Artempo Italia lampor

Nicola Di Cuia grundade varumärket Artempo Italia 1997 i Matera. Lamporna har en lekfullhet och tillverkas i olika material som plast till läder, trä till stål och i olika former. Professionella formgivare och hantverkare ligger bakom flera av Artempo Italias storsäljare inom belysning och möbler.

Utbud med belysning från Artempo Italia återförsäljare online

 • Artempo Italia Klimt I golvlampa med konstmotiv

  Artempo Italia Klimt I golvlampa med konstmotiv
  Klimt I golvlampa - en kombination av konst och ljus Måste tavlor alltid hängas upp och ramas in på väggen? Konst är något speciellt och bör därför visas på ett speciellt sätt. Detsamma gäller för golvlampan Klimt I, som uppnår just denna effekt genom att belysa från insidan. Ljuset skiner genom lampskärmen och belyser konstverket av Gustav Klimt. Detta sätter inte bara konstverket i rätt ljus, utan lampan ger också bra belysning. Golvlampan Klimt I blir en inredningsdetalj med konstnärlig karaktär. Armaturen erbjuder också hög effektivitet och lång livslängd när den är utrustad med energibesparande ljuskällor.
 • Artempo Italia Mini Alien pendellampa, träeffekt, isgrå

  Artempo Italia Mini Alien pendellampa, träeffekt, isgrå
  Mini Alien, den konstnärliga hängande lampan i isgrått Designen på Mini Alien hängande lampa är ovanlig och extravagant med en lampskärm som består av fem isgrå kokongliknande element. Dessa element omsluter ljuskällan och reflekterar det genomskinliga ljuset på ett speciellt sätt. Tack vare sin speciella karisma drar lampan alla blickar till sig.
 • Artempo Italia Sky Mini Ellix taklampa i vit trälook

  Artempo Italia Sky Mini Ellix taklampa i vit trälook
  Vit taklampa Sky Mini Ellix med trälook Taklampan Sky Mini Ellix har en solfjäderformad lampskärm som består av enskilda filigranelement i vågform som på ett konstfullt sätt bäddar in sig i varandra. Det finns smala mellanrum mellan dessa element, vilket skapar unika ljuseffekter när ljuset skiner igenom. På så sätt skapar lampan en behaglig och mysig atmosfär i rummet.
 • Artempo Italia Hängande lampa Mini Virus Is lärk

  Artempo Italia Hängande lampa Mini Virus Is lärk
  Estetiskt designad hänglampa Mini Virus med en nyans i träutseende Mini Virus-hänglampans eleganta skönhet berikar varje modern levande design. Dess plastskugga ser ut som finkornat trä, den ovanliga formen sätter hänglampan dekorativt i förgrunden som ett inredningstillbehör. Mini Virus kan användas lika effektivt som grund- eller områdesbelysning, till exempel för att belysa matbordet. Utrustad med ett E27- uttag där en lampa efter eget val kan sättas in. En LED-eftermonteringslampa är särskilt ekonomisk i förbrukning: tillgänglig via tillbehör.