Waldi-Leuchten GmbH lampor

 • Waldi-Leuchten GmbH Rolig taklampa FLUGZEUG, gul

  Waldi-Leuchten GmbH Rolig taklampa FLUGZEUG, gul
  Färglad barnhänglampa FLUGZEUG XXL ger en glad stämning i barnrummet En mycket dynamisk pendellampa som ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG XXL är en kärleksfull och detaljrik hänglampa av färglackerat trä som skapar ett gott humör och en behaglig belysning i barnrummet. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Söt LED-bordslampa Rehli i rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Söt LED-bordslampa Rehli i rosa
  Söt REHLI bordslampa i rosa Små flickor kommer att älska den: Den rosa REHLI bordslampan är en charmig accessoar för barnrummet. Den söta hjorten med sin söta päls, krona och kedja runt halsen samt pärlramen kommer säkert att tilltala alla små prinsessor. Även när det gäller produktion och teknik har särskild uppmärksamhet ägnats åt de små barnens behov. Bordslampan drivs med en LED-lampa, så att den avger ett behagligt, varmt ljus. De använda materialen, papper och trä, är miljövänliga och lämpliga för barn. Bordslampan kommer från ett traditionellt tyskt företag som har varit baserat i detta land i många år. Noggrann tillverkning för hand, högkvalitativa och föroreningsfria material och färger är en del av filosofin. Kvaliteten garanteras alltid tack vare ett omfattande testförfarande.
 • Waldi-Leuchten GmbH Musselin pendellampa med självfärgad skärm

  Waldi-Leuchten GmbH Musselin pendellampa med självfärgad skärm
  Musselin senapsgul pendellampa med bomullsskärm Musselin är en pendellampa som inte bara passar i barnrum tack vare sin senapsgula färg och monokroma design. Skärmen är tillverkad av ren bomull och har rullats för hand. Musselin-pendellampan är tillverkad i Tyskland. Tillverkaren Waldi tillverkar barnrumslampor uteslutande av barnvänliga, ofarliga material och varje enskild lampa genomgår en kvalitetskontroll. Sedan 1984 har Waldi-Leuchten fokuserat på design och tillverkning av sofistikerade barnrumslampor. Företaget lägger stor vikt vid innovativ design och omsorgsfullt utförande.
 • Waldi-Leuchten GmbH Rolig vägglampa SONNE

  Waldi-Leuchten GmbH Rolig vägglampa SONNE
  Vänlig solvägglampa av trä Solvägglampan är tillverkad av trä, har målats skickligt och får barnhjärtan att slå snabbare när de mjuka strålarna skiner genom ljuset in i rummet. Kombinationen av trä, en modern lampa och den glada designen gör lampan till ett barnvänligt och konstnärligt inredningsföremål som ger hela familjen varmt ljus varje kväll. Gula geometriska former hänger ner från två plastsnören som en extra stimulerande design och representerar solstrålar. Den moderna vägglampan med den vänliga solen är tillverkad av material som genomgått omfattande tester och är ett roligt dekorativt föremål i alla rum, som har utformats konstnärligt och som tack vare de noggranna testerna också är hälsofrämjande, eftersom den inte innehåller några skadliga ämnen. Det orange-gul-röda ljuset kan också dimmas. Det innebär att den önskade ljusstyrkan i rummet kan ställas in exakt när som helst.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln, fem lampor, grå

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln, fem lampor, grå
  Med omkopplingsbart snooze-ljus - Cloud taklampa för barnrummet Som en stor taklampa med fem huvudsakliga ljuskällor ger Cloud taklampa den perfekta rumsbelysningen för moderna barnrum. Lampan är tillverkad av högkvalitativt trä i form av ett moln. Små LED-lampor ger ett mjukt sken på kvällen och skapar på så sätt den perfekta lampan för att somna. De aktiveras enkelt med den integrerade dragströmbrytaren och får de små att drömma. Wolke är en taklampa från det tyska familjeföretaget Waldi-Leuchten, som står för lampor med omsorgsfullt hantverk och barnvänliga material.
 • Waldi-Leuchten GmbH Star taklampa i grått

  Waldi-Leuchten GmbH Star taklampa i grått
  Modern takspotlight med stjärna och tre spotlights Den runda takpanelen i trä har ett tryck med en vit stjärna i mitten och tre rörliga spotlights som kan riktas in individuellt. Taklampan med stjärna ger därmed en perfekt rumsbelysning, t.ex. i barnrum. Taklampan är dessutom en kvalitetsprodukt som tillverkas med kärlek och omsorg i Tyskland av familjeföretaget Waldi-Leuchten.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa med tre ljuskällor i diskreta färger

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa med tre ljuskällor i diskreta färger
  Rund taklampa rocket i dämpade färger med tre spotlights Taklampan rocket för barnrummet har fått sitt namn efter motivet som pryder den runda takpanelen i trä. Den sandfärgade lampan är utrustad med tre roterande och svängbara spotlighthuvuden som passar en reflektorlampa med E14-sockel (upp till 40 W - glödlampor ingår ej). Var och en av spotlightsen kan roteras och vridas för att ge fokuserad belysning i olika delar av rummet.
 • Waldi-Leuchten GmbH Silhouette moln pendellampa i grått

  Waldi-Leuchten GmbH Silhouette moln pendellampa i grått
  Silhouette moln pendellampa i grått med invändigt tryck Klart grått på utsidan och vitt med molnmotiv på insidan - det här är Silhouette moln pendellampa för barnrummet. Lampan är utrustad med en E27-sockel som kan användas med alla typer av glödlampor (max. 100 W - glödlampor ingår ej). Silhouette Wolke-pendellampan är en kvalitetsprodukt från Waldi. Företaget tillverkar barnlampor av barnvänliga material i Tyskland. Endast kadmiumfria plaster och högkvalitativa textilier i enlighet med Oeko-Tex Standard 100 används.
 • Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa lejon för barnrum

  Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa lejon för barnrum
  Bordslampa Lion i gult för barnrum Den cylindriskt formade bordslampan Lion för barnrum består av en vitlackerad träbas och en skärm med ett vackert lejonmotiv. Den levereras med en LED-lampa och är utrustad med en strömbrytare i kabeln (ca 40 cm från lampan). Bordslampan Lion har tillverkats i Tyskland med stor omsorg om detaljerna. Tillverkaren Waldi har i mer än 40 år tillverkat lampor för barn- och babyrum för hand av barnvänliga material. Plasterna som används är kadmiumfria.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Unicorn i rosé med tre spotlights

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Unicorn i rosé med tre spotlights
  Taklampa med tre lampor och enhörning för små flickor Den runda takpanelen på barnrumslampan med tre lampor och enhörning är tillverkad av trä. Den har ett tryck med en enhörning i mitten och många stjärnor i olika storlekar runt enhörningen. Tre roterande och svängbara spotlights av transparent plast avrundar designen och ger ljus precis där det behövs. Taklampan för barnrummet är en kvalitetsprodukt som tillverkas i Tyskland. Lämpliga ljuskällor är reflektorlampor med E14-sockel upp till 40 W (ingår ej).
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud, fem lampor, hängande dekor, grå

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud, fem lampor, hängande dekor, grå
  Drömlik molntaklampa för barnrummet med hängande dekor Den femljusa molntaklampan är, som namnet antyder, gjord i form av ett stort moln. Den är tillverkad av högkvalitativt trä och har en neutral grå färg. Små stjärnor är fästa på själva molnet och det finns även blå moln som hängande dekorationer. Förutom de fem huvudljuskällorna, som inte ingår i leveransen, pryds ljuset av tio omkopplingsbara LED-sömnljus. Dessa aktiveras med dragströmbrytaren med stjärna i mitten. De ger det perfekta ljuset för en mjuk insomning, särskilt på kvällen.
 • Waldi-Leuchten GmbH Monkey - en utdragbar vägglampa med trä

  Waldi-Leuchten GmbH Monkey - en utdragbar vägglampa med trä
  Monkey - en glad vägglampa för barnrum Små apor är utan tvekan ett av många barns favoritdjur. Här ler de från lampskärmen i blått, grönt och brunt och sprider sitt goda humör i hela rummet. Saxramen i trä gör att lampans projektion kan varieras. Lampskärmen, som är tillverkad av handrullad bomull, kan också justeras i vinkel tack vare en vingskruv. Barnlamporna från denna tillverkare tillverkas huvudsakligen för hand i Tyskland och kännetecknas av sitt utmärkta utförande och sin höga kvalitet. Endast högkvalitativa material som är helt fria från skadliga ämnen används för att tillverka lamporna. Omfattande tester garanterar att lamporna håller en jämn kvalitet.
 • Waldi-Leuchten GmbH Väggljus moln ansikte i rosa med spotlight

  Waldi-Leuchten GmbH Väggljus moln ansikte i rosa med spotlight
  Vägglampa molnansikte i rosa med spotlight Vägglampan molnansikte för barnrummet presenterar sig som ett rosafärgat moln med ett tryckt ansikte. Spotlighten som sitter på väggelementet av trä är tillverkad av transparent plast och kan riktas in efter önskemål. Den kan utrustas med en E14-reflektorlampa. Vägglampan har en 190 cm lång kabel med stickpropp och strömbrytare. Vägglampan Cloud Face från Waldi-Leuchten tillverkas av trä och kadmiumfri plast med omsorg om detaljerna i Tyskland.
 • Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande ELEFANT LED-bordslampa, grön

  Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande ELEFANT LED-bordslampa, grön
  Barnbordslampa med elefantmotiv från Designers Guild Denna handgjorda LED-bordslampa med elefanter på en pastellfärgad bakgrund är utomordentligt söt. Man kan tydligt se hur mycket omsorg som har lagts ner på illustrationen. De spridda blommorna är dekorerade med original Swarovski strassstenar. Barnlampor från denna tyska tillverkare, som kan se tillbaka på mer än ett kvarts sekel av erfarenhet i branschen, kännetecknas av omsorgsfullt hantverk. De material som används är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier och kadmiumfria plaster, och även vid valet av färger är man noga med att de ska vara barnvänliga. Ett omfattande testförfarande säkerställer den höga kvaliteten på barnrumslamporna och designteamet letar ständigt efter idéer om hur man kan förverkliga barnvänlig design på ett tilltalande och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Söt pendellampa BIENCHEN, gul

  Waldi-Leuchten GmbH Söt pendellampa BIENCHEN, gul
  Kärleksfull och färgglad pendellampa BIENCHEN Vem kommer flygande genom barnrummet? Den glada lampan BIENCHEN i form av ett bi skapar en mysig stämning i barnrummet och är samtidigt något spännande att titta på i taket. På den här hänglampan ser man att detaljerna är gjorda med kärlek - färgprickiga vingar och svängda antenner, sex små hängande fötter och ett glatt ansikte med stora insektsögon. Vad gäller utseende och design finns inget mer att önska. BIENCHEN är en helt underbar lampa som får barnaögon att stråla. - med takfäste i form av en blomma - inkl. OSRAM energisparlampa 15 W Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än en kvarts sekel av erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Takspotlight lejon i gult med tre fläckar

  Waldi-Leuchten GmbH Takspotlight lejon i gult med tre fläckar
  Takspotlight lion med tre lampor i gult för barnrum Takspotlighten lion med tre lampor har tillverkats i Tyskland med omsorg och känsla för detaljer. Ett starkt lejon pryder taklampan i en intensiv gul färg, som passar i alla barnrum och ger riktad belysning i olika hörn av rummet tack vare de roterande och svängbara spotlightsen. De tre spotlightsen kan utrustas med ljuskällor upp till 40 W. Glödlampor ingår inte i leveransen.
 • Waldi-Leuchten GmbH Rolig vägglampa KROKODIL

  Waldi-Leuchten GmbH Rolig vägglampa KROKODIL
  Grön KROKODIL vägglampa med sladdbrytare En liten, söt krokodil med ett stort glosöga dekorerar väggen i barnrummet och utgör hållaren för en vridbar och vinklingsbar spotlight. Den transparenta, 200 cm långa sladden med stickpropp gör att lampan kan användas på alla väggar där det finns ett uttag. Omsorgsfullt hantverk och framför allt användning av högkvalitativa, miljövänliga material som trä, bomull, kadmiumfria plaster etc. kännetecknar lamporna från denna tillverkare, som sedan mer än 40 år tillbaka tillverkas för hand i Tyskland. De kan utan tvekan användas i barnrum.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Star i ljusblått

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Star i ljusblått
  Modern takspotlight med stjärna och tre spotlights Den runda takpanelen i trä har ett tryck med en vit stjärna i mitten och tre rörliga spotlights som kan riktas in individuellt. Taklampan med stjärna ger därmed en perfekt rumsbelysning, t.ex. i barnrum. Taklampan är dessutom en kvalitetsprodukt som tillverkas med kärlek och omsorg i Tyskland av familjeföretaget Waldi-Leuchten.
 • Waldi-Leuchten GmbH Vit flygplanslampa med trädetaljer

  Waldi-Leuchten GmbH Vit flygplanslampa med trädetaljer
  Vacker taklampa Aeroplane i trä Tack vare sitt diskreta men ändå iögonfallande utseende smälter den helvita och naturliga taklampan Aeroplane i furu in i många barnrum. Den flygplansformade pendellampan tar med varje barn på en äventyrlig resa och ger perfekta ljusförhållanden i rummet. Ljusstyrkan kan också varieras med en dimmer, som inte ingår i leveransen. Den detaljerade träpendellampan är mycket dekorativ och mäter 33 cm (längd), 29 cm (bredd), 15 cm (höjd) och 75 cm (upphängning). LED- och lågenergilampor är också lämpliga som ljuskällor. Tillverkaren av denna dynamiska taklampa har specialiserat sig på att tillverka barnlampor av hög kvalitet, och varje steg i produktionen sker i Tyskland. De handgjorda lamporna tillverkas av de bästa färgerna och råvarorna som trä och kadmiumfri plast.
 • Waldi-Leuchten GmbH Vichy rutig taklampa, rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Vichy rutig taklampa, rosa
  Runda pendellampan VICHY KARO Den här hänglampan utmärker sig genom sin klassiska form och den stilrena smårutiga designen på den handrullade bomullsskärmen. Det gör den till en mångsidig hänglampa som gör sig bra i barnrummet, men som också kan användas som en allmän vardagsrumslampa. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa bear med 3 spotlights, ljusblå

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa bear med 3 spotlights, ljusblå
  Taklampa Bear med tre justerbara spotlights Taklampan Bear med tre spotlights föreställer ett björnhuvud med öron och ett tryckt björnansikte. Lampan tillverkas av trä i Tyskland och är utrustad med tre lamphuvuden i form av vrid- och vinklingsbara strålkastare av transparent plast. Dessa möjliggör riktad belysning av olika områden i barnrummet och kan utrustas med reflektorer med E14-sockel med en effekt på upp till 40 W. Glödlamporna ingår inte - välj och beställ separat.
 • Waldi-Leuchten GmbH Takljus moln, femljus, ljusblå

  Waldi-Leuchten GmbH Takljus moln, femljus, ljusblå
  Med omkopplingsbart snooze-ljus - Cloud taklampa för barnrummet Som en stor taklampa med fem huvudsakliga ljuskällor ger Cloud taklampa den perfekta rumsbelysningen för moderna barnrum. Lampan är tillverkad av högkvalitativt trä i form av ett moln. Små LED-lampor ger ett mjukt sken på kvällen och skapar på så sätt den perfekta lampan för att somna. De aktiveras enkelt med den integrerade dragströmbrytaren och får de små att drömma. Wolke är en taklampa från det tyska familjeföretaget Waldi-Leuchten, som står för lampor med omsorgsfullt hantverk och barnvänliga material.
 • Waldi-Leuchten GmbH Estria pendellampa i sammet, rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Estria pendellampa i sammet, rosa
  Rosa sammetspendellampa Estria med lekfull design Den rosa sammetspendellampan Estria är en populär lampa i barnrummet med en bomullsskärm som rullats för hand. Den rosa färgen gör lampan särskilt populär bland flickor. Det speciella med den här pendellampan är det smala sammetsbandet som pryder den runda lampans nedre kant. Den lekfulla designen påminner också om fransk elegans och är därför ett konstnärligt och elegant belysningsobjekt i varje liten mademoiselles rum. Designen i rosa och vita tunna ränder i kombination med den fina lampan gör lampan till ett sött belysningsobjekt som också är mycket praktiskt tack vare lampans dimbarhet. Ett omfattande testförfarande garanterar lampans kvalitet, som inte heller innehåller några skadliga ämnen som kvicksilver. Bomullsskärmen har också testats för motståndskraft och bearbetats noggrant. Det gör att lamporna kan fylla rummet med ett magiskt, rosafärgat ljus under lång tid. Sammetbandet är en värdefull detalj.
 • Waldi-Leuchten GmbH Tak ljust moln, femljus, rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Tak ljust moln, femljus, rosa
  Med omkopplingsbart snooze-ljus - Cloud taklampa för barnrummet Som en stor taklampa med fem huvudsakliga ljuskällor ger Cloud taklampa den perfekta rumsbelysningen för moderna barnrum. Lampan är tillverkad av högkvalitativt trä i form av ett moln. Små LED-lampor ger ett mjukt sken på kvällen och skapar på så sätt den perfekta lampan för att somna. De aktiveras enkelt med den integrerade dragströmbrytaren och får de små att drömma. Wolke är en taklampa från det tyska familjeföretaget Waldi-Leuchten, som står för lampor med omsorgsfullt hantverk och barnvänliga material.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa apa med tre fläckar

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa apa med tre fläckar
  Taklampa Monkey - tre spotlights med roligt apmotiv Två glatt flinande apor tittar ner på barnen när de har denna roliga taklampa hängande från taket i barnkammaren. Till det glada utseendet kommer belysningens praktiska flexibilitet. De tre spotlightsen kan vridas och svängas och kan därmed belysa olika delar av barnrummet. Lamporna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland av trä, högkvalitativa textilier eller kadmiumfria plaster. Även vid valet av färger är man noga med att de ska vara giftfria och därmed säkra att använda i barnrum. Dessa barnlampor kännetecknas av omsorgsfullt hantverk och årtionden av erfarenhet av att tillverka lampor.
 • Waldi-Leuchten GmbH Vacker stjärnlampa för barn

  Waldi-Leuchten GmbH Vacker stjärnlampa för barn
  Stjärnlampa med vackert mönster Stjärnlampan i bomull är ett vackert blickfång i barnrummet. Den runda lampskärmen i ljusblått är dekorerad med små vita stjärnor och vita ränder undertill. Ett rött tygband fungerar som kant. Sternchen ger en behaglig allmänbelysning i barnrummet och ljusintensiteten kan även justeras med en dimmer, som inte ingår. Den vackra lampan passar både pojkar och flickor och är en vacker färgklick i barnrummets tak. Dessutom skapar den en lekfull och samtidigt modern atmosfär. Det är möjligt att använda LED- eller lågenergilampor, men även halogen- eller glödlampor på upp till 75 W kan användas. Alla material som används av tillverkaren genomgår ett strikt testförfarande för att garantera säker användning i barnrum. De produkter som används är huvudsakligen tillverkade av trä, textilier och kadmiumfri plast. Alla produkter är handgjorda i Tyskland. Högsta kvalitet och en barnvänlig design är typiskt för tillverkarens designlampor. Detta resulterar i kreativa produkter som är helt anpassade till de små barnens behov.
 • Waldi-Leuchten GmbH Candy LED bordslampa

  Waldi-Leuchten GmbH Candy LED bordslampa
  Söt Candy bordslampa Det högkvalitativa trycket på pappersskärmen på den vackra Candy bordslampan kommer att förtrolla små flickor och pojkar. Fjärilar leker på en blomsteräng, medan LED-lampan på 3 watt ger ett mysigt och energisnålt ljus i rummet. Lampan är helt rosa i färgen, vilket matchar den rosa lackerade träbasen på ett vackert sätt. Tack vare den ca 1,90 m långa sladden kan lampan placeras var som helst i rummet och kan därför användas antingen som nattlampa eller som läslampa på nattduksbordet. Lampan mäter 21 x 10 cm.
 • Waldi-Leuchten GmbH Estria pendellampa, rosa med guldfärgad insida

  Waldi-Leuchten GmbH Estria pendellampa, rosa med guldfärgad insida
  Estria pendellampa med exklusiv guldlaminerad skärm i en fin randig design De mjuka färgerna och den fina designen på Estria pendellampa gör den perfekt för ett småbarnsrum eller till och med ett tonårsrum för flickor. Den klassiskt formade, cylindriska skärmen är tillverkad av bomull med guldlaminat på insidan. Detta garanterar ett särskilt strålande ljus som reflekteras av skuggans innerväggar. Det smala rosa sammetsbandet längst ned avrundar på ett elegant sätt pendellampans eleganta utseende. Barnrumslamporna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland. Endast utvalda material som är fria från gifter och säkra för barnrum används. Omsorgsfullt hantverk och högkvalitativa material garanterar en produkt som du kan njuta av under lång tid.
 • Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa Pirate, blå

  Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa Pirate, blå
  Handgjord LED-bordslampa för barnrummet med vänligt piratmotiv Denna unika bordslampa har genomgått en omfattande kvalitetstestprocess och är helt tillverkad av riskfria, barnvänliga material. Lampan är tillverkad av trä, vilket gör den till en mycket mysig möbel. Den vänliga lilla piraten har allt som en sann erövrare av havet behöver. Han vaktar sin skattkista med en sabel. Jag undrar vilka äventyr han har varit med om? Men den här unika lampan stimulerar inte bara barnets fantasi till att berätta historier. Kanske får de lust att rita en pirat när lampan står på deras skrivbord. Och en sådan här fin pirathatt kan säkert återskapas genom lek. Den ursprungliga bordslampan är designad i starka färger. Blått och vitt dominerar utseendet, men även klarrött och gult kompletterar den tilltalande looken. Lampan ser inte bara vacker ut på nattduksbordet, den ger också rätt mängd ljus för de lugnare timmarna innan du ska sova.
 • Waldi-Leuchten GmbH 4-ljus taklampa universum

  Waldi-Leuchten GmbH 4-ljus taklampa universum
  Fantasifull rymdtaklampa med fyra ljuskällor Den fyrdelade rymdtaklampan bjuder in dig till nästa äventyr. Taklampan i trä är formad som ett stort, blått moln och är utrustad med fyra E27-uttag som ger perfekta ljusförhållanden. Taklampan är dekorerad med stjärnor, planeter och en jordglob med en diameter på 4,5 cm, som hänger från det blå molnet. Den äventyrliga taklampan är 62 cm lång, 41 cm bred och 8 cm hög. Som alla produkter från denna tillverkare är Weltall tillverkad i Tyskland. Belysningstillverkaren Waldi har funnits i över 25 år och tillverkar produkter av hög kvalitet. Endast högkvalitativa material som textilier, trä och kadmiumfria plaster används. Kvalitetslamporna övertygar också med sin tilltalande, barnvänliga design och praktiska funktion. Noggranna testförfaranden fungerar som en garanti för det högkvalitativa arbetet hos detta företag.
 • Waldi-Leuchten GmbH Söt taklampa bil

  Waldi-Leuchten GmbH Söt taklampa bil
  Rolig AUTO-pendellampa med ljusblått mönster Den glada AUTO-pendellampan är perfekt för barnrummet. De små, enkla bilarna och de återkommande ljusa färgerna blått, rött och vitt tilltalar både flickor och pojkar. Den mjuka ljusblå och vitrutiga lampskärmen är tillverkad av bomull och upphängningen är tillverkad av plast. Tack vare sin effekt på 100 watt ger AUTO-pendellampan ett starkt ljus som fördelas väl av skärmen och inte verkar för starkt. Det är särskilt viktigt att föremål som barn kommer i kontakt med är säkra. Här kan föräldrar känna sig trygga: Den TÜV-testade lampan uppfyller höga kvalitetsstandarder. Tillverkaren, som har sitt säte och producerar i Tyskland, använder säkra material. Den plast som används innehåller inte kadmium, som kan vara skadligt för hälsan och miljön. Lamporna tillverkas för hand och även bomullen till lampskärmen rullas för hand.
 • Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa unicorn i rosa/rosa

  Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa unicorn i rosa/rosa
  Unicorn - en bordslampa för flickrummet Bordslampan Unicorn har en cylindrisk form och är tryckt med en enhörning och små stjärnor. Den rosafärgade skärmen med rosa detaljer gör lampan till den perfekta belysningen för små prinsessors rum. Ljuskällan (en LED-lampa) ingår i leveransen. Strömbrytaren är integrerad i kabeln (ca 40 cm från lampan). Bordslampan Enhörning är handgjord i Tyskland. Waldi-Leuchten, tillverkaren av bordslampan, har tillverkat lampor för barn- och babyrum med kärlek till detaljer i mer än 40 år. Endast barnvänliga material, som kadmiumfria plaster, används.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud ballerina rosa 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud ballerina rosa 4-ljus
  Drömlik taklampa moln ballerina med strass Det rosafärgade molnet pryds av en liten, leende och dansande ballerina. Den förtrollande ballerinan dansar genom de glittrande stjärnorna i molnljuset och förgyller barnens dag med sin dans. Stjärnorna är gjorda av små strassstenar som ger ett magiskt skimmer till varje kväll. De fyra lamporna avger ett mjukt ljus. De dyrbara Swarovski-strassstenarna gör taklampan Cloud Ballerina till ett konstnärligt belysningsobjekt med en dyrbar design som också gnistrar. Trä, plast, strass, färg och många andra material skapar en drömlik designkombination som är både barnvänlig och sofistikerad. Den drömlika taklampan Wolke Ballerina är ett bevis på innovation. Den kombinerar modern teknik med en vacker design. Det får barnen att känna sig som små prinsessor och deras drömmar tar dem till fantasiland med älvor, alver och prinsessor.
 • Waldi-Leuchten GmbH Papillon - LED-bordslampa för barnrummet

  Waldi-Leuchten GmbH Papillon - LED-bordslampa för barnrummet
  Papillon bordslampa med Swarovski-stenar Denna omsorgsfullt tillverkade bordslampa av trä och papper kan ge ett härligt extra ljus i ditt barns rum. I färgerna vitt, rosa och ljusgrönt är den en vacker färgklick på nattduksbordet eller skrivbordet. Den cylindriska lampan är dekorerad med leende fjärilar och blommor, som ger lampan en lekfull och barnvänlig touch. De små rosa Swarovski-strassstenarna som är utspridda överst och underst på lampan ger en gnistrande effekt. Särskilt flickor kommer att älska Papillon. Glödlamporna ingår redan i leveransen. Tillverkaren av denna lampa har ett kvarts sekels erfarenhet - produkterna är därför särskilt väl genomtänkta. Barnvänlig design med lekfulla, färgglada element är typiskt för produkterna från Tyskland. Endast material som innehåller få skadliga ämnen och som är så naturliga som möjligt används.
 • Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG

  Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG
  Blå FLUGZEUG-pendellampa i form av ett flygplan till barnrummet Denna pendellampa har en mycket dynamisk effekt och ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG är en omsorgsfullt tillverkad och detaljrik pendellampa som skapar god stämning och behaglig belysning i barnrummet. Barnlamporna från den tyska tillverkaren, som kan se tillbaka på mer än ett kvarts sekel av erfarenhet inom detta område, kännetecknas av omsorgsfullt hantverk. De material som används är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier och kadmiumfria plaster, och även vid valet av färger är man noga med att de ska vara barnvänliga. Ett omfattande testförfarande säkerställer den höga kvaliteten på barnrumslamporna och designteamet letar ständigt efter idéer om hur man kan förverkliga barnvänlig design på ett tilltalande och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Pirat, porträtt för barn 3-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Pirat, porträtt för barn 3-ljus
  Ahoj! Nu kommer piraterna! - Rolig taklampa för barnrummet med piratmotiv Oavsett om det är pojkar eller flickor: De flesta barn älskar äventyrsberättelser och då får pirater inte saknas. Därför är denna fantastiska taklampa med sina tre rörliga strålkastare, som kan justeras efter önskemål, och det roliga piratansikte välkommen i alla barnrum. Barnlampor ska inte bara vara vackra, utan också välgjorda. Detta gäller även för denna glada, handgjorda piratlampa. Den tyska tillverkaren kan se tillbaka på 25 års erfarenhet av barnbelysning och använder nästan uteslutande material som kadmiumfri plast, kvalitetstextilier och trä. Lamporna genomgår en omfattande testprocess för att säkerställa en genomgående hög kvalitet.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa undervattensvärld, vit/ljusblå

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa undervattensvärld, vit/ljusblå
  Takspotlight med tre lampor - undervattensvärld med vackert motiv Takspotlighten med tre lampor för barnrummet heter undervattensvärld på grund av sitt vackra motiv, som består av en bläckfisk med långa tentakler i mitten och små fiskar runt omkring. Lampan är designad i vitt, grått och ljusblått och är perfekt för små pojkars barnrum och ger riktad belysning i olika delar av rummet, eftersom varje spotlight kan roteras och svängas. Lämpliga ljuskällor är E14 reflektorlampor upp till 40 W (ingår ej).
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Little Sparrow i vacker design

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Little Sparrow i vacker design
  Förtrollande taklampa Little Sparrow Taklampan Little Sparrow passar utmärkt i barnrum. Rundeln är tillverkad av trä och är designad i pastellfärgerna rosa, ljusbrun och vit. Runt rondellen finns en rosa och vit kant. Den ljusbruna bakgrunden på lampans yta visar silhuetten av en liten fågel, som kärleksfullt har dekorerats med ett blommönster på insidan. De tre rosa plaststrålkastarna kan riktas in individuellt. Little Sparrow passar därför i alla barnrum och är en vacker accessoar i taket. Tillverkaren av denna lampa har över ett kvarts sekels erfarenhet av belysningsbranschen och kan därför dra nytta av en mängd värdefull kunskap. Endast högkvalitativa material används, som innehåller få skadliga ämnen och är fria från kadmium. Det innebär att inget barn utsätts för giftiga ångor eller andra faror som kan orsakas av skadliga material. Färgglad, barnvänlig design och hög funktionalitet är egenskaper som är viktiga för tillverkaren. Alla produkter är handgjorda i Tyskland.
 • Waldi-Leuchten GmbH Silhouette whale pendellampa i grått/blått

  Waldi-Leuchten GmbH Silhouette whale pendellampa i grått/blått
  Silhouette Wal pendellampa med skärm i bomull med invändigt tryck Tygskärmen på pendellampan Silhouette Wal är tillverkad av ren bomull, har en vit utsida och ett vackert tryck med havsmotiv på insidan. När lampan är släckt syns trycket endast mycket diskret från utsidan och blir ännu mer iögonfallande när lampan tänds. Silhouette Wal är en pendellampa från Waldi, en tillverkare som specialiserat sig på design och tillverkning av lampor för barnrum. Waldi använder barnvänliga och säkra material för att tillverka lampor för barn- och babyrum, som tillverkas och färdigställs noggrant i Tyskland.
 • Waldi-Leuchten GmbH Carla - rosafärgad pendellampa med tryck på insidan

  Waldi-Leuchten GmbH Carla - rosafärgad pendellampa med tryck på insidan
  Rosafärgad Carla barnrumspendel med motivtryck inuti På dagen ser Carla barnrumspendel ganska enkel ut, eftersom den handrullade lampskärmen av ren bomull har en enfärgad rosafärg. Invändigt har skärmen en vit laminering och ett blommigt motivtryck med rankor och fjärilar. Så snart ljuset tänds skimrar det förtrollande motivet genom skärmen och förvandlar den enfärgade utsidan till en absolut dekoration i rummet och en romantisk ljuskälla - och inte bara i barnrummet. Alla barnrumslampor från denna tillverkare tillverkas helt för hand i Tyskland. Tillverkaren lägger stor vikt vid materialen. Endast miljövänliga träslag, tyger och färger samt kadmiumfria plaster används för att tillverka de högkvalitativa barnrumslamporna.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Silhuett enhörning i rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Silhuett enhörning i rosa
  Rosa Silhouette enhörningspendel med tryckt insida Bomullsskärmen på Silhouette enhörningspendel för barnrummet är enfärgat rosa på utsidan, medan den vita insidan har ett enhörningsmotiv och är tryckt med stjärnor i grått och rosa. Trycket är mycket diskret när lampan är släckt och kommer verkligen till sin rätt när lampan tänds. Kan användas med alla typer av E27-lampor upp till 100 W, inklusive energieffektiva LED-lampor. Waldi-Leuchten, tillverkaren av denna pendellampa, tillverkar sedan mer än 40 år tillbaka högkvalitativa lampor för baby- och barnrum av barnvänliga material uteslutande i Tyskland. Endast kadmiumfria plaster används och lampans skärm är tillverkad av bomull och uppfyller Oeko-Tex Standard 100.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa bear med 3 spotlights, rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa bear med 3 spotlights, rosa
  Taklampa Bear med tre justerbara spotlights Taklampan Bear med tre spotlights föreställer ett björnhuvud med öron och ett tryckt björnansikte. Lampan tillverkas av trä i Tyskland och är utrustad med tre lamphuvuden i form av vrid- och vinklingsbara strålkastare av transparent plast. Dessa möjliggör riktad belysning av olika områden i barnrummet och kan utrustas med reflektorer med E14-sockel med en effekt på upp till 40 W. Glödlamporna ingår inte - välj och beställ separat.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Bear med 3 spotlights, grå

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Bear med 3 spotlights, grå
  Taklampa Bear med tre justerbara spotlights Taklampan Bear med tre spotlights föreställer ett björnhuvud med öron och ett tryckt björnansikte. Lampan tillverkas av trä i Tyskland och är utrustad med tre lamphuvuden i form av vrid- och vinklingsbara strålkastare av transparent plast. Dessa möjliggör riktad belysning av olika områden i barnrummet och kan utrustas med reflektorer med E14-sockel med en effekt på upp till 40 W. Glödlamporna ingår inte - välj och beställ separat.
 • Waldi-Leuchten GmbH RAKETE - Taklampa för barn i blått och rött

  Waldi-Leuchten GmbH RAKETE - Taklampa för barn i blått och rött
  Äventyrlig barntaklampa RAKETE av högkvalitativa material Med den färgglada barntaklampan RAKETE säger namnet allt, eftersom lampan faktiskt är formad som en raket. Den blå och röda trälampan har tre flexibelt justerbara strålkastare i plast som möjliggör riktad belysning. Alla barn kommer att bli glada över denna funktionella och originella taklampa. RAKETE mäter 65 cm (längd), 20 cm (bredd) och 16 cm (höjd). Lampan är även dimbar, men den dimmer som krävs för detta ingår inte. Den glada taklampan kommer från en tillverkare som uteslutande tillverkar i Tyskland och som har producerat moderna barnlampor i många år. De högkvalitativa produkterna imponerar inte bara med sin fantastiska design, utan också med sina högkvalitativa råvaror och funktionalitet. Regelbundna testförfaranden garanterar den höga kvaliteten.
 • Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, gul

  Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, gul
  Underbar barnhänglampa FLUGZEUG XXL - för en glad stämning i barnrummet En mycket dynamisk pendellampa som ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG XXL är en kärleksfull och detaljrik hänglampa av färglackerat trä som skapar ett gott humör och en behaglig belysning i barnrummet. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa som ett moln, 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa som ett moln, 4-ljus
  Fyrljus taklampa med piratmoln stimulerar fantasin Den tyska tillverkaren av denna glada barnrumslampa kan redan se tillbaka på mer än 25 års erfarenhet. År då man alltid har betonat handgjorda produkter tillverkade av högkvalitativa material som trä och kadmiumfri plast samt en ständigt nyinspirerad design. Barnens ögon kommer att lysa upp och hjärtan kommer att slå snabbare med denna fina barnrumslampa. Synen av den lilla piraten med skattkistan stimulerar nämligen barnens fantasi och de börjar hitta på historier om den här piraten och spela upp dem. De fyra små lamporna ger en stämningsfull belysning i barnrummet.
 • Waldi-Leuchten GmbH Bordslampa i tyg flygplan

  Waldi-Leuchten GmbH Bordslampa i tyg flygplan
  Färgglad bordslampa med flygplan för vacker belysning i barnrummet Det händer mycket vid horisonten, när propellerplan i rött, blått och gult flyger runt och får de små, som är särskilt entusiastiska över flygande föremål, att le stort. En fantastisk, barnvänlig ljuskälla med ett färgglatt utseende! Barnlamporna från denna tyska tillverkare, som kan se tillbaka på mer än ett kvarts sekel av erfarenhet inom denna sektor, kännetecknas av omsorgsfullt hantverk. De material som används är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier och kadmiumfria plaster, och även vid valet av färger är man noga med att de ska vara barnvänliga. Ett omfattande testförfarande säkerställer den höga kvaliteten på barnrumslamporna och designteamet letar ständigt efter idéer om hur man kan förverkliga barnvänlig design på ett tilltalande och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Rosafärgad bordslampa Klara

  Waldi-Leuchten GmbH Rosafärgad bordslampa Klara
  Bordslampa Klara för barnrum med guldfärgad skärm invändigt Redan när bordslampan Klara tänds uppstår en varm och mysig belysning, eftersom den rosafärgade, handrullade bomullsskärmen har ett guldfärgat foder på insidan så att ljuset reflekteras mjukt. Den står på en vit träfot som också är handgjord. Tillverkaren av denna lampa har i över trettio år producerat högkvalitativa, föroreningsfria barnrumslampor i Tyskland. Förstklassiga råvaror som trä, bomull, kadmiumfria plaster och färger utan föroreningar förädlas till förstklassiga lampor som utan tvekan kan användas i barnrum. Lampornas kvalitet säkerställs genom omfattande tester i enlighet med EN 60598.
 • Waldi-Leuchten GmbH Flygplan - Hänglampa för barn

  Waldi-Leuchten GmbH Flygplan - Hänglampa för barn
  Färgglad taklampa Aircraft för vacker belysning i barnrummet Det händer mycket vid horisonten, när propellerplan i rött, blått och gult flyger runt och får de små, som är särskilt förtjusta i flygande föremål, att le stort. En fantastisk, barnvänlig ljuskälla med ett färgglatt utseende! Barnlamporna från denna tyska tillverkare, som kan se tillbaka på mer än ett kvarts sekel av erfarenhet inom denna sektor, kännetecknas av omsorgsfullt hantverk. De material som används är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier och kadmiumfria plaster, och även vid valet av färger är man noga med att de ska vara barnvänliga. Ett omfattande testförfarande säkerställer den höga kvaliteten på barnrumslamporna och designteamet letar ständigt efter idéer om hur man kan förverkliga barnvänlig design på ett tilltalande och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Klara vägglampa med praktisk saxram

  Waldi-Leuchten GmbH Klara vägglampa med praktisk saxram
  Med utdragbar sax - Klara vägglampa i rosé Vägglampan Klara ger en touch av glamour till barnrummet, eftersom skärmens insida är guldfärgad, vilket gör att ljuset spotar ut ur skärmen på ett mycket mysigt och varmt sätt. Saxramen som används för att fästa skärmen på väggfästet är särskilt praktisk, eftersom den gör det möjligt att dra skärmen från väggen in i rummet upp till ett totalt utskjut på 51 cm för att ge tillräckligt med ljus på t.ex. skrivbordet eller lekbordet. Det krävs ingen anslutning för vägglampan Klara, eftersom den är utrustad med en kabel med stickkontakt och integrerad strömbrytare, så ett vägguttag är allt som behövs. Lampskärmens vinkel kan justeras med hjälp av en vingskruv på skärmhållaren. Vid tillverkningen av barnrumslamporna från denna tillverkare används högkvalitativa textilier, trä, kadmiumfria plaster och endast giftfria färger. Lamporna från den här tillverkaren har tillverkats i Tyskland i årtionden.
 • Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande taklampa LARA 3-ljus, d-bl

  Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande taklampa LARA 3-ljus, d-bl
  Rund taklampa LARA med 3 ljuskällor En mjukt skrattande halvmåne och två små gula stjärnor pryder denna förtrollande taklampa. Utrustad med 3 reglerbara ljuskällor - funktionalitet och barnvänlig design i ett. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande taklampa LARA 3-ljus, h-bl

  Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande taklampa LARA 3-ljus, h-bl
  Rund taklampa LARA med 3 ljuskällor En mjukt skrattande halvmåne och två små gula stjärnor pryder denna förtrollande taklampa. Utrustad med 3 reglerbara ljuskällor - funktionalitet och barnvänlig design i ett. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa, scen, 3-ljus, ljusblå

  Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa, scen, 3-ljus, ljusblå
  Rund taklampa med 3 ljuskällor och roligt piratmotiv En rolig pirat med en till bredden fylld skattkista stimulerar fantasin och inspirerar barn att tänka ut vilka äventyr han kan ha varit på under sina år på de sju haven. Tre reglerbara ljuskällor gör att belysningen kan riktas åt valfritt håll. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, röd

  Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, röd
  Underbar barnhänglampa FLUGZEUG XXL - för en glad stämning i barnrummet En mycket dynamisk pendellampa som ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG XXL är en kärleksfull och detaljrik hänglampa av färglackerat trä som skapar ett gott humör och en bra belysning i barnrummet. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande ELEFANT LED-bordslampa, rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Förtrollande ELEFANT LED-bordslampa, rosa
  Barnbordslampa med elefantmotiv från Designers Guild Denna handgjorda LED-bordslampa med elefanter på en pastellfärgad bakgrund är utomordentligt söt. Man kan tydligt se hur mycket omsorg som har lagts ner på illustrationen. De spridda blommorna är dekorerade med original Swarovski strassstenar. Barnlampor från denna tyska tillverkare, som kan se tillbaka på mer än ett kvarts sekel av erfarenhet i branschen, kännetecknas av omsorgsfullt hantverk. De material som används är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier och kadmiumfria plaster, och även vid valet av färger är man noga med att de ska vara barnvänliga. Ett omfattande testförfarande säkerställer den höga kvaliteten på barnrumslamporna och designteamet letar ständigt efter idéer om hur man kan förverkliga barnvänlig design på ett tilltalande och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH LED-taklampa cloud Lara blågul 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH LED-taklampa cloud Lara blågul 4-ljus
  Glittrande taklampa Lara cloud med drömsk måne och snooze-lampor Taklampan Lara cloud med den drömska månen lyser upp alla rum med ett mjukt ljus. Tio små LED-lampor ger drömmare ett behagligt dämpat nattljus som barn kan använda för att orientera sig på natten. De fyra större glödlamporna i molnet sprider dessutom ett varmt ljus i rummet. Små glittrande stjärnor avrundar designen av natthimlen. Den leende månen, som sover lugnt på den stjärnbeströdda natthimlen, inbjuder dig att drömma varje kväll. Ljuset är en blå natthimmel. Stor vikt har lagts vid den vänliga designen av lampan med månen och vid detaljerna: Månen ler och har röda kinder. Lampan är tillverkad med passion. Störst uppmärksamhet ägnas åt barns önskemål, eftersom barn ska sova lugnt och tryggt varje natt. Därför arbetar tillverkaren noggrant och passionerat med innovationer för barnvänliga och moderna lampor. Med den glittrande taklampan Wolke Lara kan barnen somna gott medan det glittrande, varma ljuset fyller rummet. En seriell dragströmbrytare gör det enkelt att tända och släcka taklampan.
 • Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, grön

  Waldi-Leuchten GmbH Färgglad taklampa FLUGZEUG XXL, grön
  Underbar barnhänglampa FLUGZEUG XXL - för en glad stämning i barnrummet En mycket dynamisk pendellampa som ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG XXL är en kärleksfull och detaljrik hänglampa av färglackerat trä som skapar ett gott humör och en bra belysning i barnrummet. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Rolig taklampa FLUGZEUG, grön

