Grossmann lampor

 • GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 93,6 cm

  GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 93,6 cm
  Funktionsorienterad LED-vägg- och tavelbelysning Forte i modern aluminiumlook Denna vackra vägglampa övertygar med sin formgivning och höga kvalitet, vilket man kan förvänta sig av en produkt från den kända märkestillverkaren Grossmann. Den tyska LED-vägglampan Forte kan tack vare sin eleganta metalloptik integreras väl i modern interiörer. Vägglampan Forte kan med hjälp av sina fast installerade LED-lampor inte bara illuminera tavlor och målningar, utan även speglar med ett varmvitt ljus. Vid behov kan den också ställas in i ljusstyrka med en kantdimmer (dimmer exklusive) så att alla önskningar kan uppfyllas.
 • GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 49,4 cm

  GROSSMANN Forte LED-vägglampa, aluminium 49,4 cm
  Funktionsorienterad LED-vägg- och tavelbelysning Forte i modern aluminiumlook Denna vackra vägglampa övertygar med sin formgivning och höga kvalitet, vilket man kan förvänta sig av en produkt från den kända märkestillverkaren Grossmann. Den tyska LED-vägglampan Forte kan tack vare sin eleganta metalloptik integreras väl i modern interiörer. Vägglampan Forte kan med hjälp av sina fast installerade LED-lampor inte bara illuminera tavlor och målningar, utan även speglar med ett varmvitt ljus. Vid behov kan den också ställas in i ljusstyrka med en kantdimmer (dimmer exklusive) så att alla önskningar kan uppfyllas.
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 80x30cm champagne

  GROSSMANN Karree 4 lampor 80x30cm champagne
  LED taklampa Karree i geometrisk design LED-taklampan Karree består av en komposition av fyra lika stora aluminiumrutor som utgör den grundläggande ramen för LED-taklampan Karree. De är placerade i förskjutning till varandra och skapar på så sätt ett elegant spänningsfält i designen. Den borstade aluminiumen avbryts i mitten av en kontrasterande färgad remsa som innehåller en akrylkub med integrerad LED-modul. Detta ger ett behagligt, varmvitt ljus och lyser upp rummet utan att blända. En extra bonus: LED-lamporna kan dimmas med en extern fasdimmer och ger en ännu varmare ljusfärg när ljuset dämpas. Den här effekten, även känd som dim-to-warm, är avsedd att efterlikna hur en gammal, konventionell glödlampa fungerar. Taklampan Karree LED kan även installeras som vägglampa när som helst. Det är en av de många utmärkta modellerna från armaturtillverkaren GROSSMANN, som är känd för sina högkvalitativa armaturer Made in Germany.
 • GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, aluminium

  GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, aluminium
  LED-taklampa Basic – kvalitet och design från Tyskland LED-lampan Basics eleganta design matchar formgivningen som är typisk för den tyska tillverkaren GROSSMANN. Denna tillverkar designlampor som anses vara tillförlitliga, säkra och av hög kvalitet uteslutande i Tyskland. Grundmaterialet för lampkroppen är en högkvalitativ aluminiumplatta som är ädelt borstad och eloxerad. Med symmetriska mellanrum integrerades fyra satinerade kuber i akryl som rymmer kraftfull och modern LED-teknik. De fyra lysdioderna belyser rummet bländfritt och varmvitt och kan dessutom dimras med hjälp av en extern fasdimmer. Tack vare den klara och snarare enkla designen passar LED-taklampan i alla moderna interiörer. Den kan användas i kök, hallar, vardagsrum och matsalar. Oavsett var man har behov för tillräcklig belysning – LED-taklampan Basic är alltid det rätta valet.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa, borstat aluminium

  GROSSMANN Creo LED-taklampa, borstat aluminium
  LED-taklampa Creo i geometrisk form Den lilla LED-taklampan Creo, som även kan användas som vägglampa, övertygar med sin geometriska form. Fyra rätblock i aluminium som borstades i olika riktningar ser ut som om de skulle hållas ihop av en träning i akryl, i vilken LED-modulen integrerades. Den resulterande formen övertygar både med sin design och den fantastiska ljuseffekten. Genom att man borstade rätblocken i aluminium på olika sätt ändrar materialet nyans beroende på från vilket håll man ser på det. LED-modulen lyser varmvitt, en ljusfärg som blir ännu värmare när den dimras, vilket är inget problem när en extern fasdimmer har installerats. LED-vägglampan Creos fantastiska design formgavs av tyska producenten GROSSMANN. Märket står för användning av högkvalitativa material med mottot ”Made in Germany”. Alla lampor, inga undantag, tillverkas i Tyskland och följer höga kvalitetsstandarder.
 • GROSSMANN Fis LED-taklampa, 57 cm

  GROSSMANN Fis LED-taklampa, 57 cm
  Fis – rak design ”Made in Germany” Den moderna LED-taklampan Fis av märket GROSSMANN utvecklas och produceras av högkvalitativa material i Tyskland. Den avlånga och raka lampkroppen består av borstat aluminium och rymmer kraftfulla lysdioder bakom en diffusor i akryl. Dessa lyser varmvitt och skapar en behaglig, bländfri rumsatmosfär. De kan dimras med hjälp av en extern bakkants eller framkants fasdimmer. Den imponerade lampan Fis kan valfritt monteras som vägg- eller taklampa. Den övertygar med sitt enkla och snarare neutrala utseende, eftersom den tack vare detta kan integreras i nästan alla rum och interiörer. Samtidigt övertygar den med sin fantastiska kvalitet, teknik och förädling. LED-vägg- och taklampan Fis är idealisk för att belysa hallar, i och med att dess avlånga form sörjer för god belysning i avlånga rum. Men även i kontor eller andra rum i hemmet är LED-taklampan Fis ett bra val.
 • GROSSMANN Karree 7 lampor pärlglans champagne

  GROSSMANN Karree 7 lampor pärlglans champagne
  Karree taklampa - fyrkantiga strukturer med modern LED-teknik Den moderna designen på LED-taklampan Karree övertygar med sina geometriska former. Sju rutor av högkvalitativ, borstad aluminium är uppställda på ett speciellt sätt och skapar i slutändan det övergripande utseendet på den imponerande armaturen från GROSSMANN. Var och en av rutorna innehåller effektiv LED-teknik, som är integrerad centralt i små akrylkuber och imponerande iscensatt av en kontrasterande färgad remsa. Lysdioderna lyser upp rummet utan att blända med sitt starka, varmvita ljus. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av externa fasdimmers. Ljusets värme kan också förstärkas med hjälp av dimfunktionen, eftersom lysdioderna har en så kallad dim-to-warm-funktion, som innebär att när ljuset dämpas förstärks lysdiodernas värme. Denna mysiga effekt skapar en mycket behaglig atmosfär i rummet. LED-taklampan Karree kommer från belysningstillverkaren GROSSMANN, som tillverkar sina högkvalitativa lampor utan undantag i Tyskland. Taklampan Karree är alltså inte bara en enastående armaturdesign, utan också högkvalitativ Made in Germany.
 • GROSSMANN Linde LED-vägglampa, 3 lampor

