Gibas vägglampor

Populärt inom Gibas vägglampor

 • GIBAS LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm

  GIBAS LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 13 cm
  LED-vägglampa Dolce ger homogen indirekt belysningVägglampan Dolce, som är ganska minimalistisk till sin form, integreras särskilt i rustikt inredda vardagsrum och ger en behaglig accentbelysning i ett rustikt och handlapplicerat rostutseende. På toppen finns en diffusor av opalmetakrylat som sprider ljuset uppåt över ett stort område.
 • GIBAS Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt

  GIBAS Vägglampa Lola 35 cm i mässing och brunt
  Rustik vägglampa LOLA av oxiderad mässingDen kantigt utformade skärmen av oxiderad mässing sitter på en brun väggplatta som är något större än skärmen, vilket skapar en effektiv ram. I vardagsrum i lantlig stil eller i rum med medelhavsinredning framkallar den avlånga vägglampan en vacker ljuseffekt längs väggen och ger en mysig och behaglig extrabelysning i rummet. Inuti lampan sitter en E27-sockel där alla typer av glödlampor kan sättas in, så att belysningen inte bara kan bli mycket vacker utan också mycket energibesparande när man använder moderna LED-lampor.
 • GIBAS LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 50 cm

  GIBAS LED-vägglampa Dolce i rost-look, bredd 50 cm
  LED-vägglampa Dolce ger homogen indirekt belysningMed sin rustika och handapplicerade rostlook integrerar den minimalistiskt utformade vägglampan Dolce sig särskilt i rustikt inredda vardagsrum och sprider en behaglig accentbelysning. På ovansidan finns en diffusor av opal metakrylat som fördelar ljuset uppåt över ett brett område.
 • GIBAS Liten vägglampa Lola i varma färger

  GIBAS Liten vägglampa Lola i varma färger
  Liten vägglampa Lola med stor effektBåde utseendet och ljuseffekten hos den lilla vägglampan Lola är inspirerande, eftersom lampan består av en skärm av oxiderad mässing och en brun väggplatta som sticker ut något och bildar en kontrast till metallen. Skärmen är stängd upptill och nedtill med diffusorer, genom vilka ljuset skiner uppåt och nedåt och skapar ett dekorativt ljussken på väggen. Den lilla vägglampan passar perfekt i en rustik inredningsstil och kan utrustas med G9 halogenlampor (ingår ej).
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Gibas vägglampor

 • GIBAS Brun, exklusiv vägglampa LOLA

  GIBAS Brun, exklusiv vägglampa LOLA
  Exklusiv vägglampa Lola i oxiderad mässing Vägglampan ur serien LOLA är tillverkad av oxiderad mässing och drar blickarna till sig i varje inredningsstil. Armaturen är mångsidigt användbar. Ljuset släpps ut på ett bländfritt sätt både uppåt och nedåt. Därmed uppstår ett stämningsfullt ljussken.