Eichholtz lampor

En Eichholtz lampa har sin egen själ och tar sin egen plats i rummet. Eichholtz lampor ger ännu mer elegans till elegant heminredning över hela världen och i Sverige. Kolla till exempel in palmliknande Hildebrandt kristallkrona eller andra taklampor från Eichholtz.

Vi har sammanställt ett bildgalleri med alla fina lampor som Eichholtz återförsäljare online har i sitt sortiment. Klicka på den lampa du vill läsa mer detaljer om.

Eleganta Eichholtz lampor online

 • Argento taklampa mässing

  Argento taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. Finns i olika utföranden. 
 • East kristallkrona

  East kristallkrona
  Elegant kristallkrona från Eichholtz i antik mässing och klarglas.
 • Marino kristallkrona nickel

  Marino kristallkrona nickel
  Marino kristallkrona från Eichholtz är en underbar taklampa i en sofistikerad design, med inspiration från pråliga scener ur 1940-talets Hollywood-filmer. Marino kännetecknas av de avsmalnande uppsättningarna av klara glasstänger. Ger ett mycket vackert sken. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Olivier vägglampa mässing S

  Olivier vägglampa mässing S
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Selva taklampa guld

  Selva taklampa guld
  Taklampan Selva från Eichholtz lyser upp rummet med elegans i ditt vardagsrum eller matsal. Den nätta basen i glänsande guldfinish ger taklampan ett modernt utseende. De tolv munblåsta glaslamporna är tillverkade av skickliga hantverkare. Glödlampor exkluderar. 
 • La Marina taklampa mässing

  La Marina taklampa mässing
  La Marina från Eichholtz i mässing blir till ett smycke i ditt hem. Den robusta taklampan i vintagestil med mässingsfinish ger ett fantastiskt ljus för rum med öppen planlösning, som vardagsrum eller matsal. Taklampan blir mycket fin och passar riktigt bra i rustika och industriella miljöer, som över ett stort bord eller en köksö.
 • Lexington vägglampa swing mässing svart

  Lexington vägglampa swing mässing svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Telescope golvlampa mässing

  Telescope golvlampa mässing
  Golvlampan Telescope är en stilig lampa som passar alla rum. Inspirerad av ett teleskop och klädd i en vacker mässingsfinish är golvlampan Telescope en inredningsdetalj som lyser upp hela rummet. Krämfärgad lampskärm medföljer. Glödlampa exkluderar. Mått på lampskärm: Ø: 58 x Ø: 25 x H: 30 cm
 • Vägglampa Glorious

  Vägglampa Glorious
  Vägglampa Glorious Mått: A. 13 B. 11 C. 29 cm
 • Golvlampa Vertigo

  Golvlampa Vertigo
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Vertigo från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ med vackra detaljer i nickel finish. En modern lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en svart lampskärm.
 • Dorrell golvlampa nickel

  Dorrell golvlampa nickel
  Belys ditt hem med art deco-inspirerade golvlampa Dorrell. Denna glamorösa golvlampa klädd i blank nickelfinish passar utmärkt i alla rum. Lampan sprider ett elegant sken genom det frostade och klara glaset, dessutom är Dorrell dekorerad med en vacker skålformad lampskärm.
 • Sea Explorer taklampa nickel

  Sea Explorer taklampa nickel
  Låt taklampan Sea Explorer skapa ett personligt intryck i hemmet. Det magnifika hängsmycke till taklampa har en äldre nautisk design med en modern touch och ger ett fantastiskt ljus över ett marbord eller köksö. Passande lampa till rustika eller industriella miljöer. 
 • Golvlampa Holmes nickel

  Golvlampa Holmes nickel
  Golvlampa Holmes nickel finish med lampskärm.
 • Condo golvlampa mässing

  Condo golvlampa mässing
  Uppdatera hemmet med golvlampan Condo i mässing! En uttrycksfull golvlampa i antik mässingsfinish med svart tillhörande lampskärm som vackert belyser upp rummet. Den svarta lampskärmen medföljer. Ljuskällor exkluderar.
 • Residential taklampa nickel S

  Residential taklampa nickel S
  Addera en touch av ''classical grandeur'' med taklampan Residential från Eichholtz. Taklampan har en vacker finish av nickel och klara paneler av klarglas. En majestätisk taklampa som passar både matsal som vardagsrum. Glödlampor exkluderar. Upptäck kollektionen Residential som består av lampor i flera utföranden och färger.
 • Vancouver taklampa svart S

  Vancouver taklampa svart S
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Palmarito bordslampa röd

  Palmarito bordslampa röd
  Den vackra bordslampan Palmarito vilar på en rund sockel i antik mässing. Bordslampan har en stomme av keramik med rött mönster i kinesiskt blommigt motiv. Lampan levereras med en vacker veckad skärm som bjuder in till en härlig atmosfär. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Atlantic golvlampa nickel

  Atlantic golvlampa nickel
  Elegant golvlampa i en unik nautisk stil som sätter prägel i ett helt rum i sin fantastiska design och formgivning. Glänsande nickelplätering och svarta ben, tillverkad i metall gör den gedigen. Perfekt att placera i ditt vardagsrum om du önskar lysa upp lite extra. Med denna justerbara lampa har du möjlighet till att justera höjden och ändra benen vilket gör att du kan belysa en specifik punkt i rummet. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockel är E27. Glödlampa exkluderar. 
 • Floral bordslampa mässing

  Floral bordslampa mässing
  Floral bordslampa från Eichholtz i en iögonfallande, spännande design. Med sin eleganta vita fot av marmor och kupolformade lampskärm i mässingsfinish ger denna moderna bordslampa en extra touch i din inredning. Sofistikerad och lekfull på samma gång. Sockel: E27 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Morrison taklampa mässing

  Morrison taklampa mässing
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i mässing. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i bronsfärg.
 • Tyler taklampa mässing

  Tyler taklampa mässing
  Tyler beskrivs som elegant och stilren. Taklampan gör sig fin i rummet med sina sex armar och ljuskällor. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i antik mässing med svarta tillhörande lampskärmar. Stommen i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Fin att hänga över matbordet eller köksö. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Vägglampa Las Palmas mässing

  Vägglampa Las Palmas mässing
  Elegant vägglampa i mässing från Eichholtz. Las Palmas.
 • Bordslampa Lucillo gold

  Bordslampa Lucillo gold
  Bordlampa Lucillo i färg guld, brunt sammet och kristall glas.
 • Deauville bordslampa mässing

  Deauville bordslampa mässing
  Den vackra bordslampan Deauville från Eichholtz ger hela rummet en exklusiv känsla. Lampan  är klädd i mässingfinish och är inspirerad av ståtliga ljusstakar. 
 • Spance bordslampa mässing

  Spance bordslampa mässing
  Stilfull bordslampa från Eichholtz som bidrar till en nostalgisk känsla med sin industriella design och formgivning. Lampan står på en stadig och gedigen svart bas och har en elegant kupol av glas.
 • Fusion taklampa antik mässing

  Fusion taklampa antik mässing
  Den futuristiska taklampan Fusion lyser upp rummet med sin moderna minimalistiska design. Taklampan är inspirerad av kubismen som har en stilren finish i antik mässing. Denna luftiga taklampa är perfekt för att skapa ett inspirerande och innovativt belysningssystem. Fusions integrerade LED-lampor är dimbara om de används med en LED-dimmer. Taklampans maxvolt är på 220-240 volt och maxwatt på 57 watt. Fusion har justerbara rör som bär lampan.
 • Golvlampa Charlene vintage brass finish

  Golvlampa Charlene vintage brass finish
  Golvlampa Charlene i vintage mässing.
 • Tortora golvlampa antik mässing

  Tortora golvlampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora golvlampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vit glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing, och står på en stabil fot av marmor.
 • Luciano taklampa mässing

  Luciano taklampa mässing
  Elegant taklampa mässing från Eichholtz. Taklampan består av två ovala tillplattade metallringar som korsar varandra, med en ljus lampskärm i mitten, tillverkad av 100% bomull. Den ljusa lampskärmen medföljer. Luciano finns även som bronsfärgad. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Spiridon 5 taklampa mässing

  Spiridon 5 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och två skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av fem kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Elon golvlampa mässing

  Elon golvlampa mässing
  Elon golvlampa från populära Eichholtz. En modern golvlampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har åtta runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en järnstomme i antik mässingsfinish. Stommen står på en platta av marmor. Elon är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Thibaud taklampa brons S

  Thibaud taklampa brons S
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i brons med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Golvlampa Medea Nickel

  Golvlampa Medea Nickel
  Nickel finish.Including pleated white shade.A. 18, B. 30, C.115-143 cmShade dimensions:ø 30 x ø 18 x H. 20 cm 
 • Golvlampa Monaco

  Golvlampa Monaco
  Black finish. Nickel finish. Including black velvet shade Shade dimensions: ø 50 x ø 47,5 x H. 20 cm Lamphållare: 1 x E27. Max. 40 Watt. 
 • Soho golvlampa nickel

  Soho golvlampa nickel
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och nickelfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Etruscan bordslampa mässing

  Etruscan bordslampa mässing
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan bordslampa på ett sidobord, konsolbord eller byrå. Med sin nätta stomme i mässing och runda skärm i alabaster, ger denna vackra bordslampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan golvlampa. Glödlampa exkluderar.
 • Shadow golvlampa mässing

  Shadow golvlampa mässing
  Shadow är en rak golvlampa i antik mässing. Lampan har en unik formgivning och andas elgens. Golvlampan finns även i mässing. Storlek på sockeln är E27 och lampan har fem stycken lamphållare. Maxwatt 40 watt och maxvolt 220-240 volt.
 • Cassini taklampa mässing

  Cassini taklampa mässing
  Vacker taklampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Monticello taklampa svart L

  Monticello taklampa svart L
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Olivier vägglampa mässing L

  Olivier vägglampa mässing L
  Populär vägglampa från Eichholtz i polerad mässing. Den fina vägglampan blir till en unik detalj i rummet som hamnar i blickfånget med sin elegans. Vägglampan för tankarna till tropikerna med sin korallform. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Bordslampa Arlington

  Bordslampa Arlington
  Bordslampa Arlington inklusive skärm Mått: A. 28 B. 45 C. 71 cm
 • Le Marais taklampa mässing

  Le Marais taklampa mässing
  En fantastiskt vacker och glamourös Art Deco-inspirerad taklampa i mässing från Eichholtz som tar dig tillbaka till 1920-talet. Taklampa Le Marais är tillverkad av metall och glas. Ramen har en fin plätering i mässing och det räfflade glaset ger ett fantastisk fint ljus. Ett absolut måste till ditt vardagsrum eller lounge. Taklampa rymmer fem stycken glödlampor med en storlek på E27. Maxvolt på 220-240 volt och maxwatt på 40 watt. Ramen längst ner har ett mått på 30 cm och ramen längst upp har ett mått på 50 cm. De långsmala pinnarna som håller taklampan har em höjd på 70 cm vardera.
 • Vägglampa Avondale Bronze

  Vägglampa Avondale Bronze
  Vägglampa Avondale Bronze Mått: A. 15 B. 10 C. 37 cm
 • Golvlampa Coyote Gold

  Golvlampa Coyote Gold
  Elegant golvlampa i mässingsfinish från Eichholtz.
 • Golvlampa Atlantic Mässing

  Golvlampa Atlantic Mässing
  Brown finish. Brass finish. Clear glass. A. 63-95, B. 28,5, C. 135-185 cm
 • Pascal golvlampa svart

  Pascal golvlampa svart
  Elegant golvlampa från Eichholtz med runda glasbollar i vitt glas och stomme i metall med bronsfinish. Vacker att ställa vid soffan i vardagsrummet eller intill fåtöljen. Låt Pascal lysa upp rummet och bidra med mysfaktor.
 • Vancouver taklampa svart L

  Vancouver taklampa svart L
  Låt taklampan Vancouver skina i ditt hem. Den eleganta runda taklampan består av LED-lampor som sitter inuti den svart ramen. Mellan de svarta ramarna sitter det vackra detaljer i kristallglas som elegant lyser upp rummet. Takkronan kan även placeras i ett lutande länge genom att justera kablarna.
 • Flynn golvlampa mässing

  Flynn golvlampa mässing
  Stilren golvlampa från Eichholtz som passar perfekt i vardagsrummet som mysbelysning. Golvlampan står på en gedigen fot av marmor och har en elegant finish i antik mässing. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Argento golvlampa mässing

  Argento golvlampa mässing
  Golvlampan Argento bjuder in till en härlig retrokänsla genom sin eleganta design och formgivning. Golvlampan från Eichholtz har åtta munblåsta bubblor med en ljuskälla i vardera och står på en fot i svart marmor. Argento finns även som taklampa.
 • Duvall taklampa vintage mässing

  Duvall taklampa vintage mässing
  Taklampan Duvall i storlek Small från Eichholtz passar bra med de flesta inredningsstilarna, från minimalistisk till boho. Den moderna taklampan har en abstrakt design i färgen vintage mässing. Cirkulära plåtar av metall med ett delikat reliefmönster snurrar runt ramen för att skapa ovanliga ljuseffekter. Duvall taklampa finns även i en större storlek.
 • Flair bordslampa mässing

  Flair bordslampa mässing
  Lägg till ett modernt utseende från mitten av århundradet till alla rum med den lilla Flair-bordslampan. Med sin eleganta cylindriska grå marmorbas och kupolformade lampskärm i mässingsfinish, kommer denna moderna bordslampa att ge sofistikerad stil till din inredning. Kombinera med den stora och medelstora Flair-bordslampan för extra dimension.
 • Giorgina bordslampa mässing

  Giorgina bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz. Bordslampan Giorgina kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit cylinderformad alabasterskärm som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Largo taklampa mässing

  Largo taklampa mässing
  Minimalisk taklampa i mässing gjord av järn och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Sublime taklampa mässing

  Sublime taklampa mässing
  Elegant taklampa i en spännande och unik design från Eichholtz. Taklampan Sublime skapar en harmonisk atmosfär genom sina dubblade glasskivor. Vacker taklampan som passar fint in i en modern interiör. Ljushällor exkluderar.
 • Vägglampa Vittoria

  Vägglampa Vittoria
  Clear glass. Nickel finish. A. 33, B. 17, C. 32,5 cm
 • Soleil taklampa guld

  Soleil taklampa guld
  Modern lampa i retrodesign som ger ditt hem personlig karaktär. Taklampan har plats för 13 ljuskällor vilket fördelar ljuset vackert över hela rummet. De munblåsta glasbubblorna i klarglas tillsammans med stommen i guld ger en modern touch på hela lampan. 
 • Argento taklampa nickel

  Argento taklampa nickel
  Skapa en modern känsla till din inredning med eleganta taklampan Argento. Taklampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker nickel finish. Argento taklampa finns även i en mindre storlek. 
 • Spiridon 3 taklampa mässing

  Spiridon 3 taklampa mässing
  Spiridon är en elegant taklampa med inspiration från en futuristisk designerlampa från 1960-talet. Vägglampan har en fin finish i antik mässing och tre skärmar på vardera lampa, formade efter halvor av tre kulor. Vacker lampa att placera i exempelvis hall, sovrum eller vardagsrum. Upptäck serien Spiridon med lampor som finns i flera olika utföranden. 
 • Bordslampa Avia mässing

  Bordslampa Avia mässing
  Bordslampa Avia vintage mässing finish med lampskärm i brunt.
 • Bordslampa Brunswick Antik Mässing

  Bordslampa Brunswick Antik Mässing
  Antique brass finish. Including pleated black shade and cream shade. A. 18, B. 20, C. 50-70 cm
 • Golvlampa Royal Marine Svart

  Golvlampa Royal Marine Svart
  Black finish. Polished aluminium. Including black organza shade.  Shade dimensions: ø 70 x H. 43 cm A. 93, B. 70 , C. 200-226 cm  
 • Royal Marine golvlampa mässing

  Royal Marine golvlampa mässing
  Vilket rum det än gäller så kan du göra ett riktigt upplyft med golvlampan Royal Marine från Eichholtz. Golvlampan har en stomme av ett stativ tillverkad av mangoträd, med vackra detaljer i antik mässing. Elegant lampa som tillför elegans med sina klassiska drag. Lampan är justerbar på höjden och kommer med en krämfärgad lampskärm. Glödlampa exkluderar.  Mått på lampskärmen: Ø: 70 x H: 43 cm
 • Soho golvlampa mässing

  Soho golvlampa mässing
  Soho golvlampa från Eichholtz är inte bara stilfull, den moderna lampan i retrostil och mässingsfinish är en perfekt och praktisk golvlampa för den läsande eller studerande. Golvlampan har en flexibilitet som gör att du enkelt kan justera den efter hur du vill ha ljuset. 
 • Golvlampa Arlington

  Golvlampa Arlington
  Stainless steel. Granite base. Including black shade. A. 47.B. 47.C. 175 cm Shade dimensions: 47 x 32 x H. 32 cm
 • Cyprus bordslampa vit

  Cyprus bordslampa vit
  Elegant exklusiv bordslampa i vit keramik från Eichholtz. Finns även i en grön färg. Vit skärm inkluderar. 
 • Clinton taklampa mässing

  Clinton taklampa mässing
  Kanalisera modern storslagenhet i din inredning med taklampan Clinton. Modern och klassisk på samma gång passar takkronan in i många miljöer. Lampan har en mängd små LED-ljus vilket bidrar till ett härligt ljussken. Stilfull i sin nickelfinish och bländande design, hamnar Clinton lätt i blickfånget. Taklampan har en kedjelängd på 150 cm och hängs på takkrok.  Watt: Max 1W  Volt: Max 220-240V
 • Vägglampa Haussman Brons

  Vägglampa Haussman Brons
  Antique bronze finish. A. 21, B. 27, C. 20 cm.
 • Lexington vägglampa dubbel mässing/svart

  Lexington vägglampa dubbel mässing/svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Luna taklampa brons

  Luna taklampa brons
  Belys hemmet med taklampan Luna. Taklampan har en fascinerande design som består av en bronsfärgad ram med glaspaneler av finaste glas. En taklampa som belyser vilket rum som helst och gör sig extra fin tillsammans med en industriell och rustik interiör. 
 • Elements taklampa antik mässing

  Elements taklampa antik mässing
  Taklampan Elements har en härlig modern design som med sina integrerade LED-lampor kan skapa ett vackert och traditionellt lyster. Taklampans fem metallringarna i antik finish ger en livfull inredning. Elements taklampa ser fantastisk ut i en trappuppgång eller vilandes över ett bord. Taklampan har en maxvolt på 220-240 volt och har justerbara rör som bär lampan.
 • Lorenzo golvlampa guld vit

  Lorenzo golvlampa guld vit
  Lorenzo golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant utsökt design. Lampfoten är tillverkad av metall med en vacker guld finish och klarglas vilket gör att ljuset reflekteras vackert. Lorenzo golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en elegant klassisk lampa. Vit lampskärm inkluderar.  Lorenzo finns i flera utföranden samt i nickel. 
 • Biennale bordslampa guld

  Biennale bordslampa guld
  Den lyxiga bordslampan Biennale har en rund gedigen svart fot av marmor, med en sammansättning av eleganta stjälkar i guld som sträcker sig ut från marmorbasen. Genom kombinationen av innovativ design med traditionellt hantverk utstrålar den här moderna bordslampa både värme och elegans. Vit lampskärm inkluderar.
 • Cadogan bordslampa

  Cadogan bordslampa
  Bordslampa i antik mässingsfinish och glasfot från Eichholtz. Lampskärm med guldig insida och utsida av grå sammet.
 • Bordslampa Libris

