BYOK lampor

 • BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 96cm alu matt

  BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 96cm alu matt
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. Varmvita LED-ljuskällor är installerade på undersidan på ett avstånd av ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 1,4m svart

  BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 1,4m svart
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen består av ett massivt element av aluminium som frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, brun

  BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, brun
  Fino LED bordslampa - klassisk grundform, modern teknik och behagligt ljus Grunden för bordslampan Fino är en i grunden tidlös trebensstativram av anodiserad aluminium, som får en individuell karaktär genom spetsig konturfräsning och formning med en slående kantbildning. Den asymmetriska designen ger ett ständigt nytt perspektiv på de svepande proportionerna från varje vinkel. Dessutom finns det en platt, cylindrisk skärm i en textilhölje, vars integrerade lysdioder förser området nedanför med starkt direktljus och ger ett mjukt uplight genom en opalhölje. Fino bordslampa drivs med hjälp av en gestsensor på skärmen, som gör att ljusstyrkan kan styras med en handrörelse. När ljusflödet minskas uppnås ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm). Bordslampan Fino LED förkroppsligar med sin enkla form motivet av tidlöshet - och är därmed ledmotivet för den tyska tillverkaren BYOK. En design som är anpassad till människors behov och som bortser från kortlivade trender lovar lång livslängd och mångsidig kombinationsförmåga. Tillverkad i Tyskland.
 • BYOK Piani Lungo pendel Phase Cut 96cm alu glans

  BYOK Piani Lungo pendel Phase Cut 96cm alu glans
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. På undersidan finns varmvita LED-ljuskällor med ett avstånd på ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Barrone LED golvlampa, dimbar, vit

  BYOK Barrone LED golvlampa, dimbar, vit
  Barrone LED-golvlampa med uplight och downlight: läsljus och omgivande ljus Barrone LED-golvlampan i pulverlackerad aluminium är mycket mångsidig, å ena sidan på grund av sin funktionalitet och å andra sidan på grund av sin enkla och tidlösa design som trotsar alla trender och istället fokuserar på långvarig användning. Armaturhuvudet är försett med lysdioder på båda sidor så att ljuset på ena sidan kan användas för att läsa eller arbeta och på andra sidan som tak- eller väggstrålkastare för att indirekt belysa rummet. De två ljuskällorna kan kopplas och dämpas separat. Barrone är en modell från Byok, en tysk belysningstillverkare vars credo är tidlöshet. Om armaturerna anpassas till människors behov och inte baseras på trender skapas tidlösa och därmed mycket hållbara produkter. Tillverkad i Tyskland.
 • BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, elfenben

  BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, elfenben
  Fino LED bordslampa - klassisk grundform, modern teknik och behagligt ljus Grunden för bordslampan Fino är en i grunden tidlös trebensstativram av anodiserad aluminium, som får en individuell karaktär genom spetsig konturfräsning och formning med en slående kantbildning. Den asymmetriska designen skapar ett ständigt nytt perspektiv på de svepande proportionerna från varje vinkel. Dessutom finns det en platt, cylindrisk skärm i en textilhölje, vars integrerade lysdioder förser området nedanför med starkt direktljus och ger ett mjukt uplight genom en opalhölje. Fino bordslampa drivs med hjälp av en gestsensor på skärmen, som gör att ljusstyrkan kan styras med en handrörelse. När ljusflödet minskas uppnås ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm). Bordslampan Fino LED förkroppsligar med sin enkla form motivet av tidlöshet - och är därmed ledmotivet för den tyska tillverkaren BYOK. En design som är anpassad till människors behov och som bortser från kortlivade trender lovar lång livslängd och mångsidig kombinationsförmåga. Tillverkad i Tyskland.
 • BYOK Nastrone LED-golvlampa justerbar svart

  BYOK Nastrone LED-golvlampa justerbar svart
  Minimalistisk LED-golvlampa Nastrone med svängbara armar Två smala, raka aluminiumprofiler och en fyrkantig fot utgör strukturen för golvlampan Nastrone - resultatet är ett reducerat, modernt utseende. Båda profilerna kan svängas så att projektionen och totalhöjden kan justeras. I den övre delen finns två LED-ljuskällor som förser området nedanför med varmvitt ljus - perfekt för läshörnan i vardagsrummet. För intuitiv användning är Nastrone utrustad med en gestsensor som gör det möjligt att koppla om och dimma armaturen. Om ljusstyrkan minskas skapas ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm). Golvlampan Nastrone är en högkvalitativ produkt från BYOK och tillverkas i Tyskland.
 • BYOK Nastrone LED-golvlampa justerbar aluminium

  BYOK Nastrone LED-golvlampa justerbar aluminium
  Minimalistisk LED-golvlampa Nastrone med svängbara armar Två smala, raka aluminiumprofiler och en fyrkantig fot utgör strukturen för golvlampan Nastrone - resultatet är ett reducerat, modernt utseende. Båda profilerna kan svängas så att projektionen och den totala höjden kan justeras. I den övre delen finns två LED-ljuskällor som förser området nedanför med varmvitt ljus - perfekt för läshörnan i vardagsrummet. För intuitiv användning är Nastrone utrustad med en gestsensor som gör det möjligt att koppla om och dimma armaturen. Om ljusstyrkan minskas skapas ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm). Golvlampan Nastrone är en högkvalitativ produkt från BYOK och tillverkas i Tyskland.
 • BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut alu blänkande

  BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut alu blänkande
  LED-pendelarmatur Piani Quadro som rundad kvadrat - dimbar via fasdelen Piani Quadro LED-pendelarmatur är en visuellt elegant bord- och områdesbelysning och ett övertygande val i många vardagsrum och lounger. Armaturen, som tillverkas i Tyskland av BYOK, är målmedvetet utformad för att utan ansträngning trotsa kortlivade trender och alltid vara aktuell. Kroppen består av en kontinuerlig aluminiumprofil som är fräst till en platt fyrkantig form med avrundade hörn. Åtta varmvita LED-ljuskällor - två för varje del av torget - är integrerade på undersidan. Vid behov kan deras ljusflöde regleras externt via fasdämpare.
 • BYOK Mikado L LED-golvlampa som blänkande/elfenben

  BYOK Mikado L LED-golvlampa som blänkande/elfenben
  Mikado LED-golvlampa - tillbehör med flera ben och intuitiv ljusstyrning Den tyska tillverkaren BYOK utökar skickligt den klassiska strukturen hos en trebent golvlampa för att skapa en individuell ljuskälla med en mycket speciell lätthet och elegans. Sammanlagt tolv raka ben i glänsande anodiserad aluminium, som är vridna runt varandra och korsar varandra, bär upp textilskärmen i form av en platt konisk stump. Två separata LED-ljuskällor är installerade inuti - en spotlight som är riktad nedåt och en huvudljuskälla som lyser upp skuggan runtomkring. Dessa kan kopplas och dimmas separat via två gestsensorer på undersidan av skärmen. Den senare ger en särskilt varm ljusfärg (dim-to-warm).
 • BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut 48cm svart

  BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut 48cm svart
  LED-pendelarmatur Piani Quadro som rundad kvadrat - dimbar via fasdelen Piani Quadro LED-pendelarmatur är en visuellt elegant bord- och områdesbelysning och ett övertygande val i många vardagsrum och lounger. Armaturen tillverkas i Tyskland av BYOK och är målmedvetet utformad för att utan ansträngning trotsa kortlivade trender och alltid vara aktuell. Kroppen består av en kontinuerlig aluminiumprofil som är fräst till en platt fyrkantig form med avrundade hörn. Åtta varmvita LED-ljuskällor - två för varje del av torget - är integrerade på undersidan. Vid behov kan deras ljusflöde regleras externt via fasdämpare.
 • BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut 48cm alu matt

  BYOK Piani Quadro pendel Phase Cut 48cm alu matt
  LED-pendelarmatur Piani Quadro som rundad fyrkant - dimbar via fasdelen Piani Quadro LED-pendelarmatur är en visuellt elegant bord- och områdesbelysning och ett övertygande val i många vardagsrum och lounger. Armaturen, som tillverkas i Tyskland av BYOK, är målmedvetet utformad för att utan ansträngning trotsa kortlivade trender och alltid vara aktuell. Kroppen består av en kontinuerlig aluminiumprofil som är fräst till en platt fyrkantig form med avrundade hörn. Åtta varmvita LED-ljuskällor - två för varje del av torget - är integrerade på undersidan. Vid behov kan deras ljusflöde regleras externt via fasdämpare.
 • BYOK Piani Lungo pendel rörelsesor alu blänkande

  BYOK Piani Lungo pendel rörelsesor alu blänkande
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen består av ett massivt element av aluminium som frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 1,4m alu

  BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 1,4m alu
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen är tillverkad av ett massivt aluminiumelement som har frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Piani Quadro pendel rörelsesensor 48 alu matt

  BYOK Piani Quadro pendel rörelsesensor 48 alu matt
  Piani Quadro LED-pendelarmatur som rundad kvadrat - direkt dimbar tack vare gestsensor Den funktionellt ultramoderna pendelarmaturen Piano Quadro från den tyska tillverkaren BYOK är en högkvalitativ ljuskälla för vardagsrum och lounger med ett behagligt direkt ljus och en design som kan kombineras på många olika sätt. Den visuellt enkla kroppen består av en aluminiumprofil som har frästs till en platt fyrkantig form med rundade hörn. På undersidan finns totalt åtta LED-ljuskällor - två för varje del av torget. Ingen extern dimmer behövs för att reglera ljuset, eftersom LED-pendelarmaturen är utrustad med en gestsensor som gör det möjligt att reglera ljuset med en handrörelse. Om ljusflödet minskas blir ljuset särskilt varmt (dim-to-warm).
 • BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, röd

  BYOK Fino LED-bordslampa, rörelsesensor, röd
  Fino LED bordslampa - klassisk grundform, modern teknik och behagligt ljus Grunden för bordslampan Fino är en i grunden tidlös trebensstativram av anodiserad aluminium, som får en individuell karaktär genom spetsig konturfräsning och formning med en slående kantbildning. Den asymmetriska designen skapar ett ständigt nytt perspektiv på de svepande proportionerna från varje vinkel. Dessutom finns det en platt, cylindrisk skärm i en textilhölje, vars integrerade lysdioder förser området nedanför med starkt direktljus och ger ett mjukt uplight genom en opalhölje. Fino bordslampa drivs med hjälp av en gestsensor på skärmen, som gör att ljusstyrkan kan styras med en handrörelse. När ljusflödet minskas uppnås ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm). Bordslampan Fino LED förkroppsligar med sin enkla form motivet tidlöshet - och är därmed ledmotivet för den tyska tillverkaren BYOK. En design som är anpassad till människors behov och som bortser från kortlivade trender lovar lång livslängd och mångsidig kombinationsförmåga. Tillverkad i Tyskland.
 • BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 96cm svart

  BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 96cm svart
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen består av ett massivt element av aluminium som frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Piani Lungo pendel Phase Cut 140cm alu glans

  BYOK Piani Lungo pendel Phase Cut 140cm alu glans
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. På undersidan finns varmvita LED-ljuskällor med ett avstånd på ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 140cm svart

  BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 140cm svart
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. På undersidan finns varmvita LED-ljuskällor med ett avstånd på ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 140cm alu matt

  BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 140cm alu matt
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. På undersidan finns varmvita LED-ljuskällor med ett avstånd på ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Nastro LED-hänglampa justerbar aluminium

  BYOK Nastro LED-hänglampa justerbar aluminium
  LED-pendellampa Nastro med roterbara element Pendelarmaturen Nastro från den tyska tillverkaren BYOK består inte av en kontinuerlig profil, utan av sju aluminiumelement som kan vridas tillsammans i ett horisontellt plan. Höjdjusterare på de kopparflätade kablarna gör det också möjligt att justera den totala höjden eller luta elementen. Denna konstruktion gör det möjligt att skapa individuella strukturer - i en linje, böjd eller cirkulär. De varmvita lysdioderna är integrerade i elementens undersidor, vilket ger en direkt belysning som kan justeras kreativt för att passa in i omgivningen. Detta stöds ytterligare av den externa dimbarheten via fasdelen. Ljusets goda färgåtergivning och tillverkningen i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna resulterar i en LED-pendelarmatur av absolut hög kvalitet.
 • BYOK Barrone LED-golvlampa, dimbar, svart

  BYOK Barrone LED-golvlampa, dimbar, svart
  Barrone LED-golvlampa med uplight och downlight: läsljus och omgivande ljus Barrone LED-golvlampan i pulverlackerad aluminium är mycket mångsidig, å ena sidan på grund av sin funktionalitet och å andra sidan på grund av sin enkla och tidlösa design som trotsar alla trender och istället fokuserar på långvarig användning. Armaturhuvudet är försett med lysdioder på båda sidor så att ljuset på ena sidan kan användas för att läsa eller arbeta och på andra sidan som tak- eller väggstrålkastare så att rummet indirekt belyses. De två ljuskällorna kan kopplas och dämpas separat. Barrone är en modell från Byok, en tysk belysningstillverkare vars credo är tidlöshet. Om armaturerna anpassas till människors behov och inte baseras på trender skapas tidlösa och därmed mycket hållbara produkter. Tillverkad i Tyskland.
 • BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 96cm alu

  BYOK Piani Lungo pendel rörelsesensor 96cm alu
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen består av ett massivt element av aluminium som frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 96cm svart

  BYOK Piani Lungo Pendel Phase Cut 96cm svart
  LED-pendelarmatur Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar via fasdelen Piani Lungo LED-pendelarmatur är en modern och högkvalitativ bordbelysning för vardagsrum och lounger. Kroppen är begränsad till ett platt, rektangulärt element med avrundade hörn i massiv, fräst aluminium. På undersidan finns varmvita LED-ljuskällor med ett avstånd på ca 20 cm vardera. Deras ljusflöde kan regleras externt via en fasdimmer. Piani Lungo är en produkt från den tyska tillverkaren BYOK, vars fokus ligger på armaturer som perfekt uppfyller behoven inom sitt användningsområde och som trotsar tillfälliga trender med sin tidlösa design.
 • BYOK Piani Lungo Pendel rörelsesensor 96cm matt

  BYOK Piani Lungo Pendel rörelsesensor 96cm matt
  LED-pendellampa Piani Lungo i rundad rektangulär form - dimbar genom geststyrning LED-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BYOK är en modern bordsbelysning för vardagsrum och lounger som kan styras direkt vid armaturen. Kroppen består av ett massivt element av aluminium som frästs till en platt, rundad rektangulär form. Varmvita lysdioder är integrerade med jämna mellanrum på kroppens undersida och avger ljus direkt nedåt. Piani Lungo är utrustad med en gestsensor som gör att LED-pendellampan kan dimmas genom att närma sig handen. Det minskade ljusflödet åtföljs av ett särskilt varmt ljus (dim-to-warm).
 • BYOK Nastro LED-hänglampa justerbar svart

  BYOK Nastro LED-hänglampa justerbar svart
  LED-pendellampa Nastro med roterbara element Pendelarmaturen Nastro från den tyska tillverkaren BYOK består inte av en kontinuerlig profil, utan av sju aluminiumelement som kan vridas tillsammans i ett horisontellt plan. Höjdjusterare på de kopparflätade kablarna gör det också möjligt att justera den totala höjden eller luta elementen. Denna konstruktion gör det möjligt att skapa individuella strukturer - i en linje, böjd eller cirkulär. De varmvita lysdioderna är integrerade i elementens undersidor, vilket ger en direkt belysning som kan justeras kreativt för att passa in i omgivningen. Detta stöds ytterligare av den externa dimbarheten via fasdelen. Ljusets goda färgåtergivning och tillverkningen i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna resulterar i en LED-pendelarmatur av absolut hög kvalitet.