Sikrea lampor

 • Modern LED-designvägglampa Eolo

  Modern LED-designvägglampa Eolo
  Modern LED-designvägglampa Eolo LED-designvägglampan Eolo i borstat aluminium övertygar genom olika ljuseffekter. Åt det ena hållet strålar den brett, åt det andra hållet strålar den smalt. Vägglampan Eolo ser ädel ut och pryder väggarna med effektfull belysning. Flera lampor bredvid varandra ser underbart vackra ut och bidrar till en stämningsfull atmosfär.
 • Olivgrön pendellampa Frisk industriell design

  Olivgrön pendellampa Frisk industriell design
  Pendellampa Frisk i olivgrön, 1 glödlampa Pendellampan Frisk har en vacker finish i olivgrönt och är utformad i industriell stil. Diametern på skärmen är 50 cm, vilket gör att lampan är idealisk som ljuskälla över bardisken eller matbordet. Dessutom imponerar Frisk genom den högkvalitativa bearbetningen som betonas av den vackra optiken. Med en dimbar E27-ljuskälla kan Frisk regleras individuellt via husinstallationen, även i ljusstyrkan.
 • Milstone – industriell pendellampa i svart L07

  Milstone – industriell pendellampa i svart L07
  Industriell pendellampa Milstone – för en nostalgisk känsla i hemmet Den som letar efter en industriell lampa har hittat rätt med pendellampan Milstone. Designen liknar en gammal fabrikslampa, vilket speciellt bekräftas av de vackra detaljerna ovanför lampskärmen. Skärmen har en diameter på 40 cm och en bred öppning. På ovansidan har lampan en blankt svart färg, medan undersidan är vitt lackerad. Kombinationen av element i matt förnicklad metall ger ett speciellt dekorativt och stiläkta intryck. Ljuskällan sitter direkt under den konvexa skärmen och är därmed komplett synlig. På så sätt avges ljuset underbart jämnt åt alla håll och garanterar en optimal ljusfördelning. För driften av lampan rekommenderas speciellt rustikalampor, eftersom dessa kompletterar det industriella utseendet.