  Bordslampa Libris
  Elegant bordslampa i antik mässingsfinish med vita glasklot från Eichholtz.
 • Morrison taklampa brons

  Morrison taklampa brons
  Exklusiv taklampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av sex cylinderformer med plats för totalt sex lampor. Glödlampor exkluderar. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Golvlampa Tempo Silver

  Golvlampa Tempo Silver
  Elegant golvlampa med glasklot och fot i svart marmor från Eichholtz. Finns i två färger.
 • Damien taklampa brons XL

  Damien taklampa brons XL
  Elegant extravagant taklampa från Eichholtz. Takkronan består av en ring i frostat glas med en ram i bronsfinish. Passar perfekt att hänga i matsalen över middagsbordet eller i hallen för att ge ett välkomnade utöver det vanliga.
 • Summit taklampa mässing

  Summit taklampa mässing
  Elegant taklampa från Eichholtz i borstad mässing och klarglas. Vita LED-blockljus sitter på taklampans ovansida och ger en ombonad varm känsla. Placeras med fördel över middagsbordet i matsalen eller över rumsbordet i vardagsrummet. Summit finns även i nickelfinish. 
 • Molecule taklampa mässing

  Molecule taklampa mässing
  Molecule taklampa från populära Eichholtz. En modern taklampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har elva runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en stomme i färgen antik mässing. Molecule är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Ludlow taklampa smokey

  Ludlow taklampa smokey
  Modern designerlampa till skönhet som ger ditt hem personlig karaktär. Taklampan har plats för 13 ljuskällor vilket fördelar ljuset vackert över hela rummet. De munblåsta glasbubblorna i färgen smokey ger en modern touch på hela lampan. 
 • Morrison vägglampa brons S

  Morrison vägglampa brons S
  Exklusiv vägglampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av en halv cylinderformad skärm med plats för två glödlampor. Glödlampor exkluderar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Ophelia taklampa svart

  Ophelia taklampa svart
  Taklampan beskrivs som elegant och stilren. Ophelia gör sig fin i rummet med sina åtta lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. De små detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Kirby taklampa svart

  Kirby taklampa svart
  Taklampan beskrivs som elegant och stilren. Kirby gör sig fin i rummet med sina fem lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. De små detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Victoire taklampa brons L

  Victoire taklampa brons L
  Elegant taklampa från Eichholtz i en elegant och stilfull design. Taklampan har en stomme av järn med en fin finish i brons. Panelerna i består av alabaster vilket gör att taklampan ger ett mjuk och fint ljus. Vacker att hänga i hallen eller matsalen. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Bordslampa Celestine ink. skärm

  Bordslampa Celestine ink. skärm
  Elegant lampa i porslin från Eichholtz. Lampskärm ingår.
 • Vägglampa Haussman Brons OUTLET

  Vägglampa Haussman Brons OUTLET
  Antique bronze finish.
 • Bonheur bordslampa guld

  Bonheur bordslampa guld
  Skulpterad av järn med en finish i guld blir den här unika bordslampan en mittpunkt i rummet. Lampskärm medföljer. Stommen i sitt växtmotiv är en symbol för välstånd och gästfrihet, den som arbetat hårt och som nu njuter av livets goda. Kollektionen Bonheur från Eichholtz innefattar bord, lampor och speglar i olika varianter och storlekar. 
 • Vägglampa Jade Mässing

  Vägglampa Jade Mässing
  Elegant vägglampa från Eichholtz. Lampan är i mässing och klarglas.
 • Scorpios bordslampa mässing

  Scorpios bordslampa mässing
  Elegant bordslampa från Eichholtz som påminner om månen. Bordslampan Scorpios kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish, med en vit kula av alabaster som ger ett dämpat ljus. Det dämpande ljuset bidrar till en ombonad känsla i rummet.
 • Plantain golvlampa mässing

  Plantain golvlampa mässing
  Stick ut från mängden med golvlampan Plantain från Eichholtz. Spännande och lekfull design med en lampskärm i motiv av bananblad i mässing. Golvlampan står stadigt på en fot av svart granit. Passar utmärkt i en modern som klassisk miljö.
 • Largo taklampa nickel

  Largo taklampa nickel
  Minimalisk taklampa i nickel gjord av rostfritt stål och klot av glas. Med sin linjära form och smala ram ger taklampan en estetisk elegans och blir till ett vacker smycke i hemmet. Taklampans armar bär upp tio glasklot som fördelar ljuset vackert. Den sfäriska designen passar in i de flesta miljöer, såväl klassisk som modern. 
 • Mini lampskärm svart/guld

  Mini lampskärm svart/guld
  Detta är en elegant lampskärm som utstrålar en känsla av lyx. Med en svart plisserad utsida och insida i glänsande guldnyans sprider lampskärmen ett varmt, härligt ljus. Kombinera skärmen med Vägglampa Tiberius 2 Set för en fulländad look.
 • Thibaud taklampa brons L

  Thibaud taklampa brons L
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i brons med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Biba taklampa mässing

  Biba taklampa mässing
  Elegant taklampa från Eichholtz. Den stilfulla lampan har en järnstomme i mässingsfinish och fyra runda bollar i vitt glas som bidrar till en skön atmosfär i rummet. Fin att placera över marbordet i matsalen. Finns även i brons.
 • Bellano taklampa mässing S

  Bellano taklampa mässing S
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Bellano taklampa mässing L

  Bellano taklampa mässing L
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i borstad mässing med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i bronsfinish.
 • Langham vägglampa nickel

  Langham vägglampa nickel
  Väck intresse och skapa ett djup i hemmet med vägglampan Langham som blir till ett visuellt ögongodis. Lampan består av dekorativa skikt av flera linjära plattor. Ljuskällor exkluderar.
 • Tiziano taklampa mässing L

  Tiziano taklampa mässing L
  Taklampan Tiziano är en underbar taklampa i en elegant estetik, med inspiration från vintagestil och modernism som tillsammans skapar en klassisk anda. Taklampan består av en mässingsram med handgjorda glasstänger. 
 • Argento taklampa nickel

  Argento taklampa nickel
  Unik taklampa från Eichholtz i nickelfinish. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. 
 • Vägglampa Gascogne XS Nickel

  Vägglampa Gascogne XS Nickel
  Dimbar vägglampa av metal. Mått: 7x10x26 cm
 • Mantra vägglampa mässing

  Mantra vägglampa mässing
  Mycket fin vägglampa i en unik design och formgivning från populära Eichholtz. Vägglampan består av en stomme i järn med en elegant finish i borstad mässing. Lampans skärm är tillverkad av alabaster som ger ett harmoniskt och ombonat ljus. Fin att placera i sovrummet för ett dämpat ljus.
 • Half Moon bordslampa svart/mässing

  Half Moon bordslampa svart/mässing
  Vacker bordslampa i en unik och extraordinär design från Eichholtz. Bordslampan Half Moon har en spännande design som påminner om livet utanför jorden. Bordslampan passar fint att stå i ett fönster som på ett konsolbord.
 • Biba taklampa brons

  Biba taklampa brons
  Elegant taklampa från Eichholtz. Den stilfulla lampan har en järnstomme i bronsfinish och fyra runda bollar i vitt glas som bidrar till en skön atmosfär i rummet. Fin att placera över marbordet i matsalen. Finns även i mässing.
 • Bordslampa Toscana

  Bordslampa Toscana
  Bordslampa Toscana nickel finish, skärm i linne inkluderad. Handgjort klarglas.
 • Bordslampa Whealon Frostat glas

  Bordslampa Whealon Frostat glas
  Frosted glass. Including white shade. A. 16, B. 48, C. 84 cm.
 • Vägglampa Elix

  Vägglampa Elix
  Vägglampa Elix i klarglas och mässing.
 • Vägglampa Vittoria guld finish

  Vägglampa Vittoria guld finish
  Vägglampa Vittoria guld finish Mått: A. 33 B. 17 C. 32,5 cm
 • Bordslampa Torian

  Bordslampa Torian
  Bordslampa Torian i handgjort glas med vit skärm Mått: A. 19 B. 45 C. 86 cm
 • Bordslampa Massaro

  Bordslampa Massaro
  Bordslampa Massaro Mått: A. 26 B. 52,5 C. 91 cm
 • Vägglampa St Kitts

  Vägglampa St Kitts
  Vägglampa St Kitts Mått: A. 24  B. 12,5  C. 23 cm
 • Golvlampa Kingston

  Golvlampa Kingston
  Golvlampa Kingston Mått: A. 18 B. 20 C. 102 - 136 cm
 • Vägglampa Welby Mässing

  Vägglampa Welby Mässing
  Antique brass finish. Frosted glass. A. 12, B. 9, C. 29 cm.
 • Golvlampa Gordini Nickel

  Golvlampa Gordini Nickel
  Nickel finish.Including off white shade.A. 23, B. 45, C. 161-187 cm
 • Thibaud taklampa mässing S

  Thibaud taklampa mässing S
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i antik mässing med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet. Taklampan Thibaud finns även i nickel finish.
 • Bordslampa Metropolis Nickel

  Bordslampa Metropolis Nickel
  Clear acrylic. Nickel finish. Including black velvet shade. Shade dimensions: ø 40 x ø 38 x H. 20 cm. A. 16,5, B. 40, C. 73 cm.
 • Bordslampa Carnivale Nickel

  Bordslampa Carnivale Nickel
  Nickel finish. Black base. Including black organza shade. Shade dimensions: ø 20 x H. 15 cm. A. 14,5, B. 20, C. 61 cm.
 • Bordslampa Bridgefield Nickel

  Bordslampa Bridgefield Nickel
  Crystal glass. Nickel finish. Including off white shade. Shade dimensions: 25 x 19 x H. 18 cm. A. 16, B. 26, C. 51 cm.
 • Bordslampa Neptune

  Bordslampa Neptune
  Elegant bordslampa i kristallglas med detaljer i nickel finish.
 • Perignon bordslampa vintage brass

  Perignon bordslampa vintage brass
  Elegant bordslampa i klassisk design med bas i antik mässingsfinish och svart lampskärm.
 • Waterloo vägglampa mässing/svart

  Waterloo vägglampa mässing/svart
  Ge ditt hem en touch av glamour med vägglampan Waterloo. Vägglampans design är framtagen av skickliga designers och hantverkare som blandat vintage med modernism. Vägglampan är mycket fin att placera på vardera sida av sängen i sovrummet, eller på väggen i vardagsrummet.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Svart lampskärm inkluderar. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Monticello taklampa svart S

  Monticello taklampa svart S
  På ett smakfullt sätt har man blandat modern design med en industriell look och fått fram den stilfulla taklampan Monticello. Lampan är tillverkad av metall och har en matt svart ytfinish, i en åttkantig design med glaspaneler. 
 • Cyprus bordslampa grön

  Cyprus bordslampa grön
  Vacker och elegant bordslampa i grön keramik med motiv av fina blad och detaljer i mässing. Den här fina bordslampan från Eichholtz är ett perfekt val till ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Finns även i vit. Lampskärm inkluderar.
 • Golvlampa Sterlington

  Golvlampa Sterlington
  Nickel finish. Including black shade. A. 19, B. 50, C. 169 cm. Shade dimensions: 50 x 22 x H. 25 cm
 • Golvlampa Cambell Nickel

  Golvlampa Cambell Nickel
  Nickel finish. Swing arm. Including white shade. A. 35, B. 25,5, C. 172,5 cm. Shade dimensions: 25 x 25 x H. 32 cm
 • Ruby taklampa mässing

  Ruby taklampa mässing
  Mycket vacker estetisk takkrona i antik mässingfinish från Eichholtz som är fin att hänga i både matsal som sovrum. Taklampan har vackra skurna glasskivor av klarglas och ger ett mycket vackert filtret ljus. Stommen är tillverkad av järn. Taklampan är dimbar om den används med en LED-dimmer. Dimmer exkluderar.
 • Pimlico bordslampa guld

  Pimlico bordslampa guld
  Pimlico, en modernitet och metallisk skönhet i massiv järn och glas. Den eleganta lampfoten har en med guld- och nickelfinish yta. Charmig bordslampa som ger ett förtrollande ljussken. Bordslampan finns även i silverfärg.
 • Cordero golvlampa mässing

  Cordero golvlampa mässing
  Cordero golvlampa från Eichholtz. Enkel, retro och exklusiv är nyckelorden som beskriver Cordero. Ultimat blandning av modern och retro gör att lampan passar in i många olika miljöer. Sockel: E14 Watt: Max 40W Volt: Max 220-240V
 • Sorento vägglampa mässing

  Sorento vägglampa mässing
  Sorento vägglampa i en fantastisk design från Eichholtz. Två kvistformade förgrenar sig bakom en rektangulär lampskärm i svart tyg. De är skickligt tillverkade av järn och har en antik mässing. Lampskärm medföljer. Sockel: E14 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Gigolo taklampa mässing

  Gigolo taklampa mässing
  Med inspiration från början av 1900-talet är taklampan Gigolo ett idealiskt val för att addera en touch av vintage i din heminredning. Dess vita glasskärm kastar ett vackert sken i rummet. Taklampan har en elegant stomme i antik mässing som ger en känsla av nostalgi. Sockel: E27 Watt: Max 40W  Volt: Max 220-240V
 • Bordslampa Zephyr

