B+M LEUCHTEN lampor

 • B+M LEUCHTEN Seda golvlampa med led

  B+M LEUCHTEN Seda golvlampa med led
  Seda golvlampa, justerbar i höjd och utskjut - med led Utrustad med en broarm och fjäderdämpare i lederna kan den krämfärgade skärmen flyttas ljudlöst, trots att modellen är tillverkad av massiv mässing. Detta beror på en kombination av ett nål- och ett kullager, vilket gör modellen makalöst lätthanterlig. Fjädern i leden gör att man inte behöver efterjustera den vanliga ledskruven. Lampans höjd kan också justeras från 130 till 174 cm. Under skärmen på ramen finns en strömbrytare, som också ändrar ljusstyrkan på Seda med en lång tryckning. Den tidigare valda inställningen lagras i ett integrerat minne så att den omedelbart kan tändas igen. Skärmen är försedd med en s.k. fin crash-skärm, som har ett ljust mönster som kontrasterar vackert mot mässingsramen. Här är fogarna polerade, vilket ger designen en ståtlig touch. Kabeluttaget sitter på ena sidan av bottenplattan. Varje armatur är "Handmade in Germany" av B+M, som sköter allt i egen regi, från design till leverans av armaturen. Med stor omsorg om detaljer och innovativa funktioner, varav vissa till och med är patenterade, designar och tillverkar företaget i Nordrhein-Westfalen. Ansträngningarna och kvalitetsstandarderna lönar sig, eftersom modellerna inte bara glänser med sina högkvalitativa material utan också med sin funktionella aspekt, som är utformad för att hålla.
 • B+M LEUCHTEN Palais LED takbricka, mässing

  B+M LEUCHTEN Palais LED takbricka, mässing
  Palais LED-golvlampa med läslampa En rund mässingsfot, en lång bred pelare och lampskärmar i glas utgör golvlampan Palais, som har förfinats med matta och polerade detaljer. Läslampan och taklampan är försedda med varmvita LED-lampor och har dessutom ett högt färgåtergivningsindex, vilket ger en mycket naturtrogen återgivning av ljuset. Den lilla läslampan är formad som en spetsig hatt och kan riktas i önskad riktning. Två tryckknappar styr tändning och släckning samt dimning med en integrerad minnesfunktion. Tillverkaren B+M i Arnsberg producerar sina lampor med målet att säkerställa en lång livslängd. Till detta bidrar inte bara utvalda material och den senaste LED-tekniken, utan också ett modernt utseende som smälter in i många interiörer. Alla produkter tillverkas med stor hantverksskicklighet och är föremål för ständiga kvalitetskontroller.
 • B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 56 cm

  B+M LEUCHTEN Seda bordslampa, höjd 56 cm
  Elegant kombination av material - Seda bordslampa Stammen och foten på Seda bordslampa är tillverkade av polerad och matt mässing och den krämfärgade skärmen har en lätt krossad struktur, eftersom mönstret i tyget är genomkorsat av ljusa, diagonala linjer och är känt i handeln som finkross. Tack vare den ljusa tygskärmen får ljuset en behaglig spridning i rummet och är den rätta belysningen för sofistikerade hotellrum, affärslokaler eller till och med för ditt eget vardagsrum och sovrum. En strömbrytare på matningskabeln underlättar användningen. Tillverkaren rekommenderar en LED-lampa för E27-sockeln. Tillsammans med sina egna design- och stilkonsulter har det tyska företaget B+M utvecklat sin eleganta stil, som enkelt kan integreras i många stilar. Skärmarna och metallproduktionen är handgjorda under strikta kvalitetskontroller i Arnsberg, Nordrhein-Westfalen, och bär med rätta märkningen Made in Germany.
 • B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 13 ljuspunkter, nickel

  B+M LEUCHTEN Astra taklampa, 13 ljuspunkter, nickel
  Astra LED-taklampa med 13 ljuselement Ett stort antal tunna metallstavar är placerade i form av en snöflinga på den runda takarmaturen. Varje ljuselement är försett med varmvita lysdioder som lyser bländfritt nedåt bakom en glasdiffusor. Tack vare den höga kvaliteten på ljuselementen skapas en kraftfull och verklighetstrogen belysning för stora och höga rum. Ljusstyrkan kan också minskas med hjälp av en extern bakkantsdimmer. Det kvalitetsmedvetna företaget B+M från Arnsberg tillverkar armaturer uteslutande i Tyskland med hjälp av värdefullt hantverk och med stor omsorg om detaljerna. Form- och färgdesignen kännetecknas av enkel elegans, understryker den höga kvaliteten och säkerställer långvarig njutning av kvalitetsprodukten.
 • B+M LEUCHTEN Stripe hängande lampa, mässing vit

  B+M LEUCHTEN Stripe hängande lampa, mässing vit
  En vacker kombination av material - Stripe LED-pendellampa med höjdjustering Stripe-pendellampan kombinerar en smal tygskärm med mässingsdetaljer. Den fyrkantiga skärmen är också tillverkad av mässing. De varmvita, högkvalitativa LED-lamporna avger sitt ljus nedåt utan att blända och lyser upp långa bord särskilt bra. Stripe kan också justeras i höjdled (95 - 120 cm) tack vare det inbyggda dragsystemet. En annan fördel är att sladden och skärmen lätt kan hakas av. Gerd Bonus grundade sitt företag B+M med en kombination av sin egen hantverksskicklighet och önskan att skapa högkvalitativa lampor och garanterar produktion, från design till förpackning, i Tyskland. Den eleganta designen och den genomarbetade produktionen är utformad för att säkerställa lampornas livslängd.