Artempo Italia lampor

Nicola Di Cuia grundade varumärket Artempo Italia 1997 i Matera. Lamporna har en lekfullhet och tillverkas i olika material som plast till läder, trä till stål och i olika former. Professionella formgivare och hantverkare ligger bakom flera av Artempo Italias storsäljare inom belysning och möbler.

Utbud med belysning från Artempo Italia återförsäljare online

 • Artempo Italia Konstmotiv på golvlampan Klimt III

  Artempo Italia Konstmotiv på golvlampan Klimt III
  Klimt III golvlampa med konstmotiv - konst i kombination med en armatur Varför ska konst bara ses som en tavla på väggen? En bild är ett kraftfullt medium och bör därför framhävas. Det är precis vad det inre skenet i golvlampan Klimt III åstadkommer. Den lyser nämligen upp konstverket som hänger på den. Detta framhäver å ena sidan konstföremålet och ger å andra sidan rätt belysning. Men framför allt skapar den ett framhävt rumselement med konstnärlig karaktär. De energibesparande ljuskällor som används (ingår ej) garanterar dessutom ökad energibesparing och längre livslängd för långvarig njutning av denna produkt.
 • Artempo Italia Zebre - färgglad bordslampa för barnrummet

  Artempo Italia Zebre - färgglad bordslampa för barnrummet
  Roliga zebror på skärmen till bordslampan Zebre En flock zebror som ser roliga ut tumlar runt i barnrummet. Men det är inte bara de små som kommer att njuta av lampan, även de yngre kommer att älska den färgglada bordslampan Zebre. Den pryder både barnrummet och vardagsrummet. Förutom behaglig belysning erbjuder denna lampa också låg strömförbrukning och lång livslängd när den är utrustad med energisparlampor.
 • Artempo Italia Söt bordslampa Pesci

  Artempo Italia Söt bordslampa Pesci
  Glad bordslampa Pesci med motiv av roliga fiskar Bordslampan Peci får sitt glada utseende från det stim av roliga fiskar som avbildas på lampskärmen. Under vattnet är det skoj som gäller och med Pesci-lampan kan du låta dig smittas av detta. Oavsett om det är för unga vuxna i vardagsrummet eller de små i barnrummet, bordslampan kommer att glädja alla, pryda alla rum och utstråla en glad atmosfär.
 • Artempo Italia Mörkbrun bordslampa Vicente

  Artempo Italia Mörkbrun bordslampa Vicente
  Den tilltalande bordslampan: Vicente med exceptionell materialbearbetning Denna bordslampa har en speciell charm, eftersom det inte bara är den texturerade lampskärmen som är speciell. Även ramen skapar en intressant inramning, där användningen av läder är helt unik. På detta sätt - och även tack vare färgschemat - har Vincente en otroligt naturlig och extremt modern look. Vincente bordslampa hittar sin plats i moderna interiörer på olika ytor - sidobord i vardagsrummet, byråer eller nattduksbordet. Överallt skapar Vincente ett berikande rumselement med mycket individuella egenskaper. Utformad för energibesparande ljuskällor (ingår ej). Detta garanterar hög energibesparing och lång livslängd.
 • Artempo Italia Röd pendellampa Spider

  Artempo Italia Röd pendellampa Spider
  Innovativ designpendellampa Spider Designpendellampan Spider kännetecknas av hög energibesparing och lång livslängd. Det är ingen slump att namnet Spider valdes för denna lampa. Lampskärmen består av tunna, röda, kantiga plastpaneler på ett sådant sätt att den liknar formen på en spindel. Spider-pendellampan ger en intressant ljusupplevelse tack vare den ovanliga designen. Men även utan belysning drar pendellampan till sig allas uppmärksamhet eftersom den är ett fascinerande rumselement. Användningen av energisnåla ljuskällor garanterar dessutom en lång livslängd och stora energibesparingar.
 • Artempo Italia Mininest pendellampa tillverkad av ränder, vit

  Artempo Italia Mininest pendellampa tillverkad av ränder, vit
  Ett bo av ljus och behaglig glamour: Mininest pendellampa Den runda grundformen på denna produkt när den betraktas underifrån visar tydligt hur mycket vikt som lagts vid att skapa en produkt med en verkligt tidlös effekt när det gäller Mininest pendellampa. Enkelheten i en grundform är ju tidlös och motståndskraftig mot snabbt föränderliga trender. Men det är först när man gör det enkla intressant som man kan skapa en modern belysningsprodukt som övertygar på alla sätt och som blir ett bestående element i rummet. Mininest-pendellampan uppnår detta genom att kombinera samma grundform från flera remsor som slingrar sig runt varandra för att skapa formen. På så sätt bibehålls associationen till ett bo på ett lekfullt och modernt sätt. För att understryka dess moderna karaktär kan denna produkt även utrustas med lågenergilampor (ingår ej i leveransen), vilket möjliggör höga energibesparingar och en längre livslängd.
 • Artempo Italia Giraff bordslampa

