Denver lampor

 • Denver LQI-55 LED-bordslampa, vit, CCT, USB, QI

  Denver LQI-55 LED-bordslampa, vit, CCT, USB, QI
  USB-byrålampa LQI-55 med flexibel arm, tre steg justerbar färgtemperatur och QI-laddningsyta Den här LED-bordslampan från Denver är en mångsidig extra ljuskälla för kontoret eller på resan. Den vita bordslampan har en flexibel arm och ett avlångt huvud med lysdioder som lyser nedåt. Växling och reglering av ljusfärgen i tre nivåer från 2 700 K till 6 500 K sker med hjälp av en beröringsbrytare på huvudet. Vid behov kan QI-kompatibla smartphones laddas via laddningsytan på den runda basen. Bordslampan drivs via en mikro-USB-ingång med hjälp av den medföljande USB-kabeln, t.ex. på en bärbar dator.
 • Denver LQI- 105 LED-bordslampa, dim, CCT, USB, QI

  Denver LQI- 105 LED-bordslampa, dim, CCT, USB, QI
  Svart USB-byrålampa LQI-105, ljusstyrka och färgtemperatur justerbar, med laddningsuttag och QI-laddningsyta Med den här skrivbordslampan kan inte bara arbetsytan på kontoret eller på vägen belysas efter behov, utan även t.ex. smartphones kan laddas via QI-laddningsytan på den rektangulära basen eller via den bakre utgången, beroende på version. De nedåtstrålande lysdioderna kan kopplas direkt på armaturen, dämpas och deras ljusfärg kan justeras i tre steg från varmvitt till dagsljusvitt. Det behövs inget uttag för att använda skrivbordslampan; den medföljande USB-kabeln ansluts till mikro-USB-ingången och ansluts till exempel till en bärbar dator eller en powerbank.
 • Denver Smart Home-strömkontakt 2in1 SHP-102 , Vit

  Denver Smart Home-strömkontakt 2in1 SHP-102 , Vit
  Smart Home-strömkontakt 2in1 från Denver med en WiFi-anslutning. Strömkontakten styrs av DENVER SMART HOME-appen från var du än befinner dig. – Appens funktioner: PÅ/AV, Timer, Nedräkning, Effektmätare. – Röststyrning: Amazon Alexa, Google home. – WiFi-anslutning. – CE-märkt. – Rekommenderad ålder: Från 12 år.
 • Denver Skrivbordslampa med QI-laddning

  Denver Skrivbordslampa med QI-laddning
  Skrivbordslampa med laddning för mobiltelefonEn LED bordslampa med inbyggd trådlös QI-laddare. Specifikationer: Ingång: 5V 2A eller 9V 2A (adapter ingår ej)Pekkontroll3 färgtemperaturer: kall,&hellip: