Newport Home Interiors bordslampor

Populärt inom Newport Home Interiors bordslampor

 • Wilson Classic bordslampa kristall

  Wilson Classic bordslampa kristall
  Bordslampan Wilson är inspirerad av USA:s 28:e president Woodrow Wilsons eleganta hem där många inredningsdetaljer är i kristall. Idag är hemmet ett välbesökt museum.Wilson Classic är en unik lampfot av finaste kristall. Kristallglas är en kvalitetsbeteckning för glas av hög kvalitet. Glaset är färglöst, har hög ljushet och briljans. En lampfot som på grund av sin klassiska form och sina gedigna material är mycket populär. Lampfoten kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken whiskey. Lampskärm exkluderar. På bilderna kombineras bordslampan med en lampskärm som är Ø: 40 cm. 
 • Clark bordslampa kristall

  Clark bordslampa kristall
  Den amerikanska skådespelaren William Clark Gable (1901-1960) kallades ofta “The King of Hollywood” eller rätt och slätt ”The King”. 1999 utsågs han till den sjunde största manliga filmstjärnan i USA:s filmhistoria.Vi har formgett Clark med inspiration från ikonen Clark Gables storhet och i synnerhet hans omtalade svaghet för whiskey. Lampfoten av kristall kan lätt associeras med en väldesignad flaska av den ädla drycken. Lampskärm exkluderar. På bilderna kombineras bordslampan med Ludlow lampskärm vit Ø: 32-45 cm. 
 • Kensington bordslampa läder rund

  Kensington bordslampa läder rund
  Kensington bordslampa har är en exklusiv cylinderformad lampfot klädd i finaste läder. Med sin karaktäristiska form och eleganta, högkvalitativa framtoning ger Kensington bordslampa ett personligt, hantverksmässigt och stilfullt uttryck till ditt hem. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. Lampskärmen på bilden ingår.
 • Kensington bordslampa läder kvadrat

  Kensington bordslampa läder kvadrat
  Kensington bordslampa har en kvadratformad lampfot klädd i finaste läder. Med sin karaktäristiska form och sina detaljerade sömmar ger Kensington bordslampa ett personligt, hantverksmässigt och stilfullt uttryck till ditt hem. Produkten ingår i Kensington Collection som är vår hyllning till det traditionella brittiska läderhantverket. Ett exklusivt sortiment av äkta läder i en djupt brun nyans. Produkter i ett utförande som lyfter fram lädrets skönhet och integritet på ett elegant sätt. Lampskärmen på bilden ingår.