B+M LEUCHTEN lampor

 • B+M LEUCHTEN Astra LED-golvlampa, nickel

  B+M LEUCHTEN Astra LED-golvlampa, nickel
  Astra LED-golvlampa med tre lampor och touchdimmer De tre uppåtriktade LED-elementen är täckta av en glasdiffusor så att det varmvita ljuset kan lysa behagligt uppåt. De tre ljuselementen är fästade på långa stavar på olika höjder och hålls samman i mitten med en dekorativ kula. Den här kulan har en integrerad touchdimmer, där man å ena sidan kan styra av- och påslagning och å andra sidan kan ljusstyrkan minskas steglöst genom att hålla den länge. Strömförsörjningsenheten ansluts till matningskabeln med hjälp av en enkel plug-in-anslutning. Astra-serien kommer från det tyska företaget B M, som fokuserar på högsta kvalitet och teknik Made in Germany. Här förädlas metallen för hand i många steg och modern LED-teknik används. Designen är återhållsam och elegant på samma gång.
 • B+M LEUCHTEN Seda golvlampa, höjd 155 cm

  B+M LEUCHTEN Seda golvlampa, höjd 155 cm
  Seda golvlampa med dragströmbrytare och touchdimmer Bakom den ljusa textilskärmen finns totalt fyra uttag. Tre av dem pekar nedåt och styrs med hjälp av touchdimmern. En lamphållare pekar uppåt och styrs av en dragkontakt. Här kan ljuset uppåt användas som omgivande belysning, ljuset nedåt för läsning i soffan eller båda tillsammans. Det fina mönstret i den gräddfärgade tygskärmen är anmärkningsvärt och kontrasterar väl mot den matta mässingen. Små polerade mässingsapplikationer kompletterar den ädla designen. Som lampor rekommenderas dimbara LED-lampor. I Arnsberg i Sauerland-regionen tillverkar tillverkaren B+M armaturer och säkerställer värdefulla armaturer genom ett noggrant materialval och hantverksmässig tillverkning. Företaget lägger särskild vikt vid kvaliteten på sina produkter och fokuserar på armaturer som är utformade för att vara mindre extravaganta och istället praktiska och hållbara.
 • B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 56 cm

  B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 56 cm
  Ädel materialkombination - Seda bordslampa Staven och foten på Seda bordslampa är tillverkade av polerad och matt mässing, och den gräddfärgade skärmen har en lätt krossad struktur, eftersom mönstret i tyget är korsat med lätta, diagonala linjer och i branschen kallas det för fine crushed. Tack vare den ljusa tygskuggan kan ljuset komma in i rummet på ett behagligt sätt och är den rätta belysningen för sofistikerade hotellrum, affärslokaler eller till och med för ditt eget vardagsrum och din egen sovplats. En strömbrytare på matarledningen gör det lättare att använda den. Tillverkaren rekommenderar en LED-lampa för E27-fästena. Tillsammans med sina egna design- och stilkonsulter utvecklar det tyska företaget B+M sin ädla stil, som kan integreras väl i många stilar. Under processen tillverkas både nyanserna och metallproduktionen för hand under stränga kvalitetskontroller i Arnsberg i Nordrhein-Westfalen och bär med rätta märket Made in Germany.
 • B+M LEUCHTEN Stripe taklampa, mässing/grå

  B+M LEUCHTEN Stripe taklampa, mässing/grå
  Med skärm i chintz-tyg - elegant Stripe LED-taklampa Den eleganta materialkombinationen av mässing och skärmen i chintz-tyg förenas i en oval form. Två monteringselement i polerad mässing är fästa på varje sida och ger Stripe dess speciella karaktär. Den rektangulära takarmaturen är också tillverkad av mässing. En akryldiffusor säkerställer en jämn ljusfördelning i rummet. Stripe är inte bara idealisk för användning i vardagsrum, utan den eleganta färgkombinationen ger också ett särskilt högkvalitativt intryck i hotellbranschen eller i offentliga byggnader. Det nordrhein-westfaliska företaget B+M tillverkar sina kvalitetsprodukter uteslutande i Tyskland. Råmaterial som mässing bearbetas och poleras med hjälp av avancerade ytbehandlingsprocesser. Flera kontroller säkerställer jämn kvalitet och företagets egen LED-teknik säkerställer sofistikerad och energibesparande belysning.
 • B+M LEUCHTEN Stripe hängande lampa, mässing vit

  B+M LEUCHTEN Stripe hängande lampa, mässing vit
  En vacker kombination av material - Stripe LED-pendellampa med höjdjustering Stripe-pendellampan kombinerar en smal tygskärm med mässingsdetaljer. Den fyrkantiga baldakinen är också tillverkad av mässing. De varmvita, högkvalitativa LED-lamporna avger sitt ljus bländfritt nedåt och lyser upp långbord särskilt bra. Stripe kan också justeras i höjdled (95 - 120 cm) tack vare det inbyggda dragsystemet. En annan fördel är att sladden och skärmen enkelt kan hakas av. Gerd Bonus grundade sitt företag B+M med en kombination av sin egen hantverksskicklighet och önskan att skapa lampor av hög kvalitet, och garanterar produktion, från design till förpackning, i Tyskland. Den eleganta designen och genomarbetade produktionen är utformade för att säkerställa lampornas livslängd.
 • B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 7 lampor, mässing

  B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 7 lampor, mässing
  Tillverkad i Tyskland - sju-ljus taklampa Astra Från takarmaturen sticker fina metallstänger ut i alla riktningar och varje stomme har ett LED-element i sin ände, som avslutas med en glasdiffusor. På så sätt skapas en rundad grundform. Ljuset lyser kraftfullt och jämnt nedåt och är därför en idealisk allmän ljuskälla. Ljusstyrkan kan också minskas successivt med hjälp av en fasdimmer, som inte ingår i leveransen. Företaget B+M står för kvalitetsarmaturer Made in Germany. Här förädlas högkvalitativa metaller i genomarbetade steg och utrustas med högkvalitativa lysdioder med mycket god färgåtergivning. Förutom energieffektivitet och elegant design spelar hållbarhet och hållbarhet en viktig roll vid tillverkningen av armaturerna.
 • B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 13 lampor, nickel

  B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 13 lampor, nickel
  LED-taklampa Astra med 13 ljuselement På den runda takarmaturen är många tunna metallstänger arrangerade som en snöflinga. Varje ljuselement är utrustat med varmvita lysdioder som lyser nedåt utan att blända bakom en glasdiffusor. Tack vare den höga kvaliteten på ljuselementen uppnås en kraftfull och verklighetstrogen belysning av stora och höga rum. Ljusstyrkan kan också minskas med en extern fasavstängningsdimmer. Det kvalitetsmedvetna företaget B M från Arnsberg tillverkar armaturer uteslutande i Tyskland med värdefullt hantverk och stor kärlek till detaljer. Form- och färgdesignen är ett tecken på enkel elegans, understryker den höga kvaliteten och garanterar långvarig glädje av kvalitetsprodukten.
 • B+M LEUCHTEN Seda golvlampa med led

  B+M LEUCHTEN Seda golvlampa med led
  Seda golvlampa justerbar i höjd och projektion - med led Den gräddfärgade skärmen är utrustad med en bryggarm och fjäderdämpare i lederna, vilket gör att den kan flyttas ljudlöst, även om modellen är tillverkad av massiv mässing. Detta beror på kombinationen av ett nållager och ett kullager, som ger modellen dess ojämförligt enkla hantering. Fjädern i leden säkerställer att det inte är nödvändigt att justera den vanliga ledskruven. Lampans höjd kan också ändras från 130 till 174 cm. Under skärmen på ramen finns en strömbrytare som också ändrar Seda-lampans ljusstyrka genom ett långt tryck. Ett integrerat minne spelar upp den tidigare valda inställningen direkt efter att du slagit på igen. Skärmen är försedd med en så kallad fine-crash-skärm, som har ett lätt mönster i en underbar kontrast till mässingsramen. Här är fogarna polerade, vilket ger designen en ståtlig prägel. Kabeluttaget finns på ena sidan av bottenplattan. "Handmade in Germany" är varje armatur från B+M, som sköter allt från design till leverans av armaturen genom egen produktion. Med stor omsorg om detaljer och innovativa funktioner, varav vissa till och med är patenterade, designar och tillverkar företaget i Nordrhein-Westfalen. Ansträngningen och kravet på kvalitet lönar sig. Modellerna glänser inte bara på grund av de ädla materialen, utan också på grund av deras funktionalitet, som är utformad för lång livslängd.
 • B+M LEUCHTEN Move LED-pendellampa svart/nickel

  B+M LEUCHTEN Move LED-pendellampa svart/nickel
  Längdsjusterbar LED-pendelarmatur Move med utbytbar ljusfärg Pendellampan Move är en föränderlig armatur eftersom dess skärm kan förlängas från 148 cm till 180 cm vid behov. Placerad över ett utdragbart bord kan Move visa sina funktioner på bästa sätt. Det är också möjligt att justera höjden (105 - 160 cm) efter installationen. De två tryckknapparna på den vinklade skärmen mellan de två kabelupphängningarna gör det enkelt att växla och steglöst dimma lysdioderna samt byta ljusfärg. Den universella vita ljusfärgen kan bland annat användas för koncentrerat arbete, medan den varmvita ljusfärgen är lämplig för mysiga kvällssamlingar. Om bordet flyttas och pendelarmaturen är i vägen kan den enkelt tas bort med hjälp av kablarna i takanslutningen. Den här funktionen kan också användas när du rengör lampan. Move är utrustad med många användbara komponenter och är en av höjdpunkterna hos B+M, som är hemma i Arnsberg i Nordrhein-Westfalen. Allt från design till förpackning sker här internt och varje del måste genomgå flera kvalitetskontroller innan den levereras. Med önskan att skapa armaturer med lång livslängd är B+M inte bara uppmärksam på utsökta material och hållbar design, utan utrustar också sina lampor med praktiska funktioner.
 • B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 70 cm

  B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 70 cm
  Med touch dimmer - liten Seda golvlampa Palllampan placeras på en låg sideboard och ger ett behagligt ljus som extra belysning i vardagsrummet tack vare den ljusa tygskuggan. Den robusta runda basen har en matt finish och finpolerade applikationer förädlar mässingsramen. Här finns också en touchdimmer som ändrar ljusets intensitet utan steg. Den inställda ljusstyrkan kan återkallas direkt nästa gång lampan slås på, eftersom Seda kommer ihåg lampans ljusstyrka. Den gräddfärgade skärmen är försedd med en så kallad fin krasch, som vid närmare granskning avslöjar ett lätt mönster med oregelbundna linjer. Seda-serien kommer från den Sauerlandsbaserade ljustillverkaren B+M, som sköter allt från design till produktion och leverans i Tyskland. Här skapar egna designkonsulter koncepten som kännetecknas av elegans. Den sofistikerade ytbehandlingen och de ständiga kvalitetskontrollerna i de mellanliggande stegen syftar till att göra produkterna långlivade.
 • B+M LEUCHTEN Palais LED-taklampa mässing

  B+M LEUCHTEN Palais LED-taklampa mässing
  LED-golvlampa Palais med läslampa Palais golvlampa består av en rund fot i mässing, en lång och bred pelare och lampskärmar i glas, som har förfinats med matta och polerade detaljer. Läslampan och takstrålkastaren är utrustade med varmvita lysdioder och har dessutom ett högt färgåtergivningsindex, vilket gör att ljuset återges mycket naturtroget. Den lilla läslampan är formad som en spetsig hatt och kan riktas i önskad riktning. Två tryckknappsbrytare styr på- och avslagning samt dimning med integrerad minnesfunktion. Tillverkaren B+M i Arnsberg tillverkar sina armaturer med målet att de ska vara hållbara. Detta beror inte bara på utvalda material och den senaste LED-tekniken, utan också på ett modernt utseende som passar in i många inredningar. Alla produkter tillverkas med omsorgsfullt hantverk och är föremål för ständiga kvalitetskontroller.
 • B+M LEUCHTEN Astra LED-hänglampa, nickel

  B+M LEUCHTEN Astra LED-hänglampa, nickel
  Noble LED-pendelarmatur Astra med många utmärkta egenskaper Pendelarmaturen med fyra flammor har fyra runda LED-element på en rektangulär stav som riktas nedåt genom en glasdiffusor. Det varmvita ljuset kan alltså lysa upp ett matbord utan att blända. Pendellampan kan justeras i höjdled från 95 cm till 120 cm. Det är också möjligt att minska ljuset med hjälp av en extern dimmer. Företaget B+M i Arnsberg i Nordrhein-Westfalen har gjort det till sin uppgift att tillverka högkvalitativa armaturer i tidlös design i Tyskland. Fokus för kvalitetsprodukterna ligger på toppmodern LED-teknik och experthantverk. Det är så här man skapar verkliga mästerverk som kommer att ge användaren glädje under lång tid framöver.
 • B+M LEUCHTEN Palais LED-bordslampa, nickel

  B+M LEUCHTEN Palais LED-bordslampa, nickel
  Noble LED bordslampa Palais med integrerad dimmer Ellipsens form kan upptäckas nästan i varje detalj av lampan, eftersom förutom fotdelen har staven och glasskärmen ett elliptiskt tvärsnitt. Förutom matt nickel finns det även polerade detaljer. En strömbrytare är monterad på armaturens bas, som också ger möjlighet till steglös dimning genom att trycka på och hålla kvar den. En integrerad minnesfunktion gör att lampan lyser med den senast inställda ljusstyrkan när den slås på igen. Bordslampan Palais passar utmärkt som sekundär belysning på sideboarden eller som sänglampa. Hos den tyska armaturtillverkaren B M möts högkvalitativa material och praktiska funktioner med ädel och modern design. Produkterna tillverkas i Tyskland under ständig kvalitetskontroll och står för lång livslängd och hållbarhet. Den Arnsbergbaserade tillverkaren levererar allt från design till färdigställande och från slutmontering till förpackning från en enda källa.
 • B+M LEUCHTEN Palais LED-vägglampa, mässing

  B+M LEUCHTEN Palais LED-vägglampa, mässing
  LED-vägglampa Palais med touch dimmer Vägglampan Palais består av ett halvcirkelformat opalglas och en väggarmatur i mässing. Mässingen är delvis polerad och delvis matt, vilket ger Palais en särskilt ädel touch. Ljuset från de varmvita lysdioderna riktas uppåt och ger ett vackert omgivande ljus. Det finns en tryckknapp på väggarmaturen som också gör det möjligt att minska ljuset. Utvalda material och modern teknik i kombination med tysk hantverkskunskap - det är vad företaget B+M i Arnsberg står för. Här bearbetas och förädlas bland annat den renaste mässingen, samt munblåst opalglas eller centrifugalglas som utvecklats speciellt för B+M. Med denna höga standard skapas ädla och långvariga armaturer.
 • B+M LEUCHTEN Palais LED-hänglampa, mässing

  B+M LEUCHTEN Palais LED-hänglampa, mässing
  Höjdjusterbar med motvikter - LED pendelarmatur Palais i mässing Två kabelsystem förbinder de två glasskärmarna med den fyrkantiga kapellet. Både skärmens ändar och de motvikter som hänger i repen är utformade i matt och polerad mässing, vilket ger ett högkvalitativt intryck. Glasskärmarna har en ellipsform och innehåller lysdioder som sänder varmt ljus nedåt. Palais lämpar sig bäst för att belysa ett matbord. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av en fasdimmer (ingår inte i leveransen). Enligt principen "Quality made in Germany" producerar företaget B+M, som ligger i Nordrhein-Westfalen, från konstruktion till leverans på egen hand och på plats. Vid tillverkningen används högkvalitativa material som solid mässing, rostfritt stål och både munblåst opalglas och centrifugalglas som utvecklats speciellt för B+M.
 • B+M LEUCHTEN Astra LED-bordslampa, mässing

  B+M LEUCHTEN Astra LED-bordslampa, mässing
  LED-bordlampa Astra med integrerad dimmer Bordslampans ädla design i mässing och glas passar bra in i den klassiska inredningsstilen. Lampan är utrustad med högkvalitativa lysdioder som inte bara är dimbara utan också ger en nästan verklighetstrogen färgåtergivning. Det finns en strömbrytare på matarledningen som också kan minska ljusstyrkan hos Astra. Varje gång den slås på igen börjar ljusstyrkan på 50 %. Den platta skärmen av glas är det igenkännliga kännetecknet för Astra-serien. Mässingen tillverkas noggrant på B M och är föremål för ständiga kvalitetskontroller. B M anser att kvalitet ger den bästa och mest hållbara nyttan för användaren på lång sikt.
 • B+M LEUCHTEN Astra LED-bordslampa, nickel

  B+M LEUCHTEN Astra LED-bordslampa, nickel
  Dimbar LED-bordslampa Astra med glasskärm Den lilla bordslampan Astra ser nästan ut som en modern gatulampa, eftersom skärmen av glas ligger platt på LED-ljuskällan. Ljuset lyser genom glasdiffusorn uppåt i rummet och ger en fin sekundärbelysning, till exempel i vardagsrummet. Tack vare den integrerade dimmern i matarkabeln kan Astra slås på och även dimmas. Efter varje påslagning börjar armaturen med 50 % ljusstyrka. Strömförsörjningsenheten kan enkelt anslutas till lampan med en stickpropp. Denna kvalitetsprodukt kommer från B M och är handgjord i Arnsberg. Förutom de avancerade metallbearbetningsprocesserna bidrar den energieffektiva LED-tekniken också till armaturernas livslängd.