Lampor från Darø

 • Bell+ 30 Taklampa Vit - Darø

  Bell+ 30 Taklampa Vit - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 30 taklampa vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 30 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso Basic Bordslampa är enkel och har ett modernt uttryck som definieras genom dess simpla lamp-ben. Lampbenen är formade som trekanter som är beklädd med ekfaner. Den enkla designen utstrålar elegant skandinavisk design och har tendens till att verka rå med dess nakna trä-look. Med lampan medföljer en svart textilskärm.
 • Paso Wood 25 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 25 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptPaso Wood 25 P1 taklampa är en del av wood-serien som är en utvidgning av den originella Paso-serien. Denna geometriskt vackra lampa är designad av möbel-designern Says Who, som hittat inspiration i de rena linjerna, cirkeln och dess enkla look. Armaturen i lampans topp är skuret i massivt ekträ, samt behandlar med UV-avisande lack. Lacken säkerställer att lampan kan hålla i många år då den vårdar och skyddar träet. Det är en vacker och unik taklampa som klär alla rum. Textillampskärmen kan avmonteras med hjälp av dess kardborre-lösning. Därmed kan du byta ut den svarta färgen mot en annan färg. Paso Woods serie utav taklampor fås i tre olika storlekar där skärmarna finns i måtten 25 cm, 35 cm och 50 cm.
 • Bell+ 20 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 20 Taklampa Svart - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 20 taklampa svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 20 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Trion 45 P1 Taklampa Vit - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa Vit är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa Vit är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Bell+ 50 Taklampa Vit - Darø

  Bell+ 50 Taklampa Vit - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 50 taklampa vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 50 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Arkiturbine 50 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø

  Arkiturbine 50 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø
  Design Hans Christian Asmussen för Darø Koncept Med Arkiturbine tillför Darø något helt unikt och spännande till deras utbud av design lampor. Arkiturbine 50 P1 Taklampa Svart/Vit är en designlampa som är framställd digitalt och det har skapat en design med klassiker-potential. Inspirationen till Arkiturbine kommer från en grundläggande förkärlek till estetik, konstruktivism och asymmetri. Den asymmetriska strukturen av en blomma och ett luftskepps konstruktiva estetik har varit viktiga inspirationskällor i utvecklingsprocessen. Dessutom har fascinationen av turbiners asymmetri varit i fokus för designen. Arkitubine 50 P1 taklampan i svart/vit från Darø, designad av Hans Christian Asmussen, har lyckats skapa en mjuk och öppen form, vilket ger ett fint skuggspel på tak, väggar och golv. Med hjälp av digital tillverkning med laserskurna blad och ställningar, där byggmetoden är enkel och lätt att förstå, är resultatet överraskande i sitt framträdande. Denna unika design är Daros nyaste tillskott på design-himlen. En vacker och klassisk taklampa med ett modernt uttryck.
 • Trion 35 P1 Taklampa Svart - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa Svart är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø

  Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptDenna bordslampa från Paso Wood-serien är en re-design av den originella Paso-serien. Det är möbel designern Says Who som har designat denna vackra serie. De har fått inspiration utav geometrins enkla och rena linjer. Lampbenen är utskurna i vacker och massivt ekträ, som skyddas av ett UV-avisande matt lack. Lampskärmen på Paso Wood är en enkel skärm som hålls ihop av trä och stål. Kabeln till Paso Wood-lampan är diskret gömd på insidan utav ett av benen, som en läcker liten detalj.Textillampskärmen kan avmonteras med hjälp av des kardborreband-lösning, och därmed kan du byta ut den svarta varianten med en färg som passar just ditt hem och din inredning.
 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptDenna helt svarta Paso Basic bordslampa har det enkla och moderna uttrycket, som många letar efter till antingen skrivbordet, fönsterkarmen eller ett tredje ställe. Lampbenen är matt lackerad i svart och utförd i trekantad stål.Lampan har en svart textilskärm.
 • Bell+ 50 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 50 Taklampa Svart - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 50 taklampa svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 50 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Trion 45 P1 Taklampa Svart - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa Svart är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Arkiturbine 30 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø

  Arkiturbine 30 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø
  Design Hans Christian Asmussen för Darø Koncept Med Arkiturbine tillför Darø något helt unikt och spännande till deras utbud av design lampor. Arkiturbine 30 P1 Taklampa Svart/Vit är en designlampa som är framställd digitalt och det har skapat en design med klassiker-potential. Inspirationen till Arkiturbine kommer från en grundläggande förkärlek till estetik, konstruktivism och asymmetri. Den asymmetriska strukturen av en blomma och ett luftskepps konstruktiva estetik har varit viktiga inspirationskällor i utvecklingsprocessen. Dessutom har fascinationen av turbiners asymmetri varit i fokus för designen. Arkitubine 30 P1 taklampan i svart/vit från Daro, designad av Hans Christian Asmussen, har lyckats skapa en mjuk och öppen form, vilket ger ett fint skuggspel på tak, väggar och golv. Med hjälp av digital tillverkning med laserskurna blad och ställningar, där byggmetoden är enkel och lätt att förstå, är resultatet överraskande i sitt framträdande. Denna unika design är Daros nyaste tillskott på design-himlen. En vacker och klassisk taklampa med ett modernt uttryck.
 • Trion 27 P1 Taklampa Koppar - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Koppar - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa Koppar är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa Koppar är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Bell+ 20 Taklampa Vit - Darø

  Bell+ 20 Taklampa Vit - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 20 taklampa vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 20 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Arkiturbine 70 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø

  Arkiturbine 70 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø
  Design Hans Christian Asmussen för Darø Koncept Med Arkiturbine tillför Darø något helt unikt och spännande till deras utbud av design lampor. Arkiturbine 70 P1 Taklampa Svart/Vit är en designlampa som är framställd digitalt och det har skapat en design med klassiker-potential. Inspirationen till Arkiturbine kommer från en grundläggande förkärlek till estetik, konstruktivism och asymmetri. Den asymmetriska strukturen av en blomma och ett luftskepps konstruktiva estetik har varit viktiga inspirationskällor i utvecklingsprocessen. Dessutom har fascinationen av turbiners asymmetri varit i fokus för designen. Arkitubine 70 P1 taklampan i svart/vit från Darø, designad av Hans Christian Asmussen, har lyckats skapa en mjuk och öppen form, vilket ger ett fint skuggspel på tak, väggar och golv. Med hjälp av digital tillverkning med laserskurna blad och ställningar, där byggmetoden är enkel och lätt att förstå, är resultatet överraskande i sitt framträdande. Denna unika design är Daros nyaste tillskott på design-himlen. En vacker och klassisk taklampa med ett modernt uttryck.
 • Paso Wood 35 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 35 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptPaso Wood 25 P1 taklampa är en del av wood-serien som är en utvidgning av den originella Paso-serien. Denna geometriskt vackra lampa är designad av möbel-designern Says Who, som hittat inspiration i de rena linjerna, cirkeln och dess enkla look. Armaturen i lampans topp är skuret i massivt ekträ, samt behandlar med UV-avisande lack. Lacken säkerställer att lampan kan hålla i många år då den vårdar och skyddar träet. Det är en vacker och unik taklampa som klär alla rum. Textillampskärmen kan avmonteras med hjälp av dess kardborre-lösning. Därmed kan du byta ut den svarta färgen mot en annan färg. Paso Woods serie utav taklampor fås i tre olika storlekar där skärmarna finns i måtten 25 cm, 35 cm och 50 cm.
 • Paso TRI 25 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø

  Paso TRI 25 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptDenna Paso TRI kollektion med taklampor består av vackra och eleganta lampor. Den genomgående designen med ett enkelt och modernt uttryck är djupgående med den svarta färgen. Paso TR1 Taklampa skapar ett värde av klassisk och tidlös design, som är producerat av de bästa materialen. Taklampan finns i tre olika storlekar, där lampskärmens mått finns i 25 cm, 35 cm eller 50 cm. Dess enkla design gör att den är lätta att sätta ihop själv och hela kollektionen har en vacker gemenskap. Lamporna kan antingen hängas enkelvis, i par eller flera stycken ihop, allt efter egen smak också när det kommer till storlek.
 • Trion 45 P1 Taklampa Koppar - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Koppar - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa Koppar är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa Koppar är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 35 P1 Taklampa Koppar - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Koppar - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa Koppar är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa Koppar är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Wood 50 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 50 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptPaso Wood 25 P1 taklampa är en del av wood-serien som är en utvidgning av den originella Paso-serien. Denna geometriskt vackra lampa är designad av möbel-designern Says Who, som hittat inspiration i de rena linjerna, cirkeln och dess enkla look. Armaturen i lampans topp är skuret i massivt ekträ, samt behandlar med UV-avisande lack. Lacken säkerställer att lampan kan hålla i många år då den vårdar och skyddar träet. Det är en vacker och unik taklampa som klär alla rum. Textillampskärmen kan avmonteras med hjälp av dess kardborre-lösning. Därmed kan du byta ut den svarta färgen mot en annan färg. Paso Woods serie utav taklampor fås i tre olika storlekar där skärmarna finns i måtten 25 cm, 35 cm och 50 cm.
 • Paso TRI 50 F1 Golvlampa Svart - Darø

  Paso TRI 50 F1 Golvlampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso TRI 50 F1 Golvlampa Svart/Svart är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso TRI 50 F1 Golvlampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling. Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Trion 35 P1 Taklampa Vit - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa Vit är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa Vit är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Tee W1 LED Vägglampa Elfenben - Darø

  Tee W1 LED Vägglampa Elfenben - Darø
  Design Thomas Darø for Darø KonceptTee är en flexibel och unik vägglampa, designad av Thomas Darø.Darø är lampor i konstant utveckling, där designen är bestämt av ljuset, och ljuset är definierat av funktionen. Den breda portföljen av lampor är ett spann över allt från klassiska lampor som med deras tidlösa linjer fortfarande efterfrågas, men också nya, spännande och innovativa tilltag har hållit deras intåg. Tee?s design är inspirerad av den perfekta, fascinerande balansen mellan golfboll och tee. Det integrerade systemet gör Tee otroligt flexibel och funktionell, då man kan vrida lampans huvud och själv bestämma ljusets riktning. Tee är en vägglampa som kan användas i många olika sammanhang och kan fås i svart, matt vit och elfenben.
 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart/Snö Vit - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart/Snö Vit - Darø
  DesignThomas Darø för DarøKonceptPaso 35 T1 UNI Bordslampa Svart/Snövit är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso 35 T1 UNI Bordslampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling.Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Bell+ 30 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 30 Taklampa Svart - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 30 taklampa svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 30 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø

  Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 16 taklampa svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 16 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø

  Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso TRI Bordslampa är en mycket elegant lampa som har rötter i den originella Paso-serien. Designstilen är bibehållen med det simpla och moderna uttrycket, men med några minimala ändringar som skapar en helt ny lampa. Lampbenens runda kanter skapar en mjukare design som har feminina drag. Denna Paso TR1 Bordslampa har massor att bjuda på i form av kvalitet, uttryck och formspråk. Lampan är minimalistiskt vilket gör att den passar in i alla hem.
 • Fiora 16 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø

  Fiora 16 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø
  Design Thomas Darø for Darø KonceptFiora är en klassisk och unik vägglampa, designad av Thomas Darø.Darø är lampor i konstant utveckling, där designen är bestämt av ljuset, och ljuset är definierat av funktionen. Den breda portföljen av lampor är ett spann över allt från klassiska lampor som med deras tidlösa linjer fortfarande efterfrågas, men också nya, spännande och innovativa tilltag har hållit deras intåg. Med Fiora som har en enkel design och mjuka linjer som ger måttligt intryck, har man ännu en vacker lampa från Darø. Tittar man närmare, kan man inte undgå att se att den kraftiga aluminiumskärmen utstrålar kvalitet och hållbarhet och det reflekterande silvret innuti i skärmen skapar en fantastisk effekt, och ger Fiora ett mycket kraftfullt uttryck. Fiora är en vägglampa som kan användas i många olika sammanhang och den fås i svart och vit.
 • Paso TRI 50 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø

  Paso TRI 50 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptDenna Paso TRI kollektion med taklampor består av vackra och eleganta lampor. Den genomgående designen med ett enkelt och modernt uttryck är djupgående med den svarta färgen. Paso TR1 Taklampa skapar ett värde av klassisk och tidlös design, som är producerat av de bästa materialen. Taklampan finns i tre olika storlekar, där lampskärmens mått finns i 25 cm, 35 cm eller 50 cm. Dess enkla design gör att den är lätta att sätta ihop själv och hela kollektionen har en vacker gemenskap. Lamporna kan antingen hängas enkelvis, i par eller flera stycken ihop, allt efter egen smak också när det kommer till storlek.
 • Paso TRI 35 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø

  Paso TRI 35 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptDenna Paso TRI kollektion med taklampor består av vackra och eleganta lampor. Den genomgående designen med ett enkelt och modernt uttryck är djupgående med den svarta färgen. Paso TR1 Taklampa skapar ett värde av klassisk och tidlös design, som är producerat av de bästa materialen. Taklampan finns i tre olika storlekar, där lampskärmens mått finns i 25 cm, 35 cm eller 50 cm. Dess enkla design gör att den är lätta att sätta ihop själv och hela kollektionen har en vacker gemenskap. Lamporna kan antingen hängas enkelvis, i par eller flera stycken ihop, allt efter egen smak också när det kommer till storlek.
 • Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa i Messing/Mörk sand är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Messing/Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa i Messing/Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Costa 10 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø

  Costa 10 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø
  DesignThomas Darø for DarøKonceptCosta 10 W1 Mat Svart är en funktionell vägglampa i en snygg och tidlös design. Framställd av bra kvalitetsmaterial som gör den robust och hållbar. Skärmen är en 5 mm tjock aluminiumplåt med en silverfärgad innersida som reflekterar ljuset snyggt och dramatiskt. Lampan kommer utan tvekan passa i vilket rum som helst men får inte monteras i små badrum eller nära err duschutrymme. Costa 10 W1 är ett bra exempel på att kvalitet och design går hand i hand med Darøs filosofi.
 • Paso Wood 50 F1 Golvlampa Ek/Svart/Svart - Darø

  Paso Wood 50 F1 Golvlampa Ek/Svart/Svart - Darø
  DesignSays who för Darø KonceptDen 158 cm höga golvlampan från Paso Wood-serien är elegant och enkel i dess design. Det är en äkta skandinavisk lampa som passar perfekt in i det minimalistiska hemmet. Lampskärmen är designad så att den kan avmonteras med hjälp av en kardborrelösning - så du kan byta till just den färg som passar hemma hos dig. Skelettet är utskuret i vacker och massiv ek, som har förbehandlats med UV-avisande lack. Lampans helhet är vacker och enastående när man betraktar dess geometriska enkla och rena linjer. Den skandinaviska stilen är riktigt fin och skapar en ram för denna Paso Wood-golvlampa, som kommer vara unik i alla hem.
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Vit - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Messing/Vit är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Costa 10 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø

  Costa 10 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø
  DesignThomas Darø for DarøKonceptCosta 10 W1 Mat Vit är en funktionell vägglampa i en snygg och tidlös design. Framställd av bra kvalitetsmaterial som gör den robust och hållbar. Skärmen är en 5 mm tjock aluminiumplåt med en silverfärgad innersida som reflekterar ljuset snyggt och dramatiskt. Lampan kommer utan tvekan passa i vilket rum som helst men får inte monteras i små badrum eller nära err duschutrymme. Costa 10 W1 är ett bra exempel på att kvalitet och design går hand i hand med Darøs filosofi.
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa i Messing/Mörk sand är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa i Messing/Storm grå är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Messing/Mörk sand är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa i Messing/Storm grå är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 35 P1 Taklampa i Messing/Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 35 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Grå - Darø

  Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Grå - Darø
  En riktigt snygg bordslampa, som passar perfekt på fönsterkarmen eller i bokhyllan.Bena på Paso TRI är rundade, vilket gör lampan mer feminin. Paso TRI lampan fungerer bra tillsammans med gammeld
 • Paso TRI 35 P1 Taklampa Vit - Darø

  Paso TRI 35 P1 Taklampa Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso 35 P1 UNI Taklampa Vit är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso 35 P1 UNI Taklampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling. Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Messing/Storm grå är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Vit - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 45 P1 Taklampa i Messing/Vit är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 45 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø

  Paso Wood 25 T1 Bordslampa Ek/Svart/Svart - Darø
  Livlig natur och vacker estitik förenas i denna fina Paso Wood Bordslampa från det danska märket [i]Darø[/i]. Bordslampam kan användas i det moderna hemmet, antingen som läslampa, eller som rums
 • Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø

  Paso Tri 25 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso TRI bordslampan är en mycket elegant lampa, som härstammar från den originala Paso-serien. Designstilen är bibehållt med det simpla och moderna uttryck, dock med minimala ändringar, som skapar en helt ny lamoa- De runda kanter på lampbenen skapar en mer mjuk design, som har feminima drag.Denna Paso TRI bordslampa har massor att bjuda på i form av kvalitet, uttryck och formspråk. Lampan kommer i en fullkomligt svart minimaliskt språk, som gör att Paso TRI bordslampan passar in på alla ställen i din inredning.
 • DEMO Trion 27 P1 Taklampa Koppar - Darø

  DEMO Trion 27 P1 Taklampa Koppar - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa Koppar är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa Koppar är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso 50 P1 UNI Taklampa Grå m/Svart Sladd - Darø

  Paso 50 P1 UNI Taklampa Grå m/Svart Sladd - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso 50 P1 UNI Taklampa Grå är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso 50 P1 UNI Taklampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling. Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Architect T1 Bordslampa Alu - Darø

  Architect T1 Bordslampa Alu - Darø
  Design Thomas Darø för Darø Koncept De kantiga formerna och den futuristiska designen mjukas upp av en matt aluminiumbeläggning med ljusa borstningar, det är bland det första som man lägger märke till med Architect T1 Alu bordslampan. Vid en närmare titt kan man se det invändiga sladd-systemet som på ett gediget sätt förenar styrka och finess. Materialet är aluminium och den rekommenderade lyskällan är E27 LED.
 • Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Brun - Darø

  Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Brun - Darø
  Här har du en trebent standardlampa i natur look. Skärmen är gjord av tyg och ställningen i metall. Du skruvar på tygskärmen på skärmstativet där det fästs med kardborre.De 3 benen är runda
 • Paso Wood 35 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 35 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  Klassisk svart textil pendel med ett fint inslag av ekträ i mitten av pendeln. Paso Wood passar fint över matbordet och kan placeras individuellt eller flera lampor tillsammans. DesignThomas Darø f
 • Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø

  Paso TRI 25 T1 Bordslampa Svart - Darø
  [i]Smart och modern bordslampa[/i], där den klassiska looken tydligt kommer fram. Paso Tri ger dig en perfekt belysning i vardagsrummet. Du monterar skärmen med hjälp av kardborreband, som sitter f
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Svart - Darø
  Trion taklampa såg dagens ljus i början på 80-talet. Thomas Darø har tillfört taklampan en mässingsdetalj, något som gör att taklampan ständigt är aktuell i inredningen. Med en hint av retro
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø
  Den klassiska taklampan Trion såg dagens ljus för första gången i början av 80-talet. Formen är den originella men färgen är uppdaterad. Mörk sand med mycket värme, fint avrundad med mässin
 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Ek/Svart - Darø
  Eleganta Paso Bordslampa Ek med svart skärm från DARØ. Lampan har en svart tygskärm som monteras med velcro. Stativet är i metall med ett lager ekfanér. Paso passar i alla rum som läslampa elle
 • Architect T1 Bordslampa Alu - Darø

  Architect T1 Bordslampa Alu - Darø
  Architect Bordslampa från DARØ är en flexibel lampa, lamphuvudet kan lutas upp och ned, den kan vridas vid basen och armen kan böjas. DesignThomas Darø för Darø
 • Bell+ 70 P1 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 70 P1 Taklampa Svart - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 70 P1 taklampa svart är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 70 P1 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar.
 • Trion 45 P1 Taklampa Vit - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Vit - Darø
  Vacker lampa i aluminium. Själva formen är som en trumpet.Du kan hänga Trion ovanför ditt matbord, antingen själv eller flera stycken på rad. Trion 45 Pendel finns i 3 färger; vit, svart och ko
 • Paso TRI 35 P1 Taklampa Grå/Svart Sladd - Darø

  Paso TRI 35 P1 Taklampa Grå/Svart Sladd - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso 35 P1 UNI Taklampa Grå är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso 35 P1 UNI Taklampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling. Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Paso 50 P1 UNI Taklampa Vit m/Grön Sladd - Darø

  Paso 50 P1 UNI Taklampa Vit m/Grön Sladd - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptPaso 50 P1 UNI Taklampa Vit är en lampa som kommer från en intressant samling av delar som är härligt ihopsatt på ett varierande sätt. Slutresultatet är bordslampa, golvlampa eller taklampa i en solid blandning av storlekar, färger och i vissa fall en mix av finish på träbenen. De enkla linjerna i Paso 50 P1 UNI Taklampa bidrar till att få ett långt "Design-life" på denna produkt, som också passar fenomenalt bra på många olika ställen. Det är det enkla och moderna uttrycket som skapar ett spännande design-värde i inredningen och gör Paso serien till ett starkt kort på handen när det ska inredas. Basfärgen för Paso är svart, vilket signalerar estetik och design. Paso är utformad med den svarta färgen med utgångspunkt för att skapa en tidlös och klassisk lampa, och den produceras med hjälp av de allra bästa materialen. Den enkla designen gör lampan lätt att montera själva, och hela kollektionen har en snygg sammankoppling. Utöver det är det resten av Paso universumet som ger utrymme för kreativitet och individuell design. Det finns ett enormt utbud av färger, så att man kan välja en lampa som passar exakt till sin egen stil och inredning. Paso-taklamporna erbjuder ännu mer kreativitet med de snygga textilsladdarna av hög kvalitet och i flera olika färger. Låt din kreativitet bestämma - även med belysning där hemma.
 • Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  Klassisk designtaklampa som passar in i ett modernt och stilrent hem. Häng två lampor i följd över det råa plankbordet och uppnå ett fint uttryck. De stilrena linjerna kompletteras av de råa pl
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  Trion 45 är en klassisk designtaklampa. Trion 45 är den största av taklamporna i Trion-serien. Den perfekta lampan till att ha över matbordet där lampans rena linjer kompletterar den övriga inre
 • Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Mässing/Storm Grå - Darø
  Liten och modern med rötter tillbaka till början på 80-talet. Trion har blivit uppdaterad med nya färger och här är den i en fin och varm grånyans som kompletteras av en fin topp gjord i mässi
 • Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø

  Trion 45 P1 Taklampa Mässing/Mörk Sand - Darø
  Trion 45 är den största av taklamporna i Trion-serien. Låt den hänga ensam över ett runt bord, eller använd den över det klassiska matbordet. Trion 45 är klassisk och här i en uppdaterad fär
 • Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart/Snö Vit - Darø

  Paso Basic 35 T1 Bordslampa Svart/Snö Vit - Darø
  Denna snygga bordslampa tillhör serien Paso från DARØ. Skärmen är tillverkad av tyg och skärmhållaren av svart metall. Paso Bordslampa passar perfekt som läslampa eller i vardagsrummet. Skärm
 • Bell+ 70 P1 Taklampa Vit - Darø

  Bell+ 70 P1 Taklampa Vit - Darø
  Design Thomas Holst Madsen för Darø Koncept Bell+ 70 P1 taklampa vit är en lampa som utmanar vår uppfattning av en lampa som något statiskt. Thomas Holst Madsen har designat en modern lampa, som är ideell för att inreda restauranger, caféer, hotell, butiker och privata hem. Den enkla upphängningsanordningen, pinnen som lampskärmen hänger på och svängningsfunktionen har gjort Bell+ 70 P1 till en helt unik lampa. Fördelningen av ljuset har varit avgörande för designen. Ljuseffekterna i sidan och ljuset från toppen var från början viktiga designvärderingar
 • Trion 27 P1 Taklampa Vit - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Vit - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Vit är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Wood 50 F1 Golvlampa Ek/Svart/Svart - Darø

  Paso Wood 50 F1 Golvlampa Ek/Svart/Svart - Darø
  Livlig natur och vacker estitik förenas i denna fina [i]Paso Wood golvlampa[/i] från det danska märket Darø. Golvlampan kan användas i det moderna hemmet som läslampa, eller som rumsbelysning. D
 • Paso Wood 50 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 50 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  Livlig natur och vacker estitik förenas i denna fina Paso Wood[/] pendel från det danska märket [i]Darø[/i]. Pendeln kan användas i det morderna hemmet över matbordet eller köksbordet. Det är
 • Paso Wood 25 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø

  Paso Wood 25 P1 Taklampa Ek/Svart m/Svart Sladd - Darø
  Klassisk svart textil pendel med en snygg kombination av ekträ i upphängningen. Paso Wood passar fint över matbordet och kan hängas upp individuellt eller flera tillsammans. Den textilklädda skä
 • Ottawa 36 P1 Taklampa Blank Svart - Darø

  Ottawa 36 P1 Taklampa Blank Svart - Darø
 • Xena 22 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø

  Xena 22 T1 Bordslampa Svart/Vit - Darø
  DesignDarø KonceptEtt sätt med två stycken Xena-lampor med en diameter på 22 cm. Perfekt till att hänga över matbordet eller i köket.
 • Trion 27 P1 Taklampa Svart - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Svart - Darø
  Vacker lampa i aluminium. Själva formen är som en trumpet.Du kan hänga Trion ovanför ditt matbord, antingen själv eller flera stycken på rad. Trion 27 Pendel finns i 3 färger; vit, svart och ko
 • Paso Tri 50 P1 Uni Taklampa Vit/Röd Sladd - Darø

  Paso Tri 50 P1 Uni Taklampa Vit/Röd Sladd - Darø
  Denna snygga pendel tillhör serien Paso från DARØ. Skärmen är tillverkad av tyg och skärmhållaren av metall. Paso Pendel passar perfekt över matbordet, men är även snygg i vardagsrummet elle
 • Archos 18 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø

  Archos 18 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø
  Design Thomas Darø för Darø Koncept Kvalitet, material, ljus, finish och effekt. Archos 18 W1 vägglampa i mat vit, har allt. Med den flera millimeter tjocka aluminiumskärmen var tanken att Archos skulle vara både robust samt utstråla kvalitet och hållbarhet. Kombinationen med den matta utvändiga färgen och det reflekterande invändiga silvret ger en helt fantastisk effekt. Archos 18 W1 Vägglampa mat vit levereras inklusive en G9 glödlampa i 33 W energy saver, som lätt kan bytas ut mot en LED, om man önskar en lägre energiförbrukning och längre livstid. Från början var Archos designad att användas vid sidan av platt-TV s eller i trappuppgångar, men den har visat sig vara användningsbar i många oanade sammanhang.
 • Costa 10 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø

  Costa 10 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø
  Denna vackra Costa vägglampa är matt vit med läcker design. Önskar du en [i]kubistiskt[/i] uttryck i ditt hem är detta ett perfekt val. Lampan sprider ett härligt ljus uppåt och nedåt, med hj
 • Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Blå - Darø

  Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Blå - Darø
  En snygg golvlampa Paso TRI, som är perfekt i vardagsrummet i de flesta skandinaviska hem.Paso TRI har en klassisk stil med sin enkla design. Skärmen är producerad i tyg och monteras genom att skru
 • Fiora 16 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø

  Fiora 16 W1 Vägglampa Mat Vit - Darø
  En vacker och elegant vägglampa med [i]runda kanter[/i].Fiora sprider ljuset upp- och nedåt eftersom den är öppen. Passar perfekt vid en trappa. Finns i flera färger, välj ovanför. DesignThomas
 • Gisario 15 W1 Vägglampa Krom - Darø

  Gisario 15 W1 Vägglampa Krom - Darø
  Gisario Vägglampa har en elegant design och passar i de flesta av hemmets rum. Gisario Vägglampa har en flexibel skärm som kan ställas in efter behov. Beroende på hur skärmen placeras, kommer l
 • Trion 27 P1 Taklampa Svart - Darø

  Trion 27 P1 Taklampa Svart - Darø
  DesignThomas Darø för Darø KonceptTrion 27 P1 Taklampa i Svart är designad utifrån de originalvärderingar där denna design såg dagens ljus första gången i starten av 80-talet. Trion 27 P1 Taklampa är en modern lampa som kan användas både inom projektinredning och som ljus till en samlingspunkt i privata hem, där elegans, design och detaljer är viktiga element för helheten.
 • Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Lila - Darø

  Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Lila - Darø
  Trebent Paso TRI golvlampa, perfekt i vardagsrummet. Ljuset från lampan går både upp och ned. Du kan använda lampan till [i]rumsbelysning eller sitta och läsa vid ljuset[/i].Själva skärmen är
 • Costa 10 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø

  Costa 10 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø
  Denna vackra Costa vägglampa är matt svart med läcker design. Önskar du en [i]kubistiskt[/i] uttryck i ditt hem är detta ett perfekt val. Lampan sprider ett härligt ljus uppåt och nedåt, med
 • Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Röd - Darø

  Paso Tri 50 F1 Uni Golvlampa Svart/Röd - Darø
  En [i]läcker och färgstark[/i] golvlampa på 3 ben. Skärmen är en tygskärm, som skruvas på ett metallstativ.Benen är rundade så de har ett lätt och feminint uttryck.Ljuset kommer både upp oc
 • Architect W1 Vägglampa Alu - Darø

  Architect W1 Vägglampa Alu - Darø
  Architect Vägglampa från DARØ är en flexibel lampa, lamphuvudet kan lutas upp och ned, den kan vridas och armen kan böjas. DesignThomas Darø för Darø
 • Archos 18 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø

  Archos 18 W1 Vägglampa Mat Svart - Darø
  Archos 18 Vägglampa kan med fördel användas i trappuppgången. Archos 18 Vägglampa tar liten plats och sprider ljus både upp och ner. Finns i 2 varianter: matt svart och matt vit, välj ovanför!
 • Archos 12 W1 Vägglampa Vit - Darø

  Archos 12 W1 Vägglampa Vit - Darø
  Denna vägglampa är perfekt belysning i en hall eller trappa. Archos 12 sprider ett behagligt ljus upp och ned längs väggen. Archos finns i mattsvart och matt vit. DesignThomas Darø för Darø
 • Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø

  Bell+ 16 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø
  Bell+ 16 P1 Taklampa är en fin, liten taklampa som fungerar bra över arbetsplatsen i köket eller över matbordet. Thomas Holst Madsen har designat lampan. Genom lampans design utmanar han vår uppf
 • Bell+ 50 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø

  Bell+ 50 P1 Taklampa Ek/Vit - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 50 P1 Pendel har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 50 P1 Pendel sprider ett
 • Bell+ 30 Taklampa Svart - Darø

  Bell+ 30 Taklampa Svart - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 30 P1 Pendel har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 30 P1 Pendel sprider ett
 • Paso TRI 25 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø

  Paso TRI 25 P1 Taklampa Svart/Svart - Darø
  Eleganta Paso Pendel från DARØ. Lampan har en svart tygskärm och skärmhållare i metall. Paso Pendel Svart passar perfekt ovanför matbordet, men även i vardagsrummet eller på sovrummet. Paso Pe
 • Trion 35 P1 Taklampa Svart - Darø

  Trion 35 P1 Taklampa Svart - Darø
  Denna fina vägglampa är tillverkad i aluminium med matt glas i topp och botten som sprider ett mjukt ljus i bägge riktningar. Vägglampan finns i 3 färger: vit, svart och aluminium. DesignThomas D
 • Arkiturbine 50 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø

  Arkiturbine 50 P1 Taklampa Vit/Svart - Darø
  Taklampa som är framställd genom digital fabrikation. Designad av Hans Christian Asmussen som har lyckat skapa en mjuk och öppen form i Arkiturbinelampan från DARØ. Lampan ger ett snyggt skuggspe
 • Bell+ 70 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø

  Bell+ 70 P1 Taklampa Ek/Svart - Darø
  Superelegant pendel från Darø designad av Thomas Holst Madsen. Bell+ 70 P1 Pendel har en helt unik upphängningsteknik. Skärmen hänger på en trästav och kan lutas. Bell+ 70 P1 Pendel sprider ett
 • Paso Tri 50 P1 Uni Taklampa Grå/Vit Sladd - Darø

  Paso Tri 50 P1 Uni Taklampa Grå/Vit Sladd - Darø
  [i]Smart och modern pendel[/i], där den klassiska looken tydligt kommer fram. Paso Pendel ger dig en perfekt belysning i vardagsrummet. Det finns 5 olika färger på tygsladd som ger en edge till den
 • Architect W1 Vägglampa Alu - Darø

  Architect W1 Vägglampa Alu - Darø
  Design Thomas Darø för Darø Koncept De kantiga formerna och den futuristiska designen mjukas upp av en matt aluminiumbeläggning med ljusa borstningar, det är bland det första som man lägger märke till med Architect W1 Vägglampan Alu. Vid en närmare titt kan man se det invändiga sladd-systemet som på ett gediget sätt förenar styrka och finess. Materialet är aluminium och den rekommenderade lyskällan är E27 LED.
 • Tee W1 LED Vägglampa Elfenben - Darø

  Tee W1 LED Vägglampa Elfenben - Darø
  Cool vägglampa med kromat stativ och flexibel sladd. Huvudet är svart eller vitt med magnetisk lut/vridfunktion. Idealisk som läs- och sängbelysning. Lampan har en LED-ljuskälla som sparar ström
 • Paso Tri 50 F1 Golvlampa Svart/Vit - Darø

  Paso Tri 50 F1 Golvlampa Svart/Vit - Darø
  [i]Smart och modern golvlampa[/i], där den klassiska looken tydligt kommer fram, sedan den vita skärmen kombineras med det svarta stela.Paso Tri ger dig en perfekt belysning i vardagsrummet. Du mont
 • Paso TRI 50 F1 Golvlampa Svart - Darø

  Paso TRI 50 F1 Golvlampa Svart - Darø
  [i]Smart och modern golvlampa[/i], där den klassiska looken tydligt kommer fram. Paso Tri ger dig en perfekt belysning i vardagsrummet. Du monterar skärmen med hjälp av kardborreband, som sitter fa
 • Ottawa 36 P1 Taklampa Mat Vit - Darø

  Ottawa 36 P1 Taklampa Mat Vit - Darø
 • Gisario 15 W1 Vägglampa Krom - Darø

  Gisario 15 W1 Vägglampa Krom - Darø
  DesignKjeld Darø for Darø KonceptGisario 15 W1 Vägglampa i krom är framställd av ett starkt metallmaterial. Ovansidan är målad med en matt strukturmålning som ger en lugn och exklusiv finish. Frontskärmen kan vridas upp och ner så man kan styra ljusriktningen med en spännande och dekorativ effekt. Med en diameter på 15 cm och ett djup på 10 cm passar Gisario 15 W1 in i de flesta hem.
 • Darø Gisario Vägglampa Krom

  Darø Gisario Vägglampa Krom
  Design: Kjeld Darø för DarøKoncept: Darø Gisario vägglampa har med sin matta strukturmålning på ytan en lugn och exklusiv yta. Skärmen kan vippas uppåt och nedåt så man kan styra ljusriktningen, vilket ger en unik dekorativ effekt. Hitta m
 • Darø Archos Vägglampa Matt Vit Stor

  Darø Archos Vägglampa Matt Vit Stor
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Archos vägglampa är med sin kraftiga aluminiumskärm designad för att utstråla elegans, kvalitet och hållbarhet. Den utvändiga matta färgen skapat en vacker kontrast till det reflekterande silvret
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Mellan

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Mellan
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Paso Bordslampa Grå Skärm ekfot

  Darø Paso Bordslampa Grå Skärm ekfot
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso bordslampa har en enkel och modern stil. Med sin vackra uppbyggnad har den en tidlös stil som också bjuder in till kreativitet då skärmen lätt kan bytas ut till en rad olika färger. Plötsligt
 • Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Liten

  Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Liten
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Fiora Vägglampa Matt Vit

  Darø Fiora Vägglampa Matt Vit
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Fiora vägglampa är en klassisk vägglampa som med stor lätthet och mjuka linjer har en blygsam stil som passar till de flesta hem. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Liten

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Liten
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Gisario Vägglampa Svart

  Darø Gisario Vägglampa Svart
  Design: Kjeld Darø för DarøKoncept: Darø Gisario vägglampa har med sin matta strukturmålning på ytan en lugn och exklusiv yta. Skärmen kan vippas uppåt och nedåt så man kan styra ljusriktningen, vilket ger en unik dekorativ effekt. Hitta m
 • Darø Gisario Vägglampa Vit

  Darø Gisario Vägglampa Vit
  Design: Kjeld Darø för DarøKoncept: Darø Gisario vägglampa har med sin matta strukturmålning på ytan en lugn och exklusiv yta. Skärmen kan vippas uppåt och nedåt så man kan styra ljusriktningen, vilket ger en unik dekorativ effekt. Hitta m
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Stor

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Stor
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart

  Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart
  Design: Hans Christian Asmussen för DarøKoncept: Darø Arkiturbine takpendel är framställd av laserskurna blad och ram och skapar trots sin enkla framställning en unik och balanserad lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Svart

  Darø Paso Takpendel Svart
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso TRI Golvlampa Svart

  Darø Paso TRI Golvlampa Svart
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso Tri golvlampa är den nya delen som tillhör Darøs Paso-serien. Lampans stil är enkel med runda kanter som ger en mjukare och mer feminin lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Vit Mellan

  Darø Paso Takpendel Vit Mellan
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Bordslampa Vit Skärm ekfot

  Darø Paso Bordslampa Vit Skärm ekfot
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso bordslampa har en enkel och modern stil. Med sin vackra uppbyggnad har den en tidlös stil som också bjuder in till kreativitet då skärmen lätt kan bytas ut till en rad olika färger. Plötsligt
 • Darø Archos Vägglampa Matt Vit Liten

  Darø Archos Vägglampa Matt Vit Liten
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Archos vägglampa är med sin kraftiga aluminiumskärm designad för att utstråla elegans, kvalitet och hållbarhet. Den utvändiga matta färgen skapat en vacker kontrast till det reflekterande silvret
 • Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart

  Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart
  Design: Hans Christian Asmussen för DarøKoncept: Darø Arkiturbine takpendel är framställd av laserskurna blad och ram och skapar trots sin enkla framställning en unik och balanserad lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Mellan

  Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Mellan
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Liten

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Liten
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart

  Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart
  Design: Hans Christian Asmussen för DarøKoncept: Darø Arkiturbine takpendel är framställd av laserskurna blad och ram och skapar trots sin enkla framställning en unik och balanserad lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd

  Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Archos Vägglampa Matt Svart Stor

  Darø Archos Vägglampa Matt Svart Stor
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Archos vägglampa är med sin kraftiga aluminiumskärm designad för att utstråla elegans, kvalitet och hållbarhet. Den utvändiga matta färgen skapat en vacker kontrast till det reflekterande silvret
 • Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Stor

  Darø Paso Takpendel Grå Skärm Vit Sladd Stor
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Paso Takpendel Svart Mellan

  Darø Paso Takpendel Svart Mellan
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Vit Liten

  Darø Paso Takpendel Vit Liten
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Costa Vägglampa Matt Svart

  Darø Costa Vägglampa Matt Svart
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Costa vägglampa är producerad av aluminium och dess kubformade design ger ett robust och hållbart uttryck. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Vit

  Darø Paso Takpendel Vit
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Mellan

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Svart Mellan
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Costa Vägglampa Matt Vit

  Darø Costa Vägglampa Matt Vit
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Costa vägglampa är producerad av aluminium och dess kubformade design ger ett robust och hållbart uttryck. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Architect Bordslampa Aluminium

  Darø Architect Bordslampa Aluminium
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Architect bordslampa är en enkel och futuristisk designlampa där den lätt borstade satinaluminium ytan mjukar upp den rektangulära formen. Lampan är designad av danska Thomas Darø. Hitta mer inspir
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Architect Vägglampa Aluminium

  Darø Architect Vägglampa Aluminium
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Architect vägglampa är en enkel och futuristisk designlampa där den lätt borstade satinaluminium ytan mjukar upp den rektangulära formen. Lampan är designad av danska Thomas Darø. Hitta mer inspir
 • Darø Archos Vägglampa Matt Svart Liten

  Darø Archos Vägglampa Matt Svart Liten
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Archos vägglampa är med sin kraftiga aluminiumskärm designad för att utstråla elegans, kvalitet och hållbarhet. Den utvändiga matta färgen skapat en vacker kontrast till det reflekterande silvret
 • Darø Bell+ Pendel Ek-Koppar

  Darø Bell+ Pendel Ek-Koppar
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept:Darø Bell+ pendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus.Hitta mer inspiration här hos D
 • Darø Paso Bordslampa Grå Skärm Svart Fot

  Darø Paso Bordslampa Grå Skärm Svart Fot
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso bordslampa har en enkel och modern stil. Med sin vackra uppbyggnad har den en tidlös stil som också bjuder in till kreativitet då skärmen lätt kan bytas ut till en rad olika färger. Plötsligt
 • Darø Paso Takpendel Svart Stor

  Darø Paso Takpendel Svart Stor
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Stor

  Darø Bell+ Takpendel Ek-Vit Stor
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept: Darø Bell+ takpendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus. Hitta mer inspiration här
 • Darø Paso Takpendel Svart Liten

  Darø Paso Takpendel Svart Liten
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Takpendel Vit Stor

  Darø Paso Takpendel Vit Stor
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso takpendel har en enkel och modern stil, som med sin vackra uppbyggnad också är tidlös. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Bell+ Pendel Ek-Koppar Mellan

  Darø Bell+ Pendel Ek-Koppar Mellan
  Design: Thomas Holst Madsen för DarøKoncept:Darø Bell+ pendel utmanar tanken om lampan som en statisk inredningsdetalj. Vippfunktionen är helt extraordinär vilket gör den mer än bara till en lampa med fint ljus.Hitta mer inspiration här hos D
 • Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart

  Darø Arkiturbine Takpendel Vit-Svart
  Design: Hans Christian Asmussen för DarøKoncept: Darø Arkiturbine takpendel är framställd av laserskurna blad och ram och skapar trots sin enkla framställning en unik och balanserad lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Bordslampa Vit Skärm Svart Fot

  Darø Paso Bordslampa Vit Skärm Svart Fot
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso bordslampa har en enkel och modern stil. Med sin vackra uppbyggnad har den en tidlös stil som också bjuder in till kreativitet då skärmen lätt kan bytas ut till en rad olika färger. Plötsligt
 • Darø Paso TRI Bordslampa Svart

  Darø Paso TRI Bordslampa Svart
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso Tri bordslampa är den nya delen som tillhör Darøs Paso-serien. Lampans stil är enkel med runda kanter som ger en mjukare och mer feminin lampa. Hitta mer inspiration här hos Darø
 • Darø Paso Bordslampa Svart Skärm ekfot

  Darø Paso Bordslampa Svart Skärm ekfot
  Design: Thomas Darø för DarøKoncept: Darø Paso bordslampa har en enkel och modern stil. Med sin vackra uppbyggnad har den en tidlös stil som också bjuder in till kreativitet då skärmen lätt kan bytas ut till en rad olika färger. Plötsligt