Karboxx lampor

 • Kopparfärgad LED-hänglampa Mirage

  Kopparfärgad LED-hänglampa Mirage
  LED-hängande lampa Mirage med aluminiumskärm i blank kopparton Mirage presenterar sig som en tidlös hänglampa med eleganta proportioner och en feminin profil: dess nyans är gjord av aluminium, toppen är galvaniserad i kopparfärg, vilket skapar en varm glans. Insidan hålls helt enkelt grå. De sinusformade linjerna i skuggdesignen gör att hänglampan ser annorlunda ut. Mirage är utrustad med innovativ LED-teknik som inte kräver någon transformator, eftersom elektronik med direkt nätanslutning är integrerad i LED-modulen. - Design: David Dolcini - Kabel: 5 m
 • LED-pendellampa Starlight i vitt

  LED-pendellampa Starlight i vitt
  LED-pendellampa Starlight i vitt LED-pendellampan Starlight är en utsökt bild som formgivits av Serena Papait som har kombinerat kända geometriska former för att skapa en harmonisk bild. Detta skapar en ljuskälla som är mild men samtidigt dynamisk och ger inte bara ett behagligt varmvitt ljus för stämningsfulla ljusförhållanden, utan är även mycket dekorativ och snygg när den är släckt. LED-lampor med en total effekt på 44 W gör detta ovanliga lätta objekt imponerade. Sladden är 5 meter lång. Genom att förkorta sladden vid installationen kan LED-pendellampan Starlight även användas som taklampa.
 • LED-vägglampa Escape, 80 cm lång

  LED-vägglampa Escape, 80 cm lång
  Flerskikts LED-vägglampa Escape av designern Serena Papait Escape vägglampan består av tre horisontellt anordnade element i vitlackerad aluminium. De enskilda elementen ser ut som rutor eller brädor, som, även om de uppenbarligen är oroliga, låg parallellt med varandra och exakt horisontellt ovanpå varandra. Eftersom de är förskjutna och inte spola, kan ljuset fly genom luckorna. Ljusuttagen är försedda med bländskydd i akryl så att det emitterade ljuset inte bländar.