BRAGA lampor

 • Skålformad pendellampa Dune 2

  Skålformad pendellampa Dune 2
  Praktfull pendellampa Dune 2 med kopparfärgade skärminsida Pendellampan Dune 2 består av en skålformad metallskärm, som har en diameter på 40 cm och övertygar med sin vackra yta. Metallskärmens utsida och självaste takkåpan är rostfärgade, medan skärmens insida har belagts med ädel kopparfolie. Så lyser ljuset, som reflekteras av den glansiga kopparfolien, underbart varmt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Ett riktigt blickfång ovanför matbordet!
 • Med silverfolie belagd – LED-taklampa Nuvola

  Med silverfolie belagd – LED-taklampa Nuvola
  Kraftfull LED-taklampa Nuvola i exklusiv design Med sammanlagt 13 runda skärmelement, som belagts med silverfolie, är LED-taklampan Nuvola ett praktfullt belysningsobjekt, oavsett om den monteras i taket eller på väggen. Det speciella med de tretton skärmelementen är att de hindrar ljuset från att avges direkt i rummet, beroende på hur man vrider och positionerar dem framför de enstaka ljusöppningarna. Så kan ljuset antingen skärmas av komplett, så att lampan lyser indirekt mot taket eller väggen och reflekteras ut i rummet eller att ljuset avges direkt. En vacker sidoeffekt är att lampans utseende förändras, när skärmelementen justeras. Med ca 6 300 lumen sörjer den energieffektiva LED-ljustekniken för kraftig belysning, vilket gör lampan perfekt för stora rum i sofistikerade lokaler. För att kunna dimra LED-ljuskällorna krävs en extern dimmer.
 • Rund LED-taklampa Nuvola i gråbrunt

  Rund LED-taklampa Nuvola i gråbrunt
  Förtjusande vacker LED-taklampa Nuvola med vridbara skärmelement i gråbrunt Ljuset från LED-taklampan Nuvola skärmas av med tre metallelement, som kan vridas efter behag, så att man konstant kan skapa nya utseenden och sörjer för både en direkt och indirekt ljuseffekt. Beroende på de runda skärmarnas position ovanför de runda ljusöppningarna och lika runda takstommen, avges ljuset antingen direkt eller indirekt i rummet. Med den gråbruna färgen sticker de tre skärmelementen ut från resten av lampstommen, så att lampan blir till ett blickfång i taket. Det varmvita LED-ljuset kan dimras via en extern dimmer (ingår ej), så att ljusstämningen i rummet blir ännu mysigare.
 • Vit, modern LED-taklampa Time, justerbar

  Vit, modern LED-taklampa Time, justerbar
  Ett diskret blickfång i moderna hem – LED-taklampan Time i vitt med fyra ljuskällor LED-taklampan Time skapar en mycket behaglig ljusstämning i rummet, eftersom ljuset från de kraftfulla LED-ljuskällorna i de fyra vridbara skärmelementen, avges mot taket och därmed indirekt i rummet. Beroende på skärmelementens konstellation får lampan ett nytt utseende, så att den kan individualiseras. De monteras med hjälp av nätta, olika långa fästen på takkåpan, vilket gör att de ser ut att som om de skulle sväva. Tack vare den snövita ytan kan Time kombineras med många olika interiörer och färgkoncept. De inbyggda LED-ljuskällorna kan dimras via en extern väggdimmer.
 • Praktfull LED-vägglampa Sfera i guld

  Praktfull LED-vägglampa Sfera i guld
  Vackra LED-vägglampan Sfera sörjer för behaglig och bländfri tilläggsbelysning i rummet. Oavsett om den monteras till höger eller vänster om sängen eller i hallen bredvid spegeln: LED-vägglampan Sfera är överallt en stilfull och stämningsfull ljuskälla för tilläggsbelysning. Framför allt metallfästets halvrunda form och tilltalande finish och den därpå sittande runda glasskärmen gör lampan till en tilltalande ljuskälla. Ljuset avges genom den runda, satinerade glasskärmen åt alla håll, så att en mycket jämn belysning skapas. Den i skärmen integrerade LED-ljuskällan utmärks av sin långa livslängd och låga elförbrukning. I kombination med en extern dimmer kan ljusstyrkan anpassas efter behov.
 • Extremt tunn LED taklampa Pattern, vit

  Extremt tunn LED taklampa Pattern, vit
  Kvadratisk LED-taklampa Pattern Med en höjd på bara 3,5 cm är denna taklampa ett sant underverk i rummet, eftersom den även kan användas i rum med lågt i tak. Men också optiskt har taklampan, som kallas Pattern, mycket att erbjuda: dess kvadratiskt formade metallstomme med smala rillor är ett dekorativt blickfång. Det varmvita LED-ljuset avges mycket effektfullt genom de oregelbundet anordnade öppningarna, så att rummet får god belysning.