ALCO lampor

 • Vikbar LED-bordslampa Chris med dimmer

  Vikbar LED-bordslampa Chris med dimmer
  Chris – en LED-skrivbordslampa med många funktioner Slank design, enkelt utseende och ytterst energisnål – det är skrivbordslampan Chris med modern LED-teknik. De två lederna gör att den kan ställas in efter behov. Den inbyggda LED-ljuskällan ger ett ljusflöde på 600 lumen och en ljusstyrka på 1000 lux vid avståndet 35 cm. Den inbyggda trestegsdimmern med touchfunktion gör att ljusstyrkan kan regleras efter behov. Och dessutom – när bordslampan inte används kan den fällas ihop för att spara plats.
 • Arbetsplatsbelysning Pierre krom

  Arbetsplatsbelysning Pierre krom
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • Arbetsplatsbelysning PIERRE, silver

  Arbetsplatsbelysning PIERRE, silver
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste. Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart

  Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • LED-bordslampa 915LED med klämma och stång

  LED-bordslampa 915LED med klämma och stång
  LED-skrivbordslampa med bländningsfritt ljus Denna lampa sticker särskilt ut eftersom den erbjuder möjligheten att välja mellan ett snyggt stativ eller en funktionell bordsklämma - båda ingår i leveransomfånget. Klämman är praktisk eftersom den enkelt kan fästas på skrivbordet och tack vare sin utrymmesbesparande egendom tar den knappt plats på skrivbordet. Det är därför perfekt för att placera på små bord. Denna bordslampa var utrustad med de modernaste lysdioderna som avger ett universellt vitt ljus. Detta ljus passar bra för arbete, eftersom det inte bländar på grund av den satinerade reflektorn och ändå ger enhetlig belysning.
 • LED-bordslampa 9214, 360 grader vridbart huvud

  LED-bordslampa 9214, 360 grader vridbart huvud
  LED-skrivbordslampa med ett huvud som kan vridas nästan 360 grader och en bordsklämma Huvudet på denna LED-skrivbordslampa kan lätt roteras nästan 360 grader. Dessutom har lampan en stativ som kan justeras flexibelt med två fogar. Tack vare dessa egenskaper kan lampan justeras flexibelt för att perfekt belysa varje bord. Eftersom lampan är fäst med en platsbesparande bordsklämma, finns så mycket arbetsyta som möjligt kvar. Det glänsande utseendet och de fina detaljerna på huvudet är väldigt tilltalande och ger lampan det speciella.
 • LED-bordslampa 9215 med vridbar reflektor

  LED-bordslampa 9215 med vridbar reflektor
  LED-skrivbordslampa med vridbar reflektor Denna LED-skrivbordslampa har en ledad arm som kan justeras efter individuella behov. reflektor kan också vridas så att lampan kan användas särskilt flexibelt. De inbyggda ljuskällorna är innovativa lysdioder som är energieffektiva och samtidigt säkerställer tillräcklig ljusstyrka. Tack vare den framgångsrika kombinationen av svart och silver är denna lampa inte bara funktionell utan också snygg. Detta eleganta utseende gör den till den perfekta lampan för det moderna kontoret.