Darø lampor

 • Darø - Bell+ 50 Taklampa Svart

  Darø - Bell+ 50 Taklampa Svart
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 50 Taklampa Svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand

  Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand
  Design Thomas Darø för Darø Koncept Trion 35 P1 Taklampa i Messing/Mörk sand är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå

  Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå
  Design Thomas Darø för Darø Koncept Trion 35 P1 Taklampa i Messing/Storm grå är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Svart

  Darø - Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Svart
  Design Thomas Darø för Darø Koncept Trion 35 P1 Taklampa i Messing/Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  Klassisk designtaklampa som passar in i ett modernt och stilrent hem. Häng två lampor i följd över det råa plankbordet och uppnå ett fint uttryck. De stilrena linjerna kompletteras av de råa plankorna. Kör på det stilrena och skapa lugn och fina linj
 • Darø Archos Vägglampa Matt Vit Liten

  Darø Archos Vägglampa Matt Vit Liten
  Design: Thomas Darø för Darø Koncept: Darø Archos vägglampa är med sin kraftiga aluminiumskärm designad för att utstråla elegans, kvalitet och hållbarhet. Den utvändiga matta färgen skapat en vacker kontrast till det reflekterande silvret invändigt i skärmen. Lampan är designad av danska Thomas Darø.
 • Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit - Darø

  Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit sprider ett riktigt härligt ljus med fin
 • Darø - Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit

  Darø - Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 20 P1 Uni Taklampa Alu/Vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Mellan

  Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Mellan
  Design: Thomas Darø för Darø Koncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös.
 • Darø - Bell+ 20 P1 Taklampa Ek/Svart

  Darø - Bell+ 20 P1 Taklampa Ek/Svart
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 20 P1 Taklampa Ek/Svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Darø - Bell+ 30 P1 Taklampa Ek/Vit

  Darø - Bell+ 30 P1 Taklampa Ek/Vit
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 30 P1 Taklampa Ek/Vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Darø - Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Vit

  Darø - Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Vit
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Bell+ 50 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 50 Taklampa Svart - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 50 Taklampa Svart har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 50 Taklampa Svart sprider ett riktigt härligt ljus med fina effekt från sida
 • Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø

  Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø
  Bell+ 16 P1 Taklampaär en fin, liten taklampa som fungerar bra över arbetsplatsen i köket eller över matbordet. Thomas Holst Madsen har designat lampan. Genom lampans design utmanar han vår uppfattning av att lampor skall vara något statisk. Skärmen
 • Darø - Archos 12 W1 Vägglampa Vit

  Darø - Archos 12 W1 Vägglampa Vit
  Design Thomas Darø för Darø Koncept Kvalitet, material, ljus, finish och effekt. Archos 12 W1 vägglampa i vitt, har allt. Med den flera millimeter tjocka aluminiumskärmen var tanken att Archos skulle vara både robust samt utstråla kvalitet och hållbarhet. Kombinationen med den matta utvändiga färgen och det reflekterande invändiga silvret ger en helt fantastisk effekt. Archos 12 W1 Vägglampa vit levereras inklusive en G9 glödlampa i 33 W energy saver, som lätt kan bytas ut mot en LED, om man önskar en lägre energiförbrukning och längre livstid. Från början var Archos designad att användas vid sidan av platt-TV s eller i trappuppgångar, men den har visat sig vara användningsbar i många oanade sammanhang.
 • Bell+ 30 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø

  Bell+ 30 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 30 P1 Pendel har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 30 P1 Pendel sprider ett riktigt härligt ljus med fina effekt från sidan och topp
 • Bell+ 20 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø

  Bell+ 20 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 20 P1 Pendel har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 20 P1 Pendel sprider ett riktigt härligt ljus med fina effekt från sidan och topp