Taklampor

Varumärken

Den lampa som ger mest belysning och som används mest i våra hem är taklampan. En bra taklampa ska lysa upp hela rummet. Styrkan och färgen på ljuset kan variera beroende på vilket rum den sitter i. I ett arbetsrum vill man kunna ha starkare takbelysning än i ett vardagsrum där man kanske vill kunna dimma ner och göra lite mysigt.

Här hittar du taklampor för många olika rum, i olika storlekar och olika priser. Scrolla igenom och se vilken taklampa du tycker är snygg. Har du tur är det också en billig taklampa.

Kategorier av taklampor: Spotlights | Köksbelysning | Kristallkronor | Plafond | Skomakarlampor | Lysrörsarmatur | Rislampor | Discolampor

 • PR Home Leeds Taklampa Råsvart 38cm

  PR Home Leeds Taklampa Råsvart 38cm från PR Home
 • Ellera plafond 42cm (Vit)

  Takplafond med vit glas och med prismor som ligger i botten, ger ett effektfullt ljus och bra allmänbelysning.Ljuskälla ingår ej.
 • Dimbar LED-inbyggnadsspot Orbita deco nickel-klar

  LED-inbyggnadsspot Orbita deco, dimbar via strömbrytare, nickel-transparentLED-inbyggnadsspotlighten Orbita deco i aluminium kan inte bara tändas och släckas med hjälp av en vanlig brytare, men ä
 • Cage Taklampa Piccola - Diesel (Svart/Svart, 2000 mm)

  DesignSuccessful Living from Diesel with FoscariniKoncept Cage Taklampa Piccola kommer ifrån Diesels kollektion av lampor - Sucessful Living. som talar många olika språk, och berättar varsin unik historia med sin iögonfallande stil. Ett nytt äventyr, som låter dig skräddarsy ditt personliga utrymme och lyfta din personlighet fram i rampljuset, startar här. Hård som metall, mjuk som bomull och skinande som nyputsade fönster - men alltid unik och annorlunda. Sucessful Living from Diesel with Foscarini är redo att slå ner normerna från deras piedestal och ta världen med storm.
 • Mullan Lighting Oregon b taklampa

  Mullan Lighting Oregon b taklampa från Mullan Lighting
 • Atto 5000 Taklampa Vit - Secto

  Design Seppo Koho för Secto Design Koncept Atto 5000 taklampan Vit från Secto Design använder sig av trä på ett innovativt sätt och med gott hantverk. Skapad från en djup respekt för det norra halvklotets olika träslag, liksom den enkla skandinaviska designen i kombination med bra trähantverk. Secto lampornas enkla men intressanta former är små rum i sig själva och gömmer diskret ljuskällan där den hänger i skuggorna för att inte blända, med sitt varma och mysiga ljus. Unika och innovativa lampor som förflyttar belysningen in i ett mordernt design-universum med en stark anknytning till gamla material och snickeri. Skärmarna på Atto 5000 görs i Finland av PEFC-certifierad finsk björkfaner av högsta kvalitet. Trädet som Sectos lampor är gjorda av produceras i mellersta Finland, och därför transporteras de endast korta sträckor. Samtidigt är det under produktionen fokus på återvinning och sortering av material, till exempel så återvinns sågspånet för att göra pellets till uppvärmning. Hållbart och genomtänkt. Atto 5000 hyllas av arkitekter och belysningsspecialister. Den ser fantastisk ut för sig själv, men kan med fördel kombineras i en serie eller grupp.
 • Planet Taklampa - Foscarini (Piccola, 2000 mm, E27, Vit)

 • Globen Lighting Pendel Mini Hole Klar/Borst.Krom

  Globen Lighting Pendel Mini Hole Klar/Borst.Krom från Globen Lighting
 • Tolomeo Due Braccio Taklampa Alu - Artemide

  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom är valet av högkvalitetsmaterial och fokus på gediget hantverk också en viktig faktor. Tolomeo är en del av Artemides kollektion av moderna klassiker och har vunnit flera utmärkelser sedan den introducerades. Bland annat det prestigefyllda Compasso d'Oro Award för bästa design 1989, HAUS Industriform 1987 samt senaste priset Observeur du Design Paris för Micro 2001 och Designpreis 2008 för Fluo. Tolomeo Due Braccio Taklampa i Alu är en lampa för mångsidig användning som man hittar i bostäder, kontor, hotell, bibliotek och många andra platser. Serien omfattar nu många storlekar av bordslampor, pendellampor, vägglampor, taklampor och golvlampor. Artemide har ett brett spektrum av lampor så vi räknar med 2-3 veckors leveranstid för dessa exklusiva lampor, eftersom det kan vara svårt att ha allt hemma på lager.
 • Branäs 3-spot (Mässing/guld)

