AEG lampor

Belysning från AEG bygger mycket på energisnål LED-teknik inbakad i ett minimalistiskt skal. Här har vi ett urval av AEGs lampor du kan köpa online.

 • Kantig LED-utomhusvägglampa Letan Square – 9 W

  Kantig LED-utomhusvägglampa Letan Square – 9 W
  Letan Square – LED-utomhusvägglampa eller husnummerlampa LED-utomhusvägglampan Letan Square är mångsidigt användbar, i och med att den kan monteras både på väggen och i taket och levereras med husnummer som kan klistras på lampan så att den fungerar som en husnummerlampa. Den kantiga lampan i aluminium och plast har en yta med en speciell nanobeläggning, så att lampan rengör sig själv – den så kallade lotuseffekten. Regn rinner bara av lampan och rensar samtidigt bort smutspartiklar. LED-utomhusvägglampan Letan Squares vita skärm garanterar bländfri och jämn belysning med varmvita LED-ljuskällor.
 • Letan Round LED-utomhusvägglampa – 9 W

  Letan Round LED-utomhusvägglampa – 9 W
  Rund LED-utomhusvägg- eller husnummerlampa Letan Round LED-utomhusvägglampan Letan Round levereras inklusive husnummer att klistra på lampan, så att den inte bara är en vägg- eller taklampa, men även en husnummerlampa. Lampans yta har en nanobeläggning. Även de minsta smutspartiklarna rensas bort i regnet och rinner bara av, så att lampan rengör sig själv med denna så kallade lotuseffekt. I lampans runda ram i antracitfärgat aluminium sitter en plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från LED-ljuskällorna jämnt, utan att blända.
 • Ljus LED-utomhusvägglampa Letan Square – 23 W

  Ljus LED-utomhusvägglampa Letan Square – 23 W
  Kvadratisk LED-utomhusvägglampa Letan Square med husnummer LED-utomhusvägglampan Letan Square lyser varmvitt med ett högt ljusflöde på 2 300 lumen. I leveransen ingår husnummer som kan klistras på lampan, men den kan också användas som taklampa i utomhusområdet. Lampan har en speciell nanobeläggning, vilken innebär att den rengör sig själv i regnet. Tack vare den så kallade lotuseffekt rinner regnet av ytan och rensar samtidigt bort smutspartiklar, så att man länge har glädje av LED-utomhusvägglampan Letan Square.
 • Högkvalitativ LED-utomhusvägglampa Monido

  Högkvalitativ LED-utomhusvägglampa Monido
  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Monido från kvalitetsmärket AEG Monido är inte bara en vanlig LED-utomhusvägglampa som sörjer för ljus i mörkret, men utgör även en dekoration på fasaden. Med sin antracitfärgade aluminiumstomme och den vitsatinerade diffusorn är lampan ett modernt objekt, som kommer till sin rätt i utomhusområdet. Uppåt- och nedåtlysande LED-ljuskällor skapar effektfull belysning på väggen. Utrustad med en nanobeläggning avvisas smuts med hjälp av regnet.
 • Telesto – LED-utomhusvägglampa up and down

  Telesto – LED-utomhusvägglampa up and down
  Up- and Downlight – LED-utomhusvägglampan Telesto Den platta LED-utomhusvägglampan Telesto har integrerade, upp- och nedåtlysande, varmvita LED-ljuskällor, som inte bara sörjer för god belysning, men även intressanta ljuseffekter på fasaden. Den breda LED-utomhusvägglampan imponerar både med energieffektiv belysning och den självrensande funktionen. Lampans nanobeläggning har en så kallad lotuseffekt. Denna effekt får vattnet att rinner av lampan och samtidigt rensar bort även de minsta smutspartiklar, så att lampan rengör sig själv.
 • Effektiv LED-utomhusvägglampa Letan Round

  Effektiv LED-utomhusvägglampa Letan Round
  Letan Round – en LED-husnummer-, vägg- eller taklampa Ljus, varmvit belysning som är jämn och framför allt bländfri ger LED-vägglampan Letan Round med sin vita plastdiffusor. På diffusorn kan man klistra de självhäftande husnumren som ingår i leveransen. Lampan fungerar även utmärkt som taklampa för att belysa exempelvis entrén med ett högt ljusflöde på 2 300 lumen. Letan Round är utrustad med nanoteknologi: Ytan har en beläggning, så att regn rinner direkt av materialet och samtidigt rensar bort även de minsta smutspartiklarna. Denna självrensande funktion kallas för lotuseffekt.
 • LED-utomhusvägglampa Argo med två ljuskällor

  LED-utomhusvägglampa Argo med två ljuskällor
  Stämningsfull LED-utomhusvägglampa Argo Återhållsamt och enkelt gestaltad, så att självaste ljuset står i fokus. De uppåt- och nedåtriktade varmvitt lysande LED-ljuskällorna sörjer för dekorativa accenter på fasaden. LED-utomhusvägglampan Argos yta är försedd med en smuts- och vattenavvisande nanobeläggning.
 • Adapt – LED-utomhusvägglampa med Up- and Downlight

  Adapt – LED-utomhusvägglampa med Up- and Downlight
  Adapt – modern LED-utomhusvägglampa med dubbel ljuseffekt Tillverkad av antracitfärgat aluminium och glas samt med den kantiga form är LED-utomhusvägglampan Adapt ett modernt objekt på fasaden som skapar intressanta ljuseffekter i mörkret, i och med att ljuset avges både upp- och nedåt genom öppningarna. Tack vare kapslingsklass IP54 är LED-utomhusvägglampan skyddad mot damm och stänkvatten. Dessutom har den en nanobeläggning som rensar bort även de minsta smutspartiklarna. Detta sker genom den så kallade lotuseffekten, där regnvatten rinner av och rengör lampan.
 • Argo – vattenfast LED-utomhusvägglampa

  Argo – vattenfast LED-utomhusvägglampa
  Modern LED-utomhusvägglampa Argo i antracit Med LED-utomhusvägglampan Argo kan man skapa fantastiska accenter i utomhusområdet. Tack vare den nedåtriktade LED-ljuskällan skapas indirekt belysning. Det koniska ljuset avges mjukt nedåt. På så sätt belyser man inte bara mörka hörn runt huset, men man kan även skapa dekorativa ljusaccenter. LED-utomhusvägglampan är utrustad med kapslingsklass IP54 och skyddas av en vatten- och smutsavvisande nanobeläggning.
 • AEG Elroy LED-utomhusvägglampa i aluminium

  AEG Elroy LED-utomhusvägglampa i aluminium
  LED-utomhusvägglampa Elroy med styrbar reflektion Den exceptionellt formade LED-utomhusvägglampan Elroy är tillverkad av aluminium. AEG ger lampan självrengörande egenskaper med nanobehandling. I mitten av den konvext böjda formen finns en kropp med LED-ljuskällor bakom glasrutor på ovansidan och undersidan. Armförlängningarna är försedda med klaffar vars vinkel kan justeras med insexnycklar. På så sätt kan ljuset reflekteras uppåt och nedåt, framåt eller bakåt på väggen.
 • AEG Amity LED-utomhusvägglampa, 2 lampor

  AEG Amity LED-utomhusvägglampa, 2 lampor
  Amity LED utomhusvägglampa för upp- och nedbelysning Amity består av ett antracitfärgat block av aluminiumgjutgods, vars topp och botten är täckta med glas. Dessa hus lysdioderna, som ger varmvit, jämn upp och ner-belysning på ytterväggen. Strukturen enligt kapslingsklass IP54 såväl som den nano-tech-behandlade ytan garanterar beständig väderbeständighet. I kombination med den enkla rektangulära designen har AEG skapat en utomhusvägglampa som harmoniserar med många moderna utomhusutrymmen.
 • AEG Glynn LED-utomhusvägglampa

  AEG Glynn LED-utomhusvägglampa
  Glynn LED utomhusvägglampa i nano-belagd aluminiumgjutgods Det antracitfärgade aluminiumhöljet i rektangulär form formas med hjälp av formgjutningsprocessen och har en smuts- och vattenavvisande nano-beläggning. Huset har ett urtag där lysdioderna är placerade bakom en glasruta. Tack vare en roterande mekanism är ljusutgångens riktning variabel. Glynn är en väderbeständig, pålitlig och mångsidig LED-utomhusvägglampa utvecklad av AEG.
 • AEG Farlay LED-utomhusvägglampa 2 lampor

  AEG Farlay LED-utomhusvägglampa 2 lampor
  LED-utomhusvägglampa Farlay med två lågor Den antracitfärgade aluminiumkroppen på Farlay LED utomhusvägglampa är vatten- och smutsavvisande tack vare nano-beläggningen (lotuseffekt). Plastskydd är sömlöst anslutna till toppen och botten och skyddar lysdioderna gömda under och ger ljuset en enhetlig, bländfri karaktär. AEG erbjuder den perfekta lösningen, särskilt för entréområden och carportar, med Farlay LED-utomhusvägglampa med två lampor.
 • AEG Corri LED-utomhusvägglampa, svängbar

  AEG Corri LED-utomhusvägglampa, svängbar
  Utdragbar LED utomhusvägglampa Corri Corri erbjuder upp- och nedbelysning för ytterväggen. Lampans form som utvecklats av AEG kan ändras tack vare de glidande elementen som är utrustade med lysdioderna. På och under ett centralt element som fungerar som väggfäste finns skjutbara sektioner som kan placeras jämnt eller förlängda. Förutom LED-lampornas mattvita plastskydd dominerar de bärande metallkomponenterna med sin antracitfärgade, vatten- och smutsavvisande yta.
 • AEG Isacco LED-utomhusvägglampa

  AEG Isacco LED-utomhusvägglampa
  AEG aeg isacco led-utomhusvägglampa Isacco LED-utomhusvägglampa, aluminium, plast, 12.5 W, B: 12.3 cm, H: 12.6 cm
 • LED Basic rund taklampa från AEG, 14 W

  LED Basic rund taklampa från AEG, 14 W
  AEG LED Basic – en LED-taklampa för privat och kommersiellt bruk Den enkelt gestaltade LED-taklampa Basic har många fördelar: Den är lämplig till genomdragning, kan med hjälp av enhandslåsningar och anslutningsklämmor monteras nästan utan något verktyg, skärmen i opal akrylplast garanterar en homogen ljusfördelning och sammanlagt väger lampan inte mer än 521 g. Lampan förser hallar i privata eller kommersiella lokaler med ett varmvitt ljus (3 000 K) med en strålvinkel på 120°. LED-taklampan Basic är utrustad med långlivade LED-ljuskällor från AEG. Lampans takfäste består av högkvalitativt SPCC-stål.
 • AEG Dwain LED-taklampa, dimbar, CCT, Remote

  AEG Dwain LED-taklampa, dimbar, CCT, Remote
  Rund LED-taklampa Dwain med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Dwain är en modern LED-takarmatur som är utformad i en rund form, har ett svart hölje och innehåller tre synliga ljuskällor. Ett ringformat band löper horisontellt runt armaturen längs ramen, och dessutom finns det två cirkulära diffusorer som avger ljuset i botten. Detta ger direkt och ambient belysning på samma gång. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan färgtemperaturen justeras individuellt och ljusflödet kan också anpassas till respektive behov. - inkl. fjärrkontroll - Justerbart vitt: varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K) - Nattljusläge - Timerfunktion för automatisk avstängning efter 30 minuter
 • AEG Olia LED-taklampa, rund, CCT, dimbar

  AEG Olia LED-taklampa, rund, CCT, dimbar
  Rund LED-taklampa Olia med flexibelt justerbart ljus Olia LED-taklampan i modern ringdesign övertygar med mångsidiga ljusalternativ och medvetet placerade detaljer. Basen är en stor, rund plastskiva vars yttre ring strålar ut ljuset i rummet. På insidan finns två ringar i olika storlekar som omsluts av en svart ram. Deras inre ytor utstrålar ytterligare en del ljus och skapar en tilltalande 3D-effekt. Ljusfärgen och ljusflödet kan enkelt styras med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen. På så sätt kan ljuset när som helst anpassas till personliga behov. - inkl. fjärrkontroll - Justerbart vitt: varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K)