  Artempo Italia Giraff bordslampa
  Giraffbordslampa - ett roligt motiv för berikande belysning En flock lustiga giraffer kan användas för att förbättra alla vardagsrum - särskilt barnrummet, naturligtvis. Men även vuxna med ett ungt hjärta kan njuta av den färgglada designen och naturligtvis av belysningen. De energibesparande glödlamporna som används (ingår ej) garanterar dessutom ökad energibesparing och längre livslängd för långvarig njutning av denna produkt.
 • Artempo Italia Klimt I golvlampa med konstmotiv

  Artempo Italia Klimt I golvlampa med konstmotiv
  Klimt I golvlampa - en kombination av konst och ljus Måste tavlor alltid hängas upp och ramas in på väggen? Konst är något speciellt och bör därför visas på ett speciellt sätt. Detsamma gäller för golvlampan Klimt I, som uppnår just denna effekt genom att belysa från insidan. Ljuset skiner genom lampskärmen och belyser konstverket av Gustav Klimt. Detta sätter inte bara konstverket i rätt ljus, utan lampan ger också bra belysning. Golvlampan Klimt I blir en inredningsdetalj med konstnärlig karaktär. Armaturen erbjuder också hög effektivitet och lång livslängd när den är utrustad med energibesparande ljuskällor.
 • Artempo Italia Klimt II - Bordslampa med konstmotiv

  Artempo Italia Klimt II - Bordslampa med konstmotiv
  Klimt II bordslampa med konstmotivet "Mor och barn" Klimt II bordslampa med Gustav Klimts verk "Mor och barn", som föreställer en detalj från målningen "Kvinnans tre åldrar", är en utsökt inredningsdetalj. Målningar behöver inte alltid hänga på väggen, utan kan också integreras i inredningen på föremål. I det här fallet visar lampskärmen på bordslampan Klimt II Klimts konstverk, som verkligen framhävs av ljuset som skiner genom skärmen. Lampan ger också ett behagligt ljus. Förutom denna presentation av konstverket erbjuder bordslampan låg energiförbrukning och även en längre livslängd vid användning av energibesparande glödlampor.
 • Artempo Italia Star - modern pendellampa för olika rum, vit

  Artempo Italia Star - modern pendellampa för olika rum, vit
  Spännande Star-pendellampa med högt igenkänningsvärde Star-pendellampan är formad som en trapezoid med olika öppningar på alla punkter. Den är helt tillverkad av högkvalitativ plast, är 67 cm bred och har ett utsprång på 34 cm. Med en upphängning på 146 cm är den idealisk för användning som bordsbelysning eller i vardagsrummet. Två E27-lampor på 30 watt är monterade på samma avstånd från varandra. På grund av de många olika öppningarna reflekteras ljuset delvis, vilket skapar en behaglig rumskänsla. Tillverkad i enlighet med IP-skyddsklassen IP20. Till exempel kan LED- eller lågenergilampor användas. Detta gör också användningen mycket mer kostnadseffektiv på lång sikt. I kombination med golvlampor i liknande design får vardagsrummet en helt egen layout som inte är störande.
 • Artempo Italia Innovativ designpendellampa Spider, vit

  Artempo Italia Innovativ designpendellampa Spider, vit
  Innovation i design: designpendellampan Spider Namnet på denna designprodukt har inte valts slumpmässigt. Med sina tunna plåtelement som sträcker sig nedåt liknar denna designpendellampa verkligen en spindel - abstraherad på ett modernt sätt, naturligtvis. Det är inte associationen till djuret som står i fokus, utan en intressant ljusupplevelse. Detta garanteras av designen på Spider och även när den är släckt är denna produkt ett iögonfallande rumselement. De energisnåla glödlamporna som används (ingår ej) möjliggör dessutom hög energibesparing och lång livslängd.
 • Artempo Italia Domino båglampa med textilskärm

  Artempo Italia Domino båglampa med textilskärm
  Domino böjd golvlampa med tygskärm Domino böjd golvlampa är diskret elegant och kan kombineras med många moderna inredningsfärger tack vare den neutrala färgskalan i antracit och creme. Den kan t.ex. placeras bakom soffan och ge en behaglig belysning av sittgruppen inklusive soffbordet. Tack vare utskärningen i golvlampans bas är stolens eller soffans ben inget hinder - Premiumprodukt med högkvalitativ design
 • Artempo Italia Virus golvlampa i trälook islärk

  Artempo Italia Virus golvlampa i trälook islärk
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Artempo Italia Dandelion - Bordslampa i naturlig design

  Artempo Italia Dandelion - Bordslampa i naturlig design
  Pretty Dandelion bordslampa med vackert motiv Vad kan skärmen på denna bordslampa föreställa? Det ser ut att vara en närbild av den välkända maskrosen, som är ett favoritmotiv tack vare sitt harmoniska utseende och uttryck av en viss lätthet. Skärmens yta är också i en vacker sepiaton, som påminner om charmen hos fotografier från förr och som fortfarande är populär idag. Tillverkad i Italien.
 • Artempo Italia Virus hängande lampa med trädekor islärk

  Artempo Italia Virus hängande lampa med trädekor islärk
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning
 • Artempo Italia Stilo Lumetto bordslampa ecru

  Artempo Italia Stilo Lumetto bordslampa ecru
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Artempo Italia Hänglampa Mini Virus Vit ask

  Artempo Italia Hänglampa Mini Virus Vit ask
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Artempo Italia Lumetto Virus bordslampa i vit ask

  Artempo Italia Lumetto Virus bordslampa i vit ask
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Artempo Italia Bordslampa Lumetto Virus Is lärk

  Artempo Italia Bordslampa Lumetto Virus Is lärk
  bordslampa Lumetto Virus: accentbelysning med elegant charm Lumetto Virus bordslampa utstrålar lätthet, tidlös elegans och känslan av något speciellt. Den ovanliga formen, i kombination med det optiska utseendet på skärmen av plast, som är utrustad med ett dekorativt träutseende, resulterar i en mångsidig ljuskälla. Vare sig det är i sovrummet på sängkonsolen, som inbjudande belysning i korridoren eller som en extern synlig lampa på fönsterbrädan i vardagsrummet - Lumetto Virus är väldigt dekorativt överallt. Alla typer passar in i den inbyggda E14- uttag av lampor med lämplig bas.
 • Artempo Italia Alien pendellampa i trälook, isgrå

  Artempo Italia Alien pendellampa i trälook, isgrå
  Den isgrå pendellampan Alien påminner om en kokong. Det ovanliga utseendet hos den här extravaganta hängande lampan Alien är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Fem isgrå, kokongliknande element omsluter ljuskällan och reflekterar ljuset för att skapa en ljus belysning, till exempel över matbordet. Lampan kan utrustas med energisparlampor på max. 30 W eller konventionella glödlampor på max. 60 W (ingår inte).
 • Artempo Italia Morfeo pendellampa med antracitfärgad textilskärm

  Artempo Italia Morfeo pendellampa med antracitfärgad textilskärm
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Artempo Italia Globe - Bordslampa i world globe design

  Artempo Italia Globe - Bordslampa i world globe design
  Cylindrisk Globe bordslampa med antik teckning på skärmen Plastskärmen på denna bordslampa är dekorerad med en teckning av en jordglob baserad på gamla idéer. Detta har en härlig nostalgisk effekt och kommer säkert att hitta många beundrare. Bordslampan är inte bara lämplig för hallar och vardagsrum, utan passar även utmärkt som sänglampa i sovrummet.
 • Artempo Italia Mini Alien pendellampa, träeffekt, isgrå

  Artempo Italia Mini Alien pendellampa, träeffekt, isgrå
  Mini Alien, den konstnärliga hängande lampan i isgrått Designen på Mini Alien hängande lampa är ovanlig och extravagant med en lampskärm som består av fem isgrå kokongliknande element. Dessa element omsluter ljuskällan och reflekterar det genomskinliga ljuset på ett speciellt sätt. Tack vare sin speciella karisma drar lampan alla blickar till sig.
 • Artempo Italia Sky Mini Ellix taklampa i vit trälook

  Artempo Italia Sky Mini Ellix taklampa i vit trälook
  Vit taklampa Sky Mini Ellix med trälook Taklampan Sky Mini Ellix har en solfjäderformad lampskärm som består av enskilda filigranelement i vågform som på ett konstfullt sätt bäddar in sig i varandra. Det finns smala mellanrum mellan dessa element, vilket skapar unika ljuseffekter när ljuset skiner igenom. På så sätt skapar lampan en behaglig och mysig atmosfär i rummet.
 • Artempo Italia Pendellampa Mini Alien orange

  Artempo Italia Pendellampa Mini Alien orange
  Färgstark Mini Alien-pendellampa i orange Den orange Mini Alien-pendellampan med sin ovanliga design, där lampskärmen består av fem kromkokonger och omsluter ljuskällan, är ett blickfång i alla rum. Det genomskinliga ljuset reflekteras optimalt av den ovanliga formen och färgen skapar en mycket speciell atmosfär, och lampan kan utrustas med en 60 watts glödlampa eller en 30 watts energisparlampa.
 • Artempo Italia Lumetto Ellix bordslampa i trälook

  Artempo Italia Lumetto Ellix bordslampa i trälook
  Designbordslampa Lumetto Ellix med vågform Bordslampan Lumetto Ellix är tillverkad av förkromat stål på lampbasen och med staget. En 40 watt ljuskälla sitter ovanpå, omgiven av en vågformad ljusskärm av plast. Tack vare sin diameter på 24 cm ger den en behaglig ljuseffekt i hela rummet. Perfekt som sänglampa eller som hörnbelysning i vardagsrummet. 11 watt lågenergilampor kan användas som alternativ till klassiska glödlampor.
 • Artempo Italia Bordslampa Morfeo skärm textil grädde

  Artempo Italia Bordslampa Morfeo skärm textil grädde
  Elegant designad Morfeo bordslampa med krämfärgad tygskärm Morfeo bordslampa är en premiumprodukt som kännetecknas av tidlös elegans. Metallramen med den enkla, runda basen är formad upptill så att den praktiskt taget ramar in halva skärmen. Själva skärmen är gjord av krämfärgat texturerat tyg, vilket perfekt avrundar det eleganta intrycket. Morfeo kan användas på många olika sätt som extra belysning i vardagsrum och hallar och är också idealisk som ljuskälla för nattduksbordet. Utrustad med en on/off-brytare på kabeln.
 • Artempo Italia Lume Virus bordslampa i vit ask

  Artempo Italia Lume Virus bordslampa i vit ask
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Artempo Italia Lume Virus bordslampa Is lärk

  Artempo Italia Lume Virus bordslampa Is lärk
  bordslampa Lume Virus med en estetiskt formad nyans bordslampa Lume Virus fungerar inte bara som en mångsidig källa för mysig extra belysning i hela det moderna vardagsrummet, utan fungerar också som ett dekorativt inslag i anläggningen. Det märks också var som helst när det inte är upplyst, vilket främst beror på den underbart formade polykarbonatskärmen med en fin trästruktur. Med E27- uttag för alla typer av ljuskällor. Ekonomiska LED-lampor med E27-bas rekommenderas: kan köpas via tillbehör.
 • Artempo Italia Stilo Lumetto bordslampa vit

  Artempo Italia Stilo Lumetto bordslampa vit
  bordslampa Stilo Lumetto med ett cylindriskt textilskärm Som en blickfång på ett bord eller en byrå i vardagsrummet är Stilo Lumetto- bordslampa med den finstrukturerade tygskärmen och den snygga, förkromade stativ redan upplyst. När lampan tänds avger den mjukt ljus inte bara uppåt och nedåt utan också runtom och belyser därmed alla områden med ytterligare atmosfärisk belysning. Om Stilo Lumetto placeras på en fönsterbräda syns dess inbjudande ljus också utanför.
 • Artempo Italia Rotho orange pendellampa

  Artempo Italia Rotho orange pendellampa
  Rotho cylindrisk pendellampa av färgad plast Rotho har en modern, cylindrisk form och skärmen är tillverkad av genomskinlig plast, som omedelbart fångar ögat med sin starka och varma orange ton och berikar alla moderna interiörer med ett särskilt inbjudande ljus. På båda sidor av den runda skärmen finns stansade hål som pryder Rotho-looken och ger pendellampan mer individualitet. Den italiensktillverkade lampan är också en vacker ljuskälla för barnrummet, med sin färgglada design som bidrar till glädje och en sprudlande stämning.
 • Artempo Italia Taklampa Sky Mini Alien vit

  Artempo Italia Taklampa Sky Mini Alien vit
  Konstnärlig taklampa Sky Mini Alien av plast i trälook Sky Mini Alien taklampa är en höjdpunkt i varje rum. Lampans skärm är konstfullt tillverkad av Polilux, som har en tilltalande, naturlig trälook. Lampans skärm består av fem enskilda element som är formade som kokonger. Därav armaturens namn. Den här taklampans extraordinära utseende drar till sig alla ögon.
 • Artempo Italia Golvlampa Morfeo skärm textil grädde

  Artempo Italia Golvlampa Morfeo skärm textil grädde
  Morfeo golvlampa med krämfärgad tygskärm Den tidlösa designen på Morfeos vitlackerade stålram imponerar med sina raffinerade linjer: den cylindriska skärmen är halvt inramad av ramens stång. Den tygklädda skärmen har en fin struktur som framhävs av ljuset och ger looken en elegant känsla. Alla typer av ljuskällor med E27-sockel kan användas i Morfeo golvlampa, men energieffektiva LED-ljuskällor rekommenderas - en exklusivt designad premiumprodukt
 • Artempo Italia Pendellampa med två lampor Star i diamantlook

  Artempo Italia Pendellampa med två lampor Star i diamantlook
  Star-pendellampan ger matplatsen ett sofistikerat ljus Den tvådelade Star-pendellampan ger den moderna matplatsen en sofistikerad look. Tack vare sin kantiga form passar lampan särskilt bra till inredningsstilar med tydliga linjer. Ett litet blickfång är den fina strukturen i materialet, som ger intrycket av att skärmen är infattad med diamanter. Mönstret i lampskärmen ger fri sikt till de två ljuskällorna. Armaturen kan utrustas med antingen max. 30 W lågenergilampor eller konventionella glödlampor max. 60 W (ingår ej).
 • Artempo Italia Hängande lampa Mini Virus Is lärk

  Artempo Italia Hängande lampa Mini Virus Is lärk
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.
 • Artempo Italia Virus golvlampa i vit ask trä look

  Artempo Italia Virus golvlampa i vit ask trä look
  Virus golvlampa för estetisk belysning Med Virus- golvlampa med sin snygga, förkromade metallram är fokus på den dekorativt designade plastskärmen, som å ena sidan fångar ögat med sin känsliga trädekor och å andra sidan får med sin slående form och skapar en mycket speciell ljusbild. Oavsett om det är placerat i vardagsrummet eller i sovrummet - Virus golvlampa berikar varje rum med mysigt extra ljus. Det inbyggda E27- uttag kan utrustas med en lampa efter eget val. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas rekommenderas.
 • Artempo Italia Maxi Virus hängande lampa i vit ask trä look

  Artempo Italia Maxi Virus hängande lampa i vit ask trä look
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Artempo Italia Maxi Virus hängande lampa i trälook islärk

  Artempo Italia Maxi Virus hängande lampa i trälook islärk
  Snygg hängande lampa Maxi Virus med en dekorativ nyans Maxi Virus-hänglampan är en absolut blickfång när den är avstängd. Ditt paraply inspirerar med en extravagant men ändå enhetlig form. Den är gjord av polykarbonat och har en fin träinredning. Så snart belysningen slås på släpps inte bara ljuset uppåt och nedåt utan skimrar också försiktigt genom sidorna. En hängande lampa som är idealisk för atmosfärisk och samtidigt elegant grund- och områdesbelysning i moderna rum.
 • Artempo Italia Morfeo pendellampa med krämfärgad textilskärm

  Artempo Italia Morfeo pendellampa med krämfärgad textilskärm
  Upphängningslampa Morfeo med dubbelbearbetad skärm Denna hängande lampa syns på alla ställen i vardagsrummet och den är redan tänd. På grund av paraplyets cirkulära dubbla optik och paraplytygens fina struktur ser Morfeo elegant ut och ger varje modern atmosfär en elegant touch. Så snart lampan tänds avslöjas det atmosfäriska ljuset, vilket också skapas av den dubbla nyansdesignen. En upphängningslampa som är perfekt för allmänbelysning, till exempel i vardagsrummet.
 • Artempo Italia Morfeo textil golvlampa i antracit

  Artempo Italia Morfeo textil golvlampa i antracit
  Smal stomme, grov textilskärm: Morfeo golvlampa En antracitfärgad skärm av grovt vävd textil är mittpunkten i Morfeo golvlampa. Skärmen hålls på plats av ett smalt vitt stålrör, som är böjt i en vinkel runt skärmen. Den runda basen är också vit. En sladdströmbrytare gör det enkelt att tända och släcka lampan. Den mörka tygskärmen skapar en mysig ljusatmosfär i rummet. Armaturens E27-sockel kan användas med LED-lampor på upp till 25 W. Golvlampan Morfeo är en premiumprodukt som imponerar med sin kvalitet och exceptionella design.
 • Artempo Italia Krämfärgad golvlampa Morfeo kräm plast

  Artempo Italia Krämfärgad golvlampa Morfeo kräm plast
  Morfeo golvlampa i en ljus färgkombination Den cylindriska skärmen på Morfeo golvlampa är tillverkad av plast, men dess färg och struktur påminner om askträ. Den klassiska cylindriska skärmen hålls på plats av en vit stålram som sveper runt skärmen för att hålla den på plats ovanifrån. Armaturen är utrustad med en E27-sockel som kan förses med LED-lampor på upp till 25 watt. Detta resulterar i särskilt god energieffektivitet, som kombineras med en modern look i Morfeo golvlampa. Morfeo golvlampa är en premiumprodukt som imponerar med sin kvalitet och design.
 • Artempo Italia Morfeo - Bordslampa i tyg, antracit

  Artempo Italia Morfeo - Bordslampa i tyg, antracit
  Antracitfärgad skärm, vit ram: Morfeo bordslampa Morfeo bordslampa är en tilltalande och ovanlig kombination när det gäller både färg och material. Den cylindriska, antracitfärgade skärmen är tillverkad av grovt vävd textil och hålls fast av en vitlackerad stålstång. Den runda basen är också vit. Den mörka skärmen ger en mysig ljuseffekt och står i stark kontrast till den vita stommen. En mellanliggande sladdströmbrytare gör det enkelt att tända och släcka ljuset. Morfeo är den perfekta ljuskällan både på nattduksbordet och på ett sidobord i vardagsrummet, där den gör sig bra. E14-sockeln bör utrustas med en LED-lampa på max 15 watt.
 • Artempo Italia Bordslampa Morfeo skärm plast grädde

  Artempo Italia Bordslampa Morfeo skärm plast grädde
  Skärm med trästruktur: Morfeo bordslampa i ljusa färger En skärm som ser ut som om den är gjord av askträ pryder Morfeo bordslampa, som är helt i ljusa färger. Stommen är tillverkad av vitlackerat stål, medan skärmen är tillverkad av plast. Det som gör den speciell är ytans struktur. Det gör att det ser ut som om den är tillverkad av fanerat trä. Plasten har dock den fördelen att skärmen är genomskinlig och kan skapa en vacker ljusatmosfär, t.ex. på nattduksbordet eller sidobordet i vardagsrummet. Morfeo bör användas med LED-lampor på maximalt 15 watt.
 • Artempo Italia Taklampa Sky Mini Alien orange

  Artempo Italia Taklampa Sky Mini Alien orange
  Konstnärlig taklampa Sky Mini Alien av orangefärgad plast Taklampan Sky Mini Alien av orangefärgad plast har en design som verkligen är något utöver det vanliga. Dess speciella utstrålning gör den till en höjdpunkt i varje interiör. Lampan består av fem kokongformade enskilda delar som tillsammans bildar lampskärmen. Ljuset reflekteras av dessa element och skapar en mycket speciell ljuseffekt. Lampan kan utrustas med antingen en vanlig glödlampa eller en energisparlampa.
 • Artempo Italia Sky Mini Nest taklampa vit

  Artempo Italia Sky Mini Nest taklampa vit
  Harmonisk Sky Mini Nest taklampa i attraktiv design Böjda band av vit plast bildar skärmen på Sky Mini Nest taklampa, som är perfekt för moderna bostadsområden. De vita banden skapar en jämn och mycket mysig ljusfördelning och passar med sin återhållsamma färgskala in i många stilar. Ett inredningssmycke som lyckas perfekt med balansakten mellan subtilitet och distinkthet - Made in Italy.
 • Artempo Italia Virus hängande lampa med dekor i vitt askträ

  Artempo Italia Virus hängande lampa med dekor i vitt askträ
  Virushängande lampa - en garanti för dekorativt rumsbelysning Detta hängande ljus i premiumsegmentet är garanterat centrum för rumsdesignen när den slås på eller av. Den underbart formade polykarbonatsilen har bearbetats så att ytan ser ut som finkornat trä. Virus är utrustat med två E27-uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. LED-lampor med låg förbrukning, som kan beställas separat från tillbehören, rekommenderas här. - en fantastisk armatur för allmän och allmän belysning