  Bordslampa Zephyr
  Nickel finish Including black shade. Shade dimensions: ø 45 x H. 25 cm. A. 12, B. 45, C. 78 cm
 • Cascade vägglampa nickel

  Cascade vägglampa nickel
  Ljusa upp rummet med den eleganta vägglampan Cascade och ge din bostad ett stilfullt intryck. Cascade påminner om en juvel med en pärla. Den nickelfärdiga fixturen kombineras vackert tillsammans med glasbollen. En iögonfallande vägglampa med en touch av glamour-stil och passar utmärkt till din lounge, sovrum eller hall. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Hexum bordslampa mässing

  Hexum bordslampa mässing
  Hexum bordslampa, en visuell komfort för ögat. Denna dekorativa bordslampa i spännande design har två sexhörningar med LED-lampor, monterad på en vit marmorfot. Watt: Max 24W  Volt: Max 220-240V
 • Kimpton taklampa mässing

  Kimpton taklampa mässing
  Den lekfulla designen av taklampan Kimpton påminner om ett mikado-spel. Denna spännande taklampa består av fem rektangulära staplar i antik mässingsfinish och LED-lampor som tillsammans skapar vackra ljuseffekter i ditt hem. Stängerna kan hängas i valfritt läge genom att justera längden på hängena för staplarna.  Volt: Max 200-240V
 • Compton golvlampa nickel

  Compton golvlampa nickel
  Addera en touch av elegans i ditt hem eller kontor med Compton golvlampa. Den här retrolampan passar fint in i en mängd olika miljöer, som modern, mid-century, och minimalistisk. Compton i sin nickelfinish och svarta bas i granit, passar utmärkt som läslampa då den är justerbar. Sockel: E14 Watt: Max 25W  Volt: Max 220-240V
 • Wentworth vägglampa dubbel nickel/svart

  Wentworth vägglampa dubbel nickel/svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Wentworth vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av mässing med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Mått på lampskärmen Ø: 15 x Ø: 11 x H: 13 cm
 • Wentworth vägglampa dubbel guld/vit

  Wentworth vägglampa dubbel guld/vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Wentworth vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av mässing med en elegant plätering i guldfärg vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Mått på lampskärmen Ø: 15 x Ø: 11 x H: 13 cm
 • Lexington vägglampa dubbel nickel/vit

  Lexington vägglampa dubbel nickel/vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet.  Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Taklampa Kasbah

  Taklampa Kasbah
  Information: Crystal glass, nickel finish Dimensions: ø 45 x H. 37 cm
 • Vägglampa Van Cleeff

  Vägglampa Van Cleeff
  Nickel finish. White glass. A. 18, B. 25, C. 23 cm.
 • Bordslampa Emmanuel Nickel

  Bordslampa Emmanuel Nickel
  Vägglampa Emmanuel Nickel med skärm i ivory Mått: A. 15 B. 40 C. 93 - 125 cm
 • Vägglampa Boivin

  Vägglampa Boivin
  Vägglampa Boivin matt mässing finish.
 • Bordslampa Spiaggia Nickel

  Bordslampa Spiaggia Nickel
  Bordslampa Spiaggia Nickel Mått: 46 x 46 x H. 82,5 cm
 • Bordslampa Compton

  Bordslampa Compton
  Elegant bordslampa från Eichholtz i antik mässing och fot utav svart granit.
 • Piazetta taklampa antik mässing

  Piazetta taklampa antik mässing
  Den stilrena Piazetta taklampan tillför en harmonisk känsla och ger en touch av modernitet och nytänkande med sin unika design. Fina sfäriska vita glasbollar sprider ett mjukt och varmt ljus i hela rummet, medan den antika mässingsfinishen ger lampan sin eleganta helhet. Lampan kan monteras direkt på taket eller hängas upp med kedja.
 • Guluna bordslampa nickel

  Guluna bordslampa nickel
  Guluna är den ultimata belysningen för din hall eller lounge. Med sin enkla form och sobra färg passar lampan i de flesta rum. Bordslampan är elegant geometriskt och har en lampbas i nickelfinish och en sockel av klarglas. Vit lampskärm inkluderar.
 • Bordslampa Armand cream

  Bordslampa Armand cream
  Elegant keramik bordslampa i färgen Cream med detaljer i mässing, inkl lampskärm.
 • Bordslampa Reynaud Polished Brass

  Bordslampa Reynaud Polished Brass
  Elegant bordslampa i polerad mässings finish med lampskärm i svart.
 • Auburn vägglampa nickel

  Auburn vägglampa nickel
  Vägglampan Auburn från Eichholtz har ett distinkt Art Deco-utseende som passar fint i både traditionell och modern inredning. Vägglampan har nickelfinish som kombineras med tydliga vertikala glasstavar för ett elegant utseende. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Telescope golvlampa svart

  Telescope golvlampa svart
  Golvlampan Telescope är en stilig lampa som passar alla rum. Inspirerad av ett teleskop och klädd i en vacker mässingsfinish är golvlampan Telescope en inredningsdetalj som lyser upp hela rummet. Krämfärgad lampskärm medföljer. Glödlampa exkluderar.  Mått på lampskärm: Ø: 58 x Ø: 25 x H: 30 cm
 • Morrison vägglampa brons L

  Morrison vägglampa brons L
  Exklusiv vägglampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i brons. Morrison består av en halv, avlång cylinderformad skärm med plats för två glödlampor. Glödlampor exkluderar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i mässing.
 • Morrison vägglampa mässing S

  Morrison vägglampa mässing S
  Exklusiv vägglampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i mässing. Morrison består av en halv cylinderformad skärm med plats för två glödlampor. Glödlampor exkluderar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i brons.
 • Morrison vägglampa mässing L

  Morrison vägglampa mässing L
  Exklusiv vägglampa från Eichholtz i en spektakulär design. Lampan är tillverkad av järn vilket gör den tålig och stabil, och har en stilren färg i mässing. Morrison består av en halv, avlång cylinderformad skärm med plats för två glödlampor. Glödlampor exkluderar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Upptäck serien Morrison från Eichholtz som består av lampor i olika utföranden och som även finns i brons.
 • Mitch vägglampa svart

  Mitch vägglampa svart
  Vägglampan beskrivs som elegant och stilren. Mitch gör sig fin i rummet med sina två lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Vägglampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart och antik mässing. Detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Pelham vägglampa svart

  Pelham vägglampa svart
  Vägglampan beskrivs som elegant och stilren. Pelham gör sig fin i rummet med sin formgivning och eleganta design. Vägglampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart och antik mässing. Detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Joshua bordslampa svart

  Joshua bordslampa svart
  Bordslampan beskrivs som elegant och stilren. Joshua gör sig fin i rummet med sina två lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Bordslampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart och står på en gedigen fot i marmor. Detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Luciano taklampa brons

  Luciano taklampa brons
  Elegant taklampa i rustik stil från Eichholtz. Taklampan består av två ovala tillplattade metallringar som korsar varandra, med en ljus lampskärm i mitten, tillverkad av 100% bomull. Den ljusa lampskärmen medföljer. Luciano finns även som mässingsfärgad. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Vince taklampa svart

  Vince taklampa svart
  Vince beskrivs som elegant och stilren och har en minimalistisk touch. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. Med de små detaljerna i mässing får taklampan en känsla av rustik elegans.  Fin att hänga över matbordet eller placera i vardagsrummet. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Meryll taklampa svart

  Meryll taklampa svart
  Taklampan beskrivs som elegant och stilren. Meryll gör sig fin i rummet med sina sex lamphållare som skjuter ljuset åt olika håll. Taklampan är tillverkad av järn och har en fin finish i svart. De små detaljerna i mässing gör att taklampan får en känsla av rustik elegans. Glödlampor exkluderar och medföljer ej.
 • Ezra taklampa mässing

  Ezra taklampa mässing
  I sin charmiga design bidrar taklampan till modern elegans i rummet. Runda dekorativa glasbubblor som reflekterar ljuset, och stomme i antik mässing är de beståndsdelar som ger lampan dess tilltalande design. Taklampan har totalt 13 ljushållare vilket gör att ljuset fördelas vackert. Ezra är en estetiskt vacker lampa från Eichholtz som gärna tar för sig i rummet.
 • Noto bordslampa granit

  Noto bordslampa granit
  Elegant bordslampa från Eichholtz som för tankarna till naturen. Stommen som påminner om en stenskulptur har en elegant finish i vintage mässing. Bordslampan står på en gedigen fot av granit. Vacker naturinspirerad bordslampa som passar fint att ställa på ett konsolbord eller på fönsterbrädet. Den svarta lampskärmen medföljer. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Matrix taklampa mässing

  Matrix taklampa mässing
  Matrix taklampa är en kubistisk charm som garanterat sätter prägel i ditt hem med dess unikhet. Taklampan har en vacker minimalistisk design med en stilren finish i vintage mässing. En perfekt lampa för att skapa en inspirerande miljö. Glödlampor exkluderar och medföljer ej. 
 • Flynn golvlampa brons

  Flynn golvlampa brons
  Stilren golvlampa från Eichholtz som passar perfekt i vardagsrummet som mysbelysning. Golvlampan står på en gedigen fot av marmor och har en elegant finish i brons. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Cassini golvlampa mässing

  Cassini golvlampa mässing
  Vacker golvlampa i en spännande unik design som påminner om galaxen. Cassini hamnar lätt i blickfånget med sin extraordinära formgivning. Ringarna är fästa vid gångjärnen så att du kan rotera dem var för sig för att rikta ljuset efter behov. Alla ringar är utrustade med LED-lampor som är dimbara om de används med en LED-dimmer.
 • Chandelier taklampa mässing

  Chandelier taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i vardagsrummet, badrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modernt.
 • Tortora taklampa antik mässing

  Tortora taklampa antik mässing
  Skapa en retrokänsla i ditt vardagsrum med underbara Tortora taklampa. Lampan ger ett fint fördelat ljus från varje glaskula i vitt glas. Stommen är tillverkad av metall och har en vacker finish i antik mässing.
 • Vägglampa Ponza Gold

  Vägglampa Ponza Gold
  Elegant vägglampa från Eichholtz med vitt glas för behagligt ljus. Finns i två färger.
 • Vägglampa Ponza Silver

  Vägglampa Ponza Silver
  Elegant vägglampa från Eichholtz med vitt glas för behagligt ljus. Finns i två färger.
 • Vägglampa Jade Bronze

  Vägglampa Jade Bronze
  Elegant vägglampa med klot i klarglas från Eichholtz. Finns i fler färger.
 • Cordero taklampa svart

  Cordero taklampa svart
  Cordero är en taklampa från Eichholtz som har en egen stil. En taklampa som sprider en exklusiv och retro känsla i hela rummet. Taklampan passar bra i en minimalistisk och skandinavisk heminredning, dessutom ger dess enkelhet ett modernt intryck. Det är enkelt att justera taklampan höjd och som gör taklampan Cordero enkelt att placera i hemmet.
 • Elon bordslampa mässing

  Elon bordslampa mässing
  Elon bordslampa från populära Eichholtz. En modern bordslampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har fem runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en järnstomme i antik mässingsfinish. Stommen står på en platta av marmor. Elon är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Molecule taklampa nickel

  Molecule taklampa nickel
  Molecule taklampa från populära Eichholtz. En modern taklampa i en stram form som andas enkelhet och elegans. Lampan har elva runda glasbubblor där varje bubbla sitter på en nickelfärgad stomme. Molecule är både minimalistisk och funktionell och blir till en vacker dekoration i rummet.
 • Leroux bordslampa mässing

  Leroux bordslampa mässing
  Leroux bordslampa från Eichholtz är en elegant lampa som kan placeras på ett nattduksbord eller sidobord i sovrum, hall eller vardagsrum. Bordslampans stomme består av järn och har en stilren design i antik mässingsfinish. Stommen står på en gedigen fot av svart granit. Den ljusa lampskärmen inkluderar vid köpet.
 • Nomad Square vägglampa L

  Nomad Square vägglampa L
  Nomad är en elegant vägglampa som lyfter ljuset på ett vackert dovt sätt. Vägglampan är kvadratiskt formad och har fina detaljer i mässing. Med sin nätta och enkla design passar Nomad fint att hänga i alla rum. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Nomad Square vägglampa S

  Nomad Square vägglampa S
  Nomad är en elegant vägglampa som lyfter ljuset på ett vackert dovt sätt. Vägglampan är kvadratiskt formad och har fina detaljer i mässing. Med sin nätta och enkla design passar Nomad fint att hänga i alla rum. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Touch vägglampa guld

  Touch vägglampa guld
  Ge din heminredning ett extra lyft med vägglaman Touch från Eichholtz. Med sin iögonfallande design, guldfinish och mörka glas ger den en känsla av lyx. Genom sin vackra lampskärm i mönstrat glas reflekteras ett fängslande ljusmönster på väggen. Glödlampa exkluderar och medföljer ej.
 • Spike vägglampa brons

  Spike vägglampa brons
  Spike är en enastående vägglampa som är av den vackra bergarten alabaster. Denna vägglampa har kontrastrika detaljer i brons och sprider ett behagligt sken i rummet. Denna tidlösa lampa har en formgivning och design som passar i många heminredningsstilar. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Pendant Etruscan taklampa brons

  Pendant Etruscan taklampa brons
  Pendant Etruscan med sin skärm av alabaster skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i rummet. Denna vackra taklampa har en stilren finish i brons som skapar en romantisk känsla. Gruppera gärna Pendant Etruscan med sin runda motsvarighet för att öka den storslagna effekten. 
 • Pendant Etruscan taklampa brons rund

  Pendant Etruscan taklampa brons rund
  Pendant Etruscan med sin skärm av alabaster skapar en trevlig och harmonisk atmosfär i rummet. Denna vackra taklampa har en stilren finish i brons som skapar en romantisk känsla. Gruppera gärna Pendant Etruscan med sin kvadratiska motsvarighet för att öka den storslagna effekten.
 • Etruscan bordslampa brons

  Etruscan bordslampa brons
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan bordslampa på ett sidobord, konsolbord eller byrå. Med sin nätta stomme i bronsfinish och runda skärm i alabaster, ger denna vackra bordslampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan golvlampa. Glödlampa exkluderar.
 • Etruscan golvlampa brons

  Etruscan golvlampa brons
  Skapa en skön atmosfär i ditt vardagsrum genom att placera Etruscan golvlampa vid soffan, i hörnet eller vid fåtöljen. Med sin nätta stomme i brons och runda skärm i alabaster, ger denna vackra golvlampa din inredning en modern och romantisk touch. Kombinera gärna med Etruscan bordslampa. Glödlampa exkluderar.
 • Thibaud taklampa mässing L

  Thibaud taklampa mässing L
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i antik mässing med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Thibaud taklampa nickel L

  Thibaud taklampa nickel L
  En vacker taklampa från Eichholtz som utstrålar elegans genom sin runda formgivning och sofistikerade design. Taklampan har en fin finish i nickel med frostat glas och passar utmärkt att hänga över matbordet.
 • Gulf vägglampa brons L

  Gulf vägglampa brons L
  Ljusa upp sovrummet, hallen eller vardagsrummet med vägglampan Gulf. Vägglampan i sin exklusiva design ger även en känsla av minimalism i sin strama formgivning. Stilfull vägglampa från Eichholtz som diskret lyser upp rummet.
 • Gulf vägglampa mässing

  Gulf vägglampa mässing
  Ljusa upp sovrummet, hallen eller vardagsrummet med vägglampan Gulf. Vägglampan i sin exklusiva design ger även en känsla av minimalism i sin strama formgivning. Stilfull vägglampa från Eichholtz som diskret lyser upp rummet.
 • Bellano taklampa brons

  Bellano taklampa brons
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i brons med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i mässingsfinish.
 • Bellano taklampa brons

  Bellano taklampa brons
  Elegant taklampa i en unik och spännande form och design. Bellano har en stomme i brons med hängande droppar av glas. Fin att placera i både matsal som hall. Taklampan finns i flera storlekar samt i mässingsfinish.
 • Vägglampa Alice Antracit

  Vägglampa Alice Antracit
  Denna art déco-inspirerade vägglampan Alice är idealisk för stämningsbelysning i alla utrymmen. Genom att kombinera klassisk design med modern estetik utstrålar denna raffinerade vägglampa ett tidlöst tilltalande. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen.
 • Vägglampa Hermitage

  Vägglampa Hermitage
  Clear glass. Nickel finish. A. 23, B. 15, C. 26 cm.
 • Lexington vägglampa nickel svart

  Lexington vägglampa nickel svart
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i nickel vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Lexington vägglampa swing mässing vit

  Lexington vägglampa swing mässing vit
  Skapa en stämningsfull atmosfär med Lexington vägglampa från Eichholtz. Välj vägglampa med omsorg och ge rummet det lilla extra med en eller flera vägglampor och skapa en skön harmonisk balans mellan ljus och mörker. Vägglampan har en gedigen stomme av järn med en elegant plätering i mässing vilket ger lampan en exklusiv look. Lampskärmen är tillverkad av polyester och inkluderar vid köpet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. 
 • Tiziano taklampa mässing S

  Tiziano taklampa mässing S
  Taklampan Tiziano är en underbar taklampa i en elegant estetik, med inspiration från vintagestil och modernism som tillsammans skapar en klassisk anda. Taklampan består av en mässingsram med handgjorda glasstänger. 
 • Eclips vägglampa guld

  Eclips vägglampa guld
  Eclips vägglampa har en elegant, guldfärgad stomme som är svängbar och en vit lampskärm som ger din inredning en klassisk och touch. Placera vägglampan över en grupp av inramade foton och låt skenet lysa upp gamla minnen. Vägglampan är även mycket fin att placera på vardera sida av sängen i sovrummet. Vägglampan är avsedd för fast installation och måste kopplas direkt till en elsladd som dras från väggen. Kabeln på lampan sitter bakom väggplattan och kommer inte vara synlig efter att lampan fästs på väggen. Lampskärm i off-white inkluderar. Glödlampa exkluderar och medföljer ej. 
 • Tango 5 taklampa mässing

  Tango 5 taklampa mässing
  Belys matsalen eller köksön med taklampan Tango som består av fem ljuskällor som blir till ett elegant tillskott i ditt hem. Lampan är både praktisk och stilfull, ett smycke för hemmet. Lamporna hänger i olika höjder och varje ljuskälla omsluts av en glasglob. 
 • Bordslampa Matrix Nickel

  Bordslampa Matrix Nickel
  Elegant Bordslampa Matrix från Eichholtz. Lampan är i nickel. Tillhörande lampskärm ingår i grå sammet.
 • Argento taklampa mässing

  Argento taklampa mässing
  Unik taklampa från Eichholtz i mässing. Vacker att placera i matsalen, vardagsrummet eller hallen. Taklampan har en diskret, enkel och tidlös design vilket gör att den passar in i både ett en inredning som är industriellt eller modern. 
 • Bordslampa Umbria

  Bordslampa Umbria
  Lampa från Eichholtz. Lampfot i antik mässing och handgjort glas. Skärm i linne. Färg: beige. Mått: Höjd 70 cm x bredd 45 cm
 • Vägglampa Sparks S Brass

  Vägglampa Sparks S Brass
  Elegant vägglampa från Eichholtz i guldfinish och klarglas.
 • Vägglampa Sparks L Brass

  Vägglampa Sparks L Brass
  Elegant vägglampa från Eichholtz i guldfinish och klarglas.
 • Vägglampa Sparks S

  Vägglampa Sparks S
  Elegant vägglampa från Eichholtz i nickelfinish och klarglas.
 • Vägglampa Sparks L

  Vägglampa Sparks L
  Elegant vägglampa från Eichholtz i nickelfinish och klarglas.