Lampkultur » Utebelysning

Märken på utebelysning:

David Superlight utebelysning

Populärt inom David Superlight utebelysning

 • Muldvarp Markspot Galvaniserad - David Superlight

  for David Superlight KonceptMULDVARP är en lampa för nedsänkning med ett gediget utförande och godkänd för att köras över. Den är därför särskilt lämpad för infarter men också såklart till trädgården, skyltbelysning och fasadbelysning. MULDVARP är försedd med en inbyggd reflektor som gör ljuset från en lågenergilampa extremt fördelaktigt, man kombinerar således en låg energiförbrukning med ett högt ljusutbyte. OBS! Godkänd för att köras över.
 • Fix Utomhus Vägglampa Svart - David Superlight

  for David Superlight KonceptFIX är en vägglampa av hög kvalitet för utomhusbruk. Ljuset är riktat nedåt och monteringen är gjord så enkel som möjligt. FIX vägglampa kan levereras i galvaniserad stål, kopparpläterad stål och pulverlackerad. FIX kan också användas som trädgårdslampa om man köper till en fot.
 • Egon Vägglampa Galvaniserad - David Superlight

  DesignDavid Superlight för David SuperlightKonceptEgon Vägglampa Galvaniserad är en traditionell och klassisk utomhusvägglampa från det välkända utomhusbelysningsföretaget David SuperLight.Solid konstruerad i hållbara material och med en finish av antingen varm-galvaniserat stål eller i en pulverlackerad matt struktur ? Så det finns ändå varianter att välja mellan så belysningen inte alltid ska ha en galvaniserad look. Optiken hos själva lampan är gjord i klart stallglas och kan tåla slitage från både vind, väder och tidens påfrestningar. Själva glaset skyddas av stålkonstruktionen som avslutas i en skön förening. Hela härligheten är självklart klassificerat för IP56, Isolationsklass I, vatten-klass IK10. Så DU kan vara säker på att din nya Egon utomhusvägglampa kan hålla till nästan vad som helst
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Vit - David Superlight

Fler tips på David Superlight utebelysning

 • Fjong Utomhus Vägglampa Fokobret Stål - David Superlight

  for David Superlight KonceptFjong vägglampa är enkel och modern i sin design. Den skapar ett mjukt och härligt nedåtriktat ljus, som skapar en mycket dekorativ effekt. Fjong vägglampa kan levereras i galvaniserat stål, kopparpläterat stål och pulverlackerat.
 • Mike Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight

  for David Superlight KonceptMIKE utomhuslampa Vägglampa är stolt över sina runda linjer i designen som ger ett behagligt och välavskärmat ljus. MIUKE passar bra i både privata och offentliga miljöer. MIKE är gjord av galvaniserat stål med 10 års rostgaranti. Kan levereras pulverlackerad samt i massiv koppar.
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Galvaniserad Stål - David Superlight

 • Brutus 120 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight

 • Samson Mini Utomhus Vägglampa Galvaniserad - David Superlight

  for David Superlight KonceptSAMSON MINI är en robust och härdig utomhuslampa Vägglampa som är gjord av galvaniserat stål med 10 års rostgaranti och kan dessutom levereras i pulverlackerat utförande. SAMSON MINI har en bra avskärmning i hård polykarbonat runt ljuskällan och de krökta distansrören är anodiserad aluminium. Lampan är därför väl skyddad mot vandalism.
 • Brutus 60 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight

 • Egon Vägglampa Svart - David Superlight

  DesignDavid Superlight för David SuperlightKonceptEgon Vägglampa Svart är en traditionell och klassisk utomhusvägglampa från det välkända utomhusbelysningsföretaget David SuperLight.Solid konstruerad i hållbara material och med en finish av antingen varm-galvaniserat stål eller i en pulverlackerad matt struktur ? Så det finns ändå varianter att välja mellan så belysningen inte alltid ska ha en galvaniserad look. Optiken hos själva lampan är gjord i klart stallglas och kan tåla slitage från både vind, väder och tidens påfrestningar. Själva glaset skyddas av stålkonstruktionen som avslutas i en skön förening. Hela härligheten är självklart klassificerat för IP56, Isolationsklass I, vatten-klass IK10. Så DU kan vara säker på att din nya Egon utomhusvägglampa kan hålla till nästan vad som helst
 • Tobias Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight

 • Henrik Utomhus Vägglampa Antracit/Klar Polycarbonat - David Superlight

  for David Superlight KonceptHENRIK är en attraktiv och klassisk utomhuslampa Vägglampa, som är lämplig till både stora och små projekt, både på offentliga och privata platser. HENRIK kommer i varianterna, galvaniserat stål, koppar och svart. Skärmen kommer i opal och klar polykarbonat.
 • Jan Inbyggdasspot Ø17 Vit - David Superlight

  for David Superlight KonceptJAN integrerad spotlight ? eller inbyggd lampa ? och mark-spotlight är en dekorativ och klassisk produkt från David Superlight A/S. Då designen är i toppklass göms inte lampan utan den framhävs på ett diskret sätt. JAN är framställd av galvaniserat stål ? eller koppar ? och levereras med 10 års rostgaranti. Kommer i 3 storlekar med en diameter på 17,5 cm, 23 cm och 29 cm.
 • Lukas Utomhus Vägglampa Galvaniserad - David Superlight

  Design Koncept LUKAS vägglampa för utomhusbruk är mycket enkel men väldigt stilfull i sin design. Denna vägglampa har inga sybliga skruvar och passar nästan vart som helst. LUKAS vägglampa an användas med både energisnål glödlampa och LED-lampa och de inbyggda reflektorerna säkrar ett optimalt ljusutbyte utan att blända. LUKAS vägglampa levereras i galvaniserat stål, pulverlackerat och kopparpläterat utförande.
 • Felix Utomhus Vägglampa Svart - David Superlight

  for David Superlight KonceptFELIX är en vägglampa hav hög kvalitet. Ljuset är nedåtriktat och är enkel att montera. Vid tillköp av en fot kan FELIX också användas som trädgårdslampa. FELIX kommer i varianterna, galvaniserad stål, kopparpläterad stål och pulverlackerad.
 • Klaus Utomhus Vägglampa Svart/Klar Polycarbonat - David Superlight

  for David Superlight KonceptKLAUS är en enkel och stilfull utomhus-vägglampa som passar bra i trädgårdsmiljöer, infarter, gångstigar mm. Kan också fås som en markträdgårdslampa. KLAUS kommer i varianterna: galvaniserat stål, svart och vit. Skärmen kommer i opal och klar polykarbonat ? samt opal och klart glas.
 • Thomas Utomhus Vägglampa Svart/Klar Polycarbonat - David Superlight

  for David Superlight KonceptTHOMAS är en elegant och snygg vägglampa för utomhusbruk som också kan fås som marklampa. Den är enkel i designen som klär både en modernare och något äldre byggnad. THOMAS kommer i galvaniserat stål, massiv koppar eller målad. Glaset kan monteras med klart eller opalvitt glas. Önskas den med polykarbonat finns den också med klart eller opalvitt utförande.
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Svart - David Superlight

 • Rasmus Utomhus Vägglampa - David Superlight

 • Erik LED Utomhus Vägglampa Galvaniserad - David Superlight

  for David Superlight KonceptERIK är en enkel och graciös men robust utomhus vägglampa som ger ett vackert och mjukt ljus och är enkel att montera. Perfekt till din trädgårdsmiljö, gångstigen och uppfarten. ERIK Vägglampa är försedd med en elektronisk strömförsörjning för 2g11 kompaktlysrör och är producerad i galvaniserad stål med topplock i eloxerad aluminium. ERIK kan dessutom levereras med efterföljande elektrostatisk pulverbeläggning i standardfärgerna vitt, svart och antracit.
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight