PR Home bordslampor

Utbudet av bordslampor från PR Home utgörs av både kompletta lampor med skärm men också bara lampfot. Här ser du ett urval av bordslamporna du kan handla online från PR Homes återförsäljare.

Populärt inom PR Home bordslampor

 • Cia SkrivBordslampa Svart/Mässing 50cm

  Cia SkrivBordslampa Svart/Mässing 50cm
 • Icon Table Lamp Råkoppar 10x12cm

  Icon Table Lamp Råkoppar 10x12cm
 • PR Home Wells 2835013 Grön/guld 50cm

  PR Home Wells 2835013 Grön/guld 50cm
  Bordslampa Wells 2835013 Grön/guld 50 cm PR HomePR Homes nya serie Wells ger en fräsch romantisk känsla i ditt hem. Wells har fått inspiration från en blomma och varje skärm är handgjord. Wells
 • Bordslampa Alexis 31cm

  Bordslampa Alexis 31cm
  Den underbart fina bordslampan Alexis har en enkel design med ett mjukt intryck. Både lampskärmen och lampfoten är i sammet, och skärmen har även en underbar franskant. Höjd 31 cm, Ø 25 cm. Sockel E14. Max 25 W. Lampan har en 2 meter lång vit

Fler tips på PR Home bordslampor

 • Bordslampa Wells, 50 cm

  Bordslampa Wells, 50 cm
  Vår nya serie Wells ger en fräsch romantisk känsla i ditt hem. Vi har inspirerats av en blomma och skapat denna serie med taklampa, fönsterlampa och bordslampa i 4 färger, rosa, grön, vit och svart. Alla har en guldfärgad insida som sprider et
 • Milla bordlampa (Grön)

  Milla bordlampa (Grön)
  Milla bordslampa, mässingfot och passande glaskupa. Svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bokstäver extra till A5/A4

  Bokstäver extra till A5/A4
 • Pollino/Royal bordlampa

  Pollino/Royal bordlampa
  Vacker bordlampa med en stilren lampfot (Pollino) tillverkad av metall, skapad i en stilfull och inbjudande design med finish i antiksilver. Skärmen (Royal) är tillverkad av lin och går i en offwhite färgton. Lampan passar lika bra på nattduksbordet, som på fönsterkarmen eller bänken i hallen. Ljuskälla ingår ej. 
 • Andrea 43cm + Classic antik skärm 19cm

  Andrea 43cm + Classic antik skärm 19cm
  Andrea är en otroligt vacker lampfot i metall med en yta i antikmässing. Passar lika bra på fönsterkarmen som på nattduksbordet. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic som är 19cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Rod bordslampa svart 61

  Rod bordslampa svart 61
  Stilrena lampfoten Rod i svart 61 cm från varumärket PR Home är en större lampfot med rak form och minimalistisk design. Lampfoten passar snyggt till marmorbord eller i en hylla med andra eleganta
 • PR Home Julia 38cm Brun 1993808

  PR Home Julia 38cm Brun 1993808
  Bordslampa Julia brun 38 cm från PR HomeEleganta och vackra serien Julia, i handslipat glas och fina gedigna mässingsdetaljer finns som bordslampor och fönsterlampor. Det handslipade glaset är ton
 • Juliette bordslampa (Mässing/guld)

  Juliette bordslampa (Mässing/guld)
  Juliette är gjord utav mässingfärgad metall och ett handslipat glas med vackert mönster. Två meter sladd med strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Lili

  Bordslampa Lili
  Lampfot i metall, antiksilver. Höjd 53 cm, bredd 10 cm. E27, max 40 w. 1,8m. Anslutningskabel med brytare. Skärm Mia rund diameter 17/12,5 cm. Höjd 14,5 cm. Vit slät, laminerat polyestertyg. Total höjd 62 cm.
 • Bordslampa Therese 54 cm

  Bordslampa Therese 54 cm
  Lampfot i metall, höjd 42 cm, bredd 12 cm. 1,8 m sladd med strömbrytare. E27, max 40W. Linskärm, diameter 20/14,5 cm. Höjd 17 cm. Total höjd 54 cm.
 • Pollino/Royal bordlampa

  Pollino/Royal bordlampa
  Vacker bordlampa med en stilren lampfot (Pollino) tillverkad av metall, skapad i en stilfull och inbjudande design med finish i antikmässing. Skärmen (Royal) är tillverkad av lin och går i en svart färgton. Lampan passar lika bra på nattduksbordet, som på fönsterkarmen eller bänken i hallen. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Rita 34 cm

  Bordslampa Rita 34 cm
  En enkel och snygg lampfot med en "sand struktur" finish och silver upptill. I metall. 1,8 m sladd med strömbrytare. Finns i 4 härliga färger. Höjd 34 cm och diameter 21 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Therese 64 cm

  Bordslampa Therese 64 cm
  Lampfot i metall, höjd 50 cm, bredd 12,5 cm. 1,5 m sladd med strömbrytare. E27, max 40W. Linskärm, diameter 24/22 cm. Höjd 20 cm. Total höjd 64 cm.
 • Bordslampa Wells

  Bordslampa Wells
  Dekorativ handgjord bordslampa i metall som ger ett spännande intryck med sina fenimina former. Påminner om en nät blomma och skapar en romantisk atmosfär. Insidan är guldlack vilket speglar ljuset vackert i rummet. I serien Wells finns även tak-och fönsterlampor.Texrilsladd 1,5 m, färg svart. Sockel E27, Max 25W. 230V. IP20. Ljuskälla och takkontakt (ingår ej). Material metall. Finns i flera läckra färger. Storlek höjd 50 cm, diameter 24 cm. Färg grön/guld.
 • Madison 43cm + Mia svart skärm 20cm

  Madison 43cm + Mia svart skärm 20cm
  En vacker svart bordslampa, tillverkad i metall med stilrena detaljer i antikmässing. Skapad i mjuka och vackra former. Bordlampan kommer komplett med skärmen Mia som är tillverkad i svart lin och är 20cm i diameter. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Andrea

  Bordslampa Andrea
  Bordslampa Andrea med Sofia sammetsskärm. Höjd fot 43 cm, bredd 11,5 cm. E27, max 40W. Skärm höjd 15,5 cm, diameter 20,5/17,5 cm. Ringfäste E27. Total höjd 51 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Lampfot Upptown

  Lampfot Upptown
  Uptown lampa är en unik lampa med en metallpatina bakom ljuskällan som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. En bränd mässingsfinish som gör varje lampa unik i sin yta. Ingår i en serie med en hängande tak och fönsterlampa.Textilsladd 1,8 m färg svart med strömbrytare och väggkontakt. Sockel E27, Max40W. IP20. Ljuskälla (ingår ej). Finns i olika storlekar. Färg mässing/svart.
 • Alexis bordslampa ljusrosa 31

  Alexis bordslampa ljusrosa 31
  Bordslampan Alexis i lyxig ljusrosa sammet ifrån det svenska varumärket PR Home, Alexis har en design som är influerad av 70-talet med både sammetsmaterialet och fransarna. Inred med bordslampan t
 • PR Home Riley 3502803 Matt svart 28cm

  PR Home Riley 3502803 Matt svart 28cm
  Bordslampa Riley 3502803 Matt svart 28cm PR HomeLättplacerad lampaLampfot Riley i hamrad metall är en lite mindre och lättplacerad lampa som passar i många olika miljöer. Matcha med skärm Empire
 • Notice bordsfot (Koppar)

  Notice bordsfot (Koppar)
  Notice bordsfot i fyra olika färger. Levereras med textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Kan även monteras på väggen!Ljuskälla ingår ej.
 • Upptown lampfot 44cm (Svart)

  Upptown lampfot 44cm (Svart)
  Unik bordlampa helt i metall. Varje skärm är unik vilket ger ett vackert ljus. 1,8m svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Li Jing mörkblå + Sofia skärm offwhite Lin

  Li Jing mörkblå + Sofia skärm offwhite Lin
  Li Jing är en fantastiskt vacker bordslampa, tillverkad i mörkblå porslin med ett härligt blomstermönster och mässingfärgad sockel. Bordlampan kommer komplett med den stilrena skärmen Sofia som är tillvekad i lin.Ljuskälla ingår ej.
 • Base 55cm (Vit)

  Base 55cm (Vit)
  Base lampfot, en enkel och stilren lampfot. Det medföljer en adapter som kan sättas på lamphållaren om man vill ha en dekorativ ljuskälla istället för skärm.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Lili antik 69cm + Classic antik skärm 22cm

  Lili antik 69cm + Classic antik skärm 22cm
  Lili är en vacker och ståtlig bordlampa, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Stilren design och fina detaljer. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic på 22cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Pineapple LED Batteri 29cm

  Pineapple LED Batteri 29cm
 • Bordslampa Patsy 30 cm

  Bordslampa Patsy 30 cm
  En lampfot i mörkt trä som med sin svarvade form ger ett elegant och modernt intryck. Lätt att matcha till olika skärmar. Höjd 30,5 cm och diameter 15 cm. Ej dimbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Colombus 35cm + Mia natur skärm 20cm

  Colombus 35cm + Mia natur skärm 20cm
  Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råsilver och skärmen Mia i naturfärgad lin (20cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Salong

  Bordslampa Salong
  Lampfot i metall, antikmässing. Höjd 53 cm, bredd 11 cm. 1,8 m anslutningskabel med strömbrytare. E27, max 40 w. Skärm Oval, diameter 25/15 cm , höjd 17,5 cm. Svart laminerat linnetyg. Total höjd 63 cm.
 • PR Home Riley 3503803 Matt svart 38cm

  PR Home Riley 3503803 Matt svart 38cm
  Bordslampa Riley 3503803 Matt svart 38cm PR HomeLättplacerad lampaLampfot Riley i hamrad metall är en lite mindre och lättplacerad lampa som passar i många olika miljöer. Matcha med skärm Sara 2
 • PR Home Wells 2835010 Vit/guld 50cm

  PR Home Wells 2835010 Vit/guld 50cm
  Bordslampa Wells 2835010 Vit/guld 50 cm PR HomePR Homes nya serie Wells ger en fräsch romantisk känsla i ditt hem. Wells har fått inspiration från en blomma och varje skärm är handgjord. Wells f
 • Molly/Mia bordlampa

  Molly/Mia bordlampa
  En otroligt vacker bordlampa i trä som skapar en behagligt och hemtrevlig atmosfär omkring sig. Den har vackra, mjuka former och är skapad i en fantastisk design! Levereras tillsammans med skärmen Mia, som är en offwhite mjuk skärm i lin.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Milla

  Bordslampa Milla
 • Edie Bordslampa Svart 33cm

  Edie Bordslampa Svart 33cm
 • Milla bordlampa (Vit)

  Milla bordlampa (Vit)
  Milla bordslampa, mässingfot och passande glaskupa. Svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Atmosphere bord 41cm (Silver)

  Atmosphere bord 41cm (Silver)
  Atmosphere är en fin bordsfot i silver eller guld. Den levereras utan ljuskälla så använd gärna en dekorativ sådan i din egen smak för att sätta din prägel på lampan. Levereras med tygsladd + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Salong

  Bordslampa Salong
  Lampfot i metall med antiksilverfinish. Höjd 42 cm, bredd 10 cm. 1,8 m sladd med strömbrytare. E27, max 40 W. Skärm Oval diameter 20/13 cm, höjd 14 cm. Vitt, laminerat linnetyg. Total höjd 49 cm.
 • Rita Bordslampa Grön 34cm

  Rita Bordslampa Grön 34cm
 • Linné 36cm + Sofia skärm 20cm

  Linné 36cm + Sofia skärm 20cm
  Linné är en vacker bordlampa tillverkad i metall med kromad yta. Elegant och stilren med mjuka detaljer och totalt 46cm i höjd (inkl. skärm). Skärmen som ingår heter Sofia och är en behaglig beige skärm i lin på 20cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Juliette bordslampa klar/mässing 21

  Juliette bordslampa klar/mässing 21
  Juliette bordslampan från de svenska varumärket PR Home. Lampan är gjord av mässingsfärgad metall och har ett handslipat glas med vackert mönster. En lampa som passar i alla trendiga hem med mä
 • Flamingo LED Batteri 30cm

  Flamingo LED Batteri 30cm
 • Molly/Mia bordlampa

  Molly/Mia bordlampa
  En otroligt vacker bordlampa i trä som skapar en behagligt och hemtrevlig atmosfär omkring sig. Den har vackra, mjuka former och är skapad i en fantastisk design! Levereras tillsammans med skärmen Mia, som är en offwhite mjuk skärm i lin.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Agnar

  Bordslampa Agnar
  Låt vardagsrummet flytta ut! Stilren lampfot av metal med lampskärm i vädertåligt tyg. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plast lock samt en packning som skyddar mot väta. Lampskärmen sätts fast i lampfoten med hjälp av ett s
 • Bordslampa Linda, 52 cm

  Bordslampa Linda, 52 cm
  Linda lampfot är en klassisk lampfot i svarvat trä. Enkel att kombinera med olika skärmar. Finns i tre olika färger. Svart sladd 1,8 meter. Mått: höjd 52 cm, bredd 13 cm och djup 13 cm. Max 40 W.
 • Bordslampa Julia, 27 cm

  Bordslampa Julia, 27 cm
  Vår eleganta och vackra glas serie Julia av handslipat glas och fina gedigna mässingsdetaljer finns som bordslampor och fönsterlampor. Det handslipade glaset är tonat i 2 olika färger, ljus rosa eller brunt och bryts fint av ljuset och gör att
 • Stella bordslampa (Mässing/guld)

  Stella bordslampa (Mässing/guld)
  Bordsfot Stella i silver eller guld. Blir riktigt snygg med en dekorativ ljuskälla. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Milla 28 cm

  Bordslampa Milla 28 cm
  Modern och trendig bordslampa med rund glaskupa och svart metall fot. Svart textilsladd, 1,60 meter. Höjd 28 cm och diameter 22 cm. En riktigt fin inredningsdetalj i ditt hem. Denna lampan ingår i vår serie Milla som består av tak, fönster, bord
 • Bordslampa Outdoor Agnar i lin

  Bordslampa Outdoor Agnar i lin
  Stilren lampfot i metall och med lampskärm i vädertåligt lin. Foten har en E27 lamphållare för ljuskälla. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plast lock samt en packning som skyddar mot väta. Lampskärmen sätts fast i lampfote
 • Notice bordsfot (Svart)

  Notice bordsfot (Svart)
  Notice bordsfot i fyra olika färger. Levereras med textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Kan även monteras på väggen!Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Lili metall 53 cm

  Bordslampa Lili metall 53 cm
  Bordslampa Lili med Metallskärm Classic. Höjd 53 cm, diameter 10 cm. E27, max 40W. 1,8m svart anslutningskabel med brytare. Skärm höjd 11 cm, diameter 19/10 cm. Ringfäste E27. Totalhöjd 62 cm.
 • Andrea 43cm + Sofia grå skärm 20cm

  Andrea 43cm + Sofia grå skärm 20cm
  Andrea är en otroligt vacker bordslampai metall med en yta i krom. Passar lika bra på fönsterkarmen som på nattduksbordet. Bordlampan kommer komplett med skärmen Sofia som är i grå sammet och 20cm i diameter. Vacker och elegant.Ljuskälla ingår ej.
 • Rita Bordslampa Blå 34cm

  Rita Bordslampa Blå 34cm
 • Base 45cm (Svart)

  Base 45cm (Svart)
  Base lampfot, en enkel och stilren lampfot. Det medföljer en adapter som kan sättas på lamphållaren om man vill ha en dekorativ ljuskälla istället för skärm.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Upptown bordlampa 58cm (Svart)

  Upptown bordlampa 58cm (Svart)
  Unik bordlampa helt i metall. Varje skärm är unik vilket ger ett vackert ljus. 1,8m svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pollino/Royal bordlampa

  Pollino/Royal bordlampa
  En vacker bordlampa med fot i polystone (blandning av sten/plast) och en offwhite behaglig skärm i lin. Foten är skapad med ett härligt mönster och i en stilren design. Den passar lika bra på nattduksbordet som på bordet eller bänken i hallen. Var väljer du att placera din?Ljuskälla ingår ej.
 • Base 45cm (Borstat stål)

  Base 45cm (Borstat stål)
  Base lampfot, en enkel och stilren lampfot. Det medföljer en adapter som kan sättas på lamphållaren om man vill ha en dekorativ ljuskälla istället för skärm.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Bordslampa Lisbon, 40 cm

  Bordslampa Lisbon, 40 cm
  Lisbon bordslampa i keramik är en mix av vit blank glasyr och matt sandeffekt tillsammans med naturfärgat trä. De är tradtionella i sin form men med en industriell känsla. Lamphållaren är justerbar och sladden är transparent 1,8 meter. Finns
 • Wells bordslampa vit/guld 50

  Wells bordslampa vit/guld 50
  Wells bordslampa i vit/guld 50 cm från varumärket PR Home har en guldfärgad insida som reflekterar ut ljuset på ett vackert sätt. Designen på lampan är inspirerad av blommor och varje lampskär
 • Bordslampa Betty, 35 cm

  Bordslampa Betty, 35 cm
  Vår serie Betty i klart glas har ett handslipat mönster som påminner om en korgflätning och fina detaljer i mässing. Fönsterlampan har svart textilsladd och bordslampan har en transparent sladd. Dessa lampor är handslipade och varje lampa är
 • Milla Bordslampa Svart/Svart 28cm

  Milla Bordslampa Svart/Svart 28cm
 • Bordslampa Linda, 52 cm

  Bordslampa Linda, 52 cm
  Linda lampfot är en klassisk lampfot i svarvat trä. Enkel att kombinera med olika skärmar. Finns i tre olika färger. Svart sladd 1,8 meter. Mått: höjd 52 cm, bredd 13 cm och djup 13 cm. Max 40 W.
 • Linné 50cm + Sofia skärm 30cm

  Linné 50cm + Sofia skärm 30cm
  Linné är en vacker bordlampa tillverkad i metall med kromad yta. Elegant och stilren med mjuka detaljer och totalt 62cm i höjd (inkl. skärm). Skärmen som ingår heter Sofia och är en behaglig beige skärm i lin på 25cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Andrea 43cm + Classic krom skärm 19cm

  Andrea 43cm + Classic krom skärm 19cm
  Andrea är en otroligt vacker lampfot i metall med en yta i krom. Passar lika bra på fönsterkarmen som på nattduksbordet. Bordlampan kommer komplett med skärmen Classic som är 19cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Wells

  Bordslampa Wells
  Dekorativ handgjord bordslampa i metall som ger ett spännande intryck med sina fenimina former. Påminner om en nät blomma och skapar en romantisk atmosfär. Insidan är guldlack vilket speglar ljuset vackert i rummet. I serien Wells finns även tak-och fönsterlampor.Texrilsladd 1,5 m, färg svart. Sockel E27, Max 25W. 230V. IP20. Ljuskälla och takkontakt (ingår ej). Material metall. Finns i flera läckra färger. Storlek höjd 50 cm, diameter 24 cm. Färg svart/guld.
 • Bordslampa Juliette 21 cm

  Bordslampa Juliette 21 cm
  Juliette bordslampa är gjord av mässingsfärgad metall och har ett handslipat glas med vackert mönster. Transparent sladd 2 m med strömbrytare. E14 lampfäste för kronljus eller päronformad lampa. Höjd 21 cm och diameter 12 cm. Ej dimbar. Ljus
 • Bordslampa Madison 55 cm

  Bordslampa Madison 55 cm
  Lampfot i metall. Höjd 55 cm, bredd 12,5 cm. E27 max 40W. 1,4m anslutningskabel med brytare. Mia skärm i lin, diameter 24/17,5 cm, höjd 20,5 cm. Totalhöjd 72 cm.
 • Alexis Bordslampa vinröd

  Alexis Bordslampa vinröd
  Bordslampan Alexis i lyxig bordeaux/ vinröd sammet ifrån det svenska varumärket PR Home, Alexis har en design som är influerad av 70-talet med både sammetsmaterial och franskant. Inred med bordsl
 • Linné 65cm + Sofia skärm 30cm

  Linné 65cm + Sofia skärm 30cm
  Linné är en vacker bordlampa tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren med mjuka detaljer och totalt 80cm i höjd (inkl. skärm). Skärmen som ingår heter Sofia och är en behaglig vit skärm i lin på 30cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa NORDIC STAR ON BASE, 63 cm

  Bordslampa NORDIC STAR ON BASE, 63 cm
  Nordic Star On Base är en enkel och stilren stjärna i metall som är vacker från båda håll. Stjärnan finns i två olika färger. 1,8 meter svart textilsladd. Höjd 63 cm, bredd 30 cm och djup 15 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Cuba

  Bordslampa Cuba
 • PR Home Milla 2102811 Guld/Smokey 28cm

  PR Home Milla 2102811 Guld/Smokey 28cm
  Bordslampa i guld med rökfärgat glasMilla är en modern och trendig bordslampa tillverkad med en rund glaskupa och guldfärgad fot. Milla är 28 cm i diameter och har en 1,6 m lång svart textilslad
 • Hollow (Silver)

  Hollow (Silver)
  Hollow, spännande och tuff lampa i industriell stil i perofererad metall som ljus en fin ljusbild när den är tänd. Lampan går både använda som bordslampa men även som hängande.Ljuskälla ingår ej.
 • Milla bordslampa (Rökfärgad)

  Milla bordslampa (Rökfärgad)
  Modern och trendig bordslampa med en rund rökfärgad glaskupa. Svart textilsladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Andrea

  Bordslampa Andrea
  Lampfot i metall. Höjd 43 cm, bredd 12 cm. E27, max 40 w. 1,8m. Sladd med strömbrytare. Skärm Classic krom, diameter 19/10 cm, höjd 11 cm. Exklusive metallskärm. Total höjd 51 cm.
 • Bordslampa Agnar

  Bordslampa Agnar
  Låt vardagsrummet flytta ut! Stilren lampfot av metal med lampskärm i vädertåligt tyg. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plast lock samt en packning som skyddar mot väta. Lampskärmen sätts fast i lampfoten med hjälp av ett s
 • Bordslampa Agnar

  Bordslampa Agnar
  Låt vardagsrummet flytta ut! Stilren lampfot av metal med lampskärm i vädertåligt tyg. Över ljuskällan och lamphållaren sitter ett vitt plast lock samt en packning som skyddar mot väta. Lampskärmen sätts fast i lampfoten med hjälp av ett s
 • Zhang Li Lampfot porslin (Beige/brun)

  Zhang Li Lampfot porslin (Beige/brun)
  Zhang Li är en mycket snygg lampfot i porslin. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och lite anorlunda bordlampa.Det fina mönstret fås i antingen blått, grått eller beige. Ljuskälla ingår ej.
 • Notice bordslampa 47cm (Koppar)

  Notice bordslampa 47cm (Koppar)
  Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar.Ljuskälla ingår ej.
 • Notice bordslampa 30cm (Svart)

  Notice bordslampa 30cm (Svart)
  Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Lisbon, 45 cm

  Bordslampa Lisbon, 45 cm
  Lisbon bordslampa i keramik är en mix av vit blank glasyr och matt sandeffekt tillsammans med naturfärgat trä. De är tradtionella i sin form men med en industriell känsla. Lamphållaren är justerbar och sladden är transparent 1,8 meter. Finns
 • Linda Bordslampa Grå 52cm

  Linda Bordslampa Grå 52cm
 • PR Home Chloe 3476103 Matt svart 61cm

  PR Home Chloe 3476103 Matt svart 61cm
  Bordslampa Chloe 3476103 Matt svart 61cm PR HomeTrendig och tidlösLampfot Chloe i metall är en dekorativ fot som både är trendig och tidlös i sin modell. Du kan matcha med skärm Sofia 425, Stell
 • PR Home Sonia 3275510 Offwhite 55cm

  PR Home Sonia 3275510 Offwhite 55cm
  Bordslampa Sonia 3275510 Offwhite 55 cm PR HomeSonia bordslampa i metall komplett med en veckad metallskärm i samma färg som foten. Insidan av skärmen är silverfärgad för att reflektera ljuset.
 • Colombus 35cm grå metall + skärm 20cm

  Colombus 35cm grå metall + skärm 20cm
  Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot och skärm, båda tillverkade i grålackad metall. Industriell design.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Salong

  Bordslampa Salong
  Lampfot i metall med antiksilverfinish. Höjd 53 cm, bredd 11 cm. E27, max 40 W. 1,8 m. Sladd med strömbrytare. Skärm Oval, diameter 25/15 cm, höjd 17,5 cm. Vitt laminerat linnetyg. Total höjd 63 cm.
 • PR Home Chloe 3476102 Guld 61cm

  PR Home Chloe 3476102 Guld 61cm
  Bordslampa Chloe 3476102 Guld 61cm PR HomeTrendig och tidlösLampfot Chloe i metall är en dekorativ fot som både är trendig och tidlös i sin modell. Du kan matcha med skärm Sofia 425, Stella 2925
 • Geometri bordslampa svart/guld

  Geometri bordslampa svart/guld
  Skrivbordslampan Geometri i svart har en unik design, från PR Home. Denna bord- eller skrivbordslampa har en modern form o och integrerad LED med dimmer på kabeln. Tack vare den frostade plattan ger
 • Base beaten 55cm (Silver)

  Base beaten 55cm (Silver)
  Base beaten lampfot, en enkel och stilren lampfot i råmetall. Det medföljer en adapter som kan sättas på lamphållaren om man vill ha en dekorativ ljuskälla istället för skärm.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Milla bordlampa (Grå)

  Milla bordlampa (Grå)
  Milla bordslampa, mässingfot och passande glaskupa. Svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Notice bordslampa 30cm (Råmässing)

  Notice bordslampa 30cm (Råmässing)
  Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Rita 34 cm

  Bordslampa Rita 34 cm
  En enkel och snygg lampfot med en "sand struktur" finish och silver upptill. I metall. 1,8 m sladd med strömbrytare. Finns i 4 härliga färger. Höjd 34 cm och diameter 21 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Alexis 31cm

  Bordslampa Alexis 31cm
  Den underbart fina bordslampan Alexis har en enkel design med ett mjukt intryck. Både lampskärmen och lampfoten är i sammet, och skärmen har även en underbar franskant. Höjd 31 cm, Ø 25 cm. Sockel E14. Max 25 W. Lampan har en 2 meter lång vit
 • Bordslampa Milla Guld 28cm

  Bordslampa Milla Guld 28cm
  Modern och trendig bordslampa med rund glaskupa (Ø 20 cm) och mässingsfot. 1,6 meter svart textilkabel. En riktigt fin inredningsdetalj i ditt hem. Höjd 30 cm, bredd 28 cm, djup 20 cm. Sockel E14. Max 25 W. Denna lampa ingår i serien Milla som be
 • Kaktus LED Batteri 28cm

  Kaktus LED Batteri 28cm
 • Colombus 50cm + Mia offwhite skärm 25cm

  Colombus 50cm + Mia offwhite skärm 25cm
  Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råmässing och skärmen Mia i offwhite lin (25cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten.Ljuskälla ingår ej.
 • Colombus 35cm + Mia offwhite skärm 20cm

  Colombus 35cm + Mia offwhite skärm 20cm
  Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råmässing och skärmen Mia i offwhite lin (20cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten.Ljuskälla ingår ej.
 • Colombus 50cm + Mia natur skärm 25cm

  Colombus 50cm + Mia natur skärm 25cm
  Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råsilver och skärmen Mia i naturfärgad lin (25cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexis Bordslampa grå

  Alexis Bordslampa grå
  Bordslampan Alexis i lyxig grå sammet från det svenska varumärket PR Home, Alexis har en design som är influerad av 70-talet med både sammetsmaterialet och fransarna. Inred med bordslampan till e