David Superlight utebelysning

Populärt inom David Superlight utebelysning

 • Muldvarp Markspot Galvaniserad - David Superlight

  Muldvarp Markspot Galvaniserad - David Superlight
  for David Superlight KonceptMULDVARP är en lampa för nedsänkning med ett gediget utförande och godkänd för att köras över. Den är därför särskilt lämpad för infarter men också såklart till trädgården, skyltbelysning och fasadbelysning. MULDVARP är försedd med en inbyggd reflektor som gör ljuset från en lågenergilampa extremt fördelaktigt, man kombinerar således en låg energiförbrukning med ett högt ljusutbyte. OBS! Godkänd för att köras över.
 • Brutus 120 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight

  Brutus 120 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight
  Design David Superlight Koncept Brutus 120 är en gedigen och elegant produkt som bland annat kan användas som infartsförbud. LED-ljuskällan är gömd i toppen och ger ett indirekt skulpturalt ljus som fördelar sig utmed de ovala sidorna och slutar i en cirkel på marken. Lampan är gjord i värme-galvaniserat stål.Skruvar och muttrar i rostfritt stål.BRUTUS kan också levereras i en elektrostatisk pulverlackerad matt struktur.Det är 10 års rostgaranti på lampan.Brutus är en produktserie med två lampor i 60 och 120 cm längd . Båda varianterna gör sig bra som infartshinder till gågator. Utöver är lampan särskilt elegant som belysning i långa infarter och längs stigar i parker och i hamnområden. Med sin robusta design är lampan även bra till institutioner och offentliga platser. En väldigt effektiv lampa som står emot förstörelse och vandalisering.Brutus kommer som standard till påsalning men ska lampan i stället användas nedgrävning kan det köpas till ett fundament till det ändamålet.
 • Egon Vägglampa Galvaniserad - David Superlight

  Egon Vägglampa Galvaniserad - David Superlight
  DesignDavid Superlight för David SuperlightKonceptEgon Vägglampa Galvaniserad är en traditionell och klassisk utomhusvägglampa från det välkända utomhusbelysningsföretaget David SuperLight.Solid konstruerad i hållbara material och med en finish av antingen varm-galvaniserat stål eller i en pulverlackerad matt struktur - Så det finns ändå varianter att välja mellan så belysningen inte alltid ska ha en galvaniserad look. Optiken hos själva lampan är gjord i klart stallglas och kan tåla slitage från både vind, väder och tidens påfrestningar. Själva glaset skyddas av stålkonstruktionen som avslutas i en skön förening. Hela härligheten är självklart klassificerat för IP56, Isolationsklass I, vatten-klass IK10. Så DU kan vara säker på att din nya Egon utomhusvägglampa kan hålla till nästan vad som helst
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Svart - David Superlight

  Juelsminde Utomhus Vägglampa Svart - David Superlight
  Design David Superlight Koncept Juelsminde vägglampa i Svart är enkel och ytterst simpel i sin slanka utformning. Den är utförd i traditionell dansk design och ger ett trevligt upp-och nedåtriktat ljus som kan skapa ett vackert ljusspel på väggen. Juelsminde vägglampa i Svart är framställd i modern stil och har inbyggd LED. Den fås både i varmförzinkat stål samt pulverlackerad yta. Juelsminde-lampan i Svart kan användas såväl till privat bruk som yrkesmässigt bruk och passar exempelvis till fristående villor som väggbelysning till ingångspartier samt altangångar utomhus. Lampan är som alla andra utomhuslampor från David Superligt, solid och säkert mot förstörelse och vandalism.

Fler tips på David Superlight utebelysning

 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Galvaniserad Stål - David Superlight

  Juelsminde Utomhus Vägglampa Galvaniserad Stål - David Superlight
  Design David Superlight Koncept Juelsminde vägglampa i Stål är enkel och ytterst simpel i sin slanka utformning. Den är utförd i traditionell dansk design och ger ett trevligt upp-och nedåtriktat ljus som kan skapa ett vackert ljusspel på väggen. Juelsminde vägglampa i Stål är framställd i modern stil och har inbyggd LED. Den fås både i varmförzinkat stål samt pulverlackerad yta. Juelsminde-lampan i Stål kan användas såväl till privat bruk som yrkesmässigt bruk och passar exempelvis till fristående villor som väggbelysning till ingångspartier samt altangångar utomhus. Lampan är som alla andra utomhuslampor från David Superligt, solid och säkert mot förstörelse och vandalism.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Galvaniseret - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Galvaniseret - David Superlight
 • Glas Ø100x155mm Klart - David Superlight

  Glas Ø100x155mm Klart - David Superlight
  ProducentDavid SuperlightKonceptKlart glas till Henrik Väggglampa är en reservdel till en klassiska Henrik Vägglampa från David Superlight. Till dig som har haft otur och att glaset i din Henrik utomhuslampa har gått sönder eller om du av andra orsaker önskar att byta ut glaset i din lampa.
 • Jan Inbyggdasspot - David Superlight

  Jan Inbyggdasspot - David Superlight
  for David Superlight KonceptJAN integrerad spotlight - eller inbyggd lampa - och mark-spotlight är en dekorativ och klassisk produkt från David Superlight A/S. Då designen är i toppklass göms inte lampan utan den framhävs på ett diskret sätt. JAN är framställd av galvaniserat stål - eller koppar - och levereras med 10 års rostgaranti. Kommer i 3 storlekar med en diameter på 17,5 cm, 23 cm och 29 cm.
 • Mike Utomhus Vägglampa - David Superlight

  Mike Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptMIKE utomhuslampa Vägglampa är stolt över sina runda linjer i designen som ger ett behagligt och välavskärmat ljus. MIUKE passar bra i både privata och offentliga miljöer. MIKE är gjord av galvaniserat stål med 10 års rostgaranti. Kan levereras pulverlackerad samt i massiv koppar.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Antracit - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Antracit - David Superlight
 • Klaus Utomhus Vägglampa - David Superlight

  Klaus Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptKLAUS är en enkel och stilfull utomhus-vägglampa som passar bra i trädgårdsmiljöer, infarter, gångstigar mm. Kan också fås som en markträdgårdslampa. KLAUS kommer i varianterna: galvaniserat stål, svart och vit. Skärmen kommer i opal och klar polykarbonat - samt opal och klart glas.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Sort - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Sort - David Superlight
 • Thomas Utomhus Vägglampa - David Superlight

  Thomas Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptTHOMAS är en elegant och snygg vägglampa för utomhusbruk som också kan fås som marklampa. Den är enkel i designen som klär både en modernare och något äldre byggnad. THOMAS kommer i galvaniserat stål, massiv koppar eller målad. Glaset kan monteras med klart eller opalvitt glas. Önskas den med polykarbonat finns den också med klart eller opalvitt utförande.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Kobber - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Kobber - David Superlight
 • Brutus 60 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight

  Brutus 60 Utomhus Pollare Galvaniserad Stål - David Superlight
  Design David Superlight Koncept Brutus 60 är en gedigen och elegant produkt som bland annat kan användas som infartsförbud. LED-ljuskällan är gömd i toppen och ger ett indirekt skulpturalt ljus som fördelar sig utmed de ovala sidorna och slutar i en cirkel på marken. Lampan är gjord i värme-galvaniserat stål.Skruvar och muttrar i rostfritt stål.BRUTUS kan också levereras i en elektrostatisk pulverlackerad matt struktur.Det är 10 års rostgaranti på lampan.Brutus är en produktserie med två lampor i 60 och 120 cm längd . Båda varianterna gör sig bra som infartshinder till gågator. Utöver är lampan särskilt elegant som belysning i långa infarter och längs stigar i parker och i hamnområden. Med sin robusta design är lampan även bra till institutioner och offentliga platser. En väldigt effektiv lampa som står emot förstörelse och vandalisering.Brutus kommer som standard till påsalning men ska lampan i stället användas nedgrävning kan det köpas till ett fundament till det ändamålet.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Galvaniseret - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Galvaniseret - David Superlight
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Sort - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Sort - David Superlight
 • Fjong Utomhus Vägglampa - David Superlight

