Eichholtz lampor

En Eichholtz lampa har sin egen själ och tar sin egen plats i rummet. Eichholtz lampor ger ännu mer elegans till elegant heminredning över hela världen och i Sverige. Kolla till exempel in palmliknande Hildebrandt kristallkrona eller andra taklampor från Eichholtz.

Vi har sammanställt ett bildgalleri med alla fina lampor som Eichholtz återförsäljare online har i sitt sortiment. Klicka på den lampa du vill läsa mer detaljer om.

Eleganta Eichholtz lampor online

 • Argento taklampa mässing

  Argento taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. Finns i olika utföranden. 
 • East kristallkrona antik mässing

  East kristallkrona antik mässing
  Elegant kristallkrona från Eichholtz i antik mässing och klarglas.
 • Olivier vägglampa mässing

  Olivier vägglampa mässing
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Selva taklampa guld

  Selva taklampa guld
  Taklampan Selva från Eichholtz lyser upp rummet med elegans i ditt vardagsrum eller matsal. Den nätta basen i glänsande guldfinish ger taklampan ett modernt utseende. De tolv munblåsta glaslamporna är tillverkade av skickliga hantverkare. Glödlampor exkluderar. 
 • Lexington vägglampa swing mässing svart

  Lexington vägglampa swing mässing svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Telescope golvlampa mässing

  Telescope golvlampa mässing
  Golvlampan Telescope är en stilig lampa som passar alla rum. Inspirerad av ett teleskop och klädd i en vacker mässingsfinish är golvlampan Telescope en inredningsdetalj som lyser upp hela rummet. Krämfärgad lampskärm medföljer. Glödlampa exkluderar. Mått på lampskärm: Ø: 58 x Ø: 25 x H: 30 cm
 • Glorious vägglampa matt mässing

  Glorious vägglampa matt mässing
  Vägglampa GloriousMått: A. 13 B. 11 C. 29 cm
 • Condo golvlampa antik mässing svart

  Condo golvlampa antik mässing svart
  Uppdatera hemmet med golvlampan Condo ifrån Eichholtz. En uttrycksfull golvlampa i antik mässingsfinish med svart tillhörande lampskärm som vackert belyser rummet. Ljuskällor exkluderar.
 • Tortora golvlampa antik mässing

  Tortora golvlampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora golvlampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vit glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing, och står på en stabil fot av marmor.
 • Cassini taklampa mässing

  Cassini taklampa mässing
  Vacker taklampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Palmarito bordslampa röd

  Palmarito bordslampa röd
  Den vackra bordslampan Palmarito vilar på en rund sockel i antik mässing. Bordslampan har en stomme av keramik med rött mönster i kinesiskt blommigt motiv. Lampan levereras med en vacker veckad skärm som bjuder in till en härlig atmosfär. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Floral bordslampa mässing

  Floral bordslampa mässing
  Floral bordslampa från Eichholtz i en iögonfallande, spännande design. Med sin eleganta vita fot av marmor och kupolformade lampskärm i mässingsfinish ger denna moderna bordslampa en extra touch i din inredning. Sofistikerad och lekfull på samma gång. Sockel: E27 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Golvlampa Coyote Gold

  Golvlampa Coyote Gold
  Elegant golvlampa i mässingsfinish från Eichholtz.
 • Las Palmas vägglampa mässing

  Las Palmas vägglampa mässing
  Elegant vägglampa i mässing från Eichholtz. Las Palmas.
 • Le Marais taklampa mässing

  Le Marais taklampa mässing
  En fantastiskt vacker och glamourös Art Deco-inspirerad taklampa i mässing från Eichholtz som tar dig tillbaka till 1920-talet. Taklampa Le Marais är tillverkad av metall och glas. Ramen har en fin plätering i mässing och det räfflade glaset ger ett fantastisk fint ljus. Ett absolut måste till ditt vardagsrum eller lounge. Taklampa rymmer fem stycken glödlampor med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt. Ramen längst ner har ett mått på 30 cm och ramen längst upp har ett mått på 50 cm. De långsmala pinnarna som håller taklampan har em höjd på 70 cm vardera.
 • Arlington bordslampa guld

  Arlington bordslampa guld
  Bordslampa Arlington inklusive skärm Mått: A. 28 B. 45 C. 71 cm
 • Cadogan bordslampa

  Cadogan bordslampa
  Bordslampa i antik mässingsfinish och glasfot från Eichholtz. Lampskärm med guldig insida och utsida av grå sammet.
 • Carnero vägglampa mässing

  Carnero vägglampa mässing
  Kanalisera in glamorös art déco-stil i ditt hem med den enda vägglampan East. Den vintage mässingsarmaturen har en vacker sträng av klara klarglasstavar som skapar en fantastisk effekt när ljuset skiner igenom, vilket skapar en bekväm atmosfär.
 • Spiridon 5 taklampa mässing

  Spiridon 5 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och två skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av fem kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Vasari lampskärm mini svart

  Vasari lampskärm mini svart
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade svarta lampskärm har ett vackert guldfärgat foder på insidan. En modern twist på den klassiska Empire-stilen. Kombinera skärmen med Tiberius vägglampa 2-set för en fulländad look.
 • Shadow golvlampa mässing

  Shadow golvlampa mässing
  Shadow är en rak golvlampa i antik mässing. Lampan har en unik formgivning och andas elegans. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockeln är E27 och lampan har fem stycken lamphållare. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt.
 • Golvlampa Charlene vintage brass finish

  Golvlampa Charlene vintage brass finish
  Golvlampa Charlene i vintage mässing.
 • Scottsdale kristallkrona antik mässing

  Scottsdale kristallkrona antik mässing
  Försköna din interiör med den glamorösa 5-lagers Scottsdale Chandelier. Denna moderna tolkning av art déco-design ger ett behagligt omgivande ljus. Den har en antik mässingsfinish som är utsmyckad med klara glasrör.
 • Golvlampa Medea Nickel

  Golvlampa Medea Nickel
  Nickel finish.Including pleated white shade.A. 18, B. 30, C.115-143 cmShade dimensions:ø 30 x ø 18 x H. 20 cm 
 • Atlantic golvlampa mässing

  Atlantic golvlampa mässing
  Brown finish. Brass finish.Clear glass.A. 63-95, B. 28,5, C. 135-185 cm
 • Thibaud taklampa brons

  Thibaud taklampa brons
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i brons med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Argento golvlampa mässing

  Argento golvlampa mässing
  Golvlampan Argento bjuder in till en härlig retrokänsla genom sin eleganta design och formgivning. Golvlampan från Eichholtz har åtta munblåsta bubblor med en ljuskälla i vardera och står på en fot i svart marmor. Argento finns även som taklampa.
 • Vancouver taklampa svart

  Vancouver taklampa svart
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Olivier vägglampa mässing

  Olivier vägglampa mässing
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Monticello taklampa svart

  Monticello taklampa svart
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Luciano taklampa mässing

  Luciano taklampa mässing
  Elegant taklampa mässing från Eichholtz. Taklampan består av två ovala tillplattade metallringar som korsar varandra, med en ljus lampskärm i mitten, tillverkad av 100% bomull. Den ljusa lampskärmen medföljer. Luciano finns även som bronsfärgad. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Vägglampa Avondale Bronze

  Vägglampa Avondale Bronze
  Vägglampa Avondale Bronze Mått: A. 15 B. 10 C. 37 cm
 • Giorgina bordslampa mässing

  Giorgina bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz. Bordslampan Giorgina kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit cylinderformad alabasterskärm som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Kristallkrona Hildebrandt vintage brass finish XL

  Kristallkrona Hildebrandt vintage brass finish XL
  Hildebrandt XL-ljuskronan visar kaskaddroppar av kristallglas och är underbar för att lägga till ett samtalsämne till din entré eller vardagsrumsschema. Denna spektakulära ljuskrona med palmblad och vintage mässingsfinish kommer garanterat att fånga allas blickar och verkligen göra ett statement.
 • Vasari lampskärm mini linen natural OUTLET

  Vasari lampskärm mini linen natural OUTLET
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade lampskärm har ett foder i vackert sandfärgat tyg. En modern twist på den klassiska Empire-stilen.
 • Marino kristallkrona nickel OUTLET

  Marino kristallkrona nickel OUTLET
  Marino kristallkrona från Eichholtz är en underbar taklampa i en sofistikerad design, med inspiration från pråliga scener ur 1940-talets Hollywood-filmer. Marino kännetecknas av de avsmalnande uppsättningarna av klara glasstänger. Ger ett mycket vackert sken.
 • Arion bordslampa bronze

  Arion bordslampa bronze
  Charmig och stilren bordslampa i futuristisk design från Eichholtz. Arion bordslampa har en bas av bronsfinish kombinerat med antik mässingsfinish som förstärker ljuset och sprider en varm glöd i rummet. Lampan kompletterar både moderna och traditionella hem på en stilfullt sätt.
 • Vasari lampskärm mini svart/vit OUTLET

  Vasari lampskärm mini svart/vit OUTLET
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade lampskärm har ett svartvitt foder med vit insida. En modern twist på den klassiska Empire-stilen.
 • Vasari lampskärm mini taupe OUTLET

  Vasari lampskärm mini taupe OUTLET
  Pryd din ljuskrona eller vägglampa med lampskärmen Vasari från Eichholtz. Denna veckade lampskärm har ett vackert taupefärgat foder med ljusrosa insida. En modern twist på den klassiska Empire-stilen.
 • Sphinx taklampa alabaster L

  Sphinx taklampa alabaster L
  Lys upp din inredning med Sphinx taklampa, där antik mässing möter den himmelska skönheten hos alabaster i en harmonisk dans av lyx och sofistikering. Vardera lampa har en justerbar kedja som möjliggör skräddarsydda kompositioner, vilket gör att du kan skapa en unik och fängslande design.
 • Hector taklampa nickel

  Hector taklampa nickel
  Utsmycka ditt hem med Hector taklampa från Eichholtz. Denna eleganta taklampa i art déco-stil har en finish i nickel och är prydd med tre rader av stavar i klarglas som fångar ljuset på ett vackert sätt. Taklampan passar perfekt i exempelvis hallar, vardagsrum eller sovrum.
 • Golvlampa Royal Marine Svart

  Golvlampa Royal Marine Svart
  Black finish. Polished aluminium. Including black organza shade.  Shade dimensions: ø 70 x H. 43 cm A. 93, B. 70 , C. 200-226 cm  
 • Soho golvlampa mässing

  Soho golvlampa mässing
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Golvlampa Arlington

  Golvlampa Arlington
  Stainless steel. Granite base. Including black shade. A. 47.B. 47.C. 175 cm Shade dimensions: 47 x 32 x H. 32 cm
 • Golvlampa Tempo Silver

  Golvlampa Tempo Silver
  Elegant golvlampa med glasklot och fot i svart marmor från Eichholtz. Finns i två färger.
 • Spiridon 3 taklampa mässing

  Spiridon 3 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och tre skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av tre kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Lorenzo golvlampa guld vit

  Lorenzo golvlampa guld vit
  Lorenzo golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av metall med en vacker guld finish och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar.  Lorenzo finns i flera utföranden samt i nickel. 
 • Flair bordslampa mässing

  Flair bordslampa mässing
  Ge till ett modernt utseende till alla rum med Flair bordslampa. Med sin eleganta cylindriska grå marmorbas och kupolformade lampskärm i mässingsfinish, kommer denna moderna bordslampa att ge sofistikerad stil till din inredning. Kombinera med den lilla Flair-bordslampan för extra dimension.
 • Sublime taklampa mässing

  Sublime taklampa mässing
  Elegant taklampa i en spännande och unik design från Eichholtz. Taklampan Sublime skapar en harmonisk atmosfär genom sina dubblade glasskivor. Vacker taklampan som passar fint in i en modern interiör. Ljushällor exkluderar.
 • Largo taklampa mässing

  Largo taklampa mässing
  Minimalisk taklampa i mässing gjord av järn och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Lexington vägglampa dubbel mässing/svart

  Lexington vägglampa dubbel mässing/svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall i storlek Small från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter. Duvall taklampa finns även i en större storlek.
 • Lexington vägglampa dubbel nickel/vit

  Lexington vägglampa dubbel nickel/vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Damien taklampa brons

  Damien taklampa brons
  Elegant extravagant taklampa från Eichholtz. Takkronan består av en ring i frostat glas med en ram i bronsfinish. Passar perfekt att hänga i matsalen över middagsbordet eller i hallen för att ge ett välkomnade utöver det vanliga.
 • Sparks vägglampa guld S

  Sparks vägglampa guld S
  Elegant vägglampa från Eichholtz i guldfinish och klarglas.
 • Coyote golvlampa nickel

  Coyote golvlampa nickel
  Coyote är en stativlampa med smala svarta ben och har en kupolformad lampskärm. Lampan andas modernism och passar fint in i de allra flesta rum. Elegant, nätt och stilfull. 
 • Monticello taklampa svart

  Monticello taklampa svart
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Cyprus bordslampa vit

  Cyprus bordslampa vit
  Elegant exklusiv bordslampa i vit keramik från Eichholtz. Finns även i en grön färg. Vit skärm inkluderar. 
 • Victoire taklampa brons

  Victoire taklampa brons
  Elegant taklampa från Eichholtz i en elegant och stilfull design. Taklampan har en stomme av järn med en fin finish i brons. Panelerna i består av alabaster vilket gör att taklampan ger ett mjuk och fint ljus. Vacker att hänga i hallen eller matsalen. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Vägglampa Vittoria

  Vägglampa Vittoria
  Clear glass. Nickel finish. A. 33, B. 17, C. 32,5 cm
 • Golvlampa Kingston

  Golvlampa Kingston
  Golvlampa Kingston Mått: A. 18 B. 20 C. 102 - 136 cm
 • Vägglampa St Kitts

  Vägglampa St Kitts
  Vägglampa St Kitts Mått: A. 24  B. 12,5  C. 23 cm
 • Bordslampa Cambell Brons

  Bordslampa Cambell Brons
  Bronze finish. Svängbar arm. Inklusive vit skärm. Skärm mått: 20 x 20 x H. 26,5 cm. A. 28, B. 20, C. 69 cm.
 • Bern vägglampa mässing

  Bern vägglampa mässing
  Vägglampa Bern är en stilren vägglampa med antik mässingsfinish och en böjd skärm av handgjort glas som sprider ett mjukt sken. Denna vackra vägglampa kommer att lägga en touch av klassisk elegans till både traditionella och moderna rum samtidigt som den smälter in i många färgscheman.
 • Toscana Bordslampa

  Toscana Bordslampa
  Exklusiv bordslampa i vintage mässing finish med skärm. Lampskärm inkluderar.Mått: A. 27 . B. 40 . C. 77 cm
 • Windolf bordslampa

  Windolf bordslampa
  Belyser ditt vardagsrum på ett attraktivt sätt med Windolf bordslampa. Med sitt spännande grafiska tilltal kommer denna skulpturala armatur att kanalisera modernitet i ditt interiörschema. Armaturen består av en elegant ram med en vintage mässingsfinish och en svart granitbas och levereras med en matchande svart lampskärm.Skärmdimensioner: B: 40 x L: 20 x H: 20 cm
 • Bordslampa LIVRE Mässing

  Bordslampa LIVRE Mässing
  Elegant bordslampa i vintage mässingsfinish från Eichholtz. Finns i två färger.
 • Golvlampa Tempo Antique Brass

  Golvlampa Tempo Antique Brass
  Elegant golvlampa i mässingsfinish, frostade, vita glasklot och svart marmorfot. Finns i två färger. Från Eichholtz.
 • Bonheur bordslampa guld

  Bonheur bordslampa guld
  Skulpterad av järn med en finish i guld blir den här unika bordslampan en mittpunkt i rummet. Lampskärm medföljer. Stommen i sitt växtmotiv är en symbol för välstånd och gästfrihet, den som arbetat hårt och som nu njuter av livets goda. Kollektionen Bonheur från Eichholtz innefattar bord, lampor och speglar i olika varianter och storlekar. 
 • Vägglampa Gascogne Nickel

  Vägglampa Gascogne Nickel
  Vägglampa i nickelfinish och räfflat glas från Eichholtz. Lampan finns i fler färger och storlekar och är endast för inomhusbruk.
 • Vägglampa Gascogne Mässing

  Vägglampa Gascogne Mässing
  Vägglampa i mässingsfinish och räfflat glas från Eichholtz. Lampan finns i fler färger och storlekar och är endast för inomhusbruk.
 • Luxor taklampa mässing

  Luxor taklampa mässing
  Sfärisk funkislampa från Eichholtz med stomme i antik mässingsfinish och glasglober vitt glas. Vacker lampa som lyser upp hemmet som sätter personlig prägel. Taklampan har åtta armar med en glaskupol i vitt glas på vardera arm. Ljuskällor exkluderar. 
 • Kon Tiki vägglampa antik mässing

  Kon Tiki vägglampa antik mässing
  Denna koloniala vägglampa i antik mässing avger ett gudomligt vackert ljus och kommer att ta din inredning till högre sfärer. Lampskärm med vävt rottingutseende inkluderar. Sockeln till lampan är E14 med en maxwatt på 40 w samt maxvolt på 220 - 240 v.
 • Bordslampa Compton

