Ebir vägglampor

Populärt inom Ebir vägglampor

 • Energisnål LED-spegellampa Esther S3, IP44

  Energisnål LED-spegellampa Esther S3, IP44
  Dekorativ och funktionell - LED-spegellampan Esther S3 Diskret och elegant ger LED-spegellampan Esther S3 rätt ljus för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan kan fästas direkt på en träram eller ett badrumsskåp. Med de inbyggda LED-lamporna med en total effekt på 6 watt och en färgtemperatur på 5 500 Kelvin ger spegellampan energisnålt ljus med en strålvinkel på 180°. I leveransen ingår stickproppsadapter. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!
 • Asymmetrisk LED-vägglampa Becky

  Asymmetrisk LED-vägglampa Becky
  Becky - en badrums-vägglampa med klara LED-lampor Nästan kvadratisk är kroppen hos LED-vägglampan Becky, som består av högkvalitativ, satinerad plast och skapar en jämn och bländfri belysning. Det klara ljuset från LED-lamporna i dagsljusvitt (5 700 K) avges i en vinkel på 123°, så att ett brett område framför spegeln blir belyst med en ljusström på 1 220 lumen. LED-vägglampan Becky kan monteras direkt i övre delen av spegeln, direkt på spegeln eller på väggen bredvid spegeln och kan anslutas direkt till 230 V, så inget separat drivdon behövs.
 • LED-spegellampa Irene S3, skyddsklass IP44

  LED-spegellampa Irene S3, skyddsklass IP44
  Tilltalande LED-spegellampa Irene S3 med IP44 och rejält med fästmaterial I attraktivt rundad form belyser Irene S3 badrumsspegeln. Lampan kan antingen monteras direkt på en träram eller ett badrumsskåp, eller fästas på en spegel med stickproppsadapter. En 6 W POWER LED-modul i dagsljusfärg ger energisnål och långlivad spegelbelysning.
 • 50 cm lång LED-spegellampa Katherine S2, IP44

  50 cm lång LED-spegellampa Katherine S2, IP44
  Modern badrumsbelysning med LED-spegellampan Katherine S2 LED-spegellampan Katherine S2 skapar rätt ljus vid badrumsspegeln för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan kan fästas direkt på eller vid en spegel (monteringsmaterial ingår). Med de inbyggda LED-lamporna med en total effekt på 6 watt och en färgtemperatur på 5 700 Kelvin ger spegellampan energisnålt ljus över spegeln. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!

Fler tips på Ebir vägglampor

 • LED-spegellampa Daniela, IP44

  LED-spegellampa Daniela, IP44
  För badrummet: LED-spegellampa Daniela Daniela LED-spegellampa består av en zamakfäste i aluminium och en PMMA-diffusor. Den smala designen gör den till en allround i många badrum. Den kan installeras på speglar med träram och på möbler. Strålvinkeln för de universella vita lysdioderna är 180 °.
 • Andrea – LED-spegellampa för badrummet

  Andrea – LED-spegellampa för badrummet
  Garanterar rätt ljus för badrumsspegeln – Andra LED-spegellampa För vardagliga uppgifter, som att ge badrummet optimalt ljus, är modellen Andrea perfekt. Den moderna och rörformade LED-spegellampan Andrea ger tillräckligt med ljus vid badrumsspegeln med sina dagsljusvita LED-lampor. Därför blir alla dagliga aktiviteter som man gör framför spegeln garanterat lätta och snabba att utföra.
 • LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 120 cm

  LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 120 cm
 • LED-spegellampa Irene, rund, bredd 50 cm

  LED-spegellampa Irene, rund, bredd 50 cm
 • LED-spegellampa Irene 2, bredd 50 cm

  LED-spegellampa Irene 2, bredd 50 cm
  Rund LED-spegellampa Irene 2 Tack vare den mattvita polykarbonatdiffusorn med cylinderform, försedd med dagsljusvita LED-lampor, erbjuder Irene 2 direkt och indirekt ljus med en 210° vinkel. Hållaren i blänkande krom ger elegans. Irene 2 ska inte bara fästas på speglar utan även på skåp. Till montaget är en anslutningslåda med en 35 cm lång kabel inkluderad.
 • LED-spegellampa Esther 2, matt svart, 50 cm

  LED-spegellampa Esther 2, matt svart, 50 cm
 • LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 50 cm

  LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 50 cm
 • LED-spegellampa Pandora, svart matt, 30,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, svart matt, 30,8 cm
 • LED-spegellampa Atlas - justerbar ljusfärg

