Artempo Italia lampor

Nicola Di Cuia grundade varumärket Artempo Italia 1997 i Matera. Lamporna har en lekfullhet och tillverkas i olika material som plast till läder, trä till stål och i olika former. Professionella formgivare och hantverkare ligger bakom flera av Artempo Italias storsäljare inom belysning och möbler.

Utbud med belysning från Artempo Italia återförsäljare online

 • Golvlampa Klimt III med konstmotiv.

  Golvlampa Klimt III med konstmotiv.
  Klimt III golvlampa med konstmotiv - konst i kombination med en armaturVarför ska konst bara ses som en målning på en vägg? En målning är ett kraftfullt medium och bör därför framhävas. Det inre skenet i golvlampan Klimt III åstadkommer just detta. Eftersom den lyser upp konstverket på den. Å ena sidan framhävs konstföremålet, å andra sidan uppnås en korrekt belysning. Men framför allt skapas ett framhävt rumselement med konstnärlig karaktär. De energibesparande glödlamporna som ska användas (ingår inte i leveransen) säkerställer också ökad energibesparing och en längre livslängd för en lång njutning av denna produkt.
 • Färgglad bordslampa Zebre för badrummet

  Färgglad bordslampa Zebre för badrummet
  Roliga zebror på skärmen till bordslampan ZebreEn flock zebror med roliga utseende rör sig i barnrummet. Men det är inte bara de små som kommer att njuta av lampan, även de yngre kommer att ha roligt med den färgglada bordslampan Zebre. Den passar både i barnrummet och i vardagsrummet. Förutom behaglig belysning erbjuder denna lampa också låg strömförbrukning och lång livslängd när den är utrustad med energisparlampor.
 • Söt bordslampa Pesci

  Söt bordslampa Pesci
  Glad bordslampa Pesci med motiv av roliga fiskar Bordslampan Peci får sin glada aura från stimmet av roliga fiskar som finns avbildade på lampskärmen. Under vattenytan är det skoj som gäller, och med Pesci-lampan kan du låta dig smittas av det. Oavsett om det är för unga vuxna i vardagsrummet eller de kära små i barnrummet, bordslampan glädjer alla, pryder alla rum och utstrålar en glad atmosfär.
 • Mörkbrun bordslampa Vicente

  Mörkbrun bordslampa Vicente
  Den tilltalande lampan för bordet: Vicente med exceptionell materialbearbetningDenna bordslampa har charmen av det speciella, eftersom inte bara den strukturerade lampskärmen representerar något speciellt. Ramen skapar också en intressant miljö, där bearbetningen av läder är helt unik. På så sätt - och även tack vare färgen - framstår Vincente som oerhört naturlig och mycket modern. Bordslampan Vincente hittar sin plats i moderna rum på olika ytor - sidobord i vardagsrummet, byråer eller nattduksbordet. Överallt ger Vincente ett berikande rumselement med mycket individuella egenskaper. Utformad för lågenergilampor (ingår ej). Detta möjliggör hög energibesparing och lång livslängd.
 • Röd hänglampa Spider

  Röd hänglampa Spider
  Innovativ designpendellampa SpiderHög energibesparing och lång livslängd kännetecknar designpendellampan Spider. Det är ingen slump att namnet Spider valdes för denna armatur. Lampskärmen består av tunna, röda, kantiga plastplattor på ett sådant sätt att formen liknar en spindel. Pendellampan Spider erbjuder en intressant ljusupplevelse genom sin ovanliga design. Men även utan belysning drar pendellampan blickarna till sig, eftersom den är ett fascinerande rumselement. Dessutom möjliggör utrustningen med lågenergilampor en lång livslängd och stora energibesparingar.
 • Vita hänglampa Mininest av remsor

  Vita hänglampa Mininest av remsor
  Ett bo av ljus och behaglig glans: Mininest pendellampaDen grundläggande runda formen på denna produkt, sett underifrån, gör det tydligt hur mycket vikt som lagts vid att skapa en produkt i fallet med Mininest pendellampa som har en verkligt tidlös effekt. Eftersom enkelheten i en grundform är tidlös och motståndskraftig mot snabbt föränderliga trender. Men först när enkelheten görs intressant skapas en modern armaturprodukt som övertygar ovillkorligen som ett fast rumselement. Mininest-pendellampan uppnår detta genom att samma grundform komponeras av flera remsor som slingrar sig runt varandra och på så sätt skapar formen. På så sätt bibehålls associationen till ett bo på ett lekfullt och modernt sätt. För att understryka den moderna karaktären kan denna produkt också utrustas med energisparlampor (ingår inte i leveransen), vilket möjliggör höga energibesparingar och en längre livslängd.
 • Rolig bordslampa Giraffe

  Rolig bordslampa Giraffe
  Bordslampa Giraff - roligt motiv för berikande belysningMed en flock lustiga giraffer kan alla vardagsrum uppgraderas - naturligtvis särskilt barnrummet. Men även vuxna med unga hjärtan kommer att uppskatta den färgglada designen och naturligtvis belysningen. De energisparlampor som ska användas (ingår inte i leveransen) säkerställer också ökad energibesparing och en längre livslängd för en lång njutning av denna produkt.
 • Golvlampa Klimt I med konstmotiv

  Golvlampa Klimt I med konstmotiv
  Klimt I golvlampa - en kombination av konst och armaturMåste tavlor alltid sträckas ut och ramas in på väggen? Konst är något speciellt och bör därför visas på ett speciellt sätt. Det är precis vad som händer med golvlampan Klimt I, som uppnår just denna effekt genom att belysa från insidan. Ljuset skiner genom lampskärmen och låter konstverket av Gustav Klimt lysa. På så sätt hamnar inte bara konstverket i rätt ljus, utan armaturen ger också bra belysning. Golvlampan Klimt I blir en inredningsdetalj med konstkaraktär. Dessutom erbjuder armaturen hög effektivitet och lång livslängd när den är utrustad med energisnåla glödlampor.
 • Bordslampa Klimt II med konstmotiv

  Bordslampa Klimt II med konstmotiv
  Klimt II bordslampa med konstmotivet Mor och barnKlimt II bordslampa med Gustav Klimts verk Mor och barn, som visar ett utdrag ur målningen Kvinnans tre åldrar, är en ädel del av heminredningen. Målningar behöver inte alltid hänga på väggen, utan kan också integreras i inredningen på föremål. I det här fallet visar lampskärmen på bordslampan Klimt II Klimts konstverk, som verkligen kommer till sin rätt genom ljuset som skiner genom skärmen. Dessutom ger lampan ett behagligt ljus. Förutom denna presentation av konstverket erbjuder bordslampan låg energiförbrukning och även en längre livslängd vid användning av energibesparande glödlampor.
 • Vit, modern hänglampa Star för mångsidig montering

  Vit, modern hänglampa Star för mångsidig montering
  Spännande pendellampa Star med högt igenkänningsvärdePendellampan Star motsvarar i sin form en trapets, som är strukturerad på alla punkter av olika öppningar. Den är helt tillverkad av högkvalitativ plast, 67 cm bred och har ett utsprång på 34 cm. Med en upphängning på 146 cm är den idealisk för användning som bordsbelysning eller i vardagsrummet. Två 30 watts glödlampor med sockel E27 är monterade på samma avstånd från varandra. På grund av de många olika öppningarna reflekteras ljuset delvis, vilket skapar en behaglig rumsatmosfär. Tillverkad i enlighet med IP-skyddsklassen IP20. Till exempel kan LED- eller lågenergilampor användas. Detta gör armaturen mycket mer ekonomisk att använda på lång sikt. I kombination med likadana golvarmaturer får vardagsrummet en helt egen layout som inte är störande.
 • Vit, innovativ designhänglampa Spider

  Vit, innovativ designhänglampa Spider
  Innovation i design: designpendellampan SpiderNamnet på denna designprodukt valdes inte godtyckligt. Med de tunna plåtelementen som sträcker sig nedåt liknar denna designer-pendellampa verkligen en spindel - abstraherad på ett modernt sätt, naturligtvis. För det är inte associationen till djuret som ska stå i förgrunden, utan en intressant ljusupplevelse. Detta garanteras av designen på Spider och även när den är avstängd är denna produkt ett uppseendeväckande rumselement. Dessutom möjliggör lågenergilamporna (ingår inte i leveransen) höga energibesparingar och en lång livslängd.
 • Båglampa Domino med textilskärm

  Båglampa Domino med textilskärm
  Bredvinklad Domino golvlampa med tygskärmDen böjda Domino golvlampan är diskret elegant och kan kombineras med många moderna inredningsfärger tack vare sin neutrala färgskala i antracit och grädde. Den kan t.ex. placeras bakom soffan och ge en behaglig belysning av sittgruppen inklusive soffbordet. Tack vare utskärningen i golvlampans fot utgör stol- eller soffben inget hinder.- Premiumprodukt med högkvalitativ design
 • Dandelion - bordslampa i naturlig design

  Dandelion - bordslampa i naturlig design
  Vacker Dandelion bordslampa med vackert motivVad kan skuggan på den här bordslampan föreställa? Som synes visar den en närbild av den välkända maskrosen, som är ett populärt motiv på grund av sitt harmoniska utseende och uttrycket av en viss lätthet. Skärmens yta har också hållits i en vacker sepiaton, som påminner om charmen hos fotografier från svunna tider och som också är populärt igen idag. Tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Virus med trädekor islärk

  Hänglampa Virus med trädekor islärk
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning
 • Bordslampa Stilo Lumetto äggskalsvit

  Bordslampa Stilo Lumetto äggskalsvit
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Hänglampa Mini Virus vit aska

  Hänglampa Mini Virus vit aska
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Bordslampa Lumetto Virus islärk

  Bordslampa Lumetto Virus islärk
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Golvlampa Virus i träoptik islärk

  Golvlampa Virus i träoptik islärk
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Bordslampa Lumetto Virus islärk

  Bordslampa Lumetto Virus islärk
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Hänglampa Alien i träoptik, isgrå

  Hänglampa Alien i träoptik, isgrå
  Den isgrå pendellampan Alien påminner om en kokong. Det ovanliga utseendet hos den här extravaganta hängande lampan Alien är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Fem isgrå, kokongliknande element omsluter ljuskällan och reflekterar ljuset för att skapa en ljus belysning, till exempel över matbordet. Lampan kan utrustas med energisparlampor på max. 30 W eller konventionella glödlampor på max. 60 W (ingår inte).
 • Hänglampa Morfeo med textilskärm antracit

  Hänglampa Morfeo med textilskärm antracit
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Globe - bordslampa i jordglobsdesign

  Globe - bordslampa i jordglobsdesign
  Cylindrisk Globe bordslampa med antik teckning på skärmenTeckningen av en jordglob enligt gamla idéer pryder plastskärmen på denna bordslampa. Detta har en vacker nostalgisk effekt och kommer säkert att hitta många beundrare. Bordslampan passar inte bara i hallen och vardagsrummet, utan ser också mycket bra ut som en sänglampa i sovrummet.
 • Hänglampa Mini-Alien, träoptik, isgrå

  Hänglampa Mini-Alien, träoptik, isgrå
  Mini Alien, den konstnärliga hängande lampan i isgrått Designen på Mini Alien hängande lampa är ovanlig och extravagant med en lampskärm som består av fem isgrå kokongliknande element. Dessa element omsluter ljuskällan och reflekterar det genomskinliga ljuset på ett speciellt sätt. Tack vare sin speciella karisma drar lampan alla blickar till sig.
 • Taklampa Sky Mini Ellix i träoptik vit

  Taklampa Sky Mini Ellix i träoptik vit
  Vit taklampa Sky Mini Ellix i trälookTaklampan Sky Mini Ellix har en solfjäderliknande lampskärm som består av individuella filigranelement i vågform som konstfullt smälter in i varandra. Mellan dessa element finns smala springor genom vilka unika ljuseffekter skapas när ljuset faller igenom. På så sätt sprider lampan en behaglig och mysig atmosfär i rummet.
 • Hänglampa Mini-Alien orange

  Hänglampa Mini-Alien orange
  Färgglad taklampa Mini Alien i orangeEtt blickfång i varje rum är den orangefärgade taklampan Mini Alien med sin ovanliga design, där lampskärmen består av fem kromkokonger och omsluter ljuskällan. Det genomskinliga ljuset reflekteras optimalt av den ovanliga formen och tack vare färgen skapas en mycket speciell atmosfär.lampan kan utrustas med en 60 watt glödlampa eller en 30 watt lågenergilampa.
 • Bordslampa Lumetto Ellix i träoptik

  Bordslampa Lumetto Ellix i träoptik
  Designer bordslampa Lumetto Ellix med vågformBordslampan Lumetto Ellix är tillverkad av förkromat stål vid basen och med staget. En 40 watt ljuskälla sitter ovanpå den, som är omgiven av en vågformad lampskärm av plast. Tack vare diametern på 24 cm sprids behagligt vackra ljuseffekter i hela rummet. Perfekt som sänglampa eller som hörnbelysning i vardagsrummet. 11 Watt lågenergilampor kan användas som ett alternativ till klassiska glödlampor.
 • Bordslampa Morfeo skärm textil creme

  Bordslampa Morfeo skärm textil creme
  Elegant designad Morfeo bordslampa med krämfärgad tygskärm Morfeo bordslampa är en premiumprodukt som kännetecknas av tidlös elegans. Metallramen med den enkla, runda basen är formad i det övre området så att den praktiskt taget ramar in halva skärmen. Själva skärmen är tillverkad av krämfärgat texturerat tyg, vilket avrundar det ädla intrycket på ett perfekt sätt. Morfeo kan användas på många sätt som extra belysning i vardagsrum och hallar och är också idealisk som ljuskälla för nattduksbordet. Utrustad med en på/av-brytare på kabeln.
 • Bordslampa Lume Virus vit aska

  Bordslampa Lume Virus vit aska
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Bordslampa Lume Virus islärk

  Bordslampa Lume Virus islärk
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Bordslampa Stilo Lumetto vit

  Bordslampa Stilo Lumetto vit
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Orangefärgad pendellampa Rotho

  Orangefärgad pendellampa Rotho
  Cylindrisk taklampa Rotho av färgad plastRotho presenterar sig i en modern, cylindrisk form och skärmen är gjord av genomskinlig plast, som direkt fångar ögat med sin starka och varma orange nyans och berikar varje modern interiör med ett särskilt inbjudande ljus. På båda sidor av den runda skärmen finns perforeringar som pryder Rotho-looken och ger pendellampan mer individualitet. Även för barnrummet är den italiensktillverkade lampan alltid en vacker ljuskälla som kan bidra till glädje och en sprudlande stämning med sin färgstarka design.
 • Taklampa Sky Mini-Alien vit

  Taklampa Sky Mini-Alien vit
  Konstnärlig taklampa Sky Mini Alien av plast i trälook Sky Mini Alien taklampa är en höjdpunkt i varje rum. Lampans skärm är konstfullt tillverkad av Polilux, som har en tilltalande, naturlig trälook. Lampans skärm består av fem enskilda element som är formade som kokonger. Därav armaturens namn. Den här taklampans extraordinära utseende drar till sig alla ögon.
 • Golvlampa Morfeo skärm textil creme

  Golvlampa Morfeo skärm textil creme
  Morfeo golvlampa med krämfärgad textilskärmDen tidlösa designen hos Morfeos vitlackerade stålram inspirerar med raffinerade linjer: den cylindriska skärmen är till hälften inramad av ramstången. Den tygklädda skärmen har en delikat struktur som kommer till sin rätt i ljuset och ger looken en elegant känsla. Alla typer av glödlampor med E27-sockel kan användas i Morfeo golvlampa, men energieffektiva LED-lampor rekommenderas - en exklusivt designad premiumprodukt
 • Hänglampa Star i diamantoptik, 2 lampor

  Hänglampa Star i diamantoptik, 2 lampor
  Pendelarmaturen Star ger matplatsen ett ädelt ljusDen tvålampiga pendelarmaturen Star ger den moderna matplatsen ett ädelt utseende. Armaturens kantiga form gör den särskilt lämplig för inredningsstilar med tydliga linjer. Ett litet blickfång är den fina strukturen i materialet, som ger intrycket av att skärmen är diamantbeströdd. Mönstret i lampskärmen avslöjar de två ljuskällorna. Lampan kan utrustas med energisparlampor på max. 30 W eller vanliga glödlampor på max. 60 W (ingår ej).
 • Hänglampa Mini Virus islärk

  Hänglampa Mini Virus islärk
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Golvlampa Virus i träoptik vit aska

  Golvlampa Virus i träoptik vit aska
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Hänglampa Maxi Virus i träoptik vit aska

  Hänglampa Maxi Virus i träoptik vit aska
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Hänglampa Maxi Virus i träoptik islärk

  Hänglampa Maxi Virus i träoptik islärk
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Hänglampa Morfeo med textilskärm creme

  Hänglampa Morfeo med textilskärm creme
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Textil-golvlampa Morfeo i antracit

  Textil-golvlampa Morfeo i antracit
  Smal ram, grov textilskärm: Morfeo golvlampaEn antracitfärgad skärm av grovt vävd textil är mittpunkten i Morfeo golvlampa. Skärmen hålls av ett smalt vitt stålrör, som bara är böjt i en vinkelform runt skärmen. Den runda basen är också vit. En sladdströmbrytare gör det enkelt att tända och släcka lampan. Lampskärmen i mörkt tyg skapar en mysig ljusatmosfär i rummet. Lampans E27-sockel kan utrustas med LED-lampor upp till maximalt 25 watt.Morfeo golvlampa är en premiumprodukt som övertygar med sin kvalitet och den extraordinära designen.
 • Cremefärgad golvlampa Morfeo plast creme

  Cremefärgad golvlampa Morfeo plast creme
  Morfeo golvlampa i en ljus färgkombinationDen cylindriska skärmen på Morfeo golvlampa är tillverkad av plast, men dess färg och struktur påminner om askträ. Den klassiska cylindriska skärmen hålls av en vit stålram som lindas runt skärmen för att hålla och fixera den ovanifrån. Lampan är utrustad med en E27-sockel som kan förses med LED-lampor på upp till 25 watt. Detta resulterar i en särskilt bra energieffektivitet, som kombineras med ett modernt utseende i Morfeo golvlampa. Morfeo golvlampa är en premiumprodukt som imponerar med sin kvalitet och design.
 • Morfeo - tyg-bordslampa i antracit

  Morfeo - tyg-bordslampa i antracit
  Antracitfärgad skärm, vit ram: Morfeo bordslampaBordslampan Morfeo är en attraktiv och ovanlig kombination, både när det gäller färg och material. Den cylindriska, antracitfärgade skärmen består av grovt vävd textil och hålls uppe av en vitlackerad stålram. Den runda basen är också vit. Den mörka skärmen ger en behaglig ljuseffekt och står i kontrast till den vita stommen. En mellanliggande sladdströmbrytare används för att enkelt tända och släcka armaturen. Morfeo är den perfekta ljuskällan både på nattduksbordet och på ett sidobord i vardagsrummet och gör sig bra där. E14-sockeln bör utrustas med en LED-lampa på maximalt 15 watt.
 • Bordslampa Morfeo skärm plast creme

  Bordslampa Morfeo skärm plast creme
  Skärm med trästruktur: Morfeo bordslampa i ljusa nyanserEn skärm som ser ut som om den var gjord av askträ pryder Morfeo bordslampa, som är helt i ljusa nyanser. Stommen är tillverkad av vitlackerat stål, medan skärmen är tillverkad av plast. Det speciella med den är ytans struktur. Det får den att se ut som om den vore tillverkad av fanerat trä. Plasten har dock den fördelen att skärmen är genomskinlig och kan skapa en vacker ljusatmosfär, t.ex. på nattduksbordet eller sidobordet i vardagsrummet. Morfeo bör användas med LED-lampor på maximalt 15 watt.
 • Taklampa Sky Mini Alien orange

  Taklampa Sky Mini Alien orange
  Konstfull taklampa Sky Mini Alien i orange plastDesignen på taklampan Sky Mini Alien i orange plast är verkligen extraordinär. Med sin speciella utstrålning blir den en höjdpunkt i varje interiör. Lampan består av fem kokongliknande enskilda delar som tillsammans bildar skärmen. Ljuset reflekteras av dessa element och skapar en mycket speciell belysning. Lampan kan utrustas med en vanlig glödlampa eller en energisparlampa.
 • Taklampa Sky Mini Nest vit

  Taklampa Sky Mini Nest vit
  Harmonisk taklampa Sky Mini Nest i attraktiv designBöjda band av vit plast bildar hela skärmen på taklampan Sky Mini Nest, som passar perfekt i moderna vardagsrum. De vita banden skapar en jämn och mycket hemtrevlig ljusfördelning och matchar många stilar med sin återhållsamma färg. En juvel inom inredningsdesign, som på ett optimalt sätt hanterar balansgången mellan diskret och speciell!Tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Virus med trädekor vit aska

  Hänglampa Virus med trädekor vit aska
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning