AEG lampor

Belysning från AEG bygger mycket på energisnål LED-teknik inbakad i ett minimalistiskt skal. Här har vi ett urval av AEGs lampor du kan köpa online.

 • AEG Letan Round LED-utomhusvägglampa – 9 W

  AEG Letan Round LED-utomhusvägglampa – 9 W
  Rund LED-utomhusvägg- eller husnummerlampa Letan Round LED-utomhusvägglampan Letan Round levereras inklusive husnummer att klistra på lampan, så att den inte bara är en vägg- eller taklampa, men även en husnummerlampa. Lampans yta har en nanobeläggning. Även de minsta smutspartiklarna rensas bort i regnet och rinner bara av, så att lampan rengör sig själv med denna så kallade lotuseffekt. I lampans runda ram i antracitfärgat aluminium sitter en plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från LED-ljuskällorna jämnt, utan att blända.
 • AEG Glynn LED-utomhusvägglampa

  AEG Glynn LED-utomhusvägglampa
  Glynn LED utomhusvägglampa i nano-belagd aluminiumgjutgods Det antracitfärgade aluminiumhöljet i rektangulär form formas med hjälp av formgjutningsprocessen och har en smuts- och vattenavvisande nano-beläggning. Huset har ett urtag där lysdioderna är placerade bakom en glasruta. Tack vare en roterande mekanism är ljusutgångens riktning variabel. Glynn är en väderbeständig, pålitlig och mångsidig LED-utomhusvägglampa utvecklad av AEG.
 • AEG Isacco LED-utomhusvägglampa

  AEG Isacco LED-utomhusvägglampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!