av flera linjära plattor. Ljuskällor exkluderar.
 • Carnero vägglampa mässing

  Carnero vägglampa mässing
  Kanalisera in glamorös art déco-stil i ditt hem med den enda vägglampan East. Den vintage mässingsarmaturen har en vacker sträng av klara klarglasstavar som skapar en fantastisk effekt när ljuset skiner igenom, vilket skapar en bekväm atmosfär.
 • Ruby taklampa mässing

  Ruby taklampa mässing
  Mycket vacker estetisk takkrona i antik mässingfinish från Eichholtz som är fin att hänga i både matsal som sovrum. Taklampan har vackra skurna glasskivor av klarglas och ger ett mycket vackert filtret ljus. Stommen är tillverkad av järn. Taklampan är dimbar om den används med en LED-dimmer. Dimmer exkluderar.
 • Jade taklampa mässing L

  Jade taklampa mässing L
  Ljus upp rummet med taklampan Jade, en modern taklampa i mässing. Taklampan består av två våningar med 12 armar som sträcker ut sig med en glasglob på vardera arm. Glasgloberna bidrar till att ljuset vackert reflekteras och skapar ett vackert sken i rummet. Ljuskällor exkluderar. 
 • Fioro golvlampa mässing

  Fioro golvlampa mässing
  Exklusiv golvlampa i art deco-stil från Eichholtz. Golvlampan i sin eleganta design tar för sig av rummet och ger ett mysigt och ombonad ljus, genom sina dämpande alabasterglobar. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Plantain golvlampa mässing

  Plantain golvlampa mässing
  Stick ut från mängden med golvlampan Plantain från Eichholtz. Spännande och lekfull design med en lampskärm i motiv av bananblad i mässing. Golvlampan står stadigt på en fot av svart granit. Passar utmärkt i en modern som klassisk miljö.
 • Largo taklampa nickel

  Largo taklampa nickel
  Minimalisk taklampa i nickel gjord av rostfritt stål och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Molecule taklampa mässing

  Molecule taklampa mässing
  Molecule taklampa från populära Eichholtz. En modern taklampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har elva runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en stomme i färgen antik mässing. Molecule är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Summit taklampa mässing

  Summit taklampa mässing
  Elegant taklampa från Eichholtz i borstad mässing och klarglas. Vita LED-blockljus sitter på taklampans ovansida och ger en ombonad varm känsla. Placeras med fördel över middagsbordet i matsalen eller över rumsbordet i vardagsrummet. Summit finns även i nickelfinish. 
 • Auburn vägglampa nickel

  Auburn vägglampa nickel
  Vägglampan Auburn från Eichholtz har ett distinkt Art Deco-utseende som passar fint i både traditionell och modern inredning. Vägglampan har nickelfinish som kombineras med tydliga vertikala glasstavar för ett elegant utseende. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Ludlow taklampa smokey

  Ludlow taklampa smokey
  Modern designerlampa från Eichholtz som ger ditt hem personlig karaktär. Taklampan har plats för 13 ljuskällor vilket fördelar ljuset vackert över hela rummet. De munblåsta bubblorna i rökfärgat glas ger en modern touch till lampan.
 • Scorpios bordslampa mässing

  Scorpios bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz som påminner om månen. Bordslampan Scorpios kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit kula av alabaster som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Biba taklampa mässing

  Biba taklampa mässing
  Elegant taklampa från Eichholtz. Den stilfulla lampan har en järnstomme i mässingsfinish och fyra runda bollar i vitt glas som bidrar till en skön atmosfär i rummet. Fin att placera över marbordet i matsalen. Finns även i brons.
 • Morrison vägglampa brons S

  Morrison vägglampa brons S
  Exklusiv vägglampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av en halv cylinderformad skärm med plats för två glödlampor. Glödlampor exkluderar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Bellano taklampa mässing L

  Bellano taklampa mässing L
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Ophelia taklampa svart

  Ophelia taklampa svart
  Taklampan beskrivs som elegant och stilren. Ophelia gör sig fin i rummet med sina åtta lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. De små detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Kirby taklampa svart

  Kirby taklampa svart
  Taklampan beskrivs som elegant och stilren. Kirby gör sig fin i rummet med sina fem lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. De små detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Bellano taklampa mässing S

  Bellano taklampa mässing S
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Biba taklampa brons

  Biba taklampa brons
  Elegant taklampa från Eichholtz. Den stilfulla lampan har en järnstomme i bronsfinish och fyra runda bollar i vitt glas som bidrar till en skön atmosfär i rummet. Fin att placera över marbordet i matsalen. Finns även i mässing.
 • Half Moon bordslampa svart/mässing

  Half Moon bordslampa svart/mässing
  Vacker bordslampa i en unik och extraordinär design från Eichholtz. Bordslampan Half Moon har en spännande design som påminner om livet utanför jorden. Bordslampan passar fint att stå i ett fönster som på ett konsolbord.