  LED-spegellampa Atlas - justerbar ljusfärg
  Ger mer välbefinnande i badrummet - LED-spegellampan Atlas Den diskreta spegellampan Atlas ger med sina effektstarka LED-lampor inte bara tillräckligt med ljus vid badrumsspegeln, utan ljusfärgen kan regleras med fjärrkontrollen, som ingår i leveransen. Just i badrummet är det en fördel att kunna ställa om ljusfärgen till hemtrevligt och avkopplande varmvitt utan att behöva stiga upp ur badkaret. Den energieffektiva LED-tekniken använder bara 6 W, vilket påverkar elräkningen positivt. Leverans inkl. monteringsmaterial och fjärrkontroll. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!
 • LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 30,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 30,8 cm
 • Bredd LED-spegellampa Angela, IP44, 30 cm

  Bredd LED-spegellampa Angela, IP44, 30 cm
  Modern badrumsbelysning med LED-spegellampan Angela LED-spegellampan Angela skapar rätt ljus vid badrumsspegeln för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan är avsedd för väggmontering intill en spegel (monteringsmaterial ingår). Med de inbyggda LED-ljuskällorna med en färgtemperatur på 5 700 kelvin ger spegellampan energisnålt ljus över spegeln. OBS: Lampan levereras inklusive transformator, så kontrollera att det finns tillräckligt med plats.
 • LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 50 cm

  LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 50 cm
 • LED-spegellampa Veronica, bredd 30 cm, svart

  LED-spegellampa Veronica, bredd 30 cm, svart
 • LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 80,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 80,8 cm
 • LED-spegellampa Esther 2, krom, 28 cm

  LED-spegellampa Esther 2, krom, 28 cm
 • Yttäckande LED-spegellampa Angela, IP44, 16 cm

  Yttäckande LED-spegellampa Angela, IP44, 16 cm
  Modern badrumsbelysning med LED-spegellampan Angela LED-spegellampan Angela skapar rätt ljus vid badrumsspegeln för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan kan fästas direkt på eller vid en spegel. Med de inbyggda LED-lamporna med en färgtemperatur på 5 700 Kelvin ger spegellampan energisnålt ljus över spegeln. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!
 • LED-spegellampa Nikita, vit/stålgrå

  LED-spegellampa Nikita, vit/stålgrå
  LED-spegellampa Nikita för badrumsbelysning LED-spegellampan Nikita i stålgrått och vitt kan fästas på speglar, spegelskåp eller andra möbelobjekt. Lampkroppen är tillverkad i polykarbonat. Genom diffusorn av högkvalitativ plast utstrålar de inbyggda LED-lamporna klart dagsljus i en vinkel på 120°. Den 30 cm breda Nikita behöver inget LED-drivdon, den kan anslutas direkt till 230 V vilket är en stor fördel, särskilt när det gäller spegellampor.
 • LED-spegellampa Irene 2, bredd 30 cm

  LED-spegellampa Irene 2, bredd 30 cm
  Rund LED-spegellampa Irene 2 Tack vare den mattvita polykarbonatdiffusorn med cylinderform, försedd med dagsljusvita LED-lampor, erbjuder Irene 2 direkt och indirekt ljus med en 210° vinkel. Hållaren i blänkande krom ger elegans. Irene 2 ska inte bara fästas på speglar utan även på skåp. Till montaget är en anslutningslåda med en 35 cm lång kabel inkluderad.
 • LED-spegellampa Veronica, bredd 30 cm, krom

  LED-spegellampa Veronica, bredd 30 cm, krom
 • LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 60,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 60,8 cm
 • LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 20,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 20,8 cm
 • LED-spegellampa Esther 2

  LED-spegellampa Esther 2
  Kraftfull LED-spegellampa Esther2 för stora speglar LED-spegellampa Esther2 gör sin moderna, tunna design som enkelt kan integreras i nästan alla anläggningar. Den inbyggda LED-modulen är både ljus och ekonomisk när det gäller strömförbrukning. Med en bredd på 100 cm och en generös strålningsvinkel på 110 ° garanterar denna vackra lampa de bästa ljusförhållandena i badrummet och är också lämplig för att belysa större speglar.
 • LED-spegellampa Esther 2, matt svart, 28 cm

  LED-spegellampa Esther 2, matt svart, 28 cm
 • LED-spegellampa Hollywood, 60 cm 5 lampor blister

  LED-spegellampa Hollywood, 60 cm 5 lampor blister
  Flexibelt tillämplig LED-spegellampa Hollywood Oavsett om det är på badrumsspegeln, garderoben eller direkt på väggen – Hollywood erbjuder en elegant ljuskälla för många tillämpningar. Dessutom kan Hollywood monteras både vertikalt och horisontellt. De fem runda polykarbonatdiffusorerna med dagsljusvita LED-lampor sitter på en lång stång med en glänsande kromfinish. Lådan för vägganslutning med 35 cm lång kabel till lampan medföljer.
 • LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 80 cm

  LED-spegellampa Esther 2, krom, bredd 80 cm
 • Nayra - vit LED-spegellampa

  Nayra - vit LED-spegellampa
  Vit LED-spegellampa Nayra - kan även användas som möbellampa LED-spegellampan Nayra är mycket platt, LED-profilen är bara 0,9 cm hög. Genom den satinerade diffusorn av högkvalitativ plast utstrålar LED-lamporna dagsljusvitt ljus i en vinkel på 113° och belyser området framför spegeln perfekt. Men inte bara på spegeln, utan även om man monterar den på möbler kan Nayra ge klar belysning, exempelvis vid klädskåpet. LED-drivdonet ingår i leveransen och kan döljas bakom skåpet eller spegeln, tack vare den 35 cm långa anslutningskabeln.
 • 30 cm lång LED-spegellampa Katherine S2, IP44

  30 cm lång LED-spegellampa Katherine S2, IP44
  Modern badrumsbelysning med LED-spegellampan Katherine S2 LED-spegellampan Katherine S2 skapar rätt ljus vid badrumsspegeln för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan kan fästas direkt på eller vid en spegel (monteringsmaterial ingår). Med de inbyggda LED-lamporna med en total effekt på 6 watt och en färgtemperatur på 5 700 Kelvin ger spegellampan energisnålt ljus över spegeln. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!
 • LED-spegellampa Hollywood, 85 cm 7 lampor

  LED-spegellampa Hollywood, 85 cm 7 lampor
  LED-spegellampa Hollywood med olika monteringsalternativ LED-spegellampan Hollywood består av en list i elegant blänkande kromfinish. Denna är utrustad med sju runda diffusorer som har dagsljusvita LED-lampor. Tack vare det flexibla montaget kan Hollywood användas som en spegel-, möbelpåbyggnads- eller vägglampa, i vågrätt eller lodrätt läge, efter behov. Lampan är försedd med en låda för vägganslutning med en 35 cm lång anslutningskabel.
 • Bredd LED-spegellampa Angela, IP44, 50 cm

  Bredd LED-spegellampa Angela, IP44, 50 cm
  Modern badrumsbelysning med LED-spegellampan Angela LED-spegellampan Angela skapar rätt ljus vid badrumsspegeln för rakning, make-up eller för att fixa håret. Lampan är avsedd för väggmontering intill en spegel (monteringsmaterial ingår). Med de inbyggda LED-ljuskällorna med en färgtemperatur på 5 700 kelvin ger spegellampan energisnålt ljus över spegeln. OBS: Lampan levereras inklusive transformator, så kontrollera att det finns tillräckligt med plats.
 • LED-spegellampa Irene 2, bredd 80 cm

  LED-spegellampa Irene 2, bredd 80 cm
  Rund LED-spegellampa Irene 2 Tack vare den mattvita polykarbonatdiffusorn med cylinderform, försedd med dagsljusvita LED-lampor, erbjuder Irene 2 direkt och indirekt ljus med en 210° vinkel. Hållaren i blänkande krom ger elegans. Irene 2 ska inte bara fästas på speglar utan även på skåp. Till montaget är en anslutningslåda med en 35 cm lång kabel inkluderad.
 • LED-spegellampa Ruth IP44, 50 cm

  LED-spegellampa Ruth IP44, 50 cm
  Funktionell LED-spegellampa Ruth - en sparsam extrabelysning i badrummet Diskret och elegant skapar LED-spegellampan Ruth rätt ljus i badrummet. Med de inbyggda LED-lamporna med en total effekt på 6 watt ger spegellampan energisnålt ljus. Med skyddsklass IP44 är Ruth dessutom väl skyddad mot vattenstänk, inträngande fukt och föroreningar på ett optimalt sätt. Leverans inkl. monteringsmaterial och uttagsadapter. Obs: lampan levereras inklusive transformator. Kontrollera därför att det finns tillräckligt med plats för den vid monteringen!
 • LED-spegellampan Eva 2, universalvit

  LED-spegellampan Eva 2, universalvit
  Moderna LED-spegellampan Eva 2 för badrummet LED-spegellampan Eva 2 är tillverkat av polykarbonat. Den rörformade satinerade diffusorn har universalvita LED-lampor och är optiskt delad av kromhållaren. Förutom speglarna i badrummet kan Eva 2 även användas i andra inredningsobjekt som till exempel skåp. Lådan för vägganslutning med drivare och den 35 cm långa anslutningskabeln ingår redan i förpackningen.
 • LED-spegellampa Pandora, svart matt, 45,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, svart matt, 45,8 cm
 • LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 80 cm

  LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 80 cm
 • LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 30 cm

  LED-spegellampa Miracle i krom, bredd 30 cm
 • LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 45,8 cm

  LED-spegellampa Pandora, krom, bredd 45,8 cm