  GROSSMANN Linde LED-vägglampa, 3 lampor
  LED-vägg- och taklampa Linde med ovanlig form Varken rund eller kantig – det är svårt att säga vilken from LED-vägg- och taklampan Linde har. Den består av enstaka femhörningar, så kallade pentagoner, som anordnas runt tre diamanter i akryl. De tre integrerade LED-modulerna avger varmvitt, bländfritt ljus genom akryldiamanterna och hjälper till att få LED-vägg- och taklampan att glittra. Anledningen till detta är de enstaka femhörningars olika slipriktningar. Beroende på ljusinsläppet och perspektivet glittrar lampan Linde i olika nyanser. LED-vägg- och taklampans lysdioder är dessutom dimbar via en extern fasdimmer. På grund av den så kallade Dim-to-Warm-funktionen blir lysdiodernas ljusfärg allt varmare när de dimras. Lampan Linde har en exklusiv design som framtogs av tyska lamptillverkaren GROSSMANN som har flera decenniers erfarenhet av att tillverka och utveckla lampor. Alla deras produkter, inklusive vägg- och taklampan Linde, produceras uteslutande i Tyskland.
 • GROSSMANN Linde LED-vägglampa

  GROSSMANN Linde LED-vägglampa
  Linde - gnistrande LED-vägglampa Made in Germany Linde LED-vägglampa består av ett stort antal femkantiga aluminiumplattor, som är utrustade med olika skärriktningar och skickligt omslutar LED-modulerna integrerade i akryl. Med dessa varma vita glänsande akryldiamanter är varje rum bekvämt upplyst på nolltid och får en mysig atmosfär. Samtidigt gnistrar LED-taklampa på sitt unika sätt. Denna effekt åstadkommes av de olika slipriktningarna, som får pentagonerna att visas i olika färgnyanser beroende på ljusintensiteten och i vilken riktning tittaren tittar, och ger lampan en unik livlighet. Linde LED-vägglampa kan valfritt också installeras som taklampa och förvandla den till ett imponerande ljusföremål på nolltid. De integrerade lysdioderna kan också dämpas med externa fasdimmer och har den så kallade dim-to-warm-funktionen. Detta innebär att ljuset får värme när det är nedtonat. Alla lampor från tillverkaren GROSSMANN tillverkas av högsta kvalitet Made in Germany. Linde LED-vägglampa är en riktig kvalitetsprodukt som lovar säkerhet och tillförlitlighet.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 2 lampor, antracit

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 2 lampor, antracit
  LED-vägglampa Basic – enkel elegans av högsta kvalitet LED-vägglampan Basic av märket GROSSMANN övertygar med sin enkelhet och fantastiska kvalitet. Högkvalitativt aluminium fungerar som vägglampans lampkropp, ädelt borstat och eloxerat. Två satinerade kuber i akryl rymmer de moderna och effektiva lysdioderna som ljussätter omgivningen bländfritt med varmvitt ljus. Dessutom kan de dimras med hjälp av en extern fasdimmer. Med sin elegant enkla design passar LED-vägglampan Basic perfekt i olika inredningsstilar och kan användas i nästan alla rum i hemmet. Den tillverkas uteslutande i Tyskland och är därmed en kvalitetsprodukt ur märket GROSSMANNs lampfamilj.
 • Grossmann Delia LED-taklampa 90 cm aluminium

  Grossmann Delia LED-taklampa 90 cm aluminium
  Delia - kraftfulla LED-lampor i en vackert böjd design Delia LED-plafondlampa från GROSSMANN är en armatur med modern design och kraftfull belysning. Totalt fyra LED-moduler, var och en med 1 320 lumen, är dolda i en satinerad akryldiffusor som är placerad mellan två nivåer av högkvalitativ aluminium. LED-takarmaturens design är elegant böjd - ibland smalare, ibland bredare. Aluminiumdelarna som är förskjutna i höjdled skapar en tredimensionell 3D-effekt. Ljuset sänds ut direkt och bländfritt genom diffusorn. De fyra LED-modulerna kan dimmas med hjälp av en extern fasavstängningsdimmer. Den varmvita ljusfärgen får ännu mer värme när ljuset dämpas, tack vare den integrerade dim-to-warm-tekniken. Delia LED-takarmaturen är kvalitetsmässigt Made in Germany. Armaturtillverkaren GROSSMANN tillverkar uteslutande i Tyskland och förlitar sig alltid på ett tydligt formspråk och den senaste tekniken. Armaturer från GROSSMANN anses vara pålitliga, säkra och av hög kvalitet.
 • GROSSMANN Karat LED-taklampa 10 ljuskällor

  GROSSMANN Karat LED-taklampa 10 ljuskällor
  Karat – geometrisk blomma med unik karaktär LED-taklampan Karats imponerande form lägger man direkt märke till: medvetet kantigt gestaltade element i aluminium och akryl utgör en reducerad blomform som – beroende på ljusinsläppet och betraktarens perspektiv – glittrar i olika nyanser likt en diamant, som garanterad var inspirationskällan till denna unika design. Denna lyckade effekt skapas av femkantiga aluminiumplattor som slipades med olika riktningar och anordnades i taklampans mosaik. Under de integrerade akryldiamanterna befinner sig moderna LED-moduler som lyser mjukt varmvitt när lampan tänds. Dimras lampan, vilket är möjligt med hjälp av en extern fasdimmer, blir ljusets ännu varmare och skapar en speciellt stämningsfull atmosfär. LED-taklampan Karat produceras uteslutande i Tyskland, precis som alla lampor från tillverkaren GROSSMANN, och övertygar utöver den fantasiska designen även med användningen av högkvalitativa material och konstanta kontroller, så att de höga kvalitetsstandarderna för märkets egna produktionsprocesser följs. GROSSMANN-lampor står för tillförlitlighet, säkerhet, hög kvalitet och exklusiv design.
 • GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 champ.

  GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 champ.
  GROSSMANN Creo – geometriskt samspel Den imponerade LED-taklampan Creo av märket GROSSMANN är en mångfacetterad lampa: raka geometriska former möter mjukt, varmt ljus och materialets olika slipriktningar sörjer för varierande nyanser. Tack vare den geometriska formen liknar LED-taklampan Creo med sin design nästan ett konstobjekt. Tio kvadrater i aluminium som borstades i olika riktningar monterades i rad runt fyra kubiska diffusorer i akryl i mitten. Dessa rymmer moderna LED-moduler som lyser behagligt varmvitt. Med hjälp av en extern fasdimmer kan ljuset dimras, vilket innebär att lampans ljus blir ännu varmare. Aluminiumkvadraternas olika slipriktningar sörjer för materialets olika färgeffekter, beroende på från vilket håll man tittar på lampan. Den tyska lamptillverkaren GROSSMANN har höga krav vad gäller design, material och kvalitet, vilket blir tydligt när man ser på den imponerande LED-taklampan Creo. Som alla märkets lampor produceras även taklampan Creo i Tyskland och är därmed en kvalitetsprodukt ”Made in Germany”.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa 7 ljuskällor aluminium

  GROSSMANN Creo LED-taklampa 7 ljuskällor aluminium
  Imposant LED-taklampa – GROSSMANN Creo LED-taklampan Creo av märket GROSSMANN består av ett flertal geometriska former och övertygar med sin fantasiska kvalitet, de effektiva LED-modulerna och en modern formgivning samt en kubisk inspirerad design. Sammanlagt fjorton rätblock i aluminium som borstades på olika sätt integrerades i taklampan Creo. Dessa anordnades i en speciell ordningsföljd och slipades i olika riktningar – ibland horisontellt, ibland vertikalt. Denna skiftande ordningsföljd sörjer för att aluminiumplattorna ändrar nyansen beroende på från vilket håll man ser på dem och från vilket håll ljuset kommer. Ibland ljust, ibland mörkt. Det är detta intressanta samspel som gör LED-taklampan Creo så pass intressant. De sju LED-modulerna integrerades i kubiska diffusorer i akryl och lyser varmvitt. Med hjälp av en fasdimmer kan de även dimras. Dimras ljuset blir det också varmare, eftersom Creo är utrustad med Dim-to-warm-funktionen. Alla lampor av märket GROSSMANN tillverkas uteslutande i Tyskland, även LED-taklampan Creo. Produkterna anses vara tillförlitliga, säkra och högkvalitativa. GROSSMANN själv har höga krav vad gäller design, material och kvalitet och sörjer med permanenta kvalitetskontroller för att man möter dessa krav.
 • GROSSMANN Fis LED-taklampa, 80,5 cm

