Lampor från Lumini

 • Bossinha Taklampa Svart - Lumini

  Bossinha Taklampa Svart - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossinha Taklampa Svart är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossa Taklampa Svart - Lumini

  Bossa Taklampa Svart - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossa Taklampa Svart är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Super Bossa Taklampa Silver - Lumini

  Super Bossa Taklampa Silver - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptSuper Bossa Taklampa Silver är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.OBS! Var medveten om att den här artikeln kan ha upp till 3 veckors leveranstid.
 • Mini Bossa Taklampa Svart - Lumini

  Mini Bossa Taklampa Svart - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptMini Bossa Taklampa Svart är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Mini Bossa Taklampa Vit - Lumini

  Mini Bossa Taklampa Vit - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptMini Bossa Taklampa Vit är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossinha Taklampa Guld - Lumini

  Bossinha Taklampa Guld - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossinha Taklampa Guld är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.OBS! Var medveten om att den här artikeln kan ha upp till 3 veckors leveranstid.
 • Super Bossa Taklampa Guld - Lumini

  Super Bossa Taklampa Guld - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptSuper Bossa Taklampa Guld är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.OBS! Var medveten om att den här artikeln kan ha upp till 3 veckors leveranstid.
 • Bossinha Taklampa Vit - Lumini

  Bossinha Taklampa Vit - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossinha Taklampa Vit är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossa Taklampa Guld - Lumini

  Bossa Taklampa Guld - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossa Taklampa Guld är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.OBS! Var medveten om att den här artikeln kan ha upp till 3 veckors leveranstid.
 • Bossa Taklampa Vit - Lumini

  Bossa Taklampa Vit - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossa Taklampa Vit är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossinha Taklampa Silver - Lumini

  Bossinha Taklampa Silver - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossinha Taklampa Silver är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.OBS! Var medveten om att den här artikeln kan ha upp till 3 veckors leveranstid.
 • Bauhaus 90W Vägglampa Svart - Lumini

  Bauhaus 90W Vägglampa Svart - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBauhaus 90W Vägglampa Svart är en mycket enkel och vacker vägglampa i en tidlös design. Designad av Fernando Prado i 2011, den har fått sitt namn efter de formmässiga hänvisningarna till Bauhaus stilen. Det enkla och stilfulla som kan användas på otaliga ställen i hemmet - som en sänglampa, längs köksbordet eller i hallen.Lampan har en justerbar skärm som kan vridas 360 grader. Således kan du enkelt justera ljuset i den riktning du behöver. Den manövreras enkelt tack vare den integrerade strömbrytaren, som sitter ovanpå själva lampan. Lampans vita innerskärm reflekterar ljuset och ser till att du får den optimala belysningen.Du hittar lampan i både svart och vitt här
 • Super Bossa Taklampa Vit - Lumini

  Super Bossa Taklampa Vit - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptSuper Bossa Taklampa Vit är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossinha Taklampa Grå - Lumini

  Bossinha Taklampa Grå - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBossinha Taklampa Grå är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bauhaus 90W Vägglampa Vit - Lumini

  Bauhaus 90W Vägglampa Vit - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptBauhaus 90W Vägglampa Vit är en mycket enkel och vacker vägglampa i en tidlös design. Designad av Fernando Prado i 2011, den har fått sitt namn efter de formmässiga hänvisningarna till Bauhaus stilen. Det enkla och stilfulla som kan användas på otaliga ställen i hemmet - som en sänglampa, längs köksbordet eller i hallen.Lampan har en justerbar skärm som kan vridas 360 grader. Således kan du enkelt justera ljuset i den riktning du behöver. Den manövreras enkelt tack vare den integrerade strömbrytaren, som sitter ovanpå själva lampan. Lampans vita innerskärm reflekterar ljuset och ser till att du får den optimala belysningen.Du hittar lampan i både svart och vitt här
 • Super Bossa Taklampa Svart - Lumini

  Super Bossa Taklampa Svart - Lumini
  DesignFernando Prado for LuminiKonceptSuper Bossa Taklampa Svart är designad av brasilianska designern Fernando Prado som skapar udda lampor - oftast med ett överraskande element. Detta återspeglas i denna lampa, genom en smart höj/ sänk funktion som gör lampan helt unik. Med ett lätt drag i skärmen kan skärmen justeras i höjd i förhållande till upphängning och ljuskälla. Detta öppnar och stänger öppningen vid toppen av lampan, vilket gör att mycket eller lite ljus kan flöda ut i rummet. Den innovativa designen har samlat en mängd internationella designutmärkelser - inklusive "Red Dot" designpriset och "IF Gold Award".Lampan är tillverkad av aluminium och finns i olika färger, samt specialutgåvorna i silver och guld - se de olika modellerna här, där du också hittar taklampan till tre olika storlekar.
 • Bossinha Taklampa Grå - Lumini

  Bossinha Taklampa Grå - Lumini
 • Um Vägglampa Vit - Lumini

  Um Vägglampa Vit - Lumini
  DesignGuilherme Wentz för Lumini KonceptUm Vägglampa Vit är en helt enkel och snygg lampa som inte bara ger ljus till rummet med fungerar också som en dekorativ väggskulptur. Med sina geometriska och eleganta linjer ger lampan en modern touch till inredningen. När lampan monteras på väggen kan den enkelt roteras och justeras i olika lägen, om så önskas. Lampan mäter 150 centimeter i längd och ger ett vackert uttryck i alla rum där den fungerar ensam eller kombineras med flera lampor i rad. Den inbyggda LED-lysdioden sitter på baksidan av stången så att den lyser upp väggen bakom lampan. När den tänds markeras lampans minimalistiska uttryck, men ljuset reflekteras mjukt ut i rummet.Um vägglampan finns här i både svart och vitt
 • Um Vägglampa Svart - Lumini

  Um Vägglampa Svart - Lumini
  DesignGuilherme Wentz för Lumini KonceptUm Vägglampa Svart är en helt enkel och snygg lampa som inte bara ger ljus till rummet med fungerar också som en dekorativ väggskulptur. Med sina geometriska och eleganta linjer ger lampan en modern touch till inredningen. När lampan monteras på väggen kan den enkelt roteras och justeras i olika lägen, om så önskas. Lampan mäter 150 centimeter i längd och ger ett vackert uttryck i alla rum där den fungerar ensam eller kombineras med flera lampor i rad. Den inbyggda LED-lysdioden sitter på baksidan av stången så att den lyser upp väggen bakom lampan. När den tänds markeras lampans minimalistiska uttryck, men ljuset reflekteras mjukt ut i rummet.Um vägglampan finns här i både svart och vitt
 • lumini Bossinha Takpendel Guld

  lumini Bossinha Takpendel Guld
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossinha är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed best
 • lumini Bossa Takpendel Guld

  lumini Bossa Takpendel Guld
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed bestäm
 • lumini Mini Bossa Takpendel Svart

  lumini Mini Bossa Takpendel Svart
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Mini Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed be
 • lumini Bossa Takpendel Silver

  lumini Bossa Takpendel Silver
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed bestäm
 • lumini Bauhaus 90 Vägglampa Silver

  lumini Bauhaus 90 Vägglampa Silver
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Lampan justeras fritt utan skruvar och klämmor, och fixeringen styrs av lampans egen vikt. Skärmen kan vridas 360 grader så att man kan rikta ljuset dit man vill ha det. Sladden är luminis signum som åte
 • lumini Bossinha Takpendel Svart

  lumini Bossinha Takpendel Svart
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossinha är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed best
 • lumini Bossinha Takpendel Silver

  lumini Bossinha Takpendel Silver
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossinha är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed best
 • lumini Bauhaus 90 Vägglampa Svart

  lumini Bauhaus 90 Vägglampa Svart
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Lampan justeras fritt utan skruvar och klämmor, och fixeringen styrs av lampans egen vikt. Skärmen kan vridas 360 grader så att man kan rikta ljuset dit man vill ha det. Sladden är luminis signum som åte
 • lumini Bossa Takpendel Svart

  lumini Bossa Takpendel Svart
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed bestäm
 • lumini Mini Bossa Takpendel Vit

  lumini Mini Bossa Takpendel Vit
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Mini Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed be
 • lumini Bossinha Takpendel Vit

  lumini Bossinha Takpendel Vit
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossinha är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed best
 • lumini Bossa Takpendel Vit

  lumini Bossa Takpendel Vit
  Design: Fernando Prado för luminiKoncept:Bossa är en elegant och vacker lampa som är en otroligt innovativ brasiliansk produktion. Genom att bara röra lätt på skärmen kan man justera hur mycket ljus som ska komma ut uppåt, och därmed bestäm