Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

DybergLarsen taklampor

Populärt inom DybergLarsen taklampor

 • PineApple XS Taklampa G9 Vit - DybergLarsen

 • Hattrick Taklampa Svart - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptHattrick Pendeln i svart är absolut en annorlunda och rolig pendel, designad av Frank Kerdil. Får en skön och behaglig stämnning vid matbordet, köksbordet eller som klunga vid sidan av soffan eller över skänken. Använd den också som en stämningsfull lampa på ditt kaffé eller restaurang.Hattrick är monterad med porslinuttag.
 • Illumin Drip/Drop Taklampa Koppar Look - DybergLarsen

 • Haipot Taklampal Ljusgrön - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptEn riktigt snygg pendellampa från DyrbergLarsen i några friska vårfärger och den påminner lite om den japanska stilen. Lampan Haipot ger ett fantastiskt ljus och ger en härlig stämning i rummet. Lampan har en 3 meter lång textilsladd och är gjord i lackerat material med vit undersida i glas. Lampan kommer i 7 olika färger.

Fler tips på DybergLarsen taklampor

 • PineApple XS DripDrop Taklampasätt Vit - DybergLarsen

 • WALL it M. Crayon Taklampa Ø13 Matt Svart - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Flos KonceptWall it väggbeslag i Matt Svart är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • PineApple Large Taklampa Vit - DybergLarsen

  PineApple Vit LargeVacker pendel producerad i Danmark och designad av Frank Kerdil. Lampan passar perfekt i köket ovanför matbordet, eller i sovrummet. Möjligheterna är oändliga med denna unika p
 • Torus Taklampa Vit/Vit - DybergLarsen

 • Illumin Peanut Taklampa - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptIllum Pendel Peanuts är en nyhet i Illum lampserien, men här är en medlem som är lite annorlunda. De vanliga Illum skärmarna är mycket fyrkantiga i bladen, men Peanuts utgåvan har avrundade hörn.Pendeln sätts enkelt ihop på 11 minuter och kan ändras efter behov, så den alltid känns ens med tiden - och samtidigt ger den glädjen med att skapa något själv och sätta en prägel på sin inredning. Ny spännande och flexibel Pendel, som också kan användas som golvlampa eller som bordslampa. De överlappande skärmarna är med till att ge ett diffust och behagligt ljus.
 • Copenhagen Taklampa Ø25,5 Mat Svart/Brun Läder - DybergLarsen

 • Copenhagen Taklampa Ø25,5 Mat Vit/Brun Läder - DybergLarsen

  Copenhagen Taklampa Ø25,5 Mat Vit/Brun är en modern taklampa som kombinerar den avlånga ”tunnformen” med en snygg detalj i läder.Copenhagen taklampan finns i två storlekar och två färger. S
 • WALL it M. Crayon Taklampa Ø18 Matt Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Flos KonceptWall it väggbeslag i Matt Vit är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • Crayon takpendel 18 - Vit

 • Crayon Taklampa Ø18 Opal Glas - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptDenna snygga Crayon taklampan ifrån DybergLarsen är väl medveten om att det är iögonfallande. Men den skryter inte om det. Alla vi som har lekt med färgkritor som barn eller fortfarande släpper fram konstnären inom sig - kan känna igen formen som denna taklampa besitter. Crayon taklampan - med flera, är med sina rena linjer unik över matbordet, på kontoret eller som belysning i butiken.
 • illumin Event Taklampa Vit - DybergLarsen

  Illumin Event Vit PendelIllumin Event Pendeln är en klassisk Frank Kerdil lampa, men som är tänkt lite annorlunda i förhållande till lampans funktioner. Med Event-lampan medföljer vita pappersbl
 • Illumin Philo Taklampa Grön + Vit - DybergLarsen

 • Momentum Skomager Taklampa Svart/Grå - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptMomentum pendel i Svart/Grå är en välkänd design. Den ikoniska garage pendeln har varit på marknaden i många år, men med momentum får du möjligheten för att få den i precis den färgkombination som du önskar. Momentum är enkel och fin att använda ensam men också tillsammans i grupp över matbordet. Materialet är metall och den har den diameter på 33 cm.
 • Chamberline Taklampa Mat Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen Koncept Chamberlaine är en elegant pendel ifrån DybergLarsen med runda och harmoniska linjer. Lampan är designad med matt opalglas som sprider ljuset nedåt.Chamberlaine passar perfekt ovanför mat- och mötesbordet.
 • Illumin DIY Taklampa Grey - DybergLarsen

  Ni känner kanske redan den vackra taklampan från Dyberg Larsen. Illumin har i flera år varit en fast del av sortimentet vid Dyberg Larsen. Här syns den i en vacker XX nyans.Illumin är ett trevlig
 • PineApple Medium Taklampa Anthracite Grå - DybergLarsen

 • Illumin Taklampa Dusty Earth - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg LarsenKonceptIllumin Dusty Earth taklampan är en ny spännande och flexibel lampa som även kan användas som golvlampa eller över matbordet. De överlappanden skärmarna bidrar till ett diffust och behagligt ljus.Taklampan monteras enkelt på 11 minuter, och kan ändras efter behov. På så sätt kan den alltid följa med i tiden, samtidigt som den ger dig möjligheten att skapa något eget och anpassa den efter din inredning. Du kan använda dig utav egna bilder, teckningar, tapet, färgad kartong - bara fantasin sätter gränser.Det var ett riktigt dragplåster den dagen vi tog med en Illum Magazine till vår utställning. Alla ville vara med att tycka till och bestämma vilka bilder som skulle vara vart.
 • Illumin Black Taklampa Ø35 - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptPineApple Pendel Svart är en ny spännande och flexibel lampa som också kan användas som golvlampa eller till bordet. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med fyrkantiga svarta blad eller plattor om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • Momentum Skomager Taklampa Vit/Koppar - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptMomentum pendel i Vit/Koppar är en välkänd design. Den ikoniska garage pendeln har varit på marknaden i många år, men med momentum får du möjligheten för att få den i precis den färgkombination som du önskar. Momentum är enkel och fin att använda ensam men också tillsammans i grupp över matbordet. Materialet är metall och den har den diameter på 33 cm.
 • PineApple Medium Taklampa Vit - DybergLarsen

  PineApple VitPineapple Vit är en ny spännande danskdesignad lampa. Lampan finns i två olika storlekar med diameter på 35cm respektive 45cm och sladd på 3 m. Pineapple Vit är vacker över matbord
 • DL31 Taklampa Matt Svart - DybergLarsen

 • PineApple XS Taklampa G9 Koppar Look - DybergLarsen

 • WALL it M. Crayon Taklampa Ø13 Matt Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Flos KonceptWall it väggbeslag i Matt Vit är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • Illumin Desert Sage Taklampa Ø45 - DybergLarsen

 • Illumin Alu look Taklampa Ø35 - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Alu Look pendel Ø35, är precis som namnet antyder en specialutgåva utav Illuminpendel som endast säljs i vissa butiker. Bladen är, för att ge det ultimata ljuset täckta med ett tunt lager aluminiumfolie på ovansidan och vita på undersidan. Pendeln monteras enkelt på 11 minuter. Den nya spännande och flexibla taklampan kan också användas som golvlampa eller ovanför matbordet. De överlappande skärmarna bidrar till det diffusa behagliga ljuset.
 • PineApple Medium Taklampa Mirror - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptEn ny intressant och flexibel hängande lampa men som också kan användas som en golvlampa eller till bordet. De överlappande skärmarna bidrar till att ge ett mjukt och behagligt ljus. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med kvadratiska vita blad, eller ark om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • Illumin Desert Sage Taklampa Ø35 - DybergLarsen

