AEG lampor

Belysning från AEG bygger mycket på energisnål LED-teknik inbakad i ett minimalistiskt skal. Här har vi ett urval av AEGs lampor du kan köpa online.

 • AEG Kantig LED-utomhusvägglampa Letan Square – 9 W

  AEG Kantig LED-utomhusvägglampa Letan Square – 9 W
  Letan Square – LED-utomhusvägglampa eller husnummerlampa LED-utomhusvägglampan Letan Square är mångsidigt användbar, i och med att den kan monteras både på väggen och i taket och levereras med husnummer som kan klistras på lampan så att den fungerar som en husnummerlampa. Den kantiga lampan i aluminium och plast har en yta med en speciell nanobeläggning, så att lampan rengör sig själv – den så kallade lotuseffekten. Regn rinner bara av lampan och rensar samtidigt bort smutspartiklar. LED-utomhusvägglampan Letan Squares vita skärm garanterar bländfri och jämn belysning med varmvita LED-ljuskällor.
 • AEG Elroy LED-utomhusvägglampa i aluminium

  AEG Elroy LED-utomhusvägglampa i aluminium
  LED-utomhusvägglampa Elroy med styrbar reflektion Den exceptionellt formade LED-utomhusvägglampan Elroy är tillverkad av aluminium. AEG ger lampan självrengörande egenskaper med nanobehandling. I mitten av den konvext böjda formen finns en kropp med LED-ljuskällor bakom glasrutor på ovansidan och undersidan. Armförlängningarna är försedda med klaffar vars vinkel kan justeras med insexnycklar. På så sätt kan ljuset reflekteras uppåt och nedåt, framåt eller bakåt på väggen.
 • AEG Isacco LED-utomhusvägglampa

  AEG Isacco LED-utomhusvägglampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!