Paulmann taklampor

Populärt inom Paulmann taklampor

 • Paulmann Vacker pendellampa Haldar, 3-flammig

  Paulmann Vacker pendellampa Haldar, 3-flammig
  Treflammig pendellampa Haldar i elegant färgkombination Sammanlagt tre koniska lampskärmar hänger från den avlånga takkåpan och skapar med kopparfärgade upphäng fantastiska accenter. Ljuset utstrålas från tre E14-ljuskällor inifrån lampskärmarna och riktas nedåt. Belysningen är perfekt till avlånga bordsytor eller köksbänkar.
 • Paulmann Modern, svart pendellampa Embla

  Paulmann Modern, svart pendellampa Embla
  Vacker, svart/kopparfärgad pendellampa Embla Pendellampan Embla är en stilfull komplettering till alla interiörer genom sin eleganta form och färg och bidrar till inredningen på olika sätt. Å ena sidan imponerar den med den flytande formen, å andra sidan med den eleganta färgen, allt i allt en lyckad kombination. Den annars svarta lampskärmen dekoreras av en matt kopparkant som ger lampan ett mycket stilfult utseende. Ljuset riktas nedåt genom skärmen så att underliggande ytor belysas. Med en höjd på sammanlagt 150 cm är den perfekt som bordsbelysning.
 • Paulmann Juna hänglampa 1 lampa, Ø 16 cm

  Paulmann Juna hänglampa 1 lampa, Ø 16 cm
  Dekorativ pendellampa Juna i olika material Pendellampan Juna har en turkosfärgad metallskärm som vid den övre ändan är försedd med en kopparfärgad metallring och en trädetalj i svart och vit textil vid upphänget. Denna kombination av material och färg ger lampan inte bara ett otroligt dekorativt utseende, men också en harmonisk och naturlig touch. Ett fantastiskt blickfång!
 • Paulmann Stilfull pendellampa Embla

  Paulmann Stilfull pendellampa Embla
  Attraktivt utformad pendellampa Embla med guldfärgad lampskärmskant Pendellampan Embla har en snövit lampskärm med en matt guldfärgad kant som ger lampan en mycket stilfull touch. Skärmen är 30 cm i diameter, vilket ger en bred strålvinkel som även kan belysa stora bordsytor optimalt. Passande ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Paulmann taklampor

 • Paulmann - Lento Taklampa Tunable White/Bluetooth Chrome

  Paulmann - Lento Taklampa Tunable White/Bluetooth Chrome
  Lento Pendellampa Tunable White/Bluetooth Chrome kännetecknas av en mycket tunn och utrymmesbesparande design med ett brett utbud av praktiska funktioner och justeringsmöjligheter. De rena linjerna och den svala, matta ytan ger Lento en elegant, minimalistisk look som passar perfekt i moderna hem och stilar. Lampan har en inbyggd LED-modul som avger ett effektivt sken från både toppen och botten av lamphuvudet. Du får därför både en praktisk downlight som sprider ljus över området under lampan och en harmonisk uplight som kompletterar bakgrundsbelysningen i rummet. Pendellampan Lento finns i två olika versioner. Den ena kan anslutas till en extern dimmer, så att du kan justera ljusstyrkan. Den andra möjliggör intelligent fjärrstyrning via den kostnadsfria Paulmann Home App. Du kan alltså styra lampan, ställa in ljusstyrkan och justera färgtemperaturen via din telefon eller surfplatta. Varje modell finns i tre vackra färgvarianter. Se alla Lento-lampor här!
 • Paulmann - Casca LED Plafond IP44 2100lm White/White Paulmann

  Paulmann - Casca LED Plafond IP44 2100lm White/White Paulmann
  Casca LED Plafond IP44 2100lm White/White - Paulmann, Vit, Plast & Metall
 • Paulmann Veluna Edge LED-installation IP44 16x16cm

  Paulmann Veluna Edge LED-installation IP44 16x16cm
  Veluna Edge IP44 LED-inbyggnadsarmatur i kvadratisk form med universell vit ljusfärg Den kvadratiska, ramlösa Veluna VariFit Edge LED-panelen är stänkskyddad och kan därför utan problem användas även i badrummet. Universella vita lysdioder har installerats i panelen, vars ljus sprids jämnt av det satinerade plasthöljet. Panelen är utrustad med justerbara klämfjädrar (VariFit) så att den passar in i olika stora installationsöppningar, vilket är en stor fördel, särskilt när man byter ut gamla infällda armaturer. - lämplig för badrum och fuktiga utrymmen tack vare IP44-skydd - Hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • Paulmann Neordic Tilla pendellampa grön

  Paulmann Neordic Tilla pendellampa grön
  Neordic Tilla hängande lampa utan skärm med E27-uttag Tilla hängande lampa från Neordic-serien från Paulmann är utrustad med endast ett uttag på en textilklädd kabel som hänger från det runda höljet. Lampfästet kan förses med vilken glödlampa som helst upp till 60 W, så att armaturens ljus- och visuella effekt kan påverkas individuellt med valet av glödlampa - helt enligt personlig smak och armaturens användningsområde. Över ett bord, en bänk, ett nattduksbord och på många andra ställen kan Neordic Tilla pendelarmatur användas för att skapa en individuell ljusaccent.
 • Paulmann Premium SECURE NV-inbyggnadsspot, borstat järn

  Paulmann Premium SECURE NV-inbyggnadsspot, borstat järn
  Attraktiv halogen-inbyggnadsspot PREMIUM SECURE ur serien Premium Line för en intressant ljusdesign och högsta krav Denna attraktiva inbyggnadsspot PREMIUM SECURE lämpar sig med IP44 för en modern ljusdesign i vardagsrummet och i våtutrymmen eller i skyddade ytterområden. Den är tillverkad i högkvalitativ aluminium och därmed rostfri. Inbyggnadsspoten finns i fyra dekorativa färger och kan fås som set i olika modeller.
 • Paulmann 3-pack spot Nova Coin rund svängbar, järn

  Paulmann 3-pack spot Nova Coin rund svängbar, järn
  Nova Coin i set om 3 – LED-spotlighter med många funktioner för ett individuellt belysningskoncept Inbyggnadslampan Nova Coin är en mycket tunn LED-spotlight som kan används i små hål med ett litet djup och fixeras med hjälp av fjädrar. Ett unikt ljuskoncept skapas, när flera spotlighter kopplas ihop med valfria mellanrum. Coin-lamporna är tillverkade av aluminium och rymmer en LED-ljuskälla som avger varmvitt ljus i en 50° vinkel samt är utrustade med en 3-stegs dimmer. Ljusstyrkan kan justeras via en vanlig strömbrytare. LED-spotlighterna Nova Coin kombinerar harmonisk design, funktionalitet och hög energieffektivitet.
 • Paulmann Neordic Ketil hänglampa ljusgrön/svart

  Paulmann Neordic Ketil hänglampa ljusgrön/svart
  Neordic Ketil hängande lampa utan skärm med E27-uttag Neordic Ketil hängande lampa består endast av en skärm, en textilklädd kabel och ett E27-uttag. Den minimalistiska armaturen kan varieras i sitt utseende och även i sin ljuseffekt genom valet av ljuskälla. Alla typer av E27-ljuskällor kan användas. Beroende på belysningsuppgiften kan man välja en glaslampa med klart eller opalvitt glas, men även ovanligt formade glödlampor kan användas - det finns inga gränser för variationerna. Lampan levereras utan glödlampor.
 • Paulmann Base GU10 inbyggnadsspot 3-pack, vit

  Paulmann Base GU10 inbyggnadsspot 3-pack, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Nova Plus inbyggnadslampa, rund, järn

  Paulmann Nova Plus inbyggnadslampa, rund, järn
  Svängbar infälld spotlight Nova Plus IP65, borstat järn Denna infällda spotlight Nova Plus är utrustad med skyddsklass IP65 så att den kan användas i alla fuktiga rum utan problem, även i duschen. Den infällda strålkastaren levereras med socklar för GU10- och GU5.3-lampor, men utan glödlampor
 • Paulmann Veluna Edge IP44 3 000 K dim 20x20cm

  Paulmann Veluna Edge IP44 3 000 K dim 20x20cm
  Dimbar LED-inbyggnadsarmatur Veluna Edge IP44 i kvadratisk form, ljusfärg varmvitt Den kvadratiska, ramlösa LED-inbyggnadspanelen Veluna VariFit Edge kan tack vare VariFit-tekniken monteras i olika stora installationsöppningar, eftersom panelens klämfjädrar kan justeras. Den avger ett varmvitt ljus som sprids jämnt av det satinerade plasthöljet och kan dämpas med hjälp av en extern dimmer (C för elektriska transformatorer). Panelen är särskilt platt och passar därför även i grunda håligheter. Tack vare stänkvattenskyddet IP44 är det också möjligt att installera den i badrumstaket utan problem. - lämplig för badrum och fuktiga utrymmen tack vare IP44-skydd - hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar - dimbar med dimmer C för elektriska transformatorer (ingår ej)
 • Paulmann - Gove LED Taklampa IP44 Chrome/Satin Paulmann

  Paulmann - Gove LED Taklampa IP44 Chrome/Satin Paulmann
  Gove LED Taklampa IP44 Chrome/Satin - Paulmann, Krom, Glas & Metall
 • Paulmann Areo LED-panel rund svart 4 000 K Ø17,5cm

  Paulmann Areo LED-panel rund svart 4 000 K Ø17,5cm
  Rund LED-panel Areo VariFit med svart ram Areo VariFit är en rund infälld panel med svart ram som är lämplig för många olika områden och som även kan användas för att belysa stora rum eller korridorer när den placeras i flera armaturer. Med IP44-skydd är panelen för infälld takmontering även lämplig för badrum, wellnessområden eller andra fuktiga rum. Panelen är särskilt praktisk vid utbyte av befintliga infällda armaturer tack vare VariFit-funktionen - de justerbara klämfjädrarna som gör att panelen kan installeras i borrhål av olika storlekar. - justerbara klämfjädrar - jämn och bred belysning
 • Paulmann Skogen taklampa svart 3 lampor

  Paulmann Skogen taklampa svart 3 lampor
  taklampa Skogen i svart med tre glödlampor Denna taklampa inbjuder dig att individualisera. Tre mattsvarta ramar är fästa på det runda takfästet och placeras i olika höjder. De klassiska färguppsättningarna accentuerar bra på ljusa tak och kan fritt designas enligt personliga krav med hjälp av de lampor du väljer. På grund av det stora utbudet av LED-ljuskällor kan en trendig eller mer klassisk design drivas här. Särskilt rekommenderas här är glansiga huvud- eller ringspellampor samt lampor med rökt glasfilament.
 • Paulmann Nova Plus Coin dim rund fast järn

  Paulmann Nova Plus Coin dim rund fast järn
  LED-infällda armaturer Nova Plus Coin grundset med 3 stycken, borstat järn, 2700 K Innovativ och användarvänlig - det här LED-infällda armaturgrundsetet Nova Plus Coin lämpar sig både för nya installationer och för att ersätta befintliga installationer. De infällda armaturerna är särskilt platta och kan installeras i hålrum på endast 30 mm och kopplas samman på valfritt avstånd utan verktyg med hjälp av snabbklämmor. De infällda strålkastarna kan dimmas med många kommersiellt tillgängliga dimrar (R, C). De ger varm vit belysning. - set med 3 armaturer inkl. LED-modul - med frostat säkerhetsglas - för 230V direktanslutning - inkl. anslutningslåda med dubbla snabbkopplingskontakter för genomkoppling - IP44
 • Paulmann Nova Plus LED-spot rund vit

  Paulmann Nova Plus LED-spot rund vit
  Rund, dimbar LED-spotlight Nova Plus för riktat ljus Nova Plus är en cirkulär LED-inbyggnadsspot vars fast inbyggda LED-ljus kan ställas in målinriktat eftersom de kan vridas i 30 grader. LED-lamporna avger sitt varmvita ljus med en 120 graders vinkel och möjliggör en varm ljusatmosfär som inte bara kan användas i bostäder och arbetsplatser. Tack vare kapslingsklass IP65 är LED-spotten lämplig även för badrum och wellness-områden. Den enkla designen passar in i många olika inredningsstilar. Ljusstyrkan hos Nova Plus kan ändras med en extern bakåtstyrd dimmer.
 • Paulmann Gil LED-inbyggnad vit matt/guld

  Paulmann Gil LED-inbyggnad vit matt/guld
  Dimbar LED-inbyggnadsarmatur Gil med dekorativ cylinder Gil LED-inbyggnadsarmatur ger dekorativa höjdpunkter i alla rum: den är utrustad med en utskjutande dekorativ cylinder med ett litet djup i förhållande till de djupt liggande ljuspunkterna. Lysdioderna avger varmvitt ljus för en behaglig atmosfär. Ljusstyrkan kan bekvämt regleras i tre steg via den vanliga ljusbrytaren: 1 x brytare: 100 %, 2 x brytare 50 % och 3 x brytare 25 %. Vid behov kan ljuskällan bytas ut av en specialist. LED-mynten kan kopplas samman i all oändlighet. Den infällda spotlighten Gil är skyddad mot stänkvatten med skyddsklass IP44 och är därför lämplig för installation i badrum och andra fuktiga utrymmen. - För 230 V direktanslutning
 • Paulmann Aviar LED-taklampa WhiteSwitch Ø 36 cm

  Paulmann Aviar LED-taklampa WhiteSwitch Ø 36 cm
  LED-ljus Aviar med ljus färgbyte via ljusbrytaren Den runda LED-taklampa Aviar är utrustad med WhiteSwitch-funktionen. Denna teknik gör det möjligt att ändra ljusfärgen i tre steg, mycket enkelt med den konventionella väggbrytaren. Som ett resultat kan taklampa stödja den naturliga biorytm av kroppen, till exempel genom att aktivera dagsljuset på morgonen, universell vit belysning för smink och varmvitt ljus inbjudande avkoppling på kvällen. - IP44 stänksäker för fuktiga rum - 2700 K (varmvit); 4000 K (universalvit); 6500 K (dagsljus) - WhiteSwitch - ljus färgbyte genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger
 • Paulmann 3-pack LED-spotlight Slim Coin dimbar alu

  Paulmann 3-pack LED-spotlight Slim Coin dimbar alu
  Högkvalitativ LED-inbyggnadslampa Slim Coin i 3-pack för belysning i taket Detta set består av tre högkvalitativa inbyggnadsspotlighter Slim Coin med integrerad LED-modul för långlivad och energieffektiv belysning. Slim Coin-spotlighterna är inte bara innovativa och användarvänliga, utan har med sin tunna konstruktion även ett lågt inbyggnadsdjup. Slim Coin-lamporna är lämpliga för en 230 volts direktanslutning. De högkvalitativa lamporna Slim Coin är utrustade med ett satinerat skyddsglas och tack vare kapslingsklass IP44 skyddade mot vattenstänk. Lamporna kan därför användas överallt i hemmet, till och med i badrummet. Tack vare dimringen kan ljusstyrkan dessutom anpassas individuellt. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus nedåt i rummet och kan dimras från kraftfull arbetsbelysning till trevlig belysning för att koppla av. Setet består av tre Slim Coin-inbyggnadslampor samt en kopplingsdosa med dubbla klipps.
 • Paulmann GU10-inbyggnadslampa 3-pack set järn

  Paulmann GU10-inbyggnadslampa 3-pack set järn
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Nova Plus 3-pack LED-spot rund vitt krom

  Paulmann Nova Plus 3-pack LED-spot rund vitt krom
  I ett set med 3: Rund LED-spot Nova Plus - dimbar och svängbar Setet med 3 stycken består av runda Nova Plus LED-inbyggnadsspotlights vars fast installerade lysdioder kan justeras målinriktat. De kan svängas 30 grader och sänder ut det varmvita ljuset i rummet i en 120 graders vinkel. Flexibel användning är möjlig i bostads- och arbetsutrymmen samt i badrum och wellnessutrymmen tack vare IP65-skydd. Spottarna har en enkel design som passar in i många inredningsstilar och ger rummet en varm och ljus atmosfär. Ljusstyrkan hos Nova Plus kan ändras med en extern fasdimmer. Monteringen i taket och sammankopplingen av de tre punkterna är möjlig utan verktyg tack vare anslutningsboxen med snabbklämma och hållfjädrar.
 • Paulmann spot Nova Coin rund, svängbar, vit

  Paulmann spot Nova Coin rund, svängbar, vit
  Rund LED-spotlight Nova Coin med 3-stegs dimmer och svängbar ljuskälla Nova Coin är en rund LED-inbyggnadslampa i aluminium som rymmer en fast integrerad LED-ljuskälla. Denna kan svängas i en 50° vinkel och ger varmvitt ljus i rummet. Den integrerade 3-stegs dimmern kan styras med varje vanlig strömbrytare. Spotlighten är så pass tunn att den även kan monteras i små hålrum på 3 till 3,5 cm. Tack vare den enkla fixeringen med hjälp av fjädrar lämnas ingå märken i taket, även när man tar ned och sätter upp lampan flera gånger. Nova Coin är tack vare IP23 skyddad mot vattenstänk. I kombination med flera spotlighter, som enkelt kan kopplas ihop, kan man skapa ett individuellt ljuskoncept.
 • Paulmann Areo panel dimtowarm rund svart Ø23 cm

  Paulmann Areo panel dimtowarm rund svart Ø23 cm
  Dimm to warm - rund Areo-inbyggd LED-panel Den här Areo-inbyggda panelen kan ändras i ljusfärg och dimmas samtidigt i tre steg utan extra utrustning, från universellt vitt till mysigt varmvitt. Denna funktion är särskilt lämplig om rummet är avsett som arbetsrum och samtidigt som en mysig tillflyktsort - sammanhängande bostadsutrymmen, t.ex. ett öppet vardagsrum, kök och matplats, är också idealiska användningsområden för panelen. Tack vare dim-to-warm-funktionen kan ljusfärgen och ljusstyrkan enkelt ändras via den vanliga väggströmbrytaren genom att klicka flera gånger. Tack vare VariFix-tekniken, som innehåller två rörliga klämfjädrar på baksidan, kan Areo sättas in i förborrade monteringshål i olika storlekar. Förutom vägg- och takmontering kan Areo LED-panelen även användas i badrum och fuktiga rum eftersom den har IP44-skydd mot stänkvatten. - Ändring av ljusfärg genom att trycka på väggbrytaren tre gånger: on - off (1-5 sekunder)- on - tre olika ljusfärger: 4 000 K (100 %), 3 000 K (50 %), 2 000 K (25 %)
 • Paulmann LED-inbyggnadslampa Cymbal 1 x 6,8 W IP44

  Paulmann LED-inbyggnadslampa Cymbal 1 x 6,8 W IP44
  Dimbar LED-inbyggnadsarmatur Cymbal Cymbal LED-inbyggnadsarmatur är tillverkad av plast och har en kantlös design så att den är nästan osynlig när den inte är tänd och verkar smälta in i taket. Den avger ett mjukt, varmvitt ljus utan bländning och lyser därmed upp omgivningen på ett atmosfäriskt sätt. - lämplig för montering i infällt tak - 230V direktanslutning - strålningsvinkel 38°
 • Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot, dimbar, vit

  Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot, dimbar, vit
  Mångsidig och funktionell - LED-inbyggnadsspotten Nova med IP65 Från vardagsrummet till badrummet, inbyggnadsspotten Nova ger en stämningsfull atmosfär och tack vare IP65 kan den verkligen användas i alla rum. Den integrerade lutmekanismen gör det möjligt att optimera riktningen på den stora ljuskällan. Dessutom är det lätt att montera inbyggnadslampan Nova med hållfjädrar, utan den störande fasthållningsringen. Lampan kommer i tre utföranden i detta set så att stora områden kan belysas. Dessutom levereras tre GU10 LED-ljuskällor som ger en god atmosfär med sitt varmvita ljus och samtidigt är energieffektiva. Lamporna är lämpliga för direkt anslutning till 230V och kan enkelt kopplas in. - dimbar med dimmer R+C för elektroniska omvandlare
 • Paulmann - Liska Plafond Dark Wood/Metal

  Paulmann - Liska Plafond Dark Wood/Metal
  Liska Plafond Dark Wood/Metal - Paulmann, Trä & Metall
 • Paulmann Calla svängbar dim Ø9cm 840 3 st vit

  Paulmann Calla svängbar dim Ø9cm 840 3 st vit
  Dimbar och svängbar LED-inbyggnadsspot Calla för utomhus- och fuktområden i en förpackning med 3 stycken Med det praktiska setet med 3 stycken kan hela rummet utrustas med inbyggnadsspot Calla. Tillverkaren Paulmann har konstruerat höljet så att det inte bara är möjligt att få ljus i affärs-, kontors- och vardagsrum, utan även utomhus och i fuktiga utrymmen. Den enkla runda formen är diskret i bakgrunden. Den 30 ° vridbara modulen med dimbara lysdioder gör det möjligt att justera inriktningen och intensiteten hos det universella vita ljuset, som avges bländfritt och med en strålningsvinkel på 100 °. Flera armaturer kan kopplas samman genom direkt anslutning till 230 V-nätutgången. - dimbar med bland annat RC Merten MEG 5136-0000, RLC Eltako EUD61NP - 230V, RLC Müller Paladin 873 030 LED
 • Paulmann Areo LED-panel rund svart 3 000 K Ø11,8cm

  Paulmann Areo LED-panel rund svart 3 000 K Ø11,8cm
  Rund LED-panel Areo VariFit med svart ram Areo VariFit är en rund infälld panel med svart ram som är lämplig för många olika områden och som även kan användas för att belysa stora rum eller korridorer när den placeras i flera armaturer. Med IP44-skydd är panelen för infälld takmontering även lämplig för badrum, wellnessområden eller andra fuktiga rum. Panelen är särskilt praktisk vid utbyte av befintliga infällda armaturer tack vare VariFit-funktionen - de justerbara klämfjädrarna som gör att panelen kan installeras i borrhål av olika storlekar. - justerbara klämfjädrar - jämn och bred belysning
 • Paulmann LED-panel Areo 4 000 K rund vit 17,5 cm

  Paulmann LED-panel Areo 4 000 K rund vit 17,5 cm
  Rund Areo VariFit LED-panel för infällt takmontering med ram och universell vit ljusfärg Tack vare sin universella vita ljusfärg är den runda Areo VariFit LED-panelen lämplig för alla områden där man vill ha ett ganska svalt ljus. Panelen med en dekorativ ram av lättskött plast passar också utmärkt för befintliga infällda öppningar tack vare de justerbara klämfjädrarna, som kan justeras steglöst mellan 50 och 85 mm eller 140 mm. IP44-skyddsklassificeringen gör det också möjligt att använda den i badrum eller andra fuktiga utrymmen. Panelen avger en bred och jämn belysning och lämpar sig utmärkt för grundbelysning av rum, antingen som en enskild armatur eller kombinerad i flera. Den enkla, runda LED-inbyggnadspanelen lämpar sig för tak- eller väggmontering och passar in i varje interiör.
 • Paulmann - Oka LED Plafond IP44 White/Black Paulmann

  Paulmann - Oka LED Plafond IP44 White/Black Paulmann
  Oka LED Plafond IP44 White/Black - Paulmann, Vit & Svart, Plast
 • Paulmann LED-panel Areo 3 000 K kantig 17,5 cm vit

  Paulmann LED-panel Areo 3 000 K kantig 17,5 cm vit
  Fyrkantig LED-infälld panel Areo i varmvit Areo LED-panel är utsmyckad med en tunn, modern ram. Diffusorn låter ljuset skina jämnt och över hela ytan in i rummet. Tack vare de flexibla klämfjädrarna på baksidan kan denna LED-panel justeras för att passa olika installationsöppningar. Tack vare den enkla, moderna designen kan Areo enkelt installeras i vardagsrum och kontor som tak eller som vägglampa. LED-panel är även lämplig för fuktiga rum som badrum, källare etc. utan tvekan, eftersom den har IP44-stänkskydd. En speciell höjdpunkt är när Areo kombineras i olika storlekar.
 • Paulmann Premium SECURE NV-inbyggnadsspot, krom

  Paulmann Premium SECURE NV-inbyggnadsspot, krom
  Attraktiv halogen-inbyggnadsspot PREMIUM SECURE ur serien Premium Line för en intressant ljusdesign och högsta krav Denna attraktiva inbyggnadsspot PREMIUM SECURE lämpar sig med IP44 för en modern ljusdesign i vardagsrummet och i våtutrymmen eller i skyddade ytterområden. Den är tillverkad i högkvalitativ aluminium och därmed rostfri. Inbyggnadsspoten finns i fyra dekorativa färger och kan fås som set i olika modeller.
 • Paulmann Circula Sensor taklampa 830 antracit

  Paulmann Circula Sensor taklampa 830 antracit
  LED-utomhusarmatur Circula med sensor och justerbara lägenEn modern design, god ljusstyrka och tre justerbara ljuslägen kännetecknar LED-takarmaturen Circula för utomhusbruk. Via väggljusbrytaren kan armaturen ställas in på tre olika driftlägen:- Läge 1 - 100 % ljusstyrka permanent vid skymning - Läge 2 - Vid skymning och rörelse till 100 % ljusstyrka i 60 sekunder- Läge 3 - Permanent ljus med 20 % ljusstyrka automatiskt vid skymning, 100 % ljusstyrka vid rörelsedetektering i 30 sekunder, sedan 20 % ljusstyrka igen- Detektionsområde sensor 120°, räckvidd 4 meter
 • Paulmann LED-panel Areo 4 000 K kantig 11,8 cm vit

  Paulmann LED-panel Areo 4 000 K kantig 11,8 cm vit
  Areo VariFit LED-inbyggnadspanel i kvadratisk form med universell vit ljusfärg Den kvadratiska Areo VariFit LED-panelen för infälld takmontering kan integreras i alla rum och alla möbler tack vare sin vita, smala ram och ger en jämn belysning i ljusfärgen universalvitt, vilket gör den idealisk för alla arbetsområden och rum där ett ganska svalt ljus är önskvärt. De installerade lysdioderna strålar ut sitt ljus genom diffusorn över hela ytan. Oavsett om det gäller befintliga infällda öppningar eller en ny installation - tack vare justerbara klämfjädrar på baksidan passar panelen in i olika infällda öppningar. Panelen kan användas som en infälld tak- eller väggarmatur. LED-panelen kan till och med användas i fuktiga utrymmen utan tvekan, eftersom den har IP44 stänkskydd. Kombinationen av flera armaturer i serien i samma eller olika storlekar har också en mycket dekorativ effekt för att säkerställa grundbelysningen av stora rum.
 • Paulmann - Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt Chrome Paulmann

  Paulmann - Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt Chrome Paulmann
  Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt Chrome - Paulmann, Krom, Aluminiums & Plast
 • Paulmann Cole spotlight GU10, vit/guld

  Paulmann Cole spotlight GU10, vit/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Premium Secure HV-inbyggnadsspot, borstat jär.

  Paulmann Premium Secure HV-inbyggnadsspot, borstat jär.
  Modern halogen-högspännings-inbyggnadsspot PREMIUM SECURE ur serien Premium Line för en intressant ljusdesign och högsta krav Denna attraktiva inbyggnadsspot PREMIUM SECURE lämpar sig med IP44 för en modern ljusdesign i vardagsrummet och i våtutrymmen eller i skyddade ytterområden. Den är tillverkad i högkvalitativ aluminium och därmed rostfri. Högspännings-inbyggnadsspoten PREMIUM SECURE finns i fyra dekorativa färger, kan fås separat eller som set.
 • Paulmann Enflammig pendellampa Roald

  Paulmann Enflammig pendellampa Roald
  Svart pendellampa Roald i modern design Den vackra pendellampan Roald är med en blandning av svartlackerad metall och äkta marmor ett fantastiskt och mycket passande tillägg samt fint blickfång till moderna interiörer. Skärmens insida är kopparfärgad och avger behagligt varmt ljus samt reflekterar det mjukt.
 • Paulmann - Gove LED Plafond IP44 3000K 400lm Matt Black/Satin Paulmann

  Paulmann - Gove LED Plafond IP44 3000K 400lm Matt Black/Satin Paulmann
  Gove LED Plafond IP44 3000K 400lm Matt Black/Satin - Paulmann, Glas & Metall
 • Paulmann Malik LED-taklampa, 3-step-dim vit

  Paulmann Malik LED-taklampa, 3-step-dim vit
  Dimbar LED-taklampa Malik i rund form LED-taklampan Malik är ett attraktivt belysningselement för vardagsrummet. Det högkvalitativa utförandet i matt finish gör armaturen till ett riktigt blickfång. Det jämna grundljuset med högt ljusutbyte skapar en behaglig atmosfär och en bred belysning. Armaturen kan även dimras i 3 steg med en vanlig ljusströmbrytare och har en minneseffekt - Ljusstyrkan kan ställas in i 3 steg med ljusströmbrytaren - Lämplig för vägg- och takapplikationer
 • Paulmann Veluna Edge IP44 4 000K dim Ø 16cm

  Paulmann Veluna Edge IP44 4 000K dim Ø 16cm
  Dimbar LED-inbyggnadsarmatur Veluna Edge IP44, rund, ljusfärg universalvitt Den runda LED-inbyggnadspanelen Veluna VariFit Edge passar nästan sömlöst in i alla tak tack vare den ramlösa designen och den satinerade täckningen. Höljet sprider ljuset från de varmvita lysdioderna jämnt ut i rummet. Tack vare skyddsklass IP44 kan den även installeras i badrummet eller andra fuktiga utrymmen och ljusstyrkan kan också justeras med en extern dimmer (C för elektriska transformatorer). För installation i olika installationsöppningar är panelen utrustad med justerbara klämfjädrar och den mycket platta konstruktionen gör det möjligt att installera den även i små hålrumsdjup. - dimbar med dimmer C för elektriska transformatorer - lämplig för badrum och fuktiga rum tack vare IP44-skydd - hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • Paulmann Nova Mini Plus LED easydim 3-pack vit

  Paulmann Nova Mini Plus LED easydim 3-pack vit
  LED-inbyggnadsarmatur Nova Mini Plus EasyDim i ett set med 3 stycken med LED-modul Dessa 15° svängbara LED-inbyggnadsspotlights i en särskilt liten form öppnar helt nya användningsmöjligheter och är perfekta för användning i vinterträdgårdar eller på en mängd olika beklädnader, t.ex. en disk. EasyDim-funktionen gör att lampan kan dimmas via den befintliga strömbrytaren utan ytterligare installation. Den mycket platta infällda strålkastaren kan också användas vid små hålrumsdjup på 30-35 mm. Uppsättningen kan utökas. - Setet består av tre strålkastare inkl. LED-modul för 230V direktanslutning - mycket platt, montering möjlig vid hålrumsdjup 30-35 mm - svängningsområde 15° - strålningsvinkel 38°
 • Paulmann - Maro LED Plafond IP44 Square White Paulmann

  Paulmann - Maro LED Plafond IP44 Square White Paulmann
  Maro LED Plafond IP44 Square White - Paulmann, Vit, Plast
 • Paulmann Nova Plus 3-pack LED-spot rund krom

  Paulmann Nova Plus 3-pack LED-spot rund krom
  I en uppsättning med 3: Rund LED-spot Nova Plus - dimbar och svängbar Setet med 3 stycken består av runda Nova Plus LED-inbyggnadsspotlights vars fast installerade lysdioder kan justeras målinriktat. De kan svängas 30 grader och sänder ut det varmvita ljuset i rummet i en 120 graders vinkel. Flexibel användning är möjlig i bostads- och arbetsutrymmen samt i badrum och wellnessutrymmen tack vare IP65-skydd. Spottarna har en enkel design som passar in i många inredningsstilar och ger rummet en varm och ljus atmosfär. Ljusstyrkan hos Nova Plus kan ändras med en extern fasdimmer. Monteringen i taket och sammankopplingen av de tre punkterna är möjlig utan verktyg tack vare anslutningsboxen med snabbklämma och hållfjädrar.
 • Paulmann LED-panel Veluna 3 000 K rund 12,5 cm

  Paulmann LED-panel Veluna 3 000 K rund 12,5 cm
  Ramlös, rund LED-infälld panel Veluna skapar en yta gjord av rent ljus! Den inbyggda Veluna-panelen kombinerar flera fördelar: Den erbjuder starkt och varmt vitt ljus. Ädel, kraftigt reducerad design och en platt konstruktion gör att lampan nästan försvinner i taket. Tack vare den högkvalitativa LED-tekniken och den matta diffusorn framträder ljuset jämnt och utan bländning. De variabla klämfjädrarna gör också installationspanelen till en idealisk ersättning för befintliga strålkastare, eftersom klämfjädrarna kan justeras kontinuerligt så att befintliga borrhål kan användas. Tack vare IP44- kapslingsklass är panelen också lämplig för fuktiga rum som badrum, kök eller spa-områden. Velora kan användas som tak- eller vägglampa och används i nästan alla bostadsutrymmen.
 • Paulmann Gove LED-taklampa 1 lampa svart 5W

  Paulmann Gove LED-taklampa 1 lampa svart 5W
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack IP44 järn

  Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack IP44 järn
  Liten LED-inbyggnadsspot Nova mini i en uppsättning om 3 De små, fast glödande inbyggnadsspot Nova mini kan användas i ett brett spektrum tack vare sin lilla diameter. De används ofta i korridorer, vinterträdgårdar eller över diskar och i balkongbeklädnad. De varma vita Nova minisna i en uppsättning av tre har en mycket återhållsam design och är oberoende av stil. Dessutom är lysdioderna särskilt platta, utbytbara och kan anslutas till varandra utan att begränsa antalet, vilket öppnar en mängd möjligheter för användaren. De inbyggnadsspot är kapslingsklass mot stänkvatten med IP44- skydd och kan därför också användas i badrummet.
 • Paulmann - Hildor LED Taklampa 3-step Dim. Matt BlackPaulmann

  Paulmann - Hildor LED Taklampa 3-step Dim. Matt BlackPaulmann
  Hildor LED Taklampa 3-step Dim. Matt Black- Paulmann, Svart, Plast & Metall
 • Paulmann Neordic Kine pendelupptag, svart

  Paulmann Neordic Kine pendelupptag, svart
  Neordic Kine i diskret design - svart uttag med kabel och skärmtak Neordic Kine pendelarmaturens reducerade, svarta design skapar struktur i varje rum. Från den runda svarta kåpan leder den textilklädda kabeln in i det långsträckta uttaget i samma färg. Neordic Kine är extremt mångsidig - beroende på vilken ljuskälla med E27-sockel du väljer. Lampor med huvudspegel och ringspegel samt lampor i rökglas i glödlampsoptik är särskilt attraktiva här och gör Kine till en blickfångare. - Levereras utan ljuskälla, endast ljuskrona, kabel och uttag.
 • Paulmann LED-panel Areo 3 000 K rund krom 11,8 cm

  Paulmann LED-panel Areo 3 000 K rund krom 11,8 cm
  Rund, varmvit LED-panel Areo för installation med en elegant ram Den inbyggda Areo LED-panelen kombinerar flera fördelar: Den erbjuder starkt och varmt vitt ljus på ett litet kantat område. Den eleganta ramen avrundar armaturen och låter den nästan försvinna i monteringsytan tack vare sin plana design. Tack vare den högkvalitativa LED-tekniken och den matta diffusorn framträder ljuset jämnt och fördelas jämnt. Oavsett om infällda armaturer ska bytas ut mot Areo eller om en inbyggnadslampa armatur används för första gången, tack vare de steglöst justerbara spännfjädrarna på armaturens baksida, passar den inbyggnadslampa armaturen i många befintliga installationsöppningar från 5 cm in diameter. Tack vare IP44- kapslingsklass är panelen också lämplig för fuktiga rum som badrum, kök etc. Areo kan också användas som tak- eller vägglampa och används i nästan alla bostads- och kontorsutrymmen tack vare sin eleganta, moderna design .
 • Paulmann Liska taklampa i ljust trä

  Paulmann Liska taklampa i ljust trä
  Ett riktigt blickfång: Taklampan Liska tillverkad av det naturliga råmaterialet trä Taklampan Liska ger rummet en härligt mysig karaktär även när den är släckt, eftersom den har en härligt varm och naturlig effekt tack vare att den är tillverkad av naturprodukten trä. Om du sedan tänder lampan förstärks denna effekt, eftersom ljuset jämnt flödar över lampskärmen, som bara avslöjar sin sanna skönhet genom synligheten av träfibrerna. För att säkerställa att ljuset inte bara sprids i sidled genom träet till omgivningen, är skärmen stängd nedtill av en diffusorskiva.
 • Paulmann Oka LED-taklampa IP44 CCT träoptik