 • PineApple XS Taklampa G9 Alu Look - DybergLarsen

 • Crayon Taklampa Ø18 Opal Glas - DybergLarsen

  Crayon PendellampaSkärmen på Crayon Pendellampa är i vackert munblåst glas med en snygg matt kant nederst. Kombinationen mellan det blanka och matta glaset skapar en fin kontrast till pendelns utt
 • Illumin Round Square Taklampa - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptIllumin Round Square Taklampa är en nyhet i Illum lampserien, men här är en medlem som är lite annorlunda. De vanliga Illum skärmarna är mycket fyrkantiga i bladen, men Peanuts utgåvan har avrundade hörn.Pendeln sätts enkelt ihop på 11 minuter och kan ändras efter behov, så den alltid känns ens med tiden - och samtidigt ger den glädjen med att skapa något själv och sätta en prägel på sin inredning. Ny spännande och flexibel Pendel, som också kan användas som golvlampa eller som bordslampa. De överlappande skärmarna är med till att ge ett diffust och behagligt ljus.
 • Boleo Taklampa - DybergLarsen

  DesignDybergLarsenKonceptTaklampan bestående av böjda lameller från det danska märket DybergLarsen.Lamellerna är skulpturellt formade om lampans ljuskälla som skärm. Skärmen säkrar bländfri belysning medans de små hålen betyder att ljuset kommer ut och kastar spännande skuggor.Upplev den moderna taklampan med det estetiska uttrycket.
 • Luxpo Taklampa Krom - DybergLarsen

 • Illumin Cascade Taklampa - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Cascade taklampa (Vit Ø50), är precis som namnet antyder en specialutgåva utav Illumin taklampan som endast säljs i utvalda butiker. Illumin Cascade taklampan ger med sina strimlade blad ett behagligt och fint ljus. Monteras enkelt på 11 minuter. En ny spännande och flexibel taklampa som också kan användas som golvlampa eller hängandes över bordet. Den överlappande skärmen bidrar till ett diffust och behagligt ljus.
 • Illumin DIY Taklampa Grey - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsenKonceptIllumin-taklampa från danska DybergLarsen. Taklampan är en del av serien Illumin. Serien består av både bordslampor och taklampor i ett väld av färger och mönster.Lampan är skapad med inspiration från ananasfruktens form och lager. De många "lager" ska sättas på när du köper lampan och du kan byta ut dem med nya i andra färger eller former.Gillar du roligt, lek och förändring? Välj denna spännande taklampa och byt regelbundet bladen så ditt hem får ett nytt uttryck.
 • Crayon Taklampa Ø18 Vit - DybergLarsen

 • Torus Taklampa Vit/Krom - DybergLarsen

 • PineApple XS Taklampa G9 Vit - DybergLarsen

  PineApple XS Pendel LED, Vit från Frank KerdilMed inspiration från den snygga konstruktionen av en ananas har designern [i]Frank Kerdil[/i] skapat denna PineApple-taklampa. Det är en ytterst elega
 • Illumin Black Taklampa Ø35 - DybergLarsen

  Illumin Pendel - SvartIllumin är en fantastiskt vacker och unik pendel designad av danska Frank Kerdil och producerad av [i]Duberg-Larsen[/i]. Pendeln levereras omonterad men går enkelt och snabbt
 • Illumin Philo Taklampa Vit - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil for DybergLarsen KonceptIlumin Philo Pendel (taklampa) vit är en vacker förtolkning av den, nu mycket moderna Fingerphilodendron, därav namnet Philo. Konceptet är helt, som dom andra lamporna från Illumin och ger dig mer uttaliga möjligheter för att sammansätta din egen lampa.
 • illumin Event Taklampa Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptEvent Taklampa från DybergLarsens Illumin-serien är en lampa där du kan låta fantasin flöda genom att skapa din helt unika lampa. Du köper lampan med de 200g vita pappersbladen och därefter erbjuds du många kreativa möjligheter. Använd exempelvis lampan till ett festligt inslag där alla kan skriva/rita en personlig hälsning till mottagaren, skriv dina egna ”statements” eller låt barnen rita på pappret. . Illumin by DybergLarsen är ett unikt gör-det-själv koncept, där du på få minuter kan montera din nya lampa. Den svarta fina lådan innehåller alla de delas som du behöver; lampstativ, 40 blad som utgör skärmen, 3 meter textilkabel och den unika takrosetten Rosetta, som passar till raka tak men också till snedtak upp till 45 grader. När du själv gör en del av jobbet kan du köpa en vacker designlampa till ett riktigt bra pris. OBS penna medföljer inte. Du kan efter en tid välja att byta ut skärmen genom att köpa ett nytt set med skärmar.
 • Illumin Cascade Taklampa - DybergLarsen

  Illumin Cascade PendelIllumin Cascade är en fantastiskt vacker och unik pendel designad av danska Frank Kerdil och producerad av [i]Duberg-Larsen[/i]. Pendeln levereras omonterad men går enkelt och
 • Haipot Taklampa Rosa - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptEn riktigt snygg pendellampa från DyrbergLarsen i några friska vårfärger och den påminner lite om den japanska stilen. Lampan Haipot ger ett fantastiskt ljus och ger en härlig stämning i rummet. Lampan har en 3 meter lång textilsladd och är gjord i lackerat material med vit undersida i glas. Lampan kommer i 7 olika färger.
 • PineApple Medium Taklampa Mørk Grön - DybergLarsen

 • Chamberline Taklampa Mat Svart - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen Koncept Chamberlaine är en elegant pendel ifrån DybergLarsen med runda och harmoniska linjer. Lampan är designad med matt opalglas som sprider ljuset nedåt.Chamberlaine passar perfekt ovanför mat- och mötesbordet.
 • Illumin Drip/Drop Taklampa Ø35 Vit - DybergLarsen

 • Illumin Drip/Drop Taklampa Ø45 Vit - DybergLarsen

  Illumin Drip/Drop PendelDen eleganta Illumin Drip/Drop Pendel är utformad som små blad. Lampan är designad av dansken Frank Kerdil. Levereras omonterad, men kan enkelt monteras ihop på en kvart. O
 • Illumin Stormy Weather Taklampa Ø45 - DybergLarsen

 • Illumin Philo Taklampa Grön + Vit - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil for DybergLarsen KonceptIlumin Philo Pendel (taklampa) Grön är en vacker förtolkning av den, nu mycket moderna Fingerphilodendron, därav namnet Philo. Konceptet är helt, som dom andra lamporna från Illumin och ger dig mer uttaliga möjligheter för att sammansätta din egen lampa. OBSNär du bokar denna följer också vita bladen med.
 • Haipot Taklampa Gul - DybergLarsen

  Haipot Taklampa Yuza Gul från Frank KerdilDen japanskinspirerande taklampan Haipot passar perfekt över köksbordet eller i hallen. Den kan hängas ensam eller i grupp för att skapa en dramatisk vis
 • Opera Taklampa Ø37,5 - DybergLarsen

 • Haipot Taklampa Röd - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptEn riktigt snygg pendellampa från DyrbergLarsen i några friska vårfärger och den påminner lite om den japanska stilen. Lampan Haipot ger ett fantastiskt ljus och ger en härlig stämning i rummet. Lampan har en 3 meter lång textilsladd och är gjord i lackerat material med vit undersida i glas. Lampan kommer i 7 olika färger.
 • Torus Taklampa Vit/Mässing - DybergLarsen

  Torus pendellampa med mässingtoppEn spännande pendellampa där det estetiska möter det moderna. En skärm som påminner lite om bis rimfrostmönster. Ett mönster som lurar blicken och nästan får
 • Illumin DIY Taklampa Nude - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsenKonceptIllumin-taklampa från danska DybergLarsen. Taklampan är en del av serien Illumin. Serien består av både bordslampor och taklampor i ett väld av färger och mönster.Lampan är skapad med inspiration från ananasfruktens form och lager. De många "lager" ska sättas på när du köper lampan och du kan byta ut dem med nya i andra färger eller former.Gillar du roligt, lek och förändring? Välj denna spännande taklampa och byt regelbundet bladen så ditt hem får ett nytt uttryck.
 • WireFrame Taklampa Ø35 Vit - DybergLarsen

 • Momentum Skomager Taklampa Svart/Krom - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptMomentum pendel i Svart/Krom är en välkänd design. Den ikoniska garage pendeln har varit på marknaden i många år, men med momentum får du möjligheten för att få den i precis den färgkombination som du önskar. Momentum är enkel och fin att använda ensam men också tillsammans i grupp över matbordet. Materialet är metall och den har den diameter på 33 cm.
 • Spin Large Taklampa Vit - DybergLarsen

 • PineApple Large Taklampa Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptEn ny intressant och flexibel hängande lampa men som också kan användas som en golvlampa eller till bordet. De överlappande skärmarna bidrar till att ge ett mjukt och behagligt ljus. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med kvadratiska vita blad, eller ark om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • WALL it m/PineApple XS Taklampa Matt Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg LarsenKonceptWall it väggbeslag i Matt Vit är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • Illumin Rubber20 Taklampa - DybergLarsen

  Illumin Rubber20 PendelRubber20 är en fantastiskt vacker och unik pendel designad av danska Frank Kerdil. Pendeln levereras omonterad men går enkelt och snabbt att montera själv. Rubber20 pendeln
 • Pineapple XS Taklampa Sätt G9 Vitt - Dyberg-Larsen

  PineApple XS Pedelset i LED, Vit från Frank Kerdil Med inspiration från den snygga konstruktionen av en ananas har designern Frank Kerdil skapat detta PineApple lampset. Det är eleganta och dekorat
 • Illumin Black Taklampa Ø45 - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptEn ny intressant och flexibel hängande lampa men som också kan användas som en golvlampa eller till bordet. De överlappande skärmarna bidrar till att ge ett mjukt och behagligt ljus. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med kvadratiska vita blad, eller ark om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • WALL it m/PineApple XS Taklampa Matt Svart - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Flos KonceptWall it väggbeslag i Matt Svart är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • Momentum Skomager Taklampa Vit/Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptMomentum pendel i Vit/Vit är en välkänd design. Den ikoniska garage pendeln har varit på marknaden i många år, men med momentum får du möjligheten för att få den i precis den färgkombination som du önskar. Momentum är enkel och fin att använda ensam men också tillsammans i grupp över matbordet. Materialet är metall och den har den diameter på 33 cm.
 • Crayon Taklampa Ø45 Vit - DybergLarsen

  Crayon PendellampaCrayon pendellampan har en stilren design och är inspirerad av toppen av en krita.Crayon-pendeln är gjord i vitlackerad aluminium, och lampans nedre kant är matt vilket skapar en
 • New Worker Taklampa Neon Grön - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsenKonceptMed New Worker har Frank Kerdil och Dyberg Larsen lyckats skapa en pendellampa som förenar den råa industrilampan med färgrik akryl i de genomskinliga lamellerna. Konstruktionen av lampan säkrar ett bländarfritt ljus med en perfekt spridning.
 • DL20 Taklampa Svart - DybergLarsen

  Design DybergLarsenKonceptDL20 är en skön lampa från danska DybergLarsen. DL20 är med sina 3 lampskärmar en källa till bra och behaglig belysning och som med sin klassiska look ser bra ut i alla hem. Lamp-serien DL20 kommer både som pendel, bordslampa, vägglampa och lampa med hylla och USB-kontakt - perfekt till sängbordet eller vid sidan av soffan där det är praktiskt att ha en laddare nära till hands.
 • Torus Taklampa Vit/Mässing - DybergLarsen

 • WALL it M. Crayon Taklampa Ø18 Matt Svart - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Flos KonceptWall it väggbeslag i Matt Svart är en ny och spännande design från DybergLarsen.Det eleganta väggbeslaget är designat av Frank Kerdil och är designat för traditionella pendellampor som kan få en ny funktion som vägglampa. Wall it är ägnad för pendlar med en diameter på max. 35 cm.Beslaget levereras inkl. skruvar för upphäng och silikonkudde som kan hålla ledningen på plats.
 • Illumin Flower Power Taklampa - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Flower Power pendel är en otroligt fin pendel som tack vare sina välutformade akrylplattor liknar en blomma. En väldigt trevlig lampa. Pendeln monteras enkelt på 11 minuter. Den nya spännande och flexibla taklampan kan också användas som golvlampa eller ovanför matbordet. De överlappande skärmarna bidrar till det diffusa behagliga ljuset.
 • PineApple Large Taklampa Alu Look - DybergLarsen

 • Illumin Koppar Look Taklampa Ø35 - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Taklampa Koppar Look Ø35 är lampan för livet. Ny spännande och fleksibel lampserie som också finns som golvlampa eller bordslampa. Detta är en Mini Speciel Edition golvlampa i koppar som är utrustad med halogenlampa. Lampan är skapad i den bästa utav danska traditioner. Hela serien är uppbyggd på ett nästintill osynligt stål utav polerad akryl - som i denna serien kombineras med kvadratformade kopparblad. Den spännande formen som påminner om både ananas och lotusblomma ger dig möjligheten att ge inredningen ett lyft.
 • PineApple Large Taklampa Svart - DybergLarsen

 • Illumin Drip/Drop Taklampa Ø45 Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Drip Drop taklampa är lampan för livet.Pendeln monteras enkelt på 11 minuter och kan ändras efter behov. På så sätt kan den göras tidlös samtidigt som den ger dig möjligheten att göra den personlig och anpassa den efter din inredning. Den nya spännande och flexibla taklampan kan också användas som golvlampa eller ovanför matbordet. De överlappande skärmarna bidrar till det diffusa behagliga ljuset.
 • Haipot Taklampa Mörkgrön - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil för DyrbergLarsen KonceptEn riktigt snygg pendellampa från DyrbergLarsen i några friska vårfärger och den påminner lite om den japanska stilen. Lampan Haipot ger ett fantastiskt ljus och ger en härlig stämning i rummet. Lampan har en 3 meter lång textilsladd och är gjord i lackerat material med vit undersida i glas. Lampan kommer i 7 olika färger.
 • Illumin Flower Power Taklampa - DybergLarsen

  Illumin Flower Power PendelDen eleganta Flower Power Pendel är tillverkad av tunna blad som ger lampan ett lätt och feminint uttryck. Lampan är designad av dansken Frank Kerdil. Levereras omonterad
 • Copenhagen Taklampa Ø25,5 Mat Vit/Brun Läder - DybergLarsen

 • PineApple Medium Taklampa Svart - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för Dyberg Larsen KonceptPineApple Pendel Svart är en ny spännande och flexibel lampa som också kan användas som golvlampa eller till bordet. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med fyrkantiga svarta blad eller plattor om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • Illumin Stormy Weather Taklampa Ø35 - DybergLarsen

 • Illumin Alu look Taklampa Ø45 - DybergLarsen

  Illumin Pendel - Alu LookIllumin är en fantastiskt vacker och unik pendel designad av danska Frank Kerdil och producerad av [i]Duberg-Larsen[/i]. Pendeln levereras omonterad men går enkelt och snab
 • Kerdil 212 Low Taklampa Vit - DybergLarsen

  Kerdil 212 är en fantastiskt vacker och unik pendel designad av danska Frank Kerdil och producerad av [i]Duberg-Larsen[/i]. Kerdil 212 består av kvadratiska akrylplattor monterade i en spännande fo
 • PineApple Medium Taklampa Mørk Blå - DybergLarsen

 • Crayon takpendel 30 - Svart

 • Illumin Rubber20 Taklampa - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptIllumin Rubber 20 taklampa är en samling ens lampa. . taklampan bliver lätt samlat med de olika kompontenterna och de svarta returer. Returerna är mycket för att ge lampan ett helt unikt uttryck och taklampan är helt perfekt att användas över matbordet, där man har behov för ett mjukt stämningsljus, där det inte bländar på något sätt. Illumin taklampa Drip/drop är, som namnet antyder, inspirerat av vattendoppar. .
 • Pineapple In-Between Ø24 Taklampa Sätt - DybergLarsen

 • PineApple Large Taklampa Koppar Look - DybergLarsen

 • Illumin Alu look Taklampa Ø45 - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Alu Look pendel Ø50, är precis som namnet antyder en specialutgåva utav Illuminpendel som endast säljs i vissa butiker. Bladen är, för att ge det ultimata ljuset täckta med ett tunt lager aluminiumfolie på ovansidan och vita på undersidan. Pendeln monteras enkelt på 11 minuter. Den nya spännande och flexibla taklampan kan också användas som golvlampa eller ovanför matbordet. De överlappande skärmarna bidrar till det diffusa behagliga ljuset.
 • PineApple Medium Taklampa Anthracite Grå - DybergLarsen

  PineApple Medium Pendellampa Ø45 cm AntracitgråEn fin lampa från danska Dyberg Larsen. PineApple består av ett stativ som man fäst lösa blad på. Pendellampan är ihopsatt när den levereras. La
 • PineApple Medium Aluminium Taklampa - DybergLarsen

 • PineApple XS Taklampa G9 Guld Look - DybergLarsen

 • Pineapple XS Taklampa Sätt G9 Alu Look - Dyberg-Larsen

 • Crayon Taklampa Ø18 Svart - DybergLarsen

 • Kerdil 312 Curly Taklampa Ø40 Vit - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptKerdil 312 Curly Taklampa i vit Ø40, är en ny spännande kombination utav den välkända pineapplependeln. Ramen är i denna utgåva mer kompakt, och monterad med böjda mjuka tungliknande plastdelar.Den överlappande skärmen bidrar till ett diffust men behagligt ljus. Lampan är skapad med kvalitet. Hela serien är uppbyggd på ett nästintill osynligt stål - gjord av polerad akryl. Man har i denna serien omringat den polerade akrylen med de mjuka tungliknande föremålen.
 • DL20 Taklampa Vit - DybergLarsen

  Design DybergLarsenKonceptDL20 är en skön lampa från danska DybergLarsen. DL20 är med sina 3 lampskärmar en källa till bra och behaglig belysning och som med sin klassiska look ser bra ut i alla hem. Lamp-serien DL20 kommer både som pendel, bordslampa, vägglampa och lampa med hylla och USB-kontakt - perfekt till sängbordet eller vid sidan av soffan där det är praktiskt att ha en laddare nära till hands.
 • Spin Large Taklampa Grå - DybergLarsen

 • Illumin Magazine Taklampa - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Magazine taklampan är en ny spännande och flexibel lampa som även kan användas som golvlampa eller över matbordet. De överlappanden skärmarna bidrar till ett diffust och behagligt ljus.Taklampan monteras enkelt på 11 minuter, och kan ändras efter behov. På så sätt kan den alltid följa med i tiden, samtidigt som den ger dig möjligheten att skapa något eget och anpassa den efter din inredning. Du kan använda dig utav egna bilder, teckningar, tapet, färgad kartong - bara fantasin sätter gränser.Det var ett riktigt dragplåster den dagen vi tog med en Illum Magazine till vår utställning. Alla ville vara med att tycka till och bestämma vilka bilder som skulle vara vart.
 • PineApple Large Taklampa Mirror - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil for DybergLarsen KonceptEn ny intressant och flexibel hängande lampa men som också kan användas som en golvlampa eller till bordet. De överlappande skärmarna bidrar till att ge ett mjukt och behagligt ljus. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med kvadratiska vita blad, eller ark om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • Illumin Follow Your Age Taklampa - DybergLarsen

  DesignFrank Kerdil för DybergLarsen KonceptIllumin Barnlampa Taklampa är lampan för livet. En taklampa som du kan ändra efter dina behov. Alltifrån egna teckningar, foton, egen grafik, bilder av intressen - som djur, bilar, serier, fanbilder osv. Pendeln monteras enkelt på 11 minuter och kan ändras efter behov. På så sätt kan den göras tidlös samtidigt som den ger dig möjligheten att göra den personlig och anpassa den efter din inredning. Den nya spännande och flexibla taklampan kan också användas som golvlampa eller ovanför matbordet. De överlappande skärmarna bidrar till det diffusa behagliga ljuset.