ZIJLSTRA lampor

 • Hänglampa Plumblight, 7 lampor

  Hänglampa Plumblight, 7 lampor
  Hänglampa Plumblight med gammal silverfärg Hänglampans skenpendel är fäst vid takkåpan via två kedjor. Den har formen av ett vattenrör med ventiler. De svarta kablarna till de sju uttagen är kopplade till denna och kan viras runt röret så att lampans utseende kan justeras efter dina önskemål genom variera lampornas upphängningshöjd. De minimalistiska skärmarna, som endast består av ett E27-uttag, betonar lampan och, precis som kedjan och skenpendeln med patinerad silverfinish, ser gamla ut.
 • Golvlampa Perpendillumina, 4 lampor

  Golvlampa Perpendillumina, 4 lampor
  4 lampor golvlampa Perpendillumina – vinkelrätt och öppen Den metalltillverkade golvlampan Perpendillumina är en imponerande och atmosfäriskt lampa för mysiga interiörer. Ramen är ett högt, rektangulärt stativ med en fot, uppdelad i fyra delar genom horisontella stavar. En skärm med form av ett öppet rätblock hänger roterbart i var och en av dem. Sammanlagt fyra dekorativa E27-lampor kan stråla med full effekt i Perpendillumina och accentuera den antika, patinerade silverfinishen. Golvlampan tänds och släcks med strömbrytaren som finns inbyggd i kabeln.
 • Golvlampa Swirlaronda med spiralskärm

  Golvlampa Swirlaronda med spiralskärm
  Golvlampa Swirlaronda - individuell och dekorativ Swirlaronda är en ovanlig symbios mellan olika egenskaper. Denna golvlampa kombinerar en modifierad trebent ram med en modern skärmform bestående av virvlande, spiralformade metalltrådar. Till detta kommer en rustik finish i koloptik. Dess diskreta glans och mönster kan betonas genom användning av filamentlampor i varma toner och genom en smart rumsinredning i kombination med andra ljuskällor. Beroende på valet av E27-lampan används Swirlaronda antingen som blickfång eller som en direkt ljuskälla i vanliga hem och uppehållsrum. Lampan tänds via strömbrytaren på kabeln.
 • Golvlampa Spindlight, 3 lampor, höjd 150 cm

  Golvlampa Spindlight, 3 lampor, höjd 150 cm
  Med tre dekorativa band nyanser - skiffergrå golvlampa Spindlight Spindlight- golvlampa tre nyanser ser nästan ut som lyktor. De hänger på stänger som är förskjutna i höjd och orienterade på olika sidor och grenar sig horisontellt från golvlampa höga stativ . Genom mellanrummen mellan de överlappande banden som bildar de cylindriska skärmarna kan lampan som ska användas gissas runt. Speciellt dekorativa glödlampor gör Spindlight till en atmosfärisk lampa för vardagsrummet. - Höjdjusterbar med hjälp av ett vridbart handtag på stativ
 • Hänglampa Setengah 3 lampor, skärm rund

  Hänglampa Setengah 3 lampor, skärm rund
 • Hänglampa Warpoglobe med tre skärmar

  Hänglampa Warpoglobe med tre skärmar
  Hänglampa Warpoglobe med tre vridna metallskärmar Tack vare designen i form av sfärer, som begränsas av vridna metallband, blir hänglampan Warpoglobe ett särskilt stämningsfullt element av inredningen. Pendellampan är utrustad med tre skärmar som är upphängda i rad på en lång, rektangulär balk. En E27-lampa per skärm ger ytan en patinerad silveroptik och är dessutom synlig från utsidan, så att en filamentlampa kan utveckla sin fulla dekorativa effekt.
 • Hänglampa Punchray, 3 lampor

  Hänglampa Punchray, 3 lampor
  Hänglampa Punchray med tre trattlampskärmar Med tre upphängda skärmar på rad passar Punchray särskilt bra för att belysa långa bord. Här öppnar skärmarna sig nedåt i form av inverterade trattar och tillhandahåller direkt belysning, samtidigt som oräkneliga hål går genom metallen för att skapa stämningsfulla strålningmönster. Med toppförspeglad-, glob- eller rustiklampor kan dekorationskaraktären hos de svartbruna hänglamporna accentueras genom att få insidan av skärmen att avge ett varmt ljus.
 • Hänglampa Restrick, 2 lampor

  Hänglampa Restrick, 2 lampor
  Retro-hänglampa Restrickt med två gallerskärmar Synlig från utsidan, men fortfarande fångad inuti – det är så lamporna framstår i hänglampan Restrickt De två cylindriska skärmarna består var och en av en grå nätbur vari lampan är centralt placerad. Särskilt med filamentlampor blir ljuset från hänglampan attraktivt. Samtidigt som hänglampan även är övertygande som en direkt ljuskälla. Som fästen används naturliga rep som var och ett är draget genom ett gråmatalliskt element, varifrån lampskärmarna upphängningssystem kan justeras.
 • Bordslampa Perpendillumina i kubform

  Bordslampa Perpendillumina i kubform
  Bordslampa med Perpendillumina med öppen metallram Bordslampan Perpendillumina har en öppen och enkel design. Den består av metalliska stänger i antik silveroptik som är vinkelräta och bildar en stående rektangulär ram. Ljuskällan är därför fritt synlig. Perpendillumina är ett stämningsfullt ljuselement för sidobord och fönsterbräda, särskilt med en E27-lampa i kolfiberoptik. Lampan kan slås på/av på kabeln.
 • Hänglampa Swirlaronda, 3 lampor

  Hänglampa Swirlaronda, 3 lampor
  Swirlaronda upphängningslampa med virvlade trådskärmar Höjdpunkten i Swirlaronda hänglampa är de tre nyanser gjorda av böjda trådramar. Trådarna lindas runt det centrala belysningsmedlet som spiraler som spårar en yttre cylinder. En klar lampa i varm ton är perfekt för detta. Detta kommer till sin rätt med tanke på den öppna formen och säkerställer att ytan på taklampan, som är försedd med subtil lättnad och glans, sticker ut särskilt. Paraplyernas olika höjder är en extra atmosfärisk detalj.
 • Hänglampa Portalight, 5 lampor

  Hänglampa Portalight, 5 lampor
  Portalight pendellampa - öppen ram med en antik silverfinish Rent dekorativt eller som en direkt ljuskälla ovanför vardagsrummet och matbordet - valet av ljuskälla (lämplig för globlampor upp till Ø 12,5 cm) ger Portalight-hänglampan mycket designfrihet. Totalt finns fem E27-uttag tillgängliga för detta, som är fästa nedåt under ramen. Den senare är gjord som en enkel, öppen rektangel av metall, vars antika silveryta kommer till sin rätt när den används.
 • Hänglampa Swirlaronda, 7 lampor

  Hänglampa Swirlaronda, 7 lampor
  Sju lampor Swirlaronda taklampa - öppen och böjd En mycket speciell blickfång för det mysiga vardagsrummet och loungen är Swirlaronda-hänglampan med sitt speciella utseende och form. De vertikalt förskjutna hängande metallskärmarna består var och en av en uttag omgiven av spiralböjda trådar som bildar en yttre cylinder. Ljuskällan, som är centralt belägen inuti, är fritt synlig, så att en lampa i glödoptik kommer till sin rätt. Speciellt med lampor i varma toner framhävs den lätt glänsande och subtila relieffinishen i kolutseende perfekt.
 • Bordslampa Skyframe, höjd 55 cm

  Bordslampa Skyframe, höjd 55 cm
  Skyframe bordslampa - modern purism och en antik silverfinish Både basen och stativ på Skyframe- bordslampa är utformade i en enkel rektangulär form. Den senare håller E27- uttag i den övre ramsektionen; Ljuskällan som ska användas är tydligt i fokus med tanke på den öppna formen. Stora jordglödlampor i glödoptik kan utvecklas perfekt och i kombination med bordslampa lite skimrande, antik-silver yta skapar en atmosfärisk accent för vardagsrummet.
 • Bordslampa Swirlaronda, 1 lampa

  Bordslampa Swirlaronda, 1 lampa
  Swirlaronda bordslampa med trådspiral En minimalistisk, öppen grundform kompletteras med en ovanligt formad nyans i Swirlaronda bordslampa . Denna består av en trådram som löper i en spiral runt det centrala E27- uttag . I mitten är lampan, som - särskilt som en varm filamentljuskälla - betonar den kolliknande, diskret glänsande och mönstrade ytan och gör Swirlaronda till ett blickfång och en extra ljuskälla för vardagsrummet. En ansluten stativ stativ tjänar som basen. Strömbrytaren är på kabeln.
 • Hänglampa Glory Koper 3 lampor

  Hänglampa Glory Koper 3 lampor
 • Hänglampa Spitse Pet, gammalt silver

  Hänglampa Spitse Pet, gammalt silver
 • Hänglampa Punchray kulformad 3 lampor

  Hänglampa Punchray kulformad 3 lampor
 • Hänglampa Shining Eye 7 lampor

  Hänglampa Shining Eye 7 lampor
 • Hänglampa Anatolij 4 lampor

  Hänglampa Anatolij 4 lampor
 • Pendellampa Punchray av metall, 1 lampa

  Pendellampa Punchray av metall, 1 lampa
 • Hänglampa Setengah 3 lampor, skärm avlång

  Hänglampa Setengah 3 lampor, skärm avlång
 • Hänglampa Barboo med 7 uttag

  Hänglampa Barboo med 7 uttag
  Sju-ljus hängande lampa Barboo med bamburör Barboo är en stämningsfull hängande lampa i tidlös design. Kablarna kan lindas runt den långa balken som är tillverkad av bamburör i en naturligt ljus ton. För var och en av de sju lamporna kan man alltså välja fjädring individuellt. E27-fästena är inkapslade i metallcylindrar med en antik silverfinish. Lamporna har fri sikt, så att dekorativa rustik- och klotlampor kommer till sin fulla rätt.
 • Hänglampa Crossround med 7 spiralskärmar

  Hänglampa Crossround med 7 spiralskärmar
 • Hänglampa Kooitje, 4 lampor

  Hänglampa Kooitje, 4 lampor
  4 lampor pendellampa på skena Kooitje Skärmarna för hänglampan Kooitje är gjorda av trådstativ som omger lampornas insida som burar. Alla metalliska element har en antik silverfinish, så att Kooitje fyller rummet med en vintagecharm, särskilt om man väljer dekorativa filamentlampor. Hållkablarna kan lindas runt skenpendeln. Du kan välja skärmarnas upphängningssystem efter behov.
 • Golvlampa Arretona i antracit

  Golvlampa Arretona i antracit
  Golvlampa Arretona med koloptik Å ena sidan modern, enkel och funktionell, å andra sidan, i gedigen koloptik – det är så den metalltillverkade golvlampan Arretona ser ut. Tre vingskruvar i den övre delen av stödet gör det möjligt att individuellt justera lampans djup, höjd och orientering. Detta är en uppåtgående cylinder som tillåter både direkt och indirekt ljus genom sina vertikala öppningar. Beroende på valet av E27-lampa ligger den dekorativa eller funktionella potentialen hos golvlampan Arretona i förgrunden. Strömbrytaren finns på kabeln.
 • Hänglampa Retrope med tre skärmar i betongoptik

  Hänglampa Retrope med tre skärmar i betongoptik
  Hänglampa med 3 lampor Retrope med repupphängning De viktigaste elementen hos hänglampan Retrope är de tre metalltillverkade, nedåtriktade skärmarna i grå betongoptik och upphängningen i bruna, naturliga rep. Skärmarnas pendelhöjder kan justeras över deras stoppåttor. Retrope är lämpad för direkt belysning över bord och fyller rummet med sin vintagecharm.
 • Bordslampa Spindlight, 2 lampor, höjd 70 cm

  Bordslampa Spindlight, 2 lampor, höjd 70 cm
  Skiffergrå bordslampa Spindlight med två nyanser av perifera band Denna bordslampa väcker uppmärksamhet med sin ovanliga nyansdesign. Omkretsband som skär varandra bildar två cylindrar. Förutom de vertikala öppningarna tillåter de fria områdena mellan remsorna också ljuset att släppa ut i rummet och ge en uppfattning om de belysningsmedel som ska användas. Glödlampor ökar dekorationsvärdet för Spindlight- bordslampa , som helst placeras på en öppen hylla eller sidobord.
 • Hänglampa Neela, 8 lampor

  Hänglampa Neela, 8 lampor
  Neela hängande lampa med åtta E27-fästen i variabel upphängningshöjd Pendellampan Wrap är utformad som en stämningsfull ljuskälla som flexibelt kan anpassas till dina egna idéer. Den består av en lång rörformad ram för takmontering i antik silverfinish, från vilken åtta E27-uttag hänger i långa kablar. Den sistnämnda kan lindas runt ramen så att den individuella upphängningshöjden och avståndet mellan uttagen kan justeras - till exempel för att passa rumshöjden och längden på det bord som står under. Valet av ljuskälla ger ytterligare en möjlighet att specifikt påverka utseendet.
 • Hänglampa Perpendillumina 7 lampor, silver matt

  Hänglampa Perpendillumina 7 lampor, silver matt
  Sju lampor hängande lampa Perpendillumina som en öppen kuboid Vinkel och minskad form ger Perpendillumina pendellampa en modern karaktär. Den är konstruerad som en lång kuboid gjord av silvermetallfästen kombinerat i rät vinkel; områdena är öppna. Genom valet av ljuskällor som kan användas i de sju nedåtvända socklarna kan Perpendillumina-karaktären bestämmas specifikt. Särskilt i vardagsrummet eller matsalen är hänglampan idealisk både som en central ljuskälla och för direkt belysning av ett långbord.
 • Hänglampa Bombur 4 lampor grå

  Hänglampa Bombur 4 lampor grå
 • Bordslampa Basket Light, Ø 46 cm

  Bordslampa Basket Light, Ø 46 cm
  Dekorativ bordslampa Korgljus med avtagbart reflekterande lock Basket Light- bordslampa avger antingen indirekt eller direkt ljus. Den är utformad som en öppen metallklocka med en uppåtvinkel och en borstad, svart och nickelfärgad yta. Ljuskällan sätts in bakom en avtagbar huva som reflekterar ljuset inåt så att materialets struktur särskilt framhävs. Basket Light är den perfekta platsen att använda som dekorativt tillbehör på hyllan eller skänk.
 • Golvlampa Arretona om väggmontering med hylla

  Golvlampa Arretona om väggmontering med hylla
 • Hänglampa Pentage, 3 lampor, rund

  Hänglampa Pentage, 3 lampor, rund
 • Hänglampa Gelas med 3 slutna glasskärmar

  Hänglampa Gelas med 3 slutna glasskärmar
 • Balkpendellampa Crossround, 3 lampor

  Balkpendellampa Crossround, 3 lampor
 • Hänglampa Ventilamp, 5 lampor

  Hänglampa Ventilamp, 5 lampor
  Industriell balkpendellampa Ventilamp Den industriella looken är den främsta prioriteringen för hänglampan Ventilamp. Två rustika kedjor fungerar som stöd för balkpendeln. Balken har formen av ett vattenrör vars fem nedåtriktade ventiler hyser E27-versioner och mynnar i skärmarna. Dessa omger lamporna likt skyddande rutnät och är, liksom de andra delarna, försedda med patinerad silverfinish. De raka ljuskällorna i glödtrådsoptik betonar Ventillamps industriella vintagekaraktär på ett perfekt sätt.
 • Hänglampa Macij med dubbelskärmar, 3 lampor

  Hänglampa Macij med dubbelskärmar, 3 lampor
 • Golvlampa Spiralamp, 8 lampor

  Golvlampa Spiralamp, 8 lampor
  golvlampa Spiralamp med en spiral-formad stigande Rullgardinarrangemang De enskilda nyanserna i Spiralamp golvlampa verkar stiga upp som en spiraltrappa. De placeras på staplar ordnade i en cirkel som följer varandra i stigande ordning. Hela lampan har en antik silverfinish; detta betonas särskilt inuti nyanser av ljuset från de belysningsmedel som ska användas. Tack vare skruvbara sexkantsmuttrar kan varje nyans vridas i önskad riktning så att Spiralamp bara lyser upp rummet åt sidan eller runt.
 • Golvlampa Zahabu, 3 x G200

  Golvlampa Zahabu, 3 x G200
  Golvlampa Zahabu för tre globelampor med Ø 20 cm Golvlampan Zahabu med tre lampor erbjuder kreativa möjligheter till design samt ett stilfullt och mysigt utseende. Ramen består av tre vertikala stavar som är placerade på en rund bas. Mellan dessa två stavar finns totalt tre ringar i olika höjder, i vilka en stor globelampa kan sättas in och vridas fritt. E27-fästenas ledningar leds genom ramen, vars antiksilveryta i kombination med glödlampor i glödtrådsoptik skapar en särskilt stämningsfull helhetsbild.
 • Golvlampa Zahabu, 2 x G200

  Golvlampa Zahabu, 2 x G200
  Golvlampa Zahabu för två globelampor med Ø 20 cm Öppna och reducerade armaturer som uppnår sin effekt genom ljuskällan är mycket på modet. Golvlampan Zahabu, som är utformad för att fungera med två stora globelampor, följer denna trend. För detta ändamål finns det två rörliga E27-fästen som är fästade på kabeln och två hållringar som är placerade ovanpå varandra i ramen, i vilka lamporna kan sättas in och lutas som önskat. I kombination med golvlampans antika silveryta blir resultatet ett perfekt dekorativt element för vardagsrummet.
 • Bordslampa Basket Light, Ø 28 cm

  Bordslampa Basket Light, Ø 28 cm
  Dekorativ bordslampa Korgljus med avtagbart reflekterande lock Basket Light- bordslampa avger antingen indirekt eller direkt ljus. Den är utformad som en öppen metallklocka med en uppåtvinkel och en borstad, svart och nickelfärgad yta. Ljuskällan sätts in bakom en avtagbar huva som reflekterar ljuset inåt så att materialets struktur särskilt framhävs. Basket Light är den perfekta platsen att använda som dekorativt tillbehör på hyllan eller skänk.
 • Hänglampa Skyframe, 3 lampor

  Hänglampa Skyframe, 3 lampor
  Skyframe pendellampa ljus gjord av tre rektangulära ramar Taklampan Skyframe med tre lampor är öppen och reducerad. De nedåtvända uttagen, som hänger i kablar av olika längd på en rund baldakin, är inbäddade i små cylindrar. Dessa är inneslutna av smala ramar i rektangulär form som ger en tydlig bild av de belysningsmedel som ska användas. Globe och rustika lampor i glödoptik i kombination med den antika silvermetallen i pendellampa en atmosfärisk helhetsbild.
 • Golvlampa Holinder, höjd 90 cm

  Golvlampa Holinder, höjd 90 cm
  golvlampa Holinder - antikgrå cylinder för atmosfärisk ytterligare belysning I det moderna vardagsrummet imponerar Holinder golvlampa med sin åldrade grå yta som kontrasterande tillbehör när den stängs av. Den övre delen av cylindern är försedd med otaliga runda utskärningar i olika storlekar, så att ett hav av ljuspunkter syns från sidan. Dessutom är taket subtilt upplyst av den form som är öppen uppe.
 • Hänglampa Bombur 4 lampor svartbrun

  Hänglampa Bombur 4 lampor svartbrun
 • Hänglampa Spindlight, 5 lampor

  Hänglampa Spindlight, 5 lampor
  Upphängningslampa med fem lampor Spindlight - dekorativt banddesign och direkt bordsbelysning Vare sig i en industriell till rustik anläggning eller som en kontrast i en modern miljö - Spindlight pendellampa kan kombineras på många sätt. Det fungerar inte bara som en direkt ljuskälla ovanför tabeller utan också som ett dekorativt element. Genom luckorna mellan skiffergrå remsor, som bildar nyanserna i ett perifert, överlappande arrangemang, kan man föreställa sig lamporna som ska användas i mitten. Spindlight erbjuder således den perfekta Basis för lampor med glödtråd.
 • Hänglampa Bombur 1 lampa grå

  Hänglampa Bombur 1 lampa grå
 • Hänglampa Quadrasculpta 1 lampa

  Hänglampa Quadrasculpta 1 lampa
  Quadrasculpta golvlampa - modern form och naturlig karaktär Quadrasculpta golvlampa är utformad som en hög kuboid med öppna ytor. Stagarna är gjorda av mangoträ, vars spannmål och varma färg ger en naturlig och mysig accent i vardagsrummet. E27- uttag hänger under den övre delen; en jordglob eller rustik lampa i glödoptik kan utveckla sin dekorativa effekt underbart tack vare golvlampa öppna form.
 • Bordslampa Zahabu, trebent stativ, 1 x G200

  Bordslampa Zahabu, trebent stativ, 1 x G200
  Bordslampa Zahabu med stativ - för en globelampa med Ø 20 cm Tre vertikala ben, som i den övre delen är förbundna med en central ring, plus ett E27-uttag med stickkabel och strömbrytare - så enkelt är Zahabu bordslampa konstruerad. Ändå vet den hur den ska berika vardagsrummet som en elegant accessoar med en mysig utstrålning. För detta ändamål bör uttaget vara utrustat med en 20 cm lång dekorativ glödlampa som kan sättas in ovanifrån i ringen i vilken vinkel som helst. Lampans utseende kan utvecklas perfekt tack vare lampans öppna form och framhäver dessutom ramens antika silverfinish.
 • Golvlampa Skyframe, höjd 166 cm

