Studio Italia Design taklampor

Populärt inom Studio Italia Design taklampor

 • Thor Vägglampa/Plafond Ø30 LED - Studio Italia Design

  Thor Vägglampa/Plafond Ø30 LED - Studio Italia Design
  DesignStudio Italia Design för Studio Italia KonceptThor Vägglampa/Plafond Ø30 är en enkel och samtidigt dekorativ tak- och vägglampa. Den har inbyggd LED och många fina detaljer. Man kan justera den runda plattan ut och in så att man själv kan bestämma hur mycket ljus som ska komma ut i rummet. Utöver det kan lampan dämpas så att man använda det som stämningsljus men också för att lysa upp rummet.
 • Kelly Cluster Sphere Taklampa Koppar/Brons - Studio Italia Design

  Kelly Cluster Sphere Taklampa Koppar/Brons - Studio Italia Design
 • Kelly SO1 Taklampa Ø50 Brons - Studio Italia Design

  Kelly SO1 Taklampa Ø50 Brons - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO1 Taklampa Ø50 Brons från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO1 Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO1 Taklampa Ø50 Brons är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Kelly SO Taklampa Ø80 Vit - Studio Italia Design

  Kelly SO Taklampa Ø80 Vit - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO Taklampa Ø80 i vit från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO Taklampa med en diameter på 80 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO Taklampa Ø80 i vit är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.

Fler tips på Studio Italia Design taklampor

 • Rain Taklampa 2700k Guld - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Guld - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan Guld från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell till köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.
 • Bugia Single Plafond Krom - Studio Italia

  Bugia Single Plafond Krom - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Single Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Koppar Liten

  Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Koppar Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Skyfall Takpendel Kristall Liten

  Studio Italia Skyfall Takpendel Kristall Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Sky-Fall SO1 Taklampa Koppar Glas - Studio Italia Design

  Sky-Fall SO1 Taklampa Koppar Glas - Studio Italia Design
  Design Studio Italia Design Koncept Sky-fall Pendeln är en otroligt fin och exklusiv design från Studio Italia. Designern har funnit sin inspiration i en gammaldags vinkaraff. I själva lampan sitter toppmodern LED teknologi, 2 x 1+ watt LED ljuskällor där den ena lyser upp lampan och ger rumsbelysning, och den andra sitter nere i lampan som primär belysning ned över bordet. Sky-fall kan användas i en hörna, över en skänk eller i entrén, men den används oftast över ett matbord eller över köksbordet. Sky-fall fås i både klart kristallglas och i blank koppar.
 • Rain Taklampa 2700k Svart - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Svart - Studio Italia
 • Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Guld

  Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Guld
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampan från Studio Italia Design fuskar vid första ögonkast. Dess eleganta och vackra yta utstrålar omedelbart endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar den s
 • Kelly SO1 Taklampa Ø50 Vit - Studio Italia Design

  Kelly SO1 Taklampa Ø50 Vit - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO1 Taklampa Ø50 i vit från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO1 Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO1 Taklampa Ø50 vit är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Studio Italia Skyfall Takpendel Kristall Stor

  Studio Italia Skyfall Takpendel Kristall Stor
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Lila

  Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Lila
  Design: Studio Italia DesignKoncept: Studio Italia Design Sugegasa Pendel är den perfekta matbordslampan. Sugegasa takpendeln ger med rena linjer och genomskinlig polykarbonat ett klart och gott ljus ned åt bordet den hänger över. Med sin slåend
 • Studio Italia Maggio SO Takpendel Vit

  Studio Italia Maggio SO Takpendel Vit
  Design: Marta Sansoni för Studio Italia DesignKoncept:Maggio takpendeln från Studio Italia Design tar vårens förföriska magi in i ditt hem med sitt indirekta ljus. Studio Italia Design Maggio takpendeln ger med sina dekorativt skurna och hopslin
 • Studio Italia Spider SO1 Champagne

  Studio Italia Spider SO1 Champagne
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Spider takpendeln skapar ett nästan oändligt urval av kompositioner tack vare takpendelns modularitet. Spider fra Studio Italia Design kan med sin spektakulära flexibilitet via justeringshålet i skärmen tillf
 • Kelly SO1 Taklampa Ø50 Svart - Studio Italia Design

  Kelly SO1 Taklampa Ø50 Svart - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO1 Taklampa Ø50 i svart från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO1 Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO1 Taklampa Ø50 i svart är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Valentina SO Taklampa Krom/Clear - Studio Italia Design

  Valentina SO Taklampa Krom/Clear - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKoncept Valentina SO Taklampa Krom/ClearI 2018 skapade en annan generation i familjeverksamheten Studio Italia Design den moderna prisma-serien Valentina bestående av praktiska och vackra lampor.Serien innehåller en bordslampa i fem olika färger samt med- och utan uppladdningsbart batteri, en vägglampa och en taklampa. De kännetecknas alla av deras genomskinliga skärmar i polycarbonat med prismor.Speciellt seriens skärmar ger de olika typer av lampor ett spännande uttryck där nytt och gammalt kombineras. Samtidigt säkrar de ett fantastiskt ljus som snyggt reflekteras i skärmens många facetter och strukturer. Alla lamporna har inbyggd LED-ljuskälla och ger därmed ett bra och energibesparande ljus.Upplev ljusspelet och låt den eleganta italienska designen intaga ditt hem med antingen en bordslampa i vit, svart, krom, guld, rosé gold samt en taklampa eller vägglampa i krom/clear.
 • Kelly SO4 Large Sphere Taklampa Koppar/Brons - Studio Italia Design

  Kelly SO4 Large Sphere Taklampa Koppar/Brons - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO4 Large Sphere Taklampa Ø80 i koppar/brons från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO4 Large Sphere Taklampa med en diameter på 80 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO4 Large Sphere Taklampa Ø80 i koppar/brons är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Studio Italia Kelly Cluster Pendel Brons

  Studio Italia Kelly Cluster Pendel Brons
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Kelly Cluster Pendel från Studio Italia Design är en mycket trevlig och dekorativt pendel. Studio Italia har skurit den vackra ytan på lampan med laser. Detta ger Kelly lampan en mycket unik look. Lampan är ut
 • Studio Italia Nostalgia S02 Takpendel Kristall

  Studio Italia Nostalgia S02 Takpendel Kristall
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Stor

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Stor
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Bugia Single Plafond Vit - Studio Italia

  Bugia Single Plafond Vit - Studio Italia
 • Rain Taklampa 2700k Vit - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Vit - Studio Italia
 • Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Guld

  Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Guld
  Design: Studio Italia Design Koncept:Rain takpendeln från Studio Italia Design är med sin enkla och minimalistiska form spektakulär vare sig den hänger för sig själv eller installeras i klungor. Som regndroppar på våren kan Rain takpendeln sk
 • Bugia plafond 3-spot (Vit)

  Bugia plafond 3-spot (Vit)
  Bugio är en exklusiv och snygg plafond i metall med 3st spotlights. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger både ett direkt och indirekt ljus genom de rundade linserna. Finns i färgerna guld, krom och koppar, samt i en mindre storlek med 2st spotlights. Härlig och mjuk design med tilltalande runda former.Integrerad LED-belysning.
 • Rain Taklampa 2700k Vit - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Vit - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan Vit från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell tiDesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan XX från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell till köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.ll köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.
 • Bugia Triple Plafond Koppar - Studio Italia

  Bugia Triple Plafond Koppar - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Triple Plafond Koppar från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Rain Taklampa 2700k Guld - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Guld - Studio Italia
 • Studio Italia Bugia PL3 Taklampa

  Studio Italia Bugia PL3 Taklampa
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampa från Studio Italia Design fuskar lite vid första anblicken. Dess eleganta form och exklusiva finish utstrålar endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar d
 • Nostalgia Taklampa SO3 Gold - Studio Italia Design

  Nostalgia Taklampa SO3 Gold - Studio Italia Design
  DesignDima Loginoff för Studio Italia Design KonceptNostalgia Suspension SO3 Pendel är dåtid och nutid som smälter samman i en lycklig förening. Den helt nya Led teknologin är omsluten av en fin old-school skärm i mun blåst glas. Nostalgia Pendlarna finns i 4 fina färger, dem kan sättas samman i en salig blandning eller köras i en och samma stil Utöver det så finns det också 3 olika versioner när det kommer till storlek och form. Välj mellan Crystal, Chrome, Guld och den romantiska Rosé Gold, där alla finns i storlekarna SO1, SO2 och SO3. Där alla lamporna kan blandas runt för att ge deras unika intryck. LED enheten kräver inte någon separat driver, så lamporna kan sättas direkt i standarduttag. Det finns möjlighet att använda dimmer, dock ska man vara uppmärksam på att gamla dimmerenheter inte fungerar på produkten, och alla moderna LED dimmer är inte heller kompatibla.
 • Studio Italia Random Pendel Guld Rosa

  Studio Italia Random Pendel Guld Rosa
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Random Pendeln från Studio Italia Design består av tre enkla lampor som satts samman till en. De tre vackra klotformade glasskärmarna är munblåsta och skapar en helhet i all sin tillfällighet. Varje lampa h
 • Bugia Double Plafond Krom - Studio Italia

  Bugia Double Plafond Krom - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Double Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Studio Italia Bugia PL3 Taklampa Krom

  Studio Italia Bugia PL3 Taklampa Krom
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampa från Studio Italia Design fuskar lite vid första anblicken. Dess eleganta form och exklusiva finish utstrålar endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar d
 • Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Rökfärgad

  Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Rökfärgad
  Design: Studio Italia DesignKoncept: Studio Italia Design Sugegasa Pendel är den perfekta matbordslampan. Sugegasa takpendeln ger med rena linjer och genomskinlig polykarbonat ett klart och gott ljus ned åt bordet den hänger över. Med sin slåend
 • Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Rosa Guld

  Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Rosa Guld
  Design: Studio Italia Design Koncept:Rain takpendeln från Studio Italia Design är med sin enkla och minimalistiska form spektakulär vare sig den hänger för sig själv eller installeras i klungor. Som regndroppar på våren kan Rain takpendeln sk
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Stor

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Stor
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Random Pendel

  Studio Italia Random Pendel
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Random Pendeln från Studio Italia Design består av tre enkla lampor som satts samman till en. De tre vackra klotformade glasskärmarna är munblåsta och skapar en helhet i all sin tillfällighet. Varje lampa h
 • Bugia Triple Plafond Vit - Studio Italia

  Bugia Triple Plafond Vit - Studio Italia
 • Makeup AP1 Taklampa/Vegglampa Ø30 - Studio Italia Design

  Makeup AP1 Taklampa/Vegglampa Ø30 - Studio Italia Design
  Design:Studio Italia DesignKonceptMakeup AP-serien från Studio Italia Design, är designad till att ge dina väggar eller tak ett snyggt och stilrent lyft.Lägg på lite makeup på dina väggar med upp till 50 lampor i 3 olika storlekar sammansatta utan synliga sladdar eller kopplingar så att inget stör den lätta och rena looken. Varje lampa i Makeup AP-serien är tillverkad av en snygg mattvit bas i metall med en ren vit dimmer som ser till att det blir ett likartat och mjukt ljus.Oavsett om du väljer att använda 1 eller 50 stycken från serien är detta ett perfekt val till att ge dina väggar och tak nytt liv med en fantastisk ren design och ett behagligt ljus. Makeup AP-serien kommer i 3 storlekar:AP: Ø40 cm.AP1: Ø30 cm.AP2: Ø20 cm.
 • Studio Italia Bugia PL1 Koppar

  Studio Italia Bugia PL1 Koppar
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampan från Studio Italia Design fuskar vid första ögonkast. Dess eleganta och vackra yta utstrålar omedelbart endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar den s
 • Bugia Single Plafond Guld - Studio Italia

  Bugia Single Plafond Guld - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Single Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Bugia Double Plafond Koppar - Studio Italia

  Bugia Double Plafond Koppar - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Double Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Rain Taklampa 2700k Borstat Krom - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Borstat Krom - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan Borstat Krom från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell till köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Liten

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Nostalgia S03 Takpendel Kristall

  Studio Italia Nostalgia S03 Takpendel Kristall
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Spider SO1 Krom

  Studio Italia Spider SO1 Krom
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Spider takpendeln skapar ett nästan oändligt urval av kompositioner tack vare takpendelns modularitet. Spider fra Studio Italia Design kan med sin spektakulära flexibilitet via justeringshålet i skärmen tillf
 • Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Brons - Studio Italia Design

  Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Brons - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i brons från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO2 Small Sphere Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i brons är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Studio Italia Skyfall Takpendel Koppar Liten

  Studio Italia Skyfall Takpendel Koppar Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Thor Vägglampe/Taklampa Ø60 LED - Studio Italia Design

  Thor Vägglampe/Taklampa Ø60 LED - Studio Italia Design
  DesignStudio Italia Design för Studio Italia KonceptThor Vägglampe/Taklampa Ø60 LED är en enkel och samtidigt dekorativ tak- och vägglampa. Den har inbyggd LED och många fina detaljer. Man kan justera den runda plattan ut och in så att man själv kan bestämma hur mycket ljus som ska komma ut i rummet. Utöver det kan lampan dämpas så att man använda det som stämningsljus men också för att lysa upp rummet.
 • Makeup AP2 Taklampa/Vegglampa Ø20 - Studio Italia Design

  Makeup AP2 Taklampa/Vegglampa Ø20 - Studio Italia Design
  Design:Studio Italia DesignKonceptMakeup AP-serien från Studio Italia Design, är designad till att ge dina väggar eller tak ett snyggt och stilrent lyft.Lägg på lite makeup på dina väggar med upp till 50 lampor i 3 olika storlekar sammansatta utan synliga sladdar eller kopplingar så att inget stör den lätta och rena looken. Varje lampa i Makeup AP-serien är tillverkad av en snygg mattvit bas i metall med en ren vit dimmer som ser till att det blir ett likartat och mjukt ljus.Oavsett om du väljer att använda 1 eller 50 stycken från serien är detta ett perfekt val till att ge dina väggar och tak nytt liv med en fantastisk ren design och ett behagligt ljus. Makeup AP-serien kommer i 3 storlekar:AP: Ø40 cm.AP1: Ø30 cm.AP2: Ø20 cm.
 • Sugegasa Taklampa Smoke - Studio Italia Design

  Sugegasa Taklampa Smoke - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia KonceptSugegasa Pendlen i Smoke är en vacker och dekorativ lampa om på ett helt unikt sätt förenar gammalt med nytt.Den är framställd i polycabonat men med en fin yta som är inspirerad av slipad kristall, vilket gör att den liknar en kristall lampa.Pendeln är en nytolkning av en gammaldags kristall lampa med en diameter på 60 cm, vilket gör att den är perfekt att hänga över matbordet.
 • Studio Italia Spider SO1 Svart

  Studio Italia Spider SO1 Svart
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Spider takpendeln skapar ett nästan oändligt urval av kompositioner tack vare takpendelns modularitet. Spider fra Studio Italia Design kan med sin spektakulära flexibilitet via justeringshålet i skärmen tillf
 • Studio Italia Random Pendel Guld

  Studio Italia Random Pendel Guld
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Random Pendeln från Studio Italia Design består av tre enkla lampor som satts samman till en. De tre vackra klotformade glasskärmarna är munblåsta och skapar en helhet i all sin tillfällighet. Varje lampa h
 • Bugia Double Plafond Vit - Studio Italia

  Bugia Double Plafond Vit - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Double Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Nostalgia Taklampa SO3 Rose Gold - Studio Italia Design

  Nostalgia Taklampa SO3 Rose Gold - Studio Italia Design
  DesignDima Loginoff för Studio Italia Design KonceptNostalgia Suspension SO3 Pendel är dåtid och nutid som smälter samman i en lycklig förening. Den helt nya Led teknologin är omsluten av en fin old-school skärm i mun blåst glas. Nostalgia Pendlarna finns i 4 fina färger, dem kan sättas samman i en salig blandning eller köras i en och samma stil Utöver det så finns det också 3 olika versioner när det kommer till storlek och form. Välj mellan Crystal, Chrome, Guld och den romantiska Rosé Gold, där alla finns i storlekarna SO1, SO2 och SO3. Där alla lamporna kan blandas runt för att ge deras unika intryck. LED enheten kräver inte någon separat driver, så lamporna kan sättas direkt i standarduttag. Det finns möjlighet att använda dimmer, dock ska man vara uppmärksam på att gamla dimmerenheter inte fungerar på produkten, och alla moderna LED dimmer är inte heller kompatibla.
 • Rain Taklampa 2700k Svart - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Svart - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan Svart från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell till köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.
 • Nostalgia Taklampa SO3 Crystal - Studio Italia Design

  Nostalgia Taklampa SO3 Crystal - Studio Italia Design
  DesignDima Loginoff för Studio Italia Design KonceptNostalgia Suspension SO3 Pendel är dåtid och nutid som smälter samman i en lycklig förening. Den helt nya Led teknologin är omsluten av en fin old-school skärm i mun blåst glas. Nostalgia Pendlarna finns i 4 fina färger, dem kan sättas samman i en salig blandning eller köras i en och samma stil Utöver det så finns det också 3 olika versioner när det kommer till storlek och form. Välj mellan Crystal, Chrome, Guld och den romantiska Rosé Gold, där alla finns i storlekarna SO1, SO2 och SO3. Där alla lamporna kan blandas runt för att ge deras unika intryck. LED enheten kräver inte någon separat driver, så lamporna kan sättas direkt i standarduttag. Det finns möjlighet att använda dimmer, dock ska man vara uppmärksam på att gamla dimmerenheter inte fungerar på produkten, och alla moderna LED dimmer är inte heller kompatibla.
 • Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Vit

  Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampan från Studio Italia Design fuskar vid första ögonkast. Dess eleganta och vackra yta utstrålar omedelbart endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar den s
 • Studio Italia Nostalgia S01 Takpendel Kristall

  Studio Italia Nostalgia S01 Takpendel Kristall
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Skyfall Takpendel Koppar Stor

  Studio Italia Skyfall Takpendel Koppar Stor
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Liten

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Matt Vit Mellan

  Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Matt Vit Mellan
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Sky-Fall SO1 Taklampa Klarglas - Studio Italia Design

  Sky-Fall SO1 Taklampa Klarglas - Studio Italia Design
  Design Studio Italia Design Koncept Sky-fall Pendeln är en otroligt fin och exklusiv design från Studio Italia. Designern har funnit sin inspiration i en gammaldags vinkaraff. I själva lampan sitter toppmodern LED teknologi, 2 x 1+ watt LED ljuskällor där den ena lyser upp lampan och ger rumsbelysning, och den andra sitter nere i lampan som primär belysning ned över bordet. Sky-fall kan användas i en hörna, över en skänk eller i entrén, men den används oftast över ett matbord eller över köksbordet. Sky-fall fås i både klart kristallglas och i blank koppar.
 • Studio Italia Kelly Cluster Pendel Vit

  Studio Italia Kelly Cluster Pendel Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Kelly Cluster Pendel från Studio Italia Design är en mycket trevlig och dekorativt pendel. Studio Italia har skurit den vackra ytan på lampan med laser. Detta ger Kelly lampan en mycket unik look. Lampan är ut
 • Random Taklampa Krom - Studio Italia

  Random Taklampa Krom - Studio Italia
  DesignChia-Ying Lee för Studio Italia DesignKonceptRandom Taklampan i Krom från Studio Italia Design är en helt magisk taklampa, som ger en helt unik effekt, när lyset först skiner ut. Lampan har inbyggd LED ljuskälla, som ger ett varmt ljus.Denna sköna taklampa finns i klar kristall eller metalliserad krom, vilket ger en touch av modern stil. Du kan antingen välja att hänga taklampan ensam eller i klunga av flera tillsammans, bägge delar kommer se fantastiskt ut.Använd taklampan över matbordet, i ett hörn av vardagsrummet eller ute i entrén för att hälsa folk välkommen.
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Mellan

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Mellan
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Nostalgia Taklampa SO3 Krom - Studio Italia Design

  Nostalgia Taklampa SO3 Krom - Studio Italia Design
  DesignDima Loginoff för Studio Italia Design KonceptNostalgia Suspension SO3 Pendel är dåtid och nutid som smälter samman i en lycklig förening. Den helt nya Led teknologin är omsluten av en fin old-school skärm i mun blåst glas. Nostalgia Pendlarna finns i 4 fina färger, dem kan sättas samman i en salig blandning eller köras i en och samma stil Utöver det så finns det också 3 olika versioner när det kommer till storlek och form. Välj mellan Crystal, Chrome, Guld och den romantiska Rosé Gold, där alla finns i storlekarna SO1, SO2 och SO3. Där alla lamporna kan blandas runt för att ge deras unika intryck. LED enheten kräver inte någon separat driver, så lamporna kan sättas direkt i standarduttag. Det finns möjlighet att använda dimmer, dock ska man vara uppmärksam på att gamla dimmerenheter inte fungerar på produkten, och alla moderna LED dimmer är inte heller kompatibla.
 • Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design

  Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i vit från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO2 Small Sphere Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i vit är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Mellan

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Mellan
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Kristall

  Studio Italia Design Sugegasa Takpendel Kristall
  Design: Studio Italia DesignKoncept: Studio Italia Design Sugegasa Pendel är den perfekta matbordslampan. Sugegasa takpendeln ger med rena linjer och genomskinlig polykarbonat ett klart och gott ljus ned åt bordet den hänger över. Med sin slåend
 • Studio Italia Nautilus Taklampa Svart

  Studio Italia Nautilus Taklampa Svart
  Design: Studio Italia DesignKoncept:NautilusTaklampa från Studio Italia Design är en mycket funktionell taklampa. Lampans funktion innebär att ljusytan kan roteras 360 grader och lutas upp till 90 grader. Detta gör det möjligt att använda Naut
 • Valentina SO Taklampa Krom/Clear - Studio Italia Design

  Valentina SO Taklampa Krom/Clear - Studio Italia Design
  År 2018 skapade en annan generation av designfamiljen-företaget Studio Italia Design den moderna och mycket populära prisme-serien Valentina - bestående av både vackra och praktiska lampor. Serie
 • Kelly SO5 Taklampa Ø60 VIt - Studio Italia Design

  Kelly SO5 Taklampa Ø60 VIt - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO5 Taklampa Ø60 i vit från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO5 Taklampa med en diameter på 60 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO5 Taklampa Ø60 i vit är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Rain Taklampa 2700k Brons - Studio Italia

  Rain Taklampa 2700k Brons - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptDen vackra och eleganta Rain Taklampan Brons från Studio Italia har en helt spektakulär form, som gör den helt speciell. Vid första ögonkastet är den enkel och minimalisk, och sin regndroppe form gör något helt unikt för lampan.Du kan antingen välja att hänga lampan ensam, eller flera tillsammans i en klunga. Taklampans ljus, strålar både indirekt och direkt, vilket ger den perfekt harmoni och gör den ideell till köksbordet, vardagsrummet eller ett tredje ställe i hemmet.
 • Kelly SO Taklampa Ø80 Brons - Studio Italia Design

  Kelly SO Taklampa Ø80 Brons - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO Taklampa Ø80 i Brons från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO Taklampa med en diameter på 80 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO Taklampa Ø80 i Brons är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Bugia Single Plafond Koppar - Studio Italia