  GROSSMANN Fis LED-taklampa, 80,5 cm
  Fis – rak design ”Made in Germany” Den moderna LED-taklampan Fis av märket GROSSMANN utvecklas och produceras av högkvalitativa material i Tyskland. Den avlånga och raka lampkroppen består av borstat aluminium och rymmer kraftfulla lysdioder bakom en diffusor i akryl. Dessa lyser varmvitt och skapar en behaglig, bländfri rumsatmosfär. De kan dimras med hjälp av en extern bakkants eller framkants fasdimmer. Den imponerade lampan Fis kan valfritt monteras som vägg- eller taklampa. Den övertygar med sitt enkla och snarare neutrala utseende, eftersom den tack vare detta kan integreras i nästan alla rum och interiörer. Samtidigt övertygar den med sin fantastiska kvalitet, teknik och förädling. LED-vägg- och taklampan Fis är idealisk för att belysa hallar, i och med att dess avlånga form sörjer för god belysning i avlånga rum. Men även i kontor eller andra rum i hemmet är LED-taklampan Fis ett bra val.
 • GROSSMANN Fis LED-taklampa, 104 cm

  GROSSMANN Fis LED-taklampa, 104 cm
  Fis – rak design ”Made in Germany” Den moderna LED-taklampan Fis av märket GROSSMANN utvecklas och produceras av högkvalitativa material i Tyskland. Den avlånga och raka lampkroppen består av borstat aluminium och rymmer kraftfulla lysdioder bakom en diffusor i akryl. Dessa lyser varmvitt och skapar en behaglig, bländfri rumsatmosfär. De kan dimras med hjälp av en extern bakkants eller framkants fasdimmer. Den imponerade lampan Fis kan valfritt monteras som vägg- eller taklampa. Den övertygar med sitt enkla och snarare neutrala utseende, eftersom den tack vare detta kan integreras i nästan alla rum och interiörer. Samtidigt övertygar den med sin fantastiska kvalitet, teknik och förädling. LED-vägg- och taklampan Fis är idealisk för att belysa hallar, i och med att dess avlånga form sörjer för god belysning i avlånga rum. Men även i kontor eller andra rum i hemmet är LED-taklampan Fis ett bra val.
 • GROSSMANN Geo LED-vägglampa 2 ljuskälla

  GROSSMANN Geo LED-vägglampa 2 ljuskälla
  LED-vägglampa Geo – perfekt iscensatt utseende Ser man på LED-vägglampan Geo ställer man sig direkt frågan: är lampan tredimensionell? Ser man lite närmare på den löser man dock gåtan rätt snabbt och inser att detta inte är fallet. Denna effekt skapas av den perfekt genomtänkta designen som utvecklades av den tyska lamptillverkaren GROSSMANN. Kombinationen av lika stora, diamantformade ljusytor samt aluminiumdelar som slipades i olika riktningar skapar en imponerande optisk illusion. De integrerade LED-modulerna lyser bländfritt, varmvitt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Dessutom kan de dimras med hjälp av en extern fasdimmer. LED-vägg- och taklampan Geos fantastiska design utvecklades av märket GROSSMANN, där alla lampor produceras uteslutande i Tyskland. En GROSSMANN-lampa står för tillförlitlighet, säkerhet, hög kvalitet och exklusiv design.
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 80x30 cm aluminium titan

  GROSSMANN Karree 4 lampor 80x30 cm aluminium titan
  LED taklampa Karree i geometrisk design LED-taklampan Karree består av en komposition av fyra lika stora aluminiumrutor som utgör den grundläggande ramen för LED-taklampan Karree. De är placerade i förskjutning till varandra och skapar på så sätt ett elegant spänningsfält i designen. Den borstade aluminiumen avbryts i mitten av en kontrasterande färgad remsa som innehåller en akrylkub med integrerad LED-modul. Detta ger ett behagligt, varmvitt ljus och lyser upp rummet utan att blända. En extra bonus: LED-lamporna kan dimmas med en extern fasdimmer och ger en ännu varmare ljusfärg när ljuset dämpas. Den här effekten, även känd som dim-to-warm, är avsedd att efterlikna hur en gammal, konventionell glödlampa fungerar. Taklampan Karree LED kan även installeras som vägglampa när som helst. Det är en av de många utmärkta modellerna från armaturtillverkaren GROSSMANN, som är känd för sina högkvalitativa armaturer Made in Germany.
 • GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, antracit

  GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, antracit
  LED-taklampa Basic – kvalitet och design från Tyskland LED-lampan Basics eleganta design matchar formgivningen som är typisk för den tyska tillverkaren GROSSMANN. Denna tillverkar designlampor som anses vara tillförlitliga, säkra och av hög kvalitet uteslutande i Tyskland. Grundmaterialet för lampkroppen är en högkvalitativ aluminiumplatta som är ädelt borstad och eloxerad. Med symmetriska mellanrum integrerades fyra satinerade kuber i akryl som rymmer kraftfull och modern LED-teknik. De fyra lysdioderna belyser rummet bländfritt och varmvitt och kan dessutom dimras med hjälp av en extern fasdimmer. Tack vare den klara och snarare enkla designen passar LED-taklampan i alla moderna interiörer. Den kan användas i kök, hallar, vardagsrum och matsalar. Oavsett var man har behov för tillräcklig belysning – LED-taklampan Basic är alltid det rätta valet.
 • GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 alu.

  GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 55x38,5 alu.
  GROSSMANN Creo – geometriskt samspel Den imponerade LED-taklampan Creo av märket GROSSMANN är en mångfacetterad lampa: raka geometriska former möter mjukt, varmt ljus och materialets olika slipriktningar sörjer för varierande nyanser. Tack vare den geometriska formen liknar LED-taklampan Creo med sin design nästan ett konstobjekt. Tio kvadrater i aluminium som borstades i olika riktningar monterades i rad runt fyra kubiska diffusorer i akryl i mitten. Dessa rymmer moderna LED-moduler som lyser behagligt varmvitt. Med hjälp av en extern fasdimmer kan ljuset dimras, vilket innebär att lampans ljus blir ännu varmare. Aluminiumkvadraternas olika slipriktningar sörjer för materialets olika färgeffekter, beroende på från vilket håll man tittar på lampan. Den tyska lamptillverkaren GROSSMANN har höga krav vad gäller design, material och kvalitet, vilket blir tydligt när man ser på den imponerande LED-taklampan Creo. Som alla märkets lampor produceras även taklampan Creo i Tyskland och är därmed en kvalitetsprodukt ”Made in Germany”.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa 7 ljuskällor champagne

  GROSSMANN Creo LED-taklampa 7 ljuskällor champagne
  Imposant LED-taklampa – GROSSMANN Creo LED-taklampan Creo av märket GROSSMANN består av ett flertal geometriska former och övertygar med sin fantasiska kvalitet, de effektiva LED-modulerna och en modern formgivning samt en kubisk inspirerad design. Sammanlagt fjorton rätblock i aluminium som borstades på olika sätt integrerades i taklampan Creo. Dessa anordnades i en speciell ordningsföljd och slipades i olika riktningar – ibland horisontellt, ibland vertikalt. Denna skiftande ordningsföljd sörjer för att aluminiumplattorna ändrar nyansen beroende på från vilket håll man ser på dem och från vilket håll ljuset kommer. Ibland ljust, ibland mörkt. Det är detta intressanta samspel som gör LED-taklampan Creo så pass intressant. De sju LED-modulerna integrerades i kubiska diffusorer i akryl och lyser varmvitt. Med hjälp av en fasdimmer kan de även dimras. Dimras ljuset blir det också varmare, eftersom Creo är utrustad med Dim-to-warm-funktionen. Alla lampor av märket GROSSMANN tillverkas uteslutande i Tyskland, även LED-taklampan Creo. Produkterna anses vara tillförlitliga, säkra och högkvalitativa. GROSSMANN själv har höga krav vad gäller design, material och kvalitet och sörjer med permanenta kvalitetskontroller för att man möter dessa krav.
 • GROSSMANN Forte LED-taklampa

  GROSSMANN Forte LED-taklampa
  Forte – högkvalitativa material med övertygande enkel form Den moderna, minimalistiska LED-taklampan Forte övertygar med sitt klara designkoncept och användningen av högkvalitativt aluminium samt mogen LED-teknik. Taklampan Forte av märket GROSSMANN tillverkas i Tyskland och övertygar på många plan. Två ljusstänger med integrerade LED-moduler verkar att sväva under taket. Det varmvita ljuset från lysdioderna ljussätter samtidigt rummet både bländfritt och naturligt. LED-taklampan Forte är dessutom dimbar via en extern fasdimmer och därmed en perfekt grundbelysning i alla rum. LED-taklampan Forte kan användas överallt där man vill ha kraftfull belysning. Oavsett om det är i hallar, kök, vardagsrum eller kontor – den högkvalitativa taklampan av märket GROSSMANN har många användningsområden.
 • GROSSMANN Karree 7 lampor aluminium titan

  GROSSMANN Karree 7 lampor aluminium titan
  Karree taklampa - fyrkantiga strukturer med modern LED-teknik Den moderna designen på LED-taklampan Karree övertygar med sina geometriska former. Sju rutor av högkvalitativ, borstad aluminium är uppradade på ett speciellt sätt och skapar i slutändan det övergripande utseendet på den imponerande armaturen från GROSSMANN. Var och en av rutorna innehåller effektiv LED-teknik, som är integrerad centralt i små akrylkuber och imponerande iscensatt av en kontrasterande färgad remsa. Lysdioderna lyser upp rummet utan att blända med sitt starka, varmvita ljus. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av externa fasdimmers. Ljusets värme kan också förstärkas med hjälp av dimfunktionen, eftersom lysdioderna har en så kallad dim-to-warm-funktion, som innebär att när ljuset dämpas förstärks lysdiodernas värme. Denna mysiga effekt skapar en mycket behaglig atmosfär i rummet. LED-taklampan Karree kommer från belysningstillverkaren GROSSMANN, som tillverkar sina högkvalitativa lampor utan undantag i Tyskland. Taklampan Karree är alltså inte bara en enastående armaturdesign, utan också högkvalitativ Made in Germany.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 3 lampor, aluminium

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 3 lampor, aluminium
  Vägglampa Basic – modern LED-teknik möter elegant design LED-lampan Basic med tre ljuskällor kan även monteras som vägg- eller taklampa. Dess fantastiskt enkla design har en klar formgivning och övertygar med sitt moderna utseende och enkla elegans. Lampkroppen består av en högkvalitativ och elegant borstade aluminiumplatta på vilken tre akrylkuber monterades med jämna mellanrum. Dessa satinerade kuber rymmer den moderna och effektiva LED-tekniken. Lysdiodernas varmvita ljus kan dimras med hjälp av en extern fasdimmer och har en hög färgåtergivning, vilket igen demonstrerar LED-vägg- och taklampan Basics höga ljuskvalitet. LED-lampan Basics snarare enkla, men ändå mycket eleganta design matchar formgivningen som är typisk för den tyska lamptillverkaren GROSSMANN. Alla lampor ur sortimentet tillverkas uteslutande i Tyskland och anses vara tillförlitliga, säkra och av hög kvalitet. LED-vägg- och taklampan Basic är inget undantag.
 • GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, aluminium

  GROSSMANN Basic LED-taklampa, 4 lampor, aluminium
  LED-taklampa Basic – modern belysning ”Made in Germany” Högkvalitativt aluminium, mjukt glittrande borstat och eloxerat, möter innovativ, kraftfull ljusteknik. LED-taklampan Basic rymmer sammanlagt sex LED-moduler som lyser varmvitt och övertygar med sin höga färgåtergivning. På så sätt har den ett ljusflöde på kraftfulla 3 120 lumen som belyser alla rum bländfritt och garanterar god belysning. Lysdioderna integrerades under de satinerade akrylkuberna som monterades med symmetriska mellanrum på aluminiumplattan. LED-taklampan Basics moderna koncept kombineras med en högkvalitativ produktion i Tyskland och användning av långlivad LED-teknik. Den resulterande lampan av märket GROSSMANN är en kvalitetsprodukt för framtidsorienterad belysning. Dessutom är LED-taklampa Basic på grund av sin enkla, men eleganta design en riktig multitalang: den kan användas i nästan alla inredningsstilar och rum.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 3 lampor, antracit

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 3 lampor, antracit
  Vägglampa Basic – modern LED-teknik möter elegant design LED-lampan Basic med tre ljuskällor kan även monteras som vägg- eller taklampa. Dess fantastiskt enkla design har en klar formgivning och övertygar med sitt moderna utseende och enkla elegans. Lampkroppen består av en högkvalitativ och elegant borstade aluminiumplatta på vilken tre akrylkuber monterades med jämna mellanrum. Dessa satinerade kuber rymmer den moderna och effektiva LED-tekniken. Lysdiodernas varmvita ljus kan dimras med hjälp av en extern fasdimmer och har en hög färgåtergivning, vilket igen demonstrerar LED-vägg- och taklampan Basics höga ljuskvalitet. LED-lampan Basics snarare enkla, men ändå mycket eleganta design matchar formgivningen som är typisk för den tyska lamptillverkaren GROSSMANN. Alla lampor ur sortimentet tillverkas uteslutande i Tyskland och anses vara tillförlitliga, säkra och av hög kvalitet. LED-vägg- och taklampan Basic är inget undantag.
 • GROSSMANN Basic LED-taklampa, 6 lampor, antracit

  GROSSMANN Basic LED-taklampa, 6 lampor, antracit
  LED-taklampa Basic – modern belysning ”Made in Germany” Högkvalitativt aluminium, mjukt glittrande borstat och eloxerat, möter innovativ, kraftfull ljusteknik. LED-taklampan Basic rymmer sammanlagt sex LED-moduler som lyser varmvitt och övertygar med sin höga färgåtergivning. På så sätt har den ett ljusflöde på kraftfulla 3 120 lumen som belyser alla rum bländfritt och garanterar god belysning. Lysdioderna integrerades under de satinerade akrylkuberna som monterades med symmetriska mellanrum på aluminiumplattan. LED-taklampan Basics moderna koncept kombineras med en högkvalitativ produktion i Tyskland och användning av långlivad LED-teknik. Den resulterande lampan av märket GROSSMANN är en kvalitetsprodukt för framtidsorienterad belysning. Dessutom är LED-taklampa Basic på grund av sin enkla, men eleganta design en riktig multitalang: den kan användas i nästan alla inredningsstilar och rum.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa, champagne

  GROSSMANN Creo LED-taklampa, champagne
  LED-taklampa Creo i geometrisk form Den lilla LED-taklampan Creo, som även kan användas som vägglampa, övertygar med sin geometriska form. Fyra rätblock i aluminium som borstades i olika riktningar ser ut som om de skulle hållas ihop av en träning i akryl, i vilken LED-modulen integrerades. Den resulterande formen övertygar både med sin design och den fantastiska ljuseffekten. Genom att man borstade rätblocken i aluminium på olika sätt ändrar materialet nyans beroende på från vilket håll man ser på det. LED-modulen lyser varmvitt, en ljusfärg som blir ännu värmare när den dimras, vilket är inget problem när en extern fasdimmer har installerats. LED-vägglampan Creos fantastiska design formgavs av tyska producenten GROSSMANN. Märket står för användning av högkvalitativa material med mottot ”Made in Germany”. Alla lampor, inga undantag, tillverkas i Tyskland och följer höga kvalitetsstandarder.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljus, borstat alu.

  GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljus, borstat alu.
  Kvadratiskt bra – LED-taklampa Creo LED-taklampan Creos design präglas av geometriska figurer: sex kvadrater i aluminium som borstades i olika riktningar placerades i rad runt två kubiska diffusorer i mitten. Dessa rymmer varsin LED-modul som avger sitt varmvita ljus genom den frostade akrylen. Ljuset blir ännu varmare när det dimras (väggdimmer ingår ej). Ljuset som skapas är speciellt effektfullt: beroende på perspektivet ändras ljusets nyans. Denna effekt skapas främst tack vare kvadraterna med ytor som är borstade i olika riktningar – vissa vertikalt, andra horisontellt. Den moderna LED-taklampan Creo kan även monteras som vägglampa. Den är perfekt lämplig för användning i modernt inredda vardagsrum, matsalar, kök eller hallar. Lampan Creo övertygar dock inte bara med sin design – lampan från producenten för märkesartiklar GROSSMANN imponerar samtidigt med högkvalitativa material och fantastisk kvalitet. Alla lampor från GROSSMANN tillverkas uteslutande i Tyskland. En riktig kvalitetsprodukt.
 • GROSSMANN Geo LED-vägglampa 1 ljuskälla

  GROSSMANN Geo LED-vägglampa 1 ljuskälla
  LED-vägglampa Geo – en perfekt optisk illusion Den lilla LED-vägglampan Geo av märket GROSSMANN är en perfekt optisk illusion, eftersom vägglampan vid första blicken gör intrycket av att vara ett tredimensionellt ljusobjekt. Tittar man närmare på lampan ser man att detta inte är fallet. Illusionen lyckas genom att tre lika stora, diamantformade element anordnades så att de liknar en kub. En ljusyta och två diamanter i aluminium som borstades i olika riktningar möjliggör detta. Två effektiva LED-moduler integrerades och avger varmvitt ljus bländfritt uppåt och nedåt. Med hjälp av en extern fasdimmer kan lysdioderna dessutom dimras. LED-vägglampan Forte är en imponerande design av märket GROSSMANN ”Made in Germany”.
 • GROSSMANN Karat LED-taklampa 5 ljuskällor

  GROSSMANN Karat LED-taklampa 5 ljuskällor
  Karat – geometrisk blomma med unik karaktär LED-taklampan Karats imponerande form lägger man direkt märke till: medvetet kantigt gestaltade element i aluminium och akryl utgör en reducerad blomform som – beroende på ljusinsläppet och betraktarens perspektiv – glittrar i olika nyanser likt en diamant, som garanterad var inspirationskällan till denna unika design. Denna lyckade effekt skapas av femkantiga aluminiumplattor som slipades med olika riktningar och anordnades i taklampans mosaik. Under de integrerade akryldiamanterna befinner sig moderna LED-moduler som lyser mjukt varmvitt när lampan tänds. Dimras lampan, vilket är möjligt med hjälp av en extern fasdimmer, blir ljusets ännu varmare och skapar en speciellt stämningsfull atmosfär. LED-taklampan Karat produceras uteslutande i Tyskland, precis som alla lampor från tillverkaren GROSSMANN, och övertygar utöver den fantasiska designen även med användningen av högkvalitativa material och konstanta kontroller, så att de höga kvalitetsstandarderna för märkets egna produktionsprocesser följs. GROSSMANN-lampor står för tillförlitlighet, säkerhet, hög kvalitet och exklusiv design.
 • GROSSMANN Calimero LED-vägglampa

  GROSSMANN Calimero LED-vägglampa
  Calimero – modern vägglampa med justerbart bländskydd LED-vägglampan Calimero designades av märket GROSSMANN, vilkets produkter utmärks av produktionen i Tyskland och användning av högkvalitativa material. Den eleganta och moderna designen kombineras här på ett smart sätt med moderna och effektiva lysdioder. De två LED-modulerna i vägglampan Calimero skapar ett behagligt varmvitt ljus, vilkets varma effekt förstärks med hjälp av medföljande ljusfiltret i bärnstensfärg. Ännu en fördel är det justerbara bländskyddet som kan anpassas individuellt tack vare LED-vägglampan Calimeros design. Man kan experimentera med filtret och bländskyddet och på så sätt skapar en alldeles egen look med LED-vägglampan Calimero. Dessutom kan ljuset med hjälp av en bakkants eller framkants fasdimmer dimras. Den högkvalitativa LED-vägglampan passar i alla modern hem. Oavsett om den används i vardagsrummet, sovrummet eller hallen – i och med att Calimero är så pass mångsidig kan den placeras överallt.
 • GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljuskällor champagne

  GROSSMANN Creo LED-taklampa 2 ljuskällor champagne
  Kvadratiskt bra – LED-taklampa Creo LED-taklampan Creos design präglas av geometriska figurer: sex kvadrater i aluminium som borstades i olika riktningar placerades i rad runt två kubiska diffusorer i mitten. Dessa rymmer varsin LED-modul som avger sitt varmvita ljus genom den frostade akrylen. Ljuset blir ännu varmare när det dimras (väggdimmer ingår ej). Ljuset som skapas är speciellt effektfullt: beroende på perspektivet ändras ljusets nyans. Denna effekt skapas främst tack vare kvadraterna med ytor som är borstade i olika riktningar – vissa vertikalt, andra horisontellt. Den moderna LED-taklampan Creo kan även monteras som vägglampa. Den är perfekt lämplig för användning i modernt inredda vardagsrum, matsalar, kök eller hallar. Lampan Creo övertygar dock inte bara med sin design – lampan från producenten för märkesartiklar GROSSMANN imponerar samtidigt med högkvalitativa material och fantastisk kvalitet. Alla lampor från GROSSMANN tillverkas uteslutande i Tyskland. En riktig kvalitetsprodukt.
 • GROSSMANN Fis LED-taklampa, geometrisk form

  GROSSMANN Fis LED-taklampa, geometrisk form
  Fis – kraftfull belysning med lysdioder som kan tändas och släckas separat LED-taklampan Fis är med sin klara, geometriska formgivning en imponerande taklampa. Sju lika långa delar i borstat aluminium monterades i rad och utgör taklampans avlånga grundform. Varje aluminiumdel har en integrerad LED-modul som är dold bakom en diffusor i akryl. Varje element avger LED-ljuset bländfritt med hög färgåtergivning och en behaglig, varmvit ljusfärg. Samtidigt kan lysdioderna tändas och släckas separat och med hjälp av en en extern bakkants fasdimmer även dimras. LED-taklampan Fis’ speciella form framhävs ytterligare tack vare ljusutsläppet på baksidan. Taklampan Fis tillverkas av tyska märket GROSSMANN. Märket producerar alla sina lampor uteslutande i Tyskland och är känd för kvalitet, funktion och klar formgivning. Allt detta förenar LED-taklampan Fis som är perfekt lämplig för att belysa hallar, kök, kontor, vardagsrum och matsalar.
 • GROSSMANN Karree 2 lampor aluminium titan

  GROSSMANN Karree 2 lampor aluminium titan
  Fyrkantig - formskön design Tillverkad i Tyskland Den tvålampiga LED-vägglampan Karree kommer från GROSSMANN, en armaturtillverkare som utvecklar och producerar uteslutande i Tyskland. Deras armaturer imponerar alltid med utmärkta materialkvaliteter och ett tydligt formspråk. Karree LED-vägglampan passar också perfekt här. Designen är tydlig, enkel och ändå med en touch av sofistikering. Armaturkroppen består av två fyrkanter i borstad aluminium, var och en med en akrylkub i mitten. Här finns de två lysdioderna som med sitt varmvita ljus lyser upp rummet utan att blända. En fin detalj i designen är den kontrasterande färgade remsan som omger akrylkuben och därmed ljuskällan. Lysdioderna i sig är dimbara med hjälp av en extern fasdimmer och har en liten specialfunktion: när ljuset dämpas ökar värmen från lysdioderna. Denna så kallade dim-to-warm-effekt är avsedd att efterlikna egenskaperna hos en vanlig glödlampa. I fallet med Karree LED-vägglampan skapar den här effekten en behaglig och mysig atmosfär. Karree-vägglampan kan även installeras som taklampa när som helst.
 • GROSSMANN Rocks LED-taklampa, 4 lampor

  GROSSMANN Rocks LED-taklampa, 4 lampor
  Fem på en gång – LED-taklampa Rocks Formgivningen med en kubisk lampkropp i borstat aluminium gör att LED-taklampan Rocks ser ovanlig ut, oavsett om den är tänd eller släckt. Taklampan är ett riktigt blickfång och passar perfekt i moderna interiörer. Dess monumentala formgivning bryts av den indirekta belysningen och varje kub som ser ut som om den skulle sväva. Taklampans sockel utgör en kub utan ljuskälla i mitten av konstruktionen. De lysande kuberna monterades i olika avstånd till taket på den inre kuben. I och med att lysdioderna är dimbara ger de fyra ljuselementen på kubernas undersida alltid önskad belysning. Med hjälp av dim-to-warm-funktionen förändras ljustemperaturen, när man dimra lampan, så att ljuset blir allt varmare ju mörkare det blir. Dimringen kräver en framåtstyrd dimmer eller bakåtstyrd dimmer i den fasta installationen.
 • GROSSMANN Rocks LED-taklampa, 6 lampor

  GROSSMANN Rocks LED-taklampa, 6 lampor
  Konstruktion med kanter och hörn – LED-taklampa Rocks LED-taklampan Rocks från GROSSMANN är en taklampa i aluminium som tillverkades i Tyskland. Taklampans kubiska element hänger ihop i hörnen och skapar på så sätt en konstruktion av fyra stora kuber och en liten sockel i mitten utan LED-element. Kuberna monterades i olika höjder och ytan i borstat aluminium kompletterar den kantiga formgivningen. Taklampan kan dimras med hjälp av en väggdimmer (bakåtstyrd dimmer eller framåtstyrd dimmer) och tack vare dim-to-warm-funktionen förändras ljustemperaturen från varmvitt till extra varmvitt. Lamporna och ljuselementen från Grossmann som utvecklas och produceras i Tyskland står för en lång livslängd och ansvarsfull användning av resurser. Grossmann har som mål att ge kunderna varje dag på nytt känslan av har träffat rätt beslut.
 • GROSSMANN Geo LED-vägglampa i abstrakt form

  GROSSMANN Geo LED-vägglampa i abstrakt form
  LED-vägglampa Geo – blickfång med speciell effekt Den speciella formen gör LED-vägglampan Geo till en riktig höjdpunkt: diamantformade element, ibland ljusyta, ibland borstat aluminium, anordnade i rad utgör en geometrisk konstruktion. Samtidigt skapar dessa materialkompositioner ett förbluffade tredimensionellt utseende som framhävs av aluminiumdelarnas olika slipriktningar i kombination med de integrerade ljusytorna. Oavsett om den installeras som vägg- eller taklampa – lampan Geo imponerar helt enkelt med sitt speciella utseende. I vägglampan Geo integrerades kraftfulla lysdioder som sörjer för bra belysning. Det varmvita ljuset från de moderna LED-modulerna avges bländfritt i omgivningen och kan dessutom dimras med hjälp av en fasdimmer. Den fantastiska designen är dock bara en av anledningarna varför man borde välja LED-vägglampan Geo. Den tillverkades av högkvalitativa material helt och hållet i Tyskland och designades av lamptillverkaren GROSSMANN som är känd för sina lampor av hög kvalitet.
 • GROSSMANN Linde LED-vägglampa, 1 lampa

  GROSSMANN Linde LED-vägglampa, 1 lampa
  Linde – geometrisk vägglampa Ingen vardaglig from – LED-vägglampan Linde. Sex femkantiga små aluminiumplattor omsluter en diamantform i akryl bakom vilken LED-modulen ryms. Konstruktionen som skapas är varken rund eller kantig och drar alla blickar till sig. Oavsett om ljusobjektet monteras på väggen eller som belysning i taket: lampan Linde imponerar överallt. Den integrerade lysdioden lyser mjukt varmvitt från mitten av lampan. Lysdioden kan dessutom dimras med hjälp av en extern fasdimmer och blir allt varmare när den dimras. Som en del ur lamptillverkaren GROSSMANNs exklusiva sortiment tillverkas LED-vägglampan Linde i Tyskland. Det används alltid högkvalitativa material för att skapa tillförlitliga och långlivade produkter. Märket GROSSMANN har i många år stått för designlampor med tysk kvalitetsproduktion samt framtidsorienterad belysning.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 2 lampor, aluminium

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa, 2 lampor, aluminium
  LED-vägglampa Basic – enkel elegans av högsta kvalitet LED-vägglampan Basic av märket GROSSMANN övertygar med sin enkelhet och fantastiska kvalitet. Högkvalitativt aluminium fungerar som vägglampans lampkropp, ädelt borstat och eloxerat. Två satinerade kuber i akryl rymmer de moderna och effektiva lysdioderna som ljussätter omgivningen bländfritt med varmvitt ljus. Dessutom kan de dimras med hjälp av en extern fasdimmer. Med sin elegant enkla design passar LED-vägglampan Basic perfekt i olika inredningsstilar och kan användas i nästan alla rum i hemmet. Den tillverkas uteslutande i Tyskland och är därmed en kvalitetsprodukt ur märket GROSSMANNs lampfamilj.
 • Basic 73 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 73 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • GROSSMANN Rocks taklampa 6 lampor svart

  GROSSMANN Rocks taklampa 6 lampor svart
  Svart LED-plafondlampa Rocks med sju kuber Taklampan Rocks från GROSSMANN består av sju kuber, varav sex är utrustade med lysdioder och en fungerar som hållare. Den ger direkt belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna får alla föremål i det belysta området att framstå i sina naturliga färger. Tack vare dimbarheten via externa fasdimmare, som också resulterar i en allt varmare ljusfärg med minskad ljusstyrka (dim-to-warm), kan belysningen anpassas till den aktuella atmosfären. De svarta kuberna i borstad aluminium är kopplade till varandra på olika höjder. Tack vare en mindre ljuskomponent som sänds ut i taket verkar de sväva i rummet. Oavsett om det är som tillbehör eller som en behaglig ljuskälla - Rocks är det perfekta komplementet för bostadsutrymmen med modern inredningsstil.
 • Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Champagne - Grossmann

  Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Champagne - Grossmann
 • Karree 51 LED Vägglampa/Plafond Pearl/Champagne - Grossmann

  Karree 51 LED Vägglampa/Plafond Pearl/Champagne - Grossmann
 • Basic 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • GROSSMANN Disc LED-taklampa, goldbrun, 2 lampor

  GROSSMANN Disc LED-taklampa, goldbrun, 2 lampor
  LED-taklampa med två lampor Disc i borstad aluminium Disc LED-taklampan påminner om två enskilda delar av en kedja. Tack vare sin platta form passar den diskret in i olika vardagsrum, men är också ett vackert blickfång tack vare sin intressanta form. Disc är tillverkad i borstad aluminium och kan integreras i t.ex. hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Disc kan installeras antingen som en tak- eller vägglampa och kan dimmas med en extern fasdimmer. Dessutom har armaturen en funktion för att dimma och värma upp. Detta ger en varmare ljuseffekt så snart lysdioderna dämpas. På så sätt kan rummet badar i ett mysigt ljus. Den världsberömda armaturtillverkaren Grossmann lägger stor vikt vid högkvalitativa material och en lika tilltalande finish i sina produkter. Armaturerna kännetecknas också av sin hållbarhet.
 • Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Delia 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
  Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann

  Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann
  Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann
 • GROSSMANN Canyon LED-vägglampa 42 x 18 cm

  GROSSMANN Canyon LED-vägglampa 42 x 18 cm
  Metallisk LED-vägglampa Canyon med indirekt ljus Det moderna boningsområdet fyller vägglampan Canyon från GROSSMANN med indirekt extra ljus och ett intressant utseende. Den centrala delen är försedd med grovt borstat aluminium. Namnet reflekteras i ett avsnitt där den matta akryldiffusorn kommer fram och framstår som en toppvy i en ravin. Ljuset släpps ut diskret här. Förutom detta reflekteras den från baksidan och belyser väggen i två sidolysande områden. Tack vare den utmärkta färgåtergivningen får Canyon de omkringliggande accessoarerna att lysa i all sin prakt. Dessutom kan vägglampan regleras med en kantdimmer.
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm aluminium svart

  GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm aluminium svart
  LED-vägglampa Karree i aluminium - fyra kvadrater i en cirkel Namnet Karree (lånat från franskans carré - fyrkant) antyder det - den här vägglampan från den tyska tillverkaren GROSSMANN har en fyrkantig design. Detta gäller inte bara den grundläggande formen på de fyra platta delarna av aluminiumarmaturen, utan även de vita akryldiffusorerna, som skjuter ut en aning i rummet, och deras färgkontrasterande ramar. Det regelbundna arrangemanget i en förskjuten cirkulär form resulterar också i en central fördjupning i kvadratisk form. Karree-vägglampan har en dim-till-varm-funktion för styrning via externa fasdämpare. Den är idealisk för användning i vardagsrum med ett modernt inredningskoncept. - Kan även monteras som en taklampa
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm pärlglans svart

  GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm pärlglans svart
  LED-vägglampa Karree i aluminium - fyra kvadrater i en cirkel Namnet Karree (lånat från franskans carré - fyrkant) antyder det - den här vägglampan från den tyska tillverkaren GROSSMANN har en fyrkantig design. Detta gäller inte bara den grundläggande formen på de fyra platta delarna av aluminiumarmaturen, utan även de vita akryldiffusorerna, som skjuter ut en aning i rummet, och deras färgkontrasterande ramar. Det regelbundna arrangemanget i en förskjuten cirkulär form resulterar också i en central fördjupning i kvadratisk form. Karree-vägglampan har en dim-till-varm-funktion för styrning via externa fasdämpare. Den är idealisk för användning i vardagsrum med ett modernt inredningskoncept. - Kan även monteras som en taklampa
 • GROSSMANN Basic taklampa 4 lampor svart

  GROSSMANN Basic taklampa 4 lampor svart
  Fyrlamell LED-taklampa Basic i svart LED-taklampa Basic från den tyska tillverkaren GROSSMANN är perfekt för enhetlig grundbelysning i modern interiör. Fyra kubliknande, utskjutande diffusorer i matt akryl, som är placerade i glänsande ramar, säkerställer homogent ljus, vilket tack vare mycket god färgåtergivning skickligt skapar scenen för inredningen. En fasdimmer kan användas för att reglera ljusstyrkan efter behov. stativ är gjord av slående borstat aluminium med en svart yta.
 • GROSSMANN Delia vägglampa pärlglans/svart 66 cm

  GROSSMANN Delia vägglampa pärlglans/svart 66 cm
  Trippeluppdelad LED-vägglampa Delia Den böjda vägglampan Delia från GROSSMANN består av tre sektioner som är förskjutna i höjd och därmed får lampan att se ut som en lättnad - en svart ytterkant, en borstad remsa som angränsar insidan med ett ädelt pärlemorskinnande utseende och en central diffusor gjord av satinerad akryl . Delia imponerar som ett blickfång i moderna vardagsrum, som idealiskt sätter scenen för interiören med färgstarkt ljus och stöder en mysig atmosfär med dimbar ljus (dim-till-varm - styrbar via fasdimmer) med låg ljuseffekt. - Kan också monteras i taket
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50cm champagne

  GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50cm champagne
  LED-vägglampa Karree i aluminium - fyra kvadrater i en cirkel Namnet Karree (lånat från franskans carré - fyrkant) antyder det - den här vägglampan från den tyska tillverkaren GROSSMANN har en fyrkantig design. Detta gäller inte bara den grundläggande formen på de fyra platta delarna av aluminiumarmaturen, utan även de vita akryldiffusorerna, som skjuter ut en aning i rummet, och deras färgkontrasterande ramar. Det regelbundna arrangemanget i en förskjuten cirkulär form resulterar också i en central fördjupning i kvadratisk form. Karree-vägglampan har en dim-till-varm-funktion för styrning via externa fasdämpare. Den är idealisk för användning i vardagsrum med ett modernt inredningskoncept. - Kan även monteras som en taklampa
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50cm aluminium koppar

  GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50cm aluminium koppar
  LED-vägglampa Karree i aluminium - fyra kvadrater i en cirkel Namnet Karree (lånat från franskans carré - fyrkant) antyder det - den här vägglampan från den tyska tillverkaren GROSSMANN har en fyrkantig design. Detta gäller inte bara den grundläggande formen på de fyra platta delarna av aluminiumarmaturen, utan även de vita akryldiffusorerna, som skjuter ut en aning i rummet, och deras färgkontrasterande ramar. Det regelbundna arrangemanget i en förskjuten cirkulär form resulterar också i en central fördjupning i kvadratisk form. Karree-vägglampan har en dim-till-varm-funktion för styrning via externa fasdämpare. Den är idealisk för användning i vardagsrum med ett modernt inredningskoncept. - Kan även monteras som en taklampa
 • GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 44x44cm champagne