  En snygg och modern taklampa med tre spotlights. Finns i färgerna svart/mässing, vit/krom och svart/krom. GU10 LED-lampor passar. Ljuskälla ingår ej.
 • Markslöjd Layney Taklampa 1L Clear/Chrome

  Markslöjd Layney Taklampa 1L Clear/Chrome från Markslöjd
 • Design for the people MIB taklampa

  Design for the people MIB taklampa från Design for the people
 • Cottex Network Spotlight Rondell Vit

  Cottex Network Spotlight Rondell Vit från Cottex
 • Victo 4250 Taklampa Svart - Secto

  Design Seppo Koho för Secto Design Koncept Victo 4250 taklampan i svart från Secto Design använder sig av trä på ett innovativt sätt och med gott hantverk. Skapad från en djup respekt för det norra halvklotets olika träslag, liksom den enkla skandinaviska designen i kombination med bra trähantverk. Secto lampornas enkla men intressanta former är små rum i sig själva och gömmer diskret ljuskällan där den hänger i skuggorna för att inte blända, med sitt varma och mysiga ljus. Unika och innovativa lampor som förflyttar belysningen in i ett mordernt design-universum med en stark anknytning till gamla material och snickeri. Skärmarna på Victo 4250 görs i Finland av PEFC-certifierad finsk björkfaner av högsta kvalitet. Trädet som Sectos lampor är gjorda av produceras i mellersta Finland, och därför transporteras de endast korta sträckor. Samtidigt är det under produktionen fokus på återvinning och sortering av material, till exempel så återvinns sågspånet för att göra pellets till uppvärmning. Hållbart och genomtänkt. Denna harmoniska lampa kan verkligen skapa en trevlig atmosfär. Den är perfekt att ha hängande över matbordet, eftersom den är så enkel och inte stör sikten.
 • TR19 Taklampa Large bestruket papper Vit - Tom Rossau

  för Tom Rossau Koncept TR19 Taklampa är en vacker och enastående lampa som passar in i många hem p.g.a. sitt fina utseende kombinerat med ett behagligt och vackert ljus. Danska Tom Rossau har skapat en rad enastående designlampor i lätta och eleganta former, tillverkade i tunn träfaner, plast och koppar. Med sitt breda sortiment av taklampor, bordslampor och golvlampor så finns det stor chans att hitta en lampa som passar in i just ditt hem.
 • Caboche Liten Taklampa Transparent - Foscarini (2000 mm)

  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Ovanlig plafondlampa WHITE 60 cm Ø

  Plafondlampan WHITE: krom möter glasPlafondlampan WHITE övertygar genom sin ovanliga look och passar perfekt in i både bostadsrum och hotellrum eller restauranger. Från det runda, kromfärgade tak
 • Markslöjd Cocoon Taklampa Vit

  Markslöjd Cocoon Taklampa Vit från Markslöjd
 • Cooper glaspendel (Svart)

  Snygga taklampan Cooper med detaljer i metall och glaskupa i antingen svart eller vitt glas. Blir extra snygg i kombination med en dekorationsglödlampa. 1,5m textilklädd kabel med bygelupphäng. Ljuskälla ingår ej.
 • Skurup 121cm LED (Vit)

  Lysrörsarmatur med i vit med integererad LED på 48W, motsvarar cirka 300W och funkar bra i garage, arbetsplats där man vill ha rejält med ljus. Ger ett varmvitt ljus (3000K) som är bra att arbeta i.
 • TR5 Taklampa Small Alu Iron - Tom Rossau

  för Tom Rossau Koncept TR5 Taklampa är en vacker och enastående lampa som passar in i många hem p.g.a. sitt fina utseende kombinerat med ett behagligt och vackert ljus. Danska Tom Rossau har skapat en rad enastående designlampor i lätta och eleganta former, tillverkade i tunn träfaner, plast och koppar. Med sitt breda sortiment av taklampor, bordslampor och golvlampor så finns det stor chans att hitta en lampa som passar in i just ditt hem.
 • Globen Lighting Rumble Mini Taklampa Krom

  Globen Lighting Rumble Mini Taklampa Krom från Globen Lighting
 • Beat Light Tall Svart - Tom Dixon

  DesignTom Dixon for Tom Dixon Koncept Beat Light Tall Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Soleil Noir Plafond 18,5 Svart - Luceplan

