Perenz lampor

 • Elegant vägglampa Bonnie med tygskärm

  Elegant vägglampa Bonnie med tygskärm
  Elegant vägglampa Bonnie med dubbel skärm Denna vägglampa är ett uttalat elegant exemplar med en individuell karaktär. Dess utseende framkallas inte minst genom den dubbla skärmen, eftersom kombinationen av krämvit innerskärm och skir ytterskärm med en trådstruktur i brunt sörjer för en ojämförligt vacker skimmerglans och mjuka färgschatteringar. Oavsett om det är i hallen, i sovrummet eller i vardagsrummet - vägglampan presenterar alltid ett utsökt belysningsobjekt och ett stämningsfullt alternativ till huvudbelysningen.
 • LED-vägglampa Sway, CCT

  LED-vägglampa Sway, CCT
  Rätlinjig LED-vägglampa Sway Med LED-vägglampan Sway, vars ljuselement kan lutas i 300 grader, kan man belysa en tavla på rätt sätt. För detta ändamål kan ljusriktningen ställas in helt exakt. Vare sig indirekt belysning av väggen eller direkt belysning framifrån kan Sway helt enkelt förverkliga alla ljusscenarier. Tillsammans med flera kan, exempelvis ett långt hotellrum, förses med orienterings- och accentbelysning. Tack vare sin neutrala färg och de tydliga linjerna harmoniserar den utmärkt med många moderna inredningsvarianter. Vid behov kan ljustemperaturen ställas in i ett intervall från varmvitt (3 000 K) till universalvitt (4 000 K) eller dagsljus (6 000 K) med hjälp av en strömbrytare på undersidan av höljet.
 • Trendig taklampa Lumetto - vit

  Trendig taklampa Lumetto - vit
  Snygg taklampa Lumetto Med sitt trendiga färgschema ger detta taklampa ett friskt luft in i varje rum. Designen är reducerad och modern så att lampan passar perfekt in i ett vardagsrum inrett i modern stil. Lumetto uppnår en särskilt originaleffekt i kombination med en globlampa som helt enkelt skruvas fast i det befintliga E27- uttag . På grund av det puristiska utseendet och den obefintliga lampskärmen släpps ljuset inte bara underbart ut på alla sidor, men samtidigt sätter det också den färgade taktaket underbart i rampljuset.