  GROSSMANN Creo taklampa 4 lampor 44x44cm champagne
  Fyrkantig LED-vägglampa Creo i en ädel champagneton Både optiskt och tekniskt är Creo LED-vägglampan som produceras av GROSSMANN i Tyskland en höjdpunkt i moderna vardagsrum. Efter trenden med modern minimalism skapar Creo en tilltalande helhetsbild med den enkla fyrkantiga formen. De fyra mindre diffusorerna i matt akrylplast placeras mellan tio aluminiumplattor i en kräm-guld champagne-finish. Deras slående borstmönster förskjuts omväxlande med 90 °; Dessutom sträcker sig panelerna in i rummet på olika djup. Lyset från lysdioderna reflekterar färgerna på tillbehören i rummet på ett naturligt sätt. Creo är utrustad med en dim-till-warm-funktion som kan styras via externa fasdimmer och ger en allt varmare ljusfärg när ljuset minskar.
 • GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm aluminium

  GROSSMANN Karree 4 lampor 50x50 cm aluminium
  LED-vägglampa Karree i aluminium - fyra kvadrater i en cirkel Namnet Karree (lånat från franskans carré - fyrkant) antyder det - den här vägglampan från den tyska tillverkaren GROSSMANN har en fyrkantig design. Detta gäller inte bara den grundläggande formen på de fyra platta delarna av aluminiumarmaturen, utan även de vita akryldiffusorerna, som skjuter ut en aning i rummet, och deras färgkontrasterande ramar. Det regelbundna arrangemanget i en förskjuten cirkulär form resulterar också i en central fördjupning i kvadratisk form. Karree-vägglampan har en dim-till-varm-funktion för styrning via externa fasdämpare. Den är idealisk för användning i vardagsrum med ett modernt inredningskoncept. - Kan även monteras som en taklampa
 • GROSSMANN Delia LED-vägglampa – dim to warm

  GROSSMANN Delia LED-vägglampa – dim to warm
  Elegant böjd LED-vägg- och taklampa Delia Först smalare, sedan bredare – LED-vägg- och taklampan Delias intressant svängda form följer sina egna regler. Det eleganta ljusobjektet i högkvalitativt aluminium fungerar som modern taklampa och stilfull vägglampa. De två nivåerna i borstat aluminium håller i en satinerad akryldiffusor i mitten som rymmer högkvalitativa och effektiva LED-moduler. Sammanlagt fyra sådana ljussätter med sitt varmvita, bländfria ljus omgivningen. Samtidigt kan lysdioderna dimras med hjälp av en extern bakkants fasdimmer. Till detta används den så kallade Dim-to-warm-teknologin: dimras ljuset, blir det ännu varmare. En enkel formgivning, högkvalitativa material, höga kvalitetsstandarder och en produktion uteslutande i Tyskland – allt detta står tillverkaren av stilfulla märkeslampor GROSSMANN för.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa 1 lampa svart

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa 1 lampa svart
  Kvadratisk Basic LED-vägglampa i aluminium i svart Den tyska tillverkaren GROSSMANN har designat sin Basic LED-vägglampa i kvadratisk form. Motivet återfinns i den svarta, grovborstade aluminiumramen samt i den fyrkantiga diffusorn av matt akrylplast och dess blanka ram. Ljuset från Basic kan regleras med externa fasdämpare. På så sätt skapas en behovsanpassad grundbelysning på alla sidor, som tack vare de högkvalitativa lysdioderna även låter den övriga inredningen i rummet framträda i sina naturliga färger.
 • GROSSMANN Creo vägglampa 4lampor 44x44cm aluminium

  GROSSMANN Creo vägglampa 4lampor 44x44cm aluminium
  LED-vägglampa Creo - variation av torget Målet med modern minimalism är att skapa en harmonisk helhetsbild från enkla grundformer. Den tyska tillverkaren GROSSMANN följer exakt detta mönster med vägglampan Creo, som uteslutande består av rutor. Fyra mindre matt akryldiffusorer är inbäddade mellan nio aluminiumplattor. De olika delarna av aluminium har ett distinkt borstmönster som växelvis är förskjutet i rät vinkel. Dessutom skjuter elementen ut i rummet i olika omfattning. Dessa nyanser betonas dessutom av ljuset. Lysdiodernas ljusflöde kan regleras via externa fasdämpare. Tack vare den svaga till varma funktionen blir ljuset allt varmare när ljusstyrkan minskar. Tack vare den utmärkta färgåtergivningen presenteras inredningsdetaljerna perfekt. - taklampa installeras som taklampa
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa 2 lampor svart

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa 2 lampor svart
  Två-flamma LED-vägglampa Basic i svart En visuellt diskret extra ljuskälla som smälter underbart in i många moderna vardagsrum - det är den grundläggande vägglampan från GROSSMANN. Den består av en rektangulär yta av klart polerad aluminium i skifferblack, där två diffusorer av matt akryl som skjuter ut något in i rummet placeras i blanka ramar. Basic kan också monteras i taket, kan styras via fasdämpare och tack vare högkvalitativa lysdioder presenteras rummets inredning i sina naturliga färger.
 • GROSSMANN Basic LED-vägglampa 3 lampor svart

  GROSSMANN Basic LED-vägglampa 3 lampor svart
  LED-vägglampa med tre glödlampor Basic i svart Denna GROSSMANN vägglampa berikar moderna vardagsrum som en visuellt återhållen och behaglig lampa. Basic kan regleras via externa fasdimmer efter behov i ljusflödet och alternativt monteras i taket. En platt, skiffer-svart platta i aluminium med tydlig borstning fungerar som stativ . De tre regelbundet staplade diffusorerna i matt akryl, som är inramade av glänsande områden, utstrålar det sanna färg-ljuset på lysdioderna jämnt runt.
 • Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Basic 79 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 79 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann

  Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann
 • Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Matt Black - Grossmann

  Karree 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Matt Black - Grossmann
 • Creo 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Creo 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 77 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Creo 77 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Forte 78 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Forte 78 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Delia 78 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Delia 78 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Fis 77 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 77 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Fis 53 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 53 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Fis 54 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Geo 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Geo 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Geo 72 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Geo 72 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann

  Creo 51 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann
 • Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann

  Creo 52 LED Vägglampa/Plafond Champagne - Grossmann
 • Creo 74 LED Plafond Champagne - Grossmann

  Creo 74 LED Plafond Champagne - Grossmann
 • Creo 77 LED Plafond Champagne - Grossmann

  Creo 77 LED Plafond Champagne - Grossmann
 • Karat 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Karat 75 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Karat 79 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Karat 79 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Karree 74 LED Vägglampa/Plafond Pearl/Champagne - Grossmann

  Karree 74 LED Vägglampa/Plafond Pearl/Champagne - Grossmann
 • Karree 77 LED Plafond Pearl/Champagne - Grossmann

  Karree 77 LED Plafond Pearl/Champagne - Grossmann
 • Linde 73 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Linde 73 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Linde 77 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Linde 77 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Linde 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Basic 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 52 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann
 • Basic 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Basic 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Basic 52 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann

  Basic 52 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann
 • Basic 73 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann

  Basic 73 LED Vägglampa/Plafond Anthracite - Grossmann
 • Basic 74 LED Plafond Anthracite - Grossmann

  Basic 74 LED Plafond Anthracite - Grossmann
 • Rocks 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Rocks 74 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Rocks 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann

  Rocks 76 LED Plafond Aluminium - Grossmann
 • Karree 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann

  Karree 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann
 • Karree 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann

  Karree 74 LED Vägglampa/Plafond Aluminium/Titanium - Grossmann
 • Canyon 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann

  Canyon 51 LED Vägglampa/Plafond Aluminium - Grossmann