Grossmann lampor

 • GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 93,6 cm

  GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 93,6 cm
  Funktionsorienterad LED-vägg- och tavelbelysning Forte i modern aluminiumlook Denna vackra vägglampa övertygar med sin formgivning och höga kvalitet, vilket man kan förvänta sig av en produkt från den kända märkestillverkaren Grossmann. Den tyska LED-vägglampan Forte kan tack vare sin eleganta metalloptik integreras väl i modern interiörer. Vägglampan Forte kan med hjälp av sina fast installerade LED-lampor inte bara illuminera tavlor och målningar, utan även speglar med ett varmvitt ljus. Vid behov kan den också ställas in i ljusstyrka med en kantdimmer (dimmer exklusive) så att alla önskningar kan uppfyllas.
 • GROSSMANN Linde LED-vägglampa

  GROSSMANN Linde LED-vägglampa
  Linde - gnistrande LED-vägglampa Made in Germany Linde LED-vägglampa består av ett stort antal femkantiga aluminiumplattor, som är utrustade med olika skärriktningar och skickligt omslutar LED-modulerna integrerade i akryl. Med dessa varma vita glänsande akryldiamanter är varje rum bekvämt upplyst på nolltid och får en mysig atmosfär. Samtidigt gnistrar LED-taklampa på sitt unika sätt. Denna effekt åstadkommes av de olika slipriktningarna, som får pentagonerna att visas i olika färgnyanser beroende på ljusintensiteten och i vilken riktning tittaren tittar, och ger lampan en unik livlighet. Linde LED-vägglampa kan valfritt också installeras som taklampa och förvandla den till ett imponerande ljusföremål på nolltid. De integrerade lysdioderna kan också dämpas med externa fasdimmer och har den så kallade dim-to-warm-funktionen. Detta innebär att ljuset får värme när det är nedtonat. Alla lampor från tillverkaren GROSSMANN tillverkas av högsta kvalitet Made in Germany. Linde LED-vägglampa är en riktig kvalitetsprodukt som lovar säkerhet och tillförlitlighet.
 • GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 alu.

  GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 alu.
  GROSSMANN Creo – geometriskt samspel Den imponerade LED-taklampan Creo av märket GROSSMANN är en mångfacetterad lampa: raka geometriska former möter mjukt, varmt ljus och materialets olika slipriktningar sörjer för varierande nyanser. Tack vare den geometriska formen liknar LED-taklampan Creo med sin design nästan ett konstobjekt. Tio kvadrater i aluminium som borstades i olika riktningar monterades i rad runt fyra kubiska diffusorer i akryl i mitten. Dessa rymmer moderna LED-moduler som lyser behagligt varmvitt. Med hjälp av en extern fasdimmer kan ljuset dimras, vilket innebär att lampans ljus blir ännu varmare. Aluminiumkvadraternas olika slipriktningar sörjer för materialets olika färgeffekter, beroende på från vilket håll man tittar på lampan. Den tyska lamptillverkaren GROSSMANN har höga krav vad gäller design, material och kvalitet, vilket blir tydligt när man ser på den imponerande LED-taklampan Creo. Som alla märkets lampor produceras även taklampan Creo i Tyskland och är därmed en kvalitetsprodukt ”Made in Germany”.
 • GROSSMANN Forte LED-taklampa

  GROSSMANN Forte LED-taklampa
  Forte - Högkvalitativt material i en fängslande enkel formDen moderna, minimalistiska Forte LED-taklampan imponerar med sitt tydliga designkoncept och användningen av högkvalitativt aluminium samt sofistikerad LED-teknik. Forte-takarmaturen från GROSSMANN tillverkas i Tyskland och övertygar i många avseenden. Två ljusstavar med integrerade LED-moduler ser ut att sväva i taket. Det varmvita ljuset från LED-lamporna lyser upp rummet naturligt och utan att blända. LED-takarmaturen Forte är även dimbar med externa fasdimrar och utgör därmed en perfekt grundbelysning för alla rum. LED-takarmaturen Forte används överallt där stark belysning önskas. Oavsett om det är som korridorbelysning, i köket, vardagsrummet eller på kontoret - användningen av den högkvalitativa taklampan från GROSSMANN är mångsidig.
 • GROSSMANN Karree 7 lampor aluminium titan

  GROSSMANN Karree 7 lampor aluminium titan
  Karree taklampa - fyrkantiga strukturer med modern LED-teknik Den moderna designen på LED-taklampan Karree övertygar med sina geometriska former. Sju rutor av högkvalitativ, borstad aluminium är uppradade på ett speciellt sätt och skapar i slutändan det övergripande utseendet på den imponerande armaturen från GROSSMANN. Var och en av rutorna innehåller effektiv LED-teknik, som är integrerad centralt i små akrylkuber och imponerande iscensatt av en kontrasterande färgad remsa. Lysdioderna lyser upp rummet utan att blända med sitt starka, varmvita ljus. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av externa fasdimmers. Ljusets värme kan också förstärkas med hjälp av dimfunktionen, eftersom lysdioderna har en så kallad dim-to-warm-funktion, som innebär att när ljuset dämpas förstärks lysdiodernas värme. Denna mysiga effekt skapar en mycket behaglig atmosfär i rummet. LED-taklampan Karree kommer från belysningstillverkaren GROSSMANN, som tillverkar sina högkvalitativa lampor utan undantag i Tyskland. Taklampan Karree är alltså inte bara en enastående armaturdesign, utan också högkvalitativ Made in Germany.
 • GROSSMANN Geo LED-vägglampa 1 ljuskälla

  GROSSMANN Geo LED-vägglampa 1 ljuskälla
  Geo LED vägglampa - en perfekt optisk illusionDen lilla Geo LED vägglampan från GROSSMANN är en perfekt optisk illusion, eftersom det vid första anblicken verkar som om vägglampan är ett tredimensionellt ljusobjekt, men vid närmare granskning inser du att så inte alls är fallet. Illusionen uppnås med hjälp av tre diamantformade element av samma storlek, som i sitt arrangemang perfekt simulerar bilden av en kub. En ljus yta och två aluminiumromber som är borstade i olika riktningar gör det möjligt. Här är två effektiva LED-moduler integrerade som avger sitt varmvita ljus bländfritt uppåt och nedåt. LED-lamporna kan även dimmas med en extern fasdimmer. LED-vägglampan Forte är en imponerande design Made in Germany från armaturtillverkaren GROSSMANN.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljuskällor kräm

  GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljuskällor kräm
  Squarely good - Creo LED-taklampaDesignen hos Creo LED-taklampa kännetecknas av geometriska figurer: sex olika kubformade aluminiumkuber står på rad och omger två kubformade diffusorer som sitter i mitten. Var och en av dessa innehåller en LED-modul som avger sitt varmvita ljus, som blir varmare och varmare när det dimmas, genom den mjölkiga akrylen (väggdimmer ingår ej). Den ljusoptik som uppstår är särskilt effektfull: beroende på betraktningsriktningen skiftar ljuset i olika nyanser. Denna effekt skapas främst genom användningen av de olika borstade kvadraterna - ibland vertikala, ibland horisontella. Den moderna Creo LED-takarmaturen kan även installeras som väggarmatur. Den lämpar sig utmärkt för användning i moderna vardagsrum, matsalar, kök eller hallar. Creo-armaturen övertygar inte bara med sin design - som en armatur från märkestillverkaren GROSSMANN imponerar den också med högkvalitativa material och enastående kvalitet. Alla armaturer från GROSSMANN tillverkas utan undantag i Tyskland. En äkta kvalitetsprodukt.
 • GROSSMANN Rocks taklampa 6 lampor svart

  GROSSMANN Rocks taklampa 6 lampor svart
  Svart LED-plafondlampa Rocks med sju kuber Taklampan Rocks från GROSSMANN består av sju kuber, varav sex är utrustade med lysdioder och en fungerar som hållare. Den ger direkt belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna får alla föremål i det belysta området att framstå i sina naturliga färger. Tack vare dimbarheten via externa fasdimmare, som också resulterar i en allt varmare ljusfärg med minskad ljusstyrka (dim-to-warm), kan belysningen anpassas till den aktuella atmosfären. De svarta kuberna i borstad aluminium är kopplade till varandra på olika höjder. Tack vare en mindre ljuskomponent som sänds ut i taket verkar de sväva i rummet. Oavsett om det är som tillbehör eller som en behaglig ljuskälla - Rocks är det perfekta komplementet för bostadsutrymmen med modern inredningsstil.
 • GROSSMANN Delia vägglampa pärlglans/svart 66 cm

  GROSSMANN Delia vägglampa pärlglans/svart 66 cm
  Trippeluppdelad LED-vägglampa Delia Den böjda vägglampan Delia från GROSSMANN består av tre sektioner som är förskjutna i höjd och därmed får lampan att se ut som en lättnad - en svart ytterkant, en borstad remsa som angränsar insidan med ett ädelt pärlemorskinnande utseende och en central diffusor gjord av satinerad akryl . Delia imponerar som ett blickfång i moderna vardagsrum, som idealiskt sätter scenen för interiören med färgstarkt ljus och stöder en mysig atmosfär med dimbar ljus (dim-till-varm - styrbar via fasdimmer) med låg ljuseffekt. - Kan också monteras i taket
 • Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
  Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Grossmann - Geo 52 LED Vägglampa Aluminium

  Grossmann - Geo 52 LED Vägglampa Aluminium
  Design Grossmann Geo 52 LED Wall Light Aluminium är en av Grossmanns mest unika och iögonfallande design. Geo lampan har en mycket speciell geometrisk struktur som består av antingen ett eller flera diamantformade element, ljusytor och aluminiumelement som är sammanfogade linjärt. Denna distinkta materialkomposition skapar en illusion av en tredimensionell effekt som man bara kan bli fascinerad och imponerad av. Detta beror också till stor del på aluminiummaterialet, som slipas i olika riktningar och sedan kombineras med ljusytorna. Geo vägglampa är utrustad med högteknologiska LED-moduler som ger en klar, varmvit och bländfri belysning, som också kan dämpas via en extern fasdimmer. Lampans borstade finish och LED-ljusytor ger lampan ett modernt och exklusivt utseende som passar bra i motsvarande inredningsstilar, där du både kan montera lampan på väggen eller i taket. Med den här lampan får du inte bara en funktionell ljuskälla tillverkad av förstklassiga material, utan även ett estetiskt, skulpturalt element för din inredning. Se hela Geo-serien här.
 • Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Bi-Colour - Grossmann

  Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Bi-Colour - Grossmann
  Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Bi-Colour - Grossmann
 • Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
  Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Golden - Grossmann

  Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Golden - Grossmann
  Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Golden - Grossmann
 • Rocks 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Rocks 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann
  Rocks 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 75 LED Plafond Golden - Grossmann

  Creo 75 LED Plafond Golden - Grossmann
  Creo 75 LED Plafond Golden - Grossmann
 • Forte 54 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann

  Forte 54 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann
  Forte 54 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann
 • GROSSMANN Basic taklampa 9 lampor svart

  GROSSMANN Basic taklampa 9 lampor svart
  Svart LED-taklampa Basic - nio ljusdon på en kvadratisk yta Med nio lågor, Basic taklampa, producerad av GROSS i Tyskland, erbjuder effektiv grundbelysning belysning. Deras kantiga och tydliga utseende harmonierar särskilt bra med moderna vardagsrum. Alla delar av taklampa från den plana ramen i grovborstat aluminium till torget, utskjutande diffusorer i matt akryl till sin glänsande ram, tar upp det fyrkantiga motivet. Lysdiodernas ljusflöde kan regleras via externa fasdämpare.
 • GROSSMANN Basic vägglampa, 1 lampa, aluminium

  GROSSMANN Basic vägglampa, 1 lampa, aluminium
  Fyrkantig LED-vägglampa Basic i aluminium Basic-vägglampan, tillverkad av den tyska tillverkaren GROSSMANN, har en enkel fyrkantig form överallt - från den plana stativ i grovt borstat aluminium till den matt akryldiffusorn och dess glänsande ram. Ljuset, vars intensitet kan styras via externa fasdämpare, avges i alla riktningar och används för enhetlig grundbelysning. Tack vare den mycket bra färgåtergivningen presenteras föremålen realistiskt i rummet.
 • GROSSMANN Circ LED-taklampa grafit silver 3 lampor

  GROSSMANN Circ LED-taklampa grafit silver 3 lampor
  Circ LED taklampa med fyra cirkulära element i olika storlekar Circ LED-takbelysningen består av fyra cirkulära element i olika storlekar som överlappar varandra på tre punkter. Ljuset sänds utåt från dessa korsningar. Circ är tillverkad av högkvalitativ aluminium och fungerar inte bara som en ljuskälla utan också som ett vackert dekorativt element. Tack vare den platta designen kan armaturen enkelt integreras i till exempel hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Circ kan installeras som tak- eller väggarmatur. Under installationen kan du välja mellan varmvitt eller dagsljusvitt ljus. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till respektive användningsområde. Armaturens ljusstyrka kan varieras med en extern fasdimmer. Den globalt kända armaturtillverkaren Grossmann lägger stor vikt vid högkvalitativa material och ett lika tilltalande hantverk i sina produkter. Armaturerna kännetecknas också av sin hållbarhet.
 • GROSSMANN Rocks taklampa 4 lampor svart

  GROSSMANN Rocks taklampa 4 lampor svart
  Svart LED-taklampa Rocks med fem rätblock Med en ovanlig, mycket modern design har den tyska tillverkaren GROSSMANN utformat taklampan Rocks. Den består av fem svarta rätblock av borstat aluminium på olika höjd, varav en fungerar som takfäste och fyra som skärmar. De senare strålar ut ljuset direkt nedåt genom ett matt akrylhölje. Dessutom lyser en liten andel på ett diffust vis i taket, vilket får rätblocken att se ut att sväva i rummet. Ljuset från lysdioderna av hög kvalitet presenterar inredningen i rummet i sina naturliga färger. Rocks kan dimmas genom en extern kantdimmer. Ljustemperaturen blir varmare med längre ljusstyrka (Dim-to-Warm).
 • Grossmann - Forte 54 LED Vägglampa Aluminium

  Grossmann - Forte 54 LED Vägglampa Aluminium
  Design Grossmann Forte 54 LED vägglampa Aluminium är en minimalistisk och modern design som fungerar bra i dessa inredningsstilar. Precis som många av Grossmanns lampor är Forte-designen tillverkad av aluminium med en borstad finish och är utrustad med sofistikerad LED-teknik. Forte finns i olika storlekar med antingen en eller två ljusbågar med integrerade LED-moduler som verkar nästan sväva på väggen eller i taket. LED-modulerna sprider ett bländfritt, varmvitt och mjukt ljus till rummets alla hörn och kan även dämpas via en extern fasdimmer, vilket gör att du kan få exakt den önskade stämningen och belysningen. Forte är idealisk för platser där du behöver tydlig och behaglig belysning - till exempel i korridoren, i köket, i sovrummet eller på kontoret, där du kan montera den på väggen eller i taket. Se hela Forte-serien här.
 • Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann

  Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann
  Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann
 • Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
  Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Geo 52 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann

  Geo 52 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann
  Geo 52 LED Vägglampa Aluminium - Grossmann
 • Grossmann - Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Anthracite

  Grossmann - Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Anthracite
  Design Grossmann Basic 51 LED vägg- och taklampa Antracit tillhör den enkla och eleganta belysningskollektionen från den tyska tillverkaren Grossmann. Basic-serien består av sex olika modeller som alla kännetecknas av den kvadratiska formen, den släta borstade och anodiserade ramen i antingen aluminium eller antracit och slutligen de matta akryldiffusorer som döljer de integrerade LED-modulerna. Den borstade ramen i aluminium eller antracit i kombination med det matta glaset ger lamporna i serien ett modernt och exklusivt utseende som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar - men särskilt bra i de stilmedvetna och moderna. Beroende på modell i serien har de mellan en och sex hållbara och pålitliga LED-moduler som förutom att hålla i många år också sprider ett varmvitt, behagligt och bländfritt ljus som når alla hörn av rummet. Tack vare Basic-seriens enkla och snygga design och mångsidighet kan den placeras både i taket och på väggen i alla rum i ditt hem. Basic-serien är också dimbar och du kan därför reglera ljuset via externa fasdimmers, så att du kan skapa exakt den belysning och atmosfär du vill ha. Se hela Basic-serien här.
 • Grossmann - Creo 75 LED Plafond Golden

  Grossmann - Creo 75 LED Plafond Golden
  Design Grossmann Creo 75 LED-plafondlampa Golden är en elegant och unik design som garanterat kommer att få dina gästers uppmärksamhet. Creo-designen finns i flera olika storlekar och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar dina behov av belysning och inredning. Den imponerande designen har enkla geometriska former, tillverkade av aluminium med antingen en borstad eller anodiserad champagnefinish, där båda färgerna ger lampan ett modernt och exklusivt utseende som fungerar bra i stilmedvetna och moderna inredningsstilar. På grund av lampans geometriska former liknar den också ett konstverk, så du får inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett estetiskt, skulpturellt element som pryder din inredning. Aluminiumrutorna överlappar varandra och håller en kubformad akryldiffusor i mitten, som är utrustad med högteknologiska LED-moduler som sprider ett behagligt, varmvitt och bländfritt ljus - och de olika riktningarna från materialen ger varierande färgnyanser. Ljuset är också dimbart via en extern fasdimmer, vilket innebär att du kan styra ljusintensiteten efter dina behov och ditt humör. Se hela Grossmann-sortimentet här.
 • Grossmann - Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Bi-Colour

  Grossmann - Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Bi-Colour
  Design Grossmann Delia 74 LED vägg- och taklampa Bi-Colour är ett annat underbart exempel på Grossmanns originella kreativitet. Delia-designen har ett mjukt formspråk och påminner mest av allt om en vacker, upplyst sjö. Förutom att vara en funktionell ljuskälla är Delia också mycket iögonfallande och fungerar därför också som ett dekorativt element i din inredning. Den intressanta böjda vägglampan är tillverkad av aluminium och består av antingen två eller tre sektioner beroende på modell, inklusive en svart ytterkant, en eller två remsor i borstad aluminium på förskjutna höjder, som omsluter en satinerad akryldiffusor i mitten som döljer de inbyggda LED-modulerna av högsta kvalitet. De effektiva LED-modulerna sprider ett varmvitt, behagligt och bländfritt ljus som även kan dämpas via en extern bakre styrd dimmer, där den så kallade dim-to-warm-funktionen används när man vill att ljuset ska bli varmare. Lampan kan monteras både i taket och på väggen, vilket ger dig fler inrednings- och belysningsalternativ. Se hela Delia-serien här.
 • Grossmann - Canyon 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium

  Grossmann - Canyon 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium
  Design Grossman Canyon 51 LED vägg- och taklampa Aluminium är en mycket modern och originell lampa som fungerar både som en ljuskälla och ett skulpturalt, estetiskt element i din inredning. Lampan består av en fyrkantig aluminiumplatta som har ett avsnitt i mitten där den matta akryldiffusorn låter ljuset tränga in på det vackraste sättet, vilket också bidrar till dess dekorativa och skulpturala värde. Dessutom reflekteras det varmvita LED-ljuset även bakifrån och ut från två av sidorna på ett behagligt, bländfritt och mjukt sätt. Lamporna är också dimbara via en extern fasdimmer, så att du kan justera ljusintensiteten efter dina behov. Placera den här unika designen i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, där du också kan använda olika storlekar tillsammans för att få en mer personlig touch på din inredning och en bredare belysning. Designen finns i två storlekar och kan användas både i taket och på väggen. Se båda Canyon-lamporna här.
 • Grossmann - Rocks 76 LED Plafond Aluminium

  Grossmann - Rocks 76 LED Plafond Aluminium
  Design Grossmann Rocks 76 LED-plafondlampa Aluminium är en extraordinär och dekorativ geometrisk design som i hög grad kännetecknar Grossmanns design-DNA, vilket också är anledningen till att den fungerar både som en högkvalitativ ljuskälla och ett estetiskt element för din inredning. Lampan finns i två storlekar och färger, som båda består av en serie kubiska element, tillverkade av aluminium med borstad finish, som är anslutna i hörnen på olika höjder, vilket skapar en komposition av stora kuber med en mindre bas i mitten, som är den enda som inte är utrustad med en LED-modul. Den borstade ytan och den kvadratiska formen ger lampan ett modernt och exklusivt utseende som fungerar bra i motsvarande inredningsstilar, där den kan placeras i vilket rum som helst både på väggen och i taket. LED-lampan kan dessutom dimmas med en extern seriekopplad front- eller bakre kantstyrd väggdimmer och tack vare dim-to-warm-funktionen ändras ljusets färg och värme när lampan dämpas till extra varmvitt. Se hela Rocks-sortimentet här
 • Grossmann - Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium

  Grossmann - Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium
  Design Grossmann Linde 51 LED vägg- och taklampa Aluminium är en extraordinär och dekorativ geometrisk design från tyska Grossmann som garanterat kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet. Linde-serien består av flera storlekar, som alla består av en serie femhörningar i aluminium med borstad finish. Varje aluminiumplatta har en inbyggd akryldiffusor som döljer den integrerade LED-modulen, som sprider ett bländfritt, mjukt och varmvitt ljus, vilket också får själva lampan att gnistra. Detta beror på att de enskilda femhörnen är skurna i olika riktningar och därför, beroende på perspektivet eller ljuset, har den skiftande nyanser. Lampans LED-ljus kan också dämpas via en extern fasdimmer, så att du kan skapa önskad stämning och belysning. Tack vare dim-to-warm-funktionen blir LED-ljuset och ljusfärgen varmare när ljuset dämpas, vilket skapar en mysig och avkopplande atmosfär. Med den här designen får du inte bara en funktionell ljuskälla som kan monteras både i taket och på väggen, utan också ett estetiskt element till din inredning. Se hela Linde-serien här.
 • Grossmann - Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Golden

  Grossmann - Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Golden
  Design Grossmann Creo 52 LED vägg- och taklampa Golden är en elegant och unik design som garanterat kommer att få dina gästers uppmärksamhet. Creo-designen finns i flera olika storlekar och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar dina behov av belysning och inredning. Den imponerande designen har enkla geometriska former, tillverkade av aluminium med antingen en borstad eller anodiserad champagnefinish, där båda färgerna ger lampan ett modernt och exklusivt utseende som fungerar bra i stilmedvetna och moderna inredningsstilar. På grund av lampans geometriska former liknar den också ett konstverk, så du får inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett estetiskt, skulpturellt element som pryder din inredning. Aluminiumrutorna överlappar varandra och håller en kubformad akryldiffusor i mitten, som är utrustad med högteknologiska LED-moduler som sprider ett behagligt, varmvitt och bländfritt ljus - och de olika riktningarna från materialen ger varierande färgnyanser. Ljuset är också dimbart via en extern fasdimmer, vilket innebär att du kan styra ljusintensiteten efter dina behov och ditt humör. Se hela Grossmann-sortimentet här.
 • Grossmann - Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium

  Grossmann - Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium
  Design Grossmann Fis 54 LED vägg- och taklampa Aluminium är en unik och stilfull design som i hög grad är ett kännetecken för Grossmann, särskilt tack vare användningen av högkvalitativa material och den moderna designen. Fis-designen har en långsträckt och linjär form, tillverkad av aluminium med borstad finish, och en akryldiffusor i mitten som döljer de integrerade LED-modulerna, som sprider ett varmvitt, bländfritt och behagligt ljus som kan dämpas via en dimmer på framsidan eller baksidan. Du kan montera lampan på väggen eller i taket, vilket ger dig ett brett utbud av inredningsalternativ, där dess enkla och eleganta design kan integreras i vilket rum som helst i vilket inredningsschema som helst. Designen finns också i olika storlekar, som du kan använda tillsammans för en mer unik touch till din inredning. Med en Grossmann-lampa är du garanterad en funktionell ljuskälla av högsta kvalitet och med den mest effektiva tekniken, och samtidigt ett mycket estetiskt inslag i din inredning - och detta är verkligen också fallet med Fis-lampan. Se hela Fis-serien här.
 • Grossmann - Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium

  Grossmann - Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium
  Design Grossmann Fis 52 LED vägg- och taklampa Aluminium är en unik och stilfull design som i hög grad är ett kännetecken för Grossmann, särskilt tack vare användningen av högkvalitativa material och den moderna designen. Fis-designen har en långsträckt och linjär form, tillverkad av aluminium med borstad finish, och en akryldiffusor i mitten som döljer de integrerade LED-modulerna, som sprider ett varmvitt, bländfritt och behagligt ljus som kan dämpas via en dimmer på framsidan eller baksidan. Du kan montera lampan på väggen eller i taket, vilket ger dig ett brett utbud av inredningsalternativ, där dess enkla och eleganta design kan integreras i vilket rum som helst i vilket inredningsschema som helst. Designen finns också i olika storlekar, som du kan använda tillsammans för en mer unik touch till din inredning. Med en Grossmann-lampa är du garanterad en funktionell ljuskälla av högsta kvalitet och med den mest effektiva tekniken, och samtidigt ett mycket estetiskt inslag i din inredning - och detta är verkligen också fallet med Fis-lampan. Se hela Fis-serien här.
 • Grossmann - Fis 77 LED Plafond Aluminium

  Grossmann - Fis 77 LED Plafond Aluminium
  Design Grossmann Fis 77 LED-plafondlampa Aluminium är en unik och stilfull design som är ett av Grossmanns kännetecken, särskilt tack vare användningen av högkvalitativa material och modern design. Fis-designen har en långsträckt och linjär form, tillverkad av aluminium med borstad finish, och en akryldiffusor i mitten som döljer de integrerade LED-modulerna, som sprider ett varmvitt, bländfritt och behagligt ljus som kan dämpas via en dimmer på framsidan eller baksidan. Du kan montera lampan på väggen eller i taket, vilket ger dig ett brett utbud av inredningsalternativ, där dess enkla och eleganta design kan integreras i vilket rum som helst i vilket inredningsschema som helst. Designen finns också i olika storlekar, som du kan använda tillsammans för en mer unik touch till din inredning. Med en Grossmann-lampa är du garanterad en funktionell ljuskälla av högsta kvalitet och med den mest effektiva tekniken, och samtidigt ett mycket estetiskt inslag i din inredning - och detta är verkligen också fallet med Fis-lampan. Se hela Fis-serien här.