  Waldi-Leuchten GmbH Rolig taklampa FLUGZEUG, grön
  Färglad barnhänglampa FLUGZEUG XXL ger en glad stämning i barnrummet En mycket dynamisk pendellampa som ser ut att flyga genom rummet. FLUGZEUG XXL är en kärleksfull och detaljrik hänglampa av färglackerat trä som skapar ett gott humör och en behaglig belysning i barnrummet. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa, scen, 3 ljus, mörkblå

  Waldi-Leuchten GmbH Pirat taklampa, scen, 3 ljus, mörkblå
  Rund taklampa med 3 ljuskällor och roligt piratmotiv En rolig pirat med en till bredden fylld skattkista stimulerar fantasin och inspirerar barn att tänka ut vilka äventyr han kan ha varit på under sina år på de sju haven. Tre reglerbara ljuskällor gör att belysningen kan riktas åt valfritt håll. Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än ett kvarts sekels erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Söt pendellampa BIENCHEN, röd

  Waldi-Leuchten GmbH Söt pendellampa BIENCHEN, röd
  Kärleksfull och färgglad pendellampa BIENCHEN Vem kommer flygande genom barnrummet? Den glada lampan BIENCHEN i form av ett bi skapar en mysig stämning i barnrummet och är samtidigt något spännande att titta på i taket. På den här hänglampan ser man att detaljerna är gjorda med kärlek - färgprickiga vingar och svängda antenner, sex små hängande fötter och ett glatt ansikte med stora insektsögon. Vad gäller utseende och design finns inget mer att önska. BIENCHEN är en helt underbar lampa som får barnaögon att stråla. - med takfäste i form av en blomma - inkl. OSRAM energisparlampa 15 W Barnlamporna från den här tyska tillverkaren, som har mer än en kvarts sekel av erfarenhet i branschen, utmärker sig genom ett mycket noggrant hantverk. Materialen är huvudsakligen trä, högkvalitativa textilier samt kadmiumfri plast, och även färgerna är naturligtvis giftfria och barnsäkra. Lamporna till barnrummen genomgår ett omfattande kvalitetstest och designteamet arbetar hela tiden på nya sätt att skapa barnsäker design på ett estetiskt och kärleksfullt sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa molnrosa 5-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa molnrosa 5-ljus
  Naturligt taklampsmoln med fem lampor Det rosafärgade taklampsmolnet är tillverkat av testade och naturliga material som trä. Man har också sett till att plast- och färgkomponenterna i barnlampan är kompatibla med varandra. På så sätt garanterar tillverkaren en hög kvalitetsnivå och gör det möjligt att ge barnen stor glädje i vardagen med ett enkelt föremål av hög kvalitet. Taklampan kan utrustas med fem LED-lampor eller lågenergilampor, som är jämnt fördelade på lampan och sprider sitt rosa ljus i rummet. Det gör att barnen känner att de är på moln nio i sitt rum. 62 x 41 cm molnet kan dimmas och erbjuder därför individuellt justerbar ljusstyrka. Ljuset är kadmiumfritt och kvicksilverfritt. Taklampan Cloud i trä är därför lämplig för alla barnrum och ger ett glatt, varmt ljus.
 • Waldi-Leuchten GmbH Fantasifullt designad LED-bordslampa JUNGLE

  Waldi-Leuchten GmbH Fantasifullt designad LED-bordslampa JUNGLE
  Fantasifull Jungle bordslampa med LED Det högkvalitativa trycket på Jungle bordslampa passar in i alla barnrum. Det eleganta djurmotivet ser roligt ut och kommer att förvåna mer än bara de små. Tack vare LED-lampan på 3 W är bordslampan också energieffektiv och blir inte för varm, så barnen kan inte bränna sig. Lampan är 21 cm hög och har en diameter på 10 cm. Den färgglada lackerade träbasen matchar djungeldjurmotivet perfekt. Lampan levereras med en 1,90 m lång sladd.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud Lara blågul 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud Lara blågul 4-ljus
  Strålande taklampa Lara cloud med gul måne Den vackra, gula månen på taklampan Lara cloud ler ömt och ger ett varmt ljus i kombination med de fyra lamporna och den innovativa ljuskällan. Gula, lysande stjärnor dekorerar molnet, som ser ut som en stjärnhimmel. Lara Cloud taklampa garanterar en drömsk atmosfär i barnrummet. Ljuset lyser behagligt in i rummet och kan dimmas efter önskemål. På så sätt kan barnen sakta somna in. Molnet och månen är tillverkade av trä, vilket ger lampan ett naturligt utseende och är ett särskilt barnvänligt material. Även de övriga materialen, t.ex. den kvicksilverfria ljuskällan, är av hög kvalitet.
 • Waldi-Leuchten GmbH FUSSBALL - Taklampa med 3 lampor i ljusblått

  Waldi-Leuchten GmbH FUSSBALL - Taklampa med 3 lampor i ljusblått
  Rund taklampa fotboll med variabla strålkastare i plast Taklampan fotboll med variabla strålkastare i plast har utformats som en fotboll med sina typiska bikakor. De vanliga svarta bikakorna i en fotboll är ljusblå i den här bollen. Denna fotboll skulle också vara ett modernt blickfång på en riktig fotbollsplan. Vita och blå bikakor omväxlande skapar en innovativ fotbollslampa som är rolig att använda och ger optimal belysning tack vare de tre strålkastarna. Den runda träskivan har målats för hand med högkvalitativa färger. Ljuskällan till de tre spotlightsen, vars ljusriktning kan ändras, är kvicksilverfri. Ljusfärgen är varmvit. Fotbollstaklampan är dessutom dimbar. Fotbollstaklampan är mycket populär bland fotbollsfans. Barnens behov står i centrum vid tillverkningen av varje lampa. Därför är vi noga med att endast tillverka kompatibla produkter som uppfyller gällande standarder och är säkra för barns hälsa. Produkterna anpassas ständigt till barns behov i linje med moderna tider.
 • Waldi-Leuchten GmbH Crown vägglampa

  Waldi-Leuchten GmbH Crown vägglampa
  Royal Crown vägglampa Crown vägglampa ger ett kungligt och mysigt ljus i varje barnrum. Träet har målats för hand. Träet är omsorgsfullt bearbetat och barnvänliga färger har använts. Hjärtat i mitten av kronan gör lampan till ett vackert dekorativt föremål för barn och deras idealiska kungarike. Strömbrytaren är fäst vid den 200 cm långa sladden: Det gör det mycket enkelt att tända och släcka kronljuset på kvällen eller natten. Rosa, runda bollar avrundar kronljuset med det rosa hjärtat. Vägglampan crown är en barnvänlig, rolig och innovativ lampa som lyser upp alla väggar i rummet. Tillverkaren har alltid lagt stor vikt vid att komponenterna i lamporna ska vara av hög kvalitet, vilket tillsammans med designen gör att lamporna är mycket lämpliga för barn i alla åldrar.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa FUSSBALL 3-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa FUSSBALL 3-ljus
  Rund taklampa FOOTBALL för riktiga fotbollsfans Denna taklampa kommer garanterat att få små fotbollsfans på fotbollshumör. 3 strålkastare i plast med akrylskiva är fästa på en MDF-träpanel med färgglada tryck. Levereras utan glödlampor (R50 40W/E14) som passar för lågenergilampor.
 • Waldi-Leuchten GmbH Pirat LED-taklampa som ett moln, 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Pirat LED-taklampa som ett moln, 4-ljus
  Iögonfallande taklampa WOLKE PIRAT i en fantastisk design Den färgglada taklampan WOLKE PIRAT inbjuder dig att drömma om äventyr och förlorade skatter. Taklampan är tillverkad i Tyskland och är tillverkad av högkvalitativt trä. Lampan är formad som ett stort, ljusblått moln på vilket glödlamporna, en färgglad piratfigur och en skattkista full till brädden är placerade. Men taklampan ser inte bara bra ut, utan lyser även med ett starkt och jämnt ljus tack vare de tio LED-ljuspunkterna. Det är ingen tvekan om saken - alla barn kommer att somna lugnt med den fantastiska WOLKE PIRAT-lampan i sitt rum. Den roliga taklampan är 63 cm lång, 41 cm bred och 8 cm hög. Den vackra lampan är också utrustad med en seriell dragströmbrytare. Lamptillverkaren har producerat fantastiska barnlampor i mer än 25 år, och varje produktionssteg sker i Tyskland. De noggrant testade kvalitetsprodukterna tillverkas av de bästa, barnvänliga materialen och kännetecknas också av sin originella design, som garanteras av ett designteam.
 • Waldi-Leuchten GmbH Justerbar taklampa för barnrum Papillon

  Waldi-Leuchten GmbH Justerbar taklampa för barnrum Papillon
  Rosafärgad Papillon-rondell i trä för barnrummet Den kärleksfullt designade Papillon-rondellen är ett attraktivt blickfång i taket i barnrummet. Ljuset har inte fått sitt namn för inte, eftersom vackra fjärilar dekorerar trähållaren och stöds av små blommor. Färgerna rosé, rosa och ljusgrön passar särskilt bra i ett flickrum och skapar god stämning och en härlig färgklick. De tre rosa plaststrålkastarna kan riktas in individuellt så att barnrummet kan belysas på ett flexibelt sätt. Papillon är därför inte bara ett särskilt dekorativt element, utan även en pålitlig ljuskälla. Den passar både för LED- och lågenergilampor och alla tillverkarens produkter tillverkas för hand i Tyskland. Den höga kvaliteten garanteras framför allt av tillverkarens mer än ett kvarts sekel långa erfarenhet inom belysningsindustrin. Ofta används naturmaterial som trä eller textilier, medan plasterna är kadmiumfria. Detta resulterar i en slutprodukt som är särskilt barnvänlig och innehåller få skadliga ämnen.
 • Waldi-Leuchten GmbH Fantasifull LED-bordslampa WELTALL

  Waldi-Leuchten GmbH Fantasifull LED-bordslampa WELTALL
  Original tysktillverkad LED-bordslampa från yttre rymden Den äventyrliga LED-bordslampan från yttre rymden tar med de små på en extraordinär resa till avlägsna galaxer. Raketer, planeter och otaliga stjärnor pryder den solida LED-lampan. Träbasen är målad i färg. Bordslampan är helt tillverkad av trä och plast och passar in i många olika barnrum och ger mysig, varmvit belysning, t.ex. för läsning eller som sänglampa. Weltall mäter 21 cm (höjd) och 10 cm (diameter). Den tydliga sladden har en längd på 190 cm. Den dynamiska lampan är resultatet av en tysk tillverkare som specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa barnlampor. Varje steg i produktionen sker i Tyskland. De handgjorda produkterna kännetecknas också av sin höga kvalitet, vilket de inte bara beror på de omfattande kvalitetstesterna utan också på de fantastiska material som används.
 • Waldi-Leuchten GmbH Pendellampa flygplan, massivt trä, gråvit

  Waldi-Leuchten GmbH Pendellampa flygplan, massivt trä, gråvit
  För små flygare - flygplanslampa i massivt trä En dröm för alla som vill bli piloter - flygplanslampan till barnrummet är designad som ett propellerplan och istället för en pilot sitter ljuskällan i cockpiten. Själva pendellampan är omsorgsfullt tillverkad av enskilda bitar av äkta trä i neutralt grått och vitt. Ljuskällan som ska användas är öppen och kan därför lysa fritt in i rummet, vilket ger en solid stämningsbelysning i barnrummet.
 • Waldi-Leuchten GmbH Carlo pendellampa med motivtryck på insidan

  Waldi-Leuchten GmbH Carlo pendellampa med motivtryck på insidan
  Grå Carlo pendellampa med elefantmotiv på insidan Skärmen på Carlo pendellampa för barnrummet är grå när lampan är släckt, men så fort lampan tänds förändras utseendet. Det beror på motivtrycket av elefanter och exotiska träd på insidan av skärmen. Motivet skimrar i ljuset genom skärmen och gör skärmen till ett särskilt blickfång i barnrummet. Carlo pendellampa tillverkades helt i Tyskland, där tillverkaren av denna lampa lade särskild vikt vid barnvänlig design och framför allt högkvalitativa material. För barnrumslamporna från denna tillverkare används endast träslag och färger som är fria från föroreningar samt kadmiumfria plaster.
 • Waldi-Leuchten GmbH Vichy Pompons - Vägglampa med saxram

  Waldi-Leuchten GmbH Vichy Pompons - Vägglampa med saxram
  Vichy vägglampa för barnrummet dekorerad med pomponger Den handrullade lampskärmen på Vichy vägglampa för barnrummet i rutigt bomullstyg är dekorerad runt om med fina pomponger som hänger ner i ett sicksackmönster från tunna snören. Tack vare saxramen i trä kan ljusets projektion varieras för att belysa ett önskat område, t.ex. skrivbordet. Skärmen kan också lutas och fixeras i önskat läge med hjälp av vingskruven. Det enda som behövs för att ansluta vägglampan är ett uttag, eftersom den är utrustad med en matningskabel med stickkontakt. Barnrumslamporna från denna tillverkare kännetecknas av sin absoluta ofarlighet, eftersom de tillverkas för hand i Tyskland med endast föroreningsfria material och färger och kadmiumfri plast.
 • Waldi-Leuchten GmbH Estria båtpendellampa, ljusblå

  Waldi-Leuchten GmbH Estria båtpendellampa, ljusblå
  Vänlig Estria båtpendellampa med segelbåtsmotiv Estria båtpendellampa ser mycket vänlig ut med de ljusblå och vita ränderna på lampskärmen. Skärmen har också ett segelbåtsmotiv. Handgjorda och högkvalitativa bomullsmaterial gör denna lampa till ett särskilt vackert belysningsobjekt för barn. Detaljer som ett litet rött segel och vita moln har också uppmärksammats under tillverkningen. På så sätt lyser lampan upp barnrummet och fyller det samtidigt med ett behagligt ljus. Estria båtpendel är lämplig för LED- eller lågenergilampor. Tack vare den vänliga, nordiska designen ger lampan små äventyrare drömmar om det stora havet vid läggdags. De klara pastellfärgerna gör pendellampan Estria båt till en perfekt lampa för små barn. Det garanterat föroreningsfria ljuset med den söta segelbåten och de små molnen är dimbart och ger ljus, glädje, lycka och ömhet till alla rum.
 • Waldi-Leuchten GmbH Penguin takspotlight med tre lampor och kant i rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Penguin takspotlight med tre lampor och kant i rosa
  Taklampa Penguin med tre spotlights och rosafärgad kant Den runda takplattan på taklampan Penguin för barnrummet har skurits ut i trä och tryckts med ett pingvinansikte i färgerna rosa, grått och vitt. Tre transparenta spotlights i plast med en klar ring är fördelade över takplattan och kan vridas och svängas till önskad position så att olika områden i barnrummet kan belysas på ett målinriktat sätt. Spotlighten är lämplig för E14-reflektorlampor upp till 40 W, lampor ingår ej i leveransen.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud face five-flame i grått

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa cloud face five-flame i grått
  Taklampa med fem lampor cloud face i grått Taklampan cloud face av trä med en grå lackfinish är formad som ett moln och tryckt med ett ansiktsmotiv. Detta ramas in av lamphållarna av vit pulverlackerad metall. För att fullända looken rekommenderar vi opalvita glödlampor (5 x max. 40 W). Cloud Face-taklampan tillverkades i Tyskland.
 • Waldi-Leuchten GmbH Takljus moln ansikte femljus i rosa

  Waldi-Leuchten GmbH Takljus moln ansikte femljus i rosa
  Taklampa cloud face i rosa, fem ljus Taklampan cloud face har formen av ett moln, är tillverkad i trä i Tyskland och målad i rosa. Taklampan är enkelt dekorerad med ett ansiktsmotiv med slutna ögon, mun, näsa och röda kinder. Ansiktet ramas in av de fem socklarna, som är gjorda av pulverlackerat järn och kan monteras med glödlampor med E14-sockel på upp till 40 W. För att skapa den perfekta looken rekommenderar vi att du använder dropplampor med en opalvit yta.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln sol med lysdioder

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln sol med lysdioder
  Himmelsk taklampa Cloud Sun för barn Den himmelska Cloud Sun-lampan inbjuder till drömmar. Taklampan för barnrum ger ett lugnande, vackert ljus. Lampans design är särskilt intressant: fyra runda LED-lampor lyser genom molnet som solljus. Dessutom ger 10 LED-ljuspunkter en mjuk belysning. Solen på det orangefärgade molnet har ett vänligt leende och en liten röd näsa. Även små stjärnor finns avbildade på lampan: Molnljuset ger varje barnrum en drömsk och positiv atmosfär. Pyjamaslamporna kan också användas som nattlampa. Dessutom är Cloud Sun-taklampan tillverkad utan kvicksilver, vilket gör den mycket lämplig för barn och ger ett varmt, ljust sken i barnrummen.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa BOLZPLATZ 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa BOLZPLATZ 4-ljus
  Originell fotbollsplan-taklampa för fotbollsfans - fyra lampor Fotbollsplan-taklampan är ett originellt blickfång för alla fotbollsfans. Den gröna och rektangulära takarmaturen som är tillverkad av en MFD-träpanel är designad som en fotbollsplan med en fotboll på avsparksplatsen. Strålkastarna är placerade i de fyra hörnen. De är utrustade med akrylskivor och passar för lågenergilampor (R50 40W/E14).
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa BALLERINA med 3 spotlights

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa BALLERINA med 3 spotlights
  Tjejig taklampa BALLERINA med Swarovski-stenar Om man frågar flickor vad de vill bli när de blir stora, svarar många "ballerina". Denna flickdröm har nu förvandlats till en fantastiskt vacker taklampa med det passande namnet BALLERINA. Det är en klassisk taklampa i trä som är utrustad med tre spotlights. Strålkastarna kan justeras i alla riktningar och ger därför en exakt belysning i barnrummet. Som en särskild höjdpunkt är taklampan BALLERINA utrustad med äkta Swarovski-strålstenar. Dessa får garanterat små ballerinors ögon att lysa upp när de ser lampan.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln ljus blå 5-flammig

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa moln ljus blå 5-flammig
  Ljusblå molntaklampa med stjärndesign Den ljusblå molntaklampan ger barnen ett himmelskt ljus i sitt rum. Här får barnen den blå himlen direkt i sitt rum. De fem ljuskällorna, som kan fås med LED- eller lågenergilampor, avger ett vackert ljus i rummet som är jämnt fördelat och ger lugn och avkoppling. Ljuskällan i lackat trä är 62 cm lång och 41 cm bred. Om flera molnlampor används för att belysa rummet blir resultatet en himmel med många små fluffiga moln som gör rummet mer färgstarkt och stimulerar fantasin. Små stjärnor avrundar molnens design och påminner också om stjärnhimlen. Den blågula stjärnhimlen uppmuntrar barnen att drömma och de somnar avslappnat varje kväll. Taklampan Cloud garanterar en god natts sömn.
 • Waldi-Leuchten GmbH Färgglad pendellampa flygplan

  Waldi-Leuchten GmbH Färgglad pendellampa flygplan
  Pendellampa i trä med flygplan Pendellampan med flygplan är färgglad och lekfull. Lampan är tillverkad av färgglatt målat trä i blått, grönt, gult och rött och är formad som ett flygplan som flyger glatt genom barnrummet och hålls fast av röda band. Lampan, som också är pilotens huvud, är placerad högst upp på flygplanet. Tillsammans med en lämplig dimmer kan flygplanets ljusstyrka också justeras för att passa belysningskraven i barnrummet. Detta gör Flugzeug till en vacker, barnvänlig lampa som gör barnen på gott humör och som färgmässigt passar in i många inredningsstilar. Tillverkaren tillverkar sina produkter i Tyskland. Alla lampor tillverkas för hand och är utrustade med noggrant utvalda material. Alla material innehåller få skadliga ämnen och är kadmiumfria. Detta garanterar inte bara dekorativ belysning för barnrum, utan också säker användning.
 • Waldi-Leuchten GmbH Söt bordslampa för barn Fancy med LED

  Waldi-Leuchten GmbH Söt bordslampa för barn Fancy med LED
  Förtrollande bordslampa Fancy för små prinsar och prinsessor Små prinsessor kommer att älska bordslampan Fancy. Den tryckta prinsessklänningen får små flickor att drömma och förflyttar dem till en annan värld. Den rosa lackerade träbasen matchar perfekt de rosa, vita och gröna tonerna på papperslampskärmen. Med LED-lampan på 3 watt är lampan extremt energieffektiv och kan lysa i timmar utan extrema kostnader. Lampan mäter 21 x 10 cm och har en 1,90 m lång sladd.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Cloud Paradisfågel 4-ljus

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa Cloud Paradisfågel 4-ljus
  Förtrollande taklampa moln paradisfågel med lekfulla detaljer Denna vackra taklampa är ett visuellt tillskott till alla barnrum som är omsorgsfullt inredda. Den klara vita färgen på träpanelen, som är formad som ett moln, passar utmärkt in i alla inredningsstilar och är ett blickfång i sig själv. Men den har också alla möjliga lekfulla handgjorda element. Barn kommer att titta på hjärtan och blommor och särskilt fascineras av den vackert utformade paradisfågeln. Den sitter på en gren i en rik grön färg. Lampan är helt tillverkad av barnvänliga material och har genomgått en komplicerad kvalitetskontroll. Uttagen för fyrdubbel belysning är vackert fördelade på den högkvalitativa träsockeln och har en vacker röd färg. Detta säkerställer en lämplig belysning av rummet och en bra fördelning av det varmvita ljuset, och både lampan själv och barnrummet lyfts fram på ett imponerande sätt.
 • Waldi-Leuchten GmbH Taklampa för barnrum Vichy med pompoms

  Waldi-Leuchten GmbH Taklampa för barnrum Vichy med pompoms
  Vacker Vichy-pendel i textil med dekorativa pompoms Den handrullade skärmen på Vichy-pendeln för barnrummet är gjord av bomull med ett vackert rosa och vitt rutigt mönster. Den nedre kanten är dekorerad med små pompoms som hänger från snören. Vichy-pendellampan är en kvalitetsprodukt som tillverkas helt i Tyskland av giftfria material. Tillverkaren lägger stor vikt vid att alla material som används är absolut ofarliga. Endast kadmiumfria plaster och miljövänliga färger samt trä används för att tillverka förstklassiga barnrumslampor.
 • Waldi-Leuchten GmbH Piratvägglampa för barn, med strömbrytare

  Waldi-Leuchten GmbH Piratvägglampa för barn, med strömbrytare
  Rolig piratvägglampa i trä Den originella vägglampan PIRATE får barnens ögon att lysa. Den leende figuren har en svart ögonlapp, en röd halsduk och en blå- och vitrandig tröja, vilket gör att han ser ut som en riktig pirat. Den dekorativa lampan är utrustad med en justerbar strålkastare i plast och en 200 cm lång kabel. Tillverkaren av denna lampa har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa, originella barnlampor som tillverkas noggrant för hand. Barnvänliga färger och fantastiska material som kadmiumfri plast, trä och högkvalitativa textilier är kännetecknen för denna tillverkares produkter.
 • Waldi-Leuchten GmbH Ap-pendellampa för barnrummet

  Waldi-Leuchten GmbH Ap-pendellampa för barnrummet
  Charmig ap-pendellampa i rolig design Den cylindriska ap-pendellampan kommer garanterat att dra till sig allas uppmärksamhet. Otaliga fräckt flinande apor tumlar runt framför en vit bakgrund och gör både stora och små glada. Apor är ett av människors favoritdjur och när du tittar på ap-pendellampan blir det tydligt varför. De gröna, ljusblå, mörkblå och bruna aporna ser fräcka och söta ut på samma gång och kommer att piffa upp vilket barnrum som helst. Oavsett om det är en pojke eller flicka - Monkey får garanterat alla barn att le och tar dem med på en spännande resa till skogar och savanner i fjärran länder. Skärmen på den fascinerande pendellampan är tillverkad av högkvalitativ bomull och upphängningen är tillverkad av plast. Lampan finns i färgerna blå, grön, brun och vit och mäter 25 cm (höjd), 34 cm (diameter) och 100 cm (upphängning). Energisparlampor eller LED-lampor kan också användas som ljuskällor. Affe lyser med ett starkt och jämnt ljus, vars ljusstyrka kan varieras med en dimmer. Denna ingår dock inte i leveransen. Tillverkaren av denna armatur har tillverkat attraktiva armaturer i Tyskland i över två decennier och tillverkar alla produkter med största omsorg för hand. Förutom att använda de bästa materialen ligger fokus också på funktionalitet och innovativ design, vilket säkerställs av ett internt team av designers. De råvaror som används är huvudsakligen kadmiumfria plaster, trä och de bästa textilierna. Komplexa och krävande kvalitetstester säkerställer en genomgående hög kvalitet.
 • Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa för barn - paradisfågel

  Waldi-Leuchten GmbH LED-bordslampa för barn - paradisfågel
  Ovanlig LED-barnbordslampa Bird of Paradise med ett vackert utseende Den cylindriska LED-barnbordslampan Bird of Paradise fångar omedelbart blicken hos alla betraktare och kommer att locka barn att drömma om avlägsna, förtrollade skogar. LED-lampan är helt tillverkad av papper och trä, har en röd kant upptill och nedtill och är i övrigt vit, vilket gör att det fantastiska trycket framträder ännu tydligare. I mitten sitter en söt paradisfågel på en böjd gren, och lampan är även dekorerad med färgglada blommor och gröna grenar. LED-barnlampan lyser i varmvitt ljus och är 21 cm hög med en diameter på 10 cm. Kontaktkabeln har en längd på 190 cm. Den energibesparande LED-lampan med en 3 W E14-sockel ingår också. Den fantastiska LED-bordslampan Bird of Paradise för barn är ett utmärkt exempel på tillverkarens högkvalitativa utförande. Lamporna är tillverkade av de bästa, barnvänliga materialen och färgerna. Dessutom ligger fokus på funktionalitet och innovativ, barnvänlig design. Dessa högkvalitativa lampor har tillverkats i 25 år. Den genomgående höga kvaliteten på produkterna garanteras av noggranna testförfaranden.