Alco lampor

 • ALCO Vikbar LED-bordslampa Chris med dimmer

  ALCO Vikbar LED-bordslampa Chris med dimmer
  Chris – en LED-skrivbordslampa med många funktioner Slank design, enkelt utseende och ytterst energisnål – det är skrivbordslampan Chris med modern LED-teknik. De två lederna gör att den kan ställas in efter behov. Den inbyggda LED-ljuskällan ger ett ljusflöde på 600 lumen och en ljusstyrka på 1000 lux vid avståndet 35 cm. Den inbyggda trestegsdimmern med touchfunktion gör att ljusstyrkan kan regleras efter behov. Och dessutom – när bordslampan inte används kan den fällas ihop för att spara plats.
 • ALCO Arbetsplatsbelysning Pierre krom

  ALCO Arbetsplatsbelysning Pierre krom
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • ALCO Arbetsplatsbelysning PIERRE, silver

  ALCO Arbetsplatsbelysning PIERRE, silver
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste. Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • ALCO Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart

  ALCO Arbetsplatsbelysning PIERRE, svart
  Funktionell arbetsplatsbelysning Klassisk arbetsplatsbelysning av metall med rörlig, dubbelledad arm och klämfäste (klämma av plast, klämmans vidd max. 60 mm). Ljusstyrka: ca 750 lux på avståndet 45 cm.
 • ALCO LED-bordslampa 915LED med klämma och stång

  ALCO LED-bordslampa 915LED med klämma och stång
  LED-byrålampa med bländfritt ljus Den här lampan utmärker sig särskilt genom att man kan välja mellan ett elegant stativ eller en funktionell skrivbordsklämma - båda ingår. Klämman är praktisk eftersom den kan fästas på skrivbordet utan ansträngning och dessutom tar den knappt någon plats på skrivbordet tack vare sin platsbesparande funktion. Den är därför idealisk att placera på små skrivbord. Den här bordslampan är utrustad med toppmoderna lysdioder som avger ett universellt vitt ljus. Den här lampan är väl lämpad för arbete eftersom den inte bländar på grund av den satinerade reflektorn och ändå ger en jämn belysning.
 • ALCO LED-bordslampa 9214, 360 grader vridbart huvud

  ALCO LED-bordslampa 9214, 360 grader vridbart huvud
  LED-bordslampa med nästan 360 graders vridbart huvud och bordsklämma Huvudet på den här LED-bordslampan kan enkelt vridas nästan 360 grader. Dessutom har lampan en ram som kan justeras på många sätt tack vare två leder. Tack vare dessa funktioner kan lampan justeras flexibelt för att på ett idealiskt sätt belysa alla bord. Eftersom lampan fästs med en platsbesparande bordsklämma behålls så mycket arbetsyta som möjligt. Det blanka utseendet och de fina detaljerna på huvudet är mycket tilltalande och ger lampan det där speciella.
 • ALCO LED-bordslampa 9215 med vridbar reflektor

  ALCO LED-bordslampa 9215 med vridbar reflektor
  LED-bordslampa med vridbar reflektor Denna LED-bordslampa har en ledarm som kan justeras efter individuella behov. Reflektorn kan också roteras så att lampan kan användas särskilt flexibelt. Den inbyggda ljuskällan är en innovativ LED som är energieffektiv och samtidigt ger tillräcklig ljusstyrka. Tack vare den lyckade kombinationen av svart och silver är den här lampan inte bara funktionell utan också snygg. Det chica utseendet gör den till den perfekta lampan för det moderna kontoret.