 • Material Taklampa Dark Grey Concrete - New Works

  DesignNoergaard & Kechayas för Newworks Koncept Material Taklampa Dark Grey Concrete är en del av en spännande lampfamilj som går under mottot - ”En design - flera material”. Det är samma simpla idé med formspråket som går som en röd tråd igenom de olika versionerna, men val av material varierar kraftigt. Varför nöja sig med standard när man kan få EK, Marmor, Kork, Lera, Betong och varför inte Kryptonit? Material Taklampa Marmor Mörk är från början tänkt till barer och restauranger, men varför låta sig styras av petitesser? Om man kan föreställa sig den i ett konferensrum, ett kök, i en ingång till ett hotell eller i ett badrum så är det ju där den ska placeras. För att få precis den look du är ute efter kan skärmen och el-fäste ordnas som du vill ha det och blandas kors och tvärs.. Same same, but different som de säger i den östra delen av Danmark som Vikingarna vist lämnade för drygt 1000 år sedan.
 • Romeo Moon S1 pendel

  Romeo Moon pendel med räfflat glas och upphängningsvajrar av stål.
 • Hellekis plafond mc krom ip21 (Krom)

 • Caboche Medium Taklampa Transparent - Foscarini (5000 mm)

  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Capital taklampa (Förkromad/blank)

  Stilfulla taklampan Capital i metall, med vridbara armar och justerbar höjd. Finns i antingen krom eller mässing. Blir extra snygg i kombination med dekorationsglödlampor. Sladdlängd: 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Mullan Lighting Yerevan globe taklampa

  Mullan Lighting Yerevan globe taklampa från Mullan Lighting
 • 302 Plafond Blå - Lampe Gras

  DesignBernard Albin Gras för Lampe Gras Koncept 302 Plafond Blå är en ikon för 2000-talet - med rötter till 1922 när de första genomtänkta strecken blev ritade av Bernard-Albin GRAS och sedan dess har familjen bara växt. Tänkt till kontor och industri var serien helt unik, med sin enkla, robusta och ändå ergonomiska design. Den grundläggande formen är antingen med skruvar eller svetsfogar . Det funktionella och estetiska som utstrålas av arkitektlampan 201 Krom och särskilt utformningen av enskilda detaljer såsom armar, lampfot, och beslag är fantastiskt originella, genomtänkta och långt före sin tid. Le Corbusier blev tidigt förförd av den moderna designen på lampan GRAS och använde sig flitigt av lamporna i sina projekt. Idag har lampan La Lampe GRAS blivit ett eftertraktat samlarobjekt i världen, särskilt i Frankrike, USA och Japan. Bernard Albin Gras begåvade och visionära design har visat sig vara tidlös.
 • Puncto 4203 Taklampa Björk - Secto

  Design Seppo Koho för Secto Design Koncept Puncto 4203 taklampan björk från Secto Design använder sig av trä på ett innovativt sätt och med gott hantverk. Skapad från en djup respekt för det norra halvklotets olika träslag, liksom den enkla skandinaviska designen i kombination med bra trähantverk. Secto lampornas enkla men intressanta former är små rum i sig själva och gömmer diskret ljuskällan där den hänger i skuggorna för att inte blända, med sitt varma och mysiga ljus. Unika och innovativa lampor som förflyttar belysningen in i ett mordernt design-universum med en stark anknytning till gamla material och snickeri. Skärmarna på Puncto 4203 görs i Finland av PEFC-certifierad finsk björkfaner av högsta kvalitet. Trädet som Sectos lampor är gjorda av produceras i mellersta Finland, och därför transporteras de endast korta sträckor. Samtidigt är det under produktionen fokus på återvinning och sortering av material, till exempel så återvinns sågspånet för att göra pellets till uppvärmning. Hållbart och genomtänkt. Puncto 4203 sprider ljus över ett stort område och passar perfekt över matbordet.
 • Esplanad kristall plafond (Förkromad/blank)

  Esplanad är en otroligt exklusiv och vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med en massor dekorativa prismor! När lampan är tänd så blir det ett fantastisk sken genom prismorna och även när den är släckt så glittrar den vackert i ditt hem. Sprider en lyxig känsla i rummet du har valt att placera den i. Ljuskällor ingår ej.
 • Silvia mini vit (Vit)

  Snygg designad takpendel som blir ett riktigt smycke i taket när den är tänd. Lampan byggs ihop själv (ca 20min) och ett textilupphäng (1,2m) ingår. Behöver du längre sladd så kan du kontakta oss för prisuppgift. Ljuskälla ingår ej.
 • Holmes (Svart)

  Taklampa i svartlackad metall, insida i antik guld. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Fabbian Oru Ø38 taklampa

  Fabbian Oru Ø38 taklampa från Fabbian
 • Lampkrona Fontana med mässing och kristaller

  Fontana - en kristallampkrona som en dansande springbrunnEn harmoni av ljus och färgspel gör lampkronan Fontana till ett präktigt konstverk som lätt förtrollar den nickande betraktaren. Som en fo
 • Taklampa 'HL Fantasy 4' Lantlig svart/metall - Passande för LED / Inomhus

 • Lucy 30 teak (Trä)

  Snygg och stilren pendel i antingen 20 eller 30 cm omkrets. Den finns i färgerna teak eller svart, och passar fint i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Stil plafond stor LED (Vit)

  Stil, en plafond som ger ett indirekt ljus upp i taket. Ger en snygg effekt och ett bra komplement till övrig belysning i ett rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar.
 • Martinelli Luce Poliedro transparent taklampa

  Martinelli Luce Poliedro transparent taklampa från Martinelli Luce
 • Caravaggio P1 Mat Grå45 - Lightyears (3000 mm)

  DesignCecilie Mans for Light Years Koncept Att skapa en enkel, mjuk form till respektive en liten och stor lampa har varit övergripande mål med Cecilie Manz' Caravaggio serie i fem olika storlekar. Under vägen i designprocessen har kurvan antagit flera olika former, men framstår här i en utgåva som en feminin kurva. Skärmens djup gör, att lampan inte bländar- oavsett hur högt den är placerad. Caravaggio är i övrigt nu tillgängligt med ett hål i toppen. Caravaggio är en kännetecknat vid ett direkt ljus utan genererade bländning. Där utöver bidrar lampan naturligtvis till den allmänna rumsbelysning i kraft av upplysningen i toppen av lampan.
 • Mullan Lighting Danicaan industrial taklampa

  Mullan Lighting Danicaan industrial taklampa från Mullan Lighting
 • Bolla, Form: A

  Bolla formgavs år98 av makarna Harry och Camila för FontanaArte. Precis som med många andra av designparets alster speglar Bolla deras futuristiska och nytänkande stil. Taklampan finns i två storlekar och har en form som kan liknas vid såpbubblor. Skärmen är gjord i klart, munblåst glas som skiftar i regnbågens färger vilket också adderar till illusionen av såpbubblor. Bolla hängs upp med kromade vajrar och den blå strömkabeln är en kompletterande detalj till lampans helhet.
 • Strip Light Taklampa 35W

 • Aplomb pendel

  Aplomb pendel tillverkad i vit betong med vit textilsladd.

  Köp till lampkontakt
  <
 • Turbo Taklampa Ø62 Matt Vit - GUBI

 • Präktig taklampa AIH 28 cm, glänsande vit

  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans.Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munbl
 • Graciös kristall-ljuskrona Henry

  Sublim ljuskrona Henry i klassisk look med eleganta Asfour-kristallerVilken glans! Denna ljuskrona i serien Henry är ett präktigt ljusobjekt i klassisk stil, som kan hänföra även i modern tid. De
 • Plafond 'Vidrio 3' Moderna krom - LED inkluderat / Inomhus

 • Voyage Taklampa M2 Ø19 Grey - MILLION

 • Globen Moon XL (Grön)

Så väljer du rätt taklampa

Att köpa rätt taklampa kan vara ett svårt och krångligt val. Det finns så många olika sorters taklampor att man kan få ångest över vilken lampa som egentligen är bäst. Här har vi satt ihop en guide som kanske kan hjälpa dig på traven.

Plafond
Plafonden är verkligen allround och funkar i de allra flesta rum och inredningar. Den monteras tätt upp mot taket och har ett ganska mjukt ljus. Vill man kan man utrusta plafonder med dimmer så kan man enkelt justera takbelysningen för olika aktiviteter.

Lysrör
Den bästa allmänbelysningen får man med lysrörsarmatur men deras industriella utseende gör att man sällan ser det som heminredning. Det är vanligare att man ser det på arbetsplatser eller i garaget. Det har dock kommit en del lysrörslampor med snyggare design på senare tid.

Takpendel
Helt klart den vanligast förekommande taklampan i svenska hem. Lampan hänger ner och blir därmed en tydligare detalj i inredningen. Takpendeln ser man ofta som belysning över matbord där ljuset är mer riktat än vad ljus från t.ex. en plafond är.

Varumärken med taklampor
&Tradition, 1898, AEG, AH Belysning, AILati, Aloys Fischer, Aneta, Aneta Belysning, aromas, Artecnica, Artek, Artemide, Artwood, Astro, Ateljé Lyktan, Aveva Design, Axo Light, Belid, Bellart, Berliner Messinglampen, Bernard Schottlander, Bernd Beisse, Bogart, Bolla, Brdr. Krüger, Brilliant, Briloner, Bsweden, By Rydéns, Böhmer, CableCup, Calabaz, Care of Bankeryd, Casablanca, Cedervall shapes, Ceramiche, ClassiCon, Cottex, CPH Lighting, Crave, Cremasco, Dalber, Danese Milano, Darø, David Derksen Design, David Design, David Trubridge, de Majo, Deko-Light, Delightfull, Delta Light, Design by us, Design for the people, Design House Stockholm, Designlight, Diesel with Foscarini, Diverse, Domus, Droobski, DybergLarsen, Ebb & Flow, Eco-Light, EGLO, Elesi, Elro, Elstead, Embacco, Erik, ESCALE, Esotec, Estiluz, Esto, ETH, Evotec, Excel, Exenia, Fabas Luce, Fabbian, Facklam, fantasia, Ferm living, Ferro Luce, Fischer & Honsel GmbH, Flos, Fontana Arte, Foscarini, Frandsen, Fritz Hansen, Fuhr Home, Functionals, Garbo, GIBAS, GKS Knapstein, Globen, Globen Lighting, Globo, Glow, GPBM Nordic AB, Graypants, Grupa Products, Gubi, Gyllebo, Gärsnäs, H. ROGU, Hallbergs, Halo Design, Hedemann, Hedvig, Heitronic, Heka Direkt, Hera, Herman Miller, Herstal, House Doctor, Hubsch, Hufnagel, Hugo Honsel GmbH, Hübsch, IBL Lighting, IDL Export, Ifö Electric, IMPERIA, Ingo Maurer, Innermost, Interstil Interiör, Intueri Light, Italamp, J. Holländer, Jieldé, Jupiter, Karboxx, Karlberg, Karlskrona Lampfabrik, Kartell, Kids Concept, Klockhammar, Klong, Knikerboker, Kolarz, Konsthantverk, Konstsmide, Koziol, Krebs, Krools, Kögl, Lam, Lampe Gras, Lampefeber, Lampenwelt, LampGustaf, Le Klint, LEDS-C4, Lene Bjerre, Leuchten Direct, Light & Living, Light and Living, Light Point, LIGHT-POINT, Lightwork, Lightyears, Liin Light, Linea Light, LIS, Living, Lorefar (Faro), Louis Poulsen, Louise, Luceplan, Luci Italiane (Morosini), Lucide, Lumini, Lyngsaa, LÄza, Madam Stoltz, Mammalampa, Mantra, Marc Pascal, Marksjöjd, Marksl, Markslöjd, Marset, Martinelli Luce, Masca, Masiero, Massive, Mater, Maytoni, Megaman, Menu, Menzel, Metallux, Micron, Milan, MILLION, Mineheart, Moretti, Mr Maria, Mullan Lighting, Muuto, N Y T A, N.U.D, New Works, Newlite, Newworks, Nicolaj Bo, Nordal, Nordlux, Normann, Normann Copenhagen, Norrsken design, Northern Lighting, Number, Nyta, Näve, OK Design, Ole, Oligo, On interior, ORION, Oriva, Osram, Pamalux, Pandul, Paul Neuhaus, Paulmann, Perenz, Petite Friture, Pferdekaemper, Philips, Pholc, Piet Hein, Plafonder, Polarfox, Polaroid, Possoni, PR Home, Prima, Prio, Pujol, Pythagoras, QAZQA, Reality Leuchten, RED, Ridi, Riperlamp, Roll & Hill, Rotaliana, Savoy House, Scan Studio, Scandinavian concept, Schneid, Schottlander, Schuller, Searchlight, Secto, Secto Design, Seed Design, Selene, Serien Lighting, ShapingYourDay, Sikrea, Sil-Lux, Siru, SLAMP, SLV, Smartwares, SMD Design, Spartan, Spinner, Spot-Light, Starlicht, Steffanie, Steinhauer, Steinhauer BV, Storelight, Strömshaga, Studio Daniel, Studio Italia design, Studio Thomas Peter Lund, TECNOLUMEN, Terence Woodgate, Texa Design, TidlÖs, Tom Dixon, Tom Rossau, Top Light, Toscot, Trio Leuchten, Valentina, Van de Heg, Vandeheg, Verpan, Vibia, Viokef, Vipp, Vistosi, Vita, Vita Copenhagen, Voltolina Classic, Watt & VEKE, Watt A Lamp, Watt&Veke AB, WOFI, Works, WOUD A/S, Zero, Züblin, Örsjö, Örsjö Belysning,