  Golvlampa Skyframe, höjd 166 cm
  Rektangulär golvlampa Skyframe - dekorativ och minimalistisk Skyframe golvlampa är utformad som ett elegant inredningselement för det moderna vardagsrummet. En hög, även rektangulär ram är fäst vid den rektangulära foten, i vilken den nedåtvända E27- uttag är fäst. En dekorativ klotlampa i globlampa för att utrusta den. Deras optik kommer till sin rätt i den öppna ramen och kompletterar varandra med golvlampa antika silveryta.
 • Hänglampa Kamilian 4 lampor

  Hänglampa Kamilian 4 lampor
 • Bordslampa Basket Light, Ø 36 cm

  Bordslampa Basket Light, Ø 36 cm
  Dekorativ bordslampa Korgljus med avtagbart reflekterande lock Basket Light- bordslampa avger antingen indirekt eller direkt ljus. Den är utformad som en öppen metallklocka med en uppåtvinkel och en borstad, svart och nickelfärgad yta. Ljuskällan sätts in bakom en avtagbar huva som reflekterar ljuset inåt så att materialets struktur särskilt framhävs. Basket Light är den perfekta platsen att använda som dekorativt tillbehör på hyllan eller skänk.
 • Hänglampa Portalight, 7 lampor

  Hänglampa Portalight, 7 lampor
  Öppen ram med sju lamputtag - antik silverhänglampa Portalight Portalight- pendellampa kombinerar en puristisk, vinkelform med en antik silverfinish. Taklampans dekorativa värde kan idealiskt utvecklas med val av glödlampor i glödoptik. Totalt sju av dem, med den maximala storleken på globlampor Ø 12,5 cm, kan sättas in i de nedåtvända uttagen i den öppna ramen. Detta gör Portalight till det perfekta valet för direkt belysning, särskilt ovanför bord eller diskar i rum med en mysig atmosfär.
 • Hänglampa Holinder, 3 lampor, i rad

  Hänglampa Holinder, 3 lampor, i rad
  Antik grå upphängningslampa Hållare med tre nyanser i rad Direkt bordsbelysning för vardagsrummet eller matsalen och ett elegant exteriör kombineras skickligt i Holinder-hänglampan. De tre vertikalt öppna cylindrarna i åldrig grå, som hänger bredvid varandra på en lång baldakin, strålar ljus nedåt och uppåt obehindrat. På sidan i det nedre området är nyanserna försedda med oregelbundet stora, runda utskärningar så att ett atmosfäriskt hav av ljuspunkter skapas.
 • Golvlampa Skyframe i ramform, 3 lampor

  Golvlampa Skyframe i ramform, 3 lampor
 • Bordslampa Crossround med trebent fot av trä

  Bordslampa Crossround med trebent fot av trä
 • Pendellampa Bombur, 5 lampor spiral

  Pendellampa Bombur, 5 lampor spiral
 • Hänglampa Aina 5 lampor med spiralskärm

  Hänglampa Aina 5 lampor med spiralskärm
 • Pendellampa Esmalt med tre glasskärmar

  Pendellampa Esmalt med tre glasskärmar
 • Pendellampa Gelas med tre öppna glasskärmar

  Pendellampa Gelas med tre öppna glasskärmar
 • Golvlampa Skyframe i ramform, 5 lampor

  Golvlampa Skyframe i ramform, 5 lampor
 • Hänglampa Spitse Pet 2 lampor

  Hänglampa Spitse Pet 2 lampor
 • Bordslampa Oldbeam

  Bordslampa Oldbeam
  Oldbeam bordslampa som en åldrig strålkastare Oldbeam- bordslampa verkar komma direkt från en gammal fabrikshall. Den är utformad som en strålkastare i en rund form med ett centralt bländskydd, handtag och vingskruvar. Lampan, inklusive den runda basen, har en antik silverfinish. Designen och det gamla utseendet resulterar i en intressant blandning av industriella, antika och retrostilar; Som ett resultat blir Oldbeam den perfekta blickfångaren för vardagsrummet.
 • Hänglampa Tornadome med två öppna skärmar

  Hänglampa Tornadome med två öppna skärmar
  Hänglampa Tornadome med böjda kupolskärmar Pendellampan Tornadome:s två skärmar, som är utrustade med ett E27-uttag var, består av gråa stålband som likt en virvelvind är lindade runt kupolformen. Tornadome med filamentlampor i glob- eller rustikform är ett dekorativt element i mysiga bonings- eller uppehållsrum och passar för direkt bordsbelysning.