Bordslampor

Varumärken

En bordslampa är fint att ha som inredning och mysbelysning i fönstret eller som ledbelysning i hallen. En typ av bordslampa som däremot ska ha riktat ljus och starkare är skrivbordslampan. Här hittar du förslag på många olika designlampor i olika material som t.ex. mässing och glas. Här finns också bordlampor i många olika färger och storlekar från många kända varumärken.

Kategorier av bordslampor: Skrivbordslampa | Fotogenlampor & Oljelampor

 • Ädel bordslampa Dolorita med svart tygskärm

  Guldfärgad bordslampa Dolorita med svart tygskärmOm man placerar den snygga bordslampan Dolorita på en byrå eller ett sidobord märker man snabbt att den inte bara ser mycket dekorativ ut, utan oc
 • Vanila skrivbordslampa (Svart)

  Fräck bordlampa i snygg design. Strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår ej.
 • Converto + skärm (Förkromad/blank)

  Converto är en vacker bordlampa med en fot i kromad metall. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Globen Lighting Bordslampa Vincent Krom

  Globen Lighting Bordslampa Vincent Krom från Globen Lighting
 • Light point Code bordslampa

  Light point Code bordslampa från Light point
 • SPARTAN Lampfot Krom

  SPARTAN är en sofistikerad serie med retrodoftande lampor för det moderna hemmet. I serien finner du bordslampor och taklampor som alla finns att tillgå i krom, mässing eller kopparfinish. Den sti
 • Ginger S Bordslampa Oak - Marset

  DesignJoan Gaspar för Marset Koncept Ginger S Bordslampa Oak är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Taj LED Bordslampa Svart - Kartell

  DesignFerruccio Laviani for Kartell Koncept Taj LED Bordslampa Svart är en spännande och otraditionell lampa från Kartell som är designad av Ferruccio Laviani. Taj ska ses som mera än en lampa, då den är ett tredimensionellt tecken, en ljusskulptur och en närvaro som ger oss sällskap där på bordet eller på vilken lycklig möbel som du nu har valt. Med den här lampan har vi tagit stora kliv bort från den gamla stereotypen som vi har blivit vana med. Det är ingen led, roterbara armar eller andra mekanismer, bara en simpel och enkel form som gör karaktären. Linjerna är snygga och trovärdiga, både i tänt och släckt tillstånd. Med LED-teknologin är Kartell nu också redo för att optimera ljuset och minimera förbrukningen, ännu ett steg i rätt riktning. I den blänkande varianten kan man välja mellan de klassiska färgerna, svart, vit och kristall och man kan också välja mellan grå, grön, blå och orange-röd i mini-serien. Det finns en 3-stegsdimmer monterad på lampan för justering av ljusstyrkan.
 • Luxy T2 Bordslampa Alu - Rotaliana ()

  DesignDante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Luxy T2 Bordlampe Alu är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.
 • Iögonfallande LED-bordslampa SWAY

  LED-bordslampa SWAY - drar blickarna till sig Om du gillar det lilla extra kommer du att älska den extravagant utformade bordslampan med iögonfallande mått! Utskjutningen är faktiskt längre än b
 • Earth bordlampa (Klar/transparent)

  En vacker glasglob formad och designad som en klassisk jordglob. Använd en dekorativ och lite svagare ljuskälla för bästa effekt. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Cap Bordslampa Misty Blue - Normann

  Design KashKash for Normann Copenhagen Koncept Cap Bordslampa är en super snygg och enkel bordslampa som är perfekt där du behöver ett bra arbets- eller läs ljus. Den har många möjligheter för justering av skärmen tack vare utformningen av stången, därmed kan man fokusera ljuset dit man vill ha det. Cap kommer med en 2 meter lång tyg sladd med avbrytare på.
 • Cocktail bordlampa (Koppar)

  Bordlampa ?Cocktail? med fot och detaljer i mattsvart metall. Kupan är slitsad för ljusgenomsläpp. Transparent sladd med stickkontakt och strömbrytare.
 • Charleston bord 1l oxid/beige skärm (Oxid/Beige)

 • Fun 2 TA Bordslampa - Verpan

 • Hugo bordslampa mässing, stor

  Hugo är en bordslampa från Watt & Veke gjord av mässing. Använd den med endast en dekorativ glödlampa eller med en lampskärm - vad du än föredrar! Ljuskälla ingår ej. Passar bra med LB tubular gold glödlampa LK442410
 • Ljusblå LED-skrivbordslampa Milou

  LED-skrivbordslampa Milou med flexarm och retrostilPå skrivbordet hemma gör denna bordslampa med inbyggda LED-lampor ett utomordentligt gott intryck och kan snabbt och bekvämt anpassas när det gä
 • Bord KEOPS Krom / Svart Marmor (Krom/svart marmor)

 • Mobil bordslampa (Svart)

  Mobil bordlampa i en härlig rundad design, med en mattsvart fot och en vit glaskupa. Lätt att placera i ditt hem och smälter vackert in i alla miljöer och interiörer. Ljuskälla ingår ej.
 • Olivgrön skrivbordslampa Retro

  Olivgrön skrivbordslampa Retro: Påminner om stilen på 60-taletLampan är vad den heter, för designen hos lampan RETRO påminner om 60- och 70-talen. Galen och lekfull, men ändå elegant - så är
 • Pencil Bordslampa Svart/Vit - Tom Rossau

  för Tom Rossau Koncept Pencil Bordslampa är en vacker och enastående lampa som passar in i många hem p.g.a. sitt fina utseende kombinerat med ett behagligt och vackert ljus. Danska Tom Rossau har skapat en rad enastående designlampor i lätta och eleganta former, tillverkade i tunn träfaner, plast och koppar. Med sitt breda sortiment av taklampor, bordslampor och golvlampor så finns det stor chans att hitta en lampa som passar in i just ditt hem.
 • Bug 20 bordlampa stor (Mässing/guld)

  Storebror till Bug bordlampa. Större glas vilket gör att hela lampan känns lite mer rejäl. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tip Bordslampa Black - Muuto

 • Ljusplatta Ø90 LED (Svart)

  Ljusplatta i svart lackat trä, gjord för att lysa upp glasföremål och liknande. Levereras komplett med plug-in transformator (+ sladd) och ljuskälla. Levereras med utbytbar LED-lampa.
 • Martinelli Luce Plato LED bordslampa

  Martinelli Luce Plato LED bordslampa från Martinelli Luce
 • Ljusplatta 110x110 (Ek)

  Ljusplatta i svart lackat trä eller Ek, gjord för att lysa upp glasföremål och liknande. Levereras komplett med plug-in transformator (+ sladd) och ljuskälla. Ljuskälla - G4 Max. 5W | Ingår Höjd - 30mm Bredd - 110mm Längd - 110mm
 • Luxy T4 Bordslampa Alu - Rotaliana (Röd)

  DesignDante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Luxy T4 Bordslampa Alu är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.
 • Moon bordlampa (Oxid)

  Dekorativ bordlampa i Oxid med en svart fot. Välj en rund globlampa som ljuskälla för rätt estetiskt intryck. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • PineApple XS LED Låg Bordslampa Guld Look - DybergLarsen

  Design Frank Kerdil for DybergLarsen Koncept En ny intressant och flexibel bordslampa men som också kan användas som en golvlampa eller taklampa. De överlappande skärmarna bidrar till att ge ett mjukt och behagligt ljus. Lampan är gjord i traditionsenlig dansk design. Hela serien är uppbyggd kring en nästan osynlig ram av polerad akryl som i denna upplaga av lampan är monterad med kvadratiska vita blad, eller ark om man så vill. Den spännande konformen signalerar både ananas och lotusblomma, och ger spännande möjligheter för att lyfta inredningen ytterligare.
 • Fabian bordlampa (Svart)

  Fabian är en snygg, mattsvart bordlampa med två stycken vridbara kupor i opalglas. Sprider ett bra ljus och är en snygg och stilren inredningsdetalj som är enkel att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm, svart textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa Artemide 'Tolomeo Basculante Tavolo' Design grå/aluminium - Passande för LED / Inomhus

 • Night Owl Bordslampa Matt Midnight Blue - Lightyears

  Design Nicholai Wiig Hansen for Lightyears Koncept Night Owl bordslampa Midnight Blue är designad av Nicholai Wiig Hansen. Lampan har en organisk och asymmetrisk form som gör den till en dekorativ lampa. Den kan placeras på alla ställen i hemmet där man har behov för lite stämningsljus. Använd den på skänken, i fönstret eller på ett litet bord för att skapa en mysig belysning. Skärmen kan flyttas runt i 4 olika positioner så att man lätt kan rikta ljuset dit man vill. Den fås i Midnight Blue efter den blåa natthimlen vid skymnings tid och Smokey White efter molnens krämvita färger.
 • Nesso Bordslampa Vit - Artemide

 • Texa Design Sunset bordslampa

  Texa Design Sunset bordslampa från Texa Design
 • Ebb & Flow Glow in a dome medium silver bordslampa

  Ebb & Flow Glow in a dome medium silver bordslampa från Ebb & Flow
 • Cirkuslampan liten - C

  Cirkuslampan liten - C från Cirkuslampan
 • Clizia Bordslampa - SLAMP (Vit)

  DesignAdriano Rachele för Slamp Koncept Clizia Bordslampa är en spännande Bordslampa med ett magnetsystem som gör att skärmen kan klickas på och av på ett enkelt sätt, då den ska rengöras eller så glödlampan ska bytas. Skärmen är gjord av materialet Opalflex, som ger ett diffust och spännande ljus ut i rummet. En sann upplevelse för ögat som uttrycker bra design och god kvalitet.
 • Justerbar skrivbordslampa Fortebraccio vit

  Dimbar skrivbordslampa Fortebraccio med justerbar ramPå skrivbordet, visar lampan Fortebraccio hög flexibilitet och funktionalitet. Detta inte minst på grund av den mycket flexibel ramen som kan an
 • Watt&Veke AB Leon Bordslampa E40 Brass

  Watt&Veke AB Leon Bordslampa E40 Brass från Watt&Veke AB
 • Costanzina Bordslampa Svart/Comfort Green - Luceplan

 • Aneta August Bordslampa Beige (Beige)

 • Noelia - dimbar LED-bordslampa för kontoret

  Vacker LED-bordslampa Noelia med flexibel arm och dimmerNoelia passar särskilt väl till moderna stilar med en modern twist. Lampkroppen är helt i svart och färgen avbryts endast av foten och under
 • Drumbox Bordslampa Grå - Diesel

  DesignSuccessful Living from Diesel with FoscariniKoncept Drumbox Bordslampa Grå kommer ifrån Diesels kollektion av lampor - Sucessful Living. som talar många olika språk, och berättar varsin unik historia med sin iögonfallande stil. Ett nytt äventyr, som låter dig skräddarsy ditt personliga utrymme och lyfta din personlighet fram i rampljuset, startar här. Hård som metall, mjuk som bomull och skinande som nyputsade fönster - men alltid unik och annorlunda. Sucessful Living from Diesel with Foscarini är redo att slå ner normerna från deras piedestal och ta världen med storm.
 • Mullan Lighting Gadar bordslampa

  Mullan Lighting Gadar bordslampa från Mullan Lighting
 • Toobe Bordslampa Grön - Kartell

  DesignFerruccio Laviani for Kartell Koncept Toobe bordslampa har idén om att använda ett PMMA-extruderat rör som ger en överraskande trevlig rökig effekt tack vare en innovativ färgteknik. Ett elegant litet tubformat ljus till bordet som både dekorerar och lyser upp. Med enkla och moderna linjer, ger Toobe bordslampa ett mjukt och varmt ljus. Den är utrustad med en energisparlampa som varar upp till tio gånger längre och använder fem gånger mindre energi än en vanlig glödlampa.
 • Globen Lighting Rumble Bordslampa Krom

  Globen Lighting Rumble Bordslampa Krom från Globen Lighting
 • Bordslampa Madalina - textil

  Enkel bordslampa Madalina med modernt utseendeDenna enkla bordslampa bär namnet Madalina och kombinerar en nickelfärgad fot med en nickelfärgad stomme. Till detta kommer en vitglänsande lampskärm
 • Globen Lighting Bordslampa Sway Mässing

  Globen Lighting Bordslampa Sway Mässing från Globen Lighting
 • Globen Cambridge Bordslampa (Krom/Svart)

 • Rocket bordlampa (Opalglas)

  Snygga bordlampan Rocket, tillverkad i kromad metall med en skärm av opalvitt glas. Speciell och unik i sin design! När lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket behagligt och fint sätt i rummet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Miss K Bordslampa Röd - Flos

  DesignPhilippe Starck for Flos Koncept Miss K Bordslampa i transparent polykarbonat med aluminium på skärmens insida vilket gör den 100 % ljustransparent. Den är placerad på insidan av skärmen som fördelar opalfärgat ljust i rummet. Miss K bordslampa finns i färgerna röd, silver, svart (med guldig inre skärm) samt transparant med silkesskärm. Dimmer medföljer.
 • Bord MARBLE Svart Marmor (Svart marmor)

Varumärken med bordslampor
&tradition, Ah Belysning, AILati, Alco, Alpha, ALUMINOR, Aneta, Aneta Belysning, aromas, Artemide, Artempo Italia, ARTISTAR, Artwood, Astro, ateljé Lyktan, Axo Light, Belid, Bellart, Berliner Messinglampen, Bernard Schottlander, Bernd Unrecht, Bloomingville, Brilliant, bsweden, By Rydéns, Calabaz, Cattaneo, Ceramiche, Chelsea, Cirkuslampan, Clayre&Eef, Cottex, CPH Lighting Bordslamper, Cremasco, Dalber, Darø, de Majo, Delightfull, Design by us, Design for the people, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Domus, DybergLarsen, Ebb & Flow, EGLO, Elesi, Estiluz, Esto, ETH, Eurokeramic, Evotec, Fabas Luce, Fabbian, fantasia, Ferro Luce, Fischer & Honsel GmbH, FLEXA, Flos, Flyte, Fontana Arte, Foscarini, Frama, Frandsen, Frilight, Fritz Hansen, Fuhr Home, Georg Jensen, Gilbert Trading AB, GKS Knapstein, Globen, Globen Lighting, Globo, Graypants, Grupa Products, GUBI, Gusums Messing, H. Skjalm P, Hallbergs, Halo Design, Hastings, Hedemann, Heitronic, Herstal, House Doctor, Hubsch, Hufnagel, Hugo Honsel GmbH, IDL Export, IMPERIA, Ingo Maurer, Innermost, Interstil Interiör, Intueri Light, ISABEL, Italamp, Itre, Iulite, J. Holländer, Jake Dyson Studio, Jakob Maul GmbH, Jieldé, Karboxx, Karlskrona lampfabrik, Kartell, Kids Concept, Klong, Knikerboker, Kolarz, Konsthantverk, Krebs, Krools, Kundalini, Kögl, La Chance, Lam, Lamp Gustaf, Lampe Gras, Lampefeber, Lampenwelt, LampGustaf, LEDS-C4, Lene Bjerre, Leuchten Direkt, Light in Art, Light Point, Lightnet, Lightyears, Linea Light, LIS, LK Design, Lorefar (Faro), Luceplan, Luci Italiane (Morosini), Lucide, Lumini, Lumio, Luxo, Lyngsaa, LÄza, Madam Stoltz, Malmbergs, Mammalampa, Mantra, Marc Pascal, Markslöjd, Marset, Martinelli Luce, Masca, Masiero, Mater, Maytoni, Menu, Menzel, Metallux, Micron, Milan, Mineheart, Moree, Moretti, Mr Fredrik, Mr Maria, Mullan Lighting, Munka design, Muuto, New Works, Newworks, Niermann Standby, Nino Leuchten, NORD, Nordal, Nordlux, Normann, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Noyer, Näve, On interior, On Interiör, ORION, Oriva, Pamalux, Pandul, Paul Neuhaus, Paulmann, Perenz, Petite Friture, Philips, Pholc, Piet Hein, Polarfox, Possoni, PR Home, Pujol, QAZQA, Reality Leuchten, RED, Ridi, Riperlamp, Roll & Hill, Rotaliana, Save, Savoy House, Scandinavian concept, Schottlander, Schuller, Sea-Club, Searchlight, Secto, Seed Design, Selene, SELETTI, Serien Lighting, Sil-Lux, Silkflower, Siru, SLAMP, SLV, Smartwares, SMD Design, Sompex, Spartan, Star Trading, Steinhauer, Steinhauer BV, Stelton, Strömshaga, Studio Italia design, Sun-flex, TECNOLUMEN, Terence Woodgate, Texa Design, The Oak Men, Tom Dixon, Tom Rossau, Top Light, Trecinquezeroluce, Trias, Trio Leuchten, Tunto, Unilux, Van de Heg, Vandeheg, Vejtsberg, Verpan, Vibia, Vimla, Viokef, Vistosi, Vita, Vivida, Voltolina Classic, Wagner Life, Watt & Veke, Watt a Lamp, Watt&Veke AB, Woru, Zero, Zoolight, Örsjö, Örsjö Belysning,