Domus lampor

 • Domus Golvlampa Bolino med dimmer

  Domus Golvlampa Bolino med dimmer
  Bolino golvlampa ger optimalt ljus för mysig läsning Med Bolino golvlampan kan du skapa en mysig atmosfär på ett ögonblick. BOLINOs arm kan justeras både i höjd och vinkel, och lampskärmen kan vridas. Den integrerade fotdimmern gör det enkelt att slå om och dämpa lampan. Vid tillverkningen av sina lampor ser tillverkaren till att inget av träets naturliga skönhet går förlorad, vilket är anledningen till att lacker inte används och att ytbehandlingen helst görs med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med en mysig ljuseffekt som inte heller lämnar något att önska när det gäller funktionalitet, eftersom den är UV-beständig, inte gulnar eller blir spröd och lätt kan tvättas. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland - människan och miljön i centrum för armaturtillverkningen DOMUS har många års erfarenhet som armaturtillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kravet på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av utmärkt teknisk utrustning ser DOMUS sig fortfarande som en fabrik där människor med skicklighet och hantverksskicklighet tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialister på träarmaturer, konstruktörer och belysningsplanerare arbetar tillsammans för att skapa armaturer med ett tidlöst utseende och lång livslängd, även ur teknisk synvinkel, som övertygar kunden på hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvarstagande visar sig bland annat genom att huvudsakligen förnybara naturråvaror används och att onödiga transportvägar undviks genom att tillverkningen sker i Tyskland.
 • Domus Segeldukslampa Pila med skärm av lunopal

  Domus Segeldukslampa Pila med skärm av lunopal
  Matbordslampan PILA med linmekanism och dekordetalj av bokträ Blickfånget hos denna lampa är den elegant böjda bågen, som tillverkas i flera steg av ett massivt trästycke, som nästan påminner litet om en bumerang. Matbordslampan använder man inte bara för det vackra utseendet, genom den integrerade linmekanismen kan den också höjas och sänkas och bekvämt justeras i höjd. Var skulle bästa platsen för den vara om inte över ett mat- eller soffbord? De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Vägglampa Edward med saxarm, elfenben

  Domus Vägglampa Edward med saxarm, elfenben
  Vägglampa Edward med utdragbar saxarm, stickpropp och dimmer Flexibilitet kommer först hos Edward. Tack vare saxarmen och paraplyets ledade upphängning är orienteringen justerbar. Försörjningslinjen utrustad med en kontakt har en integrerad dimmer som möjliggör kontroll av ljuseffekten. Den högkvalitativa saxkonstruktionen består av element av vit ek som är förbundna med varandra med stålskruvar. Chintz-nyansen kommer i en klassisk, något konisk cylinderform. Tack vare justerbar skärmorientering och ljusstyrka är Edward en mångsidig vägglampa för vardagsrum och även för allmänna utrymmen.
 • Domus Stella - taklampa med trä och lunopal

  Domus Stella - taklampa med trä och lunopal
  Träkantad taklampa STELLA, design Iris Kremer+Domus Team Stella är en taklampa vars design nästan inte kunnat vara mer tidlös: en böjd skärm av lunopal som omges av en ram av körbärsfärgat alträ - ett utseende som kommer att kännas stilfullt också efter många år! Formen tillåter montering i taket eller på väggen och möjliggör användning av energisnåla lampor med fattning E27. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Golvlampa Stele kärnbok

  Domus Golvlampa Stele kärnbok
  Golvlampan STELE drar alla blickar till sig Golvlampan STELE fascinerar med en stomme av massivt ädelträ, som står på en kvadratisk golvplatta. Den stora lampskärmen av lunopal ger klart, hemtrevligt ljus. STELE är inte bara en vacker lampa, utan fungerar också som iögonfallande dekorationsobjekt. Inklusive fotdimmer. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Designerlampa PLAN B, bok

  Domus Designerlampa PLAN B, bok
  Snygg bordslampa med handströmbrytare. Design by Iris Kremer och Domus Team Denna bordslampa är gräddet på moset i det moderna hemmet. Två delar av lunopal har förbundits med varandra, så att en mycket speciell form på skärmen uppstått. Själva lampan kan man inte se, vilket gör att ett mycket behagligt och hemtrevligt ljus fyller rummet. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet och handgjorda produkter från Tyskland – med fokus på miljön och människan under hela lampproduktionen DOMUS kan som lamptillverkare utmärker sig med många års erfarenhet, eftersom företaget grundlades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och hantverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träexperter, konstruktörer och ljusplanerare samarbetar för att skapa tidlösa, tekniskt hållbara, långlivade lampor som övertygar kunderna på alla fronter. DOMUS’ strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen förnybara material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödigt långa transportvägar undvikas.
 • Domus Golvlampa Pollo E27 i bok, dimbar

  Domus Golvlampa Pollo E27 i bok, dimbar
  Mångsidigt justerbar golvlampa Pollo – formgiven av Mario Vivaldi Enkel, men ändå med finesser: designgolvlampan Pollo från tyska tillverkaren DOMUS erbjuder kvalitet och genomtänkt funktionalitet. Lampans tilltalande formgivning präglas av ädelt trä och en lika elegant som klassisk skärm i lunopal. Vid bearbetningen av träet används inga lacker och ytbehandlingen sker företrädesvis med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. På så sätt förlorar man inte något av träets skönhet. Det speciella med Pollo är att den övre lamparmen kan justeras steglöst och att armen antingen kan monteras som en förlängning av stommen eller åt andra hållet. Oavsett vilken variant man väljer skapas ett vackert utseende och en extravagant formgivning som man direkt lägger märke till. ”Ljus för att bo” är DOMUS’ filosofi, en tysk lamptillverkare som arbetar med detta motto sedan 1966. Samtidigt står företaget för hållbarhet och använder alltid förnybara och naturliga material där det är möjligt. Trä är ett klassiskt material som kan bearbetas på många olika sätt av duktiga hantverkare och används på minst lika många sätt. Beslutet att producera alla varor i Tyskland resulterar i korta transportvägar och därmed en mindre miljöpåverkan.
 • Domus Vägglampa Edward med saxarm, grafit

  Domus Vägglampa Edward med saxarm, grafit
  Vägglampa Edward med utdragbar saxarm, stickpropp och dimmer Flexibilitet kommer först hos Edward. Tack vare saxarmen och paraplyets ledade upphängning är orienteringen justerbar. Försörjningslinjen utrustad med en kontakt har en integrerad dimmer som möjliggör kontroll av ljuseffekten. Den högkvalitativa saxkonstruktionen består av element av vit ek som är förbundna med varandra med stålskruvar. Chintz-nyansen kommer i en klassisk, något konisk cylinderform. Tack vare justerbar skärmorientering och ljusstyrka är Edward en mångsidig vägglampa för vardagsrum och även för allmänna utrymmen.
 • Domus Designervägglampa PLAN B, mörkt trä

  Domus Designervägglampa PLAN B, mörkt trä
  Formskön vägglampa PLAN B, design Iris Kremer. Lampserien PLAN B har allt man kan förvänta av en universell lampfamilj: Ljus, transparens, harmoniska proportioner och en enastående ljusstämning. Den har dessutom stämningsfulla detaljer och en fläkt av asiatisk poesi. Genom möjligheten att rengöra skärmarna som är tillverkade av lunopal är vägglampan fantastisk för användning i miljöer som förskolor och skolor. Ytterligare fördelar hos den pappersliknande plasten är dess UV-beständighet, att den inte gulnar eller spricker och för att den ger ett särskilt vackert ljus. De oljade trädetaljerna i lampserien finns i bok eller kastanjeolja. Skärmen kan monteras uppåt, åt höger eller vänster enligt önskemål. På så sätt är vägglampan Plan B perfekt för belysning av trapphus. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Linupphängd lampa Arta från Domus

  Linupphängd lampa Arta från Domus
  Konstfull lampa med linupphängning, designad av Mario Vivaldi. En utsirad formträbåge av al spänner ut skärmen av lunopal. Höj- och sänkbarheten fungerar genom en massiv alträkula som bildar motvikt mot skärmen. Baldakinen är delbar och möjliggör montering av lampan en bit ifrån takanslutningen. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Intressant taklampa Julii röd 36

  Domus Intressant taklampa Julii röd 36
  Taklampan JULII drar alla blickar till sig Taklampan JULII ser på grund av sin iögonfallande form ut som ett konstverk: Vita lunopaldetaljer som ligger över varandra och slingrar sig i varandra hänger från en röd, tektilklädd kabel från taket. Julii passar framför allt i moderna bostäder. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Tidslös bordslampa Bobby

  Domus Tidslös bordslampa Bobby
  Bordslampan BOBBY ger behagligt ljus Tack vare det tidlösa utseendet kan bordslampan BOBBY användas tillsammans med många olika inredningsstilar. Den stora lampskärmen av lunopal utstrålar ett klart, varmt ljus, som ger hemtrevlig atmosfär.
 • Domus Bordslampan MIa grå/orange

  Domus Bordslampan MIa grå/orange
  Bordslampan MIA med tvåfärgad ullfilt Den mycket originella bordslampan MIA av tvåfärgad ullfilt pryder varje modernt inrett rum på individuellt sätt. Speciellt smart verkar huvudförslutningen på baksidan av lampan. MIA har en transparent kabel och levereras inklusive handströmbrytare. Högvolts halogenlampan ingår i leveransen. Kanske förbinder man ullfilt med rustika kläder och allmoge-accessoarer men när det gäller denna lampa, som visar något annat, att MIA:s design är absolut modern, vilket inte minst gäller färgerna! Ännu i dag kan ullfiltens fördelar uppskattas, liksom under gångna århundraden: Den är inte lättantädlig och är naturligt infettad, så att eventuell smuts inte har en chans att fastna. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus LED-hänglampa LARAwood L, nötsträd, Ø 55 cm

  Domus LED-hänglampa LARAwood L, nötsträd, Ø 55 cm
  Mysig atmosfär med LED-pendellampan Lara Wood av valnötTekniskt sofistikerad och ekologiskt ansvarsfullt tillverkad - man kan inte förvänta sig mycket mer av en modern armatur som värdesätter design och funktionalitet såväl som hållbarhet. LED-pendellampan Lara Wood är en sådan modell. Med den som vardagsrumsarmatur kan de högsta kraven uppfyllas. Skärmen är tillverkad av naturligt behandlat valnötsträ och har en opal kupa av plast, som säkerställer en behagligt bländfri och jämn fördelning av det energieffektiva LED-ljuset. En silvergrå kabel med textilöverdrag avrundar denna högkvalitativa produkt perfekt. LED-lamporna kan även dimmas med en fas-på- eller fas-av-dimmer (ingår ej). Krav på hög kvalitet och hållbar produktion är högsta prioritet hos armaturtillverkaren Domus. Även om produktionen sker med hjälp av utmärkt teknisk utrustning ser sig företaget fortfarande som en manufaktur där människor med hantverksskicklighet tillverkar högkvalitativa produkter för hand åt andra människor. Korta transportvägar och största möjliga miljöskydd är en självklarhet vid tillverkning på plats i Tyskland. Handgjort och tillverkat i Tyskland!
 • Domus Designervägglampa PLAN B, ljust trä

  Domus Designervägglampa PLAN B, ljust trä
  Formskön vägglampa PLAN B, design Iris Kremer. Lampserien PLAN B har allt man kan förvänta av en universell lampfamilj: Ljus, transparens, harmoniska proportioner och en enastående ljusstämning. Den har dessutom stämningsfulla detaljer och en fläkt av asiatisk poesi. Genom möjligheten att rengöra skärmarna som är tillverkade av lunopal är vägglampan fantastisk för användning i miljöer som förskolor och skolor. Ytterligare fördelar hos den pappersliknande plasten är dess UV-beständighet, att den inte gulnar eller spricker och för att den ger ett särskilt vackert ljus. De oljade trädetaljerna i lampserien finns i bok eller kastanjeolja. Skärmen kan monteras uppåt, åt höger eller vänster enligt önskemål. På så sätt är vägglampan Plan B perfekt för belysning av trapphus. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Modern vägglampa Julii, bok

  Domus Modern vägglampa Julii, bok
  Den iögonfallande vägglampan JULII pryder varje vägg JULII består av en enda lunopal-remsa som snirklats in i sig själv två gånger, vilket ger den ett egensinnigt utseende. JULII är öppen uppåt och nedåt, vilket ger ett vackert ljus- och skuggspel på väggen. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Taklampa STELLA

  Domus Taklampa STELLA
  Träkantad taklampa STELLA, design Iris Kremer+Domus Team Stella är en taklampa vars design nästan inte kunnat vara mer tidlös: en böjd skärm av lunopal som omges av en ram av körbärsfärgat alträ - ett utseende som kommer att kännas stilfullt också efter många år! Formen tillåter montering i taket eller på väggen och möjliggör användning av energisnåla lampor med fattning E27. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Bordslampa GARDE, bok

  Domus Bordslampa GARDE, bok
  Vackert ljus med bordslampan Garde från Domus Som ett hoprullat pappersark, som fästs på en stomme av trä, ser bordslampan Garde ut. Lika vackert som genom papper är säkert ljusskenet, som utstrålas från Garde, fast det använda materialet lunopal är tydligt robustare - det visar sig bland annat genom att det är UV-beständigt, att det inte gulnar eller spricker och att det dessutom lätt kan rengöras. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Kvadratisk LED-taklampa Kyoto 13, bok

  Domus Kvadratisk LED-taklampa Kyoto 13, bok
  Rak LED-taklampa Kyoto 13 i japansk stil Alla som älskar Fjärran Östern kommer också att älska denna mycket speciella LED-taklampa med namnet Kyoto 13. Tittar man på lampan, inser man direkt att den inspirerades av Japans inredningsarkitektur. Resultatet är en unik lampa som är ett garanterat blickfång i rummet – oavsett om detta är modernt eller asiatiskt inspirerat. Med sin enkla formgivning kan Kyoto 13 även kombineras med många andra stilar. Lyckas man med ett stilbrott kan resultatet vara både spännande och snygg. Den som vill experimentera lite till, kan även använda Kyoto 13 som vägglampa. Lampan ser också fantastiskt ut, när den placeras som par, t.ex. till höger och vänster om dörren. Denna symmetri har i kombination med lampans raka linjer en städad och på så sätt mycket lugnande effekt. Passande till detta borde rummets inredning vara minimalistisk och reducerad till det väsentliga. Olika florala element (exempelvis tavlor eller tapeten) skapa en balans och passar till det japanska temat. Att taklampan Kyoto 13 är en produkt av ytterst hög kvalitet blir tydligt, när man tittar lite närmare på materialen som användes. Lampan består av en stomme av bokträ med ett överdrag av lunopal. Detta är ett lätt, men ändå genomskinligt naturmaterial som allt oftare används för tillverkningen av lampskärmar. Kyoto 13 är en produkt av märket Domus. Detta innebär att alla köpare kan vara säkra på att lampan inte bara är handgjord, utan möter alla krav för en hållbar produktion. Ett exempel på detta är faktumet att Domus enbart använder förnybara material. Dessutom är det fokus på korta transport- och leveransvägar. Alla lampor tillverkas i Tyskland.
 • Domus Golvlampa Stele valnöt

  Domus Golvlampa Stele valnöt
  Golvlampan STELE drar alla blickar till sig Golvlampan STELE fascinerar med en stomme av massivt ädelträ, som står på en kvadratisk golvplatta. Den stora lampskärmen av lunopal ger klart, hemtrevligt ljus. STELE är inte bara en vacker lampa, utan fungerar också som iögonfallande dekorationsobjekt. Inklusive fotdimmer. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj

  Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj
  Mångsidig taklampa Plan B med tvådelad skärm av Lunopal Lätt böjda är de två lunopaldelarna, som alltid gör intryck, då de ser ut att vara tillverkade av papper, sammanhållna av en trädetalj vilket ger en formskön skärm. Som taklampa kan Plan B användas nästan överallt, lika gärna i sovrum, vardagsrum eller korridorer. Det syns redan på bilden - om flera lampor sätts i rad understryks deras individuella effekt och ger olika utformningsalternativ. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj

  Domus Mycket vacker taklampa Plan B, kastanj
  Mångsidig taklampa Plan B med tvådelad skärm av Lunopal Lätt böjda är de två lunopaldelarna, som alltid gör intryck, då de ser ut att vara tillverkade av papper, sammanhållna av en trädetalj vilket ger en formskön skärm. Som taklampa kan Plan B användas nästan överallt, lika gärna i sovrum, vardagsrum eller korridorer. Det syns redan på bilden - om flera lampor sätts i rad understryks deras individuella effekt och ger olika utformningsalternativ. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus LED-taklampa LARAwood M, valnöt, Ø 43 cm

  Domus LED-taklampa LARAwood M, valnöt, Ø 43 cm
  Perfekt formad Lara wood LED-taklampa av valnöt Det ringformade höljet på Lara wood LED-taklampa är tillverkat av högkvalitativt valnötsträ. Designerna har skapat en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara wood ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Den eleganta träådringen på insidan i kombination med den lågt monterade diffusorn, bakom vilken den kraftfulla LED-modulen är placerad, garanterar också en optimal ljusspridning. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - dimbar med en extern leading edge eller trailing edge fasdimmer Vid tillverkningen av sina lampor ser tillverkaren till att inget av träets naturliga skönhet går förlorad, varför ingen lack används och ytan företrädesvis behandlas med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland DOMUS kan skryta med många års erfarenhet som lamptillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus LED-taklampa LARAwood L, vit ek, Ø 55 cm

  Domus LED-taklampa LARAwood L, vit ek, Ø 55 cm
  Perfekt formad Lara wood LED-taklampa av vit ek Det ringformade höljet på Lara wood LED-taklampa är tillverkat av vit ek av hög kvalitet. Designerna har skapat en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara wood ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Den eleganta träådringen på insidan i kombination med den lågt monterade diffusorn, bakom vilken den kraftfulla LED-modulen är placerad, garanterar också en optimal ljusspridning. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - dimbar med en extern leading edge eller trailing edge fasdimmer Vid tillverkningen av sina lampor ser tillverkaren till att inget av träets naturliga skönhet går förlorad, därför används ingen lack och ytan behandlas företrädesvis med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland - människor och miljö i centrum för ljusproduktionen DOMUS kan stoltsera med många års erfarenhet som ljustillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus Designerbordslampa PLAN B, kastanj

  Domus Designerbordslampa PLAN B, kastanj
  Snygg bordslampa med handströmbrytare. Design by Iris Kremer och Domus Team Denna bordslampa är gräddet på moset i det moderna hemmet. Två delar av lunopal har förbundits med varandra, så att en mycket speciell form på skärmen uppstått. Själva lampan kan man inte se, vilket gör att ett mycket behagligt och hemtrevligt ljus fyller rummet. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland. DOMUS kan som lamptillverkare utmärker sig med många års erfarenhet, eftersom företaget grundlades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och hantverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träexperter, konstruktörer och ljusplanerare samarbetar för att skapa tidlösa, tekniskt hållbara, långlivade lampor som övertygar kunderna på alla fronter. DOMUS’ strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen förnybara material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödigt långa transportvägar undvikas.
 • Domus Exklusiv taklampa Julii röd 54

  Domus Exklusiv taklampa Julii röd 54
  Taklampan JULII drar alla blickar till sig Taklampan JULII ser på grund av sin iögonfallande form ut som ett konstverk: Vita lunopaldetaljer som ligger över varandra och slingrar sig i varandra hänger från en röd, tektilklädd kabel från taket. Julii passar framför allt i moderna bostäder. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Tilltalande vägglampa Julii, vit

  Domus Tilltalande vägglampa Julii, vit
  Den iögonfallande vägglampan JULII pryder varje vägg JULII består av en enda lunopal-remsa som snirklats in i sig själv två gånger, vilket ger den ett egensinnigt utseende. JULII är öppen uppåt och nedåt, vilket ger ett vackert ljus- och skuggspel på väggen. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Bordslampan MIa grå/vit

  Domus Bordslampan MIa grå/vit
  Bordslampan MIA med tvåfärgad ullfilt Den mycket originella bordslampan MIA av tvåfärgad ullfilt pryder varje modernt inrett rum på individuellt sätt. Speciellt smart verkar huvudförslutningen på baksidan av lampan. MIA har en transparent kabel och levereras inklusive handströmbrytare. Högvolts halogenlampan ingår i leveransen. Kanske förbinder man ullfilt med rustika kläder och allmoge-accessoarer men när det gäller denna lampa, som visar något annat, att MIA:s design är absolut modern, vilket inte minst gäller färgerna! Ännu i dag kan ullfiltens fördelar uppskattas, liksom under gångna århundraden: Den är inte lättantädlig och är naturligt infettad, så att eventuell smuts inte har en chans att fastna. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Kägelformad designertaklampa IRIS

  Domus Kägelformad designertaklampa IRIS
  Snygg taklampa med tvättbar lampskärm i hög kvalitet av lunopal, design Iris Kremer+Domus Team IRIS är en stilfull taklampa i den berömda DOMUS-kvaliteten. Med behagligt mjukt ljus ger en god belysning och en atmosfär av välbefinnande. Genom den vackra utformningen och värdefulla trädekoren utgör den också ett attraktivt blickfång. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Modern taklampa PILA

  Domus Modern taklampa PILA
  Tidlöst vacker taklampa PILA design Domus Team med dekordetalj av bokträ Blickfånget hos denna lampa är den elegant böjda bågen, som tillverkas i flera steg av ett massivt trästycke, som nästan påminner litet om en bumerang. PILA ger inte bara milt behagligt ljus, den är också ett dekorativt objekt. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Tidlös taklampa DRUM

  Domus Tidlös taklampa DRUM
  Taklampan Drum med lunopalskärm ger vackert ljus Som många av tillverkaren DOMUS lampor består också taklampan Drum av lunopal och trä med särskilt naturlig utstrålning. Detta utseende gör Drum till en lampa med tidlös kvalitet, som säkert uppskattas också om många år. Lunopal påminner till utseendet om papper men är avsevärt robustare - denna speciella plast varken gulnar eller spricker och kan enkelt rengöras. Men det är inte bara de praktiska sidorna, som talar för detta material, också dess ljus är mycket vackert, varmt, hemtrevligt och inbjudande. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Enkel taklampa IRIS från DOMUS

  Enkel taklampa IRIS från DOMUS
  Snygg taklampa med högkvalitativ tvättbar lampskärm av lunopal, design Iris Kremer+Domus Team Den stränga kägelformen hos taklampan Iris blir omtyckt genom de båda skärmhalvorna som kan ligga över varandra och de rundade trädetaljerna. IRIS är en stilfull taklampa i den berömda DOMUS-kvaliteten. Med behagligt mjukt ljus ger en god belysning och en atmosfär av välbefinnande. Genom den vackra utformningen och värdefulla trädekoren utgör den också ett attraktivt blickfång. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Bordslampa GARDE, valnöt

  Domus Bordslampa GARDE, valnöt
  Vackert ljus med bordslampan Garde från Domus Som ett hoprullat pappersark, som fästs på en stomme av trä, ser bordslampan Garde ut. Lika vackert som genom papper är säkert ljusskenet, som utstrålas från Garde, fast det använda materialet lunopal är tydligt robustare - det visar sig bland annat genom att det är UV-beständigt, att det inte gulnar eller spricker och att det dessutom lätt kan rengöras. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Kyoto 5 – LED-taklampa i bokträ

  Domus Kyoto 5 – LED-taklampa i bokträ
  Iögonfallande LED-taklampa Kyoto 5 sörjer för en asiatisk känsla LED-lampan Kyoto 5 visar effekten av hemtrevlig, klar design och raka linjer. Denna taklampa lyckas på ett imponerande sätt att kombinera asiatisk tradition med modernitet och skapa ett helt nytt utseende. LED-taklampan Kyoto 5 är inte bara något för alla som älskar Japan, utan alla som vill hat något som är lite ovanligare. Lampans iögonfallande formgivning sörjer för att Kyoto 5 förse rummet där den används med en speciell exotisk touch. Ändå gör lampan aldrig ett överdrivet intryck. Detta blir speciellt tydligt, när man inser på hur många olika sätt Kyoto 5 kan kombineras. Lampan kommer så klart också till sin rätt, när den kombineras med andra asiatiska element som tavlor, rumsavdelare och textilier. Det ser också snyggt ut, när taklampan framhävs i en modern omgivning med raka former. På så sätt utgör lampan alltid ett charmerande och intressant stilbrott som är mycket sevärt. Den som vågar, kan kombinera Kyoto 5 med olika element i retro-stil. Det är bara fantasin som sätter gränser. Att lampan är så pass mångsidig beror inte bara på formgivningen, utan även de använda materialen. Lampan är en produkt av märket Domus. Tillverkaren är känd för att enbart använda naturliga material och förvandlar dem till äkta designlampor. Ett perfekt exempel på detta är Kyoto 5 som består av bokträ och lunopal, ett särskilt genomskinligt material. Domus lägger stor vikt på att använda material som är förnybara. Deras hållbara tillvägagångssätt förtydligas också av faktumet att transportvägarna för lampproduktionen är korta.
 • Domus Ekträpendellampa Louise med filtring

  Domus Ekträpendellampa Louise med filtring
  Pendellampa Louise i ekträ med färgad ring i filt och reducerad design Pendellampan Louise har ingen skärm, utan bara en fattning och är därmed reducerad till det väsentliga. Medan andra lampor som bara består av en fattning och sladd oftast gör ett kallt och nästan naket intryck, har modellen Louise från Domus en mycket varm och trevlig effekt. Denna skapas genom materialvalet trä och filt av ull. Filtringen, som levereras i fem olika färger (ullvitt, grått, grafit, rött och äppelgrönt) sätts ovanpå fattningen av ekträ. På så sätt sätter du färg på vardagen med hjälp av lampan och har alltid lite omväxling. Den vita textilsladden kompletterar det kvalitativa utseendet på ett lyckat sätt. Naturliga material och en hållbar produktion är viktiga aspekter i Domus företagsfilosofi, en lamptillverkare som enbart producerar i Tyskland för att garantera korta transportvägar och minst möjliga miljöpåverkan. Även produktionen som sker för hand är en viktig aspekt, eftersom Domus, trots tekniskt modern utrustning, fortfarande är en manufaktur där alla lampor tillverkas med mottot ”från människor för människor”.
 • Domus Elegant vägglampa Tube 17,5 cm

  Domus Elegant vägglampa Tube 17,5 cm
  Vägglampa Tube i trä av valnöt Tack vare sin tidlösa design är Tube-vägglampan lämplig för vardagsrum i en mängd olika inredningsstilar. Valnötfanerens varma karaktär med sin oljade yta och den indirekta belysningen från ljuset som sänds uppåt och nedåt bidrar till en mysig atmosfär. Träets naturliga skönhet kan utvecklas optimalt om materialet inte täcks utan betonas. Av denna anledning används ingen lack vid tillverkningen av rör och ytan behandlas företrädesvis med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Domus kan lysa som en belysningstillverkare med många års erfarenhet; företaget grundades 1966. Sedan dess har inget förändrats i filosofin att skapa ljus för att leva och efterfrågan på hög kvalitet och hållbar produktion har nästan fulländats. Även om produktionen utförs med hjälp av utmärkt teknisk utrustning, fortsätter Domus att se sig själv som en fabrik där människor med skicklighet och hantverk producerar högkvalitativa belysningsprodukter för hand. Designers, specialiserade träarmaturer, konstruktörer och belysningsplanerare arbetar tillsammans för att skapa armaturer som ser tidlösa ut och som också är tekniskt långvariga och som övertygar användaren över hela linjen. Medvetenheten om ekologiskt ansvar uttrycks bland annat i det faktum att Domus huvudsakligen använder förnybara naturliga råvaror och undviker onödiga transportvägar genom produktion i Tyskland.
 • Domus Härlig vägglampa Loop bok

  Domus Härlig vägglampa Loop bok
  Vägglampan LOOP trollar fram ett vackert skuggspel på väggen Vägglampan LOOP fascinerar med den egensinnigt vridna lunopal-lampskärmen som höjer sig både till vänster och höger, men också kan monteras med en större öppning nedåt. Ett förtrollande ljus- och skuggspel uppstår. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Aktuell vägglampa Loop vit

  Domus Aktuell vägglampa Loop vit
  Vägglampan LOOP trollar fram ett vackert skuggspel på väggen Vägglampan LOOP fascinerar med den egensinnigt vridna lunopal-lampskärmen som höjer sig både till vänster och höger, men också kan monteras med en större öppning nedåt. Ett förtrollande ljus- och skuggspel uppstår. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Ovanlig golvlampa Loop 150 cm, valnöt

  Domus Ovanlig golvlampa Loop 150 cm, valnöt
  Golvlampa LOOP - variabel i form och position Hos LOOP står lampskärmen, som består av en remsa lunopal, som kan vridas i olika positioner och former, i medelpunkten för intresset. LOOP passar fantastiskt som bländfri läslampa. Inklusive fotdimmer för individuell reglering till önskad ljusstyrka. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Rund taklampa Pila från DOMUS

  Rund taklampa Pila från DOMUS
  Tidlöst vacker taklampa PILA design Domus Team med dekordetalj av bokträ Blickfånget hos denna lampa är den elegant böjda bågen, som tillverkas i flera steg av ett massivt trästycke, som nästan påminner litet om en bumerang. PILA ger inte bara milt behagligt ljus, den är också ett dekorativt objekt. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Vit designertaklampa IRIS

  Domus Vit designertaklampa IRIS
  Snygg taklampa med tvättbar lampskärm i hög kvalitet av lunopal, design Iris Kremer+Domus Team IRIS är en stilfull taklampa i den berömda DOMUS-kvaliteten. Med behagligt mjukt ljus ger en god belysning och en atmosfär av välbefinnande. Genom den vackra utformningen och värdefulla trädekoren utgör den också ett attraktivt blickfång. Fantastisk möjlighet att ge mer ljus i speciella områden, vilket den individuella utstrålningen från Iris höjer ännu mer och ger många belysningsmöjligheter. Mer tidlös kan en lampa knappast bli! Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus LED-taklampa LARAwood L, valnöt, Ø 55 cm

  Domus LED-taklampa LARAwood L, valnöt, Ø 55 cm
  Perfekt formad Lara wood LED-taklampa av valnöt Det ringformade höljet på Lara wood LED-taklampa är tillverkat av högkvalitativt valnötsträ. Designerna har skapat en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara wood ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Den eleganta träådringen på insidan i kombination med den lågt monterade diffusorn, bakom vilken den kraftfulla LED-modulen är placerad, garanterar också en optimal ljusspridning. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - dimbar med en extern leading edge eller trailing edge fasdimmer Vid tillverkningen av sina lampor ser tillverkaren till att inget av träets naturliga skönhet går förlorad, därför används ingen lack och ytan behandlas företrädesvis med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland - människor och miljö i centrum för ljusproduktionen DOMUS kan stoltsera med många års erfarenhet som ljustillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus Taklampa i filt Lara filt med LED grå-ull vit

  Domus Taklampa i filt Lara filt med LED grå-ull vit
  Mysig Lara filt LED-taklampa av ullfilt Det ringformade höljet på Lara filt LED-taklampa är tillverkat av högkvalitativ ullfilt. Designerna har lyckats skapa en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara filt ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Medan ullfilten på utsidan av kåpan är grå, är färgen på insidan en ljusare nyans av ullvit, vilket garanterar optimal ljusspridning. Dessutom ger den medvetet djupa diffusorn, bakom vilken en kraftfull LED-modul är placerad, en bländfri belysning. Höljet av ullfilt stängs med en speciell träprofil av vit ek. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - Dimbar med extern leading edge- eller trailing edge-fasdimmer Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland - Människor och miljö i centrum för armaturtillverkningen DOMUS har många års erfarenhet som armaturtillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus Kyoto 2 – bokträ-LED-taklampa

  Domus Kyoto 2 – bokträ-LED-taklampa
  Ovanlig LED-taklampa Kyoto 2 för en japansk touch i hemmet Välformad, avskalad, klassisk, exotisk – allt detta och mycket mer är LED-taklampan Kyoto 2. Den är en enastående lampa som lyckas med att tolka japanska traditioner på ett nytt och mycket modernt sätt. Resultatet är definitivt sevärt. Kyoto 2 kan integreras i rummet på många olika sätt. Den fungerar lika väl i vardagsrummet som i matsalen och kommer inte minst i kontoret till sin rätt. Lampan kan dessutom användas för att belysa avlånga korridorer. Det fantastiska med Kyoto 2 är att den inte nödvändigtvis måste användas i kombination med en asiatisk inredningsstil. Lampan passar lika bra i moderna och retro-chica hem. Oavsett vad, så skapar LED-lampan en alldeles speciell känsla i rummet. Det är alltså ingen större överraskning att Kyoto 2 alltid är ett blickfång och en riktig stjärna bland alla taklampor. Vad är det så som gör att denna speciella lampa är så pass mångsidig? Svaret är förstås: materialen. Dessa används mycket medvetet av tillverkaren Domus för att blåsa nytt liv i lamporna. Resultatet är definitivt sevärt. Produkterna från den tyska lamptillverkaren övertygar alla med sitt individuella och spännande utseende som sörjer för att modellerna sticker ut från mängden. Domus fokuserar dock inte bara på att skapa unika och speciella lampor. Deras produktion lägger stor vikt på hållbarhet. Detta innebär att nästan bara förnybara material som trä används och transportvägarna är medvetet korta. Resultatet är ett speciellt företag som inte bara tillverkar fantastiska lampor, utan även är miljömedvetet.
 • Domus Rektangulär taklampa Kyoto 6

  Domus Rektangulär taklampa Kyoto 6
  Rektangulär LED-vägg- och taklampa Kyoto 6 kommer överallt till sin rätt. Serien Kyoto, som tillverkas av tyska Domus, sörjer för en japansk känsla i hemmet. Alla lampor utmärks av en speciellt vacker form och hög kvalitet. Det speciella är blandningen av trä och lunopal. De två naturliga material kombineras till en underbar enhet och skapar på så sätt en speciell atmosfär. Medan de flesta Kyoto-lamporna från Domus är kvadratiska är Kyoto 6 rektangulär. Den avlånga taklampan påminner vid först blicken om en traditionell, japansk rumsavdelare och lyckas på så sätt att göra ett ännu hemtrevligare och behagligare intryck. Med sin storlek är LED-taklampan speciellt lämplig för att belysa stora rum och korridorer. Den som tycker om det något mer speciella kan använda Kyoto 6 som vägglampa för att skapa en helt ny effekt. Som så ofta gäller: allt är tillåtet. Detsamma gäller för övrigt lampans användningsområden. Den som tror att lampan bara passar i asiatiska interiörer har fel. Kyoto 6 kan faktiskt användas på många olika sätt. Många kommer att vara överraskade över de många möjligheterna. Kyoto passar lika bra i moderna och sobra omgivningar som i kombination med florala element. Tillverkaren Domus’ motto är att skapa lampor som är hållbara. Detta innebär att transportvägarna ska vara så korta som möjliga och enbart förnybara material används för tillverkningen. Detta visar sig vara ett recept för framgång. Lamporna från Domus är extremt eftertraktade – inte minst eftersom de är så pass speciella och annorlunda på något sätt. Ändå anses de vara eleganta, moderna och inte alls konstiga och märkliga. Domus lyckades att hitta den perfekta balansen mellan dessa ting.
 • Domus Vägglampa FOLIO

  Domus Vägglampa FOLIO
  Vägglampa FOLIO design: Domus Team Minimalistisk design med en fläkt av asien: Två trädetaljer genomtränger skärmen av lunopal och spänner ut materialet till en elegant båge. Trädetaljernas riktning kan vara horisontell eller vertikal Lunopal är ett papperslliknande plastmaterial med vacker ljuseffekt. Men detta är absolut inte alla materialets fördelar, då det kan - och det är säkert ett viktitgt kriterium för lampköpet - bekvämt rengöras, gulnar och spricker inte och är motståndskraftigt mot UV-stålar. Alla dessa är punkter, som vid sidan av den tidlösa designen också ökar lampans livslängd! Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Fascinerande vägglampa Julii, kastanj

  Domus Fascinerande vägglampa Julii, kastanj
  Den iögonfallande vägglampan JULII pryder varje vägg JULII består av en enda lunopal-remsa som snirklats in i sig själv två gånger, vilket ger den ett egensinnigt utseende. JULII är öppen uppåt och nedåt, vilket ger ett vackert ljus- och skuggspel på väggen. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Iögonfallande taklampa Julii antracit 36

  Domus Iögonfallande taklampa Julii antracit 36
  Taklampan JULII drar alla blickar till sig Taklampan JULII ser på grund av sin iögonfallande form ut som ett konstverk: Vita lunopaldetaljer som ligger över varandra och slingrar sig i varandra hänger från en antracitfärgad, tektilklädd kabel från taket. Julii passar framför allt i moderna bostäder. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Ovanlig taklampa Julii antracit 54

  Domus Ovanlig taklampa Julii antracit 54
  Taklampan JULII drar alla blickar till sig Taklampan JULII ser på grund av sin iögonfallande form ut som ett konstverk: Vita lunopaldetaljer som ligger över varandra och slingrar sig i varandra hänger från en antracitfärgad, tektilklädd kabel från taket. Julii passar framför allt i moderna bostäder. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Bokträtaklampa Kyoto 9 med LED

  Domus Bokträtaklampa Kyoto 9 med LED
  Mångsidig LED-taklampa Kyoto 9 som skapa en japansk atmosfär Det är alltid fascinerande vilken effekt enkla former och designer kan ha. I princip består LED-taklampan Kyoto 9 nämligen bara av en ram med flera stavar på tvärs bakom vilka lunopal spändes. Denna något förenklade beskrivning av lampan överensstämmer inte alls den unika effekt den har. Kombinationen av trä och vitt tyg sörjer för ett unikt utseende som man direkt associerar med Fjärran Östern. Faktiskt så borde Kyoto 9 framför allt tilltala fans av allt som har med Japan att göra. Det fantastiska med lampan är dock att den inte bara är något för de som älskar Asien. Med sin enkla formgivning kan Kyoto 9 integreras i otaliga olika inredningsstilar. Taklampan fungerar exempelvis i sobra och mycket moderna inredningar som domineras av färgen vitt och krom för en lite mer personlig känsla. Dessutom kan Kyoto 9 kombineras med olika florala eller detaljrika element. Blandningen av krusiduller och raka linjer sörjer för att en helt ny och extrem spännande stil skapas. Det är bara fantasin som sätter gränser för användning av Kyoto 9. Kreativa personer kan experimentera fritt och skapa något helt nytt. Tillverkaren bakom denna inspirerande lampa är Domus. Lamptillverkaren lyckades att bli känd genom att använda enbart förnybara material för sina designobjekt. Resultatet är en alldeles speciell lampa som sticker ut från mängden och fängslar betraktaren på ett helt speciellt sätt. Det är ingen större överraskning, i och med att naturliga material som linne, trä och filt är kända för att framkalla en varm och trevlig känsla. Varför alltså inte använda dessa material för att bygga lampor?
 • Domus Kioto 10 taklampa tillverkad av bokträ

  Domus Kioto 10 taklampa tillverkad av bokträ
  Japanskinspirerad Kioto 10 LED-taklampa av bokträ Taklampan Kioto 10 kan definitivt beskrivas som en riktig blickfångare. Denna extraordinära armatur lyckas tolka traditionell inredningsdesign från Fjärran Östern på ett helt nytt och extremt modernt sätt. Kioto 10 är över en meter lång och passar därför perfekt som imponerande allmänbelysning. Armaturen är särskilt effektfull över långa matbord eller i korridorer. Den är också ett utmärkt belysningsalternativ för kontor med modern inredning. Blandningen av bokträ och Lunopal gör att Kioto 10 skapar en mycket mysig och hemtrevlig atmosfär. Därför kan den naturligtvis också användas i vardagsrummet eller sovrummet. I princip finns det inget rum där denna speciella taklampa inte skulle göra sig utmärkt och komma till sin rätt. För att ytterligare framhäva ljusets effekt är det viktigt att inredningen runt omkring är enkel och accentuerad. En så generöst utformad armatur som Kioto 10 behöver utrymme för att kunna utveckla sin fulla potential. Naturligtvis är det inte alls förbjudet att kombinera armaturen med andra inredningselement. En mycket enhetlig och lugn bild skapas när armaturen placeras tillsammans med bokmöbler. Den som inte är rädd för stilistiska inkonsekvenser kan medvetet använda krom och andra metalliska toner för att framhäva Kioto 10 på ett speciellt sätt. Blandningen av modernt och traditionellt skapar en mycket speciell känsla och uppfattas av många människor som mycket dynamisk och intressant. Därför är valet av ett stilbrott särskilt lämpligt när Kioto används i prestigefyllda rum som receptionshallar eller kontor. Om du vill att armaturen ska ha en lugnande och avspänd effekt, ser det alltid bra ut när Kioto kombineras med olika blommiga element. Eftersom armaturen är mycket enkel skapar detta också ett subtilt stilbrott som undviker tristess.
 • Domus Golvlampa Pollo E27 körsbärsfärgad-svart dimbar

  Domus Golvlampa Pollo E27 körsbärsfärgad-svart dimbar
  Mångsidigt justerbar golvlampa Pollo – formgiven av Mario Vivaldi Enkel, men ändå med finesser: designgolvlampan Pollo från tyska tillverkaren DOMUS erbjuder kvalitet och genomtänkt funktionalitet. Lampans tilltalande formgivning präglas av ädelt trä och en lika elegant som klassisk skärm i lunopal. Vid bearbetningen av träet används inga lacker och ytbehandlingen sker företrädesvis med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. På så sätt förlorar man inte något av träets skönhet. Det speciella med Pollo är att den övre lamparmen kan justeras steglöst och att armen antingen kan monteras som en förlängning av stommen eller åt andra hållet. Oavsett vilken variant man väljer skapas ett vackert utseende och en extravagant formgivning som man direkt lägger märke till. ”Ljus för att bo” är DOMUS’ filosofi, en tysk lamptillverkare som arbetar med detta motto sedan 1966. Samtidigt står företaget för hållbarhet och använder alltid förnybara och naturliga material där det är möjligt. Trä är ett klassiskt material som kan bearbetas på många olika sätt av duktiga hantverkare och används på minst lika många sätt. Beslutet att producera alla varor i Tyskland resulterar i korta transportvägar och därmed en mindre miljöpåverkan.
 • Domus Vägglampa PILA

  Domus Vägglampa PILA
  Klassiskt vacker vägglampa PILA i rundad triangelform Vägglampan PILA är en enkel skönhet som ger behagligt ljus. Genom de värdefulla materialen trä och lunopal ser den mycket dekorativ ut, också när den inte lyser. Den trekantiga grundformen har avrundade hörn och vägglampan ger övervägande indirekt ljus, som lyser vackert, speciellt i vardagsrum och som ger en stämning som inbjuder till välbefinnande. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Golvlampa Tulip röd kabel, vit ek

  Domus Golvlampa Tulip röd kabel, vit ek
  Golvlampan TULIP - konstfull och dekorativ Golvlampan TULIP övertygar med ädel material och passar som elegant belysningsobjekt i en exklusiv, modern boendemiljö. Filigranmönstrade metallstavar bildar en spännande kontrast mot foten som är tillverkad i ett stycke massiv ek och gör lampan lätt svängbar. Kabeln är textilklädd, i antracit eller rött. En fotdimmer är integrerad. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Lara filt - Taklampa i filt med LED grå-orange

  Domus Lara filt - Taklampa i filt med LED grå-orange
  Mysig Lara filt LED-taklampa av ullfilt Det ringformade höljet på Lara filt LED-taklampa är tillverkat av högkvalitativ ullfilt. Designerna har lyckats skapa en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara filt ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Medan ullfilten på utsidan av kåpan är grå, är färgen på insidan en ljusare nyans av orange, vilket garanterar optimal ljusspridning. Dessutom ger den medvetet djupa diffusorn, bakom vilken en kraftfull LED-modul är placerad, en bländfri belysning. Höljet av ullfilt stängs med en speciell träprofil av vit ek. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - Dimbar med extern leading edge- eller trailing edge-fasdimmer Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland - Människor och miljö i centrum för armaturtillverkningen DOMUS har många års erfarenhet som armaturtillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus LED-vägglampa Frits med ekträ och filt

  Domus LED-vägglampa Frits med ekträ och filt
  LED-vägglampa Frits: trevnad tack vare trä och ullfilt LED-vägglampan Frits demonstrerar vilken effekt material kan ha på en lampa. Den består till stor del av ekträ och ullfilt och utstrålar otroligt mycket hemtrevnad och värme. Det runda väggfästet av trä kompletteras av en skärm i grå ullfilt i form av en liten cylinder runt LED-lampan. Med hjälp av en liten stav som sitter under skärmen kan lamphuvudet svängas med 30° åt båda håll. Frits är speciellt lämplig som belysning bredvid sängen – oavsett om det är hemma eller i ett hotellrum. Det finns en god anledning till att främst naturliga material användes under produktionen: Den tyska lamptillverkaren Domus har som mål att inte bara skapa och producera estetiska lampor, utan också göra produktionen hållbar. Tillverkningen i Tyskland säkerställer korta transportvägar och minst möjliga miljöpåverkan. Vid bearbetningen av material som t.ex. trä används inga lackar, men istället olja och vax för att bibehålla träets naturlighet.
 • Domus Stele – LED-golvlampa bok

  Domus Stele – LED-golvlampa bok
  Elegant LED-golvlampa STELE av ädelt bokträ Med en höjd på 176 cm och en smal utformning är golvlampan STELE ett blickfång i bonings- och sovrum. Stålplattan längst ned på stativets fot garanterar att lampan står stabilt. Denna lampfot lyfter det eleganta stativet av högkvalitativt bokträ. Den enkla träremsan på framsidan är försedd med en böjd lampskärm i vitt lunopal. Bokträet är omålat och utstrålar naturlig skönhet. Naturligt vax och vegetabiliska oljor används vid ytbehandlingen. Lampskärmen består av två halvrunda, rörformade skärmelement. De skjuts över varandra i olika längder och ger en elegant djupeffekt. Lunopalutseendet påminner om japanska lampskärmar av papper. Känslan av enkel naturlighet förstärks av detta. Den vita lampskärmen skapar ett brett ljusspektrum. LED-ljuset har en varmvit ton. Detta garanterar en mysig atmosfär. På golvlampans baksida finns en knapp för kontinuerlig ljusreglering. STELE är en kvalitetsprodukt från Tyskland. Det är handtillverkad och håller sig efter krävande ekologiska standarder. I och med att den inte är målad skonas miljön och vattnet. Endast förnybara råvaror av naturligt ursprung används för produktion av lunopal. Inhemska platser tillåter korta transportvägar och ännu bättre ekologisk balans. Materialet övertygar med sin robusta kvalitet. Lunopals plastliknande egenskaper är UV-beständiga. Golvlampan STELE kompletterar moderna inredningar och förkroppsligar en medveten och hållbar livsstil.
 • Domus Vägglampa Fläks med lagring

  Domus Vägglampa Fläks med lagring
  Vägglampa Areal med lagring, dimmer och kontakt Till hälften vägglampa, till hälften hylla - Fläks förenar belysning med lagringsfunktioner. Den kan användas i många bonings- och uppehållsrum, erbjuder praktiska funktioner och tilltalande utformning. Det horisontella lagringsutrymmet av pulveriserad metall möjliggör samtidigt väggmontage. Lampan och lagringsytan kan särskiljas från varandra tack vare den magnetiska fastsättningen. Nu kan Fläks hängas upp i den övre filtkroken på väggen. Dessutom finns det skåror på framsidan där man kan fästa en påse, till exempel. Kabeln är utrustad med en handdimmer och en kontakt.
 • Domus Dekorativ golvlampa Tulip, ek natur

  Domus Dekorativ golvlampa Tulip, ek natur
  Golvlampan TULIP - konstfull och dekorativ Golvlampan TULIP övertygar med ädel material och passar som elegant belysningsobjekt i en exklusiv, modern boendemiljö. Filigranmönstrade metallstavar bildar en spännande kontrast mot foten som är tillverkad i ett stycke massiv ek och gör lampan lätt svängbar. Kabeln är textilklädd, i antracit eller rött. En fotdimmer är integrerad. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus Bordslampa Klippa svart Trooper Alabaster 41 cm

  Domus Bordslampa Klippa svart Trooper Alabaster 41 cm
  bordslampa Klippa i trä och textil Klippa erbjuder en rad långsträckta och breda cylinderformer. Kombinationen av enkla grundformer skapar en enkel, mångsidig bordslampa för inomhusbruk, som också är utrustad med en handdimmer. Den klassiska textilskärmen är öppen vertikalt och ger grundbelysning att avge ljus mot taket och bordet. Ekfoten tar också upp cylindermotivet. Detta har övervägande en naturlig yta; en färgkontrapunkt är bara inställd på basen.
 • Domus Vägglampa Tube Eiche 17,5 cm

  Domus Vägglampa Tube Eiche 17,5 cm
  Vägglampa Tube – tidlös bågform av trä Denna vägglampa avger ett naturligt ljus. Ljuskällorna som riktas uppåt och nedåt omges av en båge av oljat ekträ. Tube är ett enastående inslag i korridoren, trappan eller i vardagsrummet. Den smälter bra ihop med många olika inredningsstilar tack vare det tidlösa formspråket. Produktionsprocessen är utformad för att göra lyfta fram materialets naturliga skönhet. Ytan är därför inte täckt med lack utan behandlas med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Domus, en armaturtillverkare i Tyskland, har sedan grundandet 1966 haft filosofin att skapa ljus för boningar. Kvalitet och konsistens har nått en ny nivå tack vare tekniska framsteg. Domus ser sig dock fortfarande som en producent där manuellt arbete är berättigat. Designers, träexperter, konstruktörer och ljusplanerare har alla samma mål: att skapa övertygande armaturer. Domus visar prov på ekologiskt ansvar genom att använda förnybara, naturliga råvaror och minimera transportvägarna.
 • Domus LED-bordslampa i trä Frits i ek

  Domus LED-bordslampa i trä Frits i ek
  Högkvalitativ LED-bordslampa Frits av ek och ullfilt Det faktum att material som trä och filt i stor utsträckning bidrar till en trevligare och - i den bemärkelsen - varmare atmosfär, det bevisar LED-bordslampan Frits som består av ekträ och vars lamphuvud består av ullfilt. Lampans arm kan lutas i 45 grader för att bättre anpassa sig till olika förhållanden på skrivbordet eller sideboardet. Den lilla cylindriska skärmen, som är vit inuti och gråt utanpå, kan dessutom vridas i 30 grader åt båda sidorna. Med produktion i Tyskland garanterar belysningstillverkaren Domus korta transportvägar och största möjliga miljöskydd. Vid bearbetningen av material som t.ex. trä används inga lackar, men istället olja och vax för att bibehålla träets naturlighet.
 • Domus Bordslampa Klippa Koralle chintz puderrosa 31 cm

  Domus Bordslampa Klippa Koralle chintz puderrosa 31 cm
  Bordslampa Klippa med attraktiv ljuskombination Klippa:s formgivning är begränsad till olika breda, stående cylindrar och verkar således tydlig och städad. Bordslampans färg som används står i tydlig kontrast till detta. En korallröd sockel och en chintz-skärm i puderrosa placerar sig vid foten av vitt ek. Med denna modiga färgkombination faller Klippa omedelbart i ögonen. En handdimmer som är integrerad i kabeln gör det möjligt att justera ljusstyrkan.
 • Domus Bordslampa Klippa svart Trooper Alabaster 31 cm

  Domus Bordslampa Klippa svart Trooper Alabaster 31 cm
  bordslampa Klippa i trä och textil Klippa erbjuder en rad långsträckta och breda cylinderformer. Kombinationen av enkla grundformer skapar en enkel, mångsidig bordslampa för inomhusbruk, som också är utrustad med en handdimmer. Den klassiska textilskärmen är öppen vertikalt och ger grundbelysning att avge ljus mot taket och bordet. Ekfoten tar också upp cylindermotivet. Detta har övervägande en naturlig yta; en färgkontrapunkt är bara inställd på basen.
 • Domus Hänglampa Floyd, bredd 75 cm

  Domus Hänglampa Floyd, bredd 75 cm
  Upphängningslampa Floyd - spel av geometri och perspektiv Materialet tillverkat av flera lager papper för att göra Lunopal låter ljuset skina svagt igenom och Floyd blir en jämn lysande kropp. Beroende på betraktningsvinkel verkar Floyd ha en annan form. Oloidens geometriska kropp definierades först av Paul Schatz 1929 och implementerades sedan som en hängande lampa i Floyd av Felix Hediger. Formen är baserad på två skärande cirklar; de raka förbindningarna mellan de cirkulära kanterna skapar linjära ytor som bildar ytan på oloiden. Med Floyd är cirklarna gjorda av sladd, medan Lunopal sträckt sig mellan bildar de härskade ytorna.
 • Formskön taklampa PILA från Domus

  Formskön taklampa PILA från Domus
  Tidlöst vacker taklampa PILA design Domus Team med dekordetalj av bokträ Blickfånget hos denna lampa är den elegant böjda bågen, som tillverkas i flera steg av ett massivt trästycke, som nästan påminner litet om en bumerang. PILA ger inte bara milt behagligt ljus, den är också ett dekorativt objekt. De använda materialen är en kombination av trä, lunopal och aluminium, där tillverkaren varit noga med att inget av träets naturliga skönhet ska gå förlorad, varför man varit försiktig med användning av lacker och ytbehandlingen företrädesvis gjorts med växtbaserade oljor och naturliga vaxer. Lunopal är en pappersliknande plast med storartad och behaglig ljusverkan, där funktionaliteten står i första rummet, då den är UV-beständig, inte gulnar eller spricker och går lätt att rengöra. Ekologisk hållbarhet med handtillverkade produkter från Tyskland - människa och miljö i fokus för lamptillverkningen. DOMUS kan glänsa med en lång erfarenhet som lamptillverkare, då företaget grundades redan 1966. Sedan dess har inget förändrats vad gäller filosofin att skapa ljus till bostaden, och kraven på hög kvalitet och hållbar tillverkning har nära nog drivits till perfektion. Även när produktionen sker med hjälp av teknisk utrustning, fortsätter DOMUS som företag där människor med skicklighet och handverksmässigt kunnande för hand tillverkar lampor av hög kvalitet åt andra människor. Designer, träfackfolk, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa, tekniskt insiktsfulla, långlivade lampor som övertygar kunderna längs hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar visar sig bland annat i att huvudsakligen naturliga material används och genom tillverkning i Tyskland kan onödiga transportvägar undvikas.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, grå/off-white

  Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, grå/off-white
  Dekorativ LED-hängande lampa LARAfelt M med filtutseende Taklampan LARAfelt M passar perfekt i alla boendesituationer tack vare den återhållna designen och det enkla färgschemat. Den sätter vackra accenter både som en enda lampa och i kombination med andra lampor i serien. Användningen av naturliga material som filt och trä och det varma vita ljuset skapar en känsla av god atmosfär i rummet. Fina skåror på toppen av pendellampa säkerställer också att ljuset också strålas ut i taket, vilket ytterligare förbättrar den behagliga belysningen i rummet. Lampan fästs i taket med en trepunktsupphängning. Med en yttre fram- eller bakkantdimmer är det möjligt att anpassa lampans ljusstyrka perfekt till respektive ljusförhållande och behov. Belysningstillverkaren DOMUS kännetecknas av sin hållbara produktionsmetod. När det är möjligt används förnybara råvaror för att tillverka produkterna. Med produktionsplatsen i Tyskland är DOMUS engagerad i de höga miljöskyddskraven och erbjuder därmed också kortare transportvägar och låg miljöpåverkan.
 • Domus LED-pendellampa PHEB, silverbrons/ek

  Domus LED-pendellampa PHEB, silverbrons/ek
  Snygg LED-upphängningslampa PHEB i aluminium och trä Tack vare kombinationen av aluminium och trä och dess återhållsamma designen skapar PHEB pendellampa en mycket speciell atmosfär i rummet. Träringens färg står i kontrast till aluminium och ger en vacker naturlig touch. På grund av sin lilla storlek skär den en fin figur både som en enda armatur och i rad med flera PHEB-hängande lampor ovanför diskar eller diskar. Tack vare sin smala form och den integrerade reflektor avges det varma vita ljuset punktvis och bländar fritt mot golvet och är särskilt lämpligt för att ställa in riktade ljus accenter i rummet. Med en extern främre och bakre kantdämpare kan lampans ljusstyrka anpassas till individuella behov.
 • Domus Vägglampa MUUN stickproppsladd, marmor/ullvit

  Domus Vägglampa MUUN stickproppsladd, marmor/ullvit
  Mysig vägglampa MUUN med handdimmer Vägglampan MUUN ger varje sovrum en mysig atmosfär. Väggfästet är av ek, skuggan är av ull. Kombinationen av de två materialen skapar ett behagligt, naturligt utseende i rummet. Lampskärmen, som kan svängas 45 ° på båda sidor, är särskilt praktisk. Tillsammans med den integrerade dimmern i kontaktledningen säkerställer den perfekta ljusförhållanden hela tiden. Genom användning av högkvalitativa material och det subtila färgschemat berikar MUUN alla boendemiljöer och sätter också en mysig accent. Belysningstillverkaren DOMUS lägger stor vikt vid ekologiskt ansvarsfull produktion. DOMUS fokuserar också på hållbarhet under ljusets utveckling och produktionsfas. Där det är möjligt används förnybara och naturliga råvaror. Produktion i Tyskland garanterar kortare transportvägar.
 • Domus Golvlampa STEN Merino, stativ, nötträd

  Domus Golvlampa STEN Merino, stativ, nötträd
  STEN Merino golvlampa med skärm av merinoullDen trebenta golvlampan STEN Merino är den moderna tolkningen av en evig klassiker. Den stabila trefoten i oljad valnöt sätter nya accenter med sin avslappnade elegans. Den cylindriska skärmen av merinoull vilar viktlöst på den känsliga träkonstruktionen och skapar en diffus ljuseffekt med sin småstengrå look som harmoniskt kompletterar benens mörka trä. En vacker detalj är dragströmbrytaren i form av en lång stång, som ingår i armaturen i silver och rött. En textilöverdragen kabel i svart fungerar som matningsledning, vilket bidrar till armaturens höga kvalitet.
 • Domus Golvlampa Pit, ek, svart kabel röd

  Domus Golvlampa Pit, ek, svart kabel röd
  Pit golvlampa med stomme i ek och röd kabelEn ring och ett hål, det är allt som krävs för att designa en led som klarar sig utan komplicerad mekanik och helt enkelt kan justeras steglöst i två axlar. Denna ring utgör Pit-serien och möjliggör ett behagligt ljusflöde med den justerbara skärmen, som alltid riktar ljuset exakt dit du behöver det. Golvlampan Pit har en stomme av ekträ och en stabil, platt metallfot. Den koniskt formade skärmen är också tillverkad av metall och ger direkt ljus. Som en speciell höjdpunkt rullar den röda textilkabeln upp lampan. Inklusive fotbrytare på kabeln.
 • Domus LED-golvlampa Stele nötträ

  Domus LED-golvlampa Stele nötträ
  Elegant LED-golvlampa Stele i ädelt nötträ Golvlampan Stele är med sin höjd på 176 cm och smala design ett blickfång i alla vardags- och sovrum. Med hjälp av en kvadratisk stålplatta som fungerar som lampfot står lampan stabilt. På denna sitter den högkvalitativa lampkroppen i ädelt nötträ. Denna består av en enkel trälist som har en välvd lampskärm av vit lunopal på framsidan. Nötträet lackerades inte får att låta dess naturliga skönhet komma till sin rätt. Som ytbehandling används naturligt vax samt växtbaserad olja. Lampskärmen i lunopal består av två rörformade och olika långa skärmelement. Dessa placerades ovanpå varandra för att skapa en stilfull och livlig atmosfär. Lunopal påminner om japanska papperslampor, där enkel naturlighet står i fokus. Den diskreta, vita lunopalskärmen fördelar ljuset brett och sörjer för en mjuk och harmonisk ljusstämning. En knapp på lampans baksida gör det möjligt att dimra den steglöst. Golvlampan Stele är en tysk kvalitetsprodukt som tillverkas för hand och möter ekologiska krav så gott det bara går. Faktumet att lampan inte är lackerad är bra för vattenförekomster och miljön. Lunopal tillverkas av naturliga, förnybara material. Korta transportvägar möjliggör att företaget inte behöver lägga produktionen i utlandet. De minskar kvalitetslampans miljöpåverkan. Även materialets robusta kvalitet övertygar. Lunopals plastliknande egenskaper gör materialet permanent UV-beständigt. Därför blir det aldrig gult eller poröst. Därutöver kan lampskärmen problemlöst tvättas. Golvlampan Stele är lämplig för en hållbar, miljömedveten livsstil och kompletterar moderna interiörer, där naturliga material utgör huvuddelen av inredningen.
 • Domus LED-taklampa LARAwood M, vit ek, Ø 43 cm

  Domus LED-taklampa LARAwood M, vit ek, Ø 43 cm
  Perfekt formad Lara wood LED-taklampa av vit ek Det ringformade höljet på Lara wood LED-taklampa är tillverkat av vit ek av hög kvalitet. Designerna har skapat en intressant finess med det tumbreda mellanrummet mellan armatur och tak, vilket gör att Lara wood ser ut att sväva under taket och ger intrycket av ett fint ljussken. Den eleganta träådringen på insidan i kombination med den lågt monterade diffusorn, bakom vilken den kraftfulla LED-modulen är placerad, garanterar också en optimal ljusspridning. Taklampans okomplicerade form gör att den inte bara kan användas i projekt utan även på kontor och i privata hem - dimbar med en extern leading edge eller trailing edge fasdimmer Vid tillverkningen av sina lampor ser tillverkaren till att inget av träets naturliga skönhet går förlorad, varför ingen lack används och ytan företrädesvis behandlas med vegetabiliska oljor och naturliga vaxer. Ekologisk hållbarhet med handgjorda produkter från Tyskland DOMUS kan skryta med många års erfarenhet som lamptillverkare, eftersom företaget grundades redan 1966. Sedan dess har filosofin att skapa ljus för livet inte förändrats och kraven på hög kvalitet och hållbar produktion har fulländats. Även om produktionen sker med hjälp av enastående teknisk utrustning, ser DOMUS sig fortfarande som en manufaktur där människor med skicklighet och hantverkskunnande tillverkar högkvalitativa belysningsprodukter för hand för andra människor. Designers, specialiserade träarbetare, konstruktörer och ljusplanerare arbetar tillsammans för att skapa tidlösa och tekniskt hållbara armaturer som imponerar på kunder över hela linjen. DOMUS strävan efter ekologiskt ansvar återspeglas bland annat i det faktum att huvudsakligen förnybara naturliga råvaror används och onödiga transportvägar undviks genom tillverkning i Tyskland.
 • Domus Lara taklampa av filt tillverkad av filt, LED, grå-curry

  Domus Lara taklampa av filt tillverkad av filt, LED, grå-curry
  Högkvalitativ LED-taklampa Lara felt visar framfötterna LED-taklampan Lara felt skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Det finns många anledningar till detta. Först och främst är det naturligtvis lampans runda form som fångar blicken. Detta kompletteras av användningen av ett material som inte är så vanligt i armaturer: Filt. Ullfilt används för det mesta till kläder och modeaccessoarer. Materialet är känt för sin elasticitet. Det är också mycket populärt eftersom det stöter bort damm trots sin grova yta. Anledningen till detta: Filt är självfettande och ger därför damm och annan smuts ingen chans. Sist men inte minst är det ljuset från Lara filt som gör det så lugnande och mysigt. Armaturens hemlighet är dess diffusor av frostat plexiglas. Den ser till att ljuset fördelas jämnt och inte bländar. Tillverkaren Domus hade en genial idé när kupan skulle sättas in. Glasskivan är inte i jämnhöjd med sockeln, utan har flyttats inåt. På så sätt kan man se armaturens insida. Och det är bra, för i fallet med Lara-filt är en rik curryfärg synlig. Lara-filt är för övrigt inte bara lämplig som taklampa. Den gör sig också mycket bra på väggar och kan användas för att ge rum nytt liv. Filten gör att lampan ser särskilt varm och mysig ut. Den passar lika bra till moderna möbler som till möbler i retrostil. Möjligheterna med Lara-filt är därför nästan oändliga - Dimbar med fasdimmer med fram- eller bakkant
 • Domus Ekträ och lin - bordslampa Kjell, järn

  Domus Ekträ och lin - bordslampa Kjell, järn
  Modern bordslampa Kjell kombinerar trä och linne Om du tittar på foten av bordet folk Kjell, kan du nästan tro att det här är en dekorativ skål för frukt eller något annat. Endast den snygga linneskärmen i en varm grå ton ser till att lampan uppfattas som sådan. I själva verket är detta en mycket högkvalitativ och mycket modern ljuskälla som är lika effektiv i vardagsrummet och matsalen som i sovrummet eller kontoret. Hemligheten med Kjell bordslampa är dess perfekt slutna form. Basen och skärmen bildar en homogen enhet som ger intrycket att lampan består av bara ett stycke. Denna mycket speciella form bryts endast upp av en liten slits genom vilken det varma vita ljuset kan framträda på ett accentuerat sätt. Handdimmern, som är integrerad i armaturen, säkerställer en ännu bättre och mer individuell ljusdesign. Armaturtillverkaren Domus bevisar om och om igen att högkvalitativa armaturer inte alltid kommer att bestå av krom, aluminium och glas. Det traditionella företaget har specialiserat sig på att producera eleganta och moderna lampor av naturmaterial. Resultatet är imponerande varje gång. Domus samlingen innehåller en mängd ljus som inte kan vara mer olika. Ändå är de förenade av en fastighet: De är alla gjorda av högkvalitativa naturmaterial som trä, linne eller filt och uppfyller alla kraven på ekologi och hållbarhet.
 • Domus Hänglampa Bocal med träskärm

  Domus Hänglampa Bocal med träskärm
  Upphängningslampa Bocal med en cylindrisk skärm Bocal står för en struktur som har reducerats till det väsentliga samtidigt som den har en attraktiv design och användbar funktionalitet. Upphängningen på en flexibel textilkabel samt skärmens fastsättning på ett krökt metallrör, som kan vridas på båda sidor 45 °, möjliggör flexibel inriktning av det avgivna ljuset nedåt. Metallröret och den färgade utsidan av skärmen av ek är svart. Den naturfärgade, oljade insidan och den cognacfärgade textilkabeln skapar en ljus kontrast.
 • Domus Hänglampa Floyd, bredd 43 cm

  Domus Hänglampa Floyd, bredd 43 cm
  Upphängningslampa Floyd - spel av geometri och perspektiv Materialet tillverkat av flera lager papper för att göra Lunopal låter ljuset skina svagt igenom och Floyd blir en jämn lysande kropp. Beroende på betraktningsvinkel verkar Floyd ha en annan form. Oloidens geometriska kropp definierades först av Paul Schatz 1929 och implementerades sedan som en hängande lampa i Floyd av Felix Hediger. Formen är baserad på två skärande cirklar; de raka förbindningarna mellan de cirkulära kanterna skapar linjära ytor som bildar ytan på oloiden. Med Floyd är cirklarna gjorda av sladd, medan Lunopal sträckt sig mellan bildar de härskade ytorna.
 • Domus Hänglampa Floyd, bredd 52 cm

  Domus Hänglampa Floyd, bredd 52 cm
  Upphängningslampa Floyd - spel av geometri och perspektiv Materialet tillverkat av flera lager papper för att göra Lunopal låter ljuset skina svagt igenom och Floyd blir en jämn lysande kropp. Beroende på betraktningsvinkel verkar Floyd ha en annan form. Oloidens geometriska kropp definierades först av Paul Schatz 1929 och implementerades sedan som en hängande lampa i Floyd av Felix Hediger. Formen är baserad på två skärande cirklar; de raka förbindningarna mellan de cirkulära kanterna skapar linjära ytor som bildar ytan på oloiden. Med Floyd är cirklarna gjorda av sladd, medan Lunopal sträckt sig mellan bildar de härskade ytorna.
 • Domus Bordslampa Cloq med träskärm

  Domus Bordslampa Cloq med träskärm
  bordslampa Cloq med en nyans gjord av trä hoops Förskjutna, cirkulära träringar bildar skuggan och ger Cloq- bordslampa ett ovanligt utseende. Strukturen säkerställer ett speciellt spel av ljus och skugga och gör Cloq till en blickfång för boende- och rekreationsområden. Ekdäcken, färgade svart på utsidan, har en naturlig färg på insidan, vilket bidrar till en varm ljuskaraktär. Cloq stöds av en svart trebensram. En handdimmer är integrerad i den cognac-färgade försörjningslinjen.
 • Domus Bordslampa Klippa korall Trooper Alabaster 31 cm

  Domus Bordslampa Klippa korall Trooper Alabaster 31 cm
  Ljus Klippa bordslampa med dimmer Den breda, cylindriska nyansen är gjord av nyutvecklat Trooper-tyg som sätter en accent med sin tydliga struktur. Dess alabast vita färg ger Klippa en ljus karaktär. I foten i naturlig ek och i den korallröda basen fortsätter den cylindriska formen i en smalare form. Kabeln är utrustad med en praktisk handdimmer.
 • Domus Bordslampa Klippa korall Trooper Alabaster 41 cm

  Domus Bordslampa Klippa korall Trooper Alabaster 41 cm
  Ljus Klippa bordslampa med dimmer Den breda, cylindriska nyansen är gjord av nyutvecklat Trooper-tyg som sätter en accent med sin tydliga struktur. Dess alabast vita färg ger Klippa en ljus karaktär. I foten i naturlig ek och i den korallröda basen fortsätter den cylindriska formen i en smalare form. Kabeln är utrustad med en praktisk handdimmer.
 • Domus Vägglampa Julii med Lunopal-skärm, dimbar

  Domus Vägglampa Julii med Lunopal-skärm, dimbar
  Dimbar vägglampa Julii med hängande skärm, träelement och stickproppJulii är en korsning mellan vägg- och hänglampa. Tack vare variabel monterings- och upphängningshöjd samt en integrerad dimmer och stickkontakt är Julii en flexibel ljuskälla med tilltalande design.Den slående skärmen är tillverkad av Lunopal - ett mycket ljusdiffuserande material som består av många papperslager. Den hänger i en silvergrå textilkabel med stickpropp som löper genom en guide som sträcker sig in i rummet. En kuboid i massiv ek fungerar som väggfäste. Handdimmern är placerad 2 m bakom ljuskällan på den totalt 4 m långa kabeln.
 • Domus Kjell - bordslampa med linskärm, creme

  Domus Kjell - bordslampa med linskärm, creme
  Snygg bordslampa Kjell med dimbart ljus När ek och linne kombineras skapas en unik lampa. Kjell bordslampa är symbolen för modernitet, individualitet och exklusivitet och är därför övertygande på många olika nivåer. Det speciella med denna belysning är inte bara blandningen av material utan också dess unika form. Kjell ser slitstark och avslappnad ut samtidigt. Anledningen till detta är den perfekta symbiosen av träbotten och lampans linneskärm. Båda elementen flyter in i varandra. Den lilla slitsen genom vilken ljuset kommer ut förstås inte alls som ett avbrott i designen utan snarare som ett intressant tillskott. Tack vare en handdimmer kan Kjell bordslampa anpassas perfekt till alla miljöer och alla situationer. Denna mångsidighet säkerställer också att armaturen kan användas i otaliga olika rum. Naturligtvis är designlampan från Domus särskilt lämplig som accentbelysning för vardagsrum och sovrum. Lampan kan också placeras på ett snyggt sätt någon annanstans. Exempel på detta är ett modernt kontor eller en matsal. Genom att använda naturmaterial lyckas Kjell blåsa liv i varje rum och göra ett mycket speciellt uttalande. Det är precis vad tillverkaren Domus vill uppnå med sina naturliga ljus. Målet med varumärket är att producera lampor på ett hållbart och ekologiskt sätt och att betona den naturliga skönheten i de använda materialen.
 • Domus Bordslampa Klippa svart Trooper grafit 31 cm

  Domus Bordslampa Klippa svart Trooper grafit 31 cm
  bordslampa Klippa med ljus-mörk kontrast En fot av ljus ek kompletteras med en svart bas och en grafitfärgad nyans. Detta skapar en kontrast mellan ljusa och mörka sektioner. Paraplyet är tillverkat av Trooper-tyg. Tyget har en märkbar regelbunden struktur. Klippa lyser också när det gäller funktionalitet tack vare den integrerade dimmern.
 • Domus Bordslampa Klippa svart Trooper grafit 41 cm

  Domus Bordslampa Klippa svart Trooper grafit 41 cm
  bordslampa Klippa med ljus-mörk kontrast En fot av ljus ek kompletteras med en svart bas och en grafitfärgad nyans. Detta skapar en kontrast mellan ljusa och mörka sektioner. Paraplyet är tillverkat av Trooper-tyg. Tyget har en märkbar regelbunden struktur. Klippa lyser också när det gäller funktionalitet tack vare den integrerade dimmern.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt, Ø55cm, indigo/kanel

  Domus LED-pendellampa LARAfelt, Ø55cm, indigo/kanel
  Smakfull LARAfelt LED-pendellampa tillverkad av ullfilt Den speciella färgskalan i indigo och kanel gör LARAfelt-pendellampan till en visuell höjdpunkt. Den enkla indigofärgen smälter lätt in i olika vardagsrum och är ett riktigt blickfång i kombination med den kanelfärgade insidan av lampan. De naturliga materialen som lampan är tillverkad av skapar tillsammans med färgsättningen en behaglig atmosfär i rummet. Det varma ljuset avges dels mot golvet i rummet, dels mot taket genom små fördjupningar på toppen av pendellampan, vilket ytterligare förstärker de behagliga ljusförhållandena i rummet. Lampan är upphängd med tre diskreta kablar. Ljusstyrkan kan anpassas optimalt till de rådande ljusförhållandena och individuella behov med hjälp av en extern fasdimmer för fram- eller bakkant. Armaturtillverkaren DOMUS lägger stor vikt vid hållbarhet. I möjligaste mån används naturliga material och förnybara råvaror, särskilt trä, vid tillverkningen av armaturer. Produktionsanläggningarna i Tyskland säkerställer en lägre miljöpåverkan och korta transportvägar.
 • Domus Taklampa Tondolo, bokträ

  Domus Taklampa Tondolo, bokträ
  Taklampa Tondolo i bokträdesign Den lilla runda taklampan Tondolo utstrålar något klart och naturligt och badar alla rum i kraftfullt, varmt ljus. Takfästet består av en cylinder av ljust bokträ. Speciellt utrustad med en globlampa passar Tondolo perfekt i moderna interiörer – både enkelt och i grupp med flera lampor. Bokträets naturliga utseende kommer hos Tondolo verkligen till sin rätt. Tillverkaren DOMUS använder inga lacker och ytbehandlingar, utan använder istället växtbaserade oljor och naturliga vaxer.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt S, Ø20cm, grafit/vit

  Domus LED-pendellampa LARAfelt S, Ø20cm, grafit/vit
  Enkel LED-hängande ljus LARAfelt S med filtutseende LARAfelt S hänglampa imponerar med sin attraktiva, runda design i ett filtutseende. Som en lampa med liten storlek pendellampa den en särskilt bra figur som en pendel ovanför mindre bord. Dess varmvita ljus lyser nedåt, men indirekt ljus avges också uppåt genom en ring på lampans yttre topp. Rummet är badat i ett mysigt ljus. Med en yttre fram- eller bakkantdimmer kan armaturen anpassas perfekt till rådande ljusförhållanden. På grund av den färgade designen och den enkla designen smälter lampan in i nästan alla rum. Temat för hållbarhet är särskilt viktigt för belysningstillverkaren DOMUS. När det är möjligt använder DOMUS förnybara råvaror och produktion i Tyskland garanterar korta transportvägar.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, grå/orange

  Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, grå/orange
  Dekorativ LED-hängande lampa LARAfelt M med filtutseende Taklampan LARAfelt M passar perfekt i alla boendesituationer tack vare den återhållna designen och det enkla färgschemat. Den sätter vackra accenter både som en enda lampa och i kombination med andra lampor i serien. Användningen av naturliga material som filt och trä och det varma vita ljuset skapar en känsla av god atmosfär i rummet. Fina skåror på toppen av pendellampa säkerställer också att ljuset också strålas ut i taket, vilket ytterligare förbättrar den behagliga belysningen i rummet. Lampan fästs i taket med en trepunktsupphängning. Med en yttre fram- eller bakkantdimmer är det möjligt att anpassa lampans ljusstyrka perfekt till respektive ljusförhållande och behov. Belysningstillverkaren DOMUS kännetecknas av sin hållbara produktionsmetod. När det är möjligt används förnybara råvaror för att tillverka produkterna. Med produktionsplatsen i Tyskland är DOMUS engagerad i de höga miljöskyddskraven och erbjuder därmed också kortare transportvägar och låg miljöpåverkan.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, indigo/kanel

  Domus LED-pendellampa LARAfelt M, Ø43cm, indigo/kanel
  Dekorativ LED-hängande lampa LARAfelt M med filtutseende Taklampan LARAfelt M passar perfekt i alla boendesituationer tack vare den återhållna designen och det enkla färgschemat. Den sätter vackra accenter både som en enda lampa och i kombination med andra lampor i serien. Användningen av naturliga material som filt och trä och det varma vita ljuset skapar en känsla av god atmosfär i rummet. Fina skåror på toppen av pendellampa säkerställer också att ljuset också strålas ut i taket, vilket ytterligare förbättrar den behagliga belysningen i rummet. Lampan fästs i taket med en trepunktsupphängning. Med en yttre fram- eller bakkantdimmer är det möjligt att anpassa lampans ljusstyrka perfekt till respektive ljusförhållande och behov. Belysningstillverkaren DOMUS kännetecknas av sin hållbara produktionsmetod. När det är möjligt används förnybara råvaror för att tillverka produkterna. Med produktionsplatsen i Tyskland är DOMUS engagerad i de höga miljöskyddskraven och erbjuder därmed också kortare transportvägar och låg miljöpåverkan.
 • Domus LED-golvlampa CAI, dimbar, äpple/ullvit

  Domus LED-golvlampa CAI, dimbar, äpple/ullvit
  Diskret CAI LED-golvlampa i aluminium och filt Den enkla designen gör det enkelt för golvlampa CAI att passa in i vardagsrummet som en läslampa eller som en trevlig lampa på kontoret. Kombinationen av aluminium och ullfilt skapar ett unikt utseende. Med hjälp av en touchdimmer på lampstativet är ljusstyrkan perfekt anpassad till respektive behov. Aluminiumstället kan svängas 360 ° och lamphuvud kan justeras till valfri position tack vare den integrerade svängfogen. Så det mysiga läshörnet eller kontoret är perfekt upplyst. Tack vare den inbyggda diffusorn sänds det varma ljuset ut i miljön utan bländning.
 • Domus LED-golvlampa CAI, dimbar, grafit/off-white

  Domus LED-golvlampa CAI, dimbar, grafit/off-white
  Diskret CAI LED-golvlampa i aluminium och filt Den enkla designen gör det enkelt för golvlampa CAI att passa in i vardagsrummet som en läslampa eller som en trevlig lampa på kontoret. Kombinationen av aluminium och ullfilt skapar ett unikt utseende. Med hjälp av en touchdimmer på lampstativet är ljusstyrkan perfekt anpassad till respektive behov. Aluminiumstället kan svängas 360 ° och lamphuvud kan justeras till valfri position tack vare den integrerade svängfogen. Så det mysiga läshörnet eller kontoret är perfekt upplyst. Tack vare den inbyggda diffusorn sänds det varma ljuset ut i miljön utan bländning.
 • Domus LED-pendellampa PHEB, vit/valnöt

  Domus LED-pendellampa PHEB, vit/valnöt
  Snygg LED-upphängningslampa PHEB i aluminium och trä Tack vare kombinationen av aluminium och trä och dess återhållsamma designen skapar PHEB pendellampa en mycket speciell atmosfär i rummet. Träringens färg står i kontrast till aluminium och ger en vacker naturlig touch. På grund av sin lilla storlek skär den en fin figur både som en enda armatur och i rad med flera PHEB-hängande lampor ovanför diskar eller diskar. Tack vare sin smala form och den integrerade reflektor avges det varma vita ljuset punktvis och bländar fritt mot golvet och är särskilt lämpligt för att ställa in riktade ljus accenter i rummet. Med en extern främre och bakre kantdämpare kan lampans ljusstyrka anpassas till individuella behov.
 • Domus LED-pendellampa PHEB, svart/valnöt

  Domus LED-pendellampa PHEB, svart/valnöt
  Snygg LED-upphängningslampa PHEB i aluminium och trä Tack vare kombinationen av aluminium och trä och dess återhållsamma designen skapar PHEB pendellampa en mycket speciell atmosfär i rummet. Träringens färg står i kontrast till aluminium och ger en vacker naturlig touch. På grund av sin lilla storlek skär den en fin figur både som en enda armatur och i rad med flera PHEB-hängande lampor ovanför diskar eller diskar. Tack vare sin smala form och den integrerade reflektor avges det varma vita ljuset punktvis och bländar fritt mot golvet och är särskilt lämpligt för att ställa in riktade ljus accenter i rummet. Med en extern främre och bakre kantdämpare kan lampans ljusstyrka anpassas till individuella behov.
 • Domus LED-pendellampa PHEB, vit/ek

  Domus LED-pendellampa PHEB, vit/ek
  Snygg LED-upphängningslampa PHEB i aluminium och trä Tack vare kombinationen av aluminium och trä och dess återhållsamma designen skapar PHEB pendellampa en mycket speciell atmosfär i rummet. Träringens färg står i kontrast till aluminium och ger en vacker naturlig touch. På grund av sin lilla storlek skär den en fin figur både som en enda armatur och i rad med flera PHEB-hängande lampor ovanför diskar eller diskar. Tack vare sin smala form och den integrerade reflektor avges det varma vita ljuset punktvis och bländar fritt mot golvet och är särskilt lämpligt för att ställa in riktade ljus accenter i rummet. Med en extern främre och bakre kantdämpare kan lampans ljusstyrka anpassas till individuella behov.
 • Domus LED-pendellampa PHEB, svart/ek

  Domus LED-pendellampa PHEB, svart/ek
  Snygg LED-upphängningslampa PHEB i aluminium och trä Tack vare kombinationen av aluminium och trä och dess återhållsamma designen skapar PHEB pendellampa en mycket speciell atmosfär i rummet. Träringens färg står i kontrast till aluminium och ger en vacker naturlig touch. På grund av sin lilla storlek skär den en fin figur både som en enda armatur och i rad med flera PHEB-hängande lampor ovanför diskar eller diskar. Tack vare sin smala form och den integrerade reflektor avges det varma vita ljuset punktvis och bländar fritt mot golvet och är särskilt lämpligt för att ställa in riktade ljus accenter i rummet. Med en extern främre och bakre kantdämpare kan lampans ljusstyrka anpassas till individuella behov.
 • Domus Vägglampa MUUN stickproppsladd, pulver/ullvit

  Domus Vägglampa MUUN stickproppsladd, pulver/ullvit
  Mysig vägglampa MUUN med handdimmer Vägglampan MUUN ger varje sovrum en mysig atmosfär. Väggfästet är av ek, skuggan är av ull. Kombinationen av de två materialen skapar ett behagligt, naturligt utseende i rummet. Lampskärmen, som kan svängas 45 ° på båda sidor, är särskilt praktisk. Tillsammans med den integrerade dimmern i kontaktledningen säkerställer den perfekta ljusförhållanden hela tiden. Genom användning av högkvalitativa material och det subtila färgschemat berikar MUUN alla boendemiljöer och sätter också en mysig accent. Belysningstillverkaren DOMUS lägger stor vikt vid ekologiskt ansvarsfull produktion. DOMUS fokuserar också på hållbarhet under ljusets utveckling och produktionsfas. Där det är möjligt används förnybara och naturliga råvaror. Produktion i Tyskland garanterar kortare transportvägar.
 • Domus MUUN vägglampa för vägguttag, marmor/ullvit

  Domus MUUN vägglampa för vägguttag, marmor/ullvit
  Mysig vägglampa MUUN med ett naturligt utseende Vägglampan MUUN är perfekt för att ge sovrummet en mysig atmosfär. Kombinationen av material ullfilt och trä utstrålar naturlighet. Lampskärmen, som kan svängas 45 ° på båda sidor, garanterar perfekta ljusförhållanden. Med sin subtila färgning och högkvalitativa material sätter MUUN en mysig accent och berikar alla boendemiljöer. Belysningstillverkaren DOMUS står för ekologiskt ansvarsfull produktion. Ämnet hållbarhet är av stor betydelse under armaturernas utvecklings- och produktionsfas. Där det är möjligt är DOMUS beroende av förnybara och naturliga råvaror. Produktionen i Tyskland garanterar kortare transportvägar.
 • Domus MUUN vägglampa för vägguttag, pulver/ullvit

  Domus MUUN vägglampa för vägguttag, pulver/ullvit
  Mysig vägglampa MUUN med ett naturligt utseende Vägglampan MUUN är perfekt för att ge sovrummet en mysig atmosfär. Kombinationen av material ullfilt och trä utstrålar naturlighet. Lampskärmen, som kan svängas 45 ° på båda sidor, garanterar perfekta ljusförhållanden. Med sin subtila färgning och högkvalitativa material sätter MUUN en mysig accent och berikar alla boendemiljöer. Belysningstillverkaren DOMUS står för ekologiskt ansvarsfull produktion. Ämnet hållbarhet är av stor betydelse under armaturernas utvecklings- och produktionsfas. Där det är möjligt är DOMUS beroende av förnybara och naturliga råvaror. Produktionen i Tyskland garanterar kortare transportvägar.
 • Domus LED-pendellampa LARAfelt S, Ø20cm, grå/ullvit

  Domus LED-pendellampa LARAfelt S, Ø20cm, grå/ullvit
  Enkel LED-hängande ljus LARAfelt S med filtutseende LARAfelt S hänglampa imponerar med sin attraktiva, runda design i ett filtutseende. Som en lampa med liten storlek pendellampa den en särskilt bra figur som en pendel ovanför mindre bord. Dess varmvita ljus lyser nedåt, men indirekt ljus avges också uppåt genom en ring på lampans yttre topp. Rummet är badat i ett mysigt ljus. Med en yttre fram- eller bakkantdimmer kan armaturen anpassas perfekt till rådande ljusförhållanden. På grund av den färgade designen och den enkla designen smälter lampan in i nästan alla rum. Temat för hållbarhet är särskilt viktigt för belysningstillverkaren DOMUS. När det är möjligt använder DOMUS förnybara råvaror och produktion i Tyskland garanterar korta transportvägar.