BOPP lampor

 • Nätt LED-taklampa At, dimbar

  Nätt LED-taklampa At, dimbar
  Modern pendellampa At med LED-band Designen av LED-pendellampan At inspirerades - som namnet antyder - av @-tecknet, som är bekant från internetvärlden. Kopplingen till den digitala världen antyder också en viss modernitet och något framåtblickande. Detta har också kommit till uttryck i hänglampans design och teknik. Den smala aluminiumprofilen är sammanflätad och har en LED-remsa på insidan. Lysdioderna kan dimmas via husinstallationen, så att det relativt höga ljusflödet också kan regleras till en mysigare nivå. Tillverkad i Tyskland
 • Oval LED-hänglampa Flair, aluminium

  Oval LED-hänglampa Flair, aluminium
  Filigran LED-pendellampa Flair i ellipsform - tillverkad i Tyskland LED-pendellampan Flair har en mycket smal, filigran ram och består av en ellipsformad aluminiumprofil. På insidan av denna profil är en kontinuerlig LED-remsa inbäddad, som producerar varmvitt ljus. Ljusstyrkan kan regleras via en väggdimmer (dimmer ingår ej). Att armaturen som helhet inte bara framstår som mycket puristisk, utan att den också kan verka lite extravagant, beror på det speciella upphängningssystemet, med vars hjälp armaturen också kan hängas i vinkel. Flair är alltså inte bara en mycket modern ljuskälla - både vad gäller teknik och stil - utan också ett litet ljuskonstverk med en touch av designlampa. Denna pendelarmatur är en modell från armaturtillverkaren BOPP, som uteslutande tillverkar i Tyskland.
 • Iögonfallande LED-taklampa At

  Iögonfallande LED-taklampa At
  Slående taklampa At i vit metall med kraftfullt ljusflödeMed sin diameter på 70 cm och den unika designen som påminner om den viktiga komponenten i internetadresser, @-tecknet, blir LED-taklampan At i vit metall ett blickfång i varje rum som inspirerar med enkelhet och ett särskilt bra ljusflöde. I den fina metallspiralen har en LED-list med ljusstrålning inåt installerats som ger ett fantastiskt ljusflöde på 5 030 lumen vid en effektförbrukning på 33 W. LED-listen med en ljusfärg på 2 000 lumen har ett ljusflöde på 1 000 lumen. Ljusstyrkan i det varmvita ljuset med en ljusfärg på 2 700 Kelvin kan regleras med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Taklampan At är en kvalitetsprodukt från BOPP-Leuchten - en armaturtillverkare med säte i Odenwald i Tyskland som har över 100 års erfarenhet av armaturtillverkning och är känd för sina högkvalitativa produkter.
 • At – en kraftig LED-taklampa

  At – en kraftig LED-taklampa
  Stor LED-takarmatur At med kraftfull LED-strip Med en diameter på 70 cm och ett mycket högt ljusflöde på 5.030 lumen kan takarmaturen At även användas i stora rum. Takarmaturens form med sin spiralformade aluminiumprofil påminner, som namnet antyder, om @-tecknet som är en viktig del av internetadresser. LED-listen med en mycket hemtrevlig, varmvit ljusfärg (2 700 Kelvin) uppnår ett mycket högt ljusflöde på 5 030 lumen med en effektförbrukning på endast 33 watt. LED-lamporna kan dimras via fastighetsinstallationen. Takarmaturen At kan användas för energibesparande allmänbelysning, inte bara i privata rum utan även i kommersiella utrymmen som byråer, mottagningar etc. Tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av denna kraftfulla LED-takarmatur At, företaget BOPP Leuchten från Odenwald, kan se tillbaka på mer än 100 års erfarenhet av armaturtillverkning. Den kompletta tillverkningen i Tyskland och de ständiga kvalitetskontrollerna garanterar högkvalitativa produkter som är hållbara och övertygar med sin unika design.
 • Svängbar LED-taklampa Slight, aluminium

  Svängbar LED-taklampa Slight, aluminium
  LED-taklampan Slight med sex ljuskällor och svängbara armar – made in Germany Praktisk, effektiv och ytterst modern är LED-taklampan Slight med sina sex lysdioder och extremt tunna design. Inte bara extremt tunn, men även svängbar är de två armarna, som är utrustade med tre lysdioder var. Skjuts båda armar helt ut, har taklampan en längd på 65 cm och bredd på 50 cm. Placeras de i en rad har lampan en sammanlagt längd på 115 cm. Det varmvita ljuset från lysdioderna är dessutom dimbar via den fasta installationen (dimmer ingår inte i leveransen). Lamporna från tillverkaren BOPP övertygar vad gäller material, kvalitet och design. Tillverkad i Tyskland.
 • At – en unik LED-taklampa i vitt

  At – en unik LED-taklampa i vitt
  Vit LED-taklampa AtDen filigrana formen på LED-taklampan At påminner faktiskt om @-tecknet, den grundläggande komponenten i internetadresser. En LED-remsa har installerats i den filigrana stången, som avger ljuset inåt och lyser upp ett rum utan bländning och med en vacker effekt på taket. Den uttrycksfulla taklampan At med ett enormt ljusflöde på 3.400 lumen, en effektförbrukning på 22 watt och varmvitt ljus kan användas för belysning av många olika rum, både i privata utrymmen och inom hotell- och restaurangbranschen. Den kraftfulla och effektiva LED-taklampan är dimbar. Taklampan At tillverkas i Tyskland och är en kvalitetsprodukt som övertygar med hållbarhet och bästa utförande. Sedan över 100 år tillbaka tillverkar BOPP-Leuchten i Odenwand bostadsarmaturer och belysningsobjekt av en speciell typ som imponerar med sin kvalitet.
 • Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar

  Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar
  Elle - en dimbar LED-takspot med variabla armaturhuvudenElle - det är en flexibelt riktbar och dimbar takarmatur som kan användas i alla moderna bostadsområden tack vare en elegant design av polerad aluminium med förkromade delar. De vrid- och vinklingsbara spotarna, som även kan förlängas till en höjd av 11 cm, ger särskild flexibilitet vid ljusregleringen och i var och en av dem ger en varmvit LED (2 700 K) ett behagligt och behagligt ljus. Inte bara i vardagsrummet, hallen eller andra rum i privata hem, utan även i kommersiella utrymmen som övningsrum, korridorer etc. kan den fyrlampiga LED-takspotten ge behaglig och ljus belysning.Made in Germany!Armaturerna från den Odenwald-baserade armaturtillverkaren BOPP tillverkas helt i Tyskland och inspirerar med bästa hantverk, förstklassig kvalitet och modern och mycket effektiv ljusteknik.
 • Flat – kvadratisk LED-taklampa, dimbar

  Flat – kvadratisk LED-taklampa, dimbar
  Flat - LED-taklampa för många ändamålDen kraftfulla LED-taklampan Flat av polerad aluminium är utrustad med en satinerad glasruta som hänger över takarmaturen runt om. Tack vare det satinerade glaset lyser den upp rummet utan att blända och på ett mycket behagligt sätt. Den högkvalitativa taklampan tillverkades av det traditionella företaget BOPP i Odenwald, som kan se tillbaka på en mer än 100-årig historia. Den kännetecknas av utmärkt kvalitet och bästa utförande. Den avger ett mycket behagligt varmvitt ljus tack vare de inbyggda lysdioderna med en ljusfärg på 2 700 Kelvin, som även är dimbara. Den enkla, moderna designen gör den till en ljuskälla som kan integreras i många inredningar för att lysa upp många olika rum.
 • Fascinerande LED-taklampa At i aluminium

  Fascinerande LED-taklampa At i aluminium
  At - en LED-taklampa av aluminium Formen på At-taklampan av aluminium påminner - som namnet antyder - om tecknet med samma namn, som är en viktig komponent i internetadresser. I den spiralformade aluminiumprofilen som är fäst vid den runda baldakinen har LED-listen installerats, som avger mycket varmvitt ljus mot insidan och därmed lyser upp rummet utan bländning. Med en effektförbrukning på endast 22 W uppnår LED-lamporna ett mycket högt ljusflöde på 3.400 lumen. LED-takarmaturen At med en diameter på 45 cm lämpar sig därför för grundbelysning av många rum, tack vare den mycket varma ljusfärgen särskilt för vardagsrum eller sovrum. De installerade LED-lamporna kan dimmas via husinstallationen (ingår ej).At - en taklampa Made in Germany - tillverkades i Odenwald. Tillverkaren av denna högkvalitativa taklampa, företaget BOPP, har producerat vardagsrumslampor i mer än 100 år, som kännetecknas av sin höga kvalitet.
 • Elliptiskt formad LED-golvlampa Flair, aluminium

  Elliptiskt formad LED-golvlampa Flair, aluminium
  Modern LED-golvlampa Flair med touchdimmer – tillverkad i Tyskland LED-golvlampan Flair heter inte så för ingen anledning: ”Flair” är tyska för ”atmosfär” och det är just en lätt, fin och puristisk atmosfär som lampan sörjer för. En smal aluminiumstomme böjdes, så att två olika stora ellipser skapas som övergår i varandra. På insidan av stommen monterades en LED-list, som sörjer för belysningen. För att kunna anpassa lysdiodernas relativt höga ljusflöde efter rummets förutsättningar, är golvlampan Flair utrustad med en integrerad dimmer, som befinner sig på lampans topp. Där kan ljusstyrkan regleras och lampan kan tändas och släckas. Designen och kvaliteten är hos den i Tyskland tillverkade golvlampan Flair i en perfekt symbios. Med BOPP-lampor får man inte bara en kvalitetsprodukt, men även ett litet ljuskonstverk, som sörjer som ett inredningsobjekt för en speciell atmosfär i rummet.
 • Elegant LED-hänglampa More

  Elegant LED-hänglampa More
  Matt LED-taklampa More med dimmer Redan namnet på denna moderna taklampa lovar att den har mer att erbjuda än andra modeller. Vad det kan vara blir dock inte tydligt förrän LED-taklampan More tänds. Det varmvita ljuset från denna eleganta modell avges nämligen inte bara nedåt, men även delvist uppåt. Så är More på något sätt både allmän- och accentbelysning. För att kunna anpassa ljuset efter situationen, kan det dimras individuellt via dimmern. När en lampan har så många funktioner, är det nästan en logisk konsekvens, att designen är klassisk och enkel. Pendellampan More består av matt aluminium, vilket gör ett ädelt och modernt intryck. Det var ett medvetet val att inte förse lampan med ytterligare detaljer och utsmyckningar. Enda optiska höjdpunkten är den lätt svängda balken, som avger ljuset upp- och nedåt. Denna enkla elegans sörjer för att More kommer till sin rätt i moderna och minimalistiska interiörer. Pendellampan är speciellt lämplig som belysning ovanför matbordet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 100 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 100 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar

  Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar
  Elegant böjd - Bow LED-båglampa med dimmer Den imponerande Bow LED-båglampan är en golvlampa av speciellt slag. Den är imponerande inte bara på grund av sin storlek, utan också på grund av armaturens funktionalitet och kvalitet. Tre individuella aluminiumbågar böjer sig på ett svepande sätt och bildar en elegant struktur. De tre integrerade LED-remsorna lyser mjukt och bländfritt med sitt varmvita ljus och lyser upp varje rum på ett unikt sätt. Medan det mittersta LED-bandet ger ett direkt ljus nedåt, är LED-banden installerade i de två yttre bågarna i toppen så att de strålar ljuset indirekt mot taket. Detta skapar en mycket inbjudande ljuseffekt som fyller hela rummet. Lysdioderna kan bekvämt dimmas separat och slås på och av med två strömbrytare. På så sätt kan ljusstyrkan i Bow LED-buearmaturen justeras och ställas in individuellt när som helst. Bow LED-bågarmatur är också en produkt Made in Germany. Den tillhör produktfamiljen hos det traditionella företaget Bopp Leuchten i Odenwald, som har tillverkat högkvalitativ interiörbelysning sedan 1912.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 140 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 140 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 140 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 140 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 100 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 100 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor aluminium

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor aluminium
  Avlång LED-taklampa Stäng, 3 lampor med dim till varma lysdioder och Ra 95 Denna LED-taklampa Close kännetecknas av en mycket god kvalitet genom högkvalitativa material och bra utförande samt en mycket trevlig och naturlig ljuseffekt. Den består av en lång, smal och platt aluminiumkropp med rundade sidor och tre inbyggda LED-ljuskällor, som är placerade i de runda ljusuttagen bakom satinerade skydd. Dessa avger varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (triac), varvid den dunkla till varma funktionen ändrar ljusfärgen under dimning. Ljusfärgen ändras från 3000 K vid full ljusstyrka till 2000 K i lägsta dimningstillstånd. Lysdiodernas ljus kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med ett mycket högt färgåtergivningsindex på Ra 95. LED-taklampa Close produceras i Tyskland av Bopp-Leuchten, en tillverkare med säte i Limbach im Odenwald som har funnits sedan 1912 och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlig och hållbar produktion och de högsta kvalitetsstandarderna är ytterligare funktioner som spelar en viktig roll i tillverkningen av lampor på Bopp .
 • Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa

  Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa
  Dela LED-uplight-golvlampa upplykt med svängbart läslampa Sex LED-ljuskällor installerades i den runda, plana skärmen på Share-taklampan, varav fem är fast installerade och lyser uppåt mot taket, medan den sjätte LED-ljuskällan fungerar som en läslampa och kan vridas nedåt i den runda nyansen och kan skräddarsys för att möta dina behov. Den varma vita belysningen från båda ljuskällorna kan dämpas med två brytare installerade på stången i ett lättillgängligt läge, separerade och oberoende av varandra. Share LED-uplight-golvlampa imponerar med sin höga kvalitet. Det producerades i Tyskland av det Odenwald-baserade företaget Bopp Leuchten. Sedan 1912 har belysning tillverkare producerar högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis att kraven möts högkvalitativa uteslutande i Tyskland. Under produktionen beaktas också miljöskydd och hållbarhet, till exempel genom att välja regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Cliff LED-pendellampa, justerbar i höjd

  Bopp Cliff LED-pendellampa, justerbar i höjd
  LED-pendellampa Cliff: höjdjusterbar, dimbar och färgtemperaturjusterbar Hänglampan Cliff LED-pendellampa fungerar inte bara som en källa till energieffektiv rumsbelysning, utan fungerar också som ett dekorativt tillbehör för en modern hemdesign. Pendelstången är rak och i enkel svart. LED-ljuselementen är gjorda av metall i polerad aluminium och fascinerar med den estetiska vågformen som sticker ut något över pendelstången i båda ändar. Cliff är utrustad med en motvikt och kan justeras kontinuerligt i höjd upp till maximalt 150 cm. Att ändra färgtemperaturen och dimma ner ljusstyrkan görs genom att helt enkelt luta den. Den tidigare valda inställningen bibehålls av minnesfunktionen när belysningen slås på igen. LED-pendellampa pendelarmaturen Cliff tillverkas i Tyskland av belysningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald, som grundades 1912. Företaget är familjeägt i tredje generationen och har fokuserat på produktion av moderna lampor som sätter sina egna standarder när det gäller belysningsteknik och design - högt färgåtergivningsvärde - flimmerfritt
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm roséguld

  Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm roséguld
  Elegant sväng - Break LED-pendellampa Den imponerande Break LED-upphängningslampan består av en nästan rund, böjd aluminiumlist där en effektiv LED-lampa ingår. Designen visas halvvägs, som om cirkeln inte var färdig. Men det är just denna paus, en liten paus, som ger LED-taklampan sitt eleganta utseende. LED-lamporna genererar ett mycket trevligt ljus som belyser rummet med en varmvit färg utan bländning. En annan fördel är lysdiodernas dimbarhet, vilket gör det möjligt att enkelt justera ljusstyrkan på Break LED-hängande ljus. Break LED-upphängningslampan designades och tillverkades i Tyskland. Det är en del av den högkvalitativa belysningssamlingen från tillverkaren Bopp Leuchten och imponerar därför inte bara med sin design utan också med sin enastående kvalitet.
 • Bopp Session - LED-taklampa med två spottar

  Bopp Session - LED-taklampa med två spottar
  Dimbar LED-taklampa Session ger individuella ljus accenter Session LED-taklampa levereras med en kombination av fasta och individuellt justerbara ljuskällor och är övertygande från första minuten. Den smala och samtidigt moderna taklampan har en taklampa av aluminium av hög kvalitet, i vilken två LED-moduler är inbäddade. Med sitt effektiva varma vita ljus lyser dessa direkt och bländar ut i rummet och säkerställer god grundbelysning. Det finns också två lutningsbara och vridbara LED-fläckar på utsidan som möjliggör individuell inriktning och därmed individuell accentuering av det varma vita ljuset. Session LED-taklampa är därför lämplig för en mängd olika användningsområden. Nästan varje vardagsrum kan lysas upp av taklampa av hög kvalitet och dess påfallande design gör den idealisk för många inredningsstilar. Den moderna taklampa i Tyskland.
 • Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/guld

  Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/guld
  LED-hänglampa med fem glödlampor Quad - höjdjusterbar fjädring När det gäller form och färg passar Quad LED-hängande ljus med fyrkantig nyans bra med många levande stilar. Den är till exempel idealisk som ljuskälla ovanför ett bord eller ovanför en köksbänk. Höjden kan enkelt justeras från 95 cm till maximalt 150 cm eftersom den är utrustad med en motvikt. Ljusfärgen kan ändras i ett spektrum från levande ljus till dagsljusvitt genom att helt enkelt luta skuggan och anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan dämpas också genom att luta skärmen. En minnesfunktion är integrerad så att när inställningen väljs behålls den när belysningen slås på igen. - flimmerfritt - mycket bra färgåtergivning Tillverkat i Tyskland: Genom att producera i Tyskland följer tillverkningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald de högsta kvalitetsstandarderna och skapar ädla produkter med modern design och lång hållbarhet.
 • Bopp Flavor LED-pendellampa, justerbar i höjd

  Bopp Flavor LED-pendellampa, justerbar i höjd
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Smak med motvikt LED-pendellampa med fem glödlampor Smaken med den enkla aluminiumramen i matt borstad nickel är ett estetiskt tillskott till det moderna vardagsrummet. Den enkla pendelstången är utrustad med dekorativa glasskärmar i vitt med en tydlig kant som strålar ut ljuset från de inbyggda lysdioderna utan bländning. Färgtemperaturen och därmed ljusfärgen kan ändras genom att helt enkelt luta pendeln. Ljusets ljusstyrka kan också nedtonas med en enkel lutningsrörelse. Flavours LED-hängande ljus är ett exempel på den höga tekniska och designkvalitet som Bopp företaget från Limbach im Odenwald har tillverkat sina produkter i över 100 år. Företaget grundades 1912. - flimmerfritt - inklusive minnesfunktion
 • Flat – LED-golvlampa med dimmer

  Flat – LED-golvlampa med dimmer
  Flat - en kantigt designad LED-golvlampa i aluminium med touchdimmerFlat är en högkvalitativ golvlampa tillverkad i Tyskland som fängslar med kantiga former. Basen, stången och lamphuvudet är tillverkade av polerad aluminium. Skärmen av satängat glas är något förskjuten på metallhuvudet. Det mycket behagliga varmvita ljuset på 2 700 Kelvin från de inbyggda LED-lamporna riktas uppåt och lyser upp rummet med indirekt ljus, precis som hos en takbricka. En integrerad touch-dimmer gör det möjligt att anpassa ljusstyrkan till respektive situation. Flat LED-golvlampan har tillverkats av det traditionella BOPP-företaget i Odenwald. Redan sedan 1912 har denna tillverkare producerat vardagsrumslampor som kännetecknas av sin höga kvalitet och bästa utförande.
 • Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/aluminium

  Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/aluminium
  Sju lampor LED-hängande ljus Quad: höjdjusterbar, dimbar och ljus färgjusterbar Sju fyrkantiga LED-element är jämnt fördelade på en rak metallbas och ger därmed homogen belysning. Quad är särskilt lämpligt för att belysa bord. Höjden kan ändras från 95 cm till maximalt 150 cm, och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt från mycket mysigt levande ljus till mycket starkt dagsljus. Förändringen i färgtemperatur, liksom den kontinuerliga avbländningen av ljuset, görs genom att helt enkelt luta skärmen. Ljusemissionen är helt flimmerfri. När önskad inställning har gjorts bibehålls detta värde tack vare minnesfunktionen även efter att belysningen har släckts och slås på igen tills en ny inställning görs. - mycket bra färgåtergivning Quad kommer från tillverkningen av företaget Bopp, som har varit känt för kvalitetsprodukter Made in Germany sedan 1912 och som nu huvudsakligen producerar LED-lampor i enlighet med miljöskydd och hållbarhet.
 • Bopp - More 5 Taklampa Aluminium

  Bopp - More 5 Taklampa Aluminium
  Design Bopp More 5 Aluminium Taklampa sträcker sin graciösa båge över köksbordet eller vardagsrummet och badar rummet i sitt fantastiska varma sken. More kan sända ut sitt ljus både uppåt och nedåt, vilket ger fantastisk indirekt belysning och ett mer intimt ljus direkt på bänkskivan eller golvet. Intensiteten kan justeras med den integrerade dimningsmekanismen, vilket ger en hög grad av flexibilitet när det gäller att anpassa ljusuttrycket. Trots namnet är minimalism helt klart den estetiska ledstjärnan när det gäller både form och färg på den här vackra lampan. Det svala aluminiumet och den enkla silhuetten utstrålar tydligt den tyska Bauhaus-säkerheten som föredrar att låta funktionaliteten tala för sig själv. More är en produkt från tyska Bopp, som i mer än 100 år har stått för kvalitet och tradition i sin familjeägda verkstad i Odenwald.
 • More 5 Taklampa Aluminium - Bopp

  More 5 Taklampa Aluminium - Bopp
  More 5 Taklampa Aluminium - Bopp
 • Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, aluminium

  Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, aluminium
  Passar överallt - LED-golvlampan Move med integrerat batteri Den flexibla LED-golvlampan Move kan, som dess namn antyder, placeras fritt i rummet. Den energi som krävs finns i det integrerade batteriet som lätt kan laddas när som helst med hjälp av den laddningskabel som medföljer leveransen. Fördelen är uppenbar: Den kan placeras var som helst i rummet, inga irriterande kablar på golvet och det spelar ingen roll var närmsta eluttag finns. LED-golvlampan är den idealiska läslampan. Lamphuvudet är utrustat med en dimbar LED-lampa och kan lutas fritt i alla riktningar. Det är inte bara ljuskällan som är rörlig, utan även själva golvlampan. Med en kulled på foten kan LED-golvlampan Move även förflyttas helt, oavsett om det är framåt, bakåt eller åt sidan. Det varmvita ljuset är dessutom lättare att reglera i ljusstyrka med hjälp av en integrerad knappdimmer. LED-golvlampan Move är tillverkad i Tyskland. Med högkvalitativa material och avancerad teknik är den flexibla armaturen en riktig kvalitetsprodukt. Användningsområdet är mycket mångsidigt tack vare sin funktion, oavsett om det är som läslampa, direkt bredvid favoritstolen eller som en extra ljuskälla på arbetsplatsen.
 • Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, sand

  Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, sand
  Passar överallt - LED-golvlampan Move med integrerat batteri Den flexibla LED-golvlampan Move kan, som dess namn antyder, placeras fritt i rummet. Den energi som krävs finns i det integrerade batteriet som lätt kan laddas när som helst med hjälp av den laddningskabel som medföljer leveransen. Fördelen är uppenbar: Den kan placeras var som helst i rummet, inga irriterande kablar på golvet och det spelar ingen roll var närmsta eluttag finns. LED-golvlampan är den idealiska läslampan. Lamphuvudet är utrustat med en dimbar LED-lampa och kan lutas fritt i alla riktningar. Det är inte bara ljuskällan som är rörlig, utan även själva golvlampan. Med en kulled på foten kan LED-golvlampan Move även förflyttas helt, oavsett om det är framåt, bakåt eller åt sidan. Det varmvita ljuset är dessutom lättare att reglera i ljusstyrka med hjälp av en integrerad knappdimmer. LED-golvlampan Move är tillverkad i Tyskland. Med högkvalitativa material och avancerad teknik är den flexibla armaturen en riktig kvalitetsprodukt. Användningsområdet är mycket mångsidigt tack vare sin funktion, oavsett om det är som läslampa, direkt bredvid favoritstolen eller som en extra ljuskälla på arbetsplatsen.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 35 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 35 cm
  Box Comfort - en LED-taklampa med fantastisk optik En fascinerande optisk illusion - det är LED-taklampan Box Comfort från Bopp. Den ser ut som en tredimensionell kub i taket eller väggen. Denna optik är resultatet av sammansättningen av tre metallelement med olika ytutformning. De tre elementen med fin färg- och strukturnyansering har satts samman till en ytlig lampa med låg höjd. Energieffektiva LED-lampor har monterats in i varje element. Vars varmvita ljus strålar jämnt genom de satinerade täckningarna. Inte bara det intressanta optiska uttrycket utan även belysningstekniken gör denna LED-taklampa till en effektiv ljuskälla för de mest olika rum och utrymmen. Detta eftersom de LED-lampor som används i armaturen inte bara ger modern energieffektivitet, utan även kan dimmas via en fram- eller bakkantsdimmer. Dess ljustemperatur förändras även tack vare ”dim to warm”-funktionen, vilket gör ljuset varmare vid en lägre ljusstyrka. LED-taklampa Box Comfort av aluminium med eloxerad finish i roséguld är en lampskapelse från Bopp Leuchten i Odenwald. Redan sedan 1912 har man i Limbach i Odenwald producerat och distribuerat boningslampor som tillverkas hantverksmässigt och av högsta produktkvalitet. Hittills har Bopp:s lampor uteslutande tillverkats i företagets huvudsäte, eftersom det är det enda sättet att garantera och uppfylla förväntningarna på produkter som är made in Germany.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/mullvadsgrå

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/mullvadsgrå
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor svart

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor svart
  Avlång LED-taklampa Stäng, 3 lampor med dim till varma lysdioder och Ra 95 Denna LED-taklampa Close kännetecknas av en mycket god kvalitet genom högkvalitativa material och bra utförande samt en mycket trevlig och naturlig ljuseffekt. Den består av en lång, smal och platt aluminiumkropp med rundade sidor och tre inbyggda LED-ljuskällor, som är placerade i de runda ljusuttagen bakom satinerade skydd. Dessa avger varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (triac), varvid den dunkla till varma funktionen ändrar ljusfärgen under dimning. Ljusfärgen ändras från 3000 K vid full ljusstyrka till 2000 K i lägsta dimningstillstånd. Lysdiodernas ljus kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med ett mycket högt färgåtergivningsindex på Ra 95. LED-taklampa Close produceras i Tyskland av Bopp-Leuchten, en tillverkare med säte i Limbach im Odenwald som har funnits sedan 1912 och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlig och hållbar produktion och de högsta kvalitetsstandarderna är ytterligare funktioner som spelar en viktig roll i tillverkningen av lampor på Bopp .
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund svart

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund svart
  Rund LED-taklampa Stäng med tre LED-ljuskällor (dim till varm) och Ra 95 Tre LED-ljuskällor inbäddades i den platta och runda LED-taklampa Close av aluminium. Satinfärgade skydd skyddar enhetligt ljus och förhindrar bländning. De varma vita lysdioderna med ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95 gör armaturen till den idealiska ljuskällan inte bara i privata rum - den är också perfekt för alla typer av butiker. Lysdioderna kan också dämpas via en extern dimmer (triac) , varigenom de ändrar sin ljusa färg genom att dimma med funktionen dim till varm. I full ljusstyrka är ljusfärgen 3000 K, med dimning blir ljuset varmare upp till 2000 K vid den lägsta dimningsnivån. Close är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten, som är baserad i Odenwald, har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Förutom höga kvalitetsstandarder beaktas också hållbarhet och miljöskydd vid tillverkningen av lamporna.
 • Bopp Close LED-takspotlight svart

  Bopp Close LED-takspotlight svart
  Rund LED-takspotlight nära med mycket bra färgåtergivning Den lilla, mycket platta LED-takspotlight Close var gjord av aluminium och utrustad med varma vita lysdioder i mitten av den runda öppningen med ett satinerat lock, som förutom god ljuseffekt kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med en färg återgivningsindex på Ra 95. Detta gör den lilla spot - individuellt eller i kombination - till en ljuskälla som kan installeras i både privata och kommersiella områden - till exempel i alla typer av butiker. Ljusstyrkan kan regleras med en triac-dimmer (ingår ej), med funktionen dim-to-warm som gör att ljusfärgen ändras med avbländningsprocessen. Den varma vita ljusfärgen ändras med avbländning från 3000 K till 2000 K. Close är en taklampa av hög kvalitet både vad gäller kvalitet och ljuseffekt som tillverkades i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten är ett företag som grundades 1912 och har sedan dess producerat högkvalitativa vardagsrumsljus i Limbach im Odenwald, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och vars produktion också inkluderar hållbarhet och miljöskydd.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm mullvadsgrå

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm mullvadsgrå
  LED-taklampa Stella i en intressant design Ett rum belyses indirekt med den trendiga LED-taklampa Stella. Den intressant designade lampan är en blickfång i alla rum även när den är avstängd. Den består av en rund baldakin på vilken en ringformad, platt metallskärm sitter på ett nedåt sluttande rör. Denna är utrustad med varmvita lysdioder på ovansidan så att ljuset bara lyser mot taket och reflekteras nedåt därifrån. De inbyggda lysdioderna kan dämpas via en dimmer i byggnadsinstallationen (Triac - ingår ej) och tack vare funktionen dim-to-warm ändras ljusfärgen med dimningsprocessen, från 3000 K vid full ljusstyrka till 2.000 K i den lägsta dimningsnivån, så att det blir ännu mer komfort vid dimning. De kännetecknas också av ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95. Kvalitet tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits sedan 1912 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis som uppfyller höga kvalitetskrav uteslutande i Tyskland. Hållbarhet och miljöskydd spelar också en viktig roll i produktionen. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Close LED-takspotlight vit

  Bopp Close LED-takspotlight vit
  Rund LED-takspotlight nära med mycket bra färgåtergivning Den lilla, mycket platta LED-takspotlight Close var gjord av aluminium och utrustad med varma vita lysdioder i mitten av den runda öppningen med ett satinerat lock, som förutom god ljuseffekt kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med en färg återgivningsindex på Ra 95. Detta gör den lilla spot - individuellt eller i kombination - till en ljuskälla som kan installeras i både privata och kommersiella områden - till exempel i alla typer av butiker. Ljusstyrkan kan regleras med en triac-dimmer (ingår ej), med funktionen dim-to-warm som gör att ljusfärgen ändras med avbländningsprocessen. Den varma vita ljusfärgen ändras med avbländning från 3000 K till 2000 K. Close är en taklampa av hög kvalitet både vad gäller kvalitet och ljuseffekt som tillverkades i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten är ett företag som grundades 1912 och har sedan dess producerat högkvalitativa vardagsrumsljus i Limbach im Odenwald, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och vars produktion också inkluderar hållbarhet och miljöskydd.
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm antracit

  Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm antracit
  Elegant sväng - Break LED-pendellampa Den imponerande Break LED-upphängningslampan består av en nästan rund, böjd aluminiumlist där en effektiv LED-lampa ingår. Designen visas halvvägs, som om cirkeln inte var färdig. Men det är just denna paus, en liten paus, som ger LED-taklampan sitt eleganta utseende. LED-lamporna genererar ett mycket trevligt ljus som belyser rummet med en varmvit färg utan bländning. En annan fördel är lysdiodernas dimbarhet, vilket gör det möjligt att enkelt justera ljusstyrkan på Break LED-hängande ljus. Break LED-upphängningslampan designades och tillverkades i Tyskland. Det är en del av den högkvalitativa belysningssamlingen från tillverkaren Bopp Leuchten och imponerar därför inte bara med sin design utan också med sin enastående kvalitet.
 • Bopp Float LED-hänglampa geststyrning vit

  Bopp Float LED-hänglampa geststyrning vit
  LED-pendellampa Float, justerbar i höjd och styrbar med gest Den runda LED-hänglampan Float i form av en ring av aluminium avger ljus uppåt och nedåt och erbjuder största möjliga flexibilitet. Tack vare lyftanordningen kan armaturen justeras kontinuerligt i upphängningen i några enkla steg och är utrustad med en geststyrning som inte bara ändrar ljusfärgen utan också dämpar ljuset. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas separat, ljusfärgen kan justeras och dämpas. Spektrumet för färgtemperaturen sträcker sig från varmt vitt ljus med 2000 K till universell vitbelysning med 5.000 K. Ljusflödet och färgåtergivningsindex ändras med ljusutbyte . - 4000 lumen i ljus färg varmvit (2000 K) med färgåtergivningsindex Ra 80 - 5000 lumen i ljusfärg universalvit (5.000 K) med färgåtergivningsindex Ra 90 Float är en högkvalitativ hänglampa för vardagsrummet från Bopp-Leuchten. Företaget, som har funnits sedan 1912, är baserat i Limbach im Odenwald och är nu i tredje generationen av familjen. Företaget har ägnat sig åt produktion av högkvalitativa vardagsrumslampor som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vid tillverkningen av lamporna beaktas miljöskydd och hållbarhet i hög grad, till exempel av regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Flavor LED-bordslampa med touch-dimmer

  Bopp Flavor LED-bordslampa med touch-dimmer
  Modern LED-bordslampa Smak med glasskärm - integrerad 3-stegs touchdimmer På den enkla aluminiumramen i matt, borstad nickelton sitter en vackert utformad, vit glasskärm med en tydlig skuren kant som avger ljuset bländar fritt till omgivningen och belyser dem försiktigt. Smaken är lämplig som extra belysning för vardagsrum och som en lampa på sängbordet. En touchdimmer är integrerad som kan användas för att dämpa ljusstyrkan i tre steg. Flavour är en del av en serie golv-, bords- och pendellampor från Bopp. Flavour light-serien är en av de moderna LED-produkter som Bopp företaget från Limbach im Odenwald, familjeföretag i tre generationer, tillverkar i sin lätta tillverkning. - högt färgåtergivningsvärde
 • Bopp Flavor LED-golvlampa med touch-dimmer

  Bopp Flavor LED-golvlampa med touch-dimmer
  Trestegs dimbar LED-golvlampa Smak med glasskärm LED-golvlampa Flavor är en del av en serie golv- , bords- och hänglampor som är idealiska för ljusdesignen i det moderna vardagsrummet. Den är utrustad med en aluminiumram i matt borstad nickel, på vilken en vacker nyans av vitt glas sitter på tronen, som utstrålar ljuset utan bländning. Den nedre kanten på glaset är genomskuren. Var ljuset från smak kan dämpas via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg, så att önskad atmosfär alltid kan skapas. LED-lamporna av hög kvalitet är utrustade med ett mycket bra färgåtergivningsindex, vilket innebär att färger och former i miljön återges särskilt autentiskt. Denna vackra golvlampa av företaget Bopp från Limbach i Odenwald, ett företag som har varit under familjeledning sedan det grundades 1912 och tillverkar alla produkter internt i Tyskland, där höga kvalitetskriterier måste uppfyllas.
 • Bopp Arcado LED-hänglampa dimbar, CCT, aluminium

  Bopp Arcado LED-hänglampa dimbar, CCT, aluminium
  Dimbar LED-pendellampa Arcado med justerbar ljusfärg Ytan i polerad aluminium ger LED-pendellampan Arcado ett ädelt utseende. Samtidigt övertygar den med sin diskreta och smala design som gör att den kan integreras i många miljöer och inredningar. Arcado är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet och har två olika ljuslägen som gör att du kan ställa in lämpliga ljusförhållanden när som helst. Å ena sidan kan ljusfärgen varieras från varm till dagsljusvit. Å andra sidan kan pendellampans ljusstyrka justeras så att ljuset blir varmare och varmare under dämpningen. Båda justeringarna kan göras enkelt och snabbt genom att luta lamphuset. - inkl. minnesfunktion - höjdjusterbar med hjälp av motvikter
 • Bopp - Cubus 4 Plafond Black/White

  Bopp - Cubus 4 Plafond Black/White
  Design Bopp Cubus 4 Taklampa Svart/Vit har en muskulös Bauhaus-estetik med sin robusta fyrkantiga form som utstrålar stilsäkerhet och en stark underliggande funktionalitet. De enkla monokroma färgerna förstärker det moderna uttrycket och gör lampan särskilt lätt att passa in, särskilt i det moderna hemmet. Här kommer en Cubus att fånga och glädja ögat med sin vackra tredimensionella charm. De pålitliga LED-ljuskällorna avger ett klart vitt ljus genom de vita satinerade kåporna och ger en jämn belysning som varken skär ögat eller bländar. Cubus kommer från tyska Bopp, vars verkstad i Odenwald har tillverkat vackra och funktionella kvalitetslampor sedan 1912.
 • Bopp - At Plafond Ø45 Aluminium

  Bopp - At Plafond Ø45 Aluminium
  Design Bopp At Taklampa Ø45 Aluminium är en härlig modern taklampa vars namn och form är inspirerad av det ikoniska @-tecknet som har blivit synonymt med internetåldern. De svala metallfärgerna, tillsammans med det flytande abstrakta mönstret, stöder denna moderna estetik. Således kommer särskilt det ungdomliga hemmet som odlar den moderna stilen att vara väl betjänt av en At-lampa. Ljuskällorna är placerade på insidan av ringarna, vilket gör att ljuset inte bländar utan istället indirekt badar rummet i en varm och behaglig atmosfär. Vardagsrummet, sovrummet och hallen kommer att se bra ut i skenet av en At-lampa. Lampan kommer från tyska Bopp, som har tillverkat hållbara kvalitetslampor i mer än hundra år.
 • Bopp - At Plafond Ø70 Aluminium

  Bopp - At Plafond Ø70 Aluminium
  Design Bopp At Taklampa Ø70 Aluminium är en härlig modern taklampa vars namn och form är inspirerad av det ikoniska @-tecknet som har blivit synonymt med internetåldern. De svala metallfärgerna, tillsammans med det flytande abstrakta mönstret, stöder denna moderna estetik. Således kommer särskilt det ungdomliga hemmet som odlar den moderna stilen att vara väl betjänt av en At-lampa. Ljuskällorna är placerade på insidan av ringarna, vilket gör att ljuset inte bländar utan istället indirekt badar rummet i en varm och behaglig atmosfär. Vardagsrummet, sovrummet och hallen kommer att se bra ut i skenet av en At-lampa. Lampan kommer från tyska Bopp, som har tillverkat hållbara kvalitetslampor i mer än hundra år.
 • Bopp - At Plafond Ø45 White

  Bopp - At Plafond Ø45 White
  Design Bopp Taklampan At Ø45 White är en förtjusande modern taklampa vars namn och form är inspirerad av det ikoniska @-tecknet som har blivit synonymt med internetåldern. De svala metallfärgerna, tillsammans med det flytande abstrakta mönstret, stöder denna moderna estetik. Således kommer särskilt det ungdomliga hemmet som odlar den moderna stilen att vara väl betjänt av en At-lampa. Ljuskällorna är placerade på insidan av ringarna, vilket gör att ljuset inte bländar utan istället indirekt badar rummet i en varm och behaglig atmosfär. Vardagsrummet, sovrummet och hallen kommer att se bra ut i skenet av en At-lampa. Lampan kommer från tyska Bopp, som har tillverkat hållbara kvalitetslampor i mer än hundra år.
 • Bopp - At Plafond Ø70 White

  Bopp - At Plafond Ø70 White
  Design Bopp Taklampan At Ø70 White är en förtjusande modern taklampa vars namn och form är inspirerad av det ikoniska @-tecknet som har blivit synonymt med internetåldern. De svala metallfärgerna, tillsammans med det flytande abstrakta mönstret, stöder denna moderna estetik. Således kommer särskilt det ungdomliga hemmet som odlar den moderna stilen att vara väl betjänt av en At-lampa. Ljuskällorna är placerade på insidan av ringarna, vilket gör att ljuset inte bländar utan istället indirekt badar rummet i en varm och behaglig atmosfär. Vardagsrummet, sovrummet och hallen kommer att se bra ut i skenet av en At-lampa. Lampan kommer från tyska Bopp, som har tillverkat hållbara kvalitetslampor i mer än hundra år.
 • Bopp - Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome

  Bopp - Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome
  Design Bopp Elle 4 Ceiling Light Matt Alu/Glossy Chrome med sin polerade aluminium och slanka kromyta har en stark modern estetik som harmonierar briljant med de skarpa, strikta linjerna. Du känner omedelbart den starka tyska Bauhaus-säkerheten som ligger bakom Elle taklampa. German Bopps mer än 100 års erfarenhet av kvalitetshantverk lyser igenom varje millimeter av den här vackra lampan. Naturligtvis backas de starka formerna upp av förstklassig funktionalitet. Varje strålkastare kan luta, svänga och till och med förlängas eller glida upp till ramen. Detta gör det möjligt för lampan att ge jämn indirekt belysning över hela rummet eller specifika platser för vissa delar av rummet. Det varmvita ljuset kommer att ge en härlig atmosfär till framför allt det moderna hemmet, där Elle-lampans eleganta stil passar naturligt in.
 • Bopp - Flat 1 Plafond 30 Aluminium

  Bopp - Flat 1 Plafond 30 Aluminium
  Design Bopp Flat 1 Ceiling Light 30 Aluminium är en vacker lampa från tyska Bopp. Från sin verkstad i Odenwald har de i över hundra år tillverkat kvalitetslampor som elegant balanserar form och syfte. Denna erfarenhet är uppenbar här, där de rena, strikta linjerna utstrålar självförtroende från det tyska Bauhaus. Kombinationen av det svala aluminiumet och den ljusa satinerade glasskärmen fulländar den moderna estetiken. Ljuset sprider sig klart och mjukt genom det vita glaset utan att blända eller skära ögat. Den enkla elegansen kommer att se bra ut i ett kök, en hall eller ett vardagsrum och ger rummet en omisskännlig touch av minimalistisk stil. Den lyckliga ägaren kommer att kunna se fram emot många mysiga stunder i skenet av denna pålitliga taklampa.
 • Bopp - Close 3 Plafond Aluminium

  Bopp - Close 3 Plafond Aluminium
  Design Bopp Taklampan Close 3 i aluminium är tysk funktionalism när den är som bäst. Den ikoniska Bauhaus-traditionen utstrålar från den minimalistiska designen, som föredrar att låta sin bergsäkra funktionalitet tala för sig själv snarare än djärva kurvor eller vilda kontrasterande färger. Den självsäkra moderna stilen kompletteras av de dämpade monokroma metallfärgerna. Både privata hem och kommersiella lokaler kommer att se bra ut i ljuset från en Close. De inbyggda LED-ljuskällorna avger ett klart vitt ljus över hela rummet genom de satinvita täckningarna. Lamporna har ett högt färgåtergivningsindex. Med Ra 95 ger de alla färger en naturlig karaktär och ett behagligt utseende. Close kommer från det tyska företaget Bopp, som har tillverkat kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald sedan 1912.
 • Bopp - Close 4 Plafond Black

  Bopp - Close 4 Plafond Black
  Design Bopp Close 4 Ceiling Light Black är tysk funktionalism när den är som bäst. Den ikoniska Bauhaus-traditionen utstrålar från den minimalistiska designen som föredrar att låta sin stenhårda funktionalitet tala för sig själv snarare än djärva kurvor eller vilda kontrasterande färger. Den självsäkra moderna stilen kompletteras av de dämpade monokroma metallfärgerna. Både privata hem och kommersiella lokaler kommer att se bra ut i ljuset från Close. De inbyggda LED-ljuskällorna avger ett klart vitt ljus över hela rummet genom de satinvita täckningarna. Lamporna har ett högt färgåtergivningsindex. Med Ra 95 ger de alla färger en naturlig karaktär och ett behagligt utseende. Close kommer från det tyska företaget Bopp, som har tillverkat kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald sedan 1912.
 • Bopp - Close 3 Plafond White

  Bopp - Close 3 Plafond White
  Design Bopp Close 3 Ceiling Light White är tysk funktionalism när den är som bäst. Den ikoniska Bauhaus-traditionen utstrålar från den minimalistiska designen som föredrar att låta sin stenhårda funktionalitet tala för sig själv snarare än djärva kurvor eller vilda kontrasterande färger. Den självsäkra moderna stilen kompletteras av de dämpade monokroma metallfärgerna. Både privata hem och kommersiella lokaler kommer att se bra ut i ljuset från Close. De inbyggda LED-ljuskällorna avger ett klart vitt ljus över hela rummet genom de satinvita täckningarna. Lamporna har ett högt färgåtergivningsindex. Med Ra 95 ger de alla färger en naturlig karaktär och ett behagligt utseende. Close kommer från det tyska företaget Bopp, som har tillverkat kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald sedan 1912.
 • Bopp - Close 4 Plafond White

  Bopp - Close 4 Plafond White
  Design Bopp Close 4 Ceiling Light White är tysk funktionalism när den är som bäst. Den ikoniska Bauhaus-traditionen utstrålar från den minimalistiska designen som föredrar att låta sin stenhårda funktionalitet tala för sig själv snarare än djärva kurvor eller vilda kontrasterande färger. Den självsäkra moderna stilen kompletteras av de dämpade monokroma metallfärgerna. Både privata hem och kommersiella lokaler kommer att se bra ut i ljuset från Close. De inbyggda LED-ljuskällorna avger ett klart vitt ljus över hela rummet genom de satinvita täckningarna. Lamporna har ett högt färgåtergivningsindex. Med Ra 95 ger de alla färger en naturlig karaktär och ett behagligt utseende. Close kommer från det tyska företaget Bopp, som har tillverkat kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald sedan 1912.
 • Bopp - Aura Plafond Ø40 White/White

  Bopp - Aura Plafond Ø40 White/White
  Design Bopp Aura Taklampa Ø40 Vit/Vit har en enkel minimalistisk charm med sin enkla böjda form och svala metallfärger. Lampan balanserar elegant mellan klassiskt och modernt och har därmed ett brett användningsområde i de flesta hem. Både kök, hall och sovrum kommer att gynnas av Aura, vars läckra ljus strålar ut jämnt och behagligt genom den satinvita kåpan. Lampan kommer från tyska Bopp, som i mer än 100 år har tillverkat vackra kvalitetslampor från sin bas i Odenwald. Lampan finns i flera olika storlekar och nyanser, vilket ger ytterligare flexibilitet i valet av en Aura som kan ta fram det bästa i den befintliga stilen, oavsett om den lutar åt det moderna eller det klassiska hållet.
 • Bopp - Aura Plafond Ø30 White/Aluminium

  Bopp - Aura Plafond Ø30 White/Aluminium
  Design Bopp Aura taklampa Ø30 Vit/Aluminium har en enkel minimalistisk charm med sin enkla böjda form och svala metallfärger. Lampan balanserar elegant mellan klassiskt och modernt och har därmed ett brett användningsområde i de flesta hem. Både kök, hall och sovrum kommer att gynnas av Aura, vars läckra ljus strålar ut jämnt och behagligt genom den satinvita täckningen. Lampan kommer från tyska Bopp, som i mer än 100 år har tillverkat vackra kvalitetslampor från sin bas i Odenwald. Lampan finns i flera olika storlekar och nyanser, vilket ger ytterligare flexibilitet i valet av en Aura som kan ta fram det bästa i den befintliga stilen, oavsett om den lutar åt det moderna eller det klassiska hållet.
 • Bopp - Aura Plafond Ø40 White/Aluminium

  Bopp - Aura Plafond Ø40 White/Aluminium
  Design Bopp Aura Taklampa Ø40 Vit/Aluminium har en enkel minimalistisk charm med sin enkla böjda form och svala metallfärger. Lampan balanserar elegant mellan klassiskt och modernt och har därmed ett brett användningsområde i de flesta hem. Både kök, hall och sovrum kommer att gynnas av Aura, vars läckra ljus strålar ut jämnt och behagligt genom den satinvita kåpan. Lampan kommer från tyska Bopp, som i mer än 100 år har tillverkat vackra kvalitetslampor från sin bas i Odenwald. Lampan finns i flera olika storlekar och nyanser, vilket ger ytterligare flexibilitet i valet av en Aura som kan ta fram det bästa i den befintliga stilen, oavsett om den lutar åt det moderna eller det klassiska hållet.
 • Bopp - Aura Plafond White/Taupe

  Bopp - Aura Plafond White/Taupe
  Design Bopp Aura taklampa White/Taupe har en enkel minimalistisk charm med sin enkla böjda form och svala metallfärger. Lampan balanserar elegant mellan klassiskt och modernt och har därmed ett brett användningsområde i de flesta hem. Köket, hallen och sovrummet kommer alla att gynnas av Aura, vars läckra ljus strålar ut jämnt och behagligt genom den satinvita täckningen. Lampan kommer från tyska Bopp, som i mer än 100 år har tillverkat vackra kvalitetslampor från sin bas i Odenwald. Lampan finns i flera olika storlekar och nyanser, vilket ger ytterligare flexibilitet i valet av en Aura som kan ta fram det bästa i den befintliga stilen, oavsett om den lutar åt det moderna eller det klassiska hållet.
 • Bopp - Stella 4 Plafond Aluminium

  Bopp - Stella 4 Plafond Aluminium
  Design Bopp Stella 4 Aluminium Taklampa har en unikt sagolik konstnärlig estetik med sina vackra ringformade linjer som fästs vid takelementet genom tunna diagonala rör. Tillsammans med namnet skapar den unika formen en effekt av fritt svävande ringar av ljus under taket som påminner om Jupiters, Uranus och Saturnus ringar. Det tyska företaget Bopp visar upp det hantverk som kommer från mer än 100 år av tillverkning av funktionella, högkvalitativa lampor. Ljuskällorna är placerade högst upp så att ljuset skickas direkt upp mot taket, varifrån det sprids mjukt och behagligt i hela rummet. Varje modernt vardagsrum, sovrum eller hall kommer att se otroligt vackert ut med en Stella som hänger under taket. Eftersom lampan finns i många färger och varianter finns det gott om flexibilitet när det gäller att välja rätt lampa.
 • Bopp - Stella 5 Plafond Aluminium

  Bopp - Stella 5 Plafond Aluminium
  Design Bopp Stella 5 Aluminium Taklampa har en unikt fantastisk konstnärlig estetik med sina vackra ringformade linjer som fästs vid takelementet genom tunna diagonala rör. Tillsammans med namnet skapar den unika formen en effekt av fritt svävande ringar av ljus under taket som påminner om Jupiters, Uranus och Saturnus ringar. Det tyska företaget Bopp visar upp det hantverk som kommer från mer än 100 år av tillverkning av funktionella, högkvalitativa lampor. Ljuskällorna är placerade högst upp så att ljuset skickas direkt upp mot taket, varifrån det sprids mjukt och behagligt i hela rummet. Varje modernt vardagsrum, sovrum eller hall kommer att se otroligt vackert ut med en Stella som hänger under taket. Eftersom lampan finns i många färger och varianter finns det gott om flexibilitet när det gäller att välja rätt lampa.
 • Bopp - Stella 4 Plafond Black