  Bugia Single Plafond Koppar - Studio Italia
  Design Andrea Tosetto för Studio Italia DesignKonceptBugia Single Plafond från märket Studio Italia Design har en rund och läcker form, som finns i färgerna Vit, Guld och Krom. Plafondlampan har ett enkelt, men mycket unik och smakfull design. Lampans ljus harmonerar mellan ett indirekt och direkt ljus, som inte bländar sin omgivning.Det är den perfekta plafondlampan till hallen eller entrén, då den samtidigt som sin enkla design är otrolig är den otroligt dekorativ och kommer ge varje rum en läcker look. Bugia Plafondlampan finns i 3 storlekar, ø24, ø32 och ø51, därutöver kommer de allihop med en inbyggd LED ljuskälla.
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Random Taklampa Krom - Studio Italia

  Random Taklampa Krom - Studio Italia
 • Bugia Triple Plafond Krom - Studio Italia

  Bugia Triple Plafond Krom - Studio Italia
 • Studio Italia Random Pendel Kristall

  Studio Italia Random Pendel Kristall
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Random Pendeln från Studio Italia Design består av tre enkla lampor som satts samman till en. De tre vackra klotformade glasskärmarna är munblåsta och skapar en helhet i all sin tillfällighet. Varje lampa h
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Liten

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Koppar Liten
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Vit

  Studio Italia Bugia PL1 Taklampa Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Bugia vägg- och taklampan från Studio Italia Design fuskar vid första ögonkast. Dess eleganta och vackra yta utstrålar omedelbart endast direkt belysning. Men när Bugia vägg- och taklampan tänds visar den s
 • Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Koppar

  Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Koppar
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Sugegasa Taklampa Blue - Studio Italia

  Sugegasa Taklampa Blue - Studio Italia
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia KonceptSugegasa Pendlen i Blue är en vacker och dekorativ lampa om på ett helt unikt sätt förenar gammalt med nytt.Den är framställd i polycabonat men med en fin yta som är inspirerad av slipad kristall, vilket gör att den liknar en kristall lampa.Pendeln är en nytolkning av en gammaldags kristall lampa med en diameter på 60 cm, vilket gör att den är perfekt att hänga över matbordet.
 • Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Svart

  Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Svart
  Design: Studio Italia Design Koncept:Rain takpendeln från Studio Italia Design är med sin enkla och minimalistiska form spektakulär vare sig den hänger för sig själv eller installeras i klungor. Som regndroppar på våren kan Rain takpendeln sk
 • Nostalgia Taklampa SO2 Gold - Studio Italia Design

  Nostalgia Taklampa SO2 Gold - Studio Italia Design
  DesignDima Loginoff för Studio Italia Design KonceptNostalgia Suspension SO2 Pendel är dåtid och nutid som smälter samman i en lycklig förening. Den helt nya Led teknologin är omsluten av en fin old-school skärm i mun blåst glas. Nostalgia Pendlarna finns i 4 fina färger, dem kan sättas samman i en salig blandning eller köras i en och samma stil Utöver det så finns det också 3 olika versioner när det kommer till storlek och form. Välj mellan Crystal, Chrome, Guld och den romantiska Rosé Gold, där alla finns i storlekarna SO1, SO2 och SO3. Där alla lamporna kan blandas runt för att ge deras unika intryck. LED enheten kräver inte någon separat driver, så lamporna kan sättas direkt i standarduttag. Det finns möjlighet att använda dimmer, dock ska man vara uppmärksam på att gamla dimmerenheter inte fungerar på produkten, och alla moderna LED dimmer är inte heller kompatibla.
 • Studio Italia Nautilus Taklampa

  Studio Italia Nautilus Taklampa
  Design: Studio Italia DesignKoncept:NautilusTaklampa från Studio Italia Design är en mycket funktionell taklampa. Lampans funktion innebär att ljusytan kan roteras 360 grader och lutas upp till 90 grader. Detta gör det möjligt att använda Naut
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Mellan

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit Mellan
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit

  Studio Italia Kelly Dome Takpendel Matt Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Spider SO1 Rosa Guld

  Studio Italia Spider SO1 Rosa Guld
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Spider takpendeln skapar ett nästan oändligt urval av kompositioner tack vare takpendelns modularitet. Spider fra Studio Italia Design kan med sin spektakulära flexibilitet via justeringshålet i skärmen tillf
 • Sugegasa Taklampa Crystal - Studio Italia Design

  Sugegasa Taklampa Crystal - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tosetto för Studio Italia KonceptSugegasa Pendlen i Crystal är en vacker och dekorativ lampa om på ett helt unikt sätt förenar gammalt med nytt.Den är framställd i polycabonat men med en fin yta som är inspirerad av slipad kristall, vilket gör att den liknar en kristall lampa.Pendeln är en nytolkning av en gammaldags kristall lampa med en diameter på 60 cm, vilket gör att den är perfekt att hänga över matbordet.
 • Bugia Double Plafond Guld - Studio Italia

  Bugia Double Plafond Guld - Studio Italia
 • Studio Italia Random Pendel Krom

  Studio Italia Random Pendel Krom
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Random Pendeln från Studio Italia Design består av tre enkla lampor som satts samman till en. De tre vackra klotformade glasskärmarna är munblåsta och skapar en helhet i all sin tillfällighet. Varje lampa h
 • Kelly SO Taklampa Ø80 Svart - Studio Italia Design

  Kelly SO Taklampa Ø80 Svart - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO Taklampa Ø80 i svart från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO Taklampa med en diameter på 80 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO Taklampa Ø80 i svart är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Studio Italia Nautilus Taklampa Krom

  Studio Italia Nautilus Taklampa Krom
  Design: Studio Italia DesignKoncept:NautilusTaklampa från Studio Italia Design är en mycket funktionell taklampa. Lampans funktion innebär att ljusytan kan roteras 360 grader och lutas upp till 90 grader. Detta gör det möjligt att använda Naut
 • Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Matt Vit

  Studio Italia Kelly Sphere Takpendel Matt Vit
  Design: Studio Italia DesignKoncept:Hitta mer inspiration här www.studioitaliadesign.com
 • Studio Italia Maggio SO Takpendel Brons

  Studio Italia Maggio SO Takpendel Brons
  Design: Marta Sansoni för Studio Italia DesignKoncept:Maggio takpendeln från Studio Italia Design tar vårens förföriska magi in i ditt hem med sitt indirekta ljus. Studio Italia Design Maggio takpendeln ger med sina dekorativt skurna och hopslin
 • Kelly SO3 Medium Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design

  Kelly SO3 Medium Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design
  DesignAndrea Tossetto for Studia Italia Design KonceptKelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i vit från Studio Italia Design, är en fin och konstnärlig lampa, som ändå är väldigt enkel i sin form och sitt uttryck. SO2 Small Sphere Taklampa med en diameter på 50 cm passar perfekt över matbordet, där man önskar ett vackert ljus som inte bländar. Detta beror på en glasplatta som döljer glödlampan och som säkerhetsställer ett mjukt ljus som sprids över hela bordet. Det är Italiensk designbelysning där endast de bästa materialen används för att uppnå hög kvalitet och spännande finish. Genom åren har Studio Italia upparbetat en fabelaktig stab med de bästa designers, arkitekter och ingenjörer som bidrar med spännande och snygga lösningar. Kelly SO2 Small Sphere Taklampa Ø50 i vit är en del av den rad produkter som inte följer de vanliga normera och vågar vara sin egen.
 • Kelly Cluster Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design

  Kelly Cluster Sphere Taklampa Vit - Studio Italia Design
 • Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Borstad Krom

  Studio Italia Rain SO Takpendel Krom & Borstad Krom
  Design: Studio Italia Design Koncept:Rain takpendeln från Studio Italia Design är med sin enkla och minimalistiska form spektakulär vare sig den hänger för sig själv eller installeras i klungor. Som regndroppar på våren kan Rain takpendeln sk