Pamalux lampor

 • Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm

  Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm
  Energibesparande hänglykta Ganzo med skärm öppnad nedåt Den lätt glänsande och ljusgenomsläppliga skärmen ger hänglyktan Ganzo en speciell effekt. Hänglyktan ger därmed en stämningsfull och mycket tilltalande belysning, som med hjälp av den vita inre skärmen fördelas idealiskt. Oavsett om det är över ett matbord eller en sittgrupp i vardagsrummet, hänglyktan Ganzo övertygar med harmoniska ljusförhållanden och anpassar sig till diverse inredningsstilar. Tillverkad i Österrike!
 • Stor LED-taklampa Colibri

  Stor LED-taklampa Colibri
  Platt LED-taklampa Colibri i ringform Om man ser på den relativt stora diametern hos Colibri känns LED-pendellampan ändå gracil, inte minst tack vare den ytterst platta konstruktionen. Denna lampas låga höjd gör det lätt att använda den i rum med låg takhöjd där monteringen av en ringlampa vanligen är en enorm utmaning. Ringen består av ett skärmstativ som har överspännts med svart material av högkvalitativ kolfiber. Den vita diffusorn i kombination med den svarta kroppen gör att den kan integreras, tack vare sin tidslösa design, i måna inredningsstilar. Dessutom är diffusorns ljus optimalt spritt över de integrerade LED-platinan, vilket möjliggör ett högt ljusutbyte. Genom den filigrana linupphängningen skapas intrycket att taklampan svävar fritt i luften, vilket naturligtvis ser mycket effektfullt ut. Ljusstarka LED-lampor tillhandahåller god belysning och även rum med större grundyta kan mycket väl lysas upp med Colibri.
 • Transparent taklampa Mandina - 20 cm

  Transparent taklampa Mandina - 20 cm
  Iögonfallande taklampa Mandina med dubbelskärm - 20 cm diameter Modern och ren i form- och färgsättning, men ändå mycket iögonfallande tack vare de båda skärmarna som är draperade över varandra - det är taklampan Mandina. Den yttre, räfflade skärmen består av transparent plexiglas och lämnar blicken fri till innerskärmen av opalglas, som i tänt tillstånd skapar en behaglig ljusstämning i rummet.
 • Exklusiv taklampa Ganzo 90 cm svart

  Exklusiv taklampa Ganzo 90 cm svart
  Stilfull taklampa Ganzo med högkvalitativ organza tygskärm Den lätt glänsande och ljusgenomsläppliga organza skärmen ger taklampan Ganzo en speciell effekt. Taklampan ger därmed en stämningsfull och mycket tilltalande belysning, som med hjälp av den vita inre skärmen fördelas idealiskt. Oavsett om det är över ett matbord eller en sittgrupp i vardagsrummet, taklampan Ganzo övertygar med harmoniska ljusförhållanden, högkvalitativt material och anpassar sig till diverse inredningsstilar. Därmed kan man välja mellan de diskreta färgtonerna svart och brun. Tillverkad i Österrike!
 • LED-inbyggnadsspot Prato med automatiska färger

  LED-inbyggnadsspot Prato med automatiska färger
  Platt LED-inbyggnadsspot Prato med RGB LED-inbyggnadsspot Prato är utformad för att vara väldigt liten och diskret. Dess runda, silverfärgade metallkropp försvinner helt i taket med undantag av en liten, synlig kant, varigenom uppmärksamheten riktas mot ljuset som genereras. De inbyggda lysdioderna lyser färgstarkt och universellt vitt ljus med färgförändringar. Färgtoningen är automatisk och kan inte kontrolleras. Regelbunden ljusbyte kan skapa en spännande atmosfär, särskilt i hotellets spa eller poolområde. Med IP44 är spot också idealisk för denna användning. Vi rekommenderar att du använder flera av dessa platser för att framkalla spännande ljuseffekter. Naturligtvis säkerställer den inbyggda platsen också en färgstark atmosfär i dina egna fyra väggar.
 • LED-vägglampa Suma, svart med USB

  LED-vägglampa Suma, svart med USB
  Flexibel LED-läslampa Suma med USB-anslutningar Den flexibla LED-vägglampan är den perfekta läslampan. Den lyser i varmt vitt ljus och kan justeras flexibelt. En pekbrytare är fäst på baksidan av lampans huvud, med vilken lampan kan tändas och stängas av. Suma har också två USB-portar. En av anslutningarna är lämplig för laddning av en smartphone, den andra kan användas för laddning av iPad.
 • Hänglampa Concret av sandsten/cement

  Hänglampa Concret av sandsten/cement
  Betongupphängningslampa i sandstencement I hänglampan Concret står olika material i kontrast till varandra. Medan skuggan är mycket solid och bred och gjord av sandstencement med ett svart utseende, är toppen av trä mer subtil och vänlig. Detta smälter samman till en mörk upphängning med en svart, rund taktak. Lampskärmens spännande yta väcker uppmärksamhet. Cementmaterialet släpper inte igenom något ljus, men skuggan är öppen över ett stort område längst ner och hjälper till att belysa matsalsborden direkt. När du väljer E27-lampan är alla dörrar öppna, antingen dekorativa glödlampor eller klassiska glödlampor, det förändrar inte lampans imponerande och nuvarande utseende.
 • Rund tygtaklampa Felice

  Rund tygtaklampa Felice
  Vit, rund taklampa Felice med högkvalitativ textilskärm och glasdiffusor Tack vare de tre fattningarna för ljuskällor kan Felice ge en relativt god rumsbelysning, beroende på vilka ljuskällor och vilken lyskraft man väljer. Diffusorn och den vita tygskärmen skapar en särskilt jämn fördelning av ljuset, så att taklampan står för ett hemtrevligt ljussken. Tygskärmens struktur drar blickarna till sig och skärmspänningen är sömlös och utan skarvar, vilket gör taklampan ännu mer attraktiv. Innovativa textilgarner som utmärker sig genom sin färgäkthet och glans har använts för skärmen.
 • LED-inbyggnadsspot Cristalin, rund, IP44

  LED-inbyggnadsspot Cristalin, rund, IP44
  Platt LED-inbyggnadsspot Cristalin med rund satinglas Den LED-inbyggnadsspot Cristalin smälter samman med taket. Endast satenglasdonet sticker ut något, vilket knappast syns på grund av det strålande, universella vita ljuset. Allt du kan se är diffusorn, som avger ljus runt sin runda yta. spot ger dekorativa ljus accenter och bör användas i kombination med andra av dessa fläckar för att skapa en spännande ljusshow i taket. På samma sätt som en stjärnhimmel kan den till exempel installeras i sovrummet eller vardagsrummet. Tack vare IP44- kapslingsklass kan den också användas i badrummet eller i allmänna utrymmen ovanför pooler, i hälsoområden eller liknande.