  Bordslampa Compton
  Elegant bordslampa från Eichholtz i antik mässing och fot utav svart granit.
 • Piazetta taklampa antik mässing

  Piazetta taklampa antik mässing
  Den stilrena Piazetta taklampan tillför en harmonisk känsla och ger en touch av modernitet och nytänkande med sin unika design. Fina sfäriska vita glasbollar sprider ett mjukt och varmt ljus i hela rummet, medan den antika mässingsfinishen ger lampan sin eleganta helhet. Lampan kan monteras direkt på taket eller hängas upp med kedja.
 • Tiziano taklampa mässing L

  Tiziano taklampa mässing L
  Taklampan Tiziano är en underbar taklampa i en elegant estetik, med inspiration från vintagestil och modernism som tillsammans skapar en klassisk anda. Taklampan består av en mässingsram med handgjorda glasstänger. 
 • Chase taklampa antik mässing

  Chase taklampa antik mässing
  Chase taklampa är en riktigt trendsättare som andas lyx och elegans. Taklampan kommer garanterat att lyfta upp hela rummet med sin unikhet. Chase taklampa är tillverkad av metall och har kupoler av glas. Sockeln till lampfoten passar E14 med en maxvolt på 220 - 240 volt.
 • Etruscan taklampa mässing rund

  Etruscan taklampa mässing rund
  Pendant Etruscan med sin skärm av alabaster skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i rummet. Denna vackra taklampa har en stilren finish i ljus mässing som skapar en romantisk känsla. Gruppera gärna Pedant Etruscan med sin kvadratiska motsvarighet för att öka den storslagna effekten. Taklampans maxvolt är på 220-240 volt och maxwatt på 40watt. Fusion har justerbara rör som bär lampan.
 • Vägglampa Westbrook

  Vägglampa Westbrook
  Vägglampa Westbrook med vit plisserad skärm Mått: A. 36 B. 13,5 C. 27 cm
 • Kimpton taklampa mässing

  Kimpton taklampa mässing
  Den lekfulla designen av taklampan Kimpton påminner om ett mikado-spel. Denna spännande taklampa består av fem rektangulära staplar i antik mässingsfinish och LED-lampor som tillsammans skapar vackra ljuseffekter i ditt hem. Stängerna kan hängas i valfritt läge genom att justera längden på hängena för staplarna.  Volt: Max 200-240V
 • Avant vägglampa guld

  Avant vägglampa guld
  Förutom en atmosfärisk ljuskälla är Avant-vägglampan också en pärla för ditt hem. Runda bitar av klart glas har monterats i en guldfärgad ram för att bilda en halvcirkulär lampskärm som reflekterar och strålar ut ljuset inuti. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Sorento vägglampa mässing

  Sorento vägglampa mässing
  Sorento vägglampa i en fantastisk design från Eichholtz. Två kvistformade förgrenar sig bakom en rektangulär lampskärm i svart tyg. De är skickligt tillverkade av järn och har en antik mässing. Lampskärm medföljer. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Pimlico bordslampa guld

  Pimlico bordslampa guld
  Pimlico, en modernitet och metallisk skönhet i massiv järn och glas. Den eleganta lampfoten har en med guld- och nickelfinish yta. Charmig bordslampa som ger ett förtrollande ljussken. Bordslampan finns även i silverfärg.
 • Bordslampa Massaro

  Bordslampa Massaro
  Bordslampa Massaro Mått: A. 26 B. 52,5 C. 91 cm
 • Ruby taklampa mässing

  Ruby taklampa mässing
  Mycket vacker estetisk takkrona i antik mässingfinish från Eichholtz som är fin att hänga i både matsal som sovrum. Taklampan har vackra skurna glasskivor av klarglas och ger ett mycket vackert filtret ljus. Stommen är tillverkad av järn. Taklampan är dimbar om den används med en LED-dimmer. Dimmer exkluderar.
 • Vägglampa Vittoria guld finish

  Vägglampa Vittoria guld finish
  Vägglampa Vittoria guld finish Mått: A. 33 B. 17 C. 32,5 cm
 • Etruscan golvlampa mässing

  Etruscan golvlampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan golvlampa vid soffan, i hörnet eller vid fåtöljen. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra golvlampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan bordslampa. Glödlampa exkluderar.
 • Boivin taklampa mässing

  Boivin taklampa mässing
  Låt solen skina och ljusa upp rummet med taklampan Boivin från Eichholtz. Modern och vacker på samma gång. Modern taklampa som täcks av flera stavar av mässing och sprider därmed ljuset vackert över hela rummet. Ljuskällor exkluderar. 
 • Vägglampa Elix

  Vägglampa Elix
  Vägglampa Elix i klarglas och mässing.
 • Plantain golvlampa mässing

  Plantain golvlampa mässing
  Stick ut från mängden med golvlampan Plantain från Eichholtz. Spännande och lekfull design med en lampskärm i motiv av bananblad i mässing. Golvlampan står stadigt på en fot av svart granit. Passar utmärkt i en modern som klassisk miljö.
 • Thibaud taklampa mässing

  Thibaud taklampa mässing
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i antik mässing med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet. Taklampan Thibaud finns även i nickel finish.
 • Condo bordslampa antik mässing svart

  Condo bordslampa antik mässing svart
  Uppdatera ditt hem med bordslampan Condo från Eichholtz. Den moderna bordslampan har en svart marmorbas och utstrålar en diskret charm. Lampfoten som har en cylindrisk form består av metallstavar med antik mässingsfinish. Bordslampan levereras med en rund svart lampskärm med en insida av guld för ett extra varmt ljus.
 • Noto bordslampa granit

  Noto bordslampa granit
  Elegant bordslampa från Eichholtz som för tankarna till naturen. Stommen som påminner om en stenskulptur har en elegant finish i vintage mässing. Bordslampan står på en gedigen fot av granit. Vacker naturinspirerad bordslampa som passar fint att ställa på ett konsolbord eller på fönsterbrädet. Den svarta lampskärmen medföljer. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Fioro golvlampa mässing

  Fioro golvlampa mässing
  Exklusiv golvlampa i art deco-stil från Eichholtz. Golvlampan i sin eleganta design tar för sig av rummet och ger ett mysigt och ombonad ljus, genom sina dämpande alabasterglobar. Placera den i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Cyprus bordslampa grön

  Cyprus bordslampa grön
  Vacker och elegant bordslampa i grön keramik med motiv av fina blad och detaljer i mässing. Den här fina bordslampan från Eichholtz är ett perfekt val till ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Finns även i vit. Lampskärm inkluderar.
 • Golvlampa Regis Mässing

  Golvlampa Regis Mässing
  Vintage mässingsfinish. Svingarm. Inklusive svart sammetsskärm. Skuggmått: ø 58 x ø 25 x H. 30 cm.  A. 58, B. 58, C. 152 cm
 • Gulf vägglampa nickel

  Gulf vägglampa nickel
  Ljusa upp sovrummet, hallen eller vardagsrummet med vägglampan Gulf. Vägglampan i sin exklusiva design ger även en känsla av minimalism i sin strama formgivning. Stilfull vägglampa från Eichholtz som diskret lyser upp rummet.
 • Waterloo vägglampa mässing/svart

  Waterloo vägglampa mässing/svart
  Ge ditt hem en touch av glamour med vägglampan Waterloo. Vägglampans design är framtagen av skickliga designers och hantverkare som blandat vintage med modernism. Vägglampan är mycket fin att placera på vardera sida av sängen i sovrummet, eller på väggen i vardagsrummet.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Svart lampskärm inkluderar. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Vägglampa Waterloo Trippel Mässing

  Vägglampa Waterloo Trippel Mässing
  Vintage mässingsfinish. Inklusive svarta nyanser. A. 46, B. 23,5, C. 50 cm. Skärmdimensioner: ø 15 x ø 9 x H. 15 cm

Återkommande formspråk hos Eichholtz

Vanligtvis brukar varumärken fastna för en specifik stil och formspråk. Det som vi ser återkommer hos Eichholtz är att de har många artdeco-lampor. Sofistikerad design kombineras idag med modern teknik genom ett duktigt arbete från Eichholtz formgivare.

Theo Eichholtz grundare bakom företaget

Theo Eichholtz gjorde i unga år många resor till Asien. Där växte hans intresse för inredning och han började importera möbler till Europa.

Idag är hans varumärke stora inom exklusiv heminredning och den lyxiga belysning kan förstärka möblerna som de också säljer. Du kan kombinera till exempel en bordslampa från Eichholtz med ett skriv- eller soffbord.