Inspiri lampor

 • Love Neonlampa Med Betongfot Stor

  Love Neonlampa Med Betongfot Stor
  Denna färgstarka och urläckra neonlampa skiner med ett starkt och härligt rosa neonljus och ger en oslagbar mysighetskänsla i allt från hemmet, baren, butiken eller cafét. Ett varmt och inte&hellip:
 • Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons

  Bordslampa Lejon Med Skärm - Antik Brons
  Om Bordslampan Sovande Lejon i Antik BronsDetta iögonfallande och majestätiska sovande lejon är en häftig och fabolös bordlampa som definitivt introducerar en rejäl dos wow-faktor i ditt hem. Med&hellip:
 • Läppar Neonlampa Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Med Betongfot
  Vår vägglampa i form av de klassiska puss-läpparna har visat sig vara en riktig hit hos våra kunder, så det var naturligt att vi skulle bredda utbudet av läckra neonläppar med den här urläckra&hellip:
 • Neon Akryllåda Heartbreaker

  Neon Akryllåda Heartbreaker
  Vår Neon akrylbox med texten ':Heartbreaker': är en ursnygg displaylampa som verkligen sätter stämningen där hemma. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten så att neonljuset&hellip:
 • Neon Akryllåda Party

  Neon Akryllåda Party
  Vår Neon akrylbox med texten PARTY är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att ljuset studsar väldigt&hellip:
 • Neon Akryllåda Welcome

  Neon Akryllåda Welcome
  Vår Neon akrylbox med texten WELCOME är en ursnygg displaylampa som tveklöst är en unik detalj i hemmet. Lådan är gjord av akryl och har en spegel bakom texten, så att det rosa ljuset studsar väldigt&hellip:
 • Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot

  Läppar Neonlampa Stor Med Betongfot
  Färggrant och unikt är två ord som verkligen passar alla våra äkta neonlampor, men speciellt den här bordslampan i form av ett par läppar. Passar perfekt i allt ifrån ditt lilla krypin till baren&hellip:
 • Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld

  Bordslampa Tiger Med Skärm - Antik Guld
  Introducera lite exotisk djungel i din inredning med vår pampiga tigerlampa i guld. Denna otroligt vackra tiger bringar en dos av glamorös art deco-känsla i hemmet som omöjligt kan bli fel. Han passar&hellip:
 • Neonlampa Hjärta Med Betongfot

  Neonlampa Hjärta Med Betongfot
  Vi alla mår en gnutta bättre med lite mer kärlek runt om oss, varesig det är i form av exempelvis små påminnelser på kylskåpet eller som i detta fall i form av en bordslampa i form av ett härligt&hellip:
 • Bordslampa Panter Med Skärm - Silver

  Bordslampa Panter Med Skärm - Silver
  Om Panter Bordslampan i Silver & SvartDen här vackra och unika bordslampan i form av en panter mitt i steget är verkligen något utöver det vanliga - inred med en riktigt iögonfallande detalj som&hellip:
 • Bordslampa Retro - Svart & Guld

  Bordslampa Retro - Svart & Guld
  Denna mattsvarta bordslampan full av elegans och lyxig guld är som gjord för dig som vill addera den där perfekta touchen av retro och lite art deco-känsla till förslagsvis skrivbordet. Mått: 35&hellip:
 • Bordslampa Retro 50's Vit

  Bordslampa Retro 50's Vit
  Vår bordslampa i ursnygg retrostil är som tagit direkt ur en inredningstidning från 50-talet. Med sin distinkta diner-känsla lyser du upp bordet i stil, lampan är dessutom väldigt funktionell med&hellip:
 • Flamingo Neonlampa Med Betongfot

  Flamingo Neonlampa Med Betongfot
  Denna Neonlampa i form av en flamingo är en trendig, rolig och snygg inredningsdetalj i hemmet som ger dig ett behagligt och mysigt rosa neonljus. Foten är gjord i betong, så det är en rejäl fot som&hellip:
 • Vägglampa Svan - Antik Guld

  Vägglampa Svan - Antik Guld
  Om Svan Vägglampan i Antik GuldDenna vackra vägglampa i form av en majestätisk svan, vars spirituella mening är renhet, elegans, kärlek och skönhet, vilket definitivt känns passande i hemmet! Den&hellip:
 • Vägglampa Flamingo - Antik Guld

  Vägglampa Flamingo - Antik Guld
  Om Flamingo Vägglampan i Antik GuldIntroducera personlighet, färg och glamour i hemmet med vår unika vägglampa i form av en vacker flamingo! Denna detaljrika och guldglimrande skönhet skapar en realistisk&hellip:
 • Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Silver

  Bordslampa Flamingo Med Skärm - Antik Silver
  Om Flamingo Bordslampan i Antik GuldStilfull, ståtlig och elegant, vi fullkomligt älskar den rådande flamingotrenden här hos Inspiri och den här ståtliga krabaten var en given addition till sortimentet. Den&hellip:
 • Bordslampa Dansande Hästar - Svart

  Bordslampa Dansande Hästar - Svart
  Visst är det något så vackert och ståtligt med hästar - en av naturens majestätiska under och en given addition i hemmet i form av denna lyxiga bordslampa i svart. Med sina dansande hästar och&hellip:
 • Vägglampa Hund - Antik Guld

  Vägglampa Hund - Antik Guld
  Världens härligaste vägglampa för dig som vill introducera både karaktär och personlighet, samtidigt som du lyser upp vintermörkret. Mått: 28 x 26 x 25 cm, sladdlängd cirka 200 cmMaterial: PolyresinLampsockel:&hellip:
 • Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver

  Bordslampa Tax Med Skärm - Antik Silver
  Denna underbara och verklighetstrogna bordslampa i form av en tax är som gjord för hund och inredningsälskaren som gärna adderar karaktär och personlighet i hemmet - vår tax bordslampa i antik&hellip:
 • Bordslampa Sammet - Blå

  Bordslampa Sammet - Blå
  Lyxig bordslampa i snygg blå sammet, perfekt när höstens mörker faller på. Mått: 11 x 11 cmLampsockel: E27Glödlampa ingår inte
 • Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå

  Bordslampa Apa Med Skärm - Guld & Blå
  Om Aplampan Med Skärm i Guld & RoyalblåDen här lekfulla krabraten garanterar dig karaktär, personlighet och humor i ett enda guldglimrande paket. Med dess lyxiga royalblå skärm är aplampan full&hellip:
 • Bordslampa Klämma - Antik Svart

  Bordslampa Klämma - Antik Svart
  Bordslampa med skruvfäste att spänna fast på fönsterbrädet eller på en bords- eller hyllkant. I dess antiksvarta finish är har den en karaktärsfull vintagestil som passar i alla tänkbara hem och&hellip:
 • Neon Vägglampa Läppar

  Neon Vägglampa Läppar
  Vår trendiga neon vägglampa i form av läppar emitterar ett fantastiskt rosa ljus och adderar tveklöst en iögonfallande detalj i rummet som definitivt blir en snackis hos gästerna! Passar egentligen&hellip: