Loom lampor

 • Lucia Vit Guld Ø45 Plafond

  Lucia Vit Guld Ø45 Plafond
  Taklampan Lucia 45 i vitt/guld kan gi god generell belysning i alla rum i hemmet. Lampan har en modern design, är framställd av metall, har integrerat LED-ljus och ett smart mikroprismatiskt cover, som&hellip:
 • Saga Svart IP65 Vägglampa

  Saga Svart IP65 Vägglampa
  Saga vägglampan i svart har en vacker innovativ form som en insatt pärla inspirerad av smyckedesign. Den avger ett fantastiskt ljus uppåt och nedåt, ger ett fint ljusspel på väggen och kan ge bra&hellip:
 • Saga Vit IP65 Vägglampa

  Saga Vit IP65 Vägglampa
  Saga vägglampan i vit har en snygg innovativ form som en insatt pärla inspirerad av smyckedesign. Den avger ett fantastiskt ljus uppåt och nedåt, ger ett fint ljusspel på väggen och kan ge bra belysning&hellip:
 • Modi Svart Bordslampa

  Modi Svart Bordslampa
  Modi är en batteridriven bordslampa i en elegant design och med en klassisk skärm som rikter ljuset direkt nedåt. Det finns en pekdämpare på skärmen så att du enkelt kan justera ljuset. Lampan kan&hellip:
 • Modi Grön grå Bordslampa

  Modi Grön grå Bordslampa
  Modi batteridriven bordslampa i grön grå färg har en elegant design med den klassiska skärmen som rikter ljuset direkt nedåt. Skärmen har en pekdämpare som enkelt justerar ljuset. Batteriet i bordslampan&hellip:
 • Modi Vit Bordslampa

  Modi Vit Bordslampa
  Modi batteri bordslampa i vitt har en elegant design med sin klassiska skärm som rikter ljus direkt nedåt. Skärmen har en pekdämpare som gör det enkelt att justera ljuset. Bordslampans batteri är&hellip:
 • Modi Corten Bordslampa

  Modi Corten Bordslampa
  Modi batteridriven bordslampa i färgen corten har en elegant design med den klassiska skärmen som rikter ljuset direkt nedåt. Skärmen har en Pekdämpare som enkelt justerar ljuset och lampan kan lysa&hellip:
 • Sif IP65 Takspotlight, vit

  Sif IP65 Takspotlight, vit
  Sif IP65 är en stilig rund takspotlight som kan användas inomhus och ute i trädgården. Den kan med fördel monteras under köks- och tvättskåp, eller ge bra ljus i badrummet och på terrassen. Den&hellip:
 • Sif IP65 Takspotlight, svart

  Sif IP65 Takspotlight, svart
  Sif IP65 är en stilig rund takspotlight som kan användas inomhus och ute i trädgården. Den kan med fördel monteras under köks- och tvättskåp, eller ge bra ljus i badrummet och på terrassen. Den&hellip:
 • Lucia Vit Ø35 Plafond

  Lucia Vit Ø35 Plafond
  Lucia 35 i vitt är en modern och tidlös taklampa som ger fantastisk allmänljus. Plafonden har integrerat LED-ljus är framställd i metall och har ett smart mikroprismatiskt cover, vilket garanterar&hellip:
 • Lucia Svart Guld Ø45 Plafond

  Lucia Svart Guld Ø45 Plafond
  Taklampan Lucia 45 i svart och guld har en snygg design, och kan gi bra allmänljus i alla rum i hemmet. Lampan är framställd i metall, har ett integrerat LED-ljus och ett effektivt mikroprismatiskt&hellip:
 • Lucia Svart Ø45 Plafond

  Lucia Svart Ø45 Plafond
  Taklampan Lucia 45 i svart har stilren modern design, och ger fantastisk bra allmänljus. Lampan är framställd i metall, har integrerat LED-ljus och ett smart mikroprismatiskt cover, som ger optimal&hellip:
 • Lucia Vit Ø45 Plafond

  Lucia Vit Ø45 Plafond
  Taklampan Lucia 45 i vitt kan gi god generell belysning i alla rum i hemmet. Lampan har en modern design, är framställd av metall, har integrerat LED-ljus och ett smart mikroprismatiskt cover, som ger&hellip:
 • Lucia Vit Guld Ø60 Plafond

  Lucia Vit Guld Ø60 Plafond
  Taklampan Lucia 60 i vitt/guld kan gi god generell belysning i alla stora rum. Lampan har en modern design, är framställd av metall, har integrerat LED-ljus och ett smart mikroprismatiskt cover, som&hellip:
 • Lucia Svart Guld Ø60 Plafond

  Lucia Svart Guld Ø60 Plafond
  Taklampan Lucia 60 i svart guld har stilren design, och kan gi god generell belysning i alla stora rum. Lampan är framställd i metall, har integrerat LED-ljus och ett smart mikroprismatiskt cover, som&hellip:
 • Lucia Vit Guld Ø35 Plafond

  Lucia Vit Guld Ø35 Plafond
  Lucia 35 i vitt/guld är en modern och tidlös taklampa som ger fantastisk allmänljus. Lampan har integrerat LED-ljus är framställd i metall och har ett smart mikroprismatiskt cover, vilket garanterar&hellip:
 • Lucia Svart Guld Ø35 Plafond

  Lucia Svart Guld Ø35 Plafond
  Lucia 35 taklampa i svart och guld har en tidlös och modern design och ger fantastisk bra allmänljus. Lampan har en integrerad LED, är framställd av metall och har ett mikroprismatiskt cover som säkerställer&hellip:
 • Lucia Svart Ø35 Plafond

  Lucia Svart Ø35 Plafond
  Taklampan Lucia 35 i svart har modern tidlös design, och ger fantastisk bra rumbelysning. Lampan med integrerat LED-ljus är framställd i metall och har ett smart mikroprismatiskt cover, som garanterar&hellip: