BOPP lampor

 • Extravagant LED-taklampa Cubus

  Extravagant LED-taklampa Cubus
  Tredimensionell LED-taklampa Cubus i borstat aluminium Taklampan Cubus med fem ljuskällor liknar en tredimensionell anordning av kvadrater, som bildar en snygg enhet. Den moderna elegansen framhävs i kombination med det slipade aluminiumet och de satinerade diffusorerna. De ojämnt anordnade elementen monterades i olika höjder och ger intrycket av förskjutna trappsteg med ljus. En varmvit ljuseffekt främjar den fulländade atmosfären, som är lämplig för varje rum i hemmet. Cubus drivs av högkvalitativa lysdioder, som är kraftfulla och energieffektiva. Med kvalitetsstämpeln ”Made in Germany” har lamptillverkaren BOPP i över 100 år producerat lampor av hög kvalitet. Företaget har sitt huvudkontor i Odenwald och grundades 1912. Sedan dess satsar det på en kombination av högsta kvalitetskraven, modernaste materialen och teknisk skicklighet. Resultatet är optiskt och tekniskt fulländade lampor till hemmet, men även ljusobjekt, som uppfyller alla sorters krav.
 • Nätt LED-taklampa At, dimbar

  Nätt LED-taklampa At, dimbar
  Modern pendellampa At med LED-list LED-taklampan Ats design inspirerades – som namnet redan avslöjar – av snabel-a:et, som man känner från internet. Kopplingen till den digitala världen föreslår även en viss modernitet och något banbrytande. Med designen och tekniken lyckas pendellampan med att förverkliga detta. Den smala aluminiumstommen är sammanflätad och på insidan försedd med en LED-list. Lysdioderna kan dimras via den fasta installationen, så att det relativt höga ljusflödet kan justeras till en mysigare nivå. Tillverkad i Tyskland
 • Oval LED-hänglampa Flair, aluminium

  Oval LED-hänglampa Flair, aluminium
  Nätt LED-hänglampa Flair i elliptisk form – made in Germany LED-hänglampan Flair har en mycket smal, nätt stomme, som består av elliptiskt format aluminium. På stommens insida sitter en LED-list som lyser varmvitt. Detta ljus kan dimras via en väggdimmer (dimmer ingår ej). Hela lampan är inte bara puristisk, men snarare något extravagant, tack vare det speciella upphänget, med vilket lampan kan hängas något snett. Så är Flair inte bara en modern ljuskälla – både vad gäller tekniken och stilen – men ett litet ljuskonstverk med en gnutta designlampa. Denna hänglampa är en modell från lamptillverkaren BOPP, som uteslutande producerar i Tyskland.
 • Cubus – LED-taklampa i svartvit, 4 ljuskällor

  Cubus – LED-taklampa i svartvit, 4 ljuskällor
  LED-taklampa Cubus med högt ljusutbyte och fyra ljuskällor Fyra svart- och vitlackerade kvadrater i metall anordnades hos LED-taklampan Cubus ojämnt och i olika höjder. Så liknar hela stommen en trappa, men är ändå ytterst elegant. Kuberna kompletterades av vitsatinerade diffusorer, som fördelar det varmvita ljuset från de energisnåla lysdioderna jämnt. Dessutom har Cubus med sina kraftfulla lysdioder ett högt ljusutbyte, samtidigt som lampan är energieffektiv. Lamptillverkaren BOPP med huvudkontoret i Odenwald i Tyskland har i över 100 år producerat lampor och ljusobjekt för hemmet. Företaget satsar på kvalitet ”Made in Germany” och, som ett traditionsrikt företag som det är, på sakkunniga medarbetare. Speciellt den tilltalande formgivningen, tekniska finessen samt fullständiga kvalitetssäkringen gör BOPP till en renommerad lamptillverkare.
 • Iögonfallande LED-taklampa At

  Iögonfallande LED-taklampa At
  Iögonfallande taklampa At i vit metall med häftig effekt Med en diameter på 70 cm och en unik formgivning, som påminner om snabel-a:et, som används för internetadresser, blir LED-taklampan At i vit metall ett blickfång i varje rum, som imponerar med sin enkelhet och fantastiska ljuseffekt. I den nätta metallspiralen integrerades en LED-list som lyser nedåt och som med en energiförbrukning på 33 W når ett imponerande ljusflöde på 5 030 lumen. Det med med ljusfärg på 2 700 kelvin hemtrevligt varmvita ljuset kan dimras via en extern dimmer (ingår ej). Taklampan At är en kvalitetsprodukt från BOPP, en lamptillverkare från Odenwald, som har över 100 års erfarenhet och är känd för sina kvalitetsprodukter.
 • At – en kraftig LED-taklampa

  At – en kraftig LED-taklampa
  Stor LED-taklampa At med kraftfull LED-list Med en diameter på 70 cm och ett mycket högt ljusflöde på 5 030 lumen kan taklampan At även användas i stora rum. Taklampan Ats spiralform i aluminium påminner – som namnet redan antyder – om ett snabel-a, vilket är en viktig del av internetadresser. LED-listen har en mycket hemtrevlig, varmvit ljusfärg (2 700 kelvin) och når ett högt ljusflöde på 5 030 lumen med en energiförbrukning på bara 33 watt. Via den fasta installationen kan lysdioderna dimras. Inte bara hemma, men även i kommersiella lokaler som agenturer, läkarmottagningar m.m. kan taklampan At sörja för energisnål allmänbelysning. Made in Germany! Tillverkaren av denna kraftfulla LED-taklampa At, företaget BOPP från Odenwald, har över 100 års erfarenhet av tillverkning av lampor. Lamporna tillverkas helt och hållet i Tyskland och genomgår regelbundna kvalitetskontroller, vilka garanterar kvalitetsprodukter, som är långlivade och imponerar med sina unika designer.
 • Svängbar LED-taklampa Slight, aluminium

  Svängbar LED-taklampa Slight, aluminium
  LED-taklampan Slight med sex ljuskällor och svängbara armar – made in Germany Praktisk, effektiv och ytterst modern är LED-taklampan Slight med sina sex lysdioder och extremt tunna design. Inte bara extremt tunn, men även svängbar är de två armarna, som är utrustade med tre lysdioder var. Skjuts båda armar helt ut, har taklampan en längd på 65 cm och bredd på 50 cm. Placeras de i en rad har lampan en sammanlagt längd på 115 cm. Det varmvita ljuset från lysdioderna är dessutom dimbar via den fasta installationen (dimmer ingår inte i leveransen). Lamporna från tillverkaren BOPP övertygar vad gäller material, kvalitet och design. Tillverkad i Tyskland.
 • Iögonfallande LED-taklampa Flat, dimbar

  Iögonfallande LED-taklampa Flat, dimbar
  Flat – en LED-taklampa med förskjut skärm Sin unika effekt får taklampan Flat av den förskjut monterade skärmen på det kvadratiska takfästet i slipat aluminium. Självaste lampan i satinerat glas är lika kvadratisk. Mitt bakom glaset monterades en kraftfull lysdiod som sprider hemtrevligt och behagligt ljus, som lyser bländfritt och jämnt genom det satinerade glaset. Speciellt övertygar gör lysdioden inte bara med sin långa livslängd, men även i och med att den kan dimras. LED-taklampan Flat kan användas som huvudsaklig ljuskälla i allt från vardagsrummet, till hallen och sovrummet. Den högkvalitativa LED-taklampan tillverkades i Tyskland – tillverkaren BOPP har en över 100 år gammal tradition av att tillverka lampor.
 • At – en unik LED-taklampa i vitt

  At – en unik LED-taklampa i vitt
  Vit LED-taklampa At LED-taklampan Ats fina form påminner faktiskt om ett snabel-a, en grundläggande del av internetadresser. I den nätta stommen integrerades en LED-list, som avger ljuset inåt och bländfritt i rummet med en vacker effekt i taket. Med den effektfulla taklampan At kan olika rum belysas med ett varmvitt ljus och en energiförbrukning på bara 22 watt samt ett enormt ljusflöde på 3 400 lumen, oavsett om den används i hemmet eller i hotell och restauranger. Den kraftfulla och effektiva LED-taklampan är dimbar. Taklampan At är en kvalitetsprodukt och tillverkad i Tyskland med en lång livslängd och bästa tillverkningen. Tillverkaren BOPP med huvudkontoret i Odenwald har producerat unika lampor och ljusobjekt i över 100 år och övertygar med sin höga kvalitet.
 • LED-taklampa Elle med tre ljuskällor, dimbar

  LED-taklampa Elle med tre ljuskällor, dimbar
  LED-taklampa Elle med tre variabla spotlighter LED-taklampan Elle i slipat aluminium är snygg och modern med sina förkromade delar och smarta, justerbara lamphuvuden. Dessa kan vridas, vippas och till och med dras ut med 11 cm, vilket öppnar upp för nya belysningsmöjligheter. De kraftfulla lysdioderna kan dessutom dimras via den fasta installationen (dimmer ingår ej). Made in Germany – denna beteckning får alla kvalitetslampor av tillverkaren BOPP från Odenwald, som har tillverkat lampor i över 100 år i Tyskland.
 • Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar

  Elle – LED-spotlight med fyra ljuskällor, dimbar
  Elle – en dimbar LED-takspotlight med variabla lamphuvuden Elle är en flexibelt justerbar och dimbar taklampa, som med sin snygga formgivning i slipat aluminium och förkromade delar kan användas i alla moderna hem. Speciellt flexibilitet tillåter de vrid- och vippbara och till och med 11 cm utdragbara spotlighterna med en varmvit lysdiod (2 700 K) var för en extra hemtrevlig känsla. Inte bara i vardagsrummet, hallen eller andra rum i hemmet, men också i kommersiella lokaler som läkarmottagningar, hallar m.m. kan LED-takspotlighten med fyra ljuskällor sörjer för god belysning. Made in Germany! Lamporna från lamptillverkaren BOPP med huvudkontor i Odenwald tillverkas helt och hållet i Tyskland och imponerar med bästa förädlingen, förstklassig kvalitet och modern och mycket effektiv ljusteknik.
 • Flat – kvadratisk LED-taklampa, dimbar

  Flat – kvadratisk LED-taklampa, dimbar
  Flat – LED-taklampa med många användningsområden Den kraftfulla LED-taklampan Flat i slipat aluminium är utrustad med en satinerad glasskiva, som hänger över takfästet. Tack vare det satinerade glaset belyser den rummet bländfritt och mycket behagligt. Den högkvalitativa taklampan tillverkas av det traditionsrika tyska företaget BOPP i Odenwald, som har en historia som är över 100 år gammal. Lampan utmärks av excellent kvalitet och bästa förädlingen. Den integrerade lysdioden sörjer för mycket behagligt varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 kelvin och är dessutom dimbar. Den enkla och moderna formgivningen gör lampan till en ljuskälla, som kan integreras i många olika rum.
 • Fascinerande LED-taklampa At i aluminium

  Fascinerande LED-taklampa At i aluminium
  At – en LED-taklampa i aluminium Taklampan Ats form i aluminium påminner – som namnet redan säger – om ett snabel-a, vilket är en viktig del av internetadresser. I den spiralformade aluminiumstommen, som monterades på den runda takkåpan, integrerades en LED-list, som lyser varmvitt inåt och på så sätt belyser rummet bländfritt. Med en energiförbrukning på bara 22 W har lysdioderna ett högt ljusflöde på 3 400 lumen. Därför är LED-taklampan At med en diameter på 45 cm lämplig som allmänbelysning i många rum och med sin varma ljusfärg speciellt lämplig för vardagsrummet och sovrummet. De integrerade lysdioderna kan dimras via den fasta installationen (dimmer ingår ej). At – en taklampa Made in Germany – tillverkades i Odenwald. Tillverkaren av denna högkvalitativa taklampa, företaget BOPP, har producerat lampor, som utmärks av en hög kvalitet, i över 100 år.
 • Raffinerad LED-taklampa Slight, antracit

  Raffinerad LED-taklampa Slight, antracit
  Dimbar LED-taklampa Slight med 2 x 2 lysdioder Effektiv, modern och optiskt tilltalande belysning i hemmet – oavsett om den monteras i hallen, vardagsrummet, köket eller sovrummet – kan förverkligas med LED-taklampan Slight. De fyra högvoltslysdioderna ger varmvitt ljus, som kan dimras via en extern dimmer (ingår ej). Så kan taklampan, som med sin vinklade design är iögonfallande, anpassas efter rummets förutsättningar och aktiviteter. Vad gäller kvaliteten övertygar Slight med fantastisk förädling, bästa materialen och nyaste tekniken. Som alla lampor från tillverkaren BOPP, tillverkas även Slight i Odenwald i Tyskland.
 • Svängbar LED-taklampa Slight, antracit

  Svängbar LED-taklampa Slight, antracit
  LED-taklampan Slight med sex ljuskällor och svängbara armar – made in Germany Praktisk, effektiv och ytterst modern är LED-taklampan Slight med sina sex lysdioder och extremt tunna design. Inte bara extremt tunn, men även svängbar är de två armarna, som är utrustade med tre lysdioder var. Skjuts båda armar helt ut, har taklampan en längd på 65 cm och bredd på 50 cm. Placeras de i en rad har lampan en sammanlagt längd på 115 cm. Det varmvita ljuset från lysdioderna är dessutom dimbar via den fasta installationen (dimmer ingår inte i leveransen). Lamporna från tillverkaren BOPP övertygar vad gäller material, kvalitet och design. Tillverkad i Tyskland.
 • Elliptiskt formad LED-golvlampa Flair, aluminium

  Elliptiskt formad LED-golvlampa Flair, aluminium
  Modern LED-golvlampa Flair med touchdimmer – tillverkad i Tyskland LED-golvlampan Flair heter inte så för ingen anledning: ”Flair” är tyska för ”atmosfär” och det är just en lätt, fin och puristisk atmosfär som lampan sörjer för. En smal aluminiumstomme böjdes, så att två olika stora ellipser skapas som övergår i varandra. På insidan av stommen monterades en LED-list, som sörjer för belysningen. För att kunna anpassa lysdiodernas relativt höga ljusflöde efter rummets förutsättningar, är golvlampan Flair utrustad med en integrerad dimmer, som befinner sig på lampans topp. Där kan ljusstyrkan regleras och lampan kan tändas och släckas. Designen och kvaliteten är hos den i Tyskland tillverkade golvlampan Flair i en perfekt symbios. Med BOPP-lampor får man inte bara en kvalitetsprodukt, men även ett litet ljuskonstverk, som sörjer som ett inredningsobjekt för en speciell atmosfär i rummet.
 • Elegant LED-hänglampa More

  Elegant LED-hänglampa More
  Matt LED-taklampa More med dimmer Redan namnet på denna moderna taklampa lovar att den har mer att erbjuda än andra modeller. Vad det kan vara blir dock inte tydligt förrän LED-taklampan More tänds. Det varmvita ljuset från denna eleganta modell avges nämligen inte bara nedåt, men även delvist uppåt. Så är More på något sätt både allmän- och accentbelysning. För att kunna anpassa ljuset efter situationen, kan det dimras individuellt via dimmern. När en lampan har så många funktioner, är det nästan en logisk konsekvens, att designen är klassisk och enkel. Pendellampan More består av matt aluminium, vilket gör ett ädelt och modernt intryck. Det var ett medvetet val att inte förse lampan med ytterligare detaljer och utsmyckningar. Enda optiska höjdpunkten är den lätt svängda balken, som avger ljuset upp- och nedåt. Denna enkla elegans sörjer för att More kommer till sin rätt i moderna och minimalistiska interiörer. Pendellampan är speciellt lämplig som belysning ovanför matbordet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 100 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 100 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar

  Bopp Bow – LED-båglampa, dimbar
  Elegant böjd - Bow LED-båglampa med dimmer Den imponerande Bow LED-båglampan är en golvlampa av speciellt slag. Den är imponerande inte bara på grund av sin storlek, utan också på grund av armaturens funktionalitet och kvalitet. Tre individuella aluminiumbågar böjer sig på ett svepande sätt och bildar en elegant struktur. De tre integrerade LED-remsorna lyser mjukt och bländfritt med sitt varmvita ljus och lyser upp varje rum på ett unikt sätt. Medan det mittersta LED-bandet ger ett direkt ljus nedåt, är LED-banden installerade i de två yttre bågarna i toppen så att de strålar ljuset indirekt mot taket. Detta skapar en mycket inbjudande ljuseffekt som fyller hela rummet. Lysdioderna kan bekvämt dimmas separat och slås på och av med två strömbrytare. På så sätt kan ljusstyrkan i Bow LED-buearmaturen justeras och ställas in individuellt när som helst. Bow LED-bågarmatur är också en produkt Made in Germany. Den tillhör produktfamiljen hos det traditionella företaget Bopp Leuchten i Odenwald, som har tillverkat högkvalitativ interiörbelysning sedan 1912.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 140 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 140 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 140 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, svart 140 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 100 cm

  Bopp Nano – LED-hänglampa, aluminium 100 cm
  Enkel, elegant, modern – LED-hänglampa Nano Bopp:s moderna balkpendel erbjuder enkel och elegant design samt sofistikerade funktioner. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativ aluminium har LED-hänglampan Nano två LED-band som är monterade på lampkroppens övre och nedre del. LED-hänglampan avger därmed ljus direkt nedåt och indirekt, bländfritt omgivningsljus uppåt. Båda lampor kan ändras separat i färgtemperaturen med hjälp av den inbyggda dimmern. LED-lampornas trevliga varmvita ljus blir ännu varmare när de dimmas ned, vilket skapar en mysig atmosfär. Om så önskas så kan det övre och undre ljusets färgtemperaturer ändras och därmed kan helt individuella ljusscenarier skapas. Tack vare sin enkla utformning passar LED-hänglampan in i alla moderna interiörer. Den är perfekt lämpad för belysning över en eleganta matbord och erbjuder alltid en högkvalitativ och sofistikerad funktionalitet.
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 70 cm aluminium

  Bopp Break – LED-hänglampa, 70 cm aluminium
  Ger ett rum rörelse – LED-hänglampan Break Imponerande på grund av sin storlek, elegant på grund av sin mjuka kurva – LED-hänglampan Break från Bopp Leuchten vet hur man övertygar. Ett aluminiumband som nästan är böjt till en cirkel utgör grunden för denna lampa. Den försiktiga rörelse som skapas genom detta gör designen till en mycket elegant och stilig ensemble som är enkel men ändå överraskande. Det inbyggda LED-bandet strålar ut med en varmvit färgton och kan dimmas om så önskas. Detta gör LED-hänglampan Break till idealisk belysning för matrum och moderna vardagsrum. LED-hänglampan kommer från den tyska traditionella tillverkaren Bopp Leuchten. Den tillverkas i Tyskland och övertygar inte bara med sin utformning utan även med hög kvalitet och gediget hantverk.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor aluminium

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor aluminium
  Avlång LED-taklampa Stäng, 3 lampor med dim till varma lysdioder och Ra 95 Denna LED-taklampa Close kännetecknas av en mycket god kvalitet genom högkvalitativa material och bra utförande samt en mycket trevlig och naturlig ljuseffekt. Den består av en lång, smal och platt aluminiumkropp med rundade sidor och tre inbyggda LED-ljuskällor, som är placerade i de runda ljusuttagen bakom satinerade skydd. Dessa avger varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (triac), varvid den dunkla till varma funktionen ändrar ljusfärgen under dimning. Ljusfärgen ändras från 3000 K vid full ljusstyrka till 2000 K i lägsta dimningstillstånd. Lysdiodernas ljus kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med ett mycket högt färgåtergivningsindex på Ra 95. LED-taklampa Close produceras i Tyskland av Bopp-Leuchten, en tillverkare med säte i Limbach im Odenwald som har funnits sedan 1912 och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlig och hållbar produktion och de högsta kvalitetsstandarderna är ytterligare funktioner som spelar en viktig roll i tillverkningen av lampor på Bopp .
 • Bopp Cliff LED-pendellampa, justerbar i höjd

  Bopp Cliff LED-pendellampa, justerbar i höjd
  LED-pendellampa Cliff: höjdjusterbar, dimbar och färgtemperaturjusterbar Hänglampan Cliff LED-pendellampa fungerar inte bara som en källa till energieffektiv rumsbelysning, utan fungerar också som ett dekorativt tillbehör för en modern hemdesign. Pendelstången är rak och i enkel svart. LED-ljuselementen är gjorda av metall i polerad aluminium och fascinerar med den estetiska vågformen som sticker ut något över pendelstången i båda ändar. Cliff är utrustad med en motvikt och kan justeras kontinuerligt i höjd upp till maximalt 150 cm. Att ändra färgtemperaturen och dimma ner ljusstyrkan görs genom att helt enkelt luta den. Den tidigare valda inställningen bibehålls av minnesfunktionen när belysningen slås på igen. LED-pendellampa pendelarmaturen Cliff tillverkas i Tyskland av belysningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald, som grundades 1912. Företaget är familjeägt i tredje generationen och har fokuserat på produktion av moderna lampor som sätter sina egna standarder när det gäller belysningsteknik och design - högt färgåtergivningsvärde - flimmerfritt
 • Bopp Fly LED-hänglampa 140 cm lång svart

  Bopp Fly LED-hänglampa 140 cm lång svart
  LED-hängande ljus Flyga i en modern design med flexibel ljusdesign Fly LED-hänglampan är perfekt för användning i köket eller matsalen, eftersom den inte bara är steglöst justerbar tack vare det integrerade lyftsystemet utan också erbjuder flexibel belysning. Genom att luta skuggan kan lampan bytas till antingen varmvit belysning (2500 K) eller universellt vitt ljus (5.000 K). En tiltdimmer är också inbyggd i lampan, vilket också gör att ljuset kan dämpas genom att luta skuggan. . - Ljus färg varmvit 2500 K-2,540 lm, Ra 80 - Ljusfärg universalvit 5.000 K-3.275 lm, Ra 90 LED-hänglampan Fly tillverkades i Tyskland. Den kommer från belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Limbach i Odenwald. Bopp-Leuchten grundades 1912. Hittills är det ett familjeföretag som inte bara ställer höga kvalitetskrav på sina produkter utan också tar hänsyn till miljöskydd och hållbarhetsaspekter i produktionen.
 • Bopp Session - LED-taklampa med två spottar

  Bopp Session - LED-taklampa med två spottar
  Dimbar LED-taklampa Session ger individuella ljus accenter Session LED-taklampa levereras med en kombination av fasta och individuellt justerbara ljuskällor och är övertygande från första minuten. Den smala och samtidigt moderna taklampan har en taklampa av aluminium av hög kvalitet, i vilken två LED-moduler är inbäddade. Med sitt effektiva varma vita ljus lyser dessa direkt och bländar ut i rummet och säkerställer god grundbelysning. Det finns också två lutningsbara och vridbara LED-fläckar på utsidan som möjliggör individuell inriktning och därmed individuell accentuering av det varma vita ljuset. Session LED-taklampa är därför lämplig för en mängd olika användningsområden. Nästan varje vardagsrum kan lysas upp av taklampa av hög kvalitet och dess påfallande design gör den idealisk för många inredningsstilar. Den moderna taklampa i Tyskland.
 • Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa

  Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa
  Dela LED-uplight-golvlampa upplykt med svängbart läslampa Sex LED-ljuskällor installerades i den runda, plana skärmen på Share-taklampan, varav fem är fast installerade och lyser uppåt mot taket, medan den sjätte LED-ljuskällan fungerar som en läslampa och kan vridas nedåt i den runda nyansen och kan skräddarsys för att möta dina behov. Den varma vita belysningen från båda ljuskällorna kan dämpas med två brytare installerade på stången i ett lättillgängligt läge, separerade och oberoende av varandra. Share LED-uplight-golvlampa imponerar med sin höga kvalitet. Det producerades i Tyskland av det Odenwald-baserade företaget Bopp Leuchten. Sedan 1912 har belysning tillverkare producerar högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis att kraven möts högkvalitativa uteslutande i Tyskland. Under produktionen beaktas också miljöskydd och hållbarhet, till exempel genom att välja regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • More 5 Taklampa Aluminium - Bopp

  More 5 Taklampa Aluminium - Bopp
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm roséguld

  Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm roséguld
  Elegant sväng - Break LED-pendellampa Den imponerande Break LED-upphängningslampan består av en nästan rund, böjd aluminiumlist där en effektiv LED-lampa ingår. Designen visas halvvägs, som om cirkeln inte var färdig. Men det är just denna paus, en liten paus, som ger LED-taklampan sitt eleganta utseende. LED-lamporna genererar ett mycket trevligt ljus som belyser rummet med en varmvit färg utan bländning. En annan fördel är lysdiodernas dimbarhet, vilket gör det möjligt att enkelt justera ljusstyrkan på Break LED-hängande ljus. Break LED-upphängningslampan designades och tillverkades i Tyskland. Det är en del av den högkvalitativa belysningssamlingen från tillverkaren Bopp Leuchten och imponerar därför inte bara med sin design utan också med sin enastående kvalitet.
 • Stella 9 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 9 Plafond Aluminium - Bopp
 • Bopp Flavor LED-pendellampa, justerbar i höjd

  Bopp Flavor LED-pendellampa, justerbar i höjd
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Smak med motvikt LED-pendellampa med fem glödlampor Smaken med den enkla aluminiumramen i matt borstad nickel är ett estetiskt tillskott till det moderna vardagsrummet. Den enkla pendelstången är utrustad med dekorativa glasskärmar i vitt med en tydlig kant som strålar ut ljuset från de inbyggda lysdioderna utan bländning. Färgtemperaturen och därmed ljusfärgen kan ändras genom att helt enkelt luta pendeln. Ljusets ljusstyrka kan också nedtonas med en enkel lutningsrörelse. Flavours LED-hängande ljus är ett exempel på den höga tekniska och designkvalitet som Bopp företaget från Limbach im Odenwald har tillverkat sina produkter i över 100 år. Företaget grundades 1912. - flimmerfritt - inklusive minnesfunktion
 • Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/guld

  Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/guld
  LED-hänglampa med fem glödlampor Quad - höjdjusterbar fjädring När det gäller form och färg passar Quad LED-hängande ljus med fyrkantig nyans bra med många levande stilar. Den är till exempel idealisk som ljuskälla ovanför ett bord eller ovanför en köksbänk. Höjden kan enkelt justeras från 95 cm till maximalt 150 cm eftersom den är utrustad med en motvikt. Ljusfärgen kan ändras i ett spektrum från levande ljus till dagsljusvitt genom att helt enkelt luta skuggan och anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan dämpas också genom att luta skärmen. En minnesfunktion är integrerad så att när inställningen väljs behålls den när belysningen slås på igen. - flimmerfritt - mycket bra färgåtergivning Tillverkat i Tyskland: Genom att producera i Tyskland följer tillverkningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald de högsta kvalitetsstandarderna och skapar ädla produkter med modern design och lång hållbarhet.
 • Flat – LED-golvlampa med dimmer

  Flat – LED-golvlampa med dimmer
  Flat – kantigt gestaltad LED-golvlampa i aluminium med dimmer Flat är en högkvalitativ, i Tyskland tillverkad golvlampa, som övertygar med sina kantiga former. Både foten, stommen och lamphuvudet består av slipat aluminium. Skärmen i satinerat glas är något förskjut placerat på metallhuvudet. Lik en uplight lyser det med 2 700 kelvin mycket behagliga varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna uppåt och sörjer för indirekt belysning i rummet. En integrerad dimmer gör det möjligt att justera ljusstyrkan efter behag och situation. LED-golvlampan Flat tillverkades av det traditionsrika företaget BOPP i Odenwald, Tyskland. Redan år 1912 producerade företaget lampor till hemmet, som utmärks av den höga kvaliteten och bästa förädlingen.
 • Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/aluminium

  Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/aluminium
  Sju lampor LED-hängande ljus Quad: höjdjusterbar, dimbar och ljus färgjusterbar Sju fyrkantiga LED-element är jämnt fördelade på en rak metallbas och ger därmed homogen belysning. Quad är särskilt lämpligt för att belysa bord. Höjden kan ändras från 95 cm till maximalt 150 cm, och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt från mycket mysigt levande ljus till mycket starkt dagsljus. Förändringen i färgtemperatur, liksom den kontinuerliga avbländningen av ljuset, görs genom att helt enkelt luta skärmen. Ljusemissionen är helt flimmerfri. När önskad inställning har gjorts bibehålls detta värde tack vare minnesfunktionen även efter att belysningen har släckts och slås på igen tills en ny inställning görs. - mycket bra färgåtergivning Quad kommer från tillverkningen av företaget Bopp, som har varit känt för kvalitetsprodukter Made in Germany sedan 1912 och som nu huvudsakligen producerar LED-lampor i enlighet med miljöskydd och hållbarhet.
 • More 5 Taklampa Aluminium - Bopp

  More 5 Taklampa Aluminium - Bopp
  More 5 Taklampa Aluminium - Bopp
 • Bopp Float LED-hänglampa geststyrning vit

  Bopp Float LED-hänglampa geststyrning vit
  LED-pendellampa Float, justerbar i höjd och styrbar med gest Den runda LED-hänglampan Float i form av en ring av aluminium avger ljus uppåt och nedåt och erbjuder största möjliga flexibilitet. Tack vare lyftanordningen kan armaturen justeras kontinuerligt i upphängningen i några enkla steg och är utrustad med en geststyrning som inte bara ändrar ljusfärgen utan också dämpar ljuset. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas separat, ljusfärgen kan justeras och dämpas. Spektrumet för färgtemperaturen sträcker sig från varmt vitt ljus med 2000 K till universell vitbelysning med 5.000 K. Ljusflödet och färgåtergivningsindex ändras med ljusutbyte . - 4000 lumen i ljus färg varmvit (2000 K) med färgåtergivningsindex Ra 80 - 5000 lumen i ljusfärg universalvit (5.000 K) med färgåtergivningsindex Ra 90 Float är en högkvalitativ hänglampa för vardagsrummet från Bopp-Leuchten. Företaget, som har funnits sedan 1912, är baserat i Limbach im Odenwald och är nu i tredje generationen av familjen. Företaget har ägnat sig åt produktion av högkvalitativa vardagsrumslampor som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vid tillverkningen av lamporna beaktas miljöskydd och hållbarhet i hög grad, till exempel av regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm antracit

  Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm antracit
  Elegant sväng - Break LED-pendellampa Den imponerande Break LED-upphängningslampan består av en nästan rund, böjd aluminiumlist där en effektiv LED-lampa ingår. Designen visas halvvägs, som om cirkeln inte var färdig. Men det är just denna paus, en liten paus, som ger LED-taklampan sitt eleganta utseende. LED-lamporna genererar ett mycket trevligt ljus som belyser rummet med en varmvit färg utan bländning. En annan fördel är lysdiodernas dimbarhet, vilket gör det möjligt att enkelt justera ljusstyrkan på Break LED-hängande ljus. Break LED-upphängningslampan designades och tillverkades i Tyskland. Det är en del av den högkvalitativa belysningssamlingen från tillverkaren Bopp Leuchten och imponerar därför inte bara med sin design utan också med sin enastående kvalitet.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 35 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 35 cm
  Box Comfort - en LED-taklampa med fantastisk optik En fascinerande optisk illusion - det är LED-taklampan Box Comfort från Bopp. Den ser ut som en tredimensionell kub i taket eller väggen. Denna optik är resultatet av sammansättningen av tre metallelement med olika ytutformning. De tre elementen med fin färg- och strukturnyansering har satts samman till en ytlig lampa med låg höjd. Energieffektiva LED-lampor har monterats in i varje element. Vars varmvita ljus strålar jämnt genom de satinerade täckningarna. Inte bara det intressanta optiska uttrycket utan även belysningstekniken gör denna LED-taklampa till en effektiv ljuskälla för de mest olika rum och utrymmen. Detta eftersom de LED-lampor som används i armaturen inte bara ger modern energieffektivitet, utan även kan dimmas via en fram- eller bakkantsdimmer. Dess ljustemperatur förändras även tack vare ”dim to warm”-funktionen, vilket gör ljuset varmare vid en lägre ljusstyrka. LED-taklampa Box Comfort av aluminium med eloxerad finish i roséguld är en lampskapelse från Bopp Leuchten i Odenwald. Redan sedan 1912 har man i Limbach i Odenwald producerat och distribuerat boningslampor som tillverkas hantverksmässigt och av högsta produktkvalitet. Hittills har Bopp:s lampor uteslutande tillverkats i företagets huvudsäte, eftersom det är det enda sättet att garantera och uppfylla förväntningarna på produkter som är made in Germany.
 • Bopp Close LED-takspotlight vit

  Bopp Close LED-takspotlight vit
  Rund LED-takspotlight nära med mycket bra färgåtergivning Den lilla, mycket platta LED-takspotlight Close var gjord av aluminium och utrustad med varma vita lysdioder i mitten av den runda öppningen med ett satinerat lock, som förutom god ljuseffekt kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med en färg återgivningsindex på Ra 95. Detta gör den lilla spot - individuellt eller i kombination - till en ljuskälla som kan installeras i både privata och kommersiella områden - till exempel i alla typer av butiker. Ljusstyrkan kan regleras med en triac-dimmer (ingår ej), med funktionen dim-to-warm som gör att ljusfärgen ändras med avbländningsprocessen. Den varma vita ljusfärgen ändras med avbländning från 3000 K till 2000 K. Close är en taklampa av hög kvalitet både vad gäller kvalitet och ljuseffekt som tillverkades i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten är ett företag som grundades 1912 och har sedan dess producerat högkvalitativa vardagsrumsljus i Limbach im Odenwald, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och vars produktion också inkluderar hållbarhet och miljöskydd.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm mullvadsgrå

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm mullvadsgrå
  LED-taklampa Stella i en intressant design Ett rum belyses indirekt med den trendiga LED-taklampa Stella. Den intressant designade lampan är en blickfång i alla rum även när den är avstängd. Den består av en rund baldakin på vilken en ringformad, platt metallskärm sitter på ett nedåt sluttande rör. Denna är utrustad med varmvita lysdioder på ovansidan så att ljuset bara lyser mot taket och reflekteras nedåt därifrån. De inbyggda lysdioderna kan dämpas via en dimmer i byggnadsinstallationen (Triac - ingår ej) och tack vare funktionen dim-to-warm ändras ljusfärgen med dimningsprocessen, från 3000 K vid full ljusstyrka till 2.000 K i den lägsta dimningsnivån, så att det blir ännu mer komfort vid dimning. De kännetecknas också av ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95. Kvalitet tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits sedan 1912 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis som uppfyller höga kvalitetskrav uteslutande i Tyskland. Hållbarhet och miljöskydd spelar också en viktig roll i produktionen. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Close LED-takspotlight svart

  Bopp Close LED-takspotlight svart
  Rund LED-takspotlight nära med mycket bra färgåtergivning Den lilla, mycket platta LED-takspotlight Close var gjord av aluminium och utrustad med varma vita lysdioder i mitten av den runda öppningen med ett satinerat lock, som förutom god ljuseffekt kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med en färg återgivningsindex på Ra 95. Detta gör den lilla spot - individuellt eller i kombination - till en ljuskälla som kan installeras i både privata och kommersiella områden - till exempel i alla typer av butiker. Ljusstyrkan kan regleras med en triac-dimmer (ingår ej), med funktionen dim-to-warm som gör att ljusfärgen ändras med avbländningsprocessen. Den varma vita ljusfärgen ändras med avbländning från 3000 K till 2000 K. Close är en taklampa av hög kvalitet både vad gäller kvalitet och ljuseffekt som tillverkades i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten är ett företag som grundades 1912 och har sedan dess producerat högkvalitativa vardagsrumsljus i Limbach im Odenwald, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och vars produktion också inkluderar hållbarhet och miljöskydd.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund svart

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund svart
  Rund LED-taklampa Stäng med tre LED-ljuskällor (dim till varm) och Ra 95 Tre LED-ljuskällor inbäddades i den platta och runda LED-taklampa Close av aluminium. Satinfärgade skydd skyddar enhetligt ljus och förhindrar bländning. De varma vita lysdioderna med ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95 gör armaturen till den idealiska ljuskällan inte bara i privata rum - den är också perfekt för alla typer av butiker. Lysdioderna kan också dämpas via en extern dimmer (triac) , varigenom de ändrar sin ljusa färg genom att dimma med funktionen dim till varm. I full ljusstyrka är ljusfärgen 3000 K, med dimning blir ljuset varmare upp till 2000 K vid den lägsta dimningsnivån. Close är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten, som är baserad i Odenwald, har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Förutom höga kvalitetsstandarder beaktas också hållbarhet och miljöskydd vid tillverkningen av lamporna.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor svart

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor svart
  Avlång LED-taklampa Stäng, 3 lampor med dim till varma lysdioder och Ra 95 Denna LED-taklampa Close kännetecknas av en mycket god kvalitet genom högkvalitativa material och bra utförande samt en mycket trevlig och naturlig ljuseffekt. Den består av en lång, smal och platt aluminiumkropp med rundade sidor och tre inbyggda LED-ljuskällor, som är placerade i de runda ljusuttagen bakom satinerade skydd. Dessa avger varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (triac), varvid den dunkla till varma funktionen ändrar ljusfärgen under dimning. Ljusfärgen ändras från 3000 K vid full ljusstyrka till 2000 K i lägsta dimningstillstånd. Lysdiodernas ljus kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med ett mycket högt färgåtergivningsindex på Ra 95. LED-taklampa Close produceras i Tyskland av Bopp-Leuchten, en tillverkare med säte i Limbach im Odenwald som har funnits sedan 1912 och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlig och hållbar produktion och de högsta kvalitetsstandarderna är ytterligare funktioner som spelar en viktig roll i tillverkningen av lampor på Bopp .
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/mullvadsgrå

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/mullvadsgrå
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm aluminium

  Bopp Break – LED-hänglampa, 40 cm aluminium
  Elegant sväng - Break LED-pendellampa Den imponerande Break LED-upphängningslampan består av en nästan rund, böjd aluminiumlist där en effektiv LED-lampa ingår. Designen visas halvvägs, som om cirkeln inte var färdig. Men det är just denna paus, en liten paus, som ger LED-taklampan sitt eleganta utseende. LED-lamporna genererar ett mycket trevligt ljus som belyser rummet med en varmvit färg utan bländning. En annan fördel är lysdiodernas dimbarhet, vilket gör det möjligt att enkelt justera ljusstyrkan på Break LED-hängande ljus. Break LED-upphängningslampan designades och tillverkades i Tyskland. Det är en del av den högkvalitativa belysningssamlingen från tillverkaren Bopp Leuchten och imponerar därför inte bara med sin design utan också med sin enastående kvalitet.
 • Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, aluminium

  Bopp Move - LED-golvlampa med batteri, aluminium
  Passar överallt - LED-golvlampan Move med integrerat batteri Den flexibla LED-golvlampan Move kan, som dess namn antyder, placeras fritt i rummet. Den energi som krävs finns i det integrerade batteriet som lätt kan laddas när som helst med hjälp av den laddningskabel som medföljer leveransen. Fördelen är uppenbar: Den kan placeras var som helst i rummet, inga irriterande kablar på golvet och det spelar ingen roll var närmsta eluttag finns. LED-golvlampan är den idealiska läslampan. Lamphuvudet är utrustat med en dimbar LED-lampa och kan lutas fritt i alla riktningar. Det är inte bara ljuskällan som är rörlig, utan även själva golvlampan. Med en kulled på foten kan LED-golvlampan Move även förflyttas helt, oavsett om det är framåt, bakåt eller åt sidan. Det varmvita ljuset är dessutom lättare att reglera i ljusstyrka med hjälp av en integrerad knappdimmer. LED-golvlampan Move är tillverkad i Tyskland. Med högkvalitativa material och avancerad teknik är den flexibla armaturen en riktig kvalitetsprodukt. Användningsområdet är mycket mångsidigt tack vare sin funktion, oavsett om det är som läslampa, direkt bredvid favoritstolen eller som en extra ljuskälla på arbetsplatsen.
 • Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp

  Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp
  Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp
 • Aura Plafond Ø55 White/White - Bopp

  Aura Plafond Ø55 White/White - Bopp
 • Aura Plafond White/Black - Bopp

  Aura Plafond White/Black - Bopp
 • Convex Taklampa Aluminium - Bopp

  Convex Taklampa Aluminium - Bopp
 • Line 1 Vägglampa Aluminium - Bopp

  Line 1 Vägglampa Aluminium - Bopp
  Line 1 Vägglampa Aluminium - Bopp
 • Nano 2 Taklampa 100 Aluminium - Bopp

  Nano 2 Taklampa 100 Aluminium - Bopp
 • Bopp Arcado LED-hänglampa dimbar, CCT, aluminium

  Bopp Arcado LED-hänglampa dimbar, CCT, aluminium
  Dimbar LED-pendellampa Arcado med justerbar ljusfärg Ytan i polerad aluminium ger Arcado LED-pendlaren ett elegant utseende. Samtidigt övertygar den med sin diskreta och smala form som gör att den kan integreras i många miljöer och inredningar. Arcado är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet och har två olika ljuslägen som gör det möjligt att ställa in lämpliga ljusförhållanden när som helst. Å ena sidan kan ljusfärgen varieras från varm till dagsljusvit. Å andra sidan kan pendellampans ljusstyrka justeras så att ljuset blir varmare och varmare under dämpningen. Båda inställningarna kan göras enkelt och snabbt genom att luta lamphuset. - inkl. minnesfunktion - höjdjusterbar med hjälp av motvikter
 • Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp

  Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp
  Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp
 • Bopp Flavor LED-bordslampa med touch-dimmer

  Bopp Flavor LED-bordslampa med touch-dimmer
  Modern LED-bordslampa Smak med glasskärm - integrerad 3-stegs touchdimmer På den enkla aluminiumramen i matt, borstad nickelton sitter en vackert utformad, vit glasskärm med en tydlig skuren kant som avger ljuset bländar fritt till omgivningen och belyser dem försiktigt. Smaken är lämplig som extra belysning för vardagsrum och som en lampa på sängbordet. En touchdimmer är integrerad som kan användas för att dämpa ljusstyrkan i tre steg. Flavour är en del av en serie golv-, bords- och pendellampor från Bopp. Flavour light-serien är en av de moderna LED-produkter som Bopp företaget från Limbach im Odenwald, familjeföretag i tre generationer, tillverkar i sin lätta tillverkning. - högt färgåtergivningsvärde
 • Plain Quadrat Plafond Anthracite - Bopp

  Plain Quadrat Plafond Anthracite - Bopp
  Plain Quadrat Plafond Anthracite - Bopp
 • Nano 2 Taklampa 140 Aluminium - Bopp

  Nano 2 Taklampa 140 Aluminium - Bopp
 • At Taklampa Aluminium - Bopp

  At Taklampa Aluminium - Bopp
 • Flair Taklampa Aluminium - Bopp

  Flair Taklampa Aluminium - Bopp
 • Break Taklampa Gold - Bopp

  Break Taklampa Gold - Bopp
 • Aura PlafondØ55 White/White - Bopp

  Aura PlafondØ55 White/White - Bopp
  Aura PlafondØ55 White/White - Bopp
 • Move Golvlampa Sand - Bopp

  Move Golvlampa Sand - Bopp
 • Box Comfort 3 Plafond Silver - Bopp

  Box Comfort 3 Plafond Silver - Bopp
 • Box Comfort 3 Plafond Rosegold - Bopp

  Box Comfort 3 Plafond Rosegold - Bopp
 • Close 4 Plafond Black - Bopp

  Close 4 Plafond Black - Bopp
  Close 4 Plafond Black - Bopp
 • Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp

  Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp
  Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp
 • Close 3 Plafond Aluminium - Bopp

  Close 3 Plafond Aluminium - Bopp
  Close 3 Plafond Aluminium - Bopp
 • Baseline Taklampa Black - Bopp

  Baseline Taklampa Black - Bopp
 • Quad 5 Taklampa Black/Alu - Bopp

  Quad 5 Taklampa Black/Alu - Bopp
 • Quad 7 Taklampa Black/Alu - Bopp

  Quad 7 Taklampa Black/Alu - Bopp
 • Arcado Taklampa Aluminium - Bopp

  Arcado Taklampa Aluminium - Bopp
 • Arcado Taklampa Black - Bopp

  Arcado Taklampa Black - Bopp
 • Quad 5 Taklampa Black/Gold - Bopp

  Quad 5 Taklampa Black/Gold - Bopp
 • Float Taklampa Aluminium - Bopp

  Float Taklampa Aluminium - Bopp
 • Flavor 5 Taklampa Nickel - Bopp

  Flavor 5 Taklampa Nickel - Bopp
 • Float Taklampa Black - Bopp

  Float Taklampa Black - Bopp
 • Float Taklampa White - Bopp

  Float Taklampa White - Bopp
 • Baseline Taklampa Aluminium - Bopp

  Baseline Taklampa Aluminium - Bopp
 • Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp

  Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp
  Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp
 • Session 6 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 6 Plafond Aluminum - Bopp
  Session 6 Plafond Aluminum - Bopp
 • Plus 1 Taklampa Aluminium - Bopp

  Plus 1 Taklampa Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond Ø30 White/Aluminium - Bopp

  Aura Plafond Ø30 White/Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond Ø40 White/Aluminium - Bopp

  Aura Plafond Ø40 White/Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond Ø55 White/Aluminium - Bopp

  Aura Plafond Ø55 White/Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond White/Taupe - Bopp

  Aura Plafond White/Taupe - Bopp
 • At PlafondØ70 Aluminium - Bopp

  At PlafondØ70 Aluminium - Bopp
  At PlafondØ70 Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond White/Taupe - Bopp

  Aura Plafond White/Taupe - Bopp
  Aura Plafond White/Taupe - Bopp
 • Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp

  Cubus 4 Plafond Black/White - Bopp
 • Line 4 Plafond Aluminium - Bopp

  Line 4 Plafond Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond White/Black - Bopp

  Aura Plafond White/Black - Bopp
  Aura Plafond White/Black - Bopp
 • At PlafondØ45 White - Bopp

  At PlafondØ45 White - Bopp
  At PlafondØ45 White - Bopp
 • Box Comfort 3 Plafond Rosegold - Bopp

  Box Comfort 3 Plafond Rosegold - Bopp
  Box Comfort 3 Plafond Rosegold - Bopp
 • Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp
  Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp
 • Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp

  Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp
  Aura PlafondØ40 White/Aluminium - Bopp
 • Close 4 Plafond White - Bopp

  Close 4 Plafond White - Bopp
  Close 4 Plafond White - Bopp
 • Flavor Bordslampa Nickel - Bopp

  Flavor Bordslampa Nickel - Bopp
  Flavor Bordslampa Nickel - Bopp
 • Stella 4 Plafond Black - Bopp

  Stella 4 Plafond Black - Bopp
  Stella 4 Plafond Black - Bopp
 • At PlafondØ45 Aluminium - Bopp

  At PlafondØ45 Aluminium - Bopp
  At PlafondØ45 Aluminium - Bopp
 • Break Taklampa Rosegold - Bopp

  Break Taklampa Rosegold - Bopp
 • Aura PlafondØ40 White/White - Bopp

  Aura PlafondØ40 White/White - Bopp
  Aura PlafondØ40 White/White - Bopp
 • Satellite 6 Plafond Anthracite - Bopp

  Satellite 6 Plafond Anthracite - Bopp
  Satellite 6 Plafond Anthracite - Bopp
 • Quad 7 Taklampa Black/Gold - Bopp

  Quad 7 Taklampa Black/Gold - Bopp
 • Aura PlafondØ55 White/Aluminium - Bopp

  Aura PlafondØ55 White/Aluminium - Bopp
  Aura PlafondØ55 White/Aluminium - Bopp
 • Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp

  Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp
  Aura PlafondØ30 White/Aluminium - Bopp
 • Bow 3 Golvlampa Aluminium - Bopp

  Bow 3 Golvlampa Aluminium - Bopp
  Bow 3 Golvlampa Aluminium - Bopp
 • Flavor Bordslampa Nickel - Bopp

  Flavor Bordslampa Nickel - Bopp
 • Flavor Golvlampa Nickel - Bopp

  Flavor Golvlampa Nickel - Bopp
 • Plain Quadrat Plafond Anthracite - Bopp

  Plain Quadrat Plafond Anthracite - Bopp
 • Plain Square Plafond Anthracite - Bopp

  Plain Square Plafond Anthracite - Bopp
 • Satellite 6 Plafond Anthracite - Bopp

  Satellite 6 Plafond Anthracite - Bopp
 • Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp

  Satellite 4 Plafond Anthracite - Bopp
 • Close 3 Plafond Aluminium - Bopp

  Close 3 Plafond Aluminium - Bopp
 • Bow 3 Golvlampa Aluminium - Bopp

  Bow 3 Golvlampa Aluminium - Bopp
 • Stella 4 Plafond Black - Bopp

  Stella 4 Plafond Black - Bopp
 • Stella 5 Plafond Black - Bopp

  Stella 5 Plafond Black - Bopp
 • Stella 4 Plafond Taupe - Bopp

  Stella 4 Plafond Taupe - Bopp
 • Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp
 • Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 5 Plafond Aluminium - Bopp
 • Aura Plafond Ø40 White/White - Bopp

  Aura Plafond Ø40 White/White - Bopp
 • Close 3 Plafond White - Bopp

  Close 3 Plafond White - Bopp
 • Close 4 Plafond White - Bopp

  Close 4 Plafond White - Bopp
 • Aura Plafond Ø30 White/White - Bopp

  Aura Plafond Ø30 White/White - Bopp
 • Close 4 Plafond Black - Bopp

  Close 4 Plafond Black - Bopp
 • Close 1 Plafond White - Bopp

  Close 1 Plafond White - Bopp
 • Session 6 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 6 Plafond Aluminum - Bopp
 • Slight 6 Plafond 115 Aluminium - Bopp

  Slight 6 Plafond 115 Aluminium - Bopp
 • Flair Golvlampa Aluminium - Bopp

  Flair Golvlampa Aluminium - Bopp
 • Session 3 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 3 Plafond Aluminum - Bopp
 • Session 4 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 4 Plafond Aluminum - Bopp
 • Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp

  Flat 1 Plafond 30 Aluminium - Bopp
 • Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp

  Elle 4 Plafond Matt Alu/Glossy Chrome - Bopp
 • At Plafond Ø70 White - Bopp

  At Plafond Ø70 White - Bopp
 • At Plafond Ø45 White - Bopp

  At Plafond Ø45 White - Bopp
 • At Plafond Ø70 Aluminium - Bopp

  At Plafond Ø70 Aluminium - Bopp
 • At Plafond Ø45 Aluminium - Bopp

  At Plafond Ø45 Aluminium - Bopp
 • Cubus 3 Plafond Aluminium - Bopp

  Cubus 3 Plafond Aluminium - Bopp
 • Cubus 1 Plafond Aluminium - Bopp

  Cubus 1 Plafond Aluminium - Bopp
 • At PlafondØ70 White - Bopp

  At PlafondØ70 White - Bopp
  At PlafondØ70 White - Bopp
 • Stella 4 Plafond Taupe - Bopp

  Stella 4 Plafond Taupe - Bopp
  Stella 4 Plafond Taupe - Bopp
 • Session 3 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 3 Plafond Aluminum - Bopp
  Session 3 Plafond Aluminum - Bopp
 • Bopp Flavor LED-golvlampa med touch-dimmer

  Bopp Flavor LED-golvlampa med touch-dimmer
  Trestegs dimbar LED-golvlampa Smak med glasskärm LED-golvlampa Flavor är en del av en serie golv- , bords- och hänglampor som är idealiska för ljusdesignen i det moderna vardagsrummet. Den är utrustad med en aluminiumram i matt borstad nickel, på vilken en vacker nyans av vitt glas sitter på tronen, som utstrålar ljuset utan bländning. Den nedre kanten på glaset är genomskuren. Var ljuset från smak kan dämpas via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg, så att önskad atmosfär alltid kan skapas. LED-lamporna av hög kvalitet är utrustade med ett mycket bra färgåtergivningsindex, vilket innebär att färger och former i miljön återges särskilt autentiskt. Denna vackra golvlampa av företaget Bopp från Limbach i Odenwald, ett företag som har varit under familjeledning sedan det grundades 1912 och tillverkar alla produkter internt i Tyskland, där höga kvalitetskriterier måste uppfyllas.
 • Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/guld

  Bopp Quad LED-hänglampa 7 lampor svart/guld
  Sju lampor LED-hängande ljus Quad: höjdjusterbar, dimbar och ljus färgjusterbar Sju fyrkantiga LED-element är jämnt fördelade på en rak metallbas och ger därmed homogen belysning. Quad är särskilt lämpligt för att belysa bord. Höjden kan ändras från 95 cm till maximalt 150 cm, och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt från mycket mysigt levande ljus till mycket starkt dagsljus. Förändringen i färgtemperatur, liksom den kontinuerliga avbländningen av ljuset, görs genom att helt enkelt luta skärmen. Ljusemissionen är helt flimmerfri. När önskad inställning har gjorts bibehålls detta värde tack vare minnesfunktionen även efter att belysningen har släckts och slås på igen tills en ny inställning görs. - mycket bra färgåtergivning Quad kommer från tillverkningen av företaget Bopp, som har varit känt för kvalitetsprodukter Made in Germany sedan 1912 och som nu huvudsakligen producerar LED-lampor i enlighet med miljöskydd och hållbarhet.
 • Bopp Baseline LED-hänglampa, svart

  Bopp Baseline LED-hänglampa, svart
  Kraftfull LED-pendellampa Baseline - höjdjusterbar från 95-150 cm Baseline LED-pendellampa pendelarmaturen ser väldigt puristisk ut. Denna design gör den till ett belysningselement som ofta kan integreras i moderna vardagsrum. Baslinjen kan justeras från 95 cm till maximalt 150 cm med hjälp av en motvikt, så att den enkelt kan anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan ändras genom att helt enkelt luta ljuselementet. Färgåtergivningsvärdet är mycket bra så att former och färger i miljön återges autentiskt. Ljusemissionen är flimmerfri. En minnesfunktion är integrerad, dvs när inställningen väljs behålls den efter att belysningen slås på igen tills en ny inställning görs. LED-pendellampa pendelarmaturen Baseline är tillverkad av det kända belysningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald, som har funnits sedan 1912 och nu ingår i familjen 3: e generationen. Deras oro är produktionen av moderna lampor med banbrytande ljusteknik samtidigt som miljöskydd och hållbarhet följs.
 • Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa

  Bopp Share LED-uplight-golvlampa med läslampa
  Dela LED-uplight-golvlampa upplykt med svängbart läslampa Sex LED-ljuskällor installerades i den runda, plana skärmen på Share-taklampan, varav fem är fast installerade och lyser uppåt mot taket, medan den sjätte LED-ljuskällan fungerar som en läslampa och kan vridas nedåt i den runda nyansen och kan skräddarsys för att möta dina behov. Den varma vita belysningen från båda ljuskällorna kan dämpas med två brytare installerade på stången i ett lättillgängligt läge, separerade och oberoende av varandra. Share LED-uplight-golvlampa imponerar med sin höga kvalitet. Det producerades i Tyskland av det Odenwald-baserade företaget Bopp Leuchten. Sedan 1912 har belysning tillverkare producerar högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis att kraven möts högkvalitativa uteslutande i Tyskland. Under produktionen beaktas också miljöskydd och hållbarhet, till exempel genom att välja regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Fly LED-hänglampa 140 cm lång aluminium

  Bopp Fly LED-hänglampa 140 cm lång aluminium
  LED-hängande ljus Flyga i en modern design med flexibel ljusdesign Fly LED-hänglampan är perfekt för användning i köket eller matsalen, eftersom den inte bara är steglöst justerbar tack vare det integrerade lyftsystemet utan också erbjuder flexibel belysning. Genom att luta skuggan kan lampan bytas till antingen varmvit belysning (2500 K) eller universellt vitt ljus (5.000 K). En tiltdimmer är också inbyggd i lampan, vilket också gör att ljuset kan dämpas genom att luta skuggan. . - Ljus färg varmvit 2500 K-2,540 lm, Ra 80 - Ljusfärg universalvit 5.000 K-3.275 lm, Ra 90 LED-hänglampan Fly tillverkades i Tyskland. Den kommer från belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Limbach i Odenwald. Bopp-Leuchten grundades 1912. Hittills är det ett familjeföretag som inte bara ställer höga kvalitetskrav på sina produkter utan också tar hänsyn till miljöskydd och hållbarhetsaspekter i produktionen.
 • Bopp Float LED-hänglampa geststyrning aluminium

  Bopp Float LED-hänglampa geststyrning aluminium
  LED-pendellampa Float, justerbar i höjd och styrbar med gest Den runda LED-hänglampan Float i form av en ring av aluminium avger ljus uppåt och nedåt och erbjuder största möjliga flexibilitet. Tack vare lyftanordningen kan armaturen justeras kontinuerligt i upphängningen i några enkla steg och är utrustad med en geststyrning som inte bara ändrar ljusfärgen utan också dämpar ljuset. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas separat, ljusfärgen kan justeras och dämpas. Spektrumet för färgtemperaturen sträcker sig från varmt vitt ljus med 2000 K till universell vitbelysning med 5.000 K. Ljusflödet och färgåtergivningsindex ändras med ljusutbyte . - 4000 lumen i ljus färg varmvit (2000 K) med färgåtergivningsindex Ra 80 - 5000 lumen i ljusfärg universalvit (5.000 K) med färgåtergivningsindex Ra 90 Float är en högkvalitativ hänglampa för vardagsrummet från Bopp-Leuchten. Företaget, som har funnits sedan 1912, är baserat i Limbach im Odenwald och är nu i tredje generationen av familjen. Företaget har ägnat sig åt produktion av högkvalitativa vardagsrumslampor som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vid tillverkningen av lamporna beaktas miljöskydd och hållbarhet i hög grad, till exempel av regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Baseline LED-hänglampa, aluminium

  Bopp Baseline LED-hänglampa, aluminium
  Kraftfull LED-pendellampa Baseline - höjdjusterbar från 95-150 cm Baseline LED-pendellampa pendelarmaturen ser väldigt puristisk ut. Denna design gör den till ett belysningselement som ofta kan integreras i moderna vardagsrum. Baslinjen kan justeras från 95 cm till maximalt 150 cm med hjälp av en motvikt, så att den enkelt kan anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan ändras genom att helt enkelt luta ljuselementet. Färgåtergivningsvärdet är mycket bra så att former och färger i miljön återges autentiskt. Ljusemissionen är flimmerfri. En minnesfunktion är integrerad, dvs när inställningen väljs behålls den efter att belysningen slås på igen tills en ny inställning görs. LED-pendellampa pendelarmaturen Baseline är tillverkad av det kända belysningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald, som har funnits sedan 1912 och nu ingår i familjen 3: e generationen. Deras oro är produktionen av moderna lampor med banbrytande ljusteknik samtidigt som miljöskydd och hållbarhet följs.
 • Bopp Float LED-hänglampa geststyrning svart

  Bopp Float LED-hänglampa geststyrning svart
  LED-pendellampa Float, justerbar i höjd och styrbar med gest Den runda LED-hänglampan Float i form av en ring av aluminium avger ljus uppåt och nedåt och erbjuder största möjliga flexibilitet. Tack vare lyftanordningen kan armaturen justeras kontinuerligt i upphängningen i några enkla steg och är utrustad med en geststyrning som inte bara ändrar ljusfärgen utan också dämpar ljuset. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas separat, ljusfärgen kan justeras och dämpas. Spektrumet för färgtemperaturen sträcker sig från varmt vitt ljus med 2000 K till universell vitbelysning med 5.000 K. Ljusflödet och färgåtergivningsindex ändras med ljusutbyte . - 4000 lumen i ljus färg varmvit (2000 K) med färgåtergivningsindex Ra 80 - 5000 lumen i ljusfärg universalvit (5.000 K) med färgåtergivningsindex Ra 90 Float är en högkvalitativ hänglampa för vardagsrummet från Bopp-Leuchten. Företaget, som har funnits sedan 1912, är baserat i Limbach im Odenwald och är nu i tredje generationen av familjen. Företaget har ägnat sig åt produktion av högkvalitativa vardagsrumslampor som uppfyller höga kvalitetsstandarder. Vid tillverkningen av lamporna beaktas miljöskydd och hållbarhet i hög grad, till exempel av regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Flavor Golvlampa Nickel - Bopp

  Flavor Golvlampa Nickel - Bopp
  Flavor Golvlampa Nickel - Bopp
 • Close 3 Plafond White - Bopp

  Close 3 Plafond White - Bopp
  Close 3 Plafond White - Bopp
 • Stella 5 Plafond Black - Bopp

  Stella 5 Plafond Black - Bopp
  Stella 5 Plafond Black - Bopp
 • Cubus 1 Plafond Aluminium - Bopp

  Cubus 1 Plafond Aluminium - Bopp
  Cubus 1 Plafond Aluminium - Bopp
 • Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp
  Stella 4 Plafond Aluminium - Bopp
 • Aura PlafondØ30 White/White - Bopp

  Aura PlafondØ30 White/White - Bopp
  Aura PlafondØ30 White/White - Bopp
 • Move Golvlampa Sand - Bopp

  Move Golvlampa Sand - Bopp
  Move Golvlampa Sand - Bopp
 • Stella 9 Plafond Aluminium - Bopp

  Stella 9 Plafond Aluminium - Bopp
  Stella 9 Plafond Aluminium - Bopp
 • Close 1 Plafond White - Bopp

  Close 1 Plafond White - Bopp
  Close 1 Plafond White - Bopp
 • Line 4 Plafond Aluminium - Bopp

  Line 4 Plafond Aluminium - Bopp
  Line 4 Plafond Aluminium - Bopp
 • Flair Golvlampa Aluminium - Bopp

  Flair Golvlampa Aluminium - Bopp
  Flair Golvlampa Aluminium - Bopp
 • Session 4 Plafond Aluminum - Bopp

  Session 4 Plafond Aluminum - Bopp
  Session 4 Plafond Aluminum - Bopp
 • Box Comfort 3 Plafond Silver - Bopp

  Box Comfort 3 Plafond Silver - Bopp
  Box Comfort 3 Plafond Silver - Bopp
 • Slight 6 Plafond 115 Aluminium - Bopp

  Slight 6 Plafond 115 Aluminium - Bopp
  Slight 6 Plafond 115 Aluminium - Bopp
 • Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/aluminium

  Bopp Quad LED-hänglampa 5 lampor svart/aluminium
  LED-hänglampa med fem glödlampor Quad - höjdjusterbar fjädring När det gäller form och färg passar Quad LED-hängande ljus med fyrkantig nyans bra med många levande stilar. Den är till exempel idealisk som ljuskälla ovanför ett bord eller ovanför en köksbänk. Höjden kan enkelt justeras från 95 cm till maximalt 150 cm eftersom den är utrustad med en motvikt. Ljusfärgen kan ändras i ett spektrum från levande ljus till dagsljusvitt genom att helt enkelt luta skuggan och anpassas till personliga behov. Ljusstyrkan dämpas också genom att luta skärmen. En minnesfunktion är integrerad så att när inställningen väljs behålls den när belysningen slås på igen. - flimmerfritt - mycket bra färgåtergivning Tillverkat i Tyskland: Genom att producera i Tyskland följer tillverkningsföretaget Bopp från Limbach im Odenwald de högsta kvalitetsstandarderna och skapar ädla produkter med modern design och lång hållbarhet.
 • Bopp Flat LED-golvlampa med knappdimmer antracit

  Bopp Flat LED-golvlampa med knappdimmer antracit
  Rak LED-golvlampa Flat med touchdimmer Lägenheten imponerar med sin moderna design. Den kantigt formade aluminiumlampan i antracit kompletteras av en platt skärm i satinerat glas som sitter något förskjutet på armaturhuvudet. De varmvita lysdioderna lyser från skärmen mot taket och lyser indirekt upp rummet. Vid behov kan ljusstyrkan dämpas med den inbyggda touchdimmern. Armaturer från den tyska tillverkaren BOPP kännetecknas framför allt av högkvalitativt utförande - så även Flat uplighter.
 • Nano 2 Taklampa 100 Black - Bopp

  Nano 2 Taklampa 100 Black - Bopp
 • Nano 2 Taklampa 140 Black - Bopp

  Nano 2 Taklampa 140 Black - Bopp
 • Plain Square Plafond Anthracite - Bopp

  Plain Square Plafond Anthracite - Bopp
  Plain Square Plafond Anthracite - Bopp
 • Cubus 3 Plafond Aluminium - Bopp

  Cubus 3 Plafond Aluminium - Bopp
  Cubus 3 Plafond Aluminium - Bopp
 • Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar aluminium/vit

  Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar aluminium/vit
  Stella LED-taklampa i en intressant design, dimbar, Ra 95 Stella LED-taklampa är en mycket speciell ljuskälla. Den består av en stor och en liten ring som fästes på varandra på rör som skjuter ut nedåt i en vinkel från den runda baldakinen. De platta ringarna i metall är försedda med varma vita lysdioder på toppen, så att ett rum belyses indirekt genom att reflektera ljuset från taket in i rummet. Det särskilt bra färgåtergivningsindexet för Ra 95 säkerställer ett mycket behagligt ljus där färgerna verkar oförfalskade och naturliga. Oavsett om den är på eller av - Stella är alltid en trendig blickfång i rummet. De inbyggda lysdioderna är dimbara och, tack vare funktionen dim to warm, ändrar de ljusfärgen under dimningen. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare blir det (3000 K-2000 K). För att kunna dimma armaturen krävs en dimmer i rumsinstallationen (triac). LED-taklampa Stella är tillverkad i Tyskland. Det är en kvalitetsprodukt från tillverkaren Bopp-Leuchten, ett företag som grundades 1912 och har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på ett hantverk Basis i Odenwald sedan dess. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Session - LED-taklampa, spot justerbar

  Bopp Session - LED-taklampa, spot justerbar
  Session LED-taklampa med justerbar spot Den moderna taklampa Session från Bopp Leuchten imponerar med sin smala design och kombinationen av fasta och justerbara ljuskällor. En platta av högkvalitativt aluminium bildar armaturhuset, som rymmer två mycket effektiva lysdioder på båda sidor. Dessa utgör grundbelysning och kompletteras underbart av den lilla LED-spotlight, som är fäst i mitten och kan lutas och vridas. Förutom den allmänna belysningen möjliggör denna justerbarhet också det varma vita ljuset. Alla tre lysdioder är också dimbara. Session LED-taklampa är därför den perfekta belysningen för alla vardagsrum, oavsett om det är vardagsrum, hall eller arbetsrum. Tack vare sin enkla design anpassar den sig enkelt till många inredningsstilar och imponerar med kvalitet, ljus och optik. Session LED-taklampa i Tyskland.
 • Bopp Yannie - LED-taklampa, 6 lampor

  Bopp Yannie - LED-taklampa, 6 lampor
  Session dimbar LED-taklampa Session LED-taklampa från Bopp Leuchten är modern, robust och långvarig takbelysning med ett brett användningsområde. Den höga kvaliteten på materialen och det perfekta utförandet av lamporna från den traditionella tillverkaren återspeglas också i denna modell. En högkvalitativ aluminiumplatta utgör Basis för Session LED-taklampa . Fyra effektiva och långvariga LED-moduler fästs i mitten och vid ändarna av armatur och med sin varmvitt ljus, ger mycket bra grundbelysning belysning. Dessutom är två lutningsbara och roterbara LED-fläckar fästa på armaturkroppen, vilket möjliggör individuell inriktning och ställer in riktade belysningsaccent. Kombinationen av fasta och fritt roterbara lysdioder gör Session LED-taklampa så unik. Ljusstyrkan kan justeras individuellt via en extern dimmer .
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/aluminium

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/aluminium
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/vit

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/vit
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/svart

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 30 cm vit/svart
  Rund LED-taklampa Aura med en vacker ljuseffekt Aura är en klassiskt rund, platt LED-taklampa av aluminium som är utrustad med en LED-remsa runt bakom ett satinerat lock. Detta lock är inramat på båda sidor av en metallring. Lysdioderna lyser genom kåpan i en varmvit ljusfärg och en del av ljuset tränger igenom det smala springan i riktning mot armaturens centrum. Den vackra designen, den platta konstruktionshöjden på endast 4 cm och den behagliga och starka ljusstrålningen gör taklampa till en ljuskälla som kan användas i många rum, som också kan dämpas via en extern dimmer (triac). Det gjordes i Tyskland, närmare bestämt i Limbach i Odenwald, där tillverkaren Bopp Leuchten har gjort vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Tredje generationens familjedrivna företag kännetecknas av miljövänlig och hållbar produktion och höga kvalitetsstandarder. Aura LED-taklampa är lämplig för expansion med Casambi modulen eller ZigBee modulen. Båda modulerna finns som tillbehör och Casambi i kombination med nödvändiga tillbehör ( Casambi- appen, WLAN-gateway och bridge baserat på den trådlösa ZigBee standarden) smart ljusstyrning via en app på en smartphone eller surfplatta.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/vit

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/vit
  Aura LED-taklampa med varmvit LED-remsa Aura LED-taklampa en ringform. De två metallringarna som ramar in det satinerade locket på lysdioderna är gjorda i målad aluminium. Surround den varma vita ljus LED-bandet mycket likformigt strålar genom den frostade locket och även av ett litet gap mellan den inre ringen och centrum av ett ljus penetrerar därigenom, vilket ger en stor effekt. Lampan är dimbar (triac, dimmer ingår ej). Denna LED-taklampa blir ett smart kontrollerbart ljus när den expanderas med Casambi modulen eller ZigBee modulen, som finns som tillbehör. I kombination med nödvändiga tillbehör (Casambi appen, WLAN-gateway, bridge och lämplig app), kan den också manövreras med en surfplatta eller smartphone. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/mullvadsgrå

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/mullvadsgrå
  Aura LED-taklampa med varmvit LED-remsa Aura LED-taklampa en ringform. De två metallringarna som ramar in det satinerade locket på lysdioderna är gjorda i målad aluminium. Surround den varma vita ljus LED-bandet mycket likformigt strålar genom den frostade locket och även av ett litet gap mellan den inre ringen och centrum av ett ljus penetrerar därigenom, vilket ger en stor effekt. Lampan är dimbar (triac, dimmer ingår ej). Denna LED-taklampa blir ett smart kontrollerbart ljus när den expanderas med Casambi modulen eller ZigBee modulen, som finns som tillbehör. I kombination med nödvändiga tillbehör (Casambi appen, WLAN-gateway, bridge och lämplig app), kan den också manövreras med en surfplatta eller smartphone. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/svart

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 40 cm vit/svart
  Aura LED-taklampa med varmvit LED-remsa Aura LED-taklampa en ringform. De två metallringarna som ramar in det satinerade locket på lysdioderna är gjorda i målad aluminium. Surround den varma vita ljus LED-bandet mycket likformigt strålar genom den frostade locket och även av ett litet gap mellan den inre ringen och centrum av ett ljus penetrerar därigenom, vilket ger en stor effekt. Lampan är dimbar (triac, dimmer ingår ej). Denna LED-taklampa blir ett smart kontrollerbart ljus när den expanderas med Casambi modulen eller ZigBee modulen, som finns som tillbehör. I kombination med nödvändiga tillbehör (Casambi appen, WLAN-gateway, bridge och lämplig app), kan den också manövreras med en surfplatta eller smartphone. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/aluminium

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/aluminium
  Stor LED-taklampa Aura i ringform Denna stora och ljusa LED-taklampa Aura kan också användas för att belysa stora rum. En varmvit LED-remsa sitter bakom ett satinerat lock i den smala ringen som de två metallelementen bildar. Den här ringen omger lampans vita mitt. Ljuset sänds ut mycket jämnt och direkt och en liten del tränger igenom det smala gapet mot armaturens centrum, vilket skapar en vacker indirekt effekt och sätter scenen för armaturen. Lampan kan dämpas med en extern dimmer (triac). LED-taklampa Aura kan också omvandlas till ett smart ljus. Både en Casambi modul och en ZigBee modul finns som tillbehör. Om armaturen kompletteras med en av dessa moduler kan den också styras smart och / eller integreras i ett smarthemsystem tillsammans med andra nödvändiga tillbehör som Casambi appen, WLAN-gateway, brygga etc. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/mullvadsgrå

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/mullvadsgrå
  Stor LED-taklampa Aura i ringform Denna stora och ljusa LED-taklampa Aura kan också användas för att belysa stora rum. En varmvit LED-remsa sitter bakom ett satinerat lock i den smala ringen som de två metallelementen bildar. Den här ringen omger lampans vita mitt. Ljuset sänds ut mycket jämnt och direkt och en liten del tränger igenom det smala gapet mot armaturens centrum, vilket skapar en vacker indirekt effekt och sätter scenen för armaturen. Lampan kan dämpas med en extern dimmer (triac). LED-taklampa Aura kan också omvandlas till ett smart ljus. Både en Casambi modul och en ZigBee modul finns som tillbehör. Om armaturen kompletteras med en av dessa moduler kan den också styras smart och / eller integreras i ett smarthemsystem tillsammans med andra nödvändiga tillbehör som Casambi appen, WLAN-gateway, brygga etc. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/svart

  Bopp Aura LED-taklampa Ø 55 cm vit/svart
  Stor LED-taklampa Aura i ringform Denna stora och ljusa LED-taklampa Aura kan också användas för att belysa stora rum. En varmvit LED-remsa sitter bakom ett satinerat lock i den smala ringen som de två metallelementen bildar. Den här ringen omger lampans vita mitt. Ljuset sänds ut mycket jämnt och direkt och en liten del tränger igenom det smala gapet mot armaturens centrum, vilket skapar en vacker indirekt effekt och sätter scenen för armaturen. Lampan kan dämpas med en extern dimmer (triac). LED-taklampa Aura kan också omvandlas till ett smart ljus. Både en Casambi modul och en ZigBee modul finns som tillbehör. Om armaturen kompletteras med en av dessa moduler kan den också styras smart och / eller integreras i ett smarthemsystem tillsammans med andra nödvändiga tillbehör som Casambi appen, WLAN-gateway, brygga etc. Högkvalitativa material och förstklassig utförande på en hantverks Basis karakterisera ljusen från Bopp. Företaget i Odenwald har producerat vardagsrumsbelysning av hög kvalitet sedan 1912. Lamporna, som tillverkas uteslutande i Tyskland, lägger stort värde på hållbar och miljövänlig produktion.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor, vit

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor, vit
  Avlång LED-taklampa Stäng, 3 lampor med dim till varma lysdioder och Ra 95 Denna LED-taklampa Close kännetecknas av en mycket god kvalitet genom högkvalitativa material och bra utförande samt en mycket trevlig och naturlig ljuseffekt. Den består av en lång, smal och platt aluminiumkropp med rundade sidor och tre inbyggda LED-ljuskällor, som är placerade i de runda ljusuttagen bakom satinerade skydd. Dessa avger varmt vitt ljus och ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (triac), varvid den dunkla till varma funktionen ändrar ljusfärgen under dimning. Ljusfärgen ändras från 3000 K vid full ljusstyrka till 2000 K i lägsta dimningstillstånd. Lysdiodernas ljus kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med ett mycket högt färgåtergivningsindex på Ra 95. LED-taklampa Close produceras i Tyskland av Bopp-Leuchten, en tillverkare med säte i Limbach im Odenwald som har funnits sedan 1912 och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlig och hållbar produktion och de högsta kvalitetsstandarderna är ytterligare funktioner som spelar en viktig roll i tillverkningen av lampor på Bopp .
 • Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, aluminium

  Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, aluminium
  LED-taklampa Stäng med mycket bra färgåtergivning, 4 lampor LED-taklampa Close imponerar med sin speciella kvalitet, både vad gäller material och utförande samt ljusstrålning. Lampan, gjord av aluminium, är lång och smal och mycket platt och har fyra runda öppningar där varma vita lysdioder är placerade bakom satinerade lock. Dessa avger ett ljus som kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning (Ra 95), vilket gör armaturen till den idealiska ljuskällan för alla områden där belysning krävs som gör att färgerna verkar naturliga och oförfalskade, till exempel alla typer av butiker Ljusstyrkan på armaturen kan dämpas via en extern dimmer (triac), varigenom ljusfärgen ändras med avbländningen tack vare funktionen dim to warm. Ljuset blir varmare (3000 K till 2000 K). LED-taklampa Close är en kvalitetsprodukt från Bopp-Leuchten. Företaget, som har sitt säte i Limbach im Odenwald och grundades 1912, tillverkar uteslutande i Tyskland och har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlighet, hållbarhet och höga kvalitetsstandarder - allt detta är mycket viktigt för Bopp vid tillverkning av lampor.
 • Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, svart

  Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, svart
  LED-taklampa Stäng med mycket bra färgåtergivning, 4 lampor LED-taklampa Close imponerar med sin speciella kvalitet, både vad gäller material och utförande samt ljusstrålning. Lampan, gjord av aluminium, är lång och smal och mycket platt och har fyra runda öppningar där varma vita lysdioder är placerade bakom satinerade lock. Dessa avger ett ljus som kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning (Ra 95), vilket gör armaturen till den idealiska ljuskällan för alla områden där belysning krävs som gör att färgerna verkar naturliga och oförfalskade, till exempel alla typer av butiker Ljusstyrkan på armaturen kan dämpas via en extern dimmer (triac), varigenom ljusfärgen ändras med avbländningen tack vare funktionen dim to warm. Ljuset blir varmare (3000 K till 2000 K). LED-taklampa Close är en kvalitetsprodukt från Bopp-Leuchten. Företaget, som har sitt säte i Limbach im Odenwald och grundades 1912, tillverkar uteslutande i Tyskland och har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlighet, hållbarhet och höga kvalitetsstandarder - allt detta är mycket viktigt för Bopp vid tillverkning av lampor.
 • Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, vit

  Bopp Close LED-taklampa 4 lampor, vit
  LED-taklampa Stäng med mycket bra färgåtergivning, 4 lampor LED-taklampa Close imponerar med sin speciella kvalitet, både vad gäller material och utförande samt ljusstrålning. Lampan, gjord av aluminium, är lång och smal och mycket platt och har fyra runda öppningar där varma vita lysdioder är placerade bakom satinerade lock. Dessa avger ett ljus som kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning (Ra 95), vilket gör armaturen till den idealiska ljuskällan för alla områden där belysning krävs som gör att färgerna verkar naturliga och oförfalskade, till exempel alla typer av butiker Ljusstyrkan på armaturen kan dämpas via en extern dimmer (triac), varigenom ljusfärgen ändras med avbländningen tack vare funktionen dim to warm. Ljuset blir varmare (3000 K till 2000 K). LED-taklampa Close är en kvalitetsprodukt från Bopp-Leuchten. Företaget, som har sitt säte i Limbach im Odenwald och grundades 1912, tillverkar uteslutande i Tyskland och har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis. Miljövänlighet, hållbarhet och höga kvalitetsstandarder - allt detta är mycket viktigt för Bopp vid tillverkning av lampor.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund aluminium

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund aluminium
  Rund LED-taklampa Stäng med tre LED-ljuskällor (dim till varm) och Ra 95 Tre LED-ljuskällor inbäddades i den platta och runda LED-taklampa Close av aluminium. Satinfärgade skydd skyddar enhetligt ljus och förhindrar bländning. De varma vita lysdioderna med ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95 gör armaturen till den idealiska ljuskällan inte bara i privata rum - den är också perfekt för alla typer av butiker. Lysdioderna kan också dämpas via en extern dimmer (triac) , varigenom de ändrar sin ljusa färg genom att dimma med funktionen dim till varm. I full ljusstyrka är ljusfärgen 3000 K, med dimning blir ljuset varmare upp till 2000 K vid den lägsta dimningsnivån. Close är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten, som är baserad i Odenwald, har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Förutom höga kvalitetsstandarder beaktas också hållbarhet och miljöskydd vid tillverkningen av lamporna.
 • Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund vit

  Bopp Close LED-taklampa 3 lampor rund vit
  Rund LED-taklampa Stäng med tre LED-ljuskällor (dim till varm) och Ra 95 Tre LED-ljuskällor inbäddades i den platta och runda LED-taklampa Close av aluminium. Satinfärgade skydd skyddar enhetligt ljus och förhindrar bländning. De varma vita lysdioderna med ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95 gör armaturen till den idealiska ljuskällan inte bara i privata rum - den är också perfekt för alla typer av butiker. Lysdioderna kan också dämpas via en extern dimmer (triac) , varigenom de ändrar sin ljusa färg genom att dimma med funktionen dim till varm. I full ljusstyrka är ljusfärgen 3000 K, med dimning blir ljuset varmare upp till 2000 K vid den lägsta dimningsnivån. Close är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten, som är baserad i Odenwald, har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på en Basis sedan 1912. Förutom höga kvalitetsstandarder beaktas också hållbarhet och miljöskydd vid tillverkningen av lamporna.
 • Bopp Close LED-takspotlight aluminium

  Bopp Close LED-takspotlight aluminium
  Rund LED-takspotlight nära med mycket bra färgåtergivning Den lilla, mycket platta LED-takspotlight Close var gjord av aluminium och utrustad med varma vita lysdioder i mitten av den runda öppningen med ett satinerat lock, som förutom god ljuseffekt kännetecknas av mycket bra färgåtergivning med en färg återgivningsindex på Ra 95. Detta gör den lilla spot - individuellt eller i kombination - till en ljuskälla som kan installeras i både privata och kommersiella områden - till exempel i alla typer av butiker. Ljusstyrkan kan regleras med en triac-dimmer (ingår ej), med funktionen dim-to-warm som gör att ljusfärgen ändras med avbländningsprocessen. Den varma vita ljusfärgen ändras med avbländning från 3000 K till 2000 K. Close är en taklampa av hög kvalitet både vad gäller kvalitet och ljuseffekt som tillverkades i Tyskland. Tillverkaren Bopp-Leuchten är ett företag som grundades 1912 och har sedan dess producerat högkvalitativa vardagsrumsljus i Limbach im Odenwald, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och vars produktion också inkluderar hållbarhet och miljöskydd.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm aluminium/vit

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm aluminium/vit
  LED-taklampa Stella i en intressant design Ett rum belyses indirekt med den trendiga LED-taklampa Stella. Den intressant designade lampan är en blickfång i alla rum även när den är avstängd. Den består av en rund baldakin på vilken en ringformad, platt metallskärm sitter på ett nedåt sluttande rör. Denna är utrustad med varmvita lysdioder på ovansidan så att ljuset bara lyser mot taket och reflekteras nedåt därifrån. De inbyggda lysdioderna kan dämpas via en dimmer i byggnadsinstallationen (Triac - ingår ej) och tack vare funktionen dim-to-warm ändras ljusfärgen med dimningsprocessen, från 3000 K vid full ljusstyrka till 2.000 K i den lägsta dimningsnivån, så att det blir ännu mer komfort vid dimning. De kännetecknas också av ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95. Kvalitet tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits sedan 1912 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis som uppfyller höga kvalitetskrav uteslutande i Tyskland. Hållbarhet och miljöskydd spelar också en viktig roll i produktionen. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm svart

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 30 cm svart
  LED-taklampa Stella i en intressant design Ett rum belyses indirekt med den trendiga LED-taklampa Stella. Den intressant designade lampan är en blickfång i alla rum även när den är avstängd. Den består av en rund baldakin på vilken en ringformad, platt metallskärm sitter på ett nedåt sluttande rör. Denna är utrustad med varmvita lysdioder på ovansidan så att ljuset bara lyser mot taket och reflekteras nedåt därifrån. De inbyggda lysdioderna kan dämpas via en dimmer i byggnadsinstallationen (Triac - ingår ej) och tack vare funktionen dim-to-warm ändras ljusfärgen med dimningsprocessen, från 3000 K vid full ljusstyrka till 2.000 K i den lägsta dimningsnivån, så att det blir ännu mer komfort vid dimning. De kännetecknas också av ett mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 95. Kvalitet tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits sedan 1912 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis som uppfyller höga kvalitetskrav uteslutande i Tyskland. Hållbarhet och miljöskydd spelar också en viktig roll i produktionen. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 45 cm aluminium/vit

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 45 cm aluminium/vit
  LED-taklampa Stella med indirekt ljusstrålning, dimbar, Ra 95 Stella är en modern LED-taklampa till ett slående föremål i taket när den är avstängd. När den slås på lyser det bara upp rummet indirekt, eftersom de varma vita lysdioderna är installerade uppåt på det plana, ringformade aluminiumelementet, som är fäst på ett sluttande rör på något avstånd under baldakinen. Ljuset reflekteras tillbaka in i rummet från taket. De inbyggda lysdioderna är dimbara och med funktionen dim till varm ändras ljusfärgen med avbländningen (3000 K till 2000 K). För dimning krävs en triac- dimmer . En mycket bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 95 utmärker också den högkvalitativa armaturen. En kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits och har tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis enbart i Tyskland sedan 1912, som uppfyller höga kvalitetskrav. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 45 cm svart

  Bopp Stella taklampa 1 ring Ø 45 cm svart
  LED-taklampa Stella med indirekt ljusstrålning, dimbar, Ra 95 Stella är en modern LED-taklampa till ett slående föremål i taket när den är avstängd. När den slås på lyser det bara upp rummet indirekt, eftersom de varma vita lysdioderna är installerade uppåt på det plana, ringformade aluminiumelementet, som är fäst på ett sluttande rör på något avstånd under baldakinen. Ljuset reflekteras tillbaka in i rummet från taket. De inbyggda lysdioderna är dimbara och med funktionen dim till varm ändras ljusfärgen med avbländningen (3000 K till 2000 K). För dimning krävs en triac- dimmer . En mycket bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 95 utmärker också den högkvalitativa armaturen. En kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland - det är Stella LED-taklampa . Den kommer från tillverkningen av belysningstillverkaren Bopp-Leuchten baserad i Odenwald. Företaget har funnits och har tillverkat högkvalitativa vardagsrum lampor på en farkost Basis enbart i Tyskland sedan 1912, som uppfyller höga kvalitetskrav. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar rosé/svart

  Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar rosé/svart
  Stella LED-taklampa i en intressant design, dimbar, Ra 95 Stella LED-taklampa är en mycket speciell ljuskälla. Den består av en stor och en liten ring som fästes på varandra på rör som skjuter ut nedåt i en vinkel från den runda baldakinen. De platta ringarna i metall är försedda med varma vita lysdioder på toppen, så att ett rum belyses indirekt genom att reflektera ljuset från taket in i rummet. Det särskilt bra färgåtergivningsindexet för Ra 95 säkerställer ett mycket behagligt ljus där färgerna verkar oförfalskade och naturliga. Oavsett om den är på eller av - Stella är alltid en trendig blickfång i rummet. De inbyggda lysdioderna är dimbara och, tack vare funktionen dim to warm, ändrar de ljusfärgen under dimningen. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare blir det (3000 K-2000 K). För att kunna dimma armaturen krävs en dimmer i rumsinstallationen (triac). LED-taklampa Stella är tillverkad i Tyskland. Det är en kvalitetsprodukt från tillverkaren Bopp-Leuchten, ett företag som grundades 1912 och har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på ett hantverk Basis i Odenwald sedan dess. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar svart

  Bopp Stella LED-taklampa 2 ringar svart
  Stella LED-taklampa i en intressant design, dimbar, Ra 95 Stella LED-taklampa är en mycket speciell ljuskälla. Den består av en stor och en liten ring som fästes på varandra på rör som skjuter ut nedåt i en vinkel från den runda baldakinen. De platta ringarna i metall är försedda med varma vita lysdioder på toppen, så att ett rum belyses indirekt genom att reflektera ljuset från taket in i rummet. Det särskilt bra färgåtergivningsindexet för Ra 95 säkerställer ett mycket behagligt ljus där färgerna verkar oförfalskade och naturliga. Oavsett om den är på eller av - Stella är alltid en trendig blickfång i rummet. De inbyggda lysdioderna är dimbara och, tack vare funktionen dim to warm, ändrar de ljusfärgen under dimningen. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare blir det (3000 K-2000 K). För att kunna dimma armaturen krävs en dimmer i rumsinstallationen (triac). LED-taklampa Stella är tillverkad i Tyskland. Det är en kvalitetsprodukt från tillverkaren Bopp-Leuchten, ett företag som grundades 1912 och har producerat högkvalitativa vardagsrum lampor på ett hantverk Basis i Odenwald sedan dess. Företaget uppmärksammar hållbarhet och miljöskydd vid tillverkning av armaturer. Bopp fungerar t.ex. B. tillsammans med regionala leverantörer för att hålla avstånden korta.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa silver 35 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa silver 35 cm
  Box Comfort LED-taklampa anodiserad i silver - en optisk illusion Denna taklampa Box Comfort taklampa varje observatör, eftersom det är en mycket framgångsrik optisk illusion. taklampa består av tre individuella element med olika ytdesigner, som sattes ihop som en sexkantig lampa som kan monteras platt i taket så att utseendet på en tredimensionell kub skapas. En sofistikerad design, förstklassiga material och modern LED-teknik - den här kombinationen gör LED-taklampa Box Comfort till en ljuskälla som ger upplevelse i privata bostadsutrymmen såväl som i olika kommersiella områden. Bakom de tre ljus uttag med satined covers är varma vita lysdioder, som kan dimmas med en framkant eller bakkantsdimmer dimmer och ändra ljus färg tack vare dim att värma -funktion. Vid full ljusstyrka tänds lysdioderna med en färgtemperatur på 3000 K; med minskande ljusstyrka under avbländning går ljusfärgen tillbaka till 2700 K. Den unika LED-taklampa Box Comfort är ett ljus skapat av tillverkaren Bopp Leuchten. Det traditionella företaget med säte i Odenwald har utvecklat och producerat lampor av högsta kvalitet sedan 1912, som kännetecknas av förstklassigt hantverk. Alla lampor från den kända tillverkaren tillverkas i Tyskland.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa silver 45 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa silver 45 cm
  Box Comfort LED-taklampa anodiserad i silver - en optisk illusion Denna taklampa Box Comfort taklampa varje observatör, eftersom det är en mycket framgångsrik optisk illusion. taklampa består av tre individuella element med olika ytdesigner, som sattes ihop som en sexkantig lampa som kan monteras platt i taket så att utseendet på en tredimensionell kub skapas. En sofistikerad design, förstklassiga material och modern LED-teknik - den här kombinationen gör LED-taklampa Box Comfort till en ljuskälla som ger upplevelse i privata bostadsutrymmen såväl som i olika kommersiella områden. Bakom de tre ljus uttag med satined covers är varma vita lysdioder, som kan dimmas med en framkant eller bakkantsdimmer dimmer och ändra ljus färg tack vare dim att värma -funktion. Vid full ljusstyrka tänds lysdioderna med en färgtemperatur på 3000 K; med minskande ljusstyrka under avbländning går ljusfärgen tillbaka till 2700 K. Den unika LED-taklampa Box Comfort är ett ljus skapat av tillverkaren Bopp Leuchten. Det traditionella företaget med säte i Odenwald har utvecklat och producerat lampor av högsta kvalitet sedan 1912, som kännetecknas av förstklassigt hantverk. Alla lampor från den kända tillverkaren tillverkas i Tyskland.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 45 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa roséguld 45 cm
  Box Comfort - en LED-taklampa med ett fantastiskt utseende En fascinerande optisk illusion - det är Box Comfort LED-taklampa från Bopp Leuchten. Monterad i taket eller på väggen, det ser ut som en tredimensionell kub. Denna look skapas genom att kombinera tre metallelement med olika ytdesigner. De tre elementen med fin färg och struktur nyanser sattes ihop för att bilda en platt lampa med låg höjd. Energieffektiva lysdioder installerades i varje element och deras varma vita ljus lyser jämnt genom de satinerade locken. Inte bara det intressanta optiska utseendet, utan också belysningstekniken gör detta LED-taklampa till en effektiv ljuskälla för ett stort antal rum och områden, eftersom de inbyggda lysdioderna inte bara lyser upp rummet i ett modernt, energieffektivt På så sätt kan de också styras med hjälp av en fasreglering eller bakkantsdimmer tack vare funktionen dim to warm, och de ändrar också ljusfärgen under dimningsprocessen - ljuset blir varmare när ljusstyrkan minskar. Box Comfort LED-taklampa i aluminium med anodiserad roséguld är ett ljusskapande av det Odenwald-baserade företaget Bopp Leuchten. Sedan 1912 vardagsrum lampor produceras och distribueras i Limbach i Odenwald, som tillverkas på hantverks Basis av högsta produktkvalitet. Hittills i dag tillverkas lamporna från Bopp uteslutande på företagets huvudkontor, eftersom detta är det enda sättet att säkerställa och möta förväntningarna hos produkter tillverkade i Tyskland.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa guld 35 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa guld 35 cm
  Ljusguldanodiserat LED-taklampa Box Comfort med ett extraordinärt utseende Denna LED-taklampa Box Comfort från Bopp Leuchten ser ut som en tredimensionell kub. Denna optiska illusion skapas genom att kombinera tre metallelement med lite olika ytdesigner som sattes ihop för att bilda en sexkantig lampa med låg installationshöjd. Den smarta monteringen av elementen skapar en kub som flyter i taket. Var och en av de tre metallelementen är utrustad med en varmvit LED, vars ljus lyser genom ett satinerat lock och säkerställer energieffektiv belysning. Ytterligare en speciell egenskap hos denna unika LED-taklampa, dimmningen av LED-lamporna med en fas- eller bakkantsdimmer och funktionen dim to warm. Denna funktion gör att lysdiodernas ljusfärg ändras under dimningsprocessen, från 3000 Kelvin vid full ljusstyrka till 2700 Kelvin i den lägsta dimningsnivån. Med sin ljusgula ytfinish och sitt mycket intressanta utseende är LED-taklampa Box från Bopp Leuchten en ljuskälla som kan integreras i många rum och inredningsstilar. Ljusen från denna tillverkare har producerats på ett hantverk Basis och i första klass kvalitet sedan företaget grundades i Limbach im Odenwald 1912. Det är här armaturer fortfarande tillverkas idag som uppfyller kvalitetsstandarden Made in Germany i alla avseenden.
 • Bopp Box Comfort LED-taklampa guld 45 cm

  Bopp Box Comfort LED-taklampa guld 45 cm
  Ljusguldanodiserat LED-taklampa Box Comfort med ett extraordinärt utseende Denna LED-taklampa Box Comfort från Bopp Leuchten ser ut som en tredimensionell kub. Denna optiska illusion skapas genom att kombinera tre metallelement med lite olika ytdesigner som sattes ihop för att bilda en sexkantig lampa med låg installationshöjd. Den smarta monteringen av elementen skapar en kub som flyter i taket. Var och en av de tre metallelementen är utrustad med en varmvit LED, vars ljus lyser genom ett satinerat lock och säkerställer energieffektiv belysning. Ytterligare en speciell egenskap hos denna unika LED-taklampa, dimmningen av LED-lamporna med en fas- eller bakkantsdimmer och funktionen dim to warm. Denna funktion gör att lysdiodernas ljusfärg ändras under dimningsprocessen, från 3000 Kelvin vid full ljusstyrka till 2700 Kelvin i den lägsta dimningsnivån. Med sin ljusgula ytfinish och sitt mycket intressanta utseende är LED-taklampa Box från Bopp Leuchten en ljuskälla som kan integreras i många rum och inredningsstilar. Ljusen från denna tillverkare har producerats på ett hantverk Basis och i första klass kvalitet sedan företaget grundades i Limbach im Odenwald 1912. Det är här armaturer fortfarande tillverkas idag som uppfyller kvalitetsstandarden Made in Germany i alla avseenden.
 • Bopp Flat LED-taklampa, kvadratiskt antracit

  Bopp Flat LED-taklampa, kvadratiskt antracit
  Kvadratisk LED taklampa Flat Den satinerade glasrutan på ramen av polerad aluminium lyser upp rummet effektivt och utan att blända. Den enkla designen är inte överväldigande för den befintliga boendestilen och kan därför lätt integreras. Ljusstyrkan hos de kraftfulla lysdioderna kan regleras med en separat dimmer (ingår inte). Flat kommer från belysningsverkstaden hos det traditionella företaget BOPP från Odenwald.