Fredericia bordslampor

Populärt inom Fredericia bordslampor

 • Fredericia | Fellow Lamp

  Fredericia | Fellow Lamp
  Fellow Lamp är en bordslampa från Fredericia Furniture, formgiven av Space Copenhagen. Tanken bakom bordslampan var att skapa en enkel lampa bestående av två mjuka, distinkta och organiska element. Basen är i kalksten och skärmen i vitlackerat stål. MÅTT Bredd: 21 cm Djup: 35 cm Höjd: 35 cm DESIGN Space Copenhagen MATERIAL Kalksten, vitlackerat stål LJUSKÄLLA INGÅR Ja Lampan ingår i serien Complements – en ny serie samlarobjekt som består av inredningsdetaljer och mindre möbler. Fredericia Furniture har en tradition av att arbeta med trä och läder, och har i denna serie utforskat andra material, texturer och färger som tillsammans med deras vackra möbler ger rummet en extra dimension. Samtliga objekt linjerar med företagets passion för material, funktion och estetiska uttryck. Resultatet är en serie inredningsdetaljer som är tidlöst utformade.
 • Fredericia Furniture Fellow Bordslampa Kalksten/Vit

  Fredericia Furniture Fellow Bordslampa Kalksten/Vit
  Design: Space Copenhagen för Fredericia Furniture Koncept: Fellow är en enkel lampa som är sammansatt i ett flytande spel. Övergången mellan lampskärm och bas ger ett intressant samspel, och tillför lampan ett helt eget formspråk. Den robusta basen är gjord av sandsten, ett naturmaterial som skiljer sig från lampa till lampa, och därmed kommer ingen lampa att vara den andra lik utan istället ha ett helt eget unikt uttryck. Lampskärmen till Fellow-lampan är däremot tillverkad i metall, vilket ger en intressant kontrast till den naturliga basen. Själva lampskärmen kan vridas och därmed justeras efter behov. I samma stil producerar Fredericia även Meadow-lampan som ackompanjerar form och material såsom till exempel Fellow.
 • Fredericia Furniture Meadow Bordslampa Kalksten/Vit

  Fredericia Furniture Meadow Bordslampa Kalksten/Vit
  Design: Space Copenhagen för Fredericia Furniture Koncept: Meadow är en enkel lampa som är sammansatt i en snygg organisk form. Övergången mellan lampskärm och bas ger ett intressant samspel, och tillför lampan ett helt eget formspråk. Den robusta basen är gjord av sandsten, ett naturmaterial som skiljer sig från lampa till lampa, och därmed kommer ingen lampa att vara den andra lik utan istället ha ett helt eget unikt uttryck. Lampskärmen till Meadow-lampan är däremot tillverkad i metall, vilket ger en intressant kontrast till den naturliga basen. Meadow är den perfekta partnern för ett liten soffbordet bredvid fåtöljen, sängborden i sovrummet eller skrivbordet på hemmakontoret. I samma stil producerar Fredericia även lampan Fellow som ackompanjerar form och material såsom Meadow.