Artempo Italia lampor

Nicola Di Cuia grundade varumärket Artempo Italia 1997 i Matera. Lamporna har en lekfullhet och tillverkas i olika material som plast till läder, trä till stål och i olika former. Professionella formgivare och hantverkare ligger bakom flera av Artempo Italias storsäljare inom belysning och möbler.

Utbud med belysning från Artempo Italia återförsäljare online

 • Golvlampa Klimt III med konstmotiv.

  Golvlampa Klimt III med konstmotiv.
  Golvlampa Klimt III med konstmotiv - konst och belysning i kombination Varför ska konst endast kunna beskådas på väggen? En tavla är ett effektfullt medium och förtjänar att betonas. Precis detta uppnås tack vare skenet inifrån golvlampan Klimt III. Konstverket sätts därmed i rampljuset. På detta sätt skapas både en betoning på konstverket och en ordentlig belysning. Framför allt uppstår ett konstnärlig karaktär i rummet. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Färgglad bordslampa Zebre för badrummet

  Färgglad bordslampa Zebre för badrummet
  Bordslampa Zebre - roligt motiv och berikande belysning En hord zebras berikar varje rum och i synnerhet barnrum. Unga vuxna kan också glädjas åt belysningen och den färgglada utformningen. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Söt bordslampa Pesci

  Söt bordslampa Pesci
  Bordslampa Pesci - roligt motiv och berikande belysning Ett fiskstimm berikar varje rum och i synnerhet barnrum. Unga vuxna kan också glädjas åt belysningen och den färgglada utformningen. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Mörkbrun bordslampa Vicente

  Mörkbrun bordslampa Vicente
  En tilltalande bordslampa: Vicente har unika materialkombination Det är inte bara den annorlunda lampskärmen som ger denna bordslampa sin speciella charm. Stommen och lädret skapar också en intressant infattning. Vincente blir ett naturligt och modernt inslag tack vare sin utformning och färgkombination. Bordslampan Vincente hittar sin plats i modern inredning på ett flertal platser - på sidobordet i vardagsrummet, på en byrå eller på nattduksbordet. Överallt blir Vincente ett förskönande inslag med unika egenskaper. Lampan kan med all fördel användas med lågenergilampor (ingår ej i leverans). Lågenergilampor är oerhört energisnåla och långlivade.
 • Röd hänglampa Spider

  Röd hänglampa Spider
  Hänglampan Spider - designinnovation Namnet på denna designlampa är slumpmässigt utvalt. Designhänglampan ger ett modernt intryck och liknar en spindel med tunna plattor som ser ut som gripklor. Fokus ligger inte på associationen till insekten utan på den intressanta ljuseffekten. Designen grundar sig förvisso på idén om en spindel men lampan drar också uppmärksamheten till sig när den är släckt. Lampan kan användas med energisnåla lågenergilampor med lång livslängd (ingår ej i leverans).
 • Vita hänglampa Mininest av remsor

  Vita hänglampa Mininest av remsor
  Hänglampan Mininest - ett tilltalande näste av ljus Den runda formen tyder på hur mycket man i arbetet med Mininest försökt uppnå en tidlös produkt. Grundformens tidlösa enkelhet står emot trendsvängningar. Trots detta är det bara när det enkla blir intressant en modern produkt skapas och villkorslöst övertygar betraktaren. Hänglampan Mininest har lyckats med detta tack vare sammansättningen av ett flertal remsor som slingrar sig runt varandra. Resultatet blir ett lekfullt, modernt inslag som för tankarna till ett näste. För att betona lampans moderna karaktär, kan lågenergilampor med all fördel användas (ingår ej i leverans). Lågenergilampor är oerhört energisnåla och långlivade.
 • Rolig bordslampa Giraffe

  Rolig bordslampa Giraffe
  Bordslampa Giraffe - roligt motiv och berikande belysning En hord giraffer berikar varje rum och i synnerhet barnrum. Unga vuxna kan också glädjas åt belysningen och den färgglada utformningen. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Golvlampa Klimt I med konstmotiv

  Golvlampa Klimt I med konstmotiv
  Golvlampa Klimt I med konstmotiv - konst och belysning i kombination Varför ska konst endast kunna beskådas på väggen? En tavla är ett effektfullt medium och förtjänar att betonas. Precis detta uppnås tack vare skenet inifrån golvlampan Klimt I. Konstverket sätts därmed i rampljuset. På detta sätt skapas både en betoning på konstverket och en ordentlig belysning. Framför allt uppstår ett konstnärlig karaktär i rummet. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Bordslampa Klimt II med konstmotiv

  Bordslampa Klimt II med konstmotiv
  Golvlampa Klimt II med konstmotiv - konst och belysning i kombination Varför ska konst endast kunna beskådas på väggen? En tavla är ett effektfullt medium och förtjänar att betonas. Precis detta uppnås tack vare skenet inifrån bordslampan Klimt II. Konstverket sätts därmed i rampljuset. På detta sätt skapas både en betoning på konstverket och en ordentlig belysning. Framför allt uppstår ett konstnärlig karaktär i rummet. Energisnåla och långlivade lågenergilampor kan med fördel användas (ingår ej i leverans).
 • Vit, modern hänglampa Star för mångsidig montering

  Vit, modern hänglampa Star för mångsidig montering
  Hänglampan Star hämtade inspiration från parallelltrapetsens geometriska form Star - en enkel grundform som har visat sig hålla måttet under årtionenden. Genom den mycket speciella utformningen skapas en modern belysning som övertygar både i tänt och släckt tillstånd. Både lampans design och dess ljuskällor imponerar. Lampan kan användas med energisnåla och långlivade lågenergilampor (ingår ej i leverans). Ljuset avges inte bara nedåt utan släpps också ut genom lampskärmens nätutformning. Därmed skapas intressant belysning som passar i moderna inredningsmiljöer. Denna tilltalande produkt kan man fördel monteras i köket, matsalen eller sovrummet.
 • Vit, innovativ designhänglampa Spider

  Vit, innovativ designhänglampa Spider
  Hänglampan Spider - designinnovation Namnet på denna designlampa är slumpmässigt utvalt. Designhänglampan ger ett modernt intryck och liknar en spindel med tunna plattor som ser ut som gripklor. Fokus ligger inte på associationen till insekten utan på den intressanta ljuseffekten. Designen grundar sig förvisso på idén om en spindel men lampan drar också uppmärksamheten till sig när den är släckt. Lampan kan användas med energisnåla lågenergilampor med lång livslängd (ingår ej i leverans).
 • Båglampa Domino med textilskärm

  Båglampa Domino med textilskärm
  Bred båggolvlampa Domino med tygskärm Den böjda golvlampan Domino är elegant. Den kan kombineras med många moderna inredningsfärger tack av den neutrala färgningen i antracit och creme. Den kan till exempel placeras bakom soffan och ge en bekväm belysning av soffgruppen, till och med soffbordet. Tack vare utsnittet i golvlampas fot finns det inga hinder för soff- eller stolsben. - premiumprodukt med högkvalitativ design
 • Bordslampa Lumetto Virus islärk

  Bordslampa Lumetto Virus islärk
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Dandelion - bordslampa i naturlig design

  Dandelion - bordslampa i naturlig design
  Vacker bordslampa Maskros med ett vackert motiv Vad kan skuggan på denna bordslampa representera? Det verkar som att det visar en närbild av den välkända maskrosan, vilket är ett populärt motiv på grund av dess harmoniska utseende och uttrycket av en viss lätthet. Skärmens yta hålls också i en vacker sepiaton, som påminner om charmen med fotografier från svunna dagar och fortfarande används idag. Gjord i Italien.
 • Bordslampa Stilo Lumetto äggskalsvit

  Bordslampa Stilo Lumetto äggskalsvit
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Golvlampa Virus i träoptik islärk

  Golvlampa Virus i träoptik islärk
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Bordslampa Lumetto Virus islärk

  Bordslampa Lumetto Virus islärk
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Golvlampa Morfeo skärm textil creme

  Golvlampa Morfeo skärm textil creme
  Morfeo golvlampa med krämfärgad textilskärm Den tidlösa designen av den vitlackerade stålramen från Morfeo imponerar med sina raffinerade linjer: den cylindriska skärmen är halvramad av ramstången. Den tygklädda nyansen har en delikat struktur som kommer till sin rätt i det emitterade ljuset och ger utseendet en elegant känsla. Alla typer av lampor med E27-bas kan användas i Morfeo golvlampa , men energieffektiva LED-lampor rekommenderas. - en exklusivt designad premiumprodukt
 • Orangefärgad pendellampa Rotho

  Orangefärgad pendellampa Rotho
  Cylindrisk pendellampa Rotho av färgad plast Rotho presenterar sig i en modern, cylindrisk form och skuggan är gjord av genomskinlig plast som fångar ögat med sin starka och varma orange ton och berikar alla moderna interiörer med en särskilt inbjudande ljus . På båda sidor av den runda skuggan pryder stansade hål Rothos utseende och ger pendelljuset mer individualitet. Lampan tillverkad i Italien är också alltid en vacker lampa för barnrummet, som med sin färgstarka design kan bidra till lycka och en avslappnad atmosfär.
 • Bordslampa Stilo Lumetto vit

  Bordslampa Stilo Lumetto vit
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Hänglampa Virus med trädekor islärk

  Hänglampa Virus med trädekor islärk
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning
 • Bordslampa Lume Virus vit aska

  Bordslampa Lume Virus vit aska
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Bordslampa Lume Virus islärk

  Bordslampa Lume Virus islärk
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Bordslampa Lumetto Ellix i träoptik

  Bordslampa Lumetto Ellix i träoptik
  Designer bordslampa Lumetto Ellix med vågform Lumetto Ellix bordslampa är gjord av förkromat stål vid basen och med staget. En 40 watt ljuskälla sitter på den, som är omgiven av en vågformad fluorescerande skärm av plast. På grund av diametern 24 cm projiceras behagligt vackra ljuseffekter i hela rummet. Perfekt även som nattduksbordslampa eller som hörnbelysning i vardagsrummet. 11 watt energibesparande lampor kan användas som ett alternativ till klassiska glödlampor.
 • Hänglampa Mini-Alien orange

  Hänglampa Mini-Alien orange
  Färgrik hängande lampa Mini Alien i orange Den orangefärgade Mini Alien-pendellampan är en blickfång i varje rum med sin ovanliga design, där lampskärmen består av fem kromkokonger och omsluter ljuskällan. Ljuset som lyser igenom reflekteras optimalt av den ovanliga formen och färgen skapar en mycket speciell atmosfär.Lampan kan utrustas med antingen en 60 watts glödlampa eller en 30 watts energisparlampa lampa.
 • Taklampa Sky Mini-Alien vit

  Taklampa Sky Mini-Alien vit
  Konstnärlig taklampa Sky Mini Alien av plast i trälook Sky Mini Alien taklampa är en höjdpunkt i varje rum. Lampans skärm är konstfullt tillverkad av Polilux, som har en tilltalande, naturlig trälook. Lampans skärm består av fem enskilda element som är formade som kokonger. Därav armaturens namn. Den här taklampans extraordinära utseende drar till sig alla ögon.
 • Hänglampa Mini-Alien, träoptik, isgrå

  Hänglampa Mini-Alien, träoptik, isgrå
  Mini Alien, den konstnärliga hängande lampan i isgrått Designen på Mini Alien hängande lampa är ovanlig och extravagant med en lampskärm som består av fem isgrå kokongliknande element. Dessa element omsluter ljuskällan och reflekterar det genomskinliga ljuset på ett speciellt sätt. Tack vare sin speciella karisma drar lampan alla blickar till sig.
 • Globe - bordslampa i jordglobsdesign

  Globe - bordslampa i jordglobsdesign
  Cylindrisk bordslampa Globe med antik teckning på skuggan Ritningen av en jordglob enligt gamla idéer pryder bordslampa. Detta ser nostalgiskt ut på ett vackert sätt och kommer säkert att hitta många beundrare. bordslampa passar inte bara i korridoren och vardagsrummet utan fungerar också mycket bra som en nattduksbordslampa i sovrummet.
 • Hänglampa Morfeo med textilskärm antracit

  Hänglampa Morfeo med textilskärm antracit
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Hänglampa Alien i träoptik, isgrå

  Hänglampa Alien i träoptik, isgrå
  Den isgrå pendellampan Alien påminner om en kokong. Det ovanliga utseendet hos den här extravaganta hängande lampan Alien är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Fem isgrå, kokongliknande element omsluter ljuskällan och reflekterar ljuset för att skapa en ljus belysning, till exempel över matbordet. Lampan kan utrustas med energisparlampor på max. 30 W eller konventionella glödlampor på max. 60 W (ingår inte).
 • Bordslampa Morfeo skärm textil creme

  Bordslampa Morfeo skärm textil creme
  Elegant designad bordslampa Morfeo med en krämfärgad tygskärm Morfeo bordslampa är en premiumprodukt som kännetecknas av tidlös elegans. Metallramen med den enkla, runda basen är formad i det övre området på ett sådant sätt att det ramar in skärmen praktiskt taget halvvägs. Själva skuggan är gjord av krämfärgat texturerat tyg, vilket idealiskt avrundar det ädla intrycket. Morfeo kan användas på många sätt som extra belysning i vardagsrum och korridorer och är också lämplig som lampa för nattduksbordet. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • Taklampa Sky Mini Ellix i träoptik vit

  Taklampa Sky Mini Ellix i träoptik vit
  Vit taklampa Sky Mini Ellix i trälook Sky Mini Ellix taklampa har en solfjäderliknande lampskärm, som består av enskilda filigrana element i vågform, som konstmässigt krypa i varandra. Det finns smala utrymmen mellan dessa element, vilket skapar unika ljuseffekter när ljuset faller igenom. Armaturen sprider därmed en trevlig och mysig atmosfär i rummet.
 • Hänglampa Mini Virus islärk

  Hänglampa Mini Virus islärk
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Hänglampa Mini Virus vit aska

  Hänglampa Mini Virus vit aska
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Hänglampa Star i diamantoptik, 2 lampor

  Hänglampa Star i diamantoptik, 2 lampor
  Star-hänglampan badar matsalen i ett ädelt ljus Taklampan Star med två lågar ger den moderna matsalen ett elegant utseende. Armaturen anpassar sig skickligt till inredningsstilar med tydliga linjer tack vare sin vinklade form. En liten blickfångare är den fina strukturen i materialet, vilket ger intrycket att skuggan är dekorerad med diamanter. Mönstret i lampskärmen avslöjar de två ljuskällorna. Armaturen kan valfritt utrustas med max 30 W energisparlampor eller konventionella glödlampor max 60 W (ingår ej i leveransen).
 • Hänglampa Maxi Virus i träoptik vit aska

  Hänglampa Maxi Virus i träoptik vit aska
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Golvlampa Virus i träoptik vit aska

  Golvlampa Virus i träoptik vit aska
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Hänglampa Maxi Virus i träoptik islärk

  Hänglampa Maxi Virus i träoptik islärk
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Hänglampa Morfeo med textilskärm creme

  Hänglampa Morfeo med textilskärm creme
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Bordslampa Morfeo skärm plast creme

  Bordslampa Morfeo skärm plast creme
  Skärm med trästruktur: Morfeo bordslampa i ljusa färger Morfeo bordslampa , som är helt i ljusa färger, pryder en nyans som ser ut som om den är gjord av ask. Medan stativ är gjord av vitmålat stål är skuggan gjord av plast. Det speciella med det är ytans struktur. Det får det att se ut som om det är av fanerat trä. Plasten har dock fördelen att skärmen är genomskinlig och kan skapa en trevlig ljusatmosfär, t.ex. B. på nattduksbordet eller sidobordet i vardagsrummet. Morfeo bör användas med LED-lampor upp till maximalt 15 watt.
 • Hänglampa Virus med trädekor vit aska

  Hänglampa Virus med trädekor vit aska
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning
 • Textil-golvlampa Morfeo i antracit

  Textil-golvlampa Morfeo i antracit
  Smal stativ, grov textilskugga: Morfeo golvlampa En antracitfärgad nyans av grovvävd textil är hjärtat av Morfeo golvlampa . Denna nyans hålls på plats av ett smalt vitt stålrör som bara är böjt runt skuggan. Den runda basen är också vit. En sladdbrytare gör det enkelt att slå på och av lampan. Skärmen i mörkt tyg skapar en mysig ljusatmosfär i rummet. Lampans E27- uttag kan utrustas med LED-lampor upp till maximalt 25 watt. Morfeo golvlampa är en premiumprodukt som imponerar med sin kvalitet och extraordinära design.
 • Cremefärgad golvlampa Morfeo plast creme

  Cremefärgad golvlampa Morfeo plast creme
  Golvlampa Morfeo i ljus färgkombination Den cylindriska skärmen på golvlampan Morfeo är av plast, men dess färg och struktur liknar askträ. Den klassiska cylindriska skärmen hålls uppe av ett vitt stålstativ som sveper runt skärmen och sedan håller den fast uppifrån. Armaturen är utrustad med ett E27-uttag som kan förses med LED-lampor på upp till 25 watt. Detta leder till en särskilt god energieffektivitet, som kombineras med ett modernt utseende hos golvlampan Morfeo. Golvlampan Morfeo är en förstklassig produkt som övertygar med kvalitet och design.
 • Morfeo - tyg-bordslampa i antracit

  Morfeo - tyg-bordslampa i antracit
  Antracitfärgad nyans, vit stativ: bordslampa Morfeo Både vad gäller färg och material är Morfeo bordslampa en tilltalande och ovanlig kombination. Den cylindriska, antracitfärgade nyansen är gjord av grovvävd textil och hålls av en vitlackerad stålram. Den runda basen är också vit. Den mörka nyansen ger en mysig ljuseffekt och står i slående kontrast till den vita stativ. En sladdbrytare används för att enkelt tända och stänga av lampan. Morfeo är den perfekta ljuskällan både på ett nattduksbord och vid ett sidobord i vardagsrummet och gör ett bra jobb där. E14- uttag bör vara utrustat med en LED-ljuskälla med högst 15 watt.
 • Taklampa Sky Mini Alien orange

  Taklampa Sky Mini Alien orange
  Utsmyckad taklampa Sky Mini Alien i orange plast Sky Mini Alien- taklampa i orange plast är verkligen extraordinär. Med sin speciella karisma blir det en höjdpunkt i varje anläggning. Lampan består av fem kokongliknande enskilda delar som samlas för att bilda skuggan. Ljuset reflekteras av dessa element och skapar en mycket speciell belysning. Armaturen kan valfritt utrustas med en vanlig glödlampa eller en energisparlampa .
 • Taklampa Sky Mini Nest vit

  Taklampa Sky Mini Nest vit
  Harmoniskt snygg taklampa från Sky Mini Nest i en attraktiv design Böjda remsor av vit plast i sin helhet bildar skuggan på Sky Mini Nest taklampa , som passar perfekt med moderna vardagsrum. Banden i vitt ger en jämn och mycket mysig ljusfördelning och passar med många stilar med sin återhållna färg. En juvel när det gäller inredning som perfekt hanterar balans mellan diskrethet och specialitet! Gjord i Italien.