  Paulmann Oka LED-taklampa IP44 CCT träoptik
  Oka taklampa för badrum med justerbar ljusfärg i 3 steg LED-taklampan Oka är en mångsidig och modern belysningslösning som kan användas perfekt inte bara i badrummet utan även i andra vardagsrum. Den enkla och diskreta designen, i kombination med ett tilltalande utseende, gör den till en elegant accessoar. Lampsockeln är tillverkad av högkvalitativ plast och är utformad för att garantera en lång livslängd även i fuktiga miljöer. Styrtekniken White Switch är en särskild höjdpunkt. Med denna teknik kan du välja mellan tre olika nyanser av vitt beroende på behov och tid på dygnet: Varmvitt med 3 000 K, universalvitt med 4 000 K eller dagsljusvitt med 6 500 K. Genom att trycka flera gånger på standardströmbrytaren kan ljusfärgen väljas och sparas tack vare minnesfunktionen.
 • Paulmann Cole LED-spotlight, svart-vit

  Paulmann Cole LED-spotlight, svart-vit
  Infälld LED-infälld taklampa Cole i svartvitt design Det speciella med Coles inbyggnadslampa armatur är att dess LED-ljuskälla sätts djupt ner i taket. Ljuset träffar först den svarta matta ytan innan den fördelas försiktigt och utan bländning. Resultatet är en strålningsvinkel på 110 °. Strålkastaren kan dämpas i tre steg med en vanlig väggbrytare. Dessutom är den utrustad med kapslingsklass IP44 och är därför också lämplig för användning i badrummet.
 • Paulmann Premium Secure NV-inbyggnadsspot, vit

  Paulmann Premium Secure NV-inbyggnadsspot, vit
  Attraktiv halogen-inbyggnadsspot PREMIUM SECURE ur serien Premium Line för en intressant ljusdesign och högsta krav Denna attraktiva inbyggnadsspot PREMIUM SECURE lämpar sig med IP44 för en modern ljusdesign i vardagsrummet och i våtutrymmen eller i skyddade ytterområden. Den är tillverkad i högkvalitativ aluminium och därmed rostfri. Inbyggnadsspoten finns i fyra dekorativa färger och kan fås som set i olika modeller.
 • Paulmann Coin Nova Plus LED-modul 6 W, dimbar

  Paulmann Coin Nova Plus LED-modul 6 W, dimbar
  LED-modul Coin Nova Plus för infällda spotlights Med denna Coin Nova Plus LED-modul kan befintliga halogeninbyggnadsspots för standardlampor med en diameter på 50 mm omvandlas till energieffektiva LED-spots på nolltid, utan att armaturerna själva behöver bytas ut. Allt som behöver göras är att ta bort den gamla ljuskällan och ansluta och sätta in den nya LED-modulen med hjälp av snabbfästena, så lyser vardagsrummet i varmvitt LED-ljus. LED-modulen har en satinerad plastdiffusor som garanterar en mjuk ljusfördelning och kan dimmas via husanslutningen. Tekniska data: - Jämförelsevärde: 43 watt - Livslängd: 30 000 timmar - Dimbar
 • Paulmann LED-panel Areo 4 000 K kantig 17,5 cm vit

  Paulmann LED-panel Areo 4 000 K kantig 17,5 cm vit
  Areo VariFit LED-inbyggnadspanel i kvadratisk form med universell vit ljusfärg Den kvadratiska Areo VariFit LED-panelen för infälld takmontering kan integreras i alla rum och alla möbler tack vare sin vita, smala ram och ger en jämn belysning i ljusfärgen universalvitt, vilket gör den idealisk för alla arbetsområden och rum där ett ganska svalt ljus är önskvärt. De installerade lysdioderna strålar ut sitt ljus genom diffusorn över hela ytan. Oavsett om det gäller befintliga infällda öppningar eller en ny installation - tack vare justerbara klämfjädrar på baksidan passar panelen in i olika infällda öppningar. Panelen kan användas som en infälld tak- eller väggarmatur. LED-panelen kan till och med användas i fuktiga utrymmen utan tvekan, eftersom den har IP44 stänkskydd. Kombinationen av flera armaturer i serien i samma eller olika storlekar har också en mycket dekorativ effekt för att säkerställa grundbelysningen av stora rum.
 • Paulmann Veluna LED-inbyggnadslampa 4 000 K 7,5 cm

  Paulmann Veluna LED-inbyggnadslampa 4 000 K 7,5 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Panel Areo dimtowarm kantig vit 17,5 cm

  Paulmann Panel Areo dimtowarm kantig vit 17,5 cm
  Fyrkantig, inramad LED-infälld panel Areo - trippel ljus färgbyte via väggbrytare Tack vare 3-stegs dim-to-warm-tekniken är det möjligt att ställa in ljusfärg och samtidig dimning med den befintliga väggbrytaren utan extra redskap. Denna teknik gör den inbyggda panelen särskilt lämplig för rum som används på olika sätt. Här kan den praktiska arbetsytan enkelt kombineras med vardagsrummet och avkopplingsområdet, eftersom Areo har tre ljuslägen, såsom den funktionella universella vita med 100% ljusstyrka, varmvit med 3000 K och 50% ljusstyrka, ända till mysig varmvit med 2000 K i 25% ljusstyrka möjliggör. Den plana inbyggnadslampa med en plastram smälter nästan samman med sin omgivning och ser ultramodern och elegant trots sin klassiska form. - Lämplig för olika installationsdiametrar tack vare glidande fjäderklämmor på baksidan - Kan också användas i fuktiga rum som badrum, källare och utomhusutrymmen
 • Paulmann Veluna Edge LED-installation IP44 12x12cm

  Paulmann Veluna Edge LED-installation IP44 12x12cm
  Veluna Edge IP44 LED-inbyggnadsarmatur i kvadratisk form med universell vit ljusfärg Den kvadratiska, ramlösa Veluna VariFit Edge LED-panelen är stänkskyddad och kan därför utan problem användas även i badrummet. Universella vita lysdioder har installerats i panelen, vars ljus sprids jämnt av det satinerade plasthöljet. Panelen är utrustad med justerbara klämfjädrar (VariFit) så att den passar in i olika stora installationsöppningar, vilket är en stor fördel, särskilt när man byter ut gamla infällda armaturer. - lämplig för badrum och fuktiga utrymmen tack vare IP44-skydd - Hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • Paulmann LED-panel Veluna 3 000 K kantig 7,5 cm

  Paulmann LED-panel Veluna 3 000 K kantig 7,5 cm
  Vinkelformad, ramlös LED-panel Veluna för mångsidig användning Tack vare den mångfacetterade användningen lämnar LED-panel Veluna ägaren ogiltig för valet: Veluna kan inte bara användas som tak- eller vägglampa, men tack vare dess stänkskydd är panelen också lämplig för användning i fuktiga rum. På grund av den mycket reducerade, ramlösa designen tar Veluna nästan ingen roll i rumets inredningsstil. Varmvitt, platt ljus tränger igenom den vita diffusorn och säkerställer enhetlig belysning. Kombinationen av flera storlekar av Velora är särskilt fördelaktig eftersom den skapar en harmonisk bild av taket eller väggen. Oändligt justerbara klämfjädrar på baksidan gör det möjligt att ersätta infällda lampor med befintliga borrhål samt att fästa nya.
 • Paulmann Gil LED-inbyggnad vit matt/järn 3-pack

  Paulmann Gil LED-inbyggnad vit matt/järn 3-pack
  Tvåfärgad LED-inbyggnadsarmatur Gil i en uppsättning av tre - dimbar i 3 steg Infällda armaturer som Gil skapar ljusaccenter i moderna bostadsområden: den här LED-infällda armaturen i ett set med tre stycken kan till och med användas i badrum, bastur och andra våtrum tack vare skyddsklass IP44. Den dekorativa cylindern sticker ut något. De lägre ljuspunkterna utstrålar varmt vitt ljus och teknisk briljans: De kan kopplas samman i all oändlighet och deras ljus kan dämpas i tre steg via den vanliga väggbrytaren för att uppnå önskad ljusstämning: 100 %, 50 % eller 25 %. Lysdioderna är också utbytbara, men bytet bör utföras av ett specialföretag. - 230V direktanslutning
 • Paulmann Nova Mini infälld spot 3 stel svart

  Paulmann Nova Mini infälld spot 3 stel svart
  Nova Mini infälld LED spotlight i set med 3 stycken, svart, varmvitt 2700 K Nova Coin Mini infälld LED-armatur är enkel i sin utformning och liten i sina dimensioner och lämpar sig särskilt bra för installation i vinterträdgårdar, olika paneler eller för spotlighting i taket. Punkterna kan kopplas samman i all oändlighet. De avger ett behagligt varmvitt ljus.
 • Paulmann - Liska Plafond Wood/Metal

  Paulmann - Liska Plafond Wood/Metal
  Liska Plafond Wood/Metal - Paulmann, Trä, Trä & Metall
 • Paulmann Gil LED-inbyggnad svart matt/guld 3-pack

  Paulmann Gil LED-inbyggnad svart matt/guld 3-pack
  Tvåfärgad LED-inbyggnadsarmatur Gil i en uppsättning av tre - dimbar i 3 steg Infällda armaturer som Gil skapar ljusaccenter i moderna bostadsområden: den här LED-infällda armaturen i ett set med tre stycken kan till och med användas i badrum, bastur och andra våtrum tack vare skyddsklass IP44. Den dekorativa cylindern sticker ut något. De lägre ljuspunkterna utstrålar varmt vitt ljus och teknisk briljans: De kan kopplas samman i all oändlighet och deras ljus kan dämpas i tre steg via den vanliga väggbrytaren för att uppnå önskad ljusstämning: 100 %, 50 % eller 25 %. Lysdioderna är också utbytbara, men bytet bör utföras av ett specialföretag. - 230V direktanslutning
 • Paulmann Spircle LED-inbyggnadslampa vit matt

  Paulmann Spircle LED-inbyggnadslampa vit matt
  LED-inbyggnadsarmatur Spircle med flexibelt rörligt armaturhuvud Spircle briljerar inte bara med sin moderna, industriella design utan också med sin höga flexibilitet i ljusriktningen: armaturhuvudet kan roteras 350° och svängas 90°. På så sätt kan ljuskäglan riktas exakt dit den behövs och särskilda områden i rummet, t.ex. dekorativa möbler eller målningar, kan belysas särskilt och sättas perfekt i scen. Kan kombineras med många olika inredningsstilar. - Strålvinkel: 36
 • Paulmann Calla styv on/off Ø8,5cm 1x5W 840 krom

  Paulmann Calla styv on/off Ø8,5cm 1x5W 840 krom
  Enkel och robust belysning för utomhus- och fuktområden - Calla LED-inbyggnadsspotlight Calla-inbyggnadsspotlight är Paulmanns enkla men mångsidiga takbelysningsserie - både för interiörer och för krävande fukt- och utomhusområden. Den här grundversionen har en styv, icke vridbar LED-modul inramad av ett runt aluminiumfäste. Det universella vita ljuset avges bländfritt i en vinkel på 100° genom ett matt plasthölje. Calla ansluts direkt till 230 V-nätet och kan kopplas ihop med flera exemplar.
 • Paulmann LED-panel Veluna kantig 3-step CCT 18,5cm

  Paulmann LED-panel Veluna kantig 3-step CCT 18,5cm
  Vinkel LED-panel Veluna med ljus färgbyte styrbar via väggbrytaren Veluna är idealisk som en multifunktionell lampa, eftersom den innehåller ljusa färger varm och universell vit samt dagsljus i ett ljusföremål. Ljusfärgen kan ändras mycket enkelt genom att byta väggströmbrytare flera gånger. Veluna är därför perfekt i rum som är både en arbetsplats och ett mysigt boende. Tack vare den enkla designen kan LED-inbyggnadslampa integreras särskilt bra i många anläggningar och kan till och med användas i fuktiga rum som badrum eller källare tack vare integrerat stänkskydd. - Lämplig för installationsdiametrar på 4,5 cm - 10 cm tack vare glidfjäderklämmorna på baksidan - Mycket platt design, smälter nästan samman med monteringsytan - Ljusa färger: varmvit 3000 K - universalvit 4000 K - dagsljus 6500 K. - takinbyggnadslampa installeras som vägg- och takinbyggd armatur - jämn, platt ljuseffekt
 • Paulmann HomeSpa Casca LED-taklampa Ø 40cm vit

  Paulmann HomeSpa Casca LED-taklampa Ø 40cm vit
  Rund LED-taklampa Casca för badrummet, ljusfärg justerbar i tre steg Den runda HomeSpa LED-taklampan Casca är den perfekta belysningen för badrummet. Den inramade kanten och den runda ytan i armaturens mitt gör att den runda plastdiffusorn sticker ut visuellt, de avger inget ljus. Tack vare Whiteswitch-funktionen kan LED-lamporna dessutom ställas in i tre ljusfärgsnivåer genom att trycka flera gånger på väggbrytaren. Beroende på behov kan varmvitt, universalvitt eller till och med kallt dagsljus väljas, så att ljusfärgen alltid kan anpassas till situationen. - Varmvitt (3 000 K), universalvitt (4 000 K) eller dagsljus (6 500 K) inställbart via väggbrytare
 • Paulmann hänglampa Fanja med växtlåda

  Paulmann hänglampa Fanja med växtlåda
  Upphängningslampa Fanja med ett plantbart glaskärl Med Fanja-hänglampan hänger inte bara skuggan med den inbyggda ljuskällan i rummet utan också ett glas som valfritt kan fyllas med en vacker växt. Men inte bara den integrerade blomkrukan utan också färgschemat i svart och glänsande koppar gör hänglampan från Neordic-serien till en dekorativ blickfång i varje rum. Så snart lampan tänds markeras också anläggningen. - externt dimbar Obs! Den visade anläggningen ingår inte i lampans leveransomfång.
 • Paulmann - Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt White Paulmann

  Paulmann - Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt White Paulmann
  Lento Smart Home Zigbee 3.0 LED Taklampa TW Dim. Matt White - Paulmann, Vit, Aluminiums & Plast
 • Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot 3-pack stel, järn

  Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot 3-pack stel, järn
  Mångsidig LED-inbyggnadslampa Nova i en uppsättning av 3 Den inbyggnadslampa från Nova har en iögonfallande design som kan integreras i nästan vilken inredningsstil som helst. Dessutom finns det inga gränser för valet av rum, för tack vare IP44 låter Nova också badrummet lysa. Den lilla lampan är gjord av aluminium och är utrustad med en inbyggd LED som ger behagligt varm belysning. Tre av dessa lampor ingår i leveransen, så att stora områden kan belysas utan problem. Med hjälp av hållarfjädrarna är montering av lamporna mycket enkel och installation är också möjlig i små hålighetsdjup på 30 till 35 mm. Lamporna kan anslutas till 230 V och kan därför enkelt kopplas till varandra utan några begränsningar.
 • Paulmann LED-panel Areo 4 000 K rund krom 17,5 cm

  Paulmann LED-panel Areo 4 000 K rund krom 17,5 cm
  Rund Areo VariFit LED-panel för infällt takmontering med ram och universell vit ljusfärg Tack vare sin universella vita ljusfärg är den runda Areo VariFit LED-panelen lämplig för alla områden där man vill ha ett ganska svalt ljus. Panelen med en dekorativ ram av lättskött plast passar också utmärkt för befintliga infällda öppningar tack vare de justerbara klämfjädrarna, som kan justeras steglöst mellan 50 och 85 mm eller 140 mm. IP44-skyddsklassificeringen gör det också möjligt att använda den i badrum eller andra fuktiga utrymmen. Panelen avger en bred och jämn belysning och lämpar sig utmärkt för grundbelysning av rum, antingen som en enskild armatur eller kombinerad i flera. Den enkla, runda LED-inbyggnadspanelen lämpar sig för tak- eller väggmontering och passar in i varje interiör.
 • Paulmann - Amalie LED Plafond 3-step Dim. Matt Black Paulmann

  Paulmann - Amalie LED Plafond 3-step Dim. Matt Black Paulmann
  Amalie LED Plafond 3-step Dim. Matt Black - Paulmann, Svart, Aluminiums & Plast
 • Paulmann Veluna Edge IP44 4 000K dim Ø 9cm

  Paulmann Veluna Edge IP44 4 000K dim Ø 9cm
  Dimbar LED-inbyggnadsarmatur Veluna Edge IP44, rund, ljusfärg universalvitt Den runda LED-inbyggnadspanelen Veluna VariFit Edge passar nästan sömlöst in i alla tak tack vare den ramlösa designen och det satinerade locket. Höljet sprider ljuset från de universella vita lysdioderna jämnt ut i rummet. Tack vare IP44-skydd kan den också installeras i badrummet eller andra fuktiga utrymmen och ljusstyrkan kan också justeras med en extern dimmer (C för elektriska transformatorer). För installation i olika installationsöppningar är panelen utrustad med justerbara klämfjädrar och den mycket platta konstruktionen gör det möjligt att installera den även i små hålrumsdjup. - dimbar med dimmer C för elektriska transformatorer - lämplig för badrum och fuktiga rum tack vare IP44-skydd - hög ljusstyrka med brett ljus - VariFit flexibel installation med justerbara klämfjädrar
 • Paulmann GU10 inbyggnadslampa 3-pack stel, järn

  Paulmann GU10 inbyggnadslampa 3-pack stel, järn
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Calla svängbar on/off Ø9cm 840 3 st vit

  Paulmann Calla svängbar on/off Ø9cm 840 3 st vit
  3 stycken av den robusta LED-inbyggnadsspotten Calla Den runda inbyggnadsspotten Calla levereras i en förpackning med 3 stycken och är idealisk för att inreda kontoret, hallen, badrummet eller till och med carporten. Grunden för dess mångsidighet är den motståndskraftiga konstruktionen, som skyddar själva interiören från vattenstrålar. Modulen med de universella vita lysdioderna, som kan svängas 30° och har en strålningsvinkel på 100°, är placerad i mitten av ett runt plastfäste. Den matta täckningen garanterar en bländfri belysning. Calla kan kopplas samman i flera exemplar genom motsvarande anslutning till 230 V-nätet.
 • Paulmann Wall inbyggnadslampa sensor, vit kantig

  Paulmann Wall inbyggnadslampa sensor, vit kantig
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Calla svängbar dim Ø 9cm 827 10-pack vit

  Paulmann Calla svängbar dim Ø 9cm 827 10-pack vit
  Dimbar LED-inbyggnadsspot Calla för utomhus och fuktiga utrymmen i 10-packFör större fuktiga utrymmen, t.ex. gemensamma tvättrum, eller utomhusområden som är utsatta för väder och vind, erbjuder Paulmann en praktisk lösning med 10-packningen av inbyggnadsspot Calla. Den diskreta runda designen är även mångsidig för inomhusbruk.En rund kant i plast fungerar som ett uttag som ramar in den runda modulen med matt plasthölje och LED-ljuskällorna som lyser i universellt vitt. Modulen har en strålningsvinkel på 100°. Lysdioderna kan inte bara svängas 30° utan kan också dämpas med en lämplig strömbrytare, vilket gör att belysningen kan anpassas till behoven. Anslutningen sker direkt till 230 V-utgången. Det är möjligt att koppla ihop flera spotlights.- dimbar med bland annat RC Merten MEG 5136-0000, RLC Eltako EUD61NP - 230V, RLC Müller Paladin 873 030 LED
 • Paulmann Gove LED-taklampa 1 lampa svart 9W

  Paulmann Gove LED-taklampa 1 lampa svart 9W
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Areo panel 3stepdim rund 840 vit 23 cm

  Paulmann Areo panel 3stepdim rund 840 vit 23 cm
  Rund infälld LED-panel Areo VariFit, universellt vit, dimbar i tre nivåer via väggströmbrytare Areo VariFit LED-panelen för montering i tak eller vägg är rund, enkel och flexibel. Panelen med en låg monteringshöjd på endast 1,2 cm och en smal ram passar in i alla inredningslösningar. Den är utrustad med universella vita lysdioder vars ljus lyser jämnt genom diffusorn och kan ställas om till tre ljusstyrkor via den befintliga väggljusbrytaren genom upprepade omkopplingar. Minnesfunktionen sparar den valda ljusstyrkan tills nästa gång den slås på. Den infällda panelen är inte bara lämplig för nya installationer, utan passar också in i många befintliga installationsöppningar tack vare de justerbara klämfjädrarna på baksidan. I kombination med flera armaturer av samma eller olika storlek ger panelen inte bara ett snyggt utseende utan även grundbelysning av större rum. Användning i badrummet eller andra fuktiga rum är också oproblematisk, eftersom panelen har motsvarande IP44-skyddsklass. - Glidande fjäderklämmor på baksidan - 3 ljusstyrkor 100 %, 50 % och 25 %.
 • Paulmann Base inbyggnadsspot i 10-pack järn

  Paulmann Base inbyggnadsspot i 10-pack järn
  Infälld spotlight i metall Bas i ett praktiskt set med 10 stycken Den lilla infällda spotlighten Base ingår i leveransen i en uppsättning om tio stycken och möjliggör därmed storskaliga belysningsinstallationer inom hemmets fyra väggar. Höljet är tillverkat av tålig metall och rymmer ett GU10-fäste i vilket en valfri ljuskälla ska sättas in. Strålkastaren kan svängas och anpassas till de lokala förhållandena på nolltid.
 • Paulmann Calla svängbar on/off Ø9cm 840 3-pack vit

  Paulmann Calla svängbar on/off Ø9cm 840 3-pack vit
  Rund LED-infälld spotlight Calla med IP65, CCT-funktion, svängbar i en uppsättning med 3 stycken De tre LED-infällda lamporna Calla är idealiska för badrummet, spaområdet och många andra användningsområden. Armaturuppsättningen, som har en hög IP65-skyddsklass, är utrustad med strålkastare som kan svängas 30° så att ljuset kan riktas till önskade områden. CCT-funktionen gör det möjligt att ställa in önskad ljusfärg via den väggmonterade ljusbrytaren; färgtemperaturerna dagsljus, universalvitt eller varmvitt kan väljas. Den integrerade minnesfunktionen sparar den valda ljusinställningen till nästa gång den slås på. - för 230V direktanslutning
 • Paulmann Cole LED-spot, guldvit, 3-pack

  Paulmann Cole LED-spot, guldvit, 3-pack
  Dimbar LED-inbyggnadslampa Cole i 3 pack Inbyggnadslampa Cole, i tre pack, är ett riktigt blickfång som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus i sin omgivning. Guldfärgen ger mycket speciella ljusaccenter. Den inbyggda ljuskällan poängterar med en stark ljusstyrka och förbrukar inte mycket ström. Skyddstyp IP44 möjliggör också användning i badrum. - dimbar via vanlig väggbrytare i 3 steg
 • Paulmann Nova Plus Coin LED-modul, 4 000 K

  Paulmann Nova Plus Coin LED-modul, 4 000 K
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Calla, svart vridbar 4.000K ej dimbar 10s

  Paulmann Calla, svart vridbar 4.000K ej dimbar 10s
  Strålsäker LED-inbyggnadsspot Calla i en uppsättning om 10 stycken för takmontering i utomhus- och fuktområden Med Calla erbjuder Paulmann en mästare på mångsidighet. Den infällda LED-armaturen fungerar som en effektiv och samtidigt visuellt diskret ljuskälla i taket, från utomhus- och fuktområden, försäljnings- och kontorsutrymmen till badrum och korridorer i privata bostadsområden. Med den praktiska 10-packningen kan även större rum eller områden utrustas. I mitten av en cirkel av plast finns modulen med energieffektiva lysdioder, som har en strålningsvinkel på 100° och kan svängas i ett intervall på 30°. Det universella vita ljuset avges bländfritt genom ett matt skydd. De infällda spotlightsen kan anslutas direkt till 230 V-utgången och kopplas samman.
 • Paulmann 3-pack spot Nova rund sväng-/dimbar, vit

  Paulmann 3-pack spot Nova rund sväng-/dimbar, vit
  Svängbar och dimbar i 3 steg – LED-spotlight Nova i 3-pack Denna lampa möjliggör ett individuellt ljuskoncept genom den enkla monteringen med hjälp av fjädrar och möjligheten att koppla ihop flera lampor, där avståndet mellan lamporna kan väljas fritt. Spotlighterna tillverkades av aluminium och är utrustade med utbytbara LED-ljuskällor med GU10-socklar. Dessa avger varmvitt ljus i rummet, kan svängas med 50° och dimras i tre steg via en vanlig strömbrytare.
 • Paulmann Base LED-inbyggnadsspot 3-pack järn

  Paulmann Base LED-inbyggnadsspot 3-pack järn
  LED-inbyggnadsspotlight Base Coin i set om 3, borstat järn, 3-stegs dimning Base infällda spotlights är robusta och användarvänliga infällda metallarmaturer som är lika lämpliga för nya installationer som för att ersätta befintliga infällda spotlights. Tack vare den direkta 230V-anslutningen kan armaturerna kopplas samman utan begränsningar. Grundutrustningen består av tre infällda armaturer med Coin LED-ljuskällor som kan bytas ut. LED-infällda armaturer kan ställas in på tre ljusstyrkor via standardljusbrytaren och kan svängas för att rikta ljuset optimalt.
 • Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot lutbar aluminium

  Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot lutbar aluminium
  Inbyggnadsspot Nova i 3-pack med fast integrerade LED-lampor Oavsett om det är över bordet, i bostaden eller i ingångsområdet, sätter inbyggnadslampan Nova moderna ljusaccenter och övertygar sig med sin funktionalitet. Metallampan kommer därför i praktiskt 3-pack och är utrustad med effektiv LED-teknik som ger ett varm ljus för mysiga miljöer. Dessutom kan ljusets riktas efter rumsförhållandena med en lutmekanism. Inbyggnadslampan är mycket platt och kan därför monteras även med små håldjup på 30-35 mm. Tack vare 230 V-direktanslutningen kan dessutom flera lampor enkelt anslutas.
 • Paulmann Coin Slim LED-inbyggnadsspot 3-pack

  Paulmann Coin Slim LED-inbyggnadsspot 3-pack
  Fyrkantig LED-inbyggnadsspot Coin Slim i en uppsättning av 3 Med den infällda platsen Coin Slim kan du ställa in moderna belysnings accenter var som helst i huset, för tack vare IP44 kan den också användas i badrummet. Dessutom imponerar rampljuset med sin enkla och verktygsfria montering med befintliga snabbkopplingar. De permanent integrerade lysdioderna är energibesparande och fyller samtidigt rummet med en mysig ljus som skapar en atmosfärisk atmosfär. Det finns ett frostat skyddsglas ovanför ljuskällan, vilket också säkerställer bländningsfri ljusfördelning. - dimbar med dimmer R + C för elektronisk transformator - Inklusive anslutningslåda med dubbel snabbkoppling för att slinga igenom
 • Paulmann LED-panel Veluna 830 rund 3-step 21,5cm

  Paulmann LED-panel Veluna 830 rund 3-step 21,5cm
  LED-inbyggt hängande Veluna rund - dimbar i 3 steg via ljusbrytare Med den integrerade 3-stegsdämpningsfunktionen kan denna LED-panel Veluna dimmas i tre steg utan en dimmer med en konventionell väggbrytare. En minnesfunktion kommer ihåg den senast använda nivån tills nästa påslagning. Tack vare VariFix-tekniken kan de steglöst justerbara klämfjädrarna på armaturens baksida sättas in olika i olika hål. Detta innebär att Veluna till och med kan användas i befintliga installationshål. De inbyggda lysdioderna garanterar ett jämnt ljus genom diffusorn. Armaturen avrundas med en enkel, reducerad design, vilket gör det särskilt enkelt att använda LED-panel i olika rum. Även fuktiga rum som badrummet är inte längre ett tabu för Veluna, eftersom det har tillräckligt stänkskydd. - 3 dimningsnivåer 25%, 50%, 100%
 • Paulmann Areo panel 3stepdim svart Ø17,5cm 3000 K

  Paulmann Areo panel 3stepdim svart Ø17,5cm 3000 K
  Dimbar Areo VariFit rund LED-panel, svart Den runda Areo VariFit LED-panelen med svart ram och IP44-skydd kan installeras i badrum och våtutrymmen samt i många andra områden. Ljusstyrkan kan ställas om i tre steg (3-step dim) via den vanliga ljusbrytaren utan ytterligare installation. Panelen är utrustad med justerbara klämfjädrar så att den kan installeras i monteringsöppningar av olika storlekar. - justerbara klämfjädrar - jämn och bred belysning - tre ljusstyrkor kan väljas via ljusomkopplaren
 • Paulmann 3-pack spot Nova rund, IP44, dimbar, vit

  Paulmann 3-pack spot Nova rund, IP44, dimbar, vit
  LED-spotlight Nova i 3-pack med IP44-skydd och 3-stegs dimmer LED-spotlighten Nova i 3-pack möjliggör en individuell utformning av belysningskonceptet. Spotlighterna kan enkelt monteras i taket med hjälp av fjädrar och kopplas ihop, utan att lamporna måste ha ett specifikt avstånd till varandra. LED-spotlighterna är runda och tillverkade av aluminium. Den utbytbara LED-ljuskällan med GU10-sockel avger varmvitt ljus orörligt nedåt och kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig strömbrytare. Tack vare IP44-skydd mot vattenstänk är den lämplig för användning i våtrum.
 • Paulmann Luena LED-hänglampa IP44 krom Ø25cm

  Paulmann Luena LED-hänglampa IP44 krom Ø25cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Veluna inbyggnadslampa 18,5 x 18,5

  Paulmann Veluna inbyggnadslampa 18,5 x 18,5
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack aluminium

  Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack aluminium
  Liten LED-inbyggnadsspot Nova mini i en uppsättning om 3 De små, fast glödande inbyggnadsspot Nova mini kan användas i ett brett spektrum tack vare sin lilla diameter. De används ofta i korridorer, vinterträdgårdar eller över diskar och i balkongbeklädnad. De varma vita Nova minisna i en uppsättning av tre har en mycket återhållsam design och är oberoende av stil. Dessutom är lysdioderna särskilt platta, utbytbara och kan anslutas till varandra utan att begränsa antalet, vilket öppnar en mängd möjligheter för användaren. De inbyggnadsspot är kapslingsklass mot stänkvatten med IP44- skydd och kan därför också användas i badrummet.
 • Paulmann Areo panel dimtowarm kantig svart 17,5 cm

  Paulmann Areo panel dimtowarm kantig svart 17,5 cm
  Kvadratisk, inramad Areo inbyggd LED-panel - trefaldig ljusfärgsändring via väggbrytare Tack vare 3-stegs dim-to-warm-tekniken är det möjligt att ställa in ljusfärg och samtidig dimning enbart via den befintliga väggbrytaren utan ytterligare hjälpmedel. Den här tekniken gör den infällda panelen särskilt lämplig för rum som används på olika sätt. Här kan den praktiska arbetsplatsen enkelt kombineras med vardagsrummet och relaxavdelningen, eftersom Areo tillåter tre belysningslägen, t.ex. universellt vitt med 100 % ljusstyrka, varmvitt med 3 000 K och 50 % ljusstyrka och mysigt varmvitt med 2 000 K och 25 % ljusstyrka. Den platta infällda armaturen med plastram smälter nästan in i sin omgivning och ser trots sin klassiska form mycket modern och chic ut. - lämplig för olika monteringsdiametrar tack vare skjutbara fjäderklämmor på baksidan - Kan även användas i fuktiga utrymmen som badrum, källare och utomhus
 • Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack aluminium

  Paulmann Nova mini inbyggnadsspot 3-pack aluminium
  Vridbar LED-inbyggnadslampa Nova mini i ett fördelaktigt paket om 3 På grund av sin enkla design och sin lilla presentation kan dessa svängbara, små LED-infällda lampor användas på en mängd olika sätt i levande miljö. De inbyggnadsspot ljuskällor, så kallade LED-mynt, har den speciella funktionen att de kan bytas ut. De kan anslutas till varandra efter behov, utan begränsning av antalet. Tack vare sin platta form kan de användas i särskilt grunt hålrumsdjup. Lampan kan också svängas upp till 15 ° för att använda ljusstrålen på ett mer riktat sätt.
 • Paulmann Panel Areo 830 rund vit 3stepdim 17,5 cm

  Paulmann Panel Areo 830 rund vit 3stepdim 17,5 cm
  Platt ljus med trestegsdämpning via väggbrytaren - LED-infälld panel Areo Areo LED-inbyggnadslampa armatur består av en rund diffusor som är omgiven av en tunn plastkant. Detta ger den en enkel men också modern design som anpassar sig iögonfallande till inredningen. Det inbyggnadslampa specialfunktion är 3-stegsdämpning, som styrs genom multipelväxling med en konventionell väggbrytare. En minnesfunktion kommer ihåg den senaste inställningen och låter Areo lysa i den senast valda ljusstyrkan när den slås på igen. De möjliga användningsområdena för den här inbyggda panelen är mycket olika: Förutom vägg- och takmontering och användning i olika vardagsrum kan LED-panel också användas i badrum och fuktiga rum eftersom den är utrustad med lämpligt stänkskydd. - Lämplig för olika installationsdiametrar tack vare glidande fjäderklämmor på baksidan - 3 dimningsnivåer 100%, 50% och 25% - effektiv LED-teknik
 • Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot, dimbar, järn

  Paulmann Nova LED-inbyggnadsspot, dimbar, järn
  Mångsidig och funktionell - LED-inbyggnadsspotten Nova med IP65 Från vardagsrummet till badrummet, inbyggnadsspotten Nova ger en stämningsfull atmosfär och tack vare IP65 kan den verkligen användas i alla rum. Den integrerade lutmekanismen gör det möjligt att optimera riktningen på den stora ljuskällan. Dessutom är det lätt att montera inbyggnadslampan Nova med hållfjädrar, utan den störande fasthållningsringen. Lampan kommer i tre utföranden i detta set så att stora områden kan belysas. Dessutom levereras tre GU10 LED-ljuskällor som ger en god atmosfär med sitt varmvita ljus och samtidigt är energieffektiva. Lamporna är lämpliga för direkt anslutning till 230V och kan enkelt kopplas in. - dimbar med dimmer R+C för elektroniska omvandlare
 • Paulmann panel Areo 3stepdim kantig 840 23 cm

  Paulmann panel Areo 3stepdim kantig 840 23 cm
  LED-inbyggnadspanel Areo VariFit i kvadratisk form 3-stegs omkopplingsbar via ljusbrytare Areo VariFit LED-inbyggnadspanelen är infälld i taket eller i väggen, enskilt eller kombinerad i flera enheter, och ger en universell vit belysning som avges jämnt av diffusorn. Kombinationen av olika storlekar är särskilt effektiv. Panelens ljusstyrka kan ställas in i tre steg via den befintliga väggströmbrytaren utan att du behöver installera en dimmer. En minnesfunktion lagrar den valda ljusstyrkan tills nästa gång den slås på. Tack vare de justerbara fjäderklämmorna på baksidan passar panelen in i många olika storlekar av installationsöppningar, vilket gör att den också är lämplig för att ersätta befintliga infällda armaturer. - Lämplig för olika diametrar tack vare de justerbara fjäderklämmorna. - Kan även användas i fuktiga utrymmen tack vare IP44 - Kan ställas om till tre ljusstyrkor via väggbrytare: 100 %, 50 %, 25 %.
 • Paulmann inbyggnadslampa Cymbal 3 x 6 W warmdim

  Paulmann inbyggnadslampa Cymbal 3 x 6 W warmdim
  Cymbal LED infälld armatur med varm dimfunktion - set med 3 stycken Med den kantlösa serien av tre Cymbal infällda armaturer kan rumsbelysningen utformas på ett sådant sätt att armaturen praktiskt taget bara är synlig när ljuset är tänt. De inbyggda lysdioderna avger ett bländfritt och mycket behagligt ljus som ändrar färgtemperatur tack vare den integrerade funktionen för varm dimning. De infällda armaturerna kan dimmas via den vanliga väggströmbrytaren genom att trycka på den flera gånger, och under dimmningsprocessen blir ljusfärgen allt varmare och ändras från varmvitt 2 700 K till varmt guldljus med 2 000 K. - För 230 V direktanslutning