Nofred lampor

 • Nofred Dot Lampskärm Rispapper Ø40 Cm Blå - Lampskärmar Ståltråd Blå - 8005

  Nofred Dot Lampskärm Rispapper Ø40 Cm Blå - Lampskärmar Ståltråd Blå - 8005
  Handgjord lampskärm med en tidlös design och ett prickigt mönster perfekt för barnrummet. Klassisk, rund form. Mysigt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Bra att veta om Dot lampskärm - Handgjord.- Tillverkad av rispapper.- Ram i ståltråd.- Rund form.- Kombinera lampskärmen med Dot tygsladd från Nofred.- Lampskärmen finns i olika färgval.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 300 g.- Tillverkad i Kina Vi har valt ut Blå Lampskärmar i Ståltråd från Nofred med stor omsorg.
 • Nofred Dot Lampskärm Rispapper Ø40 Cm Vinröd - Lampskärmar Ståltråd Vinröd - 8009

  Nofred Dot Lampskärm Rispapper Ø40 Cm Vinröd - Lampskärmar Ståltråd Vinröd - 8009
  Handgjord lampskärm med en tidlös design och ett prickigt mönster perfekt för barnrummet. Klassisk, rund form. Mysigt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Bra att veta om Dot lampskärm - Handgjord.- Tillverkad av rispapper.- Ram i ståltråd.- Rund form.- Kombinera lampskärmen med Dot tygsladd från Nofred.- Lampskärmen finns i olika färgval.- Diameter: 400 mm.- Vikt: 300 g.- Tillverkad i Kina Vi har valt ut Vinröd Lampskärmar i Ståltråd från Nofred med stor omsorg.
 • Nored Taklampa, Vit

  Nored Taklampa, Vit
  Lys upp barnrummet med den här fina taklampan från Nofred. Lampan ger ifrån sig ett mjukt sken och passar perfekt över säng, skrivbord eller lekyta. Den här lampan är ingen vanlig lampa – Ditt barn kan själv dekorera den och på så sätt göra den unik för just ert hem! Små lappar och täckningar kan fästas på lampans skärm med hjälp av medföljande mag