  Bopp - Stella 4 Plafond Black
  Design Bopp Stella 4 Ceiling Light Black har en unikt sagolik konstnärlig estetik med sina vackra ringformade linjer som fästs vid takelementet genom tunna diagonala rör. Tillsammans med namnet skapar den unika formen en effekt av fritt svävande ringar av ljus under taket som påminner om Jupiters, Uranus och Saturnus ringar. Det tyska företaget Bopp visar upp det hantverk som kommer från mer än 100 år av tillverkning av funktionella, högkvalitativa lampor. Ljuskällorna är placerade högst upp så att ljuset skickas direkt upp mot taket, varifrån det sprids mjukt och behagligt i hela rummet. Varje modernt vardagsrum, sovrum eller hall kommer att se otroligt vackert ut med en Stella som hänger under taket. Eftersom lampan finns i många färger och varianter finns det gott om flexibilitet när det gäller att välja rätt lampa.
 • Bopp - Stella 5 Plafond Black

  Bopp - Stella 5 Plafond Black
  Design Bopp Stella 5 Ceiling Light Black har en unikt sagolik konstnärlig estetik med sina vackra ringformade linjer som fästs vid takelementet genom tunna diagonala rör. Tillsammans med namnet skapar den unika formen en effekt av fritt svävande ringar av ljus under taket som påminner om Jupiters, Uranus och Saturnus ringar. Det tyska företaget Bopp visar upp det hantverk som kommer från mer än 100 år av tillverkning av funktionella, högkvalitativa lampor. Ljuskällorna är placerade högst upp så att ljuset skickas direkt upp mot taket, varifrån det sprids mjukt och behagligt i hela rummet. Varje modernt vardagsrum, sovrum eller hall kommer att se otroligt vackert ut med en Stella som hänger under taket. Eftersom lampan finns i många färger och varianter finns det gott om flexibilitet när det gäller att välja rätt lampa.
 • Bopp - Stella 4 Plafond Taupe

  Bopp - Stella 4 Plafond Taupe
  Design Bopp Stella 4 Ceiling Light Taupe har en unikt sagolik konstnärlig estetik med sina vackra ringformade linjer som fästs vid takelementet genom tunna diagonala rör. Tillsammans med namnet skapar den unika formen en effekt av fritt svävande ringar av ljus under taket som påminner om Jupiters, Uranus och Saturnus ringar. Det tyska företaget Bopp visar upp det hantverk som kommer från mer än 100 år av tillverkning av funktionella, högkvalitativa lampor. Ljuskällorna är placerade högst upp så att ljuset skickas direkt upp mot taket, varifrån det sprids mjukt och behagligt i hela rummet. Varje modernt vardagsrum, sovrum eller hall kommer att se otroligt vackert ut med en Stella som hänger under taket. Eftersom lampan finns i många färger och varianter finns det gott om flexibilitet när det gäller att välja rätt lampa.
 • Bopp - Satellite 4 Plafond Anthracite

  Bopp - Satellite 4 Plafond Anthracite
  Design Bopp Sedan tidernas begynnelse har människor tittat på den mörka natthimlen för att få inspiration - och med bilder av stjärnkonstellationer i huvudet tog de begåvade tyska formgivarna på Bopp upp designpennan och skapade Satellite-lampan. Satellite 4 Ceiling Light Anthracite är en enormt elegant och intergalaktisk lampa från framtiden. Runda ljuskällor på stjälkar binds samman av den självlysande ringen i mitten, och Bopp har lagt stor vikt vid detaljerna på denna finurliga taklampa i aluminium. Designens futuristiska karaktär fortsätter i funktionaliteten, som tack och lov kan prata med våra gammaldags vägguttag så att du inte behöver investera i rymdskeppens kommandocentraler och konsoler. Med ett tryck på din väggbrytare kan du styra belysningen i tre ljusnivåer - och om du har en smartphone, Amazon Alexa eller Google Home kan du ytterligare finjustera din satellitbelysning på distans. Se fler fantastiska taklampor i tysk kvalitet från Bopp här!
 • Close 3 Plafond White - Bopp

  Close 3 Plafond White - Bopp
  Close 3 Plafond White - Bopp
 • Stella 4 Plafond Black - Bopp

  Stella 4 Plafond Black - Bopp
  Stella 4 Plafond Black - Bopp
 • At PlafondØ70 Aluminium - Bopp

  At PlafondØ70 Aluminium - Bopp
  At PlafondØ70 Aluminium - Bopp
 • Close 3 Plafond Aluminium - Bopp

  Close 3 Plafond Aluminium - Bopp
  Close 3 Plafond Aluminium - Bopp
 • Close 4 Plafond Black - Bopp

  Close 4 Plafond Black - Bopp
  Close 4 Plafond Black - Bopp
 • Close 4 Plafond White - Bopp

  Close 4 Plafond White - Bopp
  Close 4 Plafond White - Bopp
 • Aura Plafond White/Taupe - Bopp

  Aura Plafond White/Taupe - Bopp
  Aura Plafond White/Taupe - Bopp
 • At PlafondØ45 Aluminium - Bopp

  At PlafondØ45 Aluminium - Bopp
  At PlafondØ45 Aluminium - Bopp
 • Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp

  Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp
  Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp
 • Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp

  Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp
  Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp
 • At PlafondØ70 White - Bopp

  At PlafondØ70 White - Bopp
  At PlafondØ70 White - Bopp
 • Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp

  Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp
  Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp
 • Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp

  Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp
  Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp
 • Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp

  Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp
  Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp
 • Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp
  Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp
 • Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp

  Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp
  Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp
 • Aura PlafondØ40 White/White - Bopp

  Aura PlafondØ40 White/White - Bopp
  Aura PlafondØ40 White/White - Bopp
 • Stella 4 Plafond Taupe - Bopp

  Stella 4 Plafond Taupe - Bopp
  Stella 4 Plafond Taupe - Bopp
 • Stella 5 Plafond Black - Bopp

  Stella 5 Plafond Black - Bopp
  Stella 5 Plafond Black - Bopp
 • Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp
  Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp
 • At PlafondØ45 White - Bopp

  At PlafondØ45 White - Bopp
  At PlafondØ45 White - Bopp
 • Bopp - Baseline Taklampa Black

  Bopp - Baseline Taklampa Black
  Design Bopp Bopp's fantastiska Baseline Taklampa Black är ett vackert och elegant sätt att få en bra baslinje av ljus i ett rum - oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum, kontor eller hobbyrum. Vid första anblicken kanske du tänker på en klassisk lysrörsarmatur - men låt dig inte luras. Det minimalistiska och eleganta uttrycket bidrar bara till Baselines extremt rena, enkla och ostörande utseende, som nästan är framtidsinriktad i sin enkelhet. Om man tittar på lampans funktioner är lampan precis lika framtidsorienterad. Taklampan är fullmatad med smarta funktioner, vilket gör att Baseline passar i nästan alla situationer. Med en knapptryckning på sidan av lampan kan du justera både ljusets intensitet och temperatur, och om du vill titta närmare på något kan lampan höjas och sänkas steglöst med 55 centimeter. Byggkvaliteten är inte heller något att sticka under stol med. Lampans extremt höga kvalitet är ett område där Bopps tyska bakgrund kommer till uttryck, och man märker genast när man rör vid Baseline att den tyska näsan för byggkvalitet har fått ta plats. Se de två färger Baseline finns i här!
 • Bopp - Break Taklampa Gold

  Bopp - Break Taklampa Gold
  Design Bopp Break Taklampa Gold hänger som en graciös spiral från taket och fungerar som en graciös konstinstallation såväl som en funktionell ljuskälla. Det vackra aluminiumbandet pryds i mitten av den integrerade LED-ljuskällan som badar rummet med sitt varma klara ljus. Ljuset är dimbart och kan därför lätt anpassas till tillfället. En Break taklampa är särskilt lämplig för det moderna hemmet som odlar en dynamisk konstnärlig estetik. Lampan finns både i en glamorös guldfärg, men även i en varmare Rosegold, vilket ger stor flexibilitet i valet av Break taklampa som bäst harmoniserar med den rådande stilen. Lampan kommer från tyska Bopp, som har mer än 100 års erfarenhet av kvalitetshantverk.
 • Bopp - Nano 2 Taklampa 100 Black

  Bopp - Nano 2 Taklampa 100 Black
  Design Bopp Nano 2 Taklampa 100 Black är ren tysk funktionalism när den är som bäst. Den strama balken kan knappast vara mer minimalistisk med sin rena silhuett och enkla monokroma färg. Denna enkelhet återspeglar en överväldigande tilltro till lampans funktionalitet. LED-ljuskällorna utgår från både lampans övre och nedre del. Var och en av dem kan justeras oberoende av varandra både i ljusintensitet och samtidigt i färgtemperatur. Samtidigt kan lampans höjd också justeras, så att det finns en maximal grad av personlig kontroll över ljusets uttryck i rummet. Med en Nano hängande över köksbordet eller på kontoret är varken det mysiga avslappningsljuset eller den fantastiskt ljusa arbetsbelysningen längre bort än en snabb beröring. Särskilt i det moderna hemmet kommer en Nano att se bra ut med sin stolta Bauhaus-estetik. Tyska Bopp visar här tydligt den stora expertis som de har byggt upp under mer än 100 år av arbete med kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald.
 • Bopp - Nano 2 Taklampa 140 Black

  Bopp - Nano 2 Taklampa 140 Black
  Design Bopp Nano 2 Taklampa 140 Black är ren tysk funktionalism när den är som bäst. Den strama balken kan knappast vara mer minimalistisk med sin rena silhuett och enkla monokroma färg. Denna enkelhet återspeglar en överväldigande tilltro till lampans funktionalitet. LED-ljuskällorna utgår från både lampans övre och nedre del. Var och en av dem kan justeras oberoende av varandra i både ljusintensitet och samtidigt i färgtemperatur. Samtidigt kan lampans höjd också justeras, så att det finns en maximal grad av personlig kontroll över ljusets uttryck i rummet. Med en Nano hängande över köksbordet eller på kontoret är varken det mysiga avslappningsljuset eller den fantastiskt ljusa arbetsbelysningen längre bort än en snabb beröring. Särskilt i det moderna hemmet kommer en Nano att se bra ut med sin stolta Bauhaus-estetik. Tyska Bopp visar här tydligt den stora expertis som de har byggt upp under mer än 100 år av arbete med kvalitetslampor i sin verkstad i Odenwald.
 • Bopp Session - LED-taklampa, spot justerbar

  Bopp Session - LED-taklampa, spot justerbar
  LED-taklampa Session med justerbar spotDen moderna taklampan Session från Bopp Leuchten övertygar med sin smala design och kombinationen av fasta och justerbara ljuskällor. Armaturhuset består av en platta av högkvalitativt aluminium, i vilken två högeffektiva LED-lampor sitter på båda sidor. Dessa bildar grundbelysningen och kompletteras på ett fantastiskt sätt av den lilla LED-spoten, som är centralt monterad och kan lutas och roteras i sig själv. Förutom den allmänna belysningen möjliggör denna justerbarhet en målinriktad riktning av det varmvita ljuset. Alla tre LED-lamporna är dessutom dimbara. LED-taklampan Session är därför den perfekta belysningen för alla vardagsrum, oavsett om det gäller vardagsrum, hall eller arbetsrum. Tack vare sin enkla design kan den enkelt anpassas till många inredningsstilar och övertygar med kvalitet, ljus och optik. Session LED-taklampa tillverkas i Tyskland.
 • Bopp Yannie - LED-taklampa, 6 lampor

  Bopp Yannie - LED-taklampa, 6 lampor
  Dimbar LED-taklampa SessionLED-taklampan Session från Bopp Leuchten är en modern, robust och hållbar taklampa med ett brett användningsområde. Den höga kvaliteten på materialen och det perfekta utförandet av armaturerna från den traditionella tillverkaren återspeglas även i denna modell. En högkvalitativ aluminiumplatta utgör grunden för LED-taklampan Session. Fyra effektiva och långlivade LED-moduler är monterade både centralt och i armaturens ändar och ger med sitt varmvita ljus en mycket bra grundbelysning. På armaturstommen sitter dessutom två vrid- och vinklingsbara LED-spots som möjliggör individuell inriktning och riktade ljusaccenter. Kombinationen av fasta och fritt vridbara LED-lampor gör Session LED-taklampa så unik. Ljusstyrkan kan ställas in individuellt med en extern dimmer.
 • Bopp Flat LED-taklampa, kvadratiskt antracit

  Bopp Flat LED-taklampa, kvadratiskt antracit
  Kvadratisk LED taklampa Flat Den satinerade glasrutan på ramen av polerad aluminium lyser upp rummet effektivt och utan att blända. Den enkla designen är inte överväldigande för den befintliga boendestilen och kan därför lätt integreras. Ljusstyrkan hos de kraftfulla lysdioderna kan regleras med en separat dimmer (ingår inte). Flat kommer från belysningsverkstaden hos det traditionella företaget BOPP från Odenwald.
 • Bopp Lamina LED-taklampa, 2 lampor

  Bopp Lamina LED-taklampa, 2 lampor
  LED-taklampa Lamina med två lampor, externt dimbar LED-takbelysningen Lamina passar lätt in i olika bostadsområden tack vare sin diskreta design. Ytan med aluminiumfinish ger armaturen ett ädelt utseende, vilket gör att den är vacker i till exempel vardagsrummet, matsalen eller hallen. Det varma ljuset från de två kvadratiska ljuskällorna skapar en behaglig atmosfär och kan dämpas med en extern fasdimmer.
 • Bopp Lamina LED-taklampa, 4 lampor

  Bopp Lamina LED-taklampa, 4 lampor
  Lamina avlång LED taklampa med fyra ljuskällor Med sitt diskreta och samtidigt ädla utseende passar Lamina LED-takbelysningen lätt in i olika inredningar och bostadsområden. Den kan till exempel användas som ljuskälla i vardagsrummet eller matsalen, i köket eller i hallen. De kraftfulla ljuskällorna avger ett behagligt varmt ljus i rummet; med en extern fasdimmer är det också möjligt att dimma taklampan.
 • Nano 2 Taklampa 100 Black - Bopp

  Nano 2 Taklampa 100 Black - Bopp
  Nano 2 Taklampa 100 Black - Bopp
 • Nano 2 Taklampa 140 Black - Bopp

  Nano 2 Taklampa 140 Black - Bopp
  Nano 2 Taklampa 140 Black - Bopp
 • Baseline Taklampa Black - Bopp

  Baseline Taklampa Black - Bopp
  Baseline Taklampa Black - Bopp
 • Break Taklampa Gold - Bopp

  Break Taklampa Gold - Bopp
  Break Taklampa Gold - Bopp
 • Bopp Baseline LED-hänglampa, aluminium

  Bopp Baseline LED-hänglampa, aluminium
  Kraftfull LED-pendellampa Baseline - höjdjusterbar från 95-150 cm Baseline LED-pendellampa pendelarmaturen ser väldigt puristisk ut. Denna design gör den till ett belysningselement som ofta kan integreras i moderna vardagsrum. Baslinjen kan justeras från 95 cm till maximalt 150 cm med hjälp av en motvikt, så att den enkelt kan anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan ändras genom att helt enkelt luta ljuselementet. Färgåtergivningsvärdet är mycket bra så att former och färger i miljön återges autentiskt. Ljusemissionen är flimmerfri. En minnesfunktion är integrerad, dvs när inställningen väljs behålls den efter att belysningen slås på igen tills en ny inställning görs. LED-pendellampa pendelarmaturen Baseline är tillverkad av det kända belysningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald, som har funnits sedan 1912 och nu ingår i familjen 3: e generationen. Deras oro är produktionen av moderna lampor med banbrytande ljusteknik samtidigt som miljöskydd och hållbarhet följs.
 • Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar aluminium/vit

  Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar aluminium/vit
  Stella LED-taklampa i en intressant design, dimbar, Ra 95 Stella LED-taklampa är en mycket speciell ljuskälla. Den består av en stor och en liten ring som fästes på varandra på rör som skjuter ut nedåt i en vinkel från den runda baldakinen. De platta ringarna i metall är försedda med varma vita lysdioder på toppen, så att ett rum belyses indirekt genom att reflektera ljuset från taket in i rummet. Det särskilt bra färgåtergivningsindexet för Ra 95 säkerställer ett mycket behagligt ljus där färgerna verkar oförfalskade och naturliga. Oavsett om den är på eller av - Stella är alltid en trendig blickfång i rummet. De inbyggda lysdioderna är dimbara och, tack vare funktionen dim to warm, ändrar de ljusfärgen under dimningen. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare blir det (3000 K-2000 K). För att kunna dimma armaturen krävs en dimmer i rumsinstallationen (triac). LED-taklampa Stella är tillverkad i Tyskland. Det är en kvalitetsprodukt från tillverkaren Bopp-Leuchten, ett företag som grundades 1912 och har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på ett hantverk Basis i Odenwald sedan dess. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/aluminium

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/aluminium
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/vit

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/vit
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.