BRAGA lampor

 • BRAGA Praktfull LED-vägglampa Sfera i vitt

  BRAGA Praktfull LED-vägglampa Sfera i vitt
  Vackra LED-vägglampan Sfera sörjer för behaglig och bländfri tilläggsbelysning i rummet. Oavsett om den monteras till höger eller vänster om sängen eller i hallen bredvid spegeln: LED-vägglampan Sfera är överallt en stilfull och stämningsfull ljuskälla för tilläggsbelysning. Framför allt metallfästets halvrunda form och tilltalande finish och den därpå sittande runda glasskärmen gör lampan till en tilltalande ljuskälla. Ljuset avges genom den runda, satinerade glasskärmen åt alla håll, så att en mycket jämn belysning skapas. Den i skärmen integrerade LED-ljuskällan utmärks av sin långa livslängd och låga elförbrukning. I kombination med en extern dimmer kan ljusstyrkan anpassas efter behov.
 • BRAGA Glittrande LED-taklampa Cristalli, vit

  BRAGA Glittrande LED-taklampa Cristalli, vit
  Gnistrande LED-taklampa Cristalli LED-taklampan Cristalli imponerar framför allt med sin särskilt ädla design, som uppstår genom kombinationen av den kantiga metallramen med de klara, triangulära elementen av metakrylat, som ser ut som ädla kristaller. De enskilda kristallerna belyses av LED-lampor på undersidan, så att ljuset bryts på ett underbart sätt av metakrylaten och sprids effektivt i omgivningen. Den kvadratiska ramen, som har förädlats med en elegant lackfärg, sätter de transparenta kristallerna i förgrunden på ett underbart sätt, så att de blir armaturens huvudfokus. Ett underbart blickfång i vardagsrummet eller matsalen!
 • BRAGA Rund LED-vägglampa Sfera, guld

  BRAGA Rund LED-vägglampa Sfera, guld
  Rund design - LED-vägglampa Sfera med sfärisk glasskärm LED-vägglampan Sfera består av en rund väggplatta, en tunn armaturarm och en sfärisk glasskärm på toppen, som inte bara ansvarar för ett bländfritt ljus utan också för en särskilt jämn ljusbild tack vare sin satinfinish och sfäriska form. Ljuset alstras av en LED i skärmen, som ger ett behagligt varmvitt ljus och kan dimmas efter behov via husanslutningen.