Pamalux lampor

 • Pamalux Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm

  Pamalux Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm
  Energibesparande hänglykta Ganzo med skärm öppnad nedåt Den lätt glänsande och ljusgenomsläppliga skärmen ger hänglyktan Ganzo en speciell effekt. Hänglyktan ger därmed en stämningsfull och mycket tilltalande belysning, som med hjälp av den vita inre skärmen fördelas idealiskt. Oavsett om det är över ett matbord eller en sittgrupp i vardagsrummet, hänglyktan Ganzo övertygar med harmoniska ljusförhållanden och anpassar sig till diverse inredningsstilar. Tillverkad i Österrike!
 • Pamalux Transparent taklampa Mandina - 20 cm

  Pamalux Transparent taklampa Mandina - 20 cm
  Iögonfallande pendellampa Mandina med dubbelskärm - 20 cm diameterModern och klar i form och färg, men ändå mycket iögonfallande på grund av de två skärmarna som draperas över varandra, visar pendellampan Mandina upp sig själv. Den yttre, räfflade skärmen är tillverkad av transparent plexiglas och avslöjar den inre skärmen av opalglas, som skapar en mysig ljusatmosfär i rummet när den är tänd.
 • Pamalux Rund tygtaklampa Felice

  Pamalux Rund tygtaklampa Felice
  Vit, rund Felice taklampa med högkvalitativ textilskärm och glasdiffusorTack vare de tre lamputtagen kan en relativt bra rumsbelysning implementeras med Felice, även om detta naturligtvis också beror på valet av glödlampor och deras ljusstyrka. Diffusorn och den vita tygskärmen säkerställer en särskilt jämn fördelning av ljuset, vilket är anledningen till att taklampan står för mysigt ljus. Strukturen på tygskärmen är iögonfallande och skärmtäckningen är sömlös och utan stickor, så att taklampans attraktivitet kommer ännu mer till sin rätt. Innovativa textilgarner har använts, som bland annat kännetecknas av hög färgbeständighet och briljans.
 • Pamalux Cristalin infälld LED-strålkastare, rund, IP44

  Pamalux Cristalin infälld LED-strålkastare, rund, IP44
  Platt Cristalin infälld LED-strålkastare med runt satinglas Den infällda LED-strålkastaren Cristalin smälter in helt i taket. Endast diffusorn i satinglas sticker ut något, men det syns knappt tack vare det strålande, universella vita ljuset. Endast diffusorn, som avger ljuset runt om via sin runda yta, är synlig. Spotlighten ger dekorativa ljusaccenter och bör användas i kombination med andra sådana spots för att skapa en spännande ljusshow i taket. I likhet med en stjärnhimmel kan den installeras i t.ex. sovrummet eller vardagsrummet. Tack vare kapslingsklass IP44 kan den också användas i badrummet eller i allmänna utrymmen ovanför pooler, i wellnessavdelningar eller liknande.