  Fjong Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptFjong vägglampa är enkel och modern i sin design. Den skapar ett mjukt och härligt nedåtriktat ljus, som skapar en mycket dekorativ effekt. Fjong vägglampa kan levereras i galvaniserat stål, kopparpläterat stål och pulverlackerat.
 • Henrik Utomhus Vägglampa - David Superlight

  Henrik Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptHENRIK är en attraktiv och klassisk utomhuslampa Vägglampa, som är lämplig till både stora och små projekt, både på offentliga och privata platser. HENRIK kommer i varianterna, galvaniserat stål, koppar och svart. Skärmen kommer i opal och klar polykarbonat.
 • Juelsminde Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight

  Juelsminde Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight
  Design David Superlight Koncept Juelsminde vägglampa i Antracit är enkel och ytterst simpel i sin slanka utformning. Den är utförd i traditionell dansk design och ger ett trevligt upp-och nedåtriktat ljus som kan skapa ett vackert ljusspel på väggen. Juelsminde vägglampa i Antracit är framställd i modern stil och har inbyggd LED. Den fås både i varmförzinkat stål samt pulverlackerad yta. Juelsminde-lampan i Antracit kan användas såväl till privat bruk som yrkesmässigt bruk och passar exempelvis till fristående villor som väggbelysning till ingångspartier samt altangångar utomhus. Lampan är som alla andra utomhuslampor från David Superligt, solid och säkert mot förstörelse och vandalism.
 • Tobias Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight

  Tobias Utomhus Vägglampa Antracit - David Superlight
  DesignDavid Superlight KonceptTobias vägglampa i Antracit är modern och ytterst simpel i sin slanka form. Den är utförd i traditionell dansk design och ger ett mysigt upp- och nedåtriktat ljus där det kan skapas vackra ljus-spel på väggen. Lampan är tillverkad och levereras i varmförzinkat stål samt i matt struktur i färgerna svart, antracit &: vit. Den är smalare än exempelvis utomhuslampan ?Fjong? - Som också är producerad av David Superlight. Tobias-lampan kan användas såväl till privata som till yrkesmässiga syften och är passande för exempelvis småhus och som väggbelysning till ingångspartier samt utvändiga uteplatsgångar. Lampan har en solid och genomtänkt konstruktion, som tål vandalism och förstörelse.
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Antracit - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1290lm Antracit - David Superlight
 • Egon Vägglampa Svart - David Superlight

  Egon Vägglampa Svart - David Superlight
  DesignDavid Superlight för David SuperlightKonceptEgon Vägglampa Svart är en traditionell och klassisk utomhusvägglampa från det välkända utomhusbelysningsföretaget David SuperLight.Solid konstruerad i hållbara material och med en finish av antingen varm-galvaniserat stål eller i en pulverlackerad matt struktur - Så det finns ändå varianter att välja mellan så belysningen inte alltid ska ha en galvaniserad look. Optiken hos själva lampan är gjord i klart stallglas och kan tåla slitage från både vind, väder och tidens påfrestningar. Själva glaset skyddas av stålkonstruktionen som avslutas i en skön förening. Hela härligheten är självklart klassificerat för IP56, Isolationsklass I, vatten-klass IK10. Så DU kan vara säker på att din nya Egon utomhusvägglampa kan hålla till nästan vad som helst
 • MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Kobber - David Superlight

  MiniLED Utomhus Vägglampa 1359lm Kobber - David Superlight
 • ErikLED Utomhus Vägglampa - David Superlight

  ErikLED Utomhus Vägglampa - David Superlight
  for David Superlight KonceptERIK är en enkel och graciös men robust utomhus vägglampa som ger ett vackert och mjukt ljus och är enkel att montera. Perfekt till din trädgårdsmiljö, gångstigen och uppfarten. ERIK Vägglampa är försedd med en elektronisk strömförsörjning för 2g11 kompaktlysrör och är producerad i galvaniserad stål med topplock i eloxerad aluminium. ERIK kan dessutom levereras med efterföljande elektrostatisk pulverbeläggning i standardfärgerna vitt, svart och antracit.