Pamalux lampor

 • LED-vägglampa Seno för spegeln i badrummet 83,6 cm

  LED-vägglampa Seno för spegeln i badrummet 83,6 cm
  Diskret LED-vägglampa Seno för många rum LED-vägglampan Seno monteras framför allt på sidan av spegeln och garanterar här en bländfri och balanserad belysning. Den satinerade diffusorn kompletteras av silverlackerade metallelement som bidrar till Senos moderna utseende. Lampan används optimalt i moderna rum och sörjer för behaglig extrabelysning i badrummet, köket eller över sängen. LED-lamporna avger varmvitt, bländfritt ljus.
 • Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm

  Atmosfär hänglykta Ganzo D 60cm H 25cm U 145cm
  Energibesparande hänglykta Ganzo med skärm öppnad nedåt Den lätt glänsande och ljusgenomsläppliga skärmen ger hänglyktan Ganzo en speciell effekt. Hänglyktan ger därmed en stämningsfull och mycket tilltalande belysning, som med hjälp av den vita inre skärmen fördelas idealiskt. Oavsett om det är över ett matbord eller en sittgrupp i vardagsrummet, hänglyktan Ganzo övertygar med harmoniska ljusförhållanden och anpassar sig till diverse inredningsstilar. Tillverkad i Österrike!
 • Stor LED-taklampa Colibri

  Stor LED-taklampa Colibri
  Platt LED-taklampa Colibri i ringform Om man ser på den relativt stora diametern hos Colibri känns LED-pendellampan ändå gracil, inte minst tack vare den ytterst platta konstruktionen. Denna lampas låga höjd gör det lätt att använda den i rum med låg takhöjd där monteringen av en ringlampa vanligen är en enorm utmaning. Ringen består av ett skärmstativ som har överspännts med svart material av högkvalitativ kolfiber. Den vita diffusorn i kombination med den svarta kroppen gör att den kan integreras, tack vare sin tidslösa design, i måna inredningsstilar. Dessutom är diffusorns ljus optimalt spritt över de integrerade LED-platinan, vilket möjliggör ett högt ljusutbyte. Genom den filigrana linupphängningen skapas intrycket att taklampan svävar fritt i luften, vilket naturligtvis ser mycket effektfullt ut. Ljusstarka LED-lampor tillhandahåller god belysning och även rum med större grundyta kan mycket väl lysas upp med Colibri.
 • Bordslampa Clemo höjd 60 cm guld

  Bordslampa Clemo höjd 60 cm guld
  Tilltalande bordslampa Clemo med Perlatex skärm i vit modell Enkel elegans och ett diskret designsätt utmärker bordslampan Clemo. Bordslampan förfogar över metallelement i klassisk och mycket tilltalande guld-look, som står i passande kombination till den vita skärmen. Den vita skärmen tillverkades av Perlatex, som är ansvarig för en mycket jämn ljusfördelning. På grund av den tidlösa utformningen med metallelementen i mässing-look är bordslampan Clemo lämpad för talrika inredningsstilar. Tillverkad i Österrike!
 • Transparent taklampa Mandina - 20 cm

  Transparent taklampa Mandina - 20 cm
  Iögonfallande taklampa Mandina med dubbelskärm - 20 cm diameter Modern och ren i form- och färgsättning, men ändå mycket iögonfallande tack vare de båda skärmarna som är draperade över varandra - det är taklampan Mandina. Den yttre, räfflade skärmen består av transparent plexiglas och lämnar blicken fri till innerskärmen av opalglas, som i tänt tillstånd skapar en behaglig ljusstämning i rummet.
 • Bordslampa Clemo höjd 60 cm borstat nickel

  Bordslampa Clemo höjd 60 cm borstat nickel
  Clemo bordslampa med vit skärm Clemo-armaturen fängslar genom att den inte är påträngande. Dess design är elegant men diskret. Det är ännu mer fantastiskt vilken fantastisk effekt Clemo har på stämningen i rummet när den står på bordet. Den ganska höga, konformade skärmen fångar upp ljuset innan den sänder ut det mycket mjukare i omgivningen. Tillverkningen av skuggan av perlatex skapar denna fantastiska effekt. Clemo kan användas i många sammanhang, men dess design gör att den passar särskilt bra i modernt inredda rum.
 • Ringformad LED-taklampa Cloud, 48 cm

  Ringformad LED-taklampa Cloud, 48 cm
  Effektstark LED-taklampa Cloud i ringform Utsidan av denna LED-taklampa är svart, insidan gyllene. Skärmens kropp består av fräst aluminium och den är klädd med tyg. Medan den vita diffusorn är ganska diskret kan man mycket väl förnimma den gyllene insidan som skapar varmtonade reflexer. I ljusringen finns talrika LED-lampor med hög lyskraft infällda, så att god belysning med LED-taklampan kan garanteras. Inte bara i bostäder är Cloud en passande prydnad, utan även i ett arbetsrum i hemmet kan LED-taklampan användas som belysning och som ett stilfullt inredningsobjekt.
 • Transparent taklampa Mandina - 30 cm

  Transparent taklampa Mandina - 30 cm
  Iögonfallande taklampa Mandina med dubbelskärm - 30 cm diameter Modern och ren i form- och färgsättning, men ändå mycket iögonfallande tack vare de båda skärmarna som är draperade över varandra - det är taklampan Mandina. Den yttre, räfflade skärmen består av transparent plexiglas och lämnar blicken fri till innerskärmen av opalglas, som i tänt tillstånd skapar en behaglig ljusstämning i rummet.
 • LED-vägglampa Seno för badrumsspegeln 113,6 cm

  LED-vägglampa Seno för badrumsspegeln 113,6 cm
  Diskret LED-vägglampa Seno för många rum LED-vägglampan Seno monteras framför allt på sidan av spegeln och garanterar här en bländfri och balanserad belysning. Den satinerade diffusorn kompletteras av silverlackerade metallelement som bidrar till Senos moderna utseende. Lampan används optimalt i moderna rum och sörjer för behaglig extrabelysning i badrummet, köket eller över sängen. LED-lamporna avger varmvitt, bländfritt ljus.
 • Graciös vägglampa Emma, bredd 30 cm vit

  Graciös vägglampa Emma, bredd 30 cm vit
  Snygg vägglampa Emma med veckad tygskärm Vägglampan Emma ger mycket atmosfäriska och balanserade ljusförhållanden, som gynnas av skuggan. Den attraktiva tygskärmen har invecklats veckat och har därför en fin ruggig, snygg yta. Oavsett vilket rum som ska belysas med denna vägglampa, övertygar Emma med balanserade och mycket varma ljusförhållanden. Tillverkad i Österrike
 • Graciös vägglampa Emma, bredd 30 cm beige

  Graciös vägglampa Emma, bredd 30 cm beige
  Snygg vägglampa Emma med veckad tygskärm Vägglampan Emma ger mycket atmosfäriska och balanserade ljusförhållanden, som gynnas av skuggan. Den attraktiva tygskärmen har invecklats veckat och har därför en fin ruggig, snygg yta. Oavsett vilket rum som ska belysas med denna vägglampa, övertygar Emma med balanserade och mycket varma ljusförhållanden. Tillverkad i Österrike
 • LED-vägglampa Seno för spegeln i badrummet 53,6 cm

  LED-vägglampa Seno för spegeln i badrummet 53,6 cm
  Diskret LED-vägglampa Seno för många rum LED-vägglampan Seno monteras framför allt på sidan av spegeln och garanterar här en bländfri och balanserad belysning. Den satinerade diffusorn kompletteras av silverlackerade metallelement som bidrar till Senos moderna utseende. Lampan används optimalt i moderna rum och sörjer för behaglig extrabelysning i badrummet, köket eller över sängen. LED-lamporna avger varmvitt, bländfritt ljus med ett ljusflöde på 900 lumen.
 • Gyllene vägglampa Strapo

  Gyllene vägglampa Strapo
  Elegant vägglampa Strapo med guldfolie Den tilltalande vägglampan Strapo är belagd med skimrande, oregelbundet guldfolie så att eleganta ådringar uppstår. Därmed ger vägglampan Strapo stämningsfulla ljusförhållanden och är definitivt en höjdpunkt i talrika inredningsstilar. Tillverkad i Österrike!
 • Taklampa Livia av glas, 20 cm, vit

  Taklampa Livia av glas, 20 cm, vit
  Livia taklampa - tidlös design för långvarig modernitet Taklampan Livia har en enkel design som enbart bygger på en geometrisk form. Den här armaturen är oskadd och utan utstickande detaljer, vilket gör att den passar ovillkorligen in i många olika inredningsstilar. Det vita glaset ser tilltalande och professionellt ut överallt, så offentliga utställningslokaler kan dra nytta av den här armaturen lika mycket som privata rum.
 • Taklampa Nelas 28 W, satinerat skydd

  Taklampa Nelas 28 W, satinerat skydd
  Smal taklampa Nelas i matt nickel-utseende Den mycket modernt verkande taklampan Nelas är lämplig för såväl det privata arbetsrummet som för kommersiella lokaler och sörjer alltid för bästa ljusförhållanden. Lampkroppen består av ett metallrör i borstad nickel, i vilken energibesparande lysrör är monterat. Lampan och ett elektroniskt förkopplingsdon ingår i leveransomfånget.
 • LED-inbyggnadsspot Prato med automatiska färger

  LED-inbyggnadsspot Prato med automatiska färger
  Platt LED-inbyggnadsspot Prato med RGB LED-inbyggnadsspot Prato är utformad för att vara väldigt liten och diskret. Dess runda, silverfärgade metallkropp försvinner helt i taket med undantag av en liten, synlig kant, varigenom uppmärksamheten riktas mot ljuset som genereras. De inbyggda lysdioderna lyser färgstarkt och universellt vitt ljus med färgförändringar. Färgtoningen är automatisk och kan inte kontrolleras. Regelbunden ljusbyte kan skapa en spännande atmosfär, särskilt i hotellets spa eller poolområde. Med IP44 är spot också idealisk för denna användning. Vi rekommenderar att du använder flera av dessa platser för att framkalla spännande ljuseffekter. Naturligtvis säkerställer den inbyggda platsen också en färgstark atmosfär i dina egna fyra väggar.
 • LED-vägglampa Suma, svart med USB

  LED-vägglampa Suma, svart med USB
  Flexibel LED-läslampa Suma med USB-anslutningar Den flexibla LED-vägglampan är den perfekta läslampan. Den lyser i varmt vitt ljus och kan justeras flexibelt. En pekbrytare är fäst på baksidan av lampans huvud, med vilken lampan kan tändas och stängas av. Suma har också två USB-portar. En av anslutningarna är lämplig för laddning av en smartphone, den andra kan användas för laddning av iPad.
 • Hänglampa Concret av sandsten/cement

  Hänglampa Concret av sandsten/cement
  Betongupphängningslampa i sandstencement I hänglampan Concret står olika material i kontrast till varandra. Medan skuggan är mycket solid och bred och gjord av sandstencement med ett svart utseende, är toppen av trä mer subtil och vänlig. Detta smälter samman till en mörk upphängning med en svart, rund taktak. Lampskärmens spännande yta väcker uppmärksamhet. Cementmaterialet släpper inte igenom något ljus, men skuggan är öppen över ett stort område längst ner och hjälper till att belysa matsalsborden direkt. När du väljer E27-lampan är alla dörrar öppna, antingen dekorativa glödlampor eller klassiska glödlampor, det förändrar inte lampans imponerande och nuvarande utseende.
 • Rund tygtaklampa Felice

  Rund tygtaklampa Felice
  Vit, rund taklampa Felice med högkvalitativ textilskärm och glasdiffusor Tack vare de tre fattningarna för ljuskällor kan Felice ge en relativt god rumsbelysning, beroende på vilka ljuskällor och vilken lyskraft man väljer. Diffusorn och den vita tygskärmen skapar en särskilt jämn fördelning av ljuset, så att taklampan står för ett hemtrevligt ljussken. Tygskärmens struktur drar blickarna till sig och skärmspänningen är sömlös och utan skarvar, vilket gör taklampan ännu mer attraktiv. Innovativa textilgarner som utmärker sig genom sin färgäkthet och glans har använts för skärmen.
 • Taklampa Livia, 12x12 cm, nickel

  Taklampa Livia, 12x12 cm, nickel
  Livia taklampa - tidlös design för långvarig modernitet Denna produkt använder den enkla designen, som skapades enbart ur en vinkelgeometrisk grundform. Denna taklampa är okomplicerad och utan omfattande detaljer kompatibel med många inredningsstilar. Det vita glaset ser attraktivt och professionellt ut överallt, så att offentliga utställningsrum kan dra nytta av denna armatur såväl som privata rum. Opalglaset skapar en homogen, bländningsfri ljuseffekt.