Baulmann lampor

 • Baulmann 14.238 LED-bordslampa, matt mässing

  Baulmann 14.238 LED-bordslampa, matt mässing
  Rikt strukturerad LED-bordslampa 14.238 med cylindrisk skärm Denna LED-bordslampa skapar en mycket speciell look och fångar omedelbart blicken. Den robusta, runda basen, som är helt svart och tillverkad av metall, övergår i en stavformad, smal ram. På denna är den ovanliga skärmen monterad. Den är cylindrisk och nästan lika lång som ramen. Kroppen är tillverkad av akryl och täckt med sträckmetall, vilket ger den en mycket strukturerad yta. Ljuseffekten är därför mycket stämningsfull och det varmvita ljuset från LED-lamporna skapar tilltalande mönster. En integrerad strömbrytare på basen gör att bordslampan enkelt kan användas på plats. Baulmann är ett av de ledande industriföretagen inom belysningssektorn och har sitt säte i Sauerland, där det har varit verksamt sedan 1941. De utvecklar bland annat omfattande belysningskoncept för hotell, restauranger, kontor, butiker, fartyg och äldreboenden, alltid med målet att belysa världen på ett skickligt sätt.
 • Baulmann 14.238 LED-bordslampa, koppar

  Baulmann 14.238 LED-bordslampa, koppar
  Rikt strukturerad LED-bordslampa 14.238 med cylindrisk skärm Denna LED-bordslampa skapar en mycket speciell look och fångar omedelbart blicken. Den robusta, runda basen, som är helt svart och tillverkad av metall, övergår i en stavformad, smal ram. På denna är den ovanliga skärmen monterad. Den är cylindrisk och nästan lika lång som ramen. Kroppen är tillverkad av akryl och täckt med sträckmetall, vilket ger den en mycket strukturerad yta. Ljuseffekten är därför mycket stämningsfull och det varmvita ljuset från LED-lamporna skapar tilltalande mönster. En integrerad strömbrytare på basen gör att bordslampan enkelt kan användas på plats. Baulmann är ett av de ledande industriföretagen inom belysningssektorn och har sitt säte i Sauerland, där det har varit verksamt sedan 1941. De utvecklar bland annat omfattande belysningskoncept för hotell, restauranger, kontor, butiker, fartyg och äldreboenden, alltid med målet att belysa världen på ett skickligt sätt.
 • Baulmann 64.238 LED-vägglampa, 1 fl, matt mässing

  Baulmann 64.238 LED-vägglampa, 1 fl, matt mässing
  LED-vägglampa 64.238 med yta av sträckmetall LED-vägglampan är utrustad med ett diskret, vinklat väggfäste av metall som är helt svart och perfekt framhäver lampans nyans. Den cylindriska, långa akryldiffusorn, som är täckt med sträckmetall för att skapa en speciell look och ett stämningsfullt ljusflöde, fångar omedelbart blicken och imponerar med sin rikt strukturerade yta. Inuti röret sitter varmvita LED-lampor vars ljus sprids runt om genom de fina maskorna och lyser upp rummet. Ljusets positiva inverkan på människor och möjligheten att lysa upp världen återspeglas i denna armatur, som tillverkats av den tyska armaturtillverkaren Baulmann. Detta är bara en av de vägledande principerna för det framgångsrika företaget, som har ägnat sig åt belysningsprojekt som belysning i äldreboenden, hotell och till och med fartyg.
 • Baulmann 13.158 Bordslampa cylindrisk guld/vit

  Baulmann 13.158 Bordslampa cylindrisk guld/vit
  Bordslampa 13.158 med trefot och chintzskärm Detta är en modern bordslampa som kombinerar moderna komponenter och material. Den graciösa trebensramen är absolut trendig och finns i en matt mässingsfärg som gör den särskilt elegant. En naturvit, cylindrisk skärm av chintz-tyg tronar på ramen. Tyget släpper ut ljuset på ett dämpat sätt och lyser försiktigt upp omgivningen. Den runda skärmen är även öppen upptill och nedtill, så att ljuset kan strömma ut direkt och skapa en bländfri belysning. Lampan kan enkelt manövreras med en sladdbrytare. Den passar både som accentbelysning på en byrå och som sänglampa. Baulmann har varit en belysningstillverkare med fokus på B2B-kunder sedan 1941 och är baserad i Sauerland-regionen i Tyskland. I portföljen finns belysningskoncept för fartygsinredningar, butiker och äldreboenden. De tidlöst vackra lamporna kan integreras i många interiörer och är, förutom sin höga kvalitet, tekniskt innovativa och visuellt dekorativa.
 • Baulmann 65.111.14 LED-vägglampa 60 cm krom

  Baulmann 65.111.14 LED-vägglampa 60 cm krom
  LED-vägglampa 65.111.14 för badrummet Denna LED-vägglampa 65.111.14, som är utrustad med stänkskydd IP44, har runda former och förkromade detaljer. Den är idealisk för belysning i badrummet och ser bra ut antingen enskilt eller i par bredvid spegeln. En rörformad kupa med energieffektiva LED-lampor är monterad på ett fyrkantigt väggfäste. Både väggfästet och detaljerna i diffusorns båda ändar har en förkromad yta. De klara linjerna och blandningen av färger och material ger LED-vägglampan 65.111.14 en modern karaktär. Denna lampa tillverkas med visionen att ljus skapar mervärde för människor och har en positiv inverkan på deras välbefinnande. Baulmann Leuchten från Sauerland i Tyskland har följt denna vision sedan företaget grundades 1941 och erbjuder förutom armaturer ur sitt sortiment även skräddarsydda produkter för individuella belysningskoncept.
 • Baulmann 64.129.01 Vägglampa mässing-svart

  Baulmann 64.129.01 Vägglampa mässing-svart
  Vägglampa 64.129.01 med ljusutgång uppåt och nedåt En modern vägglampa med minimalistisk design är 64.129.01, vars ljuskropp och väggfäste är sammanfogade på ett sådant sätt att de bokstavligen smälter samman. Den kontrastrika färgkombinationen av svart och polerad mässing skapar en harmonisk effekt och ger tack vare den polerade, mässingsfärgade ytan en briljant effekt på väggen. Detta understryks av ljusflödet uppåt och nedåt. Vägglampan 64.129.01 är en produkt från Baulmann Leuchten, som sedan 1941 har sitt säte i Sundern i regionen Sauerland i Tyskland. Baulmann är känt för att tillverka armaturer som ger människor mervärde och bidrar till deras positiva inställning till livet. Baulmann utvecklar skräddarsydda belysningskoncept för kommersiella och offentliga anläggningar för att nå ut med denna vision till ett stort antal människor.
 • Baulmann 64.239 LED-vägglampa, 2fl, matt mässing

  Baulmann 64.239 LED-vägglampa, 2fl, matt mässing
  LED-vägglampa med två ljus 64.239, 80 cm hög Förutom det ganska återhållsamma väggfästet är den speciella färgen på denna vägglampa ännu mer i fokus. Medan metallhållaren är svart, är skärmen desto mer färgstark. Under sträckmetallen, som består av många små kedjelänkar, finns en ogenomskinlig akrylskärm som döljer de varmvita LED-lamporna inuti. Ljuset sprids genom maskorna ut i omgivningen och kan även lysa upp större rum på ett tillfredsställande sätt. Ett svart metallelement i mitten separerar den cylindriska skärmen visuellt i två ljuskällor - en uppåtriktad och en nedåtriktad. Tillverkaren av denna armaturserie är Baulmann - ett tyskt företag med säte i Sauerland. De har varit verksamma inom belysningsbranschen sedan 1941 och utformar gärna omfattande ljuskoncept för offentliga miljöer där de kan nå och positivt påverka många människor. I deras portfölj finns projekt för fartyg, äldreboenden, restauranger och kontor.
 • Baulmann 63.754.55-3718 TruLED vägglampa 30 cm

  Baulmann 63.754.55-3718 TruLED vägglampa 30 cm
  Rund design med TruLED akrylskärm - vägglampa 63.754.55-3718 LED-vägglampan 63.754.55-3718 med sin minimalistiska design ger en optimal och bländfri rumsbelysning tack vare den inbyggda TruLED-akrylskärmen. Den runda lampskärmen av naturvit chintz framhäver den varma ljusbilden från LED-lamporna med sitt varmvita ljus. Ett switchat nätaggregat är installerat i armaturen. LED-vägglampan 63.754.55-3718 tillverkas av den tyska belysningstillverkaren Baulmann, vars mission är att förbättra människors välbefinnande genom ljus och armaturer. Förutom armaturer från sortimentet designar Baulmann även speciella belysningskoncept på kundens begäran, som har en positiv effekt i butiker och andra offentliga utrymmen.
 • Baulmann 65.104.81 LED-vägglampa 90 cm rostfritt stål

  Baulmann 65.104.81 LED-vägglampa 90 cm rostfritt stål
  LED-vägglampa 65.104.81 med IP44 stänkskydd LED-vägglampan 65.104.81 har en minimalistisk design och en modern karaktär tack vare sina raka linjer, som kommer att se bra ut i många badrum. Lampan är utrustad med IP44 stänkskydd och är därför idealisk som belysning bredvid väggspegeln i badrummet. Den kan installeras enskilt eller i kombination med andra lampor. LED-vägglampa 65.104.81 består av ett vinklat väggfäste i rostfritt stål med polerad yta och en smal, lång kupa med en integrerad LED-flexlist. LED-vägglampan 65.104.81 tillverkas av den Sauerland-baserade belysningstillverkaren Baulmann Leuchten. Det är känt att ljus ska skapa mervärde och ha en positiv effekt på människor. Med detta i åtanke förverkligar Baulmann individuella belysningskoncept på kundens begäran som gynnar ett stort antal människor i offentliga utrymmen.
 • Baulmann 14.245.69 Bordslampa med flexarm, svart

  Baulmann 14.245.69 Bordslampa med flexarm, svart
  Bordslampa 14.245.69 med flexibel arm Lampan 14.245.69 är en modern bordslampa designad helt i svart. Lamphuvudet omsluter ljuskällan och avger ljusstrålen direkt nedåt. Bordslampan 14.245.69 är särskilt imponerande tack vare den flexibla armen, som är täckt av svart textil och därför möjliggör individuell ljusriktning. Bordslampan 14.245.69 tillverkas av den tyska belysningstillverkaren Baulmann Leuchten, som har sitt säte i Sauerland i Tyskland. Företaget grundades 1941 och förstår inte nödvändigtvis ljus i samband med armaturer. Baulmann utvecklar till exempel skräddarsydda ljuslösningar med målet att skapa mervärde för människor och stödja en behaglig livsmiljö med ljus.
 • Baulmann 63.755.55-3719 TruLED vägglampa 40 cm

  Baulmann 63.755.55-3719 TruLED vägglampa 40 cm
  LED-vägglampa 63.755.55-3719 med TruLED-skärm och bajonettfattning En kombination av minimalistisk design, rund form och effektiv LED-teknik erbjuds av LED-vägglampan 63.755.55-3719, som ger utmärkt belysning i alla hallar eller vardagsrum. Den installerade TruLED-skärmen i akryl garanterar bländfri rumsbelysning. Den runda lampskärmen av naturvit chintz döljer de inbyggda LED-lamporna som avger varmvitt ljus och framhäver den varma ljuseffekten. Armaturen innehåller ett switchat nätaggregat och monteras med bajonettfattning. Armaturtillverkaren Baulmann från Sauerland i Tyskland tillverkar armaturer för positiva ljusstämningar som är bra för människan. LED-vägglampan 63.755.55-3719 tillverkas också av Baulmann. Dessutom utvecklar belysningsföretaget unika ljuskoncept för kommersiella kunder.
 • Baulmann 65.112.14 LED-vägglampa 90 cm krom

  Baulmann 65.112.14 LED-vägglampa 90 cm krom
  LED-vägglampa 65.112.14 med kromfinish och IP44-skydd LED-vägglampan 65.112.14 har tydliga linjer med en modern look och är idealisk för installation i badrummet tack vare IP44-skydd mot stänk. Den kan monteras individuellt eller i par på båda sidor av en spegel för att skapa en elegant scen. Det vinklade väggfästet med kromfinish håller den rörformade diffusorn. Varmt vitt ljus avges av de energieffektiva LED-lamporna som är inbyggda i kupan. Båda ändarna av kupan är försedda med ett förkromat lock. Dessa blanka detaljer sticker ut från kupan och ger armaturen det där lilla extra. Baulmann Leuchten producerar LED-vägglampan 65.112.14 i linje med företagets vision om att ljus har en positiv inverkan på människor. Baulmann har sitt säte i Sundern och tillverkar förutom armaturer ur produktsortimentet även kundanpassade belysningskoncept som i första hand installeras i kommersiella och offentliga miljöer.
 • Baulmann 83.755.55-3802 TruLED taklampa 40 cm

  Baulmann 83.755.55-3802 TruLED taklampa 40 cm
  Rund LED-taklampa 83.755.55-3802 med TruLED akrylskärm LED-taklampan 83.755.55-3802, som har en rund design, ger optimal rumsbelysning och en behaglig ljusatmosfär. Den monteras i taket utan avstånd och är utrustad med effektiva LED-lampor som avger varmvitt ljus genom en TruLED-akrylskärm. Den varma ljusupplevelsen förstärks av den naturvita chintz-skärmen. Den minimalistiska designen utan onödiga detaljer gör armaturen till ett idealiskt belysningsobjekt i moderna bostäder. LED-taklampan 83.755.55-3802 från Baulmann Leuchten följer visionen att ljus har en positiv effekt på människor. Belysningsföretaget Baulmann grundades 1941 och har sitt säte i Sundern, Sauerland. Baulmann är fortfarande känt för sina skräddarsydda belysningskoncept.
 • Baulmann 14.345 LED bordslampa flexarm kamouflage

  Baulmann 14.345 LED bordslampa flexarm kamouflage
  Färgstarka höjdpunkter på skrivbordet med LED-bordslampa 14.345 LED-bordslampa 14.345 är en speciell höjdpunkt på skrivbordet, men lampan är också perfekt som sänglampa eftersom ljusstrålen kan riktas individuellt med hjälp av den flexibla armen. Den flexibla armen förbinder de förkromade elementen på ett harmoniskt sätt och är klädd med färgad textil. Det avlånga lamphuvudet innehåller en LED-lampa som avger ett varmvitt ljus och som i den övre delen har ringformade fördjupningar. Armaturens bas håller den flexibla armen och har en ringformad design. En strömbrytare för på- och avstängning är inbyggd i kabeln. Baulmann Leuchten är ett Sauerland-baserat belysningsföretag som sedan 1941 tillverkar skräddarsydda lampor för att öka människors välbefinnande. Baulmann fortsätter att förverkliga denna vision genom att utveckla individuella belysningskoncept, som implementeras på kundens begäran.
 • Baulmann 24.108.69 LED-golvlampa sensor svart

  Baulmann 24.108.69 LED-golvlampa sensor svart
  Modern LED-golvlampa 24.108.69 med sensorbrytare Den minimalistiska designen hos LED-golvlampan 24.108.69 är begränsad till de viktigaste komponenterna i en armatur. Medan lampbasen och reflektorhuvudet är designade i matt svart, ger lampstången med sin kromfinish en fantastisk visuell kontrast som sätter lysande accenter. Även om golvlampan har en ganska enkel design har den utrustats med några extra detaljer. LED-golvlampan 24.108.69 från den tyska belysningstillverkaren Baulmann Leuchten kan tändas och släckas med hjälp av sensorn i reflektorhuvudet. Det Sauerland-baserade företaget grundades 1941 och förstår inte nödvändigtvis ljus i samband med armaturer. Baulmann utvecklar till exempel skräddarsydda ljuslösningar med målet att skapa mervärde för människor och en behaglig livsmiljö med ljus.
 • Baulmann 13.326.03-4205 Bordslampa, matt mässing

  Baulmann 13.326.03-4205 Bordslampa, matt mässing
  Svart och guld bordslampa 13.326.03-4205 med chintzskärm Bordslampan 13.326.03-4205 är en modern extrabelysning i vardagsrum och sovrum, som skapar en mysig ljusatmosfär i rummet tack vare den kontrasterande färgskalan i svart och guldfärgad textilskärm på insidan. Den chintzfärgade skärmen hålls uppe av en svart, böjd ram med matt yta. Skärmen omges av en ring med matt mässingsfinish. Tillverkaren Baulmann har funnits i Sauerland-regionen i Tyskland sedan 1941 och är engagerad i filosofin att ljus inte bara är en armatur. Ljus ska ge mervärde och skapa en behaglig livsmiljö. Baulmanns armaturer uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och används inte bara i privata miljöer, utan också överallt där professionellt ljus krävs för dekorativa ljuseffekter. GX53-lampan ingår inte i leveransen, men kan beställas via tillbehören.
 • Baulmann 24.345 LED-golvlampa flexarm kamouflage

  Baulmann 24.345 LED-golvlampa flexarm kamouflage
  LED-stående armatur 24.345 med flexibel arm för individuell ljusriktning LED-stående armatur 24.345 är ett perfekt belysningselement i moderna kontors- eller bostadsområden och riktar ljuset dit det behövs tack vare sin flexibla armaturarm. Den flexibla armen är omgiven av textil och förbinder den ringformade armatursockeln med armaturhuvudet, som båda har en blank förkromad yta. I den övre delen av armaturhuvudet finns ringformade fördjupningar som ger armaturen det där lilla extra. I övrigt saknar denna LED-stående armatur onödiga detaljer och avger ett varmvitt ljus för en behaglig ljusatmosfär. Att ljus inte nödvändigtvis förknippas med armaturer visar Baulmann, ett företag som förutom armaturer som den fristående armaturen 24.345 även utvecklar och tillverkar skräddarsydda belysningskoncept. Deras vision är att använda ljus för att ge ett positivt bidrag till människors välbefinnande. Baulmann Leuchten grundades 1941 i Sauerland i Tyskland